KOHTAAMINEN 2017! YHTEYSHENKILÖN OHJE KUVA: Harri Halmejärvi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOHTAAMINEN 2017! YHTEYSHENKILÖN OHJE KUVA: Harri Halmejärvi"

Transkriptio

1 KOHTAAMINEN 2017! KUVA: Harri Halmejärvi YHTEYSHENKILÖN OHJE

2 HEI! Hienoa, että olet ryhtynyt Kohtaamisen yhteyshenkilöksi! Kohtaamisessa tänä vuonna nimenomaan lippukunta toimii osana suurempaa joukkoa. Olet siis tärkeässä asemassa nostattamassa lippukunnan Kohtaamis-henkeä. Kiiriiköön sinunkin lippukuntasi huuto pitkin Helsingin katuja. Kohtaamisessa pääohjelmana on partioparaati Senaatintorilta Kansalaistorille. Lisäksi mukana on vapaaehtoinen Yrjönpäivän kirkko aamupäivällä ja lippukuntakohtainen ohjelma partioparaatin jälkeen. Partioparaatiin kukin lippukunta voi osallistua omalla tyylillään, joko perinteisen virallisen partioasun mukaisesti tai modernimmalla tavalla. Näytetään kuitenkin, että lippukuntamme on yhtenäinen joukko. Ja että meillä on siisti meininki! Pyrimme tekemään sinun tehtäväsi yhteyshenkilönä mahdollisimman helpoksi. Lue oheinen tehtävälista läpi ja olet jo pitkällä! Kohtaamisiin Tiia ja Panu Kuva: An tti Jalo KOHTAAMISEN JOHTAJAT

3 YHTEYSHENKILÖN TEHTÄVÄLISTA: Lue tämä ohje läpi. Jos et vielä ole Kuksassa Kohtaamisen yhteyshenkilönä, pyydä jäsenrekisterinhoitajaa tai lippukunnanjohtajaa merktsemään sinut yhteyshenkilöksi. Keskustele lippukunnan johtajiston kanssa, mitä teette paraatin jälkeen ja osallistutteko Yrjönpäivän kirkkoon. Varaa tarvittaessa paikka iltapäivän ohjelmaan. Selvitä, miten pääsette Helsingin keskustaan ja takaisin. Sovi lippukunnanjohtajan / rahastonhoitajan kanssa, jos keräätte osallistumismaksun, ja miten se tapahtuu. Hae materiaalipankista ilmoittautumiskirjeen pohja ja muokkaa se vastaamaan lippukuntasi valintoja. Huolehdi, että kaikki lippukuntalaiset saavat ilmoittautumiskirjeen ajoissa. Lähetä se esimerkiksi sähköpostilistalle ja vie kololle / ryhmänjohtajille jaettavaksi. Kysy samalla esimerkiksi vanhempien sähköpostilistalta, olisiko joku kiinnostunut tulemaan Kohtaamiseen talkoohommiin, esimerkiksi liikenteenohjaajaksi. Kerää ilmoittautumiset. Ilmoita lippukuntasi Kuksaan mennessä. Jos vanhemmissa ei ollut halukkaita talkoolaisia, kysele lippukunnan johtajistosta ja ilmoita yhteystiedot Kuksaan. Selvitä, missä lippukunnan kyltti, lippu ja kantovyö ovat. Sopikaa, ketkä kantavat kylttiä ja lippua. Seuraa sähköpostistasi Kohtaamisen tiedotteita. Pari viikkoa ennen Kohtaamista lähetä ilmoittautuneille tai yleiselle listalle muistutus ja mahdollisesti tarkennetut tiedot Kohtaamispäivänä tavatkaa sovitussa paikassa ja tulkaa lippu hulmuten mukaan! Kuva: Lasse Roiha

4 KOHTAAMISEN OHJELMA YRJÖNPÄIVÄN JUMALANPALVELUS Partiolaisten ja muiden seurakuntalaisten yhteinen jumalanpalvelus pidetään klo 10 Helsingin Tuomiokirkossa. Yrjönpäivän kirkko on kaikenikäisten jumalanpalvelus. Jumalanpalvelus kestää osallistujamäärästä riippuen reilun tunnin. Jumalanpalveluksen jälkeen kryptassa on tarjolla kirkkokahvit ja pullat. Aikaa on myös omien eväiden syömiseen tai voitte halutessanne käydä syömässä lähistöllä. Jumalanpalveluksen aikana Senaatintorilla jo valmistaudutaan partioparaatia varten. Ilmapalloja täytetään, ilmoittautumispistettä ja tavaraparkkia rakennetaan. PARAATIKATSELMUS JA PARTIOPARAATI Lippukunnat ilmoittautuvat Senaatintorilla klo Huudot raikaavat pitkin toria, liput hulmuavat ja kaikki varmasti näkevät, että partiolaiset ovat paikalla. Senaatintorilla on lyhyt yhteinen ohjelmaosuus, jonka jälkeen suuntaamme paraatireitille kohti Kansalaistoria. Viimeistenkin marssijoiden pitäisi saapua Kansalaistorille klo 14 mennessä. Reput ja muut tavarat voi jättää partioparaatin ajaksi Senaatintorille vartioituun tavaraparkkiin. Tavaraparkki mahdollisesti siirtyy autokyydillä Kansalaistorille, mutta tästä tiedotamme myöhemmin. LIPPUKUNTAKOHTAINEN OHJELMA Partioparaatin jälkeen on aika suunnata oman lippukunnan kanssa kohti iltapäivän ohjelmaa. Tutustutteko museoiden aarteisiin vai Suomenlinnan kevääseen vai kenties seikkailupuistoon? Osa kohteista on maksullisia, ja niihin mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä. Katso tarkemmat kohteet ja niiden ilmoittautumisohjeet seuraavalta sivulta. ILMOITTAUTUMINEN JA KOHTAAMISEN HINTA Virallinen ilmoittautuminen tehdään lippukunnittain niin, että Kohtaamisen yhteyshenkilö ilmoittaa omalla PartioID:llään, kuinka monta osallistujaa lippukunnasta osallistuu. Nimiä ei kerätä tähän ilmoittautumiseen. Osallistujalistat lippukunta toimittaa ilmoittautuessaan Senaatintorilla. Lippukunta voi tehdä oman Kuksa-tapahtuman (esim. MäMe-Kohtaaminen), jos lippukunnan tarvitsee laskuttaa esimerkiksi matkustuksesta koituvia kuluja osallistujilta. Kohtaamiseen osallistumisesta lippukunnalta peritään lippukunnan virallisen jäsenmäärän mukaan porrastettu maksu. Maksulla katetaan Kohtaamisen kuluja. Osan kuluista maksavat PäPa ja Uudenmaan partiopiiri suoraan. Lippukunnan jäsenmäärä Hinta KYSYTTÄVÄÄ Ota yhteyttä Kohtaamisen johtajiin Tiia Wahlroos ) ja Panu Kantola ).

5 PARTIOPARAATIN JÄLKEINEN OHJELMA Partioparaatin jälkeen kukin lippukunta siirtyy etukäteen valitsemaansa ja ilmoittamaansa ohjelmaan. Olemme neuvotelleet eri paikkojen kanssa alennuksia ja varausjärjestelyitä. Lista täydentyy vielä, ja valmis lista toimitetaan kohtaamisen yhteyshenkilöille sähköpostilla viimeistään 6.3. Monissa paikoissa osallistujien määrä on rajattu. Toimi siis nopeasti! Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksaan Kohtaamisen ilmoittautumisen yhteydessä. KANSALLISMUSEO Museo täynnä Suomen historian aarteita. Työpaja Vintissä voit tutustua historiaan itse tekemällä. ( Hinta: partiohuivi kaulassa ilmaiseksi Mahtuu: noin 300 TRAMPOLIINIPUISTO RUSH Rush Helsingissä on 2800 neliömetriä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. ( Hinta: Partiolaisille alennus Mahtuu: hlö HUIMALA SUOMENLINNA Suomenlinna tarjoaa aimo annoksen historiaa ja ulkoilmaa. ( Hinta: Helsingin sisäinen matkalippu Mahtuu: paljon Huimala tarjoaa monipuoliset reippailut monenlaiselle porukalle. ( Hinta: Partiolaisille alennus Mahtuu: noin 300 Ä T A T LIS KATSOJILLE! Y Y T N YDE Senaatintorin laitamilta on hyvä seurata ohjelmaa torilla. Tarkka marssireitti on vielä avoin, mutta tiedotamme siitä ja sopivista katselupaikoista myöhemmin. Partioparaatin jälkeen on mahdollista osallistua soitinyhtye Puhalluksen Partiokiltakonserttiin klo Balderin salissa Aleksanterinkatu 12 (Senaatintorin vieressä, tämä ei sovellu kokonaisille lippukunnille). Liput 25 euroa partiojohtajakoulutuksen hyväksi. Tiedustelut ja varaukset nanna.katavisto@kolumbus.fi. MANNERHEIM-SOLJISTA Mannerheim-soljet jaetaan tänä vuonna Senaatintorin portailla ennen paraatia olevassa yhteisessä ohjelmassa. Lippukunta voi toki halutessaan jakaa soljet myös omassa tilaisuudessaan. Päättäkää kummin haluatte toimia: Jos hakijalle on postitettu vain luovutuskirja, on merkki Partioasemalla odottamassa Kohtaamisessa jakoa. Jos tämä on ok, ei tarvitse tehdä mitään. Jos haluatte jakaa merkin itse, laita sähköpostia piiritoimistolle Hanna Hietikolle (hanna.hietikko@partio.fi). Jos hakijalle on postitettu luovutuskirja ja solki, mutta haluatte soljen jaettavan Kohtaamisessa, tuo tai lähetä postissa pelkkä merkki piiritoimistolle Hanna Hietikolle. Mannerheim-solkia hakeneille laitetaan myöhemmin lisäinfoa sähköpostilla solkien jakamisesta Kohtaamisessa.

6 KOHTAAMISEN PIKKUPESTEJÄ Kohtaaminen ei synny itsestään ja toivoisimmekin, että jokainen lippukunta osallistuu sen tekemiseen jollain panoksella. Tekijän ei tarvitse olla partiolainen. Mikä olisikaan parempi tilaisuus värvätä sudenpennun vanhempi mukaan toimintaan! Katsokaa lippukunnan johtajiston kanssa yhdessä alla olevia pestejä ja pohtikaa, voisitteko hoitaa jotain niistä. Ja jos voisitte tehdä hieman enemmänkin, ottakaa yhteyttä Tiiaan tai Panuun. Ilmoittaumiskatoksen pystyttäjä, tavaraparkin rakentaja (klo ) Yrjönpäivän Kirkon aikana Senaatintorille pystytetään tarvittavat katokset, kyltit yms. Ilmapallon täyttäjä (klo ) Senaatintorilla täytetään ilmapalloja Heliumilla Vastaanottolavan rakentaja (klo 10 12) Paraatin vastaanottolavan rakennus. Avustaja Yrjönpäivänkirkossa (klo ) Avustajia tarvitaan mm. jakamaan laulumonisteita, lukemaan rukouksia ja Raamatun tekstejä, kantamaan kolehtia. Avustajana voivat toimia kaikenikäiset partiolaiset. Ilmoittautumispisteen hoitaja (klo ) Otat vastaan lippukuntien ilmoittautumisia Senaatintorilla. Järjestyksenvalvoja (klo ) Toimit järjestyksenvalvojana. Järjestyksenvalvojakortti tarvitaan. EA-tyyppi (klo ) Vastaatte yhdessä tapahtuman ensiavusta. Suomen lipun kantaja (klo ) Kannat Suomen lippua Senaatintorilla ja partioparaatissa. Partioasu. Liikenteenohjaaja (klo ) Ohjaat liikennettä paraatireitin varrella. Vähintään B-ajokortti. Tavaraparkin hoitaja (klo ) Hoidat tavaraparkkia. Senaatintorilla purkaja (klo ) Huolehdit Senaatintorin katoksien yms. purkamisesta ja siistimisestä. Ehdit osallistua paraatiin ennen tätä hommaa. Vastaanottolavan purkaja (klo ) Huolehdit vastaanottolavan purkamisesta. Ehdit osallistua paraatiin ennen tätä hommaa.

7 PARTIO.FI/ MATERIAALIPANKKI -> PIIRIT -> PÄPA/UUSIMAA -> PARTIOVIIKKO JA MUOKKAA! MUOKATTAVAT POHJAT MATERIAALIPANKISSA!

8 NÄHDÄÄN KOHTAAMISESSA! nen ko Raiku Kuva: Es TOINEN INFOP A JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ? KETTI TULOSSA Mikäli epäselvyyksiä tulee, kannattaa vierailla nettisivuilla: päpa.fi/partioviikko tai uusimaa.partio.fi/partioviikko Kohtaamisen johtajat Panu Kantola ja Tiia Wahlroos vastavat myös mielellään kysymyksiin: panu.kantola@partio.fi ja tiia.walhroos@partio.fi!!

KOHTAAMINEN 2017! OSALLISTUJAN OHJE KUVA: Harri Halmejärvi

KOHTAAMINEN 2017! OSALLISTUJAN OHJE  KUVA: Harri Halmejärvi KOHTAAMINEN 2017! OSALLISTUJAN OHJE KUVA: Harri Halmejärvi WWW.PARTIOVIIKKO.FI TERVEHDYS, Hienoa, että olet tulossa kanssamme Kohtaamiseen! Sinun ja meidän lisäksi meitä on yhteensä yli 3100 osallistujaa

Lisätiedot

KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy!

KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy! KevAAn partiokohokohta, eli Kohtaaminen, lahestyy! Lauantaina 27.4. Helsingissä tärähtää, kun kaikki Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan partiolaiset kokoontuvat yhteiseen partiopäivään, eli Kohtaamiseen. Tämä

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

KOHTAAMINEN 2016 YHTEYSHENKILÖN OHJE. @Partioviikko #partioviikko #partioscout. facebook.com/partioviikko

KOHTAAMINEN 2016 YHTEYSHENKILÖN OHJE. @Partioviikko #partioviikko #partioscout. facebook.com/partioviikko KOHTAAMINEN 2016 YHTEYSHENKILÖN OHJE @Partioviikko #partioviikko #partioscout facebook.com/partioviikko Tätä kaikkea on kohtaaminen 2016: Aamupäivä klo 11-14 Tänä vuonna PäPa hostaa kansallista kirkkopyhää,

Lisätiedot

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN TAMMILEIRI XVII AARNIVALKEA SUDENPENTUJEN OMA PIIRILEIRI Seitsemästoista Tammileiri järjestetään kesäkuussa 6.-9. päivä Sauvon Ahtelassa Turun kaupungin leirikeskuksessa.

Lisätiedot

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI OLETHAN JUURI SINÄ TULOSSA TEMPUS18- LEIRILLE? Piirileiri kokoaa Pohjanmaan Partiolaiset aikamoiseen seikkailuun kesällä 2018. Leirille pääsevät osallistumaan kaikki ikäkaudet

Lisätiedot

KOHTAAMINEN 2015 SUNNUNTAINA 26.4.2015. Hei juuri sinä, Kohtaamiskontakti!

KOHTAAMINEN 2015 SUNNUNTAINA 26.4.2015. Hei juuri sinä, Kohtaamiskontakti! Partioviikko 20. 26.4.2015 Kohtaamiskontaktin info @Partioviikko #partioviikko #partioscout facebook.com/partioviikko 26.4.2015 Kohtaaminen KOHTAAMINEN 2015 SUNNUNTAINA 26.4.2015 Hei juuri sinä, Kohtaamiskontakti!

Lisätiedot

KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus)

KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus) KEVÄÄN 2014 TIEDOTUSKIRJEET: (Pääsiäisleiri, Kohtaaminen, Suurjuhla, Lapinvaellus) SINUT ON KUTSUTTU mukaan matkalle Hollywoodiin! Pääsiäinen on jo pian nurkan takana ja niin on taas Rastipartion vuotuisen

Lisätiedot

HUOMIOITAVAA SAVUILMOITTAUTUMISESSA

HUOMIOITAVAA SAVUILMOITTAUTUMISESSA HUOMIOITAVAA SAVUILMOITTAUTUMISESSA Savuilmoittautumisen tekee lippukunnan Ryskääjä. Ilmoittautumista varten Ryskääjä tarvitsee savun johtokolmikossa toimivien johtajien jäsennumerot. 14.3. mennessä tulee

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN 3.2.2016 vj Oikeudet: huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa. Huoltajalla,

Lisätiedot

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Sudenpentujen päiväretki Korkeasaareen Kaikki TaMen sudenpennut tekevät päiväretken Korkeasaareen 9.4. Lisätietoa tapahtumakirjeliitteessä.

Lisätiedot

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE TEKIJÖILLE JA LÄHIJOHTAJILLE

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE TEKIJÖILLE JA LÄHIJOHTAJILLE AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE TEKIJÖILLE JA LÄHIJOHTAJILLE TAMMILEIRI XVII AARNIVALKEA Sudenpentujen oma piirileiri! Seitsemästoista Tammileiri järjestetään kesäkuussa 6.-9. päivä Sauvon Ahtelassa Turun

Lisätiedot

~ 1-vuotissynttärit ~ ~ Paraati ~ ~ Lipunnaulaus ~

~ 1-vuotissynttärit ~ ~ Paraati ~ ~ Lipunnaulaus ~ ~ 1-vuotissynttärit ~ ~ Paraati ~ ~ Lipunnaulaus ~ 27.9.2008 Kuopiossa Tämä asiamiesohje lähetetään lippukunnanjohtajalle, mikäli lippukunta ei ole ilmoittanut synttärimestaria. ASIAMIESOHJE 1I Tervetuloa

Lisätiedot

Jäsenlaskutus Kuksassa

Jäsenlaskutus Kuksassa Jäsenlaskutus Kuksassa SISÄLLYSLUETTELO 1. Jäsenlaskutusaikataulu... 2 Uudet jäsenet... 2 Kevätkaudella (tammikuu-heinäkuu) liittyvät jäsenet... 2 Syyskaudella (elokuu-joulukuu) liittyvät jäsenet... 2

Lisätiedot

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu Tiedotuskanava Merituulen tiedotuslehti koteihin syyskuu - lokakuu Tärkeitä puhelinnumeroita Kokoontumisajat Tulevat tapahtumat Syksyntapahtumia Merituulessa tapahtuu Tuisku 2015 MERITUULI Lisää tietoa

Lisätiedot

LEIRILIPPUKUNTAILMOIT- TAUTUMINEN KUKSASSA

LEIRILIPPUKUNTAILMOIT- TAUTUMINEN KUKSASSA LEIRILIPPUKUNTAINFO 4 MARRASKUU 2018 TÄSSÄ INFOSSA LEIRILIPPUKUNTAILMOITTAUTUMINEN KUKSASSA ILMOITTAUTUMISOHJE OHJE IKÄKAUDEN VALINNASTA SAMOAJA- JA VAELTAJALUOTSIEN OPPAAT LISÄTIETOA PERHELEIRISTÄ ILVES19

Lisätiedot

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0 Monen vuoden tauon jälkeen Susiveikot lähtee ikiomalle kesäleirille Bengtsårin saareen Hangon edustalle. Saarella odottaa huikea seikkailu täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Et varmasti halua jäädä rannalle

Lisätiedot

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä LOKAKUU 2018 Illat pimenevät ja kelit kylmenevät, ja se jos mikä antaa syyn puhua ensi kesästä! Sinun kanssasi kesäfiilistä nostattaa kuukausittain ilmestyvä ryskeposti Rusahdus, joka tarjoaa paljon hyödyllistä

Lisätiedot

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE LIPPUKUNNILLE TAMMILEIRI XVII AARNIVALKEA Sudenpentujen oma piirileiri Hei Tammileiri XVII Aarnivalkean yhteyshenkilö! Tammileiri vuosi starttaa helmikuussa aukeavalla ilmoittautumisella.

Lisätiedot

Jäsenrekisterinhoitaja Lippukunnanjohtaja Sihteeri Akela/Sampo (voivat lisätä huoltajan jäsenelle, mutta eivät voi luoda uutta)

Jäsenrekisterinhoitaja Lippukunnanjohtaja Sihteeri Akela/Sampo (voivat lisätä huoltajan jäsenelle, mutta eivät voi luoda uutta) 15.3.2017 vj Oikeus: Jäsenrekisterinhoitaja Lippukunnanjohtaja Sihteeri Akela/Sampo (voivat lisätä huoltajan jäsenelle, mutta eivät voi luoda uutta) HUOLTAJAN LISÄÄMINEN Lippukunnat voi lisätä alaikäisille

Lisätiedot

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisteri Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä. Kuksaan on luotu oma profiili sekä partiolaisille että alaikäisten partiolaisten

Lisätiedot

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN 1.6.2016 LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN Hei piireihin! Tämä on Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3, joka käsittelee uuden työnjaon jalkautusta lippukuntiin.

Lisätiedot

Hei! klo marssiharkat kaikille ikäkausille Hannunniitun kololla. Partioasu.

Hei! klo marssiharkat kaikille ikäkausille Hannunniitun kololla. Partioasu. 1.4.2016 Hei! Huhtikuun tärkeimmät partiotapahtumat ovat lupauksenanto ja partioparaati, joihin osallistumme koko lippukunnan voimin. Lisätietoa näistä tapahtumista sekä pukeutumisesta löydät tämän kirjeen

Lisätiedot

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista!

Muistakaa merkitä Kuksaan lippukuntanne oma Framil-yhteyshenkilö. Näin ette jää paitsi uusimmista Framil-uutista ja tärkeistä infoista! FRAMIL 2018 -INFOPAKETTI AIKATAULU Framil 2018 -tapahtuma järjestetään Porin Kirjurinluodolla 8. 10.6.2018. Lippukunnat hoitavat kuljetuksensa joko itsenäisesti tai yhdessä muiden lippukuntien kanssa.

Lisätiedot

JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY

JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY 15.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja jäsenrekisterinhoitaja sihteeri JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY Liity partioon sivuston kautta tulee partioon paljon uusia jäseniä. Palvelun kautta lippukunnan

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 9.10.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN ANSIOMERKKIOHJE

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN ANSIOMERKKIOHJE LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN ANSIOMERKKIOHJE Lounais-Suomen Partiopiiri ry Ansiomerkkitoimikunta 2018. Ansiomerkkiohje on tullut voimaan 1.10.2018. Tämän Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n Ansiomerkkiohjeen

Lisätiedot

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009

epostia Jyväskylän Versojen koteihin 2.12.2009 . (tulostettava pdf-versio) sivu 1(5) Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Su 6.12. klo 16 Partiolaisten harjoitukset alkavat jo klo 15.15 Olethan silloin paikalla! Jyväskylän vapaaseurakunnassa (Puutarhakatu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY 1(5) Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Mankkaan Eräsusien seitsemäntenätoista toimintavuotena jatkamme uuden ohjelman toteuttamista ja tulemme

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 15.3.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kursseja voi anoa yhdistyksessä yhdistyskäyttäjä, jolla on yhdistyksen sääntöjen mukainen oikeus anoa kursseja (esim nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö).

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Tietoa JyVe johtajille. Suosittelen lukemaan, olitpa ryhmänjohtaja tai muu (enemmän tai vähemmän) aktiivi

Tietoa JyVe johtajille. Suosittelen lukemaan, olitpa ryhmänjohtaja tai muu (enemmän tai vähemmän) aktiivi + Tietoa JyVe johtajille Suosittelen lukemaan, olitpa ryhmänjohtaja tai muu (enemmän tai vähemmän) aktiivi + Tapahtuu lähitulevaisuudessa n Versojen Hiljaiset päivät Hämeenlinnassa 20.-22.3. n Seikkailijat

Lisätiedot

VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT

VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT VIRALLINEN PARTIOASU JA PARTIOPAIDAN MERKIT MIKAELIN SINIKELLOT 2015 SUDENPENNUN PARTIOASU Asuun kuuluu: Partiopaita = tummansininen college-paita o Paitoja myydään mm. partiokaupassa Partiohuivi = kirkkaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Toimintasuunnitelma vuodelle 2008 MANKKAAN ERÄSUDET RY Sivu 1/5 Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Mankkaan Eräsusien viidettätoista toimintavuotta leimaavat uudistuksen tuulet. Tavoitteena on ottaa syksyllä 2008 käyttöön Suomen Partiolaisten

Lisätiedot

Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN

Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN Vinkit lippukunnille KOULU- TAI PÄIVÄKOTIVIERAILUN TEKEMISEKSI ESIKOULUJEN PARTIOVIIKKO & KOULULAISTEN PARTIOSEIKKAILU PA RT I O.F I/PA RT I O S E I K KA I L U PA RT I O.F I/E S I KO U L U T TOIMITTANUT:

Lisätiedot

JÄSENKIRJEEN LÄHETTÄMINEN

JÄSENKIRJEEN LÄHETTÄMINEN 6.10.2015 vj JÄSENKIRJEEN LÄHETTÄMINEN Pyydän lippukuntien jäsenrekisterinhoitajien apua jäsenkirjeen lähettämiseksi omalle lippukunnalleen. Itseltäni ei viestin lähettäminen onnistunut tiedoston kasvettua

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Tämän Lounais-Suomen Partiopiirin ansiomerkkiohje -vihkosen lisäksi partion ansiomerkkijärjestelmää kuvaa Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n Partiolaisten

Lisätiedot

Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa

Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa Partiotahti ČUOVÂ VALO Inarissa 3 4.2.2018 Inarissa valmistaudutaan kovalla tohinalla Lapin partiopiirin 2018 partiotahtiin, joka kantaa nimeä ČUOVÂ VALO. Inarin tunturisudet järjestävät partiotahdin johtajinaan

Lisätiedot

NÄIN SAAT LISÄÄ JOHTAJIA. Lätzä ja Petra 19.1.2012

NÄIN SAAT LISÄÄ JOHTAJIA. Lätzä ja Petra 19.1.2012 NÄIN SAAT LISÄÄ JOHTAJIA Lätzä ja Petra 19.1.2012 Missä mennään? Partiolaisten jäsenmäärä on laskenut rajusti muutamassa vuodessa Nyt SP:ssä jäseniä n. 55 000 Samanlaisella kehityksellä, 10 vuoden kuluttua

Lisätiedot

UUSI JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA

UUSI JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA 1/5 19.8.2015 KUILUN KULKIJAT RY Pihatie 24 71820 PÖLJÄ «Sukunimi» «Etunimet» «Katuosoite» «Postinumero» «Postipaikka» Olemme koonneet tähän kirjeeseen Kulukijoiden syksyn ohjelmaa. Toimintaa on tarjolla

Lisätiedot

KULKUE ja PUISTOJUHLA

KULKUE ja PUISTOJUHLA KULKUE ja PUISTOJUHLA 2018 / HESETA RY / HELSINKI PRIDE 2018 Helsinki Pride 2018 Blokit Lämpimästi tervetuloa mukaan Helsinki Pride 2018 -kulkueeseen lauantaina 30.6.! Senaatintorilta starttaava kulkue

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset ry. LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat

Järvi-Suomen Partiolaiset ry. LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat Järvi-Suomen Partiolaiset ry LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat MUISTATHAN Ajankohtaiset asiat ANSIOMERKIT haetaan neljä kertaa vuodessa: 15.1. Yrjönpäivänä jaettavat merkit 15.4. Kesäleireillä

Lisätiedot

Kuksa perusteet luottiksen näkökulmasta

Kuksa perusteet luottiksen näkökulmasta Kuksa perusteet luottiksen näkökulmasta Lounais-Suomen Partiopiiri Jyri-Petteri Paloposki jyri-petteri.paloposki@partio.fi Tänään Aloitamme lyhyellä alustuksella, jossa käydään läpi muutamia tärkeitä uusia

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry PARTIOPARAATI. Kokkolassa su

Pohjanmaan Partiolaiset ry PARTIOPARAATI. Kokkolassa su Pohjanmaan Partiolaiset ry PARTIOPARAATI Kokkolassa su 11.6.2017 Päivitetty 4.5.2017 PARAATIOHJE Tutustukaa huolella ohjeen sisältöön, jotta paraatipäivämme sujuisi mukavasti! Paraatiin ei tarvitse ilmoittautua

Lisätiedot

HEI LPKJ! Jotta askeleesi kesälaitumilta lippukunnan syysarkeen olisi kevyt, olemme keränneet tähän kirjeeseen muutamia juttuja muistilistaksesi.

HEI LPKJ! Jotta askeleesi kesälaitumilta lippukunnan syysarkeen olisi kevyt, olemme keränneet tähän kirjeeseen muutamia juttuja muistilistaksesi. HEI LPKJ! Jotta askeleesi kesälaitumilta lippukunnan syysarkeen olisi kevyt, olemme keränneet tähän kirjeeseen muutamia juttuja muistilistaksesi. HYVINVOIVA LIPPUKUNTA KASVAA Tästä se lähtee, paras partiosyksy!

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Hei HuHu yhteyshenkilö!

Hei HuHu yhteyshenkilö! Hei HuHu yhteyshenkilö! Lounais-Suomen Partiopiirin samoajien vaeltajien piirileiri HuHun ilmoittautumisaika on alkanut! Sinut on valittu lippukuntasi HuHu yhteyshenkilöksi. Tehtäväsi on kertoa HuHusta

Lisätiedot

MIKÄ KLIFFA? KENELLE?

MIKÄ KLIFFA? KENELLE? MIKÄ KLIFFA? KENELLE? Kliffa 2018 eli Pääkaupunkiseudun partiolaisten kahdeksas piirileiri pidetään ensi kesänä 23.-31.7. Evolla. Kliffalle odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.

Lisätiedot

PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE

PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE Jyväskylän Versot ry Pukuohje 1(5) PUKEUTUMISOHJE JYVE-PARTIOLAISILLE Kaikki partiolaiset eri puolilla maailmaa pukeutuvat partioasuun. Partiopuku yhdistää partiolaisia ja lippukunnan omat perinteet ovat

Lisätiedot

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Kuva: Antti Kurkinen Ei-Vielä-Partiolaiset mukaan Roihuamaan! Lippukunnat saavat Sp:n lippukuntapostin mukana materiaalia Roihun ja partion markkinointitapahtuman

Lisätiedot

OHJEITA OSALLISTUJILLE

OHJEITA OSALLISTUJILLE OHJEITA OSALLISTUJILLE REISSU 2017 Tampereella! Tervetuloa viettämään Hämeen Partiopiirin perinteistä paraatiretkipäivää Tampereelle! Hienoa, että olette lähteneet mukaan ja olette yksi 91 mukaan ilmoittautuneesta

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 MANKKAAN ERÄSUDET RY 1(5) Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Mankkaan Eräsusien yhdeksäntenätoista toimintavuotena jatkamme uuden ohjelman toteuttamista ja tulemme

Lisätiedot

Infomuurari. on kausitiedote jokaiseen koutakotiin.

Infomuurari. on kausitiedote jokaiseen koutakotiin. Infomuurari on kausitiedote jokaiseen koutakotiin. 10/2017 Toimitamme Infomuurarin sähköisesti kaikille jäsenrekisteriimme kirjatuille huoltajille. Kokouksissa jaetaan koteihin myös paperinen muistilista

Lisätiedot

JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA

JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ KUKSA 1/5 16.8.2017 KUILUN KULKIJAT RY Pihatie 24 71820 PÖLJÄ «Sukunimi» «Etunimet» JA HUOLTAJA(T) «Katuosoite» «Postinumero» «Postipaikka» Olemme koonneet tähän kirjeeseen Kulukijoiden syksyn ohjelmaa. Toimintaa

Lisätiedot

MAALISKUU Savuilmoittautuminen...2. Leirimaksuavustukset...2. Leirille saapuminen.3. Leirihuutokilpailu..3. Savut ja Savun pestit...

MAALISKUU Savuilmoittautuminen...2. Leirimaksuavustukset...2. Leirille saapuminen.3. Leirihuutokilpailu..3. Savut ja Savun pestit... MAALISKUU 2019 Nyt saa onnitella! Ryskeelle on tällä hetkellä tulossa huimat 2122 henkilöä tehden siitä Järvi-Suomen Partiolaisten tähän saakka suurimman piirileirin, hyvä me! Tällä porukalla touhutaan

Lisätiedot

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten

Klapasvaatteiden tilaus Virallinen partiopaita sinistä Sudenpentujen Hinta 25 Seikkailijoiden, tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten Aika päivittää partiovaatetus kuntoon! Siispä tässä ohjeet virallisten partiopaitojen hankkimiseen kaikille ikäkausille. Lisäksi nyt on mahdollisuus tilata tyylikkäitä lippukunnan logolla varustettuja

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Oikeudet: 31.8.2015 vj huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Lisätiedot

LIPPUKUNNA TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

LIPPUKUNNA TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 10.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja jäsenrekisterinhoitaja sihteeri LIPPUKUNNA TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Jokaisella lippukunnalla on lippukuntakortti, jossa on välilehdillä tärkeää tietoa lippukunnasta.

Lisätiedot

Lippukuntien jäsenmäärä Länsi-Helsingissä. Mikko Mulari, Pohja ja numerot: Tapani Tulkki

Lippukuntien jäsenmäärä Länsi-Helsingissä. Mikko Mulari, Pohja ja numerot: Tapani Tulkki Lippukuntien jäsenmäärä Länsi-Helsingissä Mikko Mulari, 6.9.2011 Pohja ja numerot: Tapani Tulkki Pääkaupunkiseudun partiolaiset / Dokumentin otsikko / Etunimi Sukunimi / 10.10.2010 Jäsenmäärän kehitys

Lisätiedot

Jäsenrekisteri Kuksa toiminnan tueksi

Jäsenrekisteri Kuksa toiminnan tueksi Jäsenrekisteri Kuksa toiminnan tueksi Lounais-Suomen Partiopiiri 20.1.2015 Jyri-Petteri Paloposki ja Leena Hongell jyri-petteri.paloposki@partio.fi leena.hongell@partio.fi Tänään Aloitamme lyhyellä alustuksella,

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE

ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE ADVENTTIKALENTERI- KAMPANJA 2016 OHJE LIPPUKUNNILLE TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT 30.9. mennessä tehtävä ensimmäinen kalenteritilaus Kuksan kautta 5.10. alkaen kalenterit noudettavissa (toimistot auki ma-ke, pe

Lisätiedot

100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA

100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA 100 UUTTA TAPAA TEHDÄ PARTIOTA Rahaa lippukunnan toimintaan Partio saa osan Yhteisvastuukeräyksen tuotoista lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn Osa tästä rahasta jaetaan lippukunnille toimintaan,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Lippukunta

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19

ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19 ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19 Ilves19 leirille ilmoittaudutaan Kuksaan tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/login.aspx?id=18142 Ilmoittautuminen alkaa 7.1. klo 00:01. Kaikki

Lisätiedot

ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN

ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN Versio Oikeudet: 22.3.2016 vj Kaikki 15-vuotta täyttäneet ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN Ansiomerkkejä siirrytään hakemaan sähköisesti suoraan partiorekisteri Kuksasta. Haettavissa on kaikki keskusjärjestön ansiomerkit.

Lisätiedot

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintakilpailun säännöt Etelä-Karjalan Partiolaiset ry SISÄLLYSLUETTELO Partio-ohjelma Kilpailutoimintaan osallistuminen Koulutukset Kasvu Muut Säännöt astuvat voimaan 1.1.015 alkaen. 1 PARTIO-OHJELMA

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2009

Toimintasuunnitelma vuodelle 2009 MANKKAAN ERÄSUDET RY 1(4) Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2009 Mankkaan Eräsusien kuudettatoista toimintavuotta leimaavat uudistuksen tuulet. Tavoitteena on ottaa käyttöön

Lisätiedot

LIPPUKUNNAN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

LIPPUKUNNAN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Oikeudet: 1.9.2015 vj Jäsenrekisterinhoitaja LIPPUKUNNAN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Jokaisella lippukunnalla on lippukuntakortti, jossa on välilehdillä tärkeää tietoa lippukunnasta. YHTEYSTIEDOT Yhteystiedot

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2011

Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 MANKKAAN ERÄSUDET RY 1(5) Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Mankkaan Eräsusien kahdeksantenatoista toimintavuotena jatkamme uuden ohjelman toteuttamista ja tulemme

Lisätiedot

Luottissanomat Syyskuu 2014

Luottissanomat Syyskuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Syyskuu 2014 Lippukuntapäivä 28.9. Lippukuntapäivä 2014 järjestetään 28.9. Puropellon koululla Turussa. Päivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Vastuu: 31.8.2015 vj Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

Hallituksen tiedote 2/17

Hallituksen tiedote 2/17 Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Hallituksen tiedote 2/17 05.3.2017 SISÄLLYS 1 Ajankohtaisia asioita 1.1. Keväretki peruttu, kevätiltanuotio järjestetään 29.5. 1.2. hallitus@kime.fi-sähköpostiosoite väliaikasesti

Lisätiedot

WEBINAARI ILVEKSEN OHJELMASTA TI KLO 19 ILVESKITT VINKKIPAKETTI KEVÄÄKSI LIPPUKUNNILLE SAMOAJAPESTIEN VALITSEMINEN SAMOAJALUOTSIWEBINAARI

WEBINAARI ILVEKSEN OHJELMASTA TI KLO 19 ILVESKITT VINKKIPAKETTI KEVÄÄKSI LIPPUKUNNILLE SAMOAJAPESTIEN VALITSEMINEN SAMOAJALUOTSIWEBINAARI LEIRILIPPUKUNTAINFO 5 JOULUKUU 2018 TÄSSÄ INFOSSA ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 7.1.2019 STIPENDIT LEIRIMAKSUSTA ANNA ILVES-LEIRI LAHJAKSI LEIRILÄISELLE KOULUTUSTARJONTA JA PIIRIN KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

ANSIOMERKKI EHDOTUKSET

ANSIOMERKKI EHDOTUKSET 18.4.2018 vj Oikeudet: Kaikki 15-vuotta täyttäneet ANSIOMERKKI EHDOTUKSET Ansiomerkkejä voi ehdottaa kaikki 15-vuotta täyttäneet partiolaiset. Ansiomerkkien ehdottaminen tapahtuu partiorekisteri Kuksassa.

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY 1(5) Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Mankkaan Eräsusien seitsemäntenätoista toimintavuotena jatkamme uuden ohjelman toteuttamista ja tulemme

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 19.9.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Luottissanomat Lokakuu 2014

Luottissanomat Lokakuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Lokakuu 2014 Olethan mukana piirin syyskokouksessa Raumalla 2.11.2014! On tärkeää, että juuri Sinä olet paikalla. Syyskokouksessa saat ajankohtaista tietoa piiristä,

Lisätiedot

Hei Sinä espoolainen tai kauniaislainen lippukunnanjohtaja,

Hei Sinä espoolainen tai kauniaislainen lippukunnanjohtaja, Hei Sinä espoolainen tai kauniaislainen lippukunnanjohtaja, onnea pestiisi! Tässä muutama perusasia, joilla on tarkoitus tukea toimintasi aloittamista lippukunnassasi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 1.6.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse

Lisätiedot

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 4 / 2015 (17.6.2015)

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 4 / 2015 (17.6.2015) MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 4 / 2015 (17.6.2015) Valmisteluryhmän terveiset Tilat ja varaukset Nimiehdotuksia Mariankadun Kumppanuustalo, Mariankatu 24, 48100 Kotka Yhdessä suunniteltu Kumppanuustalo

Lisätiedot

JSP10 PIIRIPÄIVÄ Jyväskylä

JSP10 PIIRIPÄIVÄ Jyväskylä JSP10 PIIRIPÄIVÄ 23.-24.9. Jyväskylä Tapahtumakirje 3 lippukunnille 12.9.2017 Piiripäivät kokoavat lähes tuhat eri ikäistä partiolaista eri puolilta piiriämme Jyväskylään. Tähän tapahtumakirjeeseen on

Lisätiedot

Skype-käytännöt Mannerheim-soljet

Skype-käytännöt Mannerheim-soljet Skype-käytännöt MARSKI- INFO Mannerheim-soljet Ikärajat Ansiomerkkiryhmä II luokan MS-solki 25.10.2017 Verkkokoulutus Mikko Jylhä / Perttu Willman I luokan MS-solki Hakeminen Historiaa C. G. Mannerheim

Lisätiedot

Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta-

Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta- Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta- Mari Lätzä Lähteinen Uusimaa Haastateltavien nimet muutettu 20,0 % 18,0 % Pohjatyö 16,0 % 14,0 % 12,0 % 10,0 % 8,0 % Partio% 7-17 v Partio% 18-22 v 6,0

Lisätiedot

Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan!

Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan! Harjun Pojat - Tervetuloa lippukuntaan! Harjun Pojat-partiolippukunta Perustettu 1929 Jäseniä n. 120 Tukikohtana toimii kirkonkylän kolo, toinen kolo Suoramalla sekä Havisevalla Kangasalan seurakunnan

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2015 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN 1. TERVETULOA -max 5 min Aluetapaamisen avaus ja tervetulot, keitä paikalla? 2. LIPPUKUNTAKUULUMISET - max 30 min Käydään kierros mitä lippukunnille kuuluu? Tavoitteena

Lisätiedot

SATAHANKA XI ASIAMIESOHJE 1. mennessä. Muista myös johtajien ja perheleiriläisten ilmoittautumiset. Tervetuloa asiamieheksi

SATAHANKA XI ASIAMIESOHJE 1. mennessä. Muista myös johtajien ja perheleiriläisten ilmoittautumiset. Tervetuloa asiamieheksi ASIAMIESOHJE 1 Tervetuloa asiamieheksi Onneksi olkoon, sinut on valittu tärkeään tehtävään lippukuntasi Satahankaasiamieheksi! Luethan tämän ohjeen huolellisesti sekä tutustut Partio-lehdessä 5/2007 ilmestyvään

Lisätiedot

Partioviikko 20. 26.4.2015. Partioviikon menovinkit lippukunnille!

Partioviikko 20. 26.4.2015. Partioviikon menovinkit lippukunnille! Partioviikko 20. 26.4.2015 Partioviikon menovinkit lippukunnille! Kurkkaa vihkon sivuilta tarkempaa tietoa partioviikon tapahtumista, kerää partiokaverisi ja ilmoittaudu mukaan. @Partioviikko #partioviikko

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2016 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

KOHTAAMISEN YHTEISÖ Puijon seurakunnan toiminnan suunta vuoteen 2020

KOHTAAMISEN YHTEISÖ Puijon seurakunnan toiminnan suunta vuoteen 2020 KOHTAAMISEN YHTEISÖ Puijon seurakunnan toiminnan suunta vuoteen 2020 MISSIO Kirkon ja seurakunnan tehtävä perustuu Jeesuksen antamiin lähetys- ja kastekäskyyn sekä rakkauden kaksoiskäskyyn. VISIO Puijon

Lisätiedot

Tuuspartion historiaa: Mitä partiossa tehdään?

Tuuspartion historiaa: Mitä partiossa tehdään? Tervetuloa partioon Partio on vastavoima Miks mun pitäis ja Ei kuulu mulle -asenteille. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Tärkeää on se, että saa tehdä itse. Pienimmätkin

Lisätiedot

Jäsenrekisteri Kuksa käyttödemo

Jäsenrekisteri Kuksa käyttödemo Jäsenrekisteri Kuksa käyttödemo Lounais-Suomen Partiopiirin lippukuntapäivä 28.9.2014 Jyri-Petteri Paloposki ja Leena Hongell jyri-petteri.paloposki@partio.fi leena.hongell@partio.fi Etusivu Etusivu 11

Lisätiedot