Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Älykästä tulostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -väritulostin"

Transkriptio

1 Lexmark C950de -värituostin Äykästä tuostusta. Loistava väri. Lexmark C950de -värituostin Kiireisie työryhmie suunnitetu Lexmark C950de tarjoaa ammattiaatuisen A3-värituostuksen, joustavat ominaisuudet, oistavan paperinkäsitteyn, heppokäyttöisen kosketusnäytön ja heppokäyttöiset työnkukuratkaisut. Väri Kosketusnäyttö Ratkaisut 32 x 122 cm Jopa 50 s/min (12,6 x 48 tuumaa) Kaksipuoeisuus Verkko

2 Lexmark C950de : tärkeimmät ominaisuudet Lexmark C950de -värituostin, jossa on arkin kaksoisaustamoduui, vihkotaittoviimeisteijä ja suurikapasiteettinen arkin syöttöaite. Työtä hepottavat ominaisuudet 1) Heppokäyttöinen värikosketusnäyttö Suuren 10,9 cm (4.3») värikosketusnäytön ansiosta monitoimiaitteen, työnkukuratkaisujen ja pikavaintojen käyttö on heppoa ja vaivatonta. 2) Suora USB Etuosan USB-portti mahdoistaa esikatseun ja tuostuksen paikan päää. Lisäksi se on yhteensopiva useiden tuostuskepoisten kuvatiedostoformaattien kanssa. 3) Joustava syöttökapasiteetti Vaitse kokoonpano, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, jopa arkkiin asti. 4) Poikkeukseisen monipuoinen paperinkäsittey Luotettava paperinsyöttö pystyy käsitteemään jopa viittä eri paperityyppiä kokoon 32 x 122 cm (12,6 x 48 tuumaa) ja painoon 300 gsm asti. 5) Kehittyneet viimeisteyominaisuudet Luo ammattimaisia tuosteita vaivattomasti yrityksen sisää joustavien viimeisteymahdoisuuksien avua. Näitä ovat esimerkiksi monitoimintoinen nidonta, rei itys, aajennettu vastaanottotaso ja vihkotaitto. 6) Lexmark-ratkaisut Vähennä tarpeetonta tuostusta ja yksinkertaista työprosesseja aitteeseen vamiiksi asennetuia soveuksia. Vaitse vaihtoehtoisia Lexmarkratkaisuja, jotka tukevat yksiöisiä työnkuun tarpeitasi.

3 Lexmark C950de : yhteenveto Loistava värituostus Luo pysyvä vaikutus asiakkaisiisi ja tuosta enemmän yrityksen sisää. Kirkkaat ammattiaatuiset värit eri tuostusmateriaaeia tekevät sen mahdoiseksi. C950de-tuostimen kehittynyt tekniikka tarjoaa tehokkaat A3 (taboid) -kokoiset tuostusominaisuudet, jotka tuottavat yhtenäiset värit ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun x 1200 tuostustarkkuus, kirkkaat värit ja terävä musta teksti. PANTONE -kaibrointi tuottaa yhtenäiset värisävyt Nimetyt värikorvaavuudet hepottavat värien täsmäämistä. Lexmarkin Coor Care -tekniikka vavoo värien käyttöä ja kustannuksia. Luo ammattitasoiset yritysmateriaait satuanidotuista kirjasista taitettuihin A3 (taboid) -kokoisiin esitteisiin. Tuottava ja heppokäyttöinen Lexmark C950de yhdistää suorituskykyisen tuostuksen heppokäyttöisiin ominaisuuksiin ja aikaa säästäviin työnkukuratkaisuihin. Kokonaisratkaisu, joka isää tuottavuuttasi. Tuostusnopeus jopa 50 s/min mustana ja 45 s/min väriisenä: ensimmäisen sivun tuostus 5.2 sekunnissa. Heppokäyttöinen 10,9 cm (4,3") värikosketusnäyttö tarjoaa äänipaautteen tehtävien päättyessä. Vamiiksi asennetut soveukset auttavat saavuttamaan suuremman tehokkuuden työnkuuissa. Tuostuksen esikatseun ja Pidossa oevien tuostustöiden muutokset -toiminnon avua voit tuostaa kaksipuoisena, isätä viimeisteyn tai vaita yksittäiset sivut tuostettavaksi. Tehty iiketoimintaan Lexmark C950de sisätää vankan tuostuskoneen, joka on suunnitetu käsitteemään kaikkein vaativimmatkin työkuormat kehittyneiä ominaisuuksia ja joustavuudea, joita tarvitset yritystoiminnassasi. Vahvat, monitasoiset suojausominaisuudet auttavat suojaamaan aitteita, asiakirjoja, tietoja ja verkon infrastruktuuria. Luotettava iitettävyys hepottaa verkkoympäristöihin integroinnin. Yksinkertaista aitteen vavontaa ja haintaa sisäisen web-paveimen, Lexmarkin universaain yeisajurin ja Lexmark MarkVision Enterprise -soveuksen avua. Grafiikkaa sisätävät työt sujuvat heposti 1,2 GHz:n suorittimea ja 1 Gt:n RAMmuistia. Vaitse useista tuostusvaihtoehdoista ja aajenna kapasiteetti jopa arkkiin. Heposti vaihdettavat värikasetit riittävät jopa ² sivun mustaan ja ² sivun väriiseen tuostamiseen. Todenmukaisia kuvia Lexmark on sitoutunut suunnitteemaan ja vamistamaan tuotteita, jotka tarjoavat poikkeukseista aatua ja uotettavuutta. Maksimoi investointisi takaisinmaksu, optimoi Lexmark-tuostusaitteistosi suorituskyky ja uo pysyvä vaikutus vaatimaa aina Lexmarkin aitoja tarvikkeita, paveua ja osia. C950de-tuostimea on Lexmarkin 1 vuoden rajoitettu takuu; myös aajennettuja takuita on saatavia.

4 Lexmark C950de : heppoa tuottavuutta Oikea kosketus Lexmarkin e-task-värikosketusnäyttö on avain monitoimiaitteesi toimintoihin. Muokattava 10,9 cm (4,3 ) käyttöiittymä mahdoistaa asiakirjojen esikatseun ennen tuostusta sekä muuttaa tuostustöitä suoraan aitteea. Kosketusnäytötä voit jopa katsoa, vaita ja tuostaa asiakirjan hautut sivut. Heppokäyttöinen, intuitiivinen navigointi tarjoaa nopean pääsyn usein käytettäviin toimintoihin, pikavaintoihin ja työnkukuihin. Uusi interaktiivinen tunnistin antaa äänipaautteen ja auttaa tehtävien suorittamisessa. Se imaisee kosketuksen rekisteröinnin ja toiminnon havaitsemisen. 4 Ratkaisut Säästä aikaa ja rahaa ratkaisuia C950de sisätää Lexmarkin upotetun ratkaisuaustan, jonka avua voit isätä aajasta soveusvaikoimastamme hauamasi soveukset suoraan aitteeseen. Ratkaisujen suunnitteussa on ohjaavana tekijänä out asiakkaidemme tuottavuus. Ratkaisut auttavat virtaviivaistamaan tai jopa poistamaan pajon paperia käyttäviä iiketoimintaprosesseja. Lexmark C950de -tuostimessa on vamiiksi asennettuna seuraavat ratkaisut. Lisäksi saatavia on joukko muita Lexmarkratkaisuja, jotka auttavat täyttämään työnkuun tarpeitasi. Lomakkeet ja suosikit Vähennä esipainettuihin omakkeisiin iittyvää jätteen määrää ja tehottomuutta. Taenna usein käytettävät painetut omakkeet, markkinointimateriaai ja muut asiakirjat verkkoon ja tuosta ne sioin kun tarvitset. Ekoasetukset Vaittavanasi on ukuisia tuostusasetuksia, jotka auttavat vähentämään energian, paperin ja väriaineen kuutusta. Vaihda kiei³ Voit vaihtaa kosketusnäytön kieen vaivattomasti tuettuna on 18 kietä. Esittey Näytä värikosketusnäytössä mukautettava diaesitys, joka esitteee yritystäsi tai tuotteitasi ja väittää tärkeitä viestejä asiakkaiesi ja työntekijöiesi. Heppo aitehainta Haitse tuostusympäristöäsi tehokkaasti Lexmark MarkVision Enterprise -ohjemistoa. Tämä imainen seaimea käytettävä ohjemisto antaa täydeisen näkyvyyden koko verkkotuostimiesi ja monitoimiaitteidesi joukkoon aitteiden vamistajasta riippumatta. MarkVision Enterprise hepottaa aitteiden määritystä, seurantaa, näkyvyyttä, vianmääritystä ja proaktiivista haintaa koko niiden einkaaren ajan verkkoon yhdistämisestä käytöstä poistoon asti.

5 Lexmark C950de : kohokohdat Tuosta vähemmän. Säästä enemmän. Tuosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yättävätä viestitä yrityksetä, joka on omistautunut yksinomaan tuostamisee. Mutta kun ottaa huomioon sen, että yritykset käyttävät keskimäärin 6 % iikevaihdostaan tuostukseen, ja että aktiivinen tuostuksen hainta voi eikata toimiston tuostuskuuista jopa 30 %¹, asiassa on pajonkin järkeä. Lexmarkin tuotteet, ratkaisut ja paveut tarjoavat innovatiivisia tapoja säästää aikaa, aentaa kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutusta. Oemme sitoutuneet auttamaan sinua tuostamaan vähemmän ja säästämään enemmän. Vaadittu väri PANTONE 346 C Iman Nimetyt värikorvaavuudet -toimintoa Nimetyt värikorvaavuudet -toiminto käytössä Yhtenäinen väri, joka kerta Tuota ammattimaiset asiakirjat turvaisesti yrityksen sisää. Yritysimeen mukaiset nimetyt värit tuostuvat tarkasti ja yhtenäisesti joka kerta. Laitteessa vakioominaisuutena oeva Lexmarkin nimetyt värikorvaavuudet -toiminnon avua käyttäjät voivat antaa yritysvärejä vastaavat väriarvot esimerkiksi PANTONE väreistä tai DIC Coor Guide -oppaan mukaisesti. Tietojen suojaaminen Monitasoiset tietoturvaominaisuudet auttavat sinua suojaamaan aitteita, asiakirjoja, dataa ja verkkoa sinä aikana, kun tietosi kukevat verkossa tuostimea tuostettaviksi sivuiksi. Tukee käyttäjien tunnistamista ja käyttöoikeuksien vavontaa. Vainnainen kortinukija mahdoistaa käyttäjien tunnistautumisen kortin avua. Kehittyneet kiintoevyn saausominaisuudet suojaavat monitoimiaitteen kiintoevyä oevia arkauontoisia tietoja. Automaattinen, ajastettu tai manuaainen kiintoevyn tyhjennys poistaa kiintoevyä oevat tiedot (kiintoevy vainnainen). IPSec-, SNMPv3- ja 802.1x-verkkosuojauksen tuki. Tietoturvainen käyttäjien ja käyttöoikeuksien seuranta mahdoistaa turvaisuusriskien tunnistamisen. Ympäristöystäväinen tuostaminen C950de-tuostimen avua on heppoa tuostaa vastuuisesti. Kaksipuoinen tuostus säästää paperia, ekotia vähentää paperin ja väriaineen kuutusta ja unipainike siirtää aitteen energiaa säästävään epotiaan. C950de auttaa säästämään energiaa myös nopeasti ämpenevän kuvansiirtoyksikön ja erityisen väriaineen avua, joka kiinnittyy mataassa ämpötiassa.

6 Lexmark C950de : tiaustiedot Lexmark C950de 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi Sisäänrakennettu kaksipuoeisyksikkö 2400 Image Quaity520 arkin syöttöokero Vakio Vainnainen 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi 100 arkin monisyöttöaite520 arkin syöttöaitteen jausta Yhteensopiva C950de-tuostimen kanssa Tuotenro Värikasetit C950X2KG C950 Musta pitkäkestoinen riittovärikasetti C950X2CG C950 Syaani pitkäkestoinen riittovärikasetti C950X2MG C950 Magenta pitkäkestoinen riittovärikasetti C950X2YG C950 Ketainen pitkäkestoinen riittovärikasetti C950X71G C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, yhden pakkaus C950X73G C950, X950/2/4 kuvansiirtoyksikkö, komen pakkaus C950X76G C950, X950/2/4 Hukkavärisäiiö 25A0013 Niittikasetti (3 kasetin pakkaus) 21Z0357 Satuaniittikasetti (4 kasetin pakkaus) Tuotenro Muistiaajennukset Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM Mt DDR2-DRAM 14F Mt:n Fash-kortti 27X Gt kiintoevy Tuotenro Soveusratkaisut` 22Z0183 C950 IPDS-kortti 22Z0184 C950-kortti PRESCRIBE-emuoinnie 22Z0182 C950 Forms Card ja Bar Code Card 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Tuotenro Liitäntä- ja soveusratkaisut 27X0030 MarkNet N b/g/n -angaton tuostuspavein 14F0042 MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL Print Server USB-kaapei (2 m) 14F B- rinnakkaisiitäntäkortti Rinnakkaiskaapei (10 ) 14F0100 RS-232C-sarjaiitäntäkortti Tuotenro Käyttäjän itse vaihdettavissa oevat osat 40X7569 C950, X95x kiinnitysyksikön huotopakkaus, sivua, V 40X7540 C950, X95x sivun huotopakkaus 40X7560 C950, X95x sivun huotopakkaus

7 Lexmark C950de : tiaustiedot Lexmark C950de Tuotenro Mai 22Z0083 Lexmark C950de Tuotenro Paperinkäsittey 22Z0014 C950, X95x 2520 arkin kaksoisaustamoduui 22Z0013 C950, X95x 3x520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0012 C950, X95x 520 arkin syöttöaitteen jausta 22Z0015 C950, X95x 2000 arkin suuren kapasiteetin syöttöaite 22Z0175 C950, X95x arkin viimeisteijä (4 reikää) 22Z0176 C950, X95x Kirjasen viimeisteijä (4 reikää) 22Z0205 C950, X95x jatkoomakeausta Tuotenro Jatketut takuut P C950 Yhteensä 2 vuoden (1+1) Onsite-takuu P C950 Yhteensä 3 vuoden (1+2) Onsite-takuu P C950 Yhteensä 4 vuoden (1+3) Onsite-takuu P C950 Yhteensä 5 vuoden (1+4) Onsite-takuu P C950 1 vuoden Onsite-takuun uudistaminen Tuotenro Asennuspaveut C950 asennus-/poistopaveu Pakkauksen sisätö Lexmark C950de -värituostin, * sivun värikasetit (CMY), * sivun musta värikasetti, Musta, syaani, magenta ja ketainen kiinnitysyksikkö, Ohjemisto ja käyttöopas-cd, Virtajohto/-johdot, Asennusoppaat (verkkoasennus ja paikainen asennus), Rajoitetun takuun ehdot, Lexmarkin värikasettien keräysohjematietoa *Keskimääräinen jatkuva mustan värikasetin tai jatkuva CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus ISO/ IEC standardin mukaan vakiosivuina.

8 Lexmark C950de : tuotetiedot Printing Tuostusteknoogia Tuostusnopeus (A4, mustavako): Jopa Tuostusnopeus (A4, väri): Jopa Ensimmäisen (mustavako) Ensimmäisen (väri) Tuostustarkkuus, musta Tuostustarkkuus, väri Muisti, vakio Muisti, max Äänitaso toiminnassa Suurin kuukausittainen käyttöaste: Jopa Suositetava kuukausittainen käyttö sivuina Tarvikkeet Paperinkäsittey Paperinkäsittey (vakio) Paperinkäsittey (Vainnainen) Paperinsyöttökapasiteetti (vakio) : Jopa Paperinsyöttökapasiteetti (max) : Jopa Tuetut paperiajit Genera Toiminto Tuotetakuu Tuote sertifioinnit Koko (mm - K x L x S) Lexmark C950de Väri-LED 50 s/min 45 s/min sivun tuostusaika 5.2 sekuntia sivun tuostusaika 7.7 sekuntia 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity 1024 Mt 2048 Mt 53 dba Sivua kuukaudessa Sivua 520 arkin syöttöokero, 500 arkin vastaanottoausta, Sisäänrakennettu kaksipuoeisyksikkö, 100 arkin monisyöttöaite 520 arkin syöttöaitteen jausta, arkin 2-austainen yksikkö, Vihkotaittoviimeisteijä, Banneriokero, arkin viimeisteijä, arkin suuren kapasiteetin syöttöaite, 3 x 520 arkinsyöttöaite jaustaa 620 arkkia 5140 arkkia *Katso kartonki & tarrat -ohjetta, Kavot, Tavainen paperi, Kartonki, Gossy paperi, Kirjekuoret, Tarrat Värituostus 1-Year Onsite Service, Next Business Day x 640 x 685 mm Suositetava kuukausittainen käyttö sivuina Suositetu kuukausikäyttö sivuina auttaa asiakasta vaitsemaan oikean tuostimen oman kuukausittaisen käyttöarvionsa mukaan. Lexmark suositteee, että kuukaudessa tuostetun sivumäärän tuisi oa asetettujen rajojen sisäpuoea. Täöin optimoidaan aitteen suorituskyky, joka perustuu seuraaviin aueisiin: tarvikkeiden vaihtoväi, paperin isäämisen tarve, tuostusnopeus ja tyypiinen asiakkaan käyttö. Suurin kuukausittainen käyttöaste Kuukausittainen enimmäiskäyttöaste määrittää enimmäismäärän sivuja, jotka tuostin kykenee tuottamaan kuukaudessa eri kertoina. Luku on hyödyinen vertaitaessa Lexmarkin eri tuostimien ja monitoimiaitteiden vankkuutta keskenään. Tavaramerkit AirPrint ja AirPrint-ogo ovat Appe Computer, Inc:n tavaramerkkejä. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PANTONE on Pantone, Inc.:n rekisteröimä tuotemerkki Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa iman eriistä imoitusta. ENERGY STAR on Yhdysvaoissa rekisteröity tavaramerkki. Muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Lexmark sekä Lexmark-timanttiogo ovat Lexmark Internationa, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvaoissa ja/tai muissa maissa. Sivuhuomautuksia 1 Lähde: InfoTrends/CapVentures., «Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service», eokuu Keskimääräinen mustan riittoisuus tai CMY-komposiittivärikasetin riittoisuus määritety ISO/IEC standardin mukaan. 3 Vaihda kiei -ominaisuus on vaitaan asennuksen aikana. 4 Kuvassa näkyy kosketusnäytön aajennettu kuvaus. Tuosta vähemmän. Säästä enemmän.

Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet

Tehokasta värillistä suorituskykyä työryhmällesi. Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimilaitteet Lexmark X950 -tuoteperheen värimonitoimiaitteet Tehokasta väriistä suorituskykyä työryhmäesi. Lexmark X950 -sarja Tehosta toimistoasi ja isää tuottavuutta Lexmark X950 -sarjaa, joka sisätää tehokkaat A3-väritoiminnot,

Lisätiedot

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus.

Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -tuoteperheen väriasermonitoimiaitteet Väriratkaisut. Työryhmän tuottavuus. Lexmark X548 -perhe Lexmark X548 -perhe tarjoaa keskisuurie työryhmie oistavat värituostusominaisuudet, tuottavuusratkaisut,

Lisätiedot

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa.

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. Lexmark XC2132 Väriasermonitoimiaite Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuoinen tuostus Ratkaisut Kaksipuoinen asiakirjansyöttöaite Jopa 30 sivua minuutissa Suojaus 17,8 cm kosketusnäyttö Verkko

Lisätiedot

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavalkolasertulostimet. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö. Jopa 47 sivua minuutissa

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavalkolasertulostimet. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö. Jopa 47 sivua minuutissa Lexmark M1140, M1145 ja M3150 Mustavakoasertuostimet Vaikuttava suorituskyky. Mustavako Kaksipuoinen tuostus Jopa 47 sivua minuutissa Suojaus 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö Verkko Säästötia

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Lexmark LVP-maisto Tutustu Lexmarkin LVP-maistoon Erityisetuja Lexmark Vaue Print-kumppaneie! /0/ :00:09 Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavatiossa Yhdysvaoissa perustettu Lexmark sai akunsa irtautumaa

Lisätiedot

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Vaikuttava suorituskyky. Lexmark M1145 ja M3150Mustavalkolasertulostimet. Jopa 47 sivua minuutissa. 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö Lexmark M1145 ja M3150Mustavakoasertuostimet Kuvan maissa on isävarusteita Vaikuttava suorituskyky. Mustavako Kaksipuoinen tuostus Jopa 47 sivua minuutissa Suojaus 6 cm LCD-näyttö tai 10,9 cm kosketusnäyttö

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille

Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille Lexmark XS748de Värilasermonitoimilaite Intuitiivinen värimonitoimilaite kiireisille työryhmille Väri 1 7 (17,8 cm) Kopiointi kosketusnäyttö Skannaus i Ratkaisut 33 Verkko Eco-tila Tietoturva Joustava

Lisätiedot

Kestävää tulostusta pienessä koossa

Kestävää tulostusta pienessä koossa TULOSTUS Jopa 38 s/min Lexmark E460dn Kaksipuoleisuus VERKKO Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Kestävää tulostusta pienessä koossa Tulosta vähemmän. Säästä enemmän. Tulosta vähemmän? Tämä saattaa tuntua yllättävältä

Lisätiedot

Lexmarkin tulostuksenhallinta

Lexmarkin tulostuksenhallinta Lexmarkin tuostuksenhainta Optimoi verkkotuostus ja saavuta kipaiuetu tuostuksenhaintaratkaisua, jonka voit ottaa käyttöön omissa tioissasi tai pivipaveun kautta. Turvainen ja kätevä tuosteiden vapautus

Lisätiedot

Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit

Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit TULOSTUS Kaksipuoleisuus Jopa 23 s/min väri VERKKO Jopa 23 s/min mustavalko Lexmark C544 -mallit Lexmark C546dtn Pieni ja kätevä muotoilu, suuren luokan värit Tulosta vähemmän. Säästä enemmän. ¹ Lähde:

Lisätiedot

Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä.

Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä. Lexmark XS950 tuoteperhe värimonitoimilaitteet Kuvan mallissa on lisävarusteita Porautuu syvälle. Saa enemmän aikaan. Häikäisee värillä. Väritulostus Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3

Lisätiedot

Joustava ja kestävä väritulostin. Lexmark CS796de -värilasertulostin. Kuvan mallissa on lisävarusteita

Joustava ja kestävä väritulostin. Lexmark CS796de -värilasertulostin. Kuvan mallissa on lisävarusteita Lexmark CS796de -värilasertulostin Kuvan mallissa on lisävarusteita Joustava ja kestävä väritulostin an py Colour Scan Fax Solutions Touch Fax A3 Solutions Copy (11x17) A3 Scan Up (11x17) to Duplex UpFax

Lisätiedot

Lexmark CS748de Värilasertulostimet. Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3. Input paperinkäsittely 1 19/12/13 8:05:05

Lexmark CS748de Värilasertulostimet. Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3. Input paperinkäsittely 1 19/12/13 8:05:05 Lexmark CS748de Värilasertulostimet Kirkasta väritulostusta keskisuurille työryhmille 4.3 4.3 4.3 VäriColor Color 4,3 Touch (10,9 Touch cm) TouchSolutions Ratkaisut Solutions Jopa Up to Up 33 Up to Kaksipuoleisuus

Lisätiedot

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä.

Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä. TULOSTUS 23 s/min värillisenä 23 s/min mustavalkoisena Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544 -mallit KAKSIPUOLINEN Verkko Pieni ja kätevä muotoilu, suuri yritysväreissä. Tulosta vähemmän. Säästä enemmän.

Lisätiedot

Erinomainen suorituskyky. Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin. Suora USBliitäntä. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö

Erinomainen suorituskyky. Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin. Suora USBliitäntä. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Lexmark M5100 Sarja Mustavalkolasertulostin Erinomainen suorituskyky. Mustavalko 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Ratkaisut Suojaus Verkko Kaksipuolinen tulostus Jopa 66 sivua minuutissa Suora USBliitäntä

Lisätiedot

Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Screen

Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Screen Lexmark XS796 tuoteperheen värilasermonitoimilaitteet Kuvan mallissa on lisävarusteita Toimiva ratkaisu. Toimiva väri. Väritulostus Colour Kosketusnäyttö Touch Kopiointi Copy Skannaus Scan Faksi Fax Solutions

Lisätiedot

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille!

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 38 S/MIN Lexmark X460 -sarja SKANNAUS Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de KAKSIPUOLINEN VERKKO Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min.

Lexmark C2132 Värilasertulostin. Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Verkko. Kaksipuolinen tulostus. Ratkaisut Jopa 30 s./min. Lexmark C2132 Värilasertulostin Kestävyyttä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Jopa 30 s./min Suojaus 10,9 cm kosketusnäyttö Verkko Lexmark C2132 Miksi valita Lexmark? Lexmark

Lisätiedot

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla TULOSTUS 33 S/MIN MUSTAVALKOISENA Lexmark C730 -sarja Lexmark C734n Lexmark C736n 33 S/MIN VÄRILLISENÄ VERKKO Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon

Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Lexmark LVP-mallisto Tutustu Lexmarkin LVP-mallistoon Erityisetuja Lexmark Value Print-kumppaneille! Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa perustettu Lexmark sai alkunsa irtautumalla

Lisätiedot

Lexmarkin ominaisuudet ja edut

Lexmarkin ominaisuudet ja edut Lexmarkin ominaisuudet ja edut Arvoa pakkauksessa Koe jatkuva einikäisten asiakkaiden strategiamme Tämän päivän yritysmaaimassa kipaiu on kovaa, ja yritysasiakkaat odottavat pajon enemmän kuin vain tuotteita

Lisätiedot

Lexmark XM5100 Sarja. Miksi Lexmark. Vastuu ympäristöstä. Ympäristönsuojelu on yhteinen vastuu.

Lexmark XM5100 Sarja. Miksi Lexmark. Vastuu ympäristöstä. Ympäristönsuojelu on yhteinen vastuu. Lexmark XM5100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Monipuolisuutta ja ratkaisuja. Mustavalko Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite kertapyyhintä

Lisätiedot

Säästä 30 % jopa. tulostus- ja. asiakirjakuluissa. Think Smart. Think OKI

Säästä 30 % jopa. tulostus- ja. asiakirjakuluissa. Think Smart. Think OKI Säästä 30 % tuostus- ja jopa asiakirjakuuissa Think Smart. Think OKI Oetko ajateut yrityksesi piieviä kuuja? 10,000 Toimistotyöntekijä tuostaa keskimäärin sivua vuodessa Useimmissa yrityksissä käytetään

Lisätiedot

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille!

Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 38 S/MIN Lexmark X460 -sarja SKANNAUS Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de KAKSIPUOLINEN VERKKO Suurenmoinen, loistava tulevaisuus pienille työryhmille! Tulosta vähemmän.

Lisätiedot

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41

Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita. Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. sivua minuutissa 20/12/13 4:27:41 Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus 1 Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö

Kehitetty parasta suorituskykyä varten. Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite. 25,9 cm kosketusnäyttö Lexmark XM7100 Sarja Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Kehitetty parasta suorituskykyä varten. 25,9 cm kosketusnäyttö Ratkaisut Suojaus Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite

Lisätiedot

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. asiakirjansyöttölaite

Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite. Kaksipuolinen tulostus. Jopa 30 sivua minuutissa. asiakirjansyöttölaite Lexmark XC2132 Värilasermonitoimilaite Kestävä. Luotettavaa suorituskykyä. Väri Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite Jopa 30 sivua minuutissa Suojaus 17,8 cm kosketusnäyttö

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin

Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisältäviin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin Lexmarkin suojausominaisuudet ratkaisujen käyttöönoton sisätäviin tuostimiin ja monitoimiaitteisiin Paranna yrityksesi asiakirjojen ja tietojen suojausta Organisaatiosi täytyy pystyä haitsemaan verkkoaitteita

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja

Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja TULOSTUS FAKSI KOPIOINTI 53 S/MIN Lexmark X650 -sarja SKANNAUS KAKSIPUOLINEN Verkko Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Erittäin nopea ja luotettava tuottavuuden parantaja Tulosta

Lisätiedot

Etuja, joita et saa aikaan tavallisella kopiokoneella

Etuja, joita et saa aikaan tavallisella kopiokoneella TULOSTUS 53 S/MIN KOPIOINTI KAKSIPUOLINEN Lexmark X658 -sarja SKANNAUS Verkko FAKSI VIIMEISTELY Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Etuja, joita et saa aikaan tavallisella

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille!

Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Lexmark LVP-linja Tutustu Lexmarkin LVP-linjaan Erityisetuja Lexmark Value Print -kumppaneille! Miksi Lexmark? Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa perustettu Lexmark sai alkunsa irtautumalla

Lisätiedot

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla

Huipputason väri suurilla tulostusmäärillä ja korkeilla laatuvaatimuksilla TULOSTUS 33 S/MIN MUSTAVALKOISENA KOPIOINTI 33 S/MIN VÄRILLISENÄ Lexmark X730 -sarja SKANNAUS KAKSIPUOLINEN FAKSI VERKKO Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Huipputason väri suurilla

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro M153-M154 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Ainutlaatuiset maalämpöpumput

Ainutlaatuiset maalämpöpumput ALPHA-INNOTEC Ainutaatuiset maaämpöpumput Yksi tuote monia etuja Yksinkertaista ja kätevää. Yksi aite kaikkeen Lämmitys ja ämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa ämmitystä ja ämmintä

Lisätiedot

Tulostusjälkiongelmat

Tulostusjälkiongelmat voidaan usein ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on lopussa. Tarkista tarvikkeen tila käyttöpaneelin ilmoituksesta. Kohdassa Tulostustarvikkeiden tilan määritys on

Lisätiedot

Yksi lamppu, kolme valoasetusta

Yksi lamppu, kolme valoasetusta PHILIPS LED Lamppu 14 7 3,5 W (100 W) E27 Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin Ei himmennettävä Yksi lamppu, kolme valoasetusta Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin

Lisätiedot

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille

Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite pienille työryhmille TULOSTUS 33 S/MIN Lexmark X264dn Lexmark X360 -sarja KOPIOINTI SKANNAUS FAKSI KAKSIPUOLINEN Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw VERKKO Pienikokoinen ja miellyttävä mustavalkomonitoimilaite

Lisätiedot

Tulostuslaatuongelmat

Tulostuslaatuongelmat 1 Tulostusjälki on liian vaaleaa tai kuvissa tai tekstissä on tyhjiä kohtia. Varmista, että tulostimessa käytetään suositeltua paperia tai muuta tulostusmateriaalia. Tulosta materiaalille, joka on otettu

Lisätiedot

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö

Tehokas. Pienikokoinen. Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite. 10,9 cm tai 17,8 cm kosketusnäyttö Lexmark XM1140, XM1145 ja XM3150 Mustavalkolasermonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Tehokas. Pienikokoinen. Mustavalko Kaksipuolinen tulostus Ratkaisut Kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite Suojaus

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

Tulostusjälkiongelmat

Tulostusjälkiongelmat Jos ehdotettu korjaustoimi ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä huoltoedustajaasi. 1 Tulostusjälki on liian vaalea. Väri voi olla vähissä. Jos haluat käyttää jäljellä olevan väriaineen, poista ensin kasetti

Lisätiedot

Aurinkokeräin vakuumiputkella

Aurinkokeräin vakuumiputkella Aurinkokeräin vakuumiputkea VTK 570 Auringonämpöä keräten saa auringosta Vaiant uonnoinen vainta Vaiant on saavuttanut aurinkoäityksen teknoogian osata hyvän aseman: yritykseä on yi 130 vuoden kokemus

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan Vältä tulostusongelmat käyttämällä vain suositeltuja tulostusmateriaaleja (paperia, kalvoja, kirjekuoria, kartonkia ja tarroja). Yksityiskohtaiset tiedot eri tulostusmateriaaleista ovat kartonki- ja tarratulostusohjeessa

Lisätiedot

Tuottavaa tulostusta edulliseen hintaan, korkealuokkainen lopputulos.

Tuottavaa tulostusta edulliseen hintaan, korkealuokkainen lopputulos. Tiedot Lasertulostuksen täydet ominaisuudet. Edullisesti. Tuottavaa tulostusta edulliseen hintaan, korkealuokkainen lopputulos. Dynaamisillla suojausominaisuuksilla varustettu tulostin. Tarkoitettu käytettäväksi

Lisätiedot

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit. WIRELESS

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit.   WIRELESS Pienet ja tehokkaat kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit SKANNAA LANGATON WIRELESS www.brother.fi Kätevään asiakirjaskannaukseen Kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit tekevät päivittäisestä skannauksesta

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt www.tk-team.com Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team LED monikosketusnäyttö on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa

Lisätiedot

HP Sprocket 200 -tulostin

HP Sprocket 200 -tulostin Tiedot Tulosta heti 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvia älypuhelimestasi. Tulostetaan porukalla. Jaa nykyhetki tulostamalla 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvat heti älypuhelimesta. Älypuhelimen yhdistäminen

Lisätiedot

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi INTERGRATED INTEGROITUJA BUSINESS TULOSTUSRATKAISUJA PRINT SOLUTIONS FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP www.brother.eu www.brother.fi UUSI BROTHER VÄRILASERMALLISTO AMMATTIKÄYTTÖÖN - INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA

Lisätiedot

Ennen kuin ryhdyt päivittämään

Ennen kuin ryhdyt päivittämään Johdanto Tämä CD-ROM-evy sisätää Phiipsin ensimmäisen sukupoven DVD-taentimen vamisohjemapäivityksen, joka isää soittimeen DVD+R-evyjen taennusmahdoisuuden sekä useita muita kiinnostavia toimintoja. Päivitystä

Lisätiedot

Lexmark TAMMIKUU, 2011

Lexmark TAMMIKUU, 2011 Lexmark TAMMIKUU, 2011 Suurimmat ympäristövaikutukset syntyvät tulostettaessa (1) tulosta Tästä syystä LEXMARK suosittelee TULOSTAMAAN VÄHEMMÄN! Olemme Lexmarkilla päättäneet toimia alan edelläkävijöinä

Lisätiedot

ELECTRIFICATION, SMART POWER. Maailman ensimmäinen oikea automaattinen vaihtokytkin on täällä.

ELECTRIFICATION, SMART POWER. Maailman ensimmäinen oikea automaattinen vaihtokytkin on täällä. ELECTRIFICATI, SMART POWER Maaiman ensimmäinen oikea automaattinen vaihtokytkin on täää. 2 TRUE MAAILMAN ENSIMMÄINEN OIKEA AUTOMAATTINEN VAIHTOKYTKIN Esitteyssä ABB:n TruE Läpimurto kriittiseen tehonsyöttöön.

Lisätiedot

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN TIETOJA TUOTTEESTA TULOSTEET MONIPUOLISILLE MATERIAALEILLE SureColor SC-P800 on kaikkien aikojen ensimmäinen A2-tulostin, johon saa lisävarusteena rullapaperiyksikön.

Lisätiedot

MADE IN ITALY. Ratkaisu. syötäviin valokuviin

MADE IN ITALY. Ratkaisu. syötäviin valokuviin MADE IN ITALY Ratkaisu syötäviin valokuviin Monipuolinen käyttö Tekn ominais Sovita sivulle Kloonaa (sama kuva moneen kertaan sivulla) Zoomaa iset uudet Muut toiminnot tietokoneellasi Juliste (A3) 16 cm

Lisätiedot

Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit

Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit Tiedot HP Laser 100 -tulostinsarja Lasertulostuksen täydet ominaisuudet. Edullisesti. Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit 1,2 tulostaa

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Lighting CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Coreline tempo small CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen

Lisätiedot

SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla

SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla Lighting SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla SmartForm LED BPS460 Kaikki tuntevat olonsa paremmaksi ja työskentelevät tehokkaammin miellyttävässä työympäristössä. Toimistoja,

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita Tiedot HP LaserJet Pro M15-sarjan tulostimet Luokkansa pienin lasertulostin maailmassa. 1 Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Lisätiedot

SM500T tunnelman luominen joustavasti

SM500T tunnelman luominen joustavasti Lighting tunnelman luominen joustavasti Nykyisin vähittäismyynnissä verkkomyynnin osuus kasvaa nopeasti ja kilpailu on kovaa. Kauppiaiden onkin sen vuoksi panostettava ostoskokemukseen, houkutellakseen

Lisätiedot

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN 3 LISÄÄ TUOTTAVUUTTA Tulosta suuria määriä nopeasti ja lisää tulostusmateriaalia helposti kuvitetun oppaan ja LCD-värinäytön

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi

MEDIA- KORTTI 2015 M E D I A T I E D O T. Yrittajat.fi. www.yrittajamediat.fi MEDIA- KORTTI M E D I A T I E D O T Yrittajat.fi Yrittajat.fi YRITTAJAT.FI MEDIATIEDOT Kaikki tarjoa oevat mediaratkaisut ja isää tietoa aiheesta 1 2 MAINOSPAIKAT JA HINNAT 1 2 Paraati, ROS, koko 980 400

Lisätiedot

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen

LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen Lighting LumiStreet perusvalikoima tievalaistukseen LumiStreet Pienikokoinen LumiStreet on monipuolinen, energiaa säästävä ja kustannustehokas ledivalaisin. Se vastaa tievalaistuksen perusvaatimuksiin

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Tutustu Lexmark BSD sarjaan

Tutustu Lexmark BSD sarjaan Lexmarkin BSD-sarja Tutustu Lexmark BSD sarjaan Ainutlaatuisia hyötyjä Lexmarkin asiakkaille! Miksi valita Lexmark? Lexmarkin painopisteenä on koko yrityksen rakenteettomien tulostettujen ja digitaalisessa

Lisätiedot

Painosta koskeva tiedote. Sähköistä säteilyä koskevat tiedotteet

Painosta koskeva tiedote. Sähköistä säteilyä koskevat tiedotteet Painosta koskeva tiedote Tavaramerkit Turvaohjeita Varoitukset Sähköistä säteilyä koskevat tiedotteet Energy Star Laserilmoitus 1 Painosta koskeva tiedote 2 Huhtikuu 2001 Seuraava kappale ei ole voimassa

Lisätiedot

Veras 7 perustuu edistykselliseen teknologiaan tarjoten ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huipputa- son toimintoja jokaiselle kuulokojeen käyttäjälle.

Veras 7 perustuu edistykselliseen teknologiaan tarjoten ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huipputa- son toimintoja jokaiselle kuulokojeen käyttäjälle. Veras 7 TUOTETIEDOT Veras 7 VR7 M VR7 N VR7 ITCD VR7 ITC VR7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Veras 7 perustuu edistykseiseen teknoogiaan tarjoten ainutaatuisia ominaisuuksia ja huipputason toimintoja jokaisee kuuokojeen

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Lighting CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

HP OfficeJet Pro X551dw

HP OfficeJet Pro X551dw 1(5) HP OfficeJet Pro X551dw Kuvaus Tulosta lasertulostimia nopeammin HP PageWide -tekniikalla, jota käytetään huipputason digitaalipainoissa. Saat enemmän aikaan tuottavuutta parantavilla ominaisuuksilla,

Lisätiedot

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 1(5) HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 Kuvaus Maksimoi investointisi. Kasvata liiketoimintaasi, älä kulujasi. HP ProDesk 400 G1 -sarjan laajennettavat pöytätietokoneratkaisut

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

Lexmark C750. Oppaiden päivitys. Elokuu 2001. www.lexmark.fi

Lexmark C750. Oppaiden päivitys. Elokuu 2001. www.lexmark.fi Lexmark C750 Oppaiden päivitys Elokuu 2001 www.lexmark.fi 1 Kuvansiirtoyksikön kohdistaminen Kohdista kuvansiirtoyksikkö sen vaihtamisen jälkeen tai silloin, kun värit tulostuvat liian vaaleina, jotta

Lisätiedot

Tulostuslaatuopas. Tyhjät tai valkoiset sivut. Tumma tuloste. Tulostuslaatuopas. Sivu 1/16

Tulostuslaatuopas. Tyhjät tai valkoiset sivut. Tumma tuloste. Tulostuslaatuopas. Sivu 1/16 Sivu 1/16 Tulostuslaatuopas Tyhjät tai valkoiset sivut a Poista kuvayksikkö tai kuvansiirtopaketti ja asenna se uudelleen. Varoitus Vaurioitumisen mahdollisuus: Älä altista kuvayksikköä tai kuvansiirtopakettia

Lisätiedot

SmartBalance, suspended

SmartBalance, suspended SP482P LED40S/830 PSD ACC-MLO SM2 LED Moduuli, järjestelmän valovirta 4000 lm - 830 lämmin valkoinen - Tehonsyöttöyksikkö, DALI-liitäntä - Mikrolinssioptiikka, akrylaattia, kirkas - Ripustussarja, 2- vaijeria

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Poista

Lisätiedot

PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA. 04.05.2011 Merja Ylönen

PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA. 04.05.2011 Merja Ylönen PALVELUSETELI KUOPION KAUPUNGISSA 04.05.2011 Merja Yönen MIKÄ ON PALVELUSETELI? Paveusetei on yksi paveujen järjestämistapa. Paveuseteiä myönnetään asiakkaae sitoumus maksaa tietty osa tietystä yksityisen

Lisätiedot

Uponor Smatrix Wave. Smatrix Wave säätöjärjestelmä

Uponor Smatrix Wave. Smatrix Wave säätöjärjestelmä Smatrix Wave Smatrix Wave säätöjärjestemä sisätää automaattisen tasapainotuksen sekä pajon muita energiateokkuutta ja mukavuutta parantavia ominaisuuksia attiaäityksen ja viiennyksen ojaamiseen. Näien

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen Lighting erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty erittäin tehokas optiikka ja viimeisimpään

Lisätiedot

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen. WIRELESS

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen.   WIRELESS Odota enemmän Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen WIRELESS www.brother.fi Me Brotherilla ymmärrämme, että jokaisella minuutilla on merkitystä - sekä

Lisätiedot

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Tekniset tiedot CopyCentre C65, limittävä luovutusalusta ja ohisyöttöalusta. CopyCentre C75, valinnainen 5100 arkin suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja edistynyt. CopyCentre C90, valinnainen Professional-viimeistelijä.

Lisätiedot

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Lighting Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika,

Lisätiedot

Selenium LED yksinkertaisesti tehokas

Selenium LED yksinkertaisesti tehokas Lighting Selenium LED yksinkertaisesti tehokas Selenium LED Selenium LED on kustannustehokas tievalaisin, jolla on yli 60%:n energiansäästö perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Valaisimen yksinkertainen

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot