INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016"

Transkriptio

1 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT

2 Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Aika: To Ke Ryhmäkoko: 8-11 henkilöä Hinta: eur Kohdemaat: Intia * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Lennot: Kansainväliset lennot: * HEL - DELHI - HEL Kotimaanlennot: * Raipur - Kalkuta * Kalkuta - Guwahati * Guwahati - Delhi Pääkohteet: Kazirangan kansallispuisto Kanhan kansallispuisto Bandhavgarhin kansallispuisto Delhi, Agra, Taj Mahal Kohderyhmä: Kaikki luonnosta kiinnostuneet. Vaativuus: Lähtijöiltä edellytetään normaalia terveydentilaa. Retket eivät edellytä tavanomaisesta poikkeavaa kuntoa. Lajstoa: Ruokailut: Bengalintiikerit Aasiansarvikuonot Intiannorsut Runsas hirvieläinlajisto Hanomanit ja reesusmakakit Matka toteutetaan täysihoidolla: Aamiainen, Lounas, Päivällinen Lisätiedot: Jouni Klinga, puh Vesa Taiveaho, puh Suomen Kuvausmatkat Oy on Kuluttajaviraston rekisteröimä valmismatkanjärjestäjä, jolla on toiminnan edellyttämät vakuudet. Rek. nro 46/12/Mj. SMAL Esitteen kuvat: Jouni Klinga

3 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Monipuolinen safarimatka tutustuttaa Intian upeimpiin suurnisäkkäisiin: Bengalintiikeri, aasiansarvikuono, villi intiannorsu, vesipuhvelit... Osassa puistoista on myös runsas linnusto, vaikka pääpaino onkin nisäkkäissä. Yksi matkan tavoitteista on uhanalaisen bengalintiikerin kohtaaminen viidakossa. Ikimuistoinen elämys vaatii silti hiukan kärsivällisyyttä. Useimmiten tiikerin havaitsemiseksi tarvitaan parhaissakin tiikeripuistoissa vähintään kolme täyttä safaripäivää. Tällä matkalla mahdollisuudet ovat hyvät, sillä kohteiksi on valikoitu kaksi Intian parasta tiikeripuistoa: Bandhavgarh ja Kanha. Viime vuosina kaikilla vastaavilla tiikerisafareilla asiakkaamme ovat kohdanneet tiikerin 4-17 kertaa. Tiikeri- ja sarvikuonosafarin lähtökohtana on mahdollisimman yksilöllinen safariretkeily. Käytössämme on pienikokoiset ja hiljaiset avojeepit, ja yhdessä autossa on kerrallaan vain kolme matkustajaa. Tämä tarjoaa paitsi erinomaiset mahdollisuudet valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille, myös pientä luksusta rauhalliseen tahtiin luontoa tarkkaileville. Matkan hintaan on paketoitu täysipainoinen safarikokonaisuus täysihoidolla. Tarvitset lisäksi vain reipasta retkimieltä, ja ehkä kiikarit ja kameran! Matkamme alkaa retkellä Agran kulttuurihistorialliseen kaupunkiin. Vietämme yön tunnelmallisessa palatsihotellissa ja vierailemme Taj Mahalin tarunhohtoisessa hautamausoleumissa. Agrassa halukkailla on mahdollisuus lähteä myös Gambal-joen lisäretkelle. Agrasta matka taittuu yöjunalla kohti tiikeripuistoja. Halutessasi voit kuitenkin vaihtaa junamatkan myös suoraan lentomatkaan. Ensimmäisenä safarikohteena meillä on Bandhavgarhin kansallispuisto. Sen ydinalueilla kohoaa korkea Bandhavgarhin vuori vanhoine linnoituksineen, ja sama alue on Intian tiheimmän tiikerikannan tyyssija. Maisema on kallioista ja kuivaa monsuunimetsää, jossa lukemattomat kallionkolot tarjoavat pedoille hyviä suojapaikkoja. Useasti tiikerit silti haluavat liikkua myös puistoa halkovilla metsätieurilla ja suuret tassunjäljet auttavat jäljityksessä. Bandhavgarhissa ohjelmassamme on kaikkiaan kuusi puistosafaria, ja kohteiksemme on valittu kattava otos puiston polkureitistöistä. Parhaiden kohteiden valinnassa auttavat myös henkilökohtaiset suhteemme kansallispuiston johdon kanssa. Safarien onnistumisen kannalta on tärkeää, että yksittäisessä puistossakin safarit toteutetaan ajankohtaan nähden oikeilla vyöhykkeillä.

4 Toisena pääkohteena on Kanhan kansallispuisto, jonka keskiosia hallitsevat laajat aamu-usvaiset niittyalueet. Jylhät sal-metsiköt kätkevät tiikerit ja leopardit tehokkaasti, mutta niiden liikkeet ovat hyvin tunnettuja ja sen vuoksi kohtaamiset tiikerien kanssa ovat päivittäisiä. Petoja houkuttelevat erityisesti suuret laiduntavat hirvieläinlaumat: aksishirvet, sambarhirvet ja barasingat. Monesti tiikerit illan hämärtyessä lähtevät päivämakuupaikoiltaan metsistä kohti niittyjen ruoka-aittaa - ja näyttäytyvät toisinaan samalla myös luontomatkailijoille. Teemme täällä kaikkiaan viisi safaria, joka tarjoaa melko hyvät mahdollisuudet myös raitakissojen kohtaamiselle. Kolmantena kohteena siirrymme HImalajan juurelle Assamin osavaltioon. Kazirangan kansallispuisto ja maailmanperintöalue on sadalla tiikeriyksilöllä yksi Intian merkittävimmistä tiikerin suojelualueista. Mutta tiikeriä täällä tuskin kohtaamme. Ruohostotasangot kätkevät suuren kissapedon tehokkaasti. Sen sijaan Kazirangassa saamme kohdata Intian muita suurnisäkkäitä. Aasiansarvikuonoihin teemme lähempää tuttavuutta norsusafareilla ja kenties yhytämme myös villinä liikkuvien intiannorsujen lauman. Oman värinsä retkeen tuo monimuotoisen ympäristön kätkemä runsas linnusto. Intiassa matkustus on aina myös tutustumista paikalliseen kulttuuriin, halusi sitä tai ei. Matkoillamme välimatkat taitetaan kolmen hengen autokunnissa ketterillä tila-autoilla. Useasti pysähtelemmekin ajomatkoilla ihmettelemään ja kuvaamaan arkielämän kirjoa Intian maaseudulla. Milloin tiellä paimennetaan lehmiä, kannetaan pään päällä valtavaa heinäkuormaa tai milloin värikkäät naiset leikkaavat tien varren pelloilla sirppeineen riisipeltoa. Tai miehet kyntävät riisivainioita härillä ja puuauroillaan. Liikumme alueilla, joilla turisteja liikkuu edelleen harvoin, ja jossa hymyllä voi saada muistokseen kuvan iloisista kasvoista. Finnairin suora yhteys Delhiin* on tuonut Intian lähelle suomalaisia ja maan upeiden luontokohteiden suosio on voimakkaassa kasvussa. Ekoturismi edistää myös maan luonnonsuojelua. Vain laaja kansainvälinen kiinnostus voi varmistaa riittävät panokset viidakon valtiaan säilymiselle tuleville sukupolville. Ekomatkailun merkitys tiikerien suojelulle on konkreettista. Luontomatkailijoiden tuoman työn ansiosta mielipiteet tiikerien suojelulle ovat monilla alueilla muuttuneet suopeiksi. Puistoluvat haetaan nykyisin lähtijöiden passitiedoilla ja vapaat paikat jaetaan monesti jo puoli vuotta ennen matka-ajankohtaa. Tiikerisafarien varaukset kannattaa siksi tehdä jo hyvissä ajoissa syksyllä. Valmistamme ryhmämme matkaan aina ennakkotapaamisella ja seikkaperäisellä, henkilökohtaisiin kokemuksiin perustuvalla valmistautumisvihkosella. *Finnairin suorat lennot taataan vain jos varaus on tehty mennessä.

5 Virallinen matkaohjelma. Muutokset ohjelmassa mahdollisia. To Helsinki Delhi Suomen Kuvausmatkat oy TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT Intian Tiikerisafari ja Sarvikuonot Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä Finnairin suoralla yölennolla Delhiin. HEL DEL Finnairin suora lento taataan, jos varaus on tehty viimeistään Myöhemmin hintaan sisältyvä lentoreitti saatavuuden mukaan. Voit pyytää myös tarjouksen business-luokan lennoista. Pe Saapumien Delhiin - Agra (L, P) Saavumme Delhiin usvaisen aamun valjetessa noin Siirrymme kentältä lähiseudun hotelliin vielä uudelle aamiaiselle ja rentoutumaan hetkeksi ennen ajomatkaa Agran kulttuurikaupunkiin. Ennen puolta päivää olemme perillä Agrassa ja majoitumme Jaypee Palace -hotelliimme. Iltapäivä vapaata rentoutumista ja valmistautumista tulevaan retkiohjelmaan. Majoittuminen: Four points by Sheraton tai vastaava. La Agra, Taj Mahal (A, L, P) Tänään tutustumme Taj Mahalin satumaiseen hautamausoleumiin Jamunajoen varrella. Rakennus on monille tuttu kuvista, mutta yksi maailman seitsemästä ihmeestä on silti vaikuttava elämys kokea paikanpäällä. Taj Mahalin hautamausoleumi valmistui vuonna 1653 noin 20 vuotta kestäneen rakennusprojektin jälkeen. Islamilaistyylistä monumenttia oli rakentamassa miestä ja itseoikeutetusti se kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteisiin. Täällä tutustumme myös intialaiseen turismiin, sillä nähtävyyttä käy ihastelemassa vuosittain noin 2 miljoonaa turistia. Taustatietoa: Lisäretki Chambal-joelle Taj Mahalin ohella tänään on halukkailla mahdollisuus lähteä myös Chambal-joen lisäretkelle. Joki on kuuluisa krokotiileihin kuuluvista kapeanokkaisista gaviaaleistaan. LIsäksi joella on runsas linnusto ja vakiolajistossa nähdään muun muassa saksinokkia. Lisäretkelle lähdetään noin aamuviideltä, jolloin olemme valmiita aloittamaan kolmen tunnin venesafarin noin seitsemän tuntumassa. Takaisin Agran hotelliimme palaamme sitten lounasaikaan mennessä.

6 INTIA Mikäli kiinnostuneita on riittävästi (väh. 3 osallistujaa), niin aamupäivän ohjelmassa on Chambal-joen käynti ja lounaan jälkeen tutustumme Taj Mahaliin. Vaihtoehtoisesti aamulla voi nauttia vielä väljemmästä aikataulusta hotellilla. Chambal-joen lisäretken hinta on 100 eur. Varhaisen päivällisen jälkeen suuntaamme Agran rautatieasemalle ja nousemme yöjunaan kohti Katnia. Käytössämme on ensimmäisen ja toisen luokan ilmastoidut makuuvaunut. Ensimmäinen luokka ei Intiassa tarkoita luksusta, mutta oikealla ennakkoasennoitumisella asiakkaamme ovat viime vuosina pitäneet elämystä Intian rautateillä silti kokemisen arvoisena. Ensimmäisen luokan makuuvaunupaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ei hintaeroa). Su Katni - Bandhavgarh National Park (A, L, P) Aamulla olemme perillä Katnissa, josta on noin kahden tunnin ajomatka ensimmäiseen tiikeripuistoomme, Bandhavgarhin kansallispuistoon. Nautimme vielä aamiaisen ja valmistaudumme sitten iltapäivän ensimmäiseen safariretkeen. Majoittuminen Bandhav Vilas tai vastaava. Ma Bandhavgarh National Park (A, L, P) Bandhavgarhin kansallispuistossa maisemaa luonnetii karut kalliometsät ja pienet niittyalueet. Puiston pinta-ala on neliökilometriä, mutta liikumme etupäässä vain noin 624 neliökilometrin laajuisella ydinalueella. Tiikerien kohtaamisen suhteen parhaat vyöhykkeet kuitenkin vaihtelevat vuosittain, joten valinnat safarialueista tehdään kulloisenkin tiikeritilanteen mukaisesti. Tyypillisesti jeeppisafarireittimme kulkee osin vuoren rinteillä kiemurtelevilla metsäteillä. Alue sijoittuu noin metrin korkeudelle merenpinnasta. Aamut ovat viileitä, mutta päivän mittaan lämpötila nousee hellelukemiin. Safarikohteemme on jaettu kolmelle eri vyöhykkeelle. Tämä tarjoaa parhaat mahdollisuudet tiikerien löytymiselle, koska joinakin vuosina havaintoja tehdään enemmän tietyillä alueilla (viime hetken muutokset vyöhykkeiden välillä eivät ole mahdollisia, koska paikat parhaille alueille myydään loppuun jo noin puoli vuotta ennen matkaa). Aamulla jatkamme täydellä safariretkiohjelmalla Bandhavgarhissa. Aiempaan tapaan käytössämme on jälleen oma jeeppi jokaista kolmea matkustajaa kohden. Olemme liikkeellä jo varhain, jotta pääsemme puiston avautumisjonoissa hyville lähtöpaikoille. Nykyisin matkailua on rajoitettua, ja samalle alueelle voidaan päästää esimerkiksi vain 6-10 jeeppiä päivässä. Tämän vuoksi on helppo ymmärtää, miksi parhaat safaripaikat varataan syksyllä nopeasti loppuun. Tiikerien paras havainnointikausi kun on varsin lyhyt, vain maaliskuulta huhtikuulle. Päivällä palaamme jälleen lodgelle ja uudet safariretket jatkuvat iltapäivällä. Majoittuminen: Bandhav Vilas tai vastaava.

7 Ti Bandhavgarh National Park (A, L, P) Toinen täysi safaripäivä Bandhavgarhin kansallispuistossa. Kansallispuiston ydinalueilla on tällä hetkellä Intian tihein tiikerikanta ja kallioisessa maisemassa niiden havainnointimahdollisuudet ovat monesti olleet hyvät. Täällä tiikerit monesti käyttävät metsäteiden varsia liikkuessaan, joka parantaa mahdollisuuksia kissapetojen löytymiseksi. Majoittuminen: Bandhav Vilas tai vastaava. Ke Bandhavgarh - Kanhan kansallispuisto (A, L, P) Tiiviin safarisession jälkeen vietämme rauhallisen aamun lodgella. Kiinnostuksen mukaan voimme kuitenkin tehdä aamulla myös tutustumisretken jollekin läheisistä maalaiskylistä ja seurata heidän valmistautumistaan uuden päivän askareisiin. Aamupäivällä jatkamme matkaamme kohti uutta tiikeripuistoa: Kanhan kansallispuistoa. Käytämme ajomatkan samalla ympäröivään maaseutuun tutustuen ja kiinnostavien kohteiden löytyessä voimme tehdä joustavasti pysähdyksiä niin luontokuin kulttuurikohteidenkin äärelle. Aikaisempiin matkaohjelmiin verrattuna olemme uppgreidanneet majapaikkamme Kanhassa Tuli Tiger Corridorin tasokkaaseen telttalodge-majoitukseen. Majoittuminen: Tuli Tiger Corridor To Kanha National Park (A, L, P) Kanhan neliökilometrin kansallispuisto on yksi Intian suurimmista ja samalla maan merkittävimpiä tiikerien suojelualueita. Kansallispuisto sijaitsee Maikalin ylänköalueella, jossa vuorottelevat metsäiset mäkimaastot ja puiston keskiosien laajat ruohostoiset tasangot. Alue on tunnettu jylhistä sal-metsistä, jotka takaavat villieläimille suojaa. Toisaalta laajat ruohostot varmistavat ihanteelliset laidunmaat hirvieläinten laumoille. Nämä Kanhan niityiksi kutsut alueet ovat monesti myös hyvin kuvauksellisia - etenkin aamun usvaisina hetkinä. Kanhan kuuluisin eläin on kauriisiin lukeutuva barasinga, jonka englanninkielinen nimi Swamp deer kertoo paljon lajin ekologiasta. Alkujaan puisto myös perustettiin juuri uhanalaisen barasingan suojelemiseksi vuonna 1955, mutta myöhemmin Project Tiger -hankkeen käynistyessä 1970-luvulla puistosta tuli yksi Intian avainkohteista tiikerien suojelssa.

8 Kanhassa tavattavaa nisäkäslajistoa ovat muun muassa sambarhirvi, aksishirvi, gauri, villisika ja hanumaani. Myös leopardeja tavataan, mutta niiden havaitseminen on Intiassa hyvin haastavaa maaston peitteisyydestä johtuen. Täysi safaripäivä muodostuu aamun ja illan safariretkistä, joiden välissä käymme lodgella lounaalla. Majoittuminen: Tuli Tiger Corridor. Pe Kanha National Park (A, L, P) Täysi safaripäivä Kanhan kansallispuistossa. Aamusafarille lähdemme ennen auringonnousua hämärän vielä peittäessä kylänraitin. Puisto sulkeutuu keskipäivällä, jolloin palaamme hotelliin lounaalle, lataamaan muistikortteja sekä nauttimaan pientä siestaa. Iltapäivän safarilla puolestaan viivymme aina auringonlaskuun saakke. Majoittuminen: Tuli TIger Corridor. La Kanha National Park - Raipur - Kolkata (A, L, P) Aamulla lähdemme vielä tiikerien jäljille, mutta etenkin aamuvaloissa puistossa pääsemme kohtaamaan myös monipuolisesti muuta villieläinlajistoa - vaikka tiikerit pysyttelisivätkin piilossa. Lounaan jälkeen starttaamme tila-autoilla kohti Raipurin kaupunkia. Raipurin maalaiskaupungissa ajamme suoraan lentokentälle ja lennämme illalla Kolkatan kaupunkiin yhdeksi yöksi. Majoitumme lentokentän läheisyydessä olevaan Novotel -hotelliin. Su Kolkata - Guwahati - Kaziranga (A, L, P) Aamulento vie meidät Intian itäiseen ulokkeeseen Himalajan juurelle, Assamin osavaltioon. Lentokentällä meitä on vastassa ryhmälle varatut maastokelpoiset tila-autot, joissa matkustaminen on mieluisaa myös Intian huonokuntoisillakin teillä. Tosin tieyhteys Kazirangaan on viime vuosina parantunut, ja suuri osa matkasta taittuu nyt hyväkuntoista moottoritietä myöten. Autoja on aina yksi kolmea matkustajaa kohden, jolloin jokaisella on autossa ikkunapaikka. Lounasaikaan saavumme perille Kazirangan kansallispuistoon.

9 Majapaikkamme on tunnelmallinen Diphlu River Lodge -viidakkohotelli. Joen rantatörmällä olevan hotellin vastarannalta alkaa heti kansallispuisto ja parhaimmillaan sarvikuonot ovat laiduntaneet heti joen vastarannalla. Toisinaan lodgelta voi seurata, kun kalastajat palaavat illaksi kotiin kanooteillaan ja bambulautoillaan. Iltapäivällä lähdemme ensimmäiselle safariretkelle puiston läntiselle alueelle. Majoittuminen: Diphlu River Lodge. Ma Kazirangan kansallispuisto (A, L, P) Täysipainoinen safariohjelma Kazirangan kansallispuistossa alkaa varhaisaamun norsusafarilla sarvikuonojen parissa. Norsun selässä pääsemme liikkumaan sarvikuonojen suosimalla tulvaniityllä ja monesti myös aivan lähietäisyydelle näitä valtavin panssarein varustettuja jättiläisiä. Tunnin norsusafarin jälkeen suuntaamme harvemmin vierailuille puiston itäisille reiteille. Monesti samana aamuna täällä on vain pari kolme muuta jeeppiä. Metsätiet kulkevat jyhkeässä sademetsässä Brahmaputra-joen vanhoja umpeutuvia uomia kierrellen. Kosteikkojen ansiosta tällä reitillä on poikkeuksellisen runsas linnusto, mutta monesti tapaamme myös esimerkiksi villejä vesipuhveleita. Keskipäiväksi palaamme lodgelle viettämään siestaa ja lounastamaan. Lodge rakentuu kahden hengen pylväiden varassa olevista korkeatasoisista mökeistä, joiden keskellä tunnelmaa on luomassa pengerrettyjä riisipeltoja. Iltapäivällä retkeilymme jatkuu puiston keskiosissa jeeppisafarina. Normaalisti jeepeissä on 6 matkustajaa, mutta meillä jeepeissä on kulloinkin korkeintaan kolme matkustajaa per auto. Tämä tarjoaa väljän matkustamisen ja valokuvaajilla on riittävästi tilaa varusteiden mukana kuljettamiselle - ja kaikilla on reunapaikka. Illan pimetessä palaamme takaisin lodgelle suihkuun ja maittavalle päivälliselle. Majoittuminen: Diphlu River Lodge

10 Ti Kazirangan kansallispuisto - Guwahati - Delhi (A, L, P) Nousemme myös tänään jo aamun sarastaessa, mutta nyt kohteenamme on lähiseudun pienet maalaiskylät. Tutustumme perinteiseen kyläelämään ja ihmisten aamuaskareita: jotkut keittävät majansa edustalla kynsitulilla riisiä, toiset vetävät sikoja laitumelle ja jotkut ovat ehkä jo ehtineet muokkaamaan läheisiä riisipeltoja. Kazirangan kansallispuistoa ympäröi myös laajat ja kuvaukselliset teeviljelykset. Mikäli teen poiminta on jo alkanut, voimme tutustua myös teen poimintaan. Aamiaiselle palattuamme on sitten tullut aika pakata matkalaukut paluumatkalle kohti Delhiä. Lentomme Guwahatista Delhiin lähtee iltapäivällä ja Delhissä olemme illan pimetessä. Delhissä majoitumme kiertomatkamme päätteeksi lähellä lentokenttää olevaan uuteen Holiday Inn -hotelliin. Majoitus: Holiday Inn Ke Delhi - Helsinki (A) Aamiaisen jälkeen siirrymme lentokentälle, jonne on vain noin varttitunnin ajomatka. Finnairin suora lento Helsinkiin lähtee klo ja olemme perillä iltapäivällä klo Huom. Halukkaat voivat varata myös lisäpäiviä Delhistä. Lennot varataan jokaiselle henkilökohtaisesti, joten poikkeavat lentoaikataulut eivät vaikuta matkan hintaan, mutta lentopäivät tulee päättää jo matkan varauksen yhteydessä.

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016

Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016 Lumo Expedition 2016 LUMILEOPARDIT HIMALAJALLA 15. - 26.2.2016 Suomen Kuvausmatkat oy Lumo Expedition 2016: Aika: Ma 15.2. - Pe 26.2.2016 Kesto: 12 pv Ryhmäkoko: 8 henkilöä Hinta: alk. 3 980 eur Kohdemaat:

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Suomen Kuvausmatkat oy Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Orangit, Komodonvaraanit & Sademetsät. Aika: To 9.4. - Su 26.4.2015 18 pv Ryhmäkoko: Hinta: Max 8+1 henkilöä 4 920 eur* * Sis. kansainväliset

Lisätiedot

TAJ MAHAL PORUKKAKUVA

TAJ MAHAL PORUKKAKUVA 1 Kuva: Markus Keskitalo TAJ MAHAL PORUKKAKUVA Reissuporukka Taj Mahalilla 26.1.2010: Markus, Vinod, Ville, Harri, Seppo, Marja, Jouni ja Saana 2 Intian lyhyt oppimäärä Valtiomuoto: tasavalta Pääkaupunki:

Lisätiedot

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Aika: Su 9.8. - Su 23.8.2015 15 pv Ryhmäkoko: 8-10 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: 5 560 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä.

Lisätiedot

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2016 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: La 27.8. - Su 11.9.2016 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 540 eur* Ajomatkat:

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

IADS-VAIHTO INTIASSA KESÄLLÄ 2015

IADS-VAIHTO INTIASSA KESÄLLÄ 2015 IADS-VAIHTO INTIASSA KESÄLLÄ 2015 Kevättalvella 2015 aloitimme vaihto-opiskelupaikan hakuprosessin valmistelun. Pohdimme perusteellisesti mihin maahan haluamme matkustaa ja missä maassa voisimme oppia

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: Pe 28.8. - Pe 11.9.2015 (15 pv) Pe 28.8. - La 19.9.2015 (23 pv) 7+1 henkilöä 6 580 eur (15 pv) 7 340 eur (23 pv) Sis. kansainväliset

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit KAUKOMATKAT 2013-2014 ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! Galapagossaaret & pilvimetsät Falklandinsaaret & Patagonia Perun Amazon & Andit Brasilian Pantanal & Iguassu Intian tiikerit ja leijonat Tiikerit ja sarvikuonto

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: To 24.9. - Pe 09.10.2015 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 180 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteet:

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Suomen Kuvausmatkat oy PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Amazon, Machu Picchu, Titicaca, Colca Aika: Ke 13. - La 24.11.2013 12 pv La 9.11. - La 24.11.2013 16 pv Ryhmäkoko: Hinta: 8+1 henkilöä Perusmatka 12

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Käyttöohje e-travel Single View

Käyttöohje e-travel Single View e-travel Single View Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Mikä on Single View... 3 2 e-travel kirjautuminen... 3 3

Lisätiedot

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012 Rhododendronkerho järjestää jäsenilleen ryhmämatkan Etelä-Englannin alppiruusupuistoihin huhtikuun viimeisellä viikolla 2012. Ajankohta 22.4 29.4.2012. Matkaa suunnitteleva työryhmä K. Theqvist, O. Jussila,

Lisätiedot

Hyvä tietää. Norja. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Norja. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Norja Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Huippuvuorista Kieli Uskonto Valuutta Norja Evankelisluterilainen Norjan kruunu Mitä erityistä on risteilymatkassa arktisille alueille? Risteily

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI TUNTURIIN (14:00-16:00) päivittäin (paitsi su) Tällä vauhdikkaalla safarilla kiertelemme Saariselän lähiympäristössä

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Aika: Pe 27.9. - Ma 14.10.2013 Pe 27.9. - Ke 17.10.2013 (Sydney) Kesto: 17 pv 20 pv Ryhmäkoko: 7+1 henkilöä Hinta: alk.

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Lähdimme Kenian matkalle hyvin varautuneina kohdata erilainen kulttuuri. Olimme jo saaneet kuulla, mihin asioihin on syytä varautua, ja paikan päällä tuntuikin, että

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n.

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n. KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 28.6.-1.7.2012 RETRIITIN TEEMAT JA HARJOITUKSET TORSTAI on

Lisätiedot

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Ohessa olemme pyrkineet heijastamaan joitakin tapahtumia ja tunnelmia sukuseuran matkasta. Lyhyellä matkakertomuksellamme tahdomme jakaa hauskan ja antoisan matkamme

Lisätiedot

Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013

Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013 Punaisenmeren eteläinen safari 8.- 16.11.2013 Kohteina: Brother Islands, Daedalus ja Elphinstone Divetravel Finland kutsuu sinut mukaan maailman luonnonkauneimmille sukellusvesille! Suuntaamme Egyptin

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

Käyttöohje e-travel Single View

Käyttöohje e-travel Single View e-travel Single View Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Mikä on Single View... 3 2 e-travel kirjautuminen... 3 3

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

Ekskursiomatka Saksaan. LARADI ry 21.4.2016 23.4.2016

Ekskursiomatka Saksaan. LARADI ry 21.4.2016 23.4.2016 Ekskursiomatka Saksaan. LARADI ry 21.4.2016 23.4.2016 MATKAKOHTEINA - Meyer Werft - - EMS - - Lloyd Werft - - Fassmer - - HSVA - Laradi ry on vuodesta 1971 lähtien toiminut Suomen laivanrakennusinsinöörikunnan

Lisätiedot

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016 Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA Suomen Kuvausmatkat oy Paratiisilinnut & Sademetsän kansa PAPUA-UUSI-GUINEA Aika: Su 7.8. - Ti 23.8.2016 Kesto: 17 pv Ryhmäkoko: Max 9 + 1 henkilöä

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Aika: La 14.11. - La 5.12.2015 (22 pv) Ryhmäkoko: 8+1 henkilöä Hinta: 6 820 eur Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Lennot: Kansainväliset

Lisätiedot

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Matkaohjelma Perjantai 30.9. Matkapäivä, Skopje, 25 km Lennämme Helsingistä klo 13.05 Istanbuliin,

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

ROMANTTINEN ITÄVALTA. Wien-Wachau-Salzburg-Salzkammergut-Graz- Burgenland-Neusiedlersee-Eisenstadt

ROMANTTINEN ITÄVALTA. Wien-Wachau-Salzburg-Salzkammergut-Graz- Burgenland-Neusiedlersee-Eisenstadt OHJELMALLINEN KIERTOMATKA ROMANTTINEN ITÄVALTA Wien-Wachau-Salzburg-Salzkammergut-Graz- Burgenland-Neusiedlersee-Eisenstadt Tiesitkö, että Mozart sai yhden etunimistään Wolfgangsee -järven mukaan? Tai

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10 SAUNASEURA 29.9.2013 1/10 4. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Su 8.9. pe 13.92013 PAIKKA: Nuorgam, Pulmankijärvi ja Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin Pulmankijärvelle

Lisätiedot

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen Matkaemäntänä Hanna Ekola, musiikissa Hannan tilaisuuksissa mukana

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 -opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 Miltä kuulostaa ruokakul-uuriin profiloitunut vanhusten hoivako4, jossa on joka maanantai tas4ng päivä, keskiviikkoisin gourmet- lounas, ja jossa kahvitellaan itse

Lisätiedot

Henkilöauto pituus alle 6 m. Ajoneuvo pituus alle 8 m. Ajoneuvo pituus alle 12 m. Ateriahinnat ( ) henkilö seisovasta pöydästä.

Henkilöauto pituus alle 6 m. Ajoneuvo pituus alle 8 m. Ajoneuvo pituus alle 12 m. Ateriahinnat ( ) henkilö seisovasta pöydästä. 1.10. 31.12. 1.10. 31.12. 117 53 21 AB3 sisähytti n. 10 m 2 AB4 sisähytti n. 10 m 2 A2 ulkohytti n. 10 m 2 A4S ulkohytti n. 10 m 2 A4 ulkohytti n. 16 m 2 1 pari-, 1 ala-, 1 ylävuode L4 ulkohytti n. 20

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2013 2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2013 2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2013 2014 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI LUONTOON ma, ke, la (18:00-20:00) su, to (9:00-11:00) Aluksi totumme kelkan hallintaan,

Lisätiedot

Kairankutsun lintubongausretket

Kairankutsun lintubongausretket Kairankutsun lintubongausretket Luonnon ja lintujen tarkkailu retkeilymuodossa on yksi parhaista rentoutumiskeinoista kiireisen maailmanmenon keskellä. Tähän Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Itä-Lapin lumoava

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

LEVI TALVISAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

LEVI TALVISAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! LEVI TALVISAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI LUONTOON (15:00-17:00) Joka päivä Safarin aluksi pukeudumme kelkkailuvarusteisiin. Ennen liikkeelle lähtöä opas

Lisätiedot

. AJm Ä f Ä 4m. rnri. HUIMIA NOfKELMIÄ KUMPUILEVIA KANGASMAITA. PIHKAN KYLLXStXMiX MÄNNIKÖITÄ

. AJm Ä f Ä 4m. rnri. HUIMIA NOfKELMIÄ KUMPUILEVIA KANGASMAITA. PIHKAN KYLLXStXMiX MÄNNIKÖITÄ . AJm Ä f Ä 4m. rnri ' ii HUIMIA NOfKELMIÄ KUMPUILEVIA KANGASMAITA PIHKAN KYLLXStXMiX MÄNNIKÖITÄ HYVINKÄÄNHIIHTOKESKUKSENKARTTA paperiliuskoilla. paperiliuskoilla. punaisilla merkitty latu km. 10 oleva

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Aika: Ryhmäkoko: To 1. - to 22.12.2016 (22 pv) 9+1 henkilöä Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteita: Rotoruan geoterminen alue

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Vuoden 2015 World Dairy Expo ammattimatka lähestyy. Matkan pituus on kahdeksan päivää. Ohjelman mukaan matkaan sisältyy yhteensä 8 tilavierailu,

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka:

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka: Jättiläissaukot. Manun kansallispuisto, marraskuu 2010. Kuva: Jouni Klinga Luonto- ja kuvausmatka: PERUN AMAZON & ANDIT 2012 Monipuolinen luontomatka tutustuttaa Perun luonnon huikeaan monimuotoisuuteen

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

Lentomatkat. Tietoa pyörätuolin kanssa matkustavalle!

Lentomatkat. Tietoa pyörätuolin kanssa matkustavalle! Lentomatkat Kaikki reittiliikenteen lentoasemat ovat liikuntaesteettömiä ja varustettu Inva-WC:llä. Lentopalvelut ovat joustavat ja kohtelu myönteistä. Lentokoneeseen on helppo siirtyä matkustasiltaa pitkin

Lisätiedot

LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2014 2015 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2014 2015 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! LAPLAND HOTEL BEAR S LODGE TALVISAFARIT 2014 2015 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI LUONTOON (15:00-17:00) ma, ti, la (9:00-11:00) su, to Aluksi opas opettaa meitä kelkkailun

Lisätiedot

Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta

Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta 2 JOHDANTO JA YHTEENVETO Korkeatasoinen ja toimiva lentoliikenne on merkittävä osa alueiden kilpailukykyä. Tämän vuoksi Pohjois- Karjalan maakuntaliitto osallistuu

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria 2.-14.11.2011 13 päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Kylämaiseman ja kulttuuriympäristön hoito. Auli Hirvonen Maisemasuunnittelija ProAgria Häme/ Maa- ja kotitalousnaiset

Kylämaiseman ja kulttuuriympäristön hoito. Auli Hirvonen Maisemasuunnittelija ProAgria Häme/ Maa- ja kotitalousnaiset Kylämaiseman ja kulttuuriympäristön hoito Auli Hirvonen Maisemasuunnittelija ProAgria Häme/ Maa- ja kotitalousnaiset Kulttuuriympäristö on ihmisen muokkaamaa luonnonympäristöä ja ihmisten jokapäiväinen

Lisätiedot

Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange Suomi-Intia 2014. Mikko Ruohonen (RFE) mikko.ruohonen@rotarysalo.fi

Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange Suomi-Intia 2014. Mikko Ruohonen (RFE) mikko.ruohonen@rotarysalo.fi Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange Suomi-Intia 2014 Mikko Ruohonen (RFE) mikko.ruohonen@rotarysalo.fi Mitä on RFE? Perustettu vuonna 1984 edistämään kansainvälistä yhteisymmärrystä

Lisätiedot