SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/17

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/17"

Transkriptio

1 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 69 Työjärjestyksen hyväksyminen 70 Nuorisotyönohjaajan valinta 71 Kolehtisuunnitelma kesä-syyskuu Tarjous määräalasta / Lepistö RN:o 12:36, Kivijärvi 73 Puutavaraleimikon myyminen / Lahja-Kivimäki RN:o 2: Valtuudet Saarijärven seurakunnan pankkitilien käyttöön ja varainhoitoon liittyvien tilisiirtojen tekemiseen 75 Varojen sijoittamiseen liittyvä valtuutus / korkotodistussalkku Maltti 76 Tiedoksi saatettavat asiat 77 Kiireelliset asiat Valitusosoitus PUHEENJOHTAJA/ SIHTEERI

2 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/17 Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat kello Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone Jarmo Autonen Sari Honkonen Timo Jokinen Tuula Kinnunen Vesa-Matti Laaksonen Pirjo Leppämäki Anna-Liisa Talaskivi Hannu Talaskivi Pekka Viljakainen Eero Sekki, kirkkovaltuuston pj Mikko Raitanen, kirkkovaltuuston varapj Kaisa Nuutinen, talousjohtaja Heidi Pasanen, kappalainen (70 ) ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja: Jarmo Autonen Timo Jokinen (67-69, ) (70 ) Sihteeri: KÄSITELLYT ASIAT Kaisa Nuutinen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka PÖYTÄKIRJAOTE Aika ja allekirjoitus Saarijärvi Sari Honkonen Kirkkoherranvirastossa Tuula Kinnunen

3 Kirkkoneuvosto Kokouksen aluksi laulettiin virsi 484 ja kappalainen Heidi Pasanen piti alkuhartauden. 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 68 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sari Honkonen ja Tuula Kinnunen. 69 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Päätös: Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi. Merkittiin, että varapuheenjohtaja johtaa puhetta 70 ajan. Merkittiin, että puheenjohtaja oli kutsunut nuorisotyönohjaajien esimiehenä toimivan kappalaisen Heidi Pasasen olemaan kokouksessa läsnä 70 esittelyn ja haastattelun ajan.

4 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto NUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA Kn Saarijärven seurakunnassa vapautuu nuorisotyönohjaajan virka alkaen. Viran varsinaisena vastuualueena ja päätehtävänä on varhaisnuorisotyö. Toisen nuorisotyönohjaajan vastuualueena ja päätehtävänä on nuorisotyö ja rippikoulutyö. Molemmat viranhaltijat osallistuvat kuitenkin laaja-alaisesti nuorisotyöhön kaikissa ikäluokissa tehden työtä tiimissä, toistensa rinnalla ja sijaisina. Nyt auki julistettavan viranhaltijan päävastuualueena tulisi ensin olemaan nuorisotyö ja rippikoulutyö. Päävastuualue mahdollisesti kuitenkin muuttuu takaisin varhaisnuorisotyöksi toisen viranhaltijan tullessa virkavapaalta. Päävastuualueet päätetään ja määritellään siinä vaiheessa uudelleen. Virkaan vaaditaan kirkon nuorisotyönohjaajan ammattiin pätevöittävä koulutus. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkaan valittavan tulee esittää ennen viran vastaanottamista esteetön rikosrekisteriote ja lääkärintodistus. Viran hakuilmoitus julkaistaan Kirkon evl, Lapuan hiippakunnan ja TE (työ ja elinkeinopalvelujen) verkkosivujen avoimissa työpaikoissa. Viran hakuilmoitus on nähtävissä kirkkoneuvoston kokouksessa. Hakuaika päättyy klo 14. Rekrytointiryhmä valitsee hakijoista 4 hakijaa haastatteluun. Haastattelun ja valinnan/vaalin suorittaa kirkkoneuvosto Virka tulisi ottaa vastaan alkaen. Tarvittaessa aloitus viransijaisena on mahdollista aikaisemmin. Kirkkoherran päätösehdotus: Kirkkoneuvosto päättää, että 1) Nuorisotyönohjaajan virka julistetaan avoimeksi ja täytetään alkaen tai sopimuksen mukaan. 2) Valitaan rekrytointityöryhmä johon kuuluvat kirkkoherra, kasvatustyöstä vastaava kappalainen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Timo Jokinen ja kirkkoneuvoston jäsen/lapsiasiahenkilö Sari Honkonen. 3) Hyväksytään rekrytointi-ilmoitus, joka on nähtävissä kirkkoneuvoston kokouksessa. 4) Viran päävastuualueena on nuorisotyö ja rippikoulutyö sekä osallistuminen varhaisnuorisotyöhön. Päävastuualue voi muuttua toisen viranhaltija palatessa virkavapaalta.

5 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto jatkoa 70 5) Palkkaus vaativuusryhmän 502 mukainen. 6) Ennen viran vastaanottamista on esitettävä esteetön rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus. Rekrytointi-ilmoitus on LIITTEENÄ 2. Kn Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-6) Nuorisotyönohjaajan virkaan määräpäivään mennessä hakemuksen ovat jättäneet Piia Fisk, Ira Ranta ja Marko Savolainen. Kirkkoherran päätösehdotus: 1. Kirkkoneuvosto suorittaa hakijoiden haastattelun ja valitsee nuorisotyönohjaajan. 2. Valittu aloittaa virassa alkaen. 1. Kirkkoneuvosto totesi, että Piia Fisk ja Ira Ranta olivat peruneet hakemuksensa virkaan. 2. Kirkkoneuvosto haastatteli Marko Savolaisen ja päätti valita hänet nuorisotyönohjaajan virkaan alkaen. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja johti puhetta tämän pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajan. Nuorisotyönohjaajien esimiehenä toimiva kappalainen Heidi Pasanen oli kokouksessa puheenjohtajan kutsumana tämän pykälän esittelyn ja hakijan haastattelun ajan.

6 Kirkkoneuvosto KOLEHTISUUNNITELMA KESÄ-SYYSKUU 2017 Kirkkoherran ehdotus kolehtisuunnitelmaksi kesä-syyskuu 2017 on LIITTEENÄ 1 (liite jaetaan kokouksessa). Kirkkoherran päätösehdotus: Kirkkoneuvosto hyväksyy kolehtisuunnitelman kesä-syyskuu 2017 liitteen mukaan. Ehdotuksen mukainen.

7 Kirkkoneuvosto TARJOUS MÄÄRÄALASTA / Lepistö (kiinteistötunnus ), Kivijärvi Markku Niskanen Kajaanista on tehnyt tarjouksen Kivijärven rannalla sijaitsevasta määräalasta, joka on osa emätilaa Lepistö (kiinteistötunnus ). Rakennusluvan saaminen maakaistaleelle on erittäin epävarmaa johtuen mm. rantaviivan lyhyydestä, joka on vain n. 29 metriä. Alueen ostaminen mahdollistaisi kuitenkin Niskaselle rantaan menon oman tontin kautta. Tarjouksen kohteena olevalla määräalalla ei ole naapurikiinteistöille yhtä suurta merkitystä kuin Niskaselle, jonka maat eivät tällä hetkellä ulotu rantaan asti. Naapureilla molemmin puolin on rakennetut tontit ja tilaa laajentaa myös ilman lisämaata. Määräalan pinta-ala on n. 0,3000 ha ja tarjottu hinta 7.500,00 euroa eli n. 2,50 euroa neliömetriltä. Lisämaan käypä hintataso alueella on Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV:n Lauri Pasasen mukaan välillä 1,00-3,00 euroa/m2. Markku Niskasen ohella lopulliseen kauppakirjaan saattaa tulla ostajiksi vielä yksi tai useampi Niskasen veljeksistä. Kiinteistötyöryhmä käsittelee asiaa kokouksessaan Ostotarjous/kauppakirjaluonnos karttaliitteineen, LIITE 2. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi myydä Markku Niskaselle tehdyn tarjouksen mukaisesti Kivijärven kunnassa olevasta Lepistö-nimisestä tilasta (kiinteistötunnus ) n. 0,3000 hehtaarin suuruisen karttaliitteen mukaisen määräalan osoitteessa Jokilahdentie (?), Kivijärvi, hintaan seitsemäntuhatta viisisataa (7.500) euroa; 2) esittää valtuustolle, että lopulliseen kauppakirjaan hyväksytään ostajiksi Markku Niskasen lisäksi mahdollisesti 1-2 hänen veljistään; 3) esittää valtuustolle, että se esittäisi tuomiokapitulin kautta kirkkohallitukselle myyntipäätöksen vahvistamista; 4) päättää, että ennakkomaksuna kauppahinnasta peritään viisisataa (500,00) euroa, jota ei palauteta ostajalle siinä tapauksessa, että kauppa peruuntuisi ostajasta johtuvasta syystä; ja 5) hyväksyy kauppakirjaluonnoksen liitteen 2 mukaan.

8 Kirkkoneuvosto jatkoa 72 Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-5) ehdolla, että Kivijärven kappelineuvostolta saadaan kirjallinen, puoltava lausunto ennen kirkkovaltuuston kokousta. Kirkkoneuvosto vie asian pidettävään valtuuston kokoukseen, mikäli lausunto saadaan mennessä.

9 Kirkkoneuvosto PUUTAVARALEIMIKON MYYMINEN/Lahja-Kivimäki RN:o 2:181 Lahja-Kivimäen tilalle RN:o 2:181 Saarijärvellä on valmisteltu myyntiin n kiintokuutiometrin kuusivaltainen päätehakkuuleimikko. Määräaikaan mennessä saatiin kuusi tarjousta. Tarjousyhteenvedon mukaan tarjousten kokonaishinta-arviot ovat seuraavat: 1) Versowood Oy euroa 2) Metsä Group euroa 3) Keitele Forest Oy euroa 4) Mhy:n puunvälitys euroa 5) Stora Enso Oyj euroa 6) UPM-Kymmene Oyj euroa Leimausseloste ja karttaliite ovat LIITTEENÄ 3. Puukaupan määrä- ja hinta-arvioyhteenveto (tarjousvertailu) on LIITTEENÄ 4. Tarjoukset nähtävänä kokouksessa. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) toteaa, että Versowood Oy on jättänyt leimikosta hinnaltaan korkeimman euron tarjouksen; ja 2) em. perusteella päättää hyväksyä Versowood Oy:n tarjouksen. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-2).

10 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto VALTUUDET SAARIJÄRVEN SEURAKUNNAN PANKKITILIEN KÄYTTÖÖN JA VARAINHOITOON LIITTYVIEN TILISIIRTOJEN TEKEMISEEN Kn Päätös seurakunnan pankkitilien käyttövaltuuksista on tehty edellisen kerran , jolloin oikeudet myönnettiin toimistosihteeri Sirpa Liimataiselle, talousjohtaja Kaisa Nuutiselle ja kirkkoherra Jarmo Autoselle yhdessä ja erikseen. Tilien käyttövaltuuksista on syytä tehdä aika ajoin uusi ajantasainen päätös. Toimikauden vaihtuminen on luonteva ajankohta päätöksen uusimiselle. Kirkkoherran päätösehdotus: 1) Kirkkoneuvosto myöntää Saarijärven seurakunnan nimissä olevien pankkitilien käyttövaltuudet toimistosihteeri Sirpa Liimataiselle, talousjohtajalle ja kirkkoherralle. 2) Tilien käyttövaltuudet ovat nimetyillä yhdessä ja erikseen. 3) Nimetyillä on valtuudet Saarijärven seurakunnan nimissä olevien pankkitilien käyttämiseen sekä tilien avaamiseen ja lopettamiseen. 4) Päätös tulee voimaan siitä päivästä, jona se saa lainvoiman. 5) Päätös on voimassa toistaiseksi. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-5) Kn Seurakunnan talousjohtaja vaihtuu touko-kesäkuun vaihteessa Kaisa Nuutinen siirtyy virkavapaalle, jonka jälkeen vuosiloman kautta eläkkeelle alkaen. Emilia Jalomäki on valittu vs. talousjohtajaksi alkaen sekä talousjohtajan vakinaiseen virkaan alusta. Virassa on 6 kk koeaika alkaen. Viransijaisuus lasketaan mukaan koeaikaan. Seurakunnan pankkitilien käyttövaltuudet on syytä tarkentaa käsillä olevan henkilömuutoksen mukaisiksi.

11 Kirkkoneuvosto jatkoa 74 Kirkkoherran päätösehdotus: 1) Kirkkoneuvosto pitää edelleen voimassa tehdyn päätöksen 16 alla olevin muutoksin (kohdat 2-6); 2) Kirkkoneuvosto päättää, että Kaisa Nuutisella on pankkitilien käyttövaltuudet ainoastaan saakka; 3) Kirkkoneuvosto päättää, että vs. talousjohtaja Emilia Jalomäellä on pankkitilien käyttövaltuudet ajalla ehdolla, että hän toimii tuolloin vs. talousjohtajana; 4) Kirkkoneuvosto päättää, että talousjohtaja Emilia Jalomäellä on pankkitilien käyttövaltuudet alkaen ehdolla, että hän toimii talousjohtajan virassa vuoden 2018 alusta lukien; 5) Kirkkoneuvosto päättää, että tässä päätöksessä pankkitilien käyttövaltuuksilla tarkoitetaan myös pankkitilien avaamista ja lopettamista; ja 6) Kirkkoneuvosto päättää, että nimetyille annetaan tällä päätöksellä pankkitilien ohella valtuudet myös muuhun varainhoitoon liittyvien tilisiirtojen tekemiseen. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-6).

12 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto VAROJEN SIJOITTAMISEEN LIITTYVÄ VALTUUTUS/korkotodistussalkku Maltti Kn Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan sijoittaa euroa kassavaroista Nordean seurakunnalle räätälöimään korkotodistussalkku Malttiin. Salkun nimellismäärä oli euroa. Siitä jouduttiin maksamaan vain euroa. Salkun tuotto on kehittynyt neljän kuukauden aikana alun perin odotettua suotuisammin. Joulukuinen tuotto-tavoite oli n. 2,11 %. Nyt neljän kuukauden sijoitusjakson jälkeen salkun todellinen vuosikorko (efektiivinen korko) on 2,59 %. Sijoituspäätöksen lopullinen toteutusajankohta tammikuun 19. päivänä jätetyllä toimeksiannolla oli sijoituksen kehittymiselle joulukuisen päätöksenteon ajankohdan näkymiä suotuisampi. Sijoitussalkku koostuu useista korkotodistuksista. Kohteista yksi, maailman suurin teräksentuottajayhtiö Arcelor Mittal on kehittynyt muita suotuisammin. Sen hankintahinta oli suhteellisen matala, koska euron nimellisarvosta maksettiin tammikuussa euroa. Kohteen markkina-arvo on nyt noussut toukokuun 18. päivään mennessä euroon. Tuottotavoite on reilusti ylittynyt. Vuosituotoksi laskettuna se on tänä aikana ollut n. 30 % luokkaa eli kohde on lunastanut tuotto-odotukset moninkertaisesti nyt sijoituksen alkumetreillä. Kohde olisi erääntymässä vasta vuonna 2019, mikäli sitä ei kotiuteta aiemmin. Kohteen lunastaminen saattaisi olla siten seurakunnan edun mukaista jo tässä vaiheessa. Kotiutettava summa kannattaisi kenties sijoittaa edelleen johonkin toiseen kohteeseen. Kuten yllä kuvattu esimerkki Arcelor Mittalin kehityksestä osoittaa, korkotodistussalkusta voisi olla mahdollista saada alkuperäistä, joulukuista tuotto-odotusta parempaa tuottoa, mikäli salkkua voitaisiin joustavasti hoitaa markkinatilanteen mukaan myymällä yksittäisiä kohteita ja vaihtamalla niitä toisiin seurakunnan etua tavoitellen. Salkun hoitoon ei kuitenkaan tällä hetkellä ole viranhaltijavaltuuksia. Valtuuksia ei ole kirkkoneuvostolta aiemmin pyydettykään. Toisaalta taas neuvoston kokouskäytäntö on liian jäykkä siihen, että yksittäiset sijoituskohteen muutokset salkun sisällä tuotaisiin yksitellen kokouksissa päätettäviksi. Mikäli kirkkoneuvosto antaisi viranhaltijoille valtuudet salkun hoitoon liittyviin toimenpiteisiin päätösehdotuksen mukaisella tavalla, tehdyt ratkaisut tulisivat neuvoston tietoon esimerkiksi sisäisten tarkastajien ja tilintarkastajien raporttien kautta.

13 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto jatkoa 75 Tilintarkastuksessa niitä käsiteltäisiin tavanomaiseen tapaan osana hallinnon ja talouden tarkastusta. Yleisesti oletetaan, että korkotaso tulee pysymään historiallisen matalana vielä pitkään, vielä vuosien ajan. Mikäli tilanne ei tästä muutu, seurakunnan kannattaisi hyödyntää korkotodistussalkku Maltin mahdollisuuksia nykytilannetta enemmän. Tuote on kätevä instrumentti sekä kassanhallintaan että maksimaalisen tuoton saamiseen kirkkoneuvoston alkuperäisellä linjalla eli alhaista riskitasoa noudattaen. Kassatilanne ratkaisee omalta osaltaan myös, onko perusteltua jatkaa jonkin erääntyvän kohteen sijoittamista, vaihtaa kohde toiseksi tai olisiko kohde kenties parasta kotiuttaa. Silloin, kun kassavaroja tarvitaan lisää, salkusta saadaan rahaa haluttu määrä milloin vain muutaman päivän varoajalla. Siinä tilanteessa kotiutettavaksi valitaan kohde, jonka arvonnousu on jo tapahtunut. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) keskustelee seurakunnan varojen sijoitusperiaatteista; 2) antaa valtuudet talousjohtajalle (Nuutinen), talousjohtajan sijaisena täysin valtuuksin toimivalle toimistosihteerille (Liimatainen) ja kirkkoherralle (Autonen) päättää ja toteuttaa sijoitussalkku Maltin sisällä seurakunnan edun mukaisia ja kirkkoneuvoston linjausten mukaisia ratkaisuja; 3) valtuudet myönnetään em. toimenpiteisiin nimetyille viranhaltijoille siten, että sijoitustoimintaa koskevat päätökset tehdään kaksi yhdessä; 4) em. kohdassa määritellyt valtuudet sisältävät mm. salkussa olevan korkotodistuksen lunastamisen erääntymishetkellä tai (arvonnousun tapahduttua) sitä aikaisemmin ja kotiutetun summan siirron tarvittaessa kassatilille tai summan sijoittamisen salkussa uuteen kohteeseen; ja 5) valtuudet sisältävät myös joustavan lisäpanostuksen salkkuun silloin, kun lisäsijoitus kassatilanteen mukaan on mahdollinen. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-5). Kohta 1: Päätettiin edelleen noudattaa maltillista sijoitusperiaatetta. Merkittiin, että Nordean sijoitusasiantuntija Jussi Polvi selosti kokoukseen kutsuttuna sijoitussalkku Maltin rakennetta ja toimintaa pykälän esittelyn yhteydessä.

14 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto jatkoa Kn Seurakunnan talousjohtaja vaihtuu touko-kesäkuun vaihteessa Kaisa Nuutinen siirtyy virkavapaalle, jonka jälkeen vuosiloman kautta eläkkeelle alkaen. Emilia Jalomäki on valittu vs. talousjohtajaksi alkaen sekä talousjohtajan vakinaiseen virkaan alusta. Virassa on 6 kk koeaika alkaen. Viransijaisuus lasketaan mukaan koeaikaan. Seurakunnan varojen sijoittamiseen liittyvät valtuudet (korkotodistussalkku Maltti) on syytä tarkentaa käsillä olevan henkilömuutoksen mukaisiksi. Kirkkoherran päätösehdotus: 1) Kirkkoneuvosto pitää edelleen voimassa tehdyn päätöksen alla olevalla muutoksella (kohta 2) täydennettynä; ja 2) Kirkkoneuvosto päättää, että Kaisa Nuutisella nyt olevat valtuudet päättyvät ja siirtyvät samanlaisina vs. talousjohtaja Emilia Jalomäelle ehdolla, että hän toimii tuolloin vs. talousjohtajana; ja 3) Kaisa Nuutisella nyt olevat valtuudet siirtyvät talousjohtaja Emilia Jalomäelle alkaen ehdolla, että hän toimii seurakunnan talousjohtajan virassa vuoden 2018 alusta lukien. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1-3).

15 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 1) verotulot ja valtionrahoitus tammi-huhtikuu 2017, LIITE 5 2) sopimus metsäsuunnitelman laatimisesta tammikuun loppuun 2018 mennessä hintaan ,00 euroa (alv 0 %) eli 9,70 e/ha (alv 0 %), laskutus toteutuneiden hehtaarien mukaisesti, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, LIITE 6 3) kirkkoherran viranhaltijapäätökset ) kiinteistötyöryhmän pidetyn kokouksen muistio 4/2017, LIITE 7 5) yhteistyötoimikunnan pidetyn kokouksen pöytäkirja 2/2017, LIITE 8 6) yhteistyötoimikunnan muistio työpaikkakäynnistä Saarijärven kirkkoon , LIITE 9 7) Lapuan hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäivä Jyväskylän Kristillisellä opistolla, LIITE 10 8) Kivijärven kappelineuvoston tiedoksianto kirkkoneuvostolle, Timo Kemppaisen lähettämä sähköpostiviesti, LIITE 11 9) kutsu Seinäjoella pidettävään Lapuan hiippakunnan piispan Simo Peuran 60-vuotispäiväjuhlaan Mikko Raitanen poistui klo tämän pykälän käsittelyn aikana. 77 KIIREELLISET ASIAT Ei ollut. Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen.

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 9.5.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 17.5.2018 kello 17.00 (kahvit ja Kannonkosken seurakuntatalon esittely klo 16.30 alkaen) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 31.05.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 08.06.2017 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 30.06.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 07.07.2016 kello 16.30 Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 62 Kokouksen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/16 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 27.01.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 09.02.2016 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15. 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15. 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 12.05.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Saarijärven seurakuntatalon

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/16

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/16 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 15.09.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 22.09.2016 kello 16.30 (kahvi klo 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 10.05.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 17.05.2016 kello 16.30 Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 42 Kokouksen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/ kello (kahvit klo alkaen) Saarijärven seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/ kello (kahvit klo alkaen) Saarijärven seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/19 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 14.2.2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 21.2.2019 kello 16.30 (kahvit klo 16.00 alkaen) Saarijärven seurakuntatalo

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.06.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 09.06.2016 kello 16.30 Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 48 Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 16.6.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 22.6.2016-23.7.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 05.05.2015 4/2015. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 05.05.2015 4/2015. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 05.05.2015 4/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 05.05.2015 1 Aika Tiistaina 05.05.2015 klo 16.00 17.05 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Laitamaa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32

Kirkkoneuvosto N:o 3/2015 Sivu 32 - KEITELEEN SEURAKUNTA N:o 3/2015 Sivu 32 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Saastamoinen Matti, varapj. Jääskeläinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2019 1 (5) KOKOUSAIKA 24.4.2019 klo 17.30 18.33 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (8) Kirkkovaltuusto Kokous Maanantai klo

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (8) Kirkkovaltuusto Kokous Maanantai klo NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 4.1.2010 klo 17.00-17.27 Paikka Seurakuntakeskus KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 KV 2 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/17

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/17 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 16.03.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 23.03.2017 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.4.2016 Sivu 41 Kokousaika Tiistai 26.4.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen Margit

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 8.12.2016 1 Aika torstaina 8.12.2016 klo 15.30 Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone Käsiteltävät asiat n:o sivu n:o 82 4 KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI 2017-2018

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013 AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 24.03.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 31.03.2014-1.5.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 113 - Kokouksen avaus 114 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 115

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot