Helsinki, SDP:n puoluetalon kokoushuone torstaina 26. päivänä helmikuuta 1981 kello 9.00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsinki, SDP:n puoluetalon kokoushuone torstaina 26. päivänä helmikuuta 1981 kello 9.00"

Transkriptio

1 PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS W'O 7- KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Puhe- ja esitysoikeutetut: Sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet: Puhe- ja läsnäolo-oikeutetut: Puoluetoimikunnan varajäsenet: Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän edustajat: Kutsuttuna seuraamaan: Valtuutetut toimitsijat: Läs näolo-oikeutet ut: Muut toimitsijat: Kutsutut asiantuntijat: Lehdistön edustajat: KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖT PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 Helsinki, SDP:n puoluetalon kokoushuone torstaina 26. päivänä helmikuuta 1981 kello 9.00 Kalevi Sorsa, Veikko Helle, Matti Ahde, Leo Kari, Erkki Liikanen, Pertti Paasio, Jacob Söderman, Risto Tuominen, Matti Puhakka ja Arvo Salo Mauno Koivisto, Johannes Koikkalainen, Pirkko Työläjärvi, Ulf Sundqvist ja Sinikka Luja-Penttilä Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman Reino Breilin ja Kaarina Suonio Jorma Bergholm Maunu Ihalainen, Paavo Lipponen, Matti Mansikka, Lauri Sivonen, Pentti Väänänen, Marianne Laxén ja Markku Hyvärinen Paula Parmanne, Hannu Anttonen, Lauri Kangas ja Martti Åberg Sakari Tusa (5 ), Erkki Vuorinen (7 ) ja Kari Puro (9 ) Seppo Hyvärinen, Vapaus Puheenjohtaja Kalevi Sorsa Sihteeri Martti Åberg Kokous todettiin sääntöjen määräämällä tavalla koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Sakari Tusalle (5 ), Erkki Vuoriselle (7 ) ja Kari Purolle (9 ) myönnettiin kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus sekä Seppo Hyväriselle läsnäolo-oikeus KÄSITELTÄVÄT ASIAT <*r, Esitetyn esityslistan mukaan (liite n:o ) N TARKISTUS 3 ( T^L ) Erkki Liikanen ja Arvo Salo

2 Hallinto-osasto (Ihalainen) j f H ). Puoluetoimikunnan kokouksia Aiemmin hyväksytyn puoluetoimikunnan kokousohjelman mukaan pidetään puoluetoimikunnan seuraava kokous puolueneuvoston kokouksen edellä keskiviikkona 4. päivänä maaliskuuta 1981 kello Koska aluepoliittisen lainsäädännön valmistumisen vuoksi on välttämätöntä pitää puoluetoimikunnan kokous, olisi puoluetoimikunnan kokoonnuttava käsittelemään lainsäädäntöä vielä puolueneuvoston kokouksen jälkeen. Torstaina 5. päivänä maaliskuuta ei ole puoluetoimikunnan kokousta. On ollut keskustelua puoluetoimikunnan kaksipäiväisestä kokouksesta Siuntion Kylpylässä. Tällaiselle kokoukselle olisi sopiva ajankohta tiistaina 17 päivänä ja keskiviikkona 18 päivänä maaliskuuta. Linjaauto lähtisi SDP:n Puoluetalon edestä tiistaina kello ja Siuntion Kylpylästä Helsinkiin keskiviikkona n. kello 13. Kokouksessa olisi käsiteltävänä vaalianalyysityöryhmän johtopäätökset, puolueen koulutuskysymykset ja puoluekokoukseen liittyvät asiat. Torstaina 19 päivänä maaliskuuta ei pidettäisi kokousta. työvaliokunta esittää, että puoluetoimikunnan kokousta keskiviikkona 4. päivänä maaliskuuta 1981 alkaen kello 8.00 jatkettaisiin puolueneuvoston kokouksen jälkeen. Edelleen työvaliokunta esittää, että puoluetoimikunnan varsinainen viikkokokous 19 päivänä maaliskuuta 1981 peruutettaisiin ja kokous pidettäisiin Siuntion Kylpylässä tiistaina 17 päivänä ja keskiviikkona 18 päivänä maaliskuuta. Puoluetoimikunta merkitsi uudet kokousajat tiedoksi.

3 J L ( M ) * Poliittinen tilanne LIITTEENÄ tulopoliittiseen tilanteeseen liittyvä SAK:n aineisto (liite n:o r l.), sosialidemokraattisen hallitusryhmän eriävä mielipide maidon markkinointimaksun perintään (liite n : o U ) ja keskustelumuistio (muistio n:о.г.). luoluetoimikunta päätti yksimielisesti vahvistaa Pirkko Työläjärven päätöksen valita poliittiseksi sihteerikseen 15* päivästä maaliskuuta 1981 alkaen Liisa Iivosen. Puoluetoimikunta ei tehnyt päätöksiä poliittisen tilanteen keskustelun johdosta.

4 Hallinto-osasto (ikalainen) Tilintarkastuskertomus Puolueen tilintarkastajat ovat antaneet lausuntonsa puolueen tileistä, taloudesta ja hallinnosta vuodelta LIITTEENÄ jäljennös tilintarkastuskertomuksesta (liite n:o ). -'yo väli ok un ta esittää tilintarkastuskertomuksen vuodelta 1980 puoluetoimikunnan käsiteltäväksi. 1uoluetoimikunta merkitsi tarkastuskertomuksen tiedoksi sekä päätti esittää sen edelleen puolueneuvoston kokouksen käsiteltäväksi. loimenpiteet:

5 Hallinto-osasto (Ihalainen) Parlamentaarisen lehdistötuen.jako 1981 T-lehdistö Oy:n hallitus on laatinut ehdotuksen parlamentaarisen lehdistötuen jakamisesta vuonna Jakosumma on markkaa. Jakamatta jää markkaa. Mikäli vuoden aikana ei esiinny tarvetta, se annetaan Suomen Sosialidemokraatille viimeisen jaon yhteydessä. LIITTEENÄ jakoehdotus (liite n:o ). rövaliokunta esittää, että parlamentaarisen lehdistötuen jako vuonna 1981 toimitettaisiin T-lehdistö Oy:n hallituksen esityksen mukaisesti. Edelleen työvaliokunta esittää, että jakamatta jäävästä markasta tehdään päätös myöhemmin puoluetoimikunnassa. Puoluetoimikunta päätti yksimielisesti hyväksyä T-lehdistö Oy :n hallituksen esityksen parlamentaarisen lehdistötuen jaoksi vuonna Jakamatta jäävästä markasta päätettiin tehdä päätös myöhemmin.

6 Hallinto-osasto (Ihalainen) PUOI UETOIMIKUNNAN KOKOUS c (w) Pölläkän työväentalon myynti leinäveden Pölläkän kylässä toiminut Pölläkän Työväenyhdistys lopetti toimintansa ja purkautui lähes kymmen vuotta sitten. Yhdistyksen jäsenet liittyivät Heinäveden Työväenyhdistykseen. Pölläkän yhdistys lahjoitti samalla kertaa omistamansa työväentalon Heinäveden Työväenyhdistykselle. Talo on syrjäisellä seudulla, vailla käyttöä ja nopeasti lahoamassa ellei siitä saada suojatuksi. Heinäveden Työväenyhdistys pyytää puoluetoimikunnalta lupaa saada myydä kyseinen työväentalo. Tontin omistussuhteet ovat monella tavalla sotkuiset. Pölläkän Tyäväenyhdistys on saanut aikanaan tontin lahjoituksena, mutta unohtanut erottaa sen ja hakea sille lainhuuto, iiiritoimikunta puoltaa työväentalon myyntiä. LIITTEENÄ piiritoimikunnan lausunto (liite n : o ^. ). jy' valiokunta esittää, että Heinäveden Työväenyhdistykselle myönnettäisiin lupa omistamansa Pölläkän työväentalon purkamiseen ja myyntiin. ^ <01aetoi n ikunta päätti yksimielisesti myöntää Heinäveden Työväenyhdistykselle luvan myydä omistamansa Pölläkän työväentalo purettavaksi.

7 Poliittinen osasto (Hyvärinen) ч Sosiaali-,ja terveyshuollon suunnittelu- ja valtionosuus,'järjestelmän uudistaminen Valtioneuvosto on sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä päättänyt, että sosiaali- ja terveyshuollon suunnittelu- ja valtionosuusjärjestelmää koskevat lakiesitykset valmistellaan siten, että hallitus voi ne käsitellä ja antaa eduskunnalle vuoden 1981 alussa, Sosiaali- ja terveysministeriössä on 6. päivänä tammikuuta 1981 valmistunut periaatepäätös uudistuksesta ja sen eri vaihtoehdoista. Edelleen ministeriö on laatinut uudistuksesta muistion. Puolueen terveyspoliittinen työryhmä on käsitellyt ко. kysymystä ja toteaa, että"sosiaalihuollon saattaminen terveydenhuollon kanssa tasavertaiseen asemaan valtionavun suhteen on tärkein tavoite, mutta ei kuitenkaan millä hinnalla tahansa. Valtionosuuksien tulee olla vähintään tasolla 33»3-66,6 Edelleen puolueen kunnallisasiain jaosto on käsitellyt asiaa ja antaa siitä oman lausuntonsa. LIITTEENÄ kunnallisasiain jaoston lausunto, puoluetoimikunnan lausumaesitys, ministeriön periaatepäätös ja muistio (liittet v, n: o. ja n: o Työvaliokunta esittää asian puoluetoimikunnan käsiteltäväksi. Puoluetoimikunta totesi yksimielisesti, että uudistus on välttämätön ja kiireellinen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän kehittämiseksi puolueen asettamien tavoitteiden suuntaan ja kuntien ja valtion välisen byrokratian vähentämiseksi. Uudesta valtionosuusasteikosta on arvioitu aiheutuvan n. 300 miljoonan markan siirtymän valtion ja kuntien välisessä kustannusten jaossa, mitä on pidettävä kohtuullisena

8 ottaen huomioon uudistuksen merkittävät sosiaali- ja terveyspoliittiset edut ja pitkällä aikavälillä sekä kunnallistaloudelle että valtiontaloudelle todennäköisesti aiheutuvat säästöt.

9 Poliittinen osasto (Hyvärinen) M Vaalan Sos.-dem. Työväenyhdistyksen kirjelmä Viime joulukuussa jätti mietintönsä sosiaali- ja terveysministeriön asettama sairaalapiirirajatoimikunta. Toimikunta ennakoi työssään Vaalan kunnan liittämistä perustettavaan Kainuun lääniin. Työväenyhdistys katsoo, että Vaalan kunta kuuluu selvästi Oulun talousalueeseen. Sairaanhoitoa tarvitsevista vaalalaisista hoidetaan % Oulun Yliopistollisessa Keskussairaalassa. Kainuun Keskussairaalan osuus on vain %. Työväenyhdistys katsoo, että keskussairaalapiirirajaa Vaalan kohdalla vedettäessä ei tule ennakoida Vaalan liittymistä perustettavaan Kainuun lääniin. LIITTEENÄ kirjelmä (liite n:o*(q.). Työvaliokunta esittää, että Vaalan Sos.-dem. Työväenyhdistyksen kirjelmä merkittäisiin tiedoksi sekä lähetettäisiin edelleen sosialidemokraattisen hallitusryhmän käsiteltäväksi. Puoluetoimikunta päätti yksimielisesti merkitä Vaalan Sos.- dem. Työväenyhdistyksen kirjelmän tiedoksi sekä lähettää sen edelleen sosialidemokraattisen hallitusryhmän käsiteltäväksi.

10 Hallinto-osasto (Ihalainen) Paula Eenilän kirje Paula Eenilä toteaa mm. kirjelmässään puoluetoimikunnalle, että junttiaa ja kansanvaltaa. Edelleen Eenilä toteaa, että junttaus palvelee hyvin huonosti demokratiaa, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta, mutta erinomaisesti puolueen keskeisimmille periaatteille vieraita valtapyrkimyksiä. Paula Eenilä ehdottaa harkittavaksi eduskuntaryhmän ryhmätoimikunnan valitsemiseksi seuraavaa: /alituksi tullut eduskuntaryhmän puheenjohtajisto täydennettynä ryhmän jäseninä olevilla puolueen puheenjohtajistoon kuuluvilla tovereilla asetettaisiin menettelytapavaliokunnan tapaan neuvottelemaan toimikunnan kokoonpanosta ja tekemään siitä ehdotuksensa. LIITTEENÄ Eenilän kirje (liite n:o Työvaliokunta toteaa, että Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän toimikunta on jo käsitellyt Paula Eenilän kirjelmän. Työvaliokunta esittää, että Eenilän kirjelmä merkitään tiedoksi. Puoluetoimikunta merkitsi Paula Eenilän kirjelmän tiedoksi.

11 Jarjestöosasto (Mansikka) 12 M Suomen Ruotsalaisen Työväenliiton liittosihteerin valinta Suomen Ruotsalaisen Työväenliiton liittotoimikunta on kokouksessaan 24. päivänä helmikuuta 1981 valinnut yksimielisesti kolmesta hakijasta Työväeniiitton liittosihteeriksi Leif Kristian Ehrstenin. Liittotoimikunta asettaa valinnan puoluetoimikunnan vahvistettavaksi LIITTEENÄ asioluettelo (liite n:o ' : A 4,riUIi^a päätti yksimielisesti vahvistaa Suomen Ruotsalaisen Työväenliiton liittotoimikunnan päätöksen valita Leif Kristian Ehrsten liiton liittosihteeriksi. Щ

12 Järjestoosasto (Mansikka) 25. 2, M Uusia yhdistyksiä Merimaskun Sosialidemokraattinen Yhdistys on pitänyt perustavan kokouksensa 26. päivänä tammikuuta Yhdistys on päättänyt anoa SDP:n jäsenyyttä '/arsinais-suomen Sosialidemokraattinen Piiri ry:n kautta. Piiritoimikunta on käsitellyt asian 11. päivänä helmikuuta 1981 ja hyväksynyt Merimaskun Sosialidemokraattisen Yhdistyksen piirijärjestön jäsenyhdistykseksi..'yovaiiokunta esittää, että Merimaskun Sosialidemokraattinen Yhdistys rekisteröidään Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puolueosastoksi. Puoluetoimikunta päätti yksimielisesti, että Merimaskun Sosialidemokraattinen Yhdistys rekisteröidään Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p:n puolueosastoksi.

13 Kansainvälinen sihteeristö (Sivonen) &1... Korea-konferenssi pidetään Algerissa maailmanlaajuinen Korean jälleenyhdistämiskonferenssi. Mikäli osanotto ei aiheuta puolueelle kuluja, saanee toimisto valtuudet etsiä edustajan yhdessä eduskuntaryhmän kanssa. Puolue t.oimi kunt a päätti yksimielisesti valtuuttaa toimiston yhdessä Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kanssa sopimaan puolueen edustuksesta.

14 Tiedoksi - Muistio työvaliokunnan kokouksesta 25 päivänä helmikuuta Puoluetoimikunnan ja puoluetoimiston edustukset kevätpiirikokouksissa KakennustyöIäisten Liiton osasto 55 n kannanotto tulopoliittisesta tilanteesta - Hotelli- ja Ravintolahenkilökunnan Liitto ry:n kirje Pekkasen esityksen soveltamisesta - Kalevi Sorsan raportti keskustelustaan Siiman Hoffmanin (FNL) kanssa Puoluetoimikunta merkitsi muistion, piirikokousedustukset, kannanoton, kirjeen ja raportin tiedoksi.

15 SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p Muut esille tulevat asiat.л oluet o_]rikun ta totesi, että muita esille tulevia asioita ei ollut.

16 O J i Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja totesi, että esityslistassa mainitut asiat ovat tulleet käsitel* lyiksi, ja päätti kokouksen kello Kokouksen puolesta: Kalevi Sorsa Maunu Ihalainen o %. - -<\~M * ^...:...vv.. Martti Åberg Pöytäkirja tarkistettu ja hyväksytty......v r f c... y ^. Erkki Liikanen Arvo Salo

in ) ) Matti Ahde ja Arvo Salo

in ) ) Matti Ahde ja Arvo Salo IpOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. Pu o l u e t o i m i k u n t a KOKOUS N>0 \X * KOKOUSPAIKKA J t\ivä JA AIKA I )KOUKSENOSANOTTAJAT I jtös^taisetj. Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina

Lisätiedot

pt- l-i----i- S2ilS ytetutj_

pt- l-i----i- S2ilS ytetutj_ OMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p OLUETOIMIKUNTA KOKOUS N» C С 19.2.1981 KOUSPAIKKA IVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 19 päivänä helmikuuta 1981 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT

Lisätiedot

Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman. Kaarina Suonio. Jorma Bergholm. Matti Hannula, Antti Siikavirta ja Helge Siren

Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman. Kaarina Suonio. Jorma Bergholm. Matti Hannula, Antti Siikavirta ja Helge Siren PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS W'O Ц KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 5 päivänä helmikuuta 1981 kello 9.00 Kalevi Sorsa, Veikko

Lisätiedot

Reino Breilin. Jorma Bergholm. Aimo Kairamo. Alf-Erik Helsing, Arbetarbladet. Puheenjohtaja Kalevi Sorsa Sihteeri Martti Åberg

Reino Breilin. Jorma Bergholm. Aimo Kairamo. Alf-Erik Helsing, Arbetarbladet. Puheenjohtaja Kalevi Sorsa Sihteeri Martti Åberg UOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. JOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12.11.1981 N-.O KOUSPAIKKA ÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 12 päivänä marraskuuta 1981 kello 9.00

Lisätiedot

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N O KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N O KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N O KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Еу!2ё1_ Л ^ o i k e u t e t u t : Sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 15 päivänä lokakuuta 1981 kello 9.00

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 15 päivänä lokakuuta 1981 kello 9.00 UOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. UOLUETOIMI KUNTA KOKOUS 15.10.1981 Ы'* M CKOUSPAIKKA SIVA JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 15 päivänä lokakuuta 1981 kello 9.00 3K0UKSEN

Lisätiedot

Mauno Koivisto, Johannes Koikkalainen, Pirkko Työläjärvi, Ulf Sundqvist ja Sinikka Luja-Penttilä. Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman

Mauno Koivisto, Johannes Koikkalainen, Pirkko Työläjärvi, Ulf Sundqvist ja Sinikka Luja-Penttilä. Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman luomen SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE г.p. luoluetoimikunta KOKOUS N'.O K o k o u s p a i k k a txlvä JA AIKA Kokouksen osanottajat päätösvaltaiset j_ Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 22.

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone keskiviikkona 19 päivänä marraskuuta 1980 kello 8.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone keskiviikkona 19 päivänä marraskuuta 1980 kello 8.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS 19.11.1980 KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone keskiviikkona 19 päivänä marraskuuta 1980 kello 8.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Kalevi

Lisätiedot

Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman. Rauno Iivonen, Lauri Metsämäki, Hannu Anttonen, Lauri Kangas ja Martti Åberg. Erkki Vuorinen (8 )

Kalervo Aattela, Uolevi Kaukovaara ja Mauno Forsman. Rauno Iivonen, Lauri Metsämäki, Hannu Anttonen, Lauri Kangas ja Martti Åberg. Erkki Vuorinen (8 ) SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N'.0 Г KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 14

Lisätiedot

N.ö XX. Kaarina Suonio ja Uolevi Kaukovaara. Jorma Bergholm. Maunu Ihalainen, Matti Mansikka, Lauri Sivonen ja Markku Hyvärinen.

N.ö XX. Kaarina Suonio ja Uolevi Kaukovaara. Jorma Bergholm. Maunu Ihalainen, Matti Mansikka, Lauri Sivonen ja Markku Hyvärinen. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N.ö XX KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina, 27. päivänä elokuuta 1981 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Kalevi Sorsa, Veikko

Lisätiedot

!Hl}2l_i^_IMsD 2loi2il$eutetut_:

!Hl}2l_i^_IMsD 2loi2il$eutetut_: JUOMSN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p.»uolueto IMI KUNTA KOKOUS \X 2.4. KOKOUSPAIKKA >XIVÄ JA AIK A Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 2 päivänä huhtikuuta kello 9.00 OKOUKSEN OSANOTTAJAT

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone. keskiviikkona 4. päivänä maaliskuuta 1981 kello ja

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone. keskiviikkona 4. päivänä maaliskuuta 1981 kello ja SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS t KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Puhe- ja esitysoikeutetut: sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet Puhe- ja

Lisätiedot

Päätösvaltaiset], Läsnäol2~2i!S2yt2tyti \XL)

Päätösvaltaiset], Läsnäol2~2i!S2yt2tyti \XL) PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS 1C KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset], Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 17. päivänä syyskuuta 1981 kello 9.00 Kalevi Sorsa, Veikko

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 24 päivänä syyskuuta 1981 kello Pirkko Työläjärvi ja Mauno Forsman

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 24 päivänä syyskuuta 1981 kello Pirkko Työläjärvi ja Mauno Forsman KEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. l u e t o i m i k u n t a KOKOUS 24.9. 1981 N*.Ö 2 C OUSPAIKKA Д JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 24 päivänä syyskuuta 1981 kello 9.00 louksen

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 27 päivänä marraskuuta 198C kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 27 päivänä marraskuuta 198C kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N*0 I'T 27.11.1980 KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 27 päivänä marraskuuta 198C kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Itäiset 2 Kalevi Sorsa,

Lisätiedot

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N.O 1 C KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N.O 1 C KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N.O 1 C 4.12.1980 KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 4 päivänä joulukuuta 1980 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Kalevi

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 15. päivänä toukokuuta 1980 kello 9.00

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 15. päivänä toukokuuta 1980 kello 9.00 I PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N-O %4 KOKOUSPAIKKA [PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: L ijbsl-jä_ it^soikeutetut: Sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet JiibSl-jä_ I

Lisätiedot

Työväen Arkisto. Suomen sosialidemokraattinen puolue Puoluetoimikunnan pöytäkirjat 1981

Työväen Arkisto. Suomen sosialidemokraattinen puolue Puoluetoimikunnan pöytäkirjat 1981 Työväen Arkisto Suomen sosialidemokraattinen puolue Puoluetoimikunnan pöytäkirjat 1981 SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS 14.1. ja 15.1.1981 A KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki,

Lisätiedot

u ] l_i2_i sd22l2l2i!s2ytetut2 Puoluetoimikunnan varajäsenet:

u ] l_i2_i sd22l2l2i!s2ytetut2 Puoluetoimikunnan varajäsenet: PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N O Z KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 31. päivänä tammikuuta 1980 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset^ Kalevi Sorsa, Veikko

Lisätiedot

Puhei_ia_esitYsoikeutetut2

Puhei_ia_esitYsoikeutetut2 SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS *»'0 11 KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset^ Puhei_ia_esitYsoikeutetut2 sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet: Helsinki,

Lisätiedot

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. KOKOUSPAIKKA. Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone PÄIVÄ JA AIKA

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. KOKOUSPAIKKA. Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone PÄIVÄ JA AIKA PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS tolo 'ЪТ- KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Puhe- ja esitysoikeutetut: Sos.-dem. hallitusryhmän jäsenet: Puhe- ja läsnäolo-oikeutetut: Puoluetoimikunnan

Lisätiedot

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N'-O X C

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA N'-O X C PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N'-O X C KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 2. päivänä lokakuuta 1980 kello 9.00 Kalevi Sorsa, Veikko

Lisätiedot

imen SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p.

imen SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. imen SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. '(IOLUETOI MI KUNTA KOKOUS N*-0 \ \ 8.5.1980 )KOUSPAIKKA TVX JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 8 päivänä toukokuuta 1980 kello 9.00 KOUKSEN

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 29 päivänä toukokuuta 1980 kello 9.00

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 29 päivänä toukokuuta 1980 kello 9.00 SUOMEN S O S I A L I D E M O K R A A T T I N E N PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N'.0 K. KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA A IK A KOKOUKSEN O S A N O T T A J A T päätösvalta! set soinnutetut Sos.-dem. h a l litusryhmän

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 17 päivänä joulukuuta 1981 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 17 päivänä joulukuuta 1981 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS 17.12.1981 KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 17 päivänä joulukuuta 1981 kello 9.00 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Kalevi Sorsa,

Lisätiedot

Pirkko Työläjärvi, Ulf Sundqvist ja Sinikka Luja-Penttilä. Väänänen, Marianne Lax6n ja Markku Hyvärinen. Alf-Erik Helsing, Arbetarbladet

Pirkko Työläjärvi, Ulf Sundqvist ja Sinikka Luja-Penttilä. Väänänen, Marianne Lax6n ja Markku Hyvärinen. Alf-Erik Helsing, Arbetarbladet PUOLUETOIMIKUNTA * KOKOUS N.0 1 0 KOKOUSPAIKKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone PÄIVÄ JA AIKA torstaina 27 päivänä maaliskuuta 1980 KOKOUKSEN OSANOTTAJAT kello 9.00 iitösvaltaiset: 'ihe- ja esitysoikeutetut;

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Seinäjoki, Hotelli Cumuluksen kabinetti

Seinäjoki, Hotelli Cumuluksen kabinetti PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS К.О 1 е) KOKOUSPAIKKA PÄIVÄ JA AIKA KOKOUKSEN OSANOTTAJAT Päätösvaltaiset: Puhe- ja esitysoikeutetut: i'uhe- ja läsnäolo-oikeutetut: Puoluetoimikunnan varajäsenet: Valtuutetut toimitsijat:

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13. päivänä elokuuta 1981 kello 9.00

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13. päivänä elokuuta 1981 kello 9.00 UOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. UOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N'o 1 0 OKOUSPAIKKA ÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13. päivänä elokuuta 1981 kello 9.00 OKOUKSEN OSANOTTAJAT

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (17) Maaningan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (17) Maaningan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:10 Paikka Maaninkatalon kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja Minna

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13 päivänä maaliskuuta 1980 kello 9.00

Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13 päivänä maaliskuuta 1980 kello 9.00 SU0MEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE r.p. PUOLUETOIMIKUNTA KOKOUS N'-0 S 13.3.1980 V?C0U S PAIKKA PÄIVÄ JA AIKA Helsinki, SDP:n Puoluetalon kokoushuone torstaina 13 päivänä maaliskuuta 1980 kello 9.00 у)k0uksen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Puoluevaltuuston avaus ja järjestäytyminen puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska

Puoluevaltuuston avaus ja järjestäytyminen puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska Puoluevaltuuston vuosikokous Jyväskylässä 23. 24.4.2016 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Piippukatu 2-3 3 Ohjelma ja aikataulu (muutosvarauksin) Lauantai 23.4. klo 8.30-11 Ilmoittautuminen ja aamukahvi kokouspaikalla

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2016 Kokousaika Tiistai 17.5.2016 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto Säännöt

Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto Säännöt Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajiston työvaliokunta/paavilainen Sääntömuutosehdotus Edustajiston sääntöihin Versio 280215 Edustajiston syksyn kasvokkaistapaamisen pohjalta Suomen Nuorisovaltuustojen

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstaina 25.04.2013 klo 18.00-19.41 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Kutsutut: 8 osuuskunnan

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Poliittinen katsaus, puolueen puheenjohtaja Juha Sipilä. Kokouksen avaus, puoluevaltuuston puheenjohtaja Antti Kivelä

Poliittinen katsaus, puolueen puheenjohtaja Juha Sipilä. Kokouksen avaus, puoluevaltuuston puheenjohtaja Antti Kivelä Suomen Keskusta r.p. Apollonkatu 11 a 00100 HELSINKI ESITYSLISTA Puoluevaltuuston vuosikokous 27.-28.4.2019 Aika Paikka Lauantai 27.4.2019 klo 10 alkaen Riihimäki Hämäläisten laulu Tervetuloa Riihimäelle

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Aika: maanantai 30.12.2013 kello 14.00...14.40 Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 18:45 Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA PÖYTÄKIRJA Osuuskuntakokous 29.03.2012 Kokousaika Keskiviikkona 28.03.2012 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Läsnä:

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

23.6.2010, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

23.6.2010, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Yhtymävaltuusto 09.06.2010 1 Kokousaika 09.06.2010 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, ruokasali Osallistujat Päätöksentekijät Antikainen Marita Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Läsnä pj. Markku Koski /kesk vpj. Matti Ahde /sd (nimenhuudon jälkeen) jäs. Christina Gestrin /r (nimenhuudon jälkeen)

Läsnä pj. Markku Koski /kesk vpj. Matti Ahde /sd (nimenhuudon jälkeen) jäs. Christina Gestrin /r (nimenhuudon jälkeen) VALTIOVARAINVALIOKUNTA PÖYTÄKIRJA 29/2006 vp Tiistai 6.6.2006 kello 12.00-12.40 Läsnä pj. Markku Koski /kesk vpj. Matti Ahde /sd jäs. Christina Gestrin /r Kyösti Karjula /kesk Jari Koskinen /kok Pekka

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Hallitus sivu 1 (6)

Hallitus sivu 1 (6) 8.5.2018 Hallitus 8.5.2018 sivu 1 (6) SAAMELAISKÄRÄJIEN HALLITUKSEN KOKOUS 6/2018 Aika 08. pnä toukokuuta 2018 klo 20.00-23.00 Paikka Skype L P Läsnä/ Tiina Sanila-Aikio puheenjohtaja X poissa Heikki Paltto

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous)

Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous) Osuuskunnan kokous Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous) Sunnuntaina 15.04.2018 klo 15.00- Kyläsaaren Kylätalolla, Mörtintie 9. Esitys_v3 1 Asialista 1. Kokouksen avaus.

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Keskiviikkona 29.04.2015 klo 18.00-19.13 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Läsnä: Risto Jormalainen,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Ehdotus: Hallituksen puheenjohtaja Risto Jormalainen avaa kokouksen. Päätös:Risto Jormalainen avasi kokouksen.

Ehdotus: Hallituksen puheenjohtaja Risto Jormalainen avaa kokouksen. Päätös:Risto Jormalainen avasi kokouksen. SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA 05.04.2009 Kokousaika Tiistaina 31.03.2009 klo 18.00-20.10 Kokouspaikka Suolahtisali Läsnä: Osuuskunnan jäsenet ( 43 ) liitteen nro 1. mukaisesti

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Aika: 29.4. 2009 kello 18:00 Paikka: Merimaskun koulu, Iskolantie 9 Merimasku 1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

Pietarsaaren lukion oppilaskunnan säännöt. Sisällysluettelo. Sivu 1

Pietarsaaren lukion oppilaskunnan säännöt. Sisällysluettelo. Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Nimi, kotipaikka ja kieli... 2 2. Tarkoitus... 2 3. Toiminnan laatu... 2 4. Jäsenet... 2 5. Oppilaskunnan johto... 2 6. Oppilaskunnan yleiskokouksen aika, koollekutsuminen sekä laillisuus

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot