Tarinagolf ry. Vuosikertomus Yleistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarinagolf ry. Vuosikertomus 2014. Yleistä"

Transkriptio

1 Tarinagolf ry Vuosikertomus 2014 Yleistä Tarinagolf ry:n 32. toimintavuoden aikana seuratoiminnan eri osa-alueilla edettiin strategian mukaisesti. Kauden aikana panostettiin erityisesti uusien jäsenten hankintaan. Tarinagolfin kaksi täysimittaista kenttää harjoittelualueineen ja syksyllä remontoitu TalviTarina monipuolisena harjoittelupaikkana mahdollistivat edelleen seuran jäsenille golfin harrastamisen ympärivuotisesti. Uusia jäseniä liittyi ennätykselliset 432 ja jäseniä oli vuoden lopussa kaikkiaan Seuran golfopetuksesta vastasi JE Akatemia. Johtokunta kokoontui vuoden aikana 10 kertaa. Seuran varsinaiset vuosikokoukset pidettiin 8.5. ja Golfliitto ja Suomen PGA palkitsi kauden päätteeksi Tarinagolfin kolmessa eri kategoriassa; - Vuoden erityisgolfari: Tero Peltola - Finnish Amateur kokonaisrankingin voittaja: Lauri Ruuska - Suomen PGA: Janne Eskola, Teaching Professional of the year Talvitarinaan uusittiin lyöntimatot, puttimatto, seinät ja katto maalattiin. Lisäksi parannettiin ilmanvaihtoa ja hankittiin uusi kameravalvontajärjestelmä Marika Voss selvitti tiensä Euroopan Tourille ja siirtyi ammattilaiseksi. Kime4Kids keräsi jälleen yli lastenhyväksi.

2 Kapteenien toiminta Kapteenien vastuualueena on kehittää ja ylläpitää seuran omaa henkeä. Kapteenit ovat uusien jäsenten tukena sekä aktiivijäsenten ääni johtokunnassa. Kapteenit valvovat myös omalta osaltaan etikettiin liittyviä asioita. Lisäksi kapteenit edustavat seuraa ja ylläpitävät seurojen välisiä suhteita ja yhteyksiä. Tammikuussa ladykapteeni osallistui Helsingissä Ladykapteenienpäiville ja kesäkuussa molemmat kapteenit osallistuivat Tahkolla pidettyihin kapteenien päiville ja mestaruuskilpailuihin. Kuluvana vuonna ei pelattu Ryder -kannusta muuttuneiden sääntöjen vuoksi joten ainoaksi seuraotteluksi jäi Tahko-Tarina ottelu. Sen järjestely vastuu oli päällekkäisyyksien vuoksi siirretty Harri Hänniselle. Kaupunkiottelussa kapteenit olivat mukana. Kapteenien käsikirja julkaistiin. Kirjan valmistelutoimikunnassa oli mukana seuramme kapteeni Veli-Pekka Niemi. Kapteenit osallistuivat kummikierrosten järjestämiseen, joiden tarkoituksena oli tarjota vastaalkajille tai seuraan muuttaneille peliseuraa. Kapteeneilla oli hyväntekeväisyysbunkkerit joiden tuotto lahjoitettiin uuden lastensairaalan hyväksi. Naiskapteeni osallistui yhdessä naistoimikunnan kanssa naisten kisojen, harkkojen ym. toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Nuoriso- ja valmennustoiminta Junioritoiminnassa on panostettu sekä harrastaviin että kilpaileviin nuoriin. Suurin osa Tarinan nuorista on tavallisia golfin harrastajia ja noin kahdeksankymmentä nuorta on ollut mukana leireillä ja ohjatussa toiminnassa. Kauden 2014 junioritoiminnassa mukana oli kaksi ammattivalmentajaa sekä n. kymmenen vapaaehtoista koulutettua ohjaajaa. Opetusta ja ohjausta oli tarjolla ryhmästä ja tavoitetasosta riippuen 1-5 päivänä viikossa kaikille ikä- ja taitotasoille. Kilpajuniorit harjoittelivat aktiivisesti läpi vuoden JE Akatemian / pro Janne Eskolan ohjauksessa. Kilparyhmän harjoituksissa Jannen apuvalmentajana oli pro Jani Haarus, joka toimi myös kesän ajan Nuorisopäällikön tehtävissä opetusministeriön myöntämän tuen turvin. Lisäksi apuna valmensivat assistant pro Olli Siivola sekä assistant pro Samuli Kotimäki. Aloittelijoiden ryhmää ohjasi Jyrki Elo, Erkki Puustinen sekä Antti Mustonen. Harrasteryhmiä oli kaksi joissa oli tason mukaan jaettuna sekä tyttöjä että poikia. Näiden ryhmien valmennuksessa olivat mukana Mika Tykkyläinen, Risto Hämäläinen, Juha Jaatinen sekä Marko Korhonen. Kilpaurheilussa kaudella 2014 Tarinagolfin nuoret ja edustuspelaajat voittivat yhteensä 7 SM-mitalia ja yhden EM-mitalin seuraavasti: Marika Voss 25v - EM-joukkuehopeaa, - kansainväliset SM-kilpailut Erkko Trophy voitto, - naisten SM-hopeaa, - Finnish Amateur Rankingin 2., - World Amateur Rankingin 4. paras suomalainen Lauri Ruuska 21v - kansainväliset SM-kilpailut Erkko Trophy voitto - miesten lyöntipelin SM-hopeaa, - Suomen Mestari U21, Tarinassa, - Finnish Amateur Rankingin 1, - World Amateur Rankingin paras suomalainen

3 Sofia Siivola 16v - SM-hopeaa Tero Peltola - vuoden 2013 erityisgolfari Suomessa, - erityisgolfin Suomen mestari, - MM-kisoissa paras suomalainen 18. ja joukkuekisan 9. Lisäksi Tarinan juniorit menestyivät läpi vuoden eri toureilla erinomaisesti, varsinkin Tsemppitourin osalta. Muilla toureilla menestyttiin myös, mutta aivan kärkisijat jäivät saavuttamatta. Maajoukkueeseen valittiin kaudelle 2014 Tarinasta viisi pelaajaa; Naisten maajoukkueessa pelasi Marika Voss, Lauri Ruuska miesten maajoukkueessa sekä Linda Haara ja Sofia Siivola tyttöjen 15-18v maajoukkueessa, kuten myös Tero Peltola erityisgolfin maajoukkueessa. Lisäksi kaudella 2014 muissa tukitoiminteissa, kuten kilpailujärjestelyissä ja talkoissa, oli mukana lähes seitsemänkymmentä aktiivista vapaaehtoista. Vanhemmat ja juniorit keräsivät varoja junioritoiminnalle mm. osallistumalla Prisman inventaarioon sekä myymällä Newbody-tuotteita. Yhtenä uutena toiminnan tukemismuotona otettiin osaa Golfliiton järjestämään 24h-golf tapahtumaan, jossa neljän hengen joukkue kiersi kenttää yhtäjaksoisesti 24 tuntia. Kesällä 2014 isoimpana ponnistuksena oli junioreiden 18-21v. lyöntipelin SM-kisat kesäkuun lopulla. Lisäksi Tarinassa järjestettiin Tsemppitourin kisa heinäkuun alussa. Juniorit huolehtivat edellisvuosien tapaan Tarinan rangepallojen keräämisestä kesän 2014 aikana sekä Talvitarinan siivoamisesta viikoittain talven aikana. Marika Voss (oik.) ja Lauri Ruuska voittivat Suomen arvostetuimman kansainvälisen amatöörikilpailun Erkko Trophyn. Tarinan päävalmentaja Janne Eskola (kesk.) sai puolestaan PGA:n arvostetun Teaching Professional of the year palkinnon.

4 Senioritoiminta Senioreiden jäsenmäärät 2014: Naisia 376 hlö (50 ja 65 v) Miehiä 533 hlö (55 ja 70 v) Yht: 909 hlö Yleistä: Seniorit ovat erittäin aktiivisia golfareita, joten pelikierroksia tuli kesän aikaan erittäin paljona. Aktiivisin seniori pelasi Tarinassa 229 kierrosta. Tavoitteena on ollut yleiskunnon, mielenvirkeyden kohottaminen, sosiaalinen kanssakäyminen ja pelitason kehittäminen. Seniorit olivat mukana myös Tarinan yleisten kilpailujen toteutuksissa; Kime4Kids -kisassa väyläkädeinä, Nuorten SM- kilpailussa , starttereina ja väyläkädeinä, sekä Tarinan seura-mestaruuskilpailuiden starttereina. Seniorit olivat mukana myös kummikierroksilla. Toimikunta: Paavo Ruotsalainen puh.joh. ja johtokunnan jäsen, Kari Heikkinen sihteeri, Risti Knuutinen, Viljo Hyvärinen ja Arto Sutinen. Toimikunta kokoontui 6 kertaa. Talous: Senioreiden omakustanteen lisäksi toimintaa pyöritettiin Tarinagolfin 3000 :n avustuksella. Kilpailutoiminta: Viikkokisoja oli 6 kpl, joissa osallistujia 242. Kisojen kolme parasta palkittiin eri sarjoissa. SSS-tour parikilpailu pidettiin Tarinassa, osallistujia oli yhteensä 96. Naisten sarjan voitti Tarinan Seija Anttila ja Sirkka-Liisa Ylisiurua. SGS:n kisassa oli myös osallistujia Tarinasta. Matkat: Seniorit tekivät golfmatkan Viron Otepäähän. Mukana oli 36 pelaajaa ja matkalaisia kaiken kaikkiaan 45. Matka oli kaikin puolin onnistunut. Lisäksi tehtiin pelimatkoja lähikentille, mm. Joroinen 21.8., Tahko 5.9 ja Revontuli Mukana oli yhteensä 70 henkilöä. Naistoiminta Kauden toiminta toteutettiin toimintasuunnitelman mukaisesti. Tammikuussa järjestettiin naisille perinteinen Talvitarinaan tutustuminen ja harjoitusilta. Toukokuun alussa avattiin naisten kausi Savon ammatti- ja aikuisopistolla. Liittotuomari Jarmo Siekkinen piti naisille sääntökertauksen ja tilaisuudessa käytiin läpi naisten kauden toiminta. Myös tälle kesälle organisoidut naisten omat harkat käynnistyivät toukokuussa. Suosittuja harkkoja jatkettiin läpi kesän vaihtuvin teemoin. Kesäkuussa vietettiin naisten sunnuntaita, jolloin oli mahdollisuus osallistua myös Savonmuan Hilima Daily Sports Open -kisaan. Kesäkuun lopuksi järjestettiin kummi-ilta aloittelijoille. Koko kesän pelattiin naisten omaa Ladyliigaa. Se muodostui kuudesta osakilpailusta, joista kolme parasta tasoituksellista pistebogey-tulosta huomioitiin lopputuloksissa. Ladyliigan voittaja sai lahjakortin lisäksi kiertopalkinnoksi upean pronssisen naisgolffaripatsaan ja muistoksi kunniakirjan. Naisille organisoitiin heinäkuussa kisamatka Joensuun Elli Open -kisaan sekä syyskuussa naisten vierailu- ja pelimatka Paltamo Golfiin. Kauden päätöstilaisuus ja Ladyliigan palkintojenjako toteutettiin päätöskisan yhteydessä.

5 Kilpailu- ja tasoitustoiminta Kaudella 2014 järjestettiin Uuden- ja Vanhan Tarinan kentillä 74 avointa ja suljettua kilpailua. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui 3900 pelaajaa joista tulee keskiarvoksi 53 pelaajaa /kilpailu. Uusista kilpailuista mainittakoon Vappukisa, Titleist Rio Golf Open, Kunnon Golf ja World Golfers Championship. Seuran reikäpelimestaruudet ratkottiin myös senioreiden kesken. Varsinaisen kilpailukauden jälkeen lokakuussa järjestettiin vielä Kinkkukisa Herkkupata täyteen buukattu. Heinäkuussa pelatun jo perinteeksi muodostuneen KIME 4 Kids hyväntekeväisyyskilpailun tuotto oli jälleen uusi ennätys , joka meni lyhentämättömänä KYS:n lasten syöpäosastolle. Seuramestaruudet ratkottiin elokuussa Miesten A-sarjan voittajaksi pelasi päävalmentaja Janne Eskola (oik.) kolmen kierroksen kelpo tuloksella 220 (+6).Ville Kesti (kesk.) hävisi Eskolalle neljä ja pronssia saanuttuomas Vaara kahdeksan lyöntiä. Erityisgolfissa SM-mitaleja saavuttanut Tero Peltola oli viides.

6 Naisten A-sarjan voittaja oli vasta Tsemppitourikäinen Hanna Tykkyläinen, (oik.) kahden kierroksen tuloksella 168. Tiukassa kisassa toiseksi pelasi Milla Antikainen (kesk.) ja kolmanneksi Ida Horttanainen. Hannan tavoin keskikesällä Tsemppitourin Tarinan osakilpailun voittanut Mikke Leskinen (vas.) oli poikien ykkönen 164:llä ennen Mikko Tykkyläistä ja Topi Teittoa. Seniorigolfaajien sarjoissa mestareiksi pelasivat M55:ssäJukka Miettinen (158), M65:ssä Pekka Konttinen (170), M70:ssä Matti Hyvönen (169), N50:ssä Maarit Voss (176), N60:ssä Kaisu Forsblom (183, voitto toisella uusintareiällä) ja N70:ssä Maire Häyhä (195). Miesten b-sarjan voiton vei Tapio Nissi (252). Toinen oli Toni Hanski (255) ja kolmas Jesse Huttunen (258).

7 Klubitoiminta Klubitoimikunta kokoontui vuoden 2014 aikana kaksi kertaa keskustelemaan alkukauden aikana järjestettävän avajaiskilpailun järjestelyistä. Juhlan ajankohdaksi oli valittu, avajaiskilpailu. Juhlan teema oli Tervetuloa Osmo Ruuska. Pienellä budjetilla saatiin klubille jäämään musiikin ja hyvän ruoan sekä seurustelun pariin 40 jäsentä, jotka sitten palasivat kotiin järjestetyllä bussikyydillä. Talkootoiminta oli klubitoimikunnan sisällä, siihen liittyen järjestettiin toukokuun alussa aloituskokous ja paikalle tulikin yli 30 halukasta talkoolaista. Tilaisuudessa nähtiin että talkoolaiset tarvitsevat vetäjäkseen kympin ja JP Bergman ohjasi talkoolaisia lopun vuotta. Viestintätoiminta Viestintätoimikunta yhdessä toimikuntien ja toimiston kanssa vastasi Tarinan golfyhteisön viestinnästä. Päätoimisena kanavana toimivat kotisivut sekä sosiaalinen media (Facebook ja Twitter). TarinaGolf.fi kotisivut uudistettiin kokonaan kauden alussa. Jäsenlehti TarinaGolfari julkaistiin yhden kerran. Seuran viestintää lähdettiin kehittämään sekä määrällisesti että laadullisesti (avoimen viestimisen strategia). Jäsenet ja pelaaminen Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa yhteensä jäsentä, joista aikuisjäseniä 2062 ja junioreja 226. Jäseniä liittyi vuoden aikana 432 ja jäsenrekisteristä poistettiin 176. Tarinan kentillä pelattujen kierrosten kokonaismäärä oli , joista uuden kentän osuus oli ja vanhan kentän kierrosta. Vieraspelaajien määrä oli Vanha Tarina avattiin 6.5. ja suljettiin vastaavasti Uusi Tarina avattiin 2.5. ja suljettiin Talous Tuottoja kertyi varainhankinnasta ,60 euroa. Varsinaisen toiminnan kulut olivat ,74 euroa. Tilikaudelta kertyi alijäämää ,61 euroa.

Tarinagolf ry. Toimintakertomus 2013

Tarinagolf ry. Toimintakertomus 2013 Tarinagolf ry Toimintakertomus 2013 Yleistä Tarinagolf ry:n 31. toimintavuoden aikana seuratoiminnan eri osa-alueilla edettiin strategian mukaisesti. Tarinagolf, ml. TalviTarina, monipuolisena harjoittelupaikkana

Lisätiedot

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista Oulun Golfkerho ry Kevätkokous Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja 3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 4. Todetaan kokouksen

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo Läsnä: 5 jäsentä (Liite 1) Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sari Kantosalo ja Seppo Kantosalo

Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo Läsnä: 5 jäsentä (Liite 1) Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sari Kantosalo ja Seppo Kantosalo Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N K E V Ä T K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi 13.5.2019, klo 19.00 Läsnä: 5 jäsentä (Liite 1) 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Tiina Eskel-Mustonen avasi kokouksen

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (golfjooga ja kauden golfvaatetrendit) Golfjooga

Lisätiedot

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Sivu 1 / 6 HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.11.2016-31.10.2017 JÄSENET Seuran jäsenmäärä kauden 2017 lopussa oli 591. Edellisen kauden päättyessä jäseniä oli 578. Kasvua kaudesta 2016 siis

Lisätiedot

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma TUUSULAN GOLFKLUBI RY Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen Esityslista Aika 27.11.2017 klo 18.00 Paikka Tuusulan Golfklubi Rantatie 2, 04310 Tuusula 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan

Lisätiedot

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut Junioritoimikunta Tavoitteena on tarjota laadukasta, iloista, mielekästä, motivoivaa ja monipuolista opetusta. Treeniryhmät ja treenien sisältö suunnitellaan ikä- ja osaamistason mukaan. Lisäksi tavoitteena

Lisätiedot

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avajaistapahtuma: kauden toiminnan esittely,, hyvä tilaisuus tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa uusille jäsenille 34 Kisat Avauskisa Naisten

Lisätiedot

AURINKO GOLF RY

AURINKO GOLF RY AURINKO GOLF RY 21.2.2017 JOHTOKUNNAN KÄSIKIRJA Käsikirja on tarkoitettu seuran johtokunnan ja toimikuntien jäsenille luomaan yhteiselle toiminnalle suuntaviivat ja toimintamallit. Johtokunnan toiminta

Lisätiedot

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS Golf Talma ry HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS TOIMINTAA KAIKILLE JÄSENILLE Laadukas junioritoiminta Omat tapahtumat

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00 1. Kokouksen avaus Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 JOHTOKUNTA Peter Mattson (pj.), Eeppo Haukka, Matti Haukka, Peter Immonen, Petri Kansi, Jari Mieskonen, Jan- Erik Sarparanta ja Mikko Heinonen. Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Oulun Golf SYYSKOKOUS

Oulun Golf SYYSKOKOUS Oulun Golf SYYSKOKOUS 22.11.2017 Oulun Golfkerho / Oulun Golf Oy Klubirakennuksen remontti käynnistyi tammikuussa, Kustannusarvio 250.000 eur=> 238.000 eur Aikataulu: valmistui kevätkokouksiin Rahoitus:

Lisätiedot

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang 1 Uusien jäsenten perehdyttäminen Seuran kapteeni Hanno Strang 5.7.2011 Espoo Ringside Golf Oy Espoo Ringside Golf Ry Golfyhteisö 2 Muut toimijat Ringside Golf Klubiravintola Merja ja Harry Wegelius Pro-shop

Lisätiedot

1. Tasoryhmät ja valintakriteerit:

1. Tasoryhmät ja valintakriteerit: Juniori- ja valmennustoimikunta Juniori- ja Valmennustoiminnan jakautuminen eri tasoryhmiin ja toiminnan yleisperiaatteet vuodelle 2013: 1. Tasoryhmät ja valintakriteerit: 1.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat 1.1.1.

Lisätiedot

Tarinassa alkaa bunkkeriremontti 2017

Tarinassa alkaa bunkkeriremontti 2017 Tarinassa alkaa bunkkeriremontti 2017 Bunkkeriremontti käynnistyy heti kun luonnonolosuhteet sen sallivat ja päättyvät viimeistään juhannukseen. Tule mukaan vaikuttamaan miten Uutta Tarinaa kehitetään.

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (mm. kauden 2019 säännöt, Golf Talman kuulumiset)

Lisätiedot

Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2016 1. Yleistä 2. Kanavagolfin yhteisön strategia Toiminnan ohjaus 3.

Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2016 1. Yleistä 2. Kanavagolfin yhteisön strategia Toiminnan ohjaus 3. Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2016 1. Yleistä Kanavagolf Vääksy ry toimii Suomen Golfliiton alaisena jäsenseurana, noudattaen liiton ja seuran omia toimintasääntöjä. Seuran kotikenttänä

Lisätiedot

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Koulutus Toukokuun alkupuoliskolla koululaisten tutustuminen golfiin 13 Sipoon koulua (kaikki koulut mukana) 3-4 luokkalaiset 551

Lisätiedot

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI Toiminnasta vastaa juniori- ja valmennustoimikunta jonka edustaja toimii hallituksessa. 1.2. JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan

Lisätiedot

Kankaisten Golf ry VUOSIKOKOUSKUTSU

Kankaisten Golf ry VUOSIKOKOUSKUTSU VUOSIKOKOUS 2018 Kankaisten Golf ry VUOSIKOKOUSKUTSU Kankaisten Golf ry:n sääntömääräinen varsinainen vuosikokous pidetään tiistaina 27. helmikuuta 2018 klo 18:00 Kiisan-Pirtissä, Kiisankuja 2, Masku.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 27.11.2018, klo 18.00 Johtokunta 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan

Lisätiedot

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 2017 PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 Jokaisen ryhmän ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri ryhmiin, valmennusohjelma, seuran tuki ja kulukorvaukset, omavastuu

Lisätiedot

Miesseniorien ikäraja laski vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä.

Miesseniorien ikäraja laski vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä. SENIORIT TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. SENIORIT Miesseniorien ikäraja laski 1.1.2017 50 vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli 31.10.2017 seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä. Senioreista 134

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

KILPAILUKALENTERI 2008

KILPAILUKALENTERI 2008 KILPAILUKALENTERI 2008 Kilpailut alkavat klo 09.00, ellei toisin mainita toukokuu - kesäkuu TOUKOKUU 03.05. La Avauslyönti Seuran kapteeni Ole Johansson lyö pelikauden avauslyönnin klo 10.00 24.05. La

Lisätiedot

V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo Läsnä: 45 jäsentä (Liite 1)

V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo Läsnä: 45 jäsentä (Liite 1) Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 28.11.2016, klo 18.00-19.05 Läsnä: 45 jäsentä (Liite 1) Pöytäkirjan ote 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Minna

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TOIMINTAKERTOMUS Yleistä Tarinaharjun Golf Oy:n kahdeskymmeneskuudes toimikausi sujui toimintasuunnitelman mukaisesti. Pelikausi oli vilkas. Tarinan kentillä

Lisätiedot

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 Tervetuloa 26. kaupunkiotteluun 3.-4.9.2010 Lappeenrantaan Itä-Suomen kaikki golfseurat ja lisäksi kaksi aikaisemmin mukana ollutta golfseuraa on kutsuttu 26:een golfseurojen

Lisätiedot

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista Oulun Golfkerho ry Kevätkokous Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja 3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 4. Todetaan kokouksen

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2014. Yleistä

Toimintasuunnitelma kaudelle 2014. Yleistä VIIPURINGOLF RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Sivu 1/5 Toimintasuunnitelma kaudelle 2014 Yleistä Toiminta Toimintasuunnitelma kaudelle 2014 pohjautuu VG ry:lle lähivuosiksi tehtyyn strategiaan sekä hallituksen

Lisätiedot

SENIORIT TOIMINTASUUNNITELMA V LÄHTÖTILANNE 2. TAVOITTEET 3. TOIMIKUNNAN KOOSTUMUS JA TYÖNJAKO

SENIORIT TOIMINTASUUNNITELMA V LÄHTÖTILANNE 2. TAVOITTEET 3. TOIMIKUNNAN KOOSTUMUS JA TYÖNJAKO SENIORIT 15.4.2019 TOIMINTASUUNNITELMA V. 2019 1. LÄHTÖTILANNE Viime vuonna Hartola Golfin tavoitteena oli olla Pelaaja ensin -asiakasarvioissa paras senioriseura Suomessa. Pelaaja ensin kyselyyn vastasi

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg GSM: 040 930 6255 ja

Lisätiedot

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä!

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä! Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen Naistoimikunta Sari Sarahonka Ladykapteeni ja naistoimikunnan puheenjohtaja Karita Ahlstrand Airi Kilpiäinen Riitta Kouhia Anne Mäntylä Sirpa Oksanen Naisten

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

jäsenkysely asiakaspalaute The Erkko Trophy esim. J SM kilpailu Jäsenten ryhmäkoulutusta tuetaan

jäsenkysely asiakaspalaute The Erkko Trophy esim. J SM kilpailu Jäsenten ryhmäkoulutusta tuetaan JÄSENISTÖN EDUT HUOMIOIVA, ARVOSTETTU JA TOIMIVA GOLFYHTEISÖ STRATEGISET TAVOITTEET MENESTYSTEKIJÄT 1. Imago Klubihenki Käytös ja etiketti Ystävällisyys Greenfee Suurkilpailut Kilpailumenestys Laadunvarmistus

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 PÄIVÄN OHJELMA 12:05 OP-Pohjola - Isännän tervehdys (O. Latola) 12:10 Tilaisuuden avaus ja Superpesiksen kuulumiset (J. Pyysalo) 12:20 Superpesis Nelonen Median kanavilla

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 28.11.2017, klo 18.00 Johtokunta 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

Merkittäviä tapahtumia 2009

Merkittäviä tapahtumia 2009 18.-19.4. Golfohjaajan peruskurssi Merkittäviä tapahtumia 2009 Golfliiton järjestämä koulutus jossa annetaan perusteet golfohjaamiseen. Tarkemmat tiedot ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä nettisivuilla.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista Oulun Golfkerho ry Kevätkokous Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja 3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 4. Todetaan kokouksen

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF CLUB RY

TASEKIRJA VIRPINIEMI GOLF CLUB RY TASEKIRJA 31.12.2015 VIRPINIEMI GOLF CLUB RY VIRPINIEMI GOLF CLUB RY Yhd. rek.nro. 180.502 TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 01.01.2015 31.12.2015 Sisällys: Sivu Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry

Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry Setälä Kari xx.xx.2015 WG&CC: Toimintasuunnitelma 2015 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 2. HALLINTO... 3 3. TALOUS... 3 4. TASOITUSTOIMIKUNTA...

Lisätiedot

Kesäkuu 2017 kuukausitiedote

Kesäkuu 2017 kuukausitiedote Kesäkuu 2017 kuukausitiedote Puheenjohtajan kesäkuun terveiset jäsenistölle, Tämän kuukausitiedotteen puheenjohtajan osuudessa haluan luoda selkeän painopisteen seuran viestintään ja uusien verkkosivujen

Lisätiedot

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2016 Päivitetty 22.4.2016 Lisänä seuran omat kilpailut ja SHS:n tapahtumia

UGK/Seniorit Peli-ja tapahtumakalenteri kausi 2016 Päivitetty 22.4.2016 Lisänä seuran omat kilpailut ja SHS:n tapahtumia Huhtikuu Tapahtuma 1.4 Pe 2.4 La 3.4 Su 4.4 Ma 5.4 Ti 6.4 Ke 7.4 To 8.4 Pe 9.4 La 10.4 Su 11.4 Ma 12.4 Ti 13.4 Ke 14.4 To 15.4 Pe 16.4 La Mahdollisesti kentän avaus Uusikaupunki 17.4 Su 18.4 Ma 19.4 Ti

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Sisältö JOHTOKUNTA 2011... 3 TOIMINTA... 3 Lasten ja nuorten liikunta... 3 PALKITUT... 4 OHJAAJAT... 5 TALOUS... 5 VIERAILIJAT...

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Golfyhteisön strategiaa vuosille 2016-2020 on valmisteltu vuoden 2015 aikana seuran ja kenttäyhtiön hallitusten sekä toimihenkilöiden muodostamalla

Lisätiedot

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JOHTOKUNTA Peter Mattson (pj.), Eeppo Haukka, Matti Haukka, Peter Immonen, Petri Kansi, Jari Mieskonen, Jan-Erik Sarparanta ja Mikko Heinonen. Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Talousarvio 2013 Tulot Kpl Yks.hinta Yhteensä Jäsenmaksut aikuiset 630 60 37800 Jäsenmaksut nuoret 25 36 900 Jäsenmaksut juniorit 60 24 1440 Liittymismaksut

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 SGR Senioritoimikunta / Jami Ihalainen 14.4.2012 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2012 Toimikunta Puheenjohtaja o Jami Ihalainen Yhteyshenkilö hallitus / piiri / UAS-seniorit Jäsenet o Eki Stenberg Ystävyysottelut

Lisätiedot

Tapiola Golf ry. Toimintasuunnitelma 2019

Tapiola Golf ry. Toimintasuunnitelma 2019 Tapiola Golf ry Toimintasuunnitelma 2019 JOHTOKUNNAN JÄSENET Erovuoroiset johtokunnan jäsenet Hanna Heikkilä Mikko Heinonen Peter Immonen Jari Mieskonen Jatkavat johtokunnan jäseninä Peter Mattsson Osmo

Lisätiedot

Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Talousarvio 2015 Tulot Kpl Yks.hinta sis. alv10% Yhteensä alv0% Jäsenmaksut aikuiset 320 75 21818 Jäsenmaksut nuoret 5 45 205 Jäsenmaksut

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 2019 Toimintasuunnitelma 2019 Yleistä Vuoden 2018 toimintakauden jälkeen jäsenmäärä oli 775, josta 21 on lepäävää. Kuluneen kauden positiivisia uutisia ovat kentän erinomainen kunto ja seuratoiminnallinen yhteisöllinen

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 SGR Senioritoimikunta / Elias Huotari 15.02.2016 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 Toimikunta Puheenjohtaja Elias Huotari Yhteyshenkilö hallitus / tiedottaminen Jäsenet Eki Stenberg Seuraottelut Tuula Merentie

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Joroisten kunnanvaltuusto sekä virkamiehiä tutustui Kartanogolfin toimintaan 17.6. Vierailua isännöivät seuran puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Joroisten kunnanvaltuusto sekä virkamiehiä tutustui Kartanogolfin toimintaan 17.6. Vierailua isännöivät seuran puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. KARTANOGOLF RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Yleistä Vuosi 2013 oli seuran 24. toimintavuosi. Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa 1 162 (1 139 vuonna 2012), joista junioreja 170 (168). Kartanogolf oli yksi harvoja

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011 SEA GOLF RÖNNÄS Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN Toimintakausi 2011 Senioritoimikunta v 2011 Vastuualueet Puheenjohtaja: Jami Ihalainen - Yhteyshenkilö hallitus / piiri ja UAS-seniorit Jäsenet: Eki Stenberg

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 28.11.2016, klo 18.00 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015. Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö. TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki

TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015. Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö. TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki Aktiivista seuratoimintaa upealla golfkentällä ja golfklubilla.

Lisätiedot

SSuL strategia 2012-2016, kasvustrategia

SSuL strategia 2012-2016, kasvustrategia SSuL strategia 2012-2016, kasvustrategia STRATEGIA/Pelaajan polku/lapset ja nuoret Vuonna 2014 minisulkista järjestää 10 seuraa Toteutunut: Vuonna 2014 minisulkista järjestää tällä hetkellä 20 seuraa Vuonna

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.5.2014 23:53 ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2013-2014 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi 13.5.2019, klo 18.00 Läsnä: Ääniluettelon mukaisesti 5 osakkeenomistajaa edustaen: 98 A osaketta ja 1960 ääntä 0 B osaketta

Lisätiedot

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta ESPOON GOLFSEURA EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015 Juniorit Kilpailutoiminta EGS/ Akatemia tukee vuosittain junioreiden kilpailutoimintaa Akatemian päävalmentajan ja hallituksen linjausten

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö

Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö Aktiivista seuratoimintaa upealla golfkentällä ja golfklubilla. Tilat golfin harjoittelemiseen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN

1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN S E N I O R I T O I M I K U N T A 10.10.2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. SENIORITOIMIKUNNAN TAVOITTEET & TOTEUTUMINEN o järjestää senioreille toimintaa klubilla & kentällä Tätä hyvää oli enemmän

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40)

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) Mikä toiminnassa on onnistunut? (yhteenveto) - innostuneisuus, monipuolisuus - pienet tai pienehköt ryhmät -

Lisätiedot

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia SGL aluekierros 10.11.2016 Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf pähkinänkuoressa 629 C-osakasta (yksityishenkilöt) ja 100 B-osakasta (yritykset)

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri 8.5.2017 pvm. kello kilpailu/sponsori kilpailumuoto (alustavia, kilpailunjohtaja palkinnot Huom! Kenttä varattu täsmennetään kilpailuohjeessa) TOUKOKUU

Lisätiedot

Tarinan strategia 2020

Tarinan strategia 2020 Tarinan strategia 2020 Suomen golfin strategia Visio Parasta vapaa aikaa Missio Golf yhdistää terveysvaikutukset ja yhdessä luonnossa liikkumisen Strateginen tahtotila Golfyhteisöjen toimintatapoja uudistamalla

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Yleistä Toimintavuoden 2017 jälkeen jäsenmäärä on 797. Kuluneen kauden positiivisia uutisia ovat kentän hyvä kunto ja jäsenmäärän kasvu edelliseen kauteen verrattuna. Juniori-,

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Anttoni Maula Avasi kokouksen klo 15:43.

Hallituksen puheenjohtaja Anttoni Maula Avasi kokouksen klo 15:43. HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS 18.12.2014 Paikka: Kokoustila Seppele, Leppäsuonkatu 11 Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Eetu Erkkilä Juuso

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

KARTANOGOLF RY TOIMINTAKERTOMUS 2014. Yleistä

KARTANOGOLF RY TOIMINTAKERTOMUS 2014. Yleistä KARTANOGOLF RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Vuosi 2014 oli seuran 25. toimintavuosi. Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa 1 132 (1 142 vuonna 2013), joista naisia 304 (304) ja miehiä 684 (678). Tyttöjä

Lisätiedot