Premium Supplements & Care Products

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Premium Supplements & Care Products"

Transkriptio

1 Premium Supplements & Care Products FIN

2 Sisällysluettelo Hermostuneisuus & Käyttäytyminen 08 Suorittaminen, kunto, energia 10 Kaviot 14 Nivelet & Jänteet 18 Lihakset 22 Elektrolyytit 24 Hengitystiet 26 Kasvatus 28 Sisäelimet & Ruoansulatus 30 Nahka & puhdistustuotteet 34 Hoito & Muut tuotteet 36 Snacks 40

3 TOIMINTA-AJATUS Cavalor kehittää yhdessä erikoisasiantuntijoiden kanssa lisäravinteita ja hoitotuotteita hevosille. Tämän lisäksi Cavalor pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteita ja olemaan edelläkävijä sekä tieteellisessä että käytännön tutkimuksessa. Tämän kattavan tutkimus- ja kokemustyön vuoksi Cavalor on pystynyt useiden vuosien ajan kehittelemään tuotteita, jotka oikeasti toimivat. Cavalor in mottona onkin: When the result counts, you count on our knowledge! (suom. Kun tulokset merkitsevät, voit luottaa tietotaitoomme!) Runsas valikoima Cavalor tuotteita kertoo hevosurheilun sekä yksittäisen hevosen vaativuudesta. Cavalor edustaa korkealuokkaisia tuotteita, joita voidaan käyttää FEI ja Jockey Club sääntöjen puitteissa. Cavalor in kokemus sekä tietämys ovat tehneet tuotteista suosittuja ja ne saavatkin suosituksia eläinlääkäreiltä sekä hevoskasvattajilta. Tämä näkyy myös huippu-urheilijoiden parissa, sillä monet heistä haluavat edustaa Cavalor ia. Tällaisia huippunimiä ovat mm. Jos Lansink (maailmanmestari, este), Eric Lamaze (olympiavoittaja, este), Anky van Grunsven (maailmanmestari sekä olympiavoittaja, koulu) ja Ann Poels (maailmanmestari, valjakko). Nämä urheilijat eivät etsi ainoastaan tuotteita, jotka takaavat maksimaalisen suorituksen hevoselle. He etsivät myös yritystä joka pystyy tarjoamaan tarvittavaa tukea ja osaamista. Cavalor pystyy tarjoamaan molemmat!

4 Innovaatio Laatu Tutkimus johtaa tuloksiin Kaikki Cavalor -tuotteet pohjautuvat tutkimukseen. Haluamme, että tuotteemme tulevat markkinoille vasta, kun riittävä määrä perustutkimuksia ja kenttäkokeita on osoittanut niiden tehokkuuden. Asiakkaat ympäri maailmaa tietävätkin, että Cavalor -tuotteet todella toimivat. 100 %:sti dopingvapaa Olemme tekemisissä tiukasti säädellyn antidopingsäännöksiä kunnioittavan urheilulajin kanssa. Tämän vuoksi meidän onkin tuotteittemme valmistuksessa huomioitava tarkasti hevosurheilua koskevat säännökset ja määräykset. Tältä osin teemme kaikille tuotteillemme perusteelliset dopingtestit. Cavalor kuuluu niihin harvoihin yrityksiin maailmassa, jotka takaavat, että yrityksen tuotteet (ohjeitten mukaisesti käytettyinä) noudattavat FEI:n ja Jockey Clubin sääntöjä. Innovaatio itsessään ei luo huipputuotteita, varsinkaan kun loppukäyttäjä (hevonen) ei voi kertoa (kirjaimellisesti sanottuna) toimiiko tuote vai ei.

5 Huippulaatuisen hevosravinteen luomiseksi alusta alkaen tarvitaan kolmea asiaa: 1. Parhaat raaka-aineet. Raaka-aineiden laadussa on suuria eroja. Ravitsemuslaboratoriomme tarkastaa Cavalor in jokaisen raaka-aine-erän ja määrittää sen tehokkuuden, säilyvyyden ja imeytymisominaisuudet 2. Parhaat mahdolliset valmistus- ja laadunvalvontamenetelmät. 3. Tuotteiden toimitus käyttäjille tehokkaalla, kätevällä ja miellyttävällä tavalla. Cavalor in edistyksellinen laadunvalvontaprosessi alkaa raaka-aineiden valinnalla päättyen korkealaatuisen tuotteen (rehu, lisäravinteet ja hoitavat tuotteet) toimitukseen loppukäyttäjälle. Valmistusprosessimme noudattaa GMP:n (hyvät tuotantotavat) ja HACCP:n (vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet) standardeja. Takaamme raaka-aineittemme koostumuksen ja alkuperän täydellisen jäljitettävyyden ja arkistonäytteet jokaisesta valmistetusta tuotteesta. Kattava kokemus Cavalor lähtee ajattelussaan siitä, että hevosen ruokintaan käytettävän rehun ja lisäravinteiden tuoksu on hevoselle yhtä tärkeää kuin tallissa aamuruokintaa tekevälle henkilölle. Tuleeko mieleesi toista yritystä, joka on sitä mieltä, että rehusäkin avaamisen tulee olla myös visuaalisesti miellyttävä kokemus? Tai että rehun aromi synnyttää paitsi hevosessa myös ruokkijassa vastustamattoman halun maistaa rehua heti paikalla? Cavalor issa kyse ei ole pelkästään onnistuneesta ideasta, tai erinomaisesta valmistusprosessista. Haluamme varmistaa, että tuotteemme tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen paitsi hevosille, myös niiden hyvinvoinnista vastaaville ihmisille.

6 Tulokset Yrityksen näkemyksellä tuotteittensa erinomaisuudesta ja tehokkuudesta ei ole suurtakaan merkitystä, todelliset tulokset saadaan markkinoilta. Merkitystä on sillä, kuka tuotteita käyttää, miksi niitä käytetään, mitä niistä sanotaan ja mikä arvosana niille annetaan. Yli 25-vuotisen olemassaolonsa aikana Cavalor on saanut käyttäjikseen kaikkein arvostetuimpia ja näkyvimpiä eri hevosurheilulajien edustajia. Mikään muu hevosraviteita valmistava yritys maailmassa ei voi sanoa saaneensa samanaikaisesti hyväksynnän niin monelta huippu-urheilijalta maailmanlaajuisesti. Tämän on mahdollistanut tuotesarja, joka toimii kerrotun mukaisesti ja todella parantaa, todistetusti, menestyvien kilpahevosten suorituskykyä ja hyvinvointia ja tarjoaa kaikkialla maailmassa vertaansa vailla olevat laatustandardit. Merkittävä todiste Cavalor - tuotemerkin tehokkuudesta on se, että niin moni MM- ja olympiatason mestari sekä World Cup -voittaja monien muiden huippuratsastajien ohella luottaa tuotteisiimme kilpaillessaan kaikkein vaativimmalla tasolla. Joku on joskus todennut: Laatu ei koskaan ole sattumaa: se on aina tulosta määrätietoisesta työstä. Joku toinen on sanonut: Laatua ei koskaan saa ilmaiseksi. Hevosistaan huolta pitävät ja niitä rakastavat ratsastajat tietävät, että Cavalor on ratsun terveyden kannalta paras valinta, olipa sitten kyse Grand Prix -mestarista tai harrasteratsusta. Me Cavalor illa otamme huomioon hevosen elämän kaikki moninaiset tarpeet ja vaatimukset ja teemme parhaamme vastataksemme niihin tavalla, joka tekee sekä hevosen että sen omistajan ja ratsastajan onnelliseksi pitkällä aikavälillä. Sen vuoksi tuhannet ja taas tuhannet asiakkaat kaikkialla maailmassa kääntyvät meidän puoleemme, vuosi vuoden jälkeen.

7

8 HERMOSTUNEISUUS & KÄYTTÄYTYMINEN Calm Yrttivalmiste joka vähentää tuijottelevien ja jännittyneiden hevosten stressiä. 45 g päivässä, aloita 3 päivää ennen stressitilannetta. Voidaan antaa pidempiäkin aikoja, enintään 4 viikkoa. Pakkaus: purkki 800 g ja 5 kg.

9 SoZen Take it Easy Rauhoittava ja rentouttava vaikutus kuumille ja hermostuneille hevosille. Aloitus: 10 päivää 30 g/päivä (4 mitallista). Ylläpito: 15 g/päivä (2 mitallista). Ennen kilpailuja: aloita 3 päivää ennen kilpailuja ja mukauta tarpeeseen. Pakkaus: Purkki 400 g ja 1500 g. Oraalipasta, joka vähentää stressistä aiheutuvia reaktioita. Annostus ml 24 tuntia ennen stressaavaa tilannetta. Optimaalinen tulos: 20 ml edellisenä iltana, 20 ml aamulla ja 20 ml 1 tunti ennen stressaavaa tilannetta. Enintään 3 tuubia päivässä. VINKIT Ei ole olemassa mitään yleistä tapaa ehkäistä hevosen hermostuneisuutta. Jokainen hevonen reagoi yksilöllisesti ja on suositeltavaa kokeilla mikä tuote ja millä annostuksella on tehokkain vaikutus hevosellesi. Erittäin hermostuneille hevosille suositellaan käytettäväksi Cavalor Take It Easy ä yhdessä Cavalor Sozen kanssa. Pakkaus: laatikko 5 x 60 ml tuubi.

10 SUORITTAMINEN, KUNTO & ENERGIA

11 NutriPlus Support Pow red Performance Maksimaalinen pitoisuus mineraaleja ja vitamiineja; täydellinen seos urheiluhevosille ja kovassa treenissä oleville hevosille. Päivässä: varsat ja ponit g, hevoset g. Pakkaus: purkki 5 kg ja säkki 25 kg. Vitamiineja ja mineraaleja sisältävä raeseos täydentämään hevosesi ruokintaa. Päivässä: Ponit ja harrastehevoset 100 g. Urheiluhevoset 150 g. Pakkaus: purkki 5 kg, säkki 25 kg. Nestemäinen seos korkealaatuisia vitamiineja, kelatoitua rautaa ja mineraaleja. Tukee veren punasoluja, takaa maksimaalisen elinvoimaisuuden ja kestävyyden. Päivässä: ponit, nuoret hevoset, harrastehevoset: 25 ml, urheiluhevoset, tammat ja oriit: 50 ml. Pakkaus: pullo 2000 ml ja 5000 ml.

12 Kick Up An Energy Boost OilMega Parantaa suorituskykyä ja tekee luonnostaan laiskasta pirteän. Tulokset ovat välittömiä ja hevonen jaksaa hyvin koko kilpailujen ajan. Päivässä: Ponit ja harrastehevoset 25 ml. Urheiluhevoset 50 ml. Pakkaus: pullo 1000 ml. Suuhun annosteltava oraalipasta, joka on kehitetty hevosille, joilta toivotaan huippusuorituksia lyhytkestoisissa voimaa vaativissa lajeissa. Cavalor An Energy Boost sisältää laadukkaita elektrolyyttejä, vitamiineja, aminohappoja, sokereita ja suoloja. Seos tärkeitä ainesosia, joita keho tarvitsee urheilusuorituksessa. Suositeltava annos: Ponit ja harrastehevoset: 1/2 tuubia, urheiluhevoset 1 tuubi. Annetaan puoli tuntia ennen ja /tai heti suorituksen jälkeen. Pakkaus: laatikko 5 x 50 g tuubi tai 50 x 50 g tuubi. Cavalor OilMega sisältää tasapainoisen seoksen valikoituja rasvahappoja ja NAB-yhdisteitä (Natural Anti-Biotics, luonnon antibiootti). Tutkimukset ovat osoittaneet että NAB vaikuttaa myönteisesti suolistoflooran terveyteen tappamalla patogeenisia bakteereita. Cavalor OilMega sisältää myös runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Cavalor OilMegaa annetaan vähintään 30 päivän ajan (mielellään 60 päivän ajan), ja sitä voidaan käyttää päivittäin. Viikko 1: Sekoita rehun joukkoon 100ml päivässä Viikosta 2 alkaen: Sekoita rehun joukkoon 50 ml päivässä. Pakkaus: pullo 2 l ja kanisteri 10 l (1 pumppaus vastaa 25 ml).

13 Resist+ Vit C WholeGain Lisää vastustuskykyä ja ylläpitää hyvää kuntoa. Hyvä vastustuskyky on terveen ja hyvinvoivan kehon perusta. Suositeltava annos: Ponit ja nuoret hevoset: 30 g / vrk, aikuiset hevoset: 45 g / vrk. Pakkaus: purkki 2 kg ja 5 kg. Cavalor WholeGain on sekoitus kasvipohjaisia rasvoja, jolla rehuannoksen rasvapitoisuutta voidaan lisätä. Edesauttaa kiiltävän karvapeitteen muodostumista ja painonnousua. 1. Painonlisäykseen: lisää 0,5 kg ja enintään 1 kg normaaliin rehuannokseen. 2. Kiiltävään karvapeitteeseen: lisää 0,5 kg normaaliin rehuannokseen. 3. Rehuannoksen tasapainottamiseen: korvaa 2 kg normaalista rehuannoksesta 1 kg:lla Cavalor WholeGain -ravintolisää. Pakkaus: säkki, 20 kg. NEW

14 KAVIOT

15 Dry Feet Hoof Aid Hoof Aid Special Helppokäyttöinen ja erittäin tehokas spray pitämään kavion pohjat ja säteet kuivana. Erittäin heikot säteet ja kavion pohja: laita kahdesti päivässä 5 päivän ajan. Ylläpito: laita kahdesti viikossa. Pakkaus: pullo 250 ml. Korkeat pitoisuudet biotiinia ja muita ravinteita tukemaan kavioiden laatua. Päivässä: Ponit, harrastehevoset ja kilpahevoset: 30 g. Pakkaus: purkki 800 g. Stimuloi kavion kasvua ja auttaa korjaamaan kaviolohkeamia. Päivässä: ponit ja nuoret hevoset: 50 g, aikuiset hevoset: 150 g - minimi 4 viikkoa. Paras tulos saavutetaan kun tuotetta käytetään yhtäjaksoisesti 3-6 kuukautta. Pakkaus: purkki 5 kg, säkki 25 kg.

16 HoofOil Special SoleMate Hoof Conditioner Ravitseva, ainutlaatuinen eteerinen öljy parantaa kavion kasvua ja laatua. Erityinen eteerinen öljy estää haitallisten bakteerien lisääntymisen. Pakkaus: pullo 500 ml, pullo 3000 ml. Johtava tuote traumaperäisten kavio-ongelmien luonnolliseen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Cavalor SoleMate on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kovan treenin jälkeen tai päivää ennen kilpailuja ja niiden aikana. Ruskea tahna on nopea ja helppo levittää ja tarttuu hyvin kavion pohjaan. Pakkaus: purkki 1,6 kg. Luonnonrasvapohjainen kaviobalsami. Laita useita kertoja viikossa puhtaisiin kavioihin. Vinkit: Tehostaaksesi vaikutusta, kostuta kaviot ennen Cavalor Hoof Conditionerin laittoa. Pakkaus: purkki 1000 ml.

17

18 NIVELET & JÄNTEET

19 Arti Base Arti Matrix Glukosamiinivalmiste kasvaville ja työskentelyn aloittaville hevosille sekä ennaltaehkäisevästi urheiluhevosille pitämään nivelet/jänteet kunnossa ja notkeina. Päivässä: ponit ja harrastehevoset: 30 g, urheiluhevoset: 60 g. Pakkaus: purkki 2 kg. Kondroitiinisulfaatti, glukosamiini ja MSM eivät yksistään riitä helpottamaan vaikeita nivelongelmia. Cavalor Arti Matrix sisältää kaikki ravinteet, joita urheiluhevosen nivelet tarvitsevat. Se parantaa nivelten joustavuutta sekä ravitsee ja parantaa nivelnesteen laatua. Cavalor Arti Matrix sisältää myös lunnollisia ainesosia, joilla on tulehdusta poistava vaikutus. Päivässä: Ponit ja harrastehevoset 30 g. Urheiluhevoset 45 g - minimi 8 viikkoa. Pakkaus: laatikko 900 g (60 annospussia), purkki 2 kg ja 5 kg.

20 Freebute Freebute Pro Urheiluhevoset pystyvät optimisuorituksiin vain ilman kipua. Cavalor Freebute lievittää rasittuneita lihaksia ja niveliä. 5-9 tablettia päivässä jaettuna kahteen ruokintaan, 1-2 päivää ennen kilpailuja ja kilpailujen ajan. Pakkaus: purkki 90 tablettia. Vinkit Käytä Cavalor Freebutea yhdessä Cavalor Muscle Fitin kanssa kaksi päivää ennen ja kilpailun aikana. Cavalor FreeBute Pro on kehitetty hevosille tukemaan lihaksiston hyvinvointia sekä parempaa liikkuvuutta. Tuote sisältää myös tulehdusta estäviä ainesosia. Lyhyesti, Cavalor FreeBute Pro takaa hevosesi maksimaalisen suorituskyvyn rankoissakin tilanteissa. 1/2 tuubia illalla ennen suoritusta + 1/2 tuubia ennen suoritusta. Pakkaus: 5 x 50 g tuubia tai 50 x 50 g tuubia.

21

22 LIHAKSET

23 Muscle Liq Muscle Fit Muscle Force Cavalor Muscle Liq auttaa estämään lihasten kipeytymistä ja nestehukkaa. Se myös aktivoi munuaisten toimintaa ja edesauttaa kovan rasituksen jälkeen kertyvien haitallisten kuonaaineiden poistumista. Cavalor Muscle Liq saa hevoset myös juomaan enemmän vettä. Suositeltava annos: kovassa treenissä oleville hevosille tai hevosille, joilla on ollut lannehalvaus, 50 ml päivässä. Pakkaus: pullo 1 L ja 5L Suositellaan käytettäväksi kaikille hevosille, joilla on lihasongelmia kuten jäykkyyttä, kireyttä, myopatiaa ja lihastulehduksia sekä ennaltaehkäisemään urheiluhevosten lihasongelmia. Päivässä: 30 g (2 annospussia). Annetaan 3-4 viikon ajan. Suositellaan erityisesti 2 päivää ennen ja jälkeen kilpailun sekä kilpailun aikana. Pakkaus: laatikko 900 g (60 annospussia), purkki 2 kg ja 5 kg. Lisää lihasmassaa ja voimaa. Cavalor Muscle Force kiihdytttää huomattavasti lihassolujen tuotantoa. Päivässä: ponit ja harrastehevoset 30 g, urheiluhevoset: 45 g, minimi 6 viikkoa. Pakkaus: laatikko 900 g (60 annospussia), purkki 2 kg ja 5 kg.

24 ELEKTROLYYTIT

25 Electroliq Balance Electrolyte Balance An Energy Boost Nestemäinen seos elektrolyyttejä ja nopeasti imeytyviä vitamiineja helpottamaan nopeaa palautumista. Päivässä: ponit ja harrastehevoset: 30 ml, urheiluhevoset: 50 ml. Ennen tai jälkeen hikoilujakson. Pakkaus: pullo 1000 ml ja 5000 ml. Maistuva elektrolyyttijauhe, joka sisältää nopeasti imeytyviä vitamiineja ja glukoosipohjaisia aminohappoja helpottamaan palautumista. Päivässä: ponit ja harrastehevoset 30 g, urheiluhevoset 50 g. Pakkaus: purkki 800 g ja 5 kg. Suuhun annosteltava oraalipasta, joka on kehitetty hevosille, joilta toivotaan huippusuorituksia lyhytkestoisissa voimaa vaativissa lajeissa. Cavalor An Energy Boost sisältää laadukkaita elektrolyyttejä, vitamiineja, aminohappoja, sokereita ja suoloja. Seos tärkeitä ainesosia, joita keho tarvitsee urheilusuorituksessa. Suositeltava annos: Ponit ja harrastehevoset: 1/2 tuubia, urheiluhevoset 1 tuubi. Annetaan puoli tuntia ennen ja /tai heti suorituksen jälkeen. Pakkaus: laatikko 5 x 50 g tuubi tai 50 x 50 g tuubi.

26 HENGITYSTIET

27 Bronchix Liquid Bronchix Pure All in One Tukee ylähengitysteiden aluetta ja hillitsee ärsytysyskää. Cavalor Bronchix Liquid illä on ärsytystä rauhoittava vaikutus ja samalla se parantaa hengitysteiden toimintaa nopeasti ja tehokkaasti. Hevosen ruokahalu palautuu ja ruoansulatus aktivoituu. 25 ml kahdesti päivässä ruokaan, vähintään 5 päivän ajan. Yrttiseos, joka on suunniteltu rauhoittamaan yskää ja puhdistamaan keuhkojen aluetta. Cavalor Bronchix Pure tukee hengitysteitä ja lisää luonnollista vastustuskykyä. Käyttöohjeet: 50 g / vrk 40 päivän ajan. Max.: 120 g / vrk. Pakkaus: 1 kg purkki. Pakkaus: pullo 1000 ml.

28 KASVATUS ProGrow Raeseos, jossa on enimmäispitoisuudet vitamiineja ja mineraaleja, kehitetty erityisesti varsoille, nuorille hevosille ja siitostammoille. Päivässä: varsat ja ponit: 110 g. Nuoret hevoset, tiineet tai imettävät tammat: 220 g. Pakkaus: purkki 5 kg,säkki 25 kg.

29 Colostra 24 Hyppolac Sperm Booster Kolostrumilla on eloonjäämisen kannalta merkittävä vaikutus vastasyntyneelle varsalle. Anna 24 tunnin kuluessa syntymästä, sekoita kuuman veden tai maitojauheen kanssa. Pakkaus: purkki 100 g. Helposti sulavaa maitojauhetta, jossa on luonnollista äidinmaitoa vastaavat ravintoarvot. Pullo 140g/l vettä 40 C, yksityiskohtainen seloste pakkaustarrassa. Pakkaus: säkki 10 kg. Hyvä aineenvaihdunta ylläpitää optimaalista siittiöiden laatua. Cavalor Sperm Booster tukee hevosen aineenvaihduntaa ja antaa tarvittavat vitamiinit, mineraalit ja energiaa edistämään siittiöiden liikkuvuutta. Päivässä: 25 g. Pakkaus: purkki 1,5 kg.

30 SISÄELIMET & RUOANSULATUS VINKIT Kuuri kahdesti vuodessa on suositeltavaa puhdistamaan munuaisia ja maksaa.

31 Hepato Liq Gastro 8 Paste Gastro 8 (aid) Hevosen elimistössä on paljon metaboliitteja prosessoitavana. Cavalor Hepato Liq auttaa tässä prosessoinnissa ja vapauttaa maksan ja munuaiset toimimaan paremmin. Päivässä: 5 ml aamulla ja 5 ml illalla 25 päivän ajan. Pakkaus: pullo 250 ml ja 2000 ml. Tuote on ihanteellinen hevosille, jotka kärsivät huonosta ruokahalusta vatsahaavan takia. Cavalor Gastro 8 jauhetta voidaan käyttää Cavalor Gastro 8 Paste kuurin jälkeen. Cavalor Gastro 8 Paste voidaan käyttää pidemmän ajan suoraan suuhun annosteltuna. Suositeltava annos: Päivä 1-5: 2 tuubia / vrk. Päivä 6-10: 1 tuubii / vrk. Tämän jälkeen voi jatkaa Cavalor Gastro 8 -jauheella. Pakkaus: 15 x 50 g tuubi. Useat hevoset kärsivät mahan ärsytyksestä tai haavaumista. Cavalor Gastro 8 toimii useilla tavoilla näiden ongelmien ehkäisemiseksi tehokkaasti. Päivässä: Ponit, harraste- ja urheiluhevoset: 30 g. Pakkaus: purkki 1800 g.

32 Digest Emergency 911 Vitaflor 365 Cavalor Digest on ihanteellinen apu ripuliin, ruoansulatushäiriöihin sekä koliikkiherkille hevosille. Se ylläpitää ruoansulatuksen mikrobeja. Päivässä: Ponit 30 g. Urheilu- ja harrastehevoset 45 g. Pakkaus: purkki 800 g. Nopeavaikutteinen ja helposti sulava lisäravinne hevosten äkillisten suolistohäiriöiden (koliikin) hoitoon. Ennaltaehkäisevästi käytetään tukemaan ruoansulatusjärjestelmää esim. kuljetuksen aikana. Estää koliikkia tukemalla suoliston mikrobiflooraa sekä auttaa kroonisista ruoansulatuskanavan ongelmista kärsiviä hevosia. Cavalor Emergency 911 sisältää prebiootteja, jotka vahvistavat hyödyllisiä bakteereja ruoansulatusjärjestelmässä. Suositeltava annostus: akuutin oireen hoitoon 1-2 tuubia /vrk. Ennaltaehkäisevästi 0,5-1 tuubia/vrk. Max. 3 tuubia / vrk. Pakkaus: laatikko 12 x 80cc tuubi. Cavalor Vitaflor 365 hiivavalmiste pitää suoliston kunnossa ja maksimoi ravinteiden imeytymistä. Cavalor Vitaflor 365 ehkäisee paksusuolen happamoitumista ja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. (Sopii erinomaisesti antibioottikuurien jälkeen.) Päivässä: varsat ja ponit 10-30g, hevoset 20-40g, tiineet ja imettävät tammat 40g. Pakkaus: purkki 2 kg.

33

34 NAHKA & PUHDISTUSTUOTTEET

35 Leather Soap Leather Shine Glyseriinipohjainen, nestemäinen nahkasaippua tehokkaaseen nahan puhdistamiseen. Levitä Cavalor Leather Soap kostealla liinalla tai sienellä nahalle. Pakkaus: pullo 500 ml ja 3000 ml. Ainutlaatuinen koostumus: pitää nahan notkeana, tekee siitä kiiltävän ilman, että siitä tulee liukas. Levitä Cavalor Leather Shine kostealla liinalla tai sienellä nahalle. Kiillota villakankaalla lisätäksesi kiiltoa. Pakkaus: tuubi 50ml, purkki 500ml

36 HOITO & MUUT TUOTTEET Equi Wash Ihoystävällinen shampoo. Liuota Cavalor Equi Wash lämpimään veteen, levitä iholle ja huuhtele vedellä pois. Pakkaus: pullo 500 ml ja 3000 ml.

37 NorPlus Cooling Wash Hygienic Wash Miellyttävä, virkistävä ja syväpuhdistava shampoo. Erinomainen vaikeille tahroille. Sekoita 30 ml Cavalor NorPlus aa 8 litraan huoneenlämpöistä vettä. Sekoita hyvin, hiero sienellä hevoseen ja huuhtele hyvin vedellä. Pakkaus: 475 ml purkki tai 2750 ml purkki. Ideaalinen virkistäjä kovan treenin jälkeen. Sekoita yksi korkillinen (15 ml) 4 litraan kylmää vettä. Levitä tämä seos sienellä hevosen iholle, erityisesti selkään ja jalkoihin. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Pakkaus: pullo 500 ml ja 3000 ml. Cavalor Hygienic Wash puhdistaa ihoa ja samalla tuhoaa bakteereita, viruksia sekä sieni-infektion aiheuttajia. Kastele hevonen, jonka jälkeen hiero valmiiksi laimenettu Cavalor Hygienic Wash. Jatka hieromista kunnes aine hiukan vaahtoaa. Huuhdo aine hyvin pois puhtaalla vedellä. Pakkaus: pullo 500 ml.

38 Star Shine Ice Clay Muscooler Pitkäkestoinen kiillotus- ja selvitysaine hevosen karvalle. Käyttö selvitysaineena: suihkuta Cavalor Star Shine a häntään ja harjaan, anna kuivua ja kampaa. Käyttö kiillotusaineena: suihkuta karvapeitteeseen, anna kuivua ja kiillota villakankaalla. Pakkaus: pullo 500 ml ja 3000 ml. Rasittuneiden jalkojen rentouttamiseen tarkoitettu mineraaleilla täydennetty luonnon savi. Nopea jäähdytys: levitä paksu kerros jänteille, anna kuivua ja huuhdo kylmällä vedellä. - Hidas jäähdytys: levitä paksu kerros jänteille, peitä märällä paperilla ja pinteleillä. Pakkaus: purkki 4 kg ja 10 kg. Tukee ja lievittää rasittuneita jänteitä. Levitä geeli ohuena kerroksena jaloille. Pakkaus: pullo 500 ml ja 3000 ml.

39 First 8 Spray Lurax Sw-Itch Cavalor First 8 Spray on kivuton hoitomuoto, joka voidaan laittaa ilman kosketusta. Käytetään hoitamaan paikallisia infektioita, haavoja ja viiltoja. Nopea ja hygieeninen tapa lievittää ärsytystä hevosen iholla. Erinomainen ensiapu heti haavan sattuessa, vaikkapa ratsastaessa. Suihkuta Cavalor First 8 Spray suoraan hoidettavaan kohtaan. Pakkaus: pullo 300 ml. Ihovoide: ihanteellinen naarmuihin, ruhjeisiin ja muihin ihoärsytyksiin. Levitä voide vaurioituneelle iholle. Säilytä viileässä paikassa. Pakkaus: tuubi 200 ml. Cavalor Sw-Itch on kehitetty erityisesti hevosille, joilla on herkkä iho, ihoärsytystä ja/ tai sääolosuhteista tai hyönteisten puremista johtuvaa kutinaa. Cavalor Sw-Itch suojaa hevostasi kutinalta. Levitä Cavalor Sw-Itch iä heti päivittäin ihonkohtiin, joissa ärsytystä havaitaan. Pitää kutinan kurissa. Käytä Cavalor Sw-Itch iä 2-7 kertaa viikossa. Pakkaus: pullo 500 ml.

40 SNACK MudDoc FlyLess VitaCrunch Tämä rivin hoitoon tarkoitettu voide on 100 %: sti luonnontuote. Cavalor MudDoc estää bakteerien tarttumisen jalkaan ja auttaa ehkäisemään riviongelmat jatkossakin. Desinfioi ärtynyt iho ja levitä sille Cavalor MudDoc -voidetta. Pakkaus: purkki 400 ml. Cavalor FlyLess on ikaridiini-pohjainen (20,6 %) sumute hyönteisten torjuntaan Vaikuttavan ainesosan ikaridiinin on virallisesti todettu tehoavan piinaaviin hyönteisiin. Se karkottaa kärpäset ja paarmat ratsastajan ja hevosen kimpusta. Suihkuta karvapeitteelle tai iholle. Pakkaus: pullo, 60 ml ja 500 ml. Cavalor VitaCrunch on täydellinen rehun lisä hevosille, joita ruokitaan pienillä rehuseosannoksilla. Takaa päivittäisen vitamiinien ja kivennäisten saannin. Pienen sokeri- ja tärkkelyspitoisuutensa ansiosta Cavalor VitaCrunch on turvallinen ja terveellinen ravinnon lisä, se ei myöskään sisällä lainkaan kauraa eikä gluteenia. 1 annospala päivässä 400/700 kg:n painoiselle hevoselle. ½ annospalaa päivässä 80/400 kg:n painoiselle hevoselle. NEW NEW Pakkaus: säkki, 7 kg, 1 kg:ssa on 7 annospalaa.

41 SNACK SNACK Rockies, Field Rocky Sweeties, Fruities & Kiddies SNACKS Cavalor Rockies tarjoaa hevosellesi mineraaleja ja hivenaineita. Vapaasti tarjolla hevosellesi/ponillesi. Pakkaus: nuolukivi 2 kg. Pakkaus: nuoluämpäri 15 kg. Loistava palkinto hevosellesi. Pakkaus: laatikko 500 g.

42 Kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana Cavalor on rakentanut kansainvälisen maineensa maailman johtavana hevosrehujen valmistajana tarjoamalla ratkaisun kaikenlaisten hevosten tarpeisiin, alkaen varsan ensiaskeleista eläköitymiseen, ja huipulla olevalle urheiluhevoselle myös silloin, kun se on jo lopettanut aktiiviuransa. Lisäravinteita ja hoitavia tuotteita sisältävän täydentävän sarjan lisäksi Cavalor tarjoaa myös innovatiivisen sarjan hevosrehuja. Cavalor - rehusarja pyrkii korkealaatuisilla ainesosilla aikaansaamaan tasapainon ruokinnan, urheilusuorituksen, palautumisen ja terveyden välille. Cavalor -rehujen ainesosia ovat mm. hyvin sulavat suulakepuristetut viljavalmisteet, korkealaatuiset jyvät, kasvikset, luonnon yrtit ja öljyt, ravitsemukseen vaikuttavat tuotteet sekä pre- ja probiootit Cavalor sisältää kaiken, mitä hevonen tarvitsee suorituskykynsä parantamiseksi ja yleisen terveydentilan ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kaikki Cavalor -rehujen ainesosat käyvät läpi tiukan valmistusprosessin, jolla varmistetaan tuotteen laatu, tehokkuus ja sillä saavutettavat tulokset. Cavalor on ylpeä voidessaan laskea asiakkaittensa, suosijoittensa ja tukijoitteinsa joukkoon vaikuttavan määrän maailmanmestareiden, olympiamitallistien ja World Cup -voittajien nimiä. Nämä huipulla olevat ratsastusurheilijat saavat suurelta osin kiittää menestyksestään koko ajan terveinä ja suorituskykyisinä pysyviä ratsujaan. Vaikuttava todiste Cavalor -tuotemerkin tehokkuudesta on se, että niin moni kaikkein vaativimmalla tasolla kilpaileva huippuratsastaja luottaa hevosen yleistä terveydentilaa ja hyvinvointia ylläpitäviin tuotteisiimme. Lisätietoa Cavalor -täydennysrehuista saat osoitteesta

43 MYCAVALOR -INFOSIVU MyCavalor.com on nopea, käyttäjäystävällinen online-tietolähde, jonka käyttö on yhtä helppoa kuin laskisi 1,2,3. Muutaman yksinkertaisen kysymyksen jälkeen MyCavalor.com auttaa hetkessä laskemaan sinun hevosellesi sopivan rehuannoksen. Tee hevosellesi yksilöllinen ruokavalio, sillä hevosesi on yksilö, jolla on omat erityistarpeensa! Tarvitseeko se esimerkiksi lisää energiaa, tai pitäisikö sen olla rauhallisempi? Katso lisätietoa osoitteesta

44 Industriepark 11b 9031 Drongen Belgium Cavalor Consumer line: T +32 (0) wwww.cavalor.com

FIN WHEN THE RESULT COUNTS

FIN WHEN THE RESULT COUNTS FIN WHEN THE RESULT COUNTS S I S Ä L L Y S L U E T T E L O A I H E E T Hermostuneisuus & Käyttäytyminen......................... 5 Suorittaminen, kunto, energia................................... 6-7 Kaviot.........................................................................

Lisätiedot

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!!

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! DMG 28.000 Huono palautuminen?lihasjäykkyys?stressiä?huono ruokahalu?

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

laatutuotteet hevosille

laatutuotteet hevosille laatutuotteet hevosille FINISH LINE TEKEE VOITTAJIA! Uskomattomat tulokset USA:ssa ja kaikki sisältävät vain luonnonmukaisia turvallisia aineosia. Pitkä kokemus ja korkeatasoinen tutkimustyö ovat tuottaneet

Lisätiedot

laatutuotteet hevosille

laatutuotteet hevosille laatutuotteet hevosille FINISH LINE TEKEE VOITTAJIA! Uskomattomat tulokset USA:ssa ja kaikki sisältävät vain luonnonmukaisia turvallisia aineosia. Pitkä kokemus ja korkeatasoinen tutkimustyö ovat tuottaneet

Lisätiedot

Vasikoiden aloitusohjelma

Vasikoiden aloitusohjelma Aloitusohjelma lyhyesti Syntymä 8 vrk ikäinen Ripuliin Colofeed vasta-aineet + energia Vigofeed Hydrafeed Gel Enerfeed rauta + vitamiinit Tuottaa energiaa ja parantaa suolistobakteerien toimintaa ympäristö

Lisätiedot

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi Vasikoiden kasvatus jbs portfolio jbs:n kanssa jbs kälberpaste - vasikkatahna Lyhyesti taattu korkea taso immunoglobuliinia (johdettu IBR-vapaasta maidosta) sisältää

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin Jopa 80% ihmisen

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA Kauneutta sisältä Hyvä olo kaunistaa Onko tämä tuttua? Tiesitkö, että suurin osa maailman väestöstä on ylipainoisia, mutta huonosti ravittuja?? Tiesitkö, että ihmiset käyttävät päivittäiseen ruuanlaittoon

Lisätiedot

Holistic Food For Dogs

Holistic Food For Dogs Holistic Food ForFor Dogs Dogs Holistic Food Holistic Food For Dogs 100% GUARANTEED TASTE & NUTRITION E arthborn Holistic on pitkälle kehitetty luonnonmukainen ravinto koirille. Earthborn Holistic -ruuan

Lisätiedot

Mahdollisuus hankkia rahaa seuralle nauttimalla Gainomaxeja.

Mahdollisuus hankkia rahaa seuralle nauttimalla Gainomaxeja. Nyt mahdollisuus tilata laadukkaita tuotteita suoraan varastostamme. Tutustu tuotteisiin selä hintoihin luettelostamme. Tilaukset asiakaspalvelu@vitaseege.fi TOIMITUSEHDOT: Yli 252 :n tilaukset (sis. Alv

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Infektiot, allergiat ja astma urheilussa sairaudet ja vammat urheilussa UKK-instituutti 5.11.2012 Marika Laaksonen, ETT,

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Premium-luokan koiranruokasarja D

Premium-luokan koiranruokasarja D Premium-luokan koiranruokasarja D TM Lihaisaa laatua koirallesi. Laaturuokaa koirallesi Jahti&Vahti! Haluamme koirasi elämänlaadun pysyvän korkeana ja kauan. Siksi ruokien huippulaatu on meille aidosti

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta

Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta Hevosten ruokinta: Kantavan tamman ruokinta Tiineyden loppuvaiheen ruokinta Imetyskauden ruokinta Vieroitetun varsan ruokinta Agriristeily 8.2.2013 Heikki Kankainen

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA KEHOA Tehokas yhdistelmä ravintoaineita tehostavat suoliston toimintaa ja tukevat suolistossa jo olevia hyödyllisiä

Lisätiedot

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suolisto ja vastustuskyky Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen

Lisätiedot

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi.

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi. EQUIbalans on kotimainen ravintolisäsarja hevosille. Vahvat vitamiiniliuokset, kivennäisjauheet ja ruoansulatusta edistävät valmisteet on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja TM Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja Suomen suosituin premium-koiranruoka. Koiran elämänlaatu, terveys ja pitkä ikä ovat vaalimisen arvoisia asioita. Siksi ravinnon korkea laatu

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki. puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi

Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki. puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi Suomen vanhin urheilujuoma, joka kehitettiin 80-luvulla. Alun perin Suomen suurimman virvoitusjuomien

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Finish Line Animalife Grand Meadows Succeed Flair EquiOil 3+6+9 Equiwinner. Hevoset & Lemmikit

Tuotekuvasto. Finish Line Animalife Grand Meadows Succeed Flair EquiOil 3+6+9 Equiwinner. Hevoset & Lemmikit Int.Hacienda Tuotekuvasto 2013 Finish Line Animalife Grand Meadows Succeed Flair EquiOil 3+6+9 Equiwinner Hevoset & Lemmikit inthacienda.fi Int.Hacienda Oy On 1994 perustettu hevosalalla toimiva perheyritys.

Lisätiedot

Probiotic 12. PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ

Probiotic 12. PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ Probiotic 12 PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ Probiotic 12 Mitä ovat probiootit? MITÄ OVAT PROBIOOTIT? Ihmisen suolistossa on miljoonittain bakteereja Nämä bakteerit

Lisätiedot

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon FORMARE 2015 Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon Sisältö Kalorit ja kulutus Proteiini Hiilihydraatti Rasva Vitamiinit Kivennäis- ja hivenaineet Vesi ja nesteytys Ravintosuositukset

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Urheiluravinteita kuntoilijoille ja urheilijoille. Taru Keskinen, Maxim-tuotepäällikkö Axellus Oy 21.5.2013

Urheiluravinteita kuntoilijoille ja urheilijoille. Taru Keskinen, Maxim-tuotepäällikkö Axellus Oy 21.5.2013 Urheiluravinteita kuntoilijoille ja urheilijoille Taru Keskinen, Maxim-tuotepäällikkö Axellus Oy 21.5.2013 Suomalaiset liikkuvat yhä enemmän 1,8 miljoonaa suomalaista aikuista liikkuu vähintään 4 kertaa

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

perustettu vuonna 1927

perustettu vuonna 1927 perustettu vuonna 1927 RAVINNON MERKITYS Ravinto ja liikunta Kova liikuntaharrastus yhdessä puutteellisen ruokavalion kanssa voi olla riski kasvulle, kehitykselle ja terveydelle!!! Energian riittämättömän

Lisätiedot

Terveillä vasikoilla on terveet mahat

Terveillä vasikoilla on terveet mahat Terveillä vasikoilla on terveet mahat Benfital Plus koska maitojuotto on tärkeää Vetmedica Etusijalla eläinten hyvinvointi Miksi vasikoille tulee ripuli? Miksi on tärkeää ennaltaehkäistä vasikoiden ripulia?

Lisätiedot

KILPAILU- JA PELIREISSUT. Lapin urheiluakatemia RAVINTO

KILPAILU- JA PELIREISSUT. Lapin urheiluakatemia RAVINTO KILPAILU- JA PELIREISSUT Lapin urheiluakatemia RAVINTO Rasvat edistävät urheilijan energiansaantia, palautumista, terveyttä ja kehitystä. Niukka rasvansaanti häiritsee hormonitoimintaa. Rasvoja saa mm.

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Yläkouluakatemialeiri vko 32 2015 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI

santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Yläkouluakatemialeiri vko 32 2015 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Yläkouluakatemialeiri vko 32 2015 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI 2 11.8.2015 PALAUTUMINEN -kehittymisen kulmakivi - Harjoittelun tarkoitus

Lisätiedot

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus!

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000

Lisätiedot

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 Black Horse TÄYSREHUT, KIVENNÄINEN JA TÄYDENNYSREHUT Black Horse BASIC 30 kg täysrehu on kypsennetty perusrehu kaikille hevosille sekä poneille. Monipuolisen ja

Lisätiedot

Urheilijan nesteytys

Urheilijan nesteytys Urheilijan nesteytys Katja Mjøsund LT, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Orto-Lääkärit,, Helsinki Mehiläinen, Helsinki Paavo Nurmi keskus, Turku ADT, Suomen Suunnistusliitto Nesteytysohjeet Ennen suoritusta

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

Tasapainoinen Ravitsemus

Tasapainoinen Ravitsemus Tasapainoinen Ravitsemus Juha ja Sari Eriksson Itsenäiset Jälleenmyyjät Omat taustat ja kokemukset Juha Eriksson 50v.. Perhe: Vaimo Sari, 4 lasta Samuli 17v, Krista 19v, Niklas 22v, ja Sami 24 v Ammatti:

Lisätiedot

Tehtävä 1. Tunnista hevosen pään- ja jalkojen merkit /5p

Tehtävä 1. Tunnista hevosen pään- ja jalkojen merkit /5p Sydän-Hämeen ratsastajat ry:n ja Suomen Ratsastajainliiton järjestämät Valtakunnalliset Hevostaitomestaruuskilpailut Aitoossa 18.5.2013 TEORIAKOE SARJA I kilpailija numero: nimi: seura: kokonaispisteet:

Lisätiedot

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani EQOLOGYSSA voit olla joko asiakas tai liikekumppani ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä Henkilökohtaista kehittymistä

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

POTILAAN HYGIENIAOPAS

POTILAAN HYGIENIAOPAS POTILAAN HYGIENIAOPAS Erikoissairaanhoito Hatanpään sairaala Sisältö SISÄLLYSLUETTELO Hygienia sairaalassa. 2 Käsihygienia.. 3 Käsien pesu 4 Käsien desinfektio... 5 Yskimishygienia.. 6 Henkilökohtainen

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

Helposti sulava. Anti-Hairball

Helposti sulava. Anti-Hairball Ilman keinotekoisia, väri, maku tai säilöntäaineita. Virtsan ph 6,06,5 Iho & Turkki Huolellisesti valitut raakaaineet ja erikoisresepti takaavat täydellisen kalsiumin ja fosforin suhteen sekä madalletun

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN

DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN Markkinajohtaja! Dodson & Horrell on Euroopan johtava hevosrehuvalmistaja. Tieteellinen tutkimus Jatkuva yhteistyö eri yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten

Lisätiedot

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u Hoitavan eläinlääkärin työ ei lopu siihen, e(ä vaiva on paikalliste(u ja hevonen piikite(y Hyvän ja huonon eläinlääkärin ero(aa usein kyky puu(ua hevosen

Lisätiedot

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Mikä aiheuttaa nesteen kerääntymisen Epänormaali imunestekierto aiheuttaa muutoksia

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Urheilijan ravitsemus Ravitsemussuositukset Monipuolista ja värikästä Sopivasti ja riittävästi Nauttien ja kiireettömästi Ruokaympyrä Ruokakolmio Lautasmalli

Lisätiedot

Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan.

Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan. Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan! Tärkeintä painonhallinnassa on tasapaino

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Kehittymisen kulmakiviä. Harri M. Hakkarainen LitM, LL, valmentaja

Kehittymisen kulmakiviä. Harri M. Hakkarainen LitM, LL, valmentaja Kehittymisen kulmakiviä Harri M. Hakkarainen LitM, LL, valmentaja Kehittymisen perusideaa! l HARJOITUKSEN AIKANA KUKAAN EI KEHITY! l SUORITUSKYKY HEIKKENEE HARJOITUKSEN AIKANA JA KEHITYS TAPAHTUU HARJOITUSTA

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille. Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen

Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille. Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen Oikea tiivistevalinta tuottaa ympäristöä säästäen Sikojen vilja-tiivisteruokinnassa on tärkeää

Lisätiedot

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu VILOLIX-NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO Helppo ja yksilöllinen annostelu AINUTLAATUISET VILOLIX-NUOLUKIVET Vilolix-nuolukivien valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen, patentoitu ja sertifioitu.

Lisätiedot

LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS

LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS V a s i k a s t a p i h v i k s i LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS TEHOKKAAT REHUT, TERVEET ELÄIMET. Rehuraisio Tehokas ruokinta parantaa kannattavuutta Tehokas ruokinta lyhentää lihanaudan kasvatusaikaa ja eläimet

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl.

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl. SUPER MAGNESIUM Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. LÄHES -25% 100 tabl. 14,50 (ovh. 19,20) 130,63 e/kg UBIKINONI Q10 150 MG Luontainen

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen www.lapetek.fi Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Allas: BLANCO ADON XL 6 S, SILGRANIT PuraDur, valkoinen Hana: BLANCO ALTA-S

Lisätiedot

VETERINARY. Ruuansulatushäiriöt

VETERINARY. Ruuansulatushäiriöt VETERINARY EXCLUSIVE Ruuansulatushäiriöt Ruuansulatushäiriöt Kuvaus: Ruuansulatushäiriöt ovat yleisiä niin pennuilla kuin aikuisilla koirilla ja kissoilla. Häiriöihin voi olla useita eri syitä, kuten huono

Lisätiedot

Terveellinen kaura. Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013. Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry

Terveellinen kaura. Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013. Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry Terveellinen kaura Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013 Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry Mikä on Leipätiedotus? Leipomoalan yhteinen tiedotusyksikkö Perustettu 1961 Rahoitus Perusbudjetti jäsenmaksuista

Lisätiedot

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu.

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu. Calibra kissan täysravinnot ovat super-premium luokan hypoallergisia kuivamuonia. Täysravinto on tasapainoitettu kissan parhaan ravitsemuksellisen hyödyn saamiseksi ja sulavuuden takaamiseksi. Ravinnoissa

Lisätiedot

Luonnonmukaista suolaa maalta ja mereltä

Luonnonmukaista suolaa maalta ja mereltä Padasjoen Verkkokauppa Kuvasto 2011 Saltlife Oy:n laatutuotteet Luonnonmukaista suolaa maalta ja mereltä Valitse näistä: Valoa iltojen iloksi suolalampuilla Suolaa kehon hyvinvointiin Suolaa eläinten hyvinvointiin

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet 2.1. Koripallovalmennuksen tukitoimet Kehittymisen pyhä kolmiyhteys HARJOITTELU KEHITYS Kuormitus-kolmion pinta-alan kasvua eli harjoittelun lisääntymistä

Lisätiedot

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta 2. Yleistietoa Aloe Verasta MITÄ ALOE VERA SISÄLTÄÄ Mono- ja polysakkaridit (useita) Antrakinonit (ainakin 13 erilaista) Ligniinit Saponiinit Salisyylihappo Entsyymit

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Tuotekehityksen tulevaisuuden trendit - U.K. -katsaus. J-P Inkinen, Fennopromo

Tuotekehityksen tulevaisuuden trendit - U.K. -katsaus. J-P Inkinen, Fennopromo Tuotekehityksen tulevaisuuden trendit - U.K. -katsaus J-P Inkinen, Fennopromo 04.04.2017 10 Key Trends in Food, Nutrition & Health 2017 Esitys perustuu suurelta osin Allene Brucen (New Nutrition Business)

Lisätiedot

Proteiini ravitsemuksessa

Proteiini ravitsemuksessa Proteiini ravitsemuksessa Proteiinit ovat tarpeellisia kaikille Proteiinien hyödyt näkyvät ja tuntuvat arjen monissa tilanteissa ja elämän eri vaiheissa: kasvun rakennusaineena energian lähteenä kehon

Lisätiedot

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA Marika Karulinna LIHA Koira on lihansyöjä, joten sen ravinnon perustana kuuluu olla liha Punaisesta lihasta saa rautaa Vaaleat lihat ovat usein rasvattomampia poikkeuksiakin

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

Terveys ja talous kuntoon!

Terveys ja talous kuntoon! Terveys ja talous kuntoon! WELLNESS MENESTYJÄN OPAS Wellness auttaa sinua etenemään! Tuplaa myynti ja tuplaa tulosi - saavutat uusia tasoja paljon nopeammin! Myy kosmetiikkaa ja Wellnessiä Tiiminvetäjästä

Lisätiedot

Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. REHUT

Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. REHUT REHUT Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. Tilaukset ja yhteydenotot: sanita.jalkanen@vitacom.fi Puh. (015) 348 564 Fax (015) 348 577 www.vitacom.fi Jokainen Islannissa

Lisätiedot

HAAVAT JA HAAVAHOITO 13.2.2013 Jalostuspäivät. Heidi Kellokoski-Kiiskinen Laukaan Eläinsairaala

HAAVAT JA HAAVAHOITO 13.2.2013 Jalostuspäivät. Heidi Kellokoski-Kiiskinen Laukaan Eläinsairaala HAAVAT JA HAAVAHOITO 13.2.2013 Jalostuspäivät Heidi Kellokoski-Kiiskinen Laukaan Eläinsairaala ENSIHAVAINNOT Verenvuoto: valtimovuoto suihkuaa Kipu: tärinä, pinnallinen hengitys, hikoilu tuskainen ilme,

Lisätiedot

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2012 UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 on kaljuuntuneen, jääpoltteen tai muuten vahingoittuneen nurmikon

Lisätiedot

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Saamme jatkuvasti sähköpostia ympärimaata kuluttajilta, jotka epätoivoisesti hakevat apua kutisevien koirien ongelmiin ja olemme näillä hoito-ohjeillamme menestyksellä

Lisätiedot

TALLIPRO-TUOTESARJA. Parempaa hevosellesi

TALLIPRO-TUOTESARJA. Parempaa hevosellesi TALLIPRO-TUOTESARJA Parempaa hevosellesi 1 TALLIPRO-TUOTESARJA JO 10 VUOTTA! TalliPro-tuotesarja tuotiin markkinoille kesällä 2005. Tuotteet saivat hyvän vastaanoton ja tyytyväisiä käyttäjiä on paljon

Lisätiedot

Tehokas kehosi puhdistaja

Tehokas kehosi puhdistaja Tehokas kehosi puhdistaja Myrkkyjä on kaikkialla. TOIMI HETI! - TÄHTIEN TEKIJÄ - Terve keho voi hyvin Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho maksa, munuaiset, suolisto,

Lisätiedot