Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Kauneudenhoito_303_FI. Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu. Version: 1.0 Päiväys:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Kauneudenhoito_303_FI. Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu. Version: 1.0 Päiväys: 11.12."

Transkriptio

1 Semifinaalitehtävä Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu Päiväys:

2 Sisällysluettelo Johdanto / tehtävän yleiskuvaus Tehtävämoduulien kuvaus Ohjeet kilpailijalle Tehtävässä tarvittavat laitteet ja materiaalit Kilpailijan omat työkalut ja tarvikkeet Arvioinnin kuvaus ARVIOINTIKOHTEET JA -KRITEERIT / Sub./Obj. Liite 1, Kasvonhoitokortti Päiväys:

3 Johdanto / tehtävän yleiskuvaus Kasvohoito ja pikakäsihoito lakkauksella. Kilpailutehtävänä on tehdä asiakkaalle kasvohoito (sis. analyysin, alkupuhdistuksen, pois kitkattavan kuorinnan, 20 min hieronnan, mutanaamion sekä loppuvoiteet) ja pikakäsihoito lakkauksella (sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja lakkauksen). Tehtävämoduulien kuvaus Kasvohoito Kirjallinen analyysi, alkupuhdistus, poiskitkattava kuorinta, 20 minuutin hieronta, mutanaamio sekä loppuvoiteet. Katso tarkemmin, Liite 1 Kasvonhoitokortti Pikakäsihoito Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja lakkaus Ohjeet kilpailijalle Tehtävään käytettävä kokonaisaika on kaksi tuntia ja se ei sisällä paikan valmistelua eikä loppusiivousta. Tehtävässä tarvittavat laitteet ja materiaalit - Hoitotuolin, hoitajan tuolin, työpöydän, luuppilampun, roska-astian - Kasvoanalyysikortin suomeksi ja ruotsiksi - Kasvokulhot (1 iso, 1 keskikokoinen ja 6 pientä), tarjotin(2), kasvosienet, ison spaattelin (tai muun lastan naamion levitykseen), peilin - Peiton, pyyhkeet (yksi iso ja neljä pientä), pääpannan, kertakäyttömyssyn ja suojalasit - Käsipaperin, käsipyyhkeen, kasvopaperit, vanupuikot, vanulaput, sideharson, koktailitikut ja pieniä spaatteleita, kamman - Käsisaippuan, käsien desinfiointiaineen - Kirjoitusalustan, sakset - Hengityssuojan Päiväys:

4 Kilpailijan omat työkalut ja tarvikkeet Kilpailija tuo tullessaan Kauneudenhoitoalojen semifinaaleissa on sovittuna käytäntönä, että jokainen kilpailija tuo mukanaan hoidoissa tarvittavat aineet. Ne ovat vapaasti itse valittavissa, ellei toisin erikseen ohjeisteta. - Kasvohoidossa käytettävät tuotteet (alkupuhdistuksessa käytettävät tuotteet, iholle kuivuvan poiskitkattavan kuorinnan, hierontatuote, naamioksi PANDHY`s GEORGIAN HOITOMUTA sekä loppuvoiteet) - Kasvohoidossa käytettävät välineet (naamiosiveltimet 2 kpl, kasvokompressiliina) - Käsihoidossa käytettävät tuotteet (EDC tai desinfioiva suihke, kynsinauhavoide/-öljy aluslakka, tummapunainen mattalakka, vaalea helmiäislakka, päällyslakka, pikakuivattaja, kynsilakanpoistoaine ja käsivoide) - Käsihoidossa tarvittavat välineet (kynsiviila, kynsinauhapihdit, appelsiinipuutikku) - Työasun, työkengät ja kertakäyttöhanskat - Lyijykynän, pyyhekumin ja kellon (ei kännykkä) - Valokuva itsestään - Kuvauslupalappu - Kilpailijan on todistettava henkilöllisyytensä (myös KELA-kortti käy). Päiväys:

5 Arvioinnin kuvaus Arvioinnissa käytetään sekä objektiivista että subjektiivista arviointia. Finaalin päätuomari muuttaa kilpailutehtävää noin 30 % ennen kilpailutehtävän alkua. Kokonaisuudet muodostuvat määritellyistä arviointikohteista, joita on yhteensä 26 (11 objektiivista ja 15 subjektiivista), ja ne on pisteytetty ohjausryhmän päätöksen mukaisesti. Tuomarit arvioivat näitä 26 arviointikohdetta, josta muodostuu em. arviointikokonaisuudet. Tuomarit saavat koulutuksen tehtäväänsä ennen semifinaaleita. Arviointikokonaisuudet ja pääasialliset arviointikriteerit: asiakasanalyysi, hoitosuunnitelma, työmenetelmät, työn sujuvuus, asiakaspalvelu, ergonomia ja työturvallisuus, siisteys ja taloudellisuus, ongelmanratkaisutaito, ammattimainen asenne, palvelutilanne, ammattimainen viestintä, ajankäyttö. Arviointikokonaisuuksia on kahdeksan, joista voi saada maksimissaan 100 pistettä. Asiakasanalyysi ja hoitosuunnitelma 6 p (obj.) Työmenetelmät ja työn sujuvuus 38 p (subj.) Siisteys, ergonomia ja taloudellisuus 28 p (subj.) Asiakaspalvelu ja yrittäjyys 16 p (13subj.) (3obj.) Lakkaus 6 p (obj.) Aikataulu 3 p (obj.) Työvaiheet 2 p (obj.) Muutos 1 p(obj.) Tasapistetilanteessa arvioinnin painopisteet ovat 1. Työmenetelmät ja työn sujuvuus, 2. Siisteys, ergonomia ja taloudellisuus, 3. Asiakaspalvelu ja yrittäjyys ARVIOINTIKOHTEET JA -KRITEERIT / Sub./Obj. KASVOHOITO JA PIKAKÄSIHOITO LAKKAUKSELLA 100 p 100 Asiakasanalyysi ja hoitosuunnitelma 6 p O analyysikortti on täytetty kokonaan tehtävän loppuun mennessä 2 O ihoanalyysi on oikein 2 - tekee asiakkaan tarpeen mukaisen suunnitelman - tekee monipuolisen asiakkaan tarpeet huomioon ottavan suunnitelmat O hoitosuunnitelma perustuu analyysiin 1 O hoidon tavoite perustuu analyysiin 1 Työmenetelmät ja työn sujuvuus 38 p S työskentely sujuvaa ja ammattimaista 4 S työskentely on järjestelmällistä 4 S kuorinta sujuvaa, asiakkaan suojaus huomioitu ja tukiotteet oikein 7 -kuorinta kasvoilla ja kaulalla, poistettu kokonaan, tukiotteet huomioitu oikein - kuorinta kasvoilla ja kaulalla, poistettu kokonaan, tukiotteet osittain huomioitu - kuorinta kasvoilla ja kaulalla, poistettu kokonaan, tukiotteita ei huomioitu S hieronta on rytmikästä ja rauhallista 6 Päiväys:

6 - hieronta on rytmikästä ja rauhallista ja asiakkaan huomioon ottava - hieronta on rytmikästä ja rauhallista - hieronta on pääosin sujuvaa ja rauhallista S naamio levitys ja poisto siistiä, peittää kasvot ja kaulan 7 - naamion levitys ja poisto on pääsääntöisesti sujuvaa - naamion levitys ja poisto on sujuvaa - naamion levitys ja poisto on sujuvaa ja ammattimaista S kynsien viilaus ja kynsinauhojen siistiminen toteutetaan teknisesti oikein 4 S hoito toteutetaan analyysin ja hoitosuunnitelman mukaisesti 6 Siisteys, ergonomia ja taloudellisuus 28 p S kilpailijan ulkoinen olemus on siisti 3 S työpiste on siisti koko hoidon ajan 5 - huolehtii työympäristön ja työvälineiden puhtaudesta - huolehtii työympäristön ja työvälineiden puhtaudesta ja on tarkka siisteydestä S kilpailija toimii aseptisesti 4 S kilpailija työskentelee ergonomisesti 6 - noudattaa ergonomiaa tutuissa tilanteissa - noudattaa ergonomiaa työssään - noudattaa ergonomiaa työssään ja soveltaa sitä vaihtelevissa tilanteissa S kohdevalon käyttö on oikeanlaista ja hoidon vaiheiden mukaista 4 S kilpailija käyttää tuotteita ja muuta materiaalia taloudellisesti 6 - työskentelee pääsääntöisesti taloudellisesti - työskentelee taloudellisesti ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita Asiakaspalvelu ja yrittäjyys 16 p S asiakkaan turvallisuus ja mukavuus on huomioitu koko hoidon ajan 6 - noudattaa työturvallisuutta - noudattaa työturvallisuutta ja osaa soveltaa sitä muutuvissa olosuhteissa S kilpailijan vuorovaikutus asiakkaan kanssa on luontevaa 7 - hyödyntää vuorovaikutusta asiakaspalvelutilantee - käyttää ammatillista vuorovaikutusta asiakaspalvelutilanteessa -hyödyntää aktiivisesti ammatillista vuorovaikutusta asiakaspalvelussa O kilpailija antaa asiakkaalle ohjeita itsehoitoon kirjallisesti 3 Lakkaus, kaksi pientä virhettä sallittu 6 p O lakkaus on peittävä 2 O koko kynsi on lakattu 2 O lakkaus ei kynsinauhoilla 2 Aikataulu 3 p O hierontaan käytetty aika on ohjeistuksen mukainen 1 O työ valmistuu annetussa aikataulussa 2 Työvaiheet 2 p O kaikki työvaiheet on tehty 2 Muutos 1 p O mahdollinen muutos on toteutettu ohjeen mukaisesti 1 Päiväys:

7 Liite 1, Kasvonhoitokortti KASVOHOITOKORTTI Nimi Syntymävuosi Itsehoitotottumukset: Allergiat: Talineritys Ihon rakenne Huokosten koko normaali ohut pienet normaali lisääntynyt normaali normaalit paksu(hko) suuret(hkot) Kiinteys Rypyt normaali ei ryppyjä alentunut pinnallisia ryppyjä veltostunut syviä ryppyjä Ihon herkkyys normaali herkkä Ihon väri/verenkierto hyvä kalpea kirjava punoittava harmahtava Ihon väri/pigmentti vaalea punertava kellertävä tumma ruskettunut Ihomuutokset avokomedot miliumit maksaläiskät liikakarvotus umpikomedot varsiluomet pisamat/kesakot teleangiektasia papulat rasvasyylät valkopälvi pustelit pigmenttiluomet arvet akne verisuoniluomet turvotus Ihotyyppi: Huomioita hoidon aikana: Päiväys:

8 Hoidon tavoite: Hoitosuunnitelma: Hoidossa käytetyt tuotteet: Itsehoito: Päiväys:

Mark Summary Form. Taitaja 2012. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito. Competitor Name

Mark Summary Form. Taitaja 2012. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito. Competitor Name Summary Form Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito ing Scheme Lock 20-03-2012 09:18:23 Final Lock 26-04-2012 12:09:02 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C D E F Kestovärjäys,

Lisätiedot

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito. Competitor Name

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito. Competitor Name Summary Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito ing Scheme Lock 06-05-2013 15:30:18 Final Lock 16-05-2013 13:36:08 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C D E F G H Mallin

Lisätiedot

Objective Marking. Taitaja 2014 Lahti. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito Competition Day 1. Competitor Name

Objective Marking. Taitaja 2014 Lahti. Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito Competition Day 1. Competitor Name Objective ing Skill Number 303 Skill Kauneudenhoito Competition Day 1 Sub Criterion Lopputulos / kestovärjäys Sub Criterion A6 ing Scheme Lock 26-03-2014 10:43:37 Entry Lock 08-04-2014 17:58:58 Requirement

Lisätiedot

TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT

TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT TEHTÄVÄ 1 KASVOHOITO, sisältäen erikoisnaamion, silmänympäryshoidon ja kestovärjäykset Kilpailuaika: 2h ( ei sisällä paikan valmistelua ja siivousta) Asiakkaalle tehdään

Lisätiedot

303 Kauneudenhoito Palvelut 303 Kauneudenhoito Lajivastaavat

303 Kauneudenhoito Palvelut 303 Kauneudenhoito Lajivastaavat Palvelut 303 Kauneudenhoito Lajivastaavat Mari-Anne Laamo Koulutuskeskus Salpaus mari-anne.laamo(at)salpaus.fi puh. 044 708 0246 1 / 10 Päivi Björninen Koulutuskeskus Salpaus paivi.bjorninen(at)salpaus.fi

Lisätiedot

KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT

KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT RAKENNEKYNNET: - Rakennekynnet 85 - Rakennekynsien huolto 65 - Geelivahvistus omaan kynteen 55 - Yhden kynnen korjaus 8 - Geeli Rakennekynsienpoisto 37 - Varpaankynsien geelaus

Lisätiedot

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo

Sisällys. Kysy lisää: Tiimipäällikkö Katja Repo HIUS- JA KAUNEUDENHOITOALA OSAAMISTARJOTIN 1.8.2018 31.12.2018 28.6.2018 1 Sisällys Asiakaspalvelu ja myyntityö hius- ja kauneudenhoitoalalla... 2 Asiakaspalvelutyön perusteet, 6 osp... 2 Käsihoidot...

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

Taitaja2015 Vaatteenvalmistus 307 FI

Taitaja2015 Vaatteenvalmistus 307 FI Semifinaalitehtävän tehtävä Taitaja2015 Vaatteenvalmistus 307 FI Tekijät: Virpi Lahti ja Sisko Latva-Karjanmaa Nimi: Esiliina Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Päiväys: 2.12.2014 1 Sisällysluettelo 1 Tehtävään

Lisätiedot

Luontais-Kauneushoitola Koï

Luontais-Kauneushoitola Koï Luontais-Kauneushoitola Koï Avoinna ajanvarauksella puh: 040 6522 881 Hinnasto 2015 Tarkemmat tiedot hoidoista löydät www.koi.fi Konsultaatio ja tuntiveloitus 85 = hoidon hinta ei sisällä aine ja/tai materiaalikuluja.

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO Ajanvaraus ja tiedustelut apteekista tai puhelimitse 06 450 2023 KASVOT: Nimue Active Rejuvenation uudistava hapotuskäsittely 79 Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, 15 % hapotus,

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Putkisennus 405_FI (suomi/ruotsi)

Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Putkisennus 405_FI (suomi/ruotsi) Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Putkisennus 405_FI (suomi/ruotsi) Tekijät: Nimi: Samppa, Hannu Väätäinen ja Juha Kaukola-Risku Oppilaitos: Sedu, Kurikka Päiväys: 2.12.2014 1 Sisällysluettelo Putkiasennus

Lisätiedot

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 HINNASTO KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat

Lisätiedot

TaitajaPLUS - artesaani

TaitajaPLUS - artesaani TaitajaPLUS - artesaani Kuva: Skills Finland / Jaakko Manninen Finalistit Elina Rinta-Harri Invalidiliiton Järvenpään Koulutuskeskus 1 / 6 Timo Siponen Invalidiliiton Järvenpään Koulutuskeskus Maria Tormonen

Lisätiedot

Taitaja2013 finaalitehtävät. 103 Automaalaus

Taitaja2013 finaalitehtävät. 103 Automaalaus Taitaja2013 finaalitehtävät 103 Automaalaus Eero Kettunen, Tiina Hirvonen Joensuu 22.5.2013 Finaalin kilpailutehtävät Kilpailutehtävät ovat ajoneuvomaalaukseen liittyviä työtehtäviä, joissa arvioidaan

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv.

Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO alkaen sis. 24% alv. Hius ja kauneudenhoitolan PALVELUHINNASTO 1.8.2018 alkaen sis. 24% alv. Hinnat hiuksien pituuden mukaan: Lyhyet > leukalinjaan asti ylettyvät hiukset Puolipitkät> hartioille ylettyvät hiukset Pitkät >

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Taitaja 2015 - semifinaalit Ravintolapalvelu, tarjoilija Edustuslounas Tuomari: YHTEENSÄ MAX 10

Taitaja 2015 - semifinaalit Ravintolapalvelu, tarjoilija Edustuslounas Tuomari: YHTEENSÄ MAX 10 Taitaja 05 - semifinaalit Kilpailijanumero 3 4 5 6 7 8 9 0 Kattaus, valmiin pöydän pist. arvionti 3 - pöytäliinan asettelu, liina riippuu tasaisesti, saumat suorat sekä pöydässä että apupöydässä, buffetliinoitus

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75 Kosmetologi KASVOT Täydellinen kasvohoito Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvo+kaula+decolté-hieronta, käsihieronta, ihotyypinmukainen naamio ja päivävoide

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

Osaamisvaatimukset perustuvat kiinteistönhoidon tutkinnon perusteisiin ja työelämän vaatimuksiin.

Osaamisvaatimukset perustuvat kiinteistönhoidon tutkinnon perusteisiin ja työelämän vaatimuksiin. TaitajaPLUS Kiinteistöpalvelut Finaalitehtävä 14.5.2013 Yleiskuvaus kilpailulajista Kiinteistönhoitaja tuottaa kiinteistönhuollon palveluita. Kiinteistönhoitaja huoltaa ja hoitaa tiloja, laitteita sekä

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

Ammattiosaamisen näyttöjen toteuttamis ja arviointisuunnitelma

Ammattiosaamisen näyttöjen toteuttamis ja arviointisuunnitelma Forssan ammatti instituutti/ sosiaali ja terveysala Ammattiosaamisen näyttöjen toteuttamis ja arviointisuunnitelma Kauneudenhoitoalan koulutusohjelma Kosmetologi Hyväksytty 24.1.2008 SISÄLLYSLUETTELO 1

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2010

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2010 Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2010 Kosmetologin koulutusohjelma/osaamisala, kosmetologi Hyväksytty 30.8.2009 Voimassa 1.8..2009 alkaen Kehitysjohtajan päätös 3 (asnro 56/500/2009) Hallintosääntö 1.1.2007,

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

Tutkinnon suorittajan nimi: numero: Hoito:

Tutkinnon suorittajan nimi: numero: Hoito: ITSEARVIOINTI Tutkinnon suorittajan nimi: numero: Päivämäärä: Hoito: Missä koet onnistuneesi? Mitkä ovat kehittämiskohteesi? Tekisitkö jotakin toisin, mitä? Millä tasolla arvioisit itseäsi (kiitettävä,

Lisätiedot

Ammatillisen perustutkinnon perusteet. Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kosmetologin osaamisala kosmetologi 2015

Ammatillisen perustutkinnon perusteet. Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kosmetologin osaamisala kosmetologi 2015 Ammatillisen perustutkinnon perusteet Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kosmetologin osaamisala 2015 VAAO Kauneudenhoitoalan perustutkinto 1 (3) Sisällysluettelo OPETUSSUUNNITELMAN YHTEINEN OSA... 1 KAUNEUDENHOITOALAN

Lisätiedot

Muovituotevalmistaja valmistaa työturvallisuutta noudattaen muoviraakaaineista/puolivalmisteista

Muovituotevalmistaja valmistaa työturvallisuutta noudattaen muoviraakaaineista/puolivalmisteista NÄYTÖSLAJI, MUOVIALA Yleiskuvaus kilpailulajista Muovituotevalmistaja valmistaa työturvallisuutta noudattaen muoviraakaaineista/puolivalmisteista erilaisia muovituotteita ja muovituotteiden osia erilaisten

Lisätiedot

TaitajaPLUS, Asiakaspalvelu ja myynti

TaitajaPLUS, Asiakaspalvelu ja myynti TaitajaPLUS, Asiakaspalvelu ja myynti Lajivastaavat Minna Saarela Kiipulan ammattiopisto 1 / 9 Valtteri Ketonen Kiipulan ammattiopisto Finalistit Antti Puhakka Ammattiopisto Luovi 2 / 9 Jukka Mäkelä Invalidiliiton

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan KASVOHOIDOT MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan SENSITIVE -kasvohoito 79 Rauhoittava ja tasapainottava

Lisätiedot

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015 Kondiittorilaji 501 (suomi) Tekijät: Jarmo Paukku Nimi: Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015 Kondiittorilaji 501 (suomi) Tekijät: Jarmo Paukku Nimi: Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015 Kondiittorilaji 501 (suomi) Tekijät: Jarmo Paukku Nimi: Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Päiväys: 23.10.2014 1 Sisällysluettelo Kondiittori-lajin semifinaalitehtävä

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Ammatillisen perustutkinnon perusteet Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Kosmetologin osaamisala, kosmetologi Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisala, kosmetiikkaneuvoja Määräys 47/011/2014 (sisältää

Lisätiedot

TEHTÄVÄ 1: Kilpailupaikalla on: Kaikki tarvittavat tuotteet. Kilpailija tuo mukanaan: omat työvälineet Kello TEHTÄVÄ 2:

TEHTÄVÄ 1: Kilpailupaikalla on: Kaikki tarvittavat tuotteet. Kilpailija tuo mukanaan: omat työvälineet Kello TEHTÄVÄ 2: TEHTÄVÄ 1: Mallin mukainen kynsienkoristelu tehdään (Käsien malli/maahantuoja ilmoitetaan myöhemmin ) tekokäden viiteen kynteen, käsissä on valmiiksi tehdyt rakennekynnet. Arviointi tapahtuu sokkoarviointina

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO, KOSMETOLOGI KOSMETOLOGIN KOULUTUSOHJELMA

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO, KOSMETOLOGI KOSMETOLOGIN KOULUTUSOHJELMA KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO, KOSMETOLOGI KOSMETOLOGIN KOULUTUSOHJELMA OPPILAITOSKOHTAINEN OPETUSSUUNNITELMA 9/2009 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. KAUDENHOITOALAN KUVAUS JA TAVOITTEET 4 2. ELINIKÄISEN OPPIMISEN

Lisätiedot

Näytöslajit. Muoviala. Lajivastaava. Finalistit. Asko Hänninen Koulutuskeskus Salpaus asko.hanninen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0148.

Näytöslajit. Muoviala. Lajivastaava. Finalistit. Asko Hänninen Koulutuskeskus Salpaus asko.hanninen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0148. Näytöslajit Muoviala Lajivastaava Asko Hänninen Koulutuskeskus Salpaus asko.hanninen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0148 Finalistit 1 / 8 Aatu Hiltunen Savon ammattija aikuisopisto Joona Reittu Savon ammattija

Lisätiedot

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA Täydellinen kasvohoito 1h 45 min 88,- -pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, kulmien muotoilu nyppimällä, hieronta, naamio ja hoitovoide (vahalla/sokerilla kulmien

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Ammatillisen perustutkinnon perusteet Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Kosmetologin osaamisala, kosmetologi Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisala, kosmetiikkaneuvoja Määräys 47/011/2014 (sisältää

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

Rakentaminen. 402 Ilmastointiasennus. Lajivastaavat. Kuva: Skills Finland / Markku Heikkilä

Rakentaminen. 402 Ilmastointiasennus. Lajivastaavat. Kuva: Skills Finland / Markku Heikkilä Rakentaminen 402 Ilmastointiasennus Kuva: Skills Finland / Markku Heikkilä Lajivastaavat Esko Hakala Koulutuskeskus Salpaus esko.hakala(at)salpaus.fi 1 / 9 puh. 050 526 5943 Pasi Kaislavuo Koulutuskeskus

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Taitaja semifinaalin järjestäminen ja tuomarikoulutus. Käsiteltävät teemat

Taitaja semifinaalin järjestäminen ja tuomarikoulutus. Käsiteltävät teemat Taitaja semifinaalin järjestäminen ja tuomarikoulutus Käsiteltävät teemat Arvioinnin jakaminen ja sopiminen Arvioinnin kirjaaminen ja kilpailijan palaute Arvioinnin jakaminen ja sopiminen Semifinaalitehtävien

Lisätiedot

Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Painotuotteen suunnittelu_203 _FI ( kieli)

Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Painotuotteen suunnittelu_203 _FI ( kieli) Semifinaalitehtävä Taitaja2015_Painotuotteen suunnittelu_203 _FI ( kieli) Tekijät: Marjo Ahola, Jouko Kämäräinen, Hannu Korhonen Nimi: Juliste Oppilaitos: Kainuun ammattiopisto Sisällysluettelo Kilpailutehtävä

Lisätiedot

Beauty Center hinnasto

Beauty Center hinnasto Beauty Center hinnasto 26.3.2018 Kasvohoidot Kasvohoito hieronnalla 60 min 80 Rentouttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan,kaula- sekä kasvohieronnan, naamion, hoitovoiteen.

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, voimassa alkaen. Ammatillisen peruskoulutuksen peruste

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, voimassa alkaen. Ammatillisen peruskoulutuksen peruste Kauneudenhoitoalan perustutkinto, voimassa 1.1.2016 alkaen Ammatillisen peruskoulutuksen peruste Kauneudenhoitoalan perustutkinto, voimassa 1.1.2016 alkaen: Ammatillisen peruskoulutuksen peruste Kauneudenhoitoalan

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittanut on ihonhoidon, ihonhoidon ohjauksen, ehostuksen, hieronnan ja kosmetiikkatuotteiden neuvonnan

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINNON OPETUSSUUNNITELMA. Kosmetologin koulutusohjelma Kosmetologi

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINNON OPETUSSUUNNITELMA. Kosmetologin koulutusohjelma Kosmetologi KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINNON OPETUSSUUNNITELMA Kosmetologin koulutusohjelma Kosmetologi Ammattiopiston rehtori hyväksynyt 7.10.2009 Näyttötoimikunta hyväksynyt 1.10. 2009 Voimaantulo 1.8.2009 Näyttötoimikunta

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO. Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO. Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Opetussuunnitelman tutkintokohtainen osa Ihonhoidon erikois- ja laitehoitojen osaamisala Ammatilliset tutkinnon osat Kosmetologi Nivalan

Lisätiedot

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Hinnasto ReFace-kasvohoidot Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00 Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00 Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Ripset ja Kulmat Kestovärjäykset (kasvohoitojen

Lisätiedot

HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 VÄRI / RAIDAT JA MUOTOILU

HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 VÄRI / RAIDAT JA MUOTOILU HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 Sisältää pesun ja kuivauksen Peilin omistaja Hiusmuotoilija Timo Mäkinen Hiusten muotoilu 56 82-102 45 66 84 Otsahiusten siist. tai koneella

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014

Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Ammatillisen perustutkinnon perusteet Kauneudenhoitoalan perustutkinto 2014 Kosmetologin osaamisala, kosmetologi Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisala, kosmetiikkaneuvoja Lausuntopyyntö 44/421/2014

Lisätiedot

2.1.3 VÄRJÄYSKÄSITTELYT

2.1.3 VÄRJÄYSKÄSITTELYT 2.1.3 VÄRJÄYSKÄSITTELYT Tutkinnon suorittaja: Näyttöympäristö: 1. Työprosessin hallinta Värjäyskäsittelyn suunnitteleminen suunnittelee värjäyskäsittelyn ohjeen mukaan ja ottaa huomioon värjäyksessä tarvittavat

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Tuloksellisia kauneushoitoja Effektiva skönhetsbehandlingar HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA Täydellinen kasvohoito 1h 45 min 88,- -pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, kulmien muotoilu nyppimällä, hieronta, naamio ja hoitovoide (vahalla/sokerilla kulmien

Lisätiedot

Forssan ammatti instituutti

Forssan ammatti instituutti Forssan ammatti instituutti KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖSUUNNITELMA KOSMETOLOGIN KOULUTUSOHJELMA KOSMETOLOGI 1 AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT 1.1 Ammattiosaamisen näyttöjen lähtökohdat

Lisätiedot

Semifinaali muodostuu kahdesta tehtäväkokonaisuudesta: tehtävä 1. ohutlevytyö ja tehtävä 2. kanava-asennus.

Semifinaali muodostuu kahdesta tehtäväkokonaisuudesta: tehtävä 1. ohutlevytyö ja tehtävä 2. kanava-asennus. Semifinaalin aikataulu ja paikka 31.1.-1.2.2014 Rakennusmessut Turun Messu- ja Kongressikeskus Messukentänkatu 9-13 20210 TURKU Semifinaalikoordinaattori Egert Viitala Turun ammatti-instituutti egert.viitala

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto. Ammatillisen näyttötutkinnon peruste

Kauneudenhoitoalan perustutkinto. Ammatillisen näyttötutkinnon peruste Kauneudenhoitoalan perustutkinto Ammatillisen näyttötutkinnon peruste Kauneudenhoitoalan perustutkinto: Ammatillisen näyttötutkinnon peruste Kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittanut on ihonhoidon,

Lisätiedot

Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle

Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Testi A Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Työskentelyaika: 3,5 tuntia, sisältää työn suunnittelun Yleiskuvaus: Kilpailutehtävässä tehdään järjestäjän

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kauneudenhoitoalan perustutkinto Kauneudenhoitoalan perustutkinto Sisällys 2.1 Pakolliset tutkinnon osat... 3 2.1.1 Ihon hoito, 45 osp... 3 2.1.2 Ihonhoidon ohjaus, 15 osp... 5 2.1.3 Ehostus, 10 osp... 8 2.1.4 Kauneudenhoitoalan yrittäjyys

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

Semifinaalin aikataulu ja paikka. Semifinaalikoordinaattori. Kilpailijamäärä. Elektroniikkalajin semifinaalitehtävien kuvaukset

Semifinaalin aikataulu ja paikka. Semifinaalikoordinaattori. Kilpailijamäärä. Elektroniikkalajin semifinaalitehtävien kuvaukset Semifinaalin aikataulu ja paikka 15.1.2014 (varapäivä 16.1.2014) Salon seudun ammattiopisto Venemestarinkatu 35 24240 SALO Semifinaalikoordinaattori Raimo Mäkelä Salon seudun ammattiopisto raimo.makela

Lisätiedot

Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Visuaalinen myyntityö_308_fi

Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Visuaalinen myyntityö_308_fi Semifinaalitehtävä Tekijät: Nimi: Maria Hautala, Suvi Veijalainen Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu, Seinäjoki, Koulukatu Päiväys: 3.12.2014 1 Sisällysluettelo Johdanto Tehtävämoduulien kuvaus Ohjeet kilpailijalle

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon opetussuunnitelma

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon opetussuunnitelma Kauneudenhoitoalan perustutkinnon opetussuunnitelma Kehitysjohtajan päätös Dnro 273/12.00.00/2015, 4 Sisällys 1. Lähtökohdat... 3 1.1 Alan kuvaus (eperusteet)... 3 1.2 Perustutkinnon muodostuminen ja opintopolut...

Lisätiedot

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018 Talaskuja 3, Hämeenlinna ( Mehiläisen talo ) puh: 044-300 9995 birgit@kauneuspistelinnanneito.fi, www.kauneuspistelinnanneito.fi Avoinna ma-pe 09.00-18.00, ilta- ja lauantaiajat sop.mukaan KAUNEUSPISTE

Lisätiedot

Hius- ja kauneudenhoitoala osaamistarjotin samiedu.fi

Hius- ja kauneudenhoitoala osaamistarjotin samiedu.fi Hius- ja kauneudenhoitoala osaamistarjotin 1.8.2019-31.12.2019 Tervetuloa opiskelemaan Ammattiopisto SAMIeduun! Tähän esitteeseen olemme koonneet hius- ja kauneudenhoitoalan opintokokonaisuuksia opiskelijoille

Lisätiedot

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA

KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA KASVOHOIDOT IHONPUHDISTUKSELLA Täydellinen kasvohoito 1h 45 min 85,- -pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, kulmien muotoilu nyppimällä, hieronta, naamio ja hoitovoide (vahalla/sokerilla kulmien

Lisätiedot

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Päiväys: 23.10.2014 1 Sisällysluettelo Johdanto / tehtävän yleiskuvaus

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT. KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi

AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT. KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi 1 AMMATTIOSAAMISEN NÄYTÖT KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTO Kosmetologi Tutkinto- ja koulutusohjelmakohtainen ammattiosaamisen näyttöjen toteuttamis- ja arviointisuunnitelma Hyväksytty Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Iisalmi 30.10.2014. Osmo Heikkinen Savon ammatti ja aikuisopisto

Iisalmi 30.10.2014. Osmo Heikkinen Savon ammatti ja aikuisopisto Iisalmi 30.10.2014 Osmo Heikkinen Savon ammatti ja aikuisopisto Iisalmi 30.10.2014 Taitaja semifinaaleista Päätuomarin ja lajituomarin roolit Arvioinnin haasteet Objektiivinen ja subjektiivinen arviointi

Lisätiedot

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta.

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min. Jalkahoito +sääret 90 Sisältää Acapulcon

Lisätiedot

Tutkintosuorituksen arviointiaineisto. RENGASALAN AMMATTITUTKINTO 3.1 Henkilö- ja pakettiautojen rengastyöt OPH 37/011/2012

Tutkintosuorituksen arviointiaineisto. RENGASALAN AMMATTITUTKINTO 3.1 Henkilö- ja pakettiautojen rengastyöt OPH 37/011/2012 Tutkintosuorituksen arviointiaineisto RENGASALAN AMMATTITUTKINTO 3.1 Henkilö- ja pakettiautojen rengastyöt OPH 37/011/2012 Suorittaja: Järjestäjä: Sisällys Ohjeet tutkinnon osan suorittamiseen... 3 1 Arvioijat...

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Taitaja2015 Turku, 503 Cateringkokki

Taitaja2015 Turku, 503 Cateringkokki Taitaja2015 Turku, 503 Cateringkokki Minna Luomanen ja Elina Järvistö Koulutuskeskus Sedu, Seinäjoki SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISKUVAUS 2. SEMIFINAALITEHTÄVÄ 3. OHJEET KILPAILIJALLE 4. ARVIOINNIN KUVAUS RUOKAOHJEET

Lisätiedot

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu KULTARANTA WELLNESS hoitomenu Kultaranta Resort Särkänsalmentie 178 p. 075 326 6000 l Sisällys l Kultaranta Wellness... 2 Kasvohoidot... 3 Vartalohoidot... 4 Käsi- ja jalkahoidot... 5 Vyöhyketerapiahoidot...

Lisätiedot

Teollisuus. 603 Koneistus. Lajivastaavat. Kuva: Skills Finland / Jaakko Manninen. Tero Kuusisto Koulutuskeskus Salpaus tero.kuusisto(at)salpaus.

Teollisuus. 603 Koneistus. Lajivastaavat. Kuva: Skills Finland / Jaakko Manninen. Tero Kuusisto Koulutuskeskus Salpaus tero.kuusisto(at)salpaus. Teollisuus 603 Koneistus Kuva: Skills Finland / Jaakko Manninen Lajivastaavat Tero Kuusisto Koulutuskeskus Salpaus tero.kuusisto(at)salpaus.fi 1 / 9 puh. 044 708 0637 Tommi Ratia Koulutuskeskus Salpaus

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTOOPETUSSUUNNITELMA, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, on käsitelty ja hyväksytty. Kouvolan seudun ammattiopisto / 2015

KAUNEUDENHOITOALAN PERUSTUTKINTOOPETUSSUUNNITELMA, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, on käsitelty ja hyväksytty. Kouvolan seudun ammattiopisto / 2015 KÄSITTELY Ammatillisen peruskoulutuksen koulutuksen järjestäjän tulee ammatillisesta peruskoulutuksesta annetun lain 14 :n mukaisesti hyväksyä näiden tutkinnon perusteiden mukainen opetussuunnitelma. KAUNEUDENHOITOALAN

Lisätiedot

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta. Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 17.10.2011 Beauty Center Harmonia Hinnasto KÄSIHOITO

Lisätiedot

Puhtauspalvelussa toimiminen 15 osp. Ammattiosaamisen näytön toteutuksen kuvaus

Puhtauspalvelussa toimiminen 15 osp. Ammattiosaamisen näytön toteutuksen kuvaus Puhtauspalvelussa toimiminen 15 osp Ammattiosaamisen näytön toteutuksen kuvaus Näytön tehtävät: suunnittelee työtään yhteistyössä työyhteisön kanssa asiakaskohteen toiminnan, palvelukuvauksen ja työohjeiden

Lisätiedot

RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO

RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO 1 Tutkintosuorituksen arviointiaineisto RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO Suorittaja: Järjestäjä: Rakennustuotealan tutkintotoimikunta 12/2009 1(9) Ohjeet tutkinnon osan suorittamiseen 2 1. Arvioijat Tutkinnon

Lisätiedot

RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO

RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO 1 Näyttötutkintoaineisto RAKENNUSTUOTEALAN AMMATTITUTKINTO 48 Materiaalien tai tuotteiden siirrot Suorittaja: Järjestäjä Rakennustuotealan tutkintotoimikunta 12/2008 1(9) Ohjeet tutkinnon osan suorittamiseen

Lisätiedot