1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina."

Transkriptio

1 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika klo Paikka Kesäravintola Myllysaari, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. 2. Todetaan läsnä olevat seuran jäsenet. 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Hyväksytään työjärjestys. 5. Esitetään kokoukselle v toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilin- ja toiminnantarkastajien lausunnot. 6. Päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja muille tilivelvollisille. 7. Päätetään asioista, jotka hallitus kokoukselle esittää. 8. Käsitellään muut kokouskutsussa esitetyt asiat. 9. Käsitellään muut kokoukselle esitettävät asiat.

2 LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Toimihenkilöt ja kokoukset Seuran kommodorina toimi Pekka Jaakkola ja varakommodorina Sami Kallio. Hallituksen muut jäsenet olivat: Pasi Heikkilä, Soili Hirvonen, Matti Laaksonen, Juha Lehtinen, Teppo Lipsanen ja Sakari Oinonen. Hallituksen kokouksiin osallistui myös kunniakommodori Heikki Vilppunen. Toimintasihteerin tehtäviä hoiti Helena Ikonen. Kirjanpitäjänä toimi Markku Lahtinen (Yrityslaskenta Markku Lahtinen Ky). Myllysaaren kunnostus- ja huoltotöistä vastasivat huhti-syyskuun aikana Kari Kaartti ja Yury Chikalov. Vuoden aikana pidettiin sääntömääräinen kevätkokous Myllysaaressa ja syyskokous Upseerikerholla. Hallitus kokoontui 10 kertaa. Tapahtumat Seuran Talvigaalaa vietettiin Lahden Upseerikerholla Mukana juhlassa oli lähes 80 seuran jäsentä. Lipunnosto ja vappulounas järjestettiin Myllysaaressa 1.5. Ykskoivun 79. Lohisoppaa nautittiin 5.7. reilun 150 jäsenen voimin. Hökän Muikku -tapahtuma oli ja lipunlasku Myllysaaressa Päijännepurjehdus 42. Päijännepurjehdus järjestettiin LPS:n ja JVS:n yhteistyönä kuten aikaisempinakin vuosina. Päijännepurjehdustoimikuntaa johti Jari Vekkeli (JVS) ja kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen (LPS). Matti Jaro (LPS) hoiti talous- ja hankintaasioita. LPS:n vastuulla oli kilpailutoimisto lähtösatamassa Säynätsalossa ja maalissa Padasjoella, vastuuhenkilönä Pike Heikkilä. LPS:n vastuulla oli myös maalialus ja Ykskoivun väliaika-asema. Matti Laaksonen vastasi Padasjoen satamatoiminnoista. Jäsenistö LPS:n jäsenmäärä oli vuoden lopussa 774 (edellisenä vuonna 795), naisia/tyttöjä 204 (202) ja miehiä/poikia 570 (596). Vuoden aikana hyväksyttiin seuran uusiksi jäseniksi 30 (32) henkilöä, lisäksi Jollakouluista ja Naumin leiriltä seuran jäseniksi kirjattiin 21 (21) junioria. Seurasta erosi 67 (53) henkilöä. Kuolemantapauksia oli vuoden aikana 3. Veneet Vuonna 2014 peruskatsastettiin LPS:n jäsenten veneitä 51 kpl (edellisenä vuonna 48). Yhteensä LPS:n veneitä katsastettiin 186 kpl (185 kpl), joista purjeveneitä 107 (108) ja moottoriveneitä 79 (77).

3 TOIMIKUNNAT JUNIORI- JA NUORISOTOIMIKUNTA Toimikunta Toimikunnan jäseninä toimivat: Puheenjohtaja Teppo Lipsanen, Iiris Andersson, Juha Andersson, Minerva Juhola, Kimi Virtanen, Juho Poikolainen, Markus Poikolainen, Axel Orjala, Vilma Valolahti, Petri Korteniemi ja Tanja Korteniemi. Liikunnallinen Myötätuuli 2015 Seura palkkasi maaliskuussa Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen avulla juniorivastaavaksi liikunnanohjaaja Helena Kämäräisen. Hankkeen tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ammattimaisemmin johdettuun suuntaan. Tavoitteena on luoda vahva pohja junioritoiminnalle, jotta se voi kasvaa. Hankkeen avulla panostetaan ympärivuotiseen toimintaan, jossa lapset ja nuoret pääsevät vaikuttamaan toiminnan sisältöön. Toiminta Talvella juniorimme ovat kokoontuneet kerran viikossa pelaamaan eri lajeja Mukkulan yläkoululle. Koululta saimme välineet käyttöön, mikä on mahdollistanut eri lajikokeilut. Osallistujia on ollut vaihtelevasti 2-17 välillä. Junnujen lisäksi myös ohjaajat ja vanhemmat ovat osallistuneet peleihin. Talvitreenien suosio on hiipunut ja seuraavana vuonna tuleekin järjestää toimintaa kysynnän ja tarpeen mukaisesti. Nelipäiväinen Sail Lahti tapahtuma järjestettiin toisen kerran ja buukattiin täyteen alle viikossa. Kohderyhmänä olivat 3-6-luokkalaiset. Koululaistapahtumaan osallistui yli 700 lasta, 50 opettajaa ja 25 seuran vapaaehtoista. Mukana olivat Suomen Purjehdus ja Veneily liitto, Järvipelastajat ja Lahden Vesisamoilijat. Tapahtuma huipentui Sail Lahti Jatkoihin, joka oli kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Jatkoille osallistui noin 200 innokasta lasta ja nuorta. Kevään markkinointitempauksena ohjaajat osallistuivat Lahden kylämarkkinoille satamassa. Tapahtumassa oli mahdollisuus tutustua lajiin purjehduskokeilulla. LPS osallistui Mennään metsään hankkeen kesäleirille yhden päivän ajan, tarjoten lapsille mahdollisuutta kokeilla purjehdusta. Vesikausi aloitettiin heti kun jäät lähtivät. Vihreät eli alkeisryhmä harjoitteli kerran viikossa ja ryhmän koko kasvoi koko kesän ajan. Harjoituksissa kävi kauden aikana keskimäärin 7-9 lasta ja nuorta. Sinisten ryhmä harjoitteli tavoitteellisemmin kaksi kertaa viikossa. Harjoittelijoiden määrä vaihteli koko kesän ajan. Viikkoharjoituksista informoitiin kotiväkeä facebookin LPS junnut ryhmässä.

4 Ohjaajamme osallistuivat Etelä-Päijänteen Jollakeskuksen harjoituksien ohjaamiseen sunnuntaisin. Jollakoulu Jollakoulun vastuuohjaajana toimi juniorivastaava Helena Kämäräinen, purjehdusohjaajana Kaarlo Forsman ja jatkokurssilla Minerva Juhola. Jollakouluihin osallistui yhteensä 30 lasta, joista kuusi oli jatkokurssilaisia. Kyselimme vanhemmilta mitä kautta lapset ovat innostuneet tulemaan jollakouluun. Useiden lasten vanhemmat olivat harrastaneet veneilyä tai purjehdusta ja osa oli kiinnostunut lajista Sail Lahti tapahtumassa. Naumi Naumin leirivastaavana toimi Petri Korteniemi. Leirille osallistui lapsia ja nuoria 63, ohjaajia 12 sekä vanhempia 8. Leirillä ilmestyi Naumi news päivittäin. Perinteisinä ohjelmanumeroina ohjaajat olivat suunnitelleet aarrekilpailun, retkipäivänä purjehdittiin Ykskoivuun ja leirin lopuksi kilpailtiin Naumin regatassa. Kalusto Talven aikana kalustoa huolti Yuri Chikalov. Koulutus Suomen Purjehdus ja Veneily liiton ohjaajakurssin kävi seitsemän ohjaajaa Espoossa. Muu toiminta Purjehdusseura oli mukana Lahden Unicef-kaupunki vuodessa. Unicef-kaupunki vuosi näkyi mm. Sail Lahti tapahtumassa, seuran kaikissa julkaisuissa ja seura osallistui lasten kesäkarnevaalien järjestämiseen Niemen satamassa. Lahdessa Helena Kämäräinen, juniorivastaava KATSASTUSTOIMIKUNTA Kokoonpano: Pj. Osmo Lammi, Sami Kallio, Miikka Kivistö, Pertti Kukkonen, Pertti Pulkkinen, Jukka Sorvali, Jarmo Talikka ja Hannu Tommola. Katsastusmiehiä oli 8. Uusina miehinä aloitti kaksi katsastajaa Jukka Sorvali ja Hannu Tommola, he kävivät katsastajakurssin talvella. Roope Juhonen lopetti katsastukset. Kiitokset Roopelle tehdystä työstä. Katsastimme 186 venettä, joista purjeveneitä 107 ja moottoriveneitä 79. Peruskatsastuksia oli 51. Seuran katsastettujen veneiden määrä oli suurinpiirtein sama kuin viimevuonna.

5 Katsastustilaisuuksien osalta toimimme edellisten vuosien tapaan. Teimme joukkokatsastuksia kolme kertaa Myllysaaressa, kaksi kertaa Ykskoivussa ja Padasjoella. Kuhmoisissa toimittiin tilausperiaatteella. Katsastettujen veneiden rekisteri julkaistiin seuran www-sivuilla. Toimikunta kokoontui kaksi kertaa, keväällä kauden suunnitteluun ja syksyllä yhteenveto. Osmo Lammi Katsastustoimikunnan puheenjohtaja KIINTEISTÖTOIMIKUNTA Toimintakertomus 2014 Kiinteistötoimikunta kokoontui vuoden aikana 2 kertaa. Seuran hallituksen tehtäväannon mukaisesti toimikunta käsitteli Myllysaaren kiinteistöön sekä seuran tukikohtiin liittyviä asioita. Laitureiden korjaamista jatkettiin Myllysaaressa. Rakennettiin uusi kiinteä laituri mastonosturia varten. Vanhat lahonneet laiturit purettiin pois ja tukit kuljetettiin hävitettäväksi. Saaren pohjoisosa siivottiin ja jollakenttää laajennettiin. Paviljongin huolto ja kunnostustehtävät hoidettiin toimintasuunnitelman mukaisesti. Myllysaaren kehittämiseksi toimikunta jatkoi uuden kerhosaunan suunnittelua ja rakennuslupa saatiin vihdoin Lahden kaupungilta. Ykskoivun saaritukikohdan kunnostusta jatkettiin. Hökan saaressa purettiin vanha wc-puusuoja. Toimikunta on pyrkinyt vastaamaan seuran arvokkaiden kiinteistöjen käyttökunnon säilymisestä ja jäsenten virkistyskäyttömahdollisuudesta. Sakari Oinonen Kiinteistötoimikunta

6 KILPAPURJEHDUSTOIMIKUNTA Toimintakauden aikana kilpapurjehdustoimikunnan tehtäviin kuului kokeneempien purjehtijoiden valmennustoiminta ja kilpailujärjestelyt. Juniori- ja nuorisotoimikunnan kanssa jatkettiin tiivistä yhteistyötä junioritoiminnan, purjehdusvalmennuksen ja kilpailujen järjestelyjen osalta. Kilpapurjehdustoimikuntaan oli nimetty seuraavat henkilöt: Juha Lehtinen (pj), Ville Hirvonen, Pekka Honkavaara, Teemu Kallio, Juha-Petri Kervinen, Anssi Lydén, Juho Poikolainen, Panu Päivärinne, Panu Salo, Joonas Sovinen, Esa Sore, Panu Viljanen, Pasi Viljanen, Ida Voutilainen ja Jukka Voutilainen. Kilpapurjehdustoimikunta kokoontui kaudella 2014 neljä kertaa. Lisäksi kilpailujärjestelyjen osalta pidettiin useita erilliskokouksia. Kilpailut Casselirace Toukokuussa järjestetty Casselirace keräsi viidessä eri veneluokassa n.45 venekuntaa, joissa purjehti yhteensä n. 120 kilpailijaa. Luokkina oli jo edellisvuosista tutut Lightning, Vikla, 505, H- vene ja uutena tulokkaana Melges24. Edellisvuonna mukana olleet optimistijollat pitivät karsintakilpailunsa muualla. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. EPR Kelventeen kierto Nyt jo viidettä kertaa järjestetty Etelä-Päijänteen rankingin osakilpailu Kelventeen kierto keräsi 11 venekuntaa. Kilpailupäällikkönä toimi Teemu Kallio. PrePäitsiJunior ja Päijännepurjehdus Juniorien PrePäitsi järjestettiin Säynätsalossa Juurikkasaaren edustalla. Osallistujia oli Optimisti- ja Zoom8-luokissa. Kilpailupäällikkönä toimi Petri Ojala. Päijännepurjehdus purjehdittiin Säynätsalosta Padasjoelle. Kilpailun kulkua väritti paikka paikoin olematon tuuli, jonka vuoksi useat veneet jäivät saapumatta maaliin. Kilpailupäällikkönä toimi Joonas Sovinen. Puuveneregatta Kilpapurjehdustoimikunta järjesti X- Lahden Puuveneregatan kilpailuosuuden. Itse kilpailuun osallistui 8 toinen toistaan upeampaa puuvenekaunotarta. Kilpailupäällikkönä toimi Juha Lehtinen. LPS mestaruuskilpailu Kilpailulla oli selvästi sosiaalinen tilaus aktivoimaan Myllysaaren toimintaa ja elvyttämään seuran perinteitä. Kilpailut purjehdittiin Optimisti- ja Zoom8 luokissa.

7 LPS Junnu-GP Vanha keskiviikkokisaperinne elvytettiin henkiin hienolla tapahtumasarjalla, jossa yhteensä 12:sta eri keskiviikkona purjehdittiin kilpaa. Sarjan pisteytys oli rakennettu siten, että normaalisti hiljaisemman kauden kilpailuilla oli painokerroin. Lisäksi pisteytys palkitsi ahkerasta osallistumisesta. Kilpailusarja lunasti paikkansa ja sitä tullaan jatkamaan tulevina vuosian samanlaisena. Sarjan järjestelyt toimivat hienosti aktiivisien vanhempien vastuulla. LPS Köliveneranking Kölivenetoiminnan elävöittämiseksi ideoitiin LYS-tasoituskertoimilla toimiva sarja, jonka osakilpailut purjehdittiin Padasjoella. Kaiken kaikkiaan viisi kilpailua oli suunniteltu kaudelle. Aktiivisia osallistujia oli useasta alueemme seurasta ja purjehtijat toivoivat kilpailusarjan jatkamista tuleville vuosille. Asia otetaan esille Keitele-Päijänne vesistöalueen talvipäivillä. LPS yksin ei tule jatkamaan järjestelyvastuussa, vaan jokaisen osallistujaseuran tulee vastata osasta kilpailusarjaa. Koulutus Edellisvuonna aluetuomarikoulutukseen osallistuneiden henkilöiden koulutusta jatkettiin velvoittamalla osallistumaan tuomarityöskentelyyn aluetuomaripätevyyden saamiseksi. Lisäksi koulutettiin neljä kilpailunjärjestäjää. Kursi oli SPV:n kurssi ja kilpapurjehdustoimikunta vastasi kurssin järjestelyistä. Kauden aikana yksi henkilö aloitti valmentajakoulutuksen perustasolla. Purjehdusvalmennus Toimikunta vastasi purjehdusharjoitusten järjestämisestä Myllysaaressa kilparyhmän osalta. Ryhmäjako uusittiin tätä kautta varten; alkeisryhmänä toimi Vihreät, jatkoryhmänä Siniset ja kilparyhmänä Mustat. Mustien treenit järjestettiin 1-2 kertaa viikossa. Ryhmässä oli kahdeksan aktiivista purjehtijaa, joten ryhmän koko kasvoi edelliskaudesta kahdella purjehtijalla. Toiminta oli aktiivista kesätaukoa lukuun ottamatta. Toimikunta osallistui Naumin jollaleirin järjestelyihin. Seura kärsii päävalmentajan puutteesta. Nyt tilannetta on yritetty paikata tilapäisjärjestelyllä, joka ei ole tuottanut pysyvää ratkaisua. Valmennustoiminnan vastuuta on muutettu vuodelle Junioritoimikunta vastaa jatkossa kaikkien ryhmien valmentamisesta. Kilpailuavustukset Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 6 kpl, joka vastaa edellisvuosien tasoa. Toimikunta esitti hallitukselle jaettavaksi yhteensä 3000 euroa, jonka hallitus hyväksyi esityksen mukaisesti. Huomattavaa on, että kilpailuavustuksilla jaettavaa rahamäärää on pudotettu 5000 :sta 3000 :n. Juha Lehtinen Kilpapurjehdustoimikunnan puheenjohtaja

8 NAISTOIMIKUNTA Kokoonpano ja vastuualueet Pike Heikkilä, Päijännepurjehdus Tuija Hynninen ja Leena Puukko, teatteriretket Leena Päivärinta ja Soili Viitaniemi (pj), kauneus- ja virkistyspäivät Tuuli Lehtovaara ja Raija Tommola, arpajaiset ja juhlajärjestelyt Anu Arjala-Salo ja Saara Oinonen, talkootoiminta Eeva Jaakkola, Naisten toimintapäivä Vuoden 2014 toiminta on ollut samanlaista kuin edellisenä vuotena. Naistoimikunnan toiminnan tavoitteena on ollut koota yhteen veneilystä ja mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneita LPS:n naisia. Tavoitteena on myös ollut tukea seuran toimintaa osallistumalla ja järjestämällä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Toiminta on ollut vakiintunutta ja aktiivista. Tapahtumat 1. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet Talvigaalan ja Ykskoivun Lohisopan järjestelyihin. Arpajaistulot on käytetty seuran toiminnan ja junioritoiminnan hyväksi. 2. Keväällä ja syksyllä on järjestetty Naisten kauneus/virkistyspäivä. 3. Kesällä on osallistuttu Päijännepurjehduksen järjestelyihin. 4. Naisten toimintapäivä on järjestetty lokakuussa Optiminäkö Synsamin tuella. 5. Marraskuussa järjestettiin teatteriretki Helsinkiin. Sekä pidettiin pikkujoulut Lahden satamassa. Naistoimikunnan jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti toimintaan, kiitos jäsenille! Soili Viitaniemi Naistoimikunnan puheenjohtaja PUUVENETOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 2014 Puuvenetoimikunta järjestää ja ylläpitää Lahden Purjehdusseuran puuvenetoimintaa. Toiminnallaan toimikunta edistää puuveneilyä, monipuolistaa Lahden Purjehdusseuran toimintaa sekä tukee seuran tavoitteita. Toimikunnan pyrkimyksenä on kehittää Vesijärven ja Päijänteen muodostaman vesistön alueelle sijoittuvien pursi- ja purjehdusseurojen ja veneilijöiden välistä yhteistyötä. Toimikunnan näkyvin toimi on suunnitella ja toteuttaa vuotuinen Lahden puuveneregatta.

9 Toimikunnan kokoonpano ja kokoukset Toimikunnan puheenjohtajana toimi Marko Aalto ja varapuheenjohtajana Jarno Talvitie. Uutena jäsenenä toimikunnan toimintaan osallistui Tuomo Rahikainen. Toimikunta kokoontui kaksi (2) kertaa vuoden 2014 aikana. Kevään kokouksessa valmisteltiin toimintakauden puuveneregattaa. Loppukesästä järjestetyssä kokouksessa keskusteltiin Myllysaaren suuliin nostettavien veneiden nosto-olosuhteista. Toimintaan liittyvä suunnittelu ja valmistelu toteutettiin pääosin sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedottaminen Ulkoinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti toiminnastaan Lahden puuveneregatan mainosjulisteissa. Alueen puuveneilijöille sekä pursi- ja purjehdusseuroihin lähetettiin regattaan liittyen sähköistä materiaalia. Ulkoinen tiedottaminen palveli myös uusien puuveneilijöiden rekrytointia seuraan. Sisäinen tiedottaminen Puuvenetoimikunta ilmoitti ja raportoi tapahtumistaan Lahden Purjehdusseuran kotisivuilla, purjehdusohjelmassa sekä Pilssissä. Muu toiminta Myllysaaren venesuoja Venesuojassa talvehti kahdeksan (8) puuvenettä. Näistä kuusi laskettiin vesille. Toimintasuunnitelman kautta toimikunta esitti seuran hallitukselle oman näkemyksensä Myllysaaren, siellä olevan venesuojan sekä veneiden nostoon ja laskuun liittyvien olosuhteiden kehittämisestä. Toimikunta toimi aktiivisesti seuran ja seuran puuveneilijöiden suuntaan, haettaessa parhaita mahdollisia ratkaisuja ja toimintatapoja veneilijöiden ja suulissa toteutetun kesäteatterin välille. Lahden puuveneregatta Lahden puuveneregatta järjestettiin kymmenettä (10) kertaa. Juhlavuoden regatta alkoi Ykskoivussa torstaina ja päättyi Myllysaaressa sunnuntaina Regattaan osallistui yhteensä noin kymmenkunta venekuntaa, joista noin puolet oli mukana koko regatan ajan. Regatta sisälsi kokoontumisen Ykskoivuun, eskaaderipurjehduksen Ykskoivusta Myllysaareen sekä ratapurjehdusosuuden Myllysaaren edustalla. Toiminnan talous Toimikunnalla ei ole omaa taloutta. Toimikunta rahoitti toimintansa puuveneregan julisteen painatuskustannuksia lukuun ottamatta puuveneregatasta saaduilla osallistumismaksuilla. Marko Aalto puheenjohtaja Jarno Talvitie varapuheenjohtaja

10 TALOUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan kuuluivat Pasi Heikkilä (pj), Pekka Jaakkola, Markku Lahtinen ja Timo Puukko. Toimikunta piti yhden varsinaisen kokouksen ja muita kokouksia lähinnä sähköpostin välityksellä. Seuran talous on tyydyttävä. Seuran tulojen tukijalat ovat jäseniltä kerättävät maksut, ilmoitustuotot Vuosiohjelmasta sekä Vesi ja Veneily - lehdestä ja kolmantena Myllysaaren ravintolan tuotot. Pasi Heikkilä Taloustoimikunnan puheenjohtaja TIEDOTUSTOIMIKUNTA KOKOONPANO JA KOKOONTUMINEN Lahden Purjehdusseura ry:n tiedotustoimikunta kokoontui vuonna 2014 puheenjohtajanaan Soili Hirvonen sekä jäseninään Eeva Ristkari, Anja Kallio, Matti Jaro, Petri Korteniemi ja Helena Ikonen. TOIMINTA Toimikunta hoiti kokonaisuudessaan LPS:n lehti Vesi&Veneilyn tuotannon seuran sisällä. Ulkopuolelta ostettiin taitto. Toimitustyön lisäksi tmk:n jäsenet hoitivat ilmoitusmyynnin sekä painoon ja jakeluun liittyvät toimet aiempien vuosien mukaisesti. Tiedotustoimikunta antoi tukensa Veneilyohjelman työstössä toimintasihteerille. LPS:n jäsenlehti Pilssi ilmestyi vuoden 2014 aikana kolme kertaa ja Pilssike kahdesti. Lehden taiton hoiti Anja Kallio. Tiedotustoimikunta hoiti vuoden aikana seuran tiedotustyötä. Tiedotteita kirjoitettiin ja lähetettiin paikallismedioille vuoden aikana muutamia, pääasiassa seuran jäsenten menestyksestä. Toimikunta osallistui CasseliRacen ja Päijännepurjehduksen tiedotustoimintaan tukien organisaatioita. Tiedotustoimikunnan työhön kuului tukea seuran eri toimikuntia viestintä- ja markkinointiasioissa. Markkinointimateriaalien työstössä avustettiin erityisesti junioritoimikuntaa. VARAINHANKINTA Tiedotustoimikunnan toimesta hankittiin seuralle tuottoja Vesi&Veneily -lehden, Pilssin ja nettisivujen ilmoitusmyynnillä Soili Hirvonen Tiedotustoimikunnan puheenjohtaja, hallituksen jäsen

11 VENEILYTOIMIKUNTA Jäsenet: Matti Laaksonen (pj), Matti Jaro, Marja-Liisa Lammi, Martti K. Lehto, Pertti Pulkkinen, Sakari Oinonen ja Kalle Mäkelä. Kauden ensimmäinen kokous pidettiin Moottoripyörämuseolla Niemen satamassa. Suunnittelimme Yhteistyössä Järvipelastuseuran ja Navigaatioseuran kanssa Myllysaaressa tapahtuvaa hätärakettien ampumis- ja koulutustilaisuutta. Suunnittelimme myös veneilyillan järjestämistä Moottoripyörämuseolla klo 18.00, jossa venepinnoitteita valmistavan Finnester Coatingin edustaja esitteli tuotteitaan. Katsastustoimikunnan puheenjohtaja Osmo Lammi puhui veneen sähköistyksestä ja mahdollisista ongelmista Möysän "esso". Kokoonnuimme suunnittelemaan Päijänneviikkoa. Miten sen suosiota saisi nousemaan ja enemmän osallistujia, tälle perinteiselle Heikki Vilppusen aikana luomalle kesäiselle purjehdusviikolle ABC Kivimaa. Laadittiin ohjeita / sääntöjä Ykskoivussa asioiville. Käytiin läpi Ykskoivun tulevaisuutta ja miten sitä voisi kehittää. Keskusteltiin Myllysaaren syystalkoista ja MOI:n talvikunnostuksesta. Neuvoteltiin myös minkälaista toimintaa halutaan talveksi. Mietittiin tarvetta hankkia DEFIBRILLAATTORIT tukikohtiin ja mikä olisi kustannus. Päätettiin kutsua Heikki Hiiri veneilytoimikuntaan. Matti Laaksonen, Veneilytoimikunnan puheenjohtaja

12 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti Y-tunnus TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 3 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 4

13 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot , ,39 Kulut Henkilöstökulut , ,09 Poistot , ,01 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta Tuotot yhteensä , ,15 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta Tuotot , ,08 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , ,44 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

14 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet , ,47 Rakennukset ja rakennelmat , ,82 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset Myyntisaamiset 2 951,00 0,00 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , ,00 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen Ostovelat 346,16 0,00 Muut velat 2 447, ,00 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87

15 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN LIITETIEDOT Pysyvien vastaavien arvostus ja jaksotusperiaatteet Pysyvien vastaavien hankintamenoon on aktivoitu välittömät menot. Hankintameno poistetaan suunnitelman mukaisesti seuraavasti: Omien tukikohtien rakennukset menojäännöspoisto 7,0 % Vuokratun tukikohdan rakennukset menojäännöspoisto 20,0 % Rakennelmat menojäännöspoisto 20,0 % Maakannas menojäännöspoisto 2,5 % Sillat ja laiturit menojäännöspoisto 10,0 % Veneet ja muu kalusto menojäännöspoisto 25,0 % Suunnitelman mukaiset poistot Rakennukset ja rakennelmat 8.227, ,11 Koneet ja kalusto 1.998, ,90 Yhteensä , ,01 Luettelo kirjanpitokirjoista Kassakirja Tasekirja Tase-erittelykirja Päiväkirja Pääkirja atk-tulosteina sidottu sidottu atk-tulosteina atk-tulosteina Arkistointi Kirjanpitoaineiston säilytyksessä noudatetaan KPL 2:10 :n säännöksiä. Kaikki tositteet ovat samaa sarjaa alkaen numerosta 1.

16

17 Lahden Purjehdusseura ry Vesijärvenkatu 74 B Lahti TILINPÄÄTÖSERITTELYT TILIKAUDELTA Sisällysluettelo sivu Tilikohtainen tuloslaskelma 1-2 Tilikohtainen tase 3-4 Tase-erittelyt 5-6

18 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA 3000 Kilpailutoiminnan tuotot 5 837, , Sponsorituotot 2 000, , Junioreiden tuotot , , Katsastustuotot 4 785, ,00 Tuotot , ,39 Kulut 3010 Palkat , , Sotu-maksut -988,36-565, Työterveys -27,96-245, Henkilövakuutukset , ,44 Henkilöstökulut , , Rakennuksista 7-20 % , , Maakannaksesta 2,5 % -204,69-209, Puusilloista 10 % -61,84-68, Laitureista 10 % , , Kalustosta 25 % , ,90 Poistot , , Vuokrat , , Palkintokulut , , Koulutuskulut , , Kilpailukulut , , Kilpailija-avustukset , , Katsastuskulut -398,60-776, Jäsenmaksut , , Vakuutukset , , Posti- ja puhelinkulut , , Tsto- ja hallintokulut , , Kokous- ja juhlakulut , , Tiedotus- ja jäsenlehtikulut , , Pienhankinnat ,81 0, Junioreiden kulut , , Kaluston huolto- ja korj , ,58 Muut kulut , ,79 Kulut yhteensä , ,89 Tuotto-/kulujäämä , ,50 Varainhankinta 3400 Jäsenmaksut , , Liittymismaksut 3 480, ,00

19 3412 Ilmoitustuotot 8 210, , Lehtitulot alv , , Muut varainhank. tuotot , ,15 Tuotot yhteensä , , Painatuskulut 0, , Lehtikulut alv , , Kulut huvitilaisuuksista -802, , Muut varainhank:n kulut , ,87 Kulut yhteensä , ,11 Tuotto-/kulujäämä , ,46 Sijoitus- ja rahoitustoiminta 3300 Korkotuotot 0,21 0, Osinkotuotot 100,00 100, Vajamaksut 3 770, , Laituripaikkamaksut 3 725, , Tukikohtamaksut , , M-saaren muut v-tulot 1 865, , Ravintolan vuokrat alv , , Laituripaikkamaksut alv 1 362, ,00 Tuotot , , Kiinteistövakuutukset , , Hoitokulut Myllysaari , , Hoitokulut Ykskoivu , , Hoitokulut Hökkä , ,20 Kulut , ,06 Tuotto-/kulujäämä , , Avustus junioritoiminta 3 000, , Seura-apurahat ,00 0,00 Yleisavustukset , ,00 TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 5 080, ,44

20 TASE V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet 1111 Myllysaari 3 206, , Hökän saaret , ,76 Maa- ja vesialueet , , Myllysaaren rakennukset , , Myllysaaren uusi sauna ,06 0, Venevajan sosiaalitila , , Hökän sauna , , Hökkä, päärakennus 5 291, , Myllysaaren maakannas 7 982, , Maakannaksen puusillat 556,57 618, Myllysaaren laiturit , , Ykskoivun laiturit 347,26 385, Hökän laiturit 958, ,63 Rakennukset ja rakennelmat , , Koneet ja kalusto 709,37 945, Veneet 5 286, ,86 Koneet ja kalusto 5 996, ,69 Aineelliset hyödykkeet yhteensä , ,98 Sijoitukset 1410 Puhelinosakkeet 840,94 840,94 Muut osakkeet ja osuudet 840,94 840,94 Sijoitukset yhteensä 840,94 840,94 Pysyvät vastaavat yhteensä , ,92 VAIHTUVAT VASTAAVAT Lyhytaikaiset 1710 Tilisaamiset 2 951,00 0,00 Myyntisaamiset 2 951,00 0, Verotili 0,17 0, Alv-saatava 0,00 975,21 Siirtosaamiset 0,17 975,21 Lyhytaikaiset saamiset yhteensä 2 951,17 975,21 Rahat ja pankkisaamiset 1900 Kassa 237,60 156, Nordea , , Nordea (P- Purjehdus) 8 820, ,22 Rahat ja pankkisaamiset yhteensä , ,73

21 Vaihtuvat vastaavat yhteensä , ,94 V a s t a a v a a y h t e e n s ä , ,86 V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Sidotut rahastot 2020 Rakennusrahasto , ,00 Muut sidotut rahastot , ,00 Sidotut rahastot yhteensä , , Edell.tilikaus. yli- /alijäämä , ,75 Edellisten tilikausien voitto/tappio , ,75 Tilikauden voitto/tappio 5 080, ,76 Oma pääoma yhteensä , ,99 VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen 2760 Tilivelat 346,16 0,00 Ostovelat 346,16 0, Avainpantit 2 447, ,00 Muut velat 2 447, , Alv-velka 124,65 0, Ennakonpidätykset 1 493,97 249, Sotu-maksut 121,30 37, Muut siirtovelat 4 357, ,39 Siirtovelat 6 097, ,87 Lyhytaikaiset velat yhteensä 8 890, ,87 Vieras pääoma yhteensä 8 890, ,87 V a s t a t t a v a a y h t e e n s ä , ,86

22 Lahden Purjehdusseura ry TILINPÄÄTÖKSEN TASE-ERITTELYT Maa-alueet Tili 1111 Myllysaari, G5 H5, Lahti 2.645,43 Rullarannanvesi RN:o 2:233 (vesialue 138 m2) 561, ,71 Tili 1112 Hökän saaret, Suvela, Kuhmoinen , ,47 Rakennukset ja rakennelmat Tili 1120 Myllysaari ,27 Tilikauden poisto 7% , ,31 Tili 1121 Myllysaaren uusi sauna Suunnittelu-,tutkimus- ja viranomaiskustannukset ,06 Tili 1125 Venevajan sosiaalitila ,45 Tilikauden poisto 7% , ,61 Tili 1185 Hökän sauna ,58 Tilikauden poisto 7% , ,45 Tili 1190 Hökkä, päärakennus 5.689,39 Tilikauden poisto 7% - 398, ,13 Tili 1192 Myllysaaren maakannas 8.187,60 Tilikauden poisto 2,5% - 204, ,91 Tili 1193 Maakannaksen puusillat 618,41 Tilikauden poisto 10% - 61,84 556,57 Tili 1194 Myllysaaren laiturit ,64 Tilikauden poisto 10% , ,78 Tili 1195 Ykskoivun laiturit 385,85 Tilikauden poisto 10% - 38,59 347,26 Tili 1196 Hökän laiturit 1.064,63 Tilikauden poisto 10% - 106,46 958, ,25 Koneet ja kalusto Tili 1210 Koneet ja kalusto 945,83 Tilikauden poisto 25% - 236,46 709,37 Tili 1230 Veneet 7.048,86 Tilikauden poisto 25% , , ,01 Osakkeet ja osuudet Tili 1410 Puhelinosakkeet, PHP- Holding Oyj, 4 kpl 840,94 Myyntisaamiset Tili 1710 Tilisaamiset Jäsenmaksu- ja muut laskusaatavat erillisen luettelon mukaan 2.951,00 Siirtosaamiset Tili 1848 Verotili 0,17

SPL/P-Suomen piiri ry

SPL/P-Suomen piiri ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2014 Säilytettävä vähintään 31.12.2024 asti. Osoite: Rautatienkatu 46 90120 OULU Kotipaikka Oulu Y-tunnus 1000046-9 TASEKIRJA 31.12.2014 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2014

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2009 31.12.2009 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. Y-tunnus 0224257-2 TILINPÄÄTÖS 1.1.2015-31.12.2015 sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2 Liitetiedot 3 Luettelo kirjanpitokirjoista ja tositteista 4 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä vähintään 31.12.2025 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2015 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2015

Lisätiedot

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry ProCom Viestinnän ammattilaiset ry Kalevankatu 30 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 0288699-2 TASEKIRJA 1.1.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti Tilinpäätöksen toteutti:

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2011 Säilytettävä vähintään 31.12.2021 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2011 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2011

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry 1 / 9 TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 9 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase... 3

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211)

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu varsinainen toiminta Poistot

Lisätiedot

Aika klo Upseerikerho, Lahti

Aika klo Upseerikerho, Lahti LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY:N VARSINAINEN KEVÄTKOKOUS Aika 11.04.2016 klo 19.00 Paikka Upseerikerho, Lahti Esityslista 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka

Lisätiedot

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim. tuotot

Lisätiedot

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2015 31.12.2015 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2015 31.12.2015 Tuloslaskelma 1 2

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset

Lisätiedot

As Oy Helsingin Laajasalontie 65

As Oy Helsingin Laajasalontie 65 Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä 31.12.2025 asti. Osoite c/o Jussi Vuorilahdentie 2 A Y-tunnus 0582432-4 00870 Helsinki Kotipaikka Helsinki Sisällys Sivu Kansilehti 1 Sisällysluettelo 2 Hallituksen

Lisätiedot

T A S E K I R JA

T A S E K I R JA Y-tunnus 0928095-0 T A S E K I R JA 31.12.2013 TILIKAUSI 01.01.2013 31.12.2013 Y-tunnus 0928095-0 SISÄLTÖ: VUOSIKERTOMUS 1. 4. TULOSLASKELMA 5. TASE 6. 7. LIITETIEDOT 8. 9. LUETTELO KÄYTETYISTÄ KIRJANPITOKIRJOISTA

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr U3 Asteri urheiluseurau314.wtr TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset

Lisätiedot

UB urheiluseura alv UB14.WTR

UB urheiluseura alv UB14.WTR TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Myyntisaamiset lyhytaik.

Lisätiedot

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44 Y-tunnus 0678820-6 2 TULOSLASKELMA Euroina Euroina VARSINAINEN TOIMINTA 1.1.2015-31.12.2015 1.1.2014-31.12.2014 1. Tuotot Työtoimintatuotot 60 408,58 55 222,39 Järjestötoimintatuotot 4 988,00 5 116,00

Lisätiedot

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset Tilikauden tulos Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Verotusper. varausten

Lisätiedot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet Rakennukset ja rakennelmat Koneet ja kalusto

Lisätiedot

Imatran Golf Oy, Tilinpäätös Imatran Golf Oy

Imatran Golf Oy, Tilinpäätös Imatran Golf Oy Imatran Golf Oy Pien- ja mikroyritysasetuksen mukainen tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 Arkistoviite: 2016-002 1 IMATRAN GOLF OY Golftie 11 55800 Imatra Kotipaikka Imatra Y-tunnus 2209820-5 Sisällys

Lisätiedot

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008 TASEKIRJA 31.12.2008 Sisällys sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 4-5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista 5 Tositelajit ja säilyttämistapa 5 Tilinpäätöksen allekirjoitus 6 Tilikartta 7 Tasekirja

Lisätiedot

Porslahden venekerho ry

Porslahden venekerho ry 1 Porslahden venekerho ry TASEKIRJA 01.01.2014-31.12.2014 2 Tasekirjan julkinen osio TASE VASTAAVAA... 3 TASE VASTATTAVAA... 4 TULOSLASKELMA... 5 Liitetiedot... 7 Kirjaukset aineellista hyödykkeistä...

Lisätiedot

T U L O S L A S K E L M A Rahayksikkö EURO

T U L O S L A S K E L M A Rahayksikkö EURO Eestinmäen Palvelukeskus Oy T U L O S L A S K E L M A Y-tunnus 0315218-1 1.1.2016 1.1.2015 Rahayksikkö EURO - 31.3.2016-31.3.2015 Vastikkeet 13 621,92 13 621,92 Kiinteistön tuotoista suoritettava arvonlisävero

Lisätiedot

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A

NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu 1 00520 Helsinki Y-tunnus 0835106-7 NUORISOTUTKIMUSSEURA RY T A S E K I R J A 1.1. - 31.12.2014 Säilytettävä 31.12.2024 asti Nuorisotutkimusseura Ry Asemapäällikönkatu

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-5 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 KONSERNI Tuloslaskelma (1 000 ) 1.1. 31.12.2015 1.1. 31.12.2014 LIIKEVAIHTO 124 532 128 967 Valmistus omaan käyttöön 4 647 4 869 Liiketoiminnan

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2011 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 Liitteet: - Tase-erittelyt - Tilintarkastuskertomus

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2010 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 Liitteet: - Tase-erittelyt - Tilintarkastuskertomus

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2009 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2009

Lisätiedot

TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 POHJOIS-ESPOON PONSI RY SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5

TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 POHJOIS-ESPOON PONSI RY SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5 POHJOIS-ESPOON PONSI RY TILINPAATOS TILIKAIJDELTA 1. 1.2008 _ 31.12.2QQ8 SISALLYSLUETTELO: TULOSLASKELMA I TASE 2-3 LIITETIEDOT 4 AILEKIRIOITUKSET 5 LUETTELO TILIKIRJOISTA 6 TASE.ERITTELYT 7 / POHJOIS-ESPOON

Lisätiedot

Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry Tilikauden yli-/alijäämä , ,42

Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry Tilikauden yli-/alijäämä , ,42 TULOSLASKELMA 1.1.- 1.1.-31.12.2014 Varsinainen toiminta 1 666 346,78 1 559 407,74 Henkilöstökulut -1 088 520,90-1 010 103,53 Muut kulut -624 774,61-608 425,26-1 713 295,51-1 618 528,79 Kulujäämä -46 948,73-59

Lisätiedot

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF OY

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF OY TASEKIRJA 31.12.2015 VIRPINIEMI GOLF OY Virpiniemi Golf Oy Y-tunnus 1892969-4 kotipaikka OULU TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 01.01.2015 31.12.2015 Sisällys: Sivu Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA

TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. - 31.03.2016 SISÄLLYS SIVU Toimintakertomus 2 Tuloslaskelma 3 Tase 4 Rahoituslaskelma 5 Tilinpäätöksen liitetiedot 6 Toimintakertomustiedot (OYL) 7 Kirjanpitokirjat 7 Tositelajit

Lisätiedot

Leader Pyhäjärviseutu ry TASEKIRJA

Leader Pyhäjärviseutu ry TASEKIRJA TASEKIRJA 1.1.2015-31.12.2015 Sisällys TULOSLASKELMA... 1 TASE... 2 LIITETIEDOT... 4 LUETTELO KÄYTETYISTÄ KIRJANPITOKIRJOISTA... 6 TOSITELAJIT JA SÄILYTTÄMISTAPA... 6 TILINPÄÄTÖKSEN ALLEKIRJOITUS... 7

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 95 2 95 2 95 2 95 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat 4 666,67 4

Lisätiedot

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 HeSeta ry TASEKIRJA Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 on säilytettävä vähintään 31.12.2023 asti. (KPL 2:10.1 ) Tilikauden kirjanpitoaineisto on säilytettävä vähintään 31.12.2019 asti. (KPL 2:10.2

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2008 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2008

Lisätiedot

TASEKIRJA. Kiinteistö Oy Finnoonportti. Kiinteistö Oy Finnoonportti 1 / 11 2611697-6. Y-tunnus: 2611697-6 01.01.2015-31.12.2015

TASEKIRJA. Kiinteistö Oy Finnoonportti. Kiinteistö Oy Finnoonportti 1 / 11 2611697-6. Y-tunnus: 2611697-6 01.01.2015-31.12.2015 1 / 11 TASEKIRJA Kiinteistö Oy Finnoonportti Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase...

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA. Period

Tringa TASE VASTAAVAA. Period TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 95 2 95 2 95 2 95 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat 4 986,18 4

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2006 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2006

Lisätiedot

Finnish Estonian Melges 24 Fleet

Finnish Estonian Melges 24 Fleet Finnish Estonian Melges 24 Fleet Vuosikokous 2009 * 6.2.2009 EMK, Espoo Melges 24 -liiton talousperiaatteet 1) Huolehtia liiton kiinteistä kustannuksista (rahoitus venekohtaisista vuosimaksuista) Hallinnolliset

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry

TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry 1 / 11 TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry Y-tunnus: 01.05.2013-30.04.2014 Tämä tasekirja on säilytettävä 30.4.2024 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.05.2013-30.04.2014 Sisällysluettelo

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

TILIKARTTA. VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto. Suomen Kinestetiikkayhdistys ry

TILIKARTTA. VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto. Suomen Kinestetiikkayhdistys ry TILIKARTTA Suomen Kinestetiikkayhdistys ry 1.1.2016 31.12.2016 VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 1200 Koneet ja kalusto Vaihtuvat vastaavat Vaihto-omaisuus Muu vaihto-omaisuus

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY H-SEITSIKKO. Y-tunnus Keski-Pohjanmaan erikoisssairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä 100 % TILINPÄÄTÖS 2011

KIINTEISTÖ OY H-SEITSIKKO. Y-tunnus Keski-Pohjanmaan erikoisssairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä 100 % TILINPÄÄTÖS 2011 KIINTEISTÖ OY H-SEITSIKKO Y-tunnus 1086342-4 Omistusosuudet: Keski-Pohjanmaan erikoisssairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä 100 % TILINPÄÄTÖS 2011 SISÄLLYSLUETTELO Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2008 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2008 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2015

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2015 TILINPÄÄTÖS 2015 TULOSLASKELMA 2015 2014 Liikevaihto 3 576 109 3 741 821 Valmistus omaan käyttöön 140 276 961 779 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat -115 284-96 375 Palvelujen ostot

Lisätiedot

LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A

LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A 31.12.2015 Lahden Seudun Ekonomit r.y. 2/ 15 Sisältö: Tuloslaskelma 1.1.-31.12.2015 3, 4 Tase 31.12.2015 5, 6 Liitetiedot 7 Luettelo käytetyistä

Lisätiedot

Toteutunut Lv-%

Toteutunut Lv-% 11:12 13.06.2016 Sivu 1 Myyntituotot Yleiset myyntitilit 3000 Myynti 0,00 0,00 0,00 0,00 11 760,00 L I I K E V A I H T O 0,00 0,00 0,00 0,00 11 760,00 Liiketoiminnan muut tuotot Vuokratuotot 3750 Vuokratuotot

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän käsitteli meneillään olevaa palokuntakoulutusuudistusta. Uudistus sinänsä on asiallinen ja sisältää hyviä elementtejä, kuten etäopiskelua

Lisätiedot

SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA

SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA 01.01.2015-31.12.2015 SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA Kotipaikka Helsinki Y -tunnus 0202223-8 Tasekirja tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo: Tilinpäätös

Lisätiedot

TASEKIRJA OIKIAN SOLUTIONS OY

TASEKIRJA OIKIAN SOLUTIONS OY TASEKIRJA 31.12.2015 OIKIAN SOLUTIONS OY OIKIAN SOLUTIONS OY 2435594-9 kotipaikka OULU TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 01.01.2015 31.12.2015 Sisällys: Sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 4-5 Luettelo käytetyistä

Lisätiedot

ASUNTO OY KIIHTEL YKSEN KOTIKULMA TILINPMTÖS TIUKAUSI 1.1.2013-31.12.2013

ASUNTO OY KIIHTEL YKSEN KOTIKULMA TILINPMTÖS TIUKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 ASUNTO OY KIIHTEL YKSEN KOTIKULMA TILINPMTÖS TIUKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 SISÄLL YSLUETTELO,,,,, TOIMINTAKERTOMUS, 3 VASTIKERAHOITUSLASKELMA 5 TULOSLASKELMA 6 TASE - 7 TILINPÄÄTÖKSEN LIITETIEDOT.... -

Lisätiedot

SUOMEN SAHATEOLLISUUSMIESTEN YHDISTYS RY Y-tunnus: TASEKIRJA

SUOMEN SAHATEOLLISUUSMIESTEN YHDISTYS RY Y-tunnus: TASEKIRJA Y-tunnus:0217058-0 1.1.-31.12.2015 TASEKIRJA Y-tunnus: 02{ 7058-0 Ti I i n päätös 1.1.201 5-31.1 2.201 5 Sisällysluettelo Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Tilinpäätöksen allekirjoitukset Luettelo käytetyistä

Lisätiedot

1 000 euroa TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO

1 000 euroa TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO Emoyhtiön tilinpäätöksen 1 1 000 euroa 1.1. 31.12.2007 1.1. 31.12.2006 1 TULOSLASKELMAN LIITETIEDOT 1.1 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO/-TAPPIO Liikevaihto toimialoittain Päällystys- ja kiviainesryhmä 301 560

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Lahden Purjehdusseura ry Sääntömääräinen syyskokous 23.11.2015 Upseerikerho, Hennala Sisältö ESITYSLISTA... 2 ALUSTAVA LPS:N TOIMINTA- ja KILPAILUOHJELMA 2016... 3 TOIMINTAOHJELMA:... 3 KILPAILUOHJELMA:...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUSI

TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUSI TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 Yleistä yhtiöstä Yhtiö on 18.12.1998 allekirjoittanut maanvuokrasopimuksen, jolla yhtiö vuokraa Suomen valtiolta Inarin kunnan Laanilan valtionmaasta Kaunispään

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS 1.1.-31.12.2016 Y-tunnus: 0678591-0 Kesolantie 1 54100 Joutseno SISÄLLYSLUETTELO sivu Toimintakertomus 1 Tilinpäätös Tuloslaskelma 2-3 Tase

Lisätiedot

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa.

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa. 1 Yhdistyksen nimi on Kaarinan Veneseura ja kotipaikka Kaarinan kunta. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsenseurana. 2 Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

Rahoituksen rahavirta *Lyhytaik.lainojen lisäys/vähenn 0,7 0,0 *Lainojen takaisinmaksut -90,0-90,0 *Omien osakkeiden hankinta 0,0-89,3 0,0-90

Rahoituksen rahavirta *Lyhytaik.lainojen lisäys/vähenn 0,7 0,0 *Lainojen takaisinmaksut -90,0-90,0 *Omien osakkeiden hankinta 0,0-89,3 0,0-90 RAHOITUSLASKELMA (1000 euroa) VUODELTA 2016 Liiketoiminnan rahavirta *Myynnistä ja muista liiketoim. tuotoista saadut maksut 957,8 989,4 *Maksut liiketoiminnan kuluista -865,2-844,3 *Saadut korot 0,5 0,8

Lisätiedot

PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle

PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle PIENYRITYKSEN KULULAJIKOHTAINEN TULOSLASKELMA 1. LIIKEVAIHTO 2. Valmiiden ja keskeneräisten tuotteiden varastojen muutos 3. Valmistus omaan käyttöön 4. Liiketoiminnan

Lisätiedot

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) 1. Kokouksen avaus Esityslista 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan ääniluettelo 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASUNTO OY NAANTALIN LINNAVUORI

ASUNTO OY NAANTALIN LINNAVUORI ASUNTO OY NAANTALIN LINNAVUORI Y 1637708-0 TILINPÄÄTÖS 31.12.2014 TILINPÄÄTÖS KAUDELTA 1.1-31.12.2014 Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot ja lisätiedot tilinpäätökseen 4-5 Luettelo käytetyistä

Lisätiedot

Emoyhtiön. Liiketoiminnan muut tuotot muodostuu tilikaudella 2012 tutkimushankkeisiin saaduista avustuksista.

Emoyhtiön. Liiketoiminnan muut tuotot muodostuu tilikaudella 2012 tutkimushankkeisiin saaduista avustuksista. Emoyhtiön LIITETIEDOT Tuloslaskelmaa koskevat liitetiedot: 1.1. 31.12.2013 1.1. 31.12.2012 1) Liikevaihto Vuokrat 136 700 145,50 132 775 734,25 Käyttökorvaukset 205 697,92 128 612,96 Muut kiinteistön tuotot

Lisätiedot

Helsingin Metsänkävijät ry Tuloslaskelma 1.1.-31.12.2014 Tase 31.12.2014 Budjetti vuodeksi 2015

Helsingin Metsänkävijät ry Tuloslaskelma 1.1.-31.12.2014 Tase 31.12.2014 Budjetti vuodeksi 2015 Tuloslaskelma 1.1.-31.12.2014 Tase 31.12.2014 Budjetti vuodeksi 2015 KOULUTUSTOIMINTA Koulutuksen tuotot Osallistumismaksut 0,00 814,00 103,07 184,00 0,00 0,00 0,00 EA-kurssien osallistumismaksut 0,00

Lisätiedot

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry Aleksanterinkatu 50 A 6 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 1831814-8 TASEKIRJA 1.1.2014-31.12.2014 Tdmd tasekirja on siiilytettiivti

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN JÄÄ-TIIKERIT RY

MÄNTSÄLÄN JÄÄ-TIIKERIT RY TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet 1120 koneet ja kalusto 1121 koneet ja kalusto 1125 joukkueiden koneet ja kalusto 1130 varusteet Aineelliset hyödykkeet yhteensä Sijoitukset 1200

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa Otaniemen TEK-tutkijat ry Otaniemen TEK-tutkijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika: 6.6.2016 klo 15:00 Paikka: Otaniemi, Otakaari 7, kokoushuone Maxwell Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Petri Kärhä avasi

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2013

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2013 TILINPÄÄTÖS 2013 TULOSLASKELMA 2013 2012 Liikevaihto 3 960 771 3 660 966 Valmistus omaan käyttöön 1 111 378 147 160 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat -104 230-104 683 Palvelujen ostot

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA 1.1. 31.12.2012 II Sisällysluettelo Toimintakertomus 1.1. 31.12.2012... 1 Toiminnan tarkoitus..... 1 Yleistä..... 1 Hallitustyöskentely vuonna 2012... 1

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2009 1.1.-31.12.2008 LIIKEVAIHTO 7 800 884,11 7 480 643,09

TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2009 1.1.-31.12.2008 LIIKEVAIHTO 7 800 884,11 7 480 643,09 1. a) Yhtiön nimi: Hevosopisto Oy b) Valtion omistus- ja äänivaltaosuus: 25 % 2. Yhtiöjärjestyksen toimialapykälä Yhtiön toimialana on hevosalan sekä ravi- ja ratsastusurheilun korkeatasoinen koulutustoiminta,

Lisätiedot

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5 1/5 Aika 9.6.2013 klo 17:00 Paikka Pyhämaan paloasema, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi kokoukseen. 2

Lisätiedot

TASE VASTAAVAA. SAAMISET MYYNTISAAMISET 1700 Myyntisaamiset 580,00 580,00 370,00 370,00 SIIRTOSAAMISET 1870 Ennakkomaksut 540,50 540,50 0,00 0,00

TASE VASTAAVAA. SAAMISET MYYNTISAAMISET 1700 Myyntisaamiset 580,00 580,00 370,00 370,00 SIIRTOSAAMISET 1870 Ennakkomaksut 540,50 540,50 0,00 0,00 TASE VASTAAVAA 31.12.2012 31.12.2011 TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEETTOMAT HYÖDYKKEET AINEETTOMAT OIKEUDET 1031 ATK-ohjelmat 44 44 66 66 AINEETTOMAT HYÖDYKKEET yhteensä 44 66 AINEELLISET HYÖDYKKEET

Lisätiedot

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA

AHJOS & KUMPPANIT OY (6) TASEKIRJA AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2007 1 (6) TASEKIRJA Sisältö: Sivu: Tuloslaskelma 2 Tase 3 Liitetiedot 4 Kirjanpitoasiakirjat 6 Voiton käyttöä koskeva esitys 6 Allekirjoitus 6 AHJOS & KUMPPANIT OY 31.12.2007

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2010 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-5 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

TASE VASTAAVAA. GR-moottoripyöräkerho ry. Y-tunnus

TASE VASTAAVAA. GR-moottoripyöräkerho ry. Y-tunnus TASE VASTAAVAA 31.12.2013 31.12.2012 TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEETTOMAT HYÖDYKKEET AINEETTOMAT OIKEUDET 1031 ATK-ohjelmat 220,00 220,00 440,00 440,00 AINEETTOMAT HYÖDYKKEET yhteensä 220,00 440,00

Lisätiedot

Vakka-Suomen Golf Oy

Vakka-Suomen Golf Oy TASEKIRJA Vakka-Suomen Golf Oy Välskärintie 2 D 23500 Uusikaupunki Kotipaikka Uusikaupunki Y-tunnus 1101522-4 Tilikausi 1.1. 31.12.2009 SISÄLLYSLUETTELO TOIMINTAKERTOMUS... 3 TULOSLASKELMA... 5 TASE...

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2016 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi vuoden 2016 vuosikokoukseen ja avasi kokouksen. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA

TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. - 30.09.2016 SISÄLLYS SIVU Toimintakertomus 2 Tuloslaskelma 3 Tase 4 Rahoituslaskelma 5 Tilinpäätöksen liitetiedot 6 Toimintakertomustiedot (OYL) 7 Kirjanpitokirjat 7 Tositelajit

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Rahayksikkö EURO

TULOSLASKELMA Rahayksikkö EURO Suomen Autoteknillinen Liitto Ry TULOSLASKELMA Köydenpunojankatu 8 00180 HELSINKI Y-tunnus 0202100-8 1.1.2012 1.1.2011 Rahayksikkö EURO - 31.12.2012-31.12.2011 VARSINAINEN TOIMINTA Toiminnanala A Tuotot

Lisätiedot

16.2.2016 1 (11) Y-tunnus 1506926-2 FINEXTRA OY TILINPÄÄTÖS JA TASEKIRJA

16.2.2016 1 (11) Y-tunnus 1506926-2 FINEXTRA OY TILINPÄÄTÖS JA TASEKIRJA 16.2.2016 1 (11) Y-tunnus 1506926-2 FINEXTRA OY TILINPÄÄTÖS JA TASEKIRJA 01.01.2015-31.12.2015 FINEXTRA OY 2(11) SISÄLLYSLUETTELO Sivu Tuloslaskelma 3 Tase 4 Rahoituslaskelma 5 Tilinpäätöksen liitetiedot

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN

KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN KUTSU LAHDEN PURJEHDUSSEURAN TALVIGAALAAN Aika: Perjantai 19.2.2010 klo 19.00 Paikka: Hennalan Upseerikerho, Lahti Ateria: Herkkuja noutopöydästä Juomat: alkudrinkki, viini Jälkiruoka: kahvi tai tee +

Lisätiedot

Pilssi 2/2008 04.04.2008/TH. Mukavaa alkavaa veneilykautta LPS:n jäsenille!

Pilssi 2/2008 04.04.2008/TH. Mukavaa alkavaa veneilykautta LPS:n jäsenille! Pilssi 2/2008 04.04.2008/TH Mukavaa alkavaa veneilykautta LPS:n jäsenille! LAHDEN PURJEHDUSSEURA RY Vesijärvenkatu 74 B, 15140 Lahti p. 03 7824 020 Toimisto avoinna huhtikuussa ma pe klo 11 15, kesän aukioloajat

Lisätiedot

Römer Tuurna. Elomaa Puntari Lojamo, sihteeri

Römer Tuurna. Elomaa Puntari Lojamo, sihteeri RAUTATIELIIKENNE-LEHTI Helsinki 24.3.1976 Toimituskunta Läsnä: Alava, puheenjohtaja Ahvenlahti Auvinen Haapala Häkkinen Lamminpää Miettinen Rantala Römer Tuurna Elomaa Puntari Lojamo, sihteeri Pöytäkirja

Lisätiedot

TILIKAUDELTA 1.1.2010-3 I.12.2010

TILIKAUDELTA 1.1.2010-3 I.12.2010 POHJOIS-ESPOON PONSI RY TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1.2010-3 I.12.2010 SISAI,I,YSI,I ]ETTELO: TULOSLASKELMA TASE LIITETIEDOT LUETTELO TILIKIRJOISTA AI,I,EK]R.]OITIIKSET 1 2.- 3 4 5 6 TASE-ERITTEI,YT 1-

Lisätiedot

TASEKIRJA SUOMEN PAINONNOSTOLIITTO SPNL RY 31.12.15. Y-tunnus 0202241-4

TASEKIRJA SUOMEN PAINONNOSTOLIITTO SPNL RY 31.12.15. Y-tunnus 0202241-4 TASEKIRJA SUOMEN PAINONNOSTOLIITTO SPNL RY 31.12.15 Y-tunnus 0202241-4 SUOMEN PAINONNOSTOLIITTO SPNL RY:N TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1.2015-31.12.2015 Sisällys Sivu Tuloslaskelma 1-2 Tase 3 LiiteJedot

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1080,00 3279,00 5050,00 4165,00 1805,00 3283,00 1174,00 4025,00 6111,00 29972,00 -182-962,00

1080,00 3279,00 5050,00 4165,00 1805,00 3283,00 1174,00 4025,00 6111,00 29972,00 -182-962,00 POHJOIS- ESPOONPONSI RY TULOSLASKELMA PITKA 00 58 V I RA L L T N E N 01.01.2009- % 31.12.2009 Y-TUNNUS: 0931104-0 01.01.2008- % 31.12.2008 VARSINAINEN TOTMTNTA TUOTOT 3OO1 TOTMINTAMAKSU OLD BOYS 3OO2 TOTMINTAIIAKSU

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖKSEN LAATIMISTA KOSKEVAT LIITETIEDOT 9 Liitetietojen numerointi perustuu kirjanpitolautakunnan kuntajaoston yleisohjeeseen. Arvostus- ja jaksotusperiaatteet ja menetelmät Pysyvien vastaavien

Lisätiedot

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Yhdistyskoulutus Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Talousarvio = suunnitelma yhdistyksen tilikauden varojen hankinnasta ja käytöstä Yhdistyksen kokous hyväksyy talousarvion. Säännöt määräävät

Lisätiedot

Tilinpäätöksen rekisteröinti Registrering av bokslut

Tilinpäätöksen rekisteröinti Registrering av bokslut PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS PATENT- OCH REGISTERSTYRELSEN Tilinpäätöksen rekisteröinti Registrering av bokslut Kaupparekisteri Handelsregistret Verohallinnosta saapuneet tiedot Uppgifter inkomna från

Lisätiedot

Tilikausi

Tilikausi Kiinteistö Oy Kesänki II Sivu 1 Tilikausi 1.7.2014-30.6.2015 Yleistä yhtiöstä Yhtiökokous Yhtiökokous Yhtiön johto Kiinteistöyhtiön toimialana on hallita vuokrasopimuksen perusteella n. 1.250 m2 suuruista

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot