Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus"

Transkriptio

1 Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 6/

2 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 6/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2017 Aika Torstai klo Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Kokoustila (Juhaninkuja 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - 2. varapuheenjohtaja Aappo Kontu x Varajäsen Petteri Huuskonen - Jäsen Vesa Parantainen x Varajäsen Hannele Alanen - Jäsen Mari Rissanen x Varajäsen Jussi Tähti - Jäsen Anu Taivalkoski x Varajäsen Sanna Pausio - Jäsen Kiira Lasarov-Pernaja x Varajäsen Satu Hakanummi - Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x Johtava rehtori, yh:n siht. Maria Taipale x Hallintojohtaja Pauliina Sarilo x

3 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2017 sivu 2 / 6 54 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kokouskutsu on lähetetty ehdotus Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 55 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN ehdotus valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Aappo Kontun ja Johanna Laamasen. Pöytäkirja tarkastetaan tiistaina TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN ehdotus hyväksyy esityslistan mukaisen työjärjestyksen. 57 ILMOITUSASIAT (6/1) 1. Johtoryhmän päätöspöytäkirjat alkaen Johtava rehtori Hallintojohtaja Talouspäällikkö Kiinteistöpäällikkö Tekniikan-luonnontieteiden-kätan rehtori Liiketalouden vt. rehtori Soten ja maratan rehtori Oppisopimuspäällikkö luettelot ovat nähtävänä kokouksessa. 2. Raision seudun koulutuskuntayhtymän lausunnot Opetushallitukselle (liite 6/1) Opetushallitus on pyytänyt lausuntoa useiden perustutkintojen perusteiden luonnoksista. Raision seudun koulutuskuntayhtymä on lausunut kuudesta luonnoksesta. Samalla opettajat ovat päässeet perehtymään tulossa oleviin tutkintojen perusteiden muutoksiin. Kuntayhtymä on antanut seuraavat lausunnot: Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon perusteiden luonnoksesta. (OPH ) Matkailualan perustutkinnon perusteiden luonnoksesta. (OPH ) Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteiden luonnoksesta. (OPH ) Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon perusteiden luonnoksesta. (OPH ) Ammatillisten perustutkintojen yhteisten tutkinnon osien perusteluonnoksesta. (OPH ) Liiketoiminnan perustutkinnon perusteiden luonnoksesta. (OPH )

4 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2017 sivu 3 / 6 ehdotus merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. 58 TALOUSARVION JA TOIMINTA-JA TALOUSSUUNNITELMAN ESITTELY (liite 6/2) on käsitellyt Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2018 suuntaviivat. Raision seudun koulutuskuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2018 laatimisprosessi on käynnissä. Toimintatuottojen osalta varaudutaan suurin piirtein vuoden 2017 tasoiseen valtionosuusrahoitukseen. Järjestämislupaan saatu työvoimakoulutuksen lupa ja määrä (98 opiskelijavuotta) on huomioitu tuotoissa, samoin varovasti Varsinais-Suomen positiivisen rakennemuutoksen mahdollisesti tuoma lisäys. Talouden sopeuttamiseksi ministeriön leikkausten vuoksi tehdyt toimenpiteet purevat vuoden 2018 talousarviossa täysipainoisesti. Talousarvioluonnos on ylijäämäinen. Toiminta- ja taloussuunnitelma on rakenteeltaan uudenlainen ja siinä huomioidaan voimaan tuleva lainsäädäntö. Ammatillisen koulutuksen järjestäminen perustuu yhteen tutkinnon suorittamistapaan. Raision seudun koulutuskuntayhtymällä on järjestämislupansa perusteella kattava monialaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän tutkintokokonaisuus ja kaikissa järjestämisluvan tutkinnoissa voidaan järjestää koulutusta eri muodoissaan: oppilaitoksen omissa oppimisympäristöissä, oppisopimuksella ja koulutussopimuksella työpaikoilla. Koulutus on voi olla myös työvoimakoulutusta. Kuntayhtymällä on tarjota alueen nuorille ja aikuisille riittävästi opiskelijapaikkoja lähivuosina. Yhteistyötä yritysten, alueen työpaikkojen ja kuntien kanssa on mahdollista ja halua edelleen kehittää ja laajentaa. Raision seudun koulutuskuntayhtymän vuoden 2018 toimintasuunnitelman keskeisiä sisältöjä ovat 1) reformin ja uuden lainsäädännön vaatimusten mukaisen toiminnan toteuttaminen ja kehittäminen, 2) jatkuvan haun organisoiminen ja riittävän opiskelijaläpivirtaaman varmistaminen, 3) opetuksen kehittäminen uudistuvien tutkinnon perusteiden ja työelämän vaatimusten pohjalta, 4) vetovoimaisuuden ja opiskelijoiden tyytyväisyyden ja pysyvyyden varmistaminen, 5) toiminnan edelleen tehostaminen sekä 6) henkilöstön osaamisen parantaminen ja digitalisaation edistäminen Rasekossa. Raseko toimii opiskelijalähtöisesti. Koulutuksen järjestäjän kilpailukyky turvataan ja toiminnan kannattavuus ja tehokkuus turvataan. Ammatillisen koulutuksen järjestäjä huolehtii siitä, että kykenee tarjoamaan yksilöllisiä opintopolkuja ja valinnaisuutta opintoihin. Kaikessa on tavoitteena opiskelijoiden oppiminen, työllistyminen ja menestyminen elämässä. Tilat, laitteet ja oppimisympäristöt ovat turvallisia, toimivia ja ajanmukaisia. Yhteistyötoimikunta käsittelee toiminta- ja taloussuunnitelmaa sekä talousarviota kokouksessa.

5 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2017 sivu 4 / 6 ehdotus merkitsee tiedokseen edellä esitetyt toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2018 luonnokset ja antaa luvan viimeistellä ne seuraavaan kokoukseen. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaan. 59 AVI:N TYÖSUOJELUTARKASTUS KONE- JA TUOTANTOTEKNIIKAN OSASTOLLA (liite 6/3) Aluehallintovirasto on tehnyt työsuojelutarkastuksen kone-ja tuotantotekniikan osastolla. Raportissaan AVI edellyttää työnantajalta meluntorjuntaohjelman laatimista mennessä. Ohjelma valmistuu määräaikaan mennessä ja käsitellään yhteistyötoimikunnassa Muutkin huomiot korjataan määräaikaan mennessä. Kone- ja tuotantotekniikan osaston levy-hitsaus-taonta sali valmistui kesän muutostöiden jälkeen elokuussa. Salin käyttökokemusten perusteella tilaan on asennettu melua torjuvia seinämiä ja työskentelyalueelta on poistettu metallilevyt, jotka aiheuttivat metallisen kaikuvan äänen. Työnantaja on edellyttänyt tiloissa henkilösuojainten (kuulosuojaimet) käyttöä, ohjeistanut asian, suojaimia on ollut saatavilla ja tilojen järjestelyt olivat kesken. Työskentelyä porrastetaan siten, että taonta häiritsee mahdollisimman vähän muuta opetusta. Työsuojeluvaltuutettu Kari Sinisalo teki perjantaina ilmoituksen salin laittamisesta käyttökieltoon konetaonnan osalta maanantaina Työnantaja mittautti Sinisalon ilmoituksen vuoksi konevasaroista lähtevän melun heti lauantaina , jolloin tiloissa työskenneltiin. Mittaustulokset osoittivat, että kun kuulonsuojaimet leikkaavat melusta 20db pois, melutaso ei ole liian suuri. Kun melu ylittää 85db, tulee työnantajan tehdä meluntorjuntaohjelma. Koska näin on aivan konevasaroiden läheltä mitattuna, ohjelma laaditaan. Tiistaina melutasot mitattiin työnantajan pyynnöstä uudelleen työterveyden toimesta. Tulokset olivat linjassa lauantain mittausten kanssa ja suosituksena on kuulosuojainten käyttö tilassa ollessa, kuten työnantaja on edellyttänyt. ehdotus merkitsee asian tiedokseen ja toteaa, että asiat tulee jatkossa pyrkiä hoitamaan yhteistoiminnassa organisaation sisällä. 60 TOTEUTUMA (6/4) Vuoden 2017 talousarvion kolmannen neljänneksen toteutumavertailu osoittaa, että kuntayhtymätasolla toimintatuottojen toteutuma on 70,8 % ja toimintakulujen 71,8 %. Laskennallinen toteutuma olisi 75 %. Vuoden 2017 talousarvio on laadittu hyvin tiukaksi ja koska strategian mukaisesti opetuksesta ja ohjauksesta ei ole tingitty, toteutuma tulee budjetoidun mukaisesti olemaan alijäämäinen, ellei yllättävää lisärahoitusta saada. ehdotus merkitsee tilanteen tiedokseen ja toteaa, että toteutuma ei anna aihetta lisätoimenpiteisiin.

6 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2017 sivu 5 / 6 61 LASKENTAPÄIVÄN OPISKELIJATILANNE Ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijamäärät on annettu Opetushallitukselle käyttömenojen valtionosuuksien laskentaa varten laskentapäivän tilanteen mukaan. Opiskelijamäärät aloittain: Kulttuuria-ala (käsi-ja taideteollisuus) 134, liiketalouden ala 292, luonnontieteiden ala (datanomit) 88, tekniikan ala 479, sosiaali- ja terveysala 237, matkailu-, ravitsemia- ja talousala 245 sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus (Valmat) 44. Opiskelijoista yhteensä 496 suorittaa perustutkinnon näyttötutkintona. Opiskelijoita on kirjoilla yhteensä Näin ollen Raision seudun koulutuskuntayhtymän järjestämisluvan mukainen opiskelijapaikkamäärä 1490 täyttyy vuoden keskiarvona. Laskentapäivän perusteella ammatillisen lisäkoulutuksen opiskelijatyövuosikertymäennuste on opiskelijatyövuotta, mikä täyttää sekin tavoitteen. Oppisopimusopiskelijoita on laskentapäivänä 443, joista perustutkintoja 162 ja ammatillista lisäkoulutusta 278 tutkintotavoitteisena ja 3 ei-tutkintotavoitteisena. ehdotus merkitsee tilanteen tiedokseen. 62 ERITYISOPISKELIJAT Erityisopiskelijalla tarkoitetaan opiskelijaa, joka tarvitsee ja saa erityistä tukea opinnoista selviämiseen. Syitä erityisille opetus- tai oppilashuoltopalveluille on monia. Erityisopiskelijoiden tuen tarpeeseen vastataan paitsi tavanomaisella tukiopetuksella myös lisätyillä opiskelijan tukipalveluilla, yksilöllisillä opetussuunnitelmatavoitteilla sekä ammatillisella tukihenkilöstöllä. Kuntayhtymässä on kokeiltu myös yhteisopettajuutta, samanaikaisopettajuutta ja pienryhmien eriyttämistä. Laskentapäivänä Rasekon ammattiopiston opiskelijoista 9% oli erityisen tuen opiskelijoita. Suhteellinen määrä on laskenut edellisvuodesta ja on selvästi valtakunnallisen keskiarvon alapuolella. Eniten erityisopiskelijoita on hotelli-, ravintola- ja cateringalalla sekä liiketalouden alalla. Erityisopiskelijoiden nimiluettelo määräytymisperusteluineen ei ole julkinen asiakirja ja sitä säilytetään vain oppilaitoksen arkistossa. Erityisopiskelijoiksi määritetyille on laadittava henkilökohtainen oppimis- ja koulutussuunnitelma eli HOJKS, joka myös tavoitteiden osalta saattaa poiketa yleisestä opetussuunnitelmasta. ehdotus merkitsee tiedokseen, että erityisopiskelijoiksi on kirjattu 120 opiskelijaa. 63 JÄRJESTÄMISLUPA (liite 6/5) Raision seudun koulutuskuntayhtymän uusi päivätty järjestämislupa on saapunut. OKM:n myöntämä järjestämislupa sisältää kattavan tutkintovalikoiman, johon saatiin kymmenen tutkintoa lisää. Rasekossa on viime vuodet systemaattisesti tehty tutkintotyötä ja näin valmistauduttu uuteen lainsäädäntöön sekä varmistamaan riittävän laaja ja kattava tutkintopaletti. Rasekolla on jatkossakin myös työvoimakoulutuksen järjestämislupa.

7 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2017 sivu 6 / 6 Opiskelijavuosien vähimmäismäärä on luvassa Ensisijainen toiminta-alueemme on kuntayhtymän alue. Raseko ei saanut hakemaansa laajennetun oppisopimuskoulutuksen lupaa, mutta tämä oli ennakoitavissa Turun läheisyyden vuoksi. Raseko voi uuden lainsäädännön mukaisesti kuitenkin jatkossakin järjestää oppisopimuskoulutusta kaikkiin niihin tutkintoihin, joita sillä koulutuksen järjestäjänä on luvassa. Muiden tutkintojen määrät ovat olleet pieniä. ehdotus merkitsee tilanteen tiedokseen. 64 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Yhtymähallituksen seuraava kokous pidetään klo 16.15, Eeronkuja 3, Raisio. Kahvitarjoilu on klo ja tutustuminen kiinteistöön klo15.15 alkaen. ehdotus päättää, että seuraava kokous pidetään klo 16.15, Juhaninkuja 1, Raisio. Kahvitarjoilu on klo ja tutustuminen kiinteistöön klo alkaen.

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Kokoustila (Juhaninkuja 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Kokoustila (Juhaninkuja 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2017 Aika Torstai 2.11.2017 klo 16.15 17.13 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Kokoustila

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Aika Torstai 23.11.2017 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 1/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2019 Aika Torstai 17.1.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 6/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2018 Aika Torstai 1.11.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2017 Aika Torstai 23.11.2017 klo 16.15 17.06 Paikka Läsnä: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2018 Aika Torstai 1.11.2018 klo 16.15 17.10 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 20.12.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 3/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 3/2017 Aika Keskiviikko 20.12.2017 klo 14.00

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2019 Aika Torstai 24.10.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2018 Aika Torstai 22.11.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 1/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2018 Aika Torstai 25.1.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 4/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2018 Aika Torstai 24.5.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2019 Aika Torstai 29.8.2019 klo 16.15 17.05 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2019 Aika Torstai 28.3.2019 klo 16.15 16.50 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 3/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2017 Aika Tiistai 19.4.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika Torstai 25.1.2018 klo 16.15 17.37 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 17.23 Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 Yhtymähallitus 101 04.10.2017 Yhtymähallitus 119 07.11.2017 JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 YHALL 04.10.2017 101 Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähettänyt ammatillisen koulutuksen järjestäjille 11.5.2017

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika Torstai 17.1.2019 klo 16.15 17.06 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2018 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2018 Aika Tiistai 11.12.2018 klo 16.00 Paikka Oppisopimustoimiston luokka no. 148, 1. krs. Raision seudun

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 Aika Torstai 30.8.2018 klo 16.15 16.44 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika Tiistai 11.12.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Oppisopimustoimiston luokka no. 148, 1. krs. Raision

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 4/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2019 Aika Torstai 16.5.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2018 Aika Torstai 22.11.2018 klo 16.15 17.20 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 2/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2019 Aika Torstai 28.2.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2017 Aika Tiistai 19.4.2018 klo 16.15 16.55 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika Torstai 24.5.2018 klo 16.15 17.06 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2019 Aika Keskiviikko 25.9.2019 klo 16.30 16.50 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine Päätös OKM/63/531/2017 6.10.2017 Aitoon Emäntäkoulu Oy TULIKALLIONTIE 54 36720 AITOO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine 1.8.2017

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Taitajankatu 6 24240 SALO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos Päätös Erkkiläntie 2 62600 LAPPAJÄRVI Viite n hakemus 2.2.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos on 2.2.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

AMMATILLISESTA KOULUTUKSESTA ANNETUN LAIN (531/2017) JA ASETUKSEN SIIRTYMÄSÄÄNNÖKSET

AMMATILLISESTA KOULUTUKSESTA ANNETUN LAIN (531/2017) JA ASETUKSEN SIIRTYMÄSÄÄNNÖKSET AMMATILLISESTA KOULUTUKSESTA ANNETUN LAIN (531/2017) JA ASETUKSEN SIIRTYMÄSÄÄNNÖKSET Ammatillisen tutkinnon suorittamista ja ammatillista koulutusta koskevat yleiset siirtymäsäännökset Vuoden 2018 alusta

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Tiistai 6.3.2018 klo 16.15 17.10 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Kymenlaaksonkatu 29 48100 KOTKA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PL 213 90101 Oulu Viite Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hakemus 20.2.2019 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.5.2019 lukien

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 3 65101 VAASA Viite Vaasan kaupungin hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 11.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös OKM/47/531/2017. Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE KARSTULA

Päätös OKM/47/531/2017. Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE KARSTULA Päätös OKM/47/531/2017 6.10.2017 Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE 43500 KARSTULA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/47/531/2017, ja Karstulan Evankelisen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Ilman taitavia, innovatiivisia ja ammatillisesti sivistyneitä onnistujia maailma ei tule toimeen

Ilman taitavia, innovatiivisia ja ammatillisesti sivistyneitä onnistujia maailma ei tule toimeen Ilman taitavia, innovatiivisia ja ammatillisesti sivistyneitä onnistujia maailma ei tule toimeen Ammattiosaaminen 2025 visio, AMKEn tulevaisuusvaliokunta Visio voi toteutua, jos 1. ammatillinen koulutus

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös 14.12.2018 PL 213 90101 OULU Viite Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Valmentavat koulutukset Vankilaopetuksenpäivät 2015 Tampere 7.10.2015. opetusneuvos Anne Mårtensson Ammatillisen koulutuksen osasto

Valmentavat koulutukset Vankilaopetuksenpäivät 2015 Tampere 7.10.2015. opetusneuvos Anne Mårtensson Ammatillisen koulutuksen osasto Valmentavat koulutukset Vankilaopetuksenpäivät 2015 Tampere 7.10.2015 opetusneuvos Anne Mårtensson Ammatillisen koulutuksen osasto Säädökset Hallitus antoi eduskunnalle 23.10.2014 esityksen ammatillisesta

Lisätiedot

Päätös OKM/176/531/2017. Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium. r.y. LINNANKATU ÅBO

Päätös OKM/176/531/2017. Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium. r.y. LINNANKATU ÅBO Päätös OKM/176/531/2017 6.10.2017 Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium r.y. LINNANKATU 60 20100 ÅBO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/176/531/2017,

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8. Päätös OKM/28/531/2017 6.10.2017 Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry Paukkulantie 22 50170 MIKKELI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017 Päätös PL 304 50101 MIKKELI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös 12.12.2017, OKM/25/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 41 44101 ÄÄNEKOSKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 77700 02070 ESPOON KAUPUNKI Viite n hakemus 31.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 31.8.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine 9.8. Päätös OKM/160/531/2017 6.10.2017 Rakennusteollisuus RT ry UNIONINKATU 14 00130 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine

Lisätiedot

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/ ! Päätös KÄRSÄMÄENTIE 11 20360 TURKU Viite :n hakemus 20.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa 1.1.2019 lukien on hakenut 17.8.2018 ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/179/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/179/531/2017 Päätös 12.12.2017 Meyer Turku Oy PL 666 20101 TURKU Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 21.9.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 5/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2017 Aika Torstai 21.9.2017 klo 16.15 - Paikka

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine Päätös OKM/58/531/2017 6.10.2017 Rovalan Setlementti ry JOKKATIE 26 96100 ROVANIEMI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine 11.8.2017

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 87 32801 KOKEMÄKI Viite n hakemus 6.9.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 6.9.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 765 33101 TAMPERE Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2019 Aika Torstai 16.5.2019 klo 16.15 17.00 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine Päätös OKM/97/531/2017 6.10.2017 Portaanpää ry PORTAANPÄÄNTIE 63 73100 LAPINLAHTI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine 9.8.2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Torikatu 18 05801 HYVINKÄÄ Viite :n hakemus 15.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 15.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Päätös OKM/112/531/2017. Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE EURAJOKI

Päätös OKM/112/531/2017. Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE EURAJOKI Päätös OKM/112/531/2017 6.10.2017 Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE 4 27100 EURAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/112/531/2017, ja Eurajoen kristillisen

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN REFORMI Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, TAKK Infotilaisuus välityömarkkinatoimijoille Pirkanmaan TE-toimisto

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN REFORMI Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, TAKK Infotilaisuus välityömarkkinatoimijoille Pirkanmaan TE-toimisto AMMATILLISEN KOULUTUKSEN REFORMI 26.1.2018 Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, TAKK Infotilaisuus välityömarkkinatoimijoille Pirkanmaan TE-toimisto 26.1.2018 Tampereen Aikuiskoulutuskeskus www.takk.fi

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Päätös OKM/111/531/2017. Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL KANKAANPÄÄ

Päätös OKM/111/531/2017. Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL KANKAANPÄÄ Päätös OKM/111/531/2017 6.10.2017 Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL 45 38700 KANKAANPÄÄ Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/111/531/2017, ja Pohjois- Satakunnan

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine Päätös OKM/20/531/2017 6.10.2017 Korpisaaren Säätiö sr Opistontie 111 60800 ILMAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yksi Suomen suurimmista ammatillisen perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen järjestäjistä n. 8000 opiskelijaa Henkilöstöä n. 850 Koulutamme ammattilaisia neljällä eri paikkakunnalla

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura r.y:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura r.y:n vastine 10.8. Päätös OKM/102/531/2017 6.10.2017 Pohjois-Savon Kansanopistoseura r.y. KANSANOPISTOTIE 32 70800 KUOPIO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö sr:n vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö sr:n vastine 9.8. Päätös OKM/177/531/2017 6.10.2017 Turun kristillisen opiston säätiö sr Lustokatu 7 20380 TURKU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Korvanranta 50 96300 ROVANIEMI Viite n hakemus 15.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 15.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Perämiehentie 6 06100 Porvoo Viite :n hakemus 15.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 15.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine Päätös OKM/162/531/2017 6.10.2017 Rautaruukki Oyj Panuntie 11 00620 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/29/531/2017

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/29/531/2017 Päätös OKM/29/531/2017 6.10.2017 Tanhuvaaran Säätiö sr MOINSALMENTIE 1042 57230 SAVONLINNA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/29/531/2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine Päätös OKM/149/531/2017 6.10.2017 Haus Kehittämiskeskus Oy Hollantilaisentie 11 00330 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/121/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/121/531/2017 Päätös PL 151 00381 HELSINKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/121/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus-

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/100/531/2017

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/100/531/2017 Päätös OKM/100/531/2017 6.10.2017 Kuopion Konservatorion kannatusyhdistys r.y. KUOPIONLAHDENKATU 23 C 70100 KUOPIO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/100/531/2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa. Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2.

Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa. Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2. Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2.2014 Työssäoppiminen laissa (630/1998)ja asetuksessa (811/1998) koulutuksesta

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/190/531/2017 6.10.2017 Air Navigation Services Finland Oy PL 157 01531 VANTAA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 87 70101 KUOPIO Viite n hakemus 29.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien n on 29.8.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös TULLIPORTINKATU 3 80130 JOENSUU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien

Lisätiedot

Päätös Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus

Päätös Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus Päätös OKM/165/531/2017 16.2.2018 Toyota Auto Finland Oy Korpivaarantie 1 01450 VANTAA Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus 25.9.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 22 38211 SASTAMALA Viite n hakemus 5.2.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 5.2.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Ammatillisen koulutuksen reformi ja työvoimakoulutus. Ylijohtaja Mika Tammilehto

Ammatillisen koulutuksen reformi ja työvoimakoulutus. Ylijohtaja Mika Tammilehto Ammatillisen koulutuksen reformi ja työvoimakoulutus Ylijohtaja Mika Tammilehto 27.3.2017 Keskeiset uudistukset Yksi laki ammatillisesta koulutuksesta: osaamisperusteisuus, asiakaslähtöisyys ja elinikäinen

Lisätiedot

Raamit ja tuki henkilökohtaistamiseen. (työpaja 4) Oulu Ammatillisen koulutuksen reformi kohti uusia toimintatapoja

Raamit ja tuki henkilökohtaistamiseen. (työpaja 4) Oulu Ammatillisen koulutuksen reformi kohti uusia toimintatapoja Raamit ja tuki henkilökohtaistamiseen (työpaja 4) Ammatillisen koulutuksen reformi kohti uusia toimintatapoja Oulu 27.9.2017 Keskeiset käsitteet Henkilökohtaistaminen = toiminta, jossa tunnistetaan ja

Lisätiedot

Uusi ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö monipuolistaa osaamisen hankkimista. Opetusneuvos Elise Virnes Kuhmo-talo

Uusi ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö monipuolistaa osaamisen hankkimista. Opetusneuvos Elise Virnes Kuhmo-talo Uusi ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö monipuolistaa osaamisen hankkimista Opetusneuvos Elise Virnes Kuhmo-talo 18.9.2017 TARVELÄHTÖISTÄ KOULUTUSTA Keskeiset käsitteet Henkilökohtaistaminen = toiminta,

Lisätiedot

Ammatillisen koulutuksen reformitiedotus jatkaville opiskelijoille siirtymävaiheessa. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä syksy 2017

Ammatillisen koulutuksen reformitiedotus jatkaville opiskelijoille siirtymävaiheessa. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä syksy 2017 Ammatillisen koulutuksen reformitiedotus jatkaville opiskelijoille siirtymävaiheessa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä syksy 2017 Mikä on ammatillisen koulutuksen reformi? Nuoria koskeva ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/156/531/2017, ja Management Insitute Finland MIF Oy:n vastine 7.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/156/531/2017, ja Management Insitute Finland MIF Oy:n vastine 7.8. Päätös OKM/156/531/2017 6.10.2017 Management Institute of Finland MIF Oy Tammasaarenkatu 5 00180 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/156/531/2017, ja Management Insitute

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:n vastine 11.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:n vastine 11.8. Päätös OKM/141/531/2017 6.10.2017 Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr Arabiankatu 2 00560 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion

Lisätiedot

Yritysyhteistyö uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa

Yritysyhteistyö uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa Yritysyhteistyö uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa Kunnallisjohdon foorumi 15-16.5.2019 Sami Tikkanen, kuntayhtymän johtaja, rehtori KOTKAN-HAMINAN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KOTKAN-HAMINAN SEUDUN

Lisätiedot

Vammaisten valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus opetussuunnitelman perusteiden toimeenpano

Vammaisten valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus opetussuunnitelman perusteiden toimeenpano Vammaisten valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus opetussuunnitelman perusteiden toimeenpano 3. 4.12.2009, Helsinki Liisa Metsola Ammattikoulutuksen kehittäminen-yksikkö Liiisa.metsola@oph.fi Opetussuunnitelman

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Sibeliuksenväylä 55 A 04400 JÄRVENPÄÄ Viite n hakemus 7.9.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 6.9.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös OKM/88/531/2017. Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE KALAJOKI

Päätös OKM/88/531/2017. Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE KALAJOKI Päätös OKM/88/531/2017 6.10.2017 Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE 2 85100 KALAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/88/531/2017, ja Kalajoen Kristillisen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/153/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/153/531/2017 Päätös OKM/153/531/2017 12.12.2017 Kiinteistöalan koulutussäätiö sr MALMIN ASEMATIE 6 00700 HELSINKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/153/531/2017 Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Ajankohtaista ammatillisesta koulutuksesta

Ajankohtaista ammatillisesta koulutuksesta Mitä muutoksia on tulossa 2017-2019 http://www.oph.fi/download/171627_toisen_asteen_ammatillisen_koulutuksen_reformi.pdf Ammatillisen koulutuksen reformi on esitelty eduskunnalle ja tulee päätettäväksi

Lisätiedot

Ammatillisen koulutuksen reformi ja kestävä kehitys. Petri Sotarauta

Ammatillisen koulutuksen reformi ja kestävä kehitys. Petri Sotarauta Ammatillisen koulutuksen reformi ja kestävä kehitys Petri Sotarauta 28.11.2017 2 #AMISREFORMI REFORMI PÄHKINÄNKUORESSA Uusi laki ammatillisesta koulutuksesta voimaan 1.1.2018 Yksi näyttöön perustuva ja

Lisätiedot

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Raahen koulutuskuntayhtymä PL 7 92101 RAAHE Viite Raahen koulutuskuntayhtymän hakemus 27.6.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien Raahen koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 2 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 2 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Ossi Stenholm Olla-Riitta Aarikka Jaana Kantee Juha Mäenpää Jukka Perälä Riitta Ryhtä Simo

Lisätiedot