1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina."

Transkriptio

1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika klo Paikka Kesäravintola Myllysaari, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. 2. Todetaan läsnä olevat seuran jäsenet. 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Hyväksytään työjärjestys. 5. Esitetään kokoukselle v toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot. 6. Päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja muille tilivelvollisille. 7. Päätetään asioista, jotka hallitus kokoukselle esittää. 8. Käsitellään muut kokouskutsussa esitetyt asiat. 9. Käsitellään muut kokoukselle esitettävät asiat.

2 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pekka Jaakkola ja varakommodorina Sami Kallio. Hallituksen muut jäsenet olivat: Pasi Heikkilä, Soili Hirvonen, Matti Laaksonen, Juha Lehtinen, Teppo Lipsanen ja Sakari Oinonen. Hallituksen kokouksiin osallistui myös kunniakommodori Heikki Vilppunen. Toimintasihteerin tehtäviä hoiti Helena Ikonen. Kirjanpitäjänä toimi Markku Lahtinen (Yrityslaskenta Markku Lahtinen Ky). Myllysaaren kunnostus- ja huoltotöistä vastasivat huhti-syyskuun aikana Kari Kaartti ja Yury Chikalov. Vuoden aikana pidettiin sääntömääräinen kevätkokous Myllysaaressa ja syyskokous Upseerikerholla. Hallitus kokoontui 10 kertaa. Tapahtumat Seuran Talvigaalaa vietettiin Lahden Upseerikerholla Mukana juhlassa oli lähes 80 seuran jäsentä. Lipunnosto ja vappulounas järjestettiin Myllysaaressa 1.5. Ykskoivun 79. Lohisoppaa nautittiin 5.7. reilun 150 jäsenen voimin. Hökän Muikku -tapahtuma oli ja lipunlasku Myllysaaressa Päijännepurjehdus 42. Päijännepurjehdus järjestettiin LPS:n ja JVS:n yhteistyönä kuten aikaisempinakin vuosina. Päijännepurjehdustoimikuntaa johti Jari Vekkeli (JVS) ja kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen (LPS). Matti Jaro (LPS) hoiti talous- ja hankintaasioita. LPS:n vastuulla oli kilpailutoimisto lähtösatamassa Säynätsalossa ja maalissa Padasjoella, vastuuhenkilönä Pike Heikkilä. LPS:n vastuulla oli myös maalialus ja Ykskoivun väliaika-asema. Matti Laaksonen vastasi Padasjoen satamatoiminnoista. Jäsenistö LPS:n jäsenmäärä oli vuoden lopussa 774 (edellisenä vuonna 795), naisia/tyttöjä 204 (202) ja miehiä/poikia 570 (596). Vuoden aikana hyväksyttiin seuran uusiksi jäseniksi 30 (32) henkilöä, lisäksi Jollakouluista ja Naumin leiriltä seuran jäseniksi kirjattiin 21 (21) junioria. Seurasta erosi 67 (53) henkilöä. Kuolemantapauksia oli vuoden aikana 3. Veneet Vuonna 2014 peruskatsastettiin LPS:n jäsenten veneitä 51 kpl (edellisenä vuonna 48). Yhteensä LPS:n veneitä katsastettiin 186 kpl (185 kpl), joista purjeveneitä 107 (108) ja moottoriveneitä 79 (77).

3 TOIMIKUNNAT JUNIORI- JA NUORISOTOIMIKUNTA Toimikunta Toimikunnan jäseninä toimivat: Puheenjohtaja Teppo Lipsanen, Iiris Andersson, Juha Andersson, Minerva Juhola, Kimi Virtanen, Juho Poikolainen, Markus Poikolainen, Axel Orjala, Vilma Valolahti, Petri Korteniemi ja Tanja Korteniemi. Liikunnallinen Myötätuuli 2015 Seura palkkasi maaliskuussa Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avulla juniorivastaavaksi liikunnanohjaaja Helena Kämäräisen. Hankkeen tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ammattimaisemmin johdettuun suuntaan. Tavoitteena on luoda vahva pohja junioritoiminnalle, jotta se voi kasvaa. Hankkeen avulla panostetaan ympärivuotiseen toimintaan, jossa lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan toiminnan sisältöön. Toiminta Talvella juniorimme ovat kokoontuneet kerran viikossa pelaamaan eri lajeja Mukkulan yläkoululle. Koululta saimme välineet käyttöön, mikä on mahdollistanut eri lajikokeilut. Osallistujia on ollut vaihtelevasti 2-17 välillä. Junnujen lisäksi myös ohjaajat ja vanhemmat ovat osallistuneet peleihin. Talvitreenien suosio on hiipunut ja seuraavana vuonna tuleekin järjestää toimintaa kysynnän ja tarpeen mukaisesti. Nelipäiväinen Sail Lahti tapahtuma järjestettiin toisen kerran ja buukattiin täyteen alle viikossa. Kohderyhmänä olivat 3-6-luokkalaiset. Koululaistapahtumaan osallistui yli 700 lasta, 50 opettajaa ja 25 seuran vapaaehtoista. Mukana olivat Suomen Purjehdus ja Veneily liitto, Järvipelastajat ja Lahden Vesisamoilijat. Tapahtuma huipentui Sail Lahti Jatkoihin, joka oli kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Jatkoille osallistui noin 200 innokasta lasta ja nuorta. Kevään markkinointitempauksena ohjaajat osallistuivat Lahden kylämarkkinoille satamassa. Tapahtumassa oli mahdollisuus tutustua lajiin purjehduskokeilulla. LPS osallistui Mennään metsään hankkeen kesäleirille yhden päivän ajan, tarjoten lapsille mahdollisuutta kokeilla purjehdusta. Vesikausi aloitettiin heti kun jäät lähtivät. Vihreät eli alkeisryhmä harjoitteli kerran viikossa ja ryhmän koko kasvoi koko kesän ajan. Harjoituksissa kävi kauden aikana keskimäärin 7-9 lasta ja nuorta. Sinisten ryhmä harjoitteli tavoitteellisemmin kaksi kertaa viikossa. Harjoittelijoiden määrä vaihteli koko kesän ajan. Viikkoharjoituksista informoitiin kotiväkeä facebookin LPS junnut ryhmässä.

4 Ohjaajamme osallistuivat Etelä-Päijänteen Jollakeskuksen harjoituksien ohjaamiseen sunnuntaisin. Jollakoulu Jollakoulun vastuuohjaajana toimi juniorivastaava Helena Kämäräinen, purjehdusohjaajana Kaarlo Forsman ja jatkokurssilla Minerva Juhola. Jollakouluihin osallistui yhteensä 30 lasta, joista kuusi oli jatkokurssilaisia. Kyselimme vanhemmilta mitä kautta lapset ovat innostuneet tulemaan jollakouluun. Useiden lasten vanhemmat olivat harrastaneet veneilyä tai purjehdusta ja osa oli kiinnostunut lajista Sail Lahti tapahtumassa. Naumi Naumin leirivastaavana toimi Petri Korteniemi. Leirille osallistui lapsia ja nuoria 63, ohjaajia 12 sekä vanhempia 8. Leirillä ilmestyi Naumi news päivittäin. Perinteisinä ohjelmanumeroina ohjaajat olivat suunnitelleet aarrekilpailun, retkipäivänä purjehdittiin Ykskoivuun ja leirin lopuksi kilpailtiin Naumin regatassa. Kalusto Talven aikana kalustoa huolti Yuri Chikalov. Koulutus Suomen Purjehdus ja Veneily liiton ohjaajakurssin kävi seitsemän ohjaajaa Espoossa. Muu toiminta Purjehdusseura oli mukana Lahden Unicef-kaupunki vuodessa. Unicef-kaupunki vuosi näkyi mm. Sail Lahti tapahtumassa, seuran kaikissa julkaisuissa ja seura osallistui lasten kesäkarnevaalien järjestämiseen Niemen satamassa. Lahdessa Helena Kämäräinen, juniorivastaava KATSASTUSTOIMIKUNTA Kokoonpano: Pj. Osmo Lammi, Sami Kallio, Miikka Kivistö, Pertti Kukkonen, Pertti Pulkkinen, Jukka Sorvali, Jarmo Talikka ja Hannu Tommola. Katsastusmiehiä oli 8. Uusina miehinä aloitti kaksi katsastajaa Jukka Sorvali ja Hannu Tommola, he kävivät katsastajakurssin talvella. Roope Juhonen lopetti katsastukset. Kiitokset Roopelle tehdystä työstä. Katsastimme 186 venettä, joista purjeveneitä 107 ja moottoriveneitä 79. Peruskatsastuksia oli 51. Seuran katsastettujen veneiden määrä oli suurinpiirtein sama kuin viimevuonna.

5 Katsastustilaisuuksien osalta toimimme edellisten vuosien tapaan. Teimme joukkokatsastuksia kolme kertaa Myllysaaressa, kaksi kertaa Ykskoivussa ja Padasjoella. Kuhmoisissa toimittiin tilausperiaatteella. Katsastettujen veneiden rekisteri julkaistiin seuran www-sivuilla. Toimikunta kokoontui kaksi kertaa, keväällä kauden suunnitteluun ja syksyllä yhteenveto. Osmo Lammi Katsastustoimikunnan puheenjohtaja KIINTEISTÖTOIMIKUNTA Toimintakertomus 2014 Kiinteistötoimikunta kokoontui vuoden aikana 2 kertaa. Seuran hallituksen tehtäväannon mukaisesti toimikunta käsitteli Myllysaaren kiinteistöön sekä seuran tukikohtiin liittyviä asioita. Laitureiden korjaamista jatkettiin Myllysaaressa. Rakennettiin uusi kiinteä laituri mastonosturia varten. Vanhat lahonneet laiturit purettiin pois ja tukit kuljetettiin hävitettäväksi. Saaren pohjoisosa siivottiin ja jollakenttää laajennettiin. Paviljongin huolto ja kunnostustehtävät hoidettiin toimintasuunnitelman mukaisesti. Myllysaaren kehittämiseksi toimikunta jatkoi uuden kerhosaunan suunnittelua ja rakennuslupa saatiin vihdoin Lahden kaupungilta. Ykskoivun saaritukikohdan kunnostusta jatkettiin. Hökan saaressa purettiin vanha wc-puusuoja. Toimikunta on pyrkinyt vastaamaan seuran arvokkaiden kiinteistöjen käyttökunnon säilymisestä ja jäsenten virkistyskäyttömahdollisuudesta. Sakari Oinonen Kiinteistötoimikunta

6 KILPAPURJEHDUSTOIMIKUNTA Toimintakauden aikana kilpapurjehdustoimikunnan tehtäviin kuului kokeneempien purjehtijoiden valmennustoiminta ja kilpailujärjestelyt. Juniori- ja nuorisotoimikunnan kanssa jatkettiin tiivistä yhteistyötä junioritoiminnan, purjehdusvalmennuksen ja kilpailujen järjestelyjen osalta. Kilpapurjehdustoimikuntaan oli nimetty seuraavat henkilöt: Juha Lehtinen (pj), Ville Hirvonen, Pekka Honkavaara, Teemu Kallio, Juha-Petri Kervinen, Anssi Lydén, Juho Poikolainen, Panu Päivärinne, Panu Salo, Joonas Sovinen, Esa Sore, Panu Viljanen, Pasi Viljanen, Ida Voutilainen ja Jukka Voutilainen. Kilpapurjehdustoimikunta kokoontui kaudella 2014 neljä kertaa. Lisäksi kilpailujärjestelyjen osalta pidettiin useita erilliskokouksia. Kilpailut Casselirace Toukokuussa järjestetty Casselirace keräsi viidessä eri veneluokassa n.45 venekuntaa, joissa purjehti yhteensä n. 120 kilpailijaa. Luokkina oli jo edellisvuosista tutut Lightning, Vikla, 505, H- vene ja uutena tulokkaana Melges24. Edellisvuonna mukana olleet optimistijollat pitivät karsintakilpailunsa muualla. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. EPR Kelventeen kierto Nyt jo viidettä kertaa järjestetty Etelä-Päijänteen rankingin osakilpailu Kelventeen kierto keräsi 11 venekuntaa. Kilpailupäällikkönä toimi Teemu Kallio. PrePäitsiJunior ja Päijännepurjehdus Juniorien PrePäitsi järjestettiin Säynätsalossa Juurikkasaaren edustalla. Osallistujia oli Optimisti- ja Zoom8-luokissa. Kilpailupäällikkönä toimi Petri Ojala. Päijännepurjehdus purjehdittiin Säynätsalosta Padasjoelle. Kilpailun kulkua väritti paikka paikoin olematon tuuli, jonka vuoksi useat veneet jäivät saapumatta maaliin. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. Puuveneregatta Kilpapurjehdustoimikunta järjesti X- Lahden Puuveneregatan kilpailuosuuden. Itse kilpailuun osallistui 8 toinen toistaan upeampaa puuvenekaunotarta. Kilpailupäällikkönä toimi Juha Lehtinen. LPS mestaruuskilpailu Kilpailulla oli selvästi sosiaalinen tilaus aktivoimaan Myllysaaren toimintaa ja elvyttämään seuran perinteitä. Kilpailut purjehdittiin Optimisti- ja Zoom8 luokissa.

7 LPS Junnu-GP Vanha keskiviikkokisaperinne elvytettiin henkiin hienolla tapahtumasarjalla, jossa yhteensä 12:sta eri keskiviikkona purjehdittiin kilpaa. Sarjan pisteytys oli rakennettu siten, että normaalisti hiljaisemman kauden kilpailuilla oli painokerroin. Lisäksi pisteytys palkitsi ahkerasta osallistumisesta. Kilpailusarja lunasti paikkansa ja sitä tullaan jatkamaan tulevina vuosian samanlaisena. Sarjan järjestelyt toimivat hienosti aktiivisien vanhempien vastuulla. LPS Köliveneranking Kölivenetoiminnan elävöittämiseksi ideoitiin LYS-tasoituskertoimilla toimiva sarja, jonka osakilpailut purjehdittiin Padasjoella. Kaiken kaikkiaan viisi kilpailua oli suunniteltu kaudelle. Aktiivisia osallistujia oli useasta alueemme seurasta ja purjehtijat toivoivat kilpailusarjan jatkamista tuleville vuosille. Asia otetaan esille Keitele-Päijänne vesistöalueen talvipäivillä. LPS yksin ei tule jatkamaan järjestelyvastuussa, vaan jokaisen osallistujaseuran tulee vastata osasta kilpailusarjaa. Koulutus Edellisvuonna aluetuomarikoulutukseen osallistuneiden henkilöiden koulutusta jatkettiin velvoittamalla osallistumaan tuomarityöskentelyyn aluetuomaripätevyyden saamiseksi. Lisäksi koulutettiin neljä kilpailunjärjestäjää. Kursi oli SPV:n kurssi ja kilpapurjehdustoimikunta vastasi kurssin järjestelyistä. Kauden aikana yksi henkilö aloitti valmentajakoulutuksen perustasolla. Purjehdusvalmennus Toimikunta vastasi purjehdusharjoitusten järjestämisestä Myllysaaressa kilparyhmän osalta. Ryhmäjako uusittiin tätä kautta varten; alkeisryhmänä toimi Vihreät, jatkoryhmänä Siniset ja kilparyhmänä Mustat. Mustien treenit järjestettiin 1-2 kertaa viikossa. Ryhmässä oli kahdeksan aktiivista purjehtijaa, joten ryhmän koko kasvoi edelliskaudesta kahdella purjehtijalla. Toiminta oli aktiivista kesätaukoa lukuun ottamatta. Toimikunta osallistui Naumin jollaleirin järjestelyihin. Seura kärsii päävalmentajan puutteesta. Nyt tilannetta on yritetty paikata tilapäisjärjestelyllä, joka ei ole tuottanut pysyvää ratkaisua. Valmennustoiminnan vastuuta on muutettu vuodelle Junioritoimikunta vastaa jatkossa kaikkien ryhmien valmentamisesta. Kilpailuavustukset Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 6 kpl, joka vastaa edellisvuosien tasoa. Toimikunta esitti hallitukselle jaettavaksi yhteensä 3000 euroa, jonka hallitus hyväksyi esityksen mukaisesti. Huomattavaa on, että kilpailuavustuksilla jaettavaa rahamäärää on pudotettu 5000 :sta 3000 :n. Juha Lehtinen Kilpapurjehdustoimikunnan puheenjohtaja

8 NAISTOIMIKUNTA Kokoonpano ja vastuualueet Pike Heikkilä, Päijännepurjehdus Tuija Hynninen ja Leena Puukko, teatteriretket Leena Päivärinta ja Soili Viitaniemi (pj), kauneus- ja virkistyspäivät Tuuli Lehtovaara ja Raija Tommola, arpajaiset ja juhlajärjestelyt Anu Arjala-Salo ja Saara Oinonen, talkootoiminta Eeva Jaakkola, Naisten toimintapäivä Vuoden 2014 toiminta on ollut samanlaista kuin edellisenä vuotena. Naistoimikunnan toiminnan tavoitteena on ollut koota yhteen veneilystä ja mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneita LPS:n naisia. Tavoitteena on myös ollut tukea seuran toimintaa osallistumalla ja järjestämällä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Toiminta on ollut vakiintunutta ja aktiivista. Tapahtumat 1. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet Talvigaalan ja Ykskoivun Lohisopan järjestelyihin. Arpajaistulot on käytetty seuran toiminnan ja junioritoiminnan hyväksi. 2. Keväällä ja syksyllä on järjestetty Naisten kauneus/virkistyspäivä. 3. Kesällä on osallistuttu Päijännepurjehduksen järjestelyihin. 4. Naisten toimintapäivä on järjestetty lokakuussa Optiminäkö Synsamin tuella. 5. Marraskuussa järjestettiin teatteriretki Helsinkiin. Sekä pidettiin pikkujoulut Lahden satamassa. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti toimintaan, kiitos jäsenille! Soili Viitaniemi Naistoimikunnan puheenjohtaja PUUVENETOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 2014 Puuvenetoimikunta järjestää ja ylläpitää Lahden Purjehdusseuran puuvenetoimintaa. Toiminnallaan toimikunta edistää puuveneilyä, monipuolistaa Lahden Purjehdusseuran toimintaa sekä tukee seuran tavoitteita. Toimikunnan pyrkimyksenä on kehittää Vesijärven ja Päijänteen muodostaman vesistön alueelle sijoittuvien pursi- ja purjehdusseurojen ja veneilijöiden välistä yhteistyötä. Toimikunnan näkyvin toimi on suunnitella ja toteuttaa vuotuinen Lahden puuveneregatta.

9 Toimikunnan kokoonpano ja kokoukset Toimikunnan puheenjohtajana toimi Marko Aalto ja varapuheenjohtajana Jarno Talvitie. Uutena jäsenenä toimikunnan toimintaan osallistui Tuomo Rahikainen. Toimikunta kokoontui kaksi (2) kertaa vuoden 2014 aikana. Kevään kokouksessa valmisteltiin toimintakauden puuveneregattaa. Loppukesästä järjestetyssä kokouksessa keskusteltiin Myllysaaren suuliin nostettavien veneiden nosto-olosuhteista. Toimintaan liittyvä suunnittelu ja valmistelu toteutettiin pääosin sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedottaminen Ulkoinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti toiminnastaan Lahden puuveneregatan mainosjulisteissa. Alueen puuveneilijöille sekä pursi- ja purjehdusseuroihin lähetettiin regattaan liittyen sähköistä materiaalia. Ulkoinen tiedottaminen palveli myös uusien puuveneilijöiden rekrytointia seuraan. Sisäinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti ja raportoi tapahtumistaan Lahden Purjehdusseuran kotisivuilla, purjehdusohjelmassa sekä Pilssissä. Muu toiminta Myllysaaren venesuoja Venesuojassa talvehti kahdeksan (8) puuvenettä. Näistä kuusi laskettiin vesille. Toimintasuunnitelman kautta toimikunta esitti seuran hallitukselle oman näkemyksensä Myllysaaren, siellä olevan venesuojan sekä veneiden nostoon ja laskuun liittyvien olosuhteiden kehittämisestä. Toimikunta toimi aktiivisesti seuran ja seuran puuveneilijöiden suuntaan, haettaessa parhaita mahdollisia ratkaisuja ja toimintatapoja veneilijöiden ja suulissa toteutetun kesäteatterin välille. Lahden puuveneregatta Lahden puuveneregatta järjestettiin kymmenettä (10) kertaa. Juhlavuoden regatta alkoi Ykskoivussa torstaina ja päättyi Myllysaaressa sunnuntaina Regattaan osallistui yhteensä noin kymmenkunta venekuntaa, joista noin puolet oli mukana koko regatan ajan. Regatta sisälsi kokoontumisen Ykskoivuun, eskaaderipurjehduksen Ykskoivusta Myllysaareen sekä ratapurjehdusosuuden Myllysaaren edustalla. Toiminnan talous Toimikunnalla ei ole omaa taloutta. Toimikunta rahoitti toimintansa puuveneregan julisteen painatuskustannuksia lukuun ottamatta puuveneregatasta saaduilla osallistumismaksuilla. Marko Aalto puheenjohtaja Jarno Talvitie varapuheenjohtaja

10 TALOUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan kuuluivat Pasi Heikkilä (pj), Pekka Jaakkola, Markku Lahtinen ja Timo Puukko. Toimikunta piti yhden varsinaisen kokouksen ja muita kokouksia lähinnä sähköpostin välityksellä. Seuran talous on tyydyttävä. Seuran tulojen tukijalat ovat jäseniltä kerättävät maksut, ilmoitustuotot Vuosiohjelmasta sekä Vesi ja Veneily - lehdestä ja kolmantena Myllysaaren ravintolan tuotot. Pasi Heikkilä Taloustoimikunnan puheenjohtaja TIEDOTUSTOIMIKUNTA KOKOONPANO JA KOKOONTUMINEN Lahden Purjehdusseura ry:n tiedotustoimikunta kokoontui vuonna 2014 puheenjohtajanaan Soili Hirvonen sekä jäseninään Eeva Ristkari, Anja Kallio, Matti Jaro, Petri Korteniemi ja Helena Ikonen. TOIMINTA Toimikunta hoiti kokonaisuudessaan LPS:n lehti Vesi&Veneilyn tuotannon seuran sisällä. Ulkopuolelta ostettiin taitto. Toimitustyön lisäksi tmk:n jäsenet hoitivat ilmoitusmyynnin sekä painoon ja jakeluun liittyvät toimet aiempien vuosien mukaisesti. Tiedotustoimikunta antoi tukensa Veneilyohjelman työstössä toimintasihteerille. LPS:n jäsenlehti Pilssi ilmestyi vuoden 2014 aikana kolme kertaa ja Pilssike kahdesti. Lehden taiton hoiti Anja Kallio. Tiedotustoimikunta hoiti vuoden aikana seuran tiedotustyötä. Tiedotteita kirjoitettiin ja lähetettiin paikallismedioille vuoden aikana muutamia, pääasiassa seuran jäsenten menestyksestä. Toimikunta osallistui CasseliRacen ja Päijännepurjehduksen tiedotustoimintaan tukien organisaatioita. Tiedotustoimikunnan työhön kuului tukea seuran eri toimikuntia viestintä- ja markkinointiasioissa. Markkinointimateriaalien työstössä avustettiin erityisesti junioritoimikuntaa. VARAINHANKINTA Tiedotustoimikunnan toimesta hankittiin seuralle tuottoja Vesi&Veneily -lehden, Pilssin ja nettisivujen ilmoitusmyynnillä Soili Hirvonen Tiedotustoimikunnan puheenjohtaja, hallituksen jäsen

11 VENEILYTOIMIKUNTA Jäsenet: Matti Laaksonen (pj), Matti Jaro, Marja-Liisa Lammi, Martti K. Lehto, Pertti Pulkkinen, Sakari Oinonen ja Kalle Mäkelä. Kauden ensimmäinen kokous pidettiin Moottoripyörämuseolla Niemen satamassa. Suunnittelimme Yhteistyössä Järvipelastuseuran ja Navigaatioseuran kanssa Myllysaaressa tapahtuvaa hätärakettien ampumis- ja koulutustilaisuutta. Suunnittelimme myös veneilyillan järjestämistä Moottoripyörämuseolla klo 18.00, jossa venepinnoitteita valmistavan Finnester Coatingin edustaja esitteli tuotteitaan. Katsastustoimikunnan puheenjohtaja Osmo Lammi puhui veneen sähköistyksestä ja mahdollisista ongelmista Möysän "esso". Kokoonnuimme suunnittelemaan Päijänneviikkoa. Miten sen suosiota saisi nousemaan ja enemmän osallistujia, tälle perinteiselle Heikki Vilppusen aikana luomalle kesäiselle purjehdusviikolle ABC Kivimaa. Laadittiin ohjeita / sääntöjä Ykskoivussa asioiville. Käytiin läpi Ykskoivun tulevaisuutta ja miten sitä voisi kehittää. Keskusteltiin Myllysaaren syystalkoista ja MOI:n talvikunnostuksesta. Neuvoteltiin myös minkälaista toimintaa halutaan talveksi. Mietittiin tarvetta hankkia DEFIBRILLAATTORIT tukikohtiin ja mikä olisi kustannus. Päätettiin kutsua Heikki Hiiri veneilytoimikuntaan. Matti Laaksonen, Veneilytoimikunnan puheenjohtaja

12 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti Y-tunnus TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 3 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4

13 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot , ,39 Kulut Henkilöstökulut , ,09 Poistot , ,01 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta Tuotot yhteensä , ,15 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta Tuotot , ,08 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , ,44 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

14 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet , ,47 Rakennukset ja rakennelmat , ,82 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset Myyntisaamiset 2 951,00 0,00 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , ,00 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen Ostovelat 346,16 0,00 Muut velat 2 447, ,00 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87

15 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN LIITETIEDOT Pysyvien vastaavien arvostus ja jaksotusperiaatteet Pysyvien vastaavien hankintamenoon on aktivoitu välittömät menot. Hankintameno poistetaan suunnitelman mukaisesti seuraavasti: Omien tukikohtien rakennukset menojäännöspoisto 7,0 % Vuokratun tukikohdan rakennukset menojäännöspoisto 20,0 % Rakennelmat menojäännöspoisto 20,0 % Maakannas menojäännöspoisto 2,5 % Sillat ja laiturit menojäännöspoisto 10,0 % Veneet ja muu kalusto menojäännöspoisto 25,0 % Suunnitelman mukaiset poistot Rakennukset ja rakennelmat 8.227, ,11 Koneet ja kalusto 1.998, ,90 Yhteensä , ,01 Luettelo kirjanpitokirjoista Kassakirja Tasekirja Tase-erittelykirja Päiväkirja Pääkirja atk-tulosteina sidottu sidottu atk-tulosteina atk-tulosteina Arkistointi Kirjanpitoaineiston säilytyksessä noudatetaan KPL 2:10 :n säännöksiä. Kaikki tositteet ovat samaa sarjaa alkaen numerosta 1.

16

17 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti TILINPÄÄTÖSERITTELYT TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tilikohtainen tuloslaskelma 1-2 Tilikohtainen tase 3-4 Tase-erittelyt 5-6

18 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA 3000 Kilpailutoiminnan tuotot 5 837, , Sponsorituotot 2 000, , Junioreiden tuotot , , Katsastustuotot 4 785, ,00 Tuotot , ,39 Kulut 3010 Palkat , , Sotu-maksut -988,36-565, Työterveys -27,96-245, Henkilövakuutukset , ,44 Henkilöstökulut , , Rakennuksista 7-20 % , , Maakannaksesta 2,5 % -204,69-209, Puusilloista 10 % -61,84-68, Laitureista 10 % , , Kalustosta 25 % , ,90 Poistot , , Vuokrat , , Palkintokulut , , Koulutuskulut , , Kilpailukulut , , Kilpailija-avustukset , , Katsastuskulut -398,60-776, Jäsenmaksut , , Vakuutukset , , Posti- ja puhelinkulut , , Tsto- ja hallintokulut , , Kokous- ja juhlakulut , , Tiedotus- ja jäsenlehtikulut , , Pienhankinnat ,81 0, Junioreiden kulut , , Kaluston huolto- ja korj , ,58 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta 3400 Jäsenmaksut , , Liittymismaksut 3 480, ,00

19 3412 Ilmoitustuotot 8 210, , Lehtitulot alv , , Muut varainhank. tuotot , ,15 Tuotot yhteensä , , Painatuskulut 0, , Lehtikulut alv , , Kulut huvitilaisuuksista -802, , Muut varainhank:n kulut , ,87 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta 3300 Korkotuotot 0,21 0, Osinkotuotot 100,00 100, Vajamaksut 3 770, , Laituripaikkamaksut 3 725, , Tukikohtamaksut , , M-saaren muut v-tulot 1 865, , Ravintolan vuokrat alv , , Laituripaikkamaksut alv 1 362, ,00 Tuotot , , Kiinteistövakuutukset , , Hoitokulut Myllysaari , , Hoitokulut Ykskoivu , , Hoitokulut Hökkä , ,20 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , , Avustus junioritoiminta 3 000, , Seura-apurahat ,00 0,00 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

20 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet 1111 Myllysaari 3 206, , Hökän saaret , ,76 Maa- ja vesialueet , , Myllysaaren rakennukset , , Myllysaaren uusi sauna ,06 0, Venevajan sosiaalitila , , Hökän sauna , , Hökkä, päärakennus 5 291, , Myllysaaren maakannas 7 982, , Maakannaksen puusillat 556,57 618, Myllysaaren laiturit , , Ykskoivun laiturit 347,26 385, Hökän laiturit 958, ,63 Rakennukset ja rakennelmat , , Koneet ja kalusto 709,37 945, Veneet 5 286, ,86 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset 1410 Puhelinosakkeet 840,94 840,94 Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset 1710 Tilisaamiset 2 951,00 0,00 Myyntisaamiset 2 951,00 0, Verotili 0,17 0, Alv-saatava 0,00 975,21 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset 1900 Kassa 237,60 156, Nordea , , Nordea (P- Purjehdus) 8 820, ,22 Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73

21 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot 2020 Rakennusrahasto , ,00 Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , , Edell.tilikaus. yli- /alijäämä , ,75 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen 2760 Tilivelat 346,16 0,00 Ostovelat 346,16 0, Avainpantit 2 447, ,00 Muut velat 2 447, , Alv-velka 124,65 0, Ennakonpidätykset 1 493,97 249, Sotu-maksut 121,30 37, Muut siirtovelat 4 357, ,39 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86

22 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN TASE-ERITTELYT Maa-alueet Tili 1111 Myllysaari, G5 H5, Lahti 2.645,43 Rullarannanvesi RN:o 2:233 (vesialue 138 m2) 561, ,71 Tili 1112 Hökän saaret, Suvela, Kuhmoinen , ,47 Rakennukset ja rakennelmat Tili 1120 Myllysaari ,27 Tilikauden poisto 7% , ,31 Tili 1121 Myllysaaren uusi sauna Suunnittelu-,tutkimus- ja viranomaiskustannukset ,06 Tili 1125 Venevajan sosiaalitila ,45 Tilikauden poisto 7% , ,61 Tili 1185 Hökän sauna ,58 Tilikauden poisto 7% , ,45 Tili 1190 Hökkä, päärakennus 5.689,39 Tilikauden poisto 7% - 398, ,13 Tili 1192 Myllysaaren maakannas 8.187,60 Tilikauden poisto 2,5% - 204, ,91 Tili 1193 Maakannaksen puusillat 618,41 Tilikauden poisto 10% - 61,84 556,57 Tili 1194 Myllysaaren laiturit ,64 Tilikauden poisto 10% , ,78 Tili 1195 Ykskoivun laiturit 385,85 Tilikauden poisto 10% - 38,59 347,26 Tili 1196 Hökän laiturit 1.064,63 Tilikauden poisto 10% - 106,46 958, ,25 Koneet ja kalusto Tili 1210 Koneet ja kalusto 945,83 Tilikauden poisto 25% - 236,46 709,37 Tili 1230 Veneet 7.048,86 Tilikauden poisto 25% , , ,01 Osakkeet ja osuudet Tili 1410 Puhelinosakkeet, PHP- Holding Oyj, 4 kpl 840,94 Myyntisaamiset Tili 1710 Tilisaamiset Jäsenmaksu- ja muut laskusaatavat erillisen luettelon mukaan 2.951,00 Siirtosaamiset Tili 1848 Verotili 0,17

5. Esitetään kokoukselle v. 2013 toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot.

5. Esitetään kokoukselle v. 2013 toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot. LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika 28.04.2014 klo 19.00 Paikka Kesäravintola Myllysaari, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa,

Lisätiedot

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY Sääntömääräinen kevätkokous Upseerikerho, Hennala

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY Sääntömääräinen kevätkokous Upseerikerho, Hennala LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY Sääntömääräinen kevätkokous 4.4.2017 Upseerikerho, Hennala 1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY KEVÄTKOKOUS 2017 Aika 4.4.2017 klo: 19:00 Paikka Upseerikerho, Hennala Esityslista 1. Valitaan

Lisätiedot

Aika klo Upseerikerho, Lahti

Aika klo Upseerikerho, Lahti LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika 11.04.2016 klo 19.00 Paikka Upseerikerho, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka

Lisätiedot

SPL/P-Suomen piiri ry

SPL/P-Suomen piiri ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2014 Säilytettävä vähintään 31.12.2024 asti. Osoite: Rautatienkatu 46 90120 OULU Kotipaikka Oulu Y-tunnus 1000046-9 TASEKIRJA 31.12.2014 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2014

Lisätiedot

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry Aleksanterinkatu 48 A 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 1831814-8 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2009 31.12.2009 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 31.12.2012 Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry SISÄLLYSLUETTELO Tase 3-4 Tuloslaskelma 5 Liitetiedot 6 Liitetiedot 7-8 Käytetyt kirjanpitokirjat 9 Tililuettelo 10-11 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TILINPÄÄTÖS 1.1. - 31.12.2016 Säilytettävä vähintään 31.12.2026 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2016 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2016

Lisätiedot

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry Kauppakamariyhdistys Suomessa ry TASEKIRJA 31.12.2014 Eteläranta 6 a 8 00130 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1985788-0 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2014-31.12.2014 Sivu No Toimintakertomus 1.1-1

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus 0224257-2 TILINPÄÄTÖS 1.1.2015-31.12.2015 sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2 Liitetiedot 3 Luettelo kirjanpitokirjoista ja tositteista 4 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry 1 / 11 TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry Y-tunnus: 01.01.2016-31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016-31.12.2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä vähintään 31.12.2025 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2015 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2015

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry 1 / 8 TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry Y-tunnus: 1.1. 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 8 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. 31.12.2016 Sisällysluettelo Tase... 3 Tuloslaskelma...

Lisätiedot

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pasi Heikkilä ja varakommodorina Pekka Jaakkola. Hallituksen muut jäsenet olivat: Soili Hirvonen,

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Y: 2043375-1 TASEKIRJA 01.01.2012-31.12.2012 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 KÄYTETYT KIRJANPITOKIRJAT... 7 TOSITELAJIT...

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA TASEKIRJA Tilikausi: 01.01.2010-31.12.2010 Tämä tilinpäätös on allekirjoitettava ja säilytettävä paperilla 31.12.2020 asti. Laatija: Nurmi Susanna Sivu 2(11) Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2010-31.12.2010

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry 1 / 9 TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 9 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase... 3

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y.

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. 1 / 15 TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. Y-tunnus: 01.01.2012-31.12.2012 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2022 asti 2 / 15 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2012-31.12.2012 Sisällysluettelo

Lisätiedot

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 2 Tase 3 Tilinpäätöksen liitetiedot 4 Tuloslaskelma toimialoittain 5 Budjettivertailu 6 Tilinpäätöksen allekirjoitukset

Lisätiedot

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry ProCom Viestinnän ammattilaiset ry Kalevankatu 30 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 0288699-2 TASEKIRJA 1.1.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti Tilinpäätöksen toteutti:

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2011 Säilytettävä vähintään 31.12.2021 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2011 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2011

Lisätiedot

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13)

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry Y-tunnus

Suomen LVI-liitto SuLVI ry Y-tunnus Suomen LVIliitto SuLVI ry Ytunnus 01169633 Suomen LVIliitto SuLVI ry TILINPÄÄTÖS 31.12.2016 Suomen LVIliitto SuLVI ry Ytunnus 01169633 Tilikausi 1.1.31.12.2016 Sisällysluettelo Sivut Tuloslaskelma 1 Tase

Lisätiedot

Hyvinkään Tennisseura ry. Tilinpäätös

Hyvinkään Tennisseura ry. Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2016 Hyvinkään Tennisseura ry Torikatu 12 05800 HYVINKÄÄ Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0825800-6 tilikaudelta 1.1. - 31.12.2016 Sisällys TULOSLASKELMA... 1 TASE... 2 LIITETIEDOT... 4 TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

U3 - Urheiluseura (ensin tuotot toiminnanaloittain, sitten kulut toiminnanaloittain)

U3 - Urheiluseura (ensin tuotot toiminnanaloittain, sitten kulut toiminnanaloittain) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211)

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu varsinainen toiminta Poistot

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry 1 / 14 TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry Ytunnus: 01.01.2016 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 14 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016 31.12.2016 Sisällysluettelo Vuosikertomus

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014

Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014 Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2015... 3 TOIMINTAOHJELMA:... 3 KILPAILUOHJELMA:...

Lisätiedot

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys:

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys: PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12 Sisällys: Tilinpäätös * Tuloslaskelma * Tase * Tase-erittelyjä * Pääkirja * Päiväkirja * Palkkakortisto Helsingissä 15.11.2012 Taisto Johansson TASE VASTAAVAA

Lisätiedot

Suomen Shakkiliitto ry, Tilinpäätös Suomen Shakkiliitto ry

Suomen Shakkiliitto ry, Tilinpäätös Suomen Shakkiliitto ry Suomen Shakkiliitto ry Tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 1 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 HELSINKI Kotipaikka HELSINKI Y-tunnus 1106880-1 Sisällys Sivu Tuloslaskelma 3 Tase 6 Liitetiedot 8

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2014-31.12.2014 Tuloslaskelma 1-2

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 28.11.2012 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2013... 3 Juniori- ja nuorisotoimikunnan toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014 SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY TASEKIRJA tilikausi 01.01. - 31.12.2014 Tasekirja on säilytettävä vähintään 10 vuotta tilikauden päättymisestä (KPL 2:10 ) Tilikauden tositeaineiston on säilytettävä vähintään

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u311)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u311) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Y-tunnus 2009335-5 1 TASEKIRJA 31.12.2010 Toimintakertomus Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Sisällyslueftelo: Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot 5-6 Päiväys

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

SUOMEN JUDOLIITTO RY

SUOMEN JUDOLIITTO RY SUOMEN JUDOLIITTO RY Tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 Arkistoviite: 2016-003 1 SUOMEN JUDOLIITTO RY Radiokatu 20 00240 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 0202136-6 Sisällys Sivu Tuloslaskelma 3

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2012 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2012 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-11

Lisätiedot

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim. tuotot

Lisätiedot

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 Tasekirja Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 2 Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys Tase 2011 Vastaavaa Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 327,37 452,01

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2013 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2013 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-12

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2013 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008 Emmaus Helsinki r.y. - Emmaus Helsingfors r.f. Y-tunnus 0315404-8 TASEKIRJA 31.12.2008 Sivu V U O S I T I L I N P Ä Ä T Ö S Tuloslaskelma

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2012 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset

Lisätiedot

Kullo Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9

Kullo Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9 Kullo Golf Oy Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9 TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2020 asti Tilinpäätöksen laatija: Tilisampo Oy 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Ravintola Gumböle Oy

Ravintola Gumböle Oy Ravintola Gumböle Oy Gumbölentie 20 02770 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 2463691-9 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023 asti Tilinpäätöksen toteutti: Gumböle Golf

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN TYÖLLISTÄJÄT LT RY TILINPÄÄTÖS

LOUNAIS-SUOMEN TYÖLLISTÄJÄT LT RY TILINPÄÄTÖS LOUNAIS-SUOMEN TYÖLLISTÄJÄT LT RY TILINPÄÄTÖS 1.1.2016-31.12.2016 LOUNAIS-SUOMEN TYÖLLISTÄJÄT LT RY SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1-2 Tase 3 Liitetiedot 4 Luettelo kirjanpidoista ja aineistoista 5 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

YH Asteri yhdistys YH14

YH Asteri yhdistys YH14 TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Pitkäaikaiset Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Lyhytaikaiset

Lisätiedot

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS

PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS 1.1. - 31.12.2016 Pro Luomu ry TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. - 31.12.2016 Sisällys Sivu Toimintakertomus 1-11 Tase 12 Tuloslaskelma 13 Liitetiedot 14 Luettelo kirjanpitokirjoista

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2015 31.12.2015 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2015 31.12.2015 Tuloslaskelma 1 2

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2013 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2014... 3 TOIMINTAOHJELMA:... 3 KILPAILUOHJELMA:...

Lisätiedot

KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006

KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006 KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006 2 Kangasalan Lämpö Oy Tyrnimarjankuja 3 36220 Kangasala Kotipaikka Kangasala Y-tunnus 0510578-4 TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. 31.12.2006 SISÄLLYS SIVU Tuloslaskelma

Lisätiedot

Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta

Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta Tasekirja 1.1.2014-31.12.2014 Osoite c/o Marika Lohi Sinikalliontie 10 02630 Espoo Y-tunnus: 252555-5 Kotipaikka: Helsinki Eettisen pankkitoiminnan kehitys

Lisätiedot

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (ub11)

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (ub11) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta palkat muut henkilöstökulut Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu

Lisätiedot

T A S E K I R JA

T A S E K I R JA Y-tunnus 0928095-0 T A S E K I R JA 31.12.2013 TILIKAUSI 01.01.2013 31.12.2013 Y-tunnus 0928095-0 SISÄLTÖ: VUOSIKERTOMUS 1. 4. TULOSLASKELMA 5. TASE 6. 7. LIITETIEDOT 8. 9. LUETTELO KÄYTETYISTÄ KIRJANPITOKIRJOISTA

Lisätiedot

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011 Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu 1 00520 Helsinki Y-tunnus 0835106-7 NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011 Säilytettävä 31.12.2021 asti Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu

Lisätiedot

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Ennakkoaineisto jäsenille. Prometheus-leirin tuki ry

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Ennakkoaineisto jäsenille. Prometheus-leirin tuki ry TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Prometheus-leirin tuki ry Tilinpäätös 2008 TILINPÄÄTÖS 2008 2 (13) SISÄLLYS 1. Tulojen ja menojen jakautuminen toimintojen välille 2. Tuloslaskelma, lyhyt 3. Tuloslaskelma, pitkä

Lisätiedot

Bioenergia Ry. Y-tunnus: Pien- ja mikroyritysasetuksen. mukainen tilinpäätös. ajalta

Bioenergia Ry. Y-tunnus: Pien- ja mikroyritysasetuksen. mukainen tilinpäätös. ajalta 1 / 11 Bioenergia Ry Ytunnus: 24782369 Pien ja mikroyritysasetuksen mukainen tilinpäätös ajalta 01.01.2016 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016

Lisätiedot

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012 TOIMINTAOHJELMA: la 1.1. klo 10.00 Uudenvuoden risteily Ykskoivuun (jäävaraus) tammi-helmikuu Talvigaala Upseerikerho maaliskuu veneilyilta huhtikuu Kevättalkoot

Lisätiedot

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr U3 Asteri urheiluseurau314.wtr TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry ProCom Viestinnän ammattilaiset ry Pien- ja mikroyritysasetuksen mukainen tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 Arkistoviite: 2016-003 1 PROCOM VIESTINNÄN AMMATTILAISET RY Kalevankatu 30 00100 Helsinki

Lisätiedot

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011 TOIMINTAOHJELMA: la 1.1. klo 10.00 Uudenvuoden risteily Ykskoivuun (jäävaraus) la 22.1. klo 18.00 Kaamoksen kaatajaiset NMKY Lahti la 19.2. klo Lohisoppagaala

Lisätiedot

As Oy Helsingin Laajasalontie 65

As Oy Helsingin Laajasalontie 65 Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä 31.12.2025 asti. Osoite c/o Jussi Vuorilahdentie 2 A Y-tunnus 0582432-4 00870 Helsinki Kotipaikka Helsinki Sisällys Sivu Kansilehti 1 Sisällysluettelo 2 Hallituksen

Lisätiedot

Hyvigolf Oy TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014. Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1

Hyvigolf Oy TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014. Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1 Hyvigolf Oy Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1 TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2024 asti Tilinpäätöksen toteutti: Visma Services Oy Helsinki

Lisätiedot

NIVOS VESI OY. Tilinpäätös

NIVOS VESI OY. Tilinpäätös NIVOS VESI OY Tilinpäätös 1.1.2016-31.12.2016 Porvoontie 23 04600 Mäntsälä Sisältö Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Allekirjoitukset Tilinpäätösmerkintä sivu 1 2-3 4-5 6 6 1 TULOSLASKELMA 1.1.2016 31.12.2016

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA

Tringa TASE VASTAAVAA Esitysvaluutta EUR PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 950,00 2 950,00 2 950,00 2 950,00 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat

Lisätiedot

Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011

Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011 Sivu1 (13) Demoyritys Oy Oikotie 8 00200 HELSINKI Y-tunnus: 0000000-0 Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011 . 2 Sisällysluettelo Sivu Hallituksen toimintakertomus 3 Tuloslaskelma 4 Tase (vastaavaa)

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös Y-tunnus 2009335-5 Tilinpäätös Toimintakertomus TASEKIRJA 31.12.2009 VESIOSUUSKUNTA UHKOILA VESIOSUUSKUNTA UHKOILA TOIMINTAKERTOMUS Sisällysluettelo: Toimintakertomus 1-2 Vesiosuuskunta Uhkoilan perustamiskokous

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

UB urheiluseura alv UB14.WTR

UB urheiluseura alv UB14.WTR TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Myyntisaamiset lyhytaik.

Lisätiedot

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 Gumböle Golf Oy PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2020 asti Tilinpäätöksen laatija: Gumböle Golf ry 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset Tilikauden tulos Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Verotusper. varausten

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 TULOSLASKELMA 10 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta 3000 Avustukset 1 147,90 821,70 3005 Kohdeavustukset, Vihreä liitto 12 456,72 11 475,00 3006 Saadut

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XVI KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XVI -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

Oulun Naisfutis ry T A S E K I R J A 2016

Oulun Naisfutis ry T A S E K I R J A 2016 Oulun Naisfutis ry T A S E K I R J A 2016 Sisällysluettelo Tuloslaskelma... 3-5 Tase vastaavaa...6 Tase vastattavaa...7 Liitetiedot...8 Luettelo kirjanpitokirjoista...9 Hallituksen allekirjoitukset...

Lisätiedot

Vantaan Nicehearts ry TASEKIRJA 31.12.2013

Vantaan Nicehearts ry TASEKIRJA 31.12.2013 TASEKIRJA 31.12.2013 Kotipaikka Vantaa Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2013-31.12.2013 Sivu No Tuloslaskelma 1.1-1 Tase 2.1-2 Liitetiedot 3.1-2 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4.1-2 Tasekirja on

Lisätiedot

1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013. Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93

1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013. Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93 Kiint.Oy Peiponaho T U L O S L A S K E L M A Sivu 1 Y-tunnus 9017024-8 1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013 Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93 LIIKEVAIHTO

Lisätiedot

Kokonjärven suojeluyhdistys ry

Kokonjärven suojeluyhdistys ry Kokonjärven suojeluyhdistys ry Tilinpäätös 1.1.2016-31.12.2016 Kokonjärven suojeluyhdistys ry Tilinpäätös 1.1.-31.12.2016 Kokonjärven suojeluyhdistys ry C/O Hannes Kulmala Peltolantie 6 C 24 01300 VANTAA

Lisätiedot

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44 Y-tunnus 0678820-6 2 TULOSLASKELMA Euroina Euroina VARSINAINEN TOIMINTA 1.1.2015-31.12.2015 1.1.2014-31.12.2014 1. Tuotot Työtoimintatuotot 60 408,58 55 222,39 Järjestötoimintatuotot 4 988,00 5 116,00

Lisätiedot

Yb16L - Yhdistys (ALV) - Asterin malli

Yb16L - Yhdistys (ALV) - Asterin malli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu varsinainen toiminta Poistot

Lisätiedot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet Rakennukset ja rakennelmat Koneet ja kalusto

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Tilinpäätösasiakirja tilikaudelta: 01.01.2016-31.12.2016 2 Asiakirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 Liitetiedot... 7 Arvostusperiaatteet

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry TASEKIRJA 01.01.2014-31.12.2014 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 Liitetiedot... 7 Kirjaukset aineellista hyödykkeistä...

Lisätiedot

Imatran Golf Oy, Tilinpäätös Imatran Golf Oy

Imatran Golf Oy, Tilinpäätös Imatran Golf Oy Imatran Golf Oy Pien- ja mikroyritysasetuksen mukainen tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 Arkistoviite: 2016-002 1 IMATRAN GOLF OY Golftie 11 55800 Imatra Kotipaikka Imatra Y-tunnus 2209820-5 Sisällys

Lisätiedot

TASEKIRJA SUOMEN BOKSERIYHDISTYS RY FINLANDS BOXERFÖRENING RF

TASEKIRJA SUOMEN BOKSERIYHDISTYS RY FINLANDS BOXERFÖRENING RF TASEKIRJA 1.1.2016 31.12.2016 SUOMEN BOKSERIYHDISTYS RY FINLANDS BOXERFÖRENING RF SUOMEN BOKSERIYHDISTYS RY 2 TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2016 1.1.-31.12.2015 VARSINAINEN TOIMINTA TUOTOT Jäsenmaksut 23 820,08

Lisätiedot

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pasi Heikkilä ja varakommodorina Pekka Jaakkola. Hallituksen muut jäsenet olivat: Soili Hirvonen,

Lisätiedot

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA TILIKAUSI 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJAN SISALLYSLUETTELO Vertaava tuloslaskelma Vertaava tase Tase-erittely Paivays ja allekirjoitus, tilintarkastusmerkinta Luettelo

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42

TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42 1 TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42 Liiketoiminnan muut tuotot 13 728,31 13 839,90 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat Ostot tilikauden

Lisätiedot

Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013

Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013 Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013 Asunto Oy Kemin Ruorianpuisto Y-tunnus 2036665-9 Tasekirja 31.12.2013 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1.2013-31.12.2013 Sisällys Sivu Tase 3-4 Tuloslaskelma

Lisätiedot

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008 TASEKIRJA 31.12.2008 Sisällys sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 4-5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista 5 Tositelajit ja säilyttämistapa 5 Tilinpäätöksen allekirjoitus 6 Tilikartta 7 Tasekirja

Lisätiedot

DocuSign Envelope ID: EF8C5C4F-C057-48FB-990E-E7027BE878E6. Cleantech Invest Oyj, Tilinpäätös Cleantech Invest Oyj

DocuSign Envelope ID: EF8C5C4F-C057-48FB-990E-E7027BE878E6. Cleantech Invest Oyj, Tilinpäätös Cleantech Invest Oyj Cleantech Invest Oyj Toimintakertomus ja tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2016 1 CLEANTECH INVEST OYJ Malminrinne 1 B 00180 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 2005438-0 Sisällys Sivu Toimintakertomus

Lisätiedot