Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 7/2015 Yhtymähallitus Hotelli Emilia, Raatihuoneenkatu 23, HÄMEENLINNA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 7/2015 Yhtymähallitus 26.10.2015. Hotelli Emilia, Raatihuoneenkatu 23, 13100 HÄMEENLINNA"

Transkriptio

1 1 Kokoustiedot Aika torstai klo Paikka Hotelli Emilia, Raatihuoneenkatu 23, HÄMEENLINNA Asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastaminen Hallitukselle siirrettävät asiat Kuntayhtymän talous Kuntayhtymän kiinteistöjen jatkokäyttö Kuntayhtymän purkautuminen Talousarvioesitys vuodelle Muut asiat Tiedoksi Oikaisuvaatimusohjeet Vuoden 2015 kokoukset Liite 1: Kuntayhtymän talous Liite 2: Talousarvioesitys vuodelle 2016

2 Kokoukseen osallistujat, yhtymähallitus. Läsnäolijat alleviivattu. 2 Jäsen Henkilökohtainen varajäsen puheenjohtaja Kirsi Koski Petri Rajala varapuheenjohtaja Pekka Järvinen Kimmo Surkka jäsen Riikka Aronen Jari Hämäläinen jäsen Marjut Hakala Eija Sintonen jäsen Jukka Kuivaniemi Janne Isopahkala jäsen Kimmo Mustonen Sari Niinistö jäsen Tea Uusimäki 54 -> Disa Laine Muut osallistujat yhtymävaltuuston puheenjohtaja yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja kuntayhtymän johtaja, esittelijä, sihteeri Kaija-Leena Savijoki Raija Ranta-Porkka Katja Jokela Pia Piispanen Pöytäkirjan allekirjoitukset Kirsi Koski puheenjohtaja Pia Piispanen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus / 2015 Kimmo Mustonen / 2015 Pekka Järvinen Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet ja liitteet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä kuntayhtymän toimistossa Lammilla.. Pia Piispanen, kuntayhtymän johtaja

3 3 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Hallintosäännön 4 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 4 53 Pöytäkirjan tarkastaminen Kokouksen pöytäkirja tarkastetaan kokouksen kulun mukaiseksi ja allekirjoitetaan. Pöytäkirja lähetetään kaikille hallituksen jäsenille sähköisesti. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa Mustonen ja Uusimäki. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Kimmo Mustonen ja Pekka Järvinen.

5 5 54 Hallitukselle siirrettävät asiat Kuntalain 51 mukaan hallitus ja hallituksen puheenjohtaja voivat ottaa hallituksen käsiteltäväksi asian, joka on siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Kuntayhtymän johtosäännön 16 :ssä määritellään kuntayhtymän johtajan toimivalta. Kuntayhtymän johtaja on tehnyt seuraavia päätöksiä, jotka ovat nähtävillä kokouksessa. Päätökset henkilöstö- ja taloushallinnon tietojärjestelmässä ajalla Päätösnumerot 71 Pia Piispanen Asianomaiset eivät ole tehneet oikaisuesityksiä. Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Yhtymähallitus päättää olla ottamatta asioita käsiteltäväkseen. Merkittiin tiedoksi.

6 6 55 Kuntayhtymän talous Taulukossa on esitettynä kuntayhtymän talous ja taulukko on liitteessä 1. Käyttötalouden menot syyskuussa liittyvät kuntayhtymän kiinteistöjen ylläpitämiseen ja osa myrskyvahinkoon, josta ei ole vielä voitu hakea vakuutuskorvauksia. Kiinteistöistä saatu vuokratulo on kattanut syyskuun kiinteistön menot. Liite 1: Kuntayhtymän talous Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

7 56 Kuntayhtymän kiinteistöjen jatkokäyttö 7 Hallitus Yhtymähallitus päätti kilpailuttaa kiinteistön myyntitoimeksiannon ja laittaa sen jälkeen kiinteistöt myyntiin. Hallitus Yhtymähallitus päätti, että kuntayhtymän kiinteistöjen myymisen hoitaa Kiinteistömaailma/ Hämeenlinnan asuntomarkkinointi Oy LKV. Hallitus Hallitus Hallitus Hallitus on saanut tilanteen tiedoksi, Kiinteistömaailman edustajia on tavattu , katselmus tehty Kiinteistöjen ensimmäinen näyttö on ollut Kiinteistövälittäjän suosituksesta myynti-ilmoituksessa on tarjouksille merkitty alaraja, vaikka hallitus ei ole myyntihinnalle alarajaa asettanut. Kiinnostuneita tahoja on olemassa, samoin tilojen vuokraamisesta on kyselty. Kuntayhtymän omaisuuden tulevaa myyntiä varten on valmisteltu dokumentteja, ja lainhuudatustodistukset eivät ole ajan tasalla. Kuntayhtymän omistamien yhteensä kuuden tilan tai lunastusyksikön omistajina on tämän hetkisen merkinnän mukaan Hämeen päihdehuollon kuntainliitto (yksi merkintä vuodelta 1992), Hämeen työlaitoksen Kuntainliitto (kaksi lainhuutoa vuodelta 1962) tai Hämeen Työlaitos k.l. (neljä lainhuutoa vuodelta 1937). Tämän lisäksi kuntayhtymän ja Maksiimi Oy:n välillä olleen vuokrasopimuksen päättymisen ( ) vuoksi tulee hakea erityisen oikeuden poistoa Maanmittauslaitokselta. Yhtymähallitus päätti hakea 1) selvennyslainhuutohakemukset kuudelle Hämeen päihdehuollon kuntayhtymän omistamalle tilalle tai lunastusyksikölle. 2) erityisen oikeuden poistoa Maksiimi Oy:n vuokraoikeuteen, joka on kohdistunut tilaan Mainiemi II ja on rasitustodistuksen mukaan voimassa saakka. Tilannekatsaus kiinteistöjen myyntitilanteesta merkittiin tiedoksi. Hallitus Kiinteistöt ovat olleet myynnissä ja kaupan alaraja on määritelty. Keskustelut ostajaehdokkaiden kanssa ovat tilanteessa, jossa kiinteistönvälittäjä suosittelee kauppatavan muuttamista perinteiseksi kaupaksi, jolloin ostajien anonymiteetti olisi paremmin turvattu ja näin päästään varmemmin saamaan ensimmäinen kirjallinen tarjous. Kauppatavan muuttaminen ei vaikuta kuntayhtymän ja kiinteistönvälittäjän toimeksiantosopimukseen. Yhtymähallitus merkitsee tilanteen tiedoksi. Hallitus Suomen Punainen Risti SPR, Hämeen piiri on lähestynyt kuntayhtymää ja haluaa neuvotella Mainiemen kuntoutumiskeskuksen päärakennuksen vuokraamisesta määräajaksi. Vuokra-aika noin 3 kuukautta ja aloitus mahdollisimman nopeasti.

8 8 Rakennuksen vuokraaminen ei ole kiinteistöjen myymisen esteenä. Yhtymähallitus on saanut asiaan liittyvän materiaalin tiedokseen. Yhtymähallitus käy keskustelun tilan vuokraamisesta ja pohtii vuokraamisen ehtoja ja edellytyksiä sekä tekee päätöksen asiassa. Yhtymähallitus suhtautuu myönteisesti Mainiemen tilojen vuokraamiseksi SPR:lle ja valtuuttaa Pia Piispasen käymään SPR:n kanssa tarkemmat neuvottelut vuokrauksen ehdoista niin, että aiheutuvat kustannukset tulevat vuokratulolla katetuksi. Hallitus hyväksyy erikseen varsinaisen vuokrasopimuksen. Suomen Punaisen Ristin kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen yhtymähallitus jatkaa sähköpostikokousta. Hätämajoitustilojen tarve on kasvanut muutamassa viikossa ja kuntayhtymän hallitus käy keskustelun sopimusehdoista. Yhtymähallitus hyväksyy vuokrasopimuksen Hämeen päihdehuollon kuntayhtymän ja Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin välillä. Yhtymähallitus hyväksyy vuokrasopimuksen väliseksi ajaksi. Hallitus Turvapaikanhakijoiden hätämajoitus aloitettiin Mainiemessä Majoittujien kokonaismääräksi tulee tällä viikolla 175. Majoitukseen käytettävät tilat saatiin etukäteen hyvään siistiin yleiskuntoon. Huonekalut oli myyty suurimmaksi osaksi pois ja SPR on esittänyt lunastavansa vielä osan irtaimistosta itselleen. Kiinteistöissä tehtiin 15 vuoden välein tehtävä sähkölaitteiden määräaikaistarkastus ja sen esiintuomia puutteita on korjattu tehdyn suunnitelman ja kiireellisyyden mukaan. Terveystarkastaja on käynyt ottamassa näytteen juomavedestä ja saatujen tulosten perusteella vesi on juomakelpoista. Ohjeistus talousveden suhteen muuttuu aikaisemmasta, jos tiloissa oleskelee jatkuvasti yli 50 henkilöä marraskuun jälkeen. Nyt käytössä on ollut STM asetus 401/2001 ja marraskuun jälkeen käytetään asetusta 461/2000. Viranomaispalvelut on konsultoinut asetusten tulkinnassa Etelä-Suomen aluehallintovirastoa. Ukkosmyrsky rikkoi jätevedenpumppaamon automatiikan, palohälytyslaitteiston kaikki sulakkeet ja murtohälytinjärjestelmän. Kaikkia asioita on edistetty, mutta tätä kirjoittaessa kustannukset eivät vielä ole selvillä. Tätä kirjoitettaessa jätepumppu toimii manuaalisesti, palohälytyslaitteiston

9 9 kytkemiseksi vaadittavat linjat ovat kunnossa ja hälytinlaitteiden korjaaja on tulossa. Yhtymähallitus saa tilanteen tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Yhtymähallitus Suomen Punaisen Ristin (SPR) kanssa tehty vuokrasopimus hätämajoituksesta Mainiemessä Hämeen päihdehuollon ky:n omistamissa kiinteistöissä on voimassa saakka. Sopimuksen mukaan jatkoa tarkastellaan lokakuussa ja on sovittu, että palaverissa SPR:n edustajien kanssa kuntayhtymän johtaja käy sopimuksen läpi. SPR on esittänyt toiveenaan, että sopimus olisi voimassa joko toukokuun 2016 loppuun tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla. Kuntayhtymän puolelta on tarkasteltava sopimuksen siirtoon liittyvää kohtaa ja lisättävä sopimuksen uudelleen tarkastelumahdollisuus, jos vuokraaja vaihtuu. Sopimus on nähtävillä kokouksessa. Kuntayhtymän kiinteistöt ovat olleet myynnissä helmikuusta saakka ja niiden myyminen on edistynyt. Lokakuun aikana esittelyjä on järjestetty tähän päivämäärään mennessä kolmelle eri ostajaehdokkaalle. Ostajat ovat tietoisia kuntayhtymän hallituksen kokoontumisesta. Esityslistaa kirjoitettaessa on saatu yksi kirjallinen tarjous, jota vielä tarkennetaan. Useampia tarjousasiakirjoja odotetaan saapuvaksi kokoukseen mennessä. Saapuneista tarjouksista tehdään yhteenveto, joka esitellään kokouksessa. Kokoukseen mennessä on saapunut kaksi ostotarjousta kuntayhtymän omaisuudesta. 1) Kuntayhtymän hallitus päättää vuokrasopimuksen jatkon ehdoista ja hyväksyy sopimuksen. 2) Kuntayhtymän hallitus päättää kuntayhtymän omaisuuden myymisestä. 1) Kuntayhtymän hallitus päättää esittää SPR:lle, että vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla. 2) Kuntayhtymän hallitus päättää tehdä vastatarjouksen kiinteistöjen ostajille.

10 10 57 Kuntayhtymän purkautuminen Kun kuntayhtymän omaisuus myydään, käynnistyy kuntayhtymän purkamisessa uusi vaihe ja se vaikuttaa useaan asiaan (mm. talousarvio vuodelle 2016, kuntayhtymän palvelussuhteet, luottamuselinten toiminta). Kuntayhtymän purkusopimus on kaikkien jäsenvaltuustojen hyväksymä ja allekirjoittama ja sitä säilytetään Hämeenlinnan kaupungin arkistossa. Kiinteistökaupan tapahtuessa vuoden loppuun mennessä ja kuntayhtymän omaisuuden myymisen jälkeen kuntayhtymä purkautuu. Yhtymähallitus allekirjoittaa viimeisen tilinpäätöksen ja tarkastuslautakunta ja tilintarkastaja tekevät oman työnsä loppuun. Yhtymähallitus ja tarkastuslautakunta toimivat Hämeenlinnan kaupungin väliaikaisena toimielimenä, koska kuntayhtymän purkautuessa sillä ole enää palvelussuhteita. Tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja arviointikertomus toimitetaan jäsenkuntien valtuustoille, jotka päättävät viimeisen tilinpäätöksen hyväksymisestä ja vastuuvapauden myöntämisestä. Kuntayhtymän tarkastuslautakunta päättää lähettää tilinpäätösasiakirjat jäsenkuntien tarkastuslautakuntien käsittelyyn ja niiden esityksestä jäsenkuntien valtuustot saavat asian käsittelyynsä. Vuonna 2015 kuntayhtymällä oli 29 jäsenkuntaa, joista vuoden 2016 alussa Nastola liittyy Lahden kaupunkiin ja Hämeenkoski liittyy Hollolaan. Hollola ei ole kuntayhtymän jäsenkunta. Kuntaliitoksesta ei aiheudu peruspääomaan muutosta eikä myöskään muiden kuntien peruspääomaan tai päätösvaltaan aiheudu muutoksia. Yhtymähallitus päättää, että kuntayhtymän lopullinen nettovarallisuuden jako tapahtuu niin, että kuntaliitokset otetaan siinä huomioon ja uusi kunta saa liittyneiden kuntien osuuden nettovarallisuudesta. yhtymähallitus saattaa asian yhtymävaltuustolle tiedoksi. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuuston päätettäväksi, että kuntayhtymän lopullinen nettovarallisuuden jako tapahtuu niin, että kuntaliitokset otetaan siinä huomioon ja uusi kunta saa liittyneiden kuntien osuuden nettovarallisuudesta.

11 11 58 Talousarvioesitys vuodelle 2016 Jos kuntayhtymä jatkaa olemassaoloaan, on kuntayhtymän hallituksen hyväksyttävä talousarvioesitys vuodelle ja esitettävä se yhtymävaltuustolle hyväksyttäväksi. Kuntayhtymän tulot ovat vuonna 2016 vuokratuloja, mahdollinen kiinteän omaisuuden myyminen ei näy talousarvioesityksessä. Vuokratuloja on huomioitu vain osalle vuotta, koska vain peltojen osalta on olemassa vuokrasopimus vuoteen 2017 saakka. Irtaimen omaisuuden myyntituloa vuodelle 2016 ei ole juurikaan tulossa, ja on mahdollista, että vähäinen määrä jäljellä olevasta irtaimesta omaisuudesta myydään kiinteistön mukana. Kiinteistön kustannukset ja mahdolliset palvelusuhteiden kustannukset muodostavat suurimmat menoerät. Palvelusuhteet ja luottamushallinnon toiminta on huomioitu esityksessä koko vuoden 2016 ajalle. Kuntayhtymän vuonna 2015 kustannusten kattamiseksi ottama laina riittänee yhdessä vuokratulojen kanssa menojen kattamiseen, ellei jotakin ennakolta arvioimatonta kulua synny. KuntaPro, joka hoitaa kuntayhtymän kirjanpidon on ilmoittanut, että siirtymä uudenlaisiin taloudenhallintajärjestelmiin tapahtuu vuoden 2016 osalta vaiheittain. Vanhaa talousarviopohjaa ei enää käytetä ja neuvottelu Kuntaprossa on Tämän vuoksi asia on ratkaistu toistaiseksi käsin tehdyllä taulukolla, josta saa käsityksen kulurakenteesta. Talousarvioesitys vuodelle 2016 liitteessä 2. Yhtymähallitus käsittelee talousarvion vuodelle Mikäli kuntayhtymä ei purkaudu ennen asian käsittelyä yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle hyväksyttäväksi talousarvion vuodelle Yhtymähallitus päättää hyväksyä talousarvion vuodelle Talousarvioesitystä korjataan niin, että vuonna 2016 hallinnon maksuosuutta ei laskuteta kunnilta.

12 12 59 Muut asiat Tieoikeuden saaminen ja tien rakentaminen Hämeen päihdehuollon ky:n alueella kulkevan tien kautta tilalle Gammelgård. Yhtymähallitus päätti , että asiaa selvitellään lisää ja puheenjohtaja hoitaa asian. Yhtymähallitus jatkaa asian käsittelyä. Yhtymähallitus päättää olla ottamatta asiaa käsiteltäväkseen, koska ei ole saanut pyydettyä esitystä asiasta kirjallisena. Seuraavan kokouksen ajankohdan päättäminen. Varataan hallituksen kokouksia varten klo 9.00 ja klo

13 13 60 Tiedoksi 1) Kuntayhtymän entisten ja nykyisten jäsenkuntien vaakunat on luovutetaan Hämeen Heimoliitolle. Heimoliitto organisoi vaakunoiden edelleen luovuttamisen oman verkostonsa kautta esimerkiksi kuntien kotiseutuyhdistyksille ja vastaaville tahoille. Luovutussopimus on nähtävillä kokouksessa. 2) Kuntayhtymän alueesta vuonna 1985 tehty pienoismalli on luovutetaan Hämeenlinnan kaupungille ja sen vastaanotti Lammin kirjasto, jonne se saadaan esille.

14 Oikaisuvaatimusohjeet 14 Tämän pöytäkirjan seuraavista pykälistä voi tehdä oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosaiseen) sekä jäsenkunnan jäsen: 57, 58, 59. Kirjallinen oikaisuvaatimus osoitetaan Hämeen päihdehuollon kuntayhtymän hallitukselle osoitteeseen Mainiementie 25, Lammi Yhtymähallituksen oikaisuvaatimuksen johdosta antamaan päätökseen haetaan muutosta kunnallisvalituksella hallinto-oikeudelta. Kunnallisvalituksen saa tehdä sillä perusteella, että päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä päätöksen tehnyt viranomainen on ylittänyt toimivaltansa päätös on muuten lainvastainen

15 15 Vuoden 2015 kokoukset Tukityöryhmä VI klo Mainiemi, Vaahtera Yhtymähallitus I klo 9.00 Raatihuone, Hämeenlinna Tukityöryhmä VI klo Mainiemi, Vaahtera Yhtymähallitus II klo Raatihuone, Hämeenlinna Yhtymähallitus II klo Raatihuone, Hämeenlinna Tarkastuslautakunta I klo Mainiemi, Vaahtera Yhtymävaltuusto I klo Mainiemi Yhtymähallitus III klo Raatihuone, Hämeenlinna Yhtymähallitus IV klo Raatihuone, Hämeenlinna Yhtymähallitus V klo Raatihuone, Hämeenlinna Yhtymähallitus V sähköpostikokous Yhtymähallitus VI klo Raatihuone, Hämeenlinna Yhtymähallitus VII klo Hotelli Emilia Hämeenlinna Yhtymävaltuusto II klo Raatihuone, Hämeenlinna Tarkastuslautakunta klo Mainiemi, Vaahtera Yhtymähallitus VIII klo 9.00 Hämeenlinna Yhtymähallitus IX klo Hämeenlinna

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2015 Yhtymähallitus 9.2.2015. Raatihuone, kokoustila Viskaali, Raatihuoneenkatu 15, 13100 HÄMEENLINNA

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2015 Yhtymähallitus 9.2.2015. Raatihuone, kokoustila Viskaali, Raatihuoneenkatu 15, 13100 HÄMEENLINNA Kokoustiedot Aika Keskiviikko 2.12.2015 klo 14.00-14.40 Paikka Raatihuone, kokoustila Viskaali, Raatihuoneenkatu 15, 13100 HÄMEENLINNA Asiat 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 70 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Yhtymähallitus 19.1.2015 1 Kokoustiedot Aika Perjantai 16.1.2015 klo 9.00-10.30 Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2015 Yhtymähallitus 17.6.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Viskaali

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2015 Yhtymähallitus 17.6.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Viskaali Yhtymähallitus 17.6.2015 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 16.6.2015 klo 13.30-14.35 Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Viskaali Asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2014 Yhtymähallitus 11.12.2014 1. Mainiemen kuntoutumiskeskus, VAAHTERA toimistorakennus

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2014 Yhtymähallitus 11.12.2014 1. Mainiemen kuntoutumiskeskus, VAAHTERA toimistorakennus Yhtymähallitus 11.12.2014 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 10.12.2014 klo 13.00-14.25. Paikka Mainiemen kuntoutumiskeskus, VAAHTERA toimistorakennus Mainiementie 25, 16900 LAMMI Asiat 107 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2015 Yhtymähallitus 4.3.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2015 Yhtymähallitus 4.3.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Yhtymähallitus 4.3.2015 1 Kokoustiedot Aika Torstai 26.2.2015 klo 13.30-15.10. Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 18 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 4 Pöytäkirjan tarkastus 20 5

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2015 Yhtymähallitus 4.5.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2015 Yhtymähallitus 4.5.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Yhtymähallitus 4.5.2015 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 29.4.2015 klo 13.30-14.40 Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2014 Yhtymähallitus 4.9.2014 1. Mainiementie 25, 16900 LAMMI

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2014 Yhtymähallitus 4.9.2014 1. Mainiementie 25, 16900 LAMMI Yhtymähallitus 4.9.2014 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 3.9.2014 klo 14.20-15.35 Paikka Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo Mainiementie 25, 16900 LAMMI Asiat 78 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 9.4.2014 klo 12.00-14.15 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo, Mainiementie 25, 16900 LAMMI Käsitellyt asiat :t 25-34 Asialista sivu 25 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 23.11.2015 kello 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 28.9.2015 kello 16.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 kello 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 21.5.2013 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 26.10.2018 kello 13.00 14.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä / kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kokousaika 16.3.2017 kello 17.30-18.40 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Hallintotoimisto 31.3.2017 kello 9.00

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 7.9.2018 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Jätekeskus/Mustantie 500 87900 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35 Tarkastuslautakunta AIKA 12.05.2015 klo 17:30-21:07 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Hagfors Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 18.50 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 8.2.2011 kello 9.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.02.2010 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja Launosten päiväkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Torstai 16.12.2010 kello 8.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 13.9.2013 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 25.3.2011 kello 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 6.11.2012 kello 9.00 10.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Tarkastuslautakunta 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 15:10-20:40 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 20/2017 1 (7) Kunnanhallituksen kokous Aika ma klo 17.30 Paikka yhtenäiskoulun auditorio Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Sakari

Lisätiedot

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas

OULAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA nro 2/2018 Sivu Kirkkoneuvosto Kaarina Huhtala. Marjatta Kangas Kirkkoneuvosto 15.2.2018 18 Kokousaika torstaina 15.2.2018 klo 17.30 17.40 Kokouspaikka virastotalon neuvotteluhuone Saapuvilla Lisäksi läsnä kokouksessa: Arja Aitto-oja kirkkovaltuuston pj. sihteerinä:

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 22.2.2018 1 AIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00-18.37 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Hovinarri PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2018 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA luonnos 11.8.2014 SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Vakka Suomen Sanomain kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä )

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot