EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2 / Kirkkovaltuusto Sivu 1. AIKA keskiviikkona klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2 / 2009. Kirkkovaltuusto 4.3.2009 Sivu 1. AIKA 4.3.2009 keskiviikkona klo 18.30 20.17"

Transkriptio

1 NRO 2 / 2009 Kirkkovaltuusto Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA keskiviikkona klo PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja Haapanen Marketta Jaakkola Leena Jalonen Sanna Juhola Seppo Juusela Heikki Kiviranta Mikko uutila Mikko Laine Kirsi Lammila Tapani, varajäsen Nurmi Veikko Paassilta Raimo Paavilainen Hannu Peltonen Virva Rekola Kauko Raunanen Arja, varajäsen Sedig Kyllikki Stenberg Martti Toivonen Heimo Tuomisto Anita Vahanen Hannu Viilto Tero Virta Tiina Vuorinen Henri Wärri Leena POISSA Tuominen Minna Tuominen Rauno MUUT SAAPUVILLA OLLEET Kemppainen Jukka, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Järvinen Anneli, pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Ritva Sulonen Anneli Järvinen

2 SEURAKUNTA NRO 2 / 2009 Kirkkovaltuusto Sivu 2 N TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Eurassa Seppo Juhola Mikko uutila OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Taloustoimistossa Kirkkoherra Jukka Kemppainen Pöytäkirjan nähtävillä olosta ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla viikkoa ennen nähtävillä oloa, todistaa Euran kirkkoherranvirastossa Jukka Kemppainen

3 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2009 Sivu 3 KOKOUSAIKA Keskiviikkona klo 18.30, kahvitus klo 18 KOKOUSPAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali Käsiteltävät asiat Asia no Liite no Asia ALKUHARTAUS 25 KOKOUKSEN AVAUS 26 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 27 N TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 28 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 29 SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN 30 1 SUOSITUSSOPIMUS TOIMITUSPALKKIOISTA 31 KASVATUSTYÖN JOHTOKUNNAN VARAJÄSENEN VALINTA 32 SEURAKUNNAN HALLINTO- JA TOIMINTAMALLI 33 2 ILMOITUSASIAT 34 ALOITTEET JA TIEDUSTELUT 35 VALITUSOSOITUS 36 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Pöytäkirjan nähtävilläpito Seurakunnan taloustoimistossa ma-pe klo 9-14 Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ritva Sulonen

4 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 4 Kirkkovaltuuston jäsen Tiina Virta piti alkuhartauden. 25 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja julistaa kirkkovaltuuston kokouksen avatuksi. Puheenjohtaja julisti kirkkovaltuuston kokouksen avatuksi. 26 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouskutsu asialuetteloineen on lähetetty kirkkovaltuuston jäsenille viikkoa ennen kokousta sekä pidetty nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta kirkkojärjestyksen 8 luvun 5 :n mukaisesti. Kokouskutsu on julkaistu Alasatakunta -lehdessä ennen kokousta. Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan läsnäolijat. Kokous todetaan lailliseksi ja valtaiseksi. Suoritettiin nimenhuuto ja todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja valtaiseksi. 27 N TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan kokouksen pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Seppo Juhola ja Mikko uutila. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Seppo Juhola ja Mikko uutila. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. 28 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Hyväksytään kokouksen työjärjestys esityslistan mukaisena. Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti.

5 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 5 Kirkkoneuvosto SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN Pastori Mauno Kovasen virkamääräys Euran seurakuntapastorin virkaan on hänen omasta pyynnöstään lakkautettu lukien. Talouspäällikkö: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1. tiedoksi tuomiokapitulin päätöksen, jonka mukaan pastori Mauno Kovasen virkamääräys Euran seurakuntapastorin virkaan on hänen omasta pyynnöstään lakkautettu lähtien, 2. että, kirkkovaltuusto lakkauttaa ko. seurakuntapastorin viran lähtien, ja lähettää päätöksen tiedoksi tuomiokapitulille. ehdotus Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1. tiedoksi tuomiokapitulin päätöksen, jonka mukaan pastori Mauno Kovasen virkamääräys Euran seurakuntapastorin virkaan on hänen omasta pyynnöstään lakkautettu että, kirkkovaltuusto lakkauttaa ko. seurakuntapastorin viran lähtien, ja lähettää päätöksen tiedoksi tuomiokapitulille. Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti.

6 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 6 Kirkkoneuvosto SUOSITUSSOPIMUS TOIMITUSPALKKIOISTA Kirkon työmarkkinalaitos sekä JUKO ry. ja SVTL ry. suosittavat, että seurakunnat maksavat toimituspalkkiota esityslistan liitteenä olevan (LIITE 3) sopimuksen mukaisesti papille tai kanttorille, jonka kanssa seurakunta on sopinut suositussopimuksessa sanotun toimituksen tai tehtävän suorittamisesta etukäteen ja kun seurakunnan omat viranhaltijat ja työntekijät ovat estyneitä toimitusta tai vastaavaa tehtävää suorittamasta. Jos toimituksen tai tehtävän suorittaminen on perustunut yksinomaan yksityisen seurakuntalaisen pyyntöön, seurakunta ei palkkiota maksa eikä toimituksen suorittaja saa periä sitä myöskään seurakuntalaiselta, KJ 2:26. Kirkkovaltuusto päättää toimituspalkkioiden suuruudesta hyväksyessään suositussopimuksen. Papin palkkio on tarkoitettu vähintään teologian maisterin tutkinnon ja kanttorin palkkio vähintään piispankokouksen antaman päätöksen mukaisen muun tutkinnon suorittaneelle. Liitteenä oleva suositussopimus ei koske sanottua alemman kelpoisuuden omaavia toimituksen suorittajia. Heidän palkkionsa on määriteltävä erikseen. Talouspäällikkö: Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy allekirjoitetun suositussopimuksen toimituspalkkioista, LIITE, ja koska tämä suositussopimus ei koske sanottua alemman kelpoisuuden omaavia toimituksen suorittajia, määrää heidän palkkionsa 10 % alle tämän suosituksen mukaisten palkkioiden. Suositussopimus tulee voimaan kun kirkkovaltuusto on sen hyväksynyt. ehdotus Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy allekirjoitetun suositussopimuksen toimituspalkkioista, LIITE 1, ja koska tämä suositussopimus ei koske sanottua alemman kelpoisuuden omaavia toimituksen suorittajia, määrää heidän palkkionsa 10 % alle tämän suosituksen mukaisten palkkioiden. Suositussopimus tulee voimaan kun kirkkovaltuusto on sen hyväksynyt. Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti.

7 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 7 Kirkkoneuvosto KASVATUSTYÖN JOHTOKUNNAN VARAJÄSENEN VALINTA Kirkkovaltuusto valitsi pitämässään kokouksessaan kasvatustyön johtokunnan jäsenet ja varajäsenet. Kasvatustyön johtokunnan varajäseneksi valtuusto valitsi Eine Tuumin. Koska Eine Tuumi ei ole Euran seurakunnan jäsen tulee kirkkovaltuuston toimittaa varajäsenen valinta uudelleen. Talouspäällikkö: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee kasvatustyön johtokunnan varajäsenen uudelleen, koska varajäseneksi valittu Eine Tuumi ei ole Euran seurakunnan jäsen. ehdotus Hyväksyttiin ehdotus yksimielisesti. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee kasvatustyön johtokunnan varajäsenen uudelleen, koska varajäseneksi valittu Eine Tuumi ei ole Euran seurakunnan jäsen. Valtuutettu Raimo Paassilta ehdotti, että kasvatustyön johtokunnan varajäseneksi valitaan Antti Soini. Muita ehdotuksia ei tehty. Kasvatustyön johtokunnan varajäseneksi valittiin yksimielisesti Antti Soini.

8 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 8 Kirkkoneuvosto Kirkkovaltuusto Kirkkoneuvosto SEURAKUNNAN HALLINTO- JA TOIMINTAMALLI Kirkkohallitus päätti Kiukaisten seurakunnan liittämisestä lukien Euran seurakuntaan. Laajentuneen Euran seurakunnan tulee itse päättää seurakunnan hallinto- ja toimintamallista, onko se kappelimalli vai seurakuntapiirimalli ( aluemalli). Tuon päätöksen tekee laajentuneen seurakunnan kirkkovaltuusto. Jos päätetään, että hallintomalli on kappelimalli, tuon päätöksen täytyy vielä tuomiokapitulin vahvistaa, jos taas päätöksenä on seurakuntapiirimalli, seurakunnan kirkkovaltuuston riittää. Euran seurakuntayhtymän purkautuessa vuoden 2007 alusta Euran seurakunnassa on ollut piirimalli: seurakunta on koostunut Euran, Hinnerjoen ja Honkilahden seurakuntapiireistä ja jokaisessa seurakuntapiirissä on ollut piirineuvosto. Piirineuvostoihin kirkkovaltuusto on valinnut piirin alueelta puheenjohtajan ja kuusi jäsentä kirkkovaltuuston toimikaudeksi. Seurakuntapiiriä tai -aluetta voidaan kutsua myös esim. kirkkopiiriksi. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto keskustelee ja tekee ehdotuksen uudelle kirkkovaltuustolle. 187 /2008 Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti esittää tammikuussa kokoontuvalle kirkkovaltuustolle, että Euran seurakunnassa olisi lähtien viisi kirkkopiiriä: Euran, Hinnerjoen, Honkilahden, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit. ehdotus Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Euran seurakunnassa olisi lähtien viisi kirkkopiiriä: Euran, Hinnerjoen, Honkilahden, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit. Puheenjohtaja ehdotti, että asia palautetaan uuden juuri valitun kirkkoneuvoston valmisteltavaksi. Näin meneteltäessä myös Kiukaisten alueella asuvat seurakuntalaisten edustajat pääsevät osallistumaan ko. asian valmisteluun. Muita ehdotuksia ei tehty. Kv 11 /2009 Asian käsittely siirrettiin yksimielisesti uuden kirkkoneuvoston valmisteltavaksi. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, 1. että Euran seurakunnassa olisi seurakuntapiirimalli, jossa seurakuntapiirejä (alueita) kutsuttaisiin kirkkopiireiksi. 2. Kirkkoneuvosto tekee kirkkovaltuustolle esityksen näiden kirkkopiirien lukumäärästä.

9 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 9 Kirkkoneuvosto Keskustelun yhteydessä kirkkoneuvoston jäsen Susanna Kuoppala ehdotti, että kirkkoneuvosto esittäisi kirkkovaltuustolle Euran seurakunnan hallinto- ja toimintamalliksi kappelimallia ja Kiukaisten kappeliseurakunnan perustamista. Kuoppalan ehdotusta kannatti Raimo Paassilta. Koska oli saatu ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, puheenjohtaja määräsi pidettäväksi nimenhuutoäänestyksen. Puheenjohtajan ehdotusta kannattavat äänestivät Jaa, ja Susanna Kuoppalan ehdotusta kannattavat äänestivät Ei. Äänestystulos: Jaa ääniä 9 Ei ääniä 3 Poissa 1 Kirkkoneuvoston jäsen Seppo Juhola ehdotti kirkkopiirien lukumääräksi viisi. Näin Euran seurakunnassa olisi Euran, Hinnerjoen, Honkilahden, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit. Juholan ehdotusta kannattivat Tero Viilto ja Martti Stenberg. Muita ehdotuksia ei tehty. 12 / Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi Euran seurakunnan hallinto- ja toimintamalliksi seurakuntapiirimallin, jossa seurakuntapiirejä (alueita) kutsutaan kirkkopiireiksi. 2. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi kirkkopiirien lukumääräksi viisi. Näin Euran seurakunnassa olisi Euran, Honkilahden, Hinnerjoen, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit. ehdotus Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1. se hyväksyisi Euran seurakunnan hallinto- ja toimintamalliksi seurakuntapiirimallin, jossa seurakuntapiirejä (alueita) kutsutaan kirkkopiireiksi. 2. se hyväksyisi kirkkopiirien lukumääräksi viisi. Näin Euran seurakunnassa olisi Euran, Honkilahden, Hinnerjoen, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit. Keskustelun yhteydessä valtuutettu Raimo Paassilta ehdotti laajentuneen Euran seurakunnan hallinto- ja toimintamalliksi kappelimallia, jossa entisen Kiukaisten seurakunnan alue muodostaisi Kiukaisten kappeliseurakunnan. Raimo Paassillan ehdotusta kannattivat valtuutetut Arja Reunanen ja Henri Vuorinen. Valtuutetut Seppo Juhola ja Mikko Kiviranta kannattivat kirkkoneuvoston tekemää ehdotusta. Koska oli saatu ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen. Puheenjohtaja ehdotti äänestystavaksi nimenhuutoäänestyksen. Puheenjohtajan ehdotus hyväksyttiin ja äänestys päätettiin suorittaa nimenhuutoäänestyksenä niin, että ehdotusta kannattavat äänestivät Jaa ja Raimo Paassillan kannatettua ehdotusta äänestivät Ei.

10 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu 10 Äänestystulos: Jaa ääniä 19 Ei ääniä 8 Keskustelun yhteydessä valtuutettu Raimo Paassilta ehdotti Euran kirkkopiirien lukumääräksi neljä. Näin Euran seurakunnassa olisi Euran, Honkilahden, Hinnerjoen ja Kiukaisten kirkkopiirit. Valtuutettu Virva Peltonen kannatti Raimo Paassillan tekemää ehdotusta. Kirkkoneuvoston tekemää ehdotusta seurakuntapiirien lukumäärästä (5) kannattivat Martti Stenberg, Hannu Paavilainen, Seppo Juhola, Tero Viilto, Mikko Kiviranta ja Anita Tuomisto. Koska oli saatu ehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus puheenjohtaja määräsi toimitettavaksi äänestyksen. Puheenjohtaja ehdotti äänestystavaksi nimenhuutoäänestyksen. Puheenjohtajan ehdotus hyväksyttiin ja äänestys päätettiin suorittaa nimenhuutoäänestyksenä niin, että ehdotusta kannattavat äänestivät Jaa ja Raimo Paassillan kannatettua ehdotusta äänestivät Ei. Äänestystulos: Jaa ääniä 23 Ei ääniä 4 1. Euran seurakunnan hallinto- ja toimintamalliksi hyväksyttiin seurakuntapiirimalli, jossa seurakuntapiirejä (alueita) kutsutaan kirkkopiireiksi. Valtuutettu Raimo Paassilta jätti kirjallisena eriävän mielipiteensä edellä tehtyyn päätökseen. Paassillan jättämän kirjallisen eriävän mielipiteen olivat allekirjoittaneet myös Leena Jaakkola ja Arja Reunanen. 2. Kirkkopiirien lukumääräksi hyväksyttiin viisi (5). Näin Euran seurakunnassa on Euran, Honkilahden, Hinnerjoen, Kiukaisten ja Panelian kirkkopiirit.

11 Kirkkovaltuusto 2/ Tark. Sivu ILMOITUSASIAT Kirkkovaltuuston tietoon saatetaan seuraavat asiat: 1. Euran seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyi vuonna 2008 kiinteistökaupan koskien määräalan myymistä Lappikoti Oy:lle. Kirkkohallitus hyväksyi kaupan Maanmittaus suoritettiin vuoden lopulla ja Lappikoti Oy maksoi kauppahinnan Maanmittauksen tuloksena määräalaksi saatiin 8670 m2 ja kauppahinnaksi muodostui euroa (13 /m2). Koska määräalan hallintaoikeus siirtyi ostajalle vasta , kiinteistökauppa kirjataan vuodelle Säkylän seurakuntakodilla pidetyn ohjaustyöryhmän neuvottelumuistio. LIITE 2 3. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ritva Sulonen ja valtuutettu Kauko Rekola olivat osallistuneet Säkylän seurakunnan Pihlavan kurssi- ja toimintakeskuksessa pidettyyn arkkihiippakunnan luottamushenkilöpuheenjohtajien ja varapuheenjohtajien koulutukseen Sulonen ja Rekola selvittivät lyhyesti koulutustilaisuudessa käsiteltyjä aiheita. Valtuutettu Heikki Juusela poistui kokouksesta. Merkittiin kirkkovaltuuston tietoon saatetuksi. 34 ALOITTEET JA TIEDUSTELUT Valtuutettu Virva Peltonen toivoi että, seurakuntatiedoissa ilmoitettujen vainajien kohdalla olisi maininta mistä Euran alueelta vainaja oli. Peltonen toivoi myös, että seurakuntaan kastettujen lasten kohdalla olisi samoin maininta miltä Euran alueelta lapsi on. Kirkkoherra vastasi, että asiaan voidaan palata. Valtuutettu Heimo Toivonen toivoi, että kirkkovaltuuston kokoukset pidettäisiin muissakin seurakunnan kiinteistöissä kuin Euran seurakuntakeskuksessa VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen, mikä liitetään pöytäkirjaan KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kirkkovaltuuston kokouksen

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 NRO 6 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 10.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009 NRO 6 / 2009 Kirkkovaltuusto 29.10.2009 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.10.2009 Torstai klo 17.30 19.55 PAIKKA Honkilahden seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 NRO 8/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.12.2013 Maanantaina klo 18 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 NRO 4 / 2010 Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 19 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Koivunen Simo, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009 NRO 3/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 26.3.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.3.2009 Torstai 18.15 20.45 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 4.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.7.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.7.2017 Keskiviikko klo 17.00 17.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto 9.1.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2019 klo 18.00 19.22 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010 NRO 8/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.9.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 17 18.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2015 Kirkkovaltuusto 14.1.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.1.2015 klo 18.30 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 NRO 10/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Einola

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 NRO 1/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.1.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.16 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2016 Kirkkovaltuusto 13.4.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.4.2016 klo 18.30 19.26 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2017 Kirkkovaltuusto 25.1.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.1.2017 klo 18.30 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2008. AIKA 25.6.2008 keskiviikkona klo 18.30 19.37

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2008. AIKA 25.6.2008 keskiviikkona klo 18.30 19.37 PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 25.6.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.6.2008 keskiviikkona klo 18.30 19.37 PAIKKA Harjunummen kappeli SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Einola

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150 NRO 7/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.10.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.10.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 NRO 3/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Kiviranta

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2009 NRO 1/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2009 Tiistai 19.00 21.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010 NRO 11/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2010 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2016 Keskiviikko klo 18.00 18.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 NRO 11/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.11.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 11.1.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 11.1.2017 Keskiviikko klo 18.00 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 NRO 5/2015 Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.11.2015 klo 18.30 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2009 NRO 5/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.5.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.5.2009 Tiistai 17 18.17 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2017 Kirkkovaltuusto 19.4.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.4.2017 klo 18.30 19.41 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Ala-Hakula Vesa, varajäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2008. AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2008. AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30 NRO 5/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.6.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30 PAIKKA Honkilahden seurakuntakodilla SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 NRO 9/2011 Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 6.9.2011 Tiistai klo 18 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.9.2016 Keskiviikko klo 19.35 20.50 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 01.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Kankare Tarja Karilainen Leena Krusberg Mauri Kytövuori

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2016 Kirkkovaltuusto 12.10.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.10.2016 klo 18.45 19.46 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2017 Kirkkovaltuusto 29.11.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.11.2017 klo 18.50 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 SIVU 15/2014 AIKA Tiistai 30.9.2014 klo 18.00 18.32 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2018 Kirkkovaltuusto 12.9.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Elovaara Riitta Heinonen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot