The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay."

Transkriptio

1

2 The best way to predict the future is to invent it Alan Kay.

3

4 Machine condition Olemme täysin sitoutuneet pitämään laitteesi toimintakunnossa, 24/7. Get an instant field diagnosis, analyse when required.

5 monitoring tuottavaan kunnossapitoon Kaikkiin tuotanto- ja käyttöympäristöihin ajattele kunnossapitoa, ajattele tuottavuutta. Yli 40 vuoden kokemus ja maailmanlaajuinen läheinen yhteistyö käyttäjiemme kanssa antavat SPM:lle mahdollisuuden esitellä vertaansa vailla olevan innovaation ennakoivaa kunnossapitoa varten. Leonova Infinity merkitsee ratkaisevaa edistysaskelta koneiden kunnonvalvonnassa. ö ainutlaatuiset laitediagnostiikkatoiminnot ö tarkkuuslaserlinjaus ja tasapainoitus ö valitse tarpeitasi vastaava lähestymistapa ö optimaalinen ergonominen muotoilu ö vertaansa vailla olevat taloudelliset vaihtoehdot SPM:n organisaatio ja tieto-taito lisäävät tuotantolaitteistosi käytettävyyttä ja tuottavuutta. Tiedämme, että toimit erityisolosuhteissa. Siksi liitimme Leonova Infinityyn laajan valikoiman toimintoja, kehitimme uuden kunnonvalvonnan rahoitusjärjestelmän valintapäätöksen jätämme sinulle. Tee Leonova Infinitystä täydellinen työkalusi.

6 Technical Vihreä merkitsee hyvää, punainen huonoa, keltainen varhaista varoitusta. "High-tech" tarkoittaa helppoa. Ennakoivan kunnossapidon tukipilarina on kaksi johtavaa hyvin testattua tekniikkaa, joita käytetään ongelmapisteiden tunnistamiseen. Laajakaistainen tärinärasituksen valvonta ISO-standardien mukaan tuottaa diagnoosin koneen yleiskunnosta. Iskusysäysvalvonta SPM -menetelmän avulla antaa varhaisen varoituksen laakerin kunnon huonontumisesta, joka on yleisin konevikojen syy. Tärinärasitus ja FFT-spektri Leonova mittaa värähtelyn nopeutta, kiihtyvyyttä ja poikkeamaa uusien ISO standardien mukaan ja siinä on valintavalikkot kaikista määritetyistä koneluokista ja niiden hälytysrajaarvoista. RMS-värähtelylukemien lisäksi Leonova näyttää FFT-spektrin, josta voit vaivatta tunnistaa epätasapainon, virheellisen linjauksen ja rakenteelliste heikkouksien oireet. True SPM Method-menetelmä SPM:n iskusysäysmenetelmä on ainoa menestyksellinen valvontatekniikka, joka on erikoistunut vierintälaakereihin. Se antaa tarkkaa tietoa laakeripintojen mekaanisesta kunnosta ja voitelun tilasta laakerin koko käyttöiän ajan. Asennusvirheet ja huono voitelu, jotka ovat monien laakerivikojen perussyy, havaitaan vaivatta.

7 solutions kaikkiin tilanteisiin Kontaktivapaa mittauspistetunnistus varustettuna SPM:n patentoidulla CondID muistisirulla. Käytä sopivinta kunnonvalvontatekniikkaa Leonova Infinitystä löydät kaikki tarvitsemasi. Värähtelyanalyys EVAM antaa esiohjelmoidut arviointimallit ja yhdeksän värähtelyparametriä, mukaan lukien krest, kurtosis ja skewness. FFT-analyysi tuottaa viivan spektrin, Hz:iin saakka, voit käyttää true zoomia ja verhokäyräanalyysiä. Valikko-ohjatut vikaoireet korostavat spektriss vastaavat taajuusviivat ja antavat vikaoireista trendin. SPM Spectrum Tämä ainutlaatuinen ominaisuus on tehokas työkalu yksityiskohtaista laakerikunnon analyysiä varten. SPM iskusysäysanturilta tulevalle signaalille suoritataan FFT-analyysi. Analyysi tuottaa spektrin, jota verrataan laakerin osien pyörimistaajuuksiin. Se pystyy lisäksi analysoimaan muita jaksottaisia iskun lähteitä kuten hammaspyörävauriota. Ratakäyräanalyysi Samanaikainen värähtelymittaus kahdella kanavalla antaa kaikille liukulaakeroiduille koneille tarkan käyrän akselin pyörimiskeskiön liikkeistä. Rakenteen resonanssit Käynnistys-/pysäytysajo sekä koputustestimittaukset ovat työkaluja joilla etsit resonansseja. Ne osoittavat koneen rungon resonassivärähtelyt ja sen käyttäytymisen kriittisillä nopeuksilla. CondID Tunnistesiruissa on perustiedot ja edellinen mittaustulos, joilla Leonova ohjelmoidaan automaattisesti. CondID :llä on kolminkertainen tietosuojaus salasanojen ja avaimien kautta.

8 Your Valitse oma värityksesi. moon grey jupiter blue Automaattinen taustavalo Interaktiivinen TFT kosketusvärinäyttö RS-232 ja USB tiedonsiirtoväylät RF lähetinvastaanotin kontaktivapaata mittauspistetunnistusta varten, luku- ja kirjoitustoiminnot CondID tunnistesirujen yhteydessä Paino 580 g Pikatoimintonäppäimet Yhdellä kädellä operointi, oikea tai vasen Älykäs paristojen uudelleen latauksen näyttö Li-Ioni-paristo vähintään 8 tunnin normaalikäyttöä varten Lataa tuhansia mittauspisteitä Historiatiedot aina 100 mittaustuloksesta ja kommentista mittauspistettä kohden Grafiikkanäyttöasteikot aika- ja mittakaavamuutoksella Windows CE-alusta 400 MHz Intel XScale prosessori 64 MB RAM, 32 MB Flash, laajennettavissa 4 Gigabittiin saakka Kokeile uusia toimintoja. Leonova on kevyt, vaivaton käsitellä ja yksinkertainen käyttää. Valikko-ohjauksen alaisuudessa valitset Leonova toiminnot näppäimistön tai kosketusnäytön avulla. Nopea prosessori ja suuri muisti tekevät tiedon tallentamisen tehokkaammaksi kuin koskaan aiemmin. Lataa Leonova PC:ltä, seuraavaksi yksinkertaisesti mittaat ja tallennat. Kaikki syöttötiedot on esiohjelmoitu. Saat välittömän kuntoarvion asteikolla vihreä keltainen punainen.

9 requirements määrittävät rajat Värähtelyn aikatasosignaali 40 khz:iin saakka Jopa viivan FFT-spektri Verhokäyrä, todenmukainen mittakaavan muutos [ zoomaus ], aikasynkronoitu mittaus Esiohjelmoidut vikaoireet spektrianalyysiä varten Vesiputousnäyttö, vikaoireiden korostus ja tosiaikapektri Bode ja Nyqvist diagrammit Huippuarvon jäljittäminen, kuulokkeet Kielen valinta Automaattinen anturilinjatesti Kuntoarviointi LED:it vihreä keltainen punainen Kolmen parametrin samanaikainen rekisteröinti aina 50 tuntiin asti Kahden värähtelykanavan samanaikainen mittaus Keskiarvolaskostus Värähtelyspektrin yksikkö Hz, Kerrannainen tai CPM Hyväksyy IEPE-standardin mukaiset värähtelyanturit

10 Sophisticated Vaakatason viivalaseri ja suuri pystytason kohdeikkuna tarkkuuslinjaus LineLazerilla. Vauriosyiden poistaminen on todellista ennakoivaa kunnossapitoa. Huonosti linjattu tai tasapainotettu kone käyttää paljon energiaa ja kuluttaa itsensä loppuun nopeasti. Älä salli liiallista meteliä, tärinää tai rikkoutumisalttiutta. Leonova on edistyksellinen kunnossapidon työväline nopeaan ja helppoon linjaukseen ja tasapainotukseen. Akseleiden tarkkuuslinjaus Leonova käyttää erikoislasertekniikkaa koneiden vaakatason ja pystytason linjaukseen. LineLazer varusteet sisältävät laseryksiköt ja kiinnikkeet. Käyttämällä vaakatasossa levitettyä lasersädettä yhdessä 37 mm korkean pystyilmaisimen (PSD) kanssa on hienosäätö tarpeetonta. Lasersäde on moduloitu ja näin se erottuu automaattisesti muista valolähteistä, jotka eivät pääse häiritsemään mittauksia. Tiedonsiirto ilmaisimien välillä on langaton, vain toinen yksiköistä liitetään kaapelilla Leonovaan. Ilmaisimissa on sisäänrakennettuna kaksoistarkennettu kaltevuuden mittaus, joka mittaa akselin liikekulman koko ajan. Tämä sallii täysautomaattisen mittauksen, akselia tarvitsee liikuttaa selvästi alle puoli kierrosta. Graafinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää linjaustyövaiheiden läpi, tämä takaa erinomaiset tulokset. Pystysuunnan säädöt suoritat SPM:n tarkkuussäätölevyillä.

11 tools Ennakoivaan kunnossapitoon Tasapainotus käyttöpaikalla säästää energiaa ja lisää koneen käyttöaikaa. D y n a a m i n e n t a s a p a i n o t u s Nykyaikaisten vakiomenetelmien avulla on yhden tai kahden tason roottoreiden tasapainotus helppo tehdä Leonovalla. Kuten koneiden linjaustoiminto, ovat myös nämä saatavana rajattuun tai rajoittamattomaan käyttöön. Voit käyttää perinteistä neljän ajon tai kahden ajon menetelmää aikasykronisissa mittauksissa, liittämällä kierronopeusanturin Leonovaan. Helppo käyttää Leonovan tukitoiminnot helpottavat tasapainotuksen suorittamista kentällä. Se tallentaa tuloksen, joka sallii uudelleen tasapainotuksen konetta pysäyttämättä koepainojen kiinnittämisen ajaksi. Alustava värähtelymittaus spektrianalyysillä osoittaa selvästi epätasapainon ja sen vakavuuden. Tästä näet tasapainotuksen tarpeen, minkä tarvitset onnistuneen tasapainotustuloksen saavuttamiseksi. Ominaisuudet ja edut Leonova laskee tarvittavan koepainon ja ehdottaa epätasapainon korjaamiseen useita vaihtoehtoja. Korjauspaino, koepainolla tai ilman, voidaan siirtää säteellä tai jakaa roottorin kahden osan välillä. Painon poistamiseksi lasketaan porausreiän syvyys eri materiaaleille. Korjauspainon sijainti annetaan kulmana tai etäisyytenä mitattuna roottorin kehällä. Kaikki roottorin korjauspainot voi laskea korvattavaksi yhdellä painolla. Kaikilla menetelmillä suoritetaan tarkastusajo tasapainotustuloksen varmistamiseksi, tuloksen voit tallentaa tiedostoon tulevia tarkastuksia varten.

12 Pay for performance optimaalinen taloudellisuus Käytä mittaustiliä tilaa lisää mittauksia kun tarvitset. Mittauslaitteet, koulutus ja mittaaminen maksavat käyttökunnonseurannassa. Leonova antaa sinulle mahdollisuuden vapaasti valita sopivat mittaustoiminnot ja miten maksat niiden käytöstä. Toiminnot Alustana on dataloggeri joka mittaa nopeutta, lämpötilaa, ja värähtelyjä ISO 2372 mukaan. Se toimii Condmaster Novan kanssa ja hyväksyy myös käsin annetut alkuasetukset. Lisää mikä tahansa toiminto listalta ja rakenna mittauslaite, joka parhaiten vastaa vaatimuksiasi. Lisätoimintoja voit hankkia paketteina tai yksittäin, ne toimitetaan päivitystiedostoina. Laajenna harkiten ja jaksota henkilökunnan koulutus. Käyttö Muuta suurin osa investoinneista käyttökustannuksiksi ostamalla mittauskrediittejä rajattoman käytön sijaan. Perustoiminnot ovat aina ilmaisia, kun taas käyttökunnonmittaukset maksavat muutaman kreditin riippuen menetelmästä. Leonova seuraa kulutusta ja antaa kaksi varoitusta, ennen kuin tankki on melkein tyhjä, ja siirtyy sen jälkeen varatankille.

13 asianmukaisella tekniikalla Osta lisätoimintoja tarpeen mukaan tuotot ensin, laajennus myöhemmin. Yhteensopiva Condmaster Novan kanssa Mittauspistetunnistu CondID Nopeus- ja lämpötilamittaukset Analogiasignaalit, virta ja jännite Jatkuva tallennus, tarkastuspisteet Kokonaistaso RMS värähtely, ISO 2372 mukaan Iskusysäysmenetelmä Kokonaistaso RMS värähtelyspektrillä, ISO mukaan FFT vikaoireilla SPM Spectrum Voitelutilananalyysi EVAM arvioitu värähtelyanalyysi Jatkuva mittaus Yhden ja kahden tason tasapainotus Kokonaistaso RMS värähtelyspektrillä, ISO mukaan LineLazer akselilinjaus Ratakäyräanalyysi Kahden kanavan samanaikainen värähtelymittaus Käynnistys-/Pysäytysajo, Koputustesti Laajennettu taajuusalue ja erottelu Laajennettu muisti Platform Frontliner Analyser Balancer Aligner Options

14 Powerful software täydelliseen yleiskuvaan ja hallintaan Asiantuntijatiedot hyppysissäsi paikan päällä tai missä tahansa maailmassa. Leonova on osa meidän sitoutumistamme kustannustehokkaaseen ennakoivaan koneiden kunnossapitoon. Condmaster Nova tarjoaa täydellisen ohjelmaperustan, SPM voi tarjota käytännölliset ratkaisut käyttökunnon seurantaan, jotka sopivat käyttöympäristöösi ja sovellutukseesi. Condmaster Nova Ohjelma hyväksyy tietoja kaikista SPM:n käyttökunnon valvontajärjestelmistä, sekä käsimittarista että On-line järjestelmistä. Moduuli-rakenteensa ansiosta, sen voi sijoittaa tehokkaasti ja edullisesti haluamaasi PC-konekantaan. Se tukee kaikkia ennakkohuollon aktiviteettejä: aikasuunnittelu, graafiset trendit, tilastot ja raportit. Tiedonsiirto muihin kunnossapidon ohjelmiin, yhteys Internetin kautta ja hälytykset sähköpostitse ja SMS tekstiviesteinä ovat lisätoimintoja. Condmaster Nova sisältää kattavan laakeriluettelon sekä arviointimallit iskusysäys-, värähtelyja voiteluanalyysiä varten. Esi-ohjelmoidut oireet helpottavat konevikojen taajuuksien löytymistä värähtelyspektristä. Vihreä keltainen punainen arviointiasteikko kaikilla seurantatasoilla, antaa nopean yleiskatsauksen kaikista seurannassa olevista laitteista, laitoksesta yksittäiseen mittauspisteeseen I SPM Instrument AB ISO 9001:2000 certified. Technical data are subject to change without notice.

15 Knowledge is power.

16 SPM Instrument AB

Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Analysaattori A30 ja Condmaster Pro]

Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Analysaattori A30 ja Condmaster Pro] Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Analysaattori A30 ja Condmaster Pro] Suunnitelmallinen kunnonvalvonta kustannukset kuriin Vältä suunnittelemattomat seisokit Valvo kriittiset laitteet Aikainen

Lisätiedot

Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Testeri T30 ja Condmaster Pro]

Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Testeri T30 ja Condmaster Pro] Kehittynyt Koneiden käyttökunnon seuranta [Testeri T30 ja Condmaster Pro] Suunnitelmallinen kunnonvalvonta kustannukset kuriin Vältä suunnittelemattomat seisokit Valvo kriittiset laitteet Aikainen varoitus

Lisätiedot

POR TA BLE EFFICIENC Y

POR TA BLE EFFICIENC Y PORTABLE EFFICIENCY condition monitoring in a league of its own em er ald \ em(ə)rəld\ Member of the beryll family of minerals and the most famous and valuable green gemstone. The name Leonova Emerald

Lisätiedot

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com PORTABLE INTELLIGENCE condition monitoring in a league of its own di a mond \ dī-(ə-)mənd\ The hardest naturally occurring substance known;

Lisätiedot

KUNNONVALVONNAN ASIANTUNTEMUSTA JOKA TEOLLISUUDEN ALALLE

KUNNONVALVONNAN ASIANTUNTEMUSTA JOKA TEOLLISUUDEN ALALLE KUNNONVALVONNAN ASIANTUNTEMUSTA JOKA TEOLLISUUDEN ALALLE ENNAKOIVAN KUNNOSSAPIDON KANNETTAVIA JA ONLINE RATKAISUJA ENSILUOKKAINEN VÄRÄHTELYANALYYSI VAIHTEIDEN JA LAAKEREIDEN VALVONTA your reliable partner

Lisätiedot

Samurai helppokäyttöinen ohjelma melun ja värähtelyjen mittauksiin

Samurai helppokäyttöinen ohjelma melun ja värähtelyjen mittauksiin Samurai helppokäyttöinen ohjelma melun ja värähtelyjen mittauksiin SAMURAI on SINUS Messtechnik GmbH:n uusin ohjelmisto melun ja tärinän mittauksiin ja reaaliaikaiseen analysointiin. Tiedonkeruulaitteena

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910 It is wiser to find out than to suppose Mark Twain, 1835-1910 Online Intelligence Älykästä kunnonvalvontaa Intellinova on kunnonvalvontajärjestelmä, jossa yhdistyvät jo käytössä olevat, hyväksi todetut

Lisätiedot

VIBXPERT II Värähtelymittari & analysaattori

VIBXPERT II Värähtelymittari & analysaattori VIBXPERT II Värähtelymittari & analysaattori Nopea tiedonkeruu Monipuoliset diagnostiikkatyökalut Helppokäyttöinen Kuusi kansainvälistä palkintoa PRÜFTECHNIK perustuu innovatiiviseen ja todistettuun teknologiaan

Lisätiedot

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi Täysautomaattinen tasapainotuskone 3 D-laserteknologialla Mikä on GEODYNA 6800 OPTIMA geodyna 6800 optima on täysautomaattinen pyörän tasapainotuskone

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Sisältö Pyörivien koneiden linjauskoulutus... 3 Värähtelymittaus ja analysointi...

Lisätiedot

RVS-TECNOLOGYN KOKEILU HAMMASVAIHTEESSA

RVS-TECNOLOGYN KOKEILU HAMMASVAIHTEESSA RAPORTTI 1 (8) RVS-TECNOLOGYN KOKEILU HAMMASVAIHTEESSA 1. Yleistä Kokeilukohteena oli koulutuskäytössä oleva yksiportainen vinohampainen hammasvaihde, jonka välityssuhde on 2.7 Vaihdetta kuormitettiin

Lisätiedot

PROJECT X. 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä

PROJECT X. 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä PROJECT X 2D tarkastuksen standardi Mittausteknologian edelläkävijä 2-dimensioinen kameramittausjärjestelmä Project X.. 2D mittauksen standardi Project X on erilainen. Siinä on otettu käyttöön aivan uusi,

Lisätiedot

TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA

TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat trukit Kunnossapito Työstökonehuolto ETÄPALVELUT TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA TIEDÄTKÖ KUINKA TEHOKKAASTI

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS Sisältö 1. TEKNISET TIEDOT... 2 2. KUVAUS... 3 3. KÄYTTÖ... 4 4. LIITÄNTÄ... 5 5. VIAN ETSINTÄ... 6 6. VALMISTAJA... 6 VIM-M2 FI.docx 2006-03-01 / BL 1(6) 1. TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit Digitaaliset Fluke 170 -sarjan yleismittarit ovat alan ammattilaisten luottolaitteet sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien vianhakuun

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

XRS sauvalukija emerkeille

XRS sauvalukija emerkeille XRS sauvalukija emerkeille Sisältö - Tru-Test XRS sauvalukija - Tuotetiedot - Avainominaisuudet: Visuaalisen korvanumeron näyttö - Avainominaisuudet : Tiedon syöttö/keruu eläimille - Avainominaisuudet

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

GlucoNavii DMS ohjelma

GlucoNavii DMS ohjelma GlucoNavii DMS ohjelma Asennus: Lataa ohjelma osoitteesta www.ekoweb.fi => Tuki Vieritä sivua hieman alaspäin kunnes näet alla olevan kuvan. Tiedosto on exe-päätteinen, joten virustorjuntaohjelmistosi

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

Digitaaliset kellokytkimet, cronotec

Digitaaliset kellokytkimet, cronotec Digitaaliset kellokytkimet, cronotec - mahdollisuus tallentaa kytkentäohjelma mukana toimitettavalle ohjelmointiavaimelle EG005 (ei EG103B/EG203B) - yksinkertainen poikkeusohjelmien aktivointi: ohjelmointiavaimen

Lisätiedot

Selvitysraportti. MySQL serverin asennus Windows ympäristöön

Selvitysraportti. MySQL serverin asennus Windows ympäristöön Selvitysraportti MySQL serverin asennus Windows ympäristöön IIO30200 / Jouni Huotari Arto Sorsa / F3900 CREATIVE COMMONS LISENSOITU http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/1.0/fi/ 26.4.2010 1 SISÄLTÖ

Lisätiedot

Luku 7 Uusien Mallien Tiedostot

Luku 7 Uusien Mallien Tiedostot Luku 7 Uusien Mallien Tiedostot Kaikki ZoomTextin asetukset voidaan tallentaa ja palauttaa käyttämällä mallitiedostoja. Mallitiedostot kontrolloivat kaikkia ZoomTextin toimintoja mukaan lukien suurennustasot,

Lisätiedot

...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä.

...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä. ...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä. elposti ja nopeasti pystytettävä rakenne suuri saumaton kuvapinta saatavana läes rajattomasti kokoja ja muotoja patentoitu runkorakenne, elinikäinen takuu Helposti

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

IR-lämpömittarityypit

IR-lämpömittarityypit IR-lämpömittarityypit Kokonaissäteilypyrometrit Laaja aallonpituusalue (esim. 1-100 µm) häiriöaltis Hidas (vaste 1-3 s) Osittaissäteilypyrometrit Kapea aallonpituusalue (esim. 0,5-1,1 µm) vähemmän häiriöaltis

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi LATAA ILMAINEN milwaukeetool.fi VARASTOINVENTAARION HALLINTA ONE-KEY antaa sinulle täydellisen katsauksen varastoinventaarioosi huolimatta siitä, oletko työmaalla vai toimistolla. Mitkä työkalut ovat työmaalla

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V1.1-V1.3 5.10.2007 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V1.1-V1.3 5.10.2007 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V1.1-V1.3 5.10.2007 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE 7700 SARJA Geodyna 7700 sarja on uusi virstanpylväs tasapainotuskoneille, joilta vaaditaan suuria volyymejä. Laaja kosketusnäyttö Helppokäyttöinen Vankkarakenteinen

Lisätiedot

Käyttö hiirellä. Keskipainike (rulla) Panoroi. Napsautus + veto. Näkymän keskittäminen. Kaksoisnapsautus. Pikavalikko. Työkalukäyttö.

Käyttö hiirellä. Keskipainike (rulla) Panoroi. Napsautus + veto. Näkymän keskittäminen. Kaksoisnapsautus. Pikavalikko. Työkalukäyttö. BLUEBEAM REVU PIKANÄPPÄIMET Käyttö hiirellä Keskipainike (rulla) Panoroi Näkymän keskittäminen Napsautus + veto Kaksoisnapsautus Ykköspainike Kakkospainike Työkalukäyttö Napsautus Pikavalikko Napsautus

Lisätiedot

FOTONETTI BOOK CREATOR

FOTONETTI BOOK CREATOR F O T O N E T T I O Y FOTONETTI BOOK CREATOR 6 2012 Kemintie 6 95420 Tornio puhelin: 050-555 6500 pro/kirja: 050-555 6580 www.fotonetti.fi Ohjelman asentaminen 1 Hae ohjelma koneellesi osoitteesta http://www.fotonetti.fi/kuvakirjatilaa

Lisätiedot

IR-lämpömittarityypit

IR-lämpömittarityypit IR-lämpömittarityypit Kokonaissäteilypyrometrit Laaja aallonpituusalue (esim. 1-100 µm) häiriöaltis Hidas (vaste 1-3 s) Osittaissäteilypyrometrit Kapea aallonpituusalue (esim. 0,5-1,1 µm) vähemmän häiriöaltis

Lisätiedot

Todellinen 3D-ohjauksensuuntauslaite

Todellinen 3D-ohjauksensuuntauslaite geoliner 680 ja geoliner 780 Huipputarkka Kaikki ajoneuvojen säätöarvot tulevat suoraan autovalmistajilta ja ovat tarkkoja ja luotettavia. Kehittynyt kamerajärjestelmä on erittäin tarkka ja takaa luotettavan

Lisätiedot

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy

Robotti Takymetri. Zoom90 Motorisoitu Sarja. Esitys /Matti Leinonen Geolaser Oy Robotti Takymetri Zoom90 Motorisoitu Sarja Esitys 16.3.2016/Matti Leinonen Geolaser Oy Esittely Takymetri Laite Ohjelmisto Varusteet Paketit GeoMax Työkalut Mittausohjelmat Muu materiaali Zoom90 Laite

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Tiedonkeruu ja analysointi

Tiedonkeruu ja analysointi Tiedonkeruu ja analysointi ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines Raine Viitala 30.9.2015 ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines Mitataan dynaamista käyttäytymistä -> nopeuden funktiona Puhtaat

Lisätiedot

Metos IoLiving. Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä.

Metos IoLiving. Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä. Metos IoLiving Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä helpottamaan keittiön työtäsi vaivatonta elintarviketurvallisuuden omavalvontaa varmistamisessa www.metos.com Metos IoLiving Helposti heti käyttöön

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951LTE

Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951LTE Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951LTE Käyttöohje Finnsat Oy Yrittäjäntie 15 60100 Seinäjoki 020 7420 100 Sisällysluettelo 1. Yleistä tietoa... 2 2. Liitännät ja toiminnat... 3 3. Painikkeet... 4 4. Vahvistimen

Lisätiedot

Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä UUSI TEKNOLOGIA VAHINKOJEN TORJUNTA ERITTÄIN TARKKA TURVALLISUUS Uusi 3M Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä HELPPOA KUIN PUHELIMEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

VIBGUARD Kehittynyttä kunnonvalvontaa

VIBGUARD Kehittynyttä kunnonvalvontaa VIBGUARD Kehittynyttä kunnonvalvontaa nopea synkroninen luotettava VIBGUARD se luotettava järjestelmä Uuden sukupolven kehittynyttä kunnonvalvontaa PRÜFTECHNIK arvostaa turvallisuutta! VIB- GUARD on kunnossapidon

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Äänitason mittarit tuoteseloste

Äänitason mittarit tuoteseloste Äänitason mittarit tuoteseloste Yleistä Mitä on optimus Optimus on Cirrus Researchin uusi äänitasomittarisarja, joka perustuu digitaalitekniikkaan ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Tämä mahdollistaa

Lisätiedot

Mobile World Communications Oy SIRETTA SNYPER 3G. Käyttöönotto-ohje

Mobile World Communications Oy SIRETTA SNYPER 3G. Käyttöönotto-ohje Mobile World Communications Oy SIRETTA SNYPER 3G Käyttöönotto-ohje SNYPER 3G Signaalinvoimakkuuden mittauslaite YLEISTÄ LAITTEESTA SNYPER on matkapuhelinverkon signaalinvoimakkuuden mittalaite 2G- ja 3G-verkoille.

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Käyttöohje

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Käyttöohje WBelectronics Infinity USB Phoenix - Käyttöohje Johdanto Laitteen asentaminen Onneksi olkoon Infinity USB Phoenix -laitteen hankinnasta! Infinity kytketään toimintaan kolmessa vaiheessa: 1) Asenna laite

Lisätiedot

Koesuunnitelma. ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines. Raine Viitala

Koesuunnitelma. ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines. Raine Viitala Koesuunnitelma ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines Raine Viitala ViDRoM Virtual Design of Rotating Machines Mitataan dynaamista käyttäytymistä -> nopeuden funktiona Puhtaat laakerit, kolmikulmaiset

Lisätiedot

Sähköiset koestimet 22

Sähköiset koestimet 22 22 Sähköiset koestimet SÄHKÖISET KOESTIMET TALO- JA SÄHKÖTEKNIIKKA Oikea sähköinen koestin joka käyttöön Johdanto tarjoaa yleiskuvan sähköisistä koestintyypeistä ja niiden käyttöalueista. Käyttöalueet

Lisätiedot

Linuxissa uusi elämä 1

Linuxissa uusi elämä 1 17.06.19 Linuxissa uusi elämä 1 Linux on hyvä vaihtoehto Windowsille Uusiin tai vanhempiin tietokoneisiin Miksi käyttäisin Linuxia Tekniikan Maailman Linux vinkki Siirtyisinkö Linuxiin? 17.06.19 Linuxissa

Lisätiedot

Turvasaranakytkin SHS3

Turvasaranakytkin SHS3 Turva Turvarajakytkimet Turvasaranakytkimet Turvasaranakytkin SHS3 Turvallinen, erittäin vaikea ohittaa Koskettimet: vakiona 2 NC+1 NO tai 2 NC Kytkentäpiste säädettävissä 0-270 Toiminta Bernstein SHS3-turvasaranakytkimessä

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit

Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit Fluken uusi 370 FC -sarja (376 FC, 375 FC ja 374 FC) tekee vianhausta entistä tehokkaampaa. iflex -lenkkivirtapihti helpottaa

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Metos IoLiving. Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä.

Metos IoLiving. Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä. Metos IoLiving Kattava lämpötilanseurantajärjestelmä helpottamaan keittiön työtäsi vaivatonta elintarviketurvallisuuden omavalvontaa varmistamisessa www.metos.com Metos IoLiving Helposti heti käyttöön

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951. Anvia TV Oy Rengastie Seinäjoki

Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951. Anvia TV Oy Rengastie Seinäjoki Ohjelmoitava päävahvistin WWK-951 Käyttöohje Anvia TV Oy Rengastie 10 60100 Seinäjoki 020 7420 100 Sisällysluettelo 1. Yleistä tietoa... 2 2. Liitännät ja toiminnat... 3 3. Painikkeet... 3 3. Painikkeet...

Lisätiedot

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla kaikki on linjassa Optiikan laatu vaikuttaa merkittävästi

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Garmin GPSmap 60CSx -laite

Garmin GPSmap 60CSx -laite Garmin GPSmap 60CSx -laite GPS koulutus 20.6.2007 PAIKKATIETOPAJA -hanke Näppäimet ja laitteen osat Power - virta päälle/pois, taustavalon säätö Keinunäppäin valitse vaihtoehtoja / kenttiä, syötä tietoja,

Lisätiedot

Sähkölämmityssäädin. 50A x 1-vaihe / 3-vaihe Puolijohderele Kaksi lämpötila-anturituloa ATEX lämpötilanrajoitin

Sähkölämmityssäädin. 50A x 1-vaihe / 3-vaihe Puolijohderele Kaksi lämpötila-anturituloa ATEX lämpötilanrajoitin Sähkölämmityssäädin 50A x 1-vaihe / 3-vaihe Puolijohderele Kaksi lämpötila-anturituloa ATEX lämpötilanrajoitin Valmistajan tervehdys BlueTrace on innovatiivinen ja monikäyttöinen sähkölämmityssäädin. Se

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Webforum. Version 16.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty:

Webforum. Version 16.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: Webforum Version 16.3 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2016-09-26 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Aloita-sivu... 5 Uusi kalenteri... 5 Dokumentit... 6 Tarkastus ja hyväksyminen viimeistellään

Lisätiedot

Register your product and get support at. HP8117. Käyttöopas

Register your product and get support at.   HP8117. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Käyttöopas a b Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja rekisteröi

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

2020 Fusion. What s New in Version 6? What s New in Version 6? 1 of Fusion

2020 Fusion. What s New in Version 6? What s New in Version 6? 1 of Fusion 2020 Fusion What s New in Version 6? What s New in Version 6? 1 of 17 2020 Fusion Uusi 2020 Fusion 6 nopeuttaa ja helpottaa työskentelyäsi: Täysin uudistettu renderöinti Useiden tuotteiden muokkaus samalla

Lisätiedot

Keskipainike (rulla)

Keskipainike (rulla) Pikanäppäimet Käyttö hiirellä Keskipainike (rulla) Panoroi Näkymän keskittäminen Napsautus + veto Kaksoisnapsautus Ykköspainike Kakkospainike Työkalukäyttö Napsautus Pikavalikko Napsautus Panoroi Napsautus

Lisätiedot

MoveSole StepLab. Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä

MoveSole StepLab. Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä MoveSole StepLab Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä Liikkumista mittaava mobiili mittausjärjestelmä MoveSole StepLab koostuu langattomasti toisissaan yhteydessä olevista MoveSole-mittauspohjallisista

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Selkosanakirja sdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmq. Tietokoneet. wertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 1.4.

Selkosanakirja sdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmq. Tietokoneet. wertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 1.4. qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghj klöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwerty uiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxc vbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåa Selkosanakirja

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY Lue käyttöohje ennen vaunun käyttöönottoa! Sisällys 1. Johdanto 2. Erittely 3. Varoitukset ja turvaohjeet 4. Haarukkavaunun käyttäminen 4.1 Käyttö 4.2 Näytön toiminnot

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Ainutlaatuinen, himmennystoiminnolla varustettu langaton yleisvastaanotin esimerkiksi himmennettävien 230 voltin LEDvalojen,

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet

Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet Onnittelut lukulaitteen uudelle omistajalle E-kirjojen siirto lukulaitteelle WiFi-yhteyden yli Kädessäsi on varta vasten e-kirjojen lukemiseen suunniteltu laite,

Lisätiedot

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow kiertovoitelumittari on suunniteltu valvomaan paperikoneiden kiertovoitelun tilavuusvirtauksia. Sen ainutlaatuinen itse puhdistava -tekniikka pitää virtausputken

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

Coolselector Asennusohje

Coolselector Asennusohje MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Coolselector Asennusohje Täydellinen valinta on vain muutaman klikkauksen päässä www.danfoss.fi/kylma Yleiset vaatimukset Windows XP asennus Windows 7 asennus Asennuksen poisto

Lisätiedot

Käyttöohjekirja NIBE Uplink

Käyttöohjekirja NIBE Uplink Käyttöohjekirja UHB FI 1228-1 231154 Sisällys 1 Yleistä 2 Palvelutarjonta 3 Vaatimukset 3 2 Rekisteröi NIBE Uplink 4 3 Tarvitsetko apua? 5 Aloitussivu 5 Ohjelmisto 8 Tilin asetukset 8 Uloskirjautuminen

Lisätiedot

Ohje. Perusdiabetesseurantataulukko: OpenOffice 3.2 Ohjeen versio: 1.0

Ohje. Perusdiabetesseurantataulukko: OpenOffice 3.2 Ohjeen versio: 1.0 Ohje Perusdiabetesseurantataulukko: OpenOffice 3.2 Ohjeen versio: 1.0 Tämän ohjeen tarkoituksen on tutustuttaa sinut Diabetesseurantataulukon käyttöön. Ohjeen lähtökohtana on, että et ennestään hallitse

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella.

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Hyödynnä uuden DEVIreg Smart termostaatin ja DEVIsmart -sovelluksen tarjoamat uudet mahdollisuudet. Intelligent solutions with lasting

Lisätiedot

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla.

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. 1. Esipuhe Onnittelemme sinua Speedohealer laitteen oston johdosta. HealTech Electronics Ltd. on omistautunut

Lisätiedot