LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta"

Transkriptio

1 Oikeustieteiden tiedekunta Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona klo alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs. Asialista liitteenä. Mikäli jäsenistä joku on estynyt saapumaan kokoukseen on siitä ilmoitettava mahdollisimman pian Virpi Nousiaiselle oikeustieteiden tiedekunnan kansliaan ja toimitettava esityslista varajäsenelle. Kokouksen alussa OTT Mirva Lohiniva-Kerkelä antaa opetusnäytteen Hallintooikeuden ja verotusmenettelyn dosentuuriin liittyen aiheesta Hyvä hallinto ja uudistunut verotusmenettely LS:ssa 10. Esko Linnakangas puheenjohtaja Jakelu: tiedekuntaneuvoston jäsenet Markku Vartiainen Pirkko Huhtaniska Jani Suokanerva Rehtori Vararehtorit Hallintojohtaja Mirja Väyrynen Tarja Särkkä Kirjasto PYVI Irma Kuukasjärvi Olli Tiuraniemi Artikla r.y. Lapin yliopiston ylioppilaskunta

2 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /07 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille 3 OTL, KTM Jussi Koskisen OTT -tutkinon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 4 Esitarkastajien määrääminen OTK Lotta Viikarin väitöskirjakäsikirjoitukselle 5 Oikeustieteiden tiedekunnan tutkimusstrategiatyöryhmän asettaminen 6 Oikeustieteiden tiedekunnan vuoden 2008 hanke-esitykset 7 Kesätentit OTK Visa Keskitalon OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 9 OTK Marja-Leena Niemen OTL -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 10 yliopiston tasa-arvotoimikuntaan 11 Ilmoitusasiat

3 Vartiainen 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. Johtosäännön 33 :n mukaan hallintoelin kokoontuu, milloin puheenjohtaja tai, hänen ollessaan estynyt, varapuheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi tai vähintään kolme jäsentä pyytää puheenjohtajalta kirjallisesti kokoontumista ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme arkipäivää ennen kokousta. Kokouskutsussa on mainittava käsiteltävät asiat. Kiireellisessä tapauksessa hallintoelin voi läsnäolevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole kokouskutsussa mainittu. Hallintoelimen jäsen, joka on estynyt osallistumasta kokoukseen, on velvollinen ilmoittamaan esteestä hyvissä ajoin ennen kokousta. Johtosäännön 33 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet jäsenistä Opintosuoritusta arvosteltaessa hallintoelin on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja mukaan lukien on läsnä vähintään viisi sellaista jäsentä, jotka saavat osallistua päätöksentekoon, mikä tarkoittaa yliopistolain 42 :n mukaan vain niitä jäseniä ja varajäseniä, joilla on samantasoinen opintosuoritus. Kokouskutsut on lähetetty Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 Huhtaniska 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on arvostella opintosuoritukset. Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n mukaan opintosuoritusta arvosteltaessa hallintoelin on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja mukaan lukien on läsnä vähintään viisi sellaista jäsentä, jotka saavat osallistua päätöksentekoon. Yliopistolain (645/97) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus. Tarkastajien lausunnot ovat liitteenä. Tutkielma 1) Sami Partanen Seulontamenettely hovioikeudessa, erityisesti Rovaniemen hovioikeudessa Tarkastajat: prof. Jyrki Virolainen ja vsn. ass. Mikko Marttila Kypsyysnäyte: suoritettu hyväksytysti. 2) Niko-Petteri Lahtinen Luottamuksensuojaperiaate hallinnossa Tarkastajat: vsn. prof. Kirsi Kuusikko ja vsn. yliass. Mirva Lohiniva-Kerkelä Kypsyysnäyte: suoritettu hyväksytysti. 3) Petri Marttila Rangaistusmääräysmenettely poliisin näkökulmasta Tarkastajat: prof. Terttu Utriainen ja vsn. yliass. Mirva Lohiniva-Kerkelä Kypsyysnäyte: suoritettaneen ennen kokousta. Ei esittelymenettelyä.

5 Vartiainen 3 OTL, KTM Jussi Koskisen OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet OTL, KTM Jussi Koskinen on liitteenä olevassa kirjeessä pyytänyt työnohjaajan nimeämistä väitöskirjalleen, väitöskirjan aiheen vahvistamista sekä tutkimus/opintosuunnitelman hyväksymistä. Tiedekunnan hyväksymien OTT -tutkinnon suorittamista koskevien virallismääräysten mukaan tiedekunta vahvistaa pyynnöstä tohtorin tutkinnon pääaineen, alustavan opintosuunnitelman ja määrää hänelle työnohjaajan. Tiedekunta määrää tohtorin tutkinnon suorittajan työnohjaajaksi ehdotetun, tai jollei ehdotusta ole tehty, jonkin hakemuksessa mainitun oppiaineen opettajan. Määräys edellyttää sekä ohjaajan että ohjattavan suostumusta. Työnohjaajia voidaan määrätä yksi tai tarvittaessa kaksi. Määräys edellyttää sekä ohjaajan, että ohjattavan suostumusta. Dekaani myöntää tohtorin tutkinnon suoritusoikeuden. Tiedekunta vahvistaa tohtorin tutkintoa suorittavan tutkimusaiheen ja pitää tutkimusaiheista rekisteriä. Jos väitöskirjatutkimus on tarkoitus laatia osatutkimuksina, on se mainittava väitöskirjan aiheen vahvistusta pyydettäessä. Jollei tutkimusaihetta vahvisteta opiskeluoikeutta koskevan päätöksen yhteydessä, tulee tutkimusaihe esittää vahvistettavaksi jatko-opintojen alkuvaiheessa. Jatkotutkintoa suorittavan työohjaajaksi voidaan nimetä professorin viran haltija tai hoitaja, mikäli hän on suorittanut tohtorin tutkinnon tai tohtorin arvoon oikeuttavat opinnäytteet taikka dosentti. Työnohjaajia voidaan määrätä yksi tai tarvittaessa kaksi. Työnohjaaja ja opiskelija tapaavat tutkimuksen vaiheesta ja opiskelijan ohjaustarpeesta riippuen lukukausittain. Opiskelijan on kuitenkin vähintään kerran vuodessa raportoitava tutkimuksensa ja opiskelunsa etenemisestä. OTL, KTM Jussi Koskisen väitöskirjatyön aihe on.. ja lisäksi tuomitaan menettämään sotilasarvonsa. Rikosoikeudellinen tutkimus sotilasarvon menettämisestä lisärangaistusseuraamuksena.

6 Jussi Koskiselle on myönnetty tohtoritutkinnon suorittamisoikeus Hän on suorittanut OTL -tutkinnon Helsingin yliopistossa vuonna 2001 ja KTM -tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa vuonna Prof. Terttu Utriainen on puoltanut esitystä ja väitöskirjan aiheen hyväksymistä sekä on ilmoittanut olevansa käytettävissä työohjaajaksi. Liitteenä Jussi Koskisen hakemus liitteineen. 1 Päätettäneen nimetä prof. Terttu Utriainen suostumuksensa mukaisesti OTL, KTM Jussi Koskisen väitöskirjatyön ohjaajaksi. 2 Päätettäneen vahvistaa OTL, KTM Jussi Koskisen väitöskirjatyön aiheeksi ".. ja lisäksi tuomitaan menettämään sotilasarvonsa. Rikosoikeudellinen tutkimus sotilasarvon menettämisestä lisärangaistusseuraamuksena. 3 Päätettäneen vahvistaa OTL, KTM Jussi Koskisen OTT -tutkinnon tutkimus/opintosuunnitelma oheisen liitteen mukaisesti.

7 Vartiainen 4 Esitarkastajien määrääminen OTK, HTL Lotta Viikarin väitöskirjakäsikirjoitukselle OTK, HTL Lotta Viikari on liitteenä olevassa kirjeessään pyytänyt, että hänen väitöskirjakäsikirjoitukselleen "Environmental Element in Space Law. Assessement of the Present and Prospects for the Future määrättäisiin esitarkastajat (liite 1). Lapin yliopiston hallituksen hyväksymän johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. määrätä väitöskirjojen ohjaajat, esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät, lisensiaatin töiden esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät ja muiden opintosuoritusten tarkastajat sekä arvostella nämä opintosuoritukset. Yliopistoasetuksen (115/98) 18 :n mukaan väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- tai taidonnäytteen esitarkastajan, tarkastajan ja vastaväittäjän esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain 10 :ssä säädetään. Mainitun asetuksen 2 momentin mukaan ennen 1 momentissa tarkoitetun opintosuorituksen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Tiedekunnan hyväksymien OTT-tutkinnon suorittamista koskevien virallismääräysten mukaan esitarkastusta koskeva pyyntö tulisi pääsääntöisesti ottaa käsiteltäväksi vasta työnohjaajan puoltavan lausunnon perusteella, koska työnohjaajalla on velvollisuus pitää huolta siitä, että tarkastettavaksi esitetty opinnäyte täyttää väitöskirjalle asetetut vähimmäisvaatimukset. Opiskelijan vaatimuksesta esitarkastajat voidaan määrätä, vaikka työnohjaaja ei ole esitarkastajien määräämistä puoltanut. Tällaisessa tapauksessa tiedekuntaneuvosto pyytää työnohjaajalta asiassa lausunnon. Esitarkastajia valittaessa pääkriteerinä tulisi pitää asiantuntevien henkilöiden löytämistä tehtävään. Toisen esitarkastajista tulee edustaa muuta kuin Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan vakinaista opettajakuntaa. Soveliaita ja asiantuntevia esitarkastajia voidaan löytää paitsi omasta tiedekunnasta (lähinnä professorit ja dosentit), muista oikeustieteellisistä tiedekunnista ja muista oikeustieteellistä opetusta antavista korkeakouluista tai ulkomaisista yliopistoista.

8 Esitarkastusmenettelyn nopeuttamiseksi tiedekuntaneuvoston tulee antaa esitarkastajille yleensä kolmen kuukauden määräaika tehtävän suorittamista varten. Väittelyä puoltava lausunto annetaan siitä käsikirjoitusversiosta, joka on tarkastettu. Korjausehdotuksia sisältävä puoltava lausunto voidaan hyväksyä kuitenkin siinä tapauksessa, että ehdotetuilla korjauksilla ei ole vaikutusta väitöskirjan hyväksymiseen. Esitarkastajien tulee perustella sekä myönteinen että kielteinen tarkastuslausuntonsa. Mikäli esitarkastusta ei joko tarkastajien välisten näkemyserojen tai työssä havaittujen puutteellisuuksien vuoksi voida määräajassa päättää väittelylupaa puoltavaan lausuntoon, esitarkastusmenettely raukeaa, jollei väittelijä nimenomaisesti halua viedä asiaa tiedekuntaneuvoston ratkaistavaksi. Esitarkastusmenettely voi väitöskirjaan tehtävien korjausten vuoksi väitöskirjan tekijän ja esitarkastajien välisen sopimuksen perusteella jatkua kohtuullisen ajan esitarkastusta varten annetun määräajan jälkeenkin. Tällaisessa tapauksessa esitarkastuksen jatkumisesta on suullisesti tai kirjallisesti ilmoitettava dekaanille ja tiedekunnan kansliaan. Esitarkastuksen rauettua väittelijä voi pyytää uutta esitarkastusta, kun väitöskirjakäsikirjoitukseen on tehty hylkäävissä esitarkastuslausunnoissa tarkoitettuja tai muita muutoksia ja työnohjaaja puoltaa esitarkastajien määräämistä. Vastaväittäjäksi määrätään yleensä joku esitarkastajista. Tarvittaessa voidaan määrätä kaksi vastaväittäjää. Ulkomaista asiantuntijaa voidaan pyytää vastaväittäjäksi myös tapauksissa, joissa häntä ei ole voitu tai katsottu tarkoituksenmukaiseksi pyytää esitarkastajaksi. Ulkomaisen ja kotimaisen tieteen vuorovaikutusta myös opinnäytetöiden arvioinnissa tulisi suosia. Väitöskirjan tasoa sekä esitarkastuksen että väitöstilaisuuden perusteella arvioitaessa on pidettävä huolta siitä, että työn tason arvioinnissa kiinnitetään huomiota Suomessa käytössä oleviin kriteereihin. Tiedekunnan hyväksymien virallismääräysten mukaan väitöskirjatutkimuksen tulee osoittaa, että tekijällä on kyky itsenäisesti soveltaa tieteellisen tutkimuksen menetelmiä sekä hyvä perehtyneisyys omaan tieteenalaansa ja syvällinen perehtyneisyys omaan tutkimusalaansa. Väitöskirjan suosituspituus on sivua. Työnohjaaja professori Kari Hakapää on puoltanut esitarkastuksen käynnistämistä (liite 2). OTK, HTL Lotta Viikari on todennut, ettei hänellä ole huomauttamista esitettyjä esitarkastajia kohtaan (liite 3). Käsikirjoitus on nähtävillä tiedekunnan kansliassa. Päätettäneen nimetä OTK, HTL Lotta Viikarin väitöskirjakäsikirjoituksen "Environmental Element in Space Law. Assessement of the Present and Prospects for the Future esitarkastajiksi suostumuksensa mukaisesti prof. Armel Kerrest ja prof. David I. Fisher.

9 Vartiainen 5 Oikeustieteiden tiedekunnan tutkimusstrategiatyöryhmän asettaminen Lapin yliopiston hallitus on hyväksynyt Lapin yliopiston tutkimusstrategian. Tutkimusstrategian tehtävänä on edesauttaa tutkimustoiminnan vahvistamista Lapin yliopistossa. Strategiassa on kuvattu yliopiston tutkimuksen nykytilaa, haasteita ja vahvuuksia, määritetty tutkimuksen strategisia toimintalinjoja, osoitettu konkreettisia toimintatapoja tutkimusedellytysten parantamiseksi ja kansainvälistämiseksi, nostettu esiin monitieteisiä tutkimusalueita ja visioitu Lapin yliopistoa tutkimusyliopistona vuonna Strategiassa on lisäksi esitetty, että tiedekunnat laatisivat omat tutkimusstrategiansa. Tutkimustoiminnan osuus mm. muuttuneessa yliopistojen rahoitusmallissa tulee korostumaan, joten myös tiedekuntakohtaisen tutkimusstrategian tekemiselle on entistä enemmän tarvetta. Valtakunnallisesti keskeisiä tutkimustoiminnan kehittämistoiminnan lähtökohtia tulevat olemaan myös vahvuusalueiden painottaminen ja profiloituminen. Niinikään verkostoituminen tulee olemaan tärkeää. Sen avulla rakennetaan tutkimusympäristölle volyymia, yhdistetään resursseja ja ylläpidetään vuorovaikutusta ja dialogia. Liitteenä Lapin yliopiston tutkimusstrategiapaperi liitteineen. Päätettäneen asettaa oikeustieteiden tiedekuntaan tutkimusstrategiatyöryhmä ja nimetä siihen dekaani Esko Linnakangas (pj.), varadekaani Markus Aarto (vpj.), prof. Terttu Utriainen, prof. Ilkka Saraviita, vsn. prof. Kai Kokko, yliass. Jari Råman ja hallintopäällikkö Markku Vartiainen sekä pyytää työryhmää valmistelemaan tiedekunnan tutkimusstrategialuonnos mennessä.

10 Vartiainen 6 Oikeustieteiden tiedekunnan vuoden 2008 hanke-esitykset Yliopiston suunnittelu- ja rahoitusyksikkö on liitteenä olevassa kirjeessä pyytänyt tiedekunnilta esitykset opetusministeriön ja yliopiston vuoden 2008 tulossopimukseen sisällytettävistä hankkeista. Hanke-esitysten tulee olla yliopiston keskushallinnossa mennessä. Hankeesitysten valmistelussa hyödynnetään KOTA extranet -järjestelmää. Päätettäneen esittää yliopiston keskushallinnolle, että se sisällyttäisi oheisen liitteen mukaisen hanke-esityksen sisällytettäväksi yliopiston ja ministeriön vuoden 2008 tulossopimukseen.

11 Huhtaniska 7 Kesätentit 2007 Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää yleisten kuulustelutilaisuuksien järjestämisestä. Suunnittelutoimikunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Päätettäneen järjestää kesätentit oheisen liitteen mukaisesti

12 Vartiainen 8 OTK Visa Keskitalon OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet OTK Visa Keskitalo on liitteenä olevassa kirjeessä pyytänyt työnohjaajan nimeämistä väitöskirjalleen, väitöskirjan aiheen vahvistamista sekä tutkimus/opintosuunnitelman hyväksymistä. Tiedekunnan hyväksymien OTT -tutkinnon suorittamista koskevien virallismääräysten mukaan tiedekunta vahvistaa pyynnöstä tohtorin tutkinnon pääaineen, alustavan opintosuunnitelman ja määrää hänelle työnohjaajan. Tiedekunta määrää tohtorin tutkinnon suorittajan työnohjaajaksi ehdotetun, tai jollei ehdotusta ole tehty, jonkin hakemuksessa mainitun oppiaineen opettajan. Määräys edellyttää sekä ohjaajan että ohjattavan suostumusta. Työnohjaajia voidaan määrätä yksi tai tarvittaessa kaksi. Määräys edellyttää sekä ohjaajan, että ohjattavan suostumusta. Dekaani myöntää tohtorin tutkinnon suoritusoikeuden. Tiedekunta vahvistaa tohtorin tutkintoa suorittavan tutkimusaiheen ja pitää tutkimusaiheista rekisteriä. Jos väitöskirjatutkimus on tarkoitus laatia osatutkimuksina, on se mainittava väitöskirjan aiheen vahvistusta pyydettäessä. Jollei tutkimusaihetta vahvisteta opiskeluoikeutta koskevan päätöksen yhteydessä, tulee tutkimusaihe esittää vahvistettavaksi jatko-opintojen alkuvaiheessa. Jatkotutkintoa suorittavan työohjaajaksi voidaan nimetä professorin viran haltija tai hoitaja, mikäli hän on suorittanut tohtorin tutkinnon tai tohtorin arvoon oikeuttavat opinnäytteet taikka dosentti. Työnohjaajia voidaan määrätä yksi tai tarvittaessa kaksi. Työnohjaaja ja opiskelija tapaavat tutkimuksen vaiheesta ja opiskelijan ohjaustarpeesta riippuen lukukausittain. Opiskelijan on kuitenkin vähintään kerran vuodessa raportoitava tutkimuksensa ja opiskelunsa etenemisestä. OTK Visa Keskitalon väitöskirjatyön aihe on Käyttöomaisuusosakkeiden luovutukset erityisesti kansainvälisen konsernin verotuksessa. Visa Keskitalolle on myönnetty tohtoritutkinnon suorittamisoikeus Hän on suorittanut OTK -tutkinnon Lapin yliopistossa vuonna Visa Keskitalon

13 lisensiaattityö Käyttöomaisuusosakkeiden luovutukset erityisesti kansainvälisen konsernin verotuksessa on hyväksytty arvosanalla 10. Prof. Esko Linnakangas on puoltanut esitystä ja väitöskirjan aiheen hyväksymistä sekä on ilmoittanut olevansa käytettävissä työohjaajaksi. Liitteenä Visa Keskitalon hakemus liitteineen. 1 Päätettäneen nimetä prof. Esko Linnakangas suostumuksensa mukaisesti OTK Visa Keskitalon väitöskirjatyön ohjaajaksi. 2 Päätettäneen vahvistaa OTK Visa Keskitalon väitöskirjatyön aiheeksi "Käyttöomaisuusosakkeiden luovutukset erityisesti kansainvälisen konsernin verotuksessa. 3 Päätettäneen vahvistaa OTK Visa Keskitalon OTT -tutkinnon tutkimus/opintosuunnitelma oheisen liitteen mukaisesti.

14 Vartiainen 9 OTK Marja-Leena Niemen OTL -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet OTL -tutkinnon suorittamista koskevien määräysten mukaan tiedekunta vahvistaa opiskelijan oppiaineen, henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja määrää hänelle työnohjaajan. Tiedekunta vahvistaa lisensiaatintutkintoa suorittavan tutkimusaiheen ja pitää tutkimusaiheista rekisteriä. Jos lisensiaatintutkimus on tarkoitus laatia osatutkimuksena, on se mainittava aiheen vahvistusta pyydettäessä. Jollei tutkimusaihetta vahvisteta oppiaineen vahvistamisen ja työnohjaajan määräämisen yhteydessä, tulee tutkimusaihe vahvistettavaksi jatkoopintojen alkuvaiheessa. Jatkotutkintoa suorittavan työnohjaajaksi voidaan nimetä professorin viran haltija tai hoitaja, mikäli hän on suorittanut tohtorin tutkinnon tai tohtorin arvoon oikeuttavat opinnäytteet taikka dosentti. Pääsääntöisesti määrätään yksi työnohjaaja. Erityisistä syistä voidaan määrätä kaksi ohjaajaa. Määräys edellyttää sekä ohjaajan että ohjattavan suostumusta. Opiskelijan ja työnohjaajan välisenä työvälineenä käytetään opintojen alussa laadittavaa opintosuunnitelmaa, joka sisältää opintojen etenemistä ja opintojen suoritusjärjestystä sekä opiskelijan ja ohjaajan yhteydenottoja koskevan suunnitelman. OTK Marja-Leena Niemi on ilmoittanut suostumuksensa prof. Juha Karhun nimeämiseksi hänen työnohjaajaksi. 1 Päätettäneen vahvistaa OTK Marja-Leena Niemen oppiaineeksi velvoiteoikeus. 2 Päätettäneen vahvistaa OTK Marja-Leena Niemen tutkimusaiheeksi "Luottosopimusten riskit". 3 Päätettäneen määrätä professori Juha Karhu suostumuksensa mukaisesti OTK Marja-Leena Niemen työnohjaajaksi. 4 Päätettäneen vahvistaa OTK Marja-Leena Niemen OTL -tutkinnon opintosuunnitelma oheisen liitteen mukaisesti.

15 Vartiainen 10 yliopiston tasa-arvotoimikuntaan Tiedekuntaan on pyydetty liitteenä olevassa kirjeessä tekemään esitys mennessä tasa-arvotoimikunnan jäseneksi ja varajäseneksi alkavaksi kahden vuoden toimikaudeksi. Esityksissä tulee huomioida naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain 4, jonka mukaan valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Tasa-arvotoimikunnan tehtävänä on: -edistää naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain tavoitteiden toteutumista yliopistossa, -huolehtia, että yliopistossa voimassa oleva ja tarkoituksenmukainen tasa-arvosuunnitelma, -edistää tasa-arvon suhteen myönteisten toimintatapojen kehittymistä yliopistossa, -tiedottaa ja tukea henkilökuntaa ja opiskelijoita tasa-arvokysymyksissä, -huolehtia tasa-arvotyön jatkuvuudesta, -seurata tasa-arvotyön edistymistä yliopistossa tilastoinnin avulla, -toimia tasa-arvokysymyksissä valtion virastojen yhteistoimintalain ja yliopiston yhteistoimintasopimuksen mukaisena elimenä Lapin yliopiston tasa-arvosuunnitelmassa on myös maininta, että tasa-arvotoimikunta voi lisäksi ottaa vastuun yhdenvertaisuuslain mukaisen yhdenvertaisuussuunnitelman laatimisesta. Tasa-arvotoimikunnan seuraava tehtävä on Lapin yliopiston yhdenvertaisuussuunnitelman laatiminen ja tasa-arvosuunnitelman ajantasaistaminen. Yliopiston tasa-arvosuunnitelma vuosille on yliopiston Intranet - sivuilla. Kuluneella toimikaudella tiedekunnan esittäminä edustajina yliopiston tasa-arvotoimikunnassa ovat olleet ass. Timo Tammilehto varsinaisena jäsenenä ja ass. Pirjo Kleemola-Juntunen hänen varajäsenenään. Päätettäneen esittää, että yliopiston tasa-arvotoimikuntaan nimetään ass. Timo Tammilehto varsiainaiseksi jäseneksi ja ass. Pirjo Kleemola-Juntunen hänen varajäsenekseen alkavaksi kaksivuotiskaudeksi.

16

17 Vartiainen 11 Ilmoitusasiat -Vuonna 2006 tiedekunnassa suoritettiin 83 OTK -tutkintoa, 2 OTL -tutkintoa ja 2 OTT -tutkintoa -Tiedekunta ja avoin yliopisto ovat solmineet sopimuksen vuoden 2007 avoimen opetuksen antamista sekä ns. PIA -opintoja -Tiedekunta ja Haapaveden opisto ovat sopineet yhteistyöstö oikeustieteen opetuksessa lv Suomen Akatemia ja Tekes ovat julistaneet haettavaksi vierailevien huippututkijoiden paikat ns. FiDiPro -ohjelmassa mennessä (liite 1) -Tiedekunnan ulkomaanmatka- ja projektimatkarahat ovat haettavana mennessä -Justus-Liebig Universität Giessenin kutsu yliopiston 400 -vuotisjuhlille (liite 2) Virat ja viranhoidot: -Dos. Leena Lehtinen on nimitetty Venäjä -oikeuden tutkimusjohtajan virkaan 80 %:in viranhoito-osuudella ajalle Ass., OTK Jukka Lehto on määrätty tutkijaksi Tekesin rahoittamaan tutkimusprojektiin Sopimusosaaminen liiketoiminnassa ajalle ja hänen sijaisekseen on määrätty OTK Jari Kotimäki -OTK Mari Hyvönen on nimitetty tutkijaksi prof. Ahti Saarenpään johtamaan ja Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimusprojektiin Telekuuntelu muutoksessa ajalle OTK Johanna Sallinen on nimitetty tutkijaksi Åbo Akademin hallinnoimaan Ihmisoikeustutkimuksen tutkijakouluun ajalle Merkittäneen tiedoksi.

18 Oikeustieteiden tiedekunta Vartiainen 12 Muut mahdolliset asiat tietohuollon suunnittelutoimikunnan uudeksi varajäseneksi Lapin yliopiston hallituksen hyväksymän hallintojohtosäännön 33 :n mukaan kiireellisessä tapauksessa hallintoelin voi läsnäolevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole kokouskutsussa mainittu. Tiedekuntaa on pyydetty tekemään esitys tietohuollon suunnittelutoimikuntaan päättyväksi toimikaudeksi ass. Niko Svenskin tilalle. Tiedekunnan nimeämänä varsinaisena jäsenenä tietohuollon suunnittelutoimikunnassa toimii prof. Ahti Saarenpää. Tietohuollon suunnittelutoimikunnan tehtävänä on: 1) laatia strategiset linajaukset tietohuollon kehittämiselle, 2) ohjata tietotekniikan kehitystä siten, että se tukee mahdollsimman hyvin yliopiston toimintaa, 3) koordinoida ja seurata tietohuollon kehittämishankkeita yliopistossa, 4) antaa lasuntoja tietoturvaan ja tietotekniikan käyttöön liittyvistä ohjeistuksista, 5) avustaa yliopiston johtoa tietohallintoon liittyvien päätösten valmistelussa, 6) ohjata yliopiston sisäisen tiedonkulun kehittämistä, 7) toimia neuvoa-antavana elimenä tietohuoltoa hoitaville yksiköille, 8) toimia yhdyssiteenä tietohuoltopalveluja tuottvien yksiköiden ja käyttäjien välillä, 9) ohjeistaa palvelujen käytön yleiset linjat ja maksukäytännöt. Tietohuollon suunnittelutoimikunta toimii myös kirjaston johtokuntana. Hallitus nimeää tietohuollon suunnittelutoimikunnan jäsenet tiedekuntia, tietohuoltoa hoitavia yksiköitä ja niiden henkilökuntaa kuultuaan sekä opiskelijajäsenet ylioppilaskunnan esityksestä. Toimikausi on kolme lukuvuotta. Tietohuollon suunnittelutoimikunnan puheenjohtajana toimii toinen vararehtoreista tai puheenjohtajan määrää hallitus. Varapuheenjohtajan suunnittelutoimikunta nimeää keskuudestaan. 1 Päätettäneen ottaa varaedustajan nimeäminen tietohuollon suunnittelutoimikuntaan päättyväksi toimikaudeksi kiireellisenä käsittelyyn.

19 2 Päätettäneen esittää, että yliopiston hallitus nimittäisi tietohuollon suunnittelutoimikuntaan päättyväksi toimikaudeksi uudeksi varaedustajaksi ass. Niko Svenskin tilalle vsn. prof. Rauno Korhosen professori Ahti Saarenpään jatkaessa varsinaisena jäsenenä.

20

Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 18.1.2007 01/07 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 12.9.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 17.9.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 19.8.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään perjantaina 23.8.2013 klo 9.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8, III krs.

Yliopistonkatu 8, III krs. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 17.9.2008 09/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Rikos ja prosessioikeuden yliassistentin viran

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 22.2.2006 2/06 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Arvosanojen antaminen syventävien

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 15.3.2007 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.3.2007 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.1.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 16.1.2013 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 4.4.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 10.4.2013 klo 11.00 alkaen (muuttunut kokousaika) oikeustieteiden tiedekunnan

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 10.12.2012

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 10.12.2012 Oikeustieteiden tiedekunta 10.12.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään perjantaina 14.12.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 27.10.2011

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 27.10.2011 Oikeustieteiden tiedekunta 27.10.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikko 2.11.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 8.12.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikko 14.12.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 26.11.2008 12/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 LL.M. Zuzanna

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.10.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.10.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 7.4.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 13.4.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 28.10.2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 3.11.2010 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin keskiviikkona 14.12.2011 klo 9.00 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

4 OTK Laura Tarvaisen OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 5 Valtiosääntöoikeuden dosentuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 OTK Laura Tarvaisen OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 5 Valtiosääntöoikeuden dosentuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 21.3.2007 03/07 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.3.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 16.3.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 9.12.2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.12.2010 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 7.5.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 13.5.2009 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 7.4.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.4.2009 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.6.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään torstaina 16.6.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs. Asialista

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien.

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien. Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin tiistaina 24.9.2013 klo 8.15 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 15.2.2007 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.2.2007 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

5 Informaatio- ja hallinto-oikeuden osa-aikaisen (10 %:in tehtävänhoito-osuus) professuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet

5 Informaatio- ja hallinto-oikeuden osa-aikaisen (10 %:in tehtävänhoito-osuus) professuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 2.11.2011 9/11 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 Projektitentin

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 11.12.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 17.12.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 1.11.2006 11/06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 OTL Jukka O. Nikkilän väitöskirjan hyväksyminen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 4.5.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 11.5.2016 klo 10.00 alkaen hotelli Pohtimolammessa (hotel Bear s Lodge)

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /04

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /04 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 1.12.2004 14/04 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Arvosanojen antaminen syventävien

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 8.3.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 14.3.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous. Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous. Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 16.9.2004 10/04 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Väittelyluvan myöntäminen OTL, VT Tiina Koskiselle

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 25.10.2012

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 25.10.2012 Oikeustieteiden tiedekunta 25.10.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 31.10.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 1.11.2007 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään Keskiviikkona 7.11.2007 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan tiedekunnalle dekaanin keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 15.10.2008 10/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 FL Tarja Salmi Tolosen väitöskirjan hyväksyminen

Lisätiedot

11 Opintopäällikön vuorotteluvapaa ja siitä aiheutuvat järjestelyt

11 Opintopäällikön vuorotteluvapaa ja siitä aiheutuvat järjestelyt Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 21.2.2007 02/07 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 6.5.2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään tiistaina 11.5.2010 klo 10.30 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli jäsenistä

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille neuvoston jäsenille Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin ja varadekaanin keskiviikkona 18.6.2008 klo 13.15. Kokouspaikkana on hallituksen kokoushuone, Yliopistonkatu

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2009

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2009 Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.1.2009 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 17.10.2013

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 17.10.2013 Oikeustieteiden tiedekunta 17.10.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 23.10.2013 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 13.3.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 19.3.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 28.8.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 3.9.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /13 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /13 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 23.8.2013 7/13 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Määräaikaisen luonnonvaraoikeuden tutkimusprofessorin

Lisätiedot

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018).

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018). Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin torstaina 15.12.2011 klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 31.8.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään maanantaina 5.9.2011 klo 9.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs. Asialista

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 12.2.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 18.2.2009 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 3.4.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 11.4.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.1.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 16.1.2013 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 12.1.2018 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 17.1.2018 klo 10.00 alkaen tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

6 LL.M. Dino Girardin OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 7 Ilmoitusasiat

6 LL.M. Dino Girardin OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 7 Ilmoitusasiat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 4.4.2013 4/13 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 OTT, VT Mirjami

Lisätiedot

Kokouskutsut on lähetetty 6.5.2010 Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Kokouskutsut on lähetetty 6.5.2010 Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 6.5.2010 05/10 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Väittelyluvan myöntäminen OTL Timo Saranpäälle 3

Lisätiedot

N. klo OTT, KTM, VT Jukka O. Nikkilä aiheesta Hankintamenettelyt ja oikeussuojakeinot julkisissa tavara- ja palveluhankinnoissa

N. klo OTT, KTM, VT Jukka O. Nikkilä aiheesta Hankintamenettelyt ja oikeussuojakeinot julkisissa tavara- ja palveluhankinnoissa Oikeustieteiden tiedekunta 22.11.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 28.11.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 12.6.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään tiistaina 18.6.2013 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Asialista

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8, III krs. Kimpimäki Minna Lohiniva Kerkelä Mirva

Yliopistonkatu 8, III krs. Kimpimäki Minna Lohiniva Kerkelä Mirva Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 17.10.2007 09/07 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2015 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.1.2015 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 11.12.2008 13/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 Oikeusinformatiikan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2019 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 26.3.2019

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 7.2.2013 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 13.2.2013 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.2.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään tiistaina 15.2.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli jäsenistä

Lisätiedot

2 Maisteritutkielmien arvosteleminen. 3 Lisäjäsenten nimeäminen tiedekuntaneuvostoon. 5 Tiedekuntaneuvoston kokoukset keväällä 2010

2 Maisteritutkielmien arvosteleminen. 3 Lisäjäsenten nimeäminen tiedekuntaneuvostoon. 5 Tiedekuntaneuvoston kokoukset keväällä 2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 20.1.2010 01/10 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 Lisäjäsenten

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 29.11.2006 12/06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 12.4.2007 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 18.4.2007 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous Torstaina klo 9.00 alkaen OTK:n kokoushuone 3.

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous Torstaina klo 9.00 alkaen OTK:n kokoushuone 3. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous Torstaina 20.1.2005 klo 9.00 alkaen OTK:n kokoushuone 3. krs 1/05 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 30.8.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 5.9.2012 klo 10.30 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 13.1.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 19.1.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 12.3.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 18.3.2009 klo 11.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.6.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään torstaina 16.6.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs. Asialista

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 24.10.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 29.10.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

10 Ilmoitusasiat 11 Muut mahdolliset asiat Tenttijärjestys ja kesätentit 2010

10 Ilmoitusasiat 11 Muut mahdolliset asiat Tenttijärjestys ja kesätentit 2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 15.4.2009 04/09 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 FM Emilia

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /09 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus

LAPIN YLIOPISTO Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /09 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 13.5.2009 05/09 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 Koulutuspäällikön

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /05

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /05 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 30.11.2005 12/05 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 OTL Petri Saukon väitöskirjan hyväksyminen 3 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 28.8.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään tiistaina 2.9.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli jäsenistä

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /05

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /05 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 7.9.2005 9/05 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Väittelyluvan myöntäminen, vastaväittäjän, väitöspäivän

Lisätiedot

10 Projektitentin tutkintovaatimusten hyväksyminen 11 OTK, VT Kari Silvennoisen OTL -tutkinnon pääaineen vahvistaminen 12 Ilmoitusasiat

10 Projektitentin tutkintovaatimusten hyväksyminen 11 OTK, VT Kari Silvennoisen OTL -tutkinnon pääaineen vahvistaminen 12 Ilmoitusasiat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 31.10.2012 09/12 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 OTL Wisa M. Sääski Keskitalon väitöskirjan hyväksyminen

Lisätiedot

4 OTM Piia Nuorgamin OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 5 FM, HTM, TL Jari Uimosen OTT -tutkinnon suorittamiseen

4 OTM Piia Nuorgamin OTT -tutkinnon suorittamiseen liittyvät toimenpiteet 5 FM, HTM, TL Jari Uimosen OTT -tutkinnon suorittamiseen Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 15.12.2010 12/10 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 YTM, BA Mohamed

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 20.5.2010 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään tiistaina 25.5.2010 klo 10.30 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli jäsenistä

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 20.11.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 26.11.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06 LAPIN YLIOPISTO 1 Läsnä + (pj) +Päivi Naskali(vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 13.1.2012 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään torstaina 19.1.2012 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Asialista

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 24.11.2011 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikko 30.11.2011 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous 11.6.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunnan dekaanin ja varadekaanin

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8, III krs.

Yliopistonkatu 8, III krs. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 18.3.2009 03/09 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Maisteritutkielmien arvosteleminen 3 Finanssioikeuden

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 29.3.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 4.4.2017

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 25.9.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 1.10.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 4.6.2015 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 10.6.2015 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 23.2.2018 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 28.2.2018 klo 10.00 alkaen tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 20.11.2014

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 20.11.2014 Oikeustieteiden tiedekunta 20.11.2014 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 26.11.2014 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

6 Tenttivalvontajärjestyksen vahvistaminen 7 Esitarkastajien määrääminen OTL Mari Spolanderin väitöskirjakäsikirjoitukselle

6 Tenttivalvontajärjestyksen vahvistaminen 7 Esitarkastajien määrääminen OTL Mari Spolanderin väitöskirjakäsikirjoitukselle Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 6.9.2006 9/06 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Arvosanojen antaminen syventävien opintojen tutkielmille

Lisätiedot

2 Väittelyluvan myöntäminen OTL, KTM Jussi Koskiselle. 3 Maisteritutkielmien arvosteleminen

2 Väittelyluvan myöntäminen OTL, KTM Jussi Koskiselle. 3 Maisteritutkielmien arvosteleminen Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 10.2.2011 2/11 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Väittelyluvan myöntäminen OTL, KTM Jussi Koskiselle

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous. Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous. Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 26.8.2004 09/04 Asialista: Lista No 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 OTK Terje Juutilaisen tiedekuntaneuvoston varajäsenyyden

Lisätiedot

Kokous aloitetaan klo opetusnäytteillä LS 16:ssa.

Kokous aloitetaan klo opetusnäytteillä LS 16:ssa. Oikeustieteiden tiedekunta 16.4.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikko 16.4.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Asialista liitteenä. Mikäli

Lisätiedot

keskiviikkona klo 10.00

keskiviikkona klo 10.00 LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta 8.6.2018 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 13.6.2018 klo 10.00 alkaen tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 22.5.2009 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 27.5.2009 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot