PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85"

Transkriptio

1 HINNASTO

2 KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat hoitotuotteet, kuorinta, kasvo & dekoltee-hieronta, naamio, loppuvoiteet. Hoito soveltuu hyvin mm. silloin jos edellisestä kasvohoidosta on aikaa, tai ei ole aikaisemmin ollut kasvohoidossa tai haluat rentoutua reilun tunnin kasvohoidossa. PUHDISTUSHOITO KASVOILLE 75 min / 75 Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pienen ihoanalyyysin, kuorinnan, ihon perusteellisen syväpuhdistuksen komedoraudalla (eli mustapäitä poistavalla instrumentilla), ihon desinfioinnin, paineluhieronnan kasvoille ja tavallisen hieronnan dekoltee-niskahartia -alueelle, naamion, loppuvoiteet. Hoito sopii hyvin, jos ihossa on paljon epäpuhtauksia. PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pienen ihoanalyyysin, kuorinnan, puhdistavan ja kirkastavan ultraäänihoidon kasvoille, ihon perusteellisen syväpuhdistuksen komedoraudalla (eli mustapäitä poistavalla instrumentilla), ihon desinfioinnin, paineluhieronnan kasvoille ja tavallisen hieronnan dekoltee-niskahartia -alueelle, naamion, loppuvoiteet. Hoito sopii hyvin, jos ihossa on paljon epäpuhtauksia ja ihosi kaipaa kirkastusta (ei sovi raskaana oleville). NEULATON KOHOTTAVA, SILOTTAVA JA IHON VÄRIÄ TASOITTAVA ERIKOIS- KASVOHOITO Dual Injector -laitteella 70 min / 90 Hoito sisältää pintapuhdistuksen, pienen ihoanalyysin, jonka mukaan valitaan sopivat hoitotuotteet, kuorinta, neulaton Dual Injector hoito n. 20 min, kasvo- & dekoltee -hieronta, naamio, loppuvoiteet. Tämä hoito soveltuu silloin, jos iho on veltostunut, haluaa silottaa juonteita, roikkuvaa kaulan ihoa, kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon väriä tai saada syväkosteutta iholle (ei sovi raskaana oleville, ei vaikeaa yleissairautta sairastavalle, epilepsiaa sairastavalle, ihosairautta tai syöpää sairastavalle, eikä silloin jos käyttää sydäntahdistinta). TÄYDELLINEN HOITAVA JA RENTOUTTAVA ERIKOISHOITO KASVOILLE 95 min / 95 Tämä tehokas, rentouttava ja kaiken kattava kasvohoito sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, seerumin + hieronnan (kasvot + dekoltee), naamion, toisen hieronnan (kasvot + dekoltee), toinen naamio, kulmien siistimisen + loppuvoiteet. Hoidon aluksi huomioidaan asiakkaan toiveet sekä ihon tarpeet ja valitaan jokin seuraavista hoitotoimenpiteistä: kiinteytys kosteutus anti-age puhdistus (sis. puhdistus komedoraudalla)

3 LUXUS HETKESI KASVOILLE JA RENTOUTUSTA MIELELLE 2 h 15 min / 130 Tämä hoitonautinto aloitetaan aromaattisella jalkakylvyllä ja jalkahieronnalla. Istuessasi nautit lasillisen tuoremehua. Tämän jälkeen niska-hartiaseutu & selkäsi hierotaan. Hoito jatkuu kasvohoidolla seuraavasti: pintapuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, höyrytys, epäpuhtauksien poisto tarvittaessa, tehoseerumi, hieronta kasvo & dekoltee, ravinteikas tehonaamio (ihotyypin mukaan) naamion vaikutusajalla käsille suklaaappelsiini lämpönaamio, joka sisältää paljon ravinteita ja luonnollisia vitamiineja. Lopuksi kevyt ehostus ja kotihoito-ohjeet. NUOREN IHON KASVOHOITO (14-22 vuotiaat) 55 MIN / 53 Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen + korkeataajuushoidon (puhdistaa & rauhoittaa ihoa), naamion ja loppuvoiteen. KIINTEYTTÄVÄ, IHON VÄRIÄ TASOITTAVA & MARJAISAN KOSTEUTTAVA ERIKOISKASVOHOITO 75 MIN / 85 Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon viilennyshoito - kasvot, kaula ja dekolteealue, hieronta kasvot & dekoltee, naamio, loppuvoiteet. HETKESSÄ HELEÄKSI 45 / 35 min Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, seerumin kevyt hieronta kasvot, naamio, loppuvoiteet. Kasvojen freesaus esim. ennen juhlia ja tai meikkausta, tai jos kaipaa rentoutusta vain hetkeksi! Kaikissa kasvohoidossa käytetään korkealuokkaisia, luonnollisia ja ravintoaineita täynnä olevia tuotesarjoja, joita ovat suomalainen ammattilaissarja EkoPharma ja englantilainen ammattilaissarja Sophyto. Tuotteet eivät sisällä lainkaan keinotekoisia hajusteita, väriaineita, parabeeneja eikä täyteaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikkien kasvohoitojen naamion vaikutusaikana hierotaan halutessa kädet ja käsivarret. RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS Kestoväripaketti ripsiin ja kulmiin 29 sisältää värit ripsiin ja kulmiin, kulmien muotoilun ja kevyen silmienympäryshieronnan & silmänympärysvoiteen. Kulmien kestovärjäys 19 sisältää värin kulmiin, muotoilun ja hoitovoiteen kulmien alueelle. Ripsien kestovärjäys 15 sisältää värit ripsiin ja silmänympärysvoiteen. Kulmien nypintä (pelkkä) 8 sisältää hoitovoiteen. Kasvohoidon yhteydessä kestoväripaketti ripsiin ja kulmiin 20

4 HOIDOT MIEHILLE TEHOKAS HOITOPAKETTI MIEHELLE: JALKAHOITO, NISKA & SELKÄ- HIERONTA SEKÄ PIKAKASVOHOITO 2 H 10 MIN / 110 TÄSSÄ HOIDOSSA SAAT KERRALLA KUNTOON KROPPASI PÄÄSTÄ VARPAISIIN. Hoidon aluksi jalat laitetaan lämpimään kylpyveteen pehmenemään. Samalla nautiskelet kahvin tai teen ja voit lukea päivän lehdenkin. Jalkakylvyn jälkeen analysoidaan jalkojesi kunto ja edetään hoidossa sen mukaisesti, eli hoidetaan kynnet ja kynsinauhat, poistetaan kovettumat (poralla,käsin,raspilla) lopuksi jalat hierotaan sääriin asti (jalkahoidon kesto n. 60 min). Jalkahoidon jälkeen hierotaan niska- & hartiat sekä selkä (hieronnan kesto n. 20 min). Rentouttavan tehokas hoito päättyy kasvojen ihon hoitoon. Kasvohoidossa iho pintapuhdistetaan, ihosi kuoritaan kirkkaammaksi, kasvot ja dekoltee-alue hierotaan pehmeäksi ja lopuksi laitetaan ihotyypin mukainen naamio (kasvohoidon kesto n. 50 min). TEHOKASVOHOITO MIEHELLE 60 MIN / 60 Virkistävä ja puhdistava kasvohoito. Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet (puhdistuksessa joko laitehoito tai puhdistus mekaanisesti eli mustapää-rautaa apuna käyttäen). Kuorinnalla kirkastetaan ihoa ja ehkäistään samalla sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia, hierontaosuus on erittäin rentouttava ja muokkaa kasvojen lihaksia ja elvyttää verenkiertoa. Hoidossa käytetään laadukkaita ja tehokkaita puhdistusaineita ja voiteita ihotyypin ja iän mukaisesti soveltaen.

5 JALKAHOIDOT JALKOJEN PERUSHOITO NOIN 70 MIN / 66 (Eläkeläiset 10 %) Jalkahoidot ovat yksilöllisiä hoitoja. Hoidon aluksi jalat analysoidaan ja hoidossa edetään ennen kaikkea jalkojen kunnon ja asiakkaan toiveen mukaisesti. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja kynnen alustojen siistimisen, kovettumien poiston (poralla,käsin,raspilla), kuorinnan ja hieronnan. JALKOJEN ERIKOISHOITO NOIN 95 MIN / 79 Sisältää edellä kuvatun jalkojen perushoidon lisäksi, naamion, pidennetyn hieronnan ja lakkauksen (lakkapullon saa mukaan). KYNSIEN LAKKAUS 8 HOITOLAN LAKKAVALIKOIMASTA TAI 12 KYNSILAKALLA, JOSSA LAKKAPULLON SAA MUKAANSA. Kynsien lakkaus sisältää aina aluslakan, värilakkaa 2 kerrosta, päällyslakan ja pikakuivattajan. LUOMU SUKLAA-APPELSIINILÄMPÖNAAMIO TAI PARAFIININAAMIO JALOILLE HOITOJEN YHTEYDESSÄ 18 (voi sisällyttää kaikkiin hoitoihin)

6 KÄSIHOIDOT PIKAKÄSIHOITO 30 MIN / 30 Sisältää viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen vaalealla kynsilakalla. (kasvohoidon tai jalkahoidon yhteydessä hinta 20 ). KÄSIHOITO 55 MIN / 50 Sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, viilauksen, hieronnan hoitavalla luomuvoiteella ja kynsinauhaöljyllä (kämmenet ja käsivarret) ja lakkauksen. KÄSIEN HEMMOTTELUHOITO 75 MIN / 65 Sisältyy kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. Lisäksi hoitoon sisältyy joko suklaa-appelsiini lämpönaamio tai parafiinihoito käsille. Suklaaappelsiininaamio on kosteuttava, käsien ihoa ravitseva ja hellivä naamio. Parafiinihoito on tehokas lämpökäsittelyhoito, joka tekee hyvää kuivalle iholle sekä lieventää nivelkipuja. Parafiini rentouttaa ja lämmittää lihaksia. LUOMU SUKLAA-APPELSIINI LÄMPÖNAAMIO TAI PARAFIINI- NAAMIO KÄSILLE HOITOJEN YHTEYDESSÄ 15 (voi sisällyttää kaikkiin hoitoihin) VARTALONHOIDOT JA HIERONNAT RENTOUTTAVA, LIHAKSIA VETREYTTÄVÄ JA MIELTÄ VIRKISTÄVÄ VARTALOHOITO 60 MIN / 65 Koko vartalo kuoritaan ihanalla ihoa hellivällä ja kirkastavalla luomukuorinnalla. Hoito jatkuu hemmottelevan rentouttavalla ja napakalla luomuöljyhieronnalla koko kropalle. KUUMAKIVIHIERONTA 70 MIN / 70 Kuumakivihieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin ja on erittäin rentouttava sekä lihaskipuja lieventävä hieronta. Tämä hierontamuoto on tuhansia vuosia vanha ja se tehdään pehmeillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka pitävät hyvin lämpöä sisällään. Hierontaliikkeet ovat napakoita, kehoasi kunnioittavia ja noudattavat klassisen hieronnan liikesarjoja. Hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus koko vartalolle. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa hiusverisuonien toimintaa, pehmentää ihoa ja parantaa ihon väriä. Kivihieronnassa käytetään ihania luomuöljyjä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

7 HIERONNAT NISKA- HARTIASEUDUN SEKÄ SELÄN HIERONTA 30 MIN / 30 KOKOVARTALOHIERONTA 65 MIN / 60 Sisältää kuivaharjaus koko kropalle. Kuivaharjaus parantaa ihon väriä, pehmentää ja kirkastaa ihoa, sekä auttaa hoitoöljyjä imeytymään paremmin. KASVOJEN JA DEKOLTEE-ALUEEN HIERONTA 30 MIN / 35 Sisältää pintapuhdistuksen, hieronnan ja loppuvoide. Suosittelen vähintään 5 kerran sarjahoitoja tehokkaampien tulosten aikaansaamiseksi. Kun ostat 5 kerran sarjahoidon, saat viidennen kerran puoleen hintaan. IHOKARVOJEN POISTO SOKEROINNILLA Sokerointi on hellävarainen keino poistaa ihokarvat. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokeri ei allergisoi eikä polta ihoa. Sokeri on hygieeninen käytössä ja sillä voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin karvaa,jonka ansiosta karvankasvu hidastuu. Sääret tai reidet 45 (n. 50 min) Sääret ja reidet 60 (n. 70 min) Bikiniraja 30 (n. 25 min) Kainalot 20 (n. 20 min) Selkä 45 (n min) Kainalot + bikiniraja 45 (n. 40 min) Sääret + kainalot 60 (n min) Sääret, reidet, bikiniraja 80 (n min) Sääret, reidet, kainalot 75 (n min) Sääret, reidet, bikiniraja, kainalot 90 (n min) Kasvot (esim. huulen yläpuoli tai leuka) 15

8 PAKETTIHOIDOT JALKOJEN JA KÄSIEN HOITOKOKONAISUUS 120 MIN / 100 Tässä hoidossa saat jalkasi ja kätesi kuntoon samanaikaisesti. Jalkasi hoidetaan perusteellisesti, samoin kätesi. (kts. hoitojen kulku kohdat jalkahoito ja käsihoito) RAIKASTAVA, KOSTEUTTAVA JA HEMMOTTELEVA KASVOHOITO & KOSTEUTTAVA KÄSIHOITO 120 MIN / 110 Hoito sisältää marjaisan peruskasvohoidon (kts. edellä) sekä minimanikyyrin kosteuttavalla ja ihoa hoitavalla suklaa-appelsiinilämpönaamiolla tai halutessa parafiinihoidolla. PÄIVÄSI HEMMOTELTAVANA 3 H / 175 Sisältää Villa Finon marjaisa peruskasvohoito, kulmakarvojen siistiminen, perusjalkahoito, pikamanikyyri & parafiinihoito käsille sekä lasillinen kuohuviiniä. Tämä pitkä hemmottelu saa varmasti stressiä hellittämään, hyvän olon sekä mielen. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja samaan aikaan nautiskelet lasillisen kuohuviiniä tai tuoremehua. Sitten vain makuulle, hoidon jatkuessa alkurentoutuksella ja kasvohoidolla ihollesi sopivilla, hyväntuoksuisilla ja hoitavilla luomutehotuotteilla, myös kulmakarvasi siistitään. Kasvohoidon lomassa tehdään käsihoitoa ja kätesi hierotaan käsivarsia myöten. Hieronnan jälkeen kätesi hoidetaan kosteuttavalla ja niveliä hoitavalla parafiininaamiolla ja lopuksi kynnet ja kynsinauhat siistitään ja halutessasi lakataan. LAHJAKORTIT Anna ystävälle, asiakkaalle tai työntekijälle lahjaksi aikaa ja hyvää oloa ja mieltä Lahjakortti voidaan kirjoittaa jollekin hoidolle tai haluamallesi summalle. KYSY MYÖS KOTIKÄYNNEISTÄ! AJANVARAUKSET JA TIEDUSTELUT: p / Hanna Kukkonen tai Kampaamo Hair X p Käyntiosoite: Intiankatu 25, Helsinki (Kumpula) Katso myös Facebook

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta.

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min. Jalkahoito +sääret 90 Sisältää Acapulcon

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA SILUETTISPA MENU SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SiluettiSpan tarjoamat palvelut ovat sekä nuorekkuutta ylläpitäviä, parhaita puolia korostavia kauneushoitoja että lääkärin vastaanotolla tehtäviä esteettisiä

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

KYLPYLÄ- JA KAUNEUSHOIDOT

KYLPYLÄ- JA KAUNEUSHOIDOT KYLPYLÄ- JA KAUNEUSHOIDOT SPA-ETIKETTI Tervetuloa nauttimaan hoitopalveluistamme Toivomme Sinun tutustuvan ennalta tähän spa-etikettiin. Saavuthan hoitotilaan jo hyvissä ajoin ennen varaamaasi hoitoaikaa.

Lisätiedot

Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin

Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa,

Lisätiedot

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Runnin kylpylähoitola Wedenneito tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia & rentouttavia hoitoja. Erikoisuutenamme ovat luonnonläheiset ja perinteistä

Lisätiedot

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40 KANSIO: KOSMETOLOGI- JA JALKAHOITAJAPALVELUT Kosmetologi/ jalkahoitaja Jonna Kovala 044 5670 016/ jonna.kovala@hotmail.com Vaasan diabetesyhdistyksen jalkahoitaja Hengitysliiton yhteistyökumppani JALAT

Lisätiedot

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 HERA-salonkien hyvät toimintatavat Tavoitteenamme on tarjota nautittava loma perheen ja ystävien kanssa tai rentouttava tauko liikematkalla. Jotta tuntisit

Lisätiedot

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja rentoutuneina.

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

Luontais-Kauneushoitola Koï

Luontais-Kauneushoitola Koï Luontais-Kauneushoitola Koï Avoinna ajanvarauksella puh: 040 6522 881 Hinnasto 2015 Tarkemmat tiedot hoidoista löydät www.koi.fi Konsultaatio ja tuntiveloitus 85 = hoidon hinta ei sisällä aine ja/tai materiaalikuluja.

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

Hieronnat ja hemmottelu

Hieronnat ja hemmottelu Hieronnat ja hemmottelu Perushieronta 69 / 45 min Hieronnassa keskitytään tarpeiden mukaan kehon eri osa-alueille. Perushieronta rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, virkistää verenkiertoa ja lisää

Lisätiedot