Reitti alkaa siitä pisteestä, kun ensimmäinen asiakas otetaan kyytiin ja päättyy siihen pisteeseen, missä viimeinen asiakas jää pois kyydistä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Reitti alkaa siitä pisteestä, kun ensimmäinen asiakas otetaan kyytiin ja päättyy siihen pisteeseen, missä viimeinen asiakas jää pois kyydistä."

Transkriptio

1 RAUTJÄRVEN KUNTA Simpeleentie Simpele TARJOUSPYYNTÖ KULJETUKSISTA 1 HANKINTAYKSIKKÖ Hankintayksikkö on Rautjärven kunta. 2 HANKINTAKOHDE JA SOPIMUSKAUSI Hankinnan kohteina ovat koulukuljetukset, asiointiliikenne ja ruokakuljetukset. Sopimuskausi on Sopimuskautta voidaan pidentää optiokaudella saakka. Kuljetusten nykyiset kustannukset ovat noin euroa vuodessa, joista oppilaskuljetukset , asiointikuljetukset sisältäen myös asiakasmaksut ja ruokakuljetukset Kuljetukset on jaettu kolmeen osakokonaisuuteen: Liite 1 Oppilaskuljetukset Liite 2 Yhdistetty oppilas- ja asiointikuljetus Liite 3 Asiointikuljetukset Liite 4 Ruokakuljetukset 3 KILPAILUTTAMINEN Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (1397/2016). Hankinnan arvo ylittää EUkynnysarvon, joten hankintaan sovelletaan lain I, II ja IV osan säädöksiä. Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Kaikki halukkaat voivat tehdä tarjouksen. 4 HINTA Tarjouspyynnön liitteenä on lomake (tarjous, liite nro 6), johon merkitään tarjouksen antajan tarjoama hinta sen reittikokonaisuuden kohdalle, josta tarjous annetaan. Tarjouksen hinta on annettava muodossa euroa/kilometri (alv 0 %) tai euroa/tunti (ruokakuljetukset). Kunkin reittikokonaisuuden pituus on arvioitu ao. reittikokonaisuutta koskevassa liitteessä. Reitti alkaa siitä pisteestä, kun ensimmäinen asiakas otetaan kyytiin ja päättyy siihen pisteeseen, missä viimeinen asiakas jää pois kyydistä. Arvioitujen kilometrien määrä ei ole sitova. Reittikokonaisuuden arvioitua kokonaispituutta tarjoaja voi käyttää apuna tarjouksensa hinnan määrittämisessä. Palvelun laskutus perustuu todellisiin kilometreihin. Tarjoushinnan tulee sisältää myös oppilaiden liikuntavälineiden ja asiakkaiden apuvälineiden kuljettamisen. Hankintayksikkö määrittää reittikokonaisuudet vuosittain elokuun alkuun mennessä.

2 5 TARJOUSEHDOT 5.1 Tarjouksen voimassaoloaika Tarjousten tulee olla sitovana voimassa saakka. 5.2 Laskutus Laskutus kuukausittain sähköisenä laskuna, maksuehto on 21 pv netto. Viivästyskorko korkolain mukaan. 5.3 Osatarjoukset Tarjoaja voi antaa tarjouksen yhdelle tai useammalle reittikokonaisuudelle. Reittikokonaisuus on aina tarjottava kokonaisuudessaan. Ruokakuljetukset on yksi reittikokonaisuus. Reittikokonaisuuden osalta ei voi antaa osatarjousta. Myöskään vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. 5.4 Yhteenliittymä Liikenteenharjoittajat voivat voimassa olevan kilpailulainsäädännön (Kilpailulaki 948/2011) puitteissa muodostaa tarjousyhteenliittymiä, jotka jättävät yhteisiä tarjouksia kilpailtavana olevasta liikenteestä. Tarjousyhteenliittymä voidaan muodostaa silloin, kun yksittäisen liikenteenharjoittajan resurssit, kuten kaluston määrä, eivät riitä tarjouskilpailun kohteena olevan liikenteen ajamiseen. Tarjousyhteenliittymään kuuluvat liikennöitsijät vastaavat yhteisvastuullisesti sopimuksen mukaisista velvoitteista. Tarjousyhteenliittymää kohdellaan itsenäisenä oikeushenkilönä. Tarjousyhteenliittymä nimeää liikenteestä vastaavan henkilön. 5.5 Asiakirjojen kieli Tarjous ja kaikki tarjoukseen liittyvät asiakirjat on annettava suomen kielellä. 5.6 Asiakirjojen julkisuus Kaikki tarjousasiakirjat ovat pääsääntöisesti julkisia sopimuksenteon jälkeen, asianosaisille jo päätöksenteon jälkeen. Tarjous on pyrittävä tekemään siten, että se ei sisällä liike- tai ammattisalaisuuksia. Mikäli liike- tai ammattisalaisuuksien sisällyttäminen tarjoukseen on välttämätöntä, pyydetään ne ilmoittamaan erillisinä liitteinä. 5.7 Optiovuoden käyttäminen Sopimuskauden päättymisen jälkeen on mahdollisuus yhden vuoden optioon, josta hankintayksikkö tekee erillisen päätöksen. 5.8 Muut ehdot Muut ehdot ovat JYSE2014 palvelut. 6 TARJOAJAN KELPOISUUDEN ARVIOINTI Tarjoajien kelpoisuuden arviointi tehdään liitteen 5 perusteella. Tarjousta jättäessä on riittävää merkitä ruksilla kysytty asia. Ennen hankintapäätöstä valittavat toimittajat esittävät kaikki tarvittavat dokumentit.

3 7 HANKINTAPÄÄTÖKSEN TEKEMINEN 7.1 Valintaperusteet Kussakin reittikokonaisuudessa tarjouspyynnön ehdottomat vaatimukset täyttävistä tarjouksista valitaan hinta-laatusuhteeltaan paras. Mikäli jostakin reittikokonaisuudesta saaduissa tarjouksissa kaksi tai useampi hyväksyttävää tarjousta olisi täsmälleen samansuuruisia, suoritetaan valinta arpomalla. Hinnan painoarvo on 90 % ja laadun painoarvo 10 %. Hintapisteet lasketaan kaavalla: halvin hinta / tarjoushinta * 90 Laadun arvioinnissa pisteitä saa seuraavasti euro-luokasta: M1 ja M2-luokan ajoneuvot: euro 6-luokan ajoneuvo 7 p, euro 5 3p M3 luokan ajoneuvot (paino yli 5 t): euro 4 7 p, euro 3 3 p Toinen laadullinen kriteeri on CO 2 -päästöt: Enimmäishiilidioksidipäästöt = a x (M M0), jossa M = ajoneuvon massa kilogrammoina (kg), M0 = 1 372,0, a = 0,0457 Jos päästöt ovat 10% alle annetaan 3 pistettä ja 20% alle, niin 7 pistettä Kolmas laadullinen peruste on kalusto, jossa on kuljettajakohtainen ajotavan seurantajärjestelmä. Siitä saa 6 pistettä. 7.2 Tarjouksen hylkääminen Rautjärven kunnalla on oikeus hylätä tarjoukset voimassaolevan hankintalain säädösten mukaisin perustein. Tarjous hylätään, jos: 1) se on tarjouspyynnön vastainen, 2) tarjoushintaa ei ole annettu yksiselitteisesti 3) tarjouksentekijä on tarjousmenettelyssä toiminut vilpillisesti taikka muuten lain tai hyvän kauppatavan vastaisesti, 4) tarjous on saapunut määräajan päättymisen jälkeen, 5) tarjoushinta on niin alhainen, että on ilmeistä, ettei hankintaa myyjän taloudelliset edellytykset huomioon ottaen voida tarjouksen mukaisesti täyttää, 6) kaikki tarjoukset ylittävät olennaisesti tarkoitukseen varatut määrärahat tai hankinta osoittautuu muuten tarpeettomaksi. 7.3 Suora neuvottelumenettely Hankintayksikkö varaa mahdollisuuden siirtyä suoraan neuvottelumenettelyyn välittömästi tarjousajan ajan päätyttyä, mikäli: 1) ei saatu lainkaan tarjouksia, 2) on saatu vain tarjouspyyntöä vastaamattomia tarjouksia, 3) muusta perustellusta syystä. 7.4 Muut ehdot Reittikokonaisuutta koskevat oppilaiden osoitetiedot saa pyydettäessä. Hankintayksikkö pidättää oikeuden hyväksyä, neuvottelumenettelyin tapahtuvin tarkennuksin, tehdyn tarjouksen johonkin toiseen reittikokonaisuuteen, jos tältä osin hyväksyttäviä tarjouksia ei ole saatu tai muutoin annettuja tarjouksia ei voida hyväksyä.

4 Jokaisesta reittikokonaisuudesta tehdään oma hankintapäätös ja hankintasopimus. 8 LISÄTIEDOT Lisätietoja tarjouspyynnöstä antaa sivistystoimenjohtaja Eila Toppinen, eila.toppinen(at) rautjarvi.fi. puh Kysymykset voi esittää myös sähköpostilla mennessä. Vastaukset annetaan kunnan kotisivulla. 9 TARJOUSTEN JÄTTÄMINEN Sitovat tarjoukset liitteineen tulee toimittaa klo mennessä osoitteeseen: Rautjärven kunta Simpeleentie Simpele tai sähköpostilla rautjarven.kunta@rautjarvi.fi Kirjekuoreen tai sähköpostin otsikoksi tulee merkitä Tarjous, kuljetukset. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia tai tarjouksia, jotka eivät täytä tarjouskilpailuasiakirjoissa määriteltyjä ehtoja, ei oteta huomioon. Liitteet: Liite 1 Liite 2 Liite 3 Liite 4 Liite 5 Liite 6 Oppilaskuljetukset Yhdistetty oppilas- ja asiointikuljetus Asiointikuljetukset Ruokakuljetukset Toimittajan kelpoisuus Hinnotteluperusteet Rautjärvellä Rautjärven kunta Eila Toppinen Sivistystoimenjohtaja

5 OPPILASKULJETUKSET LIITE 1 10 TAUSTA Tiedot kuljetustarpeista perustuvat lv tilanteen tietoihin. Reitteihin, oppilasmääriin ja aikatauluihin saattaa tulla muutoksia. Kilometrimäärät tarkentuvat, kun varsinainen liikennöinti reiteillä aloitetaan ja muutoksia voi tulla vielä kouluvuodenkin aikana kuljetustarpeiden muuttuessa. Reitit päivitetään lukuvuosittain ja niihin voi tulla muutoksia mm. oppilasmäärän vähenemisestä johtuen. Tässä tarjouspyynnössä pyydetään tarjousta reittikokonaisuudesta. Tarjoaja voi antaa tarjouksen yhdestä tai useammasta reittikokonaisuudesta. Kustakin reittikokonaisuudesta tehdään oma hankintapäätös ja oma hankintasopimus. Matkat ja reitit tarkistetaan yhdessä tarjouskilpailussa kuljetusreitin hoitajaksi valitun liikennöitsijän kanssa. 11 REITIT Jokainen reitti ajetaan normaaleina koulupäivinä pääasiassa yhden kerran aamulla ja 1-2 kertaa iltapäivällä. Reittien kuljetettavat ovat esiopetuksen ja perusopetuksen (luokat 1-9) oppilaita sekä mahdollisesti muita kyytiin mahtuvia kuntalaisia kuten lukiolaisia. Reittikokonaisuus 1 Polvisentie-Peruspohjantie-Kaljusenkyläntie-Pitkäjärventie-Tehtaantie-Lännentie n. 25 km/18 asiakasta Reittikokonaisuus 2 Välikyläntie Sarajärventie Änkiläntie, n. 25 km/19 asiakasta Reittikokonaisuus 3 Latvajärventie Punasvaarantie Änkilänsalontie Änkiläntie n. 25 km /12 asiakasta Simpele Reittikokonaisuus 4 Miettiläntie Laikko Javanaisentie - Änkilä n. 25 km /12 asiakasta Reittikokonaisuus 5 Ritakoski-Petritsanvaara-Karjalantie-Kankaankatu, n. 15 km / 7 asiakasta Reittikokonaisuuksissa 1 5 kulkee esiopetuksen (Kivijärven toimintakeskus) ja Simpeleen koulun oppilaita sekä mahdollisia itse maksavia asiakkaita (esim. lukiolaiset). Reittikokonaisuus 6 Männistönmutka - Uimolantie - Untamontie Viimolantie 20 km / 10 asiakasta Reittikokonaisuus 7 Laikko Miettiläntie Rautjärven aseman koulu, n. 20 km / 9 asiakasta Reittikokonaisuus 8 Niska-Pietiläntie Purnujärventie Korpjärventie Partilantie Rautjärven aseman koulu ja Simpeleen koulun syöttö aamulla, n. 21 km / 11 asiakasta Reittikokonaisuus 9 (vain iltapäivällä)

6 Simpele Lahdenkylä Viimola - Rautjärven asemanseutu- Purnujärvi Niska-Pietilä, n. 44 km / 22 asiakasta Reittikokonaisuuksissa 6 9 kulkee pääasiassa esiopetuksen (päiväkoti Asemanseutu), Rautjärven aseman koulun ja Simpeleen koulun oppilaita sekä mahdollisesti itse maksavia asiakkaita. Reittikokonaisuus 10 Vuoksenniskan koulukuljetuksen ja asiointiliikenteen yhdistelmä (katso liite 2) Reittikokonaisuuksia voidaan muuttaa ja yhdistellä kokonaisuuksiksi silloin, kun se aikataulullisesti on mahdollista. Koulukuljetusreitit voivat soveltua myös asiointiin tai liitynnäksi muuhun liikenteeseen sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden kuljetuksiin. Siksi niitä hoidetaan muillekin matkustajille avoimena liikenteenä. Matkustajilta peritään linja-autotaksan mukainen maksu. Liikennöitsijän velvollisuutena on pitää kirjaa muista matkustajista ja matkustajilta perityistä lipun hinnoista. Lipputulot vähennetään liikennöitsijän tilaajalta perimästä korvauksesta laskutuksen yhteydessä. Koulukuljetusreitit voivat toimia myös ateriapalvelun ja kauppakassipalvelun toimittamisessa. 12 HANKITTAVAN PALVELUN KUVAUS Oppilaat noudetaan aamulla sovitusta noutopaikasta ja kuljetetaan kouluun siten, että oppilaat ovat perillä koulun alkaessa. Valvonta alkaa puoli tuntia ennen koulun alkua. Oppilaat otetaan iltapäivällä koulun päätyttyä (kyydin odotusaika enintään 10 min.) kyytiin koululta ja kuljetetaan kotiin. Jokaiselle koulupäivälle on kuljetukset aamupäivällä ja iltapäivällä ja kuljetukset muodostavat kalenteriviikon pituisen reittikokonaisuuden. Reittikokonaisuuden 9:n osalta kuljetus tapahtuu vain iltapäivällä, koska oppilaat tulevat aamulla kouluun käyttäen reittiliikenteen vakiovuoroa. Hankittava palvelu on aina vähintään yksi reittikokonaisuus. Tarjoajan on tarjottava reittikokonaisuuden kuljetuspalvelut kokonaisuudessaan, vain osaa reittikokonaisuuden kuljetuksista ei voi tarjota. Perusopetuslain 628/ mukaan päivittäinen koulumatka odotuksineen saa kestää 2,5 tuntia ja yli 13-vuotiailla 3 tuntia. 13 EHDOTTOMAT VAATIMUKSET Kuljetuspalvelun tarjoajalla tulee olla riittävä valmius pyydetyn kuljetuspalvelun tuottamiseen. Kuljettajina voivat toimia vain sellaiset henkilöt, joilla ei ole rikostaustan vuoksi estettä työskentelyyn lasten kanssa. Liikennöitsijä vastaa siitä, että kuljettajien rikostausta selvitetään ja että kuljetuksissa ei käytetä henkilöitä, jotka rikostaustansa vuoksi eivät saa työskennellä lasten kanssa (ks. laki nro 540/2002). Hyväksytyn tarjouksen tehneen liikennöitsijän vastuulla on vaatia nähtäväkseen rikosrekisterin ote kuljettajilta, jotka hoitavat näitä koulukuljetuksia. Koulukuljetuksissa kuljettajalta edellytetään toiminnassaan esimerkillistä ja asiallista aikuisen mallia sekä ymmärrystä, auttamishalua ja joustavuutta etenkin esiopetuksen, alkuopetuksen ja erityisopetuksen oppilaiden osalta. Kuljettajan tulee olla suomenkielen taitoinen. Tarjoajan tulee olla kuljetusliikennettä harjoittava elinkeinonharjoittaja tai yritys, jolla on voimassa oleva koululaiskuljetusten harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa (joukkoliikennelupa tai taksilupa) ja jolla on myös muutoin riittävät tekniset ja taloudelliset edellytykset tämän tarjouspyynnön mukaisen kuljetuspalvelun toteuttamiseen.

7 Tarjottava kuljetuskaluston, kuormituksen suunnittelun, ajoreitin ja pysäkkien valinnan on täytettävä Liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 553/2006 määräykset koulu- ja päivähoitokuljetusten kuormituksesta ja turvallisuusjärjestelyistä. Palvelun tarjoavan ajoneuvon tulee kuljetuskapasiteetiltään, varusteiltaan ja muilta ominaisuuksiltaan vastata kuljetettavien ja kunkin reittikokonaisuuden tarpeita. Kuljetuskalustossa on oltava lasten ja nuorten kuljettamiseen tarvittavat lisä- ja turvavarusteet. Koulukuljetuksiin käytettävässä kuljetuskalustossa on oltava määräysten mukainen alkolukko (vaatimukset tarkemmin säädöksissä numerot 1109/2010 ja 1110/2011). Palveluun tarjottavassa kuljetuskalustossa on oltava asennettuna alkolukko viimeistään silloin kun sopimuskausi alkaa. Koulukuljetuksiin tarjottavien ja käytettävien ajoneuvojen tulee typenoksidi-, hiilivety- ja hiukkaspäästöjen sekä hiilidioksidipäästöjen osalta täyttää ajoneuvon rekisteröintivuoden vaatimukset. Lisäksi koulukuljetuksiin käyttävien ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen ja energiakulutuksen osalta edellytetään sopimusaikana polttoaineen kulutuksen seurantaa ja pyrkimystä energiakulutuksen vähentämiseen. Edellä mainituista tulee voida tarvittaessa hankintayksikön pyynnöstä raportoida hankintayksikölle.

8 YHDISTETTY KOULUKULJETUS JA ASIOINTI LIITE 2 1 TAUSTA Tämä reitin pohjana on koulukuljetus Vuoksenniskan kouluun. Reittiä hyödynnetään molempiin suuntiin sekä aamu- että iltapäivisin Simpele-Vuoksenniska, Vuoksenniska- Simpele. Koulukuljetus lähtee aamulla Simpeleeltä n. klo 7.00 ja saapuu Vuoksenniskalle klo Vuoskenniskalta reitti ajetaan asiointiliikenteen reittinä Niskapietiläntie Purnujärventie Asemanseutu Miettiläntie Laikko Simpele. Tuloaika Simpeleelle n. klo Iltapäivällä ma to klo 13 ja pe klo 12 reitti ajetaan samaa reittiä asiointiliikenteenä Simpeleeltä kunnan eteläpäähän ja edelleen Vuoksenniskalle hakemaan oppilaat Simpeleelle. Tämä reitti ajetaan vain koulun toimintapäivinä. Hinnoitteluliitteessä pyydetään ottamaan huomioon myös se vaihtoehto, että asiointiliikennereitti lakkaa vähäisen käytön vuoksi. 2 REITTI KOULUPÄIVISIN Aamun koulukuljetusreitti: Kaunelantie Simpeleentie Lehmuskatu Soratie Korpjärventie -Niska-Pietiläntie - Vuoksenniskantie, n. 55 km / 7 lasta + 2 avustaja Aamun asiointireitti: Niskapietiläntie Purnujärventie Asemanseutu Miettiläntie Pajari Metsäkylä - Laikko Simpele. n. 55 km. Iltapäivän asiointireitti: Simpele Laikko Metsäkylä Pajari - Miettiläntie Asemanseutu Purnujärventie Niskapietiläntie n. 55 km Iltapäivän koulukuljetus: Vuoskenniska Niskapietiläntie Korpjärventie Simpele. n. 55 km Koulun loma-aikana edellä kuvattu asiointireitti ajetaan kerran viikossa torstaisin, laskennallinen kilometrimäärä 110 km. 3 VAATIMUKSET Noudatetaan samoja vaatimuksia kuin oppilaskuljetuksissa ja asiointiliikenteessä

9 ASIOINTIKULJETUKSET LIITE 3 14 TAUSTA Asiointikuljetukset ovat kaikille avointa liikennettä. Liikenne perustuu aikataulutettuihin reitteihin, jotka kunta ilmoittaa kuntalaisille. Asiointiliikenne järjestetään niin, että asiakkailla on kaksi kertaa viikossa mahdollisuus asiointiin Simpeleellä tai Rautjärven Asemanseudulla, esimerkiksi kirjastossa, hyvinvointiasemalla sekä Asemanseudun palvelujen piirissä. Reitti ajetaan, jos asiakkaita on vähintään 3 kpl. 15 REITTIKOKONAISUUDET Tarjouspyynnössä on pyydetty tarjousta reittikokonaisuudesta. Tarjoaja voi antaa tarjouksen yhdestä tai useammasta reittikokonaisuudesta. Matkat ja reitit tarkistetaan yhdessä tarjouskilpailussa kuljetusreitin hoitajaksi valitun liikennöitsijän kanssa. Reittejä on ajettu kertaa 11 kuukauden aikana (tilastosta puuttuu heinäkuu). Myös heinäkuussa on liikennettä. Hankittavat reittikokonaisuudet ovat: 1. Simolanmäki-Kokkola-Hinkanmäki-Untamo-Uimola-Porttinotko-Simpele, ajetaan kerran viikossa torstaisin (meno-paluu). Laskennallinen kilometrimäärä 116 km 2. Torsansalo-Innasennurkka-Pitkäjärvi-Simpele-Peipontie-Ahmatie-Simpele, ajetaan kerran viikossa torstaisin (meno-paluu). Laskennallinen kilometrimäärä 88 km 3. Niskapietilä-Korpjärvi-Purnujärvi-Rautjärven Asemanseutu, ajetaan kerran viikossa perjantaisin (meno-paluu). Asiointiaika Rautjärven Asemanseudulla on noin kaksi tuntia. Laskennallinen kilometrimäärä 40 km 4. Lisäksi kouluaikana päivittäin ajettava asiointireitti Niskapietiläntie Purnujärventie Asemanseutu Miettiläntie Pajari Metsäkylä - Laikko Simpele (koulukuljetuksen ja asiointiliikenteen yhdistelmä, liite 2). Koulun loma-aikana reitti ajetaan kerran viikossa torstaisin, laskennallinen kilometrimäärä 110 km. 16 HANKITTAVAN PALVELUN KUVAUS Meno-paluu kyytien lähtöaika on klo välillä. Asiointiaika on enintään neljä tuntia. Asiointiliikenteen asiakkailla voi olla käytössään apuvälineitä, kuten rollaattori tai lastenvaunut. Kuljettajan tehtäviin kuuluu matkustajien avustaminen matkan aikana, mm. tavaroiden nostaminen autoon ja autosta pois. Matkustajia noudettaessa ja vietäessä palvelu ulottuu tarvittaessa kotiin asti, ml. tavaroiden kantaminen. Asiakkaat ilmoittavat asiointikuljetuksen tarpeestaan kuljettajalle. Kuljetus suoritetaan, kun reitille on ilmoittautunut vähintään kolme (3) asiakasta. Asiakkailta peritään joukkoliikenteen taksan mukainen maksu. Lipputulot vähennetään kunnan liikenteenharjoittajalle maksamasta korvauksesta.

10 Tiedot kuljetustarpeista perustuvat kauden tietoihin. Reitteihin saatetaan sopimuskauden aikana tehdä muutoksia asiakkaiden tarpeiden perusteella. Kilometrimäärät tarkentuvat, kun varsinainen liikennöinti reitillä aloitetaan. Reittien lähtöajat ja paluumatkojen lähtöajat tarkentuvat palvelutuottajan kanssa tehdyssä sopimuksessa.

11 RUOKA- JA ATERIAKULJETUKSET LIITE 4 17 TAUSTA Tarjouspyyntö koskee vanhusten ateriapalvelukuljetuksia Simpeleellä, koulun ja päivähoidon ruokakuljetuksia sekä vanhusten ateriapalvelukuljetuksia kunnan eteläpäähän, ruokakuljetuksia päivähoidon yksiköihin Simpeleellä sekä ruokakuljetuksia Ruokapalvelu Rosmariinista Simpeleen hyvinvointiasemalle. Tarjouspyyntö koskee arkipäivän kuljetuksia, viikonloppuisin kuljetukset hyvinvointiasemalle hoitaa Rosmariinin oma henkilökunta. 18 REITTIKOKONAISUUDET 1. Ruokapalvelu Rosmariinista vanhusten koteihin Simpeleen taajaman alueella pääasiassa arkisin (yli kolme pyhää yhtäjaksoisesti vaatii kuljetuksen). Kilometrejä kertyy n km ja aikaa tehtävän suorittamiseen kuluu n. 2,5 tuntia. Ma-to 2,0 tuntia ja perjantaina 2,5 tuntia, koska viikonloput ruoat toimitettava samalla. (asiakkaita 45) 2. Ruokapalvelu Rosmariinista vanhusten koteihin Miettilään (2 asiakasta) ja Kuuselan kotihoitoon (1 pudotuspiste, 7 asiakkaan ateriat) arkisin kolme kertaa viikossa. Kuljetukset voidaan järjestää kuljettajan muuhun aikatauluun sopivaksi. Kuljetukset Miettilään optiona (vaihtoehtona kuljettaminen koulukuljetusten yhteydessä). 3. Ruokakuljetus Rautjärven aseman koululle, muutamalle vanhukselle ateriapalveluun matkalla Asemanseudulle sekä Karhunpesän päiväkotiin. Ajot arkisin koulupäivinä, muuna aikana kolme kertaa viikossa. Aikaa tehtävän suorittamiseen kuluu 1,5 tuntia. 4. Ruokakuljetukset päivähoidon yksiköihin Simpeleen taajaman alueella arkisin. Aikaa tehtävän suorittamiseen kuluu noin yksi (1) tunti arkisin joka päivä. 5.Ruokakuljetukset Ruokapalvelu Rosmariinista Simpeleen hyvinviontiasemalle viitenä päivänä viikossa kolme kertaa päivässä. Yhteen käyntiin kuluu aikaa noin puoli (0,5) tuntia. 19 PALVELUN KUVAUS Ruokakuljetuslaatikot palautetaan samana päivänä Rosmariiniin ja samalla kuitataan ajoon käytetty aika. Vanhusten ateriat viedään asiakkaan asuntoon. Kuljettaja varmistaa, että asiakas on OK. Aterioiden ajo tapahtuu laaditun aikataulun ja ajolistan mukaisesti: 7.10 Hyvinvointiasema, aamupala, päivällistiskit pois 8.30 AP Miettilän ruoat kahdelle päivälle 9.15 Aseman koulu + Karhunpesä, paluu hyvinvointiasemalle, tiskit Rosmariiniin Keppelin ruoat Kivijärven toimintakeskus, esiopetus + päivähoito AP-ateriat, kerrostalot AP-ateriat, yksittäiset Hyvinvointiasema, lounas Hyvinvointiasema, päivällinen

12 20 EHDOTTOMAT VAATIMUKSET Käytettävän kuljetuskaluston tulee olla elintarvikekuljetuksiin soveltuva ja kunnallisen terveysviranomaisen hyväksymä. Kuljetuksissa tulee noudattaa elintarvikekuljetuksista annettuja määräyksiä ja niillä tulee olla omavalvontasuunnitelma. Käytettävän kuljetuskaluston tulee soveltua reiteille kaikkina vuodenaikoina. Tarjouksessa tulee olla selvitys kaluston varajakelu-järjestelmästä. Kuljetuksessa tulee käyttää pääsääntöisesti yhtä tehtävään koulutettua kuljettajaa. Työ vaatii asiakasystävällisyyttä, huomaavaisuutta, luottamusta ja vaitiolovelvollisuutta lain velvoittamissa puitteissa. Kuljettajan tulee puhua sujuvaa suomenkieltä ja hänellä tulee olla tarkoituksenmukainen ja siisti työasu.

13 TOIMITTAJAN KELPOISUUS LIITE Tilaajavastuulain säädökset Tarjoajan kelpoisuuden arvioinnilla selvitetään tarjoajan edellytykset suoriutua hankinnan toteuttamisesta tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukaisesti. Tarjoaja voi osoittaa tilaajavastuulain velvoitteiden täyttyminen joko kolmannen osapuolen palvelusta (tilaajavastuu.fi tai vastuullinenyritys.fi) tai toimittamalla alla mainitut liitteet. Tarjoukseen on liitettävä tilaajavastuulain / :n mukaan 1) kaupparekisteriote, 2) selvitys siitä, onko yritys merkitty ennakkoperintälain (1118/1996) mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain (1501/1993) mukaiseen arvonlisävelvollisten rekisteriin, 3) todistus verojen maksamisesta ja verovelkatodistus taikka selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty, 4) todistukset eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty, 5) selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista (paitsi niissä tapauksissa, että elinkeinonharjoittaja suorittaa kaikki kuljetukset itse käyttämättä kuljetuksiin lainkaan työntekijöitä) 6) selvitys työterveyshuollon järjestämisestä 20.2 Hankintalain mukaiset kelpoisuusehdot Vakuutus, ettei tarjoajaa koske hankintalain 53 ja 54 pykälän mukaiset rajoitukset. 53 Hankintayksikön on päätöksellään suljettava ehdokas tai tarjoaja tarjouskilpailun ulkopuolelle, jos hankintayksikön tiedossa on, että ehdokas tai tarjoaja taikka sen johtohenkilö tai edustus-, päätöstai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu jostakin seuraavasta rikoksesta: 1) rikoslain (39/1889) 17 luvun 1 a :n mukainen osallistuminen järjestäytyneen rikollisjärjestön toimintaan; 2) rikoslain 16 luvun 13 :n mukainen lahjuksen antaminen, 16 luvun 14 :n mukainen törkeä lahjuksen antaminen tai 30 luvun 7 :n mukainen lahjominen elinkeinotoiminnassa; 3) rikoslain 29 luvun 1 :n mukainen veropetos tai 29 luvun 2 :n mukainen törkeä veropetos, 29 luvun 5 :n mukainen avustuspetos, 29 luvun 6 :n mukainen törkeä avustuspetos, 29 luvun 7 :n mukainen avustuksen väärinkäyttö; 4) rikoslain 32 luvun 6 :n mukainen rahanpesu tai 32 luvun 7 :n mukainen törkeä rahanpesu; taikka 5) rikoslain 47 luvun 3 a :n mukainen kiskonnantapainen työsyrjintä.

14 Tarjouskilpailusta on suljettava myös 1 momentissa mainitun rikoksen johdosta rikoslain 9 luvussa tarkoitettuun yhteisösakkoon tuomittu ehdokas tai tarjoaja. Hankintayksikön on suljettava tarjouskilpailusta ehdokas tai tarjoaja myös muussa valtiossa 1 momentissa mainittua rikosta vastaavasta rikoksesta annetun lainvoimaisen tuomion perusteella. Euroopan yhteisön jäsenvaltioissa säännökset koskevat seuraavia Euroopan yhteisön lainsäädännössä mainittuja rikoksia: 1) yhteisestä toiminnasta rikollisjärjestöön osallistumisen kriminalisoinnista Euroopan unionin jäsenvaltioissa annetun neuvoston puitepäätöksen 98/773/YOS 2 artiklan 1 kohdassa määritellyn rikollisjärjestön toimintaan; 2) lahjominen Euroopan unionista tehdyn sopimuksen K.3 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla sellaisen lahjonnan, jossa on osallisina Euroopan yhteisöjen virkamiehiä tai Euroopan unionin jäsenvaltioiden virkamiehiä, torjumista koskevan 26 päivänä toukokuuta 1997 tehdyn yleissopimuksen 3 artiklassa ja lahjonnan torjumisesta yksityisellä sektorilla tehdyn neuvoston puitepäätöksen 2003/568/YOS 2 artiklan 1 kohdan a alakohdassa määritellyllä tavalla; 3) yhteisöjen taloudellisten etujen suojaamisesta tehdyn yleissopimuksen 1 artiklassa tarkoitetut petokset; sekä 4) rahanpesu sellaisena kuin se on määritelty rahoitusjärjestelmän rahanpesutarkoituksiin käyttämisen estämisestä annetun neuvoston direktiivin 91/308/ETY 1 artiklassa. Velvollisuudesta sulkea tarjouskilpailusta tässä pykälässä tarkoitetusta rikoksesta tuomittu ehdokas tai tarjoaja voidaan poiketa yleistä etua koskevan pakottavan syyn perusteella tai sillä perusteella, ettei tuomittu henkilö enää työskentele vastuuasemassa tarjouksen tehneessä yrityksessä. 54 Muut poissulkemisperusteet ei koske tarjoajaa Hankintayksikkö voi päätöksellään sulkea tarjouskilpailun ulkopuolelle ehdokkaan tai tarjoajan, joka on: 1) konkurssissa tai purettavana tai keskeyttänyt liiketoimintansa taikka jonka velkoja on vahvistetulla akordilla, saneerausohjelmalla tai muussa vastaavassa lainsäädäntöön perustuvassa menettelyssä järjestelty; 2) jonka konkurssiin asettaminen tai purkaminen taikka muu 1 kohdassa tarkoitettu menettely on vireillä; 3) saanut ammattinsa harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta lainvoimaisen tuomion; 4) ammattitoiminnassaan syyllistynyt vakavaan virheeseen, jonka hankintaviranomainen voi näyttää toteen; 5) laiminlyönyt velvollisuutensa maksaa Suomen tai sijoittautumismaansa veroja tai sosiaaliturvamaksuja; taikka 6) syyllistynyt olennaisesti väärien tietojen antamiseen ilmoittaessaan hankintayksikölle 8 luvun soveltamista koskevia tietoja tai laiminlyönyt vaadittavien tietojen antamisen. Mitä 1 momentin 3 ja 4 kohdassa säädetään ehdokkaasta ja tarjoajasta, sovelletaan myös, kun virheeseen syyllistynyt tai velvollisuuden laiminlyönyt on ehdokkaan tai tarjoajan johtohenkilö tai sen edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö. Poissulkemista koskevassa harkinnassa voidaan ottaa huomioon muun muassa rikkomuksen tai laiminlyönnin vakavuus, yhteys hankinnan kohteeseen, kulunut aika, mahdolliset muut aiheutuneet seuraamukset sekä rikkomukseen tai laiminlyöntiin syyllistyneen mahdolliset korjaavat teot.

15 Ei koske tarjoajaa 20.3 Hankinnan kohteesta riippuvat kelpoisuusehdot sekä lisäksi 7) kopio voimassa olevasta liikenteen harjoittamista koskevasta luvasta joukkoliikennelupa, taksilupa (kaikki hankintakohteet) tavaraliikennelupa (jos tarjoaa ainoastaan ruokakuljetuksia) 8) selvitys palvelun tuottamiseen käytettävästä kuljetuskalustosta (ajoneuvon tyyppi, merkki, vuosimalli, monelleko rekisteröity, enimmäismäärä oppilaita / asiakkaita, jotka voidaan kerralla kuljettaa), Ajoneuvo opp/as Rekisteröity Vuosimalli Eurolk CO 2 g/km seur 9) selvitys, että kalusto täyttää liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 553/2006 määräykset koulu- ja päivähoitokuljetusten kuormituksesta ja turvallisuusjärjestelyistä 10) ilmoitus siitä, että käytettävät ajoneuvot on varustettu alkolukolla tai varustetaan alkolukolla ennen kuljetusten alkamista, 11) selvitys liikennöitsijän/kuljettajan aiemmasta koulukuljetuskokemuksesta 12) selvitys riittävästä kuljetusvälinekapasiteetista, mikäli tarjouksen tekijä on antanut tarjouksia useampiin reittikokonaisuuksiin 13) Liikennöitsijä vastaa siitä, että kuljettajien rikostausta selvitetään ja että kuljetuksissa ei käytetä henkilöitä, jotka rikostaustansa vuoksi eivät saa työskennellä lasten kanssa (ks. laki nro 540/2002). 14) Terveystarkastajan hyväksymä omavalvontasuunnitelma (ruoka/ateriakuljetukset)

16 HINNOITTELUPERUSTEET LIITE 6 Kaikki hinnat tarjotaan alv 0%. OPPILASKULJETUKSET euroa/km Reittikokonaisuus 1 Polvisentie-Peruspohjantie-Kaljusenkyläntie-Pitkäjärventie- Tehtaantie-Lännentie Reittikokonaisuus 2 Välikyläntie Sarajärventie Änkiläntie Reittikokonaisuus 3 Latvajärventie Punasvaarantie Änkilänsalontie Änkiläntie Reittikokonaisuus 4 Miettiläntie Laikko Javanaisentie - Änkilä Reittikokonaisuus 5 Ritakoski-Petritsanvaara-Karjalantie-Kankaankatu Reittikokonaisuus 6 Männistönmutka - Uimolantie - Untamontie Viimolantie Reittikokonaisuus 7 Laikko Miettiläntie Rautjärven aseman koulu Reittikokonaisuus 8 Niska-Pietiläntie Purnujärventie Korpjärventie Partilantie Reittikokonaisuus 9 (vain iltapäivällä) Simpele Lahdenkylä Viimola - Rautjärven asemanseutu- Purnujärvi Niska-Pietilä

17 YHDISTETTY KOULUKULJETUS JA ASIOINTI euroa/km Aamun koulukuljetusreitti: Kaunelantie Simpeleentie Lehmuskatu Soratie Korpjärventie -Niskapietiläntie Vuoksenniskantie Edellinen reitti ilman asiointiliikennettä (katso liite 2) Aamun asiointireitti: Niskapietiläntie Purnujärventie Asemanseutu Miettiläntie Pajari Metsäkylä - Laikko Simpele Iltapäivän asiointireitti: Simpele Laikko Metsäkylä Pajari - Miettiläntie Asemanseutu Purnujärventie Niskapietiläntie Iltapäivän koulukuljetus: Vuoskenniska Niskapietiläntie Korpjärventie Simpele Edellinen reitti ilman asiointiliikennettä (katso liite 2) Asiointireitti koulun loma-aikana kerran viikossa. ASIOINTILIIKENNE Simolanmäki-Kokkola-Hinkanmäki-Untamo-Uimola-Porttinotko- Simpele, ajetaan kerran viikossa torstaisin (meno-paluu) euroa/km Torsansalo-Innasennurkka-Pitkäjärvi-Simpele-Peipontie-Ahmatie- Simpele, ajetaan kerran viikossa torstaisin (meno-paluu) Niskapietilä-Korpjärvi-Purnujärvi-Rautjärven Asemanseutu, ajetaan kerran viikossa perjantaisin (meno-paluu)

18 RUOKAKULJETUKSET euroa/tunti

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

Rautjärven kunnan kuljetuspalveluiden ostaminen sopimuskaudeksi (+yhden vuoden optio saakka)

Rautjärven kunnan kuljetuspalveluiden ostaminen sopimuskaudeksi (+yhden vuoden optio saakka) Kunnanhallitus 103 22.05.2017 Rautjärven kunnan kuljetuspalveluiden ostaminen sopimuskaudeksi 1.8.2017-31.7.2019 (+yhden vuoden optio 31.7.2020 saakka) 104/02.08.01/2017 Kh 22.05.2017 103 Valmistelija:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

Naantalin kaupunki 1 11.5.2015. Turun hallinto-oikeuden lähete 1715/15; diaarinro 00509/15/2299; lausuntopyyntö

Naantalin kaupunki 1 11.5.2015. Turun hallinto-oikeuden lähete 1715/15; diaarinro 00509/15/2299; lausuntopyyntö Naantalin kaupunki 1 Turun hallinto-oikeus PL 32 20101 Turku Viite: Asia: Selityksen antaja: Turun hallinto-oikeuden lähete 1715/15; diaarinro 00509/15/2299; lausuntopyyntö Selitys oikaisuvaatimuksen johdosta

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

2.1 Joukkoliikenne Joukkoliikenne on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen hankkimaa joukkoliikennettä tai itse kannattavaa joukkoliikennettä.

2.1 Joukkoliikenne Joukkoliikenne on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen hankkimaa joukkoliikennettä tai itse kannattavaa joukkoliikennettä. RAUTJÄRVEN KUNNAN KULJETUSSELVITYS 1 TAUSTA JA TAVOITE Rautjärven kunta kilpailuttaa tärkeimmät kuljetukset vuoden 2017 alussa. Kuljetusselvitys laaditaan kokonaistilanteen kartoittamiseksi kilpailutusta

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta.

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta. 1 Sivistyspalvelut Hallinto- ja talous TARJOUSKILPAILUN EHDOT Liikenneluvan voimassaolo Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään tarjouksessa tarkoitetun tilausliikenteen harjoittamiseen oikeuttava

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 27.11.2015 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMI KYEKSLATT TARJOUSPYYNTÖ 30.03.2015 ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen syyslukukauden alkuun 2018 Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne tarjouspyynnön

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä

Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä Toivakan kunta, y-tunnus 0177201-0, pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 17.3.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA KIRKKONUMMENKUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelut PL 20 5.10.2009 02401 KIRKKONUMMI TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA HANKINNAN KOHDE Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ Ruokapalvelut 22.5.2019 KEITTIÖLAITEHANKINTA Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. Hankinnan kohteet, toimitussisältö, toimitusehto ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 1 ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Pohjankyröntie 136 61500 ISOKYRÖ 4.4.2018 KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 2018 2020 Sopimuskausi Isonkyrön kunta pyytää tarjousta Hilma- ilmoituskanavaan lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5 7.5.2014 1/5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ PENTTILÄNNIEMEN ASUNTOALUEEN VALAISTUKSEN SANEERAUS (Dnro 55/423/2010) 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan aikataulu Kokemäen kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Penttilänniemen

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 707/02.08.00/2014 127 Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 15.8.2014: Kotipalveluaterioiden kuljetuspalveluiden hankinnasta

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö 1 (7) KARKKILAN PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE ALKAEN 12.8.2013 Karkkilan kaupunki pyytää tarjoustanne kaupungin alueella toteutettavasta palvelu- ja asiointiliikenteen hoidosta seuraavasti. Hankinnan kuvaus

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1.

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Kari Kulmala (040) Pyydämme urakkatarjoustanne Kauhajoen terveyskeskuksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla:

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla: Päivämäärä 1 PÄLKÄNEEN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Pälkäneen kunta pyytää tarjouksia koululaiskuljetusten hoitamisesta kohteet 1-8 joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla koulupäivinä lukuvuosina 2014-2015,

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Liikennöinnissä

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Kaukolämmön piirissä on tällä hetkellä n. 70 kiinteistöä ja vuoden 2014 arvioitu kulutus on n. 8.000 MWh. Kaukolämpöverkoston pituus on noin 6,9 km.

Kaukolämmön piirissä on tällä hetkellä n. 70 kiinteistöä ja vuoden 2014 arvioitu kulutus on n. 8.000 MWh. Kaukolämpöverkoston pituus on noin 6,9 km. 1(5) KINNULAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Tekninen toimisto PL 1 01.04.2014 43900 KINNULA KIINTEÄN POLTTOAINEEN TOIMITTAMINEN Kinnulan kunta pyytää tarjousta kiinteän polttoaineen (hake) toimittamisesta Kinnulan

Lisätiedot

Hankinnasta on jätetty 6.3.2013 ilmoitus julkaistavaksi julkisten hankintojen ilmoituskanavalla (HILMA) www.hankintailmoitukset.fi

Hankinnasta on jätetty 6.3.2013 ilmoitus julkaistavaksi julkisten hankintojen ilmoituskanavalla (HILMA) www.hankintailmoitukset.fi LAUKAAN KUNTA 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Laukaan kunnan tekninen toimi pyytää tarjoustanne Tervamäen koulun ja Leppäveden liikuntahallin vesikattojen korjausurakasta. Hankinnassa noudatetaan avointa hankintamenettelyä

Lisätiedot

Asia: HE 52/2017 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta

Asia: HE 52/2017 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta Finnwatch ry LAUSUNTO Asia: HE 52/2017 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta Finnwatch kiittää mahdollisuudesta lausua hallituksen esityksestä laiksi sosiaali-

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT VAALAN KUNTA Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT 13.11.2012 VAALAN KUNTA, Sivistyslautakunta Niskantie 10 91700 Vaala Puh. 0400-855941, 0400-855947, fax. (08) 536 0181 vaala@vaala.fi Kuljetuspalveluiden osto

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINNASTA

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINNASTA Urjalan kunta Siivous- ja ruokapalveluyksikkö PL 33 31761 Urjala 21.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINNASTA 1. Tilaaja Urjalan kunta Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala 2. Hankinnan

Lisätiedot

Tekninen osasto Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Tekninen osasto Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.3.2017 KEITTIÖLAITEHANKINNAT Pyydämme tarjoustanne ammattikeittiölaitetoimituksista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. Hankinnan kohteet, toimitussisältö, toimitusehto

Lisätiedot

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen:

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen: TARJOUS - PALVELULIIKENNE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää liitteen 3.1 mukainen kaavake. Tämän kaavakkeen sijasta tarjoaja voi toimittaa vastaavan kalustoluettelonsa,

Lisätiedot

KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012

KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012 KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012 TARJOUSPYYNTÖ KUORTANEEN KUNNAN OPETUSTOIMEN KULJETUKSISTA SOPIMUSKAUDELLE 2012-2013 Pyydämme kirjallista tarjoustanne

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN HEITUINLAHDEN RUOKAKULJETUKSESTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 26.10.2017 TARJOUSPYYNTÖ KUIVATUN PUHDISTAMOLIETTEEN KULJETUKSESTA Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kuivatun puhdistamolietteen

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA

PERTUNMAAN KUNTA TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Kuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot