KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai 02.03.2015 klo 18.30-20.57 Kokoushuone 1 (khall)"

Transkriptio

1 Pöytäkirja Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai klo Paikka Kokoushuone 1 (khall)

2 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2015 ASIA LIITE 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 38 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 39 KESKI-SUOMEN TE-TOIMISTON LAUSUNTOPYYNTÖ TYÖLLISTÄMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPALVELUSTA 40 2 SAMMAKKOKANGAS OY:N INVESTOINTILAINAN TAKAUS 41 MINNA MINKKISEN EROANOMUS KUNNANHALLITUKSEN VARAJÄSENYYDESTÄ 42 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT 43 ILMOITUSASIAT 44 KUNNANVIRASTON KIINNI PITÄMINEN KESÄLLÄ KIVIJÄRVEN LAAJAKAISTAHANKKEEN OHJAUSRYHMÄN VALINTA 46 VALTUUTETTUJEN VUODEN 2014 AIKANA TEKEMÄT ALOITTEET 47 ALOITE KIVIJÄRVEN JÄÄTILANTEESTA 48 KESKI-SUOMEN TURVALLISUUSSUUNNITELMA YHTIÖKOKOUSEDUSTAJAN NIMEÄMINEN POHJOISEN KESKI-SUOMEN VERKKOPALVELUT OY:N TOIMIKAUDEKSI /..

3 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2015 ASIA LIITE 50 SOSIAALI- JA TERVEYSVALIOKUNNAN KANNANOTTO- PYYNTÖ SOTELAISTA 51 SEPPELEENLASKIJAT TALVISODAN PÄÄTTYMISEN 75 VUOTTA -JUHLAAN JA VETERAANIPÄIVÄN JUHLAAN Pöytäkirja on nähtävillä: Kunnanvirastolla klo MERK. Erkki Leppänen Kunnanhallituksen puheenjohtaja

4 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / KOKOUSAIKA Maanantaina klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanhallituksen kokoushuone x Leppänen Erkki Hämäläinen Ossi, vj. x Holm Risto Jelonen Sulevi, vj. x Kauppinen Asko Simonen Ari, vj. x Liimatainen Marjatta Urpilainen Hanna, vj. x Möttönen Kirsti Minkkinen Minna, vj. x Näsi Heikki Haapaniemi Jari, vj. - Sarén Riitta - Karstinen Orvokki, vj. MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) x x Tobiasson Eeva-Liisa, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hakkarainen Olavi, kunnanvaltuuston I varapuheenjohtaja x Urpilainen Antti, kunnanvaltuuston II varapuheenjohtaja x Helppikangas Pekka, kunnanjohtaja, esittelijä/pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 37 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS 38 Puheenjohtaja Pöytäkirjapitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. Erkki Leppänen Tarkastusaika Kunnanvirastolla Allekirjoitukset Pekka Helppikangas PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Kirsti Möttönen Paikka ja päivämäärä Kunnanvirastolla Virka-asema Kunnanjohtaja Risto Holm Allekirjoitus

5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 37 Kivijärven kunnan hallintosäännön 10.2 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä mikäli mahdollista siinä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kivijärven kunnan hallintosäännön 10.3 mukaan toimielimen jäsenen, joka on estynyt saapumasta kokoukseen, on kutsuttava varajäsen sijaansa. Milloin jäsen on esteellinen käsittelemään jotakin asiaa kokouksessa tai esteen vuoksi ei voi osallistua jonkin asian käsittelyyn, kutsuu hän varajäsenen kokoukseen sitä asiaa käsittelemään. Myös puheenjohtaja tai kokouksen sihteeri voi toimittaa kutsun varajäsenelle. Muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

6 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall 38 Kivijärven kunnan hallintosäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Puheenjohtajan ja pöytäkirjantarkastajien on allekirjoitettava sekä pöytäkirjan kansilehti että tehtävä jokaiseen pöytäkirjan sivuun tarkastustaan osoittava merkintänsä. valitsee Kirsti Möttösen ja Risto Holmin tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

7 KESKI-SUOMEN TE-TOIMISTON LAUSUNTOPYYNTÖ TYÖLLISTÄMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPALVELUSTA Khall Laki työllistämistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta (1369/2014) tuli voimaan Kaikkien kuntien tulee olla mukana yhteispalvelussa v alusta alkaen. Työllistymistä edistävällä monialaisella yhteispalvelulla tarkoitetaan yhteistoimintamallia, jossa TE-toimisto, kunta ja Kela yhdessä arvioivat yhteispalvelua tarvitsevan työttömän palvelutarpeen, suunnittelevat työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaisen palvelukokonaisuuden sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta. Monialaisen yhteispalvelun alueellinen toimintaverkosto / - verkostot tullaan muodostamaan v kevään aikana TEtoimiston, kuntien ja Kelan yhteisten neuvottelujen kautta. Jokaisen TE-toimiston alueella on TE-toimiston, kuntien ja Kelan sopima määrä monialaista yhteispalvelua tuottavia verkostoja. TE-toimisto asettaa mennessä verkosto(i)lle johtoryhmän 3 vuodeksi kerrallaan. Johtoryhmän jäseneninä ovat TE-toimiston, sen toimialueeseen kuuluvien kuntien ja Kelan nimeämät henkilöt. Neuvotteluiden käynnistämistilaisuus pidettiin Tilaisuuteen oli kutsuttu sekä Keski-Suomen kuntien että Kelan nimeämät neuvottelijat. Tilaisuudessa kerrotun mukaisesti Keski-Suomen TE-toimisto pyytää nyt alueen kuntia ja Kelaa ottamaan lausunnollaan kantaa siihen, millaisella alueella nämä näkevät tarkoituksenmukaiseksi osallistua monialaisen yhteispalvelun verkostoon. Vaihtoehtoina ovat koko maakunnan laajuinen hallinnollinen alue, (jolla on johtoryhmän päättämä määrä yhteisiä toimipisteitä) tai kunnan/kelan oma esitys alueellisesta laajuudesta. Kunta/Kela voi esittää tässä useampia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot pyydetään asettamaan ensisijaisuusjärjestykseen. Kuntien ja Kelan antamien lausuntojen perusteella käynnistetään yksityiskohtaisemmat neuvottelut kuntien kanssa. antaa lausuntonsa asiassa. Asia jätettiin pöydälle seuraavaan kokoukseen.

8 Khall 39 toteaa lausuntonaan asiassa seuraavaa: Kivijärven kunta ei kannata koko maakunnan laajuista hallinnollista vaihtoehtoa. Ensisijaisena vaihtoehtona Kivijärven kunta näkee pohjoisen Keski- Suomen hallinnollisen alueen, koska se olisi elinkeinorakenteeltaan samantyyppinen ja hallittavissa olevan kokoinen alue. Te-toimiston henkilöstön on mahdollista tuntea alueen erityisolosuhteet, yritykset, ammattirakenne ym. ja sen ansiosta osoittaa alueelle oikean tyyppisiä toimenpiteitä ja resursseja. Pohjoinen Keski-Suomi on alueeltaan maaseutumainen, välimatkat pitkät sekä vesistöjen rikkomat. Useilla alueen työllistettävillä ei ole kulkuneuvoja eikä atk-taitoja esim. sähköisten palveluiden käyttämiseen. Paikallisten olosuhteiden tuntemus koetaan tärkeäksi niin, että alueen yritykset ja työllistettävät saavat tilanteensa edellyttämät kohdennetut erityispalvelut. Tällaisen mallin koemme tukevan myös Kelan palveluja ja yhteistyötä alueella. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Keski-Suomen TE-toimisto

9 SAMMAKKOKANGAS OY:N INVESTOINTILAINAN TAKAUS Khall 40 Liite nro 2. Sammakkokangas Oy:n toimitusjohtaja Outi Ruuska kirjoittaa: Taustaa Sammakkokangas Oy on vuoden 2012 lopulla perustetun Riikinvoima Oy:n osakas. Sammakkokangas Oy:n osuus polttolaitosyhtiöstä on 2,36 prosenttia. Riikinvoima Oy rakentaa parhaillaan Leppävirran Riikinnevalle jätteenpolttolaitosta, jonka kokonaiskustannusarvio on 123,5 milj. euroa. Hankkeelle on myönnetty valtion investointituki n. 7 milj. euroa. Päärahoittajana hankkeella on Pohjola Pankki Oyj. Oman pääoman osuus on 20 %, joka jakautuu omistuksen suhteessa. Riikinvoiman osakkaita ovat Varkauden Aluelämpö Oy, Jätekukko Oy, Puhas Oy, Keski-Savon jätehuollon kuntayhtymä, Savonlinnan jätehuolto Oy, Metsäsairila Oy, Ylä-Savon Jätehuolto Oy, Kainuun seudun jätehuollon kuntayhtymä ja Sammakkokangas Oy. Laitoksen on määrä olla valmis 2016 loppuun mennessä ja valmistuttuaan laitos polttaa vuodessa tonnia asumisen jätteitä. EPC laitostoimittajaksi (avaimet käteen toimitus) on valittu Andritz Oy. Sammakkokangas Oy:n oman pääoman osuus on yhteensä euroa. Pääoman suorittaminen tapahtuu toukokuun 2015 aikana. Sammakkokangas Oy ei ole muutamaan edelliseen vuoteen ottanut investointeihin lainarahaa, johon olisi tarvinnut kuntien takausta. Yhtiö on myös pystynyt lyhentämään olemassa olevia lainoja suunnitelman mukaisesti. Lainarahoitus pääomaosuuden suorittamiseksi Sammakkokangas Oy on pyytänyt rahoituslaitoksilta rahoitustarjousta maksimissaan eurolle. Edullisin tapa rahoitukselle on osakaskuntien takaaman pankin tai kuntarahoituksen myöntämä laina. Kuntakohtaisesti investointilainan takaus jakautuisi seuraavasti Kunta KAN KAR KIN KIV PIH UU SAA VII Osakemäärä Om.osuus % 4,5 13,2 5,4 4,1 13,4 9,2 29,8 20,3 Takaus t. 22, , ,5 Sammakkokangas Oy:n lähitulevaisuuden suunnitelmissa ei ole muita investointikohteita, joita yhtiö suunnittelisi lainarahalla.

10 Nostettava summa voi jäädä pienemmäksi kuin euroa, jolloin myös kuntien takausvastuut pienenevät omistuksen suhteessa. Lainan suuruus on minimissään Aikataulu Sammakkokangas Oy:n tulee maksaa pääoman osuus toukokuun 2015 alussa. Lainan takauspäätökset tulisi tehdä huhtikuun 2015 puoleen väliin mennessä. Esitys Sammakkokangas Oy esittää, että osakaskunnat hyväksyvät Sammakkokangas Oy:n enintään :n investointilainan omavelkaisen takauksen, joka on kunnan/kaupungin osalta enintään edellä olevassa taulukossa esitetyn summan suuruinen. Liitteenä 2 on selvitys rahoitustarjouspyynnöstä ja voittaneesta tarjouksesta. esittää valtuustolle, että Kivijärven kunta hyväksyy Sammakkokangas Oy:n enintään :n investointilainan omavelkaisen takauksen, joka on Kivijärven kunnan osalta enintään suuruinen. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

11 MINNA MINKKISEN EROANOMUS KUNNANHALLITUKSEN VARAJÄSENYYDESTÄ Khall 41 Minna Minkkinen kirjoittaa päivättyssä kirjeessään seuraavaa: Eroanomus Henkilökohtaisten sekä perhesyiden takia aikani ei riitä täysipainoisesti Kivijärven kunnallispolitiikkaan osallistumiseen. Edellä mainittujen syiden nojalla anon eroa Kivijärven kunnanhallituksesta, Kirsti Möttösen varajäsenenä. Toivon, että tilalle saadaan valittua henkiö, joka voi panostaa luottamustehtävään sen edellyttämällä tavalla. Kuntalain 38.3 käsittelee luottamustoimesta eroamista: Luottamustoimesta voi erota pätevästä syystä. Eron myöntämisestä päättää se toimielin, jonka valittava luottamushenkilö on. Valtuusto myöntää eron valtuutetulle ja varavaltuutetulle. esittää kunnanvaltuustolle, että Minna Minkkiselle myönnetään hänen anomansa ero ja että kunnanhallitukseen Kirsti Möttöselle valitaan uusi henkilökohtainen varajäsen. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

12 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall 42 Kunnanhallitukselle on toimitettu seuraava pöytäkirja Sivistyslautakunta 1 / merkitsee pöytäkirjan tiedokseen ja toteaa, ettei siinä ole sellaisia päätöksiä, joissa kunnanhallitus käyttäisi kuntalain 51 tarkoittamaa otto-oikeutta. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Tiedoksi sivistysosasto

13 ILMOITUSASIAT Khall 43 Kivijärven kunnan työttömyysasteet työ- ja elinkeinoministeriön tilastojen mukaan: miehiä naisia ,30% ,90% ,60% ,20% ,30% ,10% Saapuneet asiakirjat: Jyväskylän kaupunki/konsernihallinto Kirje / Keski- Suomen kuntakokous sekä itäisen sosiaali- ja terveysalueen edustajainkokous sekä Keski-Suomen kuntakokous ja Seudun johtoryhmä / Pöytäkirja 1/ Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yhtymähallituksen pöytäkirja 1/ Opetus- ja kulttuuriministeriö / Päätös / Erityisavustus koulutuksellista tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin sekä Päätös Erityisavustuksen myöntäminen Työ- ja elinkeinoministeriö / Sankn lausunto selvitysmies Perttu Vartiaisen saaristopolitiikkaa, maaseutupolitiikkaa ja kaupunkipolitiikkaa koskevasta selvityksestä Kuntaliiton kutsu pe juhlimaan 150-vuotista suomalaista kunnallista itsehallintoa Kunnanjohtajan ja teknisen johtajan vastaus Kivijärven työväenyhdistys ry:n päivättyyn aloitteeseen Tainionkoulun saneerauksesta Keski-Suomen liitto, maakuntahallitus pöytäkirja 1 / SoTe kuntayhtymä/yhtymähallitus 2/ /Hoivarannan pitkäaikaishoivayksikön lakkauttamisen aikataulu

14 merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

15 KUNNANVIRASTON KIINNI PITÄMINEN KESÄLLÄ 2015 Khall 44 Toimintojen tehostamiseksi kunnissa on yleisesti pidetty kesäaikana eri toiminnoissa sulkuaika, johon keskitetään vuosilomat, jotta kesäajan ulkopuolella toiminta olisi mahdollisimman tehokasta useimpien työntekijöiden ollessa työpaikoilla ja eri palavereissa läsnä. Sulkuaika on ollut kolme viikkoa heinäkuussa ja näiden viikkojen kahta puolen voi keskittää lisäksi lomia, jolloin periaatteessa jopa viiden viikon yhtäjaksoiset lomat ovat olleet toiminnallisesti mahdollisia. Kesällä hallinnossakin on monia toimintoja, jotka edellyttävät työpanosta kuten eri kesätapahtumien yhteydessä. Tällöin työpaikoilla sovitaan menettelytavoista tilanteiden tilanteiden edellyttämällä tavalla. Yhteistyötoimikunta päätti kokouksessaan , että enintään kolmen viikon pituista heinäkuussa pidettävää sulkuaikaa ei tarvitse jatkossa tuoda yt-toimikunnan käsiteltäväksi vaan kunnanhallitus voi päättää asiasta ilman yt-toimikunnan lausuntoa asiasta. Vuosiloman myöntöprosessia toteutetaan muutoin kuten tähänkin asti eli esimiesten on kuultava henkilöstöään ennen vuosilomien myöntämistä joko henkilökohtaisesti tai työyksikkökokouksissa tms. vuosilomalain sekä työ- ja virkaehtosopimusten vaateet täyttäen. päättää, että kunnanvirasto pidetään suljettuna Henkilöstön vuosilomat keskitetään kyseiselle ajalle, mikä tehostaa kunnan palvelutuotantoa pakolliset toiminnot järjestetään myös kunnanviraston suljettuna ollessa esimiehet voivat toiminnallisten tarpeiden kuten kesätapahtumien vuoksi päättää yksittäistapauksissa poikkeuksellisesti työskentelystä sulkuaikana. viraston suljettuna oloaikana kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sijaitsee kirjastolla kiinnipidosta ja päivystyksistä ilmoitetaan Kuntatiedotteessa ja kunnan kotisivuilla

16 Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Toimeksi osastot

17 KIVIJÄRVEN LAAJAKAISTAHANKKEEN OHJAUSRYHMÄN VALINTA Khall 45 Laajakaistahankkeen käytännön toteutus käynnistyi tammikuussa 2012 erilaisten selvitysten ja tiedonantojen sekä asiakirjojen laatimisella. Tämän lisäksi kunnan tulee valita ohjausryhmään edustajansa sekä vastuullinen yhteyshenkilö käytännön asioiden hoitamiseksi kuten tiehoitokuntien lupa-asiat, kunnan sisäinen tiedottaminen, loppuasiakasneuvonta tarvittaessa, markkinointiyhteys, tilakoordinaattori, kunnan omat verkkotarpeet jne. Viranhaltijoista ohjausryhmään on perusteltua nimetä kunnanjohtaja, tekninen johtaja ja IT-suunnittelija. Tämän lisäksi kunnanhallitus nimeää edustajansa ohjausryhmään. nimeää ohjausryhmään edustajansa sekä kunnanjohtajan, teknisen johtajan ja IT-suunnittelijan. Kivijärven kunnan yhteyshenkilönä hankkeessa toimii ITsuunnittelija. hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti ja nimesi ohjausryhmään yksimielisesti Antti Urpilaisen, Eeva-Liisa Tobiassonin ja Asko Kauppisen. Tiedoksi Ohjausryhmän jäsenet

18 VALTUUTETTUJEN VUODEN 2014 AIKANA TEKEMÄT ALOITTEET Khall 46 Kivijärven kunnan valtuuston työjärjestyksen 5 :n mukaan kunnanhallituksen on vuosittain huhtikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo valtuutettujen tekemistä ja kunnanhallitukselle lähetetyistä aloitteista, joita valtuusto ei edellisen vuoden loppuun mennessä ole lopullisesti käsitellyt. Samalla on ilmoitettava, mihin toimenpiteisiin niiden johdosta on ryhdytty. Valtuusto voi todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Vuoden 2014 aikana valtuutetut tekivät kaksi aloitetta. Urpilainen ja Sarèn / Ns. kuivanmaantonttien markkinoinnin tehostaminen nuorten perheiden saamiseksi kuntaan Antti Urpilainen ja Riitta Sarèn tekivät valtuustoaloitteen : Ns. kuivanmaantonttien markkinoinnin tehostaminen nuorten perheiden saamiseksi kuntaan. Esitämme tonttien myyntiä 5 euron nimellishintaan kappale, (rakentamisvelvoite) koska kaavoitus, vesi- ja viemäriliittymät on rakennettu kymmeniä vuosia sitten, eivätkä ne tuota mitään. (OKtalojen rakentaminen on tosi vähäistä + muuttotappiollisia vuosia.) Saataisiin nuoria kuntaan ja myös kiinteistöveroja tonttienkin osalta. Paluumuuttajat Antti Urpilainen Riitta Saren Valtuusto lähetti aloitteen teknisen osaston valmisteltavaksi. Aloitteen käsittely on kesken. Airi Sorsamäen esitys elinkeinopoliittisen iltakoulun pitämisestä Valtuusto kokouksessaan päätti Sorsamäen esityksestä, että syksyllä 2014 pidetään valtuuston elinkeinopoliittinen iltakoulu, johon kutsutaan Kehittämisyhtiö Witaksen uusi toimitusjohtaja ja muut yhtiön edustajat. Iltakoulu on pidetty Asia on käsitelty loppuun.

19 Lisäksi aiempina vuosina jätetyt, vielä keskeneräiset aloitteet: Airi Sorsamäki / Iäkkäiden ihmisten liikkumisen lisääminen: Airi Sorsamäki teki seuraavan valtuustoaloitteen : Esitän, että kunnassamme otetaan tavoitteeksi iäkkäiden ihmisten liikkumisen lisääminen. Tähän tavoitteeseen pääsemiseksi tulee lisätä liikuntaneuvontaa, ohjattua liikuntatoimintaa ja ulkoilumahdollisuuksia. Liitän tähän aloitteeseen Kunnat.net-sivuston jutun Kunnat kaksinkertaistaneet iäkkäiden liikkujien määrän. Aloite on lähetetty sivistysosastolle valmisteltavaksi. Sivistyslautakunta on kokouksessaan Käsitellyt asiaa ja päättänyt seuraavaa: Sivistyslautakunta merkitsee saapuneen valtuustoaloitteen tiedoksi ja valmisteltavaksi yhteistyössä Saarikan arjen tuen ja varhaisen tuen palveluiden kanssa. Aloitteen käsittely on kesken. Antti Urpilaisen valtuustoaloite Urpilainen teki Liimataisen kannattamana työjärjestyksen päivittämistä. esityksen valtuuston Asia otetaan käsiteltäväksi kuntalain uudistuksen yhteydessä suoritettavassa kunnallisten sääntöjen päivityksessä. Aloitteen käsittely on kesken. Risto Piispasen valtuustoaloite tien nimeämiseksi kansanedustajan mukaan Kunnanvaltuusto lähetti aloitteen teknisen osaston käsiteltäväksi. Aloitteen käsittely on kesken. saattaa valtuuston työjärjestyksen 5 :n mukaisesti valtuustolle tiedoksi vuoden 2014 aikana valtuutettujen tekemät aloitteet ja niiden käsittelyn. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

20 ALOITE KIVIJÄRVEN JÄÄTILANTEESTA Khall 47 Ahti Paananen Kaarinasta on tehnyt aloitteen, jossa hän esittää, että kunnan internetsivuilla olisi hyvä olla Kivijärven jäätilanne. Jään paksuus senttimetreinä. Lisäksi voisi olla mainittuna vaaralliset paikat jäällä liikuttaessa, esimerkiksi viemärien purkuaukot. Kivijärven kunnalla ei ole seurantaa Kivijärven tai muunkaan järvensä jäätilanteesta mutta Suomen ympäristökeskuksella on sivusto, josta on saatavissa summittaista tietoa jääolosuhteista ympäri Suomea. m Jätevesipuhdistamon purkuputki on 228 metriä rannasta 12 metriä syvällä järven pohjassa ja siitä purkautuu 4 asteista vettä eikä sillä ei ole vaikutusta jääolosuhteisiin. toteaa, että Kivijärven jäätilannetta voi seurata Suomen ympäristökeskuksen sivuilta. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti. Tiedoksi Ahti Paananen

21 KESKI-SUOMEN TURVALLISUUSSUUNNITELMA Khall 48 Keski-Suomen turvallisuussuunnitelmassa Turvallinen Keski-Suomi luodaan katsaus maakunnan vuoden 2014 turvallisuustilanteeseen ja kuvataan toimenpiteet, joilla turvallisuutta voidaan parantaa. Tavoitteena on vähentää rikosten, häiriöiden ja onnettomuuksien määrää ja niistä aiheutuvia vahinkoja ja kustannuksia sekä ylläpitää turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta. Turvallisuustilanteen muutoksia seurataan valittujen mittareiden avulla. Raportin mukaan useilla seuduilla koetaan huolta palvelujen heikentymisestä tai etääntymisestä. Turvattomuuden tunnetta aiheuttavat myös päihteiden käyttö seurannaisvaikutuksineen, rikollisuus sekä liikenteen epäkohdat, kuten ylinopeudet. Uusia huolia ovat viime vuosina lisääntyneet myrskytuhot sekä niiden aiheuttamat pitkät sähkö- ja tietoliikennekatkokset. Miten turvallinen Keski-Suomi on? Raportissa kerrotaan muun muassa, että viime vuosina katuturvallisuus on kehittynyt Keski-Suomessa hyvään suuntaan. Sen sijaan hälytystehtävät alkoivat lisääntyä vuonna Esimerkiksi Jyväskylän alueella oli viime vuonna yli 3000 hälytystä enemmän kuin edellisvuonna. Rikosten määrässä ei maakunnassa ole viime vuosina tapahtunut merkittäviä muutoksia, rikosilmoituksia tehdään yhteensä noin vuodessa. Nuorten rikoslakirikokset ovat olleet laskusuunnassa. Omaisuusrikokset ovat vähentyneet, kun taas huumausainerikosten määrä on hienoisessa nousussa. Keski-Suomessa syttyy vuosittain tulipaloa eikä määrä juuri ole vaihdellut viime vuosina. Keskisuomalaisten päihdeasiakkaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Sovatekin päihdepalveluissa. Avohoitokäynnit ovat lisääntyneet vuodesta 2006 peräti 265 prosenttia. Alkoholihaittojen määrä on kasvanut Suomessa kokonaiskulutuksen lisääntymisen myötä. Raportin mukaan Keski-Suomessa kolaroidaan hieman harvemmin kuin muualla Suomessa, mutta kuolleiden ja loukkaantuneiden lukumäärät ovat hieman valtakunnan tasoa isompia. Rattijuopumusrikosten määrä on hiukan lisääntynyt kolmen viime vuoden aikana. Painopisteinä liikenne, lapset ja nuoret sekä päihdehaitat Seudut ovat laatineet omat turvallisuussuunnitelmansa ja määritelleet kukin 2 5 turvallisuuden painopistealuetta. Useimmilla

22 seuduilla kehittämiskohteiksi nostettiin liikenneturvallisuuden parantaminen, lasten ja nuorten hyvinvointi sekä päihdehaittojen vähentäminen. Seutujen turvallisuustoimenpiteet ovat luettavissa julkaisusta. Seutujaossa Jyväskylän kaupunki on oma alueensa, muut kuusi seutua ovat Jyväskylän seutu, Jämsän seutu, Keuruun seutu, Saarijärven seutu, Viitasaari-Pihtipudas-Kinnula sekä Ääneseutu. Toimenpiteiden toteutumista seurataan vuoden 2018 loppuun. Seurantamittareita on kahdeksan: lähisuhdeväkivalta väkilukuun suhteutettuna, katuturvallisuusindeksi, rattijuopumukset, koulupudokkaiden määrä, huumausainerikokset, vahingonteot yleisellä paikalla, pelastuslaitoksen toimintavalmiuden toteutuminen ja liikenneonnettomuuksissa loukkaantuneet. Keski-Suomen maakunnan turvallisuussuunnitelma on syntynyt Keski-Suomen turvallisuussuunnittelun ohjausryhmän ja seudullisten työryhmien yhteistyönä. Ohjausryhmään kuuluvat Keski-Suomen kuntien kunnanjohtajat, poliisipäällikkö ja pelastusjohtaja sekä Keski-Suomen liiton, SPR:n, Liikenneturvan, Keski-Suomen pelastusalan liiton, Kriisikeskus Mobilen, Aluehallintoviraston ja ELY -keskuksen edustajat. Suunnitelma viedään tiedoksi kunnanvaltuustoille. Suunnitelma on luettavissa Keski-Suomen liiton internet-sivuilla ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen internet-sivuilla Lisätietoja antavat: Riskienhallintapäällikkö Jarkko Jäntti, Komisario Jari Lindholm, , Keski-Suomen kunnanjohtajat (kullakin oma puhelinnumeronsa). antaa Keski-Suomen maakunnan turvallisuussuunnitelman tiedoksi valtuustolle. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

23 YHTIÖKOKOUSEDUSTAJAN NIMEÄMINEN POHJOISEN KESKI-SUOMEN VERKKOPALVELUT OY:N TOIMIKAUDEKSI Khall 49 Kivijärven kunta on osakkaana Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut Oy:ssä. valitsee Kivijärven kunnan edustajan sekä hänelle henkilökohtaisen varaedustajan Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut Oy:n yhtiökokouksiin toimikaudeksi Yhtiökokousedustajaksi nimettiin Heikki Näsi ja varalle Risto Holm. Tiedoksi Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut Oy Valitut

24 SOSIAALI- JA TERVEYSVALIOKUNNAN KANNANOTTOPYYNTÖ SOTELAISTA Khall 50 Lausuttavana oleva materiaali on löydettävissä osoitteesta id=7301 toteaa kannanottonaan, että johtuen kannanottoajan lyhyydestä Kivijärven kunta ei kykene kuin lyhyesti toteamaan, että kuntakohtaiset menetykset niin valtionosuusuudistuksessa, valtionosuusleikkauksissa ja soteuudistuksessa on voitava rajata yhteensä enintään 2,5 prosenttiyksikköön kunnan tuloveroprosentissa. Päätösesitys hyväksyttin yksimielisesti. Tiedoksi Sosiaali- ja terveysvaliokunta

25 SEPPELEENLASKIJAT TALVISODAN PÄÄTTYMISEN 75 VUOTTA JUHLAAN JA VETERAANIPÄIVÄN JUHLAAN Khall 51 Talvisodan päättymisen 75 vuotta juhla vietetään perjantaina ja veteraanipäivän juhlallisuuksia Kivijärven kunta ja seurakunta ovat perinteisesti valinneet yhteiset seppeleenlaskijat. nimeää molempiin juhlapäiviin seppeleenlaskijat. nimesi talvisodan päättymisen 75 vuotta -juhlan seppeleenlaskijaksi Erkki Leppäsen ja varalle Risto Holmin. nimesi veteraanipäivän seppeleenlaskijaksi Eeva- Liisa Tobiassonin ja varalle Kirsti Möttösen. Tiedoksi Valitut Pirkko Oinonen

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai 02.03.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai 02.03.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 3 / 2015 Aika Maanantai 02.03.2015 klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 02.03.2015 klo 18.30 - Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2015 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2/ 2015 Aika Maanantaina 16.03.2015 klo 19.00 19.55

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2/ 2015 Aika Maanantaina 16.03.2015 klo 19.00 19.55 Pöytäkirja Kokousnumero 2/ 2015 Aika Maanantaina 16.03.2015 klo 19.00 19.55 Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 16.03.2015 klo 19.00 Valtuustosali Nro 2 / 2015 ASIA LIITE 8 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00-17.40 Kokoushuone 1 (khall) Nro 15 / 2015

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 15.06.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 7 / 2015 ASIA LIITE 85 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 24.03.2014 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 6 / 2014

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai 20.02..2017 klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 20.02.2017 klo 18.30- Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2017 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai 06.03.2017 klo 18.30-21.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot poistettu kuntalain 140.1 pykälän nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.03.2017

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai 06.05.2019 klo 18.30-21.31 Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.05.2019

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla Esityslista Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai 0 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 18.30- Kokoushuone

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30-21.37 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30-21.37 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai klo 18.30-21.37 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 15.06.2015 klo 18.30 21.37 Kokoushuone 1 (khall) Nro 7 / 2015 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 27.09.2010 klo 18.30 18 / 2010 Nro Kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 13.01.2014 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1 / 2014

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai 06.03.2017 klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.03.2017 klo 18.30- Kokoushuone 1 (khall) Nro 4 / 2017 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai 0 klo 18.30-19.40 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 18.30-19.40 Kokoushuone 1 (khall) Nro 9 / 2018 ASIA LIITE 86 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai 22.12.2014 klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai 22.12.2014 klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai klo 15.30-16.55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 15 / 2014 ASIA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 1 / 2016. Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 1 / 2016. Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2016 Aika Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 11.04.2016 klo 19.00-20.10 Valtuustosali Nro 1 / 2016 ASIA LIITE 1

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 14.12.2017 klo 09.00 11.41 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Risto Oinonen varapuheenjohtaja Aira Hakkarainen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall) Nro 4 / 2015

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo 18.30-19.53 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 18.30-19.53 Kokoushuone 1 (khall) Nro 12 / 2018 ASIA LIITE 120 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto Esityslista Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo 12.00 Huom. aika! Paikka Valtuustosali Kokouksen jälkeen klo 14.00 on tarjolla luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 6/2019 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 21.05.19 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 6/2019 ASIA LIITE 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p -3, KV 31.3.2016 18:30 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Oulun Eteläisen instituutin ja Kerttu Saalasti säätiön toiminnan esittely - johtaja, säätiön asiamies Ville Isoherranen Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai 20.02.2017 klo 18.30-19.35 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 20.02.2017 klo 18.30-19.35 Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2017

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 4/2008 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 4/2008 ASIA LIITE 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu Kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu Kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto Esityslista Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 3 / 2018 Aika Maanantaina 0 klo 19.30 HUOM. AIKA! Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 19.30 Valtuustosali

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2019 Aika klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 5/2019 ASIA LIITE 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo Huom. aika!

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo Huom. aika! Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo 12.00 Huom. aika! Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 12.00 13.05 Valtuustosali Nro 5 / 2018 ASIA LIITE 32 13 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanvaltuusto KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina klo 19.00

Esityslista. Kunnanvaltuusto KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina 08.04.2019 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 08.04.2019 klo 19.00

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 02.02.2015 klo 18.30 20.07 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2015

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00 Esityslista Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00 Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 12.00 Valtuustosali Nro 4 / 2017 ASIA LIITE 60 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Presidentinvaali 3/2018 Aika SUNNUNTAI klo 19.45-21.41 Paikka Lautakuntien kokoushuone KOKOUSKUTSU Sunnuntaina Lautakuntien kokoushuone Nro 3/2018 ASIA LIITE 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2007 Aika Ke 21.2.2007 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA/TYÖJÄRJESTYS Keskiviikkona 21.2.2007 klo 15 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2007 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai 14.05.2018 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 14.05.2018

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 7/2014 Aika Ti klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2014 ASIA LIITE 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Kivijärven kunta Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017. Airi Sorsamäki Aira Hakkarainen jäsen

Kivijärven kunta Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017. Airi Sorsamäki Aira Hakkarainen jäsen Tarkastuslautakunta 2017-2021 PÖYTÄKIRJA 4/2017 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Kokousaika: 11.9.2017 klo 9.00 11.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Läsnä: et Teuvo Rekonen, puheenjohtaja Risto Oinonen, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 25.01.2010 klo 18.30 3 / 2010 Nro Kunnanhallituksen kokoushuone ASIA LIITE

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 2/2019 Aika klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 2/2019 Aika klo Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 2/2019 Aika klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2019 ASIA

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 36 5/2011 Kokousaika Torstai 14.04.2011 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KATSAUS KUNNAN TYÖLLISYYDEN EDISTÄMISEEN 3 2 TILINPÄÄTÖSENNUSTE MUUT ASIAT 7

Otsikko Sivu 1 KATSAUS KUNNAN TYÖLLISYYDEN EDISTÄMISEEN 3 2 TILINPÄÄTÖSENNUSTE MUUT ASIAT 7 Tarkastuslautakunta 17.1.2019 AIKA 17.1.2019 klo 9:00 12:35 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS KUNNAN TYÖLLISYYDEN EDISTÄMISEEN 3 2 TILINPÄÄTÖSENNUSTE

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 07.03.17 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2017 ASIA LIITE 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 3/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Tainionmäen koulu Huom! Henkilötiedot poistettu kuntalain 140.1 nojalla. KOKOUSKUTSU 28.03.17 Tainionmäen koulu Nro 3/2017 ASIA LIITE 23 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot