KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1"

Transkriptio

1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika klo 18:00-20:55 Paikka Puruvesi-talo, 2. kerros, kielten luokka, Pyhäjärventie 3, Kesälahti Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Arovainio Erkki 18:00-20:55 Puheenjohtaja Kaalimaa Maija 18:00-20:55 Varapuheenjohtaja Heikkinen Hannu 18:00-20:55 Jäsen Kankkunen Jukka 18:00-20:55 Jäsen Kupiainen Merja 18:00-20:55 Jäsen Pennanen Kari 18:00-20:55 Jäsen Sarvi Tuula 18:00-20:55 Jäsen Hukka Jaana 18:00-20:55 Varajäsen Puukko Mervi 18:00-20:55 Asiantuntijajäsen POISSA Auvinen Vesa Jäsen Wilén Susanna Jäsen Lamminsalo Tarja Asiantuntijajäsen, Rääkkylä Mölsä Timo Asiantuntijajäsen, Rääkkylä Haverinen Aarne Nuvan jäsen Auvinen Eeva-Liisa Kaupunginjohtaja Lahtela Esa Kh:n puheenjohtaja Saari Kaisa Kh:n edustaja MUU Konttinen-Miinalainen Lilja 18:00-20:55 Esittelijä, vs.perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Hannonen Riitta 18:00-20:55 Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Erkki Arovainio puheenjohtaja Riitta Hannonen pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukai seksi. Kiteellä, Kiteellä, Hannu Heikkinen Jaana Hukka Pöytäkirja yleisesti nähtävillä Paikka ja päivämäärä Kiteen kaupungintalon yhteispalvelupisteessä pe klo 9-15 Allekirjoitus Virka-asema: Riitta Hannonen hallintosihteeri

2 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 22 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 23 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan vuoden 2016 talousarvion toteutumisen seuranta ja raportointi / helmikuun toteuma 24 Kiteen perusasteen koulujen ja lukion kansainvälisyyssuunnitelman hyväksyminen 25 Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksujen ja maksuperusteiden sekä toimintasuunnitelman vahvistaminen alkaen 26 Nuoret takaisin kirjastoon -valtionavustus Avustus Ota kirjavinkistä vaari valtionavustus Pesäpallokenttien olosuhdevaatimukset Sivistyskeskuksen viranhaltijapäätökset ajalta Ilmoitusasiat

3 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta ehdotus Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Pöytäkirjantarkastajien valinta Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta ehdotus Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Hannu Heikkinen ja Jaana Hukka. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Hannu Heikkinen ja Jaana Hukka.

5 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan vuoden 2016 talousarvion toteutumisen seuranta ja raportointi / helmikuun toteuma 195/ /2015 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kaupunginhallitus on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion 2016 täytäntöönpano-ohjeen: Talousarvion toteutumisesta raportoidaan kaupunginhallitukselle ja lautakunnille kuukausittain. Kuukausiraportoinnin yhteydessä ennustetaan koko vuoden toteutumista. Tavoitteena on se, että mahdollisimman aikaisessa vaiheessa havaitaan toimintakatteiden ylitysuhkat ja estetään ne. Kokouksessa esitellään talousarvion 2016 helmikuun toteuma sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan tulosyksikkö ( = vastuualue ) kohtaisesti. Huomioitavaa on, että vuoden 2016 tammikuun toteumassa ei ollut lomapalkkavarauksia. Helmikuun 2016 koko sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan toteumassa jaksotetut palkat ja palkkiot jaksotetut eläkekulut jaksotetut sos.vak.maksut Talousarviossa ei tehdä varausta lomapalkkavelalle. Lomapalkkavarauksen muodostuminen perusopetuksen kohdalla: Vuonna 2015 helmikuun lomapalkkavaraus oli ilman aiemman purkua ,85 euroa ja tänä vuonna ,64 euroa. Eli summassa (purkamattomassa) ei ole juurikaan tapahtunut muutosta. Ero johtuu nyt siitä, että viime vuodelle on jäänyt tekemättä varaukset opettajien osalta marras- ja joulukuulta, joten vuodenvaihteen varauksella puretuksi summaksi jäi nyt helmikuulle tuo iso summa euroa. Jos vuodenvaihteessa olisi opettajien lomapalkkavaraus ollut mukana, se olisi lisännyt tilin 4060 menoa euroa ja vastaavasti helmikuun lopun kirjaus olisi ollut = euroa.

6 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Toimintakate Toteuma-% Opetus- ja kulttuuritoimen hallinto 17,26 % Koulukuraattoritoiminta 25,05 % Varhaiskasvatus 17,24 % Peruskoulutus 16,97 % Lukio 18,34 % Kansalaisopisto 12,97 % Kirjastotoimi 18,41 % Nuorisotoimi 9,51 % Kulttuuritoimi 17,08 % Liikuntatoimi 14,75 % Joukkoliikenne 12,37 % Sivistys- ja vapaa-aikaltk. yht. 16,95 % Tasaisen kertymän mukaan toteuma-% tammikuun lopussa on 16,67 %. Tulosalue- ja tulosyksikkölomakkeet ovat esityslistan liitteenä. Valmistelija ja esittelijä: Vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee tiedokseen sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan vuoden 2016 talousarvion helmikuun toteuman. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kiteen perusasteen koulujen ja lukion kansainvälisyyssuunnitelman hyväksyminen 124/ /2016 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kiteen kaupungin perusasteen koulujen ja lukion yhteinen kansainvälisyyssuunnitelma laadittiin erillisenä Opetushallituksen rahoittamana hankkeena. Tärkeä tekijä hankkeen taustalla oli vuonna 2013 tapahtunut Kiteen kaupungin ja Kesälahden kunnan yhdistyminen. Kahdessa toimintakulttuurissa oli eroja mm. mahdollisuuksissa valita valinnaisia kieliopintoja, osallistumisessa kansainvälisiin projekteihin ja eroissa kotouttamisprosesseissa. Edellä mainitut asiat ja kansainvälisyykasvatus laajemmassa kokonaisuudessa vaativat yhtenäistämistä, yhteisten tavoitteiden asettamista ja toimintamallien kehittämistä. Kansainvälisyyssuunnitelman laatimiseksi perustettiin työryhmä vuonna Työryhmään valittiin jäseniä Kiteen kaikilta perusasteen kouluilta ja lukiolta sekä tärkeimmistä sidosryhmistä (Keski-Karjalan kehitysyhtiö ja Kiteen evankelinen kansanopisto). Ryhmän muodostivat Jouni Ahlholm Kyösti Värri Kyösti Havukainen Arto Koponen Antti Simonen Anna-Maija Tikkanen Anu Mikkonen Jukka Melasaari Lea Kuoppala Sini Hukka Mervi Holopainen lehtori, Kesälahden koulu rehtori, Kiteen lukio rehtori, Arppen koulu rehtori, Puhoksen koulu lehtori, Kiteen lukio luokanopettaja, Hutsin koulu lehtori, Kesälahden koulu lehtori, Rantalan koulu lehtori, Arppen koulu yritysneuvoja, Keski-Karjalan kehitysyhtiö ja lehtori, Kiteen evankelinen kansanopisto. Työryhmä työskenteli yhteistyössä Kiteen OPS2016 työryhmän ja seudullisen kehittäjäopettajaverkoston kanssa. Oppilas- ja opiskelijakunnat sekä vanhemmat osallistuivat kv-suunnitelman laadintaan keväällä Strategian graafisen ilmeen suunnittelu toteutettiin oppilastyönä syksyllä Kiteen kaupungin perusasteen koulujen ja lukion kansainvälisyyssuunnitelma valmistui alkuvuodesta 2016.

8 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Uudella kansainvälisyyssuunnitelmalla luodaan Kiteen kouluille ja lukiolle yhteinen kansainvälisen toiminnan visio laaditaan kouluille ja lukiolle yhteiset kansainvälisyyskasvatuksen tavoitteet vahvistetaan kansainvälisyyskasvatuksen asemaa Kiteen koulussa ja lukiossa yhtenäistetään kaupungin eri koulujen ja lukion kansainvälisyyskasvatusta edistetään oppijoiden tasa-arvoista mahdollisuutta osallistua kansainvälisyyskasvatukseen edistetään eri kieli- ja kulttuuriryhmien tasa-arvoa ja kulttuurivaihtoa edistetään avoimen ilmapiirin kehittymistä linjataan kotouttamiseen liittyvät toimintaperiaatteet Kansainvälisyyssuunnitelmassa kuvataan kansainvälisen toiminnan rakennetta. Kiteelle muodostetaan Kiteen perusasteen koulujen ja lukion yhteinen työryhmä, joka tiedottaa, suunnittelee ja kehittää kansainvälistä toimintaa Kiteellä. Työryhmä tekee vuosittain mm. lukuvuosisuunnitelman kansainvälisyyssuunnitelman liitteeksi. Valmistelija: lehtori, Kesälahden koulu, Jouni Ahlholm, puh , jouni.ahlholm@kitee.fi Esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta hyväksyy Kiteen opetustoimen kansainvälisyyssuunnitelman. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksujen ja maksuperusteiden sekä toimintasuunnitelman vahvistaminen alkaen Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti toiminta tulee tarjota joko 570 tai 760 tuntia koulun työvuoden aikana kullekin toimintaan osallistuvalle lapselle. Perusteiden mukaisesti toimintaa voidaan järjestää keskimäärin 3 tai 4 tuntia päivässä, joko aamu- ja iltapäivätoimintana tai molempina. Kunta päättää toimintamaksun suuruudesta ja sen enimmäismäärä on määritelty alkaen perusopetuslain 48 f :n mukaisesti: 570 tunnin osalta enintään 120 /kk ja 760 tunnin osalta enintään 160 /kk. Kunta voi järjestää toimintaa myös enemmän ja määrätä 760 tuntia ylittävän ajan maksun itse. Kiteen voimassaolevan perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelman mukaan aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään 5 tuntia/päivässä, yhteensä 950 tuntia vuodessa klo välisenä aikana. Kiteen perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut ovat olleet tuntiperusteisia alkaen. Tuntiperusteisessa maksutaulukossa on peritty enimmäisiämaksua hiukan pienempää maksua 570 vuositunnin ja 760 vuositunnin kohdalta alkaen esitys maksuperusteista sisältää samat tuntirajat ja maksunjakautusmisperiaatteet kuin tällä hetkellä voimassa oleva maksuperuste. Esityslistan liitteinä on perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan tuntiperusteiset maksuperusteet ja tarkistettu perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma. Valmistelija: varhaiskasvatuksen päällikkö Eine Kettunen, puh , eine.kettunen@kitee.fi Esittelijä: sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta vahvistaa Kiteen perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksutaulukoksi ja maksuperusteiksi liitteiden mukaiset maksuperusteet ja toimintasuunnitelman alkaen. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

10 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Nuoret takaisin kirjastoon -valtionavustus 114/ /2016 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kiteen kaupunki on hakenut Itä-Suomen aluehallintovirastolta euroa valtionavustusta Nuoret takaisin kirjastoon hankkeelle. Hankkeen kustannusarvio on euroa. Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Kiteen kaupungille valtionavustusta euroa. Hankkeen toteutusaika on Hankkeen tavoitteena on nuorille suunnattuja kirjastopalveluita kehittämällä saada nuoret kiinnostumaan kirjallisuuden lukemisesta ja kirjaston tarjoamista muista mahdollisuuksista. Tarkoituksena on tiivistää kirjaston, nuorisotoimen ja koulun yhteistyötä ja osaamista tavoitteen saavuttamiseksi. Nuoret takaisin kirjastoon hankkeen kustannuspaikkana on kirjaston projektit ja projektinumerona on Projektin toteuttamisesta ja koordinoinnista vastaa kirjastotoimenjohtaja. Valmistelija: kirjastotoimenjohtaja Sinikka Panttila, puh , Esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee Nuoret takaisin kirjastoon hankkeen valtionavustuksen tiedokseen. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

11 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Avustus Ota kirjavinkistä vaari valtionavustus 115/ /2016 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kiteen kaupunki on hakenut euroa valtionavustusta Ota kirjavinkistä vaari hankkeeseen. Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Kiteen kaupungille valtionavustusta euroa. Avustus on käytettävä välisenä aikana hakemuksen mukaiseen toimintaa. Hankkeen tavoitteena on aikuisten lukuharrastuksen edistäminen ja syventäminen tuomalla kirjallisuuden sisältöjä esiin eri keinoin, mm. aikuisten kirjavinkkauksella, vertaisvinkkauksella, näyttelyillä ja kirjailijavierailuilla. Ota kirjavinkistä vaari hankkeen kustannuspaikkana on kirjaston projektit ja projektinumero on Valmistelija: kirjastotoimenjohtaja Sinikka Panttila, puh , sinikka.panttila@kitee.fi Esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee Ota kirjavinkistä vaari valtionavustuksen tiedokseen. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

12 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Pesäpallokenttien olosuhdevaatimukset 117/ /2016 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Suomen Pesäpalloliitto ry on lähestynyt Kiteen kaupungin liikunta-asioista vastaavaa lautakuntaa tiedotteella, joka koskee pesäpallokenttien olosuhdevaatimuksia Superpesiksen, Ykköspesiksen ja suomensarjan sarjatasojen osalta vuosien (2018) välisenä aikana. Tiedotteen mukaan miesten superpesiksessä katetut katsomot (1 500 paikkaa) ovat pakollisia vuodesta 2017 alkaen. Tällä hetkellä Kiteen Rantakentällä, jossa Kiteen Pallo 90 ry pelaa miesten superpesistä, ei ole käytössä katettua katsomoa. Muut Pesäpalloliitto ry:n asettamat olosuhdevaatimukset miesten superpesiksen osalta ovat Kiteen Rantakentällä pääosin kunnossa. Suomen Pesäpalloliitto ry:ltä saadun tiedon mukaan Kiteen Pallo -90 ry:n on mahdollista anoa poikkeuslupaa vuodelle 2017 pelaamiseen superpesiksessä, vaikka 1500 hengen katettua katsomoa ei pesäpallostadionilta löydy. Poikkeusluvan saamiseksi Suomen Pesäpalloliitto ry edellyttää, että pesäpallon olosuhdevaatimuksia (katetut katsomot) koskevat suunnitelmat etenevät Kiteen kaupungissa jatkoa ajatellen. Rantakentän katsomorakenteiden muutostöihin on järkevä palata vuoden 2017 talousarviovalmistelun yhteydessä. Liitteenä Suomen Pesäpalloliitto ry:n tiedote pesäpallokenttien olosuhdevaatimuksista vuosien (2018) välisenä aikana. Valmistelija: vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, puh , Esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee pesäpallokenttien olosuhdevaatimukset tiedokseen ja palaa asiaan vuoden 2017 talousarvion valmistelun yhteydessä. saatetaan tiedoksi tekniselle lautakunnalle. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

13 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Sivistyskeskuksen viranhaltijapäätökset ajalta /12.00/2016 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalle tiedoksi saatetaan sivistyskeskuksen viranhaltijapäätökset ajalta luettelot viranhaltijoittain ovat esityslistan liitteenä. Valmistelija ja esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee viranhaltijapäätökset tiedokseen ja päättää, että se ei käytä kuntalain 51. :n mukaista otto-oikeutta päätöksiin. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

14 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Ilmoitusasiat Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalle on saapunut seuraava ilmoitusasia: Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta on kokouksessaan merkinnyt kaupunginhallituksen antaman vuoden 2016 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen tiedokseen ja antanut sivistystoimen tulosalueille ja tulosyksiköille taloudenhoidossa noudatettavaksi liitteenä olevan listauksen tulosalueiden käyttövaltuudet ja hankintarajat sekä laskujen hyväksyjät ja vastaanottajat. Edellä olevaan on tehty muutos alkaen: Hutsin ja Puhoksen koulujen laskujen tiliöinnin hoitaa Kesälahden koulusihteeri Pirjo Kaksonen. Järjestely vapauttaa koulun rehtorin aikaa koulun pedagogiselle ja muulle hallinnolliselle työlle ja johtamiselle. Valmistelija ja esittelijä: vs. perusopetuksen rehtori, sivistysjohtaja Lilja Konttinen-Miinalainen, puh , lilja.konttinen-miinalainen@kitee.fi ehdotus Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2015 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 03.06.2015 klo 18:00-18:50 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

3010 Koulukuraattoritoim. Hanne-Mari Pöyhönen Samat kuin päättävät ja Riitta Hannonen Riitta Hannonen Riitta Hannonen

3010 Koulukuraattoritoim. Hanne-Mari Pöyhönen Samat kuin päättävät ja Riitta Hannonen Riitta Hannonen Riitta Hannonen 1 LIITE : Sivistys- ja vapaa-aikaltk 28.01.2016 6 S I V I S T Y S- JA V A P A A - A I K A L A U T A K U N T A : Laskujen hyväksyjät, käyttövaltuudet ja hankintarajat sekä laskujen vastaanottajat vuonna

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2015 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 06.08.2015 klo 18:00-18:40 Paikka Rantapirtti, Kantosyrjäntie 3, 82500 Kitee Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Arovainio

Lisätiedot

S I V I S T Y S- JA V A P A A - A I K A L A U T A K U N T A

S I V I S T Y S- JA V A P A A - A I K A L A U T A K U N T A 1 LIITE : Sivistys- ja vapaa-aikaltk 26.01.2017 3 S I V I S T Y S- JA V A P A A - A I K A L A U T A K U N T A : Laskujen hyväksyjät, käyttövaltuudet ja hankintarajat sekä laskujen vastaanottajat vuonna

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2016 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 08.09.2016 klo 19:30-19:58 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

LIITE : Sivistys- ja vapaa-aikaltk

LIITE : Sivistys- ja vapaa-aikaltk 1 S I V I S T Y S- JA V A P A A - A I K A L A U T A K U N T A : Laskujen hyväksyjät, käyttövaltuudet ja hankintarajat sekä laskujen vastaanottajat vuonna 2015 Sijaisuusjärjestelyissä noudatetaan muutoksista

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/2016 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 07.12.2016 klo 15:00-18:30 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginvaltuuston kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 26.01.2017 klo 18:00-18:38 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

2/ Pöytäkirja Protokoll. Suomenkielinen koulutusjaosto. Aika/Tid , Klo/Kl. 17:00-17:50 Paikka/Plats Kunnanhallituksen kokoushuone 1

2/ Pöytäkirja Protokoll. Suomenkielinen koulutusjaosto. Aika/Tid , Klo/Kl. 17:00-17:50 Paikka/Plats Kunnanhallituksen kokoushuone 1 2/2015 1 Suomenkielinen koulutusjaosto Aika/Tid 09.03.2015, Klo/Kl. 17:00-17:50 Paikka/Plats Kunnanhallituksen kokoushuone 1 Osallistujat/Deltagare Nimi/Namn Klo/Kl. Tehtä vä/uppg Läsnä/Närv. Rope Maarit

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 Aluejohtokunta Aika 15.12.2016 klo 17:35-17:55 Paikka Kesälahti-talo, Puruvesi-sali Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Lipsanen Pentti 17:35-17:55 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 Kokousaika Tiistai 18.30 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Kröger

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:55 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 2 / 2015

Sivistyslautakunta 2 / 2015 KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Sivistyslautakunta 2 / 2015 Kokousaika 17.3.2015 klo 18:00 Kokouspaikka Mäntyharjun kunnanvirasto, kokoushuone Lahna Kokousen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika, klo 17:30-19:00 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 14 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 20.04.2016 klo 17:00-20:17 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 17:00-20:17

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Aika 8.12.2015 klo 15:03 18:15 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 36 37 38 39 40 41 Tilintarkastusyhteisön väliraportin

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Aika 25.11.2014 klo 15:10 17:30 Paikka Kylmälahden leirikeskus Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 34 35 36 37 38 39 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.10.2014 Kaupungin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:15 Paikka Kaupungintalon kabinetti, 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 06.03.2017 klo 16:00-16:40 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Pykäläinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1.krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(12)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(12) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(12) Vapaa-ajanlautakunta 29.09.2016 AIKA 29.09.2016 klo 18:00-20:20 PAIKKA Haapamäen huone, Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 0 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 10:05-11:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KAUSTISEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Musiikkilukion johtokunta 23.01.2017 AIKA 23.01.2017 klo 18:00-19:40 PAIKKA Kaustisen musiikkilukio OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Eteläperä Karita 18:00-19:40

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (7) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:35 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Sivistyslautakunta Aika 05.12.2017 klo 09:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-15:50 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 13.03.2017 klo 15:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2014 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2014 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2014 1 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Aika 11.02.2014 klo 18:00-19:05 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:00 Paikka Aikuissosiaalityön yksikkö, Sairaalakatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Asiat

Lisätiedot

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Maaningan pitäjäraati

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Maaningan pitäjäraati 1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 17:15-19:30 Paikka Maaninkajärven koulu, lukusali 1 kerros Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2017 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.1.2017 klo 16.00-17.45 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 21.03.2017 klo 14:00-17:00 Paikka Iisalmen Sairaala, kokoushuone Salmi, 2 kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Esityslista 7/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Esityslista 7/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Esityslista 7/2016 1 Aika 15.12.2016 klo 17:00 Paikka Kesälahti-talo, Puruvesi-sali Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnä Mikonsaari Petri puheenjohtaja Lipsanen Pentti varapuheenjohtaja Kosonen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI ESITYSLISTA 4/ PAIKKA Hotelli Merihovi, Enkeli-sali, 2. kerros, Keskuspuistokatu 6-8, KEMI

LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI ESITYSLISTA 4/ PAIKKA Hotelli Merihovi, Enkeli-sali, 2. kerros, Keskuspuistokatu 6-8, KEMI LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA Keskiviikko klo 15:30 PAIKKA Hotelli Merihovi, Enkeli-sali, 2. kerros, Keskuspuistokatu 6-8, 94100 KEMI KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 37 Laillisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 47 Tarkastuslautakunta 2013-2016 08.12.2015 AIKA 08.12.2015 18:00-19:37 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 49 34

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Vapaa-aikalautakunta 01.03.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2015 3 2 Saatavien poisto 4 3 Mainostilan myynti Maijamäen

Lisätiedot

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Aika 28.9.2016 klo 14:00 17:35 Paikka Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Käsitellyt asiat:

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.07.2015 klo 11:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs.

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 07.03.2019 kello 14:00-16:22 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2012 Sivistyslautakunta 07.08.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 07.08.2012 klo 18.00 19.10 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1

Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Aika klo 10:00 Paikka Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 8 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 9

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 Tarkastuslautakunta 19.12.2017 Aika 19.12.2017 klo 15:00-18:38 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot