Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3"

Transkriptio

1 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 KOKOUSAIKA Torstai kello KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaava osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) hyväksyminen kuntien käsiteltäväksi Raw by Nature elinkeinomarkkinointi Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma :n päivittäminen.7 60 Seudun talousarvio vuodelle Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma tilannekatsaus.9 62 Cursorin viestintä seudun kuntien poliittisille päättäjille Professori Arto Haveri seutuvaliokuntaan Seuraavat kokoukset...11

2 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 KOKOUSAIKA Torstai kello KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Lindelöf, Henry Puheenjohtaja, Kotkan kaupunginjohtaja Muhonen Hannu Vpj., Haminan kaupunginjohtaja, Havuaho Osmo Virolahden kunnanjohtaja Nuuttila Olli Pyhtään kunnanjohtaja Muut osallistujat Saastamoinen Markku Seutuvaltuuston pj. Kallio Osmo Seutuvaltuuston I vpj. Kiri Seppo Seutuvaltuuston II vpj. Eho Jouni Palvelujohtaja, Cursor Oy Liimatainen Mervi Seutuasiantuntija, kokouksen sihteeri, Cursor Oy Hannonen Markku kaupunkisuunnittelujohtaja, Kotkan kaupunki, 57 Korkiakoski Pauli seutusuunnittelija, Cursor Oy, 57 Poissa Jämsén Antti Miehikkälän kunnanjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Henry Lindelöf Mervi Liimatainen Todettiin pykälät Pöytäkirjan tarkastajat Hannu Muhonen Osmo Havuaho PÖYTÄKIRJA YLEI- Cursor Oy:ssä, Kyminlinnantie 6, Kotka SESTI NÄHTÄVÄNÄ

3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan. Todettiin. 55 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan Hannu Muhonen ja Antti Jämsén. Valittiin Hannu Muhonen ja Osmo Havuaho. 56 Käsittelyjärjestys Esityslistan mukaan. Esityslistan mukaan.

4 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaava osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) hyväksyminen kuntien käsiteltäväksi South-East Leveraging Livelihood -hanketta esiteltiin seutuvaliokunnassa ( 40) ja seutuvaltuustossa ( 24). Samassa yhteydessä keskusteltiin Kotkan-Haminan seudun strategisen yleiskaavan valmisteluprosessista, osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä tavoitteista. Vastaava keskustelukierros käytiin myös seudun kuntien kaavoituksesta vastaavissa lautakunnissa. Maankäyttö- ja rakennuslaissa todetaan, että kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa laatia kaavan tarkoitukseen ja merkitykseen nähden tarpeellinen suunnitelma osallistumis- ja vuorovaikutusmenettelyistä sekä kaavan vaikutusten arvioinnista. Kaavoituksen vireilletulosta tulee ilmoittaa sillä tavoin, että osallisilla on mahdollisuus saada tietoja kaavoituksen lähtökohdista, suunnitellusta aikataulusta sekä osallistumis- ja arviointimenettelystä. OAS:n tarkoituksena on kertoa, miksi kaavaa laaditaan, miten suunnitteluprosessi etenee ja missä vaiheissa siihen on mahdollista osallistua. Nyt laadittavan Kotkan-Haminan seudun strategisen yleiskaavan osalta nämä asiat on avattu yksityiskohtaisesti liitteenä olevassa suunnitelmassa. Yleiskaavan tavoitteet pohjautuvat seutuvaliokunnan, seutuvaltuuston ja kuntien määrittämiin tavoitteisiin vuodelta 2013, kun seudullinen yleiskaavaprosessi päätettiin käynnistää. Tavoitteita on tarkistettu yleiskaavoituksen käynnistyttyä vuonna 2015 mm. viranomaisilta ja kunnista saadun palautteen perusteella. Tavoitteiden pääkohdat ovat: - Seudun kehityskuvan tarkentaminen ja käytäntöön vieminen - Kaupan ja elinkeinoelämän tarpeisiin vastaaminen - Väestönkehitykseen varautuminen - Asumisen kehittäminen ja yhdyskuntarakenteen vaihtoehtojen tutkiminen - Liikenteen sujuvuuden varmistaminen ja uusien yhteystarpeiden osoittaminen - Maaseutumaisten alueiden kehittäminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on prosessin aikana muuttuva suunnitelma, jota päivitetään tarpeen mukaan. Seutu- ja kuntatason käsittelyiden jälkeen OAS asetetaan julkisesti nähtäville ja siihen on mahdollisuus ottaa kantaa siihen asti, kunnes kaavaehdotus asetetaan nähtäville../. Liitteenä hyväksyttäväksi esitettävä Kotkan-Haminan seudun strategisen yleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS). Seutuvaliokunta ehdottaa seutuvaltuustolle, että se hyväksyy Kotkan-Haminan seudun strategisen yleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman seudun kuntien kaavoituksesta vastaavien lautakuntien käsiteltäväksi.

5 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Asian käsittely: Kokouksessa asiaa esittelivät kaupunkisuunnittelujohtaja Markku Hannonen ja seutusuunnittelija Pauli Korkiakoski, jonka jälkeen käytiin keskustelua. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

6 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Raw by Nature elinkeinomarkkinointi 2016 Seutuvaliokunta Cursor Oy, markkinointipäällikkö Mia Hämäläinen, hakee yhteensä :a Kotkan-Haminan seudun vuoden 2016 seutubudjetista. Kustannuksista on tarkoitus kohdistaa touko- ja lokakuussa toteutettaviin rekrytointimarkkinointiin kohdistuu osaajamarkkinointiin, jonka toimenpiteet päätetään vuoden 2016 alussa seudun markkinointityöryhmässä../. Liitteenä hakemus Raw by Nature elinkeinomarkkinointi Seutuvaliokunta päättää myöntää Cursorin Raw by Nature elinkeinomarkkinointiin sillä edellytyksellä, että summa sisältyy Kotkan-Haminan seutuvaltuuston hyväksymään vuoden 2016 seutubudjettiin. Päätettiin jättää pöydälle käsiteltäväksi seuraavassa kokouksessa.

7 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma :n päivittäminen Cursor Oy:n hallituksessa on päätetty Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma :n päivittämisestä. Työtä tekee työryhmä, johon kuuluvat Cursorin hallituksen pj. Hannu Karavirta ja kunnanjohtaja Olli Nuuttila sekä toimitusjohtaja Mika Perttunen ja projektipäällikkönä palvelujohtaja Jouni Eho, molemmat Cursorista. Kotkan-Haminan seudun seutubudjettiehdotukseen vuodelle 2016 on sisällytetty päivitystyöhön. Päivityksen aikatauluna on, että päivitetty kasvuohjelma hyväksytään toukokesäkuussa seutuvaltuustossa ja etenee sieltä seudun kaupunkeihin ja kuntiin päätettäväksi. Seutuvaliokunta päättää myöntää Kotkan-Haminan seudun vuoden 2016 budjetista ja antaa seutuvaltuustolle tiedoksi päivityksen käynnistämisen. Päätettiin jättää pöydälle käsiteltäväksi seuraavassa kokouksessa.

8 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Seudun talousarvio vuodelle 2016 Seutuvaliokunta Voimassaolevan seutuyhteistyön sopimuksen mukaan kuntien panostus seutubudjettiin on 4 /asukas. Lisäksi Kotkan-Haminan seutuvaltuusto on ( 9) päättänyt jatkaa rahoitusta seutusuunnittelulle 1 /asukas, joka kohdistetaan South-East Leveraging Livelihood (SELL) hankkeelle. Näin vuoden 2016 seutubudjetti rakentuu tulopohjalle 5 /asukas. Lisäksi tulona on SELL-hankkeen Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankerahoitus (tukiosuus 70 %), joka kiertää seutubudjetin kautta. Seutuvaliokunta päättää osaltaan hyväksyä seudun talousarvion vuodelle 2016 tulopohjaksi 5 /asukas ja ehdottaa seutuvaltuustolle sen hyväksymistä. Hyväksyttiin yksimielisesti ehdotuksen mukaan. Seutuvaltuusto Seutuvaltuusto päättää hyväksyä seudun talousarvion vuodelle 2016 tulopohjaksi 5 /asukas ja antaa sen seudun kaupunkien ja kuntien tietoon. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan. Ote: Kotkan kaupunki Haminan kaupunki Pyhtään kunta Virolahden kunta Miehikkälän kunta./. Liitteenä ehdotus Kotkan-Haminan seudun seutubudjetiksi vuodelle 2016 ja esitys Seutubudjetti Seutuvaliokunta päättää osaltaan hyväksyä ehdotuksen Kotkan-Haminan seudun seutubudjetiksi vuodelle 2016 ja esittää seutuvaltuustolle sen hyväksymistä. Päätettiin jättää pöydälle käsiteltäväksi seuraavassa kokouksessa.

9 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma tilannekatsaus Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma on hyväksytty Kotkan- Haminan seudun seutuvaltuustossa ( 16) ja sen jälkeen seudun kaupungeissa ja kunnissa. Seutuvaltuuston käsittelyn yhteydessä keskusteltiin kasvuohjelman raportoimisesta seutuvaltuustolle kahdesti vuodessa. Tuolloin Cursor Oy:n silloinen toimitusjohtaja Hannu Karavirta arvioi, että seutuvaltuustolle voitaisiin raportoida kahdesti vuodessa niin, että olisi kevyempi ja raskaampi raportointi. Laajempi kasvuohjelman raportointi on pidetty seutuvaltuustossa eli nyt on vuorossa ns. kevyempi raportointi. Seutuvaliokunta esittää seutuvaltuustolle, että kuulee Kaakko kasvuun Kaakon kasvuohjelma :n tilannekatsauksen. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

10 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Cursorin viestintä seudun kuntien poliittisille päättäjille Edellisessä seutuvaliokunnassa ( ) on keskusteltu mm. Cursorin viestinnästä luottamushenkilöille. Ajatuksena on, että Cursor esittelisi kunnissa toimintaansa ja tuloksiaan vähintään kerran vuodessa esim. valtuustoissa. Tähän mennessä on jo sovittu: Virolahden kunnanvaltuusto Haminan kaupunginhallituksen kokous ja mahdollisesti keväällä 2016 valtuuston iltakoulu Kotkan kaupunginvaltuuston tiedonantokokous. - Miehikkälän vuoden 2016 ensimmäinen valtuusto. Pyhtää on kutsunut vuosittain Cursorin edustajat raportoimaan, kun Cursorin edellisen vuoden toimintakertomus on valmistunut. Lisäksi Cursorilla on edustaja Pyhtään elinkeinotoimikunnassa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin. 63 Professori Arto Haveri seutuvaliokuntaan Seutuvaliokunta pitämässään kokouksessa keskusteli Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun professori Arto Haverin kutsumisesta seutuvaliokunnan kokoukseen. Seutuvaliokunnan puheenjohtaja on ollut Arto Haveriin yhteydessä, ja ajaksi on sovittu keskiviikko kello lounas, klo Haverin esitys, jonka jälkeen jatkuu seutuvaliokunnan kokous. Alustava aihe on Kuntajohtamisen tulevat haasteet. Päätös. Merkitään tiedoksi ja tarvittaessa tarkennetaan tilaisuuden teemaa. Merkittiin.

11 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Seuraavat kokoukset Seutuvaliokunnassa päätettiin seuraavat ajankohdat: seutuvaltuusto klo 14.30, klo 14 kahvi ja seutuvaliokunta klo 12, lounas klo 11.30, paikkana Eagle. Seutuvaltuuston ajankohdasta on tiedusteltu, voisiko sitä vielä siirtää. Seutuvaliokunta keskustelee, onko mahdollista siirtää seutuvaltuuston ajankohtaa. Seutuvaliokunta klo 12 kokous, klo lounas, paikka Eagle. Seutuvaltuusto klo 14, kahvi klo Haminan raatihuone.

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 1.12.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 1.12.2015 kello 11.30-12.45 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 65 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 15.12.2015 klo 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.12.2014 klo 14.30 15.36 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Hamina KÄSITELTÄVÄT ASIAT 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 kello 13 13.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, valtuustosali 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.5.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 8.5.2017 kello 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 34 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 26.9.2016 kello 13.00-13.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 46 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2016 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2016 klo 12 13.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka 59 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.4.2016 klo 13.00-14.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus.

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistai 29.1.2013 kello 9.30 10.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.3.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.3.2016 kello 10-12.30 KOKOUSPAIKKA Ravintola Wanha Fiskari, Juha Vainion katu 2, Kotka 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 7.5.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 7.5.2013 klo 8.00 8.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.9.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 kello 12.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talo 3. krs., Kyminlinnantie 6, Kotka 90 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 15.6.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2017 KOKOUSAIKA Torstai 15.6.2017 kello 9-10.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 41 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.5.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.5.2016 kello 12.30-14.10 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 25

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 10.1.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 10.1.2017 kello 13.00-14.30 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.10.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 11/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 kello 8.30 10.05 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka 106 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.3.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 kello 11.45-12.30 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka 23 Kokouksen

Lisätiedot

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.3.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20.3.2013 klo 11 12 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 39 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.10.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.102014 klo 9-10.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 62 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 16.1.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstai 16.1.2014 kello 8.00 9.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 18.3.2015 klo 14.30 15.40 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.2.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 20.2.2018 kello 9.00-10.15 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.5.2017 klo 10-10.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.3.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 6.3.2018 kello 12.30 13.00 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eagle, Kyminlinnantie 6, 1 krs, Kotka 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 23.8.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.8.2016 kello 10.30 12.10 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 33 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 PÖYTÄKIRJA Nro 52016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 8.12.2016 klo 9.00 10.05 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 36 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 27.1.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 KOKOUSAIKA Perjantai 27.1.2012 klo 14 15.30 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.5.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Tiistai 6.5.2014 klo 8-9 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 9.00-11.00 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...4 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.4.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 17.4.2018 kello 9 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 14.11.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 12/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä Cursor

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 7.6.2016 klo 9.00 11.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 2 2013

Ohjausryhmän kokous 2 2013 Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 2.12.2013 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 2 2013 Aika Paikka 2.12.2013 klo 12.00 14.50 Haminan Raatihuone Haminan

Lisätiedot

37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.9.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 KOKOUSAIKA Maanantai 21.9.2015 kello 12.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Ravintola Vausti, Kotkankatu 12, Kotka 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 25.5.2010 kello 14.30 16.00 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Raatihuoneentori. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 23 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2011 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2011 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Kotkan Klubi, Kotka 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 66

Lisätiedot

66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.11.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 KOKOUSAIKA Tiistai 29.11.2016 kello klo 12-14.20 KOKOUSPAIKKA Ravintola Wanha Fiskari, Juha Vainion katu 2, Kotka 66 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 klo 14.15 16.35 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 23.2.2016 klo 12.30 13.45. KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs.

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 6.3.2013 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 6.3.2013 klo 14.30 15.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs.

Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.2.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Perjantai 6.2.2015 kello 8.30 10.05 KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 14.6.2012 klo 14.30 15.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 17 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 12.12.2013 kello 9.40 11.55 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 303, Metsontie 41, Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 46

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous

Ohjausryhmän kokous Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 13.10.2014 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 5 2013 2014 Aika Maanantai 13.10.2014 klo 10.00 12.10. Paikka Eaglen auditorio,

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 klo 12.37-13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.5.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 kello 13.05 13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6 1. krs. auditorio, Kotka 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 3.6.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 3.6.2010 klo 8.30 9.40 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA.

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA. Nro 2/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 12:45 Salpalinja-museo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Pöytäkirjan tarkastajat... 4 12 Käsittelyjärjestys...

Lisätiedot

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 23.4.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 8.30-9.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kotka 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.8.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2017 KOKOUSAIKA Torstai 17.8.2017 kello 9.30 11.10 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 51 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.10.2014 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 26 Kokouksen

Lisätiedot

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla 163/07.071/2012 Kh 135 Kuntarakennelaki on astunut voimaan 1.7.2013. Kuntien selvitysvelvollisuus alkaa heti lain voimaan tultua. Selvitysten ja yhdistymisesitysten

Lisätiedot

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.4.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.4.2012 klo 14.30-15.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 13:00 Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.3.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Torstai 5.3.2015 kello 13.30 15.30 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros 11 Kokouksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2018 1 Ympäristölautakunta Aika 19.12.2018 16:00-17:37 Paikka Sivistystoimen pommisuoja Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 3

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 16.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.1.2013 kello 9.00 10.30 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 7.5.2013 klo 9.00 11.05 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Raatihuoneentori KÄSITELTÄVÄT ASIAT 13 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kotkan Haminan seutusopimus

Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seudun seutuvaltuusto 19.8.2013 Kotkan kaupunginvaltuusto 12.11.2013 Haminan kaupunginvaltuusto 15.10.2013 Miehikkälän kunnanvaltuusto 30.9.2013 Pyhtään kunnanvaltuusto

Lisätiedot

5/5 5/5 2/5 3/5 0/5 4/5 4/5

5/5 5/5 2/5 3/5 0/5 4/5 4/5 ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 5/2016 Kokousaika Torstai 7.7.2016 klo 18:00 Kokouspaikka Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä Keskitalo, Sari Keskitalo, Ari Laakkonen, Janne Juuso, Per-Oula

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2016 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 24.10.2016 klo 13.00 14.53 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen jäsen Markku Niskanen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen jäsen Markku Niskanen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.10.2015 klo 13.00 14.40 Kokouspaikka Kokoushuone Tapsa, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Maanantai 2.12.2013 klo 13.00 15.22 Jatkokokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 9.10.2013 klo 15.00 16.05 Kaupungintalon kahvihuone, Harjukatu 23, 3. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 24.9.2012 klo 13.00 14.59 Nokian paloasema, Öljytie 3, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.2.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikko 17.2.2010 klo 9.00 10.55. KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Markku Niskanen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Markku Niskanen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 6.5.2015 klo 13.12 15.17 Kokouspaikka Neuvotteluhuone Tapsa, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.3.2019 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.3.2019 klo 8.00-9.20 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys 8 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: keskiviikkona 13.5.2015 klo 14.05 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 33 Kokouksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012

Sodankylä. Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Sodankylä Orajärvi, Papinranta Märsylä RN:o 9:34 (758-411-9-34) Korteojan ranta-asemakaavan osittainen muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.06.2012 Korteoja Papinranta Kaavamuutosalue käsittää

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Strateginen maankäytön suunnittelu ja kokonaisuuksien hallinta Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaava

Strateginen maankäytön suunnittelu ja kokonaisuuksien hallinta Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaava Strateginen maankäytön suunnittelu ja kokonaisuuksien hallinta Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaava SISÄLLYS Seudullisen suunnitteluyhteistyön lähtökohdat Päätöspolku strategiseen yleiskaavaan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.11.2017 klo 14.45-15.39 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 82 1 83 Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

KOTKAN HAMINAN SEUTU. TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kotkan-Haminan seutuvaliokunta 26.2.2013 Kotkan-Haminan seutuvaltuusto 6.3.2013

KOTKAN HAMINAN SEUTU. TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kotkan-Haminan seutuvaliokunta 26.2.2013 Kotkan-Haminan seutuvaltuusto 6.3.2013 KOTKAN HAMINAN SEUTU TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kotkan-Haminan seutuvaliokunta 26.2.2013 Kotkan-Haminan seutuvaltuusto 6.3.2013 YLEISTÄ Seutuyhteistyö otti harppauksen eteenpäin, kun Kotkan-Haminan seudun kehityskuva

Lisätiedot