KIINTEISTÖ2018 KYMMENEN KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA MESSUESITE -

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIINTEISTÖ2018 KYMMENEN KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA MESSUESITE -"

Transkriptio

1 KIINTEISTÖ2018 KYMMENEN KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA MESSUESITE -

2 NÄYTTEILLEASETTAJAKSI KIINTEISTÖ2018-MESSUILLE Kiinteistö2018-messujen näytteilleasettajana tavoitat rivi- ja kerrostaloyhtiöt sekä isännöitsijät niillä paikkakunnilla, joilla haluat lisätä markkinointia ja myyntiä. Valittavana on kymmenen tapahtumaa vuonna Jokaiseen messutapahtumaan osallistuu asumisoikeusyhdistystä ja kiinteistönomistajaa, jotka edustavat keskimäärin taloutta. Kiinteistömessut järjestetään tavallisesti arki-iltaisin, ne ovat selkeitä ja lyhyitä tapahtumia ja niihin osallistuminen on verrattain edullista. Näytteilleasettajat tavoittavat juuri oikean kohderyhmän, koska messuvieraat saavat henkilökohtaisen kutsun tapahtumaan. Tällaisia kiinteistömessuja on järjestetty Ruotsissa vuodesta 1999 alkaen ja Norjassa vuodesta 2016 alkaen. Suomessa aloitimme syksyllä Toivomme, että osallistut näytteilleasettajana yhteen tai useampaan vuoden 2018 aikana järjestettävästä tilaisuudesta. Messujen ajankohta on klo ja ne päättyvät näytteilleasettajien ja messuvieraiden yhteiseen päivälliseen.

3 TAPAA ASUMISOIKEUSYHDISTYSTEN JA KIINTEISTÖYHTIÖIDEN EDUSTAJIA Messuille kutsuttavana kohderyhmänä ovat kerros- ja rivitaloyhtiöt. Asumisoikeusyhdistykset Kiinteistöyhtiöt Yksityiset rivi- ja kerrostaloyhtiöt Isännöitsijät Aikaisempien messukokemusten perusteella messuvieraina on pääasiassa asumisoikeusyhdistysten hallituksen jäseniä. ESITTELYPISTE Kiinteistö2018-messujen näytteilleasettajat pääsevät niin sanotusti valmiiseen pöytään. Marknadsrespons vastaa kaikista valmisteluista. Messuisännät ja -emännät pystyttävät messut ja ottavat vieraat vastaan ovella. Näytteilleasettajat voivat saapua messuille tuntia ennen messujen alkamista. Näytteilleasettajilla on käytettävissään esittelypöytä. Esittelypisteissä on sähkö ja 2,5 x 2,5 metrin kokoinen esittelytila. Tavallisesti näytteilleasettajat ovat käyttäneet osastoillaan kahta tai kolmea roll-up-telinettä tai seinälle heijastettua näyttöä pöydän takana ja laittaneet pöydälle muun muassa esitteitä ja esittelymateriaalia. Illan aikana messuvieraat voivat tutustua näytteilleasettajiin ja kuunnella erilaisia esitelmiä. Näytteilleasettajat voivat halutessaan vahvistaa messuosallistumisen hyötyä entisestään pitämällä 25 minuutin mittaisen esitelmän. Ennen messuja näytteilleasettajat saavat luettelon kaikista ilmoittautuneista messuvieraista yhteystietoineen. Kiinteistö2018-messut ovat messuvieraille maksuttomat. Messujen rahoittajina toimivat osallistuvat yritykset. ESITTELYPISTE JA ESITELMÄ Messuosallistumisen tuloksen vahvistamiseksi suosittelemme, että näytteilleasettajat varaavat myös 25 minuutin mittaisen esitelmäajan. Näin näytteilleasettajat pääsevät esittelemään toimintaansa messuvieraille muista messutiloista erillään olevassa luentosalissa. Esitelmän pitäminen sopii erityisen hyvin tuotteen tai palvelun tarkempaan kuvailemiseen,mihin ei välttämättä ole mahdollisuutta esittelypisteessä. Hyvä esitelmä tuottaa takuuvarmasti useita asiakasyhteydenottoja käsiteltäväksi messujen jälkeen. Esitelmän pitäjille messuosallistumisen hinta on noin kaksinkertainen pelkän esittelypisteen varanneisiin verrattuna, mutta silloin myös messuosallistumisen tulos yleensä kaksinkertaistuu. Kyseessä on siis liiketoiminnan kannalta hyvä investointi. Marknadsresponsin projektipäälliköt päättävät esitelmien järjestyksen. Näytteilleasettajien toiveet esitelmien pitojärjestyksestä otetaan huomioon, mutta jos useampi näytteilleasettaja toivoo samaa aikaa, esitelmäajat jaetaan mahdollisimman oikeudenmukaisesti.

4 MESSUT Messut järjestetään keskeisillä paikoilla sijaitsevissa konferenssihotelleissa. Messualue on tavallisesti kooltaan neliömetriä, jonka lisäksi käytössämme on messualueen yhteydessä illan esitelmien pitopaikkana yksi tai kaksi erillistä luentosalia. Messujen ajankohta on klo ja ne päättyvät näytteilleasettajien ja messuvieraiden yhteiseen päivälliseen. OHJELMA Nro Päivänmäärä Kaupunki Paikka Viimeinen ilmoittautumispäivä helmikuuta Kuopio Scandic Kuopio 5. tammikuuta helmikuuta Jyväskylä Original Sokos Hotel Alexandra 5. tammikuuta maaliskuuta Lappeenranta Original Sokos Hotel Lappee 2. helmikuuta maaliskuuta Lahti Scandic Lahti 2. helmikuuta huhtikuuta Oulu Original Sokos Hotel Arina 9. maaliskuuta huhtikuuta Vantaa Original Sokos Hotel Vantaa 9. maaliskuuta syyskuuta Vaasa Original Sokos Hotel Royal Vaasa 27. heinäkuuta syyskuuta Turku Scandic Julia 27. heinäkuuta marraskuuta Tampere Scandic Rosendahl 12. lokakuuta marraskuuta Helsinki Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 12. lokakuuta HINTA Esittelypiste: 730 euroa / messutapahtuma Esittelypiste ja 25 minuutin esitelmä: euroa / messutapahtuma Osallistuminen laskutetaan Ruotsin kruunuissa (SEK) 14 päivää ennen jokaista messutapahtumaa. Maksuaika on 30 päivää netto. TARKOITUS Messuillamme on kaksi tarkoitusta: 1) Tarjota hyvä markkinointialusta alan toimijoiden tapaamiseen, näkökulmien vaihtamiseen ja tuotemerkin vahvistamiseen. 2) Myynnin ja kannattavuuden lisääminen lyhyellä aikavälillä tarjoamalla tilaisuus tavata rivi- ja kerrostaloyhtiöiden edustajia eri puolilta maata. Tarkoituksenamme ei ole vain liikkua ympäri Suomea ja välittää tietoa. Tarkoituksemme on kasvattaa liiketoimintaa.

5 ESIVALMISTELUT Uusien näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy viisi viikkoa ennen jokaista messutapahtumaa. Silloin painamme kutsut ja messuluettelot. Neljä viikkoa ennen messuja puhelinpalvelu aloittaa työnsä, johon kuuluu kolme vaihetta: 1) Otamme puhelimitse yhteyttä kaikkiin kohderyhmiin, kerromme tulevista messuista ja tiedustelemme kiinnostusta. 2) Kiinnostuneille lähetetään kutsut. 3) Soitamme kutsutuille muutamaa viikkoa ennen messuja ja muistutamme ilmoittautumisesta, jos kutsutut eivät ole vielä ilmoittautuneet. Näin saamme neljä kertaa enemmän messuvieraita kuin lähettämällä pelkän kirjallisen kutsun. Otamme vastaan ilmoittautumisia messuja edeltävään päivään saakka. Ilmoittautumisajan päätyttyä laadimme osallistujista luettelon, joka lähetetään näytteilleasettajille.

6 TOTEUTUS Messuisännät ja -emännät saapuvat paikalle päivällä laittamaan esittelypöydät valmiiksi, tarkistamaan äänentoiston, valaistuksen ja ilmastoinnin ja tekemään muut tarvittavat valmistelut. Pöydät ovat valmiina näytteilleasettajille tuntia ennen messujen alkamista. Silloin näytteilleasettajat voivat tulla paikalle laittamaan tuotteensa messupöydilleen. Messut alkavat klo Messuisännät ja -emännät ottavat vieraat vastaan ovella, toivottavat heidät tervetulleiksi ja antavat heille messuluettelon ja nimikyltin. Illan aikana järjestetään esitelmiä erillisissä luentosaleissa. Messuvieraat voivat käydä kuuntelemassa itseään kiinnostavia esitelmiä ja tutustua näytteilleasettajiin. Messut päättyvät klo 20.00, jolloin tarjoilemme päivällisen sekä näytteilleasettajille että messuvieraille. SEURANTA Messujen ehkä kaikkein tärkein vaihe on niiden seuranta. Tästä syystä jaamme näytteilleasettajille osallistujaluettelon, joka sisältää kaikkien messuvieraiden nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. Osallistujaluettelossa mainitaan myös, mitä asumisoikeusyhdistystä tai kiinteistöyhtiötä vieraat edustavat. VUODESTA 1999 Olemme järjestäneet reilut 1000 onnistunutta kiinteistömessutapahtumaa Ruotsissa vuodesta 1999 alkaen, Norjassa aloitimme vuonna 2016 ja Suomessa syksyllä Tiedämme, miten messuille saadaan runsaasti osallistujia ja miten tälle kohderyhmälle järjestetään onnistuneita tapahtumia. TUTUSTU MEIHIN Jos kiinteistömessumme ovat entuudestaan tuntemattomat, toimintaamme voi tulla tutustumaan messuillemme. Lähiaikoina järjestettävät tapahtumat löytyvät verkkosivustostamme osoitteesta tai Kiinteistö2018.fi OMAT TAPAHTUMAT Monet yritykset järjestävät omia tapahtumia, joko itse tai yhteistyökumppaneiden kanssa. Messujemme etuna on niiden laajuus, synergiavaikutus muiden näytteilleasettajien kanssa, ammattimainen kutsumenettelymme ja isännöintimme. Messuille osallistuminen on näytteilleasettajille yksinkertaista ja tehokasta. Näytteilleasettajat saavat useita messuvieraita jokaista sijoittamaansa euroa kohden.

7 ILMOITTAUTUMINEN MESSUILLE Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi: Eliisa Kalliomäki Suora fi +358 (0) Direkt se +46 (0) Marknadsrespons AB, Fabriksgatan 4, SE Lidköping, Sverige, puh. +46 (0) SUOSITUKSET Kiinteistö2017-messuille Suomessa osallistuneita yrityksiä: Puh

8 8 HYVÄÄ SYYTÄ OSALLISTUA 1. HENKILÖKOHTAISET TAPAAMISET VALMISTAVAT MAAPERÄÄ. Henkilökohtainen kontakti on tärkeä liiketoimintaprosessin käynnistämiseen. Mahdolliset asiakkaat saavat kasvot yrityksen logon takana oleville ihmisille ja tämä helpottaa myöhemmin pidettävää myyntikeskustelua. 2. ASIAKKAAT TULEVAT LUOKSESI. Messuilla vieraat tulevat toimittajien luokse, eikä päinvastoin. Heistä suuri osa etsii uusia toimittajia. 3. SELKEÄT MARKKINAT. Kiinteistö2018-messut ovat mahdollisuus tapaamiseen neutraalilla maaperällä. Messut kokoavat myyjät ja ostajat yhteen, ja tapaamiset tuovat hyötyä kaikille osapuolille. 4. KAKSISUUNTAISTA KOMMUNIKAATIOTA. Kiinteistö2018-messut toimivat foorumina, sillä ne ovat yhtä paljon ostajan kuin myyjänkin markkinat. 5. ALHAISET KUSTANNUKSET ASIAKASKONTAKTIA KOHDEN. Kiinteistö2018-messut rationalisoivat henkilökohtaisen myyntityön. Hyvin valmistautunut myyjä voi ehtiä käydä läpi kymmenen kertaa enemmän asiakaskontakteja verrattuna tavalliseen myyntityöhön. 6. LAADUKKAAT KONTAKTIT. Messuille osallistuvat näytteilleasettajat ja vieraat ovat paikalla tietystä syystä ja heillä on usein selkeä tavoite osallistumiselleen. 7. KIINTEISTÖ2018-MESSUT VOIDAAN YHDISTÄÄ MUIHIN MARKKINOINTIAKTIVITEETTEIHIN. Hyvällä suunnittelulla messut voivat olla aloitus uusille kampanjoille ja uusille markkinoille. 8. KIINTEISTÖ2018-MESSUT OVAT HYVÄ TAPA KERTOA YRITYKSESTÄ. Osallistuminen Kiinteistö2018-messuille voi olla tärkeä osa yrityksen sijoittumisessa markkinoille. Osallistumalla yritys osoittaa paikkansa alalla. Kiinteistö2018-messut antavat myös henkilöstölle lisätietoa alasta henkilökohtaisten kontaktien, esittelypisteiden ja esitelmien kautta. Fabriksgatan 4, SE Lidköping +46 (0)

KIINTEISTÖ KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA MESSUESITE -

KIINTEISTÖ KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA MESSUESITE - KIINTEISTÖ2019-14 KIINTEISTÖTAPAHTUMAA ERI PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA VUONNA 2019 - MESSUESITE - NÄYTTEILLEASETTAJAKSI KIINTEISTÖ2019-MESSUILLE Kiinteistö2019-messujen näytteilleasettajana tavoitat asunto-osakeyhtiöiden

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2018 VAASA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KESKIVIIKKONA 12. SYYSKUUTA KLO

KIINTEISTÖ2018 VAASA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KESKIVIIKKONA 12. SYYSKUUTA KLO MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 VAASA ORIGINAL SOKOS HOTEL ROYAL VAASA Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa KESKIVIIKKONA 12. SYYSKUUTA KLO 17.00-20.00 PAIKALLISET KIINTEISTÖMESSUT Tervetuloa Vaasassa

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT JOENSUU POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JOENSUUHUN TOUKOKUUSSA.

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT JOENSUU POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JOENSUUHUN TOUKOKUUSSA. POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JOENSUUHUN TOUKOKUUSSA. MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 JOENSUU ORIGINAL SOKOS HOTEL KIMMEL Itäranta 1, Joensuu KESKIVIIKKONA 22. TOUKOKUUTA

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT TURKU POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN TURKUUN SYYSKUUSSA

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT TURKU POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN TURKUUN SYYSKUUSSA POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN TURKUUN SYYSKUUSSA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 TURKU RADISSON BLU MARINA PALACE HOTEL Linnankatu 32, Turku TORSTAINA 19. SYYSKUUTA

Lisätiedot

MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 TURKU TORSTAINA 13. SYYSKUUTA KLO SCANDIC JULIA Eerikinkatu 4, Turku

MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 TURKU TORSTAINA 13. SYYSKUUTA KLO SCANDIC JULIA Eerikinkatu 4, Turku MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 TURKU SCANDIC JULIA Eerikinkatu 4, Turku TORSTAINA 13. SYYSKUUTA KLO 17.00-20.00 PAIKALLISET KIINTEISTÖMESSUT Tervetuloa Turussa järjestettäville Kiinteistö2018-messuille,

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT HELSINKI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN HELSINKIIN MARRASKUUSSA KLO

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT HELSINKI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN HELSINKIIN MARRASKUUSSA KLO POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN HELSINKIIN MARRASKUUSSA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 HELSINKI RADISSON BLU ROYAL HOTEL HELSINKI Runeberginkatu 2, Helsinki KESKIVIIKKONA

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT VAASA POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN VAASAAN SYYSKUUSSA

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT VAASA POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN VAASAAN SYYSKUUSSA POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN VAASAAN SYYSKUUSSA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 VAASA KAUPUNGINTALO Senaatinkatu 1, Vaasa KESKIVIIKKONA 18. SYYSKUUTA KLO 17.00-20.00

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 JYVÄSKYLÄ

KIINTEISTÖ2019 JYVÄSKYLÄ POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN JYVÄSKYLÄÄN HELMIKUUSSA. MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 JYVÄSKYLÄ PAVILJONKI Lutakonaukio 12, Jyväskylä TORSTAINA 21. HELMIKUUTA KLO

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 KUOPIO

KIINTEISTÖ2019 KUOPIO POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN KUOPIOON HELMIKUUSSA. MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 KUOPIO SCANDIC KUOPIO Satamakatu 1, Kuopio KESKIVIIKKONA 20. HELMIKUUTA KLO 17.00-20.00

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT ROVANIEMI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN ROVANIEMELLE SYYSKUUSSA

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT ROVANIEMI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN ROVANIEMELLE SYYSKUUSSA POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN ROVANIEMELLE SYYSKUUSSA MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 ROVANIEMI SCANDIC POHJANHOVI Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi KESKIVIIKKONA 16.

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2018 HELSINKI

KIINTEISTÖ2018 HELSINKI MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 HELSINKI RADISSON BLU ROYAL HOTEL HELSINKI Runeberginkatu 2, Helsinki TORSTAINA 29. MARRASKUUTA KLO 17.00-20.00 PAIKALLISET KIINTEISTÖMESSUT Tervetuloa Helsingissä

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2018 TAMPERE

KIINTEISTÖ2018 TAMPERE MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 TAMPERE SCANDIC TAMPERE CITY Hämeenkatu 1, Tampere KESKIVIIKKONA 28. MARRASKUUTA KLO 17.00-20.00 PAIKALLISET KIINTEISTÖMESSUT Tervetuloa Tampereella järjestettäville

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 LAHTI MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA.

KIINTEISTÖ2019 LAHTI MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA. POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA. MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 LAHTI LAHDEN MESSUT Salpausselänkatu 7, Lahti TORSTAINA 21. MAALISKUUTA KLO 17.00-20.00

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT LAHTI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA.

KIINTEISTÖ2019 MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT LAHTI POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA. POHJOISMAISSA SUOSITUT KIINTEISTÖMESSUT TULEVAT JÄLLEEN LAHTEEN MAALISKUUSSA. MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2019 LAHTI LAHDEN MESSUT Salpausselänkatu 7, Lahti TORSTAINA 21. MAALISKUUTA KLO 17.00-20.00

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC 2 5. 1 0. 2 0 1 6 Tiina Salonen Ohjelmapäällikkö, Kotkan kaupunki kulttuurituottaja (YAMK) MIKÄ ON TAPAHTUMA? = Tapahtumien avulla ihmiset kootaan yhteen jotain tarkoitusta varten

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Messukeskus looginen kohtaamispaikka

Messukeskus looginen kohtaamispaikka Messukeskus looginen kohtaamispaikka Kehityksen kiihtyvä vauhti, informaatiotulva ja ihmisten kasvava ajanpuute lisäävät tapahtumien merkitystä kohtaamispaikkana Kävijät tulevat tapahtumaan saadakseen

Lisätiedot

Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA

Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA Tilannekatsaus 11/2018 FAKTAA ASUNTOMESSUISTA Vuosittain Asuntomessuilla eri paikkakunnilla reilut 120 000 kävijää Messujen isäntäkaupunki hyötyy messukävijöiden

Lisätiedot

YRITYSYHTEISTYÖ. Messukohteena koko Kouvola. Asuntomessujen oheiskohde-info

YRITYSYHTEISTYÖ. Messukohteena koko Kouvola. Asuntomessujen oheiskohde-info YRITYSYHTEISTYÖ Messukohteena koko Kouvola Asuntomessujen oheiskohde-info 4.5.2018 YRITYSYHTEISTYÖ Viime vuosina messujen kävijämäärät eri messupaikkakunnilla ovat vakiintuneet noin 130.000 kävijään messukuukauden

Lisätiedot

ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia

ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia ERIHYVÄ ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017 HANKKEEN STARTTITILAISUUS TAMPEREELLA 3.2.2016 YHTEYSHENKILÖT EEVA-LIISA LEHTO Hankkeen projektipäällikkö puh 040 8255056

Lisätiedot

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela

Yritystori. Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Yritystori Vantaan kaupunki, elinkeinopalvelut Milla Koskela Asuntomessut Kivistössä 2015 Asuntomessut Vantaan Kivistössä 10.7-9.8.2015 Ekologinen ja tiivis pientaloalue: 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa.

Lisätiedot

KOTIMAAN KAMPANJAT. Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys 11.11.2014

KOTIMAAN KAMPANJAT. Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys 11.11.2014 KOTIMAAN KAMPANJAT Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys Kohderyhmä: Kesän lomakohteita suunnittelevat kotimaiset perhematkailijat ja tapahtumakävijät Tavoitteet: Esitellä ja tehdä

Lisätiedot

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013 HEI KAIKKI! Nimeni on Anni Ojantakanen ja olen La Roche-Posay -tiimin uusin vahvistus. Työnkuvaani kuuluvat koulutukset sekä lääkäriyhteistyö. Koulutukseltani olen farmaseutti ja olen työskennellyt niin

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum

XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum YhdeSSä on enemmän XVIII Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari PohjoISen Forum 20. 21. tammikuu 2011 Oulu XIV Pohjois-s-SSuomen työm markkiinasem minaari

Lisätiedot

MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA

MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA MENESTYMISEN EVÄÄT MESSUILLA 4.5.2017 @HelenaWallo #tapahtumatohtori 5.5.2017 TAVOITTEITA uusia ideoita ja ajatuksia messuosallistumiseen liittyen rohkeutta tavoitteiden asettamiseen ja mittaamiseen messujen

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

2. Koulutuspäivät keskusvaalilautakunnille

2. Koulutuspäivät keskusvaalilautakunnille 26.11.2002 OM 15/51/2002 Kunnan keskusvaalilautakunta (pl. Ahvenanmaa) EDUSKUNTAVAALIT 2003: Vaaliohjeet, koulutus ym. 1. Vaaliohjeet Oikeusministeriö kiinnittää keskusvaalilautakuntien huomiota seuraavaan:

Lisätiedot

TYÖAIKAMUODON VALINTA TUKEE KUNNAN PALVELUJEN TUOTTAMISTA

TYÖAIKAMUODON VALINTA TUKEE KUNNAN PALVELUJEN TUOTTAMISTA Henkilöstöhallinnon edustajat Esimiestehtävissä toimivat, työvuorolistojen suunnittelijat ja eri alojen palkanlaskijat Koulutus perehdyttää osallistujan Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE

AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE Virpi Hopeasaari Messeforum Oy Taito Etelä-Suomi 27.2.2017 MESSEFORUM OY Messumarkkinoinnin ammattilainen Yksi Suomen johtavia messumarkkinoinnin suunnittelu-

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j

A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Monikanavainen markkinointi A n ttoni Ke r k ko n e n Ke s k i s u o m a l a i n e n O y j Markkinoinnin karkkikauppa Mikä minun yritykselle sopii parhaiten Potentiaalisten asiakkaiden määrä Konversiohinta

Lisätiedot

Mystery Shopper tutkimus Forma Syksy 10 Messuilla

Mystery Shopper tutkimus Forma Syksy 10 Messuilla Mystery Shopper tutkimus Forma Syksy 10 Messuilla Tutkimuksen toteutus: Expo Expert Oy info@expoexpert.fi www.expoexpert.fi puh. 040 530 5500 MESSUOSASTOJEN YLEISILME Näytteilleasettajilla sommittelun

Lisätiedot

Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA

Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA Yritysyhteistyö MESSUKOHTEENA KOKO KOUVOLA Tilannekatsaus 9/2018 FAKTAA ASUNTOMESSUISTA Vuosittain Asuntomessuilla eri paikkakunnilla reilut 120 000 kävijää Messujen isäntäkaupunki hyötyy messukävijöiden

Lisätiedot

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Kiinnostavatko uudet yhteistyökumppanit ja potentiaaliset asiakkaat Kiinassa ja Venäjällä? Lähde

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 26.10.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Kyselyn kohderyhmänä olivat perjantai-illan vieraat sekä lauantain näytteilleasettajina toimineet yritykset.

Kyselyn kohderyhmänä olivat perjantai-illan vieraat sekä lauantain näytteilleasettajina toimineet yritykset. 13.11.2014 Mielipidekysely Nurmijärvi NYT tapahtumasta 24-25.10.2014 Tapahtuman järjestivät Keuda, yrittäjäjärjestöt sekä Nurmijärven kunta Mielipidekyselyn ajankohta oli 31.10 9.11.2014 Kyselyn kohderyhmänä

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Kongressijäerjestäjäkysely 2013

Kongressijäerjestäjäkysely 2013 Kongressijäerjestäjäkysely 23 kuviot Finland Convention Bureau Taloustutkimus Oy, 8.3.2 Christel Nummela T-65, FCB, Delegaattitutkimus 23, Kuviot, CN 2..22 2 Sisällysluettelo dia Kongressivieraiden määrän

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017

ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017 ERIHYVÄ Erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017 HANKKEEN STARTTITILAISUUS TAMPEREELLA 3.2.2016 Yhteyshenkilöt Eeva-Liisa Lehto, puh 040 8255056, sähköposti eeva-liisa.lehto@foodwest.fi

Lisätiedot

Kokemuksia perhehoidosta. Kuudes tapaaminen. Kouluttajakansio Ikäihmisten perhehoidon valmennus

Kokemuksia perhehoidosta. Kuudes tapaaminen. Kouluttajakansio Ikäihmisten perhehoidon valmennus Kokemuksia perhehoidosta Kuudes tapaaminen Kouluttajakansio Ikäihmisten perhehoidon valmennus Copyright Perhehoitoliitto ry Ilmarisenkatu 17 A 40100 Jyväskylä p. 040 310 1440 toimisto@perhehoitoliitto.fi

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Messuohje NY-yrittäjille

Messuohje NY-yrittäjille Messuohje NY-yrittäjille Hyvä NY-yrittäjä! Kainuun Uskalla Yrittää -semifinaali järjestetään keskiviikkona 7.2. klo 12-16 Kajaanin Prismassa. NY-yritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille

Lisätiedot

Tukikelpoisuus ja takaisinperintä

Tukikelpoisuus ja takaisinperintä ALUEKOULUTUS BOREAL SEMINARS 74300 Sonkajärvi Puh. (017) 760 7700 Telefax (017) 760 7721 http://www.aluekehityssaatio.fi Hankeorganisaatioiden johto Hankkeiden vetäjät, projektipäälliköt, talousvastaavat

Lisätiedot

APUVÄLINE Tampere

APUVÄLINE Tampere 7.-9.11. Tampere Apuväline - enemmän kuin nimensä Apuväline on enemmän kuin nimensä. Toimiva apuväline on mahdollistaja. Oivalluksille on Suomessa suuret markkinat. Tuoko teidän tuote tai palvelu helpotusta

Lisätiedot

TAMMIKUU 2014 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI. Sunnuntai. Sunnuntai. Sunnuntai. Sunnuntai JOULUKUU 2013

TAMMIKUU 2014 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI. Sunnuntai. Sunnuntai. Sunnuntai. Sunnuntai JOULUKUU 2013 1 TAMMIKUU 2014 1 2 3 4 5 Uudenvuodenpäivä 1.-8.1. Uusi Vuosi ja joulu Venäjällä Koululaisten Joululoma 22.12.2013-6.1.2014 6 7 8 9 10 11 12 JOULUKUU 2013 48 1 49 2 3 4 5 6 7 8 50 9 10 11 12 13 14 15 51

Lisätiedot

Tervetuloa Iggloilemaan

Tervetuloa Iggloilemaan Tervetuloa Iggloilemaan Tervetuloa Igglon tarina - Mikko Ranin, toimitusjohtaja Kiinteistönvälitysmarkkinat Turussa - Matti Kasso, varatoimitusjohtaja, Igglo Oy Igglo-palvelun esittely - Tuire Iso-Kouvola,

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

Kuntien kirjastotoimenjohtajat, lääninhallitusten kirjastoista vastaavat sivistystoimentarkastajat ja yhteispalvelualuevastaavat

Kuntien kirjastotoimenjohtajat, lääninhallitusten kirjastoista vastaavat sivistystoimentarkastajat ja yhteispalvelualuevastaavat 14.6.2005 VNK008:00/2003 Kuntien kirjastotoimenjohtajat, lääninhallitusten kirjastoista vastaavat sivistystoimentarkastajat ja yhteispalvelualuevastaavat YHTEISTYÖKUTSU: SUOMI VERKOSSA KAMPANJA KIRJASTOISSA

Lisätiedot

Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa

Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa 10. 11.5.2012 Yleissairaalapsykiatrian päivien ohjelma Torstai 10.5.2012 8.15 9.15 Ilmoittautuminen, aamukahvi 9.15 9.30 Yleissairaalapsykiatrian päivien avaus;

Lisätiedot

Myyntityö Ruotsin markkinoilla

Myyntityö Ruotsin markkinoilla Myyntityö Ruotsin markkinoilla Nordic Export Partners Nordic Export Partners www.nexpa.se Ketkä? Antti Vuori Muutto Ruotsiin vuonna 2006 opiskeluja varten Alunperin kotoisin Tampereelta Viimeiset 5 vuotta

Lisätiedot

Toukokuu 5.5. Vertaistyöryhmä, Turku 6.5. Hallituksen kokous, Turku Parikurssi, Ruissalon kylpylä, Turku (haku 28.4.

Toukokuu 5.5. Vertaistyöryhmä, Turku 6.5. Hallituksen kokous, Turku Parikurssi, Ruissalon kylpylä, Turku (haku 28.4. SANY Toimintakalenteri 2017 Tammikuu 21.1. Hallituksen kokous, Helsinki Helmikuu 10.-11.2. Veera-työhmä, Hämeenlinna 11.-12.2. Arviointityöpaja, Hämeenlinna Maaliskuu 4.3. Hallituksen kokous, Helsinki

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ. Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni

TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ. Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni Lauri Heikkinen 22.1.2013 Schneider Electric lyhyesti 22,4 miljardia

Lisätiedot

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka

Joulumarkkinat Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat 25.11.-27.11.2016 Mikä on kaikkein tärkein? (asiakas) By Aki Tuikka Joulumarkkinat Mukana n. 50 nuori yrittäjyys NY-yritystä ja Verso osk:n jäseniä Jyväskylän koulutuskuntayhtymästä sekä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Sana kampanja on peräisin ranskalaisesta sanasta campagne ja tarkoittaa että, pyritään vaikuttamaan

Lisätiedot

Pelastustaitokampanja Nou Hätä! alkaa taas vuodenvaihteessa. Varaa nyt aikaa 8. luokkalaisten turvallisuusopetukseen.

Pelastustaitokampanja Nou Hätä! alkaa taas vuodenvaihteessa. Varaa nyt aikaa 8. luokkalaisten turvallisuusopetukseen. Pelastustaitokampanja Nou Hätä! 2011 alkaa taas vuodenvaihteessa. Varaa nyt aikaa 8. luokkalaisten turvallisuusopetukseen. Oppilaat leikkivät tulella usein siksi, ettei ole muutakaan tekemistä. Monikaan

Lisätiedot

Rakennusterveysasiantuntija RTA

Rakennusterveysasiantuntija RTA Turun Ammattikorkeakoulu Rakennusterveysasiantuntija RTA 2019-2020 Ajankohta 12.04.2019-16.10.2020 Missä Koulutus järjestetään Turussa, vuoroin Turun AMK:n tiloissa (Sepänkatu 1) ja vuoroin Turun yliopistolla

Lisätiedot

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE Hyvä NY-yrittäjä! NY-aluemessut järjestetään tiistaina 2.2. klo 12-17 Kajaanin Prismassa. NYyritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille kuuluu

Lisätiedot

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis 1 Natura Mobile Projekti 741 päivää la 1.1.2011 to 31.10.2013 2 NM -automaatio 576 päivää la 1.1.2011 pe 15.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011 ke 31.8.2011

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 2.12.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU Nurminen Logistics Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään perjantaina 21. päivänä huhtikuuta 2017 kello 13.00 alkaen osoitteessa

Lisätiedot

Tilaisuuden järjestelyt: % % 3 1 3,4 % ,3 % ,3 % Total 129 Average 4,45

Tilaisuuden järjestelyt: % % 3 1 3,4 % ,3 % ,3 % Total 129 Average 4,45 Question Options Answer count Percentage YLEISTÄ: Paikka (1 tähti = peestä, 5 tähteä = 1 0 0 % 2 1 3,4 % 4 17 58,6 % 5 9 31 % Total 121 Average 4,17 Tilaisuuden järjestelyt: 1 0 0 % 3 1 3,4 % 4 14 48,3

Lisätiedot

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus 1 (9) Pikatreffit Materiaalipaketti sisältää: - mainoskirjepohjat opiskelijoille ja työnantajille - ohjeet opiskelijoille ja työnantajille - matchmaking-viestipohjat treffien jälkeen lähetettäväksi - treffikorttipohjat

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW Suomen Kylätoiminta ry, Maaseutuverkostoyksikkö ja Maaseudun Sivistysliitto järjestävät syksyn 2008 aikana Vastuuta ottavan paikallisyhteisö

Lisätiedot

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen. 5. Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen. 5. Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen Pörssitiedote 13.4.2016 klo 8.30 YHTIÖKOKOUSKUTSU :n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään maanantaina 9.5.2016 klo 15.00 osoitteessa Scandic Marski, kokoustila Carl,

Lisätiedot

Tapahtuman järjestivät Keuda, yrittäjäjärjestöt sekä Nurmijärven kunta. Kyselyn kohderyhmänä olivat näytteilleasettajina toimineet yritykset 44 kpl

Tapahtuman järjestivät Keuda, yrittäjäjärjestöt sekä Nurmijärven kunta. Kyselyn kohderyhmänä olivat näytteilleasettajina toimineet yritykset 44 kpl Nurmijärvi NYT yritysten ja Keudan tapahtumalauantai 26.10.2013 Tapahtuman järjestivät Keuda, yrittäjäjärjestöt sekä Nurmijärven kunta Mielipidekyselyn ajankohta 31.10 10.11.2013 Kyselyn kohderyhmänä olivat

Lisätiedot

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT PARASTA TUOTTOA YLI 60 000 MESSUVIERAASTA! TUTKITTUA TIETOA: Messuilla kävijät ovat vaivautuneet paikalle, koska ovat aidosti kiinnostuneet tarjoamastasi.

Lisätiedot

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on tulospohjaista, verkossa tapahtuvaa markkinointia, jossa ns. julkaisijat välittävät kävijöitä mainostajan sivustolle.

Lisätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Liite 1 Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytetään taulukuissa L1.1-L1.4 esitettyjä säätietoja. Suomi on jaettu neljään säävyöhykkeeseen,

Lisätiedot

NAPPIPARISTON KUUKAUSIKIRJE 9/2013

NAPPIPARISTON KUUKAUSIKIRJE 9/2013 NAPPIPARISTON 31.31 KUUKAUSIKIRJE 9/2013 Nappiparisto on ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjen kehittämisen ja monipuolistamisen valtakunnallinen koordinointihanke vuosille 2011-2012, ja Nappipariston

Lisätiedot

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi 27.1.2015 Miksi nuorten vaikuttamispalvelu? Nuorten kiinnostuksen kohteet tulevat näkyviksi Mahdollistaa nuorten mielipiteiden kuulemisen Tuetaan vaikuttamistaitojen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille. Kaukolämpöpäivät Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8. Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville ja Lämpöklubille Kaukolämpöpäivät 23.-24.8.2017 Verkatehdas, Hämeenlinna Kohtaamispaikka keskiviikkona 23.8.2017 Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa! Kaukolämpöpäiville

Lisätiedot

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jyväskylä 2012 2 ON SYNNYTTÄÄ UUSIA KASVUYRITYKSIÄ JA VAUHDITTAA JO OLEMASSA OLEVIEN YRITYSTEN KASVUA. Tavoite Kummankin Kasvu Open 2012 kilpailusarjan (Kasvuyritykset ja Kasvun ideat) voittajat valitsevat

Lisätiedot

Pete Okkonen Kasvu Open* - toteu1aja Aava & Bang Oy *Kasvu Open is registered trademark of Central Finland Chamber of Commerce

Pete Okkonen Kasvu Open* - toteu1aja Aava & Bang Oy *Kasvu Open is registered trademark of Central Finland Chamber of Commerce Pete Okkonen Kasvu Open* - toteu1aja Aava & Bang Oy *Kasvu Open is registered trademark of Central Finland Chamber of Commerce Tervetuloa Kasvu Open verkostoon Rauman seutu! Kasvu Open on alueellisen ja

Lisätiedot

Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus

Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus 17.11.2015 Sisältö: Taustaa: Yritysten tarve ja älykkään kaupungin tiekartta 2020 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

LCCE. Projektivastaava. Opinnäytetyö. Katosrakenne. merkeissä. yhteyttä yhteistyön merkeissä. LCCE-projekti. Mu06M yritysvierailulle Loviisaan

LCCE. Projektivastaava. Opinnäytetyö. Katosrakenne. merkeissä. yhteyttä yhteistyön merkeissä. LCCE-projekti. Mu06M yritysvierailulle Loviisaan P 2011 Lokakuu LCCE Marraskuu Joulukuu Tammikuu Syyskuu Helmikuu Lokakuu Maaliskuu Marras Huh Lcce lyhyesti MediaModo Oikeita projekteja, Tilan suunnittelu oikeiden ja yritysten toteutus. kanssa. Projektit

Lisätiedot

KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN 1 / 5 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Aika Torstaina 7.4.2016 klo 15.30 Paikka Kattilahalli, Suvilahti, Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki Taaleri Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen

Lisätiedot

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16 MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI CYGNAEUSTALOLLA 30.10. klo 9-16 AIKATAULU 09:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09:30 Tervetuloa! 09:45 Yhteiskuntasimulaattori -peli alkaa 10:30 Maakuntauudistus -mitä, missä,

Lisätiedot

muutamassa minuutissa Pystytät

muutamassa minuutissa Pystytät X-Gloo Mercedes-Benzin tuulitunnelissa testattu Maailman parhaimmat puhallettavat tulevat Saksasta. Sään kuin sään kestävät, tosi näyttävät X-Gloo teltat voit pystyttää missä vain ja ne ovat taatut katseenvangitsijat!

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 Majoitus Olemme tehneet seuraavat

Lisätiedot

Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin

Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Finnverasta rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Jaamme

Lisätiedot

Elintarviketoimialan Kasvupolku keväällä 2017

Elintarviketoimialan Kasvupolku keväällä 2017 Elintarviketoimialan Kasvupolku keväällä 2017 Järjestäjänä Savogrow Oy & kumppanit Tule mukaan kumppaniksi Suomen suurimpaan yritysten sparrausprosessiin! Kasvu Open haastaa start again -yritykset kasvuun

Lisätiedot

Käyttöönottotyöryhmä Minna Arffman. Ajankohtaista asiaa datahub - projektista

Käyttöönottotyöryhmä Minna Arffman. Ajankohtaista asiaa datahub - projektista Käyttöönottotyöryhmä 4.9.2018 Minna Arffman Ajankohtaista asiaa datahub - projektista Projektin aikataulu ja vaiheet, CGI Toimitusprojekti alkaa välittömästi syyskuussa 2018 Valmistuminen 04/2021 Käyttöönoton

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 9.11.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU Nurminen Logistics Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 11. päivänä huhtikuuta 2018 kello 13.00 alkaen osoitteessa

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: 8/2018 Tärkeää Liittopäivien teemana oli viestintä ja vaikuttaminen Avoimet ovet Aivovammaliiton toimistolla 12.12.2018 Nuori, anna äänesi kuulua! Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Liittopäivien

Lisätiedot