1. Tasoryhmät ja valintakriteerit:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Tasoryhmät ja valintakriteerit:"

Transkriptio

1 Juniori- ja valmennustoimikunta Juniori- ja Valmennustoiminnan jakautuminen eri tasoryhmiin ja toiminnan yleisperiaatteet vuodelle 2013: 1. Tasoryhmät ja valintakriteerit: 1.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne pelaajat, a.) joilla on henkilökohtainen mitali suomenmestaruuskilpailusta, b.) jotka sijoittuvat Finnish Amateur Rankingin yhteispisteissä 10 parhaan joukkoon tai c.) Finnish Junior Amateur Rankingin yhteispisteissä viiden parhaan joukkoon, d.) jotka valitaan edustamaan Suomea maajoukkueessa tai e.) kuuluvat FT- kiertueen kategoriaan 1 tai f.) ansioituvat muuten erityisen merkittävästi kansainvälisissä kilpailuissa Tähän ryhmään nousee pelikauden aikana heti, kun saa henkilökohtaisen mitalin suomenmestaruuskilpailusta, valitaan edustamaan Suomea maajoukkueessa, tai ansioituu muuten erityisen merkittävästi kansainvälisissä kilpailuissa Tästä ryhmästä putoaa, ellei pelikauden aikana saavuta kohdassa mainittuja kriteereitä tai täytä kohdassa 2.1. mainittuja vaatimuksia Pelaajalla on velvollisuus osallistua henkilökohtaisiin ja joukkue-sm kilpailuihin Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne pelaajat, a.) jotka edellisellä kaudella sijoittuivat FT-rankingissa miehet 50 parhaan joukkoon ja naiset 20 parhaan joukkoon, b.) Finnish Amateur Rankingissa miehet 30 parhaan ja naiset 15 parhaan joukkoon c.) alle 21-vuotiaana Finnish Junior Amateur Rankingissa pojat 20 parhaan joukkoon ja tytöt 15 parhaan joukkoon, d.) alle 18-vuotiaana Finnish Junior Amateur Rankingissa pojat 50 parhaan joukkoon ja tytöt 30 parhaan joukkoon, e.) alle 21-vuotiaana Alue tour rankingissa pojat 20 parhaan joukkoon ja tytöt 10 parhaan joukkoon kauden päätyttyä. f.) alle 18-vuotiaana selvittää FT-karsinnan ja pääsee pelaamaan FT-osakilpailuja. g.) jotka ansioituvat muuten erityisen merkittävästi kansainvälisissä kilpailuissa Tähän ryhmään nousee pelikauden aikana heti, kun pelaaja a.) sijoittuu FT-osakilpailussa, lyöntipelin SM-kilpailussa tai Finnish Amateurissa (The Erkko Trophy) miehet 15 ja naiset 8 parhaan joukkoon tai, b.) FJT-osakilpailussa pojat 10 ja tytöt 8 parhaan joukkoon taikka c.) ansioituu muuten erityisen merkittävästi kansainvälisissä kilpailuissa Tästä ryhmästä putoaa, ellei pelikauden aikana saavuta kohdassa mainittuja kriteereitä tai täytä kohdassa 2.2. mainittuja vaatimuksia Pelaajalla on velvollisuus osallistua henkilökohtaisiin ja joukkue-sm kilpailuihin.

2 1.3. Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne; a.) 14 tai alle 14-vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 9,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 20,4; b.) 16 tai alle 16 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 4,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 12,4; c.) 21 tai alle 21 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 3,0 ja tytöt, joiden HCP on enintään 9,4; d.) pelaajat, jotka selvittivät FT:n karsinnoissa cutin ja ne pelaajat, jotka osallistuvat edeltävällä kaudella vähintään kahteen FT kiertueen osakilpailuun, taikka pelaavat vähintään puolet edeltävän kauden Haastajakiertueen kilpailuista. Omaehtoinen peli/harjoittelu vähintään 2/viikko. Halu kehittyä pelaajana ja toimia sen mukaisesti. Proiden harkinta Ryhmä 4, Aluetour - ryhmä Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne; a.) 14 tai alle 14-vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 14,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 25,0; b.) 16 tai alle 16 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 9,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 20,0; c.) 18 tai alle 18 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 7,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 15,0; d.) 21 tai alle 21 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 5,4 ja tytöt, joiden HCP on enintään 12,0 Osallistuminen aluetour-kilpailuihin. Aktiivisuus harjoituksissa (väh. 75 %). Omaehtoinen peli/harjoittelu vähintään 2/viikko. Halu kehittyä pelaajana ja toimia sen mukaisesti. Proiden harkinta. Ryhmästä voi pudota tai ryhmään voi nousta kauden aikana jos kriteerit eivät täyty / täyttyy Ryhmä 5, Talent ryhmä Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne; a.) 12 tai alle 12-vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 26,0 ja tytöt, joiden HCP on enintään 32,0; b.) 14 tai alle 14 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 20,0 ja tytöt, joiden HCP on enintään 28,0; Osallistumishalukkuus Tsemppitourille. Halu kehittyä pelaajana ja toimia sen mukaisesti. Aktiivisuus Talent-ohjelmaan (väh. 75 %). Proiden harkinta. Ryhmästä voi pudota tai ryhmään voi nousta kauden aikana jos kriteerit eivät täyty / täyttyy Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne; a.) 12 tai alle 12-vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 32,0 ja tytöt, joiden HCP on enintään 38,0; b.) 14 tai alle 14 vuotiaat pojat, joiden HCP on enintään 26,0 ja tytöt, joiden HCP on enintään 32,0; Osallistumishalukkuus Tsemppitourille. Halu kehittyä pelaajana ja toimia sen mukaisesti. Aktiivisuus Sinisten harjoitusohjelmaan (väh.75 %). Proiden harkinta. Ryhmästä voi pudota tai ryhmään voi nousta kauden aikana jos kriteerit eivät täyty / täyttyy.

3 1.7. Ryhmä 7, Harrasteryhmä Tähän ryhmään pääsevät halutessaan kaikki ne pelaajat, jotka ovat Aura Golfin jäseniä tai jäsenjonossa olevia ja jotka ovat suorittaneet Green cardin tai osallistuneet TS-Golfkouluun Harrastetoiminnan kesäharjoitteluun voivat osallistua siis myös seuran ulkopuoliset aloittelevat golfjuniorit. Heille kesäharjoittelun hinnoittelu on korkeampi, kuin AG:n jäsenille. 2. Kilpapelaajien vaatimukset: Kaikille juniori kilpapelaajille järjestetään fysiikkatesti vuosittain 2 x vuodessa 2.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympäri vuoden säännöllisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat FT:n tai FJT:n kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kansainvälisiin kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan on laadittava kilpailusuunnitelma Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla harjoitussuunnitelma ja -päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan on pidettävä tilastoja kilpailukierroksistaan Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympäri vuoden säännöllisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat FT:n tai FJT:n kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kansainvälisiin kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan on laadittava kilpailusuunnitelma Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla harjoitussuunnitelma ja -päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan on pidettävä tilastoja kilpailukierroksistaan Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympäri vuoden säännöllisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat FT:n tai FJT:n kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kansainvälisiin kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan on laadittava kilpailusuunnitelma Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla harjoitussuunnitelma ja -päiväkirja Ryhmä 4, Aluetourpelaajat Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Osallistuminen Aluetour kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja Ryhmä 5, Talent Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Mahdollisuus osallistua Tsemppitour kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja 2.6. Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Mahdollisuus osallistua Tsemppitour kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja

4 3. Tasoryhmien peliharjoittelu: 3.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja -päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja -päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja -päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 4, Aluetourpelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ohjatusti Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat myös oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 5, Talent Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ohjatusti Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat myös oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ohjatusti Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat myös oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla peliharjoitusohjelma ja päiväkirja Tähän ryhmään kuuluvalta vaaditaan ympärivuotista lajiharjoittelua Tähän ryhmään kuuluvalla täytyy pelikauden aikana tulla vähintään 30 pelikierrosta Ryhmä 7, Harrasteryhmä Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ohjatusti Tähän ryhmään kuuluvat pelaavat viikoittain ohjatun peliharjoituksen, noin 5 reikää.

5 Juniori- ja valmennustoimikunta 4. Tasoryhmien lyönti- ja puttiharjoittelu: 4.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympärivuotisesti ja oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla henkilökohtainen valmentaja Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla rangeharjoitusohjelma ja -päiväkirja Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympärivuotisesti ja oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla henkilökohtainen valmentaja Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla rangeharjoitusohjelma ja -päiväkirja Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat ympärivuotisesti ja oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla henkilökohtainen valmentaja Tähän ryhmään kuuluvalla tulee olla rangeharjoitusohjelma ja -päiväkirja Ryhmä 4, Aluetourpelaajat Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat säännöllisesti yhteisharjoituksiin Tähän ryhmään kuuluvalla on mahdollisuus osallistua talvella yhteisharjoituksiin Ryhmä 5, Talent Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat säännöllisesti yhteisharjoituksiin Tähän ryhmään kuuluvalla on mahdollisuus osallistua talvella yhteisharjoituksiin 4.6. Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat säännöllisesti yhteisharjoituksiin Tähän ryhmään kuuluvalla on mahdollisuus osallistua talvella yhteisharjoituksiin 4.7. Ryhmä 7, Harrasteryhmä Tähän ryhmään kuuluvat harjoittelevat oma-aloitteisesti Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat säännöllisesti yhteisharjoituksiin Tähän ryhmään kuuluvalla on mahdollisuus osallistua talvella yhteisharjoituksiin. 5. Tasoryhmien teoriakoulutus: 5.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain sääntökoulutukseen Tähän ryhmään kuuluvalla osallistuvat säännöllisesti AG:n järjestämiin teoriakoulutuksiin. Aihepiirejä ovat mm: Golf svingi Pelistrategia Game plan Fyysinen kunto Ravinto Henkinen kunto Ajatusmaailma kentällä

6 Juniori- ja valmennustoimikunta 5.2. Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain sääntökoulutukseen Tähän ryhmään kuuluvalla osallistuvat säännöllisesti AG:n järjestämiin teoriakoulutuksiin. Aihepiirejä ovat mm: Golf svingi Pelistrategia Game plan Fyysinen kunto Ravinto Henkinen kunto Ajatusmaailma kentällä 5.3. Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain sääntökoulutukseen Tähän ryhmään kuuluvalla osallistuvat säännöllisesti AG:n järjestämiin teoriakoulutuksiin. Aihepiirejä ovat mm: Golf svingi Pelistrategia Game plan Fyysinen kunto Ravinto Henkinen kunto Ajatusmaailma kentällä 5.4. Ryhmä 4, Aluetourpelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain mahdollisiin sääntökoulutuksiin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat tarvittaessa järjestettävään kapteenin kierrokseen 5.5. Ryhmä 5, Talent Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain mahdollisiin sääntökoulutuksiin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat tarvittaessa järjestettävään kapteenin kierrokseen 5.6. Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain mahdollisiin sääntökoulutuksiin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat tarvittaessa järjestettävään kapteenin kierrokseen 5.7. Ryhmä 7, Harrasteryhmä Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat vuosittain mahdollisiin sääntökoulutuksiin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat tarvittaessa järjestettävään kapteenin kierrokseen.

7 6. Tasoryhmien kilpailut: 6.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat FT tai FJT kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kansainvälisiin kilpailuihin Ryhmä 2, Edustuspelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat FT tai FJT kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan kansainvälisiin kilpailuihin Ryhmä 3, Haastajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan FT tai FJT kilpailuihin, haastajakiertueen kilpailuihin ja SM tason kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan Aluetour-kilpailuihin Ryhmä 4, Aluetourpelaajat Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat Aluetour-kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat klubikilpailuihin Ryhmä 5, Talent Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat Tsemppitour-kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat klubikilpailuihin Ryhmä 6, Siniset Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat Tsemppitour-kilpailuihin Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat klubikilpailuihin Ryhmä 7, Harrasteryhmä Tähän ryhmään kuuluvat osallistuvat klubikilpailuihin.

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

Merkittäviä tapahtumia 2009

Merkittäviä tapahtumia 2009 18.-19.4. Golfohjaajan peruskurssi Merkittäviä tapahtumia 2009 Golfliiton järjestämä koulutus jossa annetaan perusteet golfohjaamiseen. Tarkemmat tiedot ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä nettisivuilla.

Lisätiedot

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 2017 PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 Jokaisen ryhmän ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri ryhmiin, valmennusohjelma, seuran tuki ja kulukorvaukset, omavastuu

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

LPG ry junioreiden säännöt

LPG ry junioreiden säännöt LPG ry junioreiden säännöt Yleiset Laukaan Peurunkagolfin junioritoiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus harrastaa golfia haluamallaan tavalla. Ryhmiä pyritään tarjoamaan

Lisätiedot

KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016

KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 Peuramaa Golfin valmennuskategorioita on päivitetty kaudelle 2016 aiempien vuosien kokemusten sekä tehdyn kyselyn perusteella.

Lisätiedot

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut Junioritoimikunta Tavoitteena on tarjota laadukasta, iloista, mielekästä, motivoivaa ja monipuolista opetusta. Treeniryhmät ja treenien sisältö suunnitellaan ikä- ja osaamistason mukaan. Lisäksi tavoitteena

Lisätiedot

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta ESPOON GOLFSEURA EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015 Juniorit Kilpailutoiminta EGS/ Akatemia tukee vuosittain junioreiden kilpailutoimintaa Akatemian päävalmentajan ja hallituksen linjausten

Lisätiedot

Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan! Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2017 Peuramaa Golfin valmennusryhmään ovat tervetulleita kaikki kilpagolfista kiinnostuneet peuramaan jäsenet.

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg GSM: 040 930 6255 ja

Lisätiedot

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avajaistapahtuma: kauden toiminnan esittely,, hyvä tilaisuus tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa uusille jäsenille 34 Kisat Avauskisa Naisten

Lisätiedot

NORDCENTER. Tour Juniorit Roger Kempe, Tommi Stude

NORDCENTER. Tour Juniorit Roger Kempe, Tommi Stude NORDCENTER Tour Juniorit 2011 Roger Kempe, Tommi Stude Suomen kilpagolfin nykytila: Tourtilastot/naiset Suomessa 11 pelaavaa naisammattilaista 1. USLPGA tourilla pelaavat suomalaiset naiset ja heidän world

Lisätiedot

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS Golf Talma ry HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS TOIMINTAA KAIKILLE JÄSENILLE Laadukas junioritoiminta Omat tapahtumat

Lisätiedot

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan! Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2018 Peuramaa Golf yhdessä Peuramaan ammattivalmentajien kanssa järjestävät kilpagolfiin valmistavaa valmennustoimintaa

Lisätiedot

JPA Valmennusohjelmat

JPA Valmennusohjelmat JPA Valmennusohjelmat Tasot 1 3 & harrasteryhmä 2015 Ympärivuotinen ilmoittautuminen NORDCENTER on Suomen johtava nuorten golfvalmennuskeskus, jonka toiminnan kulmakivet ovat korkeatasoinen valmennustoiminta,

Lisätiedot

KILPAILUKALENTERI 2008

KILPAILUKALENTERI 2008 KILPAILUKALENTERI 2008 Kilpailut alkavat klo 09.00, ellei toisin mainita toukokuu - kesäkuu TOUKOKUU 03.05. La Avauslyönti Seuran kapteeni Ole Johansson lyö pelikauden avauslyönnin klo 10.00 24.05. La

Lisätiedot

HGK:n junioritoiminnan runko. Kesäkausi 2014

HGK:n junioritoiminnan runko. Kesäkausi 2014 HGK:n junioritoiminnan runko Kesäkausi 2014 FARMIN VIIKOITTAINEN OHJELMA 2014 Farmilaisilla on viikoittain valmentajan tunti, ohjaustunti ja peli-ilta. Näiden lisäksi kesän aikana järjestetään farmilaisille

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (golfjooga ja kauden golfvaatetrendit) Golfjooga

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (mm. kauden 2019 säännöt, Golf Talman kuulumiset)

Lisätiedot

PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016

PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 Peuramaa Golfin valmennuskategorioita on päivitetty kaudelle 2016 aiempien vuosien kokemusten sekä tehdyn kyselyn perusteella.

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT Teamit 2014-2015 RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit Seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilasilla motiiveilla Harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER GT Teamit 2015-2016 RED ORANGE GREEN PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilaisilla motiiveilla harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Joensuu

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Joensuu Karelia Golf Ry Juniorivalmennuksen info 2014-2015 12.11.2014 Joensuu Yleistä tietoa: Ympärivuotista valmennusta (talvikausi/kesäkausi) Talvikausi: 17.11.-18.12.2014 (Mehtimäen Golfhalli) Kevätkausi 6.1.-27.4.2014

Lisätiedot

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan! Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2019 Peuramaa Golf yhdessä Peuramaan ammattivalmentajien kanssa järjestävät kilpagolfiin valmistavaa valmennustoimintaa

Lisätiedot

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI 26.7.2018 1. LASTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U12 2. NUORTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U18 3. VALMENNUS 4. URHEILULLISUUS KILPAILEMINEN Seuroissa noin

Lisätiedot

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Talvikausi Joensuu

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Talvikausi Joensuu Karelia Golf Ry Juniorivalmennuksen info Talvikausi 2016-2017 1.11.2016 Joensuu Yleistä tietoa: Ympärivuotista valmennusta (talvikausi/kesäkausi) Talvikausi: 14.11.-18.12.2016 (Mehtimäen Golfhalli) Kevätkausi

Lisätiedot

KILPAILUKALENTERI 2016

KILPAILUKALENTERI 2016 KILPAILUKALENTERI 2016 TSEMPPITOUR JA ALUETOUR Etelä-Länsi TT 1 22.5. Hangon Golf TT 2 7.6. Espoon Golfseura TT 3 21.6. St. Laurence Golf TT 4 12.7. Ruukkigolf TT 5 26.7. GumböleGolf TT 6 TBA TBA AT 1

Lisätiedot

Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) Johtokunta

Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) Johtokunta Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) HELSINGIN GOLFKLUBI RY:N KUSTANNUSTEN KORVAUKSET 2016 1. Periaatteita ja määritelmiä HGK korvaa toimi- ja luottamushenkilöilleen, edustuspelaajille ja vapaaehtoisille

Lisätiedot

HUIPPURYHMÄ. Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil

HUIPPURYHMÄ. Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil OGK JUNNUKAUSI 2016 HUIPPURYHMÄ Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil KILPARYHMÄ FT, FJT, Aluetourjunnut Eemeli Anttonen, Atte Kandelberg,

Lisätiedot

SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013

SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013 SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013 Osana Suomen Golfliiton kilpailutoiminnan Kehitysohjelmaa kilpailujen hakuprosessia uudistetaan ja selkiytetään, jotta jokainen tapahtuma täyttäisi

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Koulutus Toukokuun alkupuoliskolla koululaisten tutustuminen golfiin 13 Sipoon koulua (kaikki koulut mukana) 3-4 luokkalaiset 551

Lisätiedot

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 2013 Nuorisotoimikunta ja ohjaajat: (yhteystiedot) Puheenjohtaja: Pasi Kuhalainen pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi 040 823 8781 PRO: Miikka Heinonen miikka.heinonen(at)wgcc.fi

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 2014 Nuorisotoimikunta ja ohjaajat: (yhteystiedot) Puheenjohtaja, ohjaus: Pasi Kuhalainen pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi 040 823 8781 PRO, Golf-opetus: Miikka

Lisätiedot

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle Visio 2025 Rovaniemen Palloseuran juniorityön visiona kasvattaa systemaattisesti pelaajia omaan edustusjoukkueeseen ja kansainvälisille kentille alkaen vuodesta 2025 Vision toteuttamiseksi seura on luonut

Lisätiedot

Tsemppitour (TT) Yleistä

Tsemppitour (TT) Yleistä Tsemppitour (TT) Tsemppitour kilpailujen tarkoituksena on luoda helppo ja mukava tapa 8-15 vuotiaille päästä mukaan kilpagolfiin. Osakilpailuissa pelataan kuusi eri sarjaa; 15v pojat/tytöt, 12v pojat/tytöt

Lisätiedot

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Sivu 1 / 6 HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.11.2016-31.10.2017 JÄSENET Seuran jäsenmäärä kauden 2017 lopussa oli 591. Edellisen kauden päättyessä jäseniä oli 578. Kasvua kaudesta 2016 siis

Lisätiedot

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle Visio 2025 Rovaniemen Palloseuran juniorityön visiona on kyetä systemaattisesti kasvattamaan pelaajia omaan edustusjoukkueeseen ja kansainvälisille kentille alkaen vuodesta 2025 Vision toteuttamiseksi

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011

HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011 HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011 Harrasteryhmät ja ryhmäjaot HGK:n junioritoiminta on jaettu kahteen pääryhmään: harrasteryhmät ja kilparyhmät. Ikä ja pelitaito määrittelevät mihin ryhmään

Lisätiedot

JPA Valmennusohjelmat. Tasot 4 5

JPA Valmennusohjelmat. Tasot 4 5 JPA Valmennusohjelmat Tasot 4 5 2015 NORDCENTER on Suomen johtava nuorten golfvalmennuskeskus, jonka toiminnan kulmakivet ovat korkeatasoinen valmennustoiminta, laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja monipuolinen

Lisätiedot

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 WGCC ry Nuorisotoimikunta 02.12.2014 WG&CC: Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Organisointi... 3 Nuorisotoimikunta...

Lisätiedot

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Valmennusohjelma 1 Nordcenterinkilpavalmennusryhmät Henkilökohtaiset valmennettavat Tommi Stude Kilparyhmä 1 Tommi Stude Kilparyhmä 2 Tommi Stude Kilparyhmä 3 Tommi Stude

Lisätiedot

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä!

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä! Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen Naistoimikunta Sari Sarahonka Ladykapteeni ja naistoimikunnan puheenjohtaja Karita Ahlstrand Airi Kilpiäinen Riitta Kouhia Anne Mäntylä Sirpa Oksanen Naisten

Lisätiedot

SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2010

SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2010 SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2010 1 1. Soveltamisala Näitä kilpailumääräyksiä käytetään Uudenmaan alueen juniorien joukkuereikäpelisarjassa vuonna 2010. Sarjassa

Lisätiedot

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata!

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata! Tutustu Lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin! Tutustu lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin Oletko innostunut kokeilemaan golfia? Ota lähin golfseura rohkeasti suunnaksi ja lähde kokeilemaan! Tarvitset vain

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku

KANKAISTEN GOLF ry Masku KANKAISTEN GOLF ry Masku 27.01.2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Seuran toiminta tapahtuu toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien vetäjät ovat hallituksen jäseniä. Toimikunnille annetaan omat

Lisätiedot

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10 ULVILAN KAUPUNKI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO LIIKUNTATOIMI Täyttäkää sinisellä merkityt kentät!.) VALMENTAJAT * Voivat olla seuran jäseniä tai ostopalveluna hankittuja valmentajia *

Lisätiedot

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011

SEA GOLF RÖNNÄS. Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN. Toimintakausi 2011 SEA GOLF RÖNNÄS Jami Ihalainen SENIORITOIMIKUNNAN Toimintakausi 2011 Senioritoimikunta v 2011 Vastuualueet Puheenjohtaja: Jami Ihalainen - Yhteyshenkilö hallitus / piiri ja UAS-seniorit Jäsenet: Eki Stenberg

Lisätiedot

Elokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE CADDIE MASTER KILPAILUJA

Elokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE CADDIE MASTER KILPAILUJA Elokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 10.8.2016 Classic caddie master ma-pe 8-18, la-su 7-18 Cooke caddie master la-to 8-17, pe 7-17 Back office (ajanvaraus) 9-17 CADDIE MASTER Kenttien ja caddiemasterin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Vuosi on seuran 29. toimintavuosi. Toiminnan kehittämistä jatketaan vuonna 2018 tehdyn 3 vuoden toimintasuunnitelman mukaisesti. Yhdistyksen Jäsenmäärän kasvattaminen, jäsenistölle suunnattujen tapahtumien

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER KILPAILUJA

Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER KILPAILUJA Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER Classic caddie master 9-17, 4.5. alkaen 8-18, 14.5. alkaen 7-18 Cooke caddie master 8-17 Back office (ajanvaraus) 9-17 Kenttien ja caddiemasterin

Lisätiedot

FINNAIR JUNIOR TOUR 2015. Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa

FINNAIR JUNIOR TOUR 2015. Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa FINNAIR JUNIOR TOUR 2015 Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa TM SUOMEN GOLFLIITON KUMPPANIT 2015 PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT YHTEISTYÖKUMPPANIT PALVELUKUMPPANIT 1 SISÄLLYSLUETTELO Kun haluat kilpailla Golfliiton

Lisätiedot

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 4.5.2004 RRu / Muutokset 2.0 18.5.2015 RRu / JymyGolf versio Sisälysluettelo 1 JYMYGOLF REIKÄPELI... 2

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI Toiminnasta vastaa juniori- ja valmennustoimikunta jonka edustaja toimii hallituksessa. 1.2. JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan

Lisätiedot

GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN

GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN 1 GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN Sisällysluettelo 1. SEURAINFO 2 2. SEURAN ORGANISAATIO JA VASTUUHENKILÖIDEN ROOLIT...2 3. OSAAVAT OHJAAJAT JA VALMENTAJAT..4 4. SEURAN JUNIORITOIMINNAN

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE Loka-/Marraskuu 2012 SEURATIEDOTE LOKA-/MARRASKUU 2012 Tässä seuratiedotteessa: Green Card suoritukset liittoon IT- ja Viestintäseminaari Golfseurojen seuratuki Juniorigolfohjelman

Lisätiedot

1 Seuratoiminta. 2 Talous

1 Seuratoiminta. 2 Talous Katinkulta Golf ry Toimintasuunnitelma 2019 2 1 Seuratoiminta Seurassamme oli jäseniä 1 198 (edellisenä vuonna 1 192) edellisenä SGL:n jäsenmäärän ilmoituspäivänä 31.8.2018. Uusia jäseniä on liittynyt

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ. Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ. Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

Active For Life aktiivinen oppija ja tekijä läpi elämän

Active For Life aktiivinen oppija ja tekijä läpi elämän Active For Life aktiivinen oppija ja tekijä läpi elämän Elämässä matka on tärkeämpi kuin maali 1 KULTTUURI JA TAIDE KAUPUNKI JA LIIKE-ELÄMÄ MAJOITUS JA RAVINTOLA- PALVELUT MATKAILU Tiilaakso Liikunta ja

Lisätiedot

GOLFLIIGA 2019 KILPAILUSÄÄNNÖT

GOLFLIIGA 2019 KILPAILUSÄÄNNÖT GOLFLIIGA 2019 KILPAILUSÄÄNNÖT OSALLISTUMISOIKEUS GOLF LIIGA 2019 (WAGC) on kaiken tasoisille mies- ja nais klubipelaajille suunnattu avoin golfkiertue. Kiertue koostuu ympäri Suomen eri LIIGA paikkakunnilla

Lisätiedot

Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry

Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 12.12.2012 WG&CC: Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 (Versio 1.0) 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Organisointi...

Lisätiedot

AURINKO GOLF RY

AURINKO GOLF RY AURINKO GOLF RY 21.2.2017 JOHTOKUNNAN KÄSIKIRJA Käsikirja on tarkoitettu seuran johtokunnan ja toimikuntien jäsenille luomaan yhteiselle toiminnalle suuntaviivat ja toimintamallit. Johtokunnan toiminta

Lisätiedot

Tarinagolf ry. Toimintakertomus 2013

Tarinagolf ry. Toimintakertomus 2013 Tarinagolf ry Toimintakertomus 2013 Yleistä Tarinagolf ry:n 31. toimintavuoden aikana seuratoiminnan eri osa-alueilla edettiin strategian mukaisesti. Tarinagolf, ml. TalviTarina, monipuolisena harjoittelupaikkana

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

JÄSENTILASTOT kierrosmäärä- sekä Green Card -tilastot

JÄSENTILASTOT kierrosmäärä- sekä Green Card -tilastot JÄSENTILASTOT 217 + kierrosmäärä- sekä Green Card -tilastot Jäsentilastot 217 yhteenveto Golfseurojen jäsenten määrä koko maassa laski vuonna 217 yhteensä 653:lla (,4 %) ollen 142 372. Kyseessä on kolmas

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 1.1 4.5.2004 RRu / Tuomaritoimikunnan tarkastama versio 1.2 27.4.2005 RRu / Muutettu mm. tasoitustenlaskentaa

Lisätiedot

SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2007

SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2007 SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2007 1 1. Soveltamisala Näitä kilpailumääräyksiä käytetään Uudenmaan alueen juniorien joukkuereikäpelisarjassa vuonna 2007. Sarjassa

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

3. Pelaajan pistearvo ja kilpailun kokonaispistearvon määräytyminen

3. Pelaajan pistearvo ja kilpailun kokonaispistearvon määräytyminen Rankingin määräytymisperusteet 1.1.2017 alkaen 1. Yleistä Suomen racketlonranking laaditaan 1.1.2017 lähtien tässä dokumentissa kuvatun järjestelmän mukaan. Rankingin tarkoituksena on selkein perustein

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

MAAJOUKKUETOIMINTA 2015

MAAJOUKKUETOIMINTA 2015 MAAJOUKKUETOIMINTA 2015 MAAJOUKKUETOIMINNAN ARVOT Yhdessä tekeminen Intohimo kehittyä Pelaajalähtöisyys Kunnioitus MAAJOUKKUETOIMINNAN TAVOITTEET Huippu-urheilulähtöisyys o Tavoitteena auttaa ja tukea

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

TOIMIALARAPORTTI 2018

TOIMIALARAPORTTI 2018 TOIMIALARAPORTTI 218 Jäsen- ja kierrosmäärät, talous, asiakaskokemus Toimialaraportti 218 yhteenveto Golfseurojen jäsenten määrä koko maassa laski vuonna 218 yhteensä 3417:llä (2,5 %) ollen 138 955. Kyseessä

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu. HGK:n valmennus 2012

Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu. HGK:n valmennus 2012 Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu HGK:n valmennus 2012 Mitä pelitaktiikalla tarkoitetaan? Omien vahvuuksien hyödyntämistä maksimaalisesti. Omien heikkouksien välttämistä pelissä. Pelin, kentän

Lisätiedot

Oulun Golfkerho ry Junioritoimikunta OULUN GOLFKERHON JUNIORITOIMINTAOPAS

Oulun Golfkerho ry Junioritoimikunta OULUN GOLFKERHON JUNIORITOIMINTAOPAS Oulun Golfkerho ry Junioritoimikunta 20.2.2017 OULUN GOLFKERHON JUNIORITOIMINTAOPAS SISÄLLYSLUETTELO 1. Seuran yleisesittely ja organisaatio 2. Seuran junioritoiminnan periaatteet 2.1. Toimintamalli ja

Lisätiedot

HARRASTEJUNNUJEN KILPAILU- JA TAPAHTUMAKALENTERI 2014

HARRASTEJUNNUJEN KILPAILU- JA TAPAHTUMAKALENTERI 2014 HARRASTEJUNNUJEN KILPAILU- JA TAPAHTUMAKALENTERI 2014 GKS- kiertue Tsemppitour Seuran avoimet ja sisäiset kilpailut Treenit Junnujen viikkokilpailun tuloskortin viimeinen palautuspäivä Muut tapahtumat

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa JUNIOR TOUR 2013

Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa JUNIOR TOUR 2013 Yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa JUNIOR TOUR 2013 Golfliiton yhteistyökumppanit 2013 Pääyhteistyökumppanit: Yhteistyökumppanit: Palvelukumppanit: 1 Sisällysluettelo ALKUSANAT 2 LASTEN JA NUORTEN KILPAILUJÄRJESTELMÄ

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM GT TEAMIT 2019-2020 RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset ja välittävät

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 D12 / TD12 ALUEKARSINTA 20 JOUKKUETTA 2 X 10 JOUK. LOHKOA (PIIREITTÄIN) ALUESARJA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 1.-5. YKKÖNEN 20 JOUKKUETTA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 6.-10.

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Golfyhteisön strategiaa vuosille 2016-2020 on valmisteltu vuoden 2015 aikana seuran ja kenttäyhtiön hallitusten sekä toimihenkilöiden muodostamalla

Lisätiedot

Toni Korkeakunnas. Gnistan, FC Hämeenlinna, Gnistan, FC Viikingit, Suomi U19, MYPA ja FC Lahti. copyright Toni Korkeakunnas

Toni Korkeakunnas. Gnistan, FC Hämeenlinna, Gnistan, FC Viikingit, Suomi U19, MYPA ja FC Lahti. copyright Toni Korkeakunnas Toni Korkeakunnas Yo-merkonomi, kasvatustieteen maisteri ja UEFA pro - valmentaja Luokanopettaja 1996-2002 SPL Uusimaan Valmennuspäällikkö 2004-2010 Valmentajana (14.v.) 1999-2004 ja 2007- Gnistan, FC

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN.

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. MEILLÄ JUNIORIT SAAVAT HYVÄT EVÄÄT GOLFIIN! Tule kokeilemaan golfia lajia, jossa saat nauttia ulkoilmasta kavereiden seurassa. Espoon Golfseura on Golfliiton

Lisätiedot