Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta."

Transkriptio

1 SOKOTEL TIEDOTTAA KLUBI-SPORT ASIASSA Katinkullan hotellin johtaja Jan-Erik Hagfors on vastannut alla olevalla tavalla sähköpostitse Klubi-Sport asiassa siitä kyselleille, jonka vastauksen nyt tätä kautta saatamme kaikkien näitä sivuja lukevien tietoon: Olen pahoillani, että Matti urheilukauppiaana ei voinut jatkaa yhteistyötä kanssamme. Hoito-osaston palvelujen n 40% vuosittainen kysynnän kasvu vaati lisää tilaa nimenomaiselle alueelle. Ympärivuotisen wellness toiminnan näkökulmasta ehdotimme Matille uutta tilaratkaisua nykyisen caddiemasteri tiloihin. Matti ei ikävä kyllä halunnut jatkaa muissa talon tiloissa, joten jatkamme nyt neuvotteluja muiden merkittävien maahantuojien kanssa yhteistyöstä. Erään johtavan merkin kanssa käydään vakavia neuvotteluja, jotka toisivat sekä talvi- että kesätekstiilit että välineet (laskettelu, golf) valikoimiin. Emme voineet korrektiussyistä aiemmin neuvotella rinnakkain vaihtoehtoisesta toimijasta. Toivon Katinkullan osakkaiden ymmärrystä ja, että asia korjaantuu mitä pikimmiten mahdollisen uuden toimijan kanssa. Haluamme ja pyrkimyksemme on ehdottomasti, että viimeistään ensi kesänä Katinkullasta löytyy tasokas sport-myymälä, josta löytyy niin välineet kuin tekstiilit myös golfin osalta. Terveisin Jan-Erik Hagfors Hotellinjohtaja GSM +358 (0) jan-erik.hagfors@sok.fi SOKOTEL TIEDOTTAA: Katinkullan ROSSO on avattu! Rosso paistaa Vuokatin mehevimmät pizzat! Katinkullan Rosso avasi ovensa perjantaina 25. päivänä klo Kauan odotettu uudistus Katinkullassa on totta. Asiakaspalaute on yllättänyt positiivisesti ensi metreillä Katinkullan Rosson väen. Listan monipuolisuutta ja ruokien makua on kehuttu iloisille Rosson tarjoilijoille koko viikonlopun sanoo ravintolapäällikkö Mika Kärkkäinen Katinkullan Rossosta. Rosso on Suomen suurin ravintolaketju, joka tunnetaan välittömästä ilmapiiristä ja monipuolisesta ruokalistasta. Rosso-ravintolat ovat yhdistäneet suomalaista ja italialaista keittiötä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ja rohkea yhdistelmä eteläisen ja pohjoisen Euroopan parasta keittiötä. Ensimmäinen Rosso avattiin vuonna 1978 ja tällä hetkellä Rosso-ravintoloita on Suomessa jo 42 ja yksi Tallinnassa. Ruokalistalla on laaja valikoima rapeapohjaisia pizzoja, meheviä pastoja ja maukkaita annoksia grillistä hyviä ruokaviinejä unohtamatta. Pizza on ollut kautta aikojen Rosson kärkituote. Oman maun mukaan lautaselle voi valita ohutpohjaisen OriginalePizzan, amerikkalaistyylisen PannuPizzan tai rukiista valmistetun Ruispizzan.

2 Lapset ja lapsiperheet ovat Rosson toiminnassa erityisasemassa. Perheen pienimmille on oma laaja ja monipuolinen ruokalista ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä. Tervetuloa koko perheen Rossoon!!! Katinkullan ROSSO Puh Avoinna su-to 11-23, pe-la Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Mika Kärkkäinen Holiday Club Katinkulta gsm Riikka Ahtiainen ketjupäällikkö, Rosso SOK Ässäravintolat GSM YLEISTIETOA: Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola. Ensimmäinen Rosso avattiin jo vuonna Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Suomessa ravintoloita on 42 ja yksi Tallinnassa. Toukokuussa 2007 ketju on kasvanut kasvaa kahdella yksiköllä Kempeleelle ja Vuokattiin. Kesäkuussa 2007 ketju kasvaa Mäntsälän yksiköllä. Rosso-ketju työllistää noin 680 henkilöä. Rosso on Joulupukin virallinen ravintola. KATINKULLAN KÄSIKIRJA, päivitys Yhtiökokousten lähestyessä on hyvä hetki päivittää KATINKULLAN KÄSIKIRJA ajan tasalle. Uusin versio, on nyt saatavana AJANKOHTAISTA -sivuiltamme PDF tiedostona. Käsikirja sisältää kevään yhtiökokousaineistot, jotka päivitetään uudelleen, jos kokoksessa tehdään hallituksen esityksestä poikkeavia päätöksiä. Yhtiökokouspöytäkirjat löydätte myös näiltä sivuilta, kun ne on ensin tarkistettu ja allekirjoitettu. Mikäli käsikirja synnyttää uusia ajatuksia tai kysymyksiä, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Kokousterveisin Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja OSAKASKLUBIN VUOSIKOKOUS ON PIDETTY Katinkullan Osakasklubi ry:n vuosikokous tältä vuodelta on jälleen pidetty. Kokous sujui niin yksimielisyyden kuin käsiteltyjen asioiden informatiivisuuden osalta

3 paremmin kuin vuosiin. Kertaakaan ei edes ehdotettu äänestyksiä ja kokouksessa kuullut esitykset Katinkullan ajankohtaisista asioista olivat hyvin valaisevia. Kokouksen aluksi HCR:n markkinointipäällikkö Marko Hiltunen kertoi vuokrauksesta, jälkimarkkinoista, yhteistoiminnasta S-ryhmän kanssa, Katinkullan lähitulevaisuuden investoinneista sekä Points järjestelmästä. Kokouksen lopuksi Katinkulta -yhtiöiden toimitusjohtaja Ilpo Antikainen kertoi ajankohtaisista kevään toimista kesäkauteen siirryttäessä, monista pienistä parannuksista ja ongelmistakin, antaen niihin tosin myös ratkaisut sekä SOKOTELin toiminnoista ja esim. ravintoloissa ja Sportshopin tiloissa tapahtuvista muutoksista. Kummankin alustuksen jälkeen käytiin pitkä ja vilkas keskustelu, paljon kysymyksiä esitettiin ja niihin saatiin tyydyttävät vastaukset. Tarkempaa tietoa näistä asioista ja yksityiskohtainen selostus kokouksen kulusta jäsensivujen JÄSENTIEDOTTEET osastolla. Yhdistyksen hallitukseen valittiin kahdeksan jäsentä: Seppo Juurikko, Minna Lehto, Martti Matsinen, Risto Noopila, Ari Pitkänen, Seppo Sirviö, Tauno Tuomivaara ja Maija Ursinus. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Seppo Sirviö ja varapuheenjohtajana Maija Ursinus sekä toiminnanjohtajana Seppo Juurikko. Yhdistyksen tilinpäätös vahvistettiin, tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille myönnettiin, toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksut vahvistettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Jäsenmaksu yksityishenkilöltä on 30 euroa ja yritykseltä 50 euroa. Aurinkoista ja lämmintä kesälomakautta toivotellen! Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja KATINKULTA yhtiöt, kevään 2007 yhtiökokoukset, KOKOUSKUTSUT Katinkullan viiden yhtiön vuosikokoukset pidetään tänä vuonna perjantaina ja lauantaina 20. ja Katinkullan Klubin auditoriossa. Kokouskutsut on julkaista tänään Helsingin Sanomissa ja postitettu kaikille osakkeenomistajille kirjeinä sekä lisäksi ovat nähtävissä meidän sivuillamme YLEISTIETOA osastolla, jonne pääset suoraankin klikkaamalla TÄSTÄ: (PDF) Tervetuloa kokouksiin ja, jos ette sinne pääse ja haluatte silti tulla kuulluksi, lähettäkää teille jo aiemmin postitettu vuoden kokouksiin valtuutuksen antava valtakirja mukana tulleessa kirjekuoressa, jossa postimaksu on puolestanne jo maksettu. Kokousterveisin Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja Ps. Tervetuloa myös tänään, pidettävään yhdistyksen vuosikokoukseen, kutsu alempana tässä osastossa

4 SOKOTEL TIEDOTTAA! SOKOTELin Katinkullan toimintoja johtava Jan-Erik Hagfors laati toiminnanjohtajan pyynnöstä alla olevan tiedotteen lähitulevista kehitystapahtumista: Toukokuun alussa käynnistyvät Katinkullassa toiminnalliset uudistukset. Muutosremontit alkavat välittömästi vapun jälkeen ja uudistukset "avaavat ovensa" perjantaina Ravintolatoiminnan uudistukset: Perheravintolan tilalle on tulossa S-Ryhmän koko perheen ruokaravintolaketjun yksikkö, Rosso. Perusteena on se, että suurin osa hotellin ja lomahuoneistojen asukkaista ovat perheellisiä, jotka kaipaavat kokonaisedullista, monipuolisen laajaa valikoimiltaan olevaa ja laadullisesti varmaa ruokaravintolaa. Maisemaravintola tulee säilymään ja uudistetaan syksyn aikana. Maisemaravintolan toimintaa kehitetään ns "fine dining" suuntaan, jossa kainuulaisilla raaka-aineilla on pääosa.näin saadaan erinomaisesti kattava ravintolakokonaisuus Katinkultaan. Hoito- ja harrastepalvelujen uudistukset: Hoito- ja harrastepalvelut keskitetään jatkossa nykyisen hoitto-osaston alueelle. Keskipisteenä tulee olemaan nykyisen urheilumyymälän alue, johon remontoidaan hoito-, harraste-, kylpylä- ja golfpalvelujen palvelu- ja varauskeskus. Palvelu- ja varauskeskuksen yhteydessä tulee sijaitsemaan myös myymälä, joka tarjoaa harrastepalvelujen välinevuokrausta sekä harrasteiden oheistuotteita. Tämän lisäksi myymälässä tulee olemaan hoitopalvelujen tueksi monipuolinen kosmetiikka- ja hyvinvointituotevalikoima. Katinkullassa kaivataan myös omalla merkillä varustettuja tekstiilejä, jotka tulevat jälleen pitkän ajan odotuksen ja toiveiden jälkeen myyntiin. Näillä edellämainituilla muutoksilla niin ravintola- kuin hoito/harrasteosastolla tavoitteena on laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin palvella osakkaita. Sokotel tiedostaa, että tällä hetkellä ravintolapalvelut kaipaavat osakkaiden silmissä laadullista parannusta. Tähän haasteeseen olemme vastaamassa. Hoito- ja harrasteosaston kehittämisellä haluamme myös laajemmalla rintamalla lisätä osakkaiden tyytyväisyyttä Katinkullan palveluihin. Toivon ja uskon että muutokset tuottavat tyytyväisyyttä osakkaiden keskuudessa. Mielelläni vastaan kysymyksiin, jotka liittyvät Katinkullan kehittämiseen. Sokotel Oy HC Katinkulta Jan-Erik Hagfors hotellinjohtaja gsm VIRHEELLINEN KOKOUSKUTSU POSTITETTU Erilaiset työtapaturmat näyttävät vaivaavan Katinkultaa kaikkein arkisimpien ja tavallisimpien rutiinien hoidossa.

5 Tällä kertaa sattui niin, että automaattipostituksessa tapahtuneen virheen vuoksi lähetettiin vuoden 2006 kokouskutsu, valtakirjakaavake ym. vuoden 2007 asiakirjojen sijasta. Uusi kutsu ja muut paperit on jo postitettu, joten voitte hävittää virheellisen postituksen ja toimia piakkoin saapuvan uuden perusteella. Vahinkoa ja vaivannäköänne asiaa miettiessä valittaen, Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja 10 KM RETKILUISTELURATA AVATTU! IceWay Oy avasi KM MITTAISEN RETKILUISTELUREITIN Vuokattiin, Nuasjärven jäälle. Tarvittavat vuokravälineet sekä reittiliput saa IceWay Shopista, Hiekkaniementien päästä. Vuokraamo ja reitti ovat avoinna viikon jokaisena päivänä klo 9-18, sää- ja jäävarauksella tietenkin.

6 Retkiluistelun päivähinta aikuisille on 20 euroa /hlö sisältäen retkiluisteluvälineet sekä reittilipun. Lisätietoja netistä, osoitteesta: OSAKASKLUBIN VUOSIKOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU Katinkullan Osakasklubi r.y.:n jäsenet kutsutaan varsinaiseen kokoukseen keskiviikkona, kello HOTEL ARTHUR, Vuorikatu 19, Helsinki. Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri; 3. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat; 4. Todetaan läsnäolijat; 5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus; 6. Hyväksytään esityslista; 7. Käsitellään yhdistyksen tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajan lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille; 8. Esitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle tilikaudelle ja päätetään niiden hyväksymisestä; 9. Päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärästä; 10. Valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet; 11. Valitaan yhdistykselle tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö ja päätetään heidän palkkioistaan; 12. Hyväksytään yhdistykselle uudet säännöt viranomaisten vaatimien muutosten perusteella; 13. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat; 14. Kokouksen päättäminen Kokouksen ulkopuoliset asiat: - HCF:n ja SOKOTELin edustajat kertovat kokouksen aluksi Katinkullan kehityssuunnitelmista, Points järjestelmästä, jälkimarkkinoista ja vuokraustoiminnasta. Kokouksen päätteeksi keskustellaan Katinkullan kehittämistarpeista pienosakkaan näkökulmista käsin; KATINKULLAN OSAKASKLUBI r.y. Hallitus Virallinen kutsu lähetetään kaikille Katinkullan osakkeenomistajille ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi kokoukseen. Äänestää saavat vain vuoden 2007 jäsenmaksunsa maksaneet. Jäsenmaksu on yksityishenkilöltä 30,- ja yritykseltä 50. Sen voi maksaa myös avaussivumme SOLO napin kautta. KATINKULTA GOLF, LEHDISTÖTIEDOTE KATINKULTA GOLFILLE KOLME KENTTÄÄ 2008 Katinkulta Golfin vuonna 1990 valmistunut 18-reikäinen kenttä on Euroopan pohjoisin championship tason golfareena. Euroopan mestaruuskilpailut pelattiin tällä Jan

7 Sederholmin suunnittelemalla kentällä vuonna Keskikesän kuukausina Katinkullan kenttä on ollut Suomen suosituimpia. Viime heinäkuussa kentällä pelattiin yli kierrosta, mikä on noin puolet enemmän kuin toiseksi vilkkaimmilla kentillä yleensä. Vuodesta 1997 alkaen Katinkullassa onkin haettu mahdollisuuksia pelitilan kasvattamiseen. Pitkäjänteinen työ on vihdoin johtanut tuloksiin. Katin Golf Oy rakentaa tällä hetkellä kahdella suunnalla. Töiden valmistuttua, vuoden 2008 kauden alussa avataan kolme erilaista kenttäkokonaisuutta, joista kaikki ovat ainakin osittain uusia. Vanha 18-reikäinen kenttäkokonaisuus, Nuas, saa viisi kokonaan uutta reikää. Lisäksi nykyinen 2. reikä uudistetaan perusteellisesti. Uudet reiät seuraavat kanervikkokenttämme tyyliä ja istuvat kokonaisuuteen saumattomasti. Uusillä rei illä pelistrategiset vaihtoehdot ovat vaihtelevia ja tarjoavat kaiken tasoisille pelaajille haasteita. Pelilinjoja tarjotaan useampia ja mielenkiinto säilyy kierrokselta toiselle. Maisemallisesti uudet reiät tarjoavat vanhan kentän tavoin upeita näkymiä ja on todennäköistä, että kenttämme tulee myös jatkossa pysymään valtakunnan kenttärankingien kärkisijolla. Vanhasta kentästä erotetaan viiden reiän kokonaisuus, josta muutostöiden jälkeen saadaan kuuden reiän täysmittaisten väylien kokonaisuus. Yhden väylän alueelle rakennetaan kaksi uutta reikää ja yksi viheriökokonaisuus uusitaan. Kentältä on näkymät Tenetinvirralla ja kenttä onkin saanut nimekseen Tenetti. Sotkamossa toimii myös saman niminen peruskoulu ja voidaankin sanoa, että myös kenttänä Tenetti valmistaa ja kouluttaa pelaajia kohtaamaan isomman mestaruuskisa-areenamme haasteita. Kolmas kokonaisuus, Vuokatti, on täysin uusi. Se on muotoutumassa Katinkullan Klubirakennuksen välittömään läheisyyteen. Kentästä tulee ns. jokamieskenttä, minne kaikilla golfista kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla pelaamaan. Kentälle pääsyllä ei tule olemaan tasoitukseen, osakkeen omistukseen tai seuran jäsenyyteen perustuvia vaatimuksia ja lisäksi pelimaksut tulevat olemaan edullisia. Kenttä tulee olemaan laadukkaasti rakennettu kokonaisuus, jossa pelaamisen aloittaminen on helppoa ja se tarjoaa erinomaiset harjoittelumahdollisuudet myös enemmän pelanneille. Kaudella 2007 Katinkullan nykyinen kenttä palvelee normaalisti pelaajia. Lisätietoja: Jari Koivusalo, P FAKTAA KATINKULLAN UUSISTA KENTISTÄ: NUAS Reikiä: 18 (uudet reiät 12-16) Suunnittelija: Jan Sederholm ja Jari Koivusalo (reiät 12-16) Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Avataan: Toukokuussa 2008 TENETTI Reikiä: 6 Suunnittelija: Jan Sederholm ja Jari Koivusalo Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Avataan: Toukokuussa 2008

8 Budjetti: (uusi Nuas ja Tenetti yhteensä) Rahoitus: Osakkaat VUOKATTI Reikiä: 6 (par 3) Suunnittelija: Jari Koivusalo Kastelujärjestelmän suunnittelu: Kimmo Laihonen Rakentajat: Vuokatin Nurmi Oy, Megaturve Oy, Heikki Korhonen Vastaava mestari: Jarmo Saajanne Budjetti: Rahoitus: Laina ja valtionavustus Avataan: Toukokuussa 2008 VETÄJÄ VAIHTUU KATINKULLASSA *****************************Tarja Kontio lähtee vetämään S-ryhmän kylpylöiden kehittämistä ja Jan-Erik Hagfors on siirtynyt Kolilta Katinkullan johtoon. *************************** SOTKAMO -lehti, joka aktiivisesti seuraa Katinkullan asioita ja siksi jaetaan kaikkiin Katinkullan asuntoihin on osoittautunut hyvin tärkeäksi tiedotuskanavaksi niin Katinkullan sisäisissa kuin Sotkamon alueen ja koko Kainuunkin asioissa. SOTKAMO -lehdestä olemme jo tottuneet löytämään tärkeimmät tapahtumat ja menovinkit kuin myös paikkakunnan uutisetkin. Viimeinen uutinen on tältä päivältä ja se kertoo johtajanvaihdoksesta SOKOTELin organisaatiossa.

9 SOTKAMO -lehden päätoimittajan ja jutun kirjoittajan Kari Kinnusen luvalla julkaisemme koko jutun ja Karin ottaman kuvan. VETÄJÄ VAIHTUU KATINKULLASSA S-ryhmään viime keväänä siirtyneen Holiday Club Katinkullan johtoon tulee uusi henkilö. Kolme vuotta hotellinjohtajana toiminut Tarja Kontio siirtyy samassa konsernissa Sokos Hotels -ketjun projektipäälliköksi ja hänen tilalleen tulee Kolilla S-ryhmän hotellia kymmenen vuotta johtanut Jan-Erik Hagfors Joensuusta. Alun perin tulin kolmeksi kuukaudeksi mutta olin lopulta yli kolme vuotta Katinkullassa. Olen viihtynyt erinomaisesti, mutta siirryn edelleen Sokotelin palveluksessa projektipäällikön tehtäviin ja pääsen asumaan kotiini Tampereelle, Kontio kuvailee. Sokotel on S-ryhmän osa, joka vastaa yhtymän hotellien ja ravintoloiden koko henkilöstöstä. Tarja Kontion uusia haasteita ei vielä ole julkistettu, mutta hänen kylpyläosaamisestaan arvioidaan olevan hyötyä S-ryhmän uusille kylpylähankkeille muun muassa Himoksella Keski-Suomessa. Työskentelemme nyt muutaman viikon seuraajani kanssa ja teemme samalla Katinkultaan uusia suunnitelmia, Kontio sanoo. Kolin Sokos -hotellia ja rinteitä johtanut Jan-Erik Hagfors kertoo olevansa S-ryhmän kasvatti. Hän suoritti ryhmän kenttäkoulutuksen vuonna 1983 ja on ollut Pohjois-Karjalan Osuuskaupan palveluksessa vuodesta Kun Kolin hotelli siirtyi ryhmälle, ryhtyi hän johtamaan sitä vuonna Verkostoitumalla ja hyvällä yhteistyöllä saimme Kolin hyvään nousuun. Sinne perustettiin matkailuyhdistys ja saimme alueelle loma-asuntomessut. Alueelle on tehty masterplan - kehittämissuunnitelma ja investointeja alkaa tulla lisää. Kolin voisi sanoa elävän toivonkipinävaiheessa, Hagfors arvioi. Koli on alueen matkailuyrittäjien visioissa vuonna 2015 viidentuhannen vuodepaikan matkailukeskus. Sellainen pikkunätti matkailukeskus. Mistä oli puute Kolilla, se kaikki löytyy täältä Vuokatista. Koli on nyt sellaisessa kehitysvaiheessa, että katsoin ajankohdan sopivaksi lähteä uusiin haasteisiin, hän toteaa. Hagforsin mukaan Katinkulta on erinomaisessa kunnossa ja alueella on mahtavat edellytykset matkailun kehittymiselle. Tavallaan tulin valmiiseen pöytään, mutta ajatuksissa on ravintoloiden kirkkaampi profiloiminen, huonekapasiteetin lisääminen ja hoitomaailman kehittäminen entistä enemmän hemmotteluihin ja mielihyviin. Juuri tällaista kehitystyötä tehdään meidän ketjussamme. Ravintolamaailman kehittäminen on Katinkullassa jo hyvässä vauhdissa. Sporttibaari on uusittu perusteellisesti ja jatkossa siellä on tarjolla myös ruokaa. Vuokatin tapahtumia Hagfors pitää tärkeänä tekijänä myös alueen markkinoinnin kannalta.

10 Alueen monipuolisuus ja ympärivuotisuus yhdistettynä aktiiviseen kehittämiseen ovat hänen mukaansa keskeisiä menestystekijöitä. Kari Kinnunen ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! ******************************************************* Toiminnanjohtaja katselee luottavaisesti Katinkullan vuoteen 2007 *************************************************** Kiitän omasta ja Osakasklubin hallituksen puolesta jokaista jäsentämme ja kaikkia katinkultalaisia vuoden 2006 yhteistyöstä yhteisen lomapaikkamme ja siellä vietettävien lomapäivien toimintojen kehittämisessä. Kritiikit, ideat, keskustelut, kirjoitukset ym. ovat olleet arvokkaita apuja vastuunkantajille ja erityisesti minulle välttämätöntä kannustusta ja jaksamisen lähde työssäni. Vuoden 2006 merkittävin tapahtuma oli Katinkullan liiketoimintojen siirtyminen SOKOTELin vastuulle, HCR:n jäädessä vastaamaan vain viikko-osakkeisiin liittyvästä liiketoiminnasta ja isännöintipalveluista AOP:n kautta. Tämän muutoksen seurauksia ja vaikutuksia selvittelemme vielä pitkälle vuonna 2007, moni asia ei vielä ole löytänyt oikeata ja parasta uomaansa. Uskon, perustellusti, että kaikki asiat tulevat ensi vuonna kehittymään aiempaa paremmiksi ja toimivammiksi. Siitähän on sovittu,

11 ettei mikään palvelu tai toiminto voi eikä saa huonontua eikä vähentyä, ei laadultaan eikä määrältään. Osakasklubin toiminta on löytänyt omat vakiintuneet uomansa, tärkein työ tehdään hallituksen ideointien pohjalta toimimalla Katinkulta -yhtiöiden hallituksissa, siellähän ne tärkeimmät päätökset tehdään. TOIVOTAN KAIKILLE KATINKULTALAISILLE ONNELLISTA UUTTA VUOTTA JA HYVIÄ LOMIA KATINKULLASSA VUONNA 2007! Seppo Juurikko Toiminnanjohtaja

Käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :n varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määräämät asiat.

Käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :n varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määräämät asiat. YHTIÖKOKOUSKUTSU Katin Golf Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään perjantaina 27.4.2018 klo 10:00 alkaen Holiday Club Katinkullassa, osoitteessa Katinkullantie 15,

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat. Katinkullan Pallohalli Oy Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Katinkullan Pallohalli Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan

Lisätiedot

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Tähti 1 Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Tähti 1 osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 3.5.2018 kello 15.00, Original

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkullan Hiekkaniemi Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkullan Hiekkaniemen osakkeenomistajat

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen,

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Jäsentiedote 1/2007 7.3.2007 Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Suomen Fyysikkoseuran varsinainen kokous on vuosikokous, joka pidetään tänäkin vuonna Fysiikan päivien yhteydessä. Ohessa kokouskutsu ja esityslista

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkultaniemi Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkultaniemen osakkeenomistajat kutsutaan

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkultaranta Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkultarannan osakkeenomistajat kutsutaan

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat. Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharjun osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkulta Residence Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkulta Residence osakkeenomistajat

Lisätiedot

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi 13.5.2019, klo 18.00 Läsnä: Ääniluettelon mukaisesti 5 osakkeenomistajaa edustaen: 98 A osaketta ja 1960 ääntä 0 B osaketta

Lisätiedot

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus

LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN. Espoossa 9. päivänä maaliskuuta 2015 Länsimetro Oy Hallitus LÄNSIMETRO OY, VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 31.3.2015 LÄNSIMETRO OY Hallitus 25.2.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Länsimetro Oy:n osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) KASSAN VARSINAINEN KOKOUS Aika: Perjantai 25. 11. 2016, klo 9.00 Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS JA

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 3.5.2018 kello

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Katinkullan osakkaiden viikkoinfo. 23.4.2013 klo 09.30 -

Katinkullan osakkaiden viikkoinfo. 23.4.2013 klo 09.30 - Katinkullan osakkaiden viikkoinfo 23.4.2013 klo 09.30 - Katinkullan Osakasklubi r.y. Seppo Sirviö, hall.pj. Seppo toivotti kaikki 11 osanottajaa tervetulleeksi sekä kertoi Katinkullan alueen tapahtumista

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkullan Hiekkaniemi Co / Holiday Club Isännöinti Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkullan Hiekkaniemen

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lampitropiikki Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lampitropiikki osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N kotipaikka Yhdistyksen on nimi Hämeenlinna. on Hämeenlinnan kristillisen koulun kannatusyhdistys ry ja sen 2 YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharju Co / Holiday Club Isännöinti Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharjun

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkultaranta Co / Holiday Club Isännöinti Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkultaranta osakkeenomistajat

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että vuodelta 2010 vahvistettavan taseen perusteella ei makseta osinkoa. Hallituksen ehdotus koskien

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) 1. Kokouksen avaus Esityslista 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan ääniluettelo 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Katinkullan Osakasklubin tiedotteita vuonna 2012

Katinkullan Osakasklubin tiedotteita vuonna 2012 Katinkullan Osakasklubin tiedotteita vuonna 2012 PIDÄ OSAKE- JA OSAKASREKISTERITIETOSI AJAN TASALLA! 4.5.2012 Kuluvan kevään aikana lähetettiin sekä Osakasklubin että Katinkulta -yhtiöiden vuosikokouskutsut,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5 1/5 Aika 9.6.2013 klo 17:00 Paikka Pyhämaan paloasema, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi kokoukseen. 2

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomatropiikki Kokouskutsu c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere Puh. 030 687 0200 www.holidayclub.fi/isannointi Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomatropiikin

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Pulkkajärvi 5 Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Pulkkajärvi 5 osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 16.11.2017 kello

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. I. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja toiminnallinen laatu

SÄÄNNÖT. I. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja toiminnallinen laatu Maatutkarengas ry Rek.nro 162.070 Ensirek.pvm 24.11.1994 SÄÄNNÖT I. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja toiminnallinen laatu Yhdistyksen nimi on Maatutkarengas ry ja sen kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on KIIHTELYSVAARAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN säännöt (hyväksytty 10.1.2006) 1 Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

Kokouskutsu. esityslista, toimintakertomus v. 2016/2017, tilinpäätös v.2016/2017 sekä talousarvio 2018/2019

Kokouskutsu. esityslista, toimintakertomus v. 2016/2017, tilinpäätös v.2016/2017 sekä talousarvio 2018/2019 Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Pulkkajärvi 6 Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Pulkkajärvi 6 osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 16.11.2017 kello

Lisätiedot

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Viikinkiajan Laiva ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere.

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoitus on vastustaa

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 15 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Ruka Village Suites 1 Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Ruka Village Suites 1 osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 27.6.2018 kello

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vankien Omaiset VAO ry. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi. 2 TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vankien

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kennelharrastusta ja siihen liittyvää kilpailutoimintaa ja parantaa koirien yhteiskuntakelpoisuutta.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kennelharrastusta ja siihen liittyvää kilpailutoimintaa ja parantaa koirien yhteiskuntakelpoisuutta. TVA- Pori ry:n Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on TVA Pori ja sen kotipaikka on Pori Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA 1/6 Aika 28.6.2014 klo 16:00 Paikka Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt EMO Espoon musiikkiopisto Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt 2 ESPOON MUSIIKKIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys Esbo

Lisätiedot

OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT Kotipaikka Helsinki Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Taideyliopiston Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksen

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle talousarvio

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle talousarvio Kokouskutsu Kiinteistö Oy Sallas Huoneistot c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200 fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www. holidayclub.fi/isannointi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki VANHA 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat

Lisätiedot

Kapernaumin Kyläyhdistys Ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

Kapernaumin Kyläyhdistys Ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Kapernaumin Kyläyhdistys Ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kapernaumin Kyläyhdistys Ry. Se on kaupunginosayhdistys, jonka kotipaikka on Seinäjoen kaupunki. 2. Tarkoitus ja

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOENSUUN. KOKOUSKUTSU.. YRITYSKIINTEISTOT Varsinainen yhtiäkokous. Joensuun kaupunki Kaupunginhallitus Kaupungintalo 8oioo JOENSUU

JOENSUUN. KOKOUSKUTSU.. YRITYSKIINTEISTOT Varsinainen yhtiäkokous. Joensuun kaupunki Kaupunginhallitus Kaupungintalo 8oioo JOENSUU JOENSUUN.. KOKOUSKUTSU.. YRITYSKIINTEISTOT Varsinainen yhtiäkokous.. 07 Joensuun kaupunki Kaupunginhallitus Kaupungintalo 8oioo JOENSUU Aika.5.07 klo.00 Paikka Kaupungintalo, Morkku-kabinetti Kokouksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2016 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi vuoden 2016 vuosikokoukseen ja avasi kokouksen. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Mirador 1 Kiinteistö Oy Mirador 7 Kokouskutsu Kiinteistö Oy Mirador 2 Kiinteistö Oy Mirador 8 Kiinteistö Oy Mirador 4 Kiinteistö Oy Mirador 10 Kiinteistö Oy Mirador 6 Kiinteistö Oy Mirador

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Mirador 1 Kiinteistö Oy Mirador 7 Kokouskutsu Kiinteistö Oy Mirador 2 Kiinteistö Oy Mirador 8 Kiinteistö Oy Mirador 4 Kiinteistö Oy Mirador 10 Kiinteistö Oy Mirador 6 Kiinteistö Oy Mirador

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle tilintarkastuskertomus ja talousarvio

toimintakertomus/tilinpäätös tilikaudelle tilintarkastuskertomus ja talousarvio Kokouskutsu Kiinteistö Oy Laavutieva c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www. holidayclub.fi/isannointi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina Klo

KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina Klo v 9 Hallituksen ehdotus 1 (8) KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina 26.11.2017. Klo 15.00- Osuuskunnan varsinaisen kokouksen asialista (syyskokous)

Lisätiedot

PESÄPUU ry Säännöt 2.12.2013

PESÄPUU ry Säännöt 2.12.2013 PESÄPUU ry Säännöt 2.12.2013 PESÄPUU ry 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on PESÄPUU ry, kotipaikka on Jyväskylän kaupunki ja toimialueena koko maa. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Rekisteröity Yhdistyssäännöt, rekisterinumero Yhdistyssäännöt 1/6

Rekisteröity Yhdistyssäännöt, rekisterinumero Yhdistyssäännöt 1/6 Yhdistyssäännöt 1/6 SUOMEN MONIKKOPERHEET RY SÄÄNNÖT 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Monikkoperheet ry. Yhdistyksestä voidaan kansainvälisissä yhteyksissä käyttää nimeä Finlands

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Mirador 1 Kiinteistö Oy Mirador 7 Kokouskutsu Kiinteistö Oy Mirador 2 Kiinteistö Oy Mirador 8 Kiinteistö Oy Mirador 4 Kiinteistö Oy Mirador 10 Kiinteistö Oy Mirador 6 Kiinteistö Oy Mirador

Lisätiedot

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki TITANIUM OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (5) TITANIUM OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 19.4.2018 klo 13.00 13.27 Paikka Läsnä Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Mirador 1 Kiinteistö Oy Mirador 7 Kokouskutsu Kiinteistö Oy Mirador 2 Kiinteistö Oy Mirador 8 Kiinteistö Oy Mirador 4 Kiinteistö Oy Mirador 10 Kiinteistö Oy Mirador 6 Kiinteistö Oy Mirador

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot