Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta."

Transkriptio

1 Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min. Jalkahoito +sääret 90 Sisältää Acapulcon jalkahoidon + säärikarvojenpoiston sokerilla/vahalla. Kesto 90 min Käsihoidot Käsihoito 35 Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus sekä kevyt hieronta käsivoiteella. Kesto 30 min. Parafiinihaude käsille 50 Sisältää normaalin käsihoidon lisäksi kuorinnan ja parafiinihauteen. Kesto 45 min. Parafiinihoito vahvistaa kudosta sekä parantaa verenkiertoa. Sen lisäksi lämmittää ihoa. Persikan tuoksuinen parafiinihaude sopii niille jotka kärsii erittäin kuivista käsistä ja halkeilevista sormien päistä. Parafiini on todella tehokosteuttava. Parafiini tuntuu samalta kuin steariini mutta siinä on paljon ihoa hoitavia ainesosia. Parafiinihaude annetaan vaikuttaa iholla min jonka jälkeen poistetaan yhtenä kappaleena käsistä. Parafiini luo iholle vähän öljymäisen pinnan joka hoitaa käsien ihoa vielä pitkään hoidon jälkeen, suositeltavaa olisi että asiakas ei pesis käsiään saippualla koko päivänä hoidon jälkeen niin että hoitavat aineet saisi vaikuttaa iholla mahdollisimman kauan.

2 Kasvohoidot Kasvohoito 80 Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 75 min. Puhdistava perushoito joka sopii kaiken ikäisille. Perusteellinen kasvohoito ilman mitään laitteita. Tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan. Kultakasvohoito 115 Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, hellävarainen kuorinta, hieronta, kultanaamio, kultahoitovoide, hieronta kristalli kuulilla. Kesto 90 min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Hoito sisältää A-, C-, ja E-vitamiineja ja Tuotteiden raakaaineena on käytetty kaviaaria, helmiä, kultaa ja timantteja. Naamiossa on myös merileväuutetta, tehden ihosta pehmeän. Aikuisen naisen ylellinen ihoa kiinteyttävä ja kirkastava kultatuotteilla tehtävä hoito, jättää iholle kauniin kullanhohdon. Laitehoidot kasvoille Ultraäänipuhdistus 90 Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, ampullin imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 90 min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä (28000Hz/s). Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syvä puhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin kuten auringon aiheuttamiin maksaläiskiin ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.

3 Timanttihionta 105 Alkupuhdistus, timanttihionta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 90 min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Kuorii kasvojen ihoa tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Timanttihiontaa ei suositella: Ihosairauksia sairastaville henkilöille. Rikkoutuneelle ihoalueelle. Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa). Yliherkille ihotyypeille. Ultrasonic kiinteytys kasvoille 65 / kerta 325 / 6 x Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, ultrasonic kiinteytys, ampulli, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 75min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Kiinteyttää kasvojen ihoa, soluhieronta värähtelee iholla (300 miljoonaa kertaa sekunnissa) joka parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Soveltuu väsyneelle iholle. Parantaa kosteudenimeytymiskykyä. Sarjahoitona parhaat mahdolliset tulokset, 6 x n. viikon välein. Kotihoito tärkeä oikeanlaisilla tuotteilla. Ultrasonic kiinteytystä ei suositella: 1. Osteoporoosia sairastavalle. 2. Jos hoitoalueella rikkoutunut iho tai tulehdus. 3. Raskaana olevalle 4. Jos on implantteja hoidettavalla alueella. 5. Lääkittäviä sairauksia (Keskustele lääkärin kanssa) 6. Sydämentahdistin.

4 Acapulcon kasvohoito 135 Alkupuhdistus, timanttihionta tai ultraääni kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmiensiistiminen, ultrasonic kiinteytys, ampullin imeyttäminen ultraääni laitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n.100min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Täydellinen tehohoito aikuiselle stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle, kirkastaa väsyneen ihon ja kiinteyttää. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Mikroneulaus (tulossa) Mikroneulaus kasvoille Mikroneulaus on ihoa uudistava hoitomuoto, jonka tarkoitus on parantaa ihon pintaryppyjä, juonteita ja arpimuutoksia kasvoilla. Hoidossa pienillä rullassa olevilla neuloilla käsitellään ihoa siten, että ihoon tulee pieniä mikroskooppisia reikiä. Rullalla imeytetään tehoaineita kasvoille. Hoito tehdään aina sarjahoitona. Hoitoa voidaan tehdä myös kropan alueelle. Värjäykset Kesto 15 min / värjäys - Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien siistiminen 25 - Ripsien värjäys 12 - Kulmien siistiminen ja värjäys 15 - Hoidon yhteydessä ripset ja kulmat 20 Ripsipidennys Ripsipidennys min 90 Huolto 60 min 50 Koristeet 1 /kpl Ripsipidennykset tehdään IB eyelash extension tuotteilla. Ripsipidennykset pitää huoltaa 2 4 viikon välein, ripsipidennyksien pysyvyys on hyvin yksilöllistä. On tärkeää noudattaa ripsipidennys hoito-ohjetta.

5 Karvanpoisto sokerilla tai lämminvahalla - Kainalot 15min 25 - Bikini 15min 25 - Selkä 30min 30 - Jalat 30min 50 - Sääret 15min 35 - Kasvokarvat 15min 30 Sokerimassa levitetään vasta karvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Sokeri sisältää luonnonmukaisia ainesosia (sokeria, vettä ja sitruunamehua). Ei sisällä säilöntäaineita. Sokeri kuorii hellävaraisesti ihoa vahingoittamatta eläviä soluja. Elävät solut ovat kosteita, jonka takia sokeri ei pysty kiinnittymään niihin koska sokeri on vesiliukoista, sen takia yhtä ihonaluetta voi käsitellä useampaan otteeseen vahingoittamatta ihoa. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeri on hygieeninen käytössä. Karvanpoisto Lämminvahalla Tarjous - Kainalot 15min 12 Vartalohoidot Selkähoito 59 Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 45 min. Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet. Rintahoito 70 /kerta 280 /5 x Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, ultrasonic kiinteytys, naamio ja voide. Hoito tehdään sarjahoitona 5 kertaa n. viikon välein (paras lopputulos). Kesto 75 min. Täydellinen hoito, joka koostuu muotoja tuovasta voiteesta, konsentraatista ja naamiosta.

6 Lisäksi tuo kimmoisuutta, tasoittaa ja napakoittaa dekolteen ja rintojen herkkää ihoa hellävaraisesti. Hoito vilkastuttaa rintojen aineenvaihduntaa sekä parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Erinomainen ase ihon veltostumista vastaan etenkin näillä alueilla, joissa iho on ohut ja sen kiinteys katoaa helpommin. Parhaat tulokset sarjahoitona. Hoitoa kannatta tehostaa kotona käyttämällä rintojen iholle tarkoitettua tuotetta Rintahoitoa ei suositella: 1. Osteoporoosia sairastavalle. 2. Jos hoitoalueella rikkoutunut iho tai tulehdus. 3. Raskaana olevalle 4. Jos on implantteja hoidettavalla alueella. 5. Lääkittäviä sairauksia (Keskustele lääkärin kanssa) 6. Sydämentahdistin. Acapulcon kultavartalohoito 140 Kokovartalon kuorinta, kokovartalon hieronta, kultanaamio sekä iho viimeistellään Tenso Gold vartalovoiteella. Kesto 90min. Erittäin hienostunut ihoa hoitava, kiinteyttävä ja kirkastava vartalohoito kaikille ihon uudistusta kaipaaville. Vartalolle jää hoidosta kaunis kullan hehku. Red Seaweed selluliittihoito 79 /kerta 553 / 8x Kuorinta alavartalolle, selluliitti hieronta, naamio ja voide. Hoito tehdään sarjahoitona 8 x n. viikon välein (paras lopputulos). Kesto n. 75min. Sopii kaikille joilla epätasainen esim. appelsiini-iho reisissä. Ihosta kauniimpi ja tasaisempi. Erittäin voimakkaasti verenkiertoon ja aineenvaihduntaan vaikuttava. Hoitoa kannatta jatkaa kotona käyttämällä hoitoa tehostavia tuotteita.

7 Hieronnat Hartiaseudun hieronta 45 Selkä, niska ja hartiat hierotaan. Kesto 45min. Pintaverenkiertoa parantava ja jännitystä laukaiseva rentouttava hieronta. Intialainen päähieronta 45 Vilkastuttaa päänahan verenkiertoa ja edistää hiusten kasvua. Väsymyksen tunne silmissä helpottaa. Keskittymiskyky lisääntyy, ajatukset selkeytyvät ja henkinen väsymys vähenee. Hoidolla apua stressiin, poskiontelotulehduksiin, päänsärkyyn, migreeniin sekä unen laatuun. Kesto 45min. Acapulcon kuumakivihieronta 95 Rentouttava kokovartalohieronta aromaattisilla öljyillä ja lämpimillä laavakivillä. Kesto 90min. Auttaa pintaverenkiertoon, lihassärkyihin sekä rentouttaa. Sopii kaikenikäisille sukupuoleen katsomatta. Kuin rentouttava pikkuloma Hoitoja miehille Acapulcon jalkahoito miehille 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, hieronta. kesto 75 min. Parafiinihaudekäsihoito miehille 45 Kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja parafiinihaude. Kesto 30 min. Sopii erittäin kuiville ja esim. pakkasen kuivettamille käsille. Kädet pysyvät pehmeinä pitkään. Ehkäisee käsien kuivumista pakkasella.

8 Kasvohoito miehille 75 Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 60 min. Timanttihionta miehille 99 Alkupuhdistus, timanttihionta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 75min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10. Kuorii kasvojen ihon tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa ihon kirkkautta ja kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Timanttihiontaa ei suositella: Ihosairauksia sairastaville henkilöille. Rikkoutuneelle ihoalueelle. Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa). Yliherkille ihotyypeille. Miehille selkähoito 59 Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 60 min. Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet. Miehille selkähoito +karvanpoisto 80 Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide sekä karvanpoisto selästä vahalla tai sokerilla. Kesto 75 min.

9 Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet ja karvat poistetaan selän alueelta ja karvan kasvu selässä vähenee. Intialainen päähieronta 45 Vilkastuttaa päänahan verenkiertoa ja edistää hiusten kasvua. Väsymyksen tunne silmissä helpottaa. Keskittymiskyky lisääntyy, ajatukset selkeytyvät ja henkinen väsymys vähenee. Hoidolla apua stressiin, poskiontelotulehduksiin, päänsärkyyn, migreeniin sekä unen laatuun. Kesto 45min. Hoitoja nuorille (alle 16v.) Kasvohoito nuorelle iholle 50 Alkupuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio sekä hoitovoide. Kesto 60 min. Hoito tasapainottaa ja puhdistaa nuorta ihoa. Kasvohoito kaveruksille 65 Alkupuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus sekä hoitovoide. Kesto 60 min. Hoito kahdelle alle 16 v. nuorelle, samalla opastaen kasvojen ihon puhdistusta ja hoitoa. Ultraäänipuhdistus 70 Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys, mekaaninen puhdistus, ampullin imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto 75 min. Ihon peruspuhdistus. Saa ihon näyttämään kirkkaammalta ja puhtaalta. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla. Hinnat sis. alv:n 23 %. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Ajanvaraus netistä tai numerosta

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40 KANSIO: KOSMETOLOGI- JA JALKAHOITAJAPALVELUT Kosmetologi/ jalkahoitaja Jonna Kovala 044 5670 016/ jonna.kovala@hotmail.com Vaasan diabetesyhdistyksen jalkahoitaja Hengitysliiton yhteistyökumppani JALAT

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h TERVE! Palvelut Terveyspalveluhinnasto 1/6 Palvelu Kuvaus Kesto Hinta (sis. alv 0 %) TERVE! Hoitajan vastaanotto TERVE! Korvahuuhtelu TERVE! Rokotteet ja pistokset Terveydenhoitoon perehtyneet ammattilaiset

Lisätiedot

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier Koska jalat ovat niin oleelliset koko kehomme hyvinvoinnissa, kannattaa niiden hoitoon paneutua kunnolla. Jaloilla kävellään ihmiselämän aikana keskimäärin neljä kertaa maapallon ympäri. Hiero jalkoja

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Uusia apuvälineitä apteekista

Uusia apuvälineitä apteekista Uusia apuvälineitä apteekista Kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa tai kädet tärisevät, voi hillopurkin avaaminen, paidan napittaminen tai kotiavaimen kääntäminen lukossa tuntua ylivoimaiselta

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

AIKA MUUTTAA IHOA IholIItto

AIKA MUUTTAA IHOA IholIItto AIKA MUUTTAA IHOA Iholiitto Teksti: Sirpa Pajunen, sh, toiminnanjohtaja Iholiitto ry AIKA MUUTTAA IHOA Taitto ja ulkoasu: Katriina Iho Wirbel Paino: Erweko Oy, 2012 2. uudistettu painos SISÄLLYS Yleistä

Lisätiedot

Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa

Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa The Royal Experience Massage 60 mins Baht 1,850 Kokovartalohieronta, jossa terapeutti kayttaa omaa painoansa ja kasien voimaa auttamaan kireita

Lisätiedot

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää. finneistä

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää. finneistä Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää finneistä KUN KAIKKI TUNTUU VAIKEALTA Rinnat tai parta alkavat kasvaa. Vanhemmat eivät ymmärrä. Kuukautiset, äänenmurros, rakastumiset. Tuntuu, että kaikki on mahdollista

Lisätiedot

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Vauvamatkalla Opas synnyttäneelle Toimitus Kuvaajat Taitto Heta Kolanen, Katja Koskinen, Niina Kauppinen, Mirkka Kujala Tero Hanski, Mikko Hinkkanen, Jarmo Nummenpää, Heta Kolanen Mirkka Kujala Painopaikka

Lisätiedot

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut Pohjois-Suomen Yritys- maailma Joulukuu 5/2014 POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY Purkutyöt Asbestipurut Timanttityöt Massiivipurut Porrasrinne 75, 97220 Sinettä Puhelin: 040 533 7897 Faksi: (016) 367 7220

Lisätiedot

Tervetuloa huoltamaan lihaksistoasi Wieru-hierojille, toivon sinulle miellyttäviä hetkiä palveluidemme parissa.

Tervetuloa huoltamaan lihaksistoasi Wieru-hierojille, toivon sinulle miellyttäviä hetkiä palveluidemme parissa. Arvoisa asiakkaamme, Tässä on Wieru-hieronnan käyttöohjeet, johon on kerätty vastaukset meille yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Näin ollen tarkastelet myös Wieru-hieronnan tuoteselostetta, joka kertoo

Lisätiedot

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS LYHENNETTY PAINOS KURSSIMATERIAALI Kalevi Lehtonen ISBN 978-952-92-7650-9 X-COPY TURKU 2010 INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS SISÄLLYS KURSSIMATERIAALI LYHENNETTY

Lisätiedot

FortiCare. Ravitsemusopas syöpää sairastaville

FortiCare. Ravitsemusopas syöpää sairastaville FortiCare Ravitsemusopas syöpää sairastaville Sisältö Miksi ravitsemus on niin tärkeää? 3 Miten syöpä vaikuttaa ravitsemukseen? 3 Syö usein 4 Mitä hyvä ruokavalio sisältää? 4 Apua täydennysravintovalmisteista

Lisätiedot

Tarkkaile ettet syö liian paljon proteiiniä tai liian vähän rasvaa. Älä pelkää rasvaa!

Tarkkaile ettet syö liian paljon proteiiniä tai liian vähän rasvaa. Älä pelkää rasvaa! EIKÖ PAINO PUTOA? Se voi johtua useasta syystä. Joihinkin voi vaikuttaa muuttamalla käytöstään tai elämäntapaansa. Esimerkiksi jos syöt liikaa, voit oppia kohtuullistamaan annokset. Jos et harrasta liikuntaa,

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Ph-tasapaino ja hyvinvointi. Muistatko miltä tuntui... Ruokavalion aiheuttamat ongelmat. Vitamiinien ongelmat

Ph-tasapaino ja hyvinvointi. Muistatko miltä tuntui... Ruokavalion aiheuttamat ongelmat. Vitamiinien ongelmat Ph-tasapaino ja hyvinvointi Muistatko miltä tuntui... Juosta täysiä koko päivä. Mennä päiväunille sen takia, että äiti käski, eikä sen takia että olisit itse halunnut. Lapsena tuntui, että energia ei koskaan

Lisätiedot

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS FAKTA TUNNISTATKO? RATKAISU HYÖTY Huono nukkumisergonomia aiheuttaa öistä heräilyä ja levotonta liikehdintää heikentäen unen laatua, päiväaikaista vireyttä sekä kehon

Lisätiedot

Sukupuolen korjausleikkauksista. Yleistä

Sukupuolen korjausleikkauksista. Yleistä 1 Sukupuolen korjausleikkauksista Yleistä Sosiaalista sukupuolen korjausta helpottaa se, että fyysinen olemus muistuttaa sitä sukupuolta, jossa ihminen elää. Potilaan on tärkeä olla hyvin informoitu sukupuolen

Lisätiedot

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu Ole hyvä hiuksillesi O a hius e hyvi v n i Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu 1 Sisältöä hiuksillesi 6 8 10 12 16 18 Kaipaan lisää tietoa hiuksista, koska

Lisätiedot

Diabeetikko laittoi tanssiksi

Diabeetikko laittoi tanssiksi WILLAN APTEEKIN ASIAKASLEHTI 1 2015 HELENA BERG: Diabeetikko laittoi tanssiksi Nopeus on valttia aivoinfarktin hoidossa Perusvoide on talvi-ihon paras apu SUPER 7 00 Sh 12,86 TARJOUS ACC Sinus 20ml nenäsumute

Lisätiedot

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI!

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! BLUE THERAPY ACCELERATED Blue Therapy 2015 Uskalla elää, aika on puolellasi BLUE THERAPY ACCELERATED SEERUMI Ennennäkemätöntä tehoa jo syntyneisiin ikääntymisen merkkeihin

Lisätiedot

Miten akuutti porfyria periytyy?

Miten akuutti porfyria periytyy? For patients and families Print PDF File Print Akuutti porfyria Tällä sivulla on informaatiota potilaille, joilla on akuutti ajoittainen porfyria, porphyria variegata tai perinnöllinen koproporfyria, ja

Lisätiedot

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa Puhdistuspalvelu Sisältö MATERIAALIN KÄYTTÄJÄLLE... 4 1 MITÄ SIIVOUS ON?... 5 2 YLLÄPITOSIIVOUS... 7 2.1 PUHDISTUSMENETELMÄT... 7 2.2 SIIVOUSVÄLINEET... 9 2.3 PESUAINEEN KÄYTTÖOHJE... 13 2.4 SIIVOUSKONEET...

Lisätiedot