HÄMEENKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 27 Tekninen lautakunta 2/2014. Kunnanvirasto, teknisen toimiston kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMEENKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 27 Tekninen lautakunta 2/2014. Kunnanvirasto, teknisen toimiston kokoushuone"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 27 Tekninen lautakunta 2/2014 KOKOUSAIKA Tiistai , klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, teknisen toimiston kokoushuone - maanrakennusmestari Antti Myllymaa esittäytyi ennen kokouksen alkamista SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET pj Pekka Hakala x vj Mikko Ahola vpj Marita Nieminen x vj Seppo Asumalahti j Teemu Evikoski x vj Tiina Jokela j Pauliina Rautiainen x vj Pirjo Turvala j Rauno Kortesoja x vj Turo Antila j Mikko Mänty x vj Jukka Juvonen j Eija Koivisto x vj Annukka Koivisto MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jouni Ovaska kunnanhallituksen puheenjohtaja Vilho Ponkiniemi kunnanhallituksen edustaja x VIRANHALTIJAT Satu Hyötylä tekninen johtaja, esittelijä x Pirkko-Liisa Vänttinen toimistopäällikkö, ptk-pitäjä x Antero Alenius kunnanjohtaja Jari Luoma rakennuspäällikkö, esittelijä 12 x LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT :t 9-12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Lautakunta valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Mikko Männyn ja Rauno Kortesojan. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pekka Hakala Pirkko-Liisa Vänttinen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Tarkastusaika , klo mennessä. PÖYTÄKIRJA ON KOKOUKSEN KULUN MUKAINEN Mikko Mänty Rauno Kortesoja PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ , klo kunnanvirasto, tekninen toimisto Toimistopäällikkö Pirkko-Liisa Vänttinen

2 28 KÄYTTÖSUUNNITELMA; TALOUSARVIO 2014, KÄYTTÖTALOUSOSA Tekninen lautakunta , 9 Toimistopäällikkö Pirkko-Liisa Vänttinen: Valtuusto on hyväksynyt taloussuunnitelman Vuoden 2014 talousarvioon sisältyy euron henkilöresurssien supistaminen, jota ei ole vielä voitu kohdentaa palvelualueille. Talousjohtajan laatiman karsintaohjeen mukaan teknisten palvelujen ja vesihuoltolaitoksen yhteenlaskettu karsintavelvoite on euroa. Henkilöstösäästöjen vaihtoehtona voi toteuttaa myös muiden toimintamenojen vähentämistä, jotta käyttömenojen supistamistavoitteeseen päästään. Kunnan henkilökunnalle on tarjottu palkatonta vapaata (2, 10 tai 15 työpäivää) ja palkkavapaasopimuksia onkin tehty runsaasti. Hallitus käsitteli karsinnat ilman lautakuntakäsittelyä. Lautakunta päättää talousarvion käyttösuunnitelmasta sisällyttäen siihen vaaditut karsinnat. Esitys (tekninen johtaja Satu Hyötylä): Lautakunta hyväksyy vuoden 2014 käyttötalousarvion käyttösuunnitelman palveluyksikkötasolla seuraavasti: Talousarvio: Käyttösuunnitelma: Hallinto- ja toimistopalvelut menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot netto Käyttösuunnitelmassa on huomioitu toimistosihteerin eläke alkaen. Kiinteistötoimi menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot

3 29 netto Käyttösuunnitelman henkilöstömenoissa on huomioitu palkattomien vapaiden säästönä e ja muista käyttömenoista on karsittu e. Menoja lisää sähköisen huoltokirjan palveluhankinta, e. Maa-alueiden vuokratuloja on lisätty e. Tuloista on vähennetty Lavajärven ja Jumesniemen koulujen puolen vuoden sisäinen vuokra, e. Sisäisen erän korjaus ei vaikuta säästötavoitteen toteutumiseen. Näin ollen kiinteistötoimen osalta säästö on e. Ruokapalvelut menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot netto Käyttösuunnitelmassa on huomioitu palkattomien vapaiden säästönä e sekä yhden irtisanoutuneen työntekijän palkkasäästö. Kunnallistekniikka menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot netto TEKNINEN LAUTAKUNTA, YHTEENSÄ Käyttösuunnitelmassa on huomioitu menojen vähennyksinä palkattomat vapaat, e sekä uuden maanrakennusmestarin palkkaarvion tarkistus. Menoja lisää katuvalaistusjärjestelmän palveluhankinta e ja kunnallistekniikan rakennuspäällikön palkkakustannusten (35 %) siirto vesihuoltolaitokselta. menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot netto ( )

4 30 Vesihuoltolaitos menot * palkat ja palkkiot * henkilöstömenot yht tulot netto Käyttösuunnitelmassa on huomioitu palkattomista vapaista säästöä e ja rakennuspäällikön palkkausmenojen (35 %) siirto kunnallistekniikkaan. Säästötavoite on huomioitu käyttösuunnitelmassa seuraavasti: Tekninen lautakunta e Vesihuoltolaitos e Ympäristölautakunnan osuus e e Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen.

5 31 OIKAISUVAATIMUS; TEKNISEN JOHTAJAN PÄÄTÖS TERVEYSKESKUKSEN IRTOKALUSTEIDEN HANKINNASTA Tekninen lautakunta , 10 Tekninen johtaja on päättänyt terveyskeskuksen saneeraus- ja laajennushankkeen toimistojen ja ruokasalin irtokalusteiden hankinnasta. Tekninen johtaja hyväksyi Martela Oy:n tarjouksen kokonaistaloudellisesti edullisimpana. Martela Oy:n lisäksi tarjouksen jättivät Isku Interior Oy ja Kinnarps Oy. Isku Interior Oy jätti hankinnasta päivätyn oikaisuvaatimuksen, jossa se vaatii, että tekninen lautakunta kumoaa hankintaoikaisussaan päätöksen ja korjaa virheellisen päätöksen sekä valitsee Hämeenkyrön irtokalusteiden toimittajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman Isku Interior Oy. Tarjouspyynnön mukaan valintaperusteena oli kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous: 1. Tarjoushinta painoarvo 35 % 2. Soveltuvuus ja arkkitehtoniset tekijät painoarvo 40 % 3. Kestävyys painoarvo 25 % Oikaisuvaatimuksen mukaan kalusteiden soveltuvuuden ja arkkitehtonisten tekijöiden sekä kestävyyden arviointi on suoritettu virheellisesti ja tarjousvertailu on tehty puutteellisesti ja vastoin hankintayksikön tarjouspyynnössään nimenomaisesti esittäneitä perusteita. Rakennuspäällikkö Jari Ihainen on laatinut kalustevertailun perusteena olevan laadun arvioinnin. Teknisen johtajan hankintapäätös ja tarjousvertailutaulukko, Iskun Interior Oy:n oikaisuvaatimus sekä laadun arviointi esitellään kokouksessa. Esitys (tekninen johtaja Satu Hyötylä): Lautakunta päättää, että oikaisuvaatimusta ei hyväksytä. Tarjousvertailu on tehty tarjouspyynnön mukaisesti. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen.

6 32 JÄTEVEDENPUHDISTAMON INSTRUMENTOINTI- JA AUTOMAATIOURAKKA; URAKOITSIJAN VALINTA Tekninen lautakunta , 11 Rakennuspäällikkö Jari Luoma: Kunnallistekniikan rakennuspäällikkö on pyytänyt tarjoushinnan jätevedenpuhdistamon IA-urakasta klo mennessä Insta Automation Oy:ltä. Hankinta on nykyisen Insta Automation Oy:n toimittaman koko Hämeenkyrön vesihuollolle vuosina rakennetun ja kehitetyn kokonaisvaltaisen ja yhdenmukaisen automaatiojärjestelmän ja kaukovalvonnan osittainen korvaaminen ja laajennus. Instrumentointi- ja automaatiourakka toteutetaan pääurakalle alistettuna sivu-urakkana. Sivu-urakkaan kuuluu Hämeenkyrön jätevedenpuhdistamon instrumentointi- ja automaatiourakan suunnittelu ja toteuttaminen kokonaisuudessaan. Urakoitsijaa on tarjouspyynnössä pyydetty antamaan suunnitteluosuudesta kiinteä kokonaishinta ja varsinaisesta urakasta arviohinta joka tarkentuu suunnitelmien valmistuttua. Rakennusurakoihin sisältyviin osiin, joiden ennakoitu arvo on alle 1 miljoona euroa, ei sovelleta erityisalojen hankintalakia, jos tällaisten osien yhteenlaskettu arvo on enintään 20 prosenttia kaikkien osien yhteisarvosta. Jätevedenpuhdistamon koko urakan kustannusarvio yhteensä on 9,8 milj. euroa (alv 0%). Uuden jätevedenpuhdistamon IA-urakka on osa nykyisen järjestelmän täydentämistä ja laajentamista alkuperäisen toimittajan kanssa. Jätevedenpuhdistamon valvomosta (jatkossa päävalvomo) on voitava myös jatkossa valvoa ja ohjata yhdellä yhteensopivalla järjestelmällä kaikkia nykyisiä vesihuoltolaitoksen kaukovalvontaan liitettyjä toimintoja ja laitoksia. Toimittajan vaihtaminen johtaisi teknisiltä ominaisuuksiltaan erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmäteknisten laitteiden ja ratkaisuiden hankkimiseen mikä aiheuttaisi yhteensopimattomuutta ja suhteettoman suuria teknisiä vaikeuksia käytössä ja kunnossapidossa sekä automaatiojärjestelmän elinkaaren hallinnan kustannusten väistämätöntä kasvamista. Huolto ja ylläpito jouduttaisiin hankkimaan usealta toimittajalta, mikä lisäisi ylläpitosopimuksien kustannuksia ja toisi epäselvyyttä vastuukysymyksissä. Myös käyttäjien automaatioon ja sen käyttöön kohdistuva koulutustarve kasvaisi ja erilaisten käyttöja ylläpitotekniikoiden myötä myös käyttövirheiden mahdollisuus lisääntyisi.

7 33 Järjestelmän yhtenäisen ja moitteettoman toiminnan kannalta kaikkia teknisesti eri yksiköiksi luettavia prosesseja palvelevia järjestelmän osioita ovat mm.: - prosessin raportointijärjestelmä - laitteistojen ja laitosten huoltokortisto - päivystäjien ja käytön jatkohälytys järjestelmä - päivystäjien ja käytön etäyhteyslaitteet ja ohjelmistot - automaatiojärjestelmän ja tietoliikenteen kaikki ohjelmistot ja laitteet - liitynnät kaukovalvontakohteisiin ja yhteisvalvontakohteisiin (mm. Sastamala) - ohjelmistojen kehityslisenssit - yhdenmukaiset varaosat - ylläpitosopimuksen mukainen ohjelmistojen ylläpito, käytön jatkuva tuki, ennakoivat huoltotoimet sekä päivystyspalvelu ja etäyhteystuki. Teknisen lautakunnan puheenjohtaja, toimistopäällikkö ja kunnallistekniikan rakennuspäällikkö avasivat tarjouksen klo Määräaikaan toimitettu Insta Automation Oy:n tarjous (alv 0%): Suunnittelu kokonaishinta IA-urakka kokonaishinta (arvio) IA-urakka jakaantuu seuraavasti: * Logiikka, keskus- ja väylälaitteet * Asennukset ja asennustarvikkeet * Ohjelmointi- ja käyttöönotto * Instrumenttilaitteet * Varaston sivuvalvomon päivitys (arvio, optio) * Puhdistamon varaosapaketti (optio) Rakennuspäällikkö Jari Luoman esitys: Tekninen lautakunta päättää, että yllä mainituin perustein ja koska hankinta jää arvonsa vuoksi erityisalojen hankintalain ulkopuolelle (erityisalojen hankintalaki 13 ) jätevedenpuhdistamon IAurakoitsijaksi valitaan suorahankintana Insta Automation Oy. Jätettyä tarjousta tulee tarkentaa neuvottelemalla ennen urakkasopimuksen allekirjoitusta ja suunnitelmien valmistuttua niin että saavutetaan kustannussäästöjä. Tarjouksessa mainittujen optio-osien hankinnasta päätetään myöhemmin.

8 34 Lautakunta valtuuttaa teknisen johtajan ja kunnallistekniikan rakennuspäällikön käymään sopimusneuvottelut ja allekirjoittamaan urakkasopimuksen. Esitys (tekninen johtaja Satu Hyötylä): Lautakunta hyväksyy rakennuspäällikön esityksen. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen.

9 35 JÄTEVEDENPUHDISTAMON LAAJENNUS; PÄÄURAKOITSIJAN VALINTA Tekninen lautakunta , 12 Rakennuspäällikkö Jari Luoma: Hämeenkyrön jätevedenpuhdistamoa laajennetaan uusien lupaehtojen täyttämiseksi ja kuormituksen kasvun vuoksi. Hanke toteutetaan jaettuna urakkana. Urakat ovat pääurakka ja IA-urakka. Urakkalaskenta-aineisto teetettiin Ramboll Finland Oy:llä. Urakan ennakoitu arvo ylittää julkisten hankintojen erityisalojen hankintojen rakennusurakoiden EU-kynnysarvon. Kilpailuttamisessa käytettiin avointa menettelyä, tarjouspyyntö julkaistiin Hilmassa ja korjausilmoitus Tarjousten jättöaika oli klo Aineisto lähetettiin sitä pyytäneille (15 kpl). Pääurakkaan kuuluu Hämeenkyrön jätevedenpuhdistamon laajennuksen toteuttaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Urakan arvioitu aloitusajankohta on maaliskuu 2014 ja urakan tulee olla valmis mennessä. Pääurakoitsijan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, joka muodostuu tarjoushinnasta ja laadusta. Hinnan maksimipisteet ovat 70 ja laadun 30 eli yhteensä 100 pistettä. Pääurakan tarjousvertailu esitellään kokouksessa. Teknisen lautakunnan puheenjohtaja, toimistopäällikkö ja kunnallistekniikan rakennuspäällikkö avasivat tarjoukset hintakuoria lukuun ottamatta klo Hintakuoret avattiin klo kun tarjoajien laadulliset tekijät oli pisteytetty. Määräaikana toimitetut tarjoukset: * Konsortio Econet Oy + Alasen Rakennus Oy * Lapin Teollisuusrakennus Oy * Peab Infra Oy * Skanska Infra Oy * Suomen Maastorakentajat Oy * YIT Rakennus Oy Kelpoisuusvaatimukset, tarjouspyynnön vaatimukset sekä hinta- ja laatuvertailuperusteet ja hylkäysperusteet on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa. Tarjousten vertailussa on edetty seuraavasti:

10 36 1. Tarjoajien kelpoisuuden tarkistus 2. Tarjouspyynnönmukaisuuden tarkistus 3. Laatuvertailu 4. Hintavertailu Pääurakan tarjousvertailu kokonaisuudessaan esitellään kokouksessa. Suurin mahdollinen pistemäärä tarjoukselle on 100 pistettä, mikä muodostuu hinnasta ja laadullisista tekijöistä tarjouspyynnössä esitetyin painotuksin. Laaditun vertailun perusteella kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi muodostui Peab Infra Oy:n tarjous. Econet + Alanen Lapin Teollisuusrakennus Peab Infra Skanska Infra Suomen Maastorakentajat Hintapisteet 55,8 57,5 70,0 63,4 68,4 62,3 Laatupisteet Yhteensä 83,8 81,5 95,0 90,4 92,4 88,3 YIT Rakennus Esitys (rakennuspäällikkö Jari Luoma): Tekninen lautakunta valitsee jätevedenpuhdistamon pääurakoitsijaksi tarjousvertailun perusteella kokonaistaloudellisimman tarjouksen antaneen Peab Infra Oy:n. Lautakunta valtuuttaa teknisen johtajan ja kunnallistekniikan rakennuspäällikön käymään sopimusneuvottelut ja allekirjoittamaan urakkasopimuksen. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Tekninen johtaja Satu Hyötylä poistui kokouksesta asiasta keskustelun ja päätöksenteon ajaksi esteelliseksi ilmoittautuneena. (Hallintolaki kohta). Kunnallistekniikan rakennuspäällikkö Jari Luoma toimi esittelijänä tämän asian osalta.

11 37 ILMOITUKSET 1. Terveyskeskuksen vuodeosastojen saneeraus sekä keittiön saneeraus ja laajennus; työmaakokouksen nro 23 pöytäkirja Murskevaraston saldoselvitys Pirtevan ympäristöterveydenhuollon raportit vuodelta Teknisten palvelujen johtoryhmän palaverimuistiot ja Ruokapalvelupäällikön päätökset: Terveyskeskuksen ja henkilöstöravintolan astiaston hankinta. 6. Teknisen johtajan päätökset: Heinijärven koulun sisätilojen muutoksen suunnittelu Leasing-pakettiauton hankinta kiinteistötoimen käyttöön Kiinteistön Valtakatu 5 käyttötarkoituksen muuttaminen ja nuorten starttipajan ja etsivän nuorisotyön toimiston sijoittaminen. 7. Koskilinnan juhlatilojen vuokra- ja käyttöoikeussopimus.

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015. Kokousaika 14.10.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 50-54. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015. Kokousaika 14.10.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 50-54. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015 Kokousaika 14.10.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 50-54 Asialista 50 TEKNIIKKATALON SISÄILMAONGELMAT JA TILARATKAISUT... 129 51 MONITOIMIKESKUS; KOULUN

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016 Kokousaika 8.3.2016 Paikka Valtuustosali Asiat :t 13 Asialista 13 MAHNALAN YMPÄRISTÖKOULUN RAKENNUSHANKE; URAKOITSIJAN VALINTA... 35 ILMOITUKSET... 37 PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015. Kokousaika 29.9.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 47-49. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015. Kokousaika 29.9.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 47-49. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015 Kokousaika 29.9.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 47-49 Asialista 47 TALOUSARVIO 2016; KÄYTTÖTALOUSOSA... 121 48 TALOUSSUUNNITELMA 2016; INVESTOINTIOSA

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2015. Kokousaika 28.5.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 28-31. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2015. Kokousaika 28.5.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 28-31. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2015 Kokousaika 28.5.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 28-31 Asialista 28 TERVEYSKESKUKSEN NEUVOLATILOJEN SANEERAUS JA VUODEOSASTON 1 VESIKATON KORJAUS; URAKOITSIJAN

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 12/2016. Kokousaika Asiat :t Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 12/2016. Kokousaika Asiat :t Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 12/2016 Kokousaika 9.8.2016 Paikka Valtuustosali Asiat :t 63-66 Asialista 63 OSOITEASIA; TIEN NIMEÄMINEN TALANRANNANTIEKSI... 175 64 TALOUSARVION INVESTOINTIOSA; KÄYTTÖSUUNNITELMAN

Lisätiedot

Kokoontuminen klo kirjaston aulassa, jonka jälkeen rehtori Timo Mäkelä esittelee Monitoimikeskus Siltaa ennen kokouksen alkua.

Kokoontuminen klo kirjaston aulassa, jonka jälkeen rehtori Timo Mäkelä esittelee Monitoimikeskus Siltaa ennen kokouksen alkua. ASIALISTA HALLITUKSEN KOKOUS 16/2016 Kokousaika 19.9.2016, klo 18.20-19.45 Paikka Monitoimikeskus Silta, henkilökunnan taukotila 2 krs Asiat 85 Kokoontuminen klo 16.30 kirjaston aulassa, jonka jälkeen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 9/2012 Sivistyslautakunta 20.12.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 20.12.2012 klo 16.15 16.20 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 3/2016. Kokousaika Asiat :t Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 3/2016. Kokousaika Asiat :t Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 3/2016 Kokousaika 23.2.2016 Paikka Valtuustosali Asiat :t 10-12 Asialista 10 TALOUSARVION INVESTOINTIOSA, LISÄMÄÄRÄRAHAESITYS; VANHUSTEN PÄIVÄTOIMINTAKESKUS JA TULOARVION

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 10.4.2018 Kokoustiedot Aika tiistai 17.4.2018 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.1.2019 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 30.1.2019 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015. Kokousaika 18.2.2015, klo 17.00 17:55. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 10-12.

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015. Kokousaika 18.2.2015, klo 17.00 17:55. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 10-12. ASIALISTA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015 Kokousaika, klo 17.00 17:55 Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 Asiat 10-12 Asialista EI VERKOSSA... 25 EI VERKOSSA... 26 EI VERKOSSA... 27 ILMOITUKSET...

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 23. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo TE, 8.7.2019 12:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1-1 Pöytäkirjan kansilehti (sisällysluettelo)... 2 15 Päiväkodin irtokalusteiden hankkiminen... 3 Liite: Muistio_tarjousten_avaamisesta_irtokalusteet_12062019...

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Jämsän kaupunki VERTAILUPÖYTÄKIRJA 1(10) JÄMSÄN KAUPUNKI SEPPOLAN PALVELUTALON IRTOKALUSTEHANKINTA Osoite Punalantie 38, 42100 Jämsä Vertailupöytäkirja Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2015 1 (5) 2 HKL:n metron kokonaisturvallisuuden tilannekuvajärjestelmän hankinta HEL 2014-010183 T 02 08 02 01 Päätösehdotus päättää oikeuttaa liikennelaitoksen hankkimaan

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 22.3.2018 1 Kokousaika Torstaina 22. maaliskuuta 2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Timo Toivonen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 225 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta, hankintaoikaisu... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet,

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 1.3.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka).

Urakka on toteutetaan jaettuna urakkana, jolloin sivu-urakat (LVIAS-urakat) ovat alistettu pääurakoitsijalle (rakennus-urakka). Ympäristö- ja tekninen lautakunta 48 28.04.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 73 21.05.2014 Ympäristö- ja tekninen lautakunta 84 02.06.2014 LVIA-urakoitsijan valinta Päiväkoti Satuvakan muutostöihin

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 16.5.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 16.5.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 16.5.2012 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Silvennoinen Erja Kuusisto

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 3/2011 Tekninen lautakunta sivu 41 Kokousaika 24.03.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015. Kokousaika 16.6.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 32-38. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015. Kokousaika 16.6.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 32-38. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015 Kokousaika 16.6.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 32-38 Asialista 32 LAUSUNTO STRATEGISESTA YLEISKAAVASTA... 86 33 SISÄISET VUOKRAT VUONNA 2016... 87 34

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari. Lauri Kullervo, maankäyttöinsinööri, osastopäällikkö Heiskari Veijo, pöytäkirjanpitäjä KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2010 Tekninen lautakunta sivu 107 Kokousaika 8.7.2010 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Pantsar Antero, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.7.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 6.8.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 51 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu.

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu. LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUSOSAN IRTOKALUSTEET Kasvatus- ja koulutuslautakunta 28.5.2015 ( 56): Launosten koulun laajennusosan irtokalusteista julkaistiin 28.4.2015 tarjouspyyntö julkisten hankintojen HILMA-ilmoitusmenettelyä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä.

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin Vastaukset: torstai kello mennessä. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 16/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 9.9.2016 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 9.9.2016 Vastaukset: torstai 15.9.2016 kello 13.00 mennessä

Lisätiedot

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63):

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63): OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta 17.6.2015 ( 63): Lopen kunnan oppilaskuljetuksista sekä palvelu- ja asiointiliikenteestä sopimuskaudelle

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. heinäkuuta 2013 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh. PÖYTÄKIRJA 7/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 04.10.2017 klo 09.30 12.05 KOKOUSPAIKKA Koulukeskus, Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja MUUT

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Tekninen lautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 29.4.2014 klo 18.00 18.45 Isonkyrön

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 9.2.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 16.2.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 18.4.2018 1 Kokousaika Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018 kello 18:00 20:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 4.3.2008 klo 16.30-18.15 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. elokuuta 2015 kello 15.45 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2 i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 9.10.2014 18:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 224 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet 30.9.2014

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. heinäkuuta 2016 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Vesihuoltopäällikkö Hankintapäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Vesihuoltopäällikkö Hankintapäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-749, Kantvikin vedenhankinnan vaihtoehtojen selvitys Hankinnan kohde Vesihuoltolaitos on pyytänyt tarjouksia Kantvikin alueen vedenhankinnan vaihtoehtoselvityksestä.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (6) 4 Palvelumuotoilupalveluiden hankinta Oiva Akatemialle, hankinnan kilpailutus H153-15 HEL 2015-011778 T 02 08 02 00 Päätös Oiva Akatemian johtokunta päätti esittelijän

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 8.1.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Perjantaina kello 16.30

Perjantaina kello 16.30 Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 9/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 20.04.2018 Kokoustiedot Aika Perjantaina 27.4.2018 kello 16.30 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena Sisäänkäynti harjun puoleisesta

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) 2 Järjestyksenvalvonta- ja turvatarkastuspalvelujen hankinta 2013-2016 HEL 2013-005715 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 05/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 05/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 05/2017 17 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20.9.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimiston B-rak 2. krs, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone KIVIJÄRVEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 1/2006 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone LIITE

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.8.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 27.9.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 56 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 30.5.2011, kello 16.30 17.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika, klo 08:30-10:22 Paikka apteekkiliikelaitosken hallinnon neuvotteluhuone, FM 5, 5 krs. Käsitellyt asiat 33 34 35 36 37 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

Juha-Pekka Koho 13.11.2009

Juha-Pekka Koho 13.11.2009 Juha-Pekka Koho 13.11.2009 Hankinnat Tavaroiden ja palveluiden osto, vuokraus ja urakalla teettäminen Osamaksukaupat Leasing-sopimus Optiosopimus Lisätyöt Hankintalaki Voimaan 1.6.2007 Hankintalain tarkoitus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) 1 Vartiointipalvelujen hankinta vuosina 2013-2016 HEL 2013-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa Helsingin Sataman tilaamaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (5) 72 Liiketalouden ja hallinnon alan oppisopimuskoulutukset, hankinnan kilpailutus H061-17 HEL 2017-005402 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä oppisopimuskoulutuksena

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Tuija

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

ESITYSLISTA nro 4/2019

ESITYSLISTA nro 4/2019 ESITYSLISTA nro 4/2019 KOKOUSAIKA 9.5.2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kuvesin kokoushuone, Kirkkotie 49, Tuusula KUTSUTUT JÄSENET Kuusisto Tuija, Harjula-Jalonen Leena, Oksanen Matti, Kahri Lilli, Mantela

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 17.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) KA JDno-2017-1314 Matkakeskuksen liikennejärjestelyjen katu- ja rakennussuunnitelmien laatiminen Kajaanin kaupungin ympäristötekninen toimiala / aluesuunnittelu

Lisätiedot

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 18.10.2017 57 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17:00 19:10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.58

Lisätiedot