43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 1 JÄRJESTELYVARAERÄN UUDELLEEN KOHDENTAMINEN 46 TERVEYDENHUOLLON MENOENNUSTEET VUODELLE 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 1 JÄRJESTELYVARAERÄN UUDELLEEN KOHDENTAMINEN 46 TERVEYDENHUOLLON MENOENNUSTEET VUODELLE 2010"

Transkriptio

1 5/2010 KOKOUSAIKA Torstai klo KOKOUSPAIKKA Palokan terveysaseman HALLINNON NEUVOTTELUHUONE 2. krs Käynti terveysaseman pääoven kautta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 44 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 45 1 JÄRJESTELYVARAERÄN UUDELLEEN KOHDENTAMINEN 46 TERVEYDENHUOLLON MENOENNUSTEET VUODELLE TULOKSELLISUUSERÄ LAUSUNTO HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUDELLE 49 LÄÄKÄRIN VIRAN PERUSTAMINEN ENDOSKOPIATOIMINTAA VARTEN 50 HENKILÖSTÖRAKENTEEN MUUTOS 51 ILMOITUSASIAT

2 , KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 43 Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 44 Talousjohtajan ehdotus: valitsee aakkosjärjestyksessä kaksi jäsenistään pöytäkirjantarkastajiksi. Tarkastusvuorossa ovat Paula Rastas ja Marjaana Wuolio. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Paula Rastas ja Marjaana Wuolio.

3 JÄRJESTELYVARAERÄN UUDELLEEN KOHDENTAMINEN 45 päätti /117 kohdentaa silloin käytettävissä olleen järjestelyerän väestövastuumallisen virkaehtosopimuksen mukaan toimivien terveyskeskuslääkärien osalta potilaskohtaisen käyntipalkkion yksikköhinnan korottamiseen +1,00. Kyseessä oli suoritekohtaisen kannustavan palkkausmallin tarkoituksellinen korostaminen. Jaettava erä oli 3.351,00 /kk. Kuntayhtymän purkautuessa tämän sopimuksen piirissä olevat terveyskeskuslääkärit siirtyvät kahteen uuteen organisaatioon, Jyväskylän terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen ja Keski- Suomen seututerveyskeskukseen. Palkkaukseen liittyvät rakenteelliset osat eri organisaatioiden kesken pyritään harmonisoimaan mahdollisimman pitkälle ennen siirtymisiä. Kummassakaan vastaanottavassa organisaatiossa ei ole sovellettu kyseistä käyntipalkkion korotusta. Tämänhetkisten neuvottelutietojen mukaan kummassakin otettaisiin käyttöön VES:n ylärajan mukainen käyntipalkkio (6,08 /käynti), joka oli myös Palokassa käytössä ennen tätä järjestelyeräkorotusta. Jotta eri organisaatioissa saman VES:n piirissä toimivat väestövastuulääkärit olisivat tämän palkanosan suhteen tasa-arvoisessa asemassa, on aiheellista kohdentaa tähän korotukseen käytettävissä ollut järjestelyerä uudelleen ennen Palokan kuntayhtymän toiminnan lakkautumista. Palokan lääkäreitä tasapuolisesti kohtelevaksi on katsottu malli, jossa järjestelyerä 3.351,00 /kk jaettaisiin tällä hetkellä vakituisessa virassa olevien, väestövastuu-ves:n mukaisen palkkauksen piirissä olevien lääkärien tehtäväkohtaisiin palkkoihin. Jakoperusteena käytettäisiin vuonna 2009 toteutuneiden perustyöajan sairaanhoitokäyntien suhteellista osuutta. Vajaan työvuoden tehneiden osalta käytettäisiin muuntokerrointa. Tämä jako suuntaisi alkuperäisen ajatuksen mukaisesti suuremman korotuksen niille lääkäreille, joilla sairaanhoitokäyntejä on tapahtunut eniten. Tästä mallista on keskusteltu JUKO:n luottamusmiehen Pertti Särkän kanssa, joka on sen hyväksynyt. Asian valmisteli va. johtava ylilääkäri Jouni Kaleva, puh

4 Talousjohtajan ehdotus päättää suunnata voimaan tulleen väestövastuu-virkaehtosopimuksen piirissä toimivien terveyskeskuslääkärien järjestelyerän uudelleen niin, että alkaen järjestelyerä suunnataan näiden lääkärien peruspalkkoihin liitteen 1 mukaisesti. Käyntipalkkio palautuu entiseen tasoonsa, 6,08 /käynti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

5 TERVEYDENHUOLLON MENOENNUSTEET VUODELLE Jäsenkuntakohtaisesta maksuosuuksien toteutumisesta vuonna 2010 on tehty arviot perusterveydenhuollossa 8 ensimmäisen kuukauden ja erikoissairaanhoidossa 9 ensimmäisen kuukauden toteuman perusteella koko vuodelle tasaisen kertymän mukaan. Jos menokehitys ja palvelujen käyttö perusterveydenhuollossa jatkuu loppuvuoden samanlaisena, muodostuvat jäsenkuntien maksuosuudet vuoden 2010 talousarvioon verrattuna seuraavanlaiseksi: Perusterveydenhuolto Talous- 8 kk:n perusteella (+) ta:n ylitys arvio 2010 arvioitu koko vuoden (-) ta:n alitus maksuosuus Jyväskylä Petäjävesi Toivakka Uurainen Yhteensä Kahdeksan (8) kuukauden toteuman perusteella arvioituna vuoden 2010 talousarvio jäsenkuntien perusterveydenhuollon maksuosuuksista näyttää toteutuvan siten, että kokonaisuutena maksuosuudet ovat jotakuinkin talousarvion mukaiset alittuen arvion mukaan noin 0,06 M. Jyväskylän maksuosuus näyttäisi alittuvan noin -0,27 M, Uuraisten maksuosuus vastaavasti ylittyisi n. 0,15 M. Petäjäveden ja Toivakan osalta maksuosuudet hieman ylittyisivät. Erikoissairaanhoidon jäsenkuntakohtaiset maksuosuudet muodostuvat tasaisen kertymän mukaan arvioituna vuonna 2010 jäsenkuntien varaamiin talousarviomäärärahoihin verrattuna seuraavanlaisiksi: Erikoissairaanhoito Talous- 9 kk:n perusteella (+) ta:n ylitys arvio 2010 arvioitu koko vuoden (-) ta:n alitus maksuosuus Petäjävesi Toivakka Uurainen Yhteensä

6 Yhdeksän (9) kuukauden toteuman perusteella tasaisen kertymän mukaan vuositasolla tarkasteltuna Petäjäveden erikoissairaanhoidon menojen kehitys ylittäisi talousarvioon varatun määrärahan n. 0,112 M. Toivakan osalta erikoissairaanhoidon menot ovat talousarvion mukaiset ja Uuraisten kohdalla alitus vuositasolla olisi n. 0,13 M. Aikaisemman kokemuksen mukaan loppuvuonna menokehitys on ollut hieman nouseva, joten erikoissairaanhoidon tilinpäätösluvut kasvanevat edellä olevaan ennusteeseen verrattuna. Asian valmisteli talousjohtaja Mauno Jussila, puh Talousjohtajan ehdotus: merkitsee tiedoksi jäsenkuntakohtaiset vuoden 2010 talousarviomäärärahojen menoennusteet erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon osalta. Päätös: Merkittiin tiedoksi jäsenkuntakohtaiset vuoden 2010 talousarviomäärärahojen menoennusteet perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon osalta. Merkittiin, että Pekka Louniala saapui kokoukseen tämän pykälän käsittelyn aikana.

7 TULOKSELLISUUSERÄ Kunta-alan kaikilla sopimusaloilla on 0,7 %:n tuloksellisuuserä, joka tulee maksuun alkaen. Tuloksellisuuserä on paikallisesti sovittava erä, jossa uutta on se, että siihen on liitetty kuntaalan tuloksellisuutta parantava kehittämistavoite. Tuloksellisuustavoitteella tässä tarkoitetaan kunnan/kuntayhtymän kykyä onnistua palvelujen järjestämisessä taloudellisesti vaikuttavuuden, palvelujen laadun, toimintaprosessien sujuvuuden sekä henkilöstön aikaansaannoskyvyn suhteen. On huomattava, että vaikka tuloksellisuuserä jaetaan koko henkilöstölle, se ei ole yleiskorotus eikä tulospalkkio. Tavoitteena on tuloksellinen jatkuva kehittämistoiminta osana strategista johtamista. Palokan kuntayhtymässä ammattijärjestöjen kanssa on sovittu, että tuloksellisuustavoitteena on kuntakohtaisten talousarviomäärärahojen riittävyys kuntayhtymätasolla. Tämä on yhteinen tavoite kaikille ammattijärjestöille ja sen saavuttamiseen osallistuu koko henkilökunta. Tilannetta on sovittu arvioitavan tammi- /elokuun toteuman perusteella. Suoritetun toteuma-arvion mukaan asetettu tuloksellisuustavoite on saavutettavissa. Asian valmisteli talousjohtaja Mauno Jussila, puh Talousjohtajan ehdotus: päättää, että alkaen henkilöstölle maksetaan tuloksellisuuden kehittämistä tukeva 0,7 %:n paikallinen järjestelyerä. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 LAUSUNTO HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUDELLE 48 Jouko Jauhiainen on päivätyllä kirjeellään esittänyt yhtymähallitukselle oikaisuvaatimuksen laskusta, jolla kuntayhtymä laskuttaa häneltä lausuntopalkkion hänelle toimitetusta lääkärinlausunnosta. Asiaa koskeva lasku on päivätty Ilman muuta näyttöä Jauhiaisen on katsottava saaneen laskun mennessä. Asiakasmaksulain mukainen valitusaika on 14 vrk, joten valitus on katsottava määräajassa tehdyksi. vahvistaa vuosittain lausunnoista perittävät palkkiot. on päättänyt / 71 periä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja asetuksen mukaiset maksut alkaen enimmäismääräisinä. Päätösvaltaa asiassa ei ole siirretty viranhaltijoille. Oikaisuvaatimuksessa kyseessä on B-lausunto, jonka lääkäri on laatinut Jauhiaisen pyynnöstä. Lausunnon perusteella Jauhiainen voi hakea KELA:lta sairausvakuutuslain mukaista korvausta erityiskorvattavista lääkkeistä. Jauhiainen vetoaa tuoreeseen Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätökseen ( No 10/0056/4), jolla vastaavassa asiassa terveyskeskuksen perimä lääkärintodistusmaksu on poistettu. Mainittu hallinto-oikeuden päätös on muodostanut valtakunnallisesti aivan uuden tulkinnan asiakasmaksuasetuksen soveltamisesta. Tähän saakka on yleisesti katsottu, että tässä kyseessä olevat lausunnot eivät liity potilaan hoitoon, ja näin niistä on voitu periä lausunnon pyytäjältä palkkio. Vastaavia lausuntoja laadittaneen valtakunnassa vuosittain kymmeniä tuhansia. Hallinto-oikeuden päätös syntyi äänestyksellä äänin 2-1. Vastaesitys oli valituksen hylkäävä sillä perusteella, että valittaja oli tarvinnut SVBlausunnon vakuutuskorvauksen hakemista varten, eikä se siten liity potilaan hoitoon laissa tarkoitetulla tavalla. Hallinto-oikeuden päätöksestä ei ole ollut mahdollista hakea valittamalla muutosta, joten se on saanut lainvoiman. Oikeaa menettelytapaa on tiedusteltu STM:n neuvottelevalta virkamieheltä. Hänellekin mainittu hallinto-oikeuden päätös oli tuntematon. Kun kyseessä on yksi hallinto-oikeuden äänestyspäätös, sitä ei voi pitää valtakunnallisena ylimmän oikeusasteen ennakkopäätöksenä.

9 Ydinkysymys on, onko kyseessä oleva sairausvakuutuslain mukaista taloudellista etuutta varten pyydetty lausunto hoitoon liittyvä. Potilas on saanut lääkäriltä lääkkeisiinsä tavanomaisen reseptin, jolla hän on voinut hankkia lääkkeet apteekista ja saada niihin myös sairausvakuutuslain mukaisen peruskorvauksen ilman eri lausuntoa. Näin ollen potilaan hoito on toteutunut ilman lausuntoakin, joten lausuntoa ei voi pitää hoitoon liittyvänä. Lausunnon perusteella potilas voi hakea vakuutuskorvausta, mikä ei sinänsä liity hoitoon. Analogisesti esim. kansaneläkelain mukaisen hoitotuen hakemista varten tarvitaan lääkärinlausunto, josta voidaan periä palkkio, kun tällaisen lausunnon ei katsota liittyvän potilaan hoitoon. Asian valmisteli va. johtava ylilääkäri Jouni Kaleva, puh Talousjohtajan ehdotus: hylkää oikaisuvaatimuksen lakiin perustumattomana. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Hämeenlinnan hallinto-oikeus pyytää lähetellään 4985/10 (Dnro 02230/10/6209) yhtymähallitukselta lausunnon asiassa, joka koskee yhtymähallituksen päätöstä 36 / Jouko Jauhiainen on osoittanut hallinto-oikeudelle päätöstä koskevan valituksen. Asiasta on laadittu liitteenä nro 2 oleva lausunto, joka on lähetetty Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle. Asian valmisteli va. johtava ylilääkäri Jouni Kaleva, puh Talousjohtajan ehdotus: merkitsee asian tiedokseen. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

10 LÄÄKÄRIN VIRAN PERUSTAMINEN ENDOSKOPIATOIMINTAA VARTEN 49 Palokan terveyskeskuksen maha-suolikanavan tähystystutkimukset (endoskopia) on hoidettu vuosien ajan laitoshoidon ylilääkärin virkaan liittyvänä tehtävänä. Ylilääkäri Viinikan jäätyä 2008 eläkkeelle on endoskopiaa sekä osittain vuodeosastotyötä hoitanut terveyskeskuslääkäri Harri Sallisalmi erillisellä sopimuksella. Hänen omaa väestövastuulääkärin virkaansa on hoitanut sijainen. Laitoshoidon ylilääkärin virka on kesällä 2010 muutettu osastonylilääkärin viraksi. Virka on ollut täyttämättömänä hakijoiden puutteessa. Jyväskylän terveydenhuoltoalueen uuden terveyskeskuksen (JYTE) suunnittelussa on nyt todettu, että sinne tarvitaan uusi erillinen lääkärin vakanssi endoskopiatoimintaa varten, kun mainittu osastonylilääkärin virka tarvitaan täysin vuodeosastotyöhön. Muutosjohtaja Risto Kortelainen on käynyt neuvotteluja Jyväskylän terveydenhuollon vastuualuejohtajan ja keskitettyjen palveluiden yksikön johtajan kesken. Näistä neuvotteluista on välitetty ehdotus, että tarvittava endoskopialääkärin virka perustettaisiin ja täytettäisiin vielä Palokan kuntayhtymän toimesta, jotta yksikön toiminta voisi jatkua katkoitta siirtymävaiheessa. Harkinta viran tarpeesta ja sen resurssoinnista on siis tapahtunut Jyväskylän terveydenhuoltoalueen uuden terveyskeskuksen (JYTE) suunnittelussa, eikä näitä seikkoja nyt perustella Palokan kuntayhtymän kannalta. Palokan kuntayhtymän talousarvioon tai toimintaan uudella viralla ei ole vaikutuksia. Kun yhtymähallitus päätöksellään päätti lakkauttaa kaikki kuntayhtymän virat , tulisi nyt perustettavaksi ehdotettava uusi virkakin sisällyttää näihin lakkautettaviin virkoihin. Asian valmisteli va. johtava ylilääkäri Jouni Kaleva, puh Va. johtavan ylilääkärin ehdotus: perustaa lukien avoterveydenhuollon toimialueelle terveyskeskuslääkärin viran endoskopiatoimintaa varten sekä myöntää sille pysyvän täyttöluvan. Viran pätevyysvaatimuksena on yleislääkärin oikeudet sekä perehtyneisyys endoskopiatoimintaan. Virka sisältyy niihin virkoihin, jotka lakkautetaan yhtymähallituksen päätöksen mukaisesti.

11 Päätös: Asiasta keskusteltiin ja keskustelun kuluessa va. johtava ylilääkäri Jouni Kaleva muutti päätösehdotustaan siten, että edellä olevasta päätösehdotuksesta poistetaan lause Virkaan sovelletaan lääkärisopimuksen liitettä 1 (muu kuin omalääkäri). Tämän jälkeen yhtymähallitus hyväksyi muutetun päätösehdotuksen.

12 HENKILÖSTÖRAKENTEEN MUUTOS 50 Palokan terveydenhuollon kuntayhtymässä on yksi autonkuljettajan toimi. Nykyinen pitkäaikainen autonkuljettajamme Hannu Kylmänen jää eläkkeelle ensi vuoden maaliskuun alusta lukien, mutta pitämättömien vuosilomien takia hän jää työstä pois alkaen. Hänen tilalleen on valittu Hannu Luoma alkaen. Kuntayhtymän purkautumisen vuoksi autonkuljettajan tehtäviin tulee muutoksia alkaen. Osa autonkuljettajan tehtävistä jää pois kuten Petäjäveden ja Toivakan terveysasemille suuntautuneet kuljetukset. Myöhemmin kaupungin logistisilla ja muilla ratkaisuilla on vaikutusta vielä enemmän kuljetuksiin. Toisaalta Palokan kuntayhtymän autonkuljettaja on toiminut keskusvaraston hoitajan sijaisena vuosi- ja sairauslomien sekä muiden vapaiden aikana. Jatkossa varastonhoitoon painottuu entistä enemmän nykyisen autonkuljettajan työaikaa. Jyväskylässä kuljetustehtävät hoitaa Total osakeyhtiö. Jatkossa varastokuljetukset ja muut kuljetukset tullaan järjestelemään uudelleen. Kuljetuksen uudelleen järjestelyistä huolimatta keskusvaraston toiminnan turvaaminen niin Palokan kuin Kyllön keskusvarastoissa vaatii riittäviä henkilöresursseja. Tästä syystä henkilöstörakennetta on perusteltua muuttaa niin, että autonkuljettajan nimike muutetaan alkaen varastonhoitajan nimikkeeksi. Varastonhoitajan tehtäviin sisältyy jatkossakin kuljetustehtäviä. Asian valmisteli talousjohtaja Mauno Jussila, puh Talousjohtajan ehdotus: päättää, että Palokan terveydenhuollon kuntayhtymän henkilöstörakennetta muutetaan niin, että autonkuljettajan nimike muutetaan alkaen varastonhoitajan nimikkeeksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

13 ILMOITUSASIAT 51 Päivystyspalvelusopimuksen purkaminen - Korpilahti-Muuramen terveydenhuollon kuntayhtymä purkaa Palokan kuntayhtymän kanssa tehdyn päivystyssopimuksen lukien, koska Korpilahti-Muurame terveydenhuollon kuntayhtymä puretaan. Aluehallintoviraston päätös LSSAVI /So-62; - Aluehallintovirasto on käsitellyt ja hyväksynyt hakemuksen lääkärin erikoistumiskoulutuksesta, perusterveydenhuollon lisäkoulutuksesta sekä ulkomailla perustutkinnon suorittaneilta eräissä tapauksissa edellytetystä palvelusta aiheutuviin kustannuksiin ajanjaksolta ja suorittaa korvausta yhteensä ,28. Toimiin/virkoihin valinnat - Petäjäveden sairaalan osastonhoitajan virkaan on valittu Hannu Rossi alkaen. - Osastonhoitajan virkaan on valittu Anita Homanen alkaen. - Terveydenhoitajan toimiin on valittu o Päivi Pilkkakangas alkaen o Ritva Tuumanen alkaen o Heidi Pesonen alkaen - Sairaanhoitajan varahenkilön toimiin on valittu o Pirjo Järveläinen alkaen. o Anne Karhunen. - Sairaanhoitajan toimiin on valittu o Mari Juuso alkaen o Minna Kohonen alkaen o Hanna Kivijärvi alkaen o Johanna Lempinen alkaen o Johanna Paasisalo alkaen o Marju Pesonen alkaen - Laitosmiehen toimeen on valittu Hannu Peltola alkaen - Autonkuljettajan toimeen on valittu Hannu Luoma alkaen Talousjohtajan ehdotus: merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

14 VALITUSOSOITUS Seuraavaan yhtymähallituksen oikaisuvaatimuksen johdosta antamaan päätökseen haetaan muutosta valituksella (Kuntalaki 90 ). Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen saa hakea muutosta valituksella vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta valituksella myös asianosainen sekä kuntayhtymän jäsenkunta ja sen jäsen (Kuntalaki 92 ). :n Valitus tehdään osoitteella Hämeenlinnan hallinto-oikeus PL 640 (käyntiosoite: Raatihuoneenkatu 1) HÄMEENLINNA Valitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Kuntayhtymän jäsenkunnan ja sen jäsenen katsotaan saaneen tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Valituksessa on ilmoitettava - valituksen tekijän nimi, asuinkunta ja postiosoite - päätös, johon halutaan muutosta - miltä osin päätöksestä valitetaan ja muutos, joka siihen vaaditaan - muutosvaatimuksen perusteet Valitus on valittajan tai valituksen muun laatijan allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valitukseen on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. MUUTOKSENHAKUKIELTO Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä valitusta, koska ne koskevat vain asian valmistelua tai täytäntöönpanoa (Kuntalaki 91 ). :t 46; 47; 48; Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä valitusta, koska niistä voidaan tehdä oikaisuvaatimus (14 pv kuluessa tiedoksisaannista) (Kuntalaki 89 ): :t Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta, vaan niistä tehdään suoraan valitus Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle. :t 45; 49; 50 OIKEUDENKÄYNTIMAKSU Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/93) nojalla muutoksenhakijalta peritään hallinto-oikeudessa oikeudenkäyntimaksua, joka on tällä hetkellä 80 euroa.

JUHLATALO MAJAKOSKI Kankaanpäänranta 5 (Palokka - Ruoketien varrella) 52 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

JUHLATALO MAJAKOSKI Kankaanpäänranta 5 (Palokka - Ruoketien varrella) 52 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 6/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.12.2010 klo 16.00 17.50 KOKOUSPAIKKA JUHLATALO MAJAKOSKI Kankaanpäänranta 5 (Palokka - Ruoketien varrella) KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 52 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Harjuhovi Harjutie 3, 40800 Vaajakoski

Harjuhovi Harjutie 3, 40800 Vaajakoski Yhtymähallitus 6/2009 KOKOUSAIKA Tiistai 25.08.2009 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Harjuhovi Harjutie 3, 40800 Vaajakoski 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 1,2 TILINTARKASTAJAN TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2009

18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 20 1,2 TILINTARKASTAJAN TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2009 3/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.06.2010 klo 16.30 17.45 KOKOUSPAIKKA Palokan terveysaseman HALLINNON NEUVOTTELUHUONE 2. krs Käynti terveysaseman pääoven kautta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 18

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 JÄSENKUNTIEN HYVÄKSYMISPÄÄTÖKSET KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2009 TOIMINTAKERTOMUKSESTA JA TILINPÄÄTÖKSESTÄ

29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 JÄSENKUNTIEN HYVÄKSYMISPÄÄTÖKSET KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2009 TOIMINTAKERTOMUKSESTA JA TILINPÄÄTÖKSESTÄ 4/2010 KOKOUSAIKA Torstai 09.09.2010 klo 16.30 17.45 KOKOUSPAIKKA Palokan terveysaseman HALLINNON NEUVOTTELUHUONE 2. krs Käynti terveysaseman pääoven kautta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 29 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 Tarkastuslautakunta 12.11.2013 AIKA 12.11.2013 klo 16:30-19:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 100 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Keskiviikko klo 12.00

Keskiviikko klo 12.00 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 3/2019 Kokousaika Kokouspaikka Käsitellyt asiat Asia no Keskiviikko klo 12.00 Kunnanvirasto Valtuustosali 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Yhtymähallitus 9/2009

Yhtymähallitus 9/2009 Yhtymähallitus 9/2009 KOKOUSAIKA Tiistai 22.12.2009 klo 16.30 19.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro JUHLATALO MAJAKOSKI Kankaanpäänranta 5 (Palokka - Ruoketien varrella) 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 13 Jyväskylän Seudun Työterveys Liikelaitoksen johtokunta 11.5.2010

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 13 Jyväskylän Seudun Työterveys Liikelaitoksen johtokunta 11.5.2010 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 13 Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 Kokousaika Tiistai. klo 9.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Tytäryhteisön sisäinen valvonta

Lisätiedot

Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Torstai 19.2.2013 klo 10.00 13.05 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Hallintopalvelut / Kokoustila Puistikko (3. krs), Toripuistikko 5-7, 96200 Rovaniemi Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko. klo 9.00 Kunnanvirasto Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu pöytäkirja,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

UUSI JYVÄSKYLÄ MUUTOKSENHAKUKIELTO 26

UUSI JYVÄSKYLÄ MUUTOKSENHAKUKIELTO 26 UUSI JYVÄSKYLÄ MUUTOKSENHAKUKIELTO 26 Asiat 73, 74, 75, 76, 78, 79 ja 81 Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ

VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asia lista HALLITUS KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: 8.11.2017 kello 10.00 Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus, toimisto/kokoushuone 1 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: Asia Liite 113 114 115 116 117 118

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 10.00 12.25 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi Aika Maanantai 18.6.2012 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen pj Mauri

Lisätiedot

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010 1/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Tiistaina klo 15.30-16.45 Kokouspaikka: Vretaantie 19 Päättäjät: Lars Nummelin Jörgen Törnqvist Merja Juvonen Kia Lundqvist Jari Lehtivaara Tomas Stenström puheenjohtaja

Lisätiedot

Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa.

Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa. AIKA Maanantai 17.12.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo 12.00 Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa. TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj.

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

PELLON KUNTA 1/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 1/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Tarkastuslautakunta 18.12.2018 Aika 18.12.2018 klo 09:00-11:06 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari

Lisätiedot

Yhtymähallitus 5/2009

Yhtymähallitus 5/2009 Yhtymähallitus 5/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikko 17.06.2009 klo 16.30 18.50 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro JUHLATALO MAJAKOSKI Kankaanpäänranta 5 (Palokka - Ruoketien varrella) 36 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23 Asiat 37, 38, 39, 40, 41, 46 Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 82 Koululautakunta Aika 05.08.2015 klo 17:55-18:24 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto 9.3.2011 7 MUUTOKSENHAKUOHJEET Muutoksenhakukielto Asiat 16-19 Kiellon peruste Asiat Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus ASIALISTA NRO 3/2014 Kokousaika 14.11.2014 klo 10 13.22 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 87 Otto-oikeuden käyttäminen / viranhaltijapäätös 147 88 Oikaisuvaatimus työpajaohjaajan valintapäätökseen / Laakso Sari

Otsikko Sivu 87 Otto-oikeuden käyttäminen / viranhaltijapäätös 147 88 Oikaisuvaatimus työpajaohjaajan valintapäätökseen / Laakso Sari Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 9/2014 145 Sivistyslautakunta Aika 22.12.2014 klo 18:00-18:40 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 87 Otto-oikeuden käyttäminen / viranhaltijapäätös 147

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Yhtymähallitus 8/2009

Yhtymähallitus 8/2009 Yhtymähallitus 8/2009 KOKOUSAIKA Tiistai 03.11.2009 klo 18.00-19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Palokan terveysaseman HALLINNON NEUVOTTELUHUONE 2. krs Käynti terveysaseman pääoven

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/2018 38 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.09.2018 klo 12:00-12:45 Kokouspaikka Kirjolan koulu, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 23 Ajankohtaisasiat

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta 26.03.2019 Aika 26.03.2019 klo 9:04-11:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 / 9 Keskusvaalilautakunta 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-11:20 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Lasten ja nuorten lautakunta. :t 37, 39, 41-43. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Lasten ja nuorten lautakunta. :t 37, 39, 41-43. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Lasten ja nuorten lautakunta :t 37, 39, 41-43 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Tähän päätökseen haetaan muutosta tekemällä oikaisuvaatimus Kouvolan kaupungin

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 8/2010 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika 25.8.2010 klo 13.00-15.02 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 6.6.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 08.09.2014 Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Paikka Kokkola, hallituksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 53 Kokouksen

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 7.11.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.03.2019 klo 15:00-17:00 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti.

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti. Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/2017 125 mukaisesti. Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Tekninen lautakunta. :t 143. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Tekninen lautakunta. :t 143. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Tekninen lautakunta :t 143 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Tähän päätökseen haetaan muutosta tekemällä oikaisuvaatimus tekniselle lautakunnalle. Oikeus oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki Tarkastuslautakunta 10.9.2018 Pöytäkirja 5/2018 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS PÖYTÄKIRJAAN OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuviranomainen Tarkastuslautakunnan päätöksiin,

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus. Valitusoikeus ja valitusperusteet

VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus. Valitusoikeus ja valitusperusteet VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus Valitusoikeus ja valitusperusteet Kunnallisvalituksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 09.04.2017 Aika 09.04.2017 klo 17:00-21:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi VALITUSOSOITUS Kunnanvaltuuston pöytäkirjan pykälien 83, 85-92 kohdalla tehdyistä päätöksistä saa tehdä kirjallisen kunnallisvalituksen sillä perusteella, että päätös on syntynyt virheellisessä järjes

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 4.9.2018 klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Jari Vanha Antero Hyvärinen NN puheenjohtaja sihteeri sihteeri 43

Jari Vanha Antero Hyvärinen NN puheenjohtaja sihteeri sihteeri 43 AIKA Maanantai klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 2.5.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 29 Pöytäkirjan tarkastustapa 4 30 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen 5 31 Muut asiat 6

Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 29 Pöytäkirjan tarkastustapa 4 30 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen 5 31 Muut asiat 6 Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2017 1 / 8 Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 16:00-16:20 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Perjantai 13.4.2012 klo 10.00-12.45 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 11.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Kulttuuri- ja liikuntalautakunta

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 24.4.2013 23 MUUTOKSENHAKUOHJEET Muutoksenhakukielto 34 37, 39-41 Kiellon peruste Kiellon peruste Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kokousaika 28.05.20130 klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.02.2015 Aika 27.02.2015 klo09:00-12:55 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 Maaseutulautakunta 15.05.2009 AIKA 15.05.2009 klo 11:00-12:40 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 30.01.2014 Aika 30.01.2014 klo 18:00-20:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjapitäjän

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2018 146 Tarkastuslautakunta AIKA 19.12.2018 klo 18:00-18:45 PAIKKA Scandic, Saaristonkatu 4 Oulu KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 82 TILINTARKASTAJAN KATSAUS 148 83 ARVIOINTIKERTOMUS

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen Aika Torstai 19.11.2015 klo 9.15 11.03 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot