Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ"

Transkriptio

1 Tarjouskilpailu 2017/2 (VARELY/512/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ LIITE 5 LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET YLEISET TAVOITTEET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄLLE Yleistä LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄN VAATIMUKSET Yleiset vaatimukset Tilaajan edellyttämät lipputuotteet, hinnat ja lippujen myyminen Lippujen yhteentoimivuus ja clearing Laitevaatimukset TILAAJAN VELVOLLISUUDET LIIKENTEENHARJOITTAJAN VELVOLLISUUDET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTON KUSTANNUKSET (7)

2 1 Yleiset tavoitteet lippu- ja maksujärjestelmälle 1.1 Yleistä Viranomaisen käyttöoikeussopimuksen mukaisessa kaikille avoimessa liikenteessä käytettävän lippu- ja maksujärjestelmän tulee täyttää tässä asiakirjassa määritellyt vaatimukset. Lippu- ja maksujärjestelmistä esitetään ainoastaan vähimmäisvaatimukset, eikä liikenteenharjoittajalta edellytetä minkään tietyn järjestelmän käyttöä. Liikenteenharjoittajan tarjouksesta tulee ilmetä, että sopimuksen mukaisessa liikenteessä käytettävä lippu- ja maksujärjestelmä täyttää tässä asiakirjassa esitetyt vaatimukset. Lippu- ja maksujärjestelmän avulla myydään asiakkaille lipputuotteita käteisellä ja sähköisten kanavien kautta, todennetaan matkustusoikeuksia ajoneuvoissa, siirretään matkustustietoja taustajärjestelmään sekä varmistetaan lipputulojen kohdentuminen oikeille tahoille. Järjestelmän tulee tarjota tilaajalle tietoa sähköisessä muodossa suunnittelun, kilpailuttamisen ja seurannan tueksi. Kaikille avoimessa käyttöoikeussopimusliikenteessä liikenteenharjoittaja, ei tilaaja, vastaa lippu- ja maksujärjestelmäkokonaisuudesta kaikkine siihen liittyvine osajärjestelmineen (mm. taustajärjestelmä, myyntisovellus, ajoneuvolaitteet, varikkojärjestelmä sekä sisäiset ja ulkoiset tiedonsiirron rajapinnat). Järjestelmän virhetilanteet eivät saa estää varsinaisen joukkoliikennepalvelun tuottamista. Liikenteessä on lisäksi käytössä Valmet Automotive Oy:n henkilökunnalle kohdennettuja lipputuotteita, jotka myydään ja validoidaan erillisen järjestelmän ja myyntikanavan avulla. Järjestelmästä sekä sen kustannuksista vastaa Valmet Automotive Oy omalla sopimuksellaan. Tilaaja ja Valmet Automotive Oy maksavat liikennöintivelvoitteen hoitamisesta liikenteenharjoittajalle ainoastaan käyttöoikeussopimuksen mukaista käyttöoikeuskorvausta. Muita korvauksia (esim. lipputukea tai tekniseen tukeen liittyviä maksuja) ei liikenteenharjoittajalle makseta, joten kaikkien lippu- ja maksujärjestelmästä aiheutuvien kulujen on sisällyttävä liikenteenharjoittajan saamaan sopimuksenmukaiseen käyttöoikeuskorvaukseen. 2 Lippu- ja maksujärjestelmän vaatimukset 2.1 Yleiset vaatimukset Lippujärjestelmässä noudatettava taksarakenne tulee pohjautua kilometripohjaiseen laskentatapaan. Lippu- ja maksujärjestelmän on täytettävä voimassaolevan lainsäädännön mukaiset tietosuojavaatimukset. Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan kertalipuissa on käytössä tasataksa. Lisäksi on käytössä 30 päivän kausituote, joka on kiinteähintainen.

3 2.2 Tilaajan edellyttämät lipputuotteet, hinnat ja lippujen myyminen Liikenteenharjoittaja päättää asiakkaille tarjoamastaan lipputuotevalikoimasta (pl. Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan liput) sekä lippujen hinnoista ja niiden myymisestä siten, että jäljempänä luetellut vaatimukset täyttyvät. 1. Liikenteenharjoittajan on myytävä kertalippuja yksittäistä matkaa varten. 2. Matkustusoikeuden todentamisvälineenä tulee kertalipun lisäksi olla etä- tai kontaktiluettava matkakortti, mobiilitunniste tai muu sähköinen tunniste. Matkustusoikeuden todentamisvälineen hankkimisesta voi periä asiakkaalta kertaluonteisen kohtuullisen maksun. 3. Säännölliseen matkustamiseen yli 16-vuotiaille on oltava tarjolla alennettu lipputuote, joka voi olla kausi-, arvo- tai sarjalippu tai jälkilaskutettava alennettu kertalippu. Lipputuote voi olla henkilökohtainen. Alennetulla lipputuotteella tehtävän yhden matkan laskennallisen hinnan on oltava vähintään 30 % edullisempi kuin vastaavalle matkalle myytävä kertalippu. Alennettu lipputuote ei saa edellyttää sitoutumista yli 60 päivän tai 44 matkan ostamiseen, mutta liikenteenharjoittaja voi halutessaan myydä alennetun lipputuotteen lisäksi muitakin säännölliseen matkustamiseen soveltuvia lipputuotteita, alennuksella tai ilman, yleisten ehtojen mukaisesti. Nykyisten käytössä olevien tuotteiden hyväksyminen on mahdollista. Lippusubventiota ei saa välittyä mistään lipputuotteesta liikenteenharjoittajalle tai maksujärjestelmän tuottajalle. Mikäli liikenteenharjoittaja hyväksyy liikenteessä tuettuja lipputuotteita maksuvälineenä, täytyy hänen huolehtia, että subventiota ei välity eikä sitä tarvitse korjata jälkikäteen. Liikennöintisopimuksen päätyttyä, liikenteenharjoittaja vastaa jo mahdollisesti myytyjen matkojen korvaamisesta asiakkaille. 4. Lapsille ja nuorille on myytävä alennettuja kertalippuja seuraavasti: Alle 4-vuotiaat matkustavat maksutta 4 11-vuotiaille lapsille myydään kertalippuja 50 % alennuksella. Muista lapsia koskevista lipputuotteista ja alennuksista päättää liikenteenharjoittaja vuotiaille myydään kertalippuja 30 % alennuksella, jos matkan pituus ylittää 60 km. 5. Tässä listauksessa mainittujen tilaajan edellyttämien lipputuotteiden on oltava ostettavissa käteisellä ja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (pois lukien reaaliaikavarmenteiset kortit) vähintään ajoneuvoissa ilman myyntipalkkioita tai laskutus- tai maksutapalisiä. Myynnistä tai latauksesta on annettava asiakkaalle aina kuitti. 6. Kertalippujen hinnat eivät saa ylittää alla olevassa taulukossa esitettyjä enimmäishintoja. Tilaajan edellyttämien lipputuotteiden hinnoittelussa on oltava selkeä logiikka, jonka mukaan lipun hinta on sitä suurempi, mitä pidempi matka on. Hinta voi myös pysyä samana matkan pidentyessä (ns. tasataksa).

4 7. Tilaaja vahvistaa edellä lueteltujen lipputuotteiden osalta taksarakenteen, lipputuotteet ja lipputuotteiden hinnat hyväksymällä liikenteenharjoittajan tarjouksen. Kertalippujen enimmäishinnat: kilometrit enintään euroa/ henkilö 6 3,3 9 3,6 12 3,9 16 4,7 20 5,5 25 6,1 30 6,8 35 7,4 40 8,2 45 9, , , , , , , , , , ,3 8. Liikenteenharjoittajan on hyväksyttävä tämän käyttöoikeussopimuksen vuoroissa Valmet Automotive Oy:n henkilökunnalle kohdennetut lipputuotteet. Lipputuotteet toteutetaan mobiilisovelluksella, josta Valmet Automotive Oy vastaa. Lipputuotteet hankintaan ja maksetaan sovelluksen kautta. Lippujen validointi autossa tapahtuu myös erillisellä mobiililaitteella (ks. kohta 2.4), josta vastaa liikenteenharjoittaja. 2.3 Lippujen yhteentoimivuus ja clearing Henkilökunnan kertalipun hinta on 4 /matka, riippumatta kuljetusta matkasta. Henkilökunnan kausituotteen hinta on 130 /30 päivää, riippumatta kuljetusta matkasta. Kaikille avoimessa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho vastaa lippuja maksujärjestelmän yhteensopivuudesta muihin alueen lippujärjestelmiin tai - tuotteisiin harkitsemassaan laajuudessa. Liikenteenharjoittaja voi vapaasti Suomen kilpailulainsäädännön puitteissa sopia muiden liikennöitsijöiden tai muiden

5 joukkoliikenteen viranomaisten kanssa tehtävästä lipputuoteyhteistyöstä esimerkiksi lipputuotteiden kelpoisuuteen liittyen. Liikenteenharjoittajien keskinäisiin sopimuksiin ja yhteisiin lipputuotteisiin liittyvä lipputulokorvausten selvitys esimerkiksi muiden palveluntarjoajien myymiin kausilippuihin ja lippujen vaihtooikeuteen liittyen on täysin liikenteenharjoittajan, ei tilaajan vastuulla. Lippujen yhteensopivuutta koskevista sopimuksista sopimuksenmukaisessa liikenteessä tulee kuitenkin informoida tilaajaa viimeistään 30 päivää ennen kuvatun kaltaisen sopimuksen voimaantuloa. Mainittujen sopimusten perusteella käyttöoikeussopimuksen mukaisessa liikenteessä saadut lipputulot ja tehdyt matkat on raportoitava tilaajalle kuten muutkin käyttöoikeussopimukseen liittyvät lipputulot ja matkat. Raportointivaatimukset esitetään tämän asiakirjan luvussa 4. Kelan koulumatkatukeen oikeutettujen opiskelijoiden lippuihin liittyen liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho voi tehdä sopimuksen Kelan kanssa periäkseen osan lipun hinnasta suoraan Kelalta asiakkaan sijaan. Valmet Automotive Oy:n lippujen suhteen ei ole yhteentoimivuusvaatimuksia liikenteenharjoittajan tarjoaman järjestelmän suhteen. Valmet Automotive Oy:n mobiilisovelluksen toimittaja vastaa lippujen myynnistä ja siihen liittyvästä maksunvälityksestä ja rahaliikenteestä. Toimittaja vastaa myös lipputulojen tilittämisestä suoraan liikenteenharjoittajalle. Lippu- ja maksujärjestelmän toimimattomuus, käyttäjien tukipyynnöt ja muut mahdolliset viranomaisen tukipyynnöt ovat tilanteita, joihin liikenteenharjoittajan tulee varautua. Lippu- ja maksujärjestelmän käyttö- ja virhetilanteisiin on oltava saatavissa tukipalveluita vähintään liikennöintipäivinä. Tukipyyntöjä koskevien palautekanavien on oltava eri osapuolten käytössä vähintään kaikkina liikennöintipäivinä. 2.4 Laitevaatimukset Liikenteenharjoittajan ajoneuvoissa on oltava lipputuotteiden hyväksymiseen ja käsittelyyn soveltuvat ajoneuvolaitteet ja ohjelmistot. Jokaisessa linja-autossa on oltava rahastuslaite. Rahastuslaitteen tapahtumien on rekisteröidyttävä oikealle lähdölle ja oikealle pysäkille. Kun ajoneuvo liikennöi reitillä, laitteen tulee tietää kulloinenkin sijainti joko automaattisen paikantimen avulla tai kuljettajan toimesta manuaalisesti askeltamalla. Paikantamista varten rahastuslaitteessa tulee olla käyttöliittymä kuljettajalle. Kertalippuun tulee tulostaa tieto linjasta, liikennöitsijästä ja kelpoisuusajasta. Lippu- ja maksujärjestelmän on mahdollistettava etä- tai kontaktiluettavien korttien lukeminen ja lataaminen. Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan lipputuotteita varten liikenteenharjoittajan ajoneuvossa on oltava Android käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin. Puhelimella suoritetaan Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan matkojen validointi. Puhelimeen ladataan erillinen sovellus matkojen validoimista varten. Puhelimessa on oltava 4G-datayhteys tiedonsiirtoa varten. Datayhteyden nopeus

6 tulee mitoittaa siten, että validointi toimii moitteettomasti eikä aiheuta viivästyksiä itse liikennettä harjoitettaessa. Älypuhelimen rikkoontuessa liikenteenharjoittaja on velvollinen korvaamaan laitteen uudella tai korvaamaan puhelimen toisella käyttöön soveltuvalla Android älypuhelimella pysyvästi tai väliaikaisesti, kunnes varsinainen laite on korjattu. Liikenteenharjoittaja vastaa kaikista älypuhelimen käyttöön ja ylläpitoon liittyvistä hankinta-, tietoliikenne- ja huoltokustannuksista. Tilaajalla on oikeus auditoida ja tarkastaa liikenteenharjoittajan ajoneuvojen rahastuslaitteet, varikkojärjestelmät ja muut lippu- ja maksujärjestelmän osajärjestelmät, mikäli tilaaja epäilee, ettei järjestelmä toimi näiden vaatimusten mukaisesti. Jos liikenteenharjoittajan ajoneuvojen rahastuslaitteissa, varikkojärjestelmissä tai muissa lippu- ja maksujärjestelmän osajärjestelmissä ilmenee virheitä, on liikenteenharjoittaja velvollinen välittömästi korjaamaan virheet omalla kustannuksellaan sekä korvaamaan tilaajalle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Liikenteenharjoittaja antaa tarjouksensa liitteenä kuvauksen käytettävästä lippu- ja maksujärjestelmästä. Kuvauksen tulee noudattaa tarjouspyynnön liitettä "Lippu- ja maksujärjestelmää koskevan kuvauksen sisällysluettelo". 3 Tilaajan velvollisuudet Tilaaja vastaa siitä, että on tallentanut ennen sopimuksen alkua seuraavat tiedot Vallu-järjestelmään tai Liikenneviraston koontipalveluun, joista tiedot siirtyvät Matka.fi-palveluun: Sopimuksen perustiedot kuten sopimusnumero Sopimukseen sisältyvien linjojen reitit ja pysäkit (pysäkin nimi ja ID, järjestelmässä käytetään Digiroadin pysäkkitunnisteita) Sopimukseen sisältyvien linjojen aikataulut 4 Liikenteenharjoittajan velvollisuudet Ennen käyttöoikeussopimuksen liikennöinnin alkamista liikenteenharjoittajan velvollisuutena on tarkistaa tilaajan ohjeistuksen mukaisesti ilman erillistä korvausta tilaajan tallentamat arvioidut pysäkkiajat ja ilmoittaa tilaajalle mahdollisista huomaamistaan virheistä ennen liikenteen aloittamista. Liikenteenharjoittaja vastaa kaikkien lippu- ja maksujärjestelmään liittyvien tietojen (esim. reitti-, aikataulu-, pysäkki- ja hintatiedot) tallentamisesta ja tietojen ylläpitämisestä käyttämässään lippu- ja maksujärjestelmässä. Liikenteenharjoittaja vastaa siitä, että tämän käyttöoikeussopimuksen mukaisesta liikenteestä tallennetaan seuraavat tiedot liikenteenharjoittajan käyttämään raportointipalveluun: nousijatiedot lähdöittäin nousijatiedot pysäkeittäin nousijatiedot linjoittain pysäkkikohtaiset nousijatiedot lipputuotteittain lähdöittäin eriteltynä pysäkkikohtaiset nousijatiedot lipputuotteittain

7 Liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho toimittaa edellä listatut tiedot sekä tiedon linjakohtaisista matkalipputuloista ja rahtituloista tilaajalle kerran kuukaudessa. Tiedot toimitetaan sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse). Tilaajalla on hyödyntämis-, käyttö- ja luovutusoikeus tietoihin, jotka tallennetaan sopimuksenmukaisesti liikenteestä liikenteenharjoittajan järjestelmään (mm. reitti-, aikataulu- ja matkustajatiedot) tai joita järjestelmä hyödyntää (mm. mahdollinen ajoneuvojen paikannustieto). Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan lipputuotteiden raportoinnista vastaa myyntisovelluksen toimittaja. Toimittajan on annettava myyntiraportti myös liikenteenharjoittajalle tilityksen todentamiseksi. 5 Lippu- ja maksujärjestelmän käyttöönoton kustannukset Liikenteenharjoittaja vastaa käyttämänsä lippu- ja maksujärjestelmän edellyttämistä laite- ja palveluhankinnoista, huolto-, ylläpito-, päivitys- ja kehittämiskustannuksista sekä linja-autonkuljettajien koulutuksesta ja informoinnista. Tilaaja voi halutessaan vaatia lippu- ja maksujärjestelmän yhteensopivuuden auditointia, jonka suorittaa järjestelmän liikkeellelaskija. Liikenteenharjoittaja on velvollinen maksamaan auditoinnista aiheutuvat kulut. Valmet Automotive Oy:n henkilökunnan tuotteiden järjestelmäkustannuksista vastaa Valmet Automotive Oy omalla sopimuksellaan. Pois lukien validointiin tarkoitettu mobiililaite sekä siihen liittyvä tiedonsiirto, joista vastaa liikenteenharjoittaja.

Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ

Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ Tarjouskilpailu 2017/5 (VARELY/2791/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET... 1 1 YLEISET TAVOITTEET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄLLE...

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ

Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ Tarjouskilpailu 2017/4 (VARELY/1585/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET... 1 1 YLEISET TAVOITTEET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄLLE...

Lisätiedot

Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset

Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ LIITE 5 LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET... 1 1 YLEISET TAVOITTEET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄLLE... 2 1.1 Yleistä... 2 1.2

Lisätiedot

KASELY/1801/

KASELY/1801/ KASELY/1801/2017 20.12.2017 Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset SISÄLTÖ LIITE 5 LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET... 1 1 YLEISET TAVOITTEET LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄLLE...

Lisätiedot

Tarjouskilpailu PIRELY/2744/2018 Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset

Tarjouskilpailu PIRELY/2744/2018 Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset Tarjouskilpailu PIRELY/2744/2018 Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset 16.04.2018 Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET

Lisätiedot

Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset

Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset Vrs 27.3.2018 Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset [Ohje: Näissä lippu- ja maksujärjestelmävaatimuksissa on huomioitu liikennepalvelulain vaatimukset ja niitä tulee käyttää 1.1.2018

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet Tarjouskilpaulu 2017/1 (VARELY/378/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset 1 Liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toimivallassa

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä VARELY/4110/2016 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 12.12.2016 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu 2016/6 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista.

Lisätiedot

Sisällys. Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä

Sisällys. Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä 10.5.2017 Liite 7. Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä Sisällys 1 Yleistä... 2 2 Lippujärjestelmä... 2 3 Maksujärjestelmä... 2 3.1 Tilaajan vastuut, tehtävät ja oikeudet... 3 3.2 Liikenteenharjoittajan

Lisätiedot

LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ

LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 4 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42)

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset

Lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset UUDELY/xxxx/2017 Etelä-Savo TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset Liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä Uudenmaan ELY-keskuksen toimivallassa olevassa PSA-liikenteessä

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä VARELY/920/2017 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 27.3.2017 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu 2017/3 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista.

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus UUDELY/2290/2014 Uusimaa TARJOUSPYYNNÖN LIITE 7 Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 1. Tarjouspyynnön kohteiden lippu- ja maksujärjestelmä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmän viiveaikana Yleistä Viiveaikana

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja UUDELY/10240/2017 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 18.10.2017 Uudenmaan ELY-keskuksen tarjouskilpailu 2017/6 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista. Lippu- ja maksujärjestelmien

Lisätiedot

LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne

LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne LIITE 6 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄN KUVAUS Riihimäen paikallisliikenne 1. Lippujärjestelmä... 2 2. Maksujärjestelmä... 2 2.1. Tilaajan vastuut, tehtävät ja oikeudet... 2 2.2. Liikenteenharjoittajan

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä UUDELY/2754/2017 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 31.3.2017 Uudenmaan ELY-keskuksen tarjouskilpailu 2017/1 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista. Lippu- ja maksujärjestelmien

Lisätiedot

Asiakaspalvelu- ja myyntipiste/-itä tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa.

Asiakaspalvelu- ja myyntipiste/-itä tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä 1 YLEISTÄ... 1 2 LIPPUJÄRJESTELMÄ... 1 2.1 Nykyiset lipputuotteet... 1 2.2 Tasataksa-alueen kaupungin tukemat lipputuotteet ja asiakashinnat

Lisätiedot

LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS

LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS KASELY/268/2016 Liite 5 23.2.2016 LIPPU JA MAKSUJÄRJESTELMÄN KUVAUS Yleistä Sopimuksen mukaisessa liikenteessä on käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Tilaaja ei vielä kuitenkaan itse

Lisätiedot

Liite 4. TOIMIVALTAISTEN VIRANOMAISTEN YHTEINEN LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄ WALTTI

Liite 4. TOIMIVALTAISTEN VIRANOMAISTEN YHTEINEN LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄ WALTTI 30.3.2015 Liite 4. TOIMIVALTAISTEN VIRANOMAISTEN YHTEINEN LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄ WALTTI Tässä tarjouskilpailussa lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset koskevat ainoastaan kohdetta 1 Aamubussivuoro

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus 1) liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja maksujärjestelmä ja 2) Viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä, Waltti

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus 1) liikenteenharjoittajan tarjoama lippuja maksujärjestelmä ja 2) Viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä, Waltti VARELY/1274/2016 LIITE 5: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMÄKUVAUKSET 8.3.2016 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu 2016/3 reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista.

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/349/2014, 1.4.2014 Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa

Lisätiedot

ELY-keskuksen toimivalta-alueen lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus a) viiveaikana ja b) viiveajan jälkeen

ELY-keskuksen toimivalta-alueen lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus a) viiveaikana ja b) viiveajan jälkeen VARELY/2083/06.10.02/2013 LIITE 2.2: ELY-KESKUKSEN LIPPU-JA MAKSUJÄRJESTELMIEN KUVAUS 9.12.2013 Reitin Turku-Lieto-Aura-Pöytyä-Oripää joukkoliikenteen ELY-keskuksen toimivalta-alueen lippu- ja maksujärjestelmien

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Tässä tarjouskilpailussa lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset koskevat ainoastaan kohdetta 5 Palvelulinja Kyläpussi

Tässä tarjouskilpailussa lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset koskevat ainoastaan kohdetta 5 Palvelulinja Kyläpussi 25.2.2016 Liite 4. LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄ WALTTI Tässä tarjouskilpailussa lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset koskevat ainoastaan kohdetta 5 Palvelulinja Kyläpussi Sisällys 1 Yleistä... 2 2 Lippujärjestelmä...

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan.

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus

Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus UUDELY/3927/06.10.02/2013 Uusimaa 8.11.2013 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 Lippu- ja maksujärjestelmien kuvaus 1. Tarjouspyynnön kohteiden lippu- ja maksujärjestelmät viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN KUVAUS... 3 2 RAHASTUSLAITTEET... 3 3 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 4 4 KULJETTAJAN TOIMINNALLE

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Asiakaspalvelu- ja/tai myyntipiste tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa.

Asiakaspalvelu- ja/tai myyntipiste tulee olla pääsääntöisesti kaikissa linjan vaikutusalueen kunnissa. Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja

Lisätiedot

SOPIMUS WALTTI -LIPPUTUOTTEIDEN HYVÄKSYMISESTÄ MARKKINAEHTOISESSA LII- KENTEESSÄ

SOPIMUS WALTTI -LIPPUTUOTTEIDEN HYVÄKSYMISESTÄ MARKKINAEHTOISESSA LII- KENTEESSÄ SOPIMUS WALTTI -LIPPUTUOTTEIDEN HYVÄKSYMISESTÄ MARKKINAEHTOISESSA LII- KENTEESSÄ 1 Sopijaosapuolet Toimivaltainen viranomainen Kuopion kaupunki (jäljempänä kaupunki) (Y-tunnus 0171450-7) Suokatu 42, 70110

Lisätiedot

LISÄKIRJE 1 (9) VARELY/512/2017. Tarjouspyyntö

LISÄKIRJE 1 (9) VARELY/512/2017. Tarjouspyyntö LISÄKIRJE 1 (9) 24.4.2017 VARELY/512/2017 Tarjouspyyntö 15.3.2017 Lisäkirje 2. Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2017/2,

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO Liite 1. POSELY/1773/06.10.02/2013 Käyttöoikeussopimusmalli Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-,

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO POSELY/387/2016 22.3.2016 Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

Lippu- ja maksujärjestelmä ja sen vaatimukset on kuvattu tarkemmin seuraavissa alaliitteissä:

Lippu- ja maksujärjestelmä ja sen vaatimukset on kuvattu tarkemmin seuraavissa alaliitteissä: Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus, Versio 1.11.2013 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/1787/2016, 4.11.2016 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/434/2015, 20.3.2015 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

Liikennepalvelulain mukaiset yhteentoimivuuden vaatimukset. Laura Langer, Liikennevirasto

Liikennepalvelulain mukaiset yhteentoimivuuden vaatimukset. Laura Langer, Liikennevirasto Liikennepalvelulain mukaiset yhteentoimivuuden vaatimukset Laura Langer, Liikennevirasto Lain yhteentoimivuusvaatimusten kokonaisuus Kertalipun myyntirajapinnan avaamisvelvoite III osa 2 luku 2 : Lippu-

Lisätiedot

pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja:

pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Dno pp.kk.201x Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Yliopistonkatu

Lisätiedot

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus VARELY/xx/2017 LUONNOS REITTIPOHJAISESTA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSESTA NRO

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus VARELY/xx/2017 LUONNOS REITTIPOHJAISESTA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSESTA NRO Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus VARELY/xx/2017 LUONNOS REITTIPOHJAISESTA KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSESTA NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty 15.11.2013)

Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty 15.11.2013) Tarjouspyynnön liite 6b 1 (9) LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN TARJOUSKILPAILU 2013/2 Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty ) Tarjouspyynnön liite 6b 2 (9) Johdanto Tässä työssä

Lisätiedot

pp.kk.201x Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja:

pp.kk.201x Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Dno pp.kk.201x Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: X elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Sähköposti Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus Liite 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus KASELY/550/2016, 14.4.2016 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

MALLI, REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO. 1. Sopijapuolet. Tilaaja:

MALLI, REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO. 1. Sopijapuolet. Tilaaja: MALLI, REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku 0295 022 500 Sähköposti kirjaamo.varsinais-suomi@ely-keskus.fi

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 2017/3 POSELY/269/2017 22.2.2017 Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

Kohde nro Reitin nimi x.x.20xx-x.x.20xx optio 1 vuotta Kohde nro Reitin nimi x.x.20xx-x.x.20xx optio 1 vuotta

Kohde nro Reitin nimi x.x.20xx-x.x.20xx optio 1 vuotta Kohde nro Reitin nimi x.x.20xx-x.x.20xx optio 1 vuotta pp.kk.2018 Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Yliopistonkatu

Lisätiedot

Kohteet on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3.

Kohteet on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3. Tarjouskilpailu 2017/6 (VARELY/2895/2017) Sivu 1 / 5 MALLI, REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite: Itsenäisyydenaukio

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO LIITE 1 KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus PL 36,

Lisätiedot

Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista

Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista Reittipohjainen käyttöoikeussopimus Yhteenveto ELY-keskusten käyttöön tulevista hankinta-asiakirjamalleista Laura Langer 1.11.2013 Yhteenvedon tarkoitus Yhteenveto on tarkoitettu liikenteenharjoittajien

Lisätiedot

Kohteet on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3.

Kohteet on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3. Dno VARELY/XXXX/2016 pp.kk.2016 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: X elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Osoite:

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 2017/2 POSELY/229/2017 15.2.2017 Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

PILETTI Kaupunkiseutujen joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä

PILETTI Kaupunkiseutujen joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä PILETTI Kaupunkiseutujen joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä Pori 29.1.2013 Mikä PILETTI on? PILETTI-järjestelmä on toimivaltaisten viranomaisten yhteinen joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmäpalvelu,

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN YLEISKUVAUS... 3 2 MAKSULAITEVAATIMUKSET...

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti)

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Sisällysluettelo 1. Käyttöoikeus 2. Julkisen palvelun velvoite 3. Lipputulot

Lisätiedot

Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA

Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA 30.3.2015 Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA Tässä tarjouskilpailussa lippu- ja maksujärjestelmävaatimukset koskevat ainoastaan kohdetta

Lisätiedot

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO

REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO Dnro KESELY/232/2015 REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Cygnaeuksenkatu 1 PL 250 40101 JYVÄSKYLÄ 0295 024 500 kirjaamo.keski-suomi@ely-keskus.fi

Lisätiedot

BRUTTOKORVAUKSEEN PERUSTUVAN LIIKENNÖINTISOPIMUKSEN YLEISET EHDOT

BRUTTOKORVAUKSEEN PERUSTUVAN LIIKENNÖINTISOPIMUKSEN YLEISET EHDOT Kaupunkiympäristölautakunta 22.5.2018 Liite 2 68 Tarjouspyynnön 182330 liite 2 1 (14) BRUTTOKORVAUKSEEN PERUSTUVAN LIIKENNÖINTISOPIMUKSEN YLEISET EHDOT Näitä yleisiä ehtoja noudatetaan tehtäessä bruttoperusteisia

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) n:o 1370/ ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2016

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) n:o 1370/ ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2016 Raportti 1 (8) EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) n:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2016 Raportti 2 (8) Sisältö sivu Toimivaltaisen viranomaisen raportointivelvollisuus

Lisätiedot

Liite 2 KASELY/401/2017,

Liite 2 KASELY/401/2017, Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen sopimusehdot Liikenteenharjoittaja toteuttaa lippu- ja maksujärjestelmän ja käytössä on lisäksi viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä (Waltti) kaupunkilipputuotteiden

Lisätiedot

WALTTI-lippu ja maksujärjestelmä

WALTTI-lippu ja maksujärjestelmä 1.10.2015 Satakunnan koulukuljetusja liikenneturvallisuusseminaari Ilkka Kankkunen Toimitusjohtaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy WALTTI-lippu ja maksujärjestelmä Waltti lippu- ja maksujärjestelmä Waltti

Lisätiedot

Liikennekaari Tieto -alatyöryhmä. Kokous

Liikennekaari Tieto -alatyöryhmä. Kokous Liikennekaari Tieto -alatyöryhmä Kokous 11.5.2016 Seuraa https://www.youtube.com/watch?v=c9razyevuhq Kysymykset / kommentit: http://screen.io/lvm Määritelmät 1) kuljetuspalvelulla henkilöiden tai tavaroiden

Lisätiedot

Lipputuotteet ja asiakashinnat

Lipputuotteet ja asiakashinnat Lipputuotteet ja asiakashinnat Liikenteessä noudatetaan seuraavia lippu- ja maksujärjestelmää koskevia periaatteita, ellei yksittäisissä ostokohteissa ole toisin määrätty: 1) Kaikissa autoissa tulee voida

Lisätiedot

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti)

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Sisällysluettelo 1. Käyttöoikeus 2. Julkisen palvelun velvoite 3. Lipputulot

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2012

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2012 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2012 Jyväskylässä 6.5.2013 1. Toimivaltaisen viranomaisen raportointivelvollisuus

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/ ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2011

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/ ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2011 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2011 Jyväskylässä 21.3.2012 1. Toimivaltaisen viranomaisen raportointivelvollisuus

Lisätiedot

Liikennekaaren maksujärjestelmien yhteentoimivuusvaatimukset ovat täsmentymässä

Liikennekaaren maksujärjestelmien yhteentoimivuusvaatimukset ovat täsmentymässä Liikennekaaren maksujärjestelmien yhteentoimivuusvaatimukset ovat täsmentymässä yli-insinööri Maria Rautavirta LVM/Tieto-osasto/Tietoliiketoimintayksikkö Liikennekaari lupauksia asiakkaalle Teknologia,

Lisätiedot

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä otetaan käyttöön sopimusaikana

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä otetaan käyttöön sopimusaikana Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä otetaan käyttöön sopimusaikana Sisällysluettelo 1. Käyttöoikeus 2. Julkisen palvelun velvoite 3. Lipputulot

Lisätiedot

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Waltti Tvv = toimivaltainen viranomainen 1. Matkakorttimaksu (yksikäyttökortti)» Kertaluonteinen maksu» Kirjaus: Myyntituotot tai Liiketoiminnan tuotot (liikelaitos);

Lisätiedot

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ REITIN TURKU-LIETO-AURA-PÖYTYÄ-ORIPÄÄ JOUKKOLIIKENTEEN JÄRJESTÄMISESSÄ

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ REITIN TURKU-LIETO-AURA-PÖYTYÄ-ORIPÄÄ JOUKKOLIIKENTEEN JÄRJESTÄMISESSÄ VARELY/2239/06.10.01/2013 1 (3) 5.12.2013 SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ REITIN TURKU-LIETO-AURA-PÖYTYÄ-ORIPÄÄ JOUKKOLIIKENTEEN JÄRJESTÄMISESSÄ Varsinais-Suomen ELY-keskus (ELY-keskus) ja Turun kaupunkiseudun

Lisätiedot

Liikennekaaren vaikutukset hankintalakiin

Liikennekaaren vaikutukset hankintalakiin Liikennekaaren vaikutukset hankintalakiin Liikenne- ja viestintävaliokunta 13.10.2016 Esityksen sisältö 1. Hankintaan liittyvät lainsäädännön soveltamisalakysymykset 2. Liikennekaaren mukaiset hankinnan

Lisätiedot

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN PAIKALLISLIIKEN- TEESSÄ JA MIKKELIN SEUDUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Mikkelin paikallisliikenteessä

Lisätiedot

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, liikenteenharjoittaja toteuttaa

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, liikenteenharjoittaja toteuttaa Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot, liikenteenharjoittaja toteuttaa lippu- ja maksujärjestelmän Sisällysluettelo 1. Käyttöoikeus 2. Julkisen palvelun velvoite 3. Lipputulot ja muut tulot

Lisätiedot

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti)

Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Reittipohjaisen käyttöoikeussopimuksen yleiset ehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) Sisällysluettelo 1. Käyttöoikeus 2. Julkisen palvelun velvoite 3. Lipputulot

Lisätiedot

Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen

Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen 25.11.2016 Tornion kaupunkilinja Tarjouspyynnön liite 1 - REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSLUONNOS 2 SISÄLLYS 1 Sopijapuolet... 3

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus LIITE 5 LIPPU- JA MAKSU- JÄRJESTELMÄN KUVAUS 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja

Lisätiedot

Kohti uudenlaista joukkoliikennettä

Kohti uudenlaista joukkoliikennettä Kohti uudenlaista joukkoliikennettä Joukkoliikenne on osa liikennejärjestelmää Liikenteellä ja liikennejärjestelmällä on yhteiskunnassa merkittävä rooli elinkeino elämän kilpailukyvylle ja kansalaisten

Lisätiedot

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 5 LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTELMÄ Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42)

Lisätiedot

LIITE 12 SOPIMUSMALLI KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut

LIITE 12 SOPIMUSMALLI KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 12 SOPIMUSMALLI Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42) PL 3016 *017 185 111 017

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN KUOPIOON SUUNTAUTUVASSA MAASEUDUN LINJA-AUTOLIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN ELY-keskuksen hankkimassa Kuopion seudun

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Asiakaspalvelupiste ja lipunmyynti Joensuussa Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum Koskikatu 5, 80100 JOENSUU Avoinna ma-pe 10 16.30 WALTTI-LIPUT

Lisätiedot

Waltti lippu- ja maksujärjestelmä Kokemuksia käyttöönotosta Jyväskylästä

Waltti lippu- ja maksujärjestelmä Kokemuksia käyttöönotosta Jyväskylästä Waltti lippu- ja maksujärjestelmä Kokemuksia käyttöönotosta Jyväskylästä Paikallisliikennepäivät, Jyväskylä 17.9.2015 Ari Tuovinen Jyväskylän paikallisliikenne Waltin piirissä Paikallisliikenteen tunnusluvut

Lisätiedot

päivitetty , muutokset merkitty sinisellä

päivitetty , muutokset merkitty sinisellä KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 12 päivitetty, muutokset merkitty sinisellä SOPIMUSMALLI Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097

Lisätiedot

Waltti - Joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä hanke Tilannekatsaus

Waltti - Joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä hanke Tilannekatsaus Itä-Suomen liikennejärjestelmäpäivät 2014 Ilkka Kankkunen Toimitusjohtaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy 29.10.2014 Waltti - Joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä hanke Tilannekatsaus 2 Waltti-hanke

Lisätiedot

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 8 ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX 1. Sopijapuolet Tämän sopimuksen sopijapuolina ovat Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX UUDELY/3926/06.10.02/2013 8.11.2013 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 8 ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX 1. Sopijapuolet Tämän sopimuksen sopijapuolina ovat Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne-

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. 5.9.2013 1 PSA-LIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 3/2013 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

PILETTI-hankkeen esittely. Jyväskylä 27.11.2012

PILETTI-hankkeen esittely. Jyväskylä 27.11.2012 PILETTI-hankkeen esittely Jyväskylä 27.11.2012 Toteuttamishankkeen tavoitteet Ensisijainen tavoite Viranomaisten hallinnoiman lippu ja maksujärjestelmän perusasiat tuotantokäytössä kesäkuussa 2014 Toissijainen

Lisätiedot

Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA Linja-autoliikenne

Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA Linja-autoliikenne 16.3.2015 Liite 3. VIIVEAIKANA KÄYTÖSSÄ OLEVA LIPPU-, MAKSU- JA INFORMAATIOJÄRJESTEL- MÄ HÄMEENLINNAN SEUDULLA Linja-autoliikenne 1 Yleistä... 2 2 Lippu-, maksu- ja informaatiojärjestelmä... 2 2.1 Määritelmiä...

Lisätiedot

Joukkoliikenteen pysäkkitietojen valtakunnallinen ylläpito

Joukkoliikenteen pysäkkitietojen valtakunnallinen ylläpito Joukkoliikenteen pysäkkitietojen valtakunnallinen ylläpito Perustiedot pysäkkitietojen ylläpidosta kunnille ja Ely-keskuksille 12.5.2014 Tavoitteet pysäkkitiedon kansallisessa ylläpidossa Kattava ja laadukas

Lisätiedot

Jyväskylän toimivalta-alueen yhdistelmäraportti 2016

Jyväskylän toimivalta-alueen yhdistelmäraportti 2016 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN Jyväskylän toimivalta-alueen yhdistelmäraportti 2016 Toimivaltaisen viranomaisen raportointivelvollisuus Tämä

Lisätiedot

Liite 2. Liikennöintisopimuksen sopimusehdot (Waltti-järjestelmä käytössä)

Liite 2. Liikennöintisopimuksen sopimusehdot (Waltti-järjestelmä käytössä) Liikennöintisopimuksen sopimusehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten vyöhykepohjainen lippu- ja maksujärjestelmä Waltti sekä täydentävänä kilometripohjainen lippu- ja maksujärjestelmä) Sisällysluettelo

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ

ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ 2019 2020 1 WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Joensuun seudun maaseutuliikenteessä ELYkeskuksen Waltti-liput ovat käytössä reiteillä

Lisätiedot

LIITE 12 SOPIMUSMALLI KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut

LIITE 12 SOPIMUSMALLI KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 12 SOPIMUSMALLI Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42) PL 3016 *017 185 111 017

Lisätiedot

Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen

Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen Meri-Lapin seudullinen kunnallinen LIITE 1 joukkoliikenneviranomainen 9.11.2016 Meri-Lapin seudullisen kunnallisen joukkoliikenneviranomaisen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista

Lisätiedot

AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI

AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE 10.12.2017-3.6.2018 ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI 10.12.2017-24.3.2018 REITTIKARTTA Hennan asema E75 Helsingintie Orimattila Orionaukio BUSSILIPUT

Lisätiedot

LIITE 8 BRUTTOSOPIMUS(MALLI) LINJA-AUTOLIIKENTEEN HOITAMISESTA Riihimäen paikallisliikenne

LIITE 8 BRUTTOSOPIMUS(MALLI) LINJA-AUTOLIIKENTEEN HOITAMISESTA Riihimäen paikallisliikenne LIITE 8 BRUTTOSOPIMUS(MALLI) LINJA-AUTOLIIKENTEEN HOITAMISESTA Riihimäen paikallisliikenne 1. Sopijapuolet... 2 2. Sopimuksen kohde... 2 3. Sopimusasiakirjat... 2 4. Liikennöintikorvaus ja lipputulojen

Lisätiedot

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 3 LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

Bruttokorvaukseen perustuvan liikennöintisopimuksen sopimusehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti)

Bruttokorvaukseen perustuvan liikennöintisopimuksen sopimusehdot (liikenteessä käytössä viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmä Waltti) POPELY/332/2017 24.3.2017 Liite 2. Bruttokorvaukseen perustuvan liikennöintisopimuksen sopimusehdot (Waltti-järjestelmä käytössä) Bruttokorvaukseen perustuvan liikennöintisopimuksen sopimusehdot (liikenteessä

Lisätiedot