Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsenet (alleviivatut paikalla)"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 5/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona klo Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila, Kärsämäeltä Juha Uusivirta, Haapajärveltä Päivi Karikumpu, Nivalasta Raija Potila, Reisjärveltä Mauri Tenkula, Haapajärveltä Leena Vähäsöyrinki, Nivalasta Jukka Tikanmäki, Pyhäjärveltä Esko Ristinen, Kärsämäeltä Jouni Tilli, Reisjärveltä varajäsenet Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä Pekka Anttila, Kärsämäeltä Teija Myllylä, Haapajärveltä Jarmo Vuolteenaho, Nivalasta Kaarlo Paavola, Reisjärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Eija-Riitta Niinikoski, Nivalasta Asko Kauranen, Pyhäjärveltä Mika Autio, Kärsämäeltä Antti Vedenpää, Reisjärveltä muut läsnäolijat: Markku Kärkkäinen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Taimi Piippo, seutuvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Eero Erkkilä, seutuvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Jorma Leskinen, seutuvaltuuston 3. varapuheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski, Pohjois-Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen Helena Kujala, Pohjois-Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen Jari Nahkanen, Pohjois-Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen Toni Krankkala, toimitusjohtaja Sami Kaarto, tiedottaja Mirja Jaakola, pöytäkirjanpitäjä Anne-Mari Kukkola, talouspäällikkö Allekirjoitukset: Esa Jussila puheenjohtaja Mirja Jaakola sihteeri

2 Käsiteltävät asiat: käsiteltävä asia 60 Kokouksen avaus 61 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 62 Kokouspöytäkirjan vahvistaminen 63 Seutukunnan jäsenmaksu ja talousarvio vuodelle Monikampus -hanke 65 My Way 2 -hanke 66 Underground rescue hanke 67 Metallien 3D-valmistuslaboratorion käynnistäminen (Me3Lab) - hankkeen omarahoituksen tarkistaminen 68 Pro Studio- hankkeen omarahoituksen tarkistaminen 69 Työvoimakyselyn tulokset 70 NIHAK strategiantyön eteneminen 71 Lausuntopyyntö Pohjois-Pohjanmaan liiton talous- ja toimintasuunnitelmaluonnoksesta vuosille Maakuntauudistuksen tilannekatsaus/päivi Karikumpu 73 Maakuntahallituksen terveiset /maakuntahallituksen jäsenet 74 Muut esille tulevat asiat 75 Tiedoksiantoasiat 76 Kokouksen päättäminen

3 60. Kokouksen avaus Ehdotus: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 61. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus: Hyväksytään lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 62. Kokouspöytäkirjan vahvistaminen Edellinen seutuhallituksen kokous pidettiin Haapajärvellä. Ehdotus: Hyväksytään ja vahvistetaan edellisen hallituksen kokouksen pöytäkirja, liite nro 1. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

4 63. Seutukunnan jäsenmaksu ja talousarvio vuodelle 2019 Kuntien ja NIHAKin vuoden 2019 budjettien valmistelua varten tulee määritellä yhdistyksen jäsenmaksu Jäsenmaksu on vuodesta 2013 saakka ollut 15,50 /asukas/kunta. Budjetti on valmisteltu siten, ettei jäsenmaksua koroteta vuodelle 2019 ja seutukunnan talousarvio laaditaan edelleen 15,50 /kunta/asukas jäsenmaksun pohjalta. Arvioidut jäsenmaksutuotot vuonna 2019 (arvio asukasta) ovat MENOT: TA2019 TA2018 TA2017 Hankkeet Elinkeinot Maaseutu Osaaminen Kuntapalvelut Vetovoima yht Hallinto ja valmistelu Yhdistystoiminta yhteensä Yrityspalvelujen järjestäminen Yp/hallinnon kulut Haapajärvi Menot yhteensä TUOTOT: Jäsenmaksut Yrityspalvelujen myynti Tuotot yhteensä Ehdotus: Esitetään vuoden 2019 jäsenmaksu, talousarvio ja talousarvion käyttösuunnitelma seutuvaltuustolle hyväksyttäväksi.

5 Yrityspalveluista jäsenkuntia (paitsi Haapajärveä) veloitetaan aiheutuneiden kustannusten perusteella aiemmin sovitun palvelutason mukaisesti. Arvio kustannuksista v 2018 on Haapajärveä laskutetaan laskelman mukaisesti. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Toimitusjohtaja Toni Krankkala esitteli talousarviota tarkemmin.

6 64. MONIKAMPUS -hanke Monikampus verkostomallin rakenteen ja alustan luominen sekä ennakointityö Koulutuskeskus Brahe hakee kuntarahoitusta Monikampus -hankkeelle. Hankkeen tavoitteena on alustastrategian/toimintamallin luominen verkoston digioppimisympäristölle. Alusta kattaa verkoston yhteistyöfoorumin ennakoinnin ja vuoropuhelun. Samalla tuetaan ja toteutetaan uusien digitaalisten oppimisteknologioiden pilotointeja ja kehitetään digimentoritoimintaa. Mentoritoiminnassa fokus on yksilöllisten polkujen tukemisessa sekä työllistymisen nopeutumisessa ja kokonaisopintoaikojen lyhentymisessä. Hyödynnetään olemassa olevia alustoja ja niiden integrointeja. Hankkeessa kehitetään ja tarjotaan alueen kasvualojen tarpeisiin paremmin vastaavaa koulutusta. Luodaan uudet innovatiiviset tavat korkeakouluopintojen maakuntatasoiseen saavutettavuuteen (vrt. keskuskaupungin ulkopuoliset alueet, mistä korkeakoulut ovat lopettaneet omat toimipisteensä) Hyödynnetään alueen keskeinen oppilaitosinfra moniasteisesti ja digitaalisia kanavia hyödyntäen tavoitteena laaja-alaisten koulutuspalveluiden tarjoaminen alueen yrityksille, opiskelijoille, työntekijöille ja työnhakijoille. Luodaan alueelle monipuolisia ja moniasteisia koulutuspolkuja, jotka tukevat seudun elinvoimaa ja opiskelijoiden yksilöllisiä polkuja. Tuetaan joustavia ja yksilöllisiä opinto- ja tutkintopolkuja tai muita ratkaisuja, joilla voidaan vastata nopeasti kasvualojen osaavan työvoiman tarpeisiin ja opintoaikojen lyhentämiseksi. Tuetaan työssä olevien tai työttömien osaamisen ja ammattitaidon parantamista työelämän muuttuneisiin tarpeisiin. Vahvistetaan oppilaitosten, korkeakoulujen ja työelämän yhteistyötä. Hankeaika on ja kokonaisbudjetti on Hankkeen rahoittaja on Pohjois-Pohjanmaa elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / ESR, lisäksi Ennakointityön osalta lisäksi seuraavien kumppaneiden osuudet (suunnitelma, ei sovittu) Nivala-Haapajärven seutukunta 5000 Haapavesi Siikalatva seutukunta 4000 Ylivieskan seutukunta 5000 Kalajoki: 1500 Ylivieska 1500

7 Oulainen 1000 Sievi 1000 Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä 5000 Ehdotus: Sitoudutaan hankerahoitukseen anomuksen mukaisesti; 5000 hankeaika. Rahoitus kohdennetaan Osaamisen tason nostaminen -toimintalinjasta. NIHAK rahoittaa hanketta sillä ehdolla, että JEDU lähtee mukaan hankerahoitukseen.

8 65. My Way 2 -hanke Osaavan työvoiman saatavuuden parantaminen kasvualoilla Hankkeen avulla edistetään nuorten ja muiden heikossa työmarkkinaasemassa olevien työllistymistä. Toimenpiteinä ovat mm. 1. Työllistymispolku työnhakijoille 2. Rekrytointiverstas työnantajille 3. Monialainen verkosto Centria ammattikorkeakoulu hakee ESR -rahoitusta My Way 2 -hankkeelle. Hanke on 3 vuotinen ajalla Kokonaisbudjetti on , josta NIHAKin osuus hankeaikana on (v , v , v ja v ). Muina rahoittajina ovat Haapaveden- Siikalatvan seutukunta 5278, Raahen seutukunta 10473, Ylivieska YTEK 4743, JEDU 5000, Koulutuskeskus Brahe 5000 sekä Centria omarahoituksella ESR-rahoitus 80 % Ehdotus: Sitoudutaan hankerahoitukseen hakemuksen mukaisesti, 8276 hankeaikana. Rahoitus kohdennetaan Alueen vetovoimaisuuden lisääminen - toimintalinjasta. Esa Jussila teki muutosesityksen, että sitoudutaan ensimmäisen vuoden hankerahoitukseen ehdolla, että NIHAKin alueella on riittävästi tapahtumia ja tilaisuuksia. Jatkorahoitus päätetään vuoden päästä. Henrik Kiviniemi kannatti esitystä. Muutosesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

9 66. Underground rescue hanke Palo-, pelastus- ja suojelualan koulutuskeskus -hanke Pyhäjärvellä vuonna 2019 sulkeutuva kaivos tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia moniin tarkoituksiin. Meneillään olevassa kaivoksen uusiokäyttöön suuntautuvassa Pyhäjärven CALLIO-ohjelmassa on aloitettu toimenpiteitä ja esiselvityksiä mm. tilojen alueiden tehokkaaseen uusiokäyttöön. Kaupungistuminen, henkilö- ja tavaraliikenteen kasvu ja sekä kestävän kehityksen asettamat vaatimukset lisäävät tarvetta maanalaisille energia-, liikenne-, tuotanto- ja huoltojärjestelmille. Samalla maanalaisten tiloihin sijoitettujen toimintojen yhteiskunnallinen merkitys korostuu entisestään esim. väestönsuojien, urheiluhallien, paikoitustilojen, metroasemien, jätepuhdistamojen ja esimerkiksi yhteiskäyttötunnelien osalta. Päivittäin asutuskeskusten maanalaisissa tiloissa työskentelee useita satoja ihmisiä ja tiloja käyttää eri toimintoihin samanaikaisesti tuhansia henkilöitä. Vuorokaudessa koko Suomen mittakaavassa tämä määrä on yhteensä vielä moninkertainen. Maanalaisten tilojen onnettomuuksiin liittyy paljon erityispiirteitä, jotka saattavat vaikuttaa ihmisten työturvallisuuteen ja pelastushenkilöstön käyttäytymiseen. Tällaisia ovat mm. vaikeudet hahmottaa maanalainen tila ja eri osien keskinäisiä yhteyksiä, mikä voi vaikeuttaa lyhimmän turvaan johtavan kulkureitin löytämistä. Savukaasujen nouseminen ylöspäin, kuiluihin, porrashuoneisiin ja tunneleihin voi myös vaikeuttaa poistumista, ellei tilojen ja turvaopasteiden suunnittelussa asiaan ole kiinnitetty riittävästi huomiota. Maanalaisilla oppimisympäristöillä voidaan luoda merkittävää liiketoimintaa. On arvioitu, että heikon turvallisuuskulttuurin kustannukset voivat olla jopa maailmanlaajuisesti arvioiden n. 4 % BKT:stä. Henkilö- ja työturvallisuuden parantaminen varsinkin maanalaisissa tiloissa tulevaisuudessa tulee korostumaan entisestään. Tällä hetkellä mahdollisuudet henkilö- ja työturvallisuusaihepiirin teorian, käytännön ja teknologian ympärivuotiseen soveltamiseen haasteellisiin maanalaisiin kuilu- ja tunneliolosuhteisiin puuttuvat Suomessa lähes tyystin. Hankkeen kohderyhmiä ovat kaivosyhtiöt ja niiden urakoitsijat, rakennusteollisuuden yritykset, energiayhtiöt, ydinvoimaloiden pelastusyksiköt, tutkimuslaitokset, pelastustoimen koulutuslaitokset sekä pelastuslaitokset. Hankkeen yleisluontoisena päätavoitteena on: hyödyntää Euroopan syvimmän tunnetun paikan, Pyhäsalmen kaivoksen ainutlaatuiset olosuhteet ja tietotaito ja kehittää henkilö- ja työturvallisuusalan yrityksille sekä toimijoille ympärivuotista testaus- ja palvelutoimintaa tarjoava maanalainen koulutuskeskus.

10 karakterisoida olemassa oleva kaivosinfra uusimpia teknologiatarpeita vastaavaksi hyödyntämällä ISO standardin mukaista työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardia. luoda Suomen ensimmäinen kuilu- ja tunnelipelastuksen harjoitusrata sekä maanalaisen työturvallisuuden digitaalinen oppimisympäristöinnovaatio, jossa voidaan hyödyntää täysin uudenlaista tapaa yhdistää tietoa fyysisestä todellisuudesta ja käyttää lisättyä todellisuutta ja IoT-antureita. mahdollistaa kansainvälisen työturvallisuus- ja suojelualan tutkimuksen verkottamisen ja EU tasoiseen tutkimusrahoituksen piiriin pääsyn. UNDERGROUNDRESCUE palo-, pelastus- ja suojelualan koulutuskeskus - hankkeella kehitetään alan toimijoille Pyhäsalmen kaivoksen ainutlaatuista infrastruktuuria hyödyntävä maanalainen koulutus-, harjoittelu- ja kehittämisympäristö. Maanalaiselle palo-, pelastus- ja suojelualankoulutus- ja harjoittelutoiminnalle on selkeä tilaus (yritysnäkökulma). Palo-, pelastus- ja suojelualan maanalaisilla koulutusympäristöillä voidaan tulevaisuudessa luoda merkittävää liiketoimintaa, myös kansainvälisesti. Mahdollisuudet teorian, käytännön ja teknologian soveltamiseen haasteellisiin maanalaisiin (kuuma) ja arktisiin (kylmä) olosuhteisiin puuttuvat Suomessa lähes tyystin. Hanke synnyttää valtakunnallisestikin merkittävän koulutus-, harjoittelu-, kehittämis- ja innovaatio- ympäristön ja konkreettisen uuden aihealueen. Toteuttava koulutuskeskus parantaa valmiuksia toimia oikein hätätilanteen sattuessa sekä osaltaan auttaa ennaltaehkäisemään maanalaisten onnettomuuksien syntyä. Hanke on 3 vuotinen ja kokonaiskustannukset ovat NIHAKin osuus sen rahoitukseen on , Kerttu Saalasti Instituutin rahoitus , Pyhäjärven kaupungin rahoitus , Pyhäsalmi Mine Oy:n rahoitus ja yritysrahoituksella katetaan EAKR rahoitus on 80 % eli Ehdotus: Sitoudutaan hankerahoitukseen hakemuksen mukaisesti Rahoitus kohdennetaan Alueen vetovoimaisuuden lisääminen - toimintalinjasta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

11 67. Metallien 3D-valmistuslaboratorion käynnistäminen (Me3Lab) - hankkeen omarahoituksen tarkistaminen Metallien 3D-valmistuslaboratorion käynnistäminen (Me3Lab) hankkeelle haetaan jatkoaikaa vuoden 2019 loppuun asti. Samalla suunniteltujen toimenpiteiden painopisteitä vuodelle 2019 suunnataan erityisesti Nivala-Haapajärven seutukunnan tarpeita silmällä pitäen mm. - 3D-metallintulostuksen demovalmistuksen laajentamista uusille mukaan lähteville yrityksille: malliesimerkkien 3D-tulostaminen, tuotteen pilotointi ja tuotannon simulointi sis. kustannuslaskennan/-arvioinnin. Tavoitteena palvelumallin konseptointi prototuotantoa varten. - Valmistellaan kohdennettua workshopia syksylle 2019, joka suunnattu erityisesti alueen yrityksille. - Tiedottaminen ja markkinointi. Vahvistetaan tiedottamista ja markkinointia alan teollisuusmessuilla (mm. Alihankina 2019, Nordic3DExpo) sekä selvitetään NIHAK kv-palvelujen yhteistyönä potentiaalisia messuja ulkomaan markkinoilla. Lisäksi profiloidaan aluetta vahvemmin metallin 3Dtulostuksen osaamiskeskittymänä ja hyödynnetään tätä Nivala- Haapajärven seudun markkinointiin yhteistyössä alkavan uuden markkinointihankkeen kanssa. - Oy/KSI/FMT-tutkimusryhmän materiaalitutkimuksien viimeistely mm. Timateriaalin testiajot, laitteen ääriominaisuuksien (90um/700W) koeajot eri materiaaleilla sekä materiaalitestien viimeistelyt (veto- ja väsytyskokeet). - Laiteinstallaation ja tilojen viimeistely Yhden yrityksen poisjäännin vuoksi hankkeen yritysrahoituksesta puuttuu tällä hetkellä yhteensä 62k. Yritysrahoituksen tilanteen pysyessä muuttumattomana hankeajan loppuun asti, nousisivat hankkeen omarahoitusosuudet. Omarahoitusosuuden korotus olisi NIHAKin osalta max. 30k. Ehdotus: Sitoudutaan hankerahoituksen korotettuun omarahoitusosuuteen Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Pyritään kuitenkin saamaan yritysrahoituksia hankkeen rahoittajiksi.

12 68. Pro Studio- hankkeen omarahoituksen tarkistaminen Pro Studio -hankkeen budjetissa ei ole varausta VAU!HAUS -tiloihin hankittaviin kalusteisiin. Omarahoitusosuuden nostaminen hankkeessa mahdollistaa VAU!HAUS - konseptin mukaisten, samanlaisten kalusteiden hankkimisen jokaiseen tilaan. Kalusteiden kustannusarvio jo toteutuneiden kustannusten perusteella on 5 x = Päätösesitys: Nostetaan Pro Studio -hankkeen omarahoitusosuutta Määräraha kohdistetaan Alueen vetovoimaisuuden -toimintalinjaan. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

13 69. Työvoimakyselyn tulokset NIHAK toteutti elo-syyskuussa 2018 työvoimakyselyn alueen yritysten työvoimatarpeista. Kyselyyn vastasi yhteensä 89 yritystä, joista lähes joka toisella (48%) on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa viimeisen 2 vuoden aikana. Yli 40% yrityksistä ennakoi tarvitsevansa lisää työntekijöitä vuoden sisällä. Yli puolet on myös valmis kouluttamaan itse uudet työntekijänsä. heti 1-5 työntekijää lisää - yli neljäsosa (27%) vastanneista yrityksistä 1 vuoden sisällä 1-5 työntekijän lisätarve - yli 40 %:lla vastanneista yrityksistä 3 vuoden sisällä - lähes 35 %:lla vastanneista yrityksistä Toimitusjohtaja esitteli tarkemmin työvoimakyselyn tuloksia. Ehdotus: Merkitään kyselyn tulokset tiedoksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Toni Krankkala esitteli kyselyn tuloksia. Merkitään, että Juha Uusivirta poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana klo NIHAK strategiantyön eteneminen NIHAK strategiatyöryhmän välituloksien esittely. Ehdotus: Merkitään esittely tiedoksi. Jatketaan uuden strategian ja sen pohjalta luotavan uuden palvelusopimuksen valmistelua annetun ohjeistuksen mukaan. Toni Krankkala esitteli strategiatyön tämän hetkistä tilannetta. Keskustelun kuluessa hallituksen jäsenet antoivat evästyksiä strategiatyön jatkajille. Merkitään, että Raija Potila ja Jouni Tilli poistuivat kokouksesta tämän asian käsittelyn jälkeen klo

14 71. Lausuntopyyntö Pohjois-Pohjanmaan liiton talous- ja toimintasuunnitelmaluonnoksesta vuosille Pohjois-Pohjanmaan liitto pyytää lausuntoa talous- ja toimintasuunnitelmaluonnoksesta vuosille Liiton toiminnan strategisissa linjauksissa ja tavoitteissa korostuvat kansainvälisyys, kasvu ja kilpailukyky; vaikuttaminen EU:n koheesiopolitiikan valmisteluun; uudistuva osaaminen ja koulutus; saavutettavuus kilpailukyvyn edellytyksenä; rakenteellisiin muutoksiin valmistautuminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri maakunnan vetovoimatekijänä. Pyydämme näkemyksiänne asetetuista strategisista linjauksista ja tavoitteista, toiminnalle asetetuista tavoitteista sekä talous- ja toimintasuunnitelman muusta sisällöstä. Lausunto tulee toimittaa liitolle mennessä. (Jatkoaika lausunnon toimittamiseksi Seutuhallituksen kokouksen jälkeen saatu Pauli Harjulta.) Esityslistan liitteenä talous- ja toimintasuunnitelman luonnos vuosille Ehdotus: Annetaan lausunto liitolle. NIHAK kokoaa kuntien lausunnoista keskeiset asiat ja lähettää lausunnon liitolle.

15 72. Maakuntauudistuksen tilannekatsaus/ Päivi Karikumpu Seutuhallituksen edustaja Päivi Karikumpu kertoo maakuntauudistuksen tilannekatsauksen. Jukka Tikanmäki kertoi viimeisimmät uutiset maakuntauudistuksesta. Merkittiin tiedoksi. 73. Maakuntahallituksen terveiset/maakuntahallituksen jäsenet Maakuntahallituksen jäsenet kertovat viimeiset uutiset. Hallituksen jäseniä ei ollut paikalla, seuraavassa kokouksessa käydään läpi asioita. 74. Muut esille tulevat asiat Muita asioita ei ollut. 75. Tiedoksiantoasiat Oulussa Lasaretissa yhteistyössä Sitran ja TEM:n kanssa järjestetään klo Soteuttamo 2.0-tilaisuus, joka on suunnattu sote- ja hyvinvointisektorin toimijoille. Kutsu liitteenä. Tilaisuuden tavoitteena on jakaa viimeisintä tietoa sote-alan kehityksestä sekä tarjota osallistujille mahdollisuus verkostoitua ja kehittää toimintaansa. Kutsu liitteenä. Merkittiin em. asia tietoon saaduksi. 76. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (10) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2018 Aika: maanantai 26.11.2018 klo 10.00 11.25 (kahvit alkaen klo 9.30) Paikka Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 2/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 19.3.2019 klo 9.00 11.06 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu, Kärsämäki sali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 3/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 22.5.2018 klo 9.00 11.00 Paikka: Nivala, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: keskiviikko 30.11.2016 klo 10.00 11.05 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 4/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 29.8.2018 klo 9.00 11.55 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 4/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 27.5.2019 klo 9.00 9.59 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (8) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 24.11.2015 klo 10.00 11.00 Paikka: Nivala, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 9/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 15.12.2015 klo 9.00 - Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 6/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 26.11.2018 klo 9.00 9.53 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (12) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 Aika: keskiviikko 29.11.2017 klo 10.00 - (kahvit alkaen klo 9.30) Paikka Reisjärvi, kunnantalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.3.2018 klo 9.00 10.50 Paikka: Kärsämäki, kunnantalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.1.2017 klo 9.00 10.40 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 17.10.2017 klo 9.00 11.10 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 9/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina12.12.2017 klo 9.00 10.40 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone, Kalliontie 15 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2014 Aika: keskiviikko 23.4.2014 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 1/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 19.2.2019 klo 9.00 11.32 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 2/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 22.3.2017 klo 9.00 11.15 Paikka: Kärsämäki, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 4/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.6.2013 klo 9.00 10.05 Paikka: Nivala, kaupungintalo hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 3/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 18.4.2017 klo 9.00 10.50 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 5/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 22.8.2016 klo 8.30 9.35 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2018 Aika: maanantai 28.5.2018 klo 10.00 11.25 Paikka Haapajärvi, kaupungintalo valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: tiistai 28.1.2014 klo 9.00 11.38 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta Hokkanen,

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 10/2014 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.12.2014 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta, varapj. Maarit Nikula

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Jyrki Halonen, Reisjärveltä Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Jyrki Halonen, Reisjärveltä Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 5/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 27.6.2017 klo 9.00 10.35 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.5.2011 klo 9.00 9.15 Paikka: Nivalan, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.4.2010 klo 9.00 9.40 Paikka: Nivala, Sapuskan kabinetti 1 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2013 Aika: maanantai 25.11.2013 klo 10.00 11.40 Paikka: Nivalan kaupungintalo, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2013 Aika: perjantai 15.2.2013 klo 9.00 10.35 Paikka: Haapajärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 5/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 18.6.2019 klo 15.00 18.20 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 1/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 21.2.2018 klo 9.00 11.30 Paikka: Reisjärvi, kunnanvaltuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 23.5.2017 klo 9.00 10.55 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki. Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki. Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 26.1.2015 klo 9.00-11.05 Paikka: Kärsämäki, Villa Haliwiliwau os. Raatintie 28, Kärsämäki Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta, varapj.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 8/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 13.12.2016 klo 9.00 11.20 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (11) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2017 Aika: maanantai 29.5.2017 klo 10.00 10.45 Paikka Nivala, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä Ulla

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 1/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 26.1.2016 klo 9.00 10.50 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 3/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.5.2016 klo 9.00 11.40 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Juha Uusivirta Teija Myllylä,

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 9.12.2011 klo 9.00 11.20 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2016 Aika: tiistai 31.5.2016 klo 10.00 10.50 Paikka Haapajärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Teija Myllylä Ulla

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 7/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 21.11.2016 klo 9.00 11.00 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila,

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 15.10.2012 klo 9.00 10.10 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 22.3.2010 klo 9.00 12.00 Paikka: Kärsämäki, kunnanvirasto Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (8) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2015 Aika: maanantai 25.5.2015 klo 10.00 12.00 Paikka: Reisjärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina Kärkkäinen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2014 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 17.6.2014 klo 9.00 11.12 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 25.11.2013 klo 8.00 9.37 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Aika: maanantaina klo , neuvottelutauko klo (74. ) Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä

Aika: maanantaina klo , neuvottelutauko klo (74. ) Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.9.2012 klo 9.00-10.45, neuvottelutauko klo 10.10-10.20 (74. ) Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginvaltuuston kokoussali Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS 1 (7) PÖYTÄKIRJA 4/2009 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2009 kello 9.00 10.53 Paikka: Reisjärvi kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Pekka Pietiäinen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2013 Aika: Maanantai 27.5.2013 klo 10.00 11.55 Paikka: Kärsämäki, Frosteruksen koulu, Frosteruksenkatu 25 Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu)

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 6/2015 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.6.2014 klo 9.00 10.25 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 5/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 13.6.2011 klo 9.00 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo Remes

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (9) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2012 Aika: Maanantai 28.5.2012 klo 10.00 12.15 Paikka: Haapajärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Heli Marjoniemi

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2017

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2017 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2017 Alavieska 11,0 11,1 10,3 9,4 8,9 8,4 10

Lisätiedot

My Way 2 työtä, osaamista ja kohtaamisia Hankeluonnostelu ESR-hakuun (päivitetty )

My Way 2 työtä, osaamista ja kohtaamisia Hankeluonnostelu ESR-hakuun (päivitetty ) My Way 2 työtä, osaamista ja kohtaamisia Hankeluonnostelu ESR-hakuun 2.10.2018 (päivitetty 30.9.2018) 1 Hallinnoija: Centria-ammattikorkeakoulu Rahoituksella osallistuvat: Ylivieskan seutukunnan kunnat

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä Pöytäkirja 6/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: keskiviikkona 18.9.2019 klo 9.00 11.57 Paikka: Nivala, Teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) varajäsenet Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015 Alavieska 14,2 13,5 13,1 11,8 10,7 12,0 12,6

Lisätiedot

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 26.4.2018 klo 08.30-10.00 PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 24 TAKE-hankkeen esittely 25 26 27 28 29

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 15.12.2016 klo 9.00 11.05 Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. varapuh.joht./

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2016

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2016 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2016 Alavieska 13,6 14,0 13,6 12,3 11,2 11,8

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014 Alavieska 13,7 12,8 12,8 12,1 11,2 12,2 12,1

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2014 Alavieska 13,7 12,8 12,8 12,1 11,2 12,2 12,5

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2015 Alavieska 14,2 13,5 13,1 11,8 10,7 12,0 13 Haapajärvi

Lisätiedot

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2012

TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2012 Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) Lähde: TEM, työnvälitystilasto TYÖTTÖMIEN TYÖNHAKIJOIDEN OSUUS TYÖVOIMASTA KUNNITTAIN VUONNA 2012 Alavieska 11,4 10,2 9,8 8,9 7,0 7,6 9,2 Haapajärvi

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite Torstai 29.9.2016 klo 14.00 15.25 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 1 2 3 4 5 6 Teollisuuden

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 7/2011 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 17.10.2011 klo 9.00-10.36 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: perjantaina 29.1.2010 klo 9.00 11.10 (Nihak Oy:n ylimääräinen yhtiökokous klo 9.30 9.50) Paikka: Haapajärvi, kaupunginvirasto kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 16.5.2011 klo 9.00 11.00 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto

Lisätiedot

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA

1 SEUTUVALTUUSTO 2/2016 ESITYSLISTA 1 YLIVIESKAN N SYYSKOKOUS 2016 2/2016 Kokousaika: Keskiviikko 21.12.2016, kahvi klo 9.30 alkaen auditorion edessä, varsinainen kokous klo 10.00 alkaen auditoriossa, ruokailu kokouksen jälkeen ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Päivi Ruotoistenmäki, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 6/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 30.8.2010 klo 9.00 11.45 Paikka: Reisjärvi, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUVALTUUSTON KOKOUS 1 (12) SEUTUVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2014 Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 10.00-12.05 Paikka: Pyhäjärvi, valtuustosali Seutuvaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu) Anniina Kärkkäinen

Lisätiedot

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS

SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS 1 (7) SEUTUKUNTAVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 /2011 Aika: Maanantai toukokuun 24. päivänä 2011 kello 10.00-11.30 Paikka: Nivala, valtuustosali Seutukuntavaltuutetut: varavaltuutetut: (läsnäolijat alleviivattu)

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/2013 Aika: tiistaina 17.12.2013 klo 9.00 10.30 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2013 Aika: maanantaina 18.3.2013 klo 9.00 11.35 Paikka: Pyhäjärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 23.1.2012 klo 9.00 11.30 Paikka: Kärsämäki, kunnanvirasto Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 (21) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 19.05.2011 klo 13:00-15:10 Paikka Siikasali, Kauppurienkatu 8 A, Oulu Läsnä Heikkilä Matti MYR pj Törmi Paavo MYR

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 2/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 22.3.2016 klo 9.00 11.20 Paikka: Kärsämäki, kunnanhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Riitta Hokkanen

Lisätiedot

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 25.1.2018 klo 14.00-15.15 PSK-Aikuisopisto, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 1 1 Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2013 Aika: maanantaina 20.5.2013 klo 9.00 10.30 Paikka: Nivalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Kalliontie 15 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Mauno Ranto, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä Pöytäkirja 6/ SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 29.8. klo 9.00 Paikka: Kärsämäki, kunnantalo Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen Aimo Remes Kari

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 alkaen Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5)

POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5) POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, ICT-työryhmä 1/2017 Aika: ke klo: 9.02-12.03 Paikka: Oulun kaupungintalo, valtuustosali (kirkkokatu 2 A) Läsnä: Varsinainen jäsen Juhani

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

Rakennerahastokauden 2014 2020 valmistelu. Kuntakierros 2013 Heikki Ojala Aluekehityspäällikkö

Rakennerahastokauden 2014 2020 valmistelu. Kuntakierros 2013 Heikki Ojala Aluekehityspäällikkö Rakennerahastokauden 2014 2020 valmistelu Kuntakierros 2013 Heikki Ojala Aluekehityspäällikkö Rakennerahastot tähtäävä rakenteiden kehittämiseen EAKR = Euroopan aluekehitysrahasto Yritykset, yhteisöt,

Lisätiedot

6 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1

6 ( ) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA. Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 6 (22.11.2017) Sivu 1 / 5 ESITYSLISTA Kokousaika Keskiviikko 22.11.2017 klo 9.00 alkaen Kokouspaikka: Alavieskan kunnantalo, valtuustosali, Pappilantie 1 Jakelu: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaaminen 4. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5. 3 Maakuntauudistuksen tilannekatsaus 6

Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaaminen 4. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5. 3 Maakuntauudistuksen tilannekatsaus 6 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 AIKA 06.02.2019 klo 13:30 PAIKKA Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, Maakuntasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 4 2 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 3 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

6Aika: Kestävän kaupunkikehittämisen ESR-haku Infotilaisuus 25.1., Oulu

6Aika: Kestävän kaupunkikehittämisen ESR-haku Infotilaisuus 25.1., Oulu 6Aika: Kestävän kaupunkikehittämisen ESR-haku 22.1.-16.3.18 Infotilaisuus 25.1., Oulu Ohjelma Kahvit 6Aika-strategian esittely ja kuutoskaupunkien odotukset ESRpilottihankkeille Soile Jokinen, Oulun kaupunki

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013 -3, KH 25.11.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2013 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse Esityslista 22/2013 -2, KH 25.11.2013 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4

5 ( ) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 5 (22.11.2018) Sivu 1 / 6 PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 22.11.2018 klo 09.00 11.15 Kokouspaikka: Ylivieskan kaupungintalo, hallituksen huone, Kyöstintie 4 Läsnä: Poissa: Kari Jokela, Merijärvi, seutuhall.

Lisätiedot

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 2.11.2017 klo 09.00-11.00 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat liite 74 My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja 75 76 77

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011 18 17 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 07.02.2011 17 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: maanantaina 14.10.2013 klo 9.00 11.52 Paikka: Haapajärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Maarit Nikula Riitta

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot