Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.45"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Taisto Kröger, puheenjohtaja Ritva Puurunen, varapuheenjohtaja Antti Kuronen, jäsen Maija-Leena Räsänen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Matti Räsänen, jäsen Kari Pitkänen, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari ja I varapuheenjohtaja Pirjo Smolander, esittelijänä kunnanjohtaja Jouni Perälä ja pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen. LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Matti Räsänen ja Irma Riekkinen sekä :n 19 osalta Kari Pitkänen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Taisto Kröger Martti Kähkönen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Kari Pitkänen, 19 Matti Räsänen Irma Riekkinen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Tuusniemi Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Maija-Liisa Itkonen

2 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN YLÄTIEN PÄÄSTÄ EEVA JA KARI HAPPOSELLE Kh 13 Eeva ja Kari Happonen tiedustelivat vuoden 2011 loppupuolella, olisiko kunta halukas myymään heille lisämaaksi n. 200 m 2 :n alueen asemakaavan mukaisen tontin itärajalta Ylätien päästä. Valmistelun jälkeen päädyttiin siihen, että on molempien osapuolten kannalta tarkoituksenmukaista myydä ko. määräala Happosille. Kunnanhallitus käsitteli asiaa ns. iltakoulussaan ja päätyi siihen, että määräala voidaan myydä 200 euron kauppahinnalla. Kauppakirjat on allekirjoitettu 8. helmikuuta 2012 ja jäljennös kauppakirjasta on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy ko. kaupan ja kauppakirjan esityslistan liitteen mukaisena.

3 Kunnanhallitus OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN KULAJOEN ALUEELTA Kh 14 Tuusniemen kunnan ja ostajana Liisa Hämäläisen sekä Pentti Hämäläisen jakamattoman kuolinpesän osakkaiden välillä on allekirjoitettu kauppakirjat koskien omakotitalotontin myyntiä kunnalta Kulajoen alueella. Tontti on m 2 :n suuruinen ja sijaitsee Ylätiellä. Määräalalla olevat rakennukset ovat ostajien ennestään omistamat ja hallinta-oikeus on aiemmin ollut vuokrasopimuksen pohjalta. Kyseisellä alueella on kunnanvaltuuston määrittelemä myyntihinta 1 euro/m 2 ja muutoinkin kauppakirjan ehdoissa on otettu huomioon kunnanvaltuuston aiemmin hyväksymät ehdot. Jäljennös kauppakirjasta on esityslistan liitteenä. Koska Kulajoen osalta ei ole tehty valtuustossa delegointipäätöstä niin, että vastaavat kaupat voitaisiin hyväksyä kunnanhallituksen toimesta, on tässä yhteydessä tarkoituksenmukaista tehdä tämä delegointipäätös. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy ko. kaupan ja kauppakirjan esityslistan liitteen mukaisena. Samalla esitetään kunnanvaltuustolle, että myös Kulajoen alue liitetään kunnanvaltuuston delegointipäätökseen (kvalt / 14) tuolloin hyväksyttyjen kauppakirjaehtojen mukaisena.

4 Kunnanhallitus SELITYKSEN ANTAMINEN KORKEIMMALLE HALLINTO-OIKEUDELLE SIRPA VÄISÄSEN VALITUKSEEN Kh 15 Sirpa Väisänen on tehnyt korkeimmalle hallinto-oikeudelle valituksen Kuopion hallinto-oikeuden päätöksestä Hallintooikeus hylkäsi valituksen ja jätti sen tutkimatta siltä osin kuin siinä on kysymys hallintokantelusta. Hallinto-oikeus jätti valituksen tutkimatta myös siltä osin kuin päätöksestä on valitettu työsopimussuhdetta koskevilla perusteilla. Sirpa Väisäsen valitus Kuopion hallinto-oikeudelle koski koulutuslautakunnan päätöstä / 30. Kyse oli alun perin koulunkäyntiavustaja Sirpa Väisäsen työpisteen vaihtamisesta Tuusniemen kirkonkylän ala-asteelta yläkoululle. Asiakirjoja käydään läpi tarkemmin kokouksessa. Korkein hallinto-oikeus pyytää selityksen asiasta 28. helmikuuta 2012 mennessä. Selitystä on valmisteltu yhdessä koulutoimen kanssa. Kunnanhallitus päättää antaa asiasta korkeimmalle hallinto-oikeudelle liitteen mukaisen selityksen.

5 Kunnanhallitus KOILLIS-SAVON VESI OY:N OSAKKEIDEN OSTAMINEN TUUSNIEMEN KUNNALLE Kh 16 Koillis-Savon Vesi Oy:n omistavat kolme koillissavolaista kuntaa: Juankoski, Kaavi ja Tuusniemi. Yhtiö omistaa Könönkankaan vedenkäsittelylaitoksen ja vedenottamot Könönkankaalla, Palokankaalla, Ihalankankaalla ja Tuusjärvellä. Kaikkien vedenottamoiden vesi tullaan käsittelemään Könönkankaalla ja jakelemaan sieltä osakkaille. Yhtiötä perustettaessa omistus jaettiin vesilaitoksesta varattujen kapasiteettien suhteessa. Perustamiskirjassa Kaavi merkitsi 65 osaketta, Juankoski 37 osaketta ja Tuusniemi 15 osaketta, yhteensä 117 osaketta. Osakkeiden merkintähinta ja nimellisarvo olivat mk. Vuonna 1991 yhtiö päätti myydä Juankoskelle lisää 10 osaketta. Syynä oli kapasiteettivarauksen tarkistaminen ylöspäin. Nykytilanteessa yhtiön 127 osaketta jakaantuvat seuraavasti: Kaavi 65 osaketta, Juankoski 47 osaketta ja Tuusniemi 15 osaketta. Viimeisen osakeannin jälkeen jokaiseen osakaskuntaan on rakennettu runsaasti uutta vesijohtoverkkoa varsinkin haja-asutusalueelle ja sen johdosta myös vedenkulutuksen ovat muuttuneet yhtiön perustamisajankohdan arvioista huomattavasti. Mm. Pohjois-Tuusniemen vesiosuuskunta, joka tänään on suurin yksittäin Koillis-Savon Vesi Oy:n vedenostaja, on perustettu osakeyhtiön perustamisen jälkeen. Yhtiön kapasiteetin käyttö ja omistus eivät ole enää samassa suhteessa omistajakuntien kesken. Asia on tiedostettu niin yhtiön hallituksessa kuin osakaskunnissakin. Kapasiteettivaraukset on tarkistettu vastaamaan nykytilannetta ja lähitulevaisuutta vuoden 2011 keväällä pidetyissä neuvotteluissa. Tarkistetut kapasiteettivaraukset ovat seuraavat: - Juankoski: m 3 /vuosi, osuus kokonaiskapasiteetista 25,2 % - Tuusniemi: m 3 /vuosi, osuus kokonaiskapasiteetista 40,1 % - Kaavi: m 3 /vuosi, osuus kokonaiskapasiteetista 34,7 %. Samassa suhteessa jaetut osakemäärät olisivat seuraavat: - Juankoski 32 osaketta - Kaavi 44 osaketta - Tuusniemi 51 osaketta. Jotta tähän osakejakoon päästäisiin pitäisi Juankosken myydä Tuusniemelle 15 osaketta ja Kaavin Tuusniemelle 21 osaketta. Suunnatulla osake-annilla toteutettu omistusosuuksien suhteuttaminen on prosessina pitkäkestoisempi, joten se on aikataulullisesti huonompi vaihtoehto.

6 Kunnanhallitus Kh 16 jatkuu Tarkoitus on jakaa yhtiön Könönkankaan vesilaitoksen saneerausta ja Könönkangas-Kaavi ja Könönkangas-Tuusjärvi syöttö- ja runkovesijohtojen rakentamista varten otettavan lainan takaukset yhtiön omistuksen ja kapasiteettivarauksen suhteessa. Marraskuussa 2011 pidetyissä yhtiön hallituksen ja osakaskuntien teknisten toimialojen edustajien välisissä neuvotteluissa päädyttiin esittämään osakaskunnille edellä esitettyihin osakekauppoihin ryhtymistä. Samassa neuvonpidossa pohdittiin osakkeen tämänhetkistä hintaa. Todettiin, että absoluuttista osakkeen hintaa ei voi määrittää, joten päädyttiin esittämään osakaskunnille, että osakkeen hintana edellä kuvatuissa osakekaupoissa käytettäisiin viimeksi toimitetussa verotuksessa osakkeelle määritettyä hintaa 1.919,27 euroa/osake. Juankosken kaupunginhallitus on hyväksynyt, että kaupunki myy Tuusniemen kunnalle 15 kpl Koillis-Savon Vesi Oy:n osakkeita 1.919,27 euron kappalehintaan edellyttäen, että Kaavi myy 21 osaketta. Kaavin kunnanhallitus on tehnyt vastaavan päätöksen 21 osakkeen osalta Yhteishinta Tuusniemen kunnalle on ,72 euroa. Koska tähän tarkoitukseen ei ole varattu määrärahaa kuluvan vuoden talousarvioon, esitetään asia kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kuluvan vuoden talousarvioon varataan osakkeiden ostoon euron määräraha Koillis-Savon Vesi Oy:n osakkeiden ostoa varten. Edelleen hyväksytään, että Tuusniemen kunta ostaa Juankosken kaupungilta Koillis-Savon Vesi Oy:n osakkeita 15 kpl ja Kaavin kunnalta 21 kpl niin, että kappalehinta on 1.919,27 euroa ja yhteishinta täten ,72 euroa.

7 Kunnanhallitus KOILLIS-SAVON VESI OY:N VESIHUOLTOHANKKEET VÄLILLÄ KÖNÖNKANGAS TUUSJÄRVI JA KÖNÖNKANKAAN VEDENKÄSITTELYLAITOKSEN SANEERAUS JA LAAJENNUS / KUNNAN LAINATAKAUS HANKKEELLE Kh 17 Koillis-Savon Vesi Oy on toteuttanut valtion vesihuoltotyöhankkeena yhdys- ja raakavesijohdon rakentamisen välille Könönkangas Laukka-aho. Koillis-Savon Vesi on edelleen toteuttamassa valtion vesihuoltotyönä yhdys- ja raakavesijohtoa välille Laukkaaho Tuusjärvi. Näiden hankkeiden muodostamaan kokonaisuuteen keskeisenä osana kuuluu yhtiön Könönkankaan vedenkäsittelylaitoksen saneeraus ja laajennus, jonka suunnittelutyö on käynnistetty. Hankkeiden kustannuksien Koillis-Savon Vesi Oy:n osuudet ovat Könönkangas Laukka-aho vesijohdot euroa, Laukka-aho Tuusjärvi vesijohdot euroa ja Könönkankaan vedenkäsittelylaitoksen laajennus ja saneeraus euroa, kustannukset yhteensä euroa. Koillis-Savon Vesi Oy järjesti hankkeista neuvottelutilaisuuden Kaavilla (muistio liitteenä). Tilaisuudessa olivat läsnä yhtiön omistajakuntien johtajat ja tekniset johtajat sekä Pohjois- Tuusniemen vesiosuuskunnan edustajia. Tilaisuudessa todettiin investoinnin raskaus pienelle yhtiölle, mutta myös välttämättömyys laitoksen iän, varustelun puutteellisuuden nykyisiin vaatimuksiin ja kapasiteetin rajallisuuden takia. Tilaisuudessa todettiin, että hanke tulisi rahoittaa pitkäaikaisella lainalla ja veden tukkuhintaa korottamalla. Pitkäaikaiselle lainalle päätettiin hakea vakuudeksi omistajakuntien takaus myöhemmin sovittavassa todelliseen käyttöön ja todellisiin kapasiteettivarauksiin perustuvassa suhteessa. Koillis-Savon Vesi Oy:n omistajakuntien alueille tarvittavien vesimäärien määrittämiseksi järjestettiin neuvottelu Juankoskella, missä kuntien tekniset osastot olivat edustettuina (muistio liitteenä). Neuvottelun keskeisenä tuloksena kuntien kapasiteettivaraukset: Juankoski m 3 /v osuus kokonaiskapasiteetista 25,2 % Tuusniemi m 3 /v osuus kokonaiskapasiteetista 40,1 % Kaavi m 3 /v osuus kokonaiskapasiteetista 34,7 %

8 Kunnanhallitus Kh 17 jatkuu Koillis-Savon Vesi Oy pyysi lainatarjoukset euron rahoitukselle kuudelta rahalaitokselta. Määräaikaan mennessä yhtiö sai neljä lainatarjousta. Yhtiön hallitus kokouksessaan päätti hyväksyä Kuntarahoitus Oyj:n lainatarjouksen ja lainaajaksi 30 vuotta. Yhtiön hallitus päätti samassa kokouksessa, että Koillis-Savon Vesi Oy hakee em. lainalle osakaskuntien omavelkaista takausta. Juankosken kaupungin takausosuus lainamäärästä on 25,2 %, euroa. Yhtiö hakee em. lainalle takausta Kaavin kunnalta takausosuuden 34,7 %, euron määrälle ja Tuusniemen kunnalta takausosuuden 40,1 %, euron määrälle. Tuusniemen kunnanhallitus on iltakoulupäätöksenä hyväksynyt, että takaus voidaan myöntää, jos sitä ennen omistajakuntien osakkeiden omistus muutetaan vastaamaan yhtiön kapasiteetin käyttöä ja jos myös Kaavi ja Juankoski lähtevät takaamaan oman osuutensa. Juankoski on tehnyt myönteisen takauspäätöksen , Kaavin kunta ei ole vielä tehnyt päätöstä. Kunnanhallitus hyväksyy ja esittää edelleen kunnanvaltuustolle hyväksyttäväksi, että Tuusniemen kunta myöntää Koillis-Savon Vesi Oy:lle omavelkaisen takauksen euron lainaosuudelle sillä ehdolla, että muut kunnat myöntävät takauksen omalle takausosuudelleen ja että yhtiön osakkeiden omistus muutetaan vastaamaan yhtiön kapasiteetin käyttöä.

9 Kunnanhallitus TAKAUSPROVISIO KOILLIS-SAVON VESI OY:N LAINOILLE Kh 18 Koillis-Savon Vesi Oy on toteuttanut valtion vesihuoltotyöhankkeena yhdys- ja raakavesijohdon rakentamisen välille Könönkangas Laukka-aho. Koillis-Savon Vesi on edelleen toteuttamassa valtion vesihuoltotyönä yhdys- ja raakavesijohtoa välille Laukkaaho Tuusjärvi. Näiden hankkeiden muodostamaan kokonaisuuteen keskeisenä osana kuuluu yhtiön Könönkankaan vedenkäsittelylaitoksen saneeraus ja laajennus, jonka suunnittelutyö on käynnistetty. Hankkeiden kustannuksien Koillis-Savon Vesi Oy:n osuudet Könönkangas Laukka-aho vesijohdoista, Laukka-aho Tuusjärvi vesijohdoista ja Könönkankaan vedenkäsittelylaitoksen laajennus ja saneerauksesta ovat yhteensä euroa. Koillis-Savon Vesi Oy:n omistajakuntien kesken käytiin neuvottelua maaliskuussa 2011, jossa sovittiin kuntien kapasiteettivaraukset ja sitä kautta takausvastuut Koillis-Savon Vesi Oy:n lainoille. Juankoski on tehnyt takauspäätöksen ja Kaavi ja Tuusniemi ovat tekemässä vastaavat päätökset. Kunta voi periä takauksista takausprovisiota. Kyse on sopimusoikeudellisesta asiasta ja lähtökohtana on, että takausprovision määrä on kohtuullinen. Sitä voidaan verrata esim. pankkien perimään määrään. Provision määrittelyssä voidaan käyttää ohjeellisena perustana myös EU:n käyttämää pk-yritysten luottoluokituksessa olevan yrityksen takausprovisiota, joka on parhaassa luottoluokituksessa 0,4 % ja heikommassa 6,3 % (Euroopan unionin virallinen lehti C 155/10). Koillis-Savon Vesi Oy voidaan luokitella yhtiöksi, jonka maksukyky on vahva ja vuosimaksu olisi 0,5 %. Kunnat ovat päätyneet siihen, että yhtiöltä peritään 0,5 %:n provisio. Kunnanhallitus päättää, että Tuusniemen kunta perii Koillis-Savon Vesi Oy:n takauksista takausprovisiota vuosittain lainan jäljellä olevasta määrästä 0,5 %.

10 Kunnanhallitus KAKSINKERTAISEN VIEMÄRIJÄRJESTELMÄINVESTOINNIN HYVITTÄMINEN VESIHUOLTOLAIN MUKAISELLA TOIMINTA-ALUEELLA TUUSNIEMELLÄ Kh 19 Kunnalle on vesihuoltolaissa säädetty vastuu vesihuollon kehittämisestä ja järjestämisestä alueellaan. Kunnan tehtävä on lain mukaan vesihuollon kehittäminen yhdyskuntakehitystä vastaavasti koko alueellaan. Kunnan velvollisuutena on myös laatia ja pitää ajan tasalla vesihuollon kehittämissuunnitelma. Kunta hyväksyy alueellaan toimivalle vesihuoltolaitokselle toiminta-alueen vesihuoltolaitoksen esityksestä tai sitä kuullen. Pohjois-Savon ELYkeskuksen selvityspyyntöön perustuen Tuusniemen kunnassa ryhdyttiin v toimenpiteisiin Tuusniemen kunnan vesihuoltolaitosten toiminta-alueiden suhteen. Kunnanhallitus hyväksyi / 9 teknisen lautakunnan esityksestä toiminta-alueet. Toiminta-alueiden määräämisestä ei sen kuulemisvaiheessa tullut yhtään valitusta. Myöhemmin kuitenkin mm. toiminta-alueilla tehdyistä liittymistä koskevista vapautushakemuksista annetuista päätöksistä on tehty useita valituksia. Useasti on koettu epäoikeudenmukaisena myös se, että useat ihmiset ennättivät hankkia ja kustantaa kiinteistölleen oman jätevesijärjestelmän, joka on pitänyt sisällään esim. WC:n ja kolmiosaisen sakokaivon tai kiinteistökohtaisen pienpuhdistamon. Vuoden 2004 alusta tuli voimaan uusi jätevesiasetus, jossa vaadittiin myös haja-alueella edellä mainittuja järjestelmiä siirtymäajan kuluessa. Kun nyt tällainen oman järjestelmän rakentanut kuntalainen ei ole saanut vapautusta toiminta-alueen viemärijärjestelmään liittymisestä, on hän joutunut tekemään ikään kuin kaksoisinvestoinnin. Tältä osin tilanne ei ole oikeudenmukainen eikä tasapuolinen. Edellä esitetyn epäkohdan korjaamiseksi esitetään kunnanvaltuustolle, että se hyväksyisi hyvitysjärjestelmän, joka on seuraavanlainen: Ne tuusniemeläiset vesihuoltolain tarkoittamalla toiminta-alueella kiinteistön omistavat ja jotka ovat ennen toiminta-alueen vesihuoltolaitoksen jätevesijärjestelmään liittymistään rakentaneet oman yksityisen jätevesijärjestelmän (jätevesiasetus, joka tuli voimaan ), voivat saada Tuusniemen kunnalta hyvitystä oman järjestelmän rakentamisesta. Hyvitystä annetaan 8 vuoden ajalta eli aikaisintaan alkaen ja hyvitys maksetaan todellisten kustannusten mukaan, kuitenkin enintään euron osalta. Kahdeksan vuotta sitten rakennetuista järjestelmästä hyvitetään 1/8 ja esim. v rakennetusta järjestelmästä 5/8 sekä viime vuonna

11 Kunnanhallitus Kh 19 jatkuu rakennetusta järjestelmästä 100 % jne. Mikäli todellisia kustannuksia ei voida selvittää, kustannukset arvioidaan käytettävissä olevan tiedon perusteella. Järjestelmän rakentaminen täytyy olla kunnallisen viranomaisen (terveystarkastaja ja/tai rakennustarkastaja) hyväksymä. Tarkemmat määräykset hyvitysjärjestelmän kriteereistä ja soveltamisesta hyväksytään erikseen. Alueella sijaitsevan Asunto Oy Hoikanrannan, jossa on kuusi eri huoneistoa, osalta noudatetaan poikkeuskäytäntöä, jossa sovelletaan todellisia kustannuksia. Perusteluna se, että ko. kiinteistön jätevesijärjestelmän rakentaminen on maksanut huomattavasti enemmän keskimääräiseen verrattuna. Ennen hyvityskorvauksen maksamista hyvityksen hakijan on tullut liittyä toiminta-alueen vesihuoltolaitoksen jätevesijärjestelmään ja myös sopimus on oltava allekirjoitettu ja liittymismaksusta suoritettu ainakin I erä. Koska kyseiseen tarkoitukseen ei ole varattuna määrärahaa kuluvan vuoden talousarvioon, esitetään tarkoitukseen euron määräraha. Koko teoreettinen maksimiavustusmäärä ei tule käytettyä v. 2012, koska kaikki mahdolliset avustuksen hakijat eivät ole vielä liittyneet viemäriverkostoon. Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy yllä selostetun hyvitysjärjestelmän periaatepäätöksen. Periaatepäätöksen soveltamiseen liittyvät yksityiskohtaisemmat päätökset tehdään viraston toimesta ja hyvityspäätökset saatetaan kunnanhallitukselle tiedoksi. Samalla esitetään kunnanvaltuustolle, että kuluvan vuoden talousarvioon varataan tähän tarkoitukseen euron määräraha. Ritva Puurunen esitti, että asia jätettäisiin pöydälle ja siihen palattaisiin myöhemmin. Esitystä ei kannatettu. Merkitään, että Matti Räsänen ei esteellisenä ottanut osaa päätöksentekoon, vaan poistui kokouksesta päätöksenteon ajaksi. Merkitään, että toiseksi pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Kari Pitkänen.

12 Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta Kunnanhallitus TEKNISEN OSASTON TEHTÄVIEN JÄRJESTELY TEKNISEN JOHTAJAN VUOROTTELUVAPAAN AJAKSI Tekn. ltk 12 Tekninen johtaja Teuvo Nissinen on jäämässä vuorotteluvapaalle alkaen. Vuorotteluvapaa kestää n. 6 kk päättyen Teknisellä osastolla syntyy näin henkilöstövajaus, joten organisaation täydentämiseksi tarvitaan yksi tekninen lisähenkilö (rak.mestari tai rak.ins.) Teknisen osaston toimistohenkilöstön osastopalaverissa on teknisen johtajan vuorotteluvapaajärjestelyistä keskusteltu ja päädytty ratkaisuun, jossa Teuvo Nissisen vuorotteluvapaan ajan teknisen johtajan tehtäviä hoitaa Rauno Miettinen ja hänen apurikseen palkataan rak.mestari tai insinööri hoitamaan lähinnä työnjohto-, valvonta- ja isännöintitehtäviä ym. TE-keskukselta on saatu lista kuudesta työttömänä olevasta rak.mestarista tai insinööristä, joista kahta on haastateltu. Haastatteluryhmä Rauno Miettinen ja Teuvo Nissinen on päätynyt valitsemaan rak.mestari Martti Kilpeläisen hoitamaan va. rak.mestarin tehtäviä Teuvo Nissisen vuorotteluvapaan ajan. Muilta osin teknisen osaston tehtävät hoidetaan nykyisin järjestelyin. Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että teknisen johtajan tehtäviä hoitaa Teuvo Nissisen vuorotteluvapaan ajan rak.mestari Rauno Miettinen. Lautakunta hyväksyi esityksen. Kh 20 Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen.

13 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh Ympäristöministeriön opas Haja-asutuksen jätevedet Lainsäädäntö ja käytännöt. 2. IS-Hankinta Tuusniemen kunta. Puitesopimuksen jatkaminen. 3. Kunnanjohtaja Toni Auvisen hyväksyttävä lääkärintodistus saapunut kuntaan Koillis-Savon runkoverkkosopimuksen jatkaminen DNA:n kanssa 1.3. lukien toistaiseksi. 5. Mt 5720 parantaminen välillä vt 9 Ruokosentie, Tuusniemi. Tieosa luovutettu liikenteelle. Vastuu istutuksista ja kiertoliittymän keskiosan ja Tuusniemi-kylttien valaistuksesta siirtyy Tuusniemen kunnalle. 6. Palkkatoimikunnan pöytäkirja Sosiaalilautakunnan käyttösuunnitelma ja tehtäväalueet vuonna Snellman-instituutin syyskokouksen pöytäkirja Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan kokouspöytäkirja Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirja Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

14 Kunnanhallitus ISTEKKI OY:N OSAKKAAKSI LIITTYMINEN Kh 22 Tuusniemen kunta on neuvotellut Istekki Oy:n kanssa Istekki Oy:n osakkaaksi liittymisestä. Tähän perustuen Istekki Oy:n hallitus on päättänyt 9. helmikuuta pitämässään kokouksessa suunnatusta osakeannista Tuusniemen kunnalle. Sen mukaan Tuusniemen kunnalle tarjotaan merkittäväksi 5 kpl A-sarjan osakkeita. Yhden osakkeen merkintähinta on euroa. Esityslistan liitteenä on Istekki Oy:n osakeantia koskeva päätös sekä liittymissopimus. Kokouksessa selostetaan vielä tarkemmin yhtiön yhtiöjärjestystä ja osakassopimusta. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että Tuusniemen kunta liittyy Istekki Oy:n osakkaaksi ja hyväksyy yhtiön hallituksen suunnatun osakeannin Tuusniemen kunnalle. Samalla hyväksytään liittymissopimus liitteen mukaisena.

15 Kunnanhallitus TUUSNIEMEN JA KUOPION VÄLISEN YHTEISTOIMINTASOPIMUKSEN TILANNE Kh 23 Kuopion kaupunki on tuottanut Tuusniemen kunnan terveyspalvelut vuodesta 2009 alkaen. Menettely on osoittautunut hyvin toimivaksi. Kuopion toiminnallisella alueella on meneillään useita kuntien yhdistymisselvityksiä ja palveluiden yhdistämisprosesseja. Kuopion kaupunki valmistelee terveydenhuollon sekä perusturvan palveluiden tuottamista vastuukuntana alkaen Suonenjoen kaupungille. On mahdollista että kyseinen yhteistoimintamalli laajenee koskemaan myös Maaningan ja Rautalammin kuntia. Kuopion kaupungin Tuusniemen kunnalle tuottamat palvelut tulisivat olemaan osa tätä laajempaa kokonaisuutta. Siten nykyinen Kuopion kaupungin ja Tuusniemen kunnan kahdenkeskeinen toimintamalli tulee kokemaan muutoksen. Kuopion kaupunki on irtisanonut nykyisen terveyspalveluita koskevan sopimuksen. Lautakunta on käsitellyt asiaa ja kaupunginhallitus Käsittelyajankohdasta johtuen sopimuksen irtisanominen ei ole tapahtunut sopimuksessa määritellyssä määräajassa, jotta se voisi astua voimaan ilman yhteistä erillistä sopimista mainittua irtisanomisaikaa lyhyemmästä määräajasta. Kuopion kanssa käydyissä keskusteluissa on yhteisesti todettu, että kyse ei ole hyvin toimineen palveluyhteistyön lopettamisesta vaan teknisluonteisesta varautumisesta uuden, alueellisesti ja palvelusisällöllisesti laajemman yhteistoiminta-alueen perustamisesta. Kyseinen toiminta tulee korvaamaan nykyisen kahdenkeskisen yhteistoiminta-alueen. Kuopion kaupunki on ilmoittanut, ettei toimintojen kannalta ole mahdollista laatia kuntaparikohtaisia menettelytapoja jokaisen kunnan kanssa erikseen, vaan tulevan toimintamallin tulee kattaa koko yhteistoiminta-alue yhtenäisin toimintaperiaattein. Tuusniemen kunnanhallitus merkitsee saapuneen irtisanomisilmoituksen tiedoksi ja toteaa, ettei sopimuksen irtisanominen ole tapahtunut sopimuksessa määritellyssä määräajassa kuten selostusosassa todetaan. Kunnan tavoitteena on uuden yhteistoimintaalueen mukaisen palveluiden tuottamista ohjaavan

16 Kunnanhallitus Kh 23 jatkuu sopimuksen aikaansaaminen Kuopion kaupungin kanssa yhdessä muiden palveluyhteistyötä neuvottelevien kuntien ja kaupunkien kesken. Laajenevan yhteistoiminta-alueen sopimuksen laadinnan työ on käynnistynyt poliittisen ohjausryhmän kokouksella ja sen jälkeen myös työryhmät ovat käynnistäneet valmistelutyönsä. Tavoitteena on, että uusi sopimus olisi kuntien käsittelyssä viimeistään toukokuussa Laadittava sopimus korvaisi nyt voimassa olevan kahdenkeskisen sopimuksen, mikäli osapuolet sen hyväksyvät.

17 Kunnanhallitus TONI AUVISEN ILMOITUS KUNNANJOHTAJAN VIRAN VASTAANOTTAMISESTA Kh 24 Toni Auvinen on lähettänyt Tuusniemen kunnanhallitukselle kirjeen, jossa hän ilmoittaa kunnanjohtajan viran vastaanottamisesta lukien. Toni Auvinen on lähettänyt kuntaan myös hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Kunnanvaltuusto valitsi Toni Auvisen Tuusniemen kunnanjohtajaksi kokouksessaan Kyseisestä päätöksestä on tehty valitus Kuopion hallinto-oikeuteen. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi taikka jos oikaisuvaatimuksen käsittelevä toimielin tai valitusviranomainen kieltää täytäntöönpanon. Kuopion hallinto-oikeus ei ole kieltänyt täytäntöönpanoa. Myöskään valitus ei estä täytäntöönpanoa ja kunnanhallitus on tehnyt täytäntöönpanopäätöksen koskien kunnanvaltuuston tekemiä päätöksiä. Heikki Harjula Kari Prättälä Kuntalaki-teoksen mukaan tällaisissa tapauksissa, kun virkavaalista valitetaan, virka täytetään väliaikaisesti, jolloin valituksenalaisella päätöksellä valittu voi ryhtyä heti hoitamaan virkaa. Suomen Kuntaliiton lakiasiainosastolta saadun tiedon mukaan on kuitenkin perusteltua asettaa tällaiselle väliaikaiselle viranhoidolle takaraja. Väliaikainen viranhoitaja voidaan ottaa virkaan ilman hakumenettelyä, Laki kunnallisesta viranhaltijasta 4 3 momentissa todetaan, että virkasuhteeseen voidaan ottaa ilman hakumenettelyä, kun kysymyksessä on avoinna olevaan virkasuhteeseen ottaminen määräajaksi. Kunnanhallitus merkitsee Toni Auvisen viran vastaanottamista koskevan kirjeen tietoonsa saatetuksi. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että kunnanjohtajan virka täytetään väliaikaisesti alkaen niin, että väliaikaisena viranhaltijana aloittaa Toni Auvinen. Tällä päätöksellä virka täytetään kuitenkin enintään vuoden ajaksi eli saakka.

Keskiviikko 29.2.2012 klo 9.00 10.45

Keskiviikko 29.2.2012 klo 9.00 10.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.2.2012 klo 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 2.5.2012 klo 18.45 20.20

Keskiviikko 2.5.2012 klo 18.45 20.20 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.5.2012 klo 18.45 20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Maanantai klo 17.00

Maanantai klo 17.00 Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 6/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 4.5.2015 klo

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 4.1.2018 Sisällys Oikaisuvaatimus Juurela...2 Rakennustarkastajan virka / haastatteluryhmän valinta...3 LEMIN KUNTA Esityslista Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2018 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Irene Toppinen on tehnyt valituksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä

Irene Toppinen on tehnyt valituksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä Kunnanhallitus 251 24.09.2013 Selitys korkeimman hallinto-oikeuden päätökseen koskien Irene Toppisen valitusta Oulun hallinto-oikeuden päätöksistä 00733/13/2299, 00734/13/2204, 00735/13/2204 ja 00736/13/2204

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

KORPILAHDEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2007 Tekninen lautakunta. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone 57 MAARAKENNUSMESTARIN VIRKA

KORPILAHDEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2007 Tekninen lautakunta. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone 57 MAARAKENNUSMESTARIN VIRKA KOKOUSKUTSU 6/2007 Tekninen lautakunta KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.8.2007 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite 57 MAARAKENNUSMESTARIN VIRKA 58 KÄRKISTEN VESIOSUUSKUNNAN

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot