Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden kesäkuun toinen tiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden kesäkuun toinen tiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista."

Transkriptio

1 Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden kesäkuun toinen tiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista. VESIPELASTUS-KOULUTUS Torstaina klo järjestetään vesipelastuskoulutus ohjaajille ja nuorten vanhemmille, jotka osallistuvat harjoituksiin apuohjaajina. Kai Lindqvist Suomen Melonta- ja soutuliitosta tulee ohjaamaan seurallemme räätälöidyn illan, jossa käydään läpi teoriaa ja erityisesti harjoitellaan käytännössä pelastamista eri tavoin. Seurallamme on ollut kolme vuotta käytössä turvaveneenä moottoroitu kumivene, joka on ollut erittäin tärkeä hankinta erityisesti nuorten harjoitusten turvallisuusvalvonnassa. Koulutuksessa harjoitellaan myös turvaveneen käyttöä. SUP-MELONTA 3.7. Väitetään, että suppailu on laji, joka vie mukanaan. Vesikot järjestää yhteistyössä Aulanko Outdoorsin kanssa SUP-tutustumisillan tiistaina 3.7. klo Aulangon Katajistolla. Alkeista aloitetaan ja haastettakin tarjotaan. Nyt on mahdollisuus kokeilla erilaisia lautoja. Mukaan sopii 15 ensimmäistä. Illan hinta on 20 euroa. Osta osallistuminen verkkokaupan kautta eli tästä linkistä Seuralla on kaksi SUP-lautaa, jotka ovat jäsenten käytettävissä. VAJAKOULUTUKSET Maanantai 2.7. klo 16 Tiistai klo 18 Keskiviikko klo Maanantai klo 17 Vajakoulutuksen käyminen edellytetään melontakurssin lisäksi, jotta jäsen voi hankkia itselleen Vesikkolinnan avaimen.

2 RESKUTUS- JA KAATUMISILTA Kauden ensimmäinen reskutus- ja kaatumisilta pidettiin Pelastustaitoja oli harjoittelemassa neljä Vesikkoa. Seuraava reskutus- ja kaatumisilta Jyri Niskasen ohjauksessa on 9.7. klo Lisätiedot Jyri Niskanen Reskutuksen ohjausta vedestä käsin RETKET YÖN YLI RETKI VANAJANSELÄN KINTAAN SAAREEN Tule Vesikkolinnaan lauantaina klo 9.30, lähtö klo 10 ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. (Etujoukot voi halutessaan mennä jo perjantai-iltana). Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita. Melontamatka saarelle on 25 km. Vanajanselän ylitys asettaa melojalle vaatimuksia mahdollisen kovan aallokon takia. Jos sääennuste lupaa tuulta, niin melojilta edellytetään kokemusta aallokkomelonnasta. Saareen pääsee myös autolla + soutuveneellä, joten kaikkea ei tarvitse kanootilla kuljettaa. Kävelymatkaa autolta rantaan on noin 200 m ja soutumatka saman verran. Voit siis osallistua vaikka pitkä melontamatka ei kiinnostaisikaan. Voit myös meloa vain toiseen suuntaan, jos voit järjestää kuljetuksen. Seura ei järjestä kuljetuksia. Käytössämme on hirsimökki, sauna ja telttakenttä. Mökissä voi yöpyä n. 20 henkeä. Telttakentälle mahtuu noin 10 retkitelttaa. Mökissä on hella ja kaasukeitin, joten ruonlaitto on mahdollista. Kaivon vettä ei suositella juotavaksi, ota siis omat vedet mukaan ja myös omat eväät. Saarella on kaksi tulentekopaikkaa ja polttopuita. Retken hinta on 10 euroa/henkilö. Ilmoittautuminen ti mennessä jäsensivujen kautta osoitteessa Lisätiedot Reijo Turunen tai returune(at)gmail.com RETKI PUULAALLE Hirvensalmen ja Kangasniemen välille Suomen kartalla sijoittuva 325 neliökilometrin laajuinen Puulavesi on eittämättä Suomen mielenkiintoisin vesiretkeilykohde. Sen sadat rantakilometrit ja sadat saaret tarjoavat nähtävää sekä koettavaa ja huolletut rantautumispaikat tekevät retkeilijän olon mukavaksi.

3 Puula on pari mahtavaa selkävettä ja niiden vastakohtana monimuotoinen saaristolabyrintti. Puula on tuuheaa lehti- ja kuusimetsää, mutta toisaalta myös jääkauden pyöristämiä silokallioita ja jään sekä veden taiteilemia kiviveistoksia. Puula on satakielten livertelyä rantalehdoissa sekä selkälokkien kaartelua sinitaivaalla. Puula on myös todella paljon puhdasta vettä. Retkimelojan kannalta Puula on ylivoimainen kohde siksi, että se on riittävän pieni ja saaristoinen turvaamaan melojan kulun huonollakin ilmalla. Retki sopii siis vasta-alkajillekin ja mukana on paikallinen opas. Tarkemmat tiedot ilmestyvät jäsensivustolle ja lisätietoja Reijo Turunen tai returune(at)gmail.com. PERUSREITIT TUTUKSI Edestakaiset matkat Vesikkolinnasta: TURENGIN SUUNTAAN Terveyskeskuksen ranta Kymppitien silta Perttulan ranta Rautaruukin ranta Miemalansaari ympäri Hiidenjoen suu Janakkalan kunnan ranta Harviala, uusi laituri Turenki Suviranta Turenki Ahilampi Kernaalanjärvi niemi Räikälän silta AULANGON SUUNTA Rautatiesilta Aulangon hotelli (rantaa) Tekosaarten kierto Hattulanselän kari Herniäisten ranta Mierolan grilli Lammassaari Lepaan laituri Vanajanniemi Petäys Retulansaaren kierto Kauraansaari Sääksmäen silta Valkeakoski, Valtikka Valkeakoski, Apia 2 km 8 km 10 km 12,5 km 15 km 18 km 20 km 23,5 km 31 km 33 km 48 km 57 km 3 km 5 km 7 km 10 km 11,5 km 17 km 25 km 30 km 38 km 46 km 50 km 53 km 68 km 92 km 92 km AAMUMELONTA MIEROLAAN Tiistaina klo 8.00 lähtee vajalta melojia kohti Mierolaa, voit liittyä mukaan. Jos reitti ei ole tuttu, niin lähde mukaan tutustumaan tai jos kaipaat melontakavereita. Varaa rahaa mukaan, sillä rantaudumme Mierolan kahvilan kohdalla.

4 KUUTAMOMELONNAT Perjantaina klo on mahdollisuus seurata kuunpimennystä kajakista käsin ja melontasuunnaksi on valittu Aulanko. Kuutamomelontoja jatketaan perjantaina 24.8 (Taiteiden yö) ja tiistaina Tarkemmat tiedot ilmestyvät kalenteriin ja jäsensivustolle. Lisätietoja Reijo Turunen tai PÄIVÄRETKI TURENGIN SUVIRANTAA Elokuussa tutustutaan vuorostaan Turengin suuntaan ja käydään syömässä Suvirannassa. Voit seurata tarkempia tietoja retkistä nettisivujen kalenterista ja jäsensivustolta. Tervetuloa mukaan seuran retkille. YRITYS- JA HUVIMELOTUKSET Tiesitkö, että Vesikot järjestää melontakokeiluja, jotka hyvä tapa tutustua monipuoliseen melontaan. Melotus toimii erinomaisesti osana yrityksen virkistyspäivää tai ystäväporukan yhteisen kesäpäivän ohjelmaa. Melontakokeilu maksaa 20 euroa/henkilö ja sisältää kaluston (kajakki/kanootti, mela, aukkopeite, kelluntaliivit) ja ohjauksen. Ryhmän koko on 5-16 henkilöä. Jos pienempi ryhmä, niin minimiveloitus 100 e. Linkki Lisätietoja melontakokeiluista saa sähköpostitse ja toimintakoordinaattori Laura Kujalalta (Lisäksi elokuussa suositut koululaismelotukset) SUOMI MELOO 2018 KUOPIO IMATRA Kuopion avausosuudella oli ennätysmäärä osallistujia 60 kaksikkoa, 103 yksikköä ja kolme inkkaria. Vesikot/Mallasvesi joukkue osallistui tapahtumaan kahdella kaksikolla ja yhdellä yksilöllä. Vanajaveden Vesikoista osallistui kahdeksan (8) melojaa yhdessä kolmen (3) Mallasveden Melojan kanssa tämän vuoden Suomi Meloo-tapahtumaan Kuopiosta Imatralle (513 km) kesäkuun toisella viikolla. Kaiken kaikkiaan tapahtumassa oli mukana 430 melojaa. Seuran nettisivuille on tulossa oma Suomi Meloo -tiedotussivu ja kuvia tämän vuoden tapahtumasta. Jännitämme jo minne päin Suomea ensi vuoden tapahtuma julkistetaan. Löydät Youtubesta hakusanalla Pauli Aalto Suomi meloo 2018 videoita tämän vuoden tapahtumasta: mm. lähdöstä, koskenlaskusta, vaihtopaikalta, kanavasta. Pauli on osallistunut 32/34 Suomi Melootapahtumaan.

5 Suomi Meloo joukkue 2018: Pauli, Kalle, Marika, Pasi, Lilja, Pälvi, Tuula, Pirre, Reijo, Johanna ja Kalle. MELONTA JA SOUTU -LEHTI 2/2018 Melonta ja Soutu -lehden viimeinen numero ilmestyi toukokuussa. Ohessa linkki viimeiseen sähköiseen selailulehteen: RATAMELONNAN SUURLEIRI , KISAKALLIO Perinteinen nuorten suurleiri melotaan jälleen Kisakallion urheiluopistolla Leiri on tarkoitettu kaikille 10 15(16) -vuotiaille ratamelonnan harrastajille. Mukaan voivat tulla aloittelijat ja pidemmälle ehtineet tavoitteellisesti harjoittelevat. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa suurleirillä Special Olympics melojien leiri Ohjaajina leirillä toimivat Melonta- ja soutuliiton koulutetut ohjaajat ja mukana ohjaamassa Special Olympics valmentaja Niina Siljander. Leirillä harjoittelevat myös ryhmät: Rata, kilpa (haastajat) 17 23v. Rata, kilpa 15 16v. Lisätiedot Ilmoittautumiset mennessä. KAMU-MOBIILISOVELLUS PUHTAAN URHEILUN VARMISTAJAKSI Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on julkaissut Kielletyt Aineet ja Menetelmät Urheilussa eli KAMU-mobiilisovelluksen. KAMU-sovelluksessa urheilija pystyy helposti tarkistamaan, mitkä aineet ja menetelmät ovat kiellettyjä. Urheilija voi myös itse merkitä KAMU-sovellukseen lääkevalmisteet, joita hän käyttää. Näin tieto kulkee aina mukana, niin apteekissa kuin dopingtestissä. Sovellus on maksuton. KAMU-mobiilisovellus on ladattavissa Android- ja ios-laitteille. Haku pohjautuu Lääketietokeskuksen lääketietokantoihin ja koskee Suomessa saatavia resepti- ja itsehoitovalmisteita.

6 JAAKKO, OTTO JA SAKKE NUORTEN MM-KISOIHIN Junioreiden ja alle 23-vuotiaiden MM-kilpailut järjestetään Plovdivissa. Kilpailu- ja valmennusvaliokunta on vahvistanut joukkueeksi juhannusviikolla: Naiset, alle 18-vuotiaat K1 200m: Emma Nieminen K1 500m: Emma Nieminen Naiset, alle 23-vuotiaat K1 200m: Emma Malmsten K1 500m: Emma Malmsten Miehet, alle 18-vuotiaat: K1 200m: Otto Sivula K1 500m: Eetu Kolehmainen K1 1000m: Sakke Mattila K4 500m: Jaakko Hippeläinen/ Sakke Mattila/ Otto Sivula/ Matias Ylisiurua K2 1000m: Jaakko Hippeläinen/ Matias Ylisiurua SPECIAL OLYMPIC KESÄMAAILMANKISAT ABU DHABISSA Suomesta lähtee 71 urheilijan joukkue kehitysvammaisten Special Olympics -kesämaailmankisoihin Abu Dhabiin Kyseessä on kehitysvammaisten urheilun suurin tapahtuma maailmassa. Seuramme melojat Mikko Kivikko ja Minna Palonen on valittu tähän joukkueeseen. Tutustu aiheeseen VAJATALKOISSA SAATIIN PALJON AIKAAN Seuran vajatalkoissa juhannusviikolla saatiin jälleen paljon aikaan. Kiitämme omatoimista talkooporukkaa. Vajalle saapuneet kiittelevät niitettyä parkkipaikkaa. Isoin muutos tapahtuu, kun kajakkeja sijoitellaan uudestaan. Eteläpuolella ovat yksityiset kajakit ja myös kaikki kilpakalusto siirtyi sinne. Jatkossa saamme vielä yksityiset melat, liivit ja aukkopeitteet tälle samalle puolelle. Pohjoispuolella on seuran kalusto, joka on kaikkien käytössä. Kajakkien paikkoja muutettiin siten, että muoviset ovat vasemmalla rullatelineissä ja arempipintaiset kajakit avotelineissä. Seuralla on kaksi SUP-lautaa, jotka tullaan sijoittamaan myös pohjoispuolelle helpommin jäsenten käytettäviksi. Mikäli vaja-asioista on toiveita, niin muistathan, että voit aina laittaa viestiä osoitteeseen MELONTAKURSSIT JATKUVAT VIELÄ HEINÄKUUSSA Aikuisten melontakurssilla on vielä paikkoja vapaana. Melontakurssit ovat myynnissä verkkokaupassamme osoitteessa OHJAAJAT KYMIJOELLE Kesän aikana seuran ohjauksiin osallistuneille ohjaajille on tarjolla elämys Kymijoella loppukesästä. Käymme tutustumassa koskimelontaan parin päivän ajan Jaana Minkkisen opastuksella.

7 PALAUTETTA SEURAMME TOIMINNASTA Palautetta seurastamme ja seuramme toiminnasta voit antaa lähettämällä kehitysideasi hallitukselle jäsensivuilla olevalla lomakkeella /jasensivut/yhteydenotto/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Terveisin Vesikoiden hallitus Pirre, Jyri, Johanna, Tomi, Ossi, Ville, Laura ja Reijo Vanajaveden Vesikoiden toimintaa tukevat

Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden sähköinen vapputiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista.

Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden sähköinen vapputiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista. 30.4.2018 Hyvä seuramme jäsen, edessäsi on Vanajaveden Vesikoiden sähköinen vapputiedote seuramme toiminnan ajankohtaisista asioista. KULKU VESIKKOLINNALLE Asemanseudun rakentamisen vuoksi kulku- ja pysäköintijärjestelyt

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö SaPo melontaretki 2010. Järjestetään yhteiskuljetuksella Lieksan Nurmijärvelle kesäkuun alussa. Tarjolla on neljä erilaista retkivaihtoehtoa, jotka on esitelty tarkemmin myöhemmin tässä esitteessä. Retket

Lisätiedot

2018 Ratamelonnan Suomen Cup 6 Kangasala, Vesaniemi

2018 Ratamelonnan Suomen Cup 6 Kangasala, Vesaniemi Kangasalan Melojat 0 Suomen Cup..0 0 Ratamelonnan Suomen Cup Kangasala, Vesaniemi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai 0.0.0 Joukkueenjohtajien kokous klo 0:00 Lähtö Rata Sukunimi Etunimi Seura Sarja Lisätiedot

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET! TIEDOTTEEN SISÄLTÖ Tervetuloa mukaan toimintaamme TS Melontakoululaiset! Kesän harjoitukset Kesän melontavarusteet Ilmoittautuminen harjoituksiin Melontakilpailut Turussa 17.6. tule paikan päälle! Melonnan

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot

Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9

Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9 Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9 Kaukajärvi 4.-5.8.2018 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 4.8.2018 Lähtö 1 T16 K-1 x200m Viesti Finaali, klo 10:00 1 5

Lisätiedot

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä KILPAILUSARJAT ja MATKAT Lauantai 07.07.2012. 11:30 Jyväsjärven seikkailukierros, yhteislähtö (noin

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

2018 Ratamelonnan Suomen Cup 6 Kangasala, Vesaniemi TULOKSET

2018 Ratamelonnan Suomen Cup 6 Kangasala, Vesaniemi TULOKSET 2018 Ratamelonnan Suomen Cup 6 Kangasala, Vesaniemi TULOKSET Lauantai 07.07.2018 Lähtö Sukunimi Etunimi Seura Sarja AIKA 1 Sijoitus K-1 100 m alkuerä 1 1 Winqvist Vera Canoa T12 0.30,47 2 Helsingius Sandra

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010

ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010 ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010 Luonnon kauneudesta voit nauttia meloen Lieksan vesistöjä. Ohjatulle ja turvalliselle melontaretkelle voi osallistua koko perhe. Aloitteleville suosittelemme Vesiluontopolku

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen Cup -osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu

RATAMELONNAN Suomen Cup -osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu RATAMELONNAN Suomen Cup -osakilpailu la.9.0 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 0.00 Aikataulu 0:00 K 00 m,. alkuerä 0:0 K 00 m,. alkuerä 0: K 00 m,.

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Häme-Regatta Melonnan Suomen Cup 2. Kaukajärvi Tulokset

Häme-Regatta Melonnan Suomen Cup 2. Kaukajärvi Tulokset Häme-Regatta 2019 Melonnan Suomen Cup 2 Kaukajärvi 8.-9.6.2019 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Aikataulu Häme Regatta 2019 Lauantai 8.6.2019 Lähtö Time 1 K-1 200m 1. Alkuerä 10:00 2 K-1

Lisätiedot

SM OSA II JA SUOMEN CUP

SM OSA II JA SUOMEN CUP SM OSA II JA SUOMEN CUP 11 1.-2.9.2018 2 Lauantai 1.9.2018 3 4 Lähtö1 M K-4 200m Finaali, klo 10:00 5 Sija Rata Nimi Seura Sar. Aika 6 1 4 Janne Mäntynen - Joona Mäntynen - Tomi Nieminen - PM Tarmo Aalto

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la.9.0 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 0.00 Palkintojenjako Gaalassa Aikataulu 0:00 K 00 m,. alkuerä 0:0 K 00

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3

Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3 Häme-Regatta 2017 & Melonnan Suomen Cup 3 Kaukajärvi 10.-11.6.2017 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry HÄME-REGATTA 10.-11.6.2017 Saturday 10.6.2017 Lähtö 1 K1 200m 1. Heat, klo 10:00 1 7 Kalle

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu 10.9.2016 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 10.00 Palkintojenjako n. 14.45 Aikataulu 1 10:00 K1 200 m, 1. alkuerä

Lisätiedot

KANGASALAN MELOJAT RY

KANGASALAN MELOJAT RY KANGASALAN MELOJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 TOIMINTA-AJATUS Vuonna 1946 perustettu Kangasalan Melojat ry on melonnan yleisseura. Seuran tavoitteena on edistää melonnan

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu

RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä. Aikataulu RATAMELONNAN Suomen-CUP osakilpailu la 16.9.2017 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.00 Ensimmäinen lähtö klo 10.00 Palkintojenjako Gaalassa Aikataulu 1 10:00 K1 200 m, 1. alkuerä

Lisätiedot

**************************************************************************

************************************************************************** Saaristomeren Melojat ry 2015 TIEDOTE maaliskuu /Nuorisojaosto ****** Ajankohtaista: Maaliskuun harjoitukset. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Seuran avajaistapahtuma Järvelässä 18.4.15. Tuleva avovesikausi!

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2017 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE Tiedotteen sisältö Muutoksia SMM Nuorison ohjaajakokoonpanossa... 2 Oman seuran minimelontaleiri... 2 Kesän melontakilpailut... 3 Harjoitusmaksut on laskutettu viikolla

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano.

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano. PÖYTÄKIRJA: PUUVENEJAOSTON KOKOUS Aika: 17.10.2015 klo 18.00 22.30 Paikka: Hotelli Gustavelund, Tuusula Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 21.- 23.08. HNMKY Seuraleiri 21.-23.08. Kisakallion seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen avaamaan kautta seuraleirille. Leiri järjestetään jälleen Lohjan Kisakalliossa. Seuraleirille

Lisätiedot

Melontarippikoulu

Melontarippikoulu Melontarippikoulu 24.6. - 1.7.2019 Tervetuloa rippikouluun! Me opettajat Jyri Hakala, Sari Vikström-Kivioja ja Mika Savolainen toivotamme sinut tervetulleeksi Espoon tuomiokirkkoseurakunnan rippikouluun!

Lisätiedot

BARENTS JUDO VIIKKO ROVANIEMI KUTSU

BARENTS JUDO VIIKKO ROVANIEMI KUTSU BARENTS JUDO VIIKKO 13.10. - 17.10.2018 ROVANIEMI KUTSU 13.10. lauantai Samurai Cup 14.10. sunnuntai Barents Judo Cup 15.10. 17.10. Leiriharjoitukset SAMURAI CUP III U15 U18 U21 13.10.2018 ROVANIEMI Järjestäjä:

Lisätiedot

Häme-Regatta 2018 & Melonnan Suomen Cup 3

Häme-Regatta 2018 & Melonnan Suomen Cup 3 Häme-Regatta 2018 & Melonnan Suomen Cup 3 Kaukajärvi 9.-10.6.2018 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry HÄME-REGATTA 9.-10.6.2018 Lauantai 9.6.2018 Lähtö 1 K-1 200m 1. Alkuerä, klo 10:00 1 7 Vera

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Terveisiä liiton hiihtoleiriltä! Ohjatuissa harjoituksissa muutoksia viikoilla 6-8. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Kesätyöhaku

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Sudenpentujen päiväretki Korkeasaareen Kaikki TaMen sudenpennut tekevät päiväretken Korkeasaareen 9.4. Lisätietoa tapahtumakirjeliitteessä.

Lisätiedot

Joukkuejakoinfo 2014

Joukkuejakoinfo 2014 Joukkuejakoinfo 2014 Cheerleadingia voi harjoitella seurassamme neljässä eri ikäluokassa: 4-8- vuotiaat (mikrot), 8-12- vuotiaat (minit), 12-16- vuotiaat (juniorit) ja 16- vuotiaat ja vanhemmat (aikuiset).

Lisätiedot

Lähtö T16 K2-500m alkuerä fin. 4-7 välierään

Lähtö T16 K2-500m alkuerä fin. 4-7 välierään Lauantai 1.0.201 Lähtö 1 10.00 T1 K2-00m alkuerä 1 1-3 fin. - välierään 1 2 Eveliina Luoma Hilppa Luoma M 2.1,1 2 Heini Hammar-Jessika Mäkelä PM 2.1, 3 Malviina Rantanen - Pepita Weeraratne VaVe 2.32,

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot

RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, Lauantai

RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, Lauantai RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, 6-7.7.2019 Lauantai 6.07.2019 Lähtö 1 10.00 SN12 K2-200m Suomen Cup 1 3 Juhani Ritakallio-Juuso Ylisiurua KaMe 1.06,499 2 2 Mirko Nummela-Lassi

Lisätiedot

SM osa I 2015 Suomen Cup IV

SM osa I 2015 Suomen Cup IV SM osa I 2015 Suomen Cup IV Kaukajärvi 11.-12.7.2015 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Aikataulu SM osa I ja Suomen Cup IV 2015 14 Lauantai 11.7.2015 Lähtö Erä Klo 1 K1 200m Miehet 1. Alkuerä

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa.

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa. Saaristomeren Melojat ry. TIEDOTE helmikuu 2016 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Hyvää hiihtolomaa! Kesätyöpaikat haussa hae 29.2. mennessä! Mia Dietrich-Isomaa osa-aikaiseksi nuorisovalmentajaksi Harjoitusmaksut

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2019

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja 18- vuotiaiden SM 2014 Kaukajärvi

Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja 18- vuotiaiden SM 2014 Kaukajärvi Ratamelonnan Nuorisomestaruus ja 18- vuotiaiden SM 2014 Kaukajärvi 23.-24.8.2014 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 23.8.2014 Lähtö 3 T16 K-1 3x200m Viesti Finaali, klo 10.15 1 3 Hanna

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, Sunnuntai

RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, Sunnuntai RATAMELONNAN SM-osa 1 ja Suomen Cup Vellamo melontastadion, Lahti, 6-7.7.2019 Sunnuntai 7.07.2019 Lähtö 34 9.00 N K1-500m alkuerä 1 1-3 fin. 4-7 välierään 1 5 Pauliina Polet VeSa 1.59,00 2 6 Oona Vasko

Lisätiedot

Jyväskylän pienten järvien melontareitit

Jyväskylän pienten järvien melontareitit Jyväskylän pienten järvien melontareitit Melonnan harrastus kasvaa Melonnan harrastajia on Suomessa noin 18 500 (2001) ja määrä kasvaa koko ajan. Aktiivimelojia kuitenkin vain noin 10 % tästä määrästä

Lisätiedot

Kansallinen ratamelontakilpailu ja Juniori-cup Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä

Kansallinen ratamelontakilpailu ja Juniori-cup Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Kansallinen ratamelontakilpailu ja Juniori-cup 19.7.2014 Hämeenlinnan Ahvenistonjärvellä Joukkueenjohtajien kokous klo 9.15 Ensimmäinen lähtö klo 10.15 Palkintojenjako kunkin lähdön jälkeen Aikataulu 1

Lisätiedot

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Hyväksytty 13.02.2017 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Unkarin Györissä järjestetään 22-30.7.2017 EYOF (European Youth Olympic Festival) kilpailut. melonta

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2018

Lisätiedot

Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu

Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu Kilpailukutsu Tarkkuussuunnistuksen avoin pohjoismainen maaottelu ja avoin henkilökohtainen kilpailu 30.9.-1.10.2017 Nokialla Järjestäjät Järjestäjä: Rasti-Nokia. Kilpailunjohtaja: Ari Hanttu Ratamestarit:

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

T14

T14 Lauantai 12.0.201 Lähtö 1 10.00 T14 K1-00m alkuerä 1 1-3 fin. 4- välierään 1 2 Hillevi Westerback C 2.2,11 2 Helmi Ahonen M 2.30,2 3 3 Josefina Simola KaMe 2.41,2 4 Olivia Hänninen C 3.0,3 Vilma Kuutti

Lisätiedot

Lähtö 1: K m alkuerä 1

Lähtö 1: K m alkuerä 1 Lähtö 1: K 1 200 m alkuerä 1 Lähtöaika: 10:01:21.34 1 8 Ellen Lindberg C 1:04.30 T12 2 9 Siri Lindroos W 1:08.20 3.90 3.90 T12 3 1 Vera Winqvist C 1:09.04 0.84 4.74 T10 4 5 Mirko Nummela TaVi 1:14.66 5.62

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

tapahtumakalenteri TOUKOKUU 2015

tapahtumakalenteri TOUKOKUU 2015 tapahtumakalenteri Kausi 2015 tuo tutut ja osin uudistetut tapahtumat, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin! Alla kooste kauden tapahtumista, jotka kannattaa laittaa kalenteriin hyvissä ajoin. Lisäksi

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2.- 4.9. HNMKY Seuraleiri 2.-4.9. Kisakallion seuraleirikirje Helsingin NMKY:n korisjoukkueet lähtevät jälleen avaamaan kautta perinteiselle seuraleirille. Leiri järjestetään

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 Terveisiä Mikkelistä yläkuvassa kevätgolfin voittaja joukkue Anna-Leena ja Esa Laakkonen. Alakuvassa sunnuntain arvotuilla pareilla pelatun

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2017

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2017 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2017 Kesä 2017 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2017 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2017

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

15. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO

15. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 15. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 21.-25.3.2012 Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012

Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012 Suomen ITF Taekwon Do ry ja Taekwon Do Akatemia ry järjestävät yhdessä: Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012 Tervetuloa Ouluun kilpailemaan ja katsomaan mustien vöiden SM kilpailuja

Lisätiedot

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA 142 757 GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET 2014-2015 GREEN CARD SUORITUSTEN REKISTERÖINTI PELAAJA ENSIN PELAAJATYYTYVÄISYYSTYÖKALU ALUEKIERROKSEN

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala.

LÄHTÖLISTAT Vesaniemi, Kangasala. LÄHTÖLISTAT..0 Vesaniemi, Kangasala www.kame.fi Kangasala Suomen cup..0 0 Ratamelonnan Suomen Cup Kangasala, Vesaniemi AIKATAULUT JA LÄHTÖLISTAT Lauantai.0.0 Joukkueenjohtajien kokous klo 0:00. Lähtö rata

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä TAPAHTUMIA 22.5.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Lisätiedot

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU Ådalens Idrottsförening jopox.fi Tom Hedman Agenda Lyhyt katsaus Jopox-kokonaisuuteen ÅIF Tavoitteita tulevalle kaudelle Koko seuran tilanne raporttien kautta

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

Liite 6. Peruskurssin turvallisuussuunnitelma

Liite 6. Peruskurssin turvallisuussuunnitelma Liite 6. Peruskurssin turvallisuussuunnitelma Toiminnan kuvaus Melonnan peruskurssi on yli 16 vuotiaille tarkoitettu melontakurssi. Kurssilla opetellaan melonnan perustaitoja ja melontaturvallisuuden perustietoja,

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin.

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin. Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014 Huhtikuun lajikokeiluna karting. Salivuorot päättyvät ja avovesikausi alkaa! Ajankohtaista huhtikuussa: Harjoitusmaksut laskutetaan. Keskustelut

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot