Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi."

Transkriptio

1 Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen taitoniekka, joka tällä kertaa pysytteli nimettömänä. Tehtiksen klassikossa Satu olikin mainiossa torjuntavireessä. Varsinkin toisella puoliajalla liimanäppi joutui venymään pariin huipputorjuntaan, jottei HJK päässyt nähtyä lähemmäksi 4-2 (4-0) päättyneessä ottelussa. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

2 Kesällä hän harjoitteli hyvin, ja on nyt syyskierroksella pelannut Etelä-Länsi -liigassa yllättävän varmasti, valmentaja Hakala taustoitti. Satu on pelannut maalissa kolme viimeistä peliämme ja määrät selän taakse ovat olleet Noista ei voi yhtäkään laittaa hänen piikkiin. Ei liene salaisuus, että sitä nollapeliä Satu tietysti metsästää, mutta tässä sarjassa se on helpommin sanottu kuin tehty. Yksi Subway-palkinnon kriteereistä on totta kai pelaajan käyttäytyminen kaikkia pelin osapuolia kohtaan. Satu on erittäin fiksu nuori, mikä näkyy hänen kaikessa tekemisessä joukkueessamme. Pelkästään positiivista sanottavaa on hänen käytöksestä. Maalivahtina hän on myös poikkeuksellisen rohkea, minkä vuoksi hän uskaltaa pelata ulkona maaliltaan. Palkinnoksi Seppänen nauttii aterian Valkeakosken Subwayhin.

3 C-tytöille putkeen KTP ja valkopaidat toinen pelasivat tasapeli C-tyttöjen ELL-pelin poikkeuksellisen jylhässä miljöössä. Haminan urheilukenttä kun oli osin vallihautojen ja muurien ympäröimä. Vaikutti maisemat pelin tapahtumiin tai ei, niin loistavakuntoisella nurmella nähtiin viihdyttävä peli.

4 Anni Konttinen Vierasjoukkue siirtyi avauspuoliajan lopussa johtoon Anni Konttisen maalilla. Toisen puoliajan alkupuolella KTP meni kahdella nopealla maalilla johtoon. Reilu kymmenen minuuttia ennen loppua nuorempi Konttinen tasoitti pelin jälleen läpiajosta. 0-1; 35. Anni Konttinen ( Ome Lahtinen) 1-1; ; ; 67. Anni Konttinen (Saana Tuomala) Ensimmäinen 40-minuuttinen oli aika tasaista peliä. Aivan huippupaikkoja kumpikaan tosin ei useita pystynyt luomaan. Puolustuspelaamien oli molemmilla kuosissa. Valkopaidat siirtyivät johtoon Ella Huovisen ja Ome Lahtisen oivallusten ansiosta. Huovinen riisti pallon puolessa kenttää ja ajoi päättäväisesti vasemmasta laidasta hyökkäyskolmannekselle; helppo syöttö Lahtiselle, joka vaihtoi puolta mainiolla syötöllä vapaana olleelle Anni Konttiselle. Konttisen viimeistely oli jäätävä, eikä kotijoukkueen maalivahti pystynyt maalia estämään. Toisella puoliajalla valkopaitojen puolustuspelaaminen mureni pariin otteeseen, eikä KTP jättänyt tilaisuutta hyödyntämättä.

5 Molemmat maalit tulivat yleensäkin nähdään. niiltä paikoilta, mistä maalit Saana Tuomala Tämä ei kuitenkaan vieraita nujertanut, vaan tilanteita luotiin edelleen. Saana Tuomalan huikean läpisyötön avulla Anni Konttinen karkasi jälleen läpiajoon, ja sijoitti pallon etutolpan juureen. Valkopaitojen valmennus oli näkemäänsä tyytyväinen. Pakko sanoa, että viihdyin. Kentällä mentiin, eikä meinattu. Oli lähellä, että olisimme joutuneet yhden pelaajan vajaalle, ja aika oleellisella pelipaikalla. Toisaalta oli lähellä, että olisimme lopussa tehneet voittomaalin. Loistava fudismatsi, valmentaja hehkutti. Joku tykkää katsoa, kun Barcelona syöttää sadan neliön alueella sata kertaa, eikä vastustaja pääse palloon kertaakaan kiinni. Minä tykkään katsoa tällaista peliä, mitä KTP:n ja meidän pelaajat näyttivät. Oli vauhtia, oli maalitilanteita, oli kontaktia, oli tunnetta sekä kentällä että vähän laidallakin, ja uskomatonta taistelua koko 80-minuuttia. Tuskin kukaan todellakaan pelistä poistui sillä ajatuksella, että oli tylsää.

6 Tulevana viikonloppuna valkopaidat pelaavat kaksi peliä. Lauantaina Pullerin nurmella vastassa on Honka ELL:n ottelussa. Sunnuntaina Tammelan stadionilla kohdataan Ilves Piiricupin finaalissa. Aloituskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Huovinen O Konttinen A Konttinen Lahtinen Vaihdot: 52. Lotta Tolvanen in, O Konttinen out 52. Saana Tuomala in, Mäkinen out

7 C-tytöt tiistaina Saharassa C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liiga jatkuu tiistaina Saharan kentällä. FC Haka YJ ja VJS Vantaalta aloittavat kamppailun pisteistä 19:30. Valkopaidat aloittivat syyskierroksen voitolla FC Espoosta. VJS sen sijaan ehti pelata jo kahdesti häviten KTP:lle ja Hongalle. Kokoonpano: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 6 Lotta Tolvanen, 7 Janna Tuominen, 11 Sonja Korhonen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku

8 Mustavalkoiset kahdeksanvuosikymmentä peruttu Kesäteatteriesityksen peruutus Mustavalkoiset kahdeksan vuosikymmentä kesäteatteriesitys la klo 15 on jouduttu tuotannollisista syistä peruuttamaan. Ohjaaja Heikki Paavilainen ei pysty yksilöimään peruutuksen syytä, mutta toteaa esityksen toteuttamisen tulleen täysin mahdottomaksi.

9 FC Haka, FC Haka Juniorit ja Haka Gym pahoittelevat syvästi peruutuksesta aiheutuvaa vaivaa ja harmia. Palautamme luonnollisesti rahat kaikille lipun ostaneille, kertoo FC Haka Juniorien toiminnanjohtaja Mikko Hatakka. Rahat saa takaisin lippua vastaan FC Hakan toimistolta, Haka Gymin toimistolta tai Sportia Seposta. FC Hakan, FC Haka Juniorien ja Haka Gymin 80 vuotis juhlavuoden tapahtumat jatkuvat la FC Hakan Juhlaottelulla, joka alkaa klo 15:30 Tehtaan kentällä FC Haka All Stars ZOOM -näytösottelulla. Kentällä nähdään mm. Valeri Popovitch, Oleg Ivanov, Lasse Karjalainen, Arvi Lind, Martti Kuusela, Jussi Vatanen ja Petteri Summanen. Ykkösen FC HakaViikingit -ottelu alkaa klo 17. Ottelutapahtumassa nähdään myös Haka Gymin tanssi- ja cheerleader -esitykset sekä mm. Valkeakosken Soittokunta. Syyskierroksen sunnuntaina avaus FC Haka YJ aloittaa syyskierroksen Etelä-Länsiliigassa sunnuntaina. Pullerin keinonurmella vastassa on FC Espoo. Ottelu alkaa kello 13:00. Valkopaidat joutuivat siirtämään viime viikon sunnuntaina pelin kokoonpanovaikeuksien vuoksi. Tilanne ei paljoa ole parantunut. Tarvittava määrä 1999-tyttöjä on kokoonpanossa. Lisäksi

10 meillä on kaksi maalivahtia ja neljä vaihtopelaajaa. Siinä olivat hyvät uutiset, valmentaja Mika Hakala aloitti. Miinuspuolella on se, että kokoonpanossa on useita pelaajia, jotka eivät ole juurikaan harjoitelleet viimeisen viiden viikon aikana, ainakaan meidän harjoituksissa. Mutta olen aina ollut yksilöllisen valmistautumisen kannalla. Eli minulle käy vallan mainiosti, että esimerkiksi maalintekijä viettää kesän biitsillä ja tulee ratkaisemaan pelit ilmeenkään värähtämättä. Valmentajan naama vääntelehti haastattelun aikana kuitenkin siihen malliin, että tyytyväinen hän ei selvästikään tilanteeseen ollut. Sunnuntaina tositoimissa saatetaan nähdä myös yksi uusi pelaaja. Lotta Tolvanen muutti kesällä Hämeenlinnaan, ja liittyi joukkueeseen pari viikkoa sitten. Eiköhän Lotta kentällä huomenna nähdä. Rooli on vielä mietinnässä, valmentaja mietti. Hänellä on molemmilla jaloilla hyvä potku ja syöttäminen on selvästi yksi hänen vahvuuksista. Noita valtteja kun hän uskaltaa käyttää, niin uskon hänestä olevan paljon iloa joukkueelle. Kokoonpano: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 6 Lotta Tolvanen, 7 Janna Tuominen, 10 Oona Konttinen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku

11 Vilma Mahlio Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen

12 Janna Tuominen C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subway- pelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua lopputurnausta tärkeänä kriteerinä kuukauden pelaajaa valittaessa ohella) (Valkeakosken Subwayn antamien perustelujen Janna ottaa homman tosissaan, niin harjoituksissa kuin peleissäkin ja on näin erinomainen esimerkki muille. Kun numero on paidan selässä, niin Janna pelaa loppuun asti periksi antamatta ja tekee vastustajan olon todella hankalaksi, valmentaja Ari-Pekka Mahlio muistutti. Turhaa valitusta et tämän tytön suusta kuule. Onnistumiset turnauksessa eivät olleet ainoa syy toiselle peräkkäiselle Subway-palkinnolle. Janna on koko kauden ajan kuulunut siihen ryhmään pelaajia, jotka ovat harjoitelleet määrällisesti tarpeeksi. Ja mikä vielä tärkeämpää, hän harjoittelee laatu huomioiden kiitettävästi, valmentaja Mika Hakala lisäsi. Palkinnoksi laitapuolustaja Valkeakosken Subwayhin. pääse nauttimaan aterian

13 Subway-pelaaja on: Hyvä mimmi on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.

14 Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen asia, mikä kolmikon kommenteista nousi pintaan. Suurin osa antoi kaikkensa kentällä, mikä on tärkein asia. Turnaus oli varmasti meille jokaiselle huikea kokemus ja oli kunnia päästä pelaamaan tämän tasoisia joukkueita vastaan, kapteeni Sanna-Kaisa Rousku aloitti. Vaikka sijoituksemme ei olekaan paras mahdollinen, olen ainakin henkilökohtaisesti suht tyytyväinen. FC Haka YJ sijoittui kuudentoista kivenkovan joukkueen turnauksessa sijalle 12. Kuudesta pelistä se voitti kaksi (PK-35-00, KTP), kun tappiosarake keräsi neljä merkintää (ONS -99, TPS, Pallokissat, PK-35-00).

15 Sanna-Kaisa Rousku, Oona Konttinen ja Tuuli Enkkilä Alkulohkon kolmessa pelissä valkopaidat kohtasivat ennakkoon kovaksi arvioidun kolmikon; PK-35-00, ONS -99, TPS. Oona Konttinen Aloitimme turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla, eli voitolla. Taistelimme loppuun asti kaikki tilanteet, eikä

16 kauheasti negatiivista kommenttia siitä pelistä jäänyt, Oona Konttinen kehui. Seuraavasta pelistä oli tiedossa, että kova peli on tulossa. Silti kaikki yritettiin tsempata toisia. Se ei selvästikään siihen peliin riittänyt, sillä pallollinen peli oli aika rauhatonta, eikä ajatukset osuneet yhteen joukkuekavereiden tai valmentajien kanssa. ONS otti valkopaidoista 0-2 (0-1) voiton vahvistaen omia mahdollisuuksiaan mitalipeleihin huomattavasti. FC Haka YJ olisi sen sijaa tarvinnut voiton TPS:sta, eikä sekään välttämättä olisi taannut paikkaa peleihin. Yön yli hyvin nukuttuamme, helteet jatkui samanlaisina kuin ensimmäisinäkin päivinä, joten vettä meni jokaisella pelaajalla todella paljon niin kuin oli painotettukin ja hyvä niin! Sinä aamuna (lauantai) vastassa oli TPS. Peli oli tiukka, mutta silti jaksoimme taistella loppuun asti ja tasoitusmaalikin oli jo lähellä, mutta aina ei voi voittaa, Konttinen niputti alkusarjan. TPS oli numeroin 1-2 (0-1) parempi. Mustavalkoraidat jatkoivat pelejään maalin saakka ollen lopulta turnauksen ykkönen! Lauantaina pelit jatkuivat sijoitusotteluilla. Iltapäivällä voittofiilis ja asenne oli taas saatu kasaan jokaiseen pelaajaan ja KTP kaatui 3-1 loistavalla pelillä, Konttinen myhäili.

17 Tuuli Enkkilä Tuuli Enkkilä oli myös tyytyväinen KTP-peliin. Joukkueen ilme sunnuntaina ei sen meksikonaaltoja. sijaan saanut häntä heittämään Viimeisenä päivänä olimme jo aika väsyneitä ja sen vuoksi Pallokissojen voitto meistä ei ollut mieluisa asia, sillä yritimme kaikkemme, Enkkilä muisteli. Viimeinen peli PK-35 vastaan meidän olisi pitänyt voittaa. Myös Enkkilä arvosti turnauksen tason korkealle. Turnaukseen pääseminen oli minusta jo todella hieno suoritus joukkueeltamme, mutta olisimmehan voineet paremmin pärjätä, hän mietti.

18 Sanna-Kaisa Rousku ja Oki Okkonen Sanna-Kaisa Rousku oli samalla polulla keskikentän pelintekijän kanssa. Turnaus oli kaikin puolin uskomaton kokemus. Lähdimme turnaukseen ilman suuria tavoitteita. Minun oma tavoitteeni, ja varmasti aika monen muunkin, oli päästä kymmenen parhaan joukkoon, Rousku lisäsi. Oona Konttinen nosti pöydälle vielä yhden asian tärkeän sellaisen. Ennen viimeistä peliä kokosimme joukkueen koolle ja yritimme viimeisen kerran tsempata jokaista pelaamaan parhaan pelinsä koko turnauksessa, koska kukapa haluisi lähteä turnauksesta häviön jälkeen, Konttinen muistutti. Loistavan taistelun jälkeen kuitenkin PK-35 vei sijan 11. lukemin 1-2. Konttinen tiivisti kapteeniston näkemyksen lopputurnauksesta seuraavasti. Jokainen pelaaja saa olla tyytyväinen tähän turnaukseen ja itseensä, sillä pelkästään tähän turnaukseen pääsy oli kaikille jo suuri voitto, hän päätti.

19 Konttisen kuvat; Kaleva 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut kaksi

20 ensimmäistä peliään ja pelasi varmuudella sijoista Avauspuoliaika oli jälleen FC Haka YJ:lle vaikea. TPS hallitsi palloa, eikä valkopaidat pystyneet juurikaan tilanteita luomaan. Tilanne tauolla oli silti 0-1. Satu Seppänen pelasi maalissa hyvän pelin. Ella Huovinen Toinen puoliaika oli valkopaidoille parempi. Peli tasoittui, vaikka TPS meni jo kahden maalin johtoon heti puoliajan alkuun. Viimeisen vartin aikana FC Haka YJ prässäsi usean pelaajan voimin ylhäältä kavennusmaali mielessä. Lopulta paine toikin tuloksen. Ella Huovinen laukoi vapaapotkusta yhden turnauksen hienoimmista maaleista. Lopputulos 1-2 (0-1) tarkoitti valkopaitojen pelaavan sijoista Sijoituspelit alkoivat hienosti Lauantaina pelattiin vielä ensimmäinen sijoituspeli. KTP YJ:tä vastaan panoksena oli pääsy sijoille Valkopaidat menivät ottelussa 1-0 johtoon Ome Lahtisen mielettömällä oivalluksella. Maalivahti oli vastassa, ja Lahtinen paiskasi 35 metristä aivan riman alle unbelievable!

21 Annu Selinummi Annu Selinummi lisäsi johdon vielä kahteen maalin ensimmäisellä jaksolla. KTP kavensi heti toisen puoliajan alkuun; 2-1. Lopussa kentälle hyökkääjäksi vaihdettu Emmi Mäkinen laukoi

22 tarkasti takanurkkaan loppunumerot 3-1 (2-0). Eväät syöty sunnuntaina Viimeinen päivä oli valkopaidoille raskas. Pelaajat olivat jo selvästi väsyneitä, eikä joukkue pystynyt enää löytämään sellaista ilmettä, millä voittoja näin kovatasoisessa turnauksessa otetaan. Pallokissoja (Kuopio) vastaan joukkue pystyi vielä ensimmäisen puoliajan taistelemalla pitämään oman pään nollilla. Hyökkäyspelaaminen oli koko lailla hiljaista. Toisella jaksolla kuopiolaiset menivät menojaan avausmaalin saatuaan; 0-3 (0-0). Sijoitus 12. tuliaisina Viimeinen peli sijoista meni pitkälti samoissa tunnelmissa. PK otti revanssin avausottelussa kokemalleen tappiolle numeroin 1-2 (0-2). Lopussa FC Haka YJ sai vielä hyvän kirivaihteen silmään, kun Tuuli Enkkilä kavensi uskomattomalla pommilla boxin takaa. Muutama hyvä hässäkkä PK-35:n maalin eteen vielä saatiin, mutta terävyys ja päättäväisyys ei enää ollut tarvittavalla tasolla kovasta yrityksestä huolimatta.

23 Tuuli Enkkilä Valkopaitojen Tällä kertaa luonnollisesti jakaa palkinto Fair Play -pelaajana palkittiin Vilma Mahlio. pelaajat valitsivat saajan keskenään, mikä nostaa palkinnon arvoa. Myös järjestäjien tapa oli tyylikäs. Parhaat joukkueet olivat tässä turnauksessa kovia. Järjestys muotoutui neljän parhaan osalta näin; 1. TPS 2. PK Honka 4. Ilves

24 1. lopputurnaus; voitto ja tappio C-tytöt aloittivat perjantaina Laura Kalmari -lopputurnauksen pelit Heinäpään kentillä Oulussa. Tunteiden sävyt vaihtelivat skaalan äärilaidasta toiseen. Aamun pelissä vastaan asettui PK Punamustat hallitsivat pelin ensimmäisen vartin. Valkopaidat sen sijaan keskittyivät puolustamaan keskustaa usean pelaajan voimin. FC Haka YJ oli kuitenkin joukkue, joka pallon sai putkien väliin. Avausmaalin viimeisteli Lelle Huovinen. Sanna-Kaisa Rousku antoi pitkän vapaapotkun maalin eteen, ja sen tuloksena pompanneeseen reboundiin Huovinen juoksi päättäväisesti. Toisen puoliajan lopussa valkopaidat varmistivat voiton Ome Lahtisen maalilla. Tämäkin maali lähti Rouskun vapaapotkusta. Lahtinen suojasi palloa erinomaisesti päästen läpiajoon. Huovinen ja topparina vakuuttavasti luutinut Kiia Immonen näkivät syyt hyvälle tulokselle. Peli oli hyvin joukkueen hallinnassa koko ajan. Kahdeksikon puolustus toimi kerrankin suunnitelman mukaan, eikä suurempia virheitä sattunut, kaksikko pyyhki hikeä. Erikoistilanteista saimme muodostettua joka maalipaikan, niin kuin olimme suunnitelleet. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen kerta

25 Mäkinen Huovinen Enkkilä Selinummi A Konttinen Lahtinen ONS ei ollut yllätettävissä Toinen peli täysin erilainen. Valkopaidat olivat vaikeuksissa koko avauspuoliajan. Puoliaika tulos 0-1 mairitteli FC Haka YJ:tä. Toisen puoliajan alkuun ONS teki vielä toisen maalin. Valkopaidat pääsivät paremmin peliin mukaan, mutta vaarallisia maalitilanteita pelissä ei juurikaan ollut. Lopputulos 0-2 (0-1) ei jättänyt selittelyille sijaa. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen

26 Molin Huovinen Enkkilä Mäkinen A Konttinen Lahtinen

27 Valmistavat ottelut edessä C-tytöt pelaavat tällä viikolla kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona joukkue matkustaa Helsinkiin PK-35:n vieraaksi. Torstaina vastassa on HJS Akatemian C-pojat Pullerin nurmella. Pihlajamäen kentällä joukkueet aloittavat keskiviikkona kello 12:00. Myös torstaina ollaan varsin aikaisin liikkeellä, kun aloitusvihellys soi kello 10:30. Mitään mullistavaa odotettavissa. valkopaitojen pelaamiseen ei ole Suuria muutoksia emme lopputurnauksen valmistautumisessa ole pelaamiseen tehneet. Uskotaan omiin vahvuuksiin, mutta pyritään edelleen vahvistamaan niitä, valmennus linjasi. Mitään yllätyksiä ei siis ole odotettavissa? Viime hetken

28 kokeiluja pelipaikoissa tai vastaavaa..? Ei tässä mihinkään tangomarkkinoiden alkukarsintaan olla menossa kokeilemaan siipien kantavuutta. Väännetään styrkkarit kympille ja katsotaan saadaanko fanien puntit tutisemaan, valmennus naulasi. Kokoonpano PK-35 ottelussa: 12 Noora Salo, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku Kokoonpano HJS Akatemia ottelussa: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku

29

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

syyskierroksen voitolla

syyskierroksen voitolla C-tytöt avasivat syyskierroksen voitolla FC Espoo joutui taipumaan Pullerin helteessä valkopaidoille 3-0 (2-0) sunnuntaina. Etelä-Länsi -liigan syyskierroksen avauspeli oli kotijoukkueelta hieman yllättäen

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen Janna Tuominen C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua lopputurnausta tärkeänä kriteerinä

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta. C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Pumpuli Cup kotijoukkueelle Pumpuli Cup kotijoukkueelle C-tytöt voittivat kaikki viisi peliään Pumpuli Cupissa. Pullerin tekonurmella valkopaidat venyttivät vastustajan verkkoa 28 kertaa, kun vastustajat saivat pallon kertaalleen

Lisätiedot

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen kommenteista nousi pintaan.

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen C-tytöt Laura lopputurnaukseen Kalmari- Touko-kesäkuun vaihde oli FC Haka YJ:lle jännittävää aikaa. Kevätkierros päättyi Etelä-Länsi -Liigassa voittoon, tappioon ja tasapeliin. Emmi Mäkinen C-tytöt voittivat

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Piiricup valkopaidoille

Piiricup valkopaidoille Piiricup valkopaidoille Ratinan mahtipontiset puitteet olivat elokuun viimeisenä sunnuntaina näyttämönä, kun Piiricupin finaaleissa haettiin voittajia. C-tyttöjen Ilves ja FC Haka YJ astuivat ensimmäisenä

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D-12 poikien toukokuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Topias Listo ja valkoisten Mikko Laakso. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta Mika Lehkosuo KIRJE PELAAJILLE Moi Pelaajat, Pelirohkeus on sana joka usein esiintyy, kun kuvataan meidän pelitapaamme ja ajatteluamme jalkapallon

Lisätiedot

C-tytöt voittoon Helsingissä

C-tytöt voittoon Helsingissä C-tytöt voittoon Helsingissä FC Haka YJ pelasi jälleen erittäin viihdyttävää fudista Helsingin vieraspelireissulla. Valkopaidat voittivat PK-35:n jännittävien vaiheiden päätteeksi 3-4 (2-3). Tuuli Enkkilä

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa ykkösdivariottelu Haka B1 RiPS, pelataan sunnuntaina 28.9 klo 14:00 Rauhalan nurmella. Peliin nimetty seuraavat pojat; Ville, Aku, Lauri, Aleksi, Antti, Samuli, Akseli,

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut:

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut: VEIKKAUSLIIGA Jalkapallon Veikkausliigassa on kuuma kausi menossa ja Suomen mestaruuden voi syksyllä pokata mikä joukkue tahansa. Alkukauden aikana on nähty huikeita suorituksia tulevaisuuden supertähdiltä,

Lisätiedot

ACK 8v8 Pelikirja

ACK 8v8 Pelikirja 1 ACK 8v8 Pelikirja 10.10.2016 8v8 yleistä Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Pelipaikkojen täyttäminen Ylivoiman luominen Tyhjän tilan käyttö Kenttätasapaino Pääajatuksena minä, sinä ja pallo

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS F9 SININEN TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 18.00-19.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 12.00-13.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULOA! Tämä on lopullinen otteluohjelma. 30. - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 42

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Pienpelit. Peruspienpeli

Pienpelit. Peruspienpeli Pienpelit 1 Pienpelit Peruspeli on usein kaikkein toimivin ja motivoivin pelimuoto. Pienpeleillä harjoituksiin voidaan kuitenkin tuoda tervetullutta vaihtelua. Pienpelejä pelataan yleensä 2 4 hengen joukkueissa

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 16. JEKKU -TURNAUS la 17.1.2015 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 17.1.2015. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 14. JEKKU -TURNAUS la 12.1.2013 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 12.1.2013. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

ACK 5v5 Pelikirja

ACK 5v5 Pelikirja 1 ACK 5v5 Pelikirja 10.10.2016 5v5 yleistä Innostaminen ja onnistuminen avainasiassa Oikeantasoista ja kannustavaa toimintaa Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Puolustussuuntaan pelipaikkojen

Lisätiedot

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015-2016 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa FKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS E10 Tytöt TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 11.00-12.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

RANTALENTIS- SA A NNÖ T

RANTALENTIS- SA A NNÖ T RANTALENTIS- SA A NNÖ T RANTALENTOPALLOTURNAUS LAUANTAINA 27.6.2015 PAUKARLAHDEN KYLÄYHDISTYS 27.6.2015 Sisällys 1. TURNAUKSEN TARKOITUS... 2 2. OTTELUJÄRJESTELMÄ... 2 3. JOUKKUEEN KOKOONPANO JA VAIHTOPELAAJIEN

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

KLIKKAA KARTTA Kilosport TURKUUN

KLIKKAA KARTTA Kilosport TURKUUN KLIKKAA KARTTA Kilosport TURKUUN ::: TERVETULOA TURKUUN JA LIEKKITURNAUKSEEN ::: Salibandymestaruudesta taistelee lauantaipäivän aikana 14 joukkuetta! Joukkueet on jaettu kolmeen alkusarjaan. Kaksi parasta

Lisätiedot

Hockeyliitto - Torneopal

Hockeyliitto - Torneopal Hockeyliitto - Torneopal 2018_2019 Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi tai sisäkaudella www.indoorhockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi 7 VS 7 PELIKIRJA OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi 7 VS 7 PELIRYHMITYS PELIN AVAUS TILA ALHAALLA Maalivahti pelaa pallon topparille niin, että topparin pelisuunta on eteenpäin PELIN

Lisätiedot

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon Hakan D-01 joukkue voitti Turun Pallokerhon järjestämän Pepsi Soccer Cupin 2014 D13-kilpasarjan Turussa. Kolmipäiväinen turnaus pelattiin 6.-8.6.2014 Kupittaan loistokuntoisilla

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot