1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina."

Transkriptio

1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika klo Paikka Kesäravintola Myllysaari, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. 2. Todetaan läsnä olevat seuran jäsenet. 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Hyväksytään työjärjestys. 5. Esitetään kokoukselle v toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot. 6. Päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja muille tilivelvollisille. 7. Päätetään asioista, jotka hallitus kokoukselle esittää. 8. Käsitellään muut kokouskutsussa esitetyt asiat. 9. Käsitellään muut kokoukselle esitettävät asiat.

2 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pekka Jaakkola ja varakommodorina Sami Kallio. Hallituksen muut jäsenet olivat: Pasi Heikkilä, Soili Hirvonen, Matti Laaksonen, Juha Lehtinen, Teppo Lipsanen ja Sakari Oinonen. Hallituksen kokouksiin osallistui myös kunniakommodori Heikki Vilppunen. Toimintasihteerin tehtäviä hoiti Helena Ikonen. Kirjanpitäjänä toimi Markku Lahtinen (Yrityslaskenta Markku Lahtinen Ky). Myllysaaren kunnostus- ja huoltotöistä vastasivat huhti-syyskuun aikana Kari Kaartti ja Yury Chikalov. Vuoden aikana pidettiin sääntömääräinen kevätkokous Myllysaaressa ja syyskokous Upseerikerholla. Hallitus kokoontui 10 kertaa. Tapahtumat Seuran Talvigaalaa vietettiin Lahden Upseerikerholla Mukana juhlassa oli lähes 80 seuran jäsentä. Lipunnosto ja vappulounas järjestettiin Myllysaaressa 1.5. Ykskoivun 79. Lohisoppaa nautittiin 5.7. reilun 150 jäsenen voimin. Hökän Muikku -tapahtuma oli ja lipunlasku Myllysaaressa Päijännepurjehdus 42. Päijännepurjehdus järjestettiin LPS:n ja JVS:n yhteistyönä kuten aikaisempinakin vuosina. Päijännepurjehdustoimikuntaa johti Jari Vekkeli (JVS) ja kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen (LPS). Matti Jaro (LPS) hoiti talous- ja hankintaasioita. LPS:n vastuulla oli kilpailutoimisto lähtösatamassa Säynätsalossa ja maalissa Padasjoella, vastuuhenkilönä Pike Heikkilä. LPS:n vastuulla oli myös maalialus ja Ykskoivun väliaika-asema. Matti Laaksonen vastasi Padasjoen satamatoiminnoista. Jäsenistö LPS:n jäsenmäärä oli vuoden lopussa 774 (edellisenä vuonna 795), naisia/tyttöjä 204 (202) ja miehiä/poikia 570 (596). Vuoden aikana hyväksyttiin seuran uusiksi jäseniksi 30 (32) henkilöä, lisäksi Jollakouluista ja Naumin leiriltä seuran jäseniksi kirjattiin 21 (21) junioria. Seurasta erosi 67 (53) henkilöä. Kuolemantapauksia oli vuoden aikana 3. Veneet Vuonna 2014 peruskatsastettiin LPS:n jäsenten veneitä 51 kpl (edellisenä vuonna 48). Yhteensä LPS:n veneitä katsastettiin 186 kpl (185 kpl), joista purjeveneitä 107 (108) ja moottoriveneitä 79 (77).

3 TOIMIKUNNAT JUNIORI- JA NUORISOTOIMIKUNTA Toimikunta Toimikunnan jäseninä toimivat: Puheenjohtaja Teppo Lipsanen, Iiris Andersson, Juha Andersson, Minerva Juhola, Kimi Virtanen, Juho Poikolainen, Markus Poikolainen, Axel Orjala, Vilma Valolahti, Petri Korteniemi ja Tanja Korteniemi. Liikunnallinen Myötätuuli 2015 Seura palkkasi maaliskuussa Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avulla juniorivastaavaksi liikunnanohjaaja Helena Kämäräisen. Hankkeen tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ammattimaisemmin johdettuun suuntaan. Tavoitteena on luoda vahva pohja junioritoiminnalle, jotta se voi kasvaa. Hankkeen avulla panostetaan ympärivuotiseen toimintaan, jossa lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan toiminnan sisältöön. Toiminta Talvella juniorimme ovat kokoontuneet kerran viikossa pelaamaan eri lajeja Mukkulan yläkoululle. Koululta saimme välineet käyttöön, mikä on mahdollistanut eri lajikokeilut. Osallistujia on ollut vaihtelevasti 2-17 välillä. Junnujen lisäksi myös ohjaajat ja vanhemmat ovat osallistuneet peleihin. Talvitreenien suosio on hiipunut ja seuraavana vuonna tuleekin järjestää toimintaa kysynnän ja tarpeen mukaisesti. Nelipäiväinen Sail Lahti tapahtuma järjestettiin toisen kerran ja buukattiin täyteen alle viikossa. Kohderyhmänä olivat 3-6-luokkalaiset. Koululaistapahtumaan osallistui yli 700 lasta, 50 opettajaa ja 25 seuran vapaaehtoista. Mukana olivat Suomen Purjehdus ja Veneily liitto, Järvipelastajat ja Lahden Vesisamoilijat. Tapahtuma huipentui Sail Lahti Jatkoihin, joka oli kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Jatkoille osallistui noin 200 innokasta lasta ja nuorta. Kevään markkinointitempauksena ohjaajat osallistuivat Lahden kylämarkkinoille satamassa. Tapahtumassa oli mahdollisuus tutustua lajiin purjehduskokeilulla. LPS osallistui Mennään metsään hankkeen kesäleirille yhden päivän ajan, tarjoten lapsille mahdollisuutta kokeilla purjehdusta. Vesikausi aloitettiin heti kun jäät lähtivät. Vihreät eli alkeisryhmä harjoitteli kerran viikossa ja ryhmän koko kasvoi koko kesän ajan. Harjoituksissa kävi kauden aikana keskimäärin 7-9 lasta ja nuorta. Sinisten ryhmä harjoitteli tavoitteellisemmin kaksi kertaa viikossa. Harjoittelijoiden määrä vaihteli koko kesän ajan. Viikkoharjoituksista informoitiin kotiväkeä facebookin LPS junnut ryhmässä.

4 Ohjaajamme osallistuivat Etelä-Päijänteen Jollakeskuksen harjoituksien ohjaamiseen sunnuntaisin. Jollakoulu Jollakoulun vastuuohjaajana toimi juniorivastaava Helena Kämäräinen, purjehdusohjaajana Kaarlo Forsman ja jatkokurssilla Minerva Juhola. Jollakouluihin osallistui yhteensä 30 lasta, joista kuusi oli jatkokurssilaisia. Kyselimme vanhemmilta mitä kautta lapset ovat innostuneet tulemaan jollakouluun. Useiden lasten vanhemmat olivat harrastaneet veneilyä tai purjehdusta ja osa oli kiinnostunut lajista Sail Lahti tapahtumassa. Naumi Naumin leirivastaavana toimi Petri Korteniemi. Leirille osallistui lapsia ja nuoria 63, ohjaajia 12 sekä vanhempia 8. Leirillä ilmestyi Naumi news päivittäin. Perinteisinä ohjelmanumeroina ohjaajat olivat suunnitelleet aarrekilpailun, retkipäivänä purjehdittiin Ykskoivuun ja leirin lopuksi kilpailtiin Naumin regatassa. Kalusto Talven aikana kalustoa huolti Yuri Chikalov. Koulutus Suomen Purjehdus ja Veneily liiton ohjaajakurssin kävi seitsemän ohjaajaa Espoossa. Muu toiminta Purjehdusseura oli mukana Lahden Unicef-kaupunki vuodessa. Unicef-kaupunki vuosi näkyi mm. Sail Lahti tapahtumassa, seuran kaikissa julkaisuissa ja seura osallistui lasten kesäkarnevaalien järjestämiseen Niemen satamassa. Lahdessa Helena Kämäräinen, juniorivastaava KATSASTUSTOIMIKUNTA Kokoonpano: Pj. Osmo Lammi, Sami Kallio, Miikka Kivistö, Pertti Kukkonen, Pertti Pulkkinen, Jukka Sorvali, Jarmo Talikka ja Hannu Tommola. Katsastusmiehiä oli 8. Uusina miehinä aloitti kaksi katsastajaa Jukka Sorvali ja Hannu Tommola, he kävivät katsastajakurssin talvella. Roope Juhonen lopetti katsastukset. Kiitokset Roopelle tehdystä työstä. Katsastimme 186 venettä, joista purjeveneitä 107 ja moottoriveneitä 79. Peruskatsastuksia oli 51. Seuran katsastettujen veneiden määrä oli suurinpiirtein sama kuin viimevuonna.

5 Katsastustilaisuuksien osalta toimimme edellisten vuosien tapaan. Teimme joukkokatsastuksia kolme kertaa Myllysaaressa, kaksi kertaa Ykskoivussa ja Padasjoella. Kuhmoisissa toimittiin tilausperiaatteella. Katsastettujen veneiden rekisteri julkaistiin seuran www-sivuilla. Toimikunta kokoontui kaksi kertaa, keväällä kauden suunnitteluun ja syksyllä yhteenveto. Osmo Lammi Katsastustoimikunnan puheenjohtaja KIINTEISTÖTOIMIKUNTA Toimintakertomus 2014 Kiinteistötoimikunta kokoontui vuoden aikana 2 kertaa. Seuran hallituksen tehtäväannon mukaisesti toimikunta käsitteli Myllysaaren kiinteistöön sekä seuran tukikohtiin liittyviä asioita. Laitureiden korjaamista jatkettiin Myllysaaressa. Rakennettiin uusi kiinteä laituri mastonosturia varten. Vanhat lahonneet laiturit purettiin pois ja tukit kuljetettiin hävitettäväksi. Saaren pohjoisosa siivottiin ja jollakenttää laajennettiin. Paviljongin huolto ja kunnostustehtävät hoidettiin toimintasuunnitelman mukaisesti. Myllysaaren kehittämiseksi toimikunta jatkoi uuden kerhosaunan suunnittelua ja rakennuslupa saatiin vihdoin Lahden kaupungilta. Ykskoivun saaritukikohdan kunnostusta jatkettiin. Hökan saaressa purettiin vanha wc-puusuoja. Toimikunta on pyrkinyt vastaamaan seuran arvokkaiden kiinteistöjen käyttökunnon säilymisestä ja jäsenten virkistyskäyttömahdollisuudesta. Sakari Oinonen Kiinteistötoimikunta

6 KILPAPURJEHDUSTOIMIKUNTA Toimintakauden aikana kilpapurjehdustoimikunnan tehtäviin kuului kokeneempien purjehtijoiden valmennustoiminta ja kilpailujärjestelyt. Juniori- ja nuorisotoimikunnan kanssa jatkettiin tiivistä yhteistyötä junioritoiminnan, purjehdusvalmennuksen ja kilpailujen järjestelyjen osalta. Kilpapurjehdustoimikuntaan oli nimetty seuraavat henkilöt: Juha Lehtinen (pj), Ville Hirvonen, Pekka Honkavaara, Teemu Kallio, Juha-Petri Kervinen, Anssi Lydén, Juho Poikolainen, Panu Päivärinne, Panu Salo, Joonas Sovinen, Esa Sore, Panu Viljanen, Pasi Viljanen, Ida Voutilainen ja Jukka Voutilainen. Kilpapurjehdustoimikunta kokoontui kaudella 2014 neljä kertaa. Lisäksi kilpailujärjestelyjen osalta pidettiin useita erilliskokouksia. Kilpailut Casselirace Toukokuussa järjestetty Casselirace keräsi viidessä eri veneluokassa n.45 venekuntaa, joissa purjehti yhteensä n. 120 kilpailijaa. Luokkina oli jo edellisvuosista tutut Lightning, Vikla, 505, H- vene ja uutena tulokkaana Melges24. Edellisvuonna mukana olleet optimistijollat pitivät karsintakilpailunsa muualla. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. EPR Kelventeen kierto Nyt jo viidettä kertaa järjestetty Etelä-Päijänteen rankingin osakilpailu Kelventeen kierto keräsi 11 venekuntaa. Kilpailupäällikkönä toimi Teemu Kallio. PrePäitsiJunior ja Päijännepurjehdus Juniorien PrePäitsi järjestettiin Säynätsalossa Juurikkasaaren edustalla. Osallistujia oli Optimisti- ja Zoom8-luokissa. Kilpailupäällikkönä toimi Petri Ojala. Päijännepurjehdus purjehdittiin Säynätsalosta Padasjoelle. Kilpailun kulkua väritti paikka paikoin olematon tuuli, jonka vuoksi useat veneet jäivät saapumatta maaliin. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. Puuveneregatta Kilpapurjehdustoimikunta järjesti X- Lahden Puuveneregatan kilpailuosuuden. Itse kilpailuun osallistui 8 toinen toistaan upeampaa puuvenekaunotarta. Kilpailupäällikkönä toimi Juha Lehtinen. LPS mestaruuskilpailu Kilpailulla oli selvästi sosiaalinen tilaus aktivoimaan Myllysaaren toimintaa ja elvyttämään seuran perinteitä. Kilpailut purjehdittiin Optimisti- ja Zoom8 luokissa.

7 LPS Junnu-GP Vanha keskiviikkokisaperinne elvytettiin henkiin hienolla tapahtumasarjalla, jossa yhteensä 12:sta eri keskiviikkona purjehdittiin kilpaa. Sarjan pisteytys oli rakennettu siten, että normaalisti hiljaisemman kauden kilpailuilla oli painokerroin. Lisäksi pisteytys palkitsi ahkerasta osallistumisesta. Kilpailusarja lunasti paikkansa ja sitä tullaan jatkamaan tulevina vuosian samanlaisena. Sarjan järjestelyt toimivat hienosti aktiivisien vanhempien vastuulla. LPS Köliveneranking Kölivenetoiminnan elävöittämiseksi ideoitiin LYS-tasoituskertoimilla toimiva sarja, jonka osakilpailut purjehdittiin Padasjoella. Kaiken kaikkiaan viisi kilpailua oli suunniteltu kaudelle. Aktiivisia osallistujia oli useasta alueemme seurasta ja purjehtijat toivoivat kilpailusarjan jatkamista tuleville vuosille. Asia otetaan esille Keitele-Päijänne vesistöalueen talvipäivillä. LPS yksin ei tule jatkamaan järjestelyvastuussa, vaan jokaisen osallistujaseuran tulee vastata osasta kilpailusarjaa. Koulutus Edellisvuonna aluetuomarikoulutukseen osallistuneiden henkilöiden koulutusta jatkettiin velvoittamalla osallistumaan tuomarityöskentelyyn aluetuomaripätevyyden saamiseksi. Lisäksi koulutettiin neljä kilpailunjärjestäjää. Kursi oli SPV:n kurssi ja kilpapurjehdustoimikunta vastasi kurssin järjestelyistä. Kauden aikana yksi henkilö aloitti valmentajakoulutuksen perustasolla. Purjehdusvalmennus Toimikunta vastasi purjehdusharjoitusten järjestämisestä Myllysaaressa kilparyhmän osalta. Ryhmäjako uusittiin tätä kautta varten; alkeisryhmänä toimi Vihreät, jatkoryhmänä Siniset ja kilparyhmänä Mustat. Mustien treenit järjestettiin 1-2 kertaa viikossa. Ryhmässä oli kahdeksan aktiivista purjehtijaa, joten ryhmän koko kasvoi edelliskaudesta kahdella purjehtijalla. Toiminta oli aktiivista kesätaukoa lukuun ottamatta. Toimikunta osallistui Naumin jollaleirin järjestelyihin. Seura kärsii päävalmentajan puutteesta. Nyt tilannetta on yritetty paikata tilapäisjärjestelyllä, joka ei ole tuottanut pysyvää ratkaisua. Valmennustoiminnan vastuuta on muutettu vuodelle Junioritoimikunta vastaa jatkossa kaikkien ryhmien valmentamisesta. Kilpailuavustukset Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 6 kpl, joka vastaa edellisvuosien tasoa. Toimikunta esitti hallitukselle jaettavaksi yhteensä 3000 euroa, jonka hallitus hyväksyi esityksen mukaisesti. Huomattavaa on, että kilpailuavustuksilla jaettavaa rahamäärää on pudotettu 5000 :sta 3000 :n. Juha Lehtinen Kilpapurjehdustoimikunnan puheenjohtaja

8 NAISTOIMIKUNTA Kokoonpano ja vastuualueet Pike Heikkilä, Päijännepurjehdus Tuija Hynninen ja Leena Puukko, teatteriretket Leena Päivärinta ja Soili Viitaniemi (pj), kauneus- ja virkistyspäivät Tuuli Lehtovaara ja Raija Tommola, arpajaiset ja juhlajärjestelyt Anu Arjala-Salo ja Saara Oinonen, talkootoiminta Eeva Jaakkola, Naisten toimintapäivä Vuoden 2014 toiminta on ollut samanlaista kuin edellisenä vuotena. Naistoimikunnan toiminnan tavoitteena on ollut koota yhteen veneilystä ja mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneita LPS:n naisia. Tavoitteena on myös ollut tukea seuran toimintaa osallistumalla ja järjestämällä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Toiminta on ollut vakiintunutta ja aktiivista. Tapahtumat 1. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet Talvigaalan ja Ykskoivun Lohisopan järjestelyihin. Arpajaistulot on käytetty seuran toiminnan ja junioritoiminnan hyväksi. 2. Keväällä ja syksyllä on järjestetty Naisten kauneus/virkistyspäivä. 3. Kesällä on osallistuttu Päijännepurjehduksen järjestelyihin. 4. Naisten toimintapäivä on järjestetty lokakuussa Optiminäkö Synsamin tuella. 5. Marraskuussa järjestettiin teatteriretki Helsinkiin. Sekä pidettiin pikkujoulut Lahden satamassa. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti toimintaan, kiitos jäsenille! Soili Viitaniemi Naistoimikunnan puheenjohtaja PUUVENETOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 2014 Puuvenetoimikunta järjestää ja ylläpitää Lahden Purjehdusseuran puuvenetoimintaa. Toiminnallaan toimikunta edistää puuveneilyä, monipuolistaa Lahden Purjehdusseuran toimintaa sekä tukee seuran tavoitteita. Toimikunnan pyrkimyksenä on kehittää Vesijärven ja Päijänteen muodostaman vesistön alueelle sijoittuvien pursi- ja purjehdusseurojen ja veneilijöiden välistä yhteistyötä. Toimikunnan näkyvin toimi on suunnitella ja toteuttaa vuotuinen Lahden puuveneregatta.

9 Toimikunnan kokoonpano ja kokoukset Toimikunnan puheenjohtajana toimi Marko Aalto ja varapuheenjohtajana Jarno Talvitie. Uutena jäsenenä toimikunnan toimintaan osallistui Tuomo Rahikainen. Toimikunta kokoontui kaksi (2) kertaa vuoden 2014 aikana. Kevään kokouksessa valmisteltiin toimintakauden puuveneregattaa. Loppukesästä järjestetyssä kokouksessa keskusteltiin Myllysaaren suuliin nostettavien veneiden nosto-olosuhteista. Toimintaan liittyvä suunnittelu ja valmistelu toteutettiin pääosin sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedottaminen Ulkoinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti toiminnastaan Lahden puuveneregatan mainosjulisteissa. Alueen puuveneilijöille sekä pursi- ja purjehdusseuroihin lähetettiin regattaan liittyen sähköistä materiaalia. Ulkoinen tiedottaminen palveli myös uusien puuveneilijöiden rekrytointia seuraan. Sisäinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti ja raportoi tapahtumistaan Lahden Purjehdusseuran kotisivuilla, purjehdusohjelmassa sekä Pilssissä. Muu toiminta Myllysaaren venesuoja Venesuojassa talvehti kahdeksan (8) puuvenettä. Näistä kuusi laskettiin vesille. Toimintasuunnitelman kautta toimikunta esitti seuran hallitukselle oman näkemyksensä Myllysaaren, siellä olevan venesuojan sekä veneiden nostoon ja laskuun liittyvien olosuhteiden kehittämisestä. Toimikunta toimi aktiivisesti seuran ja seuran puuveneilijöiden suuntaan, haettaessa parhaita mahdollisia ratkaisuja ja toimintatapoja veneilijöiden ja suulissa toteutetun kesäteatterin välille. Lahden puuveneregatta Lahden puuveneregatta järjestettiin kymmenettä (10) kertaa. Juhlavuoden regatta alkoi Ykskoivussa torstaina ja päättyi Myllysaaressa sunnuntaina Regattaan osallistui yhteensä noin kymmenkunta venekuntaa, joista noin puolet oli mukana koko regatan ajan. Regatta sisälsi kokoontumisen Ykskoivuun, eskaaderipurjehduksen Ykskoivusta Myllysaareen sekä ratapurjehdusosuuden Myllysaaren edustalla. Toiminnan talous Toimikunnalla ei ole omaa taloutta. Toimikunta rahoitti toimintansa puuveneregan julisteen painatuskustannuksia lukuun ottamatta puuveneregatasta saaduilla osallistumismaksuilla. Marko Aalto puheenjohtaja Jarno Talvitie varapuheenjohtaja

10 TALOUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan kuuluivat Pasi Heikkilä (pj), Pekka Jaakkola, Markku Lahtinen ja Timo Puukko. Toimikunta piti yhden varsinaisen kokouksen ja muita kokouksia lähinnä sähköpostin välityksellä. Seuran talous on tyydyttävä. Seuran tulojen tukijalat ovat jäseniltä kerättävät maksut, ilmoitustuotot Vuosiohjelmasta sekä Vesi ja Veneily - lehdestä ja kolmantena Myllysaaren ravintolan tuotot. Pasi Heikkilä Taloustoimikunnan puheenjohtaja TIEDOTUSTOIMIKUNTA KOKOONPANO JA KOKOONTUMINEN Lahden Purjehdusseura ry:n tiedotustoimikunta kokoontui vuonna 2014 puheenjohtajanaan Soili Hirvonen sekä jäseninään Eeva Ristkari, Anja Kallio, Matti Jaro, Petri Korteniemi ja Helena Ikonen. TOIMINTA Toimikunta hoiti kokonaisuudessaan LPS:n lehti Vesi&Veneilyn tuotannon seuran sisällä. Ulkopuolelta ostettiin taitto. Toimitustyön lisäksi tmk:n jäsenet hoitivat ilmoitusmyynnin sekä painoon ja jakeluun liittyvät toimet aiempien vuosien mukaisesti. Tiedotustoimikunta antoi tukensa Veneilyohjelman työstössä toimintasihteerille. LPS:n jäsenlehti Pilssi ilmestyi vuoden 2014 aikana kolme kertaa ja Pilssike kahdesti. Lehden taiton hoiti Anja Kallio. Tiedotustoimikunta hoiti vuoden aikana seuran tiedotustyötä. Tiedotteita kirjoitettiin ja lähetettiin paikallismedioille vuoden aikana muutamia, pääasiassa seuran jäsenten menestyksestä. Toimikunta osallistui CasseliRacen ja Päijännepurjehduksen tiedotustoimintaan tukien organisaatioita. Tiedotustoimikunnan työhön kuului tukea seuran eri toimikuntia viestintä- ja markkinointiasioissa. Markkinointimateriaalien työstössä avustettiin erityisesti junioritoimikuntaa. VARAINHANKINTA Tiedotustoimikunnan toimesta hankittiin seuralle tuottoja Vesi&Veneily -lehden, Pilssin ja nettisivujen ilmoitusmyynnillä Soili Hirvonen Tiedotustoimikunnan puheenjohtaja, hallituksen jäsen

11 VENEILYTOIMIKUNTA Jäsenet: Matti Laaksonen (pj), Matti Jaro, Marja-Liisa Lammi, Martti K. Lehto, Pertti Pulkkinen, Sakari Oinonen ja Kalle Mäkelä. Kauden ensimmäinen kokous pidettiin Moottoripyörämuseolla Niemen satamassa. Suunnittelimme Yhteistyössä Järvipelastuseuran ja Navigaatioseuran kanssa Myllysaaressa tapahtuvaa hätärakettien ampumis- ja koulutustilaisuutta. Suunnittelimme myös veneilyillan järjestämistä Moottoripyörämuseolla klo 18.00, jossa venepinnoitteita valmistavan Finnester Coatingin edustaja esitteli tuotteitaan. Katsastustoimikunnan puheenjohtaja Osmo Lammi puhui veneen sähköistyksestä ja mahdollisista ongelmista Möysän "esso". Kokoonnuimme suunnittelemaan Päijänneviikkoa. Miten sen suosiota saisi nousemaan ja enemmän osallistujia, tälle perinteiselle Heikki Vilppusen aikana luomalle kesäiselle purjehdusviikolle ABC Kivimaa. Laadittiin ohjeita / sääntöjä Ykskoivussa asioiville. Käytiin läpi Ykskoivun tulevaisuutta ja miten sitä voisi kehittää. Keskusteltiin Myllysaaren syystalkoista ja MOI:n talvikunnostuksesta. Neuvoteltiin myös minkälaista toimintaa halutaan talveksi. Mietittiin tarvetta hankkia DEFIBRILLAATTORIT tukikohtiin ja mikä olisi kustannus. Päätettiin kutsua Heikki Hiiri veneilytoimikuntaan. Matti Laaksonen, Veneilytoimikunnan puheenjohtaja

12 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti Y-tunnus TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 3 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4

13 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot , ,39 Kulut Henkilöstökulut , ,09 Poistot , ,01 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta Tuotot yhteensä , ,15 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta Tuotot , ,08 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , ,44 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

14 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet , ,47 Rakennukset ja rakennelmat , ,82 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset Myyntisaamiset 2 951,00 0,00 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , ,00 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen Ostovelat 346,16 0,00 Muut velat 2 447, ,00 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87

15 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN LIITETIEDOT Pysyvien vastaavien arvostus ja jaksotusperiaatteet Pysyvien vastaavien hankintamenoon on aktivoitu välittömät menot. Hankintameno poistetaan suunnitelman mukaisesti seuraavasti: Omien tukikohtien rakennukset menojäännöspoisto 7,0 % Vuokratun tukikohdan rakennukset menojäännöspoisto 20,0 % Rakennelmat menojäännöspoisto 20,0 % Maakannas menojäännöspoisto 2,5 % Sillat ja laiturit menojäännöspoisto 10,0 % Veneet ja muu kalusto menojäännöspoisto 25,0 % Suunnitelman mukaiset poistot Rakennukset ja rakennelmat 8.227, ,11 Koneet ja kalusto 1.998, ,90 Yhteensä , ,01 Luettelo kirjanpitokirjoista Kassakirja Tasekirja Tase-erittelykirja Päiväkirja Pääkirja atk-tulosteina sidottu sidottu atk-tulosteina atk-tulosteina Arkistointi Kirjanpitoaineiston säilytyksessä noudatetaan KPL 2:10 :n säännöksiä. Kaikki tositteet ovat samaa sarjaa alkaen numerosta 1.

16

17 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti TILINPÄÄTÖSERITTELYT TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tilikohtainen tuloslaskelma 1-2 Tilikohtainen tase 3-4 Tase-erittelyt 5-6

18 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA 3000 Kilpailutoiminnan tuotot 5 837, , Sponsorituotot 2 000, , Junioreiden tuotot , , Katsastustuotot 4 785, ,00 Tuotot , ,39 Kulut 3010 Palkat , , Sotu-maksut -988,36-565, Työterveys -27,96-245, Henkilövakuutukset , ,44 Henkilöstökulut , , Rakennuksista 7-20 % , , Maakannaksesta 2,5 % -204,69-209, Puusilloista 10 % -61,84-68, Laitureista 10 % , , Kalustosta 25 % , ,90 Poistot , , Vuokrat , , Palkintokulut , , Koulutuskulut , , Kilpailukulut , , Kilpailija-avustukset , , Katsastuskulut -398,60-776, Jäsenmaksut , , Vakuutukset , , Posti- ja puhelinkulut , , Tsto- ja hallintokulut , , Kokous- ja juhlakulut , , Tiedotus- ja jäsenlehtikulut , , Pienhankinnat ,81 0, Junioreiden kulut , , Kaluston huolto- ja korj , ,58 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta 3400 Jäsenmaksut , , Liittymismaksut 3 480, ,00

19 3412 Ilmoitustuotot 8 210, , Lehtitulot alv , , Muut varainhank. tuotot , ,15 Tuotot yhteensä , , Painatuskulut 0, , Lehtikulut alv , , Kulut huvitilaisuuksista -802, , Muut varainhank:n kulut , ,87 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta 3300 Korkotuotot 0,21 0, Osinkotuotot 100,00 100, Vajamaksut 3 770, , Laituripaikkamaksut 3 725, , Tukikohtamaksut , , M-saaren muut v-tulot 1 865, , Ravintolan vuokrat alv , , Laituripaikkamaksut alv 1 362, ,00 Tuotot , , Kiinteistövakuutukset , , Hoitokulut Myllysaari , , Hoitokulut Ykskoivu , , Hoitokulut Hökkä , ,20 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , , Avustus junioritoiminta 3 000, , Seura-apurahat ,00 0,00 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

20 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet 1111 Myllysaari 3 206, , Hökän saaret , ,76 Maa- ja vesialueet , , Myllysaaren rakennukset , , Myllysaaren uusi sauna ,06 0, Venevajan sosiaalitila , , Hökän sauna , , Hökkä, päärakennus 5 291, , Myllysaaren maakannas 7 982, , Maakannaksen puusillat 556,57 618, Myllysaaren laiturit , , Ykskoivun laiturit 347,26 385, Hökän laiturit 958, ,63 Rakennukset ja rakennelmat , , Koneet ja kalusto 709,37 945, Veneet 5 286, ,86 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset 1410 Puhelinosakkeet 840,94 840,94 Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset 1710 Tilisaamiset 2 951,00 0,00 Myyntisaamiset 2 951,00 0, Verotili 0,17 0, Alv-saatava 0,00 975,21 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset 1900 Kassa 237,60 156, Nordea , , Nordea (P- Purjehdus) 8 820, ,22 Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73

21 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot 2020 Rakennusrahasto , ,00 Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , , Edell.tilikaus. yli- /alijäämä , ,75 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen 2760 Tilivelat 346,16 0,00 Ostovelat 346,16 0, Avainpantit 2 447, ,00 Muut velat 2 447, , Alv-velka 124,65 0, Ennakonpidätykset 1 493,97 249, Sotu-maksut 121,30 37, Muut siirtovelat 4 357, ,39 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86

22 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN TASE-ERITTELYT Maa-alueet Tili 1111 Myllysaari, G5 H5, Lahti 2.645,43 Rullarannanvesi RN:o 2:233 (vesialue 138 m2) 561, ,71 Tili 1112 Hökän saaret, Suvela, Kuhmoinen , ,47 Rakennukset ja rakennelmat Tili 1120 Myllysaari ,27 Tilikauden poisto 7% , ,31 Tili 1121 Myllysaaren uusi sauna Suunnittelu-,tutkimus- ja viranomaiskustannukset ,06 Tili 1125 Venevajan sosiaalitila ,45 Tilikauden poisto 7% , ,61 Tili 1185 Hökän sauna ,58 Tilikauden poisto 7% , ,45 Tili 1190 Hökkä, päärakennus 5.689,39 Tilikauden poisto 7% - 398, ,13 Tili 1192 Myllysaaren maakannas 8.187,60 Tilikauden poisto 2,5% - 204, ,91 Tili 1193 Maakannaksen puusillat 618,41 Tilikauden poisto 10% - 61,84 556,57 Tili 1194 Myllysaaren laiturit ,64 Tilikauden poisto 10% , ,78 Tili 1195 Ykskoivun laiturit 385,85 Tilikauden poisto 10% - 38,59 347,26 Tili 1196 Hökän laiturit 1.064,63 Tilikauden poisto 10% - 106,46 958, ,25 Koneet ja kalusto Tili 1210 Koneet ja kalusto 945,83 Tilikauden poisto 25% - 236,46 709,37 Tili 1230 Veneet 7.048,86 Tilikauden poisto 25% , , ,01 Osakkeet ja osuudet Tili 1410 Puhelinosakkeet, PHP- Holding Oyj, 4 kpl 840,94 Myyntisaamiset Tili 1710 Tilisaamiset Jäsenmaksu- ja muut laskusaatavat erillisen luettelon mukaan 2.951,00 Siirtosaamiset Tili 1848 Verotili 0,17

5. Esitetään kokoukselle v. 2013 toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot.

5. Esitetään kokoukselle v. 2013 toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot. LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika 28.04.2014 klo 19.00 Paikka Kesäravintola Myllysaari, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa,

Lisätiedot

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry Aleksanterinkatu 48 A 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 1831814-8 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023

Lisätiedot

SPL/P-Suomen piiri ry

SPL/P-Suomen piiri ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2014 Säilytettävä vähintään 31.12.2024 asti. Osoite: Rautatienkatu 46 90120 OULU Kotipaikka Oulu Y-tunnus 1000046-9 TASEKIRJA 31.12.2014 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2014

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2009 31.12.2009 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pasi Heikkilä ja varakommodorina Pekka Jaakkola. Hallituksen muut jäsenet olivat: Soili Hirvonen,

Lisätiedot

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry Kauppakamariyhdistys Suomessa ry TASEKIRJA 31.12.2014 Eteläranta 6 a 8 00130 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1985788-0 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2014-31.12.2014 Sivu No Toimintakertomus 1.1-1

Lisätiedot

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 31.12.2012 Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry SISÄLLYSLUETTELO Tase 3-4 Tuloslaskelma 5 Liitetiedot 6 Liitetiedot 7-8 Käytetyt kirjanpitokirjat 9 Tililuettelo 10-11 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä vähintään 31.12.2025 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2015 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2015

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus 0224257-2 TILINPÄÄTÖS 1.1.2015-31.12.2015 sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2 Liitetiedot 3 Luettelo kirjanpitokirjoista ja tositteista 4 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry ProCom Viestinnän ammattilaiset ry Kalevankatu 30 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 0288699-2 TASEKIRJA 1.1.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti Tilinpäätöksen toteutti:

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry Y: 2043375-1 TASEKIRJA 01.01.2012-31.12.2012 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 KÄYTETYT KIRJANPITOKIRJAT... 7 TOSITELAJIT...

Lisätiedot

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 2 Tase 3 Tilinpäätöksen liitetiedot 4 Tuloslaskelma toimialoittain 5 Budjettivertailu 6 Tilinpäätöksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014

Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014 Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2014 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2015... 3 TOIMINTAOHJELMA:... 3 KILPAILUOHJELMA:...

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA TASEKIRJA Tilikausi: 01.01.2010-31.12.2010 Tämä tilinpäätös on allekirjoitettava ja säilytettävä paperilla 31.12.2020 asti. Laatija: Nurmi Susanna Sivu 2(11) Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2010-31.12.2010

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y.

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. 1 / 15 TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. Y-tunnus: 01.01.2012-31.12.2012 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2022 asti 2 / 15 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2012-31.12.2012 Sisällysluettelo

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry 1 / 9 TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 9 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase... 3

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 28.11.2012 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2013... 3 Juniori- ja nuorisotoimikunnan toimintasuunnitelma

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2014-31.12.2014 Tuloslaskelma 1-2

Lisätiedot

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014 SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY TASEKIRJA tilikausi 01.01. - 31.12.2014 Tasekirja on säilytettävä vähintään 10 vuotta tilikauden päättymisestä (KPL 2:10 ) Tilikauden tositeaineiston on säilytettävä vähintään

Lisätiedot

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13)

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211)

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu varsinainen toiminta Poistot

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2012 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2012 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-11

Lisätiedot

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008 Emmaus Helsinki r.y. - Emmaus Helsingfors r.f. Y-tunnus 0315404-8 TASEKIRJA 31.12.2008 Sivu V U O S I T I L I N P Ä Ä T Ö S Tuloslaskelma

Lisätiedot

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys:

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys: PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12 Sisällys: Tilinpäätös * Tuloslaskelma * Tase * Tase-erittelyjä * Pääkirja * Päiväkirja * Palkkakortisto Helsingissä 15.11.2012 Taisto Johansson TASE VASTAAVAA

Lisätiedot

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 Tasekirja Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 2 Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys Tase 2011 Vastaavaa Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 327,37 452,01

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2013 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2013 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-12

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Y-tunnus 2009335-5 1 TASEKIRJA 31.12.2010 Toimintakertomus Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Sisällyslueftelo: Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot 5-6 Päiväys

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2013 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2012 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2013 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2014... 3 TOIMINTAOHJELMA:... 3 KILPAILUOHJELMA:...

Lisätiedot

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

Ravintola Gumböle Oy

Ravintola Gumböle Oy Ravintola Gumböle Oy Gumbölentie 20 02770 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 2463691-9 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023 asti Tilinpäätöksen toteutti: Gumböle Golf

Lisätiedot

YH Asteri yhdistys YH14

YH Asteri yhdistys YH14 TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Pitkäaikaiset Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Lyhytaikaiset

Lisätiedot

Kullo Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9

Kullo Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9 Kullo Golf Oy Golftie 119 06830 KULLOONKYLÄ Kotipaikka: PORVOO Y-tunnus: 1761478-9 TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2020 asti Tilinpäätöksen laatija: Tilisampo Oy 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset

Lisätiedot

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011 Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu 1 00520 Helsinki Y-tunnus 0835106-7 NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2011 Säilytettävä 31.12.2021 asti Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu

Lisätiedot

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Ennakkoaineisto jäsenille. Prometheus-leirin tuki ry

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Ennakkoaineisto jäsenille. Prometheus-leirin tuki ry TILINPÄÄTÖS 2008 1 (13) Prometheus-leirin tuki ry Tilinpäätös 2008 TILINPÄÄTÖS 2008 2 (13) SISÄLLYS 1. Tulojen ja menojen jakautuminen toimintojen välille 2. Tuloslaskelma, lyhyt 3. Tuloslaskelma, pitkä

Lisätiedot

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2012 TOIMINTAOHJELMA: la 1.1. klo 10.00 Uudenvuoden risteily Ykskoivuun (jäävaraus) tammi-helmikuu Talvigaala Upseerikerho maaliskuu veneilyilta huhtikuu Kevättalkoot

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2015 31.12.2015 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2015 31.12.2015 Tuloslaskelma 1 2

Lisätiedot

KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006

KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006 KANGASALAN LÄMPÖ OY TASEKIRJA 31.12.2006 2 Kangasalan Lämpö Oy Tyrnimarjankuja 3 36220 Kangasala Kotipaikka Kangasala Y-tunnus 0510578-4 TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. 31.12.2006 SISÄLLYS SIVU Tuloslaskelma

Lisätiedot

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011

ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2011 TOIMINTAOHJELMA: la 1.1. klo 10.00 Uudenvuoden risteily Ykskoivuun (jäävaraus) la 22.1. klo 18.00 Kaamoksen kaatajaiset NMKY Lahti la 19.2. klo Lohisoppagaala

Lisätiedot

Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta

Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta Eettisen pankkitoiminnan kehitys osuuskunta Ehta Tasekirja 1.1.2014-31.12.2014 Osoite c/o Marika Lohi Sinikalliontie 10 02630 Espoo Y-tunnus: 252555-5 Kotipaikka: Helsinki Eettisen pankkitoiminnan kehitys

Lisätiedot

As Oy Helsingin Laajasalontie 65

As Oy Helsingin Laajasalontie 65 Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä 31.12.2025 asti. Osoite c/o Jussi Vuorilahdentie 2 A Y-tunnus 0582432-4 00870 Helsinki Kotipaikka Helsinki Sisällys Sivu Kansilehti 1 Sisällysluettelo 2 Hallituksen

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot

T A S E K I R JA

T A S E K I R JA Y-tunnus 0928095-0 T A S E K I R JA 31.12.2013 TILIKAUSI 01.01.2013 31.12.2013 Y-tunnus 0928095-0 SISÄLTÖ: VUOSIKERTOMUS 1. 4. TULOSLASKELMA 5. TASE 6. 7. LIITETIEDOT 8. 9. LUETTELO KÄYTETYISTÄ KIRJANPITOKIRJOISTA

Lisätiedot

Hyvigolf Oy TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014. Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1

Hyvigolf Oy TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014. Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1 Hyvigolf Oy Golftie 63 05880 Hyvinkää Kotipaikka: Hyvinkää Y-tunnus: 0677032-1 TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2024 asti Tilinpäätöksen toteutti: Visma Services Oy Helsinki

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011

Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011 Sivu1 (13) Demoyritys Oy Oikotie 8 00200 HELSINKI Y-tunnus: 0000000-0 Demoyritys Oy TASEKIRJA 1.1.2011-31.12.2011 . 2 Sisällysluettelo Sivu Hallituksen toimintakertomus 3 Tuloslaskelma 4 Tase (vastaavaa)

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

Vantaan Nicehearts ry TASEKIRJA 31.12.2013

Vantaan Nicehearts ry TASEKIRJA 31.12.2013 TASEKIRJA 31.12.2013 Kotipaikka Vantaa Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2013-31.12.2013 Sivu No Tuloslaskelma 1.1-1 Tase 2.1-2 Liitetiedot 3.1-2 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4.1-2 Tasekirja on

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA

Tringa TASE VASTAAVAA Esitysvaluutta EUR PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 950,00 2 950,00 2 950,00 2 950,00 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2009. Toimintakertomus. Tilinpäätös Y-tunnus 2009335-5 Tilinpäätös Toimintakertomus TASEKIRJA 31.12.2009 VESIOSUUSKUNTA UHKOILA VESIOSUUSKUNTA UHKOILA TOIMINTAKERTOMUS Sisällysluettelo: Toimintakertomus 1-2 Vesiosuuskunta Uhkoilan perustamiskokous

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 TULOSLASKELMA 10 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta 3000 Avustukset 1 147,90 821,70 3005 Kohdeavustukset, Vihreä liitto 12 456,72 11 475,00 3006 Saadut

Lisätiedot

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset Tilikauden tulos Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Verotusper. varausten

Lisätiedot

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 Gumböle Golf Oy PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2020 asti Tilinpäätöksen laatija: Gumböle Golf ry 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA TILIKAUSI 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJAN SISALLYSLUETTELO Vertaava tuloslaskelma Vertaava tase Tase-erittely Paivays ja allekirjoitus, tilintarkastusmerkinta Luettelo

Lisätiedot

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44 Y-tunnus 0678820-6 2 TULOSLASKELMA Euroina Euroina VARSINAINEN TOIMINTA 1.1.2015-31.12.2015 1.1.2014-31.12.2014 1. Tuotot Työtoimintatuotot 60 408,58 55 222,39 Järjestötoimintatuotot 4 988,00 5 116,00

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013. Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93

1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013. Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93 Kiint.Oy Peiponaho T U L O S L A S K E L M A Sivu 1 Y-tunnus 9017024-8 1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 30.9.2014-31.12.2013 Vuokrat 1 874 250,38 2 434 565,63 Käyttökorvaukset 55 997,71 76 803,93 LIIKEVAIHTO

Lisätiedot

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010

LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pasi Heikkilä ja varakommodorina Pekka Jaakkola. Hallituksen muut jäsenet olivat: Soili Hirvonen,

Lisätiedot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet Rakennukset ja rakennelmat Koneet ja kalusto

Lisätiedot

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008 TASEKIRJA 31.12.2008 Sisällys sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 4-5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista 5 Tositelajit ja säilyttämistapa 5 Tilinpäätöksen allekirjoitus 6 Tilikartta 7 Tasekirja

Lisätiedot

Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013

Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013 Asunto Oy Kemin Ruonanpuisto TASEKIRJA 31.12.2013 Asunto Oy Kemin Ruorianpuisto Y-tunnus 2036665-9 Tasekirja 31.12.2013 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1.2013-31.12.2013 Sisällys Sivu Tase 3-4 Tuloslaskelma

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42

TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42 1 TULOSLASKELMA 1.1.2013-31.12.2013 1.1.2012-31.12.2012 LIIKEVAIHTO 254 106,39 253 499,42 Liiketoiminnan muut tuotot 13 728,31 13 839,90 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat Ostot tilikauden

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2009 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-6 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

Ryhmä Nimi Tili Tilin nimi Tyyppi List.kdi Seur.kdi Omin.kdi Alv-kdi Rivik.alv B/N Tasekdi Verokdi

Ryhmä Nimi Tili Tilin nimi Tyyppi List.kdi Seur.kdi Omin.kdi Alv-kdi Rivik.alv B/N Tasekdi Verokdi 15:19 20.08.2013 Sivu 1 1 VASTAAVAA 10 PYSYVÄT VASTAAVAT 100 AINEETTOMAT HYÖDYKKEET 1030 AINEETTOMAT OIKEUDET 1030 Aineettomat oikeudet 1 1003 1 0 Ei N 3 650 1050 MUUT PITKÄVAIKUTTEISET MENOT 1050 Muut

Lisätiedot

Emoyhtiön tuloslaskelma, FAS

Emoyhtiön tuloslaskelma, FAS Tilinpäätös Emoyhtiön tuloslaskelma Emoyhtiön tuloslaskelma, FAS Milj. Liite 1. 1. 31. 12. 2012 1. 1. 31. 12. 2011 Liikevaihto 1 12,5 8,9 Liiketoiminnan muut tuotot 2 4,6 3,6 Materiaalit ja palvelut 3

Lisätiedot

Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry TASEKIRJA 31.12.2012. Y-Tunnus 0640977-1 Lahdenkatu 15 A 6 15110 LAHTI

Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry TASEKIRJA 31.12.2012. Y-Tunnus 0640977-1 Lahdenkatu 15 A 6 15110 LAHTI Tuki ry TASEKIRJA 31.12.2012 Y-Tunnus 0640977-1 Lahdenkatu 15 A 6 15110 LAHTI 1 TILIKAUDELTA Sivu Tase 2 Tuloslaskelma 3 Liitetiedot 4 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista

Lisätiedot

Laurinlahden Koti ja Koulu ry. Tilinpäätös

Laurinlahden Koti ja Koulu ry. Tilinpäätös Laurinlahden Koti ja Koulu ry Tilinpäätös 1.8.2009 31.7.2010 1 Tilinpäätös tilikaudelta 1.8.2009-31.7.2010 sivu Sisällysluettelo 1 Toimintakertomus 2 Tuloslaskelma 4 Tase 5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista

Lisätiedot

Asunto Oy Nelospesä Tilinpäätös 1.1.-31.12.2009

Asunto Oy Nelospesä Tilinpäätös 1.1.-31.12.2009 Asunto Oy Nelospesä Tilinpäätös 1.1.-31.12.2009 Sisältö: Toimintakertomus ja Iiitetiedot 1-2 Tase 3 Tuloslaskelma 4 Käytetyt kirjanpitokirjat 5 TOIMINTAKERTOMUS ASOYNELOSPESA Tilikausi 01.01.2009-31.12.2009

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-5 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat. Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset

Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat. Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat Omakatteisten rahastojen varat Aktiiviteettirahastojen varat Muiden omakatteisten rahastojen

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2010 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 Liitteet: - Tase-erittelyt - Tilintarkastuskertomus

Lisätiedot

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 KONSERNI Tuloslaskelma (1 000 ) 1.1. 31.12.2015 1.1. 31.12.2014 LIIKEVAIHTO 124 532 128 967 Valmistus omaan käyttöön 4 647 4 869 Liiketoiminnan

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2009 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2009

Lisätiedot

Espoon Vihreät ry. Tasekirja

Espoon Vihreät ry. Tasekirja Espoon Vihreät ry Tasekirja 1.1.2010-31.12.2010 Espoon Vihreät ry Y-tunnus 1525338-5 Fredrikinkatu 33 a 3 krs. 00120 Helsinki 1(6) Espoon Vihreät ry Tilinpäätös tilikaudelta 1.1.2010-31.12.2010 Sisällys

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2005 1 (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2005 1 (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2005 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2005

Lisätiedot

RI Riistanhoitoyhdistys RI13.WTR

RI Riistanhoitoyhdistys RI13.WTR RI RI13.WTR TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Saamiset Rahat ja pankkisaamiset 31.12.2013 31.12.2012 VASTATTAVAA OMA PÄÄOMA

Lisätiedot

Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry Tilikauden yli-/alijäämä , ,42

Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry Tilikauden yli-/alijäämä , ,42 TULOSLASKELMA 1.1.- 1.1.-31.12.2014 Varsinainen toiminta 1 666 346,78 1 559 407,74 Henkilöstökulut -1 088 520,90-1 010 103,53 Muut kulut -624 774,61-608 425,26-1 713 295,51-1 618 528,79 Kulujäämä -46 948,73-59

Lisätiedot

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF OY

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF OY TASEKIRJA 31.12.2015 VIRPINIEMI GOLF OY Virpiniemi Golf Oy Y-tunnus 1892969-4 kotipaikka OULU TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 01.01.2015 31.12.2015 Sisällys: Sivu Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot

Lisätiedot

TASEKIRJA. Tilikauden tositeaineisto on siiilytettiivii viihintiiiin 6 vuotta sen vuoden. Suomen Saunaseura ry Vaskiniementie 10 fi)200 Helsinki

TASEKIRJA. Tilikauden tositeaineisto on siiilytettiivii viihintiiiin 6 vuotta sen vuoden. Suomen Saunaseura ry Vaskiniementie 10 fi)200 Helsinki Suomen Saunaseura ry Vaskiniementie 10 fi)200 Helsinki TASEKIRJA 31,12.2012 Tasekirja on siiilytettava vahintiiiin 10 vuotta tilikauden pa?ifi)rynises6. Tilikauden tositeaineisto on siiilytettiivii viihintiiiin

Lisätiedot

TULOSTIEDOT 24 Lappeenrannan energia Oy VuOsikertOmus 2014

TULOSTIEDOT 24 Lappeenrannan energia Oy VuOsikertOmus 2014 TULOSTIEDOT 24 Lappeenrannan Energia Oy Vuosikertomus 2014 Konserni Tuloslaskelma (1 000 ) 1.1. 31.12.2014 1.1. 31.12.2013 LIIKEVAIHTO 128 967 121 379 Valmistus omaan käyttöön 4 869 4 273 Liiketoiminnan

Lisätiedot

l* f^å*' olen tarkastanut Lions club Kajaani Linnan kirjanpidon,

l* f^å*' olen tarkastanut Lions club Kajaani Linnan kirjanpidon, TARKASTUSKERTOMUS olen tarkastanut Lions club Kajaani Linnan kirjanpidon, tifinpäätöksen ja hallinnon tilikaudelta 01.0r.2012 so.oo.zot g. Halliituksen allekirjoittama tilinpäätös sisältää tuloslaskelman,

Lisätiedot

TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 POHJOIS-ESPOON PONSI RY SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5

TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 POHJOIS-ESPOON PONSI RY SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5 POHJOIS-ESPOON PONSI RY TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA I TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5 LUETTELO TILIKIRJOISTA 6 TASE.ERITTELYT 7 / POHJOIS-ESPOON

Lisätiedot

LIIKEVAIHTO 261 225,88 254 106,39

LIIKEVAIHTO 261 225,88 254 106,39 1 TULOSLASKELMA 1.1.2014-31.12.2014 1.1.2013-31.12.2013 LIIKEVAIHTO 261 225,88 254 106,39 Liiketoiminnan muut tuotot 10 407,35 13 728,31 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat Ostot tilikauden

Lisätiedot

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 HeSeta ry TASEKIRJA Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 on säilytettävä vähintään 31.12.2023 asti. (KPL 2:10.1 ) Tilikauden kirjanpitoaineisto on säilytettävä vähintään 31.12.2019 asti. (KPL 2:10.2

Lisätiedot

... tllrti1. VALITILINPAATOS. Liikennevirta. Y-tunnus: 2588986-2 04.12.2013-31.1.2014. tasekirja on sailvtettava 31.12.2024 asti.

... tllrti1. VALITILINPAATOS. Liikennevirta. Y-tunnus: 2588986-2 04.12.2013-31.1.2014. tasekirja on sailvtettava 31.12.2024 asti. ...... VALITILINPAATOS Liikennevirta Oy Y-tunnus: 04.12.2013-31.1.2014 Tama tasekirja on sailvtettava 31.12.2024 asti tllrti1. Valitilinpaatos tilikaudelta 04.12.2013 - Sisallysluettelo Tase 3 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Joensuun Ravirata Oy. Taseki rja 31.12.2014

Joensuun Ravirata Oy. Taseki rja 31.12.2014 JOENSUUN RAVIRATA OY Joensuun Ravirata Oy Taseki rja 31.12.2014 Y-tunnus 0365190-9 Ravirata Joensuu Joensuun Ravirata Oy Tasekirja 31.12.2014 Sisällysluettelo: 1(8) Tuloslask&ma sivu 2 Tase sivu 3-4 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab

Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab 1/9 Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab TASEKIRJA Tase-erittelyt 1.1.2004-31.12.2004 Tasekirjan sisällysluettelo Kirjanpitoaineisto 1 Toimintakertomus 2 Talousarviovertailu

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2008 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2008

Lisätiedot

TASEKIRJA. Kiinteistö Oy Finnoonportti. Kiinteistö Oy Finnoonportti 1 / 11 2611697-6. Y-tunnus: 2611697-6 01.01.2015-31.12.2015

TASEKIRJA. Kiinteistö Oy Finnoonportti. Kiinteistö Oy Finnoonportti 1 / 11 2611697-6. Y-tunnus: 2611697-6 01.01.2015-31.12.2015 1 / 11 TASEKIRJA Kiinteistö Oy Finnoonportti Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase...

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.35. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Paikalla on viisi hallituksen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.35. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Paikalla on viisi hallituksen Nekalan koulun Vanhempainyhdistys ry Lounaantie 2 33800 Tampere PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.8.2015 klo 17.35-18.45 Paikka: Nekalan koulu, infokirjasto Läsnä Kuukkanen Kirsi, kokouksen

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 95 2 95 2 95 2 95 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat 4 666,67 4

Lisätiedot

KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN

KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN Aika: Perjantai 19.2.2010 klo 19.00 Paikka: Hennalan Upseerikerho, Lahti Ateria: Herkkuja noutopöydästä Juomat: alkudrinkki, viini Jälkiruoka: kahvi tai tee +

Lisätiedot