Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle Yleistä 2. Kanavagolfin yhteisön strategia Toiminnan ohjaus 3.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2016 1. Yleistä 2. Kanavagolfin yhteisön strategia Toiminnan ohjaus 3."

Transkriptio

1 Kanavagolf Vääksy ry Toimintasuunnitelma kaudelle Yleistä Kanavagolf Vääksy ry toimii Suomen Golfliiton alaisena jäsenseurana, noudattaen liiton ja seuran omia toimintasääntöjä. Seuran kotikenttänä toimii Kanavagolf Vääksy Oy:n omistama ja ylläpitämä täysimittainen golfkenttä monipuolisine harjoitusalueineen. Yhtiön tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kenttää, sen rakennuksia, koneita ja kalustoa. Yhtiö tuottaa seuralle hallinnollisia palveluja erillisen sopimuksen mukaisesti. Seuran tehtävänä on tuottaa ja tarjota sen jäsenille monipuolista toimintaa: koulutusta, golfopetusta, kilpailuja, tapahtumia, vierailuja, jne. matkoja ympäri vuoden. Tässä toimintasuunnitelmassa ja 2016 budjetissa esitetyt toimenpiteet ovat viitteellisiä toimintaohjeita kauden 2016 hallitukselle. Uusi seuran hallitus muodostaa toimikunnat ja päättävät toiminnan yksityiskohdista ja resursseista toimintasuunnitelman ja valitun strategian ohjaamana. 2. Kanavagolfin yhteisön strategia Osakeyhtiö ja seura laatii talven aikana yhteisölle yhteisen strategian. Strategian tavoitteena on löytää ne Kanavagolfin vahvuudet, joilla varmistamme menestymisen vaativassa murroksessa olevassa golfmarkkinassa. Seura toteuttaa toimintaansa strategian linjausten mukaisesti. Toiminnan ohjaus Seuran asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valitun puheenjohtajan lisäksi neljästä kahdeksaan (4-8) jäsentä. Käytännön toiminnan toteuttamisesta vastaavat hallituksen määrittelemät eri toimikunnat puheenjohtajineen sekä seuran toiminnanjohtaja. Seurassa on kapteeni ja ladykapteeni, jotka syyskokous valitsee ja heillä on oikeus osallistua seuran hallituksen kokouksiin. Seuran operatiivista toimintaa johtaa toiminnanjohtaja yhdessä puheenjohtajan kanssa. Toiminnanjohtajan tehtävä ja vastuu on tiedottaa ja koordinoida sekä ohjata toimintaa yhtiön ja seuran välillä, siten että se on linjassa valitun strategian kanssa. Seuran puheenjohtajan vastuulla on seuran hallituksen, toimikuntien ja niiden jäsenten motivointi, valvonta ja ohjaus että sovitut asiat ja toimenpiteet toteutetaan ajallaan. 3. Jäsenmäärätavoite Seuran jäsenmäärässä on ollut positiivista vuosittaista kasvua ja tällä hetkellä ( ) jäsenmäärämme on 972 henkeä. Tavoitteena on kasvattaa edelleen jäsenmäärää niin, että se olisi vuoden kuluttua ( ) vähintään 1030 henkeä. Seuran talousarvio on toimintasuunnitelman liitteenä.

2 4. Seuratoiminnan kehitysalueet ja tavoitteet Seuratoiminnan aktivointi Ilman riittävää määrää aktiivisia seuratoiminnan vapaaehtoisia seuratoiminta ei kehity ja jäsenmäärät eivät kasva. Seuratoimintaan osallistuvien vapaaehtoisten määrän kasvattamiseen panostetaan kaudella Tavoitteena on saada hallituksen jäsenten lisäksi muuta jäsentä toteuttamaan seuran toimintasuunnitelman mukaisia tavoitteita ja tehtäviä yhtiön kanssa laaditun sopimuksen työnjaon ja vastuualueiden mukaan Kilpailukeskeisyydestä harrastamisen tukemiseen Golfseurojen kuten myös Kanavagolfin toiminta on keskittynyt pitkälle kilpailujen ympärille, vaikka vain alle 20% seuran jäsenistä osallistuvat kilpailemiseen. Yli 80% jäsenistöstä siis golfaa vain harrastusmielessä. Kaudelle 2016 yksi seuran toimintaa ja toimikuntia ohjaavana teemana on toimintaa suunnitellessa toteuttaa palveluja myös seuran ei kilpaileville jäsenille. Tällaisia ovat mm. pelimatkat, tapahtumat, yleinen harrastusta tukeva golfopetus jne. Toimintaan käytettävästä budjetista käytettään tähän noin 40% Toimikuntajaot Seuraava hallitus jatkaa kaudella 2015 aloitettua pohdintaa nykyisten toimikuntajaon soveltuvuudesta nykytilanteeseen. Nykyisen toimikuntajaon on katsottu jopa hajoittavan yhteisöllisyyttä, vaikka tavoitteet ovat päinvastaisia. Toimikuntien tulee suunnitella toimintaa enemmän yhdessä. Toimikuntajakoa mietitään ja tarvittaessa muutetaan kauden 2016 aikana osana Kanavagolfin yhteisön strategisia linjauksia. 5. Golfopetus Golfopetuksesta osittain vastaa yhtiön ja seuran yhteistyössä valitsema pro. Kaikkea tarvittavaa opetusta ei kuitenkaan pystytä taloudellisista syistä toteuttamaan pron toimesta, vaan jäsenillä on osavastuu sellaisesta opetustoiminnasta, jonka voi toteuttaa esim. kokeneempi pelaaja. Tällaista opetustoimintaa ovat mm. golfiin tutustujien tilaisuuksien vetäminen (kts. kohta 6), kummigolfaritoiminta, lasten kesäleirit, osa juniorivalmennuksesta, jne. Seura kouluttaa opetustoimintaan ilmoittautuneet jäsenet Golfopetuksen tavoitteet Opetusta järjestetään enemmän lajin harrastamisen lähtökohdista kysynnän mukaan koko jäsenistölle, toteuttaaksemme tasapuolisempaa jäsenpalvelua. Tuemme kuitenkin edelleen kilpailemisesta kiinnostuneita golfareita riittävästi. Painotuksesta päättää kauden 2016 uusi hallitus. 6. Golfiin tutustujat Seura voi hyvin kun sillä on jäseniä. Golfin pelaajien ikääntymisen johdosta ja golfin kysynnän laskun takia jäsenmäärät ovat yleisellä tasolla laskussa. Uusien pelaajien saaminen lajiin on koko yhteisön kannalta kriittinen tekijä. Kaudella 2015 aloitettiin ilmaiset golfiin tutustumiset. Kaudella 2016 seura vastaa tilaisuuksien vetämisestä ja siihen. Nimetään riittävä määrä tilaisuuksien vetovastuussa olevia seuran jäseniä (10-16 henkilöä).

3 Tilaisuuksien vetäminen konseptoidaan ja vetäjät koulutetaan siten että opetus on mahdollisimman laadukasta ja tasalaatuista. Yhtiö on jo alustavasti neuvotellut Asikkalan Kunnan kanssa Koko Asikkala Golfaa kampanjasta ja toteutuessa on odotettavissa tutustujamäärien merkittävä kasvu kauteen 2015 verrattuna. Tavoitteena on saada kaudella 2016 yli 700 uutta golfin tutustujaa Kanavagolfille, koulujen oppilaat mukaan lukien. 7. Nuoriso- ja junioritoiminta Nuorison ja junioreiden saaminen lajin pariin ja heidän ohjaaminen on seuran suurin yksittäinen kehittämisen kohde. Tavoitteeksi kaudelle 2016 on saada yli 30 uutta junioriharrastajaa. Seura laatii ennen kautta 2016 junioritoimintaan pitkän tähtäimen koulutus- ja opetussuunnitelman, jota toteutetaan ja kehitetään vuosittain juniorimäärien ja tarpeiden mukaan. Tarvittaessa seura ostaa ulkopuolista palvelua riittävän laadukkaan ohjelman aikaansaamiseksi Golf valinnaisen liikunnan valinneille 8 ja 9 luokkalaisille Pyritään Vääksyn Yhteiskoulun kanssa toteuttamaan kevään 2016 liikunnan valinnaisaineeksi valinneille oppilaille kevään viimeisellä jaksolla halukkaille golfin greencard-kurssi. Alustavia neuvotteluja koulun liikunnanopettajien kanssa onkin jo käyty. Myös Asikkalan koulujen oppilaat kutsutaan tutustumaan golfiin 2016 aikana Harjoitukset Talvikuukausina järjestetään junioreille riittävä määrä talviharjoitusvuoroja ja sitä tuetaan ohjatulla valmennuksella. Kesällä junioreille järjestetään tarpeiden mukaista koulutusta. Koulutuksen tulee tukea niin harrastajia kuin kilpailemisesta kiinnostuneita junioreita. Kilpailevien junioreiden harjoittelua ja kilpailemista tuetaan nuorten toiveiden mukaan. Kesällä järjestetään myös vähintään kaksi lasten golfleiriä. 8. Seuratoiminta Seuran tavoitteena on ottaa huomioon toimintaa suunnitellessa ja toteuttaessa jäsenpalveluja jotka palvelevat jäsenistöä tasapäisesti. Kilpailemisen ympärille on luotava muita palveluja. Tällaisia ovat mm. BeachPartyt ja muut klubitapahtumat esim. konsertit, ruokaillat, ohjelmallisia kauden avajaiset ja päättäjäiset. Seura järjestää keväällä 2016 talvipäivät. 9. Perhetoiminta Seurassa mietitään keinoja perheiden houkuttelemiseksi lajin pariin. Profiloituminen perheystävälliseksi kentäksi on Kanavagolfille ja lajille pitkällä tähtäimelle hyödyksi. Kaudelle 2016 seura suunittelee ja toteuttaa koemielessä erilaisia perheitä helpottavia palveluja kuten esim. lastenhoitopalvelut, jne

4 10. Senioritoiminta Seniorit ovat suurin yksittäinen jäsenkunta Kanavagolfissa. Useille senioreille golf on ainoa liikuntamuoto ja sen takia heitä kannustetaan myös talvella huolehtimaan kunnostaan. Toiminnan tarkoituksena on kannustaa seniorit osallistumaan yhteisiin seuran järjestämiin tapahtumiin, alueellisiin kilpailuihin ja edistää henkilökohtaista golftaidon kehitystä ja yhteishengen luomista. Toiminnallaan seniorit tukevat seuran tavoitteita ja täydentävät osaltaan toimintaa. Seniorit osallistuvat toimintakauden aikana kentän valvontaan ja talkoisiin tarpeiden mukaan. Seniorit kilpailevat edelleen aktiivisesti (kts. kilpailut kohdasta 14). Senioreille järjestetään golfin kesä ja talviharjoittelua. Seniorit osallistuvat aktiivisesti kummiväylätoimintaan, kilpailujen toimitsijatöihin ja sesonkiajan kenttävalvontaan. Toiminnan kehittämistä suunnitellessa on tärkeää miettiä toimintaa myös kilpailemisen ulkopuolelta palvellaksemme laajempaa senioriväestöä. Nykyistä senioreiden aktiivista kilpailutoimintaa tulee edelleen jatkaa. 11. Kilpailutoiminta Seuran ja sen nimittämän toimikunnan tehtävänä on kauden aikana järjestää kilpailuja Kanavagolf Vääksy Oy:n kentällä. Toimikunta vastaa kilpailujen järjestelystä ja johtamisesta. Lisäksi toimikunta aktivoi jäsenistöä tuomaritoimintaan ja varmistaa näin, että seurassa on riittävä määrä seuratuomareita kilpailujen läpiviemiseksi. Kilpailemisesta vastaavan toimikunnan tehtävänä on myös ylläpitää jäsenien tasoituksia yhdessä Kanavagolf Vääksy Oy:n caddiemastereiden kanssa ja ottaa tarvittaessa kantaa jäsenistön tasoituksiin liittyviin kysymyksiin. Tavoitteet kaudelle 2016 monipuolisen kilpailutoiminnan tarjoaminen jäsenistölle: järjestetään perinteisiä tasoituskelpoisia golfkilpailuja ja rennompiin ja hauskempiin kilpailuihin, jossa otetaan hieman eri vapauksia virallisiin sääntöihin joiden tavoitteena on saada enemmän seuran jäseniä kilpailutoimintaan mukaan. riittävän seuratuomarien määrän varmistaminen jäsenistön sääntötietämyksen ja pelitaitojen kehittämisen edesauttaminen yhteistyössä muiden toimikuntien ja kapteenien kanssa Kilpailujen palkinnot Seura hankkii kilpailun palkinnot ensisijaisesti Kanavagolfilta; yhteistyökumppaneiden tuotepalkintoina tai Kanavagolfin lahjakortteina Tuomarikurssi Kilpailutoimikunta järjestää tuomarikurssin Kouluttajana toimii Eero Pöhö. Tarjotaan mahdollisuus myös lähiseuroille ilmoittaa halukkaita kurssille. Kurssimaksu avoin tällä hetkellä. Osallistujamäärä rajoitetaan n. 40 henkeen tilojen takia. 12. Naistoiminta Naistoiminnan tavoitteena on aktivoida ja innostaa naisjäseniä seuran toimintaan erilaisten tapahtumien ja kilpailujen avulla. Yhteistyö seuran eri toimikuntien kanssa

5 sekä Greeniä koko seutu seurojen naisten kanssa. Naisten pelitaitojen kehittäminen sekä hyvän kunnon ylläpito myös golfkauden ulkopuolella Toimenpiteet Ladykapteenien tapaaminen tammikuussa Helsingissä Naisten kauden avausinfo toukokuussa Teemalliset harjoitukset n. 5 kertaa alkukaudesta sekä sääntökoulutus Mukana olo Viis Leideistä kisoissa Erilaisten myöhemmin ideoitavien tapahtumien tai kilpailujen järjestäminen kauden aikana Naisten kauden päättäjäiset syyskuussa 13. Kapteenit Kanavagolfissa kapteenien tehtäviin kuuluu kehittää ja ylläpitää seuran omaa henkeä ; rakentaa yhdessä jäsenistön kanssa golfyhteisöä, mikä tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mielekästä ja kannustavaa toimintaa. Kapteenit toimivat myös uusien jäsenien tukena, kummipelaajina sekä aktiivijäsenten äänenä johtokunnassa. Kapteenien tehtäviin kuuluu ohjeistaa ja valita seuran kummipelaajat. Kapteenit järjestävät jäsenistölle vuosittain myös pelillisiä taitoja kehittävää opetusta yhdessä pron kanssa. Kilpailutoimikunnan kanssa kapteenit sopivat ja järjestävät sääntö- ja tuomarikoulutuksia. Lisäksi kapteenit edustavat seuraa osallistumalla aikataulujensa puitteissa vuosittaisiin kapteenien ja ladykapteenien päiville. Kapteenit ylläpitävät eri seurojen välisiä suhteita ja yhteyksiä osallistumalla mm. lähiseurojen (Lahden Golf, Messilä Golf) hallitusten välisiin seuraotteluihin ja ajatustenvaihtotilaisuuksiin. Kapteenit avaavat seuran golfkauden lipunnostoineen avajaiskilpailun yhteydessä ja osallistuvat seuran päättäjäistilaisuuteen kiitospuheineen mahdollisuuksiensa mukaan. 14. Kauden kilpailut Senioreiden alustavat kilpailut 2016: - Sikspäki (6 osakilpailua, aikataulu sovitaan syksyllä 2015). Finaali Kanavagolfissa - Seuraottelu Kang JG. Perinteinen seuraottelu Jyväskylää vastaan pelataan toukokuussa Seuraottelu HaGK - Kang. Perinteinen seuraottelu Hartolaa vastaan pelataan Hartolassa - Seuraottelu KanG IGS. Seuraottelu pelataan kesäkuun alkupuolella KanavaGolfissa - Vierailu Jyväskylään - 10-Seuraottelu. 10-seuran ottelu pelataan Aulangolla - Aluetour, alue III, kolme osakilpailua. Aluetour pelataan kolmessa sarjassa N50, M55 ja M65. - Seuran lyöntipelimestaruus. Seniorinaiset pelaa oman sarjan ja seniori miehille oli kaksi sarjaa M55+ ja M70. Muut liiton kilpailut

6 Audi Finnish Senior Tour niin naisille kuin miehille, M55 Haastaja Tour, M65 Tour, M70 Tour ja N60 Tour Seniorit halukkuutta osallistua seurajoukkueiden SM-kilpailuihin tutkitaan. Alustavat kilpailutoiminta kaudelle 2016 (uusi hallitus/toimikunta tekee lopullisenpäätöksen) - viikkokilpailut (naisten sarjan poisjättöä harkittava vähäisen osanoton takia, sekä mietittävä voisiko osa viikkokilpailuista olla rennompia luonteeltaan) - lyöntipelimestaruudet ratkotaan liiton suositusviikonloppuna (sarjat ja kierrosmäärät pysyvät ennallaan) - Reikäpeleihin luodaan uusi järjestelmä jossa ensin karsinnat ja sarjan 8 parasta pääsevät yhtenä viikonloppuna pelattaviin reikäpeleihin - Juhannuskilpailu (harkitaan kevyempää otetta esim. pukeutumisella) - Juhannuksen pyhien viinikisa - Ryder Cup tyylinen joukkuekisa (kehittely käynnissä) - Minimaraton (54 reikää päivässä) toteutetaan jos saa kannatusta - Tsemppi Tour I (liiton kilpailu, muita liiton kilpailuja harkitaan mikäli niitä tarjotaan) Kanavagolf Vääksy Ry:n hallitus

Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kotojärven Kartanogolf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Talousarvio 2015 Tulot Kpl Yks.hinta sis. alv10% Yhteensä alv0% Jäsenmaksut aikuiset 320 75 21818 Jäsenmaksut nuoret 5 45 205 Jäsenmaksut

Lisätiedot

AURINKO GOLF RY

AURINKO GOLF RY AURINKO GOLF RY 21.2.2017 JOHTOKUNNAN KÄSIKIRJA Käsikirja on tarkoitettu seuran johtokunnan ja toimikuntien jäsenille luomaan yhteiselle toiminnalle suuntaviivat ja toimintamallit. Johtokunnan toiminta

Lisätiedot

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Sivu 1 / 6 HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.11.2016-31.10.2017 JÄSENET Seuran jäsenmäärä kauden 2017 lopussa oli 591. Edellisen kauden päättyessä jäseniä oli 578. Kasvua kaudesta 2016 siis

Lisätiedot

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma TUUSULAN GOLFKLUBI RY Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen Esityslista Aika 27.11.2017 klo 18.00 Paikka Tuusulan Golfklubi Rantatie 2, 04310 Tuusula 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan

Lisätiedot

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang 1 Uusien jäsenten perehdyttäminen Seuran kapteeni Hanno Strang 5.7.2011 Espoo Ringside Golf Oy Espoo Ringside Golf Ry Golfyhteisö 2 Muut toimijat Ringside Golf Klubiravintola Merja ja Harry Wegelius Pro-shop

Lisätiedot

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut Junioritoimikunta Tavoitteena on tarjota laadukasta, iloista, mielekästä, motivoivaa ja monipuolista opetusta. Treeniryhmät ja treenien sisältö suunnitellaan ikä- ja osaamistason mukaan. Lisäksi tavoitteena

Lisätiedot

Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Kotojärvi Golf ry TALOUSARVIO & TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Talousarvio 2013 Tulot Kpl Yks.hinta Yhteensä Jäsenmaksut aikuiset 630 60 37800 Jäsenmaksut nuoret 25 36 900 Jäsenmaksut juniorit 60 24 1440 Liittymismaksut

Lisätiedot

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS Golf Talma ry HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS TOIMINTAA KAIKILLE JÄSENILLE Laadukas junioritoiminta Omat tapahtumat

Lisätiedot

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avajaistapahtuma: kauden toiminnan esittely,, hyvä tilaisuus tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa uusille jäsenille 34 Kisat Avauskisa Naisten

Lisätiedot

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Koulutus Toukokuun alkupuoliskolla koululaisten tutustuminen golfiin 13 Sipoon koulua (kaikki koulut mukana) 3-4 luokkalaiset 551

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (golfjooga ja kauden golfvaatetrendit) Golfjooga

Lisätiedot

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 JOHTOKUNTA Peter Mattson (pj.), Eeppo Haukka, Matti Haukka, Peter Immonen, Petri Kansi, Jari Mieskonen, Jan- Erik Sarparanta ja Mikko Heinonen. Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (mm. kauden 2019 säännöt, Golf Talman kuulumiset)

Lisätiedot

Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö

Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Visio: 30-vuotias Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö Aktiivista seuratoimintaa upealla golfkentällä ja golfklubilla. Tilat golfin harjoittelemiseen

Lisätiedot

SENIORITOIMINNAN TOIMINTA-AJATUS

SENIORITOIMINNAN TOIMINTA-AJATUS SENIORITOIMINNAN TOIMINTA-AJATUS Aktivoidaan seniorijäseniä järjestämällä sekä seuran sisäisiä senioritapahtumia ja -kilpailuja että senioreiden seuraotteluita muiden seurojen kanssa. Järjestetään valmennusta

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

KARTANOGOLF RY

KARTANOGOLF RY KARTANOGOLF RY 12.11.2018 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Yleistä Suomen Golfliiton jäsenmäärä on vuoden 2018 elokuun lopussa 138 955 (142 372 vuonna 2017) rekisteröityä pelaajaa, jossa on laskua 3 417

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Golfyhteisön strategiaa vuosille 2016-2020 on valmisteltu vuoden 2015 aikana seuran ja kenttäyhtiön hallitusten sekä toimihenkilöiden muodostamalla

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku 10.01.2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

KANKAISTEN GOLF ry Masku 10.01.2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 KANKAISTEN GOLF ry Masku 10.01.2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Seuran toiminta tapahtuu toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien vetäjät ovat hallituksen jäseniä. Toimikunnille annetaan omat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 2019 Toimintasuunnitelma 2019 Yleistä Vuoden 2018 toimintakauden jälkeen jäsenmäärä oli 775, josta 21 on lepäävää. Kuluneen kauden positiivisia uutisia ovat kentän erinomainen kunto ja seuratoiminnallinen yhteisöllinen

Lisätiedot

TKL:n Organisaatiokaavio 2009

TKL:n Organisaatiokaavio 2009 TKL:N ORGANISAATIOKAAVIO 2009 LIITE 1/1(10) TKL:n Organisaatiokaavio 2009 Vuosikokous Hallitus Toiminnanjohtaja Työvaliokunta Muu henkilökunta Taloustoimikunta Kilpailutoimikunta Veteraanikeilaajat Jäsenseurat

Lisätiedot

SENIORIT TOIMINTASUUNNITELMA V LÄHTÖTILANNE 2. TAVOITTEET 3. TOIMIKUNNAN KOOSTUMUS JA TYÖNJAKO

SENIORIT TOIMINTASUUNNITELMA V LÄHTÖTILANNE 2. TAVOITTEET 3. TOIMIKUNNAN KOOSTUMUS JA TYÖNJAKO SENIORIT 15.4.2019 TOIMINTASUUNNITELMA V. 2019 1. LÄHTÖTILANNE Viime vuonna Hartola Golfin tavoitteena oli olla Pelaaja ensin -asiakasarvioissa paras senioriseura Suomessa. Pelaaja ensin kyselyyn vastasi

Lisätiedot

1 Seuratoiminta. 2 Talous

1 Seuratoiminta. 2 Talous Katinkulta Golf ry Toimintasuunnitelma 2019 2 1 Seuratoiminta Seurassamme oli jäseniä 1 198 (edellisenä vuonna 1 192) edellisenä SGL:n jäsenmäärän ilmoituspäivänä 31.8.2018. Uusia jäseniä on liittynyt

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

Hartolan Golfklubi ry TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE YLEISTÄ

Hartolan Golfklubi ry TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE YLEISTÄ Hartolan Golfklubi ry TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2019 1. YLEISTÄ Hartolan Golfklubi toimii yhteistyössä Hartola Golf Oy:n kanssa ja tarjoaa golfpalveluita kaikille lähialueen asukkaille sekä mökkiläisille

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Vuoden 2014 toiminnan teemana on ollut juniori ja nuorisotoiminnan kehittäminen ja erityisesti tämän kohderyhmän jäsenmäärän kasvattaminen. Lisäksi

Lisätiedot

Tarinan strategia 2020

Tarinan strategia 2020 Tarinan strategia 2020 Suomen golfin strategia Visio Parasta vapaa aikaa Missio Golf yhdistää terveysvaikutukset ja yhdessä luonnossa liikkumisen Strateginen tahtotila Golfyhteisöjen toimintatapoja uudistamalla

Lisätiedot

Seuran talous on hyvässä kunnossa kahden aiemman vuoden voitollisen tuloksen ansiosta.

Seuran talous on hyvässä kunnossa kahden aiemman vuoden voitollisen tuloksen ansiosta. KANKAISTEN GOLF ry Masku 25.01.2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Seuran toiminta tapahtuu hallituksen koordinoimana toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien puheenjohtajat ovat hallituksen jäseniä.

Lisätiedot

LPG ry junioreiden säännöt

LPG ry junioreiden säännöt LPG ry junioreiden säännöt Yleiset Laukaan Peurunkagolfin junioritoiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus harrastaa golfia haluamallaan tavalla. Ryhmiä pyritään tarjoamaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE Loka-/Marraskuu 2012 SEURATIEDOTE LOKA-/MARRASKUU 2012 Tässä seuratiedotteessa: Green Card suoritukset liittoon IT- ja Viestintäseminaari Golfseurojen seuratuki Juniorigolfohjelman

Lisätiedot

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu SUOMEN GOLFLIITTO LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi. LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminta

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2014. Yleistä

Toimintasuunnitelma kaudelle 2014. Yleistä VIIPURINGOLF RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Sivu 1/5 Toimintasuunnitelma kaudelle 2014 Yleistä Toiminta Toimintasuunnitelma kaudelle 2014 pohjautuu VG ry:lle lähivuosiksi tehtyyn strategiaan sekä hallituksen

Lisätiedot

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista

Oulun Golfkerho ry Kevätkokous. Esityslista Oulun Golfkerho ry Kevätkokous Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja 3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 4. Todetaan kokouksen

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00 1. Kokouksen avaus Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hot. Puijonsarvi, Kuopio 10.12.2014, klo 18.00 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup

Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup Gloria LadyCup 19. vuosi Taustaa Gloria LadyCup aloitettiin nimellä NiceCup vuonna 2000 ja esikuvana on ollut Ryder Cup joukkuekilpailu. Vastakkain asettuvat Itä-Suomen

Lisätiedot

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty syyskokouksessa 21.11.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 2 2. TÄRKEIMMÄT TAVOITTEET 2016... 2 3. NUORISO- JA HARRASTETOIMINTA... 2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Merkittäviä tapahtumia 2009

Merkittäviä tapahtumia 2009 18.-19.4. Golfohjaajan peruskurssi Merkittäviä tapahtumia 2009 Golfliiton järjestämä koulutus jossa annetaan perusteet golfohjaamiseen. Tarkemmat tiedot ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä nettisivuilla.

Lisätiedot

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata!

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata! Tutustu Lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin! Tutustu lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin Oletko innostunut kokeilemaan golfia? Ota lähin golfseura rohkeasti suunnaksi ja lähde kokeilemaan! Tarvitset vain

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry

Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry Toimintasuunnitelma 2015 Wiurila Golf & Country Club ry Setälä Kari xx.xx.2015 WG&CC: Toimintasuunnitelma 2015 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 2. HALLINTO... 3 3. TALOUS... 3 4. TASOITUSTOIMIKUNTA...

Lisätiedot

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi.

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi. SUOMEN GOLFLIITTO LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminnan arviointityökalu Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi. LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminta

Lisätiedot

Kesäkuu 2017 kuukausitiedote

Kesäkuu 2017 kuukausitiedote Kesäkuu 2017 kuukausitiedote Puheenjohtajan kesäkuun terveiset jäsenistölle, Tämän kuukausitiedotteen puheenjohtajan osuudessa haluan luoda selkeän painopisteen seuran viestintään ja uusien verkkosivujen

Lisätiedot

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JOHTOKUNTA Peter Mattson (pj.), Eeppo Haukka, Matti Haukka, Peter Immonen, Petri Kansi, Jari Mieskonen, Jan-Erik Sarparanta ja Mikko Heinonen. Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 ALUSTAVA TOIMINTASUUNNITELMA 1 (5) Toimintasuunnitelma 2017 Tehtävä Kilpailutoimikunta vastuulla on kilpailujen järjestäminen ja avustajien hankkiminen kilpailujen erilaisiin toimitsijatehtäviin. Myös

Lisätiedot

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia SGL aluekierros 10.11.2016 Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf pähkinänkuoressa 629 C-osakasta (yksityishenkilöt) ja 100 B-osakasta (yritykset)

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf Nuorisotoiminnan ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA 142 757 GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET 2014-2015

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA 142 757 GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET 2014-2015 LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA 142 757 GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET 2014-2015 GREEN CARD SUORITUSTEN REKISTERÖINTI PELAAJA ENSIN PELAAJATYYTYVÄISYYSTYÖKALU ALUEKIERROKSEN

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

Miesseniorien ikäraja laski vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä.

Miesseniorien ikäraja laski vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä. SENIORIT TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. SENIORIT Miesseniorien ikäraja laski 1.1.2017 50 vuoteen. Hartola Golfin jäsenistä oli 31.10.2017 seniori-ikäisiä 430, mikä on 73 % koko jäsenistöstä. Senioreista 134

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 27.11.2018, klo 18.00 Johtokunta 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

Porvoo Borgå Golf Ry. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle Hyväksytty syyskokouksessa

Porvoo Borgå Golf Ry. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle Hyväksytty syyskokouksessa Porvoo Borgå Golf Ry Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 Hyväksytty syyskokouksessa 24.11.2017 - Yleistä Jäsenistön aktivointi ja pelaamisen kehittyminen Harjoittelun tukemista ryhmissä vuonna

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku

KANKAISTEN GOLF ry Masku KANKAISTEN GOLF ry Masku 30.01.2018 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 Seuran toiminta tapahtuu hallituksen koordinoimana toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien puheenjohtajat ovat hallituksen jäseniä.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTASUUNNITELMA 2019 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2019 1 YLEISTÄ 3 SEURAN VUODEN 2019 TAVOITTEET 3 TOIMIKUNTIEN TOIMINTASUUNNITELMAT 3 JUNIORI- JA KOULUTUSTOIMIKUNTA 3 KENTTÄ-, KILPAILU- JA TASOITUSTOIMIKUNTA

Lisätiedot

OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS

OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS SISÄLLYSLUETTELO 1. Seuran yleisesittely ja organisaatio 2. Seuran junioritoiminnan periaatteet 2.1 Toimintamalli ja ryhmät 2.2 Valmennus 2.3 Koulutus 3. Tapahtumat 3.1 Harjoittelu

Lisätiedot

VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012. Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012. Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Sisällysluettelo sivu 1. Hallituksen yleiskatsaus 1 2. Jäsenistö 2 3. Nuorisotoimikunta 2 4. Naistoimikunta 4 5. Senioritoimikunta 5

Lisätiedot

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio Budokwai ry Karate Junioritoiminnan kriteerit ja toimintalinja 2016 2018 Sisällysluettelo 1. Seuran nuorisotoiminta 3 2. Seuratoiminnan visio 3 3. Eettiset linjaukset 4 4. Toiminnan tavoitteet 5 5. Käytännön

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku

KANKAISTEN GOLF ry Masku KANKAISTEN GOLF ry Masku 27.01.2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Seuran toiminta tapahtuu toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien vetäjät ovat hallituksen jäseniä. Toimikunnille annetaan omat

Lisätiedot

Seurakirje. Golfliitto muuttaa ! Hyvää uutta vuotta Golfliitosta!

Seurakirje. Golfliitto muuttaa ! Hyvää uutta vuotta Golfliitosta! Seurakirje Hyvää uutta vuotta Golfliitosta! Uusi vuosi 2018 tuo mukanaan muutoksia Golfliitossakin. Tällä kertaa ihan kirjaimellisestikin, sillä toimistomme muuttaa torstaina 25.1. Pasilasta Pitäjänmäkeen

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminta

LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminta LIIKENNEVALOT Golfseuran nuorisotoiminta Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi. Tavoitteena on nostaa nuorisotoiminnan eri ulottuvuuksia esiin ja auttaa

Lisätiedot

Kanavagolf Strategia 2020. Kanavagolf Vääksy Oy

Kanavagolf Strategia 2020. Kanavagolf Vääksy Oy Kanavagolf Strategia 2020 Kanavagolf Vääksy Oy Vahvuudet Pelattava, kehityskelpoinen ja hyväkuntoinen kenttä Par 3 kenttä Tiivis kokonaisuus (klubi, harjoitusalueet, pysäköinti) Talous kunnossa Osaavat

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET

LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET LOKAKUUN 2014 SEURATIEDOTTEESSA: GOLFLIITON JÄSENSEUROISSA 142 757 GOLFARIA OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET 2014-2015 GREEN CARD SUORITUSTEN REKISTERÖINTI PELAAJA ENSIN PELAAJATYYTYVÄISYYSTYÖKALU ALUEKIERROKSEN

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Yleistä Toimintavuoden 2017 jälkeen jäsenmäärä on 797. Kuluneen kauden positiivisia uutisia ovat kentän hyvä kunto ja jäsenmäärän kasvu edelliseen kauteen verrattuna. Juniori-,

Lisätiedot

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet).

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet). TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2012 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Golfyhteisömme toimintaa on viimeisen kahden vuoden ajan ohjannut vuoden 2015 lopulla hyväksytty strategia, joka ulottuu vuoteen 2020 asti. Toimintasuunnitelmat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2011 GOLF TALMA RY Golf Talman ry:n 2020 strategia hyväksyttiin syksyllä 2010. Tuleva kausi on siis ensimmäinen kausi kun uutta strategiaa jalkautetaan. GOLF TALMA ry:n tavoite 2020

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 WGCC ry Nuorisotoimikunta 02.12.2014 WG&CC: Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Organisointi... 3 Nuorisotoimikunta...

Lisätiedot

TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015. Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö. TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki

TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015. Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö. TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki TAWAST GOLF RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Visio: Tawast Golf on Tiilaakson halutuin golfyhteisö TAWAST GOLF 2015 Klubi, kaverit ja seurahenki Aktiivista seuratoimintaa upealla golfkentällä ja golfklubilla.

Lisätiedot

Seurafoorumi Tampere

Seurafoorumi Tampere Seurafoorumi 2018 Tampere 25.-26.7.2018 Ohjelma Keskiviikko 25.7. klo 12.00 seminaarin avaus klo 12.15 Tennisliiton ajankohtaiskatsaus klo 13.15 Tennisliiton jäsenmaksu-uudistus klo 13.45 antidopingtyö

Lisätiedot

Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle

Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle 1 Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2008-2009 1 Yleistä Keilaklubi Courun Colaajat ry on keilailuharrastuksen ja keilailun kilpailutoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen erikoistunut

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry

Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 12.12.2012 WG&CC: Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2013 (Versio 1.0) 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Organisointi...

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE TAMMI-/HELMIKUU 2013 TAMMI-/HELMIKUU 2013 TÄSSÄ SEURATIEDOTTEESSA: Uusi henkilö Golfliiton toimistolla Golflehden Kansallinen Golfviikko 3-9.6.2013 Jäsenkortin käyttöohje

Lisätiedot

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI Toiminnasta vastaa juniori- ja valmennustoimikunta jonka edustaja toimii hallituksessa. 1.2. JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan

Lisätiedot

Syyskokous 14.11.2013. Hyvinkään Golf r.y:n. Hyvinkään Golf r.y.

Syyskokous 14.11.2013. Hyvinkään Golf r.y:n. Hyvinkään Golf r.y. Hyvinkään Golf r.y:n Syyskokous 14.11.2013 Hyvinkään Golf r.y:n syyskokous 14.11.2013 klubitiloissa Toimintasuunnitelmat vuodelle 2014 1 KILPAILUTOIMKUNTA Santtu Eskola, pj Harri Andersson Jouni Eloranta

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2011 SEURATIEDOTE / TOUKOKUU 2011 SEURATASOITUKSEN (HCP 37-54) LASKEMINEN PAR 3 -KENTÄLLÄ Golfliiton hallitus on päättänyt, että seurat voivat halutessaan hyväksyä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017 Wiurila Golf & Country Club ry. Hallitus

Toimintasuunnitelma 2017 Wiurila Golf & Country Club ry. Hallitus Toimintasuunnitelma 2017 Wiurila Golf & Country Club ry Hallitus 18.1.201 7 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 2. HALLINTO... 3 3. TALOUS... 3 4. TASOITUSTOIMIKUNTA... 3 5. TIEDOTUSTOIMIKUNTA... 3 6. KLUBITOIMIKUNTA...

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1. Yleistä Vuoden 2018 tärkeimpinä toiminnallisina asioita on seuran jäsenmäärän kasvattaminen, kurssi- ja kilpailutoiminnan jatkuvuus

Lisätiedot

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6 Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2/6 Sisällysluettelo 1. VUODEN 2016 PÄÄTAVOITTEET...

Lisätiedot

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 NORDCENTER Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 Vanhempainilta 14.5. agenda Nordcenterin nuorisotoiminnan tavoitteet ja toimintaperiaatteet / Johanna Maula Tie kilpagolfryhmiin / Tommi Stude Kesän golftoiminta

Lisätiedot