C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen"

Transkriptio

1 C-tytöt Laura lopputurnaukseen Kalmari- Touko-kesäkuun vaihde oli FC Haka YJ:lle jännittävää aikaa. Kevätkierros päättyi Etelä-Länsi -Liigassa voittoon, tappioon ja tasapeliin.

2 Emmi Mäkinen C-tytöt voittivat vieraskentällä HJK:n 2-5 (2-3), hävisivät Saharassa FC Halikolle 0-2 (0-0) ja pelasivat PK-35:n kanssa 2-2 (1-1). Viikon piinaavan odottelun jälkeen selvisi, että valkopaidat sijoittuivat ELL:ssa neljänneksi Ilveksen, PK-35:n ja TPS:n jälkeen. Maalintekijöinä HJK:ta vastaan kunnostautuivat Emmi Mäkinen(2), Oona Lahtinen sekä Anni ja Oona Konttinen. PK-35 tasapelissä Tuuli kertaalleen. Enkkilä ja Oona Lahtinen osuivat ELL sisälsi myös alueellisen karsinnan Laura Kalmari lopputurnaukseen. Neljännen sijan (3. alueellisessa karsinnassa) myötä valkopaidat ansaitsivat paikan Oulussa pelattavaan 16 huippujoukkueen turnaukseen. Kevätkierroksen saldo yhdeksästä pelistä oli viiden voiton ja tasapelin myötä 16 pistettä. Kolmesti tunnustamaan vastustajan paremmaksi. Valkopaidat päästivät 15 maalia, mutta lukemasta huolimatta puolustus sai valmennukselta kehuja. joukkue joutui

3 Onnistunut kahdeksan pelaajan puolustuspelaaminen oli huomattavin syy joukkueen menestyksessä, valmentaja Mika Hakala väitti. Sanna-Kaisa Rousku, Kiia Immonen, Janna Tuominen, Vilma Mahlio ja Oona Konttinen kantoivat suurimman vastuun puolustuslinjassa ja he kieltämättä olivat erinomaisia koko kevätkierroksen ajan. Hyökkääminen vaatii lisää harjoitusta Pallollisessa pelaamisessa valmennus väitti löytyvän eniten parannettavaa 23 tehdystä maalista huolimatta. Hyökkääminen on Hakalan mukaan liikaa yksilöiden omien oivallusten varassa. Oona Lahtinen oli seitsemällä maalillaan tehokkain. Omen tehot tulivat tasaisesti useissa peleissä. Hän oli ehdottomasti yksi tärkeimpiä pelaajia tuloksien saamisessa, valmentaja väitti. Tuuli Enkkilän merkitystä ei pysty korostamaan tarpeeksi. Uskomattoman pelitaitavana hän pystyi sekä pelinrakenteluun että jopa ratkaisuihin vastustajan boxissa, Hakala uskoi. Mutta mikä on selitys sille, ettei seitsemän kuukauden aikana ole luotu identiteettiä pallon liikutteluun.

4 Oona Konttinen Jätetään spekulointi katsomon asiantuntijoille; heillä on siihen aikaa. Sen verran voin avata, että pallollista pelaamista kehitimme pelipaikan vaatimusten kautta, valmentaja perusteli. C-tytöillä on jokunen viikko aikaa kehittää pelaamistaan ennen kuin pelit Oulussa alkavat. Oona Konttinen oli ennakkoluuloton tulevasta. Näen joukkueella hyvät mahdollisuudet, mutta kovia pelejä on silti tiedossa. Toivottavasti iloitsemme enemmän voitoista kuin kärsimme tappioista Oulussa, Konttinen muistutti. Lähden ainakin luottavaisin mielin YJ:n kanssa turnaukseen, enkä näe mitään ongelmaa jopa mitaleille pääsystä.

5 Lähde: Valkeakosken Sanomat Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen Janna Tuominen

6 C-tyttöjen kapteenisto Sanna-Kaisa Rousku, Oona Konttinen ja Tuuli Enkkilä valitsi kuukauden Subway-pelaajaksi Janna Tuomisen. Aina treeneissä ja vielä hyvissä ajoinkin. Vetää treenit täysillä, eikä luovuta koskaan, kapteenisto perusteli. Käyttäytyy joukkuekavereita ja valmentajia kohtaan hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Tsemppaa kaikkia epäonnistumisista huolimatta. Palkinnoksi laitapuolustajana pelaava Tuominen nauttimaan aterian Valkeakosken Subwayhin. pääse Tiesitkö muuten, mikä on jalkapallolegenda Pelén suosikki Subi? Klikkaamalla tästä löydät vastauksen Janna Tuominen Suosikki Subi? Suosikki Subini on spicy italian. MM-kisojen joukkueesi? Suosikkini MM-kisoissa on Brasilia.

7 Ketä pelaajaa seuraat erityisesti? Mielenkiintoisin pelaaja on mielestäni Neymar, koska häneltä odotetaan paljon ja on jännä nähdä pystyykö hän vastaamaan niihin. Hakan edustuksen suosikkipelaaja? Suosikkipelaajani Hakassa on Regi Nooitmeer. Kuka on C-tyttöjen mielenkiintoisin pelaaja? Mielenkiintoisin pelaaja meidän joukkueessa on Tuuli Enkkilä, sillä hän on tosi taitava ja hän pystyy pitäämään/suojaamaan lähes aina pallon itsellään/omalla joukkueella, vaikkei olekaan joukkueemme isoimpia pelaajia. Taitokilpailuista kultaa Rouskulle ja Enkkilälle Tuuli muuttuu kylmemmäksi, tunnelmoi legendaarinen Pelle Miljoona 1980-luvun alkupuolella. Toukokuun lopun taitokilpailuissa Pyynikin kentällä olosuhteet todellakin olivat värssyn mukaiset.

8 Sanna-Kaisa Rousku C-tyttöjen pelaajat eivät silti viimassa hyytyneet. SannaKaisa Rousku ja Tuuli Enkkilä tulittivat tulokset, mitkä olivat kultaisen merkkisuorituksen arvoisia. C15-sarjassa Rousku alitti rajan (74,68/75) hieman niukemmin kuin D13-sarjassa murskaavasti taiteillut (72,93/85) Enkkilä. Kun menee tuloksien ytimeen, sieltä löytää nopeastikin potkutekniikan olevan Kaisan (Rousku) vahvuus. Meidän on nyt vahvistettava tätä ominaisuutta pelitilanteissa, valmennus analysoi. Meillä valmentajilla ja varsinkin pelaajalla itsellään on vajaa kaksi kuukautta aikaa tehdä asian eteen töitä ennen kuin sarjapelit taas alkavat. Kaisa on joukkueen kapteeni, joten hänen odotetaan asennoituvan vaaditulla tavalla. pelaamisensa kehittämiseen Myös Tuuli Enkkilä joutui piinaavan arvion eteen.

9 Tuuli Enkkilä Tämä loistava tulos ei sinänsä ollut mitenkään yllättävää. Tuulin vahvuus on ehdottomasti pallon hallitseminen erilaisissa pelitilanteissa, valmennus muistutti. Tähän mennessä olemme kannustaneet häntä osallistumaan hyökkäämiseen aktiivisemmin. Tehojen mukaan hän on myös näin tehnyt, mikä on hänen oman kehityksen kannalta erittäin tärkeää. Valmennus korosti keskikentän pelintekijän merkitystä. Tuulin pitää vielä voimakkaammin miettiä omaa roolia vähän kuin julkisilla matkustamisen periaatteilla. Eli jos kaverit eivät ehdi samaan bussiin, hänen on siitä huolimatta noustava ensimmäisenä lähtevään ja näin oltava muita ennen määränpäässä, valmennus tarinoi. Totta kai joukkuepelin syvin olemus pitää pysyä muistissa, eikä tästä ole pienintäkään epäilystä Tuulin kohdalla. Mutta seuraavien viikkojen aikana kaivamme hänestä vielä enemmän virtuositeettia esiin. Hän on vähän kuin tienhaarassa oleva soittotaitoinen kitaristi; valitsenko tien valovoimaisen bändin tähdeksi vai tyydynkö soittamaan rautalankaa tanssilavoilla.

10 C15-sarjassa Ome Lahtinen ansaitsi hopeisen merkin, kun Vilma Mahlion oli tyytyminen pronssiseen merkkiin C14kilpailussa. Maalivahtivalmennus parantunut Yksi maistuvimmista porkkanoista motivoituneille pelaajille olisi vetää Suomen sinivalkoinen pelipaita päälle pelipäivänä. Ihan näin koviin saavutuksiin C-tytöissä ei ole päästy. Tai miten sen nyt ottaa C-tyttöjen maalivahteja keväästä asti valmentanut Sara Inget nimettiin TU18-maaotteluihin Itävaltaa vastaan. Ottelut pelataan 13. ja Ebreichsdorfissa ja Steinbrunnissa. Kuluvan kauden HJS:n kasvatti pelaa Hämeenlinnan Härmän naisten joukkueessa. Ykkösen tilastojen perusteella voi päätellä maalivahdin saaneen mainiota harjoitusta myös peleissä. C-tyttöjen maalivahdit Noora Salo, Pilvi Pikivirta ja Satu Seppänen pitivät valmennusta hienona asiana. Kolmikon mukaan vinkkien saaminen ja varsinkin niiden kysyminen on helppoa

11 Saran valmennuksessa. Myös valmennus oli vahvistukseen tyytyväinen. Mika (Nyrhinen) teki hienoa duunia syksyn ja talven maalivahtien kanssa. Hänen viime aikojen työesteiden vuoksi oli loistava juttu, että saatiin Sara harjoituksiin, valmentaja Mika Hakala näki. Sara on rauhallinen ja kärsivällinen, joten ohjeet menevät varmasti perille. Ja kun hän kerran kuuluu TU18maajoukkueeseen, hänen on täytynyt saada aikanaan hyvää valmennusta. Nyt hän siirtää saamistaan opeista valitsemansa helmet meidän maalivahdeille. Eikä tässä tapauksessa kyse ole pelkästä tiedon siirtämisestä. Koska Sara harjoittelee edelleen maajoukkuemaalivahdin vaatimuksien mukaisesti, hänen näkemykset tulevat myös omista kokemuksista sekä onnistumisista että virheistä, Hakala väitti. C-tytöt jäävät odottelemaan Palloliiton Itävallasta. Saran kuva: Hämeenlinnan Härmän facebook-sivut raportteja

12 Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1) lopputulokseen. Jos oli edellinen kotipeli tarkkaa puolustuspelaamista, niin sunnuntaina mentiin eri teemalla. Molemmilla maaleilla nähtiin useita vaarallisia maalitilanteita. Kotijoukkueesta Tuuli Enkkilä ja Ome Lahtinen onnistuivat maalaamaan.

13 Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Ensimmäiset kymmenen minuuttia enteilivät painajaismaista iltaa valkopaidoille. Noora Salon onnistui maalilla venyä pariin unelmatorjuntaan, kun vieraiden nopeat hyökkääjät pelattiin puhtaisiin läpiajoihin tuon tuosta. Lopulta kotijoukkueen Tuuli Enkkilä oli se, joka sai pallon ensimmäisenä verkkoon asti. Hänen hallittu sijoitus takanurkkaan ei jättänyt maalivahdille saumaa torjuntaan. PK-35 ei kuitenkaan kauaa aikaillut, vaan tasoitti pelin pari minuuttia johto-osumasta. keskityspallosta. Maali syntyi upealla puskulla Toinen puoliaika oli samanlaista rallia. Valkopaitojen Ome Lahtinen puski maalin edestä kotijoukkueen jälleen johtoon.

14 Pilvi Pikivirta Tasoitus nähtiin vajaa puoli tuntia ennen täyttä aikaa. Hetki aiemmin kentälle vaihdettu Pilvi Pikivirta oli voimaton, sillä tarkasta keskityksestä tullut ohjaus ei yksinkertaisesti ollut torjuttavissa. Molemmilla joukkueilla oli vielä tilaisuudet tehdä voittomaali. Uhrautuvat puolustukset maalivahtien ohella estivät lopulta lisämaalien synnyn. Valkopaitojen maalilla Pilvi Pikivirta oli kotijoukkueen kantavia voimia. Tulos tarkoitti FC Haka YJ:n osalta sitä, että suora paikka Laura Kalmari -lopputurnaukseen ei ole enää omissa käsissä. Ensi viikko jännitetään, miten FC Halikko ja TPS pelaavat viimeiset pelinsä. Viikon päästä sunnuntaina tiedetään, kuka karsii Alueliigan voittajaa vastaan viimeisestä paikasta Oulussa pelattavaan lopputurnaukseen.

15 Noora Salo Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen O Konttinen Mäkinen S Korhonen Enkkilä Selinummi A Konttinen Lahtinen Vaihdot: 52. Pilvi Pikivirta in, Noora Salo out 52. Ella Huovinen in, Emmi Mäkinen out 60. Janna Tuominen in, Vilma Mahlio out 68. Inka Molin in, Annu Selinummi out 68. Heljä Korhonen in, Sonja Korhonen out

16 Kevätkierros sunnuntaina päätökseen Valkopaidat pelaavat ELL:n kevätkierroksen viimeisen pelin sunnuntaina Saharassa. Kello 16:45 alkavassa pelissä vierasjoukkueena on yksi sarjan kärkipään joukkueista, PK-35. Panosta valkopaidoilla viimeisessä pelissä on yllin kyllin. Voitolla valkopaidat menevät Laura Kalmari-lopputurnaukseen. Tasapeli tai tappio jättää ratkaisut viikon päähän odottamaan muiden joukkueiden päätöspelejä. Vastus on tälläkin kertaa sarjan kärkipäästä, joten helppoa ei tule olemaan. Tosin se on tullut selväksi, että kaikkia

17 vastustajia vastaan meidän on pitänyt pistää parastamme, mikäli pisteitä olemme saaneet, valmennus väitti. Puolustuspelin pitää kokonaisuutena toimia reilut 80 minuuttia. Lisäksi vastustajan boxissa meidän on oltava röyhkeämpiä ja päättäväisempiä kuin viime kotipelissä olimme. Kokoonpano: 1 Pilvi Pikivirta, 12 Noora Salo, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 7 Janna Tuominen, 10 Oona Konttinen, 11 Sonja Korhonen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 22 Annu Selinummi, 23 Sanna-Kaisa Rousku

18 It ain t over till the fat lady sings Vierasjoukkue FC Halikko muisti paremmin otsikon legendaarisen sanonnan sisällön. Tilastojenkin mukaan fudiksessa tehdään eniten maaleja viimeisen kympin aikana. C-tyttöjen ELL-ottelussa ilta pimeni kotijoukkueen osalta pelin lopussa. Vierasjoukkue teki avausmaalin 71. minuutilla, ja maalasi vielä kertaalleen viisi minuuttia ennen loppua. Ottelu päättyi näin 0-2 (0-0) FC Halikon vierasvoittoon.

19 Vilma Mahlio Maaliton lopputulos olisi kelvannut kotijoukkueelle varsin hyvin, kun maalitilanteiden luominen oli vaikeaa erinomaista puolustusta vastaan. Yhtä lailla valkopaitojen puolustuslinja Vilma Mahlio, Sanna-Kaisa Rousku, Kiia Immonen ja Janna Tuominen oli timanttia. Molempien puolustuspelaamisen onnistuminen piti hyvät maalitilanteet vähissä. Toki niitä molemmilla maaleilla nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta verkkojen langat eivät kiristyneet. Toinen puoliaika ei juuri pelin henkeä muuttanut. FC Halikko oli sen verran vaarallisempi hyökkäyskolmanneksella, että vierasvoittoa ei suurena vääryytenä voida pitää. Tilanteiden luomisessa, ja niiden viemisessä päätökseen, boxin nurkilla kotijoukkueella oli parannettavaa. Helppoa se ei tietenkään tämän tason vastustajaa vastaan ollut. Keskiviikkona keinot tai taidot eivät yksinkertaisesti riittäneet maalin tekemiseen. Sunnuntain kotipelissä panosta Kotijoukkueen näkökulmasta tulos tarkoitti sitä, että sunnuntaina pelipöytä notkuu panoksien painosta. Voitolla valkopaidat menevät LK-turnaukseen, tasapeli tai tappio

20 jättäisi ratkaisut viikon päähän, kun muut joukkueet päättävät kautensa. Valkopaitojen valmennus yritti pitää ilmeen positiivisena omalla tavallaan. Jokainen onnistunut kalareissu pitää sisällään myös sen vaiheen, kun tongit kepillä multakasaa kastematoja etsien. Hyttyset inisevät korvan juuressa antamatta hetkenkään rauhaa. Ja vaikka kuinka huidot ja panikoit, ininä ei lopu millään, valmennus höpisi. Tämä tunne, nyt heti pelin jälkeen, on toivottavasti se meidän hetki siellä lepikossa hyttysten syötävänä. Mutta maisema Sitä ei saa kadottaa mielestä. Voisitko hieman valottaa, mitä maisemaa tässä kohtaa tarkoitat. No se on ilta-auringon verhoama laiturin nokka, mikä kutsuu narraamaan ahvenia, noita järvien samuraita. Kato just me ollaan siellä horisontissa siintävällä laiturilla sunnuntaina, tarina jatkui. Pelaajat päättävät tuolloin, mitä me otetaan mukaan siltä reissulta. Nyt on huono fiilis, mutta pitää muistaa: It ain t over till the fat lady sings! FC Haka YJ PK-35 su 1.6. Sahara

21 Kiia Immonen Avauskokoonpano: Pikivirta Mahlio Rousku Immonen Tuominen O Konttinen Huovinen Enkkilä Selinummi A Konttinen Lahtinen Vaihdot: 49. Sonja Korhonen in, Ella Huovinen out 49. Inka Molin in, O Konttinen out 75. Heljä Korhonen in, Vilma Mahlio out 75. Julia Kanerva in, Janna Tuominen out

22

23 Valkopaidat voittivat HJK:n ja helteen Käpylän Urheilupuiston täydellisyyttä hipovat olosuhteet olivat C-tyttöjen ELL-pelin näyttämönä sunnuntaina. HJK joutui taipumaan valkopaidoille kotikentällään 2-5 (2-3) luvuin. Ome Lahtinen Kotijoukkue siirtyi pelissä johtoon 7. minuutilla. Vieraat pystyivät kuitenkin nousemaan tasoihin ja edelle varsin nopeasti Emmi Mäkisen ja Ome Lahtisen maaleilla. Yksi ottelun ratkaisijoista Emmi Mäkinen teki päivän toisen maalinsa siirtäen valkopaidat 1-3 johtoon. Tilastokelpoiset syöttöpisteet jakoivat Tuuli Enkkilä(2) ja Sanna-Kaisa Rousku. Peli oli kuitenkin puoliajalle mentäessä kaikkea muuta kuin ratkaistu. HJK-pelaaja laukoi 25 metristä aivan urheiluruutukamaa olevan tykityksen jättäen mitään mahdollisuuksia torjunnalle. Toinen puoliaika parempi vierasjoukkueelle Käpylän samettisella nurmimatolla vaihdot näyttelivät isoa osaa, kun pelin päälle alettiin sovittelemaan sinettiä. Olosuhteet olivat pelaajille raskaat ja toisella jaksolla tämä myös näkyi.

24 Tauolta kehiin juoksivat Sonja Korhonen ja Anni Konttinen. Anni toi nopeudellaan kärkeen vaarallisuutta. Hienoa, että hän sai myös tehtyä maalin. Sonja taas teki juuri sitä, missä hän on parhaimmillaan eli väsymätöntä prässäämistä keskikentällä. Lisäksi oli hienoa, että hän osallistui myös tilanteiden luomiseen mitä pidemmälle peli eteni, valmennus kehui. Yhtä lailla Heljä (Korhonen) ja Oona (Konttinen) toivat peliimme vaihdon myötä jotain lisää. Valmennus korosti 2-4 maalin tärkeyttä. Maalissa Ome Lahtinen heitti tarkan keskityksen takatolpalle, mistä Oona Konttinen ohjasi pallon maaliin. Heljä Korhonen taas alusti Anni Konttisen 2-5 maalin. Hyökkäyspelaaminen vieraiden valttikortti Vieraiden valmennus oli erityisen tyytyväinen hyökkäävän roolin pelaajien esityksiin. Tyttöjen on syytä olla tyytyväisiä tapaan, miten teimme maaleja. Emmi, Ome, Tuuli, Sonja, Heljä, Anni ja Oona yrittivät niitä asioita, mitä heiltä odotetaan. Ja mikä parasta, he myös valmennus korosti. onnistuivat hyökkäyspään ratkaisuissa, Siihen emme saa olla tyytyväisiä, miten HJK nuo kaksi meille teki. Mutta ei ole syytä kerrata niitä sen tarkemmin. Ensi viikon aikana valkopaitojen ELL:n kevätkierros laitetaan pakettiin. Keskiviikkona Saharassa pelataan FC Halikkoa vastaan. Ja su 1.6. vastassa on PK-35 samalla areenalla.

25 Vilma Mahlio Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Huovinen Enkkilä Selinummi Molin Lahtinen Vaihdot: 41. Sonja Korhonen in, Ella Huovinen out 41. Anni Konttinen in, Inka Molin out 53. Heljä Korhonen in, Annu Selinummi out 58. Oona Konttinen in, Emmi Mäkinen out 65. Satu Seppänen in, Noora Salo out 65. Julia Kanerva in, Oona Lahtinen out

26 HJK-pelin vaihtopelaajat pettyneinä Sunnuntaina vieraskentällä HJK C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liiga jatkuu valkopaitojen osalta sunnuntaina Joukkue pelaa tuolloin Helsingin Jalkapalloklubia vastaan Käpylän nurmella. Joukkueiden otteet ovat viime aikoina olleet vaihtelevia. HJS sai tuntea tappion tuskaa viikolla, kun VJS oli numeroin 2-3 parempi. Viikko sitten helsinkiläiset voittivat Kuusysin 3-1 luvuin. Valkopaidat sen sijaan pelasivat viimeksi viikko sitten. Tuolloin Honka oli kotikentällään 3-0 parempi. Molemmille joukkueelle pisteet olisivat kullan kalliita. Taistelu sarjataulukossa ja LK-lopputurnauspaikoista käy kuumana.

27 Hellettä on luvassa myös sunnuntaille, joten helppo pelaajien urakka ei tule olemaan. Kokoonpano: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 10 Oona Konttinen, 11 Sonja Korhonen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 22 Annu Selinummi, 23 SannaKaisa Rousku Vilma Mahlio, Lotta Tolvanen, Kiia Immonen ja Inka Molin

28 Tuuli Enkkilä taitokilpailua hallitsi C-tytöt harjoittelivat, ja jokunen saattoi kokeilla ensi kertaakin, taitokilpailun lajeja Saharan kentällä. Vielä D-ikäinen Tuuli Enkkilä näytti muille mallia, miten kuulaa pystyy hallitsemaan eri tilanteissa. D13-ikäinen Enkkilä oikeuttavan tuloksen. tulitti C14-sarjassa kultamerkkiin Pelaajille on tehty selväksi, että tämä testi ei tee kenestäkään pelaajaa. Kyse on yhdestä ominaisuudesta, jota jotkut pystyvät käyttämään edukseen kentällä, valmennus väänsi rautalankaa. Mutta paras vaihtoehtohan on tietysti tuo Tuulin tilanne. Pallo pysyy mukana temppuratojen ohella pelitilanteessa, hän on kovassa kunnossa, nopea liikkeissään ja oivallukset kentällä hakevat vertaistaan. Valmis peluri siis kyseessä? Tässä joukkueessa kaikilla on aina parannettavaa. Potkutekniikka ja sen monipuolistaminen tulee nyt Tuulin kohdalla ensin mieleen. Hänen kohdalla asian korjaaminen tuskin jää harjoittelusta kiinni, valmennus jatkoi. Tosin on myönnettävä, että tuloksissa vain pituuspotku oli

29 Tuulilla hieman odotuksia vaisumpi. Muissa potkutekniikkaa tarvittavissa lajeissa hän oli paras tai kärjen tuntumassa. Puolustuslinja yllätti kilpailussa Joillekin tuli yllätyksenä, että seuraavaksi parhaat tulokset oli puolustuspelaajien tekeleitä. Sanna-Kaisa Rousku, Vilma Mahlio ja Kiia Immonen neppailivat hopeisen merkin arvoisia tuloksia. Topparina pelaavan Rouskun potkutekniikka erottui muista selvästi. Laitapuolustaja Mahlio sen sijaan häikäisi tasaisuudellaan. Neljänneksi sijoittunut, Rouskun toppariparina luutiva, Immonen nipisti lopulta yllättävän kovat pisteet. Pituuspotkun epäonnistuminen laski hänen kokonaistulosta harmittavasti. Kaksi asiaa, mitkä auttavat tuloksen tekemisessä, ovat perustaito ja asenne. Näillä neljällä myös jälkimmäinen oli kunnossa, valmennus kehui. Ei liene kenellekään yllätys, että meidän puolustuspelaaminen on toiminut koko kauden, kun meillä on tuollaisia pelaajia siellä taistelemassa. Hyvästä työstä seuraa jälleen nauttimaan Subin ateriat. palkinto. Nelikko pääsee

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Pumpuli Cup kotijoukkueelle Pumpuli Cup kotijoukkueelle C-tytöt voittivat kaikki viisi peliään Pumpuli Cupissa. Pullerin tekonurmella valkopaidat venyttivät vastustajan verkkoa 28 kertaa, kun vastustajat saivat pallon kertaalleen

Lisätiedot

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen Janna Tuominen C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua lopputurnausta tärkeänä kriteerinä

Lisätiedot

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D-12 poikien toukokuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Topias Listo ja valkoisten Mikko Laakso. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon Hakan D-01 joukkue voitti Turun Pallokerhon järjestämän Pepsi Soccer Cupin 2014 D13-kilpasarjan Turussa. Kolmipäiväinen turnaus pelattiin 6.-8.6.2014 Kupittaan loistokuntoisilla

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta. C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

syyskierroksen voitolla

syyskierroksen voitolla C-tytöt avasivat syyskierroksen voitolla FC Espoo joutui taipumaan Pullerin helteessä valkopaidoille 3-0 (2-0) sunnuntaina. Etelä-Länsi -liigan syyskierroksen avauspeli oli kotijoukkueelta hieman yllättäen

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi. Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen

Lisätiedot

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä D12 Etelä-Länsi-Liigaan D12 pojat varmistivat eilen paikkansa syksyksi Etelä-LänsiLiigaan. Vaikean pelin jälkeen pojat ottivat tarvittavan voiton YIlveksestä numeroin 2-1. Vesa Tuomi tuikkaisi 1-0 heti

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL)

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) Sarjojen järjestelyistä kaudella 2017 vastaa Tampereen piiri Kenttä- ja erotuomariasettelut tapahtuvat oman piirin kautta. Ikäluokat: Etelä-Länsi -liigat pelataan

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Peli-idea Hyökkäyspeli

Peli-idea Hyökkäyspeli Peli-idea Hyökkäyspeli Pelijärjestelmä 1-4-4-2 Niin paljon kuin mahdollista avataan peliä puolustuslinjasta-pelirohkeus! Nopealla pallonhallintapelillä yritetään löytää hyökkäyssuuntaan kääntynyt keskikenttäpelaaja

Lisätiedot

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen kommenteista nousi pintaan.

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto.

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto. D12 Ikäluokan haavit D12 Haavin tarkoitus Antaa lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille mahdollisuuden päästä vertailemaan omia taitojaan muiden saman ikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa Saada muutama

Lisätiedot

ACK 5v5 Pelikirja

ACK 5v5 Pelikirja 1 ACK 5v5 Pelikirja 10.10.2016 5v5 yleistä Innostaminen ja onnistuminen avainasiassa Oikeantasoista ja kannustavaa toimintaa Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Puolustussuuntaan pelipaikkojen

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

ACK 8v8 Pelikirja

ACK 8v8 Pelikirja 1 ACK 8v8 Pelikirja 10.10.2016 8v8 yleistä Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Pelipaikkojen täyttäminen Ylivoiman luominen Tyhjän tilan käyttö Kenttätasapaino Pääajatuksena minä, sinä ja pallo

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta Mika Lehkosuo KIRJE PELAAJILLE Moi Pelaajat, Pelirohkeus on sana joka usein esiintyy, kun kuvataan meidän pelitapaamme ja ajatteluamme jalkapallon

Lisätiedot

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET 1 YHTEENVETO Markkinointitutkimukseen vastasi 169 henkilöä, joista 40 % oli miehiä ja 60 % naisia. Ikäjakauma jakautui aika tasaisesti, eniten oli 16-25-vuotiaita

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET URHEILULLISUUS YHTEISTYÖ TAVOITTEELLISUUS OLOSUHTEET HYVÄ JATKUMO VALMENNUS HALLINTO,kiekkoilun tuki / kaupunki PELAAJAMASSAT Blues seura Aaro Kivilinna

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

lauantaina 24.5 taitokilpailua

lauantaina 24.5 taitokilpailua Haka B1 ja B3 lauantaina 24.5 pelaavat 1:s divisioonapeli TPV Haka B1 alkaa klo. 14:00 Kaukajärven tekonurmella. Lähtö saharasta klo. 12:00. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. Otteluun nimetty; Miekka Teemu,

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT

NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT ETELÄ-LÄNSI LIIGAT, ELL (C- ja D-nuoret, vastuupiiri Tampere) Etelä-Länsi -liigat pelataan ikäluokissa C15-, C14-, D13-pojat sekä C-tytöt. Lisäksi syyskierroksella

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! 18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0). Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta. Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja

Lisätiedot

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 2015 Nimi: Kerho: Pisteet: 4. Käytösrangaistus merkitään minuuttimääräisesti 5. Pelirangaistus merkitään minuuttimääräisesti 6. Ottelurangaistus

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva URHEILU 25.11.2017 Päivitetty: 25.11.2017 Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva Holopaiset ja Kalliot vievät eteenpäin lahtelaista naistennistä. Yleensä tennis on koko perheen juttu ja Lahdessakin

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 RYHMITYS 4 4-2 FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 KÄYNNISTÄMINEN (tarkoitetaan vaihetta, jossa peli käynnistetään maalivahdilta) Pyritään avaamaan peliä lyhyellä -> toppareille / AKK:lle, jos mahdollista (vastustajia

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä.

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä. Turnauksessa sovelletaan yleisesti SEUL:in OW sääntöjä (http://seul.fi/wpcontent/uploads/2014/01/seul_ow_v1.pdf), poislukien eettinen osuus sekä kohdat jotka eroavat alla jäljempänä mainituista (joukkue

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET 1. Maalinteko 1v1 vastakkaisiin maaleihin Tilanne käynnistyy valmentajan merkistä molemmilta maaleilta yhtäaikaa. Puolustava pelaaja syöttää lyhyen kuljetuksen jälkeen

Lisätiedot

Pelaajien hallinta tulospalvelussa

Pelaajien hallinta tulospalvelussa Pelaajien hallinta tulospalvelussa Joukkueen tietoja (kaikki joukkueet) sekä Live Scorea (naisten ja miesten SM) hallitaan tulospalvelussa: tulospalvelu.finnhandball.net. Pääset joukkueesi tietoihin yläpalkin

Lisätiedot

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Kirjaudu ResultCodeen, valitse sarja jota pelaatte ja sarjataulukosta oma joukkueesi Valitse JOUKKUE valikon alta OTTELUT Valitse ottelu jonka tietoja haluat

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS E10 Tytöt TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 11.00-12.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY Sisällys 1. TURNAUKSEN TARKOITUS... 2 2. OTTELUJÄRJESTELMÄ... 2 3. JOUKKUEEN KOKOONPANO JA VAIHTOPELAAJIEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot