Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä"

Transkriptio

1 Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä Kauden aloitukseen on enää reilu kuukausi ja harjoittelun merkitys kasvaa entisestään. Tänään D12 poikien kakkosjoukkue pelasi harjoitusottelun Saharassa ja vastaan asettui HJS - valkoinen. Pelin alussa kotijoukkueen jännitys näkyi ensimmäisten minuuttien aikana, mutta pian peli alkoi sujumaan ja peli oli koko ajan Hakan hallinnassa. Vastustajan maalivahdilla riitti töitä, lopputulos Hakalle lukemin Hyvä Pojat! Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

2 varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken Palloiluhallissa. Ensimmäistä kertaa tässä muodossa tehty kokonaisuus oli menestys ja jatkoa seuraa Jokainen päivä oli jaettu neljään osaan; ammattimaiseen alkulämpimään edustusjoukkueen pelaajan johdolla, harjoitteeseen A ja harjoitteeseen B sekä loppupeliin. Jokaisena päivänä pelureita oli sopiva määrä, jotta jokainen sai yksilöllistä opastusta harjoitteiden sisällä.

3 Maanantai alkoi Paavo Aholan vetämällä alkulämpimällä. Huomattiin, ettei lämmittelyn ja venyttelyn tarvi olla tylsää tai vastenmielestä! Avauspäivän harjoitteina olivat suunnanmuutospeli ja perinteiset 1v1/2v2 -tilanteet. Maalivahdiksi maalintekoharjoitteeseen saatiin Hakan edustuksen Emenike Mbachu, joka venyikin useaan loistopelastukseen. Ebi myös antoi hyviä tipsejä pojille haastotilanteisiin. Paavo opetti tiukasti oikeaa asennetta, mukavaa saada hieno nuori mies Valkekoskelle!

4 Tiistaina saatiin mukaan Anton Popovits ja ohjelmassa oli hyvän alkulämpimän jälkeen prässi-/pallonhallintapeliä sekä syöttökombinaatio, joka päättyi laukaukaukseen. Aluepeli alkoi sujumaan pienen totuttelujakson jälkeen koko ajan paremmin, Anton antoi pojille hyvän palautteen harjoitteen jälkeen. Väsyneenäkin pitää olla huolellinen! Syöttökombinaatiossa huomattiin, että heikommalla jalalla syöttäminen nopeasti ja tarkasti on ajoittain haasteellista. Kudit kuitenkin lähtivät kovaa molemmilla jaloilla, maalivahdin virkaa kokeillut Mad Maxin mestarivalmentaja Tolli Eerola poistui hallilta kädet mustelmilla! Hyvä pojat!

5 Keskiviikkona Mikkis Latosaari opasti pojat lämmittelyn saloihin, jonka perään tehtiin tiukat perussyöttöihin keskittynyt osio sekä laukaisuharjoite. Mikkis antoi useita osuvia neuvoja, verkot olivat tötteröllä koko ajan paremmin ja paremmin! Syöttöharjoitteessa painotettiin erilaisten potkujen tärkeyttä, vasurin ulkosyrjä osoittautui melko haastavaksi potkuksi. Koutsi-Kaasu antoikin pojille kullanarvoisen vinkin, kannattaa harjoitella aina myös perussyöttöjä ylänurkkavetojen ja uusien skilssien oheen, kun käydään omalla ajalla treeaamassa!

6 Torstaina futiskoulu päätettiin rennompaan päivään, kun ohjelmassa oli ensin syöttöharjoite ja treeniviikko päätettiin tarkkuuspotkukilpailuun. Päivä kuitenkin starttasi Viki Kauppisen vetämällä alkulämpimällä. Välillä halailtiin ja välillä juostiin kovempaa, koko ajan pitää olla tarkkana! Syöttöharjoitteessa painotettin halua pallon saamiseen, paikallaan seisoen ei kukaan saa palloa. Siihen päälle hyvä haltuunotto, syöttö ja liike, niin hyvä tulee! Viikko päättyi tarkkuuspotkukilpailuun, jossa 15, 20, 25, 30 ja 35 metrin matkoilta osuttiin vuorollaan isoon, pieneen, futsal ja pikkupikkupikku -maaliin. Lopuksi laskettiin pisteet ja löydettiin finalistit. Finaalissa valmentaja Masi voitti Kaapon, Veikan, Santun ja Vikin! Hyvä Masi! Futiskoulun päätteeksi Aito Säästöpankki tarjosi pelureille Subit, kiitos! Lisää kuvia löytyy Haka junnujen Facebook-sivuilta! Haka juniorit haluaa kiittää innokkaita ja motivoituneita tulevaisuuden tähtiä sekä valmentajia, jotka mahdollistivat futiskoulun onnistuneen toteutuksen! Erityiskiitos myös FC Hakan fiksuille pelureille, jotka antoivat junioreille ikimuistoisia kokemuksia ja laadukkaita neuvoja peliuran varrelle! Kiitos kaikille osallistujille!

7 Torstaina Viki Kauppinen pääsi vielä kaverikuviin tulevaisuuden tähtien kanssa!

8

9

10

11

12 D12 Tänään Eerikkilässä viikko sitten Turussa Hiihtoloma alkoi koulusta mutta jalkapallosta ei lomaa ole tiedossa. Tänään pojat pelasivat harjoitusottelun Eerikkilässä. Pepo akatemian pojat olivat tulleet leirille Eerikkilään ja halusivat haastaa joukkueemme harjoitusotteluun. Lappeenrantalainen joukkue on monille pojille entuudestaan tuttu. Pepo akatemian tiedetään olevan kovatasoinen joukkue ja seuran junioritoimintaa onkin kovasti kehitetty viime vuosina. Peli oli tasaisen vauhdikasta, lopputulos 4 2 Hakalle antoi valmentajille aiheen isoon hymyyn. Joukkue antoi todella hyvän vastuksen Pepolle ja pojat saivatkin paljon kehuja Pepon valmentajalta. Hakan maalissa hienoista torjunnoista vastasivat tänään Lenni Kari ja Joonatan Kilpeläinen. Edellisenä viikonloppuna joukkue kävi pelaamassa lauantaina kaksi harjoitusottelua Turun Nappulaliigaa vastaan. Turussa joukkueesta puuttui useampi pelaaja, koska samaan ajankohtaan osui Valkeakoskella Futsal kauden päätösturnaus. Joukkueessa on useamman lajin harrastajia, ja pelien päällekkäisyyksiltä ei aina voi täysin välttyä. Joukkue sai lainaan onneksi pelaajia VaNLin 06 joukkueesta ja harjoitusottelut pystyttiin pelaamaan. Turussa kilpajoukkue hävisi tiukan taistelun jälkeen 3-0. Peli oli lopputuloksesta huolimatta kuitenkin tasaista aina toisen puoliajan loppupuolelle asti. Haastejoukkue puolestaan voitti hienosti ottelunsa 4-2. Tässä pelissä onnistujia oli hyvin laajalla rintamalla, joukkuepelistä pojat ansaitsivat täydet kymmenen pistettä.

13 C14, hikinen talvi C14 pojat joutui muiden joukkueiden tavoin taistelemaan vähäisistä harjoitusvuoroista sydäntalvella ja tämän johdosta päädyimme miettimään jotain oheisharjoittelua. Poikien heikkoudet ja vahvuudet tietäen valitsimme heikkouksia vahvistavan vaihtoehdon. Vastaus löytyi Toijalasta vanhalta harjatehtaalta, jossa sijaitsee nykyisin ToVoLi:n yllättävän monipuolisiksi ja toimiviksi osoittautuneet jumppa/kuntoilutilat. Tammikuussa Toijalassa käytiin kaksi kertaa viikossa ja kun sahara helmikuulle aukesi niin homma jatkui vielä kerran viikossa tähän asti. Lajit joita pääsimme toijalassa opettelemaan olivat: Body attack, Body pump, Body balance sekä spinning. Kaikkia lajeja kokeiltiin muutama kerta ja välillä pojille räätälöidysti yhdistäen, pojat tykkäsivät ja kaikki lajit osoittautuivat erittäin sopiviksi oheismuodoiksi jalkapalloilijalle joten voin lämpimästi suositella myös

14 muille joukkueille ja taata että otsikko hikinen talvi pitää näissä paikkansa.. Kiitos kuuluu myös ToVoLi:n ammattitaitoisille ohjaajille, erityisesti Helille joka toimi myös meidän yhdyshenkilönä. D-tytöille voitto TPV:stä D-tytöt kohtasivat sunnuntaina 19.2 harjoitusottelussa TPV:n. Tytöt olivat kohmeessa, mutta niin taisi olla vastustajakin. Tällä kertaa voitettiin kohtuullisen huonolla pelillä. Lopputulos 2-1 Hakalle, maalintekijöinä Roosa ja Elsa.

15 Haka junioreiden valmennuspäällikkö vaihtuu Valkeakoski FC Haka juniorit ja Tero Suonperä keskeyttivät yhteistyön yhteisymmärryksessä Suonperän perhesyiden vuoksi Valmennuspäällikön paikka avataan hakuun ja se pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti seuran kehityksen turvaamiseksi. Vuoden alusta voimassa ollut malli, jossa FC Haka junioreiden valmennuspäällikkö toimii osana FC Hakan valmennusryhmää on edelleen mahdollinen, molemmat seurat toivovat yhteistyön jatkuvan. Lisätietoa antaa FC Haka junioreiden varapuheenjohtaja Marko Vahos / ).

16 Hakan naisjoukkue kutsuu uusia pelaajia Hakan naisjoukkue on elänyt haastavia aikoja, kun pelaajisto on talven aikana kokenut menetyksiä, eikä paikkaajia ole tullut samaan tahtiin sisään. Yhteistyötoiminta LeKi-futiksen kanssa on vauhdissa, mutta lisää pelaajia halutaan mukaan. Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää. Kerro hiukan Naisten joukkuen tilanteesta. Kuinka monta pelaajaa on mukana? Hakasta on noin 8 aktiiista pelaajaa ja muutama harkitsee vielä jatkamista. Lopettamisen syinä ovat olleet opiskelut, työt ja normaali muu elämä niin muilla paikkakunnilla kuin Valkeakoskella. Tammikuun alusta olemme pitäneet yhteistreenejä LeKi-futiksen B- ja C-ikäisten tyttöjen kanssa. Yhteistyö on sujunut todella hyvin, testikuukauden jälkeen kaikki halusivat jatkaa! Lekin Sami Nyyssönen sekä Hakan Lauri Vikman ja Janne Vierimaa ovat vastanneet harjoittelusta. Maalivahdeista on huutava pula! Toivomme pelaavamme Naisten Nelossarjaa, mutta jos emme saa tarpeeksi pelaajia 11v11- sarjaan, niin haluamme pelata ainakin 7v7-sarjassa. Kuinka usein harjoittelette? Entä kesällä? Tällä hetkellä treenaamme kaksi kertaa viikossa; maanantaisin klo Palloiluhallisa ja keskiviikkoisin Saharassa. Kesällä aiomme harjoitella pari kertaa viikossa ja pelata pelin päälle.

17 Ketkä voivat tulla kokeilemaan joukkueeseenne? Kaikki ovat tervetulleita! Niin uudet kuin entiset pelaajat otetaan mielellään vastaan. Nyt pelaajien keski-ikä on 20v., mutta mukaan sopivat sekä nuoremmat että vanhemmat futaajat. Kehen otan yhteyttä, jos haluan tulla kokeilemaan? Janne Vierimaahan ( / janne.vierimaa@gmail.com) tai minuun ( / marisa.pihlajasillanpaa@gmail.com). Suoraan kentälle voi myös tulla morjestamaan ja joko katsomaan toimintaa tai ihan kokeilemaan treenaamista. Miksi kannattaa tulla juuri teidän joukkueeseen pelaamaan? Meillä on hengeltään loistava ryhmä kasassa! Toivottavasti saamme lisää mukavia futaajia maailman parhaan pelin pariin! Kuka toimii valmentajana? Päävalmentajan paikka on auki, mutta apuvalmentajina toimivat Nyyssönen ja Vierimaa. Kiitos Marisa ja tsemppiä joukkueelle! Aito Säästöpankki -futiskoulu hiihtolomalla Haka junnut järjestävät hiihtolomalla paljon toivotun futiskoulun.

18 Aito Säästöpankki -futiskoulu järjestetään maanantaista torstaihin klo Palloiluhallissa. FC Hakan pelaajat ovat vahvasti mukana futiskoulussa ja ovat jokaisena päivänä ohjaamassa junioreita harjoitteissa sekä antavat kullanarvoisia vinkkejä futistaipaleen varrelle. Aito Säästöpankki -futiskoulu on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille, tervetuloa mukaan! Tiedot Ajankohta ma to 2.3. klo Palloiluhallissa (sään salliessa mahdollisesti Saharassa). Valmennus Jokaisena päivänä on mukana valmentajia seuran eri joukkueista. FC Hakan pelaajat ovat vahvasti mukana Futiskoulussa, vähintään seuraavat Tehtiksen Taistelijat kannustavat junioreita ma Paavo Ahola, ti Anton Popovits, ke Kalle Multanen ja to Niilo Mäenpää. Hinta Aito Säästöpankki -futiskoulu on ilmainen osallistujille. Ilmoittautuminen Sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai omalle joukkueenjohtajalle. Ilmoittaudu pian, niin saamme suunniteltua paremman tapahtuman! Ketkä mukaan Kaikki D12 ja vanhemmissa ikäluokissa pelaavat tytöt ja pojat. Pelaajat jaetaan harjoitteissa sopiviin ryhmiin.

19 Aito Säästöpankki -futiskoulun päiväohjelma klo Alkulämmin ammattilaisten tyyliin ohjaajina FC Hakan pelaajat klo Venyttely & Harjoitteen 1 ohjeistus klo Harjoite 1 klo Palaute klo Venyttely & Harjoitteen 2 ohjeistus klo Harjoite 2 klo Palaute klo Loppupeli Harjoitteet vaihtuvat päivittäin. Lisätiedot Kirsi Kittilä /kirsi.kittila@fchakajuniorit.fi ja Jussi Saarinen /jussi@pupellino.com. Tervetuloa mukaan! Ladataan D12 harjoittelun tulos alkaa näkyä kentällä Hakan D12 pojat harjoittelevat aktiivisesti ja monipuolisesti arkisin. Viikonloppuisin joukkueen harjoitteluohjelmaan kuuluvat fysiikkatreenit painisalilla fysiikkavalmentaja Timo Tikkalan johdolla. Viikonlopuille joukkueen valmentajat yrittävät järjestää mahdollisuuksien mukaan harjoituspelejä. Viime viikonloppuna harjoituspeli pelattiin sunnuntaina Hervannan kuplahallilla ja vastaan asteli jälleen pojille tuttu joukkue TPV Tampereelta. Edellinen kohtaaminen on pojilla vielä melko tuoreessa muistissa, sillä tämä

20 kohtaaminenhan vei joukkueelta alueliiga paikan hyvästä tasapelistä huolimatta. Sunnuntaina poikien peli kulki ja tämä näkyi lopputuloksessakin. Pojat hallitsivat peliä lähes koko 70 minuuttia kestäneen pelin ajan ja maaliverkko heilui monesti. Lopputulos 9-2 Hakalle piti sisällään paljon onnistuneita syöttöjä, hienoja pelikuvioita ja upeita maaleja. Sunnuntain pelissä pelattiin hienosti joukkueena ja näytettiin vastustajalle mitä syksyn aikana on opittu! Hyvä pojat! Lauantaina Saharassa taistellaan Haka junnuilla on lauantaina tuplamatsipäivä Saharassa. Ensin Hakan C14-pojat kohtaavat mielenkiintoisen tamperelaisvastustajan, kun TaFA (Tampereen Football Academy) tulee vierailulle Liikennepuistoon klo 12. Tämän jälkeen Hakan B-pojat mittelevät Jyväskylän ylpeyden JJK:n kanssa paremmuudesta klo

21 Tiedossa on mielenkiintoiset ottelut, tervetuloa kannustamaan Haka junnuja!

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta TPS B vierailulla Lauantaina 4.3. oli B-junioreilla edessä ehkä talven kovin haaste kun Turun Palloseura saapui kahdella joukkueella Saharaan. Viisitoista pelaajaa TPS:stä oli SM-karsinnoissa, mutta loput

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki futiskoulusta Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken Palloiluhallissa.

Lisätiedot

D12 pojat Vuoreksen kentällä

D12 pojat Vuoreksen kentällä D12 pojat Vuoreksen kentällä Tänään sunnuntaina D12 pojat kävivät pelaamassa kaksi harjoitusottelua Hervannan kentällä Vuoreksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ilves-keltainen ja toinen peli

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä

Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Venäjän U17 kohtaa Tehtaan kentällä Härmän Valkeakoskella leireilevä ja Kotkaan turnaukseen tähtäävä Venäjän U17 maajoukkue kohtaa Hämeenlinnan Härmän Tehtaan kentällä lauantaina 23.9. klo 17:00. Härmää

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn Ilves vei A-poikien derbyn A-poikien alavire ei päättynyt sunnuntaina Pullerissa, Ilves vei pisteet Tampereelle maalein 1-4 (0-2). Ottelun alku lupasi parempaa kotijoukkueelle. Pallo liikkui hyvin ja peliä

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan

julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

Ilves vei A-poikien derbyn

Ilves vei A-poikien derbyn B-junnuille tappiot Hakan B-junioreiden harjoitusottelut jatkuivat kahdella ottelulla Saharassa sunnuntaina. Tällä kertaa opittiin että pelkkä hallinta ja puolittaiset tekopaikat eivät riitä, jos vastustaja

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus.

FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus. C15:lla aloitus vaihteleva syksyn C15 FC Haka-junioreiden C15-joukkueella on ollut vaihteleva syksyn aloitus. Kausi avattiin Palloliiton C15-2 -tason turnauksella elokuun alussa Valkeakoskella. Alkulohkosta

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Liverpool jalkapallokoulu Valkeakoskella

Liverpool jalkapallokoulu Valkeakoskella Liverpool jalkapallokoulu Valkeakoskella 5.-7.6. Liverpool Jalkapallokoulu Valkeakoski 5.6.-7.6.2015 Liverpool Football Club järjestää lukuisia jalkapallokouluja ympäri mailman koulujen loma aikoina. Valmentajina

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 -

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 - - 1 - - 2 - PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA Lähdetäänkö katsomaan, miten metsäsi voi? Sovi tilakäynnistä metsäasiantuntijamme kanssa: Lapua: Martti Turja, p. 0500 563 406 ja Nurmo: Jussi Alakoskela, p. 040

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - D tytöt - c-tytöt - D-pojat - d-pojat - c-pojat - D-pojat - f-tytöt - d-pojat - f-tytöt - D-tytöt

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Pienpelit. Peruspienpeli

Pienpelit. Peruspienpeli Pienpelit 1 Pienpelit Peruspeli on usein kaikkein toimivin ja motivoivin pelimuoto. Pienpeleillä harjoituksiin voidaan kuitenkin tuoda tervetullutta vaihtelua. Pienpelejä pelataan yleensä 2 4 hengen joukkueissa

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAMPEREEN PALLO-VEIKOT Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAUSTAA Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä n. 25 Tavoitetilanne on jakaa

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist Vuorojenjakoperusteet, kausi 2017 Jaakko Sundquist Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä 25 Tavoitetilanne on jakaa näille

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerran

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013 1) Ensilä Akatemia (Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu palaa jälleen normaaliin päiväjärjestykseen kesän ohjelman jälkeen. Viikoittain järjestävät tapahtumat tukevat seuramme

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku Harjoituskerralla

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

LAIHIAN LUJAN VALMENNUSLINJA

LAIHIAN LUJAN VALMENNUSLINJA Tämän oppaan tarkoituksena on antaa vanhemmille tietoa Laihian Lujan jalkapalloilevien junioreiden yhteisistä toimintatavoista ja säännöistä, sekä kertoa mihin nämä tavat ja säännöt perustuvat. LAIHIAN

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 2 Sisäsyrjäpotku II

Harjoitussuunnitelma viikko 2 Sisäsyrjäpotku II Harjoitussuunnitelma viikko 2 Sisäsyrjäpotku II = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku Harjoituskerran

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta.

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta. Tässä luettavaksesi tämän vuoden toinen Palloviesti-tiedote. Liedon Pallon joukkueiden sarjat ovat alkaneet ja ottelutuloksia on nähtävissä LiePan nettisivuilla kunkin joukkueen omissa osioissa. Tässä

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

D-03 Try out info 2014

D-03 Try out info 2014 D-03 Try out info 2014 Seurayhteistyö Yleistä Pallokerho Keski-Uusimaa, IF Sibbo-Vargarna ja Koivukylän Palloseura muodostavat kaudelle 2015 yhteisjoukkueet poikien Dn, D, Cn ja C-ikäluokissa. PKKU toimii

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa JUNIORI PELAAJA POLKU 1 NUOREMPI SÄBÄKOULU TAVOITTEET KAUDEN AIKANA Pelataan/leikitään yhdessä. Opetellaan käytöstapoja, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin Opetellaan ryhmässä olemista/toimimista/sääntöjä

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku 1 Yleistä Seuran urheilutoiminnasta vastaa valmennuspäällikkö yhteistyössä vastuuvalmentajien kanssa Seuran joukkueet pelaavat SJL:n sarjoissa ja noudattavat liiton

Lisätiedot

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta JAKSO 3 Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta Treenit on jaettu kolmeen n. 15min moduuliin Alkuverryttely, Treeniosio, Peliosio. Jokaiseen moduuliin on 45 eri vaihtoehtoa, joita

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA 2019 Marko Siivonen LYHYESTI PERIAATTEISTA Aluevalmennus haluaa entistä enemmän olla seuravalmennuksen tukena ja suunnannäyttäjänä Haluamme olla auttamassa lounaisen

Lisätiedot

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja on Vesa Tuomi. Meidän heinäkuun Subway-pelaaja on Valkoisten joukkueen Vesa Leo Tuomi. Vesa on aina iloinen pelimies. Pienestä koostaan huolimatta hän ei hätkähdä isompiakaan

Lisätiedot

Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki

Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa NJS Milan: Joukkueen Säännöt 2011 Hyväksytty Vanhempainkokouksessa 25.03.2011 Lasten ja nuorten kokonaisliikunnan määrä Kuinka paljon lapset oikeasti liikkuvat? Kuinka moni meistä tietää kuinka paljon

Lisätiedot