52 Oikeusministeriön kirje OM 9/51/2017 tasavallan presidentinvaalista

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "52 Oikeusministeriön kirje OM 9/51/2017 tasavallan presidentinvaalista"

Transkriptio

1 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) Aika , klo 16:57-18:34 Paikka Kaupungintalo, 3. krs kh Alanya Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan tarkastus 51 Määrärahakehys tasavallan presidentinvaali Oikeusministeriön kirje OM 9/51/2017 tasavallan presidentinvaalista 53 Väestörekisterikeskuksen kirje kunnanhallituksille äänestyspaikkojen ja keskusvaalilautakunnan yhteystietojen ilmoittamisesta 54 Toimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaalin vaalilautakuntien ja -toimikuntien nimeämiseksi 55 Vaaliassistentin tehtävän hoitaminen 56 Oikeustieteen ylioppilas Jenna Postin palkkaaminen vaaliprojektityöntekijäksi 57 Henkilöstön palkkaaminen presidentinvaalia 2018 varten 58 Keskusvaalilautakunnan kokousaikataulu 59 Kokouksen päättäminen

2 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) Saapuvilla olleet jäsenet Kauko Vartiainen, puheenjohtaja Jorma Hovi, 1. varapuheenjohtaja Heikki Salmi Saara Hartzell Eila Kela Muut saapuvilla olleet,, sihteeri Poissa Anne Hakkarainen Jari Leskinen Allekirjoitukset Kauko Vartiainen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Saara Hartzell Jorma Hovi

3 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Keskusvaalilautakunta toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Keskusvaalilautakunta totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 50 Pöytäkirjan tarkastus Keskusvaalilautakunta valitsee pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitiin Saara Hartzell ja Jorma Hovi.

5 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 51 Määrärahakehys tasavallan presidentinvaali 2018 Seuraava tasavallan presidentinvaali toimitetaan Mahdollisen toisen vaalin vaalipäivä on Rovaniemen kaupungin talousosastolle on toimitettu euron varaus vuoden 2018 presidentinvaalin määrärahakehykseksi. Lopullisesti talousarviosta päättää kaupunginvaltuusto. Keskusvaalilautakunnalle tuodaan seuraavassa kokouksessa vahvistettavaksi vielä tarkempi suunnitelma määrärahan käyttämisestä. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta merkitsee edellä olevan tiedoksi. Keskusvaalilautakunta päätti esityksen mukaisesti.

6 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 52 Oikeusministeriön kirje OM 9/51/2017 tasavallan presidentinvaalista Liitteet 1 OM Kirje kunnanhallituksille OM 9_51_ Oikeusministeriön kirje Presidentin vaalit 2018 Oikeusministeriö on lähettänyt päivätyn yleiskirjeen kunnanhallituksille (OM 9/51/2017) vuoden 2018 presidentinvaalien äänestyspaikkojen määräämisestä ja niistä ilmoittamisesta, vaalimateriaalista, vaalitietojärjestelmän käytöstä ym. ja pyytänyt, että kunnanhallitus saattaa kirjeen kunnan keskusvaalilautakunnan tietoon. Keskusvaalilautakunnan sihteeri esittelee kirjeen pääsisällön kokouksessa. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta merkitsee saapuneen oikeusministeriön kirjeen tiedoksi. Keskusvaalilautakunta päätti esityksen mukaisesti.

7 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 53 Väestörekisterikeskuksen kirje kunnanhallituksille äänestyspaikkojen ja keskusvaalilautakunnan yhteystietojen ilmoittamisesta Liitteet 1 Väestörekisterikeskus Väestörekisterikeskus on lähettänyt kunnanhallituksille kirjeen vuoden 2018 presidentinvaalien äänestyspaikkojen ja kunnan keskusvaalilautakunnan yhteystietojen ilmoittamisesta. Keskusvaalilautakunnan sihteeri esittelee kirjeen sisällön pääperiaatteiden osalta kokouksessa. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta merkitsee saapuneen väestörekisterikeskuksen kirjeen tiedoksi. Keskusvaalilautakunta päätti sihteerin esityksen mukaisesti.

8 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 54 Toimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaalin vaalilautakuntien ja - toimikuntien nimeämiseksi Rovaniemen kaupunginhallitusta on pyydetty ryhtymään toimenpiteisiin vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettamiseksi (mahdollinen toinen kierros ) toimitettavia presidentinvaaleja varten. Kaupunginhallitus on (406 ) päättänyt asettaa toimikunnan valmistelemaan vaalilautakuntien ja -toimikuntien nimeämistä, ja nimennyt toimikuntaan puheenjohtajaksi Heikki Salmen, varapuheenjohtajaksi Kauko Vartiaisen sekä jäseniksi Hilkka Kotila-Martin, Eini Marja Tennilän sekä Pertti Sääskilahden. Päätökseen sisältyy toimikunnalle annettu valtuutus toimikunnan kokoonpanon täydentämäiseksi tarpeen niin vaatiessa. Toimikunnan työn on oltava valmis viimeistään mennessä. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta merkitsee edellä esitellyn kaupunginhallituksen päätöksen tiedoksi. Keskusvaalilautakunta päätti sihteerin esityksen mukaisesti.

9 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 55 Vaaliassistentin tehtävän hoitaminen Salassapidettävät tiedot poistettu. Esittelijä:, Salassapidettävät tiedot poistettu. Keskusvaalilautakunta päätti yksimielisesti sihteerin esityksen mukaisesti.

10 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 56 Oikeustieteen ylioppilas Jenna Postin palkkaaminen vaaliprojektityöntekijäksi Vaalilain 2 luvun 14 :n mukaan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen keskusvaalilautakunnan työn hoitamisessa tarvittavan henkilöstön. Lakiasiainyksikössä tällä hetkellä avustavana lakimiehenä työskentelevä oikeustieteen ylioppilas Jenna Posti on ollut lakiasiainyksikössä Lapin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan tukemassa lakimiesharjoittelussa ja tämän jälkeen avustavana lakimiehenä. Posti on ilmoittanut olevansa valmis avustavan lakimiestehtäviensä ohella hoitamaan myös vaaleihin liittyviä valmistelutehtäviä. Kaupunginlakimies on päättänyt palkata Postin avustaviin lakimiestehtäviin ja sen ohella myös vaalityöntekijäksi presidentinvaalin 2018 valmistelutehtäviin alkaen saakka entisin ehdoin. Postin tehtävänä ovat lakiasiainyksikössä suoritettavien työtehtävien lisäksi presidentinvaaliin liittyvät valmistelutehtävät. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta merkitsee tiedoksi kaupunginlakimiehen päätöksen Keskusvaalilautakunta oikeuttaa keskusvaalilautakunnan sihteerin tekemään tarvittaessa lakiasiat ja hankinnat osaston kanssa sopimuksen siitä, että lakiasiat ja hankinnat osasto voi laskuttaa keskusvaalilautakuntaa Postin vaalien valmistelutehtävien hoitamiseen kuluneesta työajasta erikseen. Keskusvaalilautakunta päättää, että Postille maksetaan normaalin työajan ylittävältä osalta sopimuspalkkana 13,00 / tunti. Keskusvaalilautakunta päätti yksimielisesti sihteerin esityksen mukaisesti.

11 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 57 Henkilöstön palkkaaminen presidentinvaalia 2018 varten Vaalilain 2 luvun 16 :n mukaan keskusvaalilautakunta ottaa vaaleja varten henkilöstön. Rovaniemen kaupungin alueella ennakkoäänestys on useiden vuosien ajan hoidettu kaupungin omana työnä. Tätä varten ennakkoäänestyspaikoille on palkattu vaalitoimitsijoita n henkilöä. Sen lisäksi keskusvaalilautakunnan sihteerin ja vaaliassistentin apuna on ollut ns. ydinryhmä (2-3 hlöä). Heidän työsuhteensa ovat kestäneet vaaleista riippuen n. 2-6 kk. Ydinryhmän työntekijälle on aikaisemmissa vaaleissa maksettu n / kk, ja ylityötunnit korvattu tasolla 13 / h. Alustava henkilöstötarvelaskelma: Ennakkoäänestys 35 Lajittelu 4 Kotiäänestys 2 Vaalitoimikunnat 4 Ilmoituskeskus/Catering/Reservi 5 YHTEENSÄ 50 Lisäksi keskusvaalilautakunta voi joutua harkitsemaan henkilöstön rekrytointia myös vaalipäivän äänestyksen toimittamisen viranomaistehtävien hoitamista varten. Europarlamenttivaalien 2014 yhteydessä keskusvaalilautakunnan vaalikeskuksen työssä havaittiin, että osalla vaalilautakuntiin ja -toimikuntiin nimetyistä henkilöistä ei ollut valmiutta sitoutua luottamustoimen hoitamiseen. Tehtävästä sanouduttiin irti mm. perusteella, ettei sattunut huvittamaan tulla suorittamaan vaaliviranomaisen tehtävää. Eduskuntavaalien 2015 työn yhteydessä nimeämistoimikunta edelleen viestitti keskusvaalilautakunnalle, että vaaliviranomaisten nimeämistyössä on haasteita. Halukkaita henkilöitä ei tahtonut löytyä, ja että osa suostumuksena antaneista tuli vaalin lähestyessä ns. katumapäälle, ja ilmoitti halukkuudestaan erota tehtävästä. Tilanne jatkui edelleen vastaavana kuntavaalien 2017 valmistelun aikana. Nimeämistoimikunnalta saadun palautteen perusteella voidaan lausua, että vaalilautakuntien nimeämistyö on käynyt vuosi vuodelta haasteellisemmaksi, ja että tehtävään nimettyjen sitoutumisessa tehtävän varsinaiseen hoitamiseen on kohdattu vaikeuksia, joiden johdosta nimeämistoimikunta ja keskusvaalilautakunta ovat joutuneet luomaan ns. reservijärjestelmän,

12 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) jossa viime hetkellä tehtävästä kieltäytyneiden tilalle on voitu nimetä mm. keskusvaalilautakunnan rekrytoimaa ns. opiskelijareserviä. Tämän hetken käsitys on, että reserviin joudutaan turvautumaan myös presidentinvaaleissa Tämä on tarkoitus huomioida ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoiden rekrytoinnissa siten, että vaalitoimitsijoiden joukosta rekrytoitaisiin samalla vaalipäivänä äänioikeustietojärjestelmää käyttävät opiskelijat, jotka voivat tarvittaessa toimia myös vaalilautakunnan varsinaisina jäseninä. Jokainen vaalipäivän äänestyspaikka on tämänhetkisen ennakkoarvion mukaan VAT:n piirissä. Jos OM/vaalituki näissäkin vaaleissa hyväksyy Rovaniemen suunnitelman käyttää sähköistä vaalitietojärjestelmää jokaisella 19 äänestysalueella, ja jokaisella alueella VAT:ia käyttää 1-2 keskusvaalilautakunnan määräämää vaalitoimitsijaa, on vaalipäivän henkilöstötarve pelkästään äänestysalueilla henkilöä. Vaalikeskuksessa on lisäksi syytä olla vähintään kolme (3) työntekijää vaalipäivän iltana järjestelytehtävissä. Siinä tapauksessa, että äänten alustavan laskennan tuloksen tallentaminen järjestelmään tapahtuu vaalilautakunnassa, ei ehdokaskohtaisten äänten rekisteröintiä vaalipäivän alustavan laskennan tuloksen aikaansaamiseksi rekisteröidä enää keskusvaalilautakunnassa. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunta valtuuttaa keskusvaalilautakunnan sihteerin palkkaamaan tarvittavan henkilöstön eduskuntavaaleja varten. Samalla keskusvaalilautakunta vahvistaa ydinryhmän työntekijän palkaksi / kk (13 euroa/tunti ylityökorvauksen perusteena) ja vaalitoimitsijoiden palkaksi 11 euroa/tunti. Palkka on sopimuspalkka, joka sisältää kaikki palkanlisät lukuun ottamatta lomakorvauksia. Samalla keskusvaalilautakunta valtuuttaa keskusvaalilautakunnan sihteerin tarvittaessa sopimaan muun henkilöstön palkkioista ja palkoista. Keskusvaalilautakunta valtuutti keskusvaalilautakunnan sihteerin palkkaamaan tarvittavan henkilöstön presidentinvaalia varten. Samalla keskusvaalilautakunta vahvisti ydinryhmän työntekijän palkaksi / kk (13 euroa/tunti ylityökorvauksen perusteena) ja vaalitoimitsijoiden palkaksi 11 euroa/tunti. Palkka on sopimuspalkka, joka sisältää kaikki palkanlisät lukuun ottamatta lomakorvauksia. Samalla keskusvaalilautakunta valtuutti keskusvaalilautakunnan sihteerin tarvittaessa sopimaan muun henkilöstön palkkioista ja palkoista.

13 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 58 Keskusvaalilautakunnan kokousaikataulu Presidentinvaalissa keskusvaalilautakunnalla on ainoastaan yksi (1) määrättynä aikana pidettävä kokous; perjantai ennen klo 19 (mahdollisen toisen vaalin osalta vastaava kokous perjantaina ennen klo 19). Muutoin keskusvaalilautakunta voi päättää kokoustensa ajan kuitenkin siten, että vaalilain mukaan keskusvaalilautakunnalle kuuluvat tehtävät tulee hoitaa määräajassa. Esittelijä:, Keskusvaalilautakunnan sihteeri tuo kokoukseen esityksen presidentinvaalin 2018 kokousaikatauluksi, jonka jälkeen keskusvaalilautakunta päättää kokousaikataulusta. Keskusvaalilautakunta kävi läpi kokouksessa sihteerin esittelemän kokousaikataulun, ja päätti muilta osin sihteerin esityksen mukaisesti, mutta perjantai kokouksen alkuajaksi päätettiin klo Otettiin korjattu aikataulu pöytäkirjan liitteeksi.

14 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) 59 Kokouksen päättäminen Merkitään kokous päättyneeksi. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

15 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) Muutoksenhakukielto 58 Muutoksenhakukielto MUUTOKSENHAKUKIELTO, VAALIT Vaalilain ( /714) :ien 45, 66 ja 83 mukaan päätöksestä ei voi tehdä oikaisuvaatimusta.

16 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) Oikaisuvaatimus 52, 53, 54, 55, 56, 57 Oikaisuvaatimusohje OIKAISUVAATIMUS Keskusvaalilautakunnan päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen kuntalain 137 :n mukaisen oikaisuvaatimuksen keskusvaalilautakunnalle, osoite Hallituskatu 7, PL 8216, Rovaniemi. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

17 Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 10/ (17) Muutoksenhakukielto 51 Muutoksenhakukielto MUUTOKSENHAKUKIELTO Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

16 Pöytäkirjan tarkastajat

16 Pöytäkirjan tarkastajat JÄMIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta Laatimispäivämäärä 15.4.2019 KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.4.2019 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 17:00-17:30 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Keijo Voutilainen,

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla.

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta 20.02.2017 Aika 20.02.2017 klo 17:00-17:33 Paikka Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko Henry Kettumäki Jukka Janhunen Heli Hiltunen Heikki

Lisätiedot

28 Oikeusministeriön kirje vuonna 2019 toimitettavista vaaleista

28 Oikeusministeriön kirje vuonna 2019 toimitettavista vaaleista Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (16) Aika 19.12.2018, klo 16:00-16:55 Paikka Keskusvirastotalo, Orvokki-kabinetti Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Oikeusministeriön

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 04.03.2019, klo 17:01-17:22 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 16.04.2019, klo 17:00-17:12 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 61/2017 1 (6) Kaupunginhallitus, 707, 18.12.2017 Kaupunginhallitus, 648, 20.11.2017 Kaupunginhallitus, 695, 11.12.2017 707 Presidentinvaalin 2018 vaalilautakuntien täydentäminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 14) Aika 11.12.2018, klo 16:59-17:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 09.04.2014 klo 10:00-10:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.12.2017 klo 13:00-13:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.02.2012 klo 17:00-20:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste b02cc f-4bfa-ab9f-0f7ddd5e2775

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste b02cc f-4bfa-ab9f-0f7ddd5e2775 Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste Allekirjoittajat Allekirjoittajan nimi ptkntarkastaja Arto Krupula ptkntarkastaja Virpi Saarenpää puheenjohtaja Eira Rosberg- Airaksinen Päivä ja aika 26.04.2019 12:30

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.04.2011 klo 17:00-20:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 22.1.2012 Toisen vaalin vaalipäivä 5.2.2012 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Alkuvuosi 2009 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 26.01.2018, klo 19:00-20:11 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 24.02.2015 klo 13:00-13:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 26.01.2018, klo 19:00-19:07 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 28.1.2018 Mahdollisen toisen vaalin vaalipäivä 11.2.2018 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Huhtikuu 2017 Valtuusto

Lisätiedot

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 03.09.2018, klo 16:00-16:12 Paikka Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 23.05.2014 klo 17:00-19:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 21.03.2019, klo 16:30-16:49 Paikka Järvenpää- talo, Aino- kabinetti Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 16

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1

KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 KUHMON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 Keskusvaalilautakunta 14.12.2017 AIKA 14.12.2017 klo 15:00-15:54 PAIKKA Kaupungintalo, koski KÄSITELLYT ASIAT Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 02.01.2012 klo 16:00-16:15 Paikka Nilsiän kaupungintalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat Kaupunginhallitus 492 09.10.2017 Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat 399/07.070/2017 KH 492 Selostus: Presidentinvaali toimitetaan 28.1.2018, ennakkoäänestys on 17.1-23.1.2018

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00 Keskusvaalilautakunta 22.3.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina 22.3.2019 kello 19.00 Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 12:00-13:55. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 10.04.2017, klo 12:00-13:55 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Vaalipäivän äänten tarkastuslaskenta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 8 / 2017 Pöytäkirja 8 / 2017 Keskusvaalilautakunta Presidentinvaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 16.50 17.05. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 2/ ( 20) Keskusvaalilautakunta Keskusvirastotalo, Neuvotteluhuone Vihreä, 4. krs

Tampere Pöytäkirja 2/ ( 20) Keskusvaalilautakunta Keskusvirastotalo, Neuvotteluhuone Vihreä, 4. krs Tampere Pöytäkirja 2/2019 1 ( 20) Aika 18.02.2019, klo 16:00-16:32 Paikka Keskusvirastotalo, Neuvotteluhuone Vihreä, 4. krs Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello Keskusvaalilautakunta 27.11.2017 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina 27.11.2017 kello 18.30 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 22 Keskusvaalilautakunta 14.04.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 17

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 5.2.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 5.2.2019 kello 19.00 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 11.12.2017 klo 14:00-15:03 Paikka Kuntala, Laukaantie 14, Laukaa Lisätietoja Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Ek Terhi jäsen Jokela Mika

Lisätiedot

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste c069395b-4bac-40d0-a1a8-a3dd171eda66

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste c069395b-4bac-40d0-a1a8-a3dd171eda66 Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste Allekirjoittajat Allekirjoittajan nimi ptknpit Ella vuorela ptkntark Ulla-Maija Saarela ptkntark Markku Lukkarinen pj Eira Rosberg-Airaksinen Päivä ja aika 18.06.2019

Lisätiedot

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 31.01.2017, klo 17:30-17:51 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Kokousaika 16:00-16:08 Kokouspaikka Aulakabinetti 4, Kaupungintalo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Monaco, Pia puheenjohtaja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KEL, 18:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 11 Vuonna 2019 järjestettävien vaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat Kaarinassa...

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta 23.05.2014 Aika Perjantai 23.05.2014 klo 19:05-19:18 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta 11/2017. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo Kunnanvirasto KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO

Keskusvaalilautakunta 11/2017. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo Kunnanvirasto KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO YPÄJÄN KUNTA KOKOUSKUTSU Keskusvaalilautakunta 11/2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.11.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 26 Keskusvaalilautakunnan työskentely 27 Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi. Kirkkonummen kunta Kunnantalo (09) (09)

Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi. Kirkkonummen kunta Kunnantalo (09) (09) Pyyntö 1 (7) Jakelussa mainituille puolueille Pyyntö nimetä ehdokkaat Kirkkonummen vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan jäseniksi ja varajäseniksi sekä yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiksi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 12:00-14:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 29.10.2012 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 51/2017 1 (5) Kaupunginhallitus, 578, 02.10.2017 Keskusvaalilautakunta, 68, 04.09.2017 578 Vuoden 2018 presidentinvaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat TRE:6586/00.00.02/2017

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Salon kaupunki Pöytäkirja 6/ Kaupungintalo, kokoustila Syreeni, Tehdaskatu 2, Salo

Salon kaupunki Pöytäkirja 6/ Kaupungintalo, kokoustila Syreeni, Tehdaskatu 2, Salo Salon kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 Keskusvaalilautakunta 02.05.2019 Aika 02.05.2019 klo 17:00-18:55 Paikka Kaupungintalo, kokoustila Syreeni, Tehdaskatu 2, 24100 Salo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Päätösvaltaisuus

Lisätiedot

8.2.2002 OM 1/51/2002. Kunnan keskusvaalilautakunta (pl. Ahvenanmaan maakunta) VUODEN 2003 EDUSKUNTAVAALIT

8.2.2002 OM 1/51/2002. Kunnan keskusvaalilautakunta (pl. Ahvenanmaan maakunta) VUODEN 2003 EDUSKUNTAVAALIT OIKEUSMINISTERIÖ Yleinen osasto / vaaliyksikkö 8.2.2002 OM 1/51/2002 Kunnan keskusvaalilautakunta (pl. Ahvenanmaan maakunta) VUODEN 2003 EDUSKUNTAVAALIT Seuraavat eduskuntavaalit toimitetaan 16.3.2003.

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen 101/00.00.00/2017 KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 09:00-14:55. Kaupungintalo, valtuustosali

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 09:00-14:55. Kaupungintalo, valtuustosali Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (6) Aika 10.04.2017, klo 09:00-14:55 Paikka Kaupungintalo, valtuustosali Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Äänten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (15) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (15) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:30 17:30 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.04.2015 klo 20:00-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.01.2012 klo 20:00-21:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2019 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2019 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 25.04.2019 Aika 25.04.2019 klo 17:00-17:45 Paikka Kaupungin virastotalo, 4. kerros kokoushuone 427 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 17.02.2015 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 17.02.2015 tiistai klo 16:00-17:30 Paikka Kokoushuone Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Keskusvaalilautakunta 11.02.2019 AIKA 11.02.2019 klo 16:15-16:55 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 14 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 26.01.2018 1 Aika 26.01.2018 kello 19:00-19:32 Paikka Keskusvaalilautakunnan toimisto Läsnä Hirvonen Asko puheenjohtaja Kerman Juhani varapuheenjohtaja Härkönen Elina jäsen Kosonen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.09.2012 klo 9:00-9:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta 4/2019

Keskusvaalilautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALISTA Keskusvaalilautakunta 4/2019 Kokousaika: 17.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite KVLKT 20 Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.10.2012 klo 18:30-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 21.5.2019 60 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 21.5.2019 kello 18.00 19.00 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 35 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Presidentinvaali 1/2017 Aika MAANANTAI klo 17.00-17.28 Paikka Lautakuntien kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina Lautakuntien kokoushuone Nro 1/2017 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 9.4.2019 38 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 9.4.2019 kello 19.00-20.05 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 23 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019 Pöytäkirja 1 / 2019 Keskusvaalilautakunta Eduskuntavaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.3.2019 klo 16.55 17.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 AIKA 26.01.2018 klo 14:00 PAIKKA Kunnantalon kahvio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 9 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/ Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.03.2011 klo 15:30-16:00 Paikka Nilsiän kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Eduskuntavaalit, europarlamenttivaalit 1/2019 Aika MAANANTAI klo 17.25-17.48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Kaupunginhallitus 56 20.02.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 09:00-10:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (8 ) Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (8 ) Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (8 ) Tarkastuslautakunta 20.02.2019 AIKA 20.02.2019 klo 14:02-15:30 PAIKKA Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 / 9 Keskusvaalilautakunta 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-11:20 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika 8:15-8:35 Kokouspaikka Ryhmähuone 236, Bockin talo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Kopra, Pia puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Kokousaika 19:00-20:15 Kokouspaikka Keskusvaalilautakunnan toimisto Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta 2/2019

Keskusvaalilautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALISTA Keskusvaalilautakunta 2/2019 Kokousaika: 12.4.2019 klo 18.00-20.57 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite 14 Laillisuus ja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 tarkastusta varten 14.12.2011 AIKA 14.12.2011 klo 16:30-17:30 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh

KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh Kaupunginhallitus 14 12.01.2015 Kaupunginhallitus 22 19.01.2015 Eduskuntavaalien 2015 ennakkoäänestyspaikat 1178/00.00.00.01/2014 KH 14 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu, puh.

Lisätiedot

Äänestysaluejaon tarkistamista selvittävän työryhmän loppuraportti

Äänestysaluejaon tarkistamista selvittävän työryhmän loppuraportti RANUAN KUNTA Aapiskuja 6 B 97700 Ranua 18.1.2010 jaon tarkistamista selvittävän työryhmän loppuraportti 1. Työryhmän asettaminen ja toimeksianto Valtuusto päätti 16.11.2009 74 vuoden 2010 talousarvion

Lisätiedot