PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013"

Transkriptio

1 Suomen Kuvausmatkat oy PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Amazon, Machu Picchu, Titicaca, Colca Aika: Ke La pv La La pv Ryhmäkoko: Hinta: 8+1 henkilöä Perusmatka 12 pv alk eur* Koko matka sademetsäosuudella: 16 pv alk eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteet: Amazonin sademetsät Machu Picchu Titicaca järvi Colca-kanjoni Cuscon ja Arequipan kaupungit Lajstoa: Ruokailut: Arapapukaijat saviseinämällä Kaimaanit Andienkondori Vikunja, alpakka, laama Aamiaismajoitus, Sademetsäosuudella täysihoito Lennot: Kansainväliset lennot: * HEL - Madrid - Lima - HEL Kotimaanlennot: * Lima - Puerto Maldonado * Puerto Maldonado - Cusco * Arequipa - Lima Kohderyhmä: Luonnon ja kultturin ystävät Vaativuus: Retket eivät edellytä tavanomaisesta poikkeavaa kuntoa. Nousu hetkellisesti 5 km korkeuteen - keskustele tarvittaessa lääkärin kanssa. Lisätiedot: info@kuvausmatkat.fi Jouni Klinga, puh Vesa Taiveaho, puh Suomen Kuvausmatkat Oy on Kuluttajaviraston rekisteröimä valmismatkanjärjestäjä, jolla on toiminnan edellyttämät vakuudet. Rek. nro 46/12/Mj Esitteen kuvat: Jouni Klinga

2 PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Peru on yksi maailman monimuotoisuuden kehdoista. Maisemien kirjo ulottuu Andien karusta ja lumihuippuisesta vuoristosta rannikkoseudun kuiviin autiomaihin ja Amazonin rannattomiin sademetsiin. Tällä matkalla saamme hyvän läpileikkauksen Perun tyypillisimpiin luontotyyppeihin ja niiden ominaislajistoon. Matka alkaa retkellä syvälle Amazonin sademetsään. Heath River -lodge on Perun ja Bolivian rajamailla ja 6-7 tunnin moottorikanoottimatka Madre de Dios -joella on elämys jo itsessään. Siirrymme varsinaisen turistialueen ulkopuolelle; muut seudun lodget jäävät taakse jo ensimmäisen ajotunnin aikana. Heath River -lodge rajautuu neliökilometrin suojelualueeseen ja laaja koskematon sademetsämeri ruokkii runsasta eläinlajistoa. Parhaimmillaan jokimatkoilla voidaan kapyparojen ja tapiirien ohella nähdä jopa jaguaari. Yksi erikoisuuksista on lähellä majapaikkaa oleva saviseinämä, joka houkuttelee aamuisin jopa saatoja suuria arapapukaijoja seinämälle ruokailemaan. Lodgelta käsin meillä on monia retkeilymahdollisuuksia unohtamatta öisiä melontaretkiä kaimaanien parissa. Kaikille halukkaille on tarjolla tiivis retkeilyohjelma, josta kukin voi sitten ottaa riittävästi omaa aikaa. Oppaamme viidakossa ovat alansa specialisteja. Jos lähtijöillä on erikoistoiveita viidakosta etsittävän lajiston tai kuvauskohteiden suhteen, niitä voidaan pyrkiä huomioimaan tarkemman päiväretkiohjelman laadinnassa. Pieni ryhmämme mahdollistaa jonkin verran yksilöllistenkin toiveiden huomioimista ja joissakin tapauksissa kahdeksan hengen ryhmämme jaetaan myös vielä kahtia sujuvamman liikkumisen takaamiseksi. Retkelle osallistuminen ei vaadi lähtijöiltä aiempaa sademetsäkokemusta tai -taitoja. Sademetsäretken jälkeen jatkamme Cuscon historialliseen kaupunkiin ja kuuluisalle junamatkalle kohti Machu Picchua. Majoitumme kapean kanjonin pohjalla Aquas Calientesin kaupunkiin, josta nousemme sitten aamuvarhaisella teräväpiirteisen vuoren selänteellä oleville inkakulttuurin raunioille. Pääsemme tutustumaan Machu Picchun rauniokaupungin tunnelmaan ennen kuin suuremmat turistijoukot, päiväkävijät, saapuvat sinne aamujunalla Cuscosta. Toinen kulttuurikohteemme on m korkeudella oleva Titicaca-järvi, joka on kuuluisa ruo osta rakennetuista saarista ja kanooteista.

3 Titicaca-järveltä jatkamme autoilla aina metrin korkeuteen kohoaville ylätasangoille, jossa pääsemme kuvaamaan alpakoita ja vikunjoja yli kuuteen kilometriin kohoavia vuorenhuippuja vasten. Varsinainen päämäärämme on maailman syvin kanjoni Colca. Etelä-Perun Andeilla oleva jyrkkäpiirteinen kanjoni huokuu mykistävien maisemien ohella myös menneiden vuosisatojen perinteistä maalaiskulttuuria ruutupeltoineen. Majoitumme kanjonin partaalla olevaan rauhalliseen lodgeen kuumien lähteiden äärelle. Yksi Colcan kiinnostuksen kohteista on andienkondorit, jotka pesivät kanjonin rinteillä. Aamulla auringon lämmittäessä linnut heittäytyvät nousevien ilmavirtausten varaan ja kaartelevat nosteissa lopulta ylös kanjonista liitäen hetken silmiemme tasolla ennen kuin kohoavat ylös vuoristoon. Olemme heti aamuvarhaisella odottelemassa andienkondorien lentonäytöksiä parhailla katselupaikoilla. Matkan lopulla tutustumme vielä Arequipaan historialliseen ja maailmanperintökohteiden joukkoon liitettyyn kaupunkiin - ennen kuin siirrymme Liman kautta paluulennolle Helsinkiin. Halutessaan matkan loppuun voi ottaa vielä lisäpäivän LImassa kaupungin nähtävyyksiin ja muun muassa kuuluisaan kultamuseoon tutustumiseksi. Matkan voi varata myös ilman sademetsäosuutta. Perusmatkalle osallistuvat saapuvat Limasta suoralla lennolla Cuzcoon ja liittyvät täällä ryhmän matkaan. Ennen matkaa on mahdollisuus osallistua Suomen Kuvausmatkojen opastetulle Galapagosristeilylle. Perun luonto ja kulttuuri Muutokset ohjelmassa mahdollisia. La Helsinki Madrid Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä iltalennolla Madridiin ja edelleen yölennolla Limaan. AY3183 HEL MAD (Finnair) LA 2707 MAD LIM (LAN airlines)

4 Su Saapumien Puerto Maldonadoon. Vapaapäivä (A) Saavumme perille Limaan aamulla. Jatkamme iltapäivällä edelleen kotimaanlennolla suoraan Puerto Maldonadon viidakkokaupunkiin Madre de Dios -joen varrelle. Ilta vapaata palautumista ja valmistautumista kanoottiretkeen. LA2081 LIM PEM Majoittuminen: Hotel Cabana Quinta tai vastaava. Ma Puerto Maldonado - Heath River Lodge (A, L, P) Aamulla aloitamme noin 6-7 tunnin jokivenematkan Madre de Dios -joella kohti Bolivian rajaa. Matkan aikana saamme tutustua monipuolisesti elämään viidakkojoella. Vastaan tulee kanoottejaan melovia intiaaneja ja kullanhuuhtojia. Bolivian rajalla vierailemme leimauttamassa passit yhdellä Perun syrjäisimmistä raja-asemista, ennen kuin käännymme pääuomalta pienemmälle vähäliikenteiselle pikkujoelle. Joen vastaranta seurailee Bolivian rajaa ja erämaisuuden ansiosta villieläinten määrä kasvaa pikkujoelle siirryttyämme. Olemme perillä Heath River Lodgella iltapäivän lopulla ja vietämme loppuiltapäivän lodgen ympäristöön tutustuen. Majoittuminen: Heath River Lodge. Ti Heath River Lodge (A, L, P) Aamulla lähdemme varttitunnin venematkan päässä olevalle saviseinämälle, joka kerää kuivana kautena parhaimmillaan jopa satoja papukaijoja, toisinaan kymmeniä tai satoja suuria arapapukaijoja niiden joukossa. Papukaijat saapuvat syömään seinämältä savea, joka neutraloi myrkyllisten hedelmien aiheuttamia oireita.saviseinämä avautuu joelle, ja tarkkailu tapahtuu joella olevasta kelluvasta suuresta piilokojulautasta. Saviseinämällä on tyypillisesti vilkkainta aamulla, joten aamupäivällä palaamme takaisin lodgelle ja retkipoluille. Päiväohjelma räätälöidään yksityiskohtaisemmin ryhmän toiveiden mukaan. Vaihtoehtoisia retkisuunnitelmia ovat muun muassa kanoottiretket viidakkojoella sekä lodgelta lähtevät monipuoliset polkuverkostot ja latvustotorni. Joesta irtautuneilla juoluajärvillä meloessamme nähdään jälleen erilaista apinoiden ja linnuston kirjoa. Heath River lodgen läheisyydessä olevalla mutakuopalla on myös erillinen tarkkailutasanne, josta voidaan odotella iltahämärissä saapuvia tapiireja. Öinen sademetsä on aina suuri elämys. Äänimaailma on koettava henkilökohtaisesti, ja lampulla pimeää metsää haravoidessa kiiluvat silmät paljastavat monenlaisia pimeän kulkijoita. Maanpinnan koloista yön turvin esiin kömpii suurikokoisia tarantelloja. Majoittuminen: Heath River Lodge.

5 Ke Heath River Lodge (A, L, P) Uusi retkipäivä Heath River Lodgella. Halukkaiden kanssa voidaan palata uudelleen saviseinämällä olevalle arapapukaijakojulle, mutta myös uusia retkikohteita on monipuolisesti tarjolla. Halutessaan voi tietenkin nauttia viidakkolodgen tunnelmista myös ekohotellin pihapiirissä tai jokivarressa. Heath River Lodgella on vain kymmenen kahden hengen mökkiä, joten yli puolet lodgesta tulee olemaan ryhmämme käytössä. Tunnelma on hyvin rauhallinen verrattuna Puerto Maldonadon lähellä oleviin suuriin, isoja turistiryhmiä varten rakennettuihin viidakkokohteisiin. Majoittuminen: Heath River Lodge. To Heath River Lodge - Puerto Maldonado - Cusco (A) Aamun retkien jälkeen lähdemme uudelle viidakkojokimatkalle takaisin Puerto Maldonadoon. Iltapäivällä lennämme sitten edelleen Cuscon maailmanperintökaupunkiin. Iltapäivän loppu on vapaata ohjelmaa omatoimisesti kaupunkiin tutustuen. Majoittuminen: Hotel Casa Andina Classic tai vastaava. Pe Cuzco (A) Aamulla tutustumme oppaan johdolla Cuzcoon ja sitä ympäröiviin raunioihin. Kävelemme Cuzcon historiallisilla Inkojen jälkeensä jättämillä kaduilla ja kujilla, käymme oppaan johdolla mm. Tuomiokirkossa ja nousemme autolla kaupungin yläpuolelle Sachsayhuamanin, Qenkon ja Tambomachayn pyhille paikoille. Iltapäivä vapaata aikaa tutustua Cuzcon aukioihin, kujiin ja kauppoihin omin päin. Majoittuminen: Hotel Casa Andina Classic tai vastaava. La Cuzco - Aquas Calientes (A) Aamulla lähdemme matkaan minibussilla ja käytämme päivän tutustuen Inkojen vilja-aittaan Urubamba-joen Pyhään Laaksoon. Käymme muun muassa Pisacin ja Ollantaytambon raunioilla. Iltapäivällä nousemme Ollantaytambon asemalta Machu Picchun junaan. Noin 1 1/2 tunnin junamatka kulkee jyrkkäpiirteisen rotkon pohjalla ja on maisemiltaan yksi maailman kuuluisimmista rautatiereiteistä. Illan hämärtyessä saavumme Aguas Calientesin kylpyläkaupunkiin jyrkän kalliosolan pohjalla. Retki ylhäällä vuorilla olevaan Machu Picchun rauniokaupunkiin odottaa varhain seuraavana aamuna.. Majoittuminen: Casa del Sol Machu Picchu tai vastaava.

6 Su Machu Picchu - Cusco (A) Heti aamun valjetessa olemme valmiina koko päivän retkelle Machu Picchun satumaiseen inkakaupunkiin. Nousemme serpentiinitietä teräväpiirteisten vuorten satulassa oleville raunioille ja pääsemme nauttimaan aamupäivän kiehtovista valoista ja muuttuvista tilanteista. Vuoristoa huuhtelevat pilvet luovat kuvauksellisesti kiehtovia maisemakuvia autioituneesta kaupungista jyrkkien rinteiden laella. Saamme tutustua Machu Picchuun ennen kuin suurimmat matkailijajoukot saapuvat iltapäivällä. Illalla lähdemme palaamaan junareittiä takaisin Cuscoon. Majoittuminen: Casa Andina Classic tai vastaava. Ma Cusco - Puno (A) Tänään lepäämme aamulla hiukan pidempään ennen kuin lähdemme automatkalle Andien ylätasankoa myöten Punoon ja Titicaca-järven rannalle. Matkalla pysähdymme Inkojen pääjumalan Wiracochan temppelillä. Liikumme omalla autolla, ja kuvaustaukoja voimme pitää aina halutessamme. Maisemat koko päivän ajan ovat huikeita. Korkeimmillaan tie nousee matkalla yli 4000 metrin korkeuteen. Yöksi majoitumme 3-4 tähden hotelliin Punon kaupungissa. Ti Titicaca-järvi (A) Koko päivän retki rauhaa säteilevälle Titicaca-järvelle. Matkalla pysähdymme kelluvilla Uros-kaislasaarilla ja tutustumme kävellen Taquile-saareen ja sen asukkaisiin. Titicacajärvi on Etelä-Amerikan suurin järvi km2:n pinta-alalla, joka noin metrin korkeudella Andien ylätasangoilla. Yksi Perun omalaatuisimmista nähtävyyksistä on kaisloista rakennetut keinotekoiset saaret. Vanhimmat saaret ovat yli vuoden ikäisiä ja edelleen niillä asuu joitakin satoja asukkaita. Illalla palaamme takaisin Punon rantakaupunkiin. Ke Puno - Chiway, Colca-kanjoni (A) Aamulla kiertomatka jatkuu minibussilla jopa metrin korkeuteen kohoavalle Patapampan ylätasangolle. Parhaimmillaan täältä on nähtävissä koko joukko eteläisen Perun osin lumihuippuisia tulivuoria: Ampato m, Sabancaya m, Hualca Hualca m, Misti m, Chachani m. Matkan aikana pääsemme ehkä näkemään alpakoiden ohella myös harvinaisia vikunjoja sekä ehkä jo ensimmäiset vuorten yllä kaartelevat andienkondorit. Käytämme koko päivän matkantekoon ja voimme pysähdellä aina jotakin kiinnostavaa nähtävää tai kuvattavaa löytäessämme. Lopulta vuoren satula alkaa taittua ja laskeudumme maailman syvimmän kanjonin laaksoon, Colca-kanjonille.

7 Majapaikkamme Colca-kanjonilla on keskellä maaseutua oleva Colca Lodge Spa & Hot Springs. Illalla voi rentoutua matkan rasituksista hotellin luontaisilla kuumilla lähteillä. To Colca-kanjoni (A) Lähdemme jo aamuhämärissä ajamaan kanjonin parhaille tarkkailupaikoille ja odottelemaan auringon nousua viileässä vuoriston aamussa. Lämpimien ilmavirtojen voimistuessa kanjonin rinteillä yöpyneet andienkondorit - yli 12 kilon painoiset ja siipiväliltään yli kolmimetriset petolinnut - heittäytyvät nosteisiin. Parhaimmillaan voimme nähdä jopa kilometrin alapuolellamme pienet valkoiset pisteet, jotka lähestyvät ja liitävät hetken kuluttua ohitsemme jopa vain muutaman kymmenen metrin etäisyydellä silmiemme tasolla. Vietämme koko päivän tutustuen karun vuoriston luontoon ja kulttuuriin. Kanjonin rinteillä on pieniä maalaiskyliä ja maanviljelijät muokkaavat kivisiä ruutupeltojaan edelleen härillä. Vuoripoluilla puolestaan tulee vastaan perinteisissä asuissa vuohilaumojaan paimentavia intiaaneja. Karu vuoristo tarjoaa täydellisen vastakohdan kokemuksiimme Amazonin rehevässä sademetsässä. Majoittuminen: Colca Lodge. Pe Colca-kanjoni - Arequipa (A) Aamulla halukkailla on mahdollisuus vielä tehdä uusi retki andienkondorien havainnointipaikoille tai vaihtoehtoisesti viettää rentouttava aamu vaikkapa hotellin kuumilla lähteillä.

8 Aamupäivällä matka jatkuu upeissa vuoristomaisemissa kohti Arequipan kaupunkia. Vanha kaupunki on perustettu vuonna 1540 ja se kuuluu myös maailmanperintökohteiden luetteloon. Olemme edelleen vuoristoalueella, mutta nyt enää noin metrin korkeudella. Iltapäivällä tutustumme vanhan kaupungin nähtävyyksiin. Majoittuminen: San Augustin Posada del Monasterio tai vastaava. La Arequipa - Lima - Madrid (A) Aamulla halukkailla mahdollisuus tutustua vielä Arequipan vanhan kaupungin maailmanperintökohteeseen ja tehdä viimeisiä matkamuistohankintoja. Puolen päivän jälkeen siirrymme kotimaanlennolle Limaan ja edelleen Madridiin. Mahdollisuus pysähtyä lisäpäiväksi Limassa ja tutustua esimerkiksi kuuluisaan kultamuseoon ja Mirafloresin rantoihin. Su Madrid - Helsinki (A) Saapuminen Helsinkiin illalla 22:50. Machu Picchun rauniokaupunki aamun sarastaessa.

9

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka:

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka: Jättiläissaukot. Manun kansallispuisto, marraskuu 2010. Kuva: Jouni Klinga Luonto- ja kuvausmatka: PERUN AMAZON & ANDIT 2012 Monipuolinen luontomatka tutustuttaa Perun luonnon huikeaan monimuotoisuuteen

Lisätiedot

PERUN KIERTOMATKA

PERUN KIERTOMATKA PERUN KIERTOMATKA 30.10.-11.11.2016 Peru ja sen historia ovat matkailijalle lähes ehtymätön aarreaitta. Machu Picchu takaa ainutlaatuisen elämyksen jopa kokeneellekin matkailijalle. Lisää henkeäsalpaavia

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

24.4.2012 Vanhojen Kettujen juhlavuoden matka PERUN AMAZON, MACHU PICCHU JA TITICACA -JÄRVI 4. 16.2.2013

24.4.2012 Vanhojen Kettujen juhlavuoden matka PERUN AMAZON, MACHU PICCHU JA TITICACA -JÄRVI 4. 16.2.2013 24.4.2012 Vanhojen Kettujen juhlavuoden matka PERUN AMAZON, MACHU PICCHU JA TITICACA -JÄRVI 4. 16.2.2013 Lima-Puerto-Maldonado-Cuzco-Machu Picchu-Puno-Titicaca Peru tunnetaan ennen kaikkea inkahallitsijoista-

Lisätiedot

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Suomen Kuvausmatkat oy Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Orangit, Komodonvaraanit & Sademetsät. Aika: To 9.4. - Su 26.4.2015 18 pv Ryhmäkoko: Hinta: Max 8+1 henkilöä 4 920 eur* * Sis. kansainväliset

Lisätiedot

PERUN KIERTOMATKA

PERUN KIERTOMATKA PERUN KIERTOMATKA 13.-25.4.2019 Peru on matkailijalle lähes ehtymätön aarreaitta. Machu Picchu takaa ainutlaatuisen elämyksen jopa kokeneellekin matkailijalle. Lisää henkeäsalpaavia kokemuksia tuottavat

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2016 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: La 27.8. - Su 11.9.2016 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 540 eur* Ajomatkat:

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Aika: Pe 27.9. - Ma 14.10.2013 Pe 27.9. - Ke 17.10.2013 (Sydney) Kesto: 17 pv 20 pv Ryhmäkoko: 7+1 henkilöä Hinta: alk.

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Ei uskoisi, että tänään tuli täyteen neljä kuukautta! Kuulostaa pitkältä ajalta, mutta oikeasti se on mennyt niin nopeasti!

Ei uskoisi, että tänään tuli täyteen neljä kuukautta! Kuulostaa pitkältä ajalta, mutta oikeasti se on mennyt niin nopeasti! Nurmijärven Rotary-klubille 28.11.2012 Buenas noches Nurmijärven Rotary-klubi! Ja aurinkoiset terveiset Perusta! Ei uskoisi, että tänään tuli täyteen neljä kuukautta! Kuulostaa pitkältä ajalta, mutta oikeasti

Lisätiedot

Peru - vaellusta. 12 päivää

Peru - vaellusta. 12 päivää Peru - vaellusta inkojen poluilla Koe mahtava Machu Picchu vaeltaen pitkin inkapolkuja Salcantayn reitillä sekä ihastu Perun vaihtelevaan luontoon ja kiehtovaan historiaan 12 päivää 6.11.2019-17.11.2019

Lisätiedot

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Aika: Su 9.8. - Su 23.8.2015 15 pv Ryhmäkoko: 8-10 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: 5 560 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä.

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 29.8. - 7.9.2019 Kenian Suuri Migration Safari 2019 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: To 29.8. - La 7.9.2019 5.480 eur 10 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 720 eur Pääkohteet:

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

Hyvä tietää. Peru. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Peru. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Peru Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Perusta Pääkaupunki Asukasluku Kielet Lima 29,8 milj. Quechua ja espanja Uskonto Valuutta Pinta-ala Roomalaiskatolinen Sol Tällä sivulla on

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016

Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016 Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016 Suomen Kuvausmatkat oy Lumo Expedition 2016: Aika: Ma 15.2. - Pe 26.2.2016 Kesto: 12 pv Ryhmäkoko: 8 henkilöä Hinta: alk. 3 980 eur Kohdemaat:

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: Pe 28.8. - Pe 11.9.2015 (15 pv) Pe 28.8. - La 19.9.2015 (23 pv) 7+1 henkilöä 6 580 eur (15 pv) 7 340 eur (23 pv) Sis. kansainväliset

Lisätiedot

TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA

TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA Eteläisen Kreetan patikointipolut kulkevat pitkin merenrantoja, yli rantakivikkojen, pyörtäen pienten hiekkaisten lahdenpoukamien ympäri. Ne sukeltavat yllättäen katajapensaita

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT Aika: Ma 25.6 - La 7.7.2018 Kesto: 13 pv Hinnat: Risteily alkaen 7.820 eur Maa-

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016 Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA Suomen Kuvausmatkat oy Paratiisilinnut & Sademetsän kansa PAPUA-UUSI-GUINEA Aika: Su 7.8. - Ti 23.8.2016 Kesto: 17 pv Ryhmäkoko: Max 9 + 1 henkilöä

Lisätiedot

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi SAIMAAN SEUDUN AARTEET 23.-25.7.2019, 3 PÄIVÄÄ Suomen suurin vesistö ja Euroopan 4. suurin järvi tunnetaan maisemiensa kauneudesta ja luonnon rauhasta. Lappeenranta nähtävyyksineen ja

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit KAUKOMATKAT 2013-2014 ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! Galapagossaaret & pilvimetsät Falklandinsaaret & Patagonia Perun Amazon & Andit Brasilian Pantanal & Iguassu Intian tiikerit ja leijonat Tiikerit ja sarvikuonto

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tämä matka on tehty ennenkin. Se oli niin hyvä että pyysimme Leo Baskinia järjestämään matkan uudelleen. Tämä on tosi Savusaunafaneille. Matalle mahtuu vain

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde kaupungin kiireestä Sammalniemen luontoon viettämään unohtumaton loma! Raision Seudun Lasten Tuen mökki on avoinna ympärivuoden, mökki sijaitsee Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksen

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY 28.10. - 16.11.2019 Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY 2019

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Aika: To 17.3. - Ke 30.3.2016 Ryhmäkoko: 8-11 henkilöä Hinta: 4 140 eur Kohdemaat: Intia

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3. -6. 4.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3.-6.4.2020 Aika: Ke 25.3. - Ma 6.4.2020 Kesto: 13 pv Hinta: 7.240 eur Ryhmäkoko: 11 asiaskta 1hh

Lisätiedot

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi

Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi upean luonnon ja kulttuurin paratiisi Nakhon Si Thammaratin provinssi on valloittava vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat välttää liiankin suosittuja turistikohteita.

Lisätiedot

ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA. Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys

ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA. Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys Kunta: Utsjoki Pinta-ala: 780,1 ha Maisemaseutu: Pohjois-Lapin tunturiseutu

Lisätiedot

Matkaraportti: Italia

Matkaraportti: Italia Matkaraportti: Italia Noora Heikkonen Vietimme Italiassa neljä viikkoa ja viisi päivää. Tässä ajassa ehdimme tutustua sekä asuinkaupunkiimme Padovaan että muihinkin Pohjois- Italian tunnetuimpiin kaupunkeihin.

Lisätiedot

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi

Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty /eh hamaeero(at)kolumbus.fi Ranska-Espanja-majakkamatkan 2014 kartat Päivitetty 5.1.2014/eh hamaeero(at)kolumbus.fi HUOM! Matkaa voi jatkaa makunsa mukaan alusta tai lopusta. Kesän 2014 matka LUONNOS (matkan pituus 9 päivää + mahd.

Lisätiedot

9.5 15.5.2016. Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka

9.5 15.5.2016. Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka LAGO MAGGIORE LOCARNO(SVEITSI) PAVIA BERGAMO 9.5 15.5.2016 Oppaana Silja Tuominen Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka 1. pv. 9.5.2016 ma Varesen Sacro Monte Stresa Lähtö Finnairin reittivuorolla

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Aika: Ryhmäkoko: To 1. - to 22.12.2016 (22 pv) 9+1 henkilöä Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteita: Rotoruan geoterminen alue

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Suomen Kuvausmatkat oy KONGON TASAVALTA, KESKI-AFRIKAN TASAVALTA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Aika: Ke 30.11. - Ke 16.12.2020 Kesto: 18 pv Ryhmäkoko: Max

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

Andien Aarteet Peru ja Bolivia

Andien Aarteet Peru ja Bolivia Andien Aarteet Peru ja Bolivia Machu Picchu, inkavaltakunnan pääkaupunki Cusco, Titicacajärvi, La Paz ja merilintujen paljous Palominosaarilla ihastuttavat matkailijaa. 13 päivää 19.2.2019 3.3.2019 Täynnä

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Aika: La 14.11. - La 5.12.2015 (22 pv) Ryhmäkoko: 8+1 henkilöä Hinta: 6 820 eur Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Lennot: Kansainväliset

Lisätiedot

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä 10.-17.8.2019 Cerviniaan vaeltamaan o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä o Aurinko paistaa ja lämpötila nousee suhteellisen korkealle o Vaeltajan

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Matkaohjelma Perjantai 30.9. Matkapäivä, Skopje, 25 km Lennämme Helsingistä klo 13.05 Istanbuliin,

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET 14.-28.7.2018 Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KARHUT & TULIVUORET 2018 Aika: La 14.7. - La 28.7.2018 Kesto: 15 pv Ryhmäkoko:

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

vaellusta Dolomiiteilla

vaellusta Dolomiiteilla Pohjois-Italia vaellusta Dolomiiteilla Vaella Cortina d'ampezzon Dolomiiteilla ja ihastu huikeisiin vuoristomaisemiin Sorapis- ja Misurinajärvillä sekä Cristallon ja Tofane di Mezzon rinteillä 6 päivää

Lisätiedot

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m Spittelhof Estate Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor Spittelhof Estate on Peter Zumthorin suunnittelema maaston mukaan porrastuva kolmen eri rakennuksen muodostama kokonaisuus Biel-Benkenissä, Sveitsissä.

Lisätiedot

Kiertomatka Meksikossa ja Perussa - mayoja ja

Kiertomatka Meksikossa ja Perussa - mayoja ja Kiertomatka Meksikossa ja Perussa mayoja ja inkoja Koe asteekkien, mayojen ja inkojen muinaiset kohteet Meksiko Cityssä, Jukatanilla, Cuscossa ja Machu Picchulla sekä rentoudu Playa del Carmenissa 15 päivää

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

Kiertomatka Pohjois-Espanjassa. to ma

Kiertomatka Pohjois-Espanjassa. to ma Kiertomatka Pohjois-Espanjassa to 26.04.2018 ma 30.04.2018 Lähde mukaamme virkistys- ja opintomatkalle, jossa tutustumme Navarran sekä La Riojan viinialueisiin. Molemmat alueet ovat merkittäviä viinialueita

Lisätiedot

Kroatia-Montenegro, 6pv. Esittely. Kroatia ja Montenegro, 6pv. Kohdetietoa. Dubrovnik. Montenegro. Miksi valita tämä matka?

Kroatia-Montenegro, 6pv. Esittely. Kroatia ja Montenegro, 6pv. Kohdetietoa. Dubrovnik. Montenegro. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Esittely Kroatia ja Montenegro, 6pv Etsitpä sitten kulttuuria, historiaa, rantoja tai hyvää ruokaa, Kroatian Dubrovnikista ja Montenegrosta löydät sen varmasti. Näille Adrianmeren helmille on

Lisätiedot

PERU, CHILE JA PÄÄSIÄISSAARI

PERU, CHILE JA PÄÄSIÄISSAARI PERU, CHILE JA PÄÄSIÄISSAARI 1.-14.2.2020 Lima - Cusco - Machu Picchu - Santiago de Chile - Pääsiäissaari Ainutlaatuinen kiertomatka Peruun, Chileen ja Chilelle kuuluvalle Pääsiäissaarelle. Tällä matkalla

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Aika: Ti 2.7. - La 13.7.2019 Kesto: 12 pv Hinnat: Risteily alkaen á 7.450 eur /hlö Maa- ja lentopaketti

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

Gran Canaria

Gran Canaria Gran Canaria 13.- 27.1.2020 HyväMe ryhmämatka Playa del Inglesiin : ü Aktiiviloma vaikka vuoristossa vaeltaen ü Tai leväten tasokkaassa hotellissa ü Viihtyen ryhmässä ü Puolihoidolla ü 1372,00 Gran Canarian

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA

KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET 15.-30.7.2019 Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KARHUT & TULIVUORET 2019 Aika: Ma 15.7. - Ti 30.7.2019 Kesto: 15 pv Ryhmäkoko:

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

Mökkien vuokraus Suomessa. SunrayTravels

Mökkien vuokraus Suomessa. SunrayTravels järjestää vapaa-ajan toimintaa Suomessa ja tarjoaa erilaisia matkailupalveluja, kuten mökkivuokraus, kalastus, kuljetuspalvelut, venevuokraus ja erilaiset retket. Sivusto sunraytravels.fi on mökkien, kalastusoppaiden,

Lisätiedot

Kemiönsaaren Nordanån merikotkatarkkailu kesällä 2017

Kemiönsaaren Nordanån merikotkatarkkailu kesällä 2017 Kemiönsaaren Nordanån merikotkatarkkailu kesällä 2017 Tmi Vespertilio 11.8.2017 Tiivistelmä Kemiönsaaren Nordanå-Lövbölen alueelle suunnitellaan tuulivoimapuistoa. Varsinais-Suomen ELYkeskus on vuonna

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Lähdimme Kenian matkalle hyvin varautuneina kohdata erilainen kulttuuri. Olimme jo saaneet kuulla, mihin asioihin on syytä varautua, ja paikan päällä tuntuikin, että

Lisätiedot

GALAPAGOSSAARET & ECUADORIN AMAZON 29.10. - 13. 11. 2016

GALAPAGOSSAARET & ECUADORIN AMAZON 29.10. - 13. 11. 2016 GALAPAGOSSAARET & ECUADORIN AMAZON 29.10. - 13. 11. 2016 Suomen Kuvausmatkat oy GALAPAGOS & ECUADORIN AMAZON Aika: La 29.10. - Su 13.11.2016 Kesto: 16 pv Ryhmäkoko: 15 henkilöä + matkanjohtaja Ennakkohinta

Lisätiedot

Alustava matkaohjelma Kiinan kiertomatkalle, 21 päivää Shanghai Lhasa - Mt Everest perusleiri - X ian - Peking

Alustava matkaohjelma Kiinan kiertomatkalle, 21 päivää Shanghai Lhasa - Mt Everest perusleiri - X ian - Peking Alustava matkaohjelma Kiinan kiertomatkalle, 21 päivää Shanghai Lhasa - Mt Everest perusleiri - X ian - Peking Lapinkävijäyhdistys Kiehiset järjestää Kiinan kiertomatkan keväällä 2019. Matkanjohtajana

Lisätiedot

Matkan hinta (meno-paluu) määräytyy osallistujamäärän mukaan. 20 henkeä n. 250, jos 40, niin lähempänä 100.

Matkan hinta (meno-paluu) määräytyy osallistujamäärän mukaan. 20 henkeä n. 250, jos 40, niin lähempänä 100. Kesän bussimatka Lappiin Lähtö Imatralta pe 21.7.2017 Paluu Lemmenjoelta la 29.7.2017 Reitti: Imatra-Joensuu-Kajaani-Pudasjärvi-Rovaniemi-Sodankylä-Kiilopää- Saariselkä-Inari-Lemmenjoki ja takaisin. (Vaihtoehtoinen

Lisätiedot