LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 249 Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 249 Kunnanhallitus 11.8.2014"

Transkriptio

1 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 249 Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Valtuuston pidetyn kokouksen päätösten täytäntöönpano Valtuuston pidetyn kokouksen päätösten täytäntöönpano Kunnan taloudellinen tilanne Henkilöstöraportti vuodelta 2013 Toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelma Kauppakirja kaupan osapuolina Luvian kunta ja palvelusatama Östergård Oy Luvian kirkonseudun asemakaavamuutosesitys korttelissa 2015 Ari Levokarin perikunta (Helvi Levokari) Eron myöntäminen kunnallisista luottamustoimista ja luottamustoimien täyttäminen jäljellä olevaksi toimikaudeksi Lausunto ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen talousarvioesityksestä vuodelle 2015 Koulukeskuksen laajennus ja peruskorjaus, LVIA- suunnittelijan valinta Koulukeskuksen laajennus ja peruskorjaus, rakennussuunnittelijan valinta Koulukeskuksen laajennus ja peruskorjaus, sähkösuunnittelijan valinta Tiedoksisaattoasiat Pöytäkirjan nähtävänäpito Puheenjohtaja Julkipanotodistus Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä Kunnanvirastossa klo Marja Vaitomaa Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä

2 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 250 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 156 Kuntalain 58 :n mukaan kunnanhallituksen kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kunnanhallituksen kokous on kutsuttu koolle lähettämällä kokouskutsu/esityslista kunnanhallituksen jäsenille ja kunnanvaltuuston puheenjohtajille. Kunnanhallitus toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kunnanhallitus totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 157 Kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjantarkastusvuorossa ovat Ritva Hannukainen ja Rauno Valovirta. Kunnanhallitus valitsee kokouksen pöytäkirjantarkastajat. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Ritva Hannukainen ja Rauno Valovirta.

3 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 251 VALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 158 Kuntalain 56 :n mukaan Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolla laillisia esteitä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika päätöksestä on kulunut. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka oikaisuvaatimuksen käsittelevä viranomainen kieltää täytäntöönpanon. Valtuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 39 Pöytäkirjantarkastajien valinta 40 Esityslistan hyväksyminen 41 Luvian Jäähalli Oy:n esitykset eräistä investoinneista Kunnanhallitus katsoo, että valtuuston tekemiä päätöksiä :t ei ole tehty virheellisessä järjestyksessä, eivätkä ne mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi tai ole muutoin lainvastaisia ja päättää panna ne täytäntöön.

4 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 252 VALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 159 Kuntalain 56 :n mukaan Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolla laillisia esteitä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika päätöksestä on kulunut. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka oikaisuvaatimuksen käsittelevä viranomainen kieltää täytäntöönpanon. Valtuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 43 Pöytäkirjantarkastajien valinta 44 Esityslistan hyväksyminen 45 Luvian Jäähalli Oy:n esitykset eräistä investoinneista Kunnanhallitus katsoo, että valtuuston tekemiä päätöksiä :t ei ole tehty virheellisessä järjestyksessä, eivätkä ne mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi tai ole muutoin lainvastaisia ja päättää panna ne täytäntöön.

5 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 253 KUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE Khall 160 Kunnanhallituksen hyväksymien talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan raportointi toteutetaan vuonna 2014 seuraavasti: Valtuustolle, hallitukselle ja lautakunnille tuodaan määrärahojen toteutumaraportit joka kuukaudelta. Valtuustolle ja hallitukselle tuodaan myös kuukausittaiset tuloslaskelmat ja rahoituslaskelmat. Talousraportit tuodaan kunnanhallitukselle tietoon kuukausittain. Kunnanhallituksen hyväksymien sisäisen valvonnan ohjeiden mukaan talousarvion määrärahojen sekä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumista koskeva raportointi toteutetaan valtuustolle, hallitukselle ja lautakunnille seuraavasti: Ajalta touko- kesäkuussa Ajalta syys- lokakuussa Tilinpäätös hallitukselle maaliskuussa, valtuustolle touko-kesäkuussa Toimintakertomustiedot lautakunnilta helmikuussa. Esittelijöiden tulee lisäksi informoida toimielimiä käyttösuunnitelmien toteutumisesta sekä muista oleellisista havainnoista niin, että toimielimellä on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan. Kunnanhallitukselle on toimitettu toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumista koskeva raportti Esityslistan liitteenä. Talousarvion toimintamenoista on toteutunut kuuden kuukauden aikana 49,7 % (ajan mukaan laskettu 50 %). Toimintatuloja on kertynyt 43,3 %. Kuuden kuukauden verokertymä on 7,4 % suurempi kuin vuoden 2013 vastaava. Kunnallisveron osalta nousua on edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan 6,9 %, ja yhteisöverojen tuotossa on kasvua edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan 34 %. Verotuloja on arvioitu vuodelle 2014 yhteensä euroa, josta toteutunut tammi-kesäkuussa euroa eli 52,5 % vuoden verotuloarviosta. Valtionosuuksia on arvioitu vuonna 2014 kertyvän euroa, josta tammikesäkuussa on toteutunut euroa eli 51,3 %. Talousarvion 2014 investoinneista, 1,7 miljoonasta eurosta, on toteutunut toukokuun loppuun mennessä menoja euroa ja käyttöomaisuuden myyntituloja on kirjattu euroa. Kunnanhallitus päättää merkitä asian tietoonsa saatetuksi ja lähettää taloudellisen tilanteen edelleen valtuustolle tiedoksi.

6 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 254 HENKILÖSTÖRAPORTTI VUODELTA 2013 Khall 161 Luvian kunnassa on laadittu soveltuvin osin Kuntaliiton suositusten mukaisesti henkilöstöraportti vuodelta Henkilöstötilinpäätöksen tarkoituksena on tuottaa organisaation ulkoisille ja sisäisille sidosryhmille aikasarja- ja poikkileikkaustietoja henkilöstövoimavarojen määrästä ja rakenteesta, työajan käytöstä, kustannuksista, pätevyydestä, ja sen kehittämisestä, henkilöstön vaihtuvuudesta, eläkkeelle siirtymisestä ja sairastavuudesta. Vuoden 2013 henkilöstöraportti on Luvian kunnan 12. henkilöstötilinpäätös. Henkilöstötilinpäätös 2013 on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää 1. merkitä Luvian kunnan henkilöstötilinpäätöksen vuodelta 2013 tiedokseen 2. ja antaa sen edelleen valtuustolle tiedoksi.

7 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 255 TOIMINNAN JA TALOUDEN TASAPAINOTTAMISSUUNNITELMA Khall 77 Kunnanvaltuusto hyväksyi toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelman vuosiksi kokouksessaan Kuntalain 69 :n mukaisesti kunnanhallituksen on tehtävä selkoa siitä, onko kuluvana vuonna voimassa oleva toimenpideohjelma riittävä. Käytännössä selonteon antaminen tulee yleensä kyseen, jos tilikauden alijäämä on olennaisesti suurempi kuin se oli taloussuunnitelmaa ja toimenpideohjelmaa hyväksyttäessä edellisenä syksynä. Viitaten kuntalakiin tulee vuonna 2014 arvioida toimenpideohjelman riittävyys talouden tasapainottamiseksi. Tasapainottamissuunnitelma päivitetään vuoden 2013 tilinpäätöstiedot huomioiden. Kunnanhallitus velvoittaa lautakuntien arvioimaan omaa toimintaansa kriittisesti ja tekemään kunnanhallitukselle selvitys miten tasapainottamissuunnitelmassa määritellyt konkreettiset tavoitteet ja raja-arvot ovat toteutumassa vuonna Myös investointiohjelma tulee arvioida uudelleen Khall 126 Kunnanhallitus päättää 1) pyytää lautakuntia uudelleen arvioimaan tasapainottamissuunnitelman talouden tasapainottamiseksi vuoteen 2017 saakka 2) velvoittaa lautakuntia edelleen esittämään ja toteuttamaan toiminnallisia ja taloudellisia säästöjä vuonna ) pyytää lautakuntia toimittamaan edellä mainitut esitykset kunnanhallitukselle huhtikuun loppuun mennessä. Tasapainottamissuunnitelman tarkistamista on käsitelty luottamushenkilöjohdon ja kunnan johtoryhmän välisessä tapaamisessa Esityslistan liitteenä on päivitetty suunnitelma Valt 29 Esitys: Kunnanhallitus päättää hyväksyä liitteenä olevan toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelman ja esittää sen valtuuston hyväksyttäväksi. Esityslistan liitteenä on päivitetty suunnitelma. Valtuusto päättää hyväksyä liitteenä olevan toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelman

8 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 256 Kunnanvaltuusto päätti palauttaa toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelman uudelleen valmisteltavaksi Khall 162 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan päättänyt palauttaa Luvian kunnan toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelman uudelleen valmisteltavaksi. Käydyn keskustelun yhteydessä on tehty esitys Luvian kunnan koko henkilöstön palkan alennuksista/lomautuksista hallinnon osalta 20 %:n osuudelta ja muun henkilöstön osalta 10 %:n osuudelta. Tehtäväannon mukaisesti jatkovalmistelussa tulee antaa toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelmaa varten selvitys siitä, mitä esitetyt säästötoimenpiteet tarkoittaisivat käytännössä kullakin vastuualueella. Laadittu arviolaskelma vuoden 2014 talousarvion pohjalta tehtäväannon mukaisesti laskettuna osoittaa yhteensä euron säästömahdollisuutta palkka- ja sosiaalikuluista (vuonna 2014). Hallintokunnat ovat laatineet omat arvionsa ja selvityksensä siitä mitä vaikutuksia esitetyillä säästömuutoksilla olisi toteutuessaan kunkin hallintokunnan toimintaan. Arviot osoittavat, että säästöratkaisut tietäisivät erityisesti Luvian kunnan itsehallinnollisen aseman, kilpailukyvyn ja kehityksen nopeaa alasajoa, palvelujen näivettymistä, henkilökunnan huomattavaa poissaoloa työpaikalta, henkilöstön hakeutumista toisen työnantajan palvelukseen, toimintojen ja asioiden hoidon oleellista viivästymistä, palvelujen ulkoistamisratkaisuja sekä tätä kautta kustannuslisäyksiä. Kaiken kaikkiaan Luvian kunta ei kykenisi näiden ratkaisujen jälkeen enää toimimaan Kuntalain edellyttämänä paikallisyhteisönsä hyvinvointipalvelujen turvaajana eikä toteuttamaan itsehallinnollista tehtäväänsä kuntalaisten palveluorganisaationa. Liitteenä hallintokuntien laatimat selvitykset palkkasäästöasiassa, arviolaskelma palkka- ja sosiaalikulusäästöistä vuonna 2014 sekä toiminnan ja talouden tasapainotussuunnitelma Kunnanhallitus päättää toiminnan ja talouden tasapainotussuunnitelman osalta seuraavaa: 1) hyväksytään toiminnan ja talouden tasapainotussuunnitelma vuosille ) esitetään se kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi

9 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 257 3) merkitään hallintokuntien laatimat lisäselvitykset tiedoksi ja liitetään ne tasapainotussuunnitelman tausta-aineistoksi Kaisu Korpela poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi (palvelussuhdejäävi). Kristiina Isokorpi oli paikalla varajäsenenä klo

10 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 258 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLINA LUVIAN KUNTA JA PALVELUSATAMA ÖSTERGÅRD OY Khall 97 Kunnanvirastolla on allekirjoitettu kauppakirja, jonka mukaisesti Luvian kunta myy Palvelusatama Östergård Oy:lle Luvian kunnan Sittlahden kylässä sijaitsevasta Kortteli nimisestä tilasta, kiinteistötunnus , erotettavan noin m 2 :n suuruisen määräalan kauppahintaan euroa. Kaupan kohde sijaitsee Pappilantien varressa ja on Keskustan asemakaavaan merkitty kaavasymbolilla AR, s/20 % (rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue, sosiaalista toimintaa palvelevien tilojen osuus kerrosalasta). Ostajan tarkoituksena on rakentaa myytävälle määräalalle tehostetun palveluasumisen hoivayksikkö. Kauppahinta on euroa. Hallintaoikeus kaupan kohteeseen on siirtynyt ostajalle kauppakirjan allekirjoituksella ja omistusoikeus, kun kunnanvaltuuston päätös kaupan hyväksymisestä on saanut lainvoiman ja kauppahinta on kokonaan maksettu. Liitteenä allekirjoitettu kauppakirja ja sen liitteenä kartta, jossa myytävä määräala on punaisella värillä rajattuna Valt 20 Esitys: Khall 163 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyisi allekirjoitetun kauppakirjan, kaupan osapuolina Luvia kunta ja Palvelusatama Östergård Oy. Liitteenä allekirjoitettu kauppakirja ja sen liitteenä kartta, jossa myytävä määräala on punaisella värillä rajattuna. Valtuusto päättää hyväksyä allekirjoitetun kauppakirjan, kaupan osapuolina Luvia kunta ja Palvelusatama Östergård Oy. Kunnanvaltuuston hyväksymä kauppakirja Palvelusatama Östergård Oy:n kanssa on saanut lainvoiman Kauppakirjan kaupan ehtojen mukaan kauppahinta tulee maksaa myyjän osoittamalle tilille viikon kuluessa siitä päivämäärästä, kun kunnanvaltuuston kauppaa koskeva hyväksymispäätös on saanut lainvoiman (viimeinen maksupäivä ).

11 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 259 Ostaja ei ole maksanut sovittuna aikana kauppahintaa eikä sen osaa eikä sitä ole näkynyt kunnan tilillä elokuun puolellakaan. Ostaja ilmoitti kunnanjohtajan sähköpostiin , että eräpäivää voitaisiin muuttaa ajankohtaan kaupparekisteripäivityksen johdosta. Ostajalle on toimitettu viesti seuraamuksista, mikäli kauppahintaa ei määräajassa makseta. Maakaaren 28 lausuu ostajan viivästyksestä seuraavaa: Jollei ostaja sovittuna aikana maksa kauppahintaa tai sen osaa taikka suorita muuta sovittua vastiketta, myyjällä on oikeus vaatia sopimuksen täyttämistä sekä lisäksi vahingon korvaamista. Jos viivästys on olennainen eikä ostaja suorita kauppahintaa kokonaan, myyjä saa purkaa kaupan ja vaatia vahingonkorvausta edellyttäen, että kauppakirjan mukaan kauppahinnan maksaminen on kiinteistön omistusoikeuden pysymisen tai siirtymisen ehtona. Hyväksytyn kauppakirjan mukaan hallintaoikeus kohteeseen siirtyy ostajalle kauppakirjan allekirjoituksella ja omistusoikeus, kun kunnanvaltuuston kaupan hyväksymistä koskeva päätös on saanut lainvoiman ja kauppahinta on kokonaan maksettu (omistus- ja hallintaoikeus). Kaupan purkamista koskevan kauppakirjan kohdan mukaan osapuolet ovat tietoisia siitä, että kaupan purkaminen edellyttää erillistä kaupanvahvistajan vahvistamaa osapuolten välillä tehtyä purkamista tai oikeuden päätöstä. Kunnanjohtajalla on vielä tätä asiaa koskeva neuvottelu kaupanvahvistajan kanssa Kunnanhallitus päättää käynnistää kunnanvaltuuston hyväksymää kauppakirjaa koskevan purkusopimuksen laadinnan, sopimuksen osapuolina Luvian kunta ja Palvelusatama Östergård Oy, kauppahinnan maksun oleellisen viivästymisen johdosta.

12 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 260 LUVIAN KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOSESITYS KORTTELISSA 215 ARI LEVOKARIN PERIKUNTA (HELVI LEVOKARI) Khall 216 Helvi Levokari Ari Levokarin perikunnan puolesta on jättänyt kunnalle päivätyn kaavamuutosesityksen, jota on sittemmin toimitetulla kirjeellä vielä täydennetty. Asemakaavan muutoksella on tarpeen selvittää tonttiliittymäratkaisut Ari Levokarin perikunnan omistamille kiinteistöille 1:2 ja 7:33 ja sittemmin tehdyn lähtöselvityksen mukaisesti Ola ja Sinikka Levokarin omistamille kiinteistöille 7:32 ja 7:20. Suunnittelualue sijaitsee Luvian kunnan Hanninkylässä noin 1 km keskustasta luoteeseen Niemen tien varrella. Alueella on voimassa oleva rakennuskaavamuutos vuodelta Kaava ei noudata kiinteistörajoja kiinteistöjen 1:2, 7:33, 7:32, 7:101 ja 7:46 osalta. Kaavamuutoksen esittäjä on valinnut kaavoittajaksi Rejlers Oy:n Porista. Arkkitehti Anne Karlsson on laatinut ennen kaavamuutoksen käynnistymistä lähtöselvityksen , jolla on koottu yhteen ne tiedot, joilla on vaikutusta asemakaavamuutoksen mahdollisuuksiin. Tonttiliittymäratkaisujen ohella on tarpeen tutkia tarvittavat näkymäalueet ja samalla pyritään löytämään myös voimassa olevien tilarajojen mukainen kaavaratkaisu. Kaavamuutoksen lähtökohtana on kiinteistön omistajien arvokkaina kokemien rakenteiden säilyttäminen mahdollisuuksien mukaan. Esityslistan liitteenä Helvi Levokarin kunnalle toimittama kaavamuutosesitys ja siihen liittyvä täydennys ja arkkitehti Anne Karlssonin(Rejlers Oy) laatima lähtöselvitys Kunnanhallitus päättää Ari Levokarin perikunnan (allekirjoittajana Helvi Levokari) toimittaman kaavamuutosesityksen johdosta seuraavaa: 1) käynnistetään kaavamuutos Kirkonseudun asemakaavan korttelissa 215 tonttiliittymäratkaisujen löytämiseksi kiinteistöille 1:2, 7:33, 7:32 ja 7:20 2) hyväksytään kaavamuutoksen laatijaksi Rejlers Oy, kaavoittajana arkkitehti Anne Karlsson 3) kuulutetaan kaavahankkeen vireille tulosta maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti

13 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 261 4) todetaan, että kaavamuutoksesta aiheutuneet hallinnolliset kulut ja kuulutuskustannukset peritään kunnanvaltuuston vahvistaman taksan mukaisesti Khall 164 Kirkonseudun asemakaavan korttelissa 2015 on käynnistynyt yksityisten maanomistajien aloitteesta (Helvi Levokari ja sittemmin mukaan hakijana tullut LuviMarika Oy) asemakaavallinen muutos, jonka täsmentyneenä tavoitteena on säilyttää suunnittelualue edelleen viihtyisänä asumispainotteisena ympäristönä, mutta myös luoda uusia tarvelähtöisiä toimintaedellytyksiä liiketoiminnan harjoittamiselle sekä teollisuus- ja työtilojen rakentamiselle/säilyttämiselle. Keväällä 2014 kaavamuutokseen mukaan ilmoittautuneiden kiinteistöjen 1:92 ja 1:93 johdosta syntyi tarve arvioida alueen kaavaratkaisua laajemmin eikä vain kahden kiinteistön lähtökohdista. Kaavamuutoksella halutaan tavoitella myös laajempaa innostusta ja kaikkia kiinteistönomistajia hyödyttävää kokonaisnäkemystä. Tämä tarkoittaisi sitä, että vuoden 1979 rakennuskaavassa esitettyä ajatusta käsiteollisuuden harjoittamisen alueena voisi korostaa ja kasvattaa. Näiden lisäksi tarpeellista on arvioida tonttiliittymäratkaisuja, jotka tulivat esille jo Helvi Levokarin aloitteessa sekä tarvittavia näkemäalueita ja näiden pohjalta löytää voimassa olevien tilarajojen mukainen kaavallinen ratkaisu. Kaavamuutoksen lähtökohtana on kiinteistönomistajien arvokkaina kokemien rakenteiden ja pihapiirien säilyttäminen mahdollisuuksien mukaan. Luvian kunnan lähtökohtana on tarve turvata ja luoda uusia edellytyksiä asumiselle ja tähän luontevasti liittyville muille toiminnoille. Tämä tarkoittaa sitä, että muutoksella ajan- ja yhdenmukaistetaan kaavamuutosalueen korttelit ja rakennusoikeudet. Kunta haluaa painottaa ratkaisussa alueen maankäytön yhtenäisyyttä ja tasapuolisuutta, joka myöhemmin tulevaisuudessa palvelee entistä paremmin asukkaita ja edistää samalla alueen säilymistä elinkelpoisena. Muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on valmistunut ja samalla myös luonnos kaavamuutokseksi. Muutosluonnosratkaisussa kaikille kiinteistöille esitetään kaavamerkintää AL (asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue). Alueelle saa kaavamääräyksen mukaan rakentaa myös ympäristöhäiriöitä aiheuttamatonta teollisuus- ja työtilaa 20 % tontin rakennusoikeudesta. Nykyisessä asemakaavassa suunnittelualue on osoitettu erillispientalojen korttelialueeksi (AO) sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialueeksi (TY).

14 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 262 Liiteaineistossa osallistumis- ja arviointisuunnitelma, joka täydentyy kaavan laadintaprosessin aikana sekä luonnoskartta kaavamuutokseksi. Kunnanhallitus päättää Kirkonseudun asemakaavan muutoksen johdosta korttelissa 215 seuraavaa: 1) asetetaan kaavaluonnos julkisesti nähtäville maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti vähintään 30 päivän ajaksi (MRL 6, MRA 30 ), jonka aikana osallisilla ja kunnan jäsenillä on mahdollisuus mielipiteen esittämiseen kaavaluonnoksesta 2) kuulutetaan samassa yhteydessä kaavan vireilletulosta ja pidetään osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä koko kaavan laadinnan ajan ja jona aikana osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä tästä suunnitelmasta (MRL 6, 62 ) 3) pyydetään kaavaluonnoksesta tarvittavat viranomaislausunnot (MRL 63, MRA 30 )

15 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 263 ERON MYÖNTÄMINEN KUNNALLISISTA LUOTTAMUSTOIMISTA JA LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN JÄLJELLÄ OLEVAKSI TOIMIKAUDEKSI Khall 165 Jouni Tuomola on pyytänyt eroa kaikista Luvian kunnan luottamustoimista alkaen paikkakunnalta muuton takia. Tuomola on Kokoomuksen 1. varavaltuutettu ja lisäksi seuraavissa luottamustoimissa: tekninen lautakunta, jäsen sivistyslautakunta, varajäsen Kuntalain 33 :n mukaan vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. Kuntalain 11 :n mukaan valtuutetun menettäessä vaalikelpoisuutensa valtuuston puheenjohtaja kutsuu hänen sijaansa jäljellä olevaksi toimikaudeksi asianomaisen puolueen järjestyksessä ensimmäisen varavaltuutetun. Kuntalain 39 :n mukaan kesken toimikautta avoimeksi tulleeseen luottamustoimeen on valittava jäljellä olevaksi toimikaudeksi uusi luottamushenkilö. Jouni Tuomolan jäädessä pois, jää Kokoomukselle varavaltuutettuja seuraavasti: 1. Ankelo Kimmo, 2. Perämäki Anssi, 3. Isokorpi Kristiina, 4. Hermonen Heli-Maria, 5. Häyry Ireene ja 6. Anniina Pajunen. Tästä johtuen keskusvaalilautakunnan on kuntalain 11 :n 1:n momentin ja vaalilain 93 :n mukaisesti määrättävä kokoomukselle 1 uusi varavaltuutettu. Kunnanhallitus esittää valtuustolle - että valtuusto myöntää Jouni Tuomolalle eron 1. varavaltuutetun luottamustoimesta alkaen, - että valtuusto myöntää Jouni Tuomolalle eron teknisen lautakunnan jäsenyydestä ja sivistyslautakunnan varajäsenyydestä, - että valtuusto valitsee henkilön teknisen lautakunnan jäseneksi ja sivistyslautakunnan varajäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

16 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 264 LAUSUNTO YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON YHTEISTOIMINTA-ALUEEN TALOUSARVIOESITYKSESTÄ VUODELLE 2015 Khall 166 Ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintasopimuksen mukaan ympäristölautakunta tekee sopimuskuntia kuultuaan Porin kaupunginhallitukselle ympäristöterveysjaoston toimintaa koskevan talousarvio- ja taloussuunnitelmaesityksen. Talousarviota käsitellään lautakunnan elokuun kokouksessa. Ympäristövirasto on laatinut esityksen talousarvioksi vuodelle 2015 ja pyytänyt siitä sopimuskunnilta lausuntoa mennessä. Lausunnon toimittamiseen on saatu jatko-aika. Kuntiin toimitettu esitys on tämän pykälän liitteenä. Laaditussa taulukossa on esitetty vuoden 2014 talousarvio sekä ehdotus vuodelle Ympäristövirasto on valmistellut yhteisvastaanottoon siirtymistä siten, että vastaanotto olisi käytössä vuoden 2015 alkupuolelta lähtien. Tällöin lakkautettaisiin Porin Maantiekadulla, Euran Paneliassa (Ytaalueen ulkopuolinen tila) ja Friitalan nahkatehtaalla sijaitseva vanha vastaanottotila. Esityksen tekstiosan mukaan vuoden 2015 budjettiesitystä laadittaessa on otettu huomioon toiminnan muutoksesta aiheutuneet kustannukset. Ympäristövirasto esittää Yta-alueen kunnille noin euron määrärahan varaamista vuodelle 2015 yhteisklinikan väline- ja kalustohankintoihin. Yhteisvastaanottotilaan siirretään kaikki käytettävissä oleva kalusto lakkautettavilta klinikoilta. Vuoden 2015 talousarvion rakennetta on selkiytetty terveysvalvonnan kustannusten osalta. Ympäristöterveydenhuollon talousarvio koostuu terveysvalvonnasta ja eläinlääkinnästä. Luvian kunnan nettomaksuosuus ympäristöterveydenhuoltoon kasvaa 4,5 % / vuoden 2014 talousarviosta perustuen pääosin yhteisklinikan väline- ja kalustohankintoihin. Ehdotus Kunnanhallitus päättää todeta lausuntonaan, että Luvian kunnalla ei ole huomautettavaa ympäristöterveydenhuollon talousarvioesityksestä vuodelle 2015.

17 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 265 KOULUKESKUKSEN LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS, LVIA-SUUNNITTELIJAN VALINTA Khall 167 Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun perustamishankkeiden rahoitussuunnitelman vuosille Luvian koulukeskushanke on merkitty tässä suunnitelmassa vuosille Tekninen toimi on pyytänyt tarjouksia koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen LVIA-suunnittelusta arkkitehdin luonnospiirustusten ja valmistuneiden kuntotutkimusten perusteella. Laajennus sijoittuu nykyisen purettavan ns. Repolan koulun paikalle ja peruskorjaus käsittää koulukeskuksen muut olemassa olevat rakennukset ns Nappikoulua lukuun ottamatta. Laajennusosaan sijoittuu liikuntahalli ja sitä palvelevat aputilat, ruokasali, valmistuskeittiö sekä luokkatiloja arkkitehdin luonnosten mukaan. Muissa rakennuksissa (Viirikoulu, yläkoulu ja vanha keittolarakennus) peruskorjaus keskittyy sisäilmaongelmien syiden poistamiseen, taloteknisten järjestelmien nykyaikaistamiseen sekä fyysisen oppimisympäristön parantamiseen. Huonejärjestykseen ei tehdä suuria muutoksia. Koko hankkeen LVIA-suunnittelusta on pyydetty tarjouksia avoimella menettelyllä julkisten hankintojen HILMA-sivustolla julkaistulla tarjouspyynnöllä. Valintakriteerinä käytetään halvinta hintaa. Tarjoukset tuli jättää klo mennessä. Tarjouspyynnössä määriteltiin, että suunnittelutyö on aloitettava heti, kun konsulttisopimus on allekirjoitettu ja suunnittelutyö on aikataulutettu seuraavasti: Viirikoulun suunnitelmat valmiit Muiden osien suunnitelmat valmiit Kunnanhallituksen jäsenet voivat tutustua tarjouspyyntöasiakirjoihin sekä saatuihin tarjouksiin teknisessä toimessa ja ne esitellään tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää valita koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen LVIA-suunnittelijaksi hinnaltaan halvimman tarjouksen (29.500, alv 0%) tehneen Senewa LS Oy:n. Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko liitteenä.

18 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 266 Pöytäkirjan liitteenä nro 14 tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko.

19 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 267 KOULUKESKUKSEN LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS, RAKENNESUUNNITTELIJAN VALINTA Khall 168 Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun perustamishankkeiden rahoitussuunnitelman vuosille Luvian koulukeskushanke on merkitty tässä suunnitelmassa vuosille Tekninen toimi on pyytänyt tarjouksia koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen rakennesuunnittelusta arkkitehdin luonnospiirustusten ja valmistuneiden kuntotutkimusten perusteella. Laajennus sijoittuu nykyisen purettavan ns. Repolan koulun paikalle ja peruskorjaus käsittää koulukeskuksen muut olemassa olevat rakennukset ns Nappikoulua lukuun ottamatta. Laajennusosaan sijoittuu liikuntahalli ja sitä palvelevat aputilat, ruokasali, valmistuskeittiö sekä luokkatiloja arkkitehdin luonnosten mukaan. Muissa rakennuksissa (Viirikoulu, yläkoulu ja vanha keittolarakennus) peruskorjaus keskittyy sisäilmaongelmien syiden poistamiseen, taloteknisten järjestelmien nykyaikaistamiseen sekä fyysisen oppimisympäristön parantamiseen. Huonejärjestykseen ei tehdä suuria muutoksia. Koko hankkeen rakennesuunnittelusta on pyydetty tarjouksia avoimella menettelyllä julkisten hankintojen HILMA-sivustolla julkaistulla tarjouspyynnöllä. Valintakriteerinä käytetään halvinta hintaa. Tarjoukset tuli jättää klo mennessä. Tarjouspyynnössä määriteltiin, että suunnittelutyö on aloitettava heti, kun konsulttisopimus on allekirjoitettu ja suunnittelutyö on aikataulutettu seuraavasti: Viirikoulun suunnitelmat valmiit Muiden osien suunnitelmat valmiit Kunnanhallituksen jäsenet voivat tutustua tarjouspyyntöasiakirjoihin sekä saatuihin tarjouksiin teknisessä toimessa ja ne esitellään tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää valita koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen rakennesuunnittelijaksi hinnaltaan halvimman tarjouksen (54.000, alv 0%) tehneen RTC Vahanen Turku Oy:n. Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko liitteenä.

20 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 268 Pöytäkirjan liitteenä nro 15 tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko.

21 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 269 KOULUKESKUKSEN LAAJENNUS JA PERUSKORJAUS, SÄHKÖSUUNNITTELIJAN VALINTA Khall 169 Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun perustamishankkeiden rahoitussuunnitelman vuosille Luvian koulukeskushanke on merkitty tässä suunnitelmassa vuosille Tekninen toimi on pyytänyt tarjouksia koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen sähkösuunnittelusta arkkitehdin luonnospiirustusten ja valmistuneiden kuntotutkimusten perusteella. Laajennus sijoittuu nykyisen purettavan ns. Repolan koulun paikalle ja peruskorjaus käsittää koulukeskuksen muut olemassa olevat rakennukset ns Nappikoulua lukuun ottamatta. Laajennusosaan sijoittuu liikuntahalli ja sitä palvelevat aputilat, ruokasali, valmistuskeittiö sekä luokkatiloja arkkitehdin luonnosten mukaan. Muissa rakennuksissa (Viirikoulu, yläkoulu ja vanha keittolarakennus) peruskorjaus keskittyy sisäilmaongelmien syiden poistamiseen, taloteknisten järjestelmien nykyaikaistamiseen sekä fyysisen oppimisympäristön parantamiseen. Huonejärjestykseen ei tehdä suuria muutoksia. Koko hankkeen sähkösuunnittelusta on pyydetty tarjouksia avoimella menettelyllä julkisten hankintojen HILMA-sivustolla julkaistulla tarjouspyynnöllä. Valintakriteerinä käytetään halvinta hintaa. Tarjoukset tuli jättää klo mennessä. Tarjouspyynnössä määriteltiin, että suunnittelutyö on aloitettava heti, kun konsulttisopimus on allekirjoitettu ja suunnittelutyö on aikataulutettu seuraavasti: Viirikoulun suunnitelmat valmiit Muiden osien suunnitelmat valmiit Kunnanhallituksen jäsenet voivat tutustua tarjouspyyntöasiakirjoihin sekä saatuihin tarjouksiin teknisessä toimessa ja ne esitellään tarkemmin kokouksessa. Kunnanhallitus päättää valita koulukeskuksen laajennuksen ja peruskorjauksen sähkösuunnittelijaksi hinnaltaan halvimman tarjouksen (24.900, alv 0%) tehneen SMARTPLAN Ab Oy:n. Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko liitteenä.

22 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 270 Pöytäkirjan liitteenä nro 16 tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko.

23 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 271 TIEDOKSISAATTOASIAT Khall Väestörekisterikeskus, väkilukutiedote kesäkuu Luvian väkiluku vuodenvaihteessa Rekisteritilanne 6/2014 on Muutos vuoden alusta Satakunnan työllisyyskatsaus , ELY-keskus: Työttömyys on noussut Satakunnassa. Luvian kunnan työttömyysaste oli 10,9 %. Työttömiä työnhakijoita Luvialla yhteensä 168 (edellisenä vuonna yhteensä 160, muutos 5,0 %), joista alle 25-vuotiaita 18, yli 50- vuotiaita 75 ja yli vuoden työttömänä olleita 57. Avoimia työpaikkoja Luvialla 0. Merkittiin tiedoksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 47. Toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelma 2014 2017 52

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 47. Toiminnan ja talouden tasapainottamissuunnitelma 2014 2017 52 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 75 Kokousaika 19.8.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 46 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 47 Pöytäkirjantarkastajien valinta 48 Esityslistan

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kunnanhallitus 27.4.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kunnanhallitus 27.4.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 193 Kokousaika 27.4.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 10. Perusturvalautakuntaa koskevat valtuustoaloitteet 2013 14

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 10. Perusturvalautakuntaa koskevat valtuustoaloitteet 2013 14 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 13 Kokousaika 23.4.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta 11 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 38. Vesihuoltolaitoksen vesi-, jätevesi- ja perusmaksujen tarkistaminen

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 38. Vesihuoltolaitoksen vesi-, jätevesi- ja perusmaksujen tarkistaminen LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kokousaika 6.5.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 38 Pöytäkirjantarkastajien valinta 39 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kunnanhallitus 26.5.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kunnanhallitus 26.5.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 181 Kokousaika 26.5.2014 klo 17.00 Kokouspaikka KalaValtanen Oy, Pori Käsiteltävät asiat 114 115 116 117 118 119 120 121 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

21.1.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 17 18 19

21.1.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 17 18 19 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 23 Kokousaika 21.1.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 17 18 19 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä Kokousaika 26.1.215 klo 17. Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 224 225 226 227 228 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Kiinteistöveron määrääminen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 18 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kettulan päiväkoti Käsiteltävät asiat 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 117 Valtuusto 16.12.2014. Kokousaika 16.12.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 70 71 72 73 74

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 117 Valtuusto 16.12.2014. Kokousaika 16.12.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 70 71 72 73 74 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 117 Kokousaika 16.12.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 44. Tarkastuslautakunnan vuoden 2014 arviointikertomus 48

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 44. Tarkastuslautakunnan vuoden 2014 arviointikertomus 48 Kokousaika 24.6.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 43 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 44 Pöytäkirjantarkastajien valinta 45 Esityslistan hyväksyminen 46 Luvian kunnan tilinpäätös

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2018 1 Ympäristölautakunta Aika 19.12.2018 16:00-17:37 Paikka Sivistystoimen pommisuoja Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 3

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 389 Kunnanhallitus 17.11.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 389 Kunnanhallitus 17.11.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 389 Kokousaika 17.11.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Luvian Jäähalli, Kehätie 73 Käsiteltävät asiat 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 10.7.2014

Tarjouspyyntö 10.7.2014 LUVIAN KOULUKESKUKSEN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN LVIA-SUUNNITTELU Hankinnan kohde: Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 15.8.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Kauttua 406 KORTTELI 658 TONTTI 3 KIINTEISTÖT 2:574 (osa) 2:261 Kaavan laatija

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 34 KIINTEISTÖKANNAN SALKUTUS (LIITE) 2 35 TEOLLISUUSTONTIN MYYMINEN LISÄMAAKSI (LIITE) 5 KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA 8/2014 Kokousaika 27.8.2014 klo 18.30 Kokouspaikka Kapellby skola, Lapinjärventie 45 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 429 Kokousaika 14.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 264 265 266 267 268 269 270 271 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 152 Kunnanhallitus 30.3.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 152 Kunnanhallitus 30.3.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 152 Kokousaika 30.3.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

Kunnanhallitus salainen 31 11.06.2013 Kunnanhallitus 195 18.06.2013. Tilintarkastuskertomus 2012

Kunnanhallitus salainen 31 11.06.2013 Kunnanhallitus 195 18.06.2013. Tilintarkastuskertomus 2012 salainen 31 11.06.2013 195 18.06.2013 Tilintarkastuskertomus 2012 Khsal 31 Tarkastuslautakunta 42 5.6.2013 ja kunnanjohtaja ovat laatineet vuoden 2012 tilinpäätöksen, joka sisältää toimintakertomuksen,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2010 Muutettu 11.11.2010, 10.2.2012 KUNTA Euran kunta 050 Kylä Kirkonkylä 407 Korttelit osa 175, 186-197 Kaavan laatija REJLERS OY Aloite tai hakija Euran kunta

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 (5) MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA ASEMKAAVAN MUUTOS KOSKEE 11. KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 1101 Kunnan kaavatunnus:

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 (5) MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN ARVIOINTISUNNITELMA ASEMKAAVAN MUUTOS KOSKEE 205. KAUPUNGINOSAN KORTTELEITA JA OSIA KORTTELEISTA 1, 2, 3, 7, 8, 9, 11 JA 12 SEKÄ NIIHIN

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Nousiaisten kunta Asunto Oy Nummenkartano

KAUPPAKIRJA. Nousiaisten kunta Asunto Oy Nummenkartano KAUPPAKIRJA Nousiaisten kunta luonnos 12.8.2016 1. MYYJÄ Nousiaisten kunta (jäljempänä Myyjä ) y-tunnus 0135821-5 Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen 2. OSTAJA y-tunnus 1680089-7 os. Torikuja, 21270 Nousiainen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 30. marraskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 170 Kunnanvaltuuston 13.11.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 26024

EURAJOEN KUNTA. Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 26024 EURAJOEN KUNTA Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 26024 Turku, 21.12.2012, tark. 28.3.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.

LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3. LAPUAN KAUPUNKI 8. LIUHTARIN KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELI 849 OAS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2014 18.3.2014 Lapuan kaupunki Maankäyttö- ja kiinteistöosasto Poutuntie

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 12.11.2014 2 Kokousaika 12.11.2014 klo 16.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 VETELIN KUNTA Harmaakiven asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 279 Kunnanhallitus 24.8.2015 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 279 Kunnanhallitus 24.8.2015 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 278 Kokousaika 24.8.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. TULEVLTK, 10.9.2013 18:30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. TULEVLTK, 10.9.2013 18:30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO TULEVLTK, 10.9.2013 18:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 13 Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n tarjoamat hankerahoitusmahdollisuudet... 2 14 Lausunto kaavaehdotuksesta, Keskustan ja

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT KOKOUSKUTSU 10/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 27.12.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika: 2.2.2017 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 18.9.2018 klo.16.00

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6 SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 6 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ristolan asemakaavan muutos Suunnittelualue Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt tiesuunnitelman laatimisen valtatien 12 parantamiseksi

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4)

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä.

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2016 Kokousaika: 13.4.2016 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot