Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta."

Transkriptio

1 SOKOTEL TIEDOTTAA KLUBI-SPORT ASIASSA Katinkullan hotellin johtaja Jan-Erik Hagfors on vastannut alla olevalla tavalla sähköpostitse Klubi-Sport asiassa siitä kyselleille, jonka vastauksen nyt tätä kautta saatamme kaikkien näitä sivuja lukevien tietoon: Olen pahoillani, että Matti urheilukauppiaana ei voinut jatkaa yhteistyötä kanssamme. Hoito-osaston palvelujen n 40% vuosittainen kysynnän kasvu vaati lisää tilaa nimenomaiselle alueelle. Ympärivuotisen wellness toiminnan näkökulmasta ehdotimme Matille uutta tilaratkaisua nykyisen caddiemasteri tiloihin. Matti ei ikävä kyllä halunnut jatkaa muissa talon tiloissa, joten jatkamme nyt neuvotteluja muiden merkittävien maahantuojien kanssa yhteistyöstä. Erään johtavan merkin kanssa käydään vakavia neuvotteluja, jotka toisivat sekä talvi- että kesätekstiilit että välineet (laskettelu, golf) valikoimiin. Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta. Toivon Katinkullan osakkaiden ymmärrystä ja, että asia korjaantuu mitä pikimmiten mahdollisen uuden toimijan kanssa. Haluamme ja pyrkimyksemme on ehdottomasti, että viimeistään ensi kesänä Katinkullasta löytyy tasokas sport-myymälä, josta löytyy niin välineet kuin tekstiilit myös golfin osalta. Terveisin Jan-Erik Hagfors Hotellinjohtaja GSM +358 (0) SOKOTEL TIEDOTTAA: Katinkullan ROSSO on avattu! Rosso paistaa Vuokatin mehevimmät pizzat! Katinkullan Rosso avasi ovensa perjantaina 25. päivänä klo Kauan odotettu uudistus Katinkullassa on totta. Asiakaspalaute on yllättänyt positiivisesti ensi metreillä Katinkullan Rosson väen. Listan monipuolisuutta ja ruokien makua on kehuttu iloisille Rosson tarjoilijoille koko viikonlopun sanoo ravintolapäällikkö Mika Kärkkäinen Katinkullan Rossosta. Rosso on Suomen suurin ravintolaketju, joka tunnetaan välittömästä ilmapiiristä ja monipuolisesta ruokalistasta. Rosso-ravintolat ovat yhdistäneet suomalaista ja italialaista keittiötä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ja rohkea yhdistelmä eteläisen ja pohjoisen Euroopan parasta keittiötä. Ensimmäinen Rosso avattiin vuonna 1978 ja tällä hetkellä Rosso-ravintoloita on Suomessa jo 42 ja yksi Tallinnassa. Ruokalistalla on laaja valikoima rapeapohjaisia pizzoja, meheviä pastoja ja maukkaita annoksia grillistä hyviä ruokaviinejä unohtamatta. Pizza on ollut kautta aikojen Rosson kärkituote. Oman maun mukaan lautaselle voi valita ohutpohjaisen OriginalePizzan, amerikkalaistyylisen PannuPizzan tai rukiista valmistetun Ruispizzan.

2 Lapset ja lapsiperheet ovat Rosson toiminnassa erityisasemassa. Perheen pienimmille on oma laaja ja monipuolinen ruokalista ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä. Tervetuloa koko perheen Rossoon!!! Katinkullan ROSSO Puh Avoinna su-to 11-23, pe-la Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Mika Kärkkäinen Holiday Club Katinkulta gsm Riikka Ahtiainen ketjupäällikkö, Rosso SOK Ässäravintolat GSM YLEISTIETOA: Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola. Ensimmäinen Rosso avattiin jo vuonna Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Suomessa ravintoloita on 42 ja yksi Tallinnassa. Toukokuussa 2007 ketju on kasvanut kasvaa kahdella yksiköllä Kempeleelle ja Vuokattiin. Kesäkuussa 2007 ketju kasvaa Mäntsälän yksiköllä. Rosso-ketju työllistää noin 680 henkilöä. Rosso on Joulupukin virallinen ravintola. KATINKULLAN KÄSIKIRJA, päivitys Yhtiökokousten lähestyessä on hyvä hetki päivittää KATINKULLAN KÄSIKIRJA ajan tasalle. Uusin versio, on nyt saatavana AJANKOHTAISTA -sivuiltamme PDF tiedostona. Käsikirja sisältää kevään yhtiökokousaineistot, jotka päivitetään uudelleen, jos kokoksessa tehdään hallituksen esityksestä poikkeavia päätöksiä. Yhtiökokouspöytäkirjat löydätte myös näiltä sivuilta, kun ne on ensin tarkistettu ja allekirjoitettu. Mikäli käsikirja synnyttää uusia ajatuksia tai kysymyksiä, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Kokousterveisin Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja OSAKASKLUBIN VUOSIKOKOUS ON PIDETTY Katinkullan Osakasklubi ry:n vuosikokous tältä vuodelta on jälleen pidetty. Kokous sujui niin yksimielisyyden kuin käsiteltyjen asioiden informatiivisuuden osalta

3 paremmin kuin vuosiin. Kertaakaan ei edes ehdotettu äänestyksiä ja kokouksessa kuullut esitykset Katinkullan ajankohtaisista asioista olivat hyvin valaisevia. Kokouksen aluksi HCR:n markkinointipäällikkö Marko Hiltunen kertoi vuokrauksesta, jälkimarkkinoista, yhteistoiminnasta S-ryhmän kanssa, Katinkullan lähitulevaisuuden investoinneista sekä Points järjestelmästä. Kokouksen lopuksi Katinkulta -yhtiöiden toimitusjohtaja Ilpo Antikainen kertoi ajankohtaisista kevään toimista kesäkauteen siirryttäessä, monista pienistä parannuksista ja ongelmistakin, antaen niihin tosin myös ratkaisut sekä SOKOTELin toiminnoista ja esim. ravintoloissa ja Sportshopin tiloissa tapahtuvista muutoksista. Kummankin alustuksen jälkeen käytiin pitkä ja vilkas keskustelu, paljon kysymyksiä esitettiin ja niihin saatiin tyydyttävät vastaukset. Tarkempaa tietoa näistä asioista ja yksityiskohtainen selostus kokouksen kulusta jäsensivujen JÄSENTIEDOTTEET osastolla. Yhdistyksen hallitukseen valittiin kahdeksan jäsentä: Seppo Juurikko, Minna Lehto, Martti Matsinen, Risto Noopila, Ari Pitkänen, Seppo Sirviö, Tauno Tuomivaara ja Maija Ursinus. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Seppo Sirviö ja varapuheenjohtajana Maija Ursinus sekä toiminnanjohtajana Seppo Juurikko. Yhdistyksen tilinpäätös vahvistettiin, tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille myönnettiin, toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksut vahvistettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Jäsenmaksu yksityishenkilöltä on 30 euroa ja yritykseltä 50 euroa. Aurinkoista ja lämmintä kesälomakautta toivotellen! Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja KATINKULTA yhtiöt, kevään 2007 yhtiökokoukset, KOKOUSKUTSUT Katinkullan viiden yhtiön vuosikokoukset pidetään tänä vuonna perjantaina ja lauantaina 20. ja Katinkullan Klubin auditoriossa. Kokouskutsut on julkaista tänään Helsingin Sanomissa ja postitettu kaikille osakkeenomistajille kirjeinä sekä lisäksi ovat nähtävissä meidän sivuillamme YLEISTIETOA osastolla, jonne pääset suoraankin klikkaamalla TÄSTÄ: (PDF) Tervetuloa kokouksiin ja, jos ette sinne pääse ja haluatte silti tulla kuulluksi, lähettäkää teille jo aiemmin postitettu vuoden kokouksiin valtuutuksen antava valtakirja mukana tulleessa kirjekuoressa, jossa postimaksu on puolestanne jo maksettu. Kokousterveisin Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja Ps. Tervetuloa myös tänään, pidettävään yhdistyksen vuosikokoukseen, kutsu alempana tässä osastossa

4 SOKOTEL TIEDOTTAA! SOKOTELin Katinkullan toimintoja johtava Jan-Erik Hagfors laati toiminnanjohtajan pyynnöstä alla olevan tiedotteen lähitulevista kehitystapahtumista: Toukokuun alussa käynnistyvät Katinkullassa toiminnalliset uudistukset. Muutosremontit alkavat välittömästi vapun jälkeen ja uudistukset "avaavat ovensa" perjantaina Ravintolatoiminnan uudistukset: Perheravintolan tilalle on tulossa S-Ryhmän koko perheen ruokaravintolaketjun yksikkö, Rosso. Perusteena on se, että suurin osa hotellin ja lomahuoneistojen asukkaista ovat perheellisiä, jotka kaipaavat kokonaisedullista, monipuolisen laajaa valikoimiltaan olevaa ja laadullisesti varmaa ruokaravintolaa. Maisemaravintola tulee säilymään ja uudistetaan syksyn aikana. Maisemaravintolan toimintaa kehitetään ns "fine dining" suuntaan, jossa kainuulaisilla raaka-aineilla on pääosa.näin saadaan erinomaisesti kattava ravintolakokonaisuus Katinkultaan. Hoito- ja harrastepalvelujen uudistukset: Hoito- ja harrastepalvelut keskitetään jatkossa nykyisen hoitto-osaston alueelle. Keskipisteenä tulee olemaan nykyisen urheilumyymälän alue, johon remontoidaan hoito-, harraste-, kylpylä- ja golfpalvelujen palvelu- ja varauskeskus. Palvelu- ja varauskeskuksen yhteydessä tulee sijaitsemaan myös myymälä, joka tarjoaa harrastepalvelujen välinevuokrausta sekä harrasteiden oheistuotteita. Tämän lisäksi myymälässä tulee olemaan hoitopalvelujen tueksi monipuolinen kosmetiikka- ja hyvinvointituotevalikoima. Katinkullassa kaivataan myös omalla merkillä varustettuja tekstiilejä, jotka tulevat jälleen pitkän ajan odotuksen ja toiveiden jälkeen myyntiin. Näillä edellämainituilla muutoksilla niin ravintola- kuin hoito/harrasteosastolla tavoitteena on laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin palvella osakkaita. Sokotel tiedostaa, että tällä hetkellä ravintolapalvelut kaipaavat osakkaiden silmissä laadullista parannusta. Tähän haasteeseen olemme vastaamassa. Hoito- ja harrasteosaston kehittämisellä haluamme myös laajemmalla rintamalla lisätä osakkaiden tyytyväisyyttä Katinkullan palveluihin. Toivon ja uskon että muutokset tuottavat tyytyväisyyttä osakkaiden keskuudessa. Mielelläni vastaan kysymyksiin, jotka liittyvät Katinkullan kehittämiseen. Sokotel Oy HC Katinkulta Jan-Erik Hagfors hotellinjohtaja gsm VIRHEELLINEN KOKOUSKUTSU POSTITETTU Erilaiset työtapaturmat näyttävät vaivaavan Katinkultaa kaikkein arkisimpien ja tavallisimpien rutiinien hoidossa.

5 Tällä kertaa sattui niin, että automaattipostituksessa tapahtuneen virheen vuoksi lähetettiin vuoden 2006 kokouskutsu, valtakirjakaavake ym. vuoden 2007 asiakirjojen sijasta. Uusi kutsu ja muut paperit on jo postitettu, joten voitte hävittää virheellisen postituksen ja toimia piakkoin saapuvan uuden perusteella. Vahinkoa ja vaivannäköänne asiaa miettiessä valittaen, Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja 10 KM RETKILUISTELURATA AVATTU! IceWay Oy avasi KM MITTAISEN RETKILUISTELUREITIN Vuokattiin, Nuasjärven jäälle. Tarvittavat vuokravälineet sekä reittiliput saa IceWay Shopista, Hiekkaniementien päästä. Vuokraamo ja reitti ovat avoinna viikon jokaisena päivänä klo 9-18, sää- ja jäävarauksella tietenkin.

6 Retkiluistelun päivähinta aikuisille on 20 euroa /hlö sisältäen retkiluisteluvälineet sekä reittilipun. Lisätietoja netistä, osoitteesta: OSAKASKLUBIN VUOSIKOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU Katinkullan Osakasklubi r.y.:n jäsenet kutsutaan varsinaiseen kokoukseen keskiviikkona, kello HOTEL ARTHUR, Vuorikatu 19, Helsinki. Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri; 3. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat; 4. Todetaan läsnäolijat; 5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus; 6. Hyväksytään esityslista; 7. Käsitellään yhdistyksen tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille; 8. Esitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle tilikaudelle ja päätetään niiden hyväksymisestä; 9. Päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärästä; 10. Valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet; 11. Valitaan yhdistykselle tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö ja päätetään heidän palkkioistaan; 12. Hyväksytään yhdistykselle uudet säännöt viranomaisten vaatimien muutosten perusteella; 13. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat; 14. Kokouksen päättäminen Kokouksen ulkopuoliset asiat: - HCF:n ja SOKOTELin edustajat kertovat kokouksen aluksi Katinkullan kehityssuunnitelmista, Points järjestelmästä, jälkimarkkinoista ja vuokraustoiminnasta. Kokouksen päätteeksi keskustellaan Katinkullan kehittämistarpeista pienosakkaan näkökulmista käsin; KATINKULLAN OSAKASKLUBI r.y. Hallitus Virallinen kutsu lähetetään kaikille Katinkullan osakkeenomistajille ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi kokoukseen. Äänestää saavat vain vuoden 2007 jäsenmaksunsa maksaneet. Jäsenmaksu on yksityishenkilöltä 30,- ja yritykseltä 50. Sen voi maksaa myös avaussivumme SOLO napin kautta. KATINKULTA GOLF, LEHDISTÖTIEDOTE KATINKULTA GOLFILLE KOLME KENTTÄÄ 2008 Katinkulta Golfin vuonna 1990 valmistunut 18-reikäinen kenttä on Euroopan pohjoisin championship tason golfareena. Euroopan mestaruuskilpailut pelattiin tällä Jan

7 Sederholmin suunnittelemalla kentällä vuonna Keskikesän kuukausina Katinkullan kenttä on ollut Suomen suosituimpia. Viime heinäkuussa kentällä pelattiin yli kierrosta, mikä on noin puolet enemmän kuin toiseksi vilkkaimmilla kentillä yleensä. Vuodesta 1997 alkaen Katinkullassa onkin haettu mahdollisuuksia pelitilan kasvattamiseen. Pitkäjänteinen työ on vihdoin johtanut tuloksiin. Katin Golf Oy rakentaa tällä hetkellä kahdella suunnalla. Töiden valmistuttua, vuoden 2008 kauden alussa avataan kolme erilaista kenttäkokonaisuutta, joista kaikki ovat ainakin osittain uusia. Vanha 18-reikäinen kenttäkokonaisuus, Nuas, saa viisi kokonaan uutta reikää. Lisäksi nykyinen 2. reikä uudistetaan perusteellisesti. Uudet reiät seuraavat kanervikkokenttämme tyyliä ja istuvat kokonaisuuteen saumattomasti. Uusillä rei illä pelistrategiset vaihtoehdot ovat vaihtelevia ja tarjoavat kaiken tasoisille pelaajille haasteita. Pelilinjoja tarjotaan useampia ja mielenkiinto säilyy kierrokselta toiselle. Maisemallisesti uudet reiät tarjoavat vanhan kentän tavoin upeita näkymiä ja on todennäköistä, että kenttämme tulee myös jatkossa pysymään valtakunnan kenttärankingien kärkisijolla. Vanhasta kentästä erotetaan viiden reiän kokonaisuus, josta muutostöiden jälkeen saadaan kuuden reiän täysmittaisten väylien kokonaisuus. Yhden väylän alueelle rakennetaan kaksi uutta reikää ja yksi viheriökokonaisuus uusitaan. Kentältä on näkymät Tenetinvirralla ja kenttä onkin saanut nimekseen Tenetti. Sotkamossa toimii myös saman niminen peruskoulu ja voidaankin sanoa, että myös kenttänä Tenetti valmistaa ja kouluttaa pelaajia kohtaamaan isomman mestaruuskisa-areenamme haasteita. Kolmas kokonaisuus, Vuokatti, on täysin uusi. Se on muotoutumassa Katinkullan Klubirakennuksen välittömään läheisyyteen. Kentästä tulee ns. jokamieskenttä, minne kaikilla golfista kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla pelaamaan. Kentälle pääsyllä ei tule olemaan tasoitukseen, osakkeen omistukseen tai seuran jäsenyyteen perustuvia vaatimuksia ja lisäksi pelimaksut tulevat olemaan edullisia. Kenttä tulee olemaan laadukkaasti rakennettu kokonaisuus, jossa pelaamisen aloittaminen on helppoa ja se tarjoaa erinomaiset harjoittelumahdollisuudet myös enemmän pelanneille. Kaudella 2007 Katinkullan nykyinen kenttä palvelee normaalisti pelaajia. Lisätietoja: Jari Koivusalo, P FAKTAA KATINKULLAN UUSISTA KENTISTÄ: NUAS Reikiä: 18 (uudet reiät 12-16) Suunnittelija: Jan Sederholm ja Jari Koivusalo (reiät 12-16) Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Avataan: Toukokuussa 2008 TENETTI Reikiä: 6 Suunnittelija: Jan Sederholm ja Jari Koivusalo Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Avataan: Toukokuussa 2008

8 Budjetti: (uusi Nuas ja Tenetti yhteensä) Rahoitus: Osakkaat VUOKATTI Reikiä: 6 (par 3) Suunnittelija: Jari Koivusalo Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Budjetti: Rahoitus: Laina ja valtionavustus Avataan: Toukokuussa 2008 VETÄJÄ VAIHTUU KATINKULLASSA *****************************Tarja Kontio lähtee vetämään S-ryhmän kylpylöiden kehittämistä ja Jan-Erik Hagfors on siirtynyt Kolilta Katinkullan johtoon. *************************** SOTKAMO -lehti, joka aktiivisesti seuraa Katinkullan asioita ja siksi jaetaan kaikkiin Katinkullan asuntoihin on osoittautunut hyvin tärkeäksi tiedotuskanavaksi niin Katinkullan sisäisissa kuin Sotkamon alueen ja koko Kainuunkin asioissa. SOTKAMO -lehdestä olemme jo tottuneet löytämään tärkeimmät tapahtumat ja menovinkit kuin myös paikkakunnan uutisetkin. Viimeinen uutinen on tältä päivältä ja se kertoo johtajanvaihdoksesta SOKOTELin organisaatiossa.

9 SOTKAMO -lehden päätoimittajan ja jutun kirjoittajan Kari Kinnusen luvalla julkaisemme koko jutun ja Karin ottaman kuvan. VETÄJÄ VAIHTUU KATINKULLASSA S-ryhmään viime keväänä siirtyneen Holiday Club Katinkullan johtoon tulee uusi henkilö. Kolme vuotta hotellinjohtajana toiminut Tarja Kontio siirtyy samassa konsernissa Sokos Hotels -ketjun projektipäälliköksi ja hänen tilalleen tulee Kolilla S-ryhmän hotellia kymmenen vuotta johtanut Jan-Erik Hagfors Joensuusta. Alun perin tulin kolmeksi kuukaudeksi mutta olin lopulta yli kolme vuotta Katinkullassa. Olen viihtynyt erinomaisesti, mutta siirryn edelleen Sokotelin palveluksessa projektipäällikön tehtäviin ja pääsen asumaan kotiini Tampereelle, Kontio kuvailee. Sokotel on S-ryhmän osa, joka vastaa yhtymän hotellien ja ravintoloiden koko henkilöstöstä. Tarja Kontion uusia haasteita ei vielä ole julkistettu, mutta hänen kylpyläosaamisestaan arvioidaan olevan hyötyä S-ryhmän uusille kylpylähankkeille muun muassa Himoksella Keski-Suomessa. Työskentelemme nyt muutaman viikon seuraajani kanssa ja teemme samalla Katinkultaan uusia suunnitelmia, Kontio sanoo. Kolin Sokos -hotellia ja rinteitä johtanut Jan-Erik Hagfors kertoo olevansa S-ryhmän kasvatti. Hän suoritti ryhmän kenttäkoulutuksen vuonna 1983 ja on ollut Pohjois-Karjalan Osuuskaupan palveluksessa vuodesta Kun Kolin hotelli siirtyi ryhmälle, ryhtyi hän johtamaan sitä vuonna Verkostoitumalla ja hyvällä yhteistyöllä saimme Kolin hyvään nousuun. Sinne perustettiin matkailuyhdistys ja saimme alueelle loma-asuntomessut. Alueelle on tehty masterplan - kehittämissuunnitelma ja investointeja alkaa tulla lisää. Kolin voisi sanoa elävän toivonkipinävaiheessa, Hagfors arvioi. Koli on alueen matkailuyrittäjien visioissa vuonna 2015 viidentuhannen vuodepaikan matkailukeskus. Sellainen pikkunätti matkailukeskus. Mistä oli puute Kolilla, se kaikki löytyy täältä Vuokatista. Koli on nyt sellaisessa kehitysvaiheessa, että katsoin ajankohdan sopivaksi lähteä uusiin haasteisiin, hän toteaa. Hagforsin mukaan Katinkulta on erinomaisessa kunnossa ja alueella on mahtavat edellytykset matkailun kehittymiselle. Tavallaan tulin valmiiseen pöytään, mutta ajatuksissa on ravintoloiden kirkkaampi profiloiminen, huonekapasiteetin lisääminen ja hoitomaailman kehittäminen entistä enemmän hemmotteluihin ja mielihyviin. Juuri tällaista kehitystyötä tehdään meidän ketjussamme. Ravintolamaailman kehittäminen on Katinkullassa jo hyvässä vauhdissa. Sporttibaari on uusittu perusteellisesti ja jatkossa siellä on tarjolla myös ruokaa. Vuokatin tapahtumia Hagfors pitää tärkeänä tekijänä myös alueen markkinoinnin kannalta.

10 Alueen monipuolisuus ja ympärivuotisuus yhdistettynä aktiiviseen kehittämiseen ovat hänen mukaansa keskeisiä menestystekijöitä. Kari Kinnunen ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! ******************************************************* Toiminnanjohtaja katselee luottavaisesti Katinkullan vuoteen 2007 *************************************************** Kiitän omasta ja Osakasklubin hallituksen puolesta jokaista jäsentämme ja kaikkia katinkultalaisia vuoden 2006 yhteistyöstä yhteisen lomapaikkamme ja siellä vietettävien lomapäivien toimintojen kehittämisessä. Kritiikit, ideat, keskustelut, kirjoitukset ym. ovat olleet arvokkaita apuja vastuunkantajille ja erityisesti minulle välttämätöntä kannustusta ja jaksamisen lähde työssäni. Vuoden 2006 merkittävin tapahtuma oli Katinkullan liiketoimintojen siirtyminen SOKOTELin vastuulle, HCR:n jäädessä vastaamaan vain viikko-osakkeisiin liittyvästä liiketoiminnasta ja isännöintipalveluista AOP:n kautta. Tämän muutoksen seurauksia ja vaikutuksia selvittelemme vielä pitkälle vuonna 2007, moni asia ei vielä ole löytänyt oikeata ja parasta uomaansa. Uskon, perustellusti, että kaikki asiat tulevat ensi vuonna kehittymään aiempaa paremmiksi ja toimivammiksi. Siitähän on sovittu,

11 ettei mikään palvelu tai toiminto voi eikä saa huonontua eikä vähentyä, ei laadultaan eikä määrältään. Osakasklubin toiminta on löytänyt omat vakiintuneet uomansa, tärkein työ tehdään hallituksen ideointien pohjalta toimimalla Katinkulta -yhtiöiden hallituksissa, siellähän ne tärkeimmät päätökset tehdään. TOIVOTAN KAIKILLE KATINKULTALAISILLE ONNELLISTA UUTTA VUOTTA JA HYVIÄ LOMIA KATINKULLASSA VUONNA 2007! Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja

KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010

KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010 KATINKULLAN 5 -VUOTISSUUNNITELMAT 30.11.2010 Saimme tänä vuonna olennaisesti muutetun asunto-osakeyhtiölain, joka tuo niiden hallituksille ja isännöitsijöille huomattavan määrän lisätöitä ja tehtäviä ja

Lisätiedot

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA

UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA 1 2014 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY KAKSI KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI UUSI KAUSI TÄYNNÄ ODOTUSTA, MENESTYSTÄ JA MAKEITA VOITTOJA KESÄLLÄ LUVASSA JÄNNITYSTÄ

Lisätiedot

Sisältää kutsut syyskokouksiin

Sisältää kutsut syyskokouksiin Aurinko Palsta Aurinko golfin jäsen- ja osakaslehti 2 10 Sisältää kutsut syyskokouksiin Kilpailutulokset Tyytyväisyyskyselyn tulokset www.masku.com varaa nyt! Aurinko Golfiin Naantaliin kauden 2011 pelioikeus

Lisätiedot

KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA!

KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA! 1 2009 OY PICKALA GOLF AB:N JA PICKALA GOLF CLUB RY:N JÄSENLEHTI. ILMESTYY kaksi KERTAA VUODESSA WWW.PICKALAGOLF.FI KESÄ PICKALASSA EI HULLUMPAA! HUVIKUMPU VAI VILLA VILLEKULLA Golfarin askel käy taukotuvalle.

Lisätiedot

Syksy 2014. www.kgm.fi

Syksy 2014. www.kgm.fi KGM Syksy 2014 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Kenttä: Kankaisten Golfpuisto Suunnittelu: Pekka Sivula Osoite: Maskuntie 281, 21250 Masku Puheenjohtaja: Tarja Nuotio, 040 5063715 Toiminnanjohtaja:

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot

KATINKULLAN KÄSIKIRJA

KATINKULLAN KÄSIKIRJA Katinkullan Käsikirja Sivu 1/159 KATINKULLAN KÄSIKIRJA JOHDANTO 7 KATINKULLASSA TOIMIVAT YHTIÖT 8 Kiinteistöyhtiö 8 Operatiivisesta toiminnasta vastaavat yhtiöt 8 Sokotel Oy 9 Aikaosuuspalvelu AOP Oy 9

Lisätiedot

OLD & NEW KEVÄT 2015. Kunnon eväät parempi mieli!

OLD & NEW KEVÄT 2015. Kunnon eväät parempi mieli! KEVÄT 2015 Kunnon eväät parempi mieli! Sisältö: Golfsarfvik Oy:n uusi puheenjohtaja Markku Simmelvuo visioi...4 Kämpin ja Sarfvikin maailmat kohtaavat jälleen...6 Tarinoita ja jorinoita taukotuvilta...8

Lisätiedot

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015

KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015 KEIMOLAN GOLFYHTEISÖN JULKAISU 1 2015 V U O S I K I R J A 2 0 15 YHTEISVASTUU OPEN 2015 Keimola Golf 25.5.2015 Yhteisvastuu 2015 tukee apua tarvitsevia ihmisiä Suurella sydämellä -vapaaehtoistoiminnan

Lisätiedot

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4

2014#1. Tapahtuma- Kalenteri s. 3. Jyrkikapteenin mietteet s. 28. SM-mitaleille s. 10. kentällä. s. 4 ingside 2014#1 Tapahtuma- Kalenteri s. 3 Jyrkikapteenin mietteet s. 28 Edustusryhmä tähtää SM-mitaleille s. 10 Uutta kentällä s. 4 ERG Tauko vai ei? Yksi eniten tunteita herättävistä ja mielipiteitä jakavista

Lisätiedot

ARCTIC GOLF. Rovaniemi

ARCTIC GOLF. Rovaniemi ARCTIC GOLF 2015 Rovaniemi HUOLELLA SUUNNITELLULLA KIINTEISTÖHUOLLOLLA TEET SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ! GOLF ON KUIN PASIANSSI, JOS HUIJAAT, HUIJAAT VAIN ITSEÄSI. - tony lema Meille jokainen asiakas on aina yhtä tärkeä

Lisätiedot

Kevät 2012. www.kgm.fi

Kevät 2012. www.kgm.fi KGM Kevät 2012 www.kgm.fi 1 Kankaisten Golf ry Perustettu 1989 Sisällysluettelo: Tulossa mielenkiintoinen kausi 3 Klubin kesä 2012 4 Parahin golffari 5 Caddiemasterit kaudella 2012 7 Kenttämestarin kevättervehdys

Lisätiedot

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille!

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Hyvinkään Golfseuran kevätlehti 2012 jäsenille ja yhteistyökumppaneille Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Ympäristöystävällistä ja varmaa kaukolämpöä. Riihimäen Kaukolämpö Oy, Lopentie 15-17,

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 4 2009

Yrittäjätiedote 4 2009 Yrittäjätiedote 4 2009 KIRKASTUNEET NÄKYMÄT KÄYNNISTIVÄT TOIMITILOJEN KYSYNNÄN KILPAILUKYKYÄ KUUMA-ALUEELLE HYVINVOINTIKAMPUS JÄRVENPÄÄHÄN VUODEN 2009 YRITTÄJÄ YRITTÄJIEN VAKAUTUSNEUVONNALLA ON KYSYNTÄÄ

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 3 2008

Yrittäjätiedote 3 2008 Yrittäjätiedote 3 2008 YRITTÄJÄVIIKKO 5. 11.10., LUVASSA PALJON TAPAHTUMIA KUNNALLISVAALIT 26.10. YRITTÄJÄEHDOKKAAT VASTAAVAT YRITTÄJYYS TURVAA LÄHIPALVELUT MAHIS TYÖHÖN -PROJEKTI KEUKE KEHITTÄÄ KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle!

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle! Kyltti Yksityisten lääkintä- ja terveyspalvelulaitosten työntekijät YLTT ry:n jäsenlehti 1/2008 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot

Lisätiedot

URA. Puhetta palkoista Perusteet syynissä. 14 Työmarkkinajärjestöjen palkkaratkaisu. 28 187 vaihtoehtoista valtuutettua. EDUNVALVONTA Jäsenkysely 2013

URA. Puhetta palkoista Perusteet syynissä. 14 Työmarkkinajärjestöjen palkkaratkaisu. 28 187 vaihtoehtoista valtuutettua. EDUNVALVONTA Jäsenkysely 2013 MCI URA Lehti yhteiskunta-alan korkeakoulutetuille 4-2013 EDUNVALVONTA Jäsenkysely 2013 ILMIÖ Akateeminen yrittäjyys OIKEILLE URILLE Uraneuvontaa jäsenetuna KLIKKAA LISÄÄ www.uralehti.fi Puhetta palkoista

Lisätiedot

Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus

Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus Uuden strategian voimalla Amerikan tulokkaat antoivat nimen Pelaajaystävällinen väyläuudistus Peuramaa: nautittavaa golfia! Sisällys: Pääkirjoitus... 3 Kenttämestarin kuulumisia...5 Peuramaata kehitetään

Lisätiedot

SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013

SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013 SUOMEN LEIPURILIITTO RY VUOSIKERTOMUS 2013 LEIPURIPÄIVÄT 2014 Suomen Leipuriliitto ry:n 114. vuosikokous ja kesäpäivät 8. 10.8.2014 Porissa Osallistujien majoitus: Original Sokos Hotel Vaakuna, Gallen-Kallelankatu

Lisätiedot

Vanhempainyhdistystoiminnan tietopaketti

Vanhempainyhdistystoiminnan tietopaketti Vanhempainyhdistystoiminnan tietopaketti Vanhempainyhdistystoiminta on aikuisten yhteistyötä koulun tai päiväkodin kaikkien lasten hyväksi. Se on toimintaa lasten viihtymisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi

Lisätiedot

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011

TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 puheenjohtajan palsta kohti pelikautta Parin viime vuoden ajan tarinalaisten kilpailumenestys on ollut lähes huikea. Tämä on osoitus systemaattisesta nuorten ohjauk sesta

Lisätiedot

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. Kenttäpostista digilehti. sivu 8. Kapteenien terveiset. sivu 20. Palvelut kehittyvät

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. Kenttäpostista digilehti. sivu 8. Kapteenien terveiset. sivu 20. Palvelut kehittyvät TUUSULAN GOLFKLUBI TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1/2015 sivu 4 sivu 8 sivu 12 sivu 20 Kenttäpostista digilehti Kapteenien terveiset Palvelut kehittyvät Tapahtumia Gol en en uusi sukupolvi

Lisätiedot

Nuorisovaltuustotoiminnan ARVIOINTIOPAS

Nuorisovaltuustotoiminnan ARVIOINTIOPAS Nuorisovaltuustotoiminnan ARVIOINTIOPAS JOHDANTO Pitelet käsissäsi arvokasta opasta nuorisovaltuustotoiminnan arviointiopasta. Suomalaisilla nuorilla on monia keinoja vaikuttaa päätöksentekoon ja osallistua,

Lisätiedot

Lisää tilaa strategiatyölle. Amer Sportsin CFO Jussi Siitonen: Strategia vie, numerot seuraavat 8

Lisää tilaa strategiatyölle. Amer Sportsin CFO Jussi Siitonen: Strategia vie, numerot seuraavat 8 KPMG:n asiakaslehti / kpmg.fi 2 / 2014 Amer Sportsin CFO Jussi Siitonen: Strategia vie, numerot seuraavat 8 Verkkokauppa.comin Samuli Seppälä: Haasteena kasvun hallinta 12 Sanoman Kim Ignatius: Kaikki

Lisätiedot

Yhteistyöllä samaan suuntaan

Yhteistyöllä samaan suuntaan 2/2007 Yhteistyöllä samaan suuntaan Veturimiesten historiaa talteen Hallitus parantaa rautateiden toimintaa -löytyykö lupauksille katetta Työvuorot puhuttavat jälleen Liikuntaa ja kisoja Pääkirjoitus Helsingissä

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana!

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009 Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry Puheenjohtajan puheenvuoro Puheenjohtaja omaa rahaa iskemässä Hyvä Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsen! Toivottavasti

Lisätiedot

YKKÖSKETJU LIIKUNTAEXTRA. Ykkösketju toivottaa kaikille lukijoille Rauhaisaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012. Sivuilla 5-8

YKKÖSKETJU LIIKUNTAEXTRA. Ykkösketju toivottaa kaikille lukijoille Rauhaisaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012. Sivuilla 5-8 Euroopan NMKY vierasilla 4.-6.11.2011 3 Nuorisopolitiikkaa ja kohtaamisia Berliinissä 4 LIIKUNTAEXTRA 5-8 Suomen NMKY:n syysliittopäivät Kuopiossa 9 Kohti urheiluvuotta 2012 10 Liitolta hyvää tarjolla

Lisätiedot

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008

On Juhlan aika TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008. Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 TARINAGOLF RY:N JÄSENLEHTI 1/2008 Kuva: Jussi Peltola / Savon Sanomat On Juhlan aika Tarinagolf ry 25v. ja VanhaTarina 20v. 18.6.2008 Tällainen oli tilanne Kuopion seutukunnan golfissa 17.5.1983. Kuvassa

Lisätiedot

ReppuriTampereen Myyntimiehet r.y:n tiedotuslehti

ReppuriTampereen Myyntimiehet r.y:n tiedotuslehti ReppuriTampereen Myyntimiehet r.y:n tiedotuslehti Tampereen Myyntimiehet r.y:n tiedotuslehti 1/2005 Puheenjohtajakäädyt Reskalta Riitalle Haukanpesän mökit vuokrattavana Tampereen Myyntimiehet r.y:n tiedotuslehti

Lisätiedot

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu 1886 perustettu 1886 imme retken Pyhän Olavin kirkkoon. Nähtävänä oli mm. taidetta; kuvassa -Hellman Keväällä ihailee taiteilija, teimme retken KTM, Pyhän mv, Osmo Olavin Rauhalan kirkkoon. maalausta.

Lisätiedot