Aina Group konsernin henkilöstön edut ovat seuraavat. Edut eivät koske Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy:n osa-aikaista henkilöstöä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aina Group konsernin henkilöstön edut ovat seuraavat. Edut eivät koske Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy:n osa-aikaista henkilöstöä."

Transkriptio

1 1(6) AINA GROUP KONSERNIN HENKILÖSTÖEDUT Matkapuhelimet Aina Group konsernin henkilöstön edut ovat seuraavat. Edut eivät koske Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy:n osa-aikaista henkilöstöä. Työntekijällä on oikeus saada matkapuhelin ja Aina-liittymä käyttöön niin, että siitä peritään luontoisedun verotusarvo. Edun arvo kattaa määriteltävien mallien mukaisen puhelinkoneen sekä kustannukset verottajan kullekin verovuodelle määrittelemistä tuotteista/palveluista, jotka sisältyvät verotusarvoon. Etuun sisältyvien vuotuisten kustannusten enimmäismäärä 600 euroa (50 euroa/kk). Sen yli menevät kustannukset veloitetaan palkasta vuosittain. Ennen veloitusta työntekijää informoidaan siitä. Henkilökohtaisen seurannan helpottamiseksi työntekijä voi itse olla yhteydessä Ainan Asiakaspalveluun, sähköposti: ja pyytää laittamaan käytössään olevaan liittymään saldomuistutuspalvelu. Runsaasti matkapuhelinta työssään tarvitseville voidaan myöntää korkeampi kustannusten raja. Mikäli työntekijällä ei ole entuudestaan matkapuhelinetua ja hän ottaa sen käyttöön, niin rahapalkkaa lasketaan verotusarvon verran. Puhelinetua käyttöönotettaessa esimies täyttää intrasta (ks. Intra > Henkilöstöasiat > Lomakkeet) otettavan palkanmuutoslomakkeen ja toimittaa sen täytettynä ja allekirjoitettuna henkilöstöhallintoon. Kaikki työntekijöiden GSM-päätelaitteiden tilaukset on keskitetty HRAjärjestelmään. Tilauksen suorittaa esimies. Matkapuhelimen luontoisetu ei koske Ilves Jakelun lehdenjakajia. Yksityiset Aina Matkapuhelinliittymät Työntekijät saavat yksityisistä ja samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien Aina Matkapuhelinliittymän normaalihintaisista kotimaan puhelu-, tekstiviesti-, multimediaviesti- ja GPRS- maksuista alennusta 30 %. Tämä edellyttää, että kaikkiin näihin liittymiin kohdistuvat laskut laskutetaan yhdellä koontilaskulla Aina Group Oyj:n konserniin kuuluvan henkilön nimissä ja että hän itse on liittymäsopimuksen tekijä. Liittymän voi hankkia Ainan myymälästä tai asiakaspalvelusta.

2 2(6) Puhe-, tekstiviesti- tai datapaketeista ei saa henkilökunta-alennusta. Muut kampanjakohtaiset edut näissä ovat myös henkilökunnan hyödynnettävissä. Liittymästä ei peritä kuukausimaksua. Laajakaista Mikäli työntekijä tarvitsee laajakaistayhteyttä kotiinsa työkäyttöä varten, myönnetään se hänelle verovapaasti. Nämä työtehtävät määritellään kussakin yksikössä erikseen. Työntekijä voi hankkia Aina Laajakaistan (ADSL, kaapelimodeemi tai kuitulaajakaista) entisen Hämeen Puhelimen toimialueella kotikäyttöönsä30 % alennuksella normaalihintaisesta liittymän kuukausimaksusta. Liittymän asennus, siirto ja muutos veloituksetta. Sisäverkkotyöt veloitetaan. Liittymän voi hankkia Ainan asiakaspalvelusta. Aina Tuplatietoturva Työntekijä voi hankkia Ainan Tuplatietoturva-virusturvapalvelun kotikäyttöön henkilökuntahintaan 2 euroa / kk. Reissunetti tai muu mobiililaajakaista Reissunetistä tai muusta mobiililaajakaistasta ei saa henkilökuntaalennusta. Muut kampanjakohtaiset edut näissä ovat myös henkilökunnan hyödynnettävissä. Kotipuhelin Entisen Hämeen Puhelimen toimialueella asuva työntekijä saa alennusta 30 % kotipuhelimen kuukausimaksuista sekä AinaComin sopimuksen puhelumaksuista (paikallis-, kauko- ja ulkomaanpuhelut sekä puhelut lankapuhelimesta matkapuhelimeen). Liittymien asennus ja siirto veloituksetta. Sisäverkkotyöt veloitetaan. Liittymän voi hankkia Ainan asiakaspalvelusta. Moniasiakkuusalennus ja muut alennussäännöt Moniasiakkuusalennusta ei myönnetä henkilöstöetujen lisäksi, sillä alennuksia voi olla voimassa vain yksi per tuote. Mikäli henkilöstö hyödyntää kampanjakohtaisia etuja, henkilöstöalennuksen voi saada vasta kampanjan mahdollisen määräaikaisuuden päätyttyä.

3 3(6) Varastotarvikkeet ja muut myymälän tuotteet Kaapeli-tv-liittymä AinaTalokaapeli Työntekijöillä on oikeus ostaa omaan käyttöön varastotarvikkeita (tietoliikenne) ja muita myymälätuotteita keskihankintahintaan Ainan myymälästä tai varastolta. Työntekijä saa alennusta entisen Hämeen Puhelimen toimialueella 30 % omakotitalon liittämisestä kaapeli-tv-verkkoon. Edellytyksenä on, että liittymä voidaan asentaa normaalein toimitusehdoin olemassa olevan AinaCom Oy:n kaapeli-tv-verkon peittoalueella. Kaapeli-tv-liittymän vuosimaksusta omakotitalossa saa 15 % alennusta. Kaapeli-tv-liittymän maksujen alennusoikeus perustuu vuosimaksun osalta kunkin kalenterivuoden alussa voimassa olevaan työsuhteeseen ja liittymismaksun osalta liittymishetkellä voimassa olevaan työsuhteeseen. T Työntekijä voi saada henkilöstöedun kaapeli-tv-liittymän vuosimaksusta ja asennusmaksusta vain omaan vakituiseen kotiosoitteeseensa. Liittymän voi hankkia Ainan asiakaspalvelusta. Työntekijä saa alennusta entisen Hämeen Puhelimen toimialueella 30 % omakotitalon liittämisestä yleiseen tietoliikenneverkkoon Aina Talokaapeli - tuotteella. Edellytyksenä on, että kaapeli voidaan asentaa normaalein toimitusehdoin olemassa olevan AinaCom Oy:n kaapeliverkon alueella. Ohjelmakortti ja maksulliset kanavapaketit Työtekijä saa 15 % alennusta ohjelmakortin vuosimaksusta ja maksullisten kanavapakettien kuukausimaksuista työsuhteen voimassaoloajalta edellyttäen, että ko. vakituisessa asunnossa on AinaCom Oy:n kaapeli-tvliittymä. Henkilökunta-alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Työntekijä voi saada henkilökunta-alennuksen vain yhteen ohjelmakorttiin. Ohjelmakortin ja kanavapaketit voi hankkia Ainan asiakaspalvelusta. Ilmoitukset Hämeen Sanomissa Työntekijä saa vuodessa maksutta käyttöön 300 pmm ilmoitustilaa omiin henkilökohtaisiin ei-liiketoimintaan liittyviin ilmoituksiin. Tähän voivat sisältyä oman perheen jäsenien (puoliso, lapset, vanhemmat) kuolinilmoitukset. Ilmoitusta jätettäessä työntekijän pitää ilmoittaa nimensä ja työnantajayhtiönsä. Ilmoittajapalvelu vahvistaa tarvittaessa henkilöstöhallinnosta tai jakelun hallinnosta työsuhteen voimassaolon.

4 4(6) Hämeen Sanomat lehti Työntekijä saa lehden omalla nimellä omaan vakituiseen kotiosoitteeseensa tilatusta lehdestä alennusta 30 % kestotilausmaksusta (ei määräaikaistilauksista, eikä luukkuunkatomaksusta). Alennetun hinnan saa aina seuraavasta laskutusjaksosta alkaen. Tilauksen voi hankkia Hämeen Sanomien tilausmyynnistä. Alennuksen saa myös Hämeen Sanomat + etu24 kestotilauksesta tai etu24 kestotilauksesta. Verkkotuotteen tunnukset saat myös tilaajapalvelusta tilauksen yhteydessä. Niillä työntekijöillä, jotka työskentelevät Hämeen Sanomat alakonsernissa, on oikeus saada Hämeen Sanomat lehti nk. työkappaleena kotiin (maksutta). Työkappaleen saaminen edellyttää, että työntekijän esimies ilmoittaa siitä Hämeen Sanomien tilausmyyntiin. Tilausmyynti vahvistaa tilauksiin ja työkappaleisiin liittyen työsuhteen henkilöstöhallinnosta tai jakelun hallinnosta. SAADAKSESI ALENNUKSET TOIMI NÄIN Vakituisessa työsuhteessa olevat: Saadaksesi alennuksen jo käytössäsi oleviin tuotteisiin, ota lomake intrasta Henkilöstöasiat > Henkilöstöedut > Ilmoitus henkilöstöalennuksista tai pyydä se henkilöstöhallinnosta tai jakelun hallinnosta, täytä ja toimita se henkilöstöhallintoon tai jakelun hallintoon. Henkilöstöhallinto/jakelun hallinto toimittaa vahvistamansa lomakkeen kiertoon laskuttaville yksiköille. Saadaksesi alennuksen uuteen tuotteeseen, todista tarvittaessa työsuhteesi myyjälle (henkilökortilla tai muulla tavalla). Myyjä vahvistaa tarvittaessa työsuhteen henkilöstöhallinnosta tai jakelun hallinnosta ja merkitsee laskutustietoihin tarvittavat tiedot. Määräaikaisessa työsuhteessa olevat: Työsuhteen päättyessä Työterveyshuolto Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat ovat oikeutettuja henkilöstöetuihin. Niiden saamiseksi työntekijän tulee toimia kuten vakituisessa työsuhteessa olevat. Määräaikaisen työsuhdetta jatkettaessa tulee aina uudelleen täyttää lomake Ilmoitus henkilöstöalennuksista. Henkilökuntaedut päättyvät kunkin tuotteen osalta sen laskutuskauden lopussa, jonka aikana työsuhde päättyy.

5 5(6) Kokonaisvaltainen sairaanhoitopalvelu vakinaisille työntekijöille ja niille määräaikaisille työntekijöille, joiden työskentely kestää vähintään 4 kk. Määräaikaiset työntekijät, joiden työskentely alle 4 kk voivat käyttää työterveyshuollon yleislääkäritasoista sairaanhoitoa akuuteissa sairaustapauksissa. Ks. lisätietoja intrasta. Palvelusvuosien huomiointi 10 v., yhden viikon ylimääräinen loma ja konsernin ansiomerkki 20 v., kahden viikon ylimääräinen loma ja konsernin ansiomerkki 30 v., kahden viikon ylimääräinen loma ja konsernin ansiomerkki 40 v., kahden viikon ylimääräinen loma ja yhden viikon palkka Henkilöstöhallinto/jakelun hallinto toimittaa listat palvelusvuosia saavuttaneista esimiehille. Merkit annetaan vuoden lopulla järjestettävässä konsernin yhteisessä tilaisuudessa. Loman voi pitää heti palveluvuosimäärän täyttyessä sopimalla loman ajankohdasta esimiehen kanssa. Merkkipäivien huomiointi Lounasruokailu Vakinaisessa työsuhteessa oleville: 50 v., tavaralahja arvoltaan 400 euroa, merkkipäivä vapaa 60 v., tavaralahja arvoltaan 400 euroa, merkkipäivä vapaa Henkilöstöhallinto/jakelun hallinto toimittaa esimiehille listat merkkipäivien osalta. Esimies tiedustelee työntekijältä voiko merkkipäivän julkistaa konsernin sisällä. Lisäksi esimies tiedustelee työntekijältä toivomusta lahjasta, joka perustuu sovittuun lahjalistaan, ks. intra ja hankkii lahjan. Mikäli lahjaa ei voi antaa merkkipäiväsankarin itse järjestämässä tilaisuudessa (kotona, tms.), voi esimies järjestää työpaikalla pienimuotoisen kahvitilaisuuden sankarin lähimmille työtovereille. Henkilöstö on oikeutettu käyttämään konsernin omia ruokaloita tai ostamaan lounaslippuja eri paikkakunnilla oleviin sopimusravintoloihin. Ks. intra > Henkilöstöasiat > Henkilöstöedut > Lounasruokailu

6 6(6) Pikkujoulut Pikkujoulu vietetään konsernin yhteisenä pikkujouluna, johon konsernin johtoryhmä vuosittain budjetoi määrärahan. Myös ko. hetkellä määräaikaisessa työsuhteessa olevat ovat tervetulleita. Joululahjat Konsernin johtoryhmä määrittelee vuosittain joululahjaan käytettävän määrärahan ja sopii keskitetystä tai hajautetusta hankinnasta. Kesäjuhlat Henkilöstökerho Näyttöpäätesilmälasit Kesäjuhla vietetään konsernin yhteisenä kesäjuhlana, johon konsernin johtoryhmä vuosittain budjetoi määrärahan. Myös ko. hetkellä määräaikaisessa työsuhteessa olevat ovat tervetulleita. Konsernin johtoryhmä vuosittain budjetoi henkilöstökerholle määrärahan perustuen edellisen vuoden toimintaan ja määrärahahakemukseen ja konsernin taloudelliseen tilanteeseen. Ks. intra > Tempo Henkilöstökerho. Myös määräaikaiset työntekijät voivat osallistua toimintaan työsuhteensa aikana maksamalla jäsenmaksun. Jos työntekijälle määrätään nk. erityistyölasit näyttöpäätetyöhön niiden linssit korvataan kokonaisuudessaan ja kehyksien hinta 120 euroon asti. Katso ohjeistus intrasta > Henkilöstöasiat > Työpaikan ohjeistus > Erityistyölasit Muutokset henkilöstöetuihin Tätä ohjeistusta tullaan täydentämään/muokkaamaan tarpeen mukaan ja sen löytää intrasta kohdasta Henkilöstöasiat > Henkilöstöedut. Muutokset käsitellään yhtiötoimikunnassa ennen julkaisemista.

MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ

MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ Hyväksytty kunnanhallituksessa x.x.2016 x SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 3 2 MUISTAMISTILAISUUDET... 3 2.1 Työmerkkipäivät... 3 2.2 Läksiäistilaisuus... 3 2.3 Eläkkeelle siirtyminen...

Lisätiedot

Elisa Paketti näin se toimii

Elisa Paketti näin se toimii Elisa Paketti näin se toimii Mistä Elisa Paketti koostuu? Elisa Paketti on kätevä tapa hankkia puhelin ja liittymä yhdessä. Elisa Paketti koostuu yleensä puhelimesta ja puhepaketista. Lisäksi voit valita

Lisätiedot

MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ

MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ MUISTAMIS- JA PALKITSEMISSÄÄNTÖ Hyväksytty kunnanhallituksessa x.x.2014 x SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 3 2 MUISTAMISTILAISUUDET... 3 2.1 Työmerkkipäivät... 3 2.2 Läksiäistilaisuus... 3 2.3 Eläkkeelle siirtyminen...

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

100KUITU 100/100Mbit/s. 1000KUITU 1000/1000Mbit/s. 40 /kk. 60 /kk TILAUSSOPIMUS 1/4. Henkilötunnus. Sähköposti

100KUITU 100/100Mbit/s. 1000KUITU 1000/1000Mbit/s. 40 /kk. 60 /kk TILAUSSOPIMUS 1/4. Henkilötunnus. Sähköposti TILAUSSOPIMUS 1/4 Nimi Osoite Postinumero ja Postitoimipaikka Henkilötunnus Puhelinnumero Toimitusosoite (jos sama ei tarvitse täyttää) Sähköposti Asuntoni kuuluu seuraavan yhtiön (kunnan) alueella: Limingan

Lisätiedot

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN SOPIMUS 1 (6) TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN TeliaSonera Finland Oyj ja KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY, Y-tunnus: 0201722-8, ovat

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto 1.12.2017 Yleistä: Hinnat sisältävät alv:n (24 %). Laskutusjakso on 1 kk. Puhelut kotimaassa ovat sekuntiveloitteisia. Puhelut palvelunumeroihin laskutetaan sykäysperusteisesti.

Lisätiedot

DNA LIITTYMÄHINNASTO 9/2019

DNA LIITTYMÄHINNASTO 9/2019 DNA LIITTYMÄHINNASTO 9/2019 DNA Puhelinliittymät DNA RAJATON DNA Rajaton -liittymät sisältävät rajattomasti puheluita ja teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella. DNA Max 4G Rajaton

Lisätiedot

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä KYMP Viihde alk. 39,90 /kk KYMP Laajakaista Tarjous! ADSL 10/1 M 16,00 /kk (Kotkan alue. 18 kk sopimus ensimmäiset 6 kk -50 %. Norm. 32,00 /kk,

Lisätiedot

Otan valokuidun käyttööni heti, kun valokuitu on asennettu tai päivämäärästä (viimeistään 18 kk sisällä asennuksesta).

Otan valokuidun käyttööni heti, kun valokuitu on asennettu tai päivämäärästä (viimeistään 18 kk sisällä asennuksesta). TILAUSSOPIMUS 1/4 Nimi Osoite Postinumero ja Postitoimipaikka Henkilötunnus Puhelinnumero Sähköposti Asuntoni kuuluu seuraavan yhtiön (kunnan) alueella: Limingan Kuitu Oy Tyrnävän Kuitu Oy Lumijoen Kuitu

Lisätiedot

Elisa Uutiset. Touko/kesäkuu 2008. Tekee sen helpoksi.

Elisa Uutiset. Touko/kesäkuu 2008. Tekee sen helpoksi. Elisa Uutiset Touko/kesäkuu 2008 Tekee sen helpoksi. Elisalla Suomen paras 3G-verkko Tuoreen kuuluvuusselvityksen mukaan Elisalla on Suomen paras 3G-verkko. Riippumaton tutkimus osoittaa Elisan olevan

Lisätiedot

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto 1.11.2016 Yleistä: Hinnat sisältävät alv:n (24 %). Laskutusjakso on 1 kk. Puhelut kotimaassa ovat sekuntiveloitteisia. Puhelut palvelunumeroihin laskutetaan sykäysperusteisesti.

Lisätiedot

Päihdeohjelman lomakkeet. 1. Muistio puheeksiottotilanteesta 2. Hoitositoumus 3. Kuntoutussuunnitelma 4. Varoitus päihteiden käytöstä

Päihdeohjelman lomakkeet. 1. Muistio puheeksiottotilanteesta 2. Hoitositoumus 3. Kuntoutussuunnitelma 4. Varoitus päihteiden käytöstä Päihdeohjelman lomakkeet 1. Muistio puheeksiottotilanteesta 2. Hoitositoumus 3. Kuntoutussuunnitelma 4. Varoitus päihteiden käytöstä Työterveyslaitos Topeliuksenkatu 41 a A, 00250 Helsinki, puh. 030 4741,

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

Sisältää rajattomasti puheluita ja teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella.

Sisältää rajattomasti puheluita ja teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella. DNA LIITTYMÄHINNASTO 4/2019 DNA Max 4G Rajaton Rajaton netti 4G-verkon maksiminopeudella kotimaassa ja EU-dataa 20 Gt/kk. Rajattomasti puheluita ja teksti- ja multimediaviestejä kotimaassa ja EU/ETAalueella.

Lisätiedot

DNA Yrityspaketti -liittymän hinnasto 28.5.2012 alkaen

DNA Yrityspaketti -liittymän hinnasto 28.5.2012 alkaen 6/12 DNA Yrityspaketti -liittymän hinnasto 28.5.2012 alkaen DNA Yrityspaketti -liittymä veroton hinta Avausmaksu 2,0000 Avausmaksu Yritys DNA:ssa Kuukausimaksu ilman puhepakettia 2,0000/kk Puhelut DNA

Lisätiedot

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni

TIEDOTE AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (5) Konserni 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 40,0 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 41,4 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot

MITÄ TYÖNTEKIJÄN PALKKAAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA?

MITÄ TYÖNTEKIJÄN PALKKAAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA? MITÄ TYÖNTEKIJÄN PALKKAAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA? Palkan maksamisesta aiheutuvat velvoitteet, kustannukset ja niiden maksaminen Tilitoimisto Suomalainen Oy, Sari Suomalainen, KLT Ensimmäinen työntekijä

Lisätiedot

MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO

MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO 12/2018 DNA Rajaton 3G ja 4G DNA Rajaton 4G Super DNA Rajaton 4G DNA Rajaton 4G Teho ja DNA Rajaton 4G Teho Extra DNA Rajaton 3G Perus DNA Rajaton 3G 39,90

Lisätiedot

Henkilöstön palkitseminen ja muistaminen

Henkilöstön palkitseminen ja muistaminen 1 Henkilöstön palkitseminen ja muistaminen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Ohjeen nimi HENKILÖSTÖN PALKITSEMINEN JA MUISTAMINEN Vastuuhenkilö henkilöstöpäällikkö Voimaantulo 1.1.2017 Päätös Johtoryhmä

Lisätiedot

Sairauslomien omailmoituskäytännöt työpaikoilla

Sairauslomien omailmoituskäytännöt työpaikoilla Sairauslomien omailmoituskäytännöt työpaikoilla Kyselytutkimus keväällä 2017 Vastaajia 320 1.1.2015, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry, Osasto/Laatija, www.teamliitto.fi 1 Kysely sairausloman omailmoituksen

Lisätiedot

AMMATILLINEN KUNTOUTUS

AMMATILLINEN KUNTOUTUS AMMATILLINEN KUNTOUTUS Ammatillinen kuntoutus auttaa jatkamaan työssä Työkyvyn heikkeneminen voi estää työskentelysi jossain vaiheessa työuraa. Tällöin ammatillinen kuntoutus voi auttaa sinua jatkamaan

Lisätiedot

MUISTAMISSÄÄNTÖ. Mynämäen kunta

MUISTAMISSÄÄNTÖ. Mynämäen kunta MUISTAMISSÄÄNTÖ Mynämäen kunta Kunnanhallitus hyväksynyt.. 2014 Voimaantulo 1.1.2015 2 HENKILÖKUNNAN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ 1. HENKILÖKUNTA Syntymäpäivät Mynämäen kunnan palveluksessa

Lisätiedot

Rotarian Leadership Academy 15.2.2007. Katri Pietilä Aina Group Oyj

Rotarian Leadership Academy 15.2.2007. Katri Pietilä Aina Group Oyj Rotarian Leadership Academy 15.2.2007 Katri Pietilä Aina Group Oyj 13.2.2007 1 Katri Pietilä Yo Kaurialan lukio 1979 KTM HKKK 1985 Yhdyspankki/Merita-konserni 1985 1994: rahoitusneuvottelija, yritysasiamies,

Lisätiedot

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv. 23 %

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv. 23 % Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle Hinnat sis. alv. 23 % 1 Sisällysluettelo: Minuuttihinnoitellut Elisa Oiva -liittymät...3 Elisa Puhepaketti -liittymät...4 Elisa Mobiililaajakaista

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 TIEDOTE 1(5) 27.11.2006 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-syyskuussa oli 69.865.140 euroa (vuonna 2005

Lisätiedot

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv 24 %

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv 24 % Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle Hinnat sis. alv 24 % Sisällysluettelo: Minuuttihinnoitellut Elisa Oiva -liittymät...3 Elisa Puhepaketti -liittymät... 4 Elisa Mobiililaajakaista

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010. ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä 222222222222222222 Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2010 ICT-liiketoiminnan organisaatio uudistettiin Medialiiketoiminnan positiivinen kehitys jatkuu

Lisätiedot

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät. Hinnasto 1.4.2015

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät. Hinnasto 1.4.2015 Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät Huom. 1.4.2013 lähtien liittymiin, joiden kuukausimaksuun ei ennestään sisältynyt datasiirtoa, lisättiin rajaton kotimaan datakäyttö (max 256 kbit/s) Hinnasto

Lisätiedot

Ohjeet korvaavan työn tekemisestä Raision kaupungissa

Ohjeet korvaavan työn tekemisestä Raision kaupungissa Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Yhteistoimintaryhmä 93 25.10.2018 Asianro 973/01.01.01/2018 306 Ohjeet korvaavan työn tekemisestä Raision kaupungissa Päätöshistoria Yhteistoimintaryhmä 25.10.2018 93

Lisätiedot

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET Mobiili-tv-palvelua käytetään puhelimen mobiili-tv-sovelluksella. Tässä dokumentissa kuvatut toiminnallisuudet ovat esimerkkejä tiettyjen puhelinmallien toiminnallisuuksista.

Lisätiedot

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min Hinnasto 2012 DNA Pro Puhe -liittymät Kaikki DNA Pro -liittymät sisältävät nopean nettiyhteyden ja 50 tuntia puheluita DNA Pro- ja DNA-liittymiin. DNA Pro 1 3,90 /kk Liittymän avausmaksu 2,90 Kk-maksuun

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

@450-laajakaista kylien tietoliikenneratkaisuna Kokonaisvaltainen kyläsuunnittelu seminaari 23.4.2009 Pori. Anne Suomi, Digita Oy

@450-laajakaista kylien tietoliikenneratkaisuna Kokonaisvaltainen kyläsuunnittelu seminaari 23.4.2009 Pori. Anne Suomi, Digita Oy @450-laajakaista kylien tietoliikenneratkaisuna Kokonaisvaltainen kyläsuunnittelu seminaari 23.4.2009 Pori Anne Suomi, Digita Oy Agenda 1. Laajakaista mobiiliksi 2. Kylien laajakaistayhteydet valtioneuvoston

Lisätiedot

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla.

TIEDOTE 14.11.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihto ja kannattavuus pysyvät viime vuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2011 Konserni Operatiivinen tulos parantunut lähes 4 milj. euroa Hallituksen puheenjohtajaksi Panu Ala-Nikkola Konserniin

Lisätiedot

Asiakastiedote 6/2005

Asiakastiedote 6/2005 uutiset Sonera- Asiakastiedote 6/2005 Matkapuhelin 60 minuuttia puheaikaa Sonera Max -liittymään Kotipuhelin Varaudu kesän ukkosiin Internet Plussaa tai Ykkös- Bonusta Sonera Laajakaistasta Matkapuhelin

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.6.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OHJE 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA Työnantajapolitiikkayksikkö HUOMIONOSOITUKSET JA MERKKIPÄIVÄLAHJAT HELSINGIN KAUPUNGILLA

HELSINGIN KAUPUNKI OHJE 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA Työnantajapolitiikkayksikkö HUOMIONOSOITUKSET JA MERKKIPÄIVÄLAHJAT HELSINGIN KAUPUNGILLA HELSINGIN KAUPUNKI OHJE 1 (6) Jakelussa mainituille HUOMIONOSOITUKSET JA MERKKIPÄIVÄLAHJAT HELSINGIN KAUPUNGILLA Kaupunginjohtaja on hyväksynyt johtajistokäsittelyssä 14.12.2016 uudet merkkipäivälahjaperiaatteet.

Lisätiedot

TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN 4.12.2018 CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA Miten ja milloin ilmoitetaan tulorekisteriin? Jos joulukuun palkat maksetaan tammikuun alussa, ilmoitetaanko

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.12.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

Elisa Puhekaista. Asennus- ja käyttöohje

Elisa Puhekaista. Asennus- ja käyttöohje Elisa Puhekaista Asennus- ja käyttöohje 1 Tervetuloa Elisa Puhekaista -asiakkaaksi Elisa Puhekaista on palvelu, jonka avulla voit käyttää Elisa Laajakaista -liittymääsi myös puhumiseen. Voit soittaa ja

Lisätiedot

Molemmat esitykset saivat kannatusta.

Molemmat esitykset saivat kannatusta. YTY-ryhmä 21 07.09.2016 YTY-ryhmä 28 17.11.2016 YTY-ryhmä 3 17.01.2017 YTY-ryhmä 7 13.03.2017 Kunnanhallitus 104 20.03.2017 HENKILÖSTÖETUUDET, MUUTOS 47/1/16/164/2013 YTYryhmä 07.09.2016 21 Työsuojelupäällikkö

Lisätiedot

Kannuksen kaupungin merkkipäiväohje

Kannuksen kaupungin merkkipäiväohje Kannuksen kaupungin merkkipäiväohje Yt-toimikunta 22.8.2016 16 Kaupunginhallitus 6.9.2016 106 Merkkipäiväohje Sisällys Yleisohjeet... 1 Henkilöstö... 1 Luottamushenkilöt... 3 Kunniamerkit... 3 Kuolemantapaus

Lisätiedot

SAUNALAHDEN PALVELUPAKETIN TOIMITUSEHDOT

SAUNALAHDEN PALVELUPAKETIN TOIMITUSEHDOT SAUNALAHDEN PALVELUPAKETIN TOIMITUSEHDOT 1.3.2012 1. Sopimuksen kohde Saunalahti Palvelupaketti -sopimus on määräaikainen sopimus, joka sisältää pakettihinnoitellun matkaviestintäliittymän ja matkaviestintäverkon

Lisätiedot

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY:n YHTEENLIITTÄMISHINNASTO Voimassa 1.1.2014 lukien Hinnasto sisältää Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n kiinteän televerkon yhteenliittämispalvelujen maksut operaattoriasiakkaille. Hinnaston

Lisätiedot

Yhdessä teemme ihmeitä.

Yhdessä teemme ihmeitä. Yhdessä teemme ihmeitä. Kasvata Talentiaa ja tienaa SuperLahjakortti! Kerro Talentiasta työssäkäyvälle ystävällesi. Jos hän liittyy jäseneksi, saatte molemmat 30 euron arvoiset SuperLahjakortit, joilla

Lisätiedot

Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu. Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin

Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu. Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin 2008 Jos Elisa Pakettisi sopimuskausi on päättymässä, sinun kannattaa nyt vaihtaa uuteen puhelimeen Uusi puhelin ilman merkittävää

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 16.5.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 14.674.840 euroa. Liikevaihto kasvoi 9,9 % edellisen

Lisätiedot

AINA GROUPIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2005

AINA GROUPIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2005 TIEDOTE 1(9) 29.3.2006 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2005 Aina Group on yrityskokonaisuus, jolla on kolme toisiaan tukevaa toimialaa; media, tietoliikenne ja tietotekniikka.

Lisätiedot

Seuraavia sääntöjä sovelletaan sekä vakinaisessa että määräaikaisessa palvelussuhteessa olevaan henkilöstöön, kun ehdot täyttyvät.

Seuraavia sääntöjä sovelletaan sekä vakinaisessa että määräaikaisessa palvelussuhteessa olevaan henkilöstöön, kun ehdot täyttyvät. 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI Kaupunginhallitus 22.12.2008 368 Kaupunginhallitus 24.5.2010 135 lisäys/muutos Voimaantulo 1.1.2009 Kaupunginhallitus 11.11.2013 346 Voimaantulo 1.12.2013 Voimaantulo 1.1.2017 MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ

Lisätiedot

VASO-ASUKKAAN OPAS. DNA Kiinteistölaajakaista

VASO-ASUKKAAN OPAS. DNA Kiinteistölaajakaista VASO-ASUKKAAN OPAS DNA Kiinteistölaajakaista 1 Tervetuloa nopean laajakaistan pariin! Onneksi olkoon, olet tehnyt hyvän valinnan muuttaessasi Vason asuntoon.tämä on opas laajakaistan käyttöönottoon ja

Lisätiedot

Seija Karttunen Virpi Pasanen. Luontoisedut ja muut henkilökuntaedut. verotuksessa

Seija Karttunen Virpi Pasanen. Luontoisedut ja muut henkilökuntaedut. verotuksessa Seija Karttunen Virpi Pasanen Luontoisedut ja muut henkilökuntaedut verotuksessa Talentum Pro Helsinki 2016 Copyright Talentum Media Oy ja tekijät Yhteistyössä Lakimiesliiton Kustannus ISBN 978-952-14-2616-2

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNNAN MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ

UTAJÄRVEN KUNNAN MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ UTAJÄRVEN KUNNAN MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ Yhteistyötoimikunta 9.1.2017 Kunnanhallitus 30.1.2017 Yhteistyötoimikunta 28.11.2017 Johdanto Merkkipäiväsäännössä määritellään toimintaohjeet työnantajan edustajalle

Lisätiedot

Käyttöluvan myöntäminen: pitkä elokuva, mainos, kaupallinen lyhytelokuva tai dokumentti

Käyttöluvan myöntäminen: pitkä elokuva, mainos, kaupallinen lyhytelokuva tai dokumentti Käyttöluvan myöntäminen: pitkä elokuva, mainos, kaupallinen lyhytelokuva tai dokumentti Teoksen oikeudenomistajat voivat halutessaan myöntää käyttöluvan teostensa käyttämiseen avtuotannoissa. Pitkissä

Lisätiedot

Antennitelevision muutokset taloyhtiöissä. pekka.viitanen@dna.fi suunnittelupäällikkö +358 44 721 2340

Antennitelevision muutokset taloyhtiöissä. pekka.viitanen@dna.fi suunnittelupäällikkö +358 44 721 2340 Antennitelevision muutokset taloyhtiöissä pekka.viitanen@dna.fi suunnittelupäällikkö +358 44 721 2340 1 SISÄLTÖ DNA lyhyesti Taajuusmuutos ja T2-siirtymä Yle HD:n siirtovelvoite Yhteenveto 2 DNA LYHYESTI

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2007

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2007 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2007 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto tammi-kesäkuussa oli 51.767.375 euroa (vuonna 2006 vastaavalla

Lisätiedot

KOTITALOUS- VÄHENNYS. Aalto Hoivapalvelut Oy

KOTITALOUS- VÄHENNYS. Aalto Hoivapalvelut Oy KOTITALOUS- VÄHENNYS Mitä kotitalousvähennys tarkoittaa? Kun hankit palveluita kotiin, esimerkiksi siivouspalvelua yritykseltä, saat vähentää yritykselle maksetusta summasta osan verotuksessa. Kotitalousvähennystä

Lisätiedot

SUORITUSLISÄJÄRJESTELMÄ KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄSSÄ

SUORITUSLISÄJÄRJESTELMÄ KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄSSÄ SUORITUSLISÄJÄRJESTELMÄ KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄSSÄ SISÄLTÖ 1) Arviointikriteerit... 2 2) Suoritustasot... 2 3) Arviointijakso... 2 4) Kehitys- ja arviointikeskustelut... 3 5) Päätöksenteko...

Lisätiedot

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA Rajaton -liittymät Ei käyttökattoa, liittymät sisältävät rajoittamattoman määrän kotimaan puheluita, teksti- ja multimediaviestejä sekä tiedonsiirtoa. DNA Rajaton 3G Perus

Lisätiedot

Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut

Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut 1 (5) Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut 1. Mikä on tulorekisteri? Tulorekisteri on sähköinen kansallinen tietokanta, jota ylläpitää Verohallinnon Tulorekisteriyksikkö.

Lisätiedot

Perehdyttämisen tarkistuslista

Perehdyttämisen tarkistuslista Perehdyttämisen tarkistuslista Yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti, verkkosivut Työpaikan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti Perehdytettävä Perehdyttäjä Perehdyttämisaika alkaa

Lisätiedot

Verohallinto on vahvistanut luontoisetuarvot vuodelle 2016 (dnro: 165/200/2015).

Verohallinto on vahvistanut luontoisetuarvot vuodelle 2016 (dnro: 165/200/2015). Luontoisedut 2016 Verohallinto on vahvistanut luontoisetuarvot vuodelle 2016 (dnro: 165/200/2015). 1 Kotimaassa ja ulkomailla työnantajalta saadut luontoisedut on arvioitava seuraavien perusteiden mukaan:

Lisätiedot

MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ YT-toimikunta 4.10.2013 5 Kunnanhal itus 21.10.2013 Kunnanvaltuusto 11.11.2013 Voimaantulo: 1.1.2014

MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ YT-toimikunta 4.10.2013 5 Kunnanhal itus 21.10.2013 Kunnanvaltuusto 11.11.2013 Voimaantulo: 1.1.2014 MERKKIPÄIVÄSÄÄNTÖ YT-toimikunta 4.10.2013 5 Kunnanhallitus 21.10.2013 Kunnanvaltuusto 11.11.2013 Voimaantulo: 1.1.2014 Luumäen kunta muistaa luottamushenkilöitään ja henkilöstöään heidän merkkipäivinään

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2008

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2008 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2008 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto tammi-kesäkuussa oli 51,9 milj. euroa (vuonna 2007 vastaavalla

Lisätiedot

DNA Yritysliittymän hinnasto alkaen

DNA Yritysliittymän hinnasto alkaen 6/12 DNA Yritysliittymän hinnasto 28.5.2012 alkaen DNA Yritysliittymä veroton hinta Avausmaksu 2,3770 Avausmaksu Yritys DNA:ssa 6,5000/kk Puhelut DNA Yritysliittymästä DNA-liittymiin DNA Vastaajaan Kotimaan

Lisätiedot

Liiketulos nousi positiiviseksi Lähes mobiililiittymää, maan 4. suurin operaattori

Liiketulos nousi positiiviseksi Lähes mobiililiittymää, maan 4. suurin operaattori 1(5) Hallinto ja viestintä Katri 222222222222222222 Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2009 Liiketulos nousi positiiviseksi Lähes 100 000 mobiililiittymää, maan 4. suurin operaattori Konserni

Lisätiedot

Lapuan kaupunki. Lapuan kaupungin muistamisohje. Säännöt ja ohjeet nro 355. Hyväksytty: Lapuan kaupunginhallitus

Lapuan kaupunki. Lapuan kaupungin muistamisohje. Säännöt ja ohjeet nro 355. Hyväksytty: Lapuan kaupunginhallitus Säännöt ja ohjeet nro 355 Lapuan kaupungin muistamisohje Hyväksytty: Lapuan kaupunginhallitus 3.9.2018 10 Voimaantulo: 1.10.2018 2 Lapuan kaupungin muistamisohje 1 en soveltamisala 2 Yleiset ohjeet tta

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNGIN MUISTAMISOHJE

HARJAVALLAN KAUPUNGIN MUISTAMISOHJE HARJAVALLAN KAUPUNGIN MUISTAMISOHJE Sisällys Harjavallan kaupungin muistamisohje... 3 Yleistä... 3 Henkilöstö... 3 Syntymäpäivät... 3 Eläkkeelle siirtyminen... 3 Palvelussuhteen päättyminen... 4 Muistaminen

Lisätiedot

ICT-yritysliiketoiminnassa keskitymme asiakkaisiin virtuaalioperaattorina Medialiiketoiminta kehittyy positiivisesti

ICT-yritysliiketoiminnassa keskitymme asiakkaisiin virtuaalioperaattorina Medialiiketoiminta kehittyy positiivisesti 1(5) Hallinto ja viestintä Katri 222222222222222222 Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2010 ICT-yritysliiketoiminnassa keskitymme asiakkaisiin virtuaalioperaattorina Medialiiketoiminta

Lisätiedot

Toimivaltuudet on määritelty Lapuan kaupungin hallintosäännössä.

Toimivaltuudet on määritelty Lapuan kaupungin hallintosäännössä. Johtajasopimus Tällä Lapuan kaupungin ja Satu Kankareen (8.2.1966) välisellä johtajasopimuksella sovitaan kaupunginjohtajan työn painopisteistä ja tavoitteista sekä palvelussuhteen ehdoista. 1 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2007

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2007 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2007 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto tammi-syyskuussa oli 76.888.019 euroa (vuonna 2006 vastaavalla

Lisätiedot

Perehdyttämisen tarkistuslista

Perehdyttämisen tarkistuslista Perehdyttämisen tarkistuslista PEREHDYTTÄJÄLLE JA PEREHDYTETTÄVÄLLE Yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti Työpaikan nimi, osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti Perehdytettävä Perehdyttäjä

Lisätiedot

TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUISTA TYÖNANTAJALTA PERITTÄVÄT KORVAUKSET 1.1.2014 ALKAEN (ALV 0 %)

TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUISTA TYÖNANTAJALTA PERITTÄVÄT KORVAUKSET 1.1.2014 ALKAEN (ALV 0 %) Rauman sosiaali- ja terveysvirasto Työterveyshuolto TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUISTA TYÖNANTAJALTA PERITTÄVÄT KORVAUKSET 1.1.2014 ALKAEN (ALV 0 %) LAKISÄÄTEINEN TYÖTERVEYSHUOLTO Yksilöön kohdistuva toiminta

Lisätiedot

Alma Media Oyj Code of Conduct eettinen ohjeistus

Alma Media Oyj Code of Conduct eettinen ohjeistus Alma Media Oyj 2011 Code of Conduct eettinen ohjeistus Alma Median Code of Conduct -- eettinen ohjeistus Tämä eettinen ohjeistus koskee kaikkia Alma Median ja sen tytäryhtiöiden työntekijöitä organisaatiotasosta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2016 SAATTEEKSI HENKILÖSTÖPANOKSET HENKILÖSTÖ... 3

KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2016 SAATTEEKSI HENKILÖSTÖPANOKSET HENKILÖSTÖ... 3 1(11) KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2016 SISÄLLYSLUETTELO SAATTEEKSI. 2 1. HENKILÖSTÖPANOKSET. 3 1.1. HENKILÖSTÖ... 3 1.1.1 Henkilöstön määrä... 3 1.1.2 Henkilöstön määrä toimialoittain.. 3 1.1.3

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2007 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 24.715.671 euroa (vuonna 2006 vastaavalla

Lisätiedot

Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset Ehdot ja edellytykset 1. More Sony for You kampanjan ( kampanja ) järjestää Home Entertainment of Europe a division of Sony Europe Limited ( Sony ), osoite The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2015 SAATTEEKSI HENKILÖSTÖPANOKSET HENKILÖSTÖ... 3

KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2015 SAATTEEKSI HENKILÖSTÖPANOKSET HENKILÖSTÖ... 3 1(10) KONNEVEDEN KUNTA HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2015 SISÄLLYSLUETTELO SAATTEEKSI. 2 1. HENKILÖSTÖPANOKSET. 3 1.1. HENKILÖSTÖ... 3 1.1.1 Henkilöstön määrä... 3 1.1.2 Henkilöstön määrä toimialoittain.. 3 1.1.3

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 1(5) 29.8.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 30.181.495 euroa. Liikevaihto kasvoi 10,5 %

Lisätiedot

Valokuituliittymä Pälkäneellä 2016

Valokuituliittymä Pälkäneellä 2016 Valokuituliittymä Pälkäneellä 2016 Huippunopea valokuituverkko nyt tulossa Pälkäneelle! Miksi valokuitu Pälkäneelle valokuitua rakennetaan avoimen verkon periaatteella, jolloin käyttäjä saa vapaasti valita

Lisätiedot

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto case Saga Furs Oyj Sisältö Yrityksen esittely Projektin tavoitteet Projektin aikataulu Sympan käyttöönottoprosessi Sympa käytännössä Mitä seuraavaksi? Kysymyksiä Turkisalan

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO VAKKA-SUOMEN PUHELIN OY:N PALVELUMAKSUT 1.1.2015 HINNASTO 21.1.2016 1 (8)

SISÄLLYSLUETTELO VAKKA-SUOMEN PUHELIN OY:N PALVELUMAKSUT 1.1.2015 HINNASTO 21.1.2016 1 (8) HINNASTO 21.1.2016 1 (8) VAKKA-SUOMEN PUHELIN OY:N PALVELUMAKSUT 1.1.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 PUHELINLIITTYMÄT... 2 2.1 VSP -liittymä... 2 2.2 Mittausliittymä... 2 2.3 Tilapäisliittymä...

Lisätiedot

Tekes kustannusten tilittäminen: Henkilöstö- ja yleiskulut Anne-Maj Virvelä

Tekes kustannusten tilittäminen: Henkilöstö- ja yleiskulut Anne-Maj Virvelä Tekes kustannusten tilittäminen: Henkilöstö- ja yleiskulut 7.11.2017 --- Anne-Maj Virvelä Ennen koulutusta 1. Mitä tiedän aiheesta etukäteen? 2. Mitä haluan oppia koulutuksessa? Pohdi vähintään 2 kysymystä

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 17.3.2015 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

11. Jäsenistön ansiotaso

11. Jäsenistön ansiotaso 24 Kuvio 19. 11. Jäsenistön ansiotaso Tutkimuksessa selvitettiin jäsenistön palkkaukseen liittyviä asioita. Vastaajilta kysyttiin heidän kokonaiskuukausiansioitaan (kuukausibruttotulot). Vastaajia pyydettiin

Lisätiedot

DNA Laajakaistaopas Vason asukkaille

DNA Laajakaistaopas Vason asukkaille DNA Laajakaistaopas Vason asukkaille Ohjeita käyttöönottoon ja käyttöön > Päätelaitteen asennus > Sähköposti > Laskutus > Yhteystiedot DNA VASON ohje SM.indd 1 21.8.2008 10:55:41 Tervetuloa nopean laajakaistan

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2009

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2009 TIEDOTE 1(5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2009 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 25,1 milj. euroa (vuonna 2008 vastaavalla

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2006

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2006 TIEDOTE 1(6) 22.5.2006 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2006 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 20.713.670 euroa (vuonna 2005

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 3.6.2014 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015 PALVELUKUVAUS 1 (8) Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 PALVELUKUVAUS 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Vaihtotilaus prosessin osapuolet... 3 3 Vaihtotilauksen tekeminen DNA:lle... 3 4 Vaihtotilauksen

Lisätiedot

Määräaikaiset työsuhteet. - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille

Määräaikaiset työsuhteet. - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille Määräaikaiset työsuhteet - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille 1 2 Määräaikaiset työsuhteet - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille Uuden yliopistolain (558/2009) voimaantulon

Lisätiedot

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan.

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan. 11.11.2013 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2013 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 48,4 milj. euroa (vuonna 2012 vastaavalla jaksolla 52,7 milj. euroa). Liiketulos

Lisätiedot

ISOJOEN KUNNAN HENKILÖSTÖN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN HUOMIOIMINEN

ISOJOEN KUNNAN HENKILÖSTÖN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN HUOMIOIMINEN ISOJOEN KUNNAN HENKILÖSTÖN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN HUOMIOIMINEN Kunta/Kv/Säännöt/Henkilöstön ja luottamushenk huomioiminen Kh 27.06.2011/ 139 Kh 24.09.2012/ 163 ISOJOEN KUNNAN HENKILÖSTÖN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN

Lisätiedot

TIEDOTE 15.11.2010. Koko vuodelle tulossa positiivinen liiketulos yrityskaupan ansiosta

TIEDOTE 15.11.2010. Koko vuodelle tulossa positiivinen liiketulos yrityskaupan ansiosta 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2010 Koko vuodelle tulossa positiivinen liiketulos yrityskaupan ansiosta Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto

Lisätiedot

IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t

IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t IT-palvelujen ka yttö sa a nnö t Tampereen yliopisto Yliopistopalvelut / tietohallinto Rehtorin päätös 28.8.2014. Sisällysluettelo 1 Soveltamisala... 2 2 Käyttövaltuudet ja käyttäjätunnus... 2 2.1 Käyttövaltuudet...

Lisätiedot

Työasemien uusi hankintamalli Ari Hovila, 12/2018

Työasemien uusi hankintamalli Ari Hovila, 12/2018 Työasemien uusi hankintamalli Ari Hovila, 12/2018 Taustaa Uudet henkilökunnan laitteet hankitaan leasingrahoituksella MUHE: 1.1.2015 alkaen OPHE: 1.1.2016 alkaen Laitteet 2-4 vuotta vuokralla, jonka jälkeen

Lisätiedot

Innovatiivinen työhyvinvointijohtaminen

Innovatiivinen työhyvinvointijohtaminen Työhyvinvointiseminaari Seinäjoella 7-8.2.2018 Innovatiivinen työhyvinvointijohtaminen Anne Iijalainen, henkilöstö- ja hallintojohtaja Laura Latomäki, työhyvinvointiasiantuntija Hämeenlinnan kaupunki Asukasluku

Lisätiedot