Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x"

Transkriptio

1 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2017 Aika Tiistai klo Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - 2. varapuheenjohtaja Aappo Kontu x Varajäsen Petteri Huuskonen - Jäsen Vesa Parantainen x Varajäsen Hannele Alanen - Jäsen Mari Rissanen x Varajäsen Jussi Tähti - Jäsen Anu Taivalkoski x Varajäsen Sanna Pausio - Jäsen Kiira Lasarov-Pernaja - Varajäsen Satu Hakanurmi x Allekirjoitukset Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x Johtava rehtori, yh:n siht. Maria Taipale x Hallintojohtaja Pauliina Sarilo x Ari Leinonen kokouksen puheenjohtaja Maria Taipale kokouksen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Raisiossa Anu Taivalkoski Satu Hakanurmi pöytäkirjan tarkastaja pöytäkirjan tarkastaja

2 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 2 / 7 24 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kokouskutsu on lähetetty Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaan. 25 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Anu Taivalkosken ja Kiira Lasarov-Pernajan. Pöytäkirjan tarkastuksen ajankohdasta sovitaan kokouksessa. valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Anu Taivalkosken ja Satu Hakanurmen. Pöytäkirja tarkastetaan aikana. 26 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN hyväksyy esityslistan mukaisen työjärjestyksen. 27 ILMOITUSASIAT Hyväksyttiin päätösesityksen mukaan kolmella lisäyksellä: pykälä 34 Monijäsenisen toimielimen jäsenen vaihtuminen, pykälä 35 Opiskeluhuollon ohjausryhmän jäsenen vaihtuminen ja muissa asioissa Vesa Parantaisen tuoma muu asia. 1. Johtoryhmän päätöspöytäkirjat 2018 Johtava rehtori 9-11 Hallintojohtaja 4-5 Talouspäällikkö 0 Kiinteistöpäällikkö 0 Tekniikan-luonnontieteiden-kätan rehtori 5 Liiketalouden vt. rehtori 2-3 Soten ja maratan rehtori 4-5 Oppisopimuspäällikkö Omakotitalo kohteessa Suvantokatu 8, Raisio on myyty ja kaupat tehty Kauppahinta oli Strategiarahoitushakemus jätetty Raision seudun koulutuskuntayhtymän hakemus strategiarahoituksesta on jätetty Opetusja kulttuuriministeriölle. Raseko hakee ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoon ja RASEKO osa alueen työelämää kehittämisohjelmaan rahoitusta vuodelle Rahoitusta voidaan käyttää vielä vuonna Varsinais-Suomen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymät (Lounais-Suomen kky, Peimarin kky ja Salon seudun kky sekä Raseko) tekevät yhteistyötä keskenään omien hankehakemustensa osalta. luettelot ovat nähtävänä kokouksessa.

3 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 3 / 7 merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Johtava rehtori ilmoitti, että strategiarahoituksen haettu summa oli viimeistelyn jälkeen YHTEISHAKU 2018 Kevään yhteishaku on sujunut Raision seudun koulutuskuntayhtymän osalta hyvin. Rasekon ammattiopistoon oli yhteensä 326 ensisijaista hakijaa eli 0,9 hakijaa aloituspaikkaa kohti. Tänä vuonna aloituspaikkoja oli hieman edellisvuotta vähemmän, koska ylioppilaspohjaiset hakijat on ohjattu jatkuvan haun puolelle. Suosituimpia aloja olivat sosiaali- ja terveysala, autoala ja sähköala. Valtakunnallisesti yhteishaun ensisijaisista hakijoista 52 prosenttia haki ammatilliseen koulutukseen ( hakijaa) ja 48 prosenttia lukioon ( hakijaa). Viime vuoden hakuun nähden ammatillisen koulutuksen vetovoima heikkeni kaksi prosenttiyksikköä ja lukiokoulutuksen suosio kasvoi vastaavasti. Kaikkiaan hakijoiden määrä pieneni 2,1 prosenttia (1480 henkilöä). merkitsee tiedokseen vuoden yhteishaun tulokset. 29 TALOUDEN TOTEUTUMA (3/1) Vuoden 2018 talousarvion ensimmäisen kolmanneksen toteutumavertailu on vielä kesken. Alustava toteutumavertailu osoittaa, että kuntayhtymätasolla toimintatuottojen toteutuma on 26,8 % ja toimintakulujen 27,5 %. Laskennallinen toteutuma olisi 25 %. Vuoden 2018 talousarvio on laadittu äärimmäisen tiukaksi ja henkilöstömenojen kasvu alkuvuonna sekä muutamien hankkeiden käynnistymisen myöhentyminen näkyvät toteutumassa. Talouden toteutuman edellyttämiin toimenpiteisiin kulujen karsimiseksi sekä lisärahoituksen saamiseksi on ryhdytty. merkitsee tilanteen tiedokseen ja toteaa, että talouden tilanne on tiukan budjetin mukaisesti odotettu ja on hyvä, että toimenpiteisiin on ryhdytty.

4 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 4 / 7 Jaettiin lopullinen toteutumavertailu, joka osoittaa ,63 alijäämää. 30 TALOUSARVIO 2018 LISÄMÄÄRÄRAHA-ANOMUS / INVESTOINNIT Raision seudun koulutuskuntayhtymän talousarviossa on vuodelle 2018 varattu :n määräraha Eeronkuja 3:n C-rakennuksen itäsiiven saneeraukseen. Rakentaminen on selvästi kuumentunut nyt ja sama tilanne jatkuu vielä pitkään. Raaka-aineiden, koneiden ja työn hinta on noussut. Urakkatarjouksia onneksi saatiin ja urakoitsijoiden kanssa on käyty selontekoneuvottelut. Töiden osuus on , suunnittelu- ja valvontakulut ja lisätöiden ja muuttokustannusten arvio on Hanke tulee maksamaan yhteensä noin Lisämäärärahan tarve on Mahdollisuudet hankkeen pilkkomiseen, jonkin osan pois jättämiseen tai muutoksiin on selvitetty, mutta rakennushanke on välttämätön paitsi toteuttaa myös toteuttaa se suunnitellulla tavalla. Rakennusurakan sai Rakennusliike Kemppe Oy ja LVIS-urakan TRP-Group Oy. Automaatiourakan toteuttaa Schnider Electric Buildings Finland Oy. päättää esittää yhtymävaltuustolle vuodelle 2018 lisämäärärahaa investointiosaan Eeronkuja 3:n C-rakennuksen itäsiiven saneeraukseen PERUSPÄÄOMAN KORKO Raision seudun koulutuskuntayhtymän jäsenkuntien kaupungin- ja kunnanjohtajat ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että yhtymähallitus ei esitä valtuustolle peruspääoman koron maksamista. Naantalin kaupungin lakimies on kysynyt opetus- ja kulttuuriministeriöstä lain kohdan tulkintaa ja saanut vastauksen, jonka mukaan laki ammatillisesta koulutuksesta ei estä peruspääoman koron maksamista. Ks. lain 28 1 momentissa säädetty Tutkintoja tai koulutusta ei saa järjestää taloudellisen voiton tavoittelemiseksi ei saadun vastauksen mukaan tarkoita kuntayhtymän peruspääomalle maksettavaa korkoa, kunhan koron määrä ei ylitä kohtuullista tasoa. Johtava rehtori on saanut pyynnön ottaa asia esiin yhtymähallituksessa ja korjata asia ennen kevään valtuustoa. Raision seudun koulutuskuntayhtymän säästöistä on kohdistunut pienentyneiden valtionosuusmaksujen ansiosta jäsenkunnille noin 2,7 miljoonan euron säästö (kuntien maksuosuus ammatillisesta koulutuksesta on vuonna 2018 noin 38 /asukas pienempi kuin vuonna 2016). Kuntayhtymän taloudellinen tilanne on ammatillisen koulutuksen säästöjen vuoksi erittäin tiukka. Kustannusten nousun vuoksi voidaan joutua lisämäärärahan anomiseen käyttötalousosaan ilman peruspääomankoron maksuakin.

5 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 5 / 7 päättää pyytää jäsenkunnilta mennessä lausunnon pääoman koron maksamisesta tai mahdollisuudesta poiketa konserniohjeista. Puheenjohtaja esitti, että kunnille maksetaan peruspääoman korko ja että tulevina vuosina, koulutuskuntayhtymän talouden tai muiden erityisten syiden niin vaatiessa, Rasekon tulee käydä neuvottelut hyvissä ajoin jäsenkuntien kanssa mahdollisesta vapauttamisesta kuluvan vuoden peruspääomankoron maksamisen osalta. neuvottelujen aloittamisesta tehdään erikseen Rasekon yhtymähallituksessa. Esittelijän muutettu päätösehdotus Esittelijän uusi päätösehdotus oli puheenjohtajan ehdotuksen mukaisesti, että kunnille maksetaan peruspääoman korko, ja että tulevina vuosina, koulutuskuntayhtymän talouden tai muiden erityisten syiden niin vaatiessa, Rasekon tulee käydä neuvottelut hyvissä ajoin jäsenkuntien kanssa mahdollisesta vapauttamisesta kuluvan vuoden peruspääomankoron maksamisen osalta. neuvottelujen aloittamisesta tehdään erikseen Rasekon yhtymähallituksessa. Hyväksyttiin yksimielisesti muutetun päätösehdotuksen mukaisesti. 32 PAIKALLISNEUVOTTELUT VIRKAEHTOSOPIMUKSIIN LIITTYEN SEKÄ OPETTAJIEN SIIRTYMINEN VUOSITYÖAIKAAN Kuntatyönantajat on neuvotellut sopimuksen OAJ:n kanssa opettajien uudesta määräävästä virka- ja työehtosopimuksesta, jonka mukaan ammatillisen koulutuksen järjestäjien tulee siirtyä mennessä noudattamaan uutta sopimusta. Sopimus pitää sisällään uuden ammatillisten oppilaitosten työaikajärjestelmien yhtenäistämisen, jossa osion C yhteiset määräykset ja liitteet 4-9 sekä osio E korvataan vuosityöaikajärjestelmällä osio C liite 1. Vuosityöaikaan siirtymisestä ja uuden sopimuksen käyttöönotosta on neuvoteltava paikallisesti pääsopimuksen 14 2 momentin mukaisesti. Päätöksen tekee kuitenkin työnantaja. Käyttöönotto edellyttää johdon, opettajien ja henkilöstön perehdytystä työaikasuunnittelun ja seurannan käytänteiden osalta. Neuvotteluista laaditaan muistio, joka toimitetaan Kuntatyönantajiin ennen siirtymistä. Sopimus pitää sisällään myös seuraavat palkankorotukset: yleiskorotuksella 1,17 % korotetaan tehtäväkohtaista kuukausipalkkaa tai siihen rinnastettavaa peruspalkkaa yleiskorotuksella 0,99 % korotetaan tehtäväkohtaista kuukausipalkkaa tai siihen rinnastettavaa peruspalkkaa. Euromääräiset lisät korottuvat pääsääntöisesti samoilla yleiskorotusprosenteilla 1,17 % ja 0,99 % samoin tuntipalkkiot. A 11 :n mukaiset henkilökohtaiset lisät korottuvat 1,17 % ja 0,99 %. Siirtymäkauden lisät ja henkilökohtaiset palkanlisät eivät korotu eivätkä pienene ja vuosisidonnaiset lisät korottuvat automaattisesti peruspalkan korotusten vaikutuksesta. Paikallinen järjestelyerä ,90 % - kunnallisen opetus-henkilöstön (OVTES) palkkasummasta kohdennetaan ensisijaisesti paikallisten palkkausjärjestelmien kehittämiseen,

6 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 6 / 7 tuloksellisuutta edistävien toimintojen ja tehtävien uudelleen järjestelyjen tukemiseen sekä johto- ja esimiestyön huomioimiseen. Palkkasumma otetaan mahdollisimman tavanomaiselta kuukaudelta (esim. marraskuu 2018). Työnantajan tulee neuvotella paikallisen työnantajan edustajien ja järjestön edustajien kanssa. Tavoitteena on antaa henkilöstölle tosiasiallinen vaikutusmahdollisuus ja saavuttaa yksimielisyys kuulemalla tasavertaisesti neuvotteluosapuolia. Neuvotteluista laaditaan pöytäkirja, josta käyvät ilmi osapuolten näkemykset perusteluineen. Jos yksimielisyyttä ei saavuteta, työnantaja päättää järjestelyerän käytöstä tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin ja /tai henkilökohtaisiin lisiin tai vastaaviin korotuksiin. merkitsee tilanteen tiedokseen ja päättää 1) kutsua Rasekon opettajien paikallisyhdistyksen edustajat ti klo neuvotteluun vuosityöaikaan siirtymisestä ja uuden sopimuksen käyttöönotosta, 2) nimetä johtavan rehtorin, hallintojohtajan ja yhtymähallituksen puheenjohtajan käymään neuvottelut sekä 3) valtuuttaa johtavan rehtorin ja hallintojohtajan käymään järjestelyerää koskevat neuvottelut erikseen sovittavana ajankohtana. Johtava rehtori esitteli asian. Keskusteltiin sopimuksen mukanaan tuomista muutoksista ja vaikutuksista. Lisäyksenä tuleviin kustannuksiin todettiin vielä vuonna 2019 tuleva erillinen koko kuntasektorin henkilöstöä koskeva paikallinen tuloksellisuuteen perustuva kertaerä 9,2 prosenttia varsinaisesta palkasta. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaan. 33 PEDAGOGISEN TOIMINNAN STRATEGIA (LIITE 3/2) Raision seudun koulutuskuntayhtymän pedagogisen toiminnan strategia on tarpeen päivittää muuttuneen lainsäädännön mukaiseksi. esittää valtuustolle pedagogisen toiminnan strategian päivittämistä liitteen mukaisesti. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaan. 34 MONIJÄSENISEN TOIMIELIMEN JÄSENEN VAIHTUMINEN Monijäsenisen toimielimen jäsenet nimettiin yhtymähallituksen kokouksessa. Opiskelijajäsen Katri Liuko valmistuu keväällä 2018 ja hänen tilalleen esitetään Tony Wiljam Smolenskya, joka on ilmaissut suostuvansa tehtävään. päättää, että monijäsenisen toimielimen uudeksi opiskelijajäseneksi valitaan Tony Wiljam Smolensky.

7 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 sivu 7 / 7 Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. 35 OPISKELUHUOLLON OHJAUSRYHMÄN JÄSENEN VAIHTUMINEN Opiskeluhuollon ohjausryhmän opiskelijajäsen Lassi Simolin valmistuu keväällä 2018 ja hänen tilalleen esitetään Artturi Niemeä, joka on ilmaissut suostuvansa tehtävään. päättää, että opiskeluhuollon ohjausryhmän uudeksi opiskelijajäseneksi valitaan Artturi Niemi. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. 36 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Yhtymähallituksen seuraava kokous pidetään toukokuussa Tampereelle suuntautuvan retken yhteydessä Ohjelma toimitetaan myöhemmin. päättää, että seuraava kokous pidetään erikseen sovittavassa paikassa. Keskustelu Vesa Parantainen toi terveisiä Raision kaupungin yritystapaamisesta, jossa toivottiin lisää yhteistyötä Rasekon kanssa. Johtava rehtori ottaa asian hoitaakseen. Myös muut yhtymähallituksen jäsenet antoivat positiivista palautetta ja toivat kentältä terveisiä yhteistyön sujumisesta. Jaettiin infoa toukokuun kokousmatkaan liittyen. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 3/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2017 Aika Tiistai 19.4.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 4/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2018 Aika Torstai 24.5.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 1/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2019 Aika Torstai 17.1.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika Torstai 24.5.2018 klo 16.15 17.06 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2019 Aika Torstai 24.10.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 1/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2018 Aika Torstai 25.1.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2019 Aika Torstai 28.3.2019 klo 16.15 16.50 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2018 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 1/2018 Aika Torstai 14.6.2018 klo 16.00 Paikka Oppisopimustoimiston luokka no. 148, 1. krs. Raision seudun

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2019 Aika Torstai 29.8.2019 klo 16.15 17.05 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2018 Aika Torstai 1.11.2018 klo 16.15 17.10 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 6/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2018 Aika Torstai 1.11.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika Torstai 25.1.2018 klo 16.15 17.37 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2018 Aika Torstai 22.11.2018 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Pöytäkirja 14.6.2018 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika Torstai 14.6.2018 klo 16.00 17.25 Paikka

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs (Purokatu 1, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika Torstai 17.1.2019 klo 16.15 17.06 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 17.23 Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1,

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 7/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Aika Torstai 23.11.2017 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 Aika Torstai 30.8.2018 klo 16.15 16.44 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja Ari

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 4/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2019 Aika Torstai 16.5.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola Rosmariini (Eeronkuja 3, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2017 Aika Torstai 23.11.2017 klo 16.15 17.06 Paikka Läsnä: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Ravintola

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - 1. varapuheenjohtaja Johanna Laamanen x Varajäsen Hannele Vienonen - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 2/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2019 Aika Torstai 28.2.2019 klo 16.15 - Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Henkilökohtainen palkanlisä, siirtymäkauden lisä ja henkilökohtainen lisä

Henkilökohtainen palkanlisä, siirtymäkauden lisä ja henkilökohtainen lisä KT Yleiskirjeen 17/2007 liite 4 1 (6) Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2007 2009) allekirjoituspöytäkirjan soveltamisohjeet Palkantarkistukset, järjestelyerät ja kertaerä

Lisätiedot

KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5)

KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5) KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5) Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2010 2011) allekirjoituspöytäkirjan 4 :n mukaisten palkantarkistusten soveltamisohjeet Yleistä Yleiskorotus

Lisätiedot

KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. 1 Raamisopimuksen toteuttaminen

KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. 1 Raamisopimuksen toteuttaminen KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen opetushenkilöstön

Lisätiedot

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2007 2009 ALLEKIRJOITUS 1 Sopimuksen voimassaoloaika 2 Palkantarkistukset Tämä virka- ja työehtosopimus on voimassa 1.10.2007

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymähallitus Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 6/2017 2.11.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS ESITYSLISTA 6/2017 YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2017 Aika Torstai 2.11.2017 klo 16.15

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblom x 1. varapuheenj. Antti Airikki x 2. varapuheenj. Tuulia Suominen x RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Tiistai 6.3.2018 klo 16.15 17.10 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2019 Aika Torstai 16.5.2019 klo 16.15 17.00 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos 8.2.2018 JHL:n edustajisto 15.2.2018 Hannu Moilanen/Marja Lehtonen KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUS Sopimuksen

Lisätiedot

Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 10.4.2013 25 Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio)

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs.(Purokatu 1, Raisio) RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2019 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2019 Aika Keskiviikko 25.9.2019 klo 16.30 16.50 Paikka Kutsutut: Raision seudun koulutuskuntayhtymä, hallinnon

Lisätiedot

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala -

Puheenjohtaja Ari Leinonen x Varajäsen Jukka Rantala - RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2018 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2018 Aika Torstai 22.11.2018 klo 16.15 17.20 Paikka Kutsutut: Purokatu 1, 3 krs. Raisio Puheenjohtaja

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.9.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.9.2014 1 Yhtymähallitus 16.9.2014 1 AIKA Tiistai 16.9.2014 klo 17.00-18.35 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 42 Kokousaika 24.5.2016 klo 17.00 18.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kallio Reino Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 50 Kokousaika 15.6.2016 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 Tekninen jaosto 4.4.2016 AIKA Maanantai 4.4.2016 kello 18.00-21.15 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone (Kestintie 3, 37370 Narva) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari KOKOUSKUTSU 10 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.11.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari 53

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 13) Aika 12.12.2018, klo 17:07-18:12 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2018 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2018 Aika Tiistai 11.12.2018 klo 16.00 Paikka Oppisopimustoimiston luokka no. 148, 1. krs. Raision seudun

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos 8.2.2018 JHL:n edustajisto 15.2.2018 Hannu Moilanen/Marja Lehtonen KUNNALLINEN TUNTIPALKKAISTEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUS Sopimuksen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

KT Yleiskirjeen 12/2012 liite 1. Piekkala 1 (12)

KT Yleiskirjeen 12/2012 liite 1. Piekkala 1 (12) KT Yleiskirjeen 12/2012 liite 1 Piekkala 1 (12) Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2012 2013) 1.2.2013 voimaan tulevien sopimusmuutosten soveltamisohjeet Tässä liitteessä

Lisätiedot

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2018 2019 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Sopimuksen voimassaoloaika ja sopimuksen mahdollinen irtisanominen 2 Yleiskorotukset Tämä työehtosopimus (TTES)

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 28.6.2017 70 Kokousaika 28.6.2017 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Antikainen Marita Lindgren

Lisätiedot

PÖYTYÄN ESITYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS

PÖYTYÄN ESITYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS PÖYTYÄN ESITYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS 31.10.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät 31.10.2018 klo 17.00 Riihikosken terveysasema,

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla.

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla. KUNNALLISTEN MUUSIKKOJEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisten muusikkojen virkaja työehtosopimuksen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 04.11.2015, klo 16:28-16:37 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talousarvion

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2005 2007 (TS-05) ALLEKIRJOITUS 1 Tulopoliittisen sopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella (TS-05) toteutetaan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösehdotus Yhtymävaltuusto toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika Tiistai 11.12.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Oppisopimustoimiston luokka no. 148, 1. krs. Raision

Lisätiedot

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana Yhtymähallitus 22.3.2017 33 Kokousaika 22.3.2017 klo 17.00 18.32 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku Yhtymähallitus 16.6.2016 1 AIKA Torstai 16.6.2016 klo 16.50-17.45 PAIKKA Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, 29600 Noormarkku PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Suonio-Peltosalo Elina x Puheenjohtaja Poistui 7 käsittelyn ajaksi

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Suonio-Peltosalo Elina x Puheenjohtaja Poistui 7 käsittelyn ajaksi HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika 13.2.2019 kello 17.30-18.50 Kokouspaikka Raision perhetukikeskus, Vatselantie 65 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet sivut Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous SALON SEUDUN KOULUTUS- ESITYSLISTA Julkinen Hallitus Aika 2.4.2019 klo 17:00-18:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 28.01.2016 klo 15:00-18:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Pesonen Pekka jäsen saapui klo 15.30/ 3 Kuusisto

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 7 Hallitus

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA PÖYTÄKIRJA 7 Hallitus Kokoustiedot Aika: torstai 10.11.2016 klo 18.00 19.08. Paikka: Lehtimäentie 1 D, Espoon keskus Saapuvilla olleet jäsenet: Pirjo Kemppi-Virtanen, puheenjohtaja jäsen Espoo Kaisa Alaviiri, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus Kokouksen klo 16.00 16.50 80 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Taatilantie 110 21530 Paimio

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 Elinkeinotoimikunta AIKA 27.11.2017 klo 17:00 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KOKOUSASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Nybondas-Kangas /2012. Yleiskirje on yksimielinen JUKO ry:n kanssa.

Nybondas-Kangas /2012. Yleiskirje on yksimielinen JUKO ry:n kanssa. 1 (5) Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille Lääkärisopimuksen 1.2.2013 voimaan tulevat muutokset Palkantarkistukset vuonna 2013 Yleiskorotus 1.2.2013 Lääkärisopimus on voimassa 1.1.2012 28.2.2014. Sopimuskauden

Lisätiedot