Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu"

Transkriptio

1 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Ti klo Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 85 Kokouksen avaus Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Sote- ja maakuntauudistuksen ajankohtaiskatsaus Sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua tukevat yhteiset linjaukset Kansalliset kärkihankkeet: lasten ja perheiden palvelut + ikäihmiset ja kaikenikäisten omaishoito Tukipalveluselvityksen tilannekatsaus Maakunnan tulevaa palvelurakennetta käsittelevä selvitys Muutosviestintä Kokousaikataulu Muut asiat Kokouksen päättäminen... 14

2 2 Osallistujat Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen Puheenjohtaja Lehtimäki Esko Harjunpää Arja Varapuheenjohtaja Pöntinen Kai Pukkinen Jaakko Anttila Lasse (poistui klo 11.20) Savola Mikko Heikkilä Aarne Matintupa Jukka-Pekka Hella Pekka (poistui klo 12.00) Rintala Esa Knuuttila Antti Grönlund Immanuel Kujala Sari Rintamäki Esko Lahtinen Helena Rantanen Kimmo Mäki Juhani Koskela Anna-Maija Mäki-Hakola Pertti Joensuu Jukka Penttilä Sirkka Koskinen Eila Rantasaari Henna Renko Anna-Maija Granlund Anna Ridanpää-Taittonen Annu Salo Aulikki Mattila Marita Sihto Paula Kivisaari Pasi Vistbacka Raimo Yli-Rahnasto Sami Muut osallistujat Etelä-Pohjanmaan liitto Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos Etelä-Pohjanmaan sote-projekti Henkilöstöjärjestöjen edustaja VATE VATE Peltola Asko, valmistelujohtaja Seppelvirta Heli, muutosjohtaja Sorvettula Johanna, muutosjohtaja (poistui klo 11.50) Soininen Mika, ylijohtaja Pihlajamäki Jaakko, johtaja Nummi Jouni, kuntayhtymän johtaja (saapui klo 9.15) Tuohimaa-Kari Leena, johtaja Setälä Harri, pelastusjohtaja Jokiranta Harri, projektinjohtaja Maunuksela Vesa, pääluottamusmies (TEHY) Leinonen Linda, puheenjohtaja Aro Piia, perusturvan edustaja Sihteeri Rantala Hanne Käsiteltävät asiat :t Allekirjoitukset Esko Lehtimäki puheenjohtaja sihteeri

3 3 85 Kokouksen avaus Ehdotus: Todetaan läsnäolijat. Hyväksytään asialista. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Todettiin kokouksen läsnäolijat. Hyväksyttiin asialista. Tarkennettiin, että sotemaku-johtoryhmässä puhe- ja läsnäolo-oikeudella mukana olevilla virkamiesedustajilla ei ole kokouksista poissa ollessaan mahdollista lähettää tilalleen varahenkilöitä.

4 4 86 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Ehdotus: Hyväksytään edellisen kokouksen pöytäkirja, joka on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja.

5 5 87 Sote- ja maakuntauudistuksen ajankohtaiskatsaus Valinnanvapauslain luonnos on julkisuudessa olleiden tietojen mukaan tämän esityslistan lähettämisviikolla hallituspuolueiden eduskuntaryhmien käsittelyssä. Kokonaisuus julkistetaan vasta tämän jälkeen alueuudistus.fi -sivuilla. Sen jälkeen lakia viimeistellään virkatyönä ja samalla sen perustuslaillista kestävyyttä arvioidaan. Lausuntokierrokselle valinnanvapauslain pitäisi lähteä suunnitellusti marraskuun alussa. Lupa-, ohjaus- ja valvontaviraston ( LUOVA ) toiminta on sovittu aloitettavaksi samaan aikaan kuin maakuntien eli vuoden 2020 alusta. Etelä-Pohjanmaan maakunnan osalta valmistelu on jatkunut VATEssa ja maakuntahallituksessa sovittujen linjausten mukaisesti. Valmistelua pidetään yllä ja valmistelun resursointi mahdollisine lisätarpeineen otetaan uuteen tarkasteluun tämän vuoden lopulla. Valtakunnallisesta valmisteluun varatusta rahoituksesta on saatu lisäohjeita, ja hakemus VM:lle on jätetty lokakuun alussa. Sopimusten kartoitus ja riskinarviointi (DD) jatkuu vuoden loppuun asti. Tukipalveluista tekeillä oleva ulkopuolinen selvitys valmistuu marraskuun alussa, ja maakunnan etenemismalli TAHE-palveluista päätetään ssä Sote-palveluiden järjestämiseen ja tuottamiseen sekä hallituksen valinnanvapauspakettiin liittyviä asioita esitellään tarkemmin kokouksessa. Valmistelujohtajan ehdotus: Merkitään ajankohtaiskatsaus tiedoksi. Kuultiin valmistelujohtaja Asko Peltolan esitys aiheesta (liite 1). Kuultiin muutosjohtaja Johanna Sorvettulan ja muutosjohtaja Heli Seppelvirran katsaus uudistuksen ajankohtaisasioihin. Kuultiin muutosjohtaja Harri Jokirannan katsaus ajankohtaisiin sote-asioihin (liite 2). Kuultiin sote-tuotannon vastuuvalmistelijoiden Päivi Leikkolan ja Tanja Penninkankaan esitys sote-tuotannon valmistelusta (sisällöt liitteessä 2). Merkittiin ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.

6 6 88 Sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua tukevat yhteiset linjaukset VATEn kokouksessa käsiteltiin sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua tukevia yhteisiä linjauksia n käymän keskustelun pohjalta. SOTEMA- KU-johtoryhmä totesi tuolloin, että yhteisesti sovitut valmistelua koskevat linjaukset tulee päivittää. VATE tarkensi keskustelun pohjalta valmistelulinjauksia ja päätti viedä nämä linjaukset n käsittelyyn. VATE keskusteli myös mahdollisesta tarpeesta tehdä sopimuksia niiden organisaatioiden välillä, joista siirtyy henkilöstöä uuteen maakuntaan. Tämän asian osalta todettiin, että sopimuksia kannattaa tehdä vain niistä asioista, joissa sopimuksellinen yhteistyö on välttämätöntä. VATE päätti pyytää sopimusluonnoksesta kommentteja muutoksessa mukana olevilta organisaatioilta, minkä jälkeen sopimuspohjaa muokataan ja tuodaan uudelleen käsittelyyn, kun yhteinen näkemys sen sisältämistä asioista on muodostettu. VATE täsmensi n käsittelyyn vietävät valmistelua koskevat linjaukset seuraaviksi: Poliittiset linjaukset Organisaatiot, joista siirtyy uuteen maakuntaan henkilöstöä, pyrkivät noudattamaan seuraavia linjauksia: luovuttamaan esivalmistelussa tarvittavia tietoja maakuntaan siirtymistä koskevaa valmistelutyötä varten; antamaan riittävät asiantuntijaresurssit; tiedottamaan maakuntavalmistelusta kattavasti esimiehille vähintään kerran kuussa; viestimään valmistelusta myös hyvän yhteistoiminnan menetelmin; viestimään henkilökuntatilaisuuksissa; kehittämään esimiesten osaamista muutostuessa; ylläpitämään sopimusarkistoa; aloittamaan hankintayhteistyön vuoden 2018 aikana; ylläpitämään positiivista yhteistyöhenkeä; työskentelemään yhteisen näkemyksen löytämiseksi; tiedottamaan esivalmistelulle sellaisista organisaatioissa päätöksentekoon tulevista seikoista, joilla on vaikutusta tulevan maakunnan toimintaan; pidättäydytään merkittävistä ulkoistusratkaisuista, jotka olisivat voimassa eteenpäin. Henkilöstöä koskevat linjaukset Organisaatiot, joista siirtyy uuteen maakuntaan henkilöstöä, pyrkivät noudattamaan seuraavia linjauksia: Ylempiä toimihenkilöitä rekrytoidaan toistaiseksi voimassa olevaan virka-/työsuhteeseen vain harkitusti. Ei tehdä uusia paikallisia henkilöstöhallinnon sopimuksia, joiden voimassaolo jatkuu jälkeen. Ei sovita uusista henkilökuntaeduista ennen Ei luoda uusia palkkausperusteita ja -järjestelmiä. Ei tehdä palkkaharmonisointia ennen Organisaatiot pyrkivät siihen, että säästövapaita ja työaikapankin vapaita ei siirry uuteen maakuntaan tai että niitä siirtyy mahdollisimman vähän.

7 7 Valmistelujohtajan ehdotus: vahvistaa edellä esitetyt linjaukset Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua ohjaaviksi linjauksiksi. Asko Peltola esitteli laaditut linjaukset. Esitykseen päätettiin tehdä seuraava muutos: Ylempiä toimihenkilöitä rekrytoidaan toistaiseksi voimassa olevaan virka-/työsuhteeseen vain harkitusti. Henkilöstöä rekrytoidaan toistaiseksi voimassa olevaan virka-/työsuhteeseen vain harkitusti. päätti hyväksyä valmistelua ohjaavat linjaukset edellä esitetyllä tavalla muutettuina.

8 8 89 Kansalliset kärkihankkeet: lasten ja perheiden palvelut + ikäihmiset ja kaikenikäisten omaishoito Pääministeri Juha Sipilän hallitus on linjannut vievänsä eteenpäin välttämättömiä uudistuksia viidellä painopistealueella. Hallituksen strategiset tavoitteet konkretisoituvat kärkihankkeissa ja reformeissa. Hyvinvoinnin ja terveyden viiden kärkihankkeen joukkoon kuuluvat lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (LAPE) sekä hanke, jolla kehitetään ikäihmisten kotihoitoa sekä vahvistetaan kaikenikäisten omaishoitoa (I&O). Lasten ja perheiden palveluiden muutosohjelma uudistaa lasten, nuorten ja perheiden palvelut lapsi- ja perhelähtöiseksi, monialaiseksi palveluiden kokonaisuudeksi maakuntien ja tulevaisuuden kuntien palveluympäristöön. LAPE-muutosohjelma toimii STM:n ja OKM:n ohjauksessa, ja sen toimintaa tukevat THL, OPH ja TEM. LAPE:n keskeisenä tavoitteena on palveluiden painopisteen siirtäminen ennaltaehkäiseviin palveluihin sekä varhaiseen tukeen ja hoitoon. LAPE-muutosohjelman toimeenpanossa maakunnassa toimivat lape-muutosagentti ja lape-hanke. Etelä-Pohjanmaan lape-hankkeessa toteutettavat kehittämiskokonaisuudet ovat Toimintakulttuurin muutos, Perhekeskustoimintamallin kehittäminen sekä Erityis- ja vaativan tason palveluiden kehittäminen. Ikäihmisten kotihoitoa sekä kaikenikäisten omaishoitoa vahvistavaa hanketta tukemaan STM on rahoittanut jokaiseen maakuntaan I&O-muutosagentin vuosille Hankkeen tavoitteena on keventää ikäihmisten palvelurakennetta vahvistamalla kotona tapahtuvaa hoitoa ja omaishoitoa sekä hillitä kustannusten kasvua ja samalla parantaa palvelujen laatua. Muutosagentin tehtävänä on rakentaa maakuntaan yhteen sovitettu ikäihmisten palvelukokonaisuus yhdessä alueen toimijoiden kanssa. LAPE-muutosagentti Eija Ala-Toppari-Peltola ja I&O-muutosagentti Anneli Saarinen esittelevät kokouksessa em. kansallisten kärkihankkeiden toimintaa Etelä-Pohjanmaalla. Valmistelujohtajan ehdotus: Merkitään LAPE- ja I&O-kärkihankkeiden esittely tiedoksi. Kuultiin Eija Ala-Toppari-Peltolan LAPE-kärkihankkeen (liite 3) ja Anneli Saarisen I&Okärkihankkeen (liite 4) esittelyt. Merkittiin esittelyt tiedoksi.

9 9 90 Tukipalveluselvityksen tilannekatsaus Tukipalveluselvityksen kohteena ovat seuraavien tukipalveluiden toimintamallien arviointi: taloushallinto, henkilöstöhallinto, hankinnat ja tavaralogistiikka, puhtaus- ja laitospalvelut, ravintohuolto ja ICT-tukipalvelut. Tavoitteena on selvittää mahdolliset eri toimintamallit, joilla tulevassa Etelä-Pohjanmaan maakunnassa tukipalveluja voidaan tuottaa. Lisäksi tavoitteena on vertailla eri mallien vaikutuksia ja toteutettavuutta sekä edesauttaa päätöksentekoa. Selvitys toteutetaan syys-marraskuun 2017 aikana, jotta mm. tehtäessä päätöstä mennessä maakunnan talous- ja henkilöstöpalveluiden tuotantotavasta ovat eri vaihtoehdot mahdollisimman kattavasti selvillä. Vastuuvalmistelija Mikko Tanhuamäki esittelee kokouksessa tukipalveluselvityksen sisältöä ja tämänhetkistä vaihetta. Valmistelujohtajan ehdotus: Merkitään tilannekatsaus tiedoksi. Kuultiin Mikko Tanhuamäen esitys aiheesta (liite 5). Merkittiin tilannekatsaus tiedoksi.

10 10 91 Maakunnan tulevaa palvelurakennetta käsittelevä selvitys Etelä-Pohjanmaan uudistuvan palvelurakenteen selvitystyön konsultaatiota on valmisteltu osana sote-uudistusta. Ao. selvitys nähdään tärkeäksi apuvälineeksi maakunnan toiminnan organisoinnin suunnitteluun pidemmällä aikavälillä. Selvitys tukee maakuntastrategian ja palvelustrategian valmistelua. Olennaista on tunnistaa alueen palvelutarpeen kehitys, alueen toiminnallistaloudellisen ja väestörakenteen muutostrendit, monialaisen maakunnan palveluverkon näkymät sekä palvelujen tuotannon ja palvelujen välityskanavien muutokset. Selvitys mahdollistaa myös vertailun (bencmarking) muissa maakunnissa tehtyjen selvitysten kanssa. Selvityksen sisältöä esitellään tarkemmin kokouksessa. Valmistelujohtajan ehdotus: Sotemaku-johtoryhmä esittää maakuntahallitukselle selvityksen toteuttamista. Kuultiin Asko Peltolan alustus aiheesta (liite 1). Käytiin monipuolista keskustelua aiheesta. Sotemaku-johtoryhmä päätti, että maakunnan tulevaa palvelurakennetta käsittelevää selvitystä jatkokehitetään maakuntahallituksen päätöksentekoa varten.

11 11 92 Muutosviestintä Uuden maakuntaorganisaation arvotyöstö jatkuu, ja arvoja työstetään eteenpäin tiiviisti uuden maakunnan strategiatyön kanssa. Muutosjohtaja Heli Seppelvirta on koonnut asiantuntijaryhmän, jonka tehtävänä on muokata työryhmätyöskentelyssä tiivistetyt arvot kielellisesti viimeisteltyyn muotoon. Arvot tulevat n käsittelyyn marraskuussa. Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistukselle on verkkosivu-uudistuksen yhteydessä luotu uusi logo. Uusi logo korvaa erilliset Etelä-Pohjanmaan maakunta ja Etelä-Pohjanmaan sote -logot. Uudessa logossa oleva teksti Yhteinen Etelä-Pohjanmaa on tiivistetty uudistuksen Kohti yhteistä Etelä-Pohjanmaata -pääviestistä. Ehdotus: Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

12 12 93 Kokousaikataulu Väliaikaisen valmistelutoimielimen (VATE) ja n kokouskalenteriehdotus: Väliaikainen valmistelutoimielin VATE SOTE-maku jory Elokuu ke klo 9 pe klo 9 ti klo 9 Syyskuu ti klo 9 ke klo 8.30 arvotyöpaja ke klo 8.30 arvotyöpaja ti klo 9 ti klo 13 Lokakuu to klo 9 ti klo 9 ti klo 9 Marraskuu ti klo 9 pe klo 9 ti klo 9 Joulukuu ma klo 9 ke klo 9 Tammikuu ti klo 9 pe klo 9 ti klo 9 Helmikuu ti klo 9 pe klo 9 ti klo 9 Maaliskuu ti klo 9 Ehdotus: Merkitään kokouskalenteri tiedoksi. Merkittiin kokouskalenteri tiedoksi.

13 13 94 Muut asiat

14 14 95 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry Jarmo Lusa Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 7/2017 Aika: to klo 14.00 16.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan liitto, Maakuntasali (Kampusranta 9 C, Seinäjoki, Frami, 4. kerros) Osallistujat: Julkisalan koulutettujen

Lisätiedot

Kokousaika Ke klo Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8.

Kokousaika Ke klo Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8. 1 Kokoustiedot Kokousaika Ke klo 9.05 11.25 Kokouspaikka Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti (Kirkkokatu 23, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 1 8 Asia Sivu 1 Kokouksen avaus... 3 2 Järjestäytyminen... 4

Lisätiedot

VATE ja SOTEMAKUjory. Johanna Sorvettula muutosjohtaja

VATE ja SOTEMAKUjory. Johanna Sorvettula muutosjohtaja VATE ja SOTEMAKUjory Johanna Sorvettula muutosjohtaja Maakunnan aloittamisen tukemiseksi siirtymävaiheessa siirtyvät organisaatiot ottavat huomioon Väliaikaisen valmistelutoimielimen (VATE) päätöksentekovalta

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 9.00-10.00 Kokouspaikka Mega, Frami D (os. Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki). Käsiteltävät asiat Asia Sivu 62 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu Nro 7/2017 9.6.2017 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen virkamiesryhmän kokous Kokousaika pe 9.6.2017 klo 9.00-11.10 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto, maakuntasali Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Ti klo 13.00-14.45 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

VATE Asko Peltola

VATE Asko Peltola VATE 12.10.2017 Asko Peltola Missä mennään? Valmistelurahoituksesta on saatu lisäohjeita ja hakemus VM:lle on jätetty viime viikolla (jaossa yhteensä 14,5 me) Hallitus pääsi sopuun valinnanvapaudesta (julki

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ma klo 12.00 12.38 Kokouspaikka Watt & Edison, Frami B, 2.krs, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 26 33 Asia Sivu 26 Kokouksen avaus... 3 27 Kokousmuistio

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika To klo 12.00 14.37 Kokouspaikka Frami D1, kokoustila Mega, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 34 41 Asia Sivu 34 Kokouksen avaus... 3 35 Kokousmuistio 13.3.2017

Lisätiedot

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola SOTEMAKU-johtoryhmä 26.9.2017 Asko Peltola Missä mennään / syksy 2017 (1/2) Uudistukselle tuli vuosi lisäaikaa, mutta uusia ohjeita tai linjauksia ei juurikaan ole saatu => hämmennys jatkuu Valmistelurahoituksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 5/2017. Aika: to klo

PÖYTÄKIRJA Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 5/2017. Aika: to klo PÖYTÄKIRJA 17.8.2017 Henkilöstöjärjestöjen tiedonvaihtoryhmä, kokous 5/2017 Aika: to 17.8.2017 klo 13 14.30 Paikka: Etelä-Pohjanmaan liitto, Maakuntasali (Kampusranta 9 C, Seinäjoki, Frami, 4. kerros)

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 9.00-10.08 Kokouspaikka liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 77 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas. Asia Sivu

Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ke klo 9.00 10.55 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 49 55 Parvikabinetti, Hotelli-Ravintola Alma (Ruukintie 4, Seinäjoki) Kokouksen jälkeen yhteinen lounas

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika to klo 9.00 11.45 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 48 Kokouksen avaus... 3 49 Ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 12.00-13.00 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Pe klo 12.00 lounas, klo 12.30 alkaen kokous Kokouspaikka Hotelli-Ravintola Alma, näyttämökabinetti (Ruukintie 4, Seinäjoki)

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Ke klo 13.35 14.25 Kokouspaikka Kärnä-kabinetti, Lappajärvi Käsiteltävät asiat :t 32 37 Asia Sivu 32 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Pe klo 9.06 11.00 Kokouspaikka Frami D, kokoustila Siru&Bitti (Tiedekatu 2, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat :t 38 47 Asia

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.00 11.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 57 Kokouksen avaus... 3 58 Ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-ohjausryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-ohjausryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen ohjausryhmän kokous Kokousaika Pe klo 9.07 10.58 Kokouspaikka Auditorio 1, Frami B (Kampusranta 9, Seinäjoki) Käsiteltävät asiat 13 20 Asia Sivu 13 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika To klo 9.00-12.04 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Kuntajohtajafoorumi Asko Peltola

Kuntajohtajafoorumi Asko Peltola Kuntajohtajafoorumi 13.10.2017 Asko Peltola Missä mennään? (1/2) Valmistelurahoituksesta on saatu lisäohjeita ja hakemus VM:lle on jätetty viime viikolla (jaossa yhteensä 14,5 me) Hallitus pääsi sopuun

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.00 10.50 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 18 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 13.00-14.37 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat :t 17-29

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen virkamiesryhmän kokous Kokousaika Ma klo 8.00-9.40 Kokouspaikka E-P:n ELY-keskus, Alvar Aallon katu 8, Seinäjoki (kokoustila Alvar Aalto) Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika pe klo 12.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 129 Kokouksen avaus... 3 130 Maakunta- ja

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU- strategiset tukipalvelut päätyöryhmä. Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU- strategiset tukipalvelut päätyöryhmä. Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistus, strategiset 2/2017 Kokousaika To klo 13.00-15.00 Kokouspaikka ELY, Alvar Aallon katu 8, Seinäjoki Käsiteltävät asiat :t 12-23 Asia Sivu 12 Kokouksen avaus ja läsnäolijat...

Lisätiedot

Tilannekatsaus joulukuu Muutosjohtajat Heli Seppelvirta, Harri Jokiranta ja Johanna Sorvettula

Tilannekatsaus joulukuu Muutosjohtajat Heli Seppelvirta, Harri Jokiranta ja Johanna Sorvettula Tilannekatsaus joulukuu 2017 Muutosjohtajat Heli Seppelvirta, Harri Jokiranta ja Johanna Sorvettula Osana maakuntavalmistelua toteutettiin syys-marraskuun aikana tukipalveluselvitys (taloushallinto, henkilöstöhallinto,

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 9.00-10.40 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) ja vastuuvalmistelijoiden valinta. Asko Peltola

Väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) ja vastuuvalmistelijoiden valinta. Asko Peltola Väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) ja vastuuvalmistelijoiden valinta Asko Peltola Väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) Voimaanpanolaissa määritellään neuvottelutahot; suluissa EP:n neuvottelutuloksena

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika pe klo 12.00 14.15 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 129 Kokouksen avaus... 3 130 Maakunta-

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Ke, kokous heti aamun seminaarin jälkeen, klo 11.50 13.00 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, kantasairaalan

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ti klo 13.00 Kokouspaikka Frami B, kokoustila Bell & Marconi, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 1 Kokouksen avaus... 3 2 Kokousmuistio 14.10.2016

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Epävirallinen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) Asialista/ Pöytäkirja

Etelä-Pohjanmaan Epävirallinen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) Asialista/ Pöytäkirja 1 Kokoustiedot Epävirallisen väliaikaisen valmistelutoimielimen (VATE) kokous Kokousaika ke klo 9.00-11.25 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Ke klo 9.00-11.20 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Ti klo 10.00 12.50 Kokouspaikka Watt & Edison (Frami B, auditorioaulasta portaat ylätasanteelle), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5.

Asialista/ Pöytäkirja. Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio 10.5. Asialista/ Pöytäkirja Nro 4/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 08.30 Kokouspaikka Hotelli/Ravintola Alma, Näyttämökabinetti Käsitellyt asiat Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistio 10.5.2016

Lisätiedot

Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus. Asko Peltola

Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus. Asko Peltola Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus Asko Peltola 6.3.2018 1 Maakunta- ja sote-uudistusvalmistelu 3 / 2018 Etelä-Pohjanmaan palvelurakenteen selvitystyö loppusuoralla => seminaari ti 27.3. klo

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistiot , ja Työryhmien tilannekatsaus 5

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistiot , ja Työryhmien tilannekatsaus 5 Asialista/ Pöytäkirja Nro 2/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 14.00 15.40 Kokouspaikka Frami D, Siru&Bitti Käsitellyt asiat 1-8 Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistiot 13.1.2016, 5.2.2016 ja

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Ke klo 13.00 14.35 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto, Frami C Käsiteltävät asiat :t 1-8 Asia Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Pe klo 12.00 Kokouspaikka Frami D, Siru & Bitti, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 1-10 Asia Sivu 1 Kokouksen avaus... 3 2 Kokousmuistio 9.12.2016 tarkastaminen...

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous IV/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 27.9.2018 klo 9:00 10:30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Suosirri, Hietalahdenkatu 2-4,

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 12.00- Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

Ajankohtaista Etelä-Pohjanmaan maakunta- ja soteuudistuksesta. Asko Peltola

Ajankohtaista Etelä-Pohjanmaan maakunta- ja soteuudistuksesta. Asko Peltola Ajankohtaista Etelä-Pohjanmaan maakunta- ja soteuudistuksesta Asko Peltola 4.5.2018 Miten tähän on tultu? 1/2 Maakunta-SOTEa valmisteltu jo pitkään ennen nykyistä uudistusta: ensimmäinen laaja selvitys

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio Valmistelevien työryhmien tilannekatsaus 5

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistio Valmistelevien työryhmien tilannekatsaus 5 Asialista/ Pöytäkirja Nro 6/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 14.00 Kokouspaikka Frami D, Siru&Bitti Käsitellyt asiat Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistio 24.5.2016 4 3 Valmistelevien työryhmien

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika to klo 9.00 10.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 143 Kokouksen avaus... 3 144 Maakunta-

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 19.12.2016 klo 14.05 15.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

VATE Asko Peltola

VATE Asko Peltola VATE 22.8.2017 Asko Peltola Valtakunnallinen tilanne Hallitus päätti 5.7.2017 myöhentää uudistuksen aikataulua vuodella Näiden linjausten jälkeen ei ole edelleenkään saatu uusia ohjeita mutta niitä odotetaan

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUkuntajohtajafoorum. Asialista/ Pöytäkirja

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUkuntajohtajafoorum. Asialista/ Pöytäkirja 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Ti klo 13.00 14.20 Kokouspaikka Frami D1, kokoustila Mega, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 1 Kokouksen avaus...

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 81 Kokouksen avaus... 3 82 STM:n ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 7/ Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro. Pykälä Asia Sivu. 30 Kokouksen avaus Projektisuunnitelma / työryhmien nimeäminen 4

Pöytäkirja Nro 7/ Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro. Pykälä Asia Sivu. 30 Kokouksen avaus Projektisuunnitelma / työryhmien nimeäminen 4 Pöytäkirja Nro 7/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 15.10 Kokouspaikka Frami D 5 krs, Neuvotteluhuone Euro Käsitellyt asiat Pykälä Asia 30 Kokouksen avaus 3 31 Projektisuunnitelma / työryhmien

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 12.00 13.08 Kokouspaikka Kokoustila Bäkkäri, Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu 136 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 4/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 11:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Ma klo 13.00-14.10 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat :t 10-19

Lisätiedot

VATE ja SOTEMAKUjory Johanna Sorvettula muutosjohtaja

VATE ja SOTEMAKUjory Johanna Sorvettula muutosjohtaja VATE ja SOTEMAKUjory 26.09.2017 Johanna Sorvettula muutosjohtaja Henkilötiedot www.ep2019.fi Henkilötiedot Yhteistoimintasopimus Henkilötietojen konvertointi testikantana monikantaan organisaatioittain

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKUvirkamiesryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen virkamiesryhmän kokous Kokousaika ma klo 15.00-16.35 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto, maakuntasali Käsiteltävät asiat Asia Sivu 52 Kokouksen avaus... 3

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 12.00 15.16 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika Ke klo 10.30 12.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto, Frami C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat :t 16 23

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.05 12.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Asia Sivu 38 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu Nro 1/2017 Kokouspäivämäärä 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika to klo 10.00 12.30 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-kuntajohtajafoorum. Muistio

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-kuntajohtajafoorum. Muistio 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokouksen jälkeen tilaisuutta jatketaan ELY-keskuksen järjestämällä seminaarilla Työvoiman rekrytointi Etelä-Pohjanmaalla (klo 10.30-12.30,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 9.00 11.10 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola SOTEMAKU-johtoryhmä 24.10.2017 Asko Peltola Missä mennään? (1/2) Hallitus päässyt sopuun valinnanvapaudesta => lakiluonnos lausuntokierrokselle marraskuun alussa Lupa-, ohjaus- ja valvontavirasto ( LUOVA

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 30.1.2017 klo 12.33 14.55 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Sote-sparrausryhmä valmistelutyöryhmän kokous 7.2.2018 Aika 7.2.2018 klo 10:00 12:00 Paikka Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Esittelijät / sihteerit Palo Miia. Lapin maakunta-

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 26.6.2017 klo 12.30 14.10 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ma klo 9.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 90 Kokouksen avaus... 3 91 Ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 n kokous Kokousaika kello 14:00 16.15 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS. Aika: to , Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS. Aika: to , Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS Aika: to 16.2.2017, 13.00 14.50 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 B, Turku Jakelu: (x) Randell Aleksi, kaupunginjohtaja (pj.) Turku (-) Häkämies Kari, maakuntajohtaja V-S

Lisätiedot

Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki

Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki 1 Maakuntauudistus - Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 06.06.2018 kello 15:00 19:00 Kokouspaikka Mikkeli, Kenkäveron Rantapaviljonki Muistio 4/2018 1. Kokouksen avaus... 3 2. Edellisen muistion

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-johtoryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän kokous Kokousaika Pe klo 12.00 14.40 Kokouspaikka Etelä-Pohjanmaan liitto (Maakuntasali), Kampusranta 9 C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat Asia Sivu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

I&O hallituksen kärkihanke

I&O hallituksen kärkihanke I&O hallituksen kärkihanke Vate 31.10.2017 www.ep2019.fi http://stm.fi/hankkeet/koti-ja-omaishoito 75-v täyttäneiden osuus v. 2015 ja v. 2030 Yhteiskunnan on mukauduttava laajasti iäkkään väestön tarpeisiin

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/ (10) Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/ (10) Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 1 (10) Maakuntauudistuksen johtoryhmä Aika 14.11.2018 klo 13:05-16:13 Paikka Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Harju

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous ESITYSLISTA 9.11.2016 1(5) Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmän 2. kokous Aika: ma 14.11.2016, klo 13-16 Paikka: Cygnaeustalo, kokoustila Veranta, Cygnaeuksenkatu 1, Jyväskylä

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.00 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 14 Kokouksen avaus... 3 15 Ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017

JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017 JOHTAVIEN VIRANHALTIJOIDEN KOKOUS 1/2017 Aika: ke 18.1.2017, 13.00 15.14 Paikka: Turun kaupungintalo, Kokoushuone Lindblom, Aurakatu 2 Jakelu: (x) Randell Aleksi, kaupunginjohtaja (pj.) Turku (x) Häkämies

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Savonlinna, Paviljonki, auditorio (Rajalahdenkatu 4, 57200, Savonlinna).

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Savonlinna, Paviljonki, auditorio (Rajalahdenkatu 4, 57200, Savonlinna). Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Kokousaika 28.11.2017 kello 09:00 Kokouspaikka Savonlinna, Paviljonki, auditorio (Rajalahdenkatu 4, 57200, Savonlinna). Asialista: Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Sotemaku johtoryhmä VTM Anneli Saarinen, I&O muutosagentti, Etelä-Pohjanmaa

Sotemaku johtoryhmä VTM Anneli Saarinen, I&O muutosagentti, Etelä-Pohjanmaa Sotemaku johtoryhmä 24..2017 VTM Anneli Saarinen, I&O muutosagentti, Etelä-Pohjanmaa www.ep2019.fi http://stm.fi/hankkeet/koti-ja-omaishoito 75-v täyttäneiden osuus v. 2015 ja v. 2030 Yhteiskunnan on mukauduttava

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 11 1 n kokous Kokousaika kello 9-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista 1. Kokouksen avaus... 3 2. Asialistan

Lisätiedot

Työjärjestystä noudatetaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa sekä VATEn päätöksenteko- ja kokousmenettelyssä.

Työjärjestystä noudatetaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa sekä VATEn päätöksenteko- ja kokousmenettelyssä. Etelä-Pohjanmaan väliaikaisen valmistelutoimielimen (VATE) työjärjestys sen toimintakaudella ennen väliaikaista valmistelutoimielintä koskevan lainsäädännön vahvistamista TAUSTAA Etelä-Pohjanmaan sote-

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-ohjausryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTEMAKU-ohjausryhmä. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen ohjausryhmän kokous Kokouksen jälkeen kahvit n. klo 9.15 klo 9.45 alkaen: Sote ja monialainen maakunta! Etelä-Pohjanmaa Muutosjohtajien maakuntakierros 2017

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan Väliaikainen valmistelutoimielin. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot Väliaikaisen valmistelutoimielimen kokous Kokousaika ti klo 9.00 11.15 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto Käsiteltävät asiat Asia Sivu 14 Kokouksen avaus... 3 15 Ajankohtaiskatsaus

Lisätiedot

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous

SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous 1 Kokoustiedot SOTE- ja maakuntauudistuksen kuntajohtajafoorumin kokous Kokousaika To klo14 15.45 Kokouspaikka Maakuntasali, Etelä-Pohjanmaan liitto, Frami C, Seinäjoki Käsiteltävät asiat :t 23 32 Asia

Lisätiedot

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti.

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti. Aika: 6.10.2015 klo 14.00 15.00 Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki Kokoustila 140B Läsnä: läsnäolijat (liite 1) 1. Kokouksen avaus / todetaan läsnäolijat Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki

Lisätiedot

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Kokouskutsu/ Asialista Nro 6/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Asia 25 Kokouksen avaus 3 26 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 20.11.2017 klo 12.38 14.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Pelastustoimi valmistelutyöryhmä 11.01.2017 Kokousaika 11.01.2017 kello 13:00 13:50 Kokouspaikka Juvan paloasema, Yhdystie 3, 51900 Juva Asialista: Sivu 1

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Kokousaika kello 12:00 14.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS

ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS ETELÄ-KARJALAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELURYHMÄN 3. KOKOUS MUISTIO Aika: maanantai 2.9.2016 kello 11.38 12.25 Paikka: Kokoustila C6, Toimistotalo Ruori, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta Läsnä/jäsenet:

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 24.10.2016 klo 12.30 14.30 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Päytäkirjan

Lisätiedot

Mitä sote-uudistus tarkoittaa? Hallinto ja toimintatavat muutoksessa

Mitä sote-uudistus tarkoittaa? Hallinto ja toimintatavat muutoksessa Mitä sote-uudistus tarkoittaa? Hallinto ja toimintatavat muutoksessa Mikä on sote-uudistus? Sote-uudistuksessa koko julkinen sosiaali- ja terveydenhuolto uudistetaan. Uudistuksen tekevät valtio ja kunnat,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot