UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015"

Transkriptio

1 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Aika: La La (22 pv) Ryhmäkoko: 8+1 henkilöä Hinta: eur Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Lennot: Kansainväliset lennot: * HEL - - HKG - Auckland * Auckland - HKG - - HEL Kotimaanlennot: * Queenstown - Auckland Pääkohteita: Rotoruan geoterminen alue Waitomon kiiltomatoluolat Kidnappers-lintuyhdyskunnat Kapiti-saaren endeeminen lajisto Kaikouran albatrossit ja delfiinit Franz Josefin jäätiköt ja Mt Cook Doubtful ja Milford Sound Auckland Queenstown Lisäretket: White Island -tulivuorisaari Helikopterilento Mt Cookin huipulle Tiritiri Matangin saariretki Suomen Kuvausmatkat Oy on Kuluttajaviraston rekisteröimä valmismatkanjärjestäjä, jolla on toiminnan edellyttämät vakuudet. Rek. nro 46/12/Mj Esitteen kuvat vuoden matkoilta: Jouni Klinga Risteilyt: Doubtful Sound (2D1N -risteily) Milford Sound (päiväristeily) Kohderyhmä: Kaikki luonnosta kiinnostuneet. Vaativuus: Ruokailut: Lisätiedot: Retket eivät edellytä tavanomaisesta poikkeavaa kuntoa. Aamiaismajoitus Muut ruokailut on ilmoitettu mat kaohjelmassa: A = aamiainen, L = Lounas, P = päivällinen. Jouni Klinga, puh Vesa Taiveaho, puh

2 UUDEN SEELANNIN SUURI KIERTOMATKA 2015 Elokuvat ovat syystä nostaneet Uuden Seelannin unelmien luontomatkakohteeksi. Eteläisen meren saarivaltion maisemat hakevat vertaistaan ja tarjoavat unohtumattomat puitteet luontoretkeilylle. Juuri Uutta Seelantia kauemmaksi Suomesta on vaikea matkustaa, ja paras matkustusajankohta onkin etelän kevätkesä marras-joulukuussa. Eläinten pesimäkausi on vielä parhaimmillaan ja kukat kukkivat - samaan aikaan kun meillä täällä pohjoisessa kaamos kolkuttelee jo oven takana. Uudessa Seelannissa on kaksi pääsaarta sekä lähes 70 pienempää ulkosaarta. Vaikka saarivaltio on vajaata kolmannesta Suomea pienempi, on pitkänomaisten saarten luonto hyvin vaihteleva. Pohjoissaarelle luonteenomaista on paitsi kumpuilevat lammaslaitumet, myös aktiiviset tulivuoret ja kuumat lähteet geysiireineen. Eteläisen saaren maisemaa puolestaan jakaa Etelän Alpeiksi kutsuttu vuoristo. Sen itäpuoli on kuivaa ja loivapiirteistä karjankasvatusaluetta. Länsipuolelta sen sijaan löytyvät lumihuippuiset vuoret sekä kuuluisat vuonoalueet. Kuvausmatkojen Uuden Seelannin Kiertomatkalla kohteiksi on valittu kattava otos saarivaltion upeimmista luontokohteista. Vierailemme klassisilla maisemakohteilla, jotka jokaisen Uuden Seelannin kävijän pitää kokea kerran elämässä. Vastapainoksi tutustumme vain pienimuotoisilla luontomatkoilla saavutettavissa oleviin erikoiskohteisiin. Matkan erityisluonteeseen kuuluu pienen ryhmäkoon mukanaan tuoma joustavuus. Esimerkiksi suhteellisen pitkät ajomatkat eivät ole pelkkiä siirtymiä, sillä monet upeat maisemakohteet tulevat tutuksi juuri siirtymäretkillä kohteelta toiselle. Matkamme luonteeseen kuuluu, että aikataulujen puitteissa voimme helposti pysähdellä myös ajomatkojen aikana. Kiertomatka alkaa Pohjoissaaren suurimmasta kaupungista Auklandista. Tutustumme kaupungin ympäristöön aikaerosta toipuen. Ensimmäisinä pääkohteina ovat Waitomon kuuluisat kiiltomatoluolat ja Rotoruan geotermiset kohteet. Reittimme jatkuu Napierin rannikolle, jossa pääsemme tutustumaan suurimpaan mantereella pesivään australiansuulayhdyskuntaan. Maisemallisella Kidnappers-niemellä pesii kaikkiaan yli suulaparin yhdyskunta.

3 Uusi Seelanti on lintujen valtakuntaa. Koko saaristossa ei ole ollut alkujaan lainkaan varsinaisia maanisäkkäitä, jonka vuoksi saarille kehittyi monimuotoinen lajisto lentokyvyttömiä lintulajeja. Kuuluisin sukupuuttoon kuolleista lajeista on jättiläislintu Moa, mutta myös moni muu laji on kokenut saman kohtalon ihmisen saapumisen myötä. Osa lentokyvyttömistä endeemisistä lintulajeista on silti onnistuttu suojelemaan pääsaaria ympäröivillä ulkosaarilla. Yksi tällainen endeemisten lajien turvapaikka on Pohjoissaaren länsirannikolla oleva Kapiti. Majoitumme Kapiti-saarelle perusmukavuuksilla varustettuihin mökkeihin kahdeksi yöksi ja iltaretkillä pääsemme ehkä myös kansallislintu kiivin jäljille sen luontaisessa elinympäristössä. Kapiti on yksi Uuden Seelannin merkittävimpiä turvapaikkoja endeemisille linnuille. Retkemme Pohjoissaarella päättyy pääkaupunkiin Wellingtoniin, josta jatkamme autolautalla Cookin salmen yli Eteläsaaren Pictoniin. Merilintujen ystävien ykköskohteena Uudessa Seelannissa on Kaikoura, josta tehdään kuuluisia albatrossi- ja delfiiniretkiä. Parhaimmillaan risteilyillä voidaan kuvata muiden merilintujen ohella jopa jättiläisalbatrosseja aivan lähietäisyydeltä. Tutustuminen Eteläsaareen jatkuu itärannikon kumpuilevista maisemista Arthur Pass -solan myötä Eteläisten Alppien vuoristoon. Kierrämme länsirannikon kuuluisilla maisemapaikoilla Franz Josefin jäätiköllä sekä rannikon upeissa metsissä. Halukkailla on mahdollisuus myös helikopterilentoon Mt Cookin lumihuippumaisemiin. Matkan viimeinen osio ei suinkaan ole vähäpätöisin: Sukellamme Eteläsaaren lounasosan vuonojen maahan. Tutustumme upeisiin maisemiin sekä maitse että vesitse. Aluksi lähdemme heikommin tunnetulle Doubtful Sound -vuonolle. Tutustumme tämän mittasuhteiltaan suurimman vuonon huikeisiin maisemiin kahden päivän ja yhden yön risteilyllä. Näin saamme nauttia aamun ja illan valojen vaihteluista ja kenties onnistumme näkemään myös harvinaisia vuonopingviinejä sekä turkishylkeitä. Tunnetumpi, mutta pienempi vuonoalue on Milford Sound. Matka Milford -vuonolle on elämys jo itsessäänkin, joten jäähdyttelemme maisemaretkeämme vielä pienellä päiväristeilyllä Milford Soundilla. Ennen kotimatkaa vietämme vielä vapaapäivän Aucklandissa. Kuvausmatkojen Uuden Seelannin Kiertomatkalla on mahdollisuus aktiiviseen retkiohjelmaan saarivaltion upeimmissa luontokohteissa. Useimmissa pääkohteissa viivymme vähintään kaksi yötä, jolloin ohjelmaa voi halutessaan keventää myös omatoimisesti kunkin lodgen ympäristössä lomaillen. Täysipainoinen retkiohjelma on ohjelmassa mainuttuja poikkeuksia lukuunottamatta sisällytetty suoraan osaksi matkan hintaa. Tervetuloa mukaan luontomatkalle tulen ja jään maahan!

4 Uuden Seelannin suuri kiertomatka Muutokset matkaohjelmassa sekä ilmoitetuissa lentojen reitityksissä ovat mahdollisia. La Helsinki Hongkong Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä yölennolla Pariisin ja Hongkongin kautta Uuden Seelannin suurimpaan kaupunkiin Aucklandiin. Alla lähtökohtainen Cathay Pacific (Oneworld) -lentoreitti. Lopullinen reitti vahvistetaan ilmoittautujille ennen lippujen kirjoitusta. HEL CDG (Finnair) CDG HKG (+1, Cathay Pacific) - Saapuminen Hongkongiin Su Ryhmän lennot hankitaan yksittäislippuina, jonka vuoksi lopullinen reitti päätetään vasta kun lennot ovat varattavissa ilmoittautujien nimillä. Voimme antaa tarjouksen myös vaihtoehtoisille reiteille, kuten Finnairin suoralle reitille Hongkongin kautta sekä siten, että meno- ja paluulennolla olisi väliyö Hongkongissa. Su Lento- ja aikaeropäivä HKG AKL (+1, Cathay Pacific). Saapuminen Aucklandiin Ma Ma Saapumien Aucklandiin (A) Saavumme Aucklandiin aamulla klo Kokonaislentoaika on n. 30 h. Lentokentältä siirrymme suoraan kaupungin keskustassa olevaan hotelliimme, jossa vapaata palautumista aikaerosta ja lentomatkasta. Jos huoneet eivät ole saapuessamme vielä vapaana, halukkailla on mahdollisuus lyhyeen tutustumiskierrokseen hotellin lähistöllä ydinkeskustassa. Hotellin lähellä on mm. 328 m korkeuteen kohoava näköalatorni. Majoittuminen: Sky City Auckland -hotelli (4*) tai vastaava.

5 Ti Auckland - Waitomo - Rotorua (A) Varhaisen aamiaisen jälkeen starttaamme kiertomatkamme Pohjoissaaren salaisuuksiin. Ajelemme aluksi Waitomon kiiltomatoluolille, joissa kuljemme sekä jalan että myös maanalaista jokea myöten veneellä. Ehkä upeimmillaan sysipimeässä luolassa veneellä lipuen yläpuolinen kalliokatto loistaa kiiltomatojen loisteesta kuin valovahvistettu tähtitaivas. Iltapäivän puolella matkaamme lähes pyhiinvaelluskohde-statuksen saaneeseen Hobbitonin kylään. Pääsemme vierailemaan Taru Sormusten herrasta -elokuvan kuvauspaikoilla ja kurkistamaan hobbitien miniatyyrikokoisiin majoihin. Illan hämärtymiseen mennessä saavumme Rotoruan geotermiselle alueelle. Majoittuminen: Silver Fern Rotorua Hotel. Ke Rotorua (A, P) Roturuan geotermisellä alueella on runsaasti kuumia höyryäviä lähteitä ja lampia, geysireitä ja muita geologisesta aktiivisuudesta kertovia ilmiöitä. Aloitamme päivän retkellä yhdellä maisemallisesti kiehtovimmista kohteista. Kiehuvista lammista jotkut ovat punarantaisia, toiset kirkkaan keltaisia. Kuvauksellisesti viehättäviä ovat myös kiehuvat ja poksahtelevat mutalähteet. Palaamme lounaaseen mennessä takaisin hotellillemme, jolta käsin halukkaat voivat vierailla myös paikallisten kylpylöiden kuumilla altailla. Iltapäivä on muutoin vapaata, mutta halukkaiden kanssa voidaan silti sopia paikanpäällä myös lisäretkistä. Mahdollisuuksia on lukuisia alkaen lammaskoiraesityksistä metsäretkiin. Mahdollisten lisäretkien samoin kuin kylpyläkäyntien kustannuksena on kohteiden paikanpäällä perimät pääsymaksut. Tiiviin retkipäivän päätteeksi vietämme illan maorikulttuurin parissa. Vierailemme kuuluisalla Tamaki Maori -kylällä, joka on rakennettu esittelemään Uuden Seelannin alkuperäisväestön elämää ennen eurooppalaisten saapumista. Osana kansainvälistä ryhmää tapahtuva maori-illanvietto kestää 3,5 tuntia, jonka kuluessa nautimme myös hintaan sisältyvän perinnepäivällisen maorien tapaan. Majoittuminen: Silver Fern Rotorua Hotel tai vastaava.

6 To Rotorua (A) Vapaapäivä Rotoruan geologisten ihmeiden äärellä. Halukkaat voivat viettää tiiviimpien retkipäivien jälkeen vapaapäivää tutustuen esimerkiksi Rotoruan kylpylöiden tarjontaan. Tänään on mahdollista lähteä myös lisäretkelle White Islandille, yhdelle Uuden Seelannin aktiivisimmista tulivuorista. Retki alkaa rannikolta, noin tunnin ajomatkan päästä hotellistamme. Noin 50 km etäisyydellä rannikolta olevalle saarelle on puolentoista tunnin venematka, jonka jälkeen voimme retkeillä oppaamme johdolla puhisevan tulivuoren sulfiitinkeltaisissa maisemissa noin kahden tunnin ajan. Matkan tarkka ajankohta vaihtelee päivittäin säätilan ja nousuveden vaihteluiden mukaan, mutta takaisin hotelliimme retkeltä palataan noin klo Siirtymät saarelle tehdään osana kansainvälistä ryhmää, mutta retkeily tulivuorella tapahtuu omaan tahtiimme yksityisen oppaan kanssa (ryhmäkoostamme riippumatta), joka tarjoaa mahdollisuuden myös kuvaamiseen kiinnostavissa kohteissa joustavasti. Esimerkkikuvia: White Island -lisäretken hinta yksityisellä opastuksella on 150 eur (sis. retkieväät). Majoittuminen: Silver Fern Rotorua Hotel tai vastaava. Pe Rotorua - Napier (A) Aamulla matkamme jatkuu Pohjoissaaren halki itärannikolle, Napierin idylliseen pikkukaupunkiin. Majoitumme rantabulevardin tuntumaan ja lähdemme heti iltavaloiksi retkelle Kidnappers -niemimaalle. Alueen erikoisuutena on suurin mantereelta löydettävä australiansuulien yhdyskunta, joka on viime vuosina kasvanut jo yli parin suuruiseksi. Retkemme ajankohtaan poikaset ovat jo kuoriutuneet ja hyvin maisemallisella paikalla oleva lintuyhdyskunta tarjoaa runsaasti tilanteita kalastajien saapuessa ruokkimaan jälkikasvuaan. Majoittuminen: Scenic Hotel Te Pania (4*) tai vastaava. La Napier - Kapiti Island (A, P) Vapaa aamu Napierin rannoilla. Mikäli ryhmässä on kiinnostusta uusintaretkelle suulakoloniaan aamuvalojen aikaan, voimme varata myös auringonnousun lisäretken Kidnappersin niemimaalle. Aamiaisen jälkeen noin kymmeneltä lähdemme ajamaan Pohjoissaaren lounaisrannalle, jossa meitä odottaa venekuljetus Kapiti-saarelle. Majoitumme saarella oleviin vaatimattomiin mökkeihin. Vaikka Kapiti on avoinna myös luontomatkailijoille, se on uusseelantilaisittain pienimuotoista ja saarelle pääsee korkeintaan viisikymmentä kävijää päivässä. Iltapäivällä tutustumista Kapiti-saaren endeemiseen lintulajistoon majapaikkamme tuntumassa ja illalla lähdemme ensimmäiselle kiiviretkelle. Majoittuminen: Kapiti Island Resort (täysihoito).

7 Su Kapiti Island (A, L, P) Suomen Kuvausmatkat oy Uuden Seelannin kiertomatka Aamiaisen jälkeen venekuljetus saaren toisella laidalla oleville luontopoluille. Retkeilemme koko päivän alueen linnustoon tutustuen ja nautimme retkilounaan päivän aikana. Illalla päivällisen jälkeen lähdemme jälleen uudelle kiiviretkelle. Majoittuminen: Kapiti Island Resort (täysihoito). Ma Kapiti Island - Wellington - Picton - Kaikoura (A) Aamiaisen jälkeen palaamme mantereelle ja tutustumme lounasaikaan maan pääkaupunkiin Wellingtoniin. Keskipäivällä lähdemme autolautta-risteilylle Cookin salmen yli Eteläsaarelle. Etenkin Eteläsaaren puolella risteilyreitti kulkee upeissa vuonomaisissa maisemissa. Risteilyt rantautuvat Eteläsaarella Pictonin kaupunkiin, josta matkaamme vielä kuuluisten viiniviljelyalueiden halki Kaikouran rannikkokaupunkiin. Mikäli ryhmällä on kiinnostusta, voimme pysähtyä jollekin Marlboroughin viinitiloista omakustanteiselle päivälliselle. Majoittuminen: The White Morph Heritage Hotel tai vastaava. Ti Kaikoura (A) Kaikouran rannikkokaupunki on tullut tunnetuksi ikkunana Uuden Seelannin meriluontoon. Ainutlaatuisimpia ovat albatrossi- ja merilinturetket rannikon edustalle. Safariyrittäjät tuntevat seudun parhaat merilintupaikat ja lisäksi useat albatrossilajit ovat tottuneet hakemaan tarjottuja tuoreita kala-aamiaisia. Tyypillisesti retkellä voidaan nähdä isolabatrosseja ja jättiläisalbatrosseja sekä useita liitäjälajeja - parhaimmillaan aivan lähietäisyydeltä. Ryhmällemme on varattu auringonnousun aikaan tehtävä yksityinen ja pidennetty albatrossi- ja merilinturisteily. Iltapäivällä on vapaata retkeilyä Kaikouran rannoilla, mutta halukkailla on mahdollisuus varata ennakkoon iltapäivällä myös uudelle delfiini- tai albatrossiristeilylle. Majoittuminen: The White Morph Heritage Hotel tai vastaava. Ke Kaikoura - Arthur Pass (A) Aamulla matkamme jatkuu Eteläsaaren itärannikon kumpuilevissa maisemissa. Lähdemme ylittämään Eteläisiä Alppeja Arthur Pass -nimistä solaa myöten. Reittimme kulkee tänään läheltä Christchurchin kaupunkia, ja ryhmän kiinnostuksen mukaan myös lyhyt vierailu tässä maanjäristyksen runtelemassa kaupungissa on mahdollinen. Käytämme päivän kiinnostaviin kohteisiin tutustuen ja saavumme iltapäivän päätteeksi Arthur Passin kapeassa solassa yli 700 metrin korkeudella olevaan kylään. Majoitumme yhdeksi yöksi vaatimattomaan motelliin. Majoittuminen: Arthur s Pass Alpine Motel.

8 To Arthur s Pass - Franz Josef Glacier (A) Aamupäivän ajomatkalla pysähtelemme hyville maisemapaikoille ja pidämme silmät auki myös paikallisen erikoisuuden, kea-papukaijan suhteen. Isokokoiset keat hakeutuvat toisinaan myös omatoimisesti tienvarteen pysäköityjen autojen luokse. Ne nimittäin ovat hurahtaneet autonovien tiivisteisiin ja toisinaan silmän välttäessä ne livahtavat auton katolle venyttelemään ovien tiivisteitä terävällä koukkunokallaan. Ylitettyämme Eteläiset Alpit jatkamme länsirannikkoa etelään kohti Foxin ja Franz Josefin jäätiköitä. Olemme perillä puolen päivän jälkeen. Majoittumisen jälkeen itapäivällä on mahdollisuus vielä retkeillä rannikon rehevissä metsissä tai jäätiköiden reunoilla kulkevilla poluilla. Majoittuminen: Scenic Hotel Franz Josef Glacier (4*) Pe Franz Josef Glacier - Lake Maokerie (A, P) Halukkailla on mahdollisuus lähteä varhain aamulla lisäretkelle Mt Cookin lumihuipuille! Franz Josefin kylältä tehdään helikopterilentoja ylös jäätiköille. Lyhimmät lennot kestävät vain varttitunnin ja pisimmillä lennoilla kierretään Mt Cookin lumihuiput ympäri. Ryhmän kiinnostus helikopterilennolle kartoitetaan kevään aikana. Mikäli lähtijöitä on riittävästi omaan helikopteriin, voimme neuvotella myös kuvaajille räätälöidystä lennosta. Pitkän n. 40 minuutin lennon alustava hinta on noin 270 eur / hlö.

9 Iltapäivällä jatkamme noin sata kilometriä etelämpänä olevalle Lake Maokerien alueelle. Majoitumme viihtyisään Lake Maokerie Wilderness Lodgeen ja tutustumme jo iltapäivän aikana lähiympäristön monipuolisiin retkipolustoihin. Majoittuminen: Lake Maokerie Wilderness Lodge (täysihoito). La Lake Maokerie (A, L, P) Aamulla lähdemme puolenpäivän opastetulle vuonopingviiniretkelle; kohteelle on mahdollista mennä vain laillistetun oppaan kanssa. Maokerie Lodgen mailla pesii pieni yhdyskunta vuonopingviinejä, ja täällä niitä on mahdollisuus päästä seuraamaan luonnollisesti, ja jopa 10 metrin etäisyydeltä. Useimmissa turisteille avoimissa paikoissa tämä ei ole mahdollista, ja täälläkin kohde on avoinna vain lodgen asukkaille. Iltapäivällä liikumme lodgen ympäristön poluilla tai rannoilla omatoimisesti. Majoittuminen: Lake Maokerie Wilderness Lodge (täysihoito). Su Lake Maokerie - Queenstown (A) Ajomatka Lake Maokerielta Queenstowniin on maisemallisesti vaikuttava. Tie kiemurtelee milloin vuorten laiteilla tai vuoristojärvien rannoilla, ja välillä pysähdymme katsomaan seinämillä kuohuvia putouksia. Lähdemme matkaan jo varhain aamulla ja Queenstowniin saavumme iltapäivän puolella. Iltapäivä ja ilta vapaata tutustumista Queenstownissa. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on nousta kaapelihissilla kaupungin laidalla olevalle maisemapaikalle. Majoittuminen: Novotel Hotel tai vastaava. Ma Queenstown - Manapouri - Douptful Sound, risteily (A, L, P) Aamuvarhaisella suuntaamme kohti maan lounaisosien vaikutavia vuonomaisemia. Ajamme autolla Manapourin pikkukaupunkiin, josta matkamme jatkuu ensin Lake Manapourin vastarannalle yhteysaluksella. Vastarannalla odottaa sitten kuljetuksemme yhden Uuden Seelannin upeimman vuonon, Doubtful Soundin pohjukkaan. Puoliltapäivin aloittelemme kaksipäiväisen risteilyn Doubtful Soundilla. Ryhmämme käyttöön on vuokrattu vuonna 2008 rakennettu Sea-Finn -moottorialus. Aluksella on täysihoito ja majoittuminen tapahtuu perustasoisissa kahden hengen hyteissä. Oma alus tarjoaa mahdollisuuden liikkua vuonoissa yksilöllisten toiveiden mukaan sekä käyttää enemmän aikaa myös luonnon tarkkailuun: hyvällä onnella voimme nähdä lisää pingviinejä, turkishylkeitä tai vaikkapa pullonokkadelfiinejä.

10 Halukkaat voivat kokeilla myös melontaa ja aluksella on pienempi moottorivene, jolla voimme päästä lähemmäksi rannalla olevia eläimiä. Ti Doubtful Sound - Milford Sound (A) Tänään kello kannattaa laittaa soittamaan ennen auringonnousua ja nousta kannelle seuraamaan päivän valkenemista - monesti aamun ensihetket ovat myös verraten tyveniä. Risteilemme vielä aamupäivän ajan vuonoilla ennen kuin on aika palata takaisin Manapouriin. Te Anaun pikkukaupungissa on mukava pysähtyä lounaalle, sillä seuraava ajomatkamme Milford -vuonolle kulkee jälleen upeissa maisemissa ja se voi tarkoittaa useampia kuvaus- ja ihastelupysähdyksiä. Serpentiinitie kiertelee jylhässä ja suurelta osin metsäisessäkin vuoristossa ja sukeltaa välillä myös pitkiin tunneleihin. Näin kesäaikana tiet ovat kuitenkin sulia. Lopulta laskeudumme alas tunnetun Milford-vuonon pohjukkaan. Yksi parhaista maisemista avautuu suoraan lahden pohjukan luontopolulta. Olemme varanneet majoituksen läheiseen lodgeen, jolloin voimme liikkua näillä parhailla maisemapaikoilla sekä aamun että illan parhaiden valojen aikaan. Nämä vuonot ovat erittäin sateisia, mutta parin yön retkellä mahdollisuus hyväänkin säähän on jo verraten hyvä. Majoittuminen: Milford Sound Lodge. Ke Milford Sound (A) Retkipäivä Milford Soundin vuonomaisemissa ja rehevissä metsissä. Halukkailla on mahdollisuus puolen päivän kävelyretkeen kuuluisalla Milford Trek -retkipolulla, mutta voimme liikkua myös autolla lähiseudun päiväretkikohteille. Vastaavasti tietenkin voi viettää päivän myös lodgen maisemissa erämaisesta miljööstä nauttien. Iltapäivällä lähdemme jälleen risteilylle, ja nyt tutustumaan Milford Soundin vuonomaisemiin ja kuvaukselliseen vesiputoukseen. Risteilyn jälkeen voimme nautiskella iltavaloista upeilla maisemapaikoilla. Majoittuminen: Milford Sound Lodge. To Milford Sound - Queenstown - Auckland (A) Aamiaisen jälkeen on aika lähteä vuoristojen yli paluumatkalle kohti Queenstownia. Iltapäivällä aikataulun salliessa vietämme vielä hetken Queenstownin kesäisillä kaduilla ennen kuin suuntaamme lentokentälle.

11 Lennämme illaksi takaisin Pohjoissaarelle ja Aucklandiin, jossa majoitumme kaupungin keskustassa olevaan hotelliin. Majoittuminen: SkyCity Auckland hotelli (4*) tai vastaava. Pe Auckland (A) Vapaapäivä Aucklandissa. Huoneet on luovutettava klo 12.00, mutta varaamme yhden huoneen yleiseen käyttöön, jossa on mahdollisuus käydä illalla siistiytymässä ennen lentokentälle lähtöä. Halukkailla on mahdollisuus vielä lisäretkelle Tiritiri Matangin saarelle. Noin 30 km päässä Aucklandista oleva 220 hehtaarin saari on yksi maan menestyksekkäimpiä ennallistamiskohteita, jossa alkuperäinen eläinlajisto on onnistuttu palauttamaan takaisin. Venematka alkaa Aucklandin satama-altaasta aamuyhdeksältä ja saapuu takaisin noin puoli viideltä iltapäivällä. Saari on kuuluisa etenkin endeemisistä lintulajeista, jotka ovat myös hyvin tottuneita ihmisiin. Kävijämäärä on kuitenkin rajoitettu yhteen lauttaan per päivä, joten paikat retkelle on syytä varata hyvissä ajoin. Retken hinta on 50 eur, ja omat eväät on otettava mukaan. Kauttamme voi varata myös muita päiväretkikohteita Aucklandissa ja sen ympäristössä. Halukkaat voivat vielä nauttia kevyttä päivällistä hotellissa tai lähiravintoloissa ennen kuin noin iltayhdeksältä lähdemme lentokentälle. Lentomatka alkaa yölennolla Hongkongiin. AKL HKG (Cathay Pacific) La Hongkong - Helsinki Olemme Hongkongissa aamulla klo Jatkolento Pariisin kautta lähtee klo HKG CDG (Cathay Pacific) CDG HKI (Finnair) Perillä Helsingissä illalla klo

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Aika: Ryhmäkoko: To 1. - to 22.12.2016 (22 pv) 9+1 henkilöä Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteita: Rotoruan geoterminen alue

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 28.12.2017-17.1.2018 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2017-2018 Aika: To 28.12.2017 - ke 17.1.2018 Hinta: 7.180 eur Ryhmäkoko: 9+1 henkilöä Sis. kansainväliset

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Suomen Kuvausmatkat oy Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Orangit, Komodonvaraanit & Sademetsät. Aika: To 9.4. - Su 26.4.2015 18 pv Ryhmäkoko: Hinta: Max 8+1 henkilöä 4 920 eur* * Sis. kansainväliset

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT Aika: Ma 25.6 - La 7.7.2018 Kesto: 13 pv Hinnat: Risteily alkaen 7.820 eur Maa-

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET 14.-28.7.2018 Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KARHUT & TULIVUORET 2018 Aika: La 14.7. - La 28.7.2018 Kesto: 15 pv Ryhmäkoko:

Lisätiedot

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016 Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA Suomen Kuvausmatkat oy Paratiisilinnut & Sademetsän kansa PAPUA-UUSI-GUINEA Aika: Su 7.8. - Ti 23.8.2016 Kesto: 17 pv Ryhmäkoko: Max 9 + 1 henkilöä

Lisätiedot

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä HyväMe- lomaristeily Kroatiaan 2018 18. 25.8.2018 Matkan hinta 1445,00 Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä Mirja : mirja.hanninen@hyvame.fi puh : 040765528 1 2 HyväMe- ryhmä Makarskassa merenrannalla

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: Pe 28.8. - Pe 11.9.2015 (15 pv) Pe 28.8. - La 19.9.2015 (23 pv) 7+1 henkilöä 6 580 eur (15 pv) 7 340 eur (23 pv) Sis. kansainväliset

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 13.-19.4.*, 15.-21.5.**, 1.-7.8.**, 22.-28.8., 3.-10.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! 1 Majoittuminen Hangosta löytyy monta majoituskohdetta, jotka sopivat leirikoulu ryhmälle. Valitsetko motellin

Lisätiedot

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Lyngen, NORJA 26.7.2014 3.8.2014 Kajakkivaellus Norjan Lyngenissä on opastettu merimelontaretki Lyngenin saaren ympäri elämyspedagogisella otteella. Kuuden päivän

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Kairankutsun lintubongausretket

Kairankutsun lintubongausretket Kairankutsun lintubongausretket Luonnon ja lintujen tarkkailu retkeilymuodossa on yksi parhaista rentoutumiskeinoista kiireisen maailmanmenon keskellä. Tähän Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Itä-Lapin lumoava

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Aika: Pe 27.9. - Ma 14.10.2013 Pe 27.9. - Ke 17.10.2013 (Sydney) Kesto: 17 pv 20 pv Ryhmäkoko: 7+1 henkilöä Hinta: alk.

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) Matkan järjestäjänä toimii Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKoulutus 2 hanke. Opintomatka liittyy

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: To 24.9. - Pe 09.10.2015 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 180 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteet:

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta!

Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013. Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Kroatian liveaboard sukellussafari 5.-12.10.2013 Nauti Kroatian saariston tunnelmasta! Tervetuloa mukaan kokemaan Kroatian sukellusvedet ja samalla kertaa liveaboardina! Tarjoamme teille jotain uutta.

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv) TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin 22. 31.10.2018 (10 pv) Yhdysvaltojen keskilännessä maisemaa hallitsevat lännenelokuvista tutut laajat preeriat, joilla karja laiduntaa.

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

LUMOAVA UUSI-SEELANTI. Tutustu Uuden-Seelannin satumaisiin maisemiin MS Caledonian Sky -aluksen kannelta alumnien matkassa 5. 24.1.

LUMOAVA UUSI-SEELANTI. Tutustu Uuden-Seelannin satumaisiin maisemiin MS Caledonian Sky -aluksen kannelta alumnien matkassa 5. 24.1. LUMOAVA UUSI-SEELANTI Tutustu Uuden-Seelannin satumaisiin maisemiin MS Caledonian Sky -aluksen kannelta alumnien matkassa 5. 24.1.2017 Yhtenä maailman lumoavimmista paikoista tunnettu Uusi-Seelanti on

Lisätiedot

9.5 15.5.2016. Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka

9.5 15.5.2016. Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka LAGO MAGGIORE LOCARNO(SVEITSI) PAVIA BERGAMO 9.5 15.5.2016 Oppaana Silja Tuominen Pohjois-Italian puutarha-, luonto- ja kulttuurimatka 1. pv. 9.5.2016 ma Varesen Sacro Monte Stresa Lähtö Finnairin reittivuorolla

Lisätiedot

Kokoontuminen hotelliimme Brisbanessa. Yhteinen päivällinen kello 19:00 mennessä saapuneille.

Kokoontuminen hotelliimme Brisbanessa. Yhteinen päivällinen kello 19:00 mennessä saapuneille. Tongatapu Tyynen valtameren saaristo 28.3-17.4.2014 27.3-16.4.2015 Unohda Ahvenanmaan saaristo ja lähde suuremmille vesille. Tongatapu on vertaansa vailla oleva saariseikkailu, jonka perusajatus on nähdä

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Vuoden 2015 World Dairy Expo ammattimatka lähestyy. Matkan pituus on kahdeksan päivää. Ohjelman mukaan matkaan sisältyy yhteensä 8 tilavierailu,

Lisätiedot

HINTAAN SISÄLTYY. Hurtigruten - maailman kaunein merimatka

HINTAAN SISÄLTYY. Hurtigruten - maailman kaunein merimatka HURTIGRUTEN-RISTEILY KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 30.3.-5.4.* JA 13.-20.5.**, 23.-29.6., 29.7.-5.8., 6.-12.8.***, 9.-15.8.**, 20.-26.8., 28.8.-3.9., 31.8.-6.9., 11.-17.9., 22.-28.9. JA 19.-25.12.2018 Hurtigruten

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Suomen Kuvausmatkat oy PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Amazon, Machu Picchu, Titicaca, Colca Aika: Ke 13. - La 24.11.2013 12 pv La 9.11. - La 24.11.2013 16 pv Ryhmäkoko: Hinta: 8+1 henkilöä Perusmatka 12

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Löydä päivävaelluksen hauskuus

Löydä päivävaelluksen hauskuus Päivävaelluksen suunnittelu FValitse jokin hauska ja mielenkiintoinen retkikohde. Jos liikutte ryhmänä, ota muut huomioon retkikohteen valinnassa. FOta selvää vaellusreitin pituudesta ja siitä, kuinka

Lisätiedot

Kroatia-Montenegro, 6pv. Esittely. Kroatia ja Montenegro, 6pv. Kohdetietoa. Dubrovnik. Montenegro. Miksi valita tämä matka?

Kroatia-Montenegro, 6pv. Esittely. Kroatia ja Montenegro, 6pv. Kohdetietoa. Dubrovnik. Montenegro. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Esittely Kroatia ja Montenegro, 6pv Etsitpä sitten kulttuuria, historiaa, rantoja tai hyvää ruokaa, Kroatian Dubrovnikista ja Montenegrosta löydät sen varmasti. Näille Adrianmeren helmille on

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Aika: Su 9.8. - Su 23.8.2015 15 pv Ryhmäkoko: 8-10 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: 5 560 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä.

Lisätiedot

MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen.

MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen. MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen. Sisällys MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2016 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: La 27.8. - Su 11.9.2016 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 540 eur* Ajomatkat:

Lisätiedot

Hyvä tietää. Uusi-Seelanti. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Uusi-Seelanti. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Uusi-Seelanti Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Uudesta-Seelannista Pääkaupunki Kielet Asukasluku Wellington Englanti ja maori Kristinusko ja Uudenuseita Seelannin pienempiä dollari

Lisätiedot

Espanjan petolinnut. Lisätietoja: Vuorikotka

Espanjan petolinnut. Lisätietoja: Vuorikotka Espanjan petolinnut Kohde: Espanja Teema: Espanjan petolinnut Vaativuus: Pääsääntöisesti kojukuvausta Ryhmäkoko: 5 8 valokuvaajaa Aika: 31.3. 6.4.2017 Hinta: 1920 Lisämaksusta 1hh 195 Vuorikotka Munkkikorppikotka

Lisätiedot

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 -opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 Miltä kuulostaa ruokakul-uuriin profiloitunut vanhusten hoivako4, jossa on joka maanantai tas4ng päivä, keskiviikkoisin gourmet- lounas, ja jossa kahvitellaan itse

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

AUSTRALIAN JA UUDEN-SEELANNIN RISTEILY JA

AUSTRALIAN JA UUDEN-SEELANNIN RISTEILY JA AUSTRALIAN JA UUDEN-SEELANNIN RISTEILY 3.-25.3.2018 JA 30.12.2018-18.1.2019 Lähde unohtumattomalle risteilylle Australiaan ja Uuteen- Seelantiin! Mielenkiintoiset kaupungit ja uskomattoman kauniit luonnonnähtävyydet

Lisätiedot

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Aika: To 17.3. - Ke 30.3.2016 Ryhmäkoko: 8-11 henkilöä Hinta: 4 140 eur Kohdemaat: Intia

Lisätiedot

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012 Rhododendronkerho järjestää jäsenilleen ryhmämatkan Etelä-Englannin alppiruusupuistoihin huhtikuun viimeisellä viikolla 2012. Ajankohta 22.4 29.4.2012. Matkaa suunnitteleva työryhmä K. Theqvist, O. Jussila,

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Luxusmatka Floridan lämpöön, Finnairin suorat lennot, hyvät hotellit, moottoripyörät Eagle Riderilta, pieni ryhmäkoko ja matkanjohtajana Rauno Muilu. Mikä olisi

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

On visite la Bretagne!

On visite la Bretagne! On visite la Bretagne! Bretagne sijaitsee niemimaalla ja rajaa Atlanttiin. Rantaviivaa on yhteensä noin 1300 kilometriä. Bretagnen pääkaupunki on Rennes. Muita kaupunkeja alueella ovat muun muassa St.Malo,

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE

BOTSWANA & ZIMBABWE BOTSWANA & ZIMBABWE 25.3. -5. 4.2017 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: La 25.3. - Ke 5.4.2017 Kesto: 12 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA *, , , , , , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA *, , , , , , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA 13.-19.4.*, 15.-21.5., 1.-7.8., 17.-24.8., 22.-28.8., 3.-9.9., 8.-15.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka on jo vuodesta

Lisätiedot

NELJÄN MAAN VIINIMATKA

NELJÄN MAAN VIINIMATKA NELJÄN MAAN VIINIMATKA Tshekin, Itävallan, Unkarin ja Slovakian viininviljelys, kulttuuri ja herkut Uuden viikko-ohjelmamme kohteina ovat Tonavan laakson naapurusten pikkukaupungit ja viinitarhat. Tutustumme

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. 1 1874 perustettu Hangon kaupunki on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Rennosti ylellinen Suomen Etelä tarjoaa kiehtovan historian,

Lisätiedot

Matka-aika 3.-19.6.2012

Matka-aika 3.-19.6.2012 Rotary YEO Eurotour 2012 MATKAOHJELMA Matka-aika 3.-19.6.2012 3.6 su Lähtöselvitys Viking Linen Turun terminaalissa klo 17.00 alkaen (2. kerros) Klo 19.30 kokoontuminen busseille; Juhani-matkat ky Siirtyminen

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot