Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin."

Transkriptio

1 Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen kommenteista nousi pintaan. asia, mikä kolmikon Suurin osa antoi kaikkensa kentällä, mikä on tärkein asia. Turnaus oli varmasti meille jokaiselle huikea kokemus ja oli kunnia päästä pelaamaan tämän tasoisia joukkueita vastaan, kapteeni Sanna-Kaisa Rousku aloitti. Vaikka sijoituksemme ei olekaan paras mahdollinen, olen ainakin henkilökohtaisesti suht tyytyväinen. FC Haka YJ sijoittui kuudentoista kivenkovan joukkueen turnauksessa sijalle 12. Kuudesta pelistä se voitti kaksi (PK-35-00, KTP), kun tappiosarake keräsi neljä merkintää (ONS -99, TPS, Pallokissat, PK-35-00).

2 Sanna-Kaisa Rousku, Oona Konttinen ja Tuuli Enkkilä Alkulohkon kolmessa pelissä valkopaidat kohtasivat ennakkoon kovaksi arvioidun kolmikon; PK-35-00, ONS -99, TPS. Oona Konttinen Aloitimme turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla, eli voitolla. Taistelimme loppuun asti kaikki tilanteet, eikä

3 kauheasti negatiivista kommenttia siitä pelistä jäänyt, Oona Konttinen kehui. Seuraavasta pelistä oli tiedossa, että kova peli on tulossa. Silti kaikki yritettiin tsempata toisia. Se ei selvästikään siihen peliin riittänyt, sillä pallollinen peli oli aika rauhatonta, eikä ajatukset osuneet yhteen joukkuekavereiden tai valmentajien kanssa. ONS otti valkopaidoista 0-2 (0-1) voiton vahvistaen omia mahdollisuuksiaan mitalipeleihin huomattavasti. FC Haka YJ olisi sen sijaa tarvinnut voiton TPS:sta, eikä sekään välttämättä olisi taannut paikkaa peleihin. Yön yli hyvin nukuttuamme, helteet jatkui samanlaisina kuin ensimmäisinäkin päivinä, joten vettä meni jokaisella pelaajalla todella paljon niin kuin oli painotettukin ja hyvä niin! Sinä aamuna (lauantai) vastassa oli TPS. Peli oli tiukka, mutta silti jaksoimme taistella loppuun asti ja tasoitusmaalikin oli jo lähellä, mutta aina ei voi voittaa, Konttinen niputti alkusarjan. TPS oli numeroin 1-2 (0-1) parempi. Mustavalkoraidat jatkoivat pelejään maalin saakka ollen lopulta turnauksen ykkönen! Lauantaina pelit jatkuivat sijoitusotteluilla. Iltapäivällä voittofiilis ja asenne oli taas saatu kasaan jokaiseen pelaajaan ja KTP kaatui 3-1 loistavalla pelillä, Konttinen myhäili.

4 Tuuli Enkkilä Tuuli Enkkilä oli myös tyytyväinen KTP-peliin. Joukkueen ilme sunnuntaina ei sen meksikonaaltoja. sijaan saanut häntä heittämään Viimeisenä päivänä olimme jo aika väsyneitä ja sen vuoksi Pallokissojen voitto meistä ei ollut mieluisa asia, sillä yritimme kaikkemme, Enkkilä muisteli. Viimeinen peli PK-35 vastaan meidän olisi pitänyt voittaa. Myös Enkkilä arvosti turnauksen tason korkealle. Turnaukseen pääseminen oli minusta jo todella hieno suoritus joukkueeltamme, mutta olisimmehan voineet paremmin pärjätä, hän mietti.

5 Sanna-Kaisa Rousku ja Oki Okkonen Sanna-Kaisa Rousku oli samalla polulla keskikentän pelintekijän kanssa. Turnaus oli kaikin puolin uskomaton kokemus. Lähdimme turnaukseen ilman suuria tavoitteita. Minun oma tavoitteeni, ja varmasti aika monen muunkin, oli päästä kymmenen parhaan joukkoon, Rousku lisäsi. Oona Konttinen nosti pöydälle vielä yhden asian tärkeän sellaisen. Ennen viimeistä peliä kokosimme joukkueen koolle ja yritimme viimeisen kerran tsempata jokaista pelaamaan parhaan pelinsä koko turnauksessa, koska kukapa haluisi lähteä turnauksesta häviön jälkeen, Konttinen muistutti. Loistavan taistelun jälkeen kuitenkin PK-35 vei sijan 11. lukemin 1-2. Konttinen tiivisti kapteeniston näkemyksen lopputurnauksesta seuraavasti. Jokainen pelaaja saa olla tyytyväinen tähän turnaukseen ja itseensä, sillä pelkästään tähän turnaukseen pääsy oli kaikille jo suuri voitto, hän päätti.

6 Konttisen kuvat; Kaleva 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut kaksi ensimmäistä peliään ja pelasi varmuudella sijoista Avauspuoliaika oli jälleen FC Haka YJ:lle vaikea. TPS hallitsi palloa, eikä valkopaidat pystyneet juurikaan tilanteita luomaan. Tilanne tauolla oli silti 0-1. Satu Seppänen pelasi maalissa hyvän pelin.

7 Ella Huovinen Toinen puoliaika oli valkopaidoille parempi. Peli tasoittui, vaikka TPS meni jo kahden maalin johtoon heti puoliajan alkuun. Viimeisen vartin aikana FC Haka YJ prässäsi usean pelaajan voimin ylhäältä kavennusmaali mielessä. Lopulta paine toikin tuloksen. Ella Huovinen laukoi vapaapotkusta yhden turnauksen hienoimmista maaleista. Lopputulos tarkoitti valkopaitojen pelaavan sijoista (0-1) Sijoituspelit alkoivat hienosti Lauantaina pelattiin vielä ensimmäinen sijoituspeli. KTP YJ:tä vastaan panoksena oli pääsy sijoille Valkopaidat menivät ottelussa 1-0 johtoon Ome Lahtisen mielettömällä oivalluksella. Maalivahti oli vastassa, ja Lahtinen paiskasi 35 metristä aivan riman alle unbelievable!

8 Annu Selinummi Annu Selinummi lisäsi johdon vielä kahteen maalin ensimmäisellä jaksolla. KTP kavensi heti toisen puoliajan alkuun; 2-1. Lopussa kentälle hyökkääjäksi vaihdettu Emmi Mäkinen laukoi

9 tarkasti takanurkkaan loppunumerot 3-1 (2-0). Eväät syöty sunnuntaina Viimeinen päivä oli valkopaidoille raskas. Pelaajat olivat jo selvästi väsyneitä, eikä joukkue pystynyt enää löytämään sellaista ilmettä, millä voittoja näin kovatasoisessa turnauksessa otetaan. Pallokissoja (Kuopio) vastaan joukkue pystyi vielä ensimmäisen puoliajan taistelemalla pitämään oman pään nollilla. Hyökkäyspelaaminen oli koko lailla hiljaista. Toisella jaksolla kuopiolaiset menivät menojaan avausmaalin saatuaan; 0-3 (0-0). Sijoitus 12. tuliaisina Viimeinen peli sijoista meni pitkälti samoissa tunnelmissa. PK otti revanssin avausottelussa kokemalleen tappiolle numeroin 1-2 (0-2). Lopussa FC Haka YJ sai vielä hyvän kirivaihteen silmään, kun Tuuli Enkkilä kavensi uskomattomalla pommilla boxin takaa. Muutama hyvä hässäkkä PK-35:n maalin eteen vielä saatiin, mutta terävyys ja päättäväisyys ei enää ollut tarvittavalla tasolla kovasta yrityksestä huolimatta.

10 Tuuli Enkkilä Valkopaitojen Tällä kertaa luonnollisesti jakaa palkinto Fair Play -pelaajana palkittiin Vilma Mahlio. pelaajat valitsivat saajan keskenään, mikä nostaa palkinnon arvoa. Myös järjestäjien tapa oli tyylikäs. Parhaat joukkueet olivat tässä turnauksessa kovia. Järjestys muotoutui neljän parhaan osalta näin; 1. TPS 2. PK Honka 4. Ilves

11 HJK hiipui helteessä Tehtiksen A-poikien SM-sarjassa pelattiin maanantaina muutaman vuoden tauon jälkeen Suomifutiksen klassikko Haka HJK. Kuukauden kesätauolta palanneet juniorit saivat nauttia harvinaisesta herkusta: iltapäivän ukkoskuuron kastelema Tehtaan kentän nurmi samettisimmillaan ja lehtereillä A-poikien SMsarjapeliin niin runsaasti katsojia, että makkarat loppuivat jo ennen taukoa. Peli oli lähes puitteiden veroista. Joukkueet eivät olleet kesäterässä, vaan kentällä nähtiin kaksi pelaavaa ja hyvin organisoitua joukkuetta. Tukalassa helteessä vieraiden kone piiputti pahemmin, ja kotijoukkue latoi toisella jaksolla tauluun 4 0 voittolukemat.

12 Hakan keskikenttä ja oikea-aikaisesti noussut Ossi Lindeman kiittivät, kun HJK:n ryhmitykseen alkoi syntyä tilaa. Ottelun tähtipelaajana palkittu Eric Bullock sai namusyöttöjä ja keskityksiä linjan taakse. Hätäisimmät katsojat ehtivät tuomita kaksi maalia tehneen ja yhden syöttäneen Bullockin tuhlaajapojaksi, sillä ennen onnistumisiaan hän pääsi pariinkin otteeseen nokikkain HJK-vahti Valtteri Hirvosen kanssa. Hakan kaikki hyökkääjät onnistuivat HJK:ta vastaan maalinteossa. Klubin kurittamisen aloitti Matti Jussila. Bpoikien ykkösdivisioonassa tuhoisaa jälkeä tehnyt taituri kiitti vastuusta ja teki helpottavan avausosuman toisen jakson alkajaisiksi. Jesse Oksanen lopetti reilut kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä HJK:n takaa-ajon tykittämällä kerran elämässä -vedon ylänurkkaan. Tuuletus oli sen verran riehakas, että kramppaillut reisi petti lopullisesti, ja maalintekijä piti raahata vaihtopenkille. Uutta virtaa peliin tuoneet vaihtopelaajatkin onnistuivat hyökkäyspäässä. Akseli Tiensuun aktiivisuus palkittiin syöttöpisteellä: kohta kentälle päästyään Tiensuu tarjoili takaviistoon Eric Bullockille, joka iski illan toisensa. HJK-ottelun jälkeen tasainen sarja on tahkottu puoliväliin. Voitto nosti Hakan mitalisijojen tuntumaan. Kaksinkertaisen sarjan jälkimmäiselle puolikkaalle ei kuitenkaan saa enää lähtöpisteitä, joten jatkossa myös tasaisista väännöistä pitää hoidella voitto kotiin, jos haluaa pysyä mukana kärkikahinoissa.

13

14

15

16

17

18 Haka HJK-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Eemi Räsänen, Ossi Lindeman, Abdulla Al-Barkat (33. Joonas Ritonen), Anton Popovitch, Kim Lingman, Erkka Helminen, Jesse Oksanen (77. Akseli Tiensuu), Eric Bullock, Matti Jussila (81. Antti Kekkonen). Maalit 53. Matti Jussila (Eric Bullock) 73. Eric Bullock (Erkka Helminen) 77. Jesse Oksanen 86. Eric Bullock (Akseli Tiensuu) Hakan varoitukset 57. Kim Lingman 71. Eemi Räsänen Seuraava ottelu 9.8. klo JJK Haka, Jyväskylä

19 Kotijoukkueen tähtipelaajat Eric Bullock Mikko Ananin Ossi Lindeman Tähtiraati: Jussio Rautiainen 1. lopputurnaus; voitto ja tappio C-tytöt aloittivat perjantaina Laura Kalmari -lopputurnauksen pelit Heinäpään kentillä Oulussa. Tunteiden sävyt vaihtelivat skaalan äärilaidasta toiseen.

20 Aamun pelissä vastaan asettui PK Punamustat hallitsivat pelin ensimmäisen vartin. Valkopaidat sen sijaan keskittyivät puolustamaan keskustaa usean pelaajan voimin. FC Haka YJ oli kuitenkin joukkue, joka pallon sai putkien väliin. Avausmaalin viimeisteli Lelle Huovinen. Sanna-Kaisa Rousku antoi pitkän vapaapotkun maalin eteen, ja sen tuloksena pompanneeseen reboundiin Huovinen juoksi päättäväisesti. Toisen puoliajan lopussa valkopaidat varmistivat voiton Ome Lahtisen maalilla. Tämäkin maali lähti Rouskun vapaapotkusta. Lahtinen suojasi palloa erinomaisesti päästen läpiajoon. Huovinen ja topparina vakuuttavasti luutinut Kiia Immonen näkivät syyt hyvälle tulokselle. Peli oli hyvin joukkueen hallinnassa koko ajan. Kahdeksikon puolustus toimi kerrankin suunnitelman mukaan, eikä suurempia virheitä sattunut, kaksikko pyyhki hikeä. Erikoistilanteista saimme muodostettua joka maalipaikan, niin kuin olimme suunnitelleet. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Huovinen Enkkilä Selinummi A Konttinen Lahtinen kerta

21 ONS ei ollut yllätettävissä Toinen peli täysin erilainen. Valkopaidat olivat vaikeuksissa koko avauspuoliajan. Puoliaika tulos 0-1 mairitteli FC Haka YJ:tä. Toisen puoliajan alkuun ONS teki vielä toisen maalin. Valkopaidat pääsivät paremmin peliin mukaan, mutta vaarallisia maalitilanteita pelissä ei juurikaan ollut. Lopputulos 0-2 (0-1) ei jättänyt selittelyille sijaa. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Molin Huovinen Enkkilä Mäkinen A Konttinen Lahtinen

22 A-poikien SM-sarja jatkuu Hakan A-pojat palaavat kuukauden kesätauon jälkeen tositoimiin maanantaina. Joukkue kohtaa HJK:n Tehtaan kentällä kello 18 alkavassa A-poikien SM-sarjaottelussa. Juniorit pääsivät kesätauolle vapautuneissa tunnelmissa, sillä kevätkierroksen päätteeksi Ilves kaatui 6 1. Lamminpäässä pelattu Pirkanmaan derby oli valkopaitojen näytöstä. Avainasemassa oli Hakan keskikentän kolmikko Kim Lingman, Anton Popovitch ja Erkka Helminen. Pelitilaa heille järjesteli oikea-aikaisilla nousuillaan Ilves-ryhmitystä repinyt Aki Sihvonen. Hakan puolustus menee uusiksi syyskierroksen avausottelussa. Maajoukkuetoppari Juho Pirttijoki vahvistaa lähiviikkojen ajan

23 FC Hämeenlinnan puolustusta Kakkosessa. Veeti Liljedahl puolestaan hikoilee erikoisrajajääkärikomppaniassa Immolassa. Erikoisjoukot verottavat myös Haka-hyökkäystä, sillä Elias Tolvanen pelaa syksyllä laskuvarjojääkärikoulutuksen ehdoilla. A-poikien SM-sarja TPS KuPS HJK FC Inter Ilves Haka JJK FC Honka SJK KäPa B-poikien ratkesi 2 MM-kisaveikkaus Hakan B-poikien perinteinen MM-veikkauskisa laitettiin käyntiin Saksan matkan kynnyksellä. Kysymykset noudattelivat

24 kahden vuoden takaisen EM-kisaveikkauksen linjaa. Alkusarjan otteluluiden oikeasta tuloksesta sai 3 pistettä, ja voittajan arvauksesta yhden pisteen. Lisäksi kysyttiin korttien ja maalien määrää, maalipörssin voittajaa ja hänen maaliensa määrää. Viimeiseksi kysyttiin mitalisteja. Punaisten korttien määrän (13) tiesivät Waltteri Hopia sekä Juuso Ahola. Lauri Tapiola osui lähimmäksi keltaisten korttien määrässä (179/172). Alex Hård ennusti tarkimmin tehtyjen maalien määrän (173/167). Maalipörssin voittajaa James Rodriquesia ja hänen tulostaan (6 maalia) ei kukaan aavistanut. Mitalikolmikon veikkauksessa oikein meni vain Saksan kultamitali. Sen tiesi kuusi kilpailijaa. Ja sitten tuloksiin. Voitto ja Vuoden Jalkapallotietäjän titteli meni selkeästi Etürk Sarginin nimiin. Hän saalisti ainoana yli 50 pistettä. Hopealle ponnisti Akseli Tiensuu ja pronssille Markus Salonen. Palkintona luovutetaan harjoitusten yhteydessä Erkille 30 :n Sportia-Sepon lahjakortti sekä Akselille ja Makelle lahjakortit Kebab&Pizzeria Papachiin. Onnittelut voittajille! Pisteet ja lopulliset sijoitukset The Points and Final Standings: 54 Etürk Sargin 46 Akseli Tiensuu Markus Salonen Jussi Tuominen Waltteri Hopia Adrian Kühnis Antti kekkonen Jyrki Piispanen Robert Mattila Ville Karirinne Matti Jussila Hannu Tiensuu Tomi Nurminen

25 Joni Laurila Juuso Ahola Juuso Ylinen Alex Hård Lauri Tapiola Jesse Rautanen Miko Jamrozinski Eero Niemi Roope Jokela Samuli Mikkola Aku Piispanen Eeli Vilpas Tummia pilviä valkopaitojen taivaalla Valkopaidat pelasivat keskiviikkoaamuna harjoituspelin PK-35 vastaan. Pari pelaajaa jatkoi ottelun jälkeen matkaa Linnanmäelle, ja miksipä ei, kun kerran Helsingissä oltiin. Suurelle osalle itse peli oli jo tarpeeksi päät pyörälle laittava ellei jopa kummitusjunamainen kokemus; 6-0 (2-0). Numerot mairittelivat vierasjoukkuetta. Mitä tahansa mittareita fudiksessa käytetäänkään paremmuuden mittaamiseen, joukkueen tai yksilöiden, PK-35 oli niissä kaikissa meitä parempi. Hienosti punamustat pelasivat, eikä meidän ole syytä keksiä selityksiä, valmentaja Hakala myönsi. Eikö valmennuksen pitäisi olla huolissaan? Noin viikko on aikaa Laura Kalmari -lopputurnauksen avauspeliin.

26 Kunpa voisinkin lainata tähän sananlaskua älä turhia murehdi, anna hevosen murehtia, sillä on isompi pää, mutta kun en voi. Kyllähän meidän pelaaminen jätti lukuisia kysymysmerkkejä, valmentaja pureskeli ylähuultaan. Toisaalta tämä oli harjoituspeli. Tärkein asia minusta on, miten meidän pelaajat reagoivat tähän; kaivetaanko taskusta pussillinen nessuja vai askillinen sisuja. Janna Tuominen Kysyttäessä tarkempaa analyysiä valkopaitojen joukkuepelaamisesta valmentajan naama vääntelehti siihen malliin, että Korkeasaaren simpanssitkin olisivat olleet kateudesta vihreitä. Jotain positiivista hetken miettimisen jälkeen sentään löytyi. Tässä on nyt puurot ja vellit sekaisin, ja molemmat valuvat puntissa asti. Kauheasti ei ole sanottavaa, Hakala aloitti. Mutta esimerkiksi avauspuoliajalla Janna Tuomisen kaksinkamppailupelaaminen läpiajoon karkaavaa vastustajaa vastaan osoitti, että joukkueesta löytyy sydäntä. Valitettavasti liian monen sydän oli jäänyt Cheekin keikalle tai minne lie. Kauaa joukkue ei ehdi pelaamiseen uusia säätöjä hakemaan. Heti

27 torstaina edessä on seuraava harjoituspeli, minkä päälle tiedossa on vielä harjoitus samana päivänä. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Huovinen H Korhonen Lahtinen A Konttinen Vaihdot: 40. Julia Kanerva in, H Korhonen out 60. H Korhonen in, A Konttinen out Valmistavat ottelut edessä C-tytöt pelaavat tällä viikolla kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona joukkue matkustaa Helsinkiin PK-35:n vieraaksi. Torstaina vastassa on HJS Akatemian C-pojat Pullerin nurmella. Pihlajamäen kentällä joukkueet aloittavat keskiviikkona kello 12:00. Myös torstaina ollaan varsin aikaisin liikkeellä, kun aloitusvihellys soi kello 10:30. Mitään mullistavaa odotettavissa. valkopaitojen pelaamiseen ei ole

28 Suuria muutoksia emme lopputurnauksen valmistautumisessa ole pelaamiseen tehneet. Uskotaan omiin vahvuuksiin, mutta pyritään edelleen vahvistamaan niitä, valmennus linjasi. Mitään yllätyksiä ei siis ole odotettavissa? Viime hetken kokeiluja pelipaikoissa tai vastaavaa..? Ei tässä mihinkään tangomarkkinoiden alkukarsintaan olla menossa kokeilemaan siipien kantavuutta. Väännetään styrkkarit kympille ja katsotaan saadaanko fanien puntit tutisemaan, valmennus naulasi. Kokoonpano PK-35 ottelussa: 12 Noora Salo, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku Kokoonpano HJS Akatemia ottelussa: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen,

29 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: ANTON POPOVITCH

30 Hakan A-poikien Kesäkuun Kuukauden Subway-pelaaja on Anton Tsaarinpoika Popovitch. Keskialueen luotettava juhta on kauden edetessä parantanut peliään kuin pienisika juoksuaan. Alkukauden puolustavammassa roolissa viihtynyt Anton on päässyt mieluisemmalle pelipaikalle ylemmäksi keskikenttäpelaajaksi, koska Kim Lingman on tehnyt paluun valkopaitojen puolustavaksi keskikentäksi reilun vuoden Hämeenlinnavisiitin jälkeen. Kesäkuussa Anton onnistui myös kolmesti maalinteossa lähes viiden vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen näistä tuli Käpylän Palloa vastaan kaukolaukauksella, joka painui alanurkkaan. Toinen oli Antonin taidonnäyte hänen voimakkaista jaloistaan, jossa hän survoi väkisin isoilla pohkeillaan pallon maaliin lähietäisyydeltä. Ja viimeisin näistä syntyi upealla jatkolla sivuvaparista takanurkkaan. Anton myös jakoi kaksi maaliinjohtanutta syöttöä. Honkaa vastaan hän vapautti Jesse Oksasen maalintekoon ja Ilvestä vastaan puolestaan Erkka Helmisen.

31 Antonin kovalle menolle ei näy hidasteita. D12 hopealle Wasa Football Cupissa D12 osallistui viikonloppuna kahdella joukkueella aurinkoisessa Vaasassa pelattuun Wasa Football Cupiin. Mustat voittivat suvereenisti alkulohkonsa ja jatkoi lohkoykkösenä jatko-otteluihin. Puolivälierissä mustat voitti Toivalan Urheilijat 3-0 ja eteni sunnuntain välieriin kotijoukkue VPS-j kykyä vastaan. Sunnuntai aamuna pelattiin tiukka välieräottelu ja Hakan pojat menivät 23 min kohdalla 1-0 johtoon Teemu Hytösen puskumaalilla Aapo Skaffarin nappikeskityksestä. 37 minuutilla VPS sai hyvin kyseenalaisen rankkarin ja toi pelin tasoihin. Hakan pojat sisuuntuivat tästä ja viisi minuuttia

32 myöhemmin Teemu syötti Topias Liston karkuun joka latasi pallon VPS maalin ylänurkkaan. Loppu oli kovaa taistelua, mutta Hakan maalivahti Antti Paasi piti maalinsa puhtaana hienoilla torjunnoilla. Näin Haka pääsi turnauksen finaaliin. Finaali pelattiin postimerkin kokoisella kentällä ja tämä oli Hakan pojilla myrkkyä isokokoista Norvalla FF vastaan. Norvallan tahtotila oli tällä kertaa kovempi ja he veivät voiton 1-0 lukemilla. Hieno turnaus mustilta! Valkoiset pelasivat hyvää peliä koko alkulohkon ja paremmalla viimeistelyllä kaikki pelit olisi ollut voitettavissa. Alkulohkon saaliiksi jäi kuitenkin tällä kertaa vain 1 piste. Jatko-otteluissa maalinteko alkoi sujumaan ja voittoja tulemaan. Saldona turnauksesta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Hieno turnaus siis myös valkoisilta! Mustien ryhmässä pelasivat Seeti Salonen, Timi Kivikko, Sasha Hiltunen, Jeremias Partanen, Vesa Tuomi, Akseli Korhonen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Kalle Kohonen, Matias Manninen, Antti Paasi, Aapo Skaffari ja Topias Listo. Valkoisten ryhmässä pelasivat Lauri Peltoniemi, Otto Tikkala, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Tiitus Salonen, Jani Suhonen, Arttu Ronkainen, Vikke Viitanen, Mikko Laakso, Julius Kilpeläinen, Veeti Jokio, Wiljam Valtonen, Nicklas Sutinen ja Miska Hallikas.

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen Janna Tuominen C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua lopputurnausta tärkeänä kriteerinä

Lisätiedot

syyskierroksen voitolla

syyskierroksen voitolla C-tytöt avasivat syyskierroksen voitolla FC Espoo joutui taipumaan Pullerin helteessä valkopaidoille 3-0 (2-0) sunnuntaina. Etelä-Länsi -liigan syyskierroksen avauspeli oli kotijoukkueelta hieman yllättäen

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi. Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen

Lisätiedot

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta. C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; 24. 2-1; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa ykkösdivariottelu Haka B1 RiPS, pelataan sunnuntaina 28.9 klo 14:00 Rauhalan nurmella. Peliin nimetty seuraavat pojat; Ville, Aku, Lauri, Aleksi, Antti, Samuli, Akseli,

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla. Haka päätti taistellen SM-sarjapelit Haka A päätti SM-sarjataipaleensa kunniakkaasti. Isäntäjoukkue HJK sai tehdä Talin hallissa täyden päivätyön kukistaakseen vieraat ja varmistaakseen SM-hopean. SM-sarjan

Lisätiedot

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta. Haka Apialla Inter tiistaina Haka aloittaa A-poikien SM-sarjan syyskierroksen kotiottelut tiistaina, kun Inter vierailee Apialla. Kevätkierroksen ottelussa SM-sarjapaikasta vielä nautiskellut Haka ei ollut

Lisätiedot

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Pumpuli Cup kotijoukkueelle Pumpuli Cup kotijoukkueelle C-tytöt voittivat kaikki viisi peliään Pumpuli Cupissa. Pullerin tekonurmella valkopaidat venyttivät vastustajan verkkoa 28 kertaa, kun vastustajat saivat pallon kertaalleen

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Tuloksekas kotiinpaluu

Tuloksekas kotiinpaluu Tuloksekas kotiinpaluu Tähdet ja joukkueen maskotti Jarmo Pirttijoki olivat helatorstaina paikoillaan, kun Haka A teki paluun kotikentälleen Apialle. Kaikki sujui niin kuin taktiikkatauluun oli piirretty,

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun Tappioputki ilotteluun päättyi maali- Haka päätti viiden ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa sunnuntaina, kun KäPa kaatui kesäisellä ja huippukuntoisella Apian nurmella 7 1. Kotijoukkueen hahmoja

Lisätiedot

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu Hakan tappioputki neljään otteluun venyi Haka kärsi A-poikien SM-sarjassa neljännen peräkkäisen pistemenetyksen. Seinäjoella perjantaina kärsitty niukka 1 2 tappio noudatti edellisotteluista tuttua kaavaa:

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53. Valkopaidat tasatulokseen ja PK-35 C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan kevätkierros päättyi valkopaitojen osalta pistejakoon. PK-35 nousi kaksi kertaa maalin takaa rinnalle, kun joukkueet päätyivät 2-2 (1-1)

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen C-tytöt tasapeliin hetken maalilla viime Paikallispeli tarjosi juuri sellaista herkkua, mitä fanit näiltä peleiltä varmasti aina odottavat. Pisteet jaettiin sopuisasti 2-2 (1-0) numeroin, mutta pelin viimeinen

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento. A-poikien päätökseen! tähtikisa A-pojat ovat kauden aikana kisanneet, kuka tienaa SM-sarjan kotiotteluissa eniten tähtiä. Raatina on ollut jalkapallon ystäviä ja asiantuntijoita. Kriteereinä puolestaan

Lisätiedot

Iloisin ilmein eteenpäin!

Iloisin ilmein eteenpäin! Iloisin ilmein eteenpäin! Näin iloisiin tunnelmiin päättyi tapahtuma Tehtaan kentällä 6.8.. Kuvan ilmeistä päätellen meillä kaikilla oli niin mukavaa ja niinhän meillä oli! D12 pojat aloittivat syyssarjan

Lisätiedot

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen C-tytöt Laura lopputurnaukseen Kalmari- Touko-kesäkuun vaihde oli FC Haka YJ:lle jännittävää aikaa. Kevätkierros päättyi Etelä-Länsi -Liigassa voittoon, tappioon ja tasapeliin. Emmi Mäkinen C-tytöt voittivat

Lisätiedot

Sarjakärki vahvempi Apialla

Sarjakärki vahvempi Apialla Sarjakärki vahvempi Apialla Niukan 0 1 voiton Valkeakoskelta sunnuntaina hakenut KuPS piti paikkansa A-poikien SM-sarjan kärjessä. Kaksi maalin tappiota viikon aikana Apialla kärsinyt kotijoukkue sen sijaan

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 Neljällä voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995-2003, 2009-2011 Yhteensä 19 kautta Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden

Lisätiedot

lauantaina 24.5 taitokilpailua

lauantaina 24.5 taitokilpailua Haka B1 ja B3 lauantaina 24.5 pelaavat 1:s divisioonapeli TPV Haka B1 alkaa klo. 14:00 Kaukajärven tekonurmella. Lähtö saharasta klo. 12:00. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. Otteluun nimetty; Miekka Teemu,

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

Valmistuneiden kukitus.

Valmistuneiden kukitus. Valmistuneiden kukitus. Sunnuntaina pelatun Haka AC Oulu ottelun puoliajalla kukitettiin Haka-perinteen mukaisesti sekä uudet yliopilaat että ammattiin valmistuneet Hakalaiset. Tänä vuonna ylioppilaiksi

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A Poikien Superpesis : pelinjohtajien arviot Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A. Koskenkorvan Urheilijat. Oulujoen Kiekko Vimpelin Veto. Vaasan Maila. Seinäjoen Maila-Jussit

Lisätiedot

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat D-12 poikien toukokuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Topias Listo ja valkoisten Mikko Laakso. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

C-tytöt voittoon Helsingissä

C-tytöt voittoon Helsingissä C-tytöt voittoon Helsingissä FC Haka YJ pelasi jälleen erittäin viihdyttävää fudista Helsingin vieraspelireissulla. Valkopaidat voittivat PK-35:n jännittävien vaiheiden päätteeksi 3-4 (2-3). Tuuli Enkkilä

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä D12 Etelä-Länsi-Liigaan D12 pojat varmistivat eilen paikkansa syksyksi Etelä-LänsiLiigaan. Vaikean pelin jälkeen pojat ottivat tarvittavan voiton YIlveksestä numeroin 2-1. Vesa Tuomi tuikkaisi 1-0 heti

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

Haka Inter tiistaina Apialla

Haka Inter tiistaina Apialla Haka Inter tiistaina Apialla Haka aloittaa A-poikien SM-sarjan syyskierroksen kotiottelut tiistaina, kun Inter vierailee Apialla. Kevätkierroksen ottelussa SM-sarjapaikasta vielä nautiskellut Haka ei ollut

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä

Lisätiedot

Valtakunnallinen taitokilpailu Eerikkilä

Valtakunnallinen taitokilpailu Eerikkilä C15-pojat 55 65 75 SE 1,3 4,3 27,5 21,2-20,0 1 Tiensuu Akseli Tampere FC Haka-j 27,4-24 3,4 24,3-20 4,3 31,7 22,7-7 81-16,2 38,9 KULTA 2 Hirvonen Juuso Uusimaa VJS 27,4-18 9,4 26,0-18 8,0 31,6 24,1-10

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

Tunnelmakuvia päättäjäisistä

Tunnelmakuvia päättäjäisistä Tunnelmakuvia päättäjäisistä Marko Sillanpää VEHOSTA luovutti A-sarjan Mersun A-poikien tähtikisan voittajille Mikko Ananinille ja Erkka Helmiselle Viisi vuotta seurassa toimineet Marko Hopia, Ismo Laurila,

Lisätiedot

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! 18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0). Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta. Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja

Lisätiedot

TET- harjoittelija Ville Karirinne

TET- harjoittelija Ville Karirinne TET- harjoittelija Ville Karirinne Minä olen Karirinteen Ville, 9. luokkalainen ja tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka juniorit ry:n toimistolla. Olen siis 15-vuotias toijalalainen, ja pelaan jalkapalloa

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu HPK Jokerit Jukurit JYP Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika Paikka Lohko Joukkue A Joukkue B.4.20 9:45 Kilpahalli AA Jukurit JYP 4 - LT 2.4.20 0:50 Kilpahalli AA Jokerit HPK 4-2 LT.4.20

Lisätiedot

B-Ykkönen lohko C, Syksy 2014. B-Ykkönen karsinta, Kevät 2014. B-Kakkonen, Kevät 2014. Arkisto syksy 2012 Syksy 2014

B-Ykkönen lohko C, Syksy 2014. B-Ykkönen karsinta, Kevät 2014. B-Kakkonen, Kevät 2014. Arkisto syksy 2012 Syksy 2014 Arkisto syksy 2012 Syksy 2014 B-Ykkönen lohko C, Syksy 2014 3.8.2014 Tervarit-j - VPS-j 2 1 10.8.2014 JJK/2 - Tervarit-j 1 1 17.8.2014 Tervarit-j VIFK 3 2 24.8.2014 JJK/1 - Tervarit-j 2 2 31.8.2014 KuPS/2

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä 16.8.2012 TULOKSET P4 (2008 - ) 40 m 1. Hermanni Mäkinen 11,3 2. Jasper Kieho 11,7 3. Otto Uusitalo 11,9 4. Rasmus Salminen 12,3 5. Henri Hyytiäinen 12,5

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN YKKÖSPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Imatran Pallo-Veikot 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12 2. Haminan Palloilijat 2 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 31 3. Ulvilan Pesä-Veikot 2 2 2 2 3 3 3 3 4 6 6 36 4.

Lisätiedot

Piiricup valkopaidoille

Piiricup valkopaidoille Piiricup valkopaidoille Ratinan mahtipontiset puitteet olivat elokuun viimeisenä sunnuntaina näyttämönä, kun Piiricupin finaaleissa haettiin voittajia. C-tyttöjen Ilves ja FC Haka YJ astuivat ensimmäisenä

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su 9.2.2014 Perinteinen Maakuntaviestin osuusisännät 2014: 1. osuus Finnblock Europa Oy Ltd 2. osuus 3. osuus Maanrakennus Mäenpää Oy 4. osuus 5. osuus 6. osuus

Lisätiedot

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut:

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut: VEIKKAUSLIIGA Jalkapallon Veikkausliigassa on kuuma kausi menossa ja Suomen mestaruuden voi syksyllä pokata mikä joukkue tahansa. Alkukauden aikana on nähty huikeita suorituksia tulevaisuuden supertähdiltä,

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

Hämeen Viesti Korkeakankaalla

Hämeen Viesti Korkeakankaalla SIJA NO N I M I JOUKKUE OSUUSAIKA A I K A JÄLJ. 1 001 Valkeakosken Haka I Valkeakosken Haka 1:18.34,0 00.00,0 1. Tuomas Saksa 18.09,3 2. Aira-Maarit Immonen 07.08,4 3. Iiro Uusitalo 06.49,4 4. Saara Mattila

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot