Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski"

Transkriptio

1 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu Pykälä 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 valinta 2 3 Ilmoitusasiat 3 4 Asuntolanvalvoja Mika Hytösen työvapaa 4 5 Järjestämislupien uusiminen Ammatillisen koulutuksen uudistuvan lainsäädännön edellyttämät 7 toimenpiteet kuntayhtymässä 7 Oikaisuvaatimus korjaamolaitteiden hankinnasta 8 8 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston opiskeluhuoltosuunnitelma Puolivuotisraportti alkuvuoden 2017 toiminnasta ja taloudesta Kuntayhtymän edustajat Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- 11 ja urheiluliitto SAKU ry:ssä 11 Kuntayhtymän edustaja Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys 12 AMKE ry:n kokouksiin 12 Kuntayhtymän johtajan sijainen POKE Koulutus Oy:n yhtiökokousedustaja Kuntayhtymän maksuvalmius 15

2 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 8/2017 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai klo OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski Jäsen Henkilökohtainen varajäsen Johannes Leppänen, puheenjohtaja Taina Kangasluoma Olli Jämsén, varapuheenjohtaja Petri Piispanen Juhani Halonen Mari Paananen Jussi Kananen Merja Pekkala Anna Nieminen Juha Pekka Hytönen Antti Puupponen Erkki Leppänen Sinikka Rautiainen Ilkka Kovanen Kirsi Siekkinen Terttu Paananen Marjatta Suomäki Jari Niskanen Marko Tuhkanen, valtuuston pj Aino-Kaisa Blå, valtuuston I vpj Seppo Ijäs, valtuuston II vpj Jouni Kurkela, kuntayhtymän johtaja Kari-Pekka Pakkala, talousjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Johannes Leppänen Jouni Kurkela KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Todistaa PÖYTÄKIRJANOTTEEN OIKEAKSI TODISTAA Aika ja paikka Allekirjoitus

3 Hallitus 8/ Hal 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hal 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Olli Jämsén ja Juhani Halonen.

4 Hallitus 8/ Hal 3 ILMOITUSASIAT Opetushallitus Sopimusmuutos, FI01-KA , Sopimusosapuolen muutos Opetushallitus ja Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus (CIMO) ovat yhdistyneet alkaen uudeksi virastoksi, jonka nimi on Opetushallitus. Hankesopimuksen FI01-KA sopijaosapuolena on alkaen Opetushallitus (korvaa CIMOn). Muut sopimuksen ehdot pysyvät ennallaan. Sopimusmuutos ei edellytä edunsaajalta toimenpiteitä. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Kutsu LSSAVI/3068/ /2017, Alueellisten kasvu- ja oppimisyhteisöjen turvallisuusverkostojen luominen OKM on antanut aluehallintovirastoille tehtäväksi koota ja käynnistää alueellisia kasvu- ja oppimisyhteisöjen turvallisuusverkostoja vuoden 2017 aikana. Verkostoon kutsutaan mukaan kaikkien kuntien sivistystoimet ja muut koulutuksen ja varhaiskasvatuksen järjestäjät. Avi järjestää elokuussa viisi työpajaa mm Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Tarvaalan kampusalueen asemakaava Saarijärven kaupunki, JAMK ja POKE ovat laatineet Tarvaalan alueen kehittämisestä yhteistyösopimuksen. Kehittämistavoitteet liittyvät uusien yritystonttien kaavoittamiseen, bioterminaaliin ja opetustoimintaa palvelevien rakennusten laajentamiseen sekä ranta-alueiden hyödyntämiseen. Saarijärven kaupunginhallitus käsittelee asemakaavaa kokouksessaan Talousjohtaja Kari-Pekka Pakkala esittelee kokouksessa asemakaavaehdotusta. Kokousaikataulu Hallitus päätti tammikuun 2017 kokouksessaan hallintosäännön 28 :n mukaisesti koko vuoden kokousajat, jotka ovat loppuvuonna seuraavat: torstai torstai torstai torstai (aamupäiväkokous) Kuntayhtymän johtajan tiedotusasiat Kuntayhtymän johtaja tiedottaa ajankohtaisista asioista. Hallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

5 Hallitus 2/ Hallitus 8/ Hal 5 ASUNTOLANVALVOJA MIKA HYTÖSEN TYÖVAPAA Saarijärven yksikön luonnonvara-alan asuntolanvalvoja Mika Hytönen on anonut palkatonta työvapaata ajalle opettajan pedagogisten opintojen suorittamista varten. Koulutusjohtaja Pekka Janhonen on puoltanut anomusta. Hallitus myöntää asuntolanvalvoja Mika Hytöselle palkatonta työvapaata ajalle Päätös: Hal 9 Hyväksyttiin Hal 4 ( ) Asuntolanvalvoja Mika Hytönen anonut jatkoa palkattomalle työvapaalle ajalle Koulutusjohtaja Pekka Janhonen on myöntänyt hallintosäännön 38 :n perusteella Hytöselle palkatonta työvapaata siihen saakka, kunnes hallitus päättää asiasta. Hallitus myöntää asuntolanvalvoja Mika Hytöselle palkatonta työvapaata ajalle

6 Hallitus 7/ Hallitus 8/ Hal 9 JÄRJESTÄMISLUPIEN UUSIMINEN Hallituksen esityksessä laiksi ammatillisesta koulutuksesta ehdotetaan, että ammatillisessa koulutuksessa siirrytään yhteen koulutuksen järjestäjän järjestämislupaan, joka kattaa nykyiset ammatillisen peruskoulutuksen ja ammatillisen lisäkoulutuksen luvat. Nykyisten järjestämislupien voimassaolo päättyisi uusien lupien voimaan tullessa. Uudet luvat OKM myöntää syyskuun 2017 loppuun mennessä edellyttäen, että uusi laki on vahvistettu. Opetus- ja kulttuuriministeriö on kirjeellään OKM/185/531/2017, ilmoittanut, että se valmistelee koulutuksen järjestäjille ehdotuksen uudeksi järjestämisluvaksi kesäkuun alussa. Koulutuksen järjestäjät voivat lausua mielipiteensä järjestämisluvasta ja ehdottaa uusia tehtäviä järjestämislupaan mennessä. OKM:stä ei ole saatu järjestämislupaehdotusta hallituksen esityslistan lähettämispäivään mennessä. Johtoryhmä on käsitellyt asiaa kokouksessaan ja esittää, että kuntayhtymä hakisi laajennettua oppisopimuskoulutustehtävää ja lupaa järjestää tutkintoja ja koulutusta työvoimakoulutuksena. Kuntayhtymä hakisi myös uusia tutkinnon myöntämis- ja järjestämisoikeuksia harkinnan mukaan sellaisiin tutkintoihin, joihin kuntayhtymällä ei ole tällä hetkellä järjestämislupaa. Hallitus valtuuttaa kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkelan antamaan lausunnon OKM:n järjestämislupaehdotukseen määräaikaan mennessä. Lausunto tuodaan hallituksen seuraavaan kokoukseen tiedoksi. Päätös: Hal 79 Hyväksyttiin Hal 5 ( ) Opetus- ja kulttuuriministeriöstä on saatu ehdotus (OKM/44/531/2017) ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvaksi alkaen. Johtoryhmä on valmistellut ministeriölle annettavaa vastinetta, joka on lähetetty annetussa määräajassa Kuntayhtymän vastine on liitteenä nro 1.

7 Hallitus 7/ Hallitus 8/ Hallitus hyväksyy liitteen nro 1 mukaisen vastineen opetus- ja kulttuuriministeriölle kuntayhtymän järjestämisluvasta alkaen.

8 Hallitus 8/ Hal 6 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN UUDISTUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN EDELLYTTÄMÄT TOIMENPITEET KUNTAYHTYMÄSSÄ Eduskunta on hyväksynyt uuden ammatillisen koulutuksen lainsäädännön, joka astuu voimaan Nyt hyväksytty ammatillisen koulutuksen reformi on suurin koulutuslainsäädännön uudistus lähes kahteenkymmeneen vuoteen. Muutosten vaikutus koskettaa kaikkia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Suurimmat muutokset ovat rahoituksen muuttuminen asteittain tuloksiin/vaikuttavuuteen (tutkinnot, osatutkinnot/työllistyminen, jatko-opinnot) perustuvaksi sekä opiskelijoiden jaon päättyminen aikuisiin/nuoriin iän perusteella (aikuiskoulutuskäsite nykymuodossa katoaa). Vaikutukset tulevat myös kuntayhtymässä edellyttämään mm. uusia toimintatapoja, entisistä tavoista luopumista jne. Kuntayhtymän uuden hallituksen yksi tärkeimmistä tulevista tehtävistä on reformin edellyttämän muutostyön toteuttamisen valvonta ja siihen liittyvä päätöksenteko. Hallitus keskustelee asiasta ja päättää jatkovalmistelusta.

9 Hallitus 8/ Hal 7 OIKAISUVAATIMUS KORJAAMOLAITTEIDEN HANKINNASTA Kuntayhtymän johtajan päätöksellä on päätetty hankkia Saarijärven yksikön ForesTori-halliin korjaamolaitteet asennettuina Arpre Oy:n tarjouksen perusteella hintaan ,20 (alv 0 %). Päätöksen perusteluina oli, että Arpre Oy:n tarjoama kokonaisuus tarjouksessa määritellyillä sisällöillä ja hinnoilla täyttää tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja on kokonaistaloudellisesti edullisin. Dunlop Hiflex Oy:ltä on saapunut oikaisuvaatimus. He vaativat tarjouksien uudelleen vertailua, koska tarjouksen loppusumma on niin lähellä voittanutta tarjousta. Dunlop Hiflex Oy:n tarjous oli hinnaltaan ,00 (alv 0 %). He tarkentavat oikaisuvaatimuksessa tarjoustaan ja ilmoittavat, että heidän tarjouksessaan oli virheellinen tieto öljysäiliöistä, jotka ovatkin 1000 litran kapeamman mallisia virallisia öljysäiliöitä eikä tarjouksessa mainittuja 1000 litran IBC kontteja. Lisäksi oikaisuvaatimuksen liitteenä on uusi päivätty tarjous, jonka loppusumma on ,00 (alv 0 %). Dunlop Hiflex Oy:n oikaisuvaatimus on lähetetty esityslistan mukana kokoukseen osallistuville. Alkuperäinen hankintapäätös tarjouksineen ja vertailuineen on nähtävänä kokouksessa. Hallitus päättää hylätä oikaisuvaatimuksen.

10 Hallitus 8/ Hal 8 POHJOISEN KESKI-SUOMEN AMMATTIOPISTON OPISKELUHUOLTOSUUNNITELMA Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 13 :n mukaan koulutuksen järjestäjän on laadittava oppilaitoskohtainen opiskeluhuoltosuunnitelma opiskeluhuollon toteuttamista, arviointia ja kehittämistä varten. Ammatillisen koulutuksen opiskeluhuollon tavoitteena on edistää opiskelijoiden oppimista, fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia ja huolehtia oppilaitosyhteisön hyvinvoinnista sekä oppimisympäristön terveellisyydestä ja turvallisuudesta. Opiskeluhuoltoa toteutetaan ensisijaisesti ennaltaehkäisevänä koko oppilaitosyhteisöä tukevana yhteisöllisenä opiskeluhuoltona. Lisäksi opiskelijoilla on oikeus yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Kuraattori- ja psykologipalveluiden järjestäminen on POKEn yksiköiden sijaintikuntien vastuulla. Yhteisöllistä ja yksilöllistä opiskeluhuoltoa toteutetaan POKEssa monialaisesti yhdessä yksiköiden sijaintikuntien sivistys-, sosiaali- ja terveystoimen kanssa. POKEn opiskeluhuoltosuunnitelmassa määritellään opiskelijoiden käytettävissä olevat yksilökohtaisen opiskeluhuollon palvelut ja niiden toteuttamistavat käytettävissä olevat yhteisöllisen opiskeluhuollon palvelut sekä niihin liittyvät käytänteet ja toimenpiteet opiskeluhuollon yhteistyöverkosto opiskeluhuollon palveluista tiedottaminen opiskeluhuollon kokonaistarpeen arviointi Kuntayhtymän hallitus on aiemmin hyväksynyt opiskeluhuoltosuunnitelman kokouksessaan 8/ , 98. Opiskelijapalvelujen kehittämisasiantuntija Kirsi Tuovinen on päivittänyt suunnitelmaa. Esityslistan liitteenä 2 on päivitetty esitys Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston opiskeluhuoltosuunnitelmaksi. Hallitus hyväksyy liitteenä 2 olevan esityksen Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston opiskeluhuoltosuunnitelmaksi.

11 Hallitus 8/ Hal 9 PUOLIVUOTISRAPORTTI ALKUVUODEN 2017 TOIMINNASTA JA TALOUDESTA Kuntayhtymän toimistossa on valmisteltu liitteenä nro 3 oleva yhteenveto alkuvuoden toiminnan ja talouden toteutumisesta. Kuntayhtymän johtaja ja talousjohtaja selvittävät kokouksessa tarkemmin alkuvuoden toiminnan ja talouden kehitystä. Hallitus merkitsee tiedoksi annetun selvityksen.

12 Hallitus 8/ Hal 10 KUNTAYHTYMÄN EDUSTAJAT SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO SAKU RY:SSÄ Kuntayhtymä on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n jäsen ja sen vuoksi kuntayhtymän on valittava edustajat SAKU ry:n vuosikokouksiin. Hallitus valitsee toimikautensa loppuun SAKU ry:een kaksi varsinaista edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat.

13 Hallitus 8/ Hal 11 KUNTAYHTYMÄN EDUSTAJA AMMATTIOSAAMISEN KEHITTÄMISYHDISTYS AMKE RY:N KOKOUKSIIN Kuntayhtymä on Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n jäsenyhdistys. Kuntayhtymän on nimettävä edustajansa yhdistyksen kokouksiin. Aiemmin edustajana on toiminut kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkela. Hallitus nimittää toimikautensa loppuun Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys ry:n kokouksiin edustajan.

14 Hallitus 8/ Hal 12 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN SIJAINEN Hallintosäännön 13 :n mukaan hallitus määrää kuntayhtymän johtajan sijaisen. Sijaisena on aiemmin toiminut koulutusjohtaja Hannu Pönkä. Hallitus nimittää kuntayhtymän johtajan sijaiseksi koulutusjohtaja Hannu Pönkän hallituksen toimikauden loppuun.

15 Hallitus 8/ Hal 13 POKE KOULUTUS OY:N YHTIÖKOKOUSEDUSTAJA Kuntayhtymä on perustanut valtuuston kokouksen päätöksellä kuntayhtymän 100 %:sti omistaman tytäryhtiön POKE Koulutus Oy:n. Osakeyhtiö on perustettu hoitamaan kuntalain mukaista yhtiöitettävää liiketoimintaa. Osakeyhtiön toimitusjohtajana toimii kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkela. Osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen 3 :n mukaan yhtiöllä on yhtiökokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu yksi varsinainen jäsen ja lisäksi hänellä on oltava varajäsen. Hallituksen jäsenenä on tällä hetkellä Kari Parkkonen ja varajäsenenä Kati Hänninen. Talousjohtajan ehdotus: Kuntayhtymän on nimitettävä edustajansa yhtiökokouksiin. Hallitus nimittää kuntayhtymän edustajaksi talousjohtaja Kari-Pekka Pakkalan POKE Koulutus Oy:n yhtiökokouksiin toimikautensa loppuun saakka.

16 Hallitus 8/ Hal 14 KUNTAYHTYMÄN MAKSUVALMIUS Talousjohtajan ehdotus: Talousjohtaja esittelee kokouksessa kuntayhtymän maksuvalmiutta. Hallitus merkitsee kuntayhtymän maksuvalmiuden tiedoksi.

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.8.2017 klo 15.00 17.13 Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari,

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo

Hallitus 5/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 16.12 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 15.15 16.28 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.12.2018 klo 9.30 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO

Lisätiedot

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 10.12.2015 klo 10.30 11.26 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen jälkeen

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 16.53 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.10.2018 klo 15.15 16.25 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.1.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 18.5.2017 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN AMMATILLISEN Val 4/ liite 4 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ

ÄÄNEKOSKEN AMMATILLISEN Val 4/ liite 4 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ 1 ÄÄNEKOSKEN AMMATILLISEN Val 4/15.12.2017 liite 4 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ SIDONNAISUUDET Pyydetty Saatu Tarkastuslautakunta Kuntayhtymän hallitus Johannes Leppänen, puheenjohtaja 21.8.2017 22.8.2017 29.9.2017

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo

Hallitus 6/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 16.05 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen

Lisätiedot

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 23.5.2019 klo 15.15 17.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 29.4.2015 klo 15.00 15.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, G-rakennuksen neuvottelutila, Piilolantie

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.8.2019 klo 15.15 16.35 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.6.2019 klo 15.15 16.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.2.2016 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Hallitus 11/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 30.11.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 Yhtymähallitus 101 04.10.2017 Yhtymähallitus 119 07.11.2017 JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 YHALL 04.10.2017 101 Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähettänyt ammatillisen koulutuksen järjestäjille 11.5.2017

Lisätiedot

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.9.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 4/2010 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.4.2010 klo 15.00 15.55 OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.10 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17,

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Hallitus 2/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 21.3.2019 klo 15.15 17.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.9.2018 klo 15.15 16.56 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 7/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 23.8.2018 klo 15.15 17.02 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 5/2017. Torstai klo

Hallitus 5/2017. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2017 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 27.4.2017 klo 15.00 18.10 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Uuraistentie 240, Tarvaala Luokka

Lisätiedot

Hallitus 1/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.1.2019 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 3/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 24.3.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 15.6.2017 klo 9.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 2/2018. Torstai klo

Hallitus 2/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.2.2018 klo 15.15 17.09 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Saarijärven yksikkö Uuraistentie 240, Tarvaala

Lisätiedot

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 2/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 2/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.2.2018 klo 15.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Saarijärven yksikkö Uuraistentie 240, Tarvaala

Lisätiedot

Hallitus 7/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 15.6.2017 klo 9.00 10.16 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.11.2015 klo 14.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 30.3.2017 klo 15.00 17.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki

KOKOUSAIKA Torstai klo Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 18.8.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 25.8.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki 40

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki Yhtymähallitus 25.8.2016 1 AIKA Torstai 25.8.2016 klo 17.00-18.15 PAIKKA Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.4.2011 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu

Lisätiedot

Hallitus 10/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.11.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie

Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.4.2011 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Ulvila, Yhdystie KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 12.5.2016 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko18.5.2016 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari, 1.

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 5/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 26.5.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 9 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 9 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika Paikka Ossi Stenholm Kati Fonsell -Laurila Eino Järvinen Jaana

Lisätiedot

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 12.6.2015 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku Yhtymähallitus 16.6.2016 1 AIKA Torstai 16.6.2016 klo 16.50-17.45 PAIKKA Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, 29600 Noormarkku PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE Aika Tiistai 3.11.2015 klo 18.00 19.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

Hallitus 3/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.4.2019 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot