kivikon frisbeegolfratasuunnitelman kerro kartalla -kyselyn tuloksia HELSINGIN FRISBEEGOLFSELVITYS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "kivikon frisbeegolfratasuunnitelman kerro kartalla -kyselyn tuloksia HELSINGIN FRISBEEGOLFSELVITYS"

Transkriptio

1 kivikon frisbeegolfratasuunnitelman kerro kartalla -kyselyn tuloksia HELSINGIN FRISBEEGOLFSELVITYS MA-ARKKITEHDIT

2 suosittu oleskelupaikka KARTTAKOMMENTTEJA: 33 VASTAUKSIA: 22

3 koirien ulkoilutusreitti KARTTAKOMMENTTEJA: 13 VASTAUKSIA: 16

4 reitti, Jolla ulkoillaan PalJon KARTTAKOMMENTTEJA: 19 VASTAUKSIA: 10

5 kulutukselta suojeltava kohde KARTTAKOMMENTTEJA: 7 VASTAUKSIA: 2

6 muuta Huomioitavaa KARTTAKOMMENTTEJA: 33 VASTAUKSIA: 51

7 erinomainen väylä KARTTAKOMMENTTEJA: 196 VASTAUKSIA: 59

8 muutettava väylä KARTTAKOMMENTTEJA: 45 VASTAUKSIA: 12

9 Poistettava väylä KARTTAKOMMENTTEJA: 75 VASTAUKSIA: 11

10 ongelmakohta KARTTAKOMMENTTEJA: 26 VASTAUKSIA: 7

11 PaHasti HeittovÄylien kanssa risteävät kulkureitit KARTTAKOMMENTTEJA: 33 VASTAUKSIA: 13

12 alue, Joka on JÄtettÄvÄ radan ulkopuolelle KARTTAKOMMENTTEJA: 30 VASTAUKSIA: 12

13 Paikka Penkeille KARTTAKOMMENTTEJA: 9 VASTAUKSIA: 0

14 KARTTAKOMMENTIT LäHIALUEEN ASUKKAIDEN KARTTAKOMMENTIT eniten kommentteja kysymyksiin erinomainen väylä ja poistettava väylä vähiten kommentteja kysymyksiin koirien ulkoilutusreitti, kulutukselta suojeltava kohde ja paikka penkeille

15 KARTTAKOMMENTIT MUUALLA ASUVIEN KARTTAKOMMENTIT ylivoimaisesti eniten kommentteja kysymykseen erinomainen väylä, kaikki kysymykseen vastanneet ovat miehiä vain naiset ovat vastanneet moniin alueen nykyistä käyttöä koskeviin kysymyksiin

16 KARTTAKOMMENTIT EN OLE KIINNOSTUNUT LAJISTA -VASTANNEIDEN KARTTAKOMMENTIT Rataluonnosta kritisoivat kommentit ovat yleisimpiä. Silti myös erinomainen väylä kommentteja on jätetty runsaasti.

17 KARTTAKOMMENTIT OLEN KIINNOSTUNUT LAJISTA, EHKä ALOITAN -VASTANNEIDEN KARTTAKOMMENTIT Poistettava väylä ja erinomainen väylä ovat yleisimpiä kommentteja. Myös suosittu oleskelupaikka ja pahasti väylien kanssa risteävät kulkureitit ovat keränneet kommentteja. Muihin kysymyksiin on saatu vain muutamia vastauksia.

18 KARTTAKOMMENTIT HARRASTAN LAJIA TAI KILPAILEN AKTIIVISESTI -VASTANNEIDEN KARTTAKOMMENTIT Lajin harrastajien suosituin kommentti on ylivoimaisesti erinomainen väylä. He ovat kuitenkin jättäneet myös useita muutettava väylä ja ongelmakohta kommentteja, sekä ehdottaneet tiettyjä väyliä poistettaviksi.

19 KARTTAKOMMENTIT VASTAAJIEN SUHDE FRISBEEGOLFIIN KOMMENTTIKOHTAISESTI Lajin harrastajien kommentit erinomainen väylä ovat yleisimpiä. Lajista kiinnostuneet ovat merkinneet eniten poistettavia väyliä. Aktiivisesti kilpailevia vastaajia on ollut kyselyssä hyvin vähän.

20 VASTAAJATIEDOT VASTAAJIEN SUHDE FRISBEEGOLFIIN SUHTEESSA ASUINPAIKKAAN KARTTAKOMMENTTIEN MääRäLLä SUHTEUTETTUNA, 445KPL TODELLINEN VASTAAJAMääRä, 147KPL Vertailu karttakommenttien määrällä suhteutettujen vastausten ja todellisen vastaajamäärän välillä kertoo, että lähialueen asukkaat ovat olleet ahkerampia tekemään useampia karttamerkintöjä. Helsinkiläiset harrastajat ovat tehneet selvästi vähemmän karttamerkintöjä. Vähiten karttakommentteja ovat tehneet muualla asuvat.

21 VASTAAJATIEDOT VASTAAJIEN ASUINPAIKAT SUHTEESSA KIINNOSTUKSEEN HARRASTAA FRISBEEGOLFIA Lähialueen asukkaissa ei ole lainkaan lajissa aktiivisesti kilpailevia. Yli kolmasosa lähialueen asukkaista on kiinnostunut lajista ja saattaa aloittaa harrastuksen. Vastaajat, jotka eivät ole kiinnostuneet lajista, asuvat pääasiassa lähialueella.

22 VASTAAJATIEDOT VASTAAJIEN ASUINPAIKAT IäN MUKAAN Vastaajista yli 40% kuuluu ikäryhmään vuotta. Kysely on kiinnostanut lähialueen ulkopuolella asuvista erityisesti nuorempia ikäryhmiä, yli 50 vuotiasta vastaajista vain muutamat asuvat muualla kuin lähialueella. Nuorimmista, vuotiaista vastaajista vain yksi asui lähialueella.

23 VASTAAJATIEDOT VASTAAJIEN SUHDE FRISBEEGOLFIIN IäN MUKAAN Alle 50-vuotiaissa vastaajissa on paljon lajin harrastajia. Kiinnostus lajia kohtaan jakaantuu tasaisemmin eri ikäryhmien kesken, esimerkiksi vuotiasita lähes 40% on kiinnostunut lajista. Vastanneista vain ikäryhmissä vuotiaat ja 80-vuotias ei ole yhtään lajista kiinnostunutta vastaajaa.

24 VASTAAJATIEDOT KULKUTAPA SUUNNITTELUALUEELLE LAJIKIINNOSTUKSEN MUKAAN Lajissa kilpailevat saapuvat yleisimmin paikalle autolla. Harrastajat saapuvat yleisimmin kävellen tai pyörällä, mutta lähes yhtä usein autolla. Lajista kiinnostuneet ja ei kiinnostuneet käyttävät vain vähän autoa tai julkista liikennettä paikalle saapumiseen.

25 VASTAAJATIEDOT RADAN SOPIMINEN ALUEEN MUIHIN TOIMINTOIHIN VASTAAJAN ASUINPAIKAN MUKAAN Lähialueen asukkaista 36% näkee radan elävöittävän viheraluetta, 24% ei koe rataa ongelmalliseksi ja 39% uskoo radan aiheuttavan ongelmia.

26 VäYLäKOHTAISET KOMMENTIT Eniten kommentteja ovat keränneet väylät 7, 11 ja 22. Vähiten kommentteja ovat saaneet väylät 12 ja Suurin piirtein samat väylät ovat saaneet vähiten negatiivisia kommentteja. Vähiten positiivisia kommentteja ovat saaneet väylät 3, 8 ja 11.

27 VäYLäKOHTAISET KOMMENTIT, ALUEEN NYKYTILANNE Eniten kommentteja on annettu väylien 11, 21 ja 22 alueilta. Metsäalue, jossa väylät sijaitsevat, on saanut hyvin vähän kommentteja.

28 VäYLäKOHTAISET KOMMENTIT, RATASUUNNITELMA Korkeimpina pylväinä erottuvat väylät, jotka ovat saaneet paljon positiivisia ja negatiivisia kommentteja. Väylä 11 on saanut kaikkein eniten negatiivisia kommentteja. Eniten positiivisia kommentteja on saanut väylä 22.

29 VäYLäKOHTAISET KOMMENTIT, RATASUUNNITELMA Kauimpana asutuksesta sijaitseva radan loppuosa, väylät 12-22, ovat saaneet selvästi enemmän merkintöjä erinomainen väylä kuin poistettava tai muutettava väylä. Piikit poistettava väylä -merkinnässä näkyvät väylillä 3, 7 ja 11.

30 väyläkohtaiset kommentit

31 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 1 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: 1 Agilityharrastajat Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 2 Kulutukselta suojeltava kohde: 1 Suojeltava rantakasvillisuus ja pikkutyllien pesimäpaikka Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 13 Hyvä ja haastava aloitusväylä Muutettava väylä: 4 Onko liian vaikea aloittelijoille, toinen helpompi vaihtoehto aloittelijoille? Poistettava väylä: 5 Kosteikko suojeltava, koirien turvallisuus vaarassa Ongelmakohta: 2 Pesivät linnut Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Koiranulkoilutusreitti Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 5 Kosteikkoalue ei kestä + pesiviä lintuja Yleistä vastustusta radan sijoittamisesta puistoon Paikka penkeille: 1 Tii-paikalle

32 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 2 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 5 Auringonotto- ja piknik-aluetta Koirien ulkoilutusreitti: n.4 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 10 Hyvä näkyvyys, turvallinen Muutettava väylä: 1 Poistettava väylä: 3 Ei niitylle, ei tien ylitystä Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 6 Heittopaikkan kan j ja korin välissä kulkee tie Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 5 Kuumailmapallon laskeutumispaikka, lennokin- ja leijanlennätysalue, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

33 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 3 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 2 Lasten leikkipaikka ja lähiniitty, pulkkamäki Koirien ulkoilutusreitti: 1 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Liian lähellä asutusta Rataluonnos Erinomainen väylä: 2 Turvallisuus huolestuttaa Muutettava väylä: 4 Siirrettävä kauemmas asutuksesta Poistettava väylä: 14 Liian lähellä asutusta, syrjässä muusta radasta Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 6 Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 3 Liian lähellä asutusta, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

34 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 4 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 1 Puut pilaavat avoimen niityn Koirien ulkoilutusreitti: n.3 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.8 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 8 Sopivan haasteellinen, turvallinen Muutettava väylä: 3 Radan kiertoon liittyviä muutosehdotuksia Poistettava väylä: 3 Ei rataa puistoon, reittien risteys lähellä Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 5 Pesivät linnut, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

35 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 5 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 3 Aurinkorinne, piknik, liidokkien lennätys, pulkkamäki, lasten oleskelupaikka Koirien ulkoilutusreitti: n.1 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 4 Lasten leikkialue, pulkkamäki Rataluonnos Erinomainen väylä: 8 Mukava, ei häiritse muita ulkoilijoita Muutettava väylä: 3 Leikkipuisto lähellä Poistettava väylä: 8 Leikkipuisto lähellä, rinne oleskelualuetta Ongelmakohta: 4 Leikkipaikka, oleskelu, pulkkamäki Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 5 leikkialue, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

36 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 6 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 3 Näköalapaikka, nuorison kokoontumispaikka Koirien ulkoilutusreitti: Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 1 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Näköalapaikka Rataluonnos Erinomainen väylä: 10 Monipuolinen, haasteellinen Muutettava väylä: 3 Ei koria parhaalle näköalapaikalle tai nuorison oleskelupaikalle Poistettava väylä: 5 Ei kalliolle, kalliot lasten leikkipaikka, liian lähellä asutusta Ongelmakohta: 3 Puiset heittopaikat arveluttavat, jyrkällä kalliolla vaikea liikkua Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 4 näköalapaikka, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

37 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 7 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: n.4 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.5 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 2 Vilkas kävelyreitti, lähellä asuintalojen pihat Rataluonnos Erinomainen väylä: 11 Mielenkiintoinen, hyvä näkyvyys Muutettava väylä: 2 Lähellä asutusta, paikka vaarallinen pelaajille Poistettava väylä: 12 Liian lähellä asutusta, aiheuttaa melua, koirat pelkäävät, huoli reitin ylityksestä Ongelmakohta: 1 Liian jyrkkä rinne Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 5 Vilkkaat reitit, joiden yli ei saa heittää Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 7 näköalapaikka, asutus lähellä, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

38 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 8 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 1 Koirien ulkoilutusreitti: n.4 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 2 Ongelmaton Muutettava väylä: 9 Siirrettävä kauemmas tiestä, radan kierron muutokset Poistettava väylä: 2 Liian lähellä kävelyreittiä Ongelmakohta: 2 Oleskelupaikka, reitillä liikkujat vaarassa, erityisesti pyöräilijät Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 4 Auringonottokalliot, piknik-paikat, yleisesti koko puisto Paikka penkeille: 2 Näköala länteen, levähdyspaikka pelaajille

39 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 9 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 2 Piknik- ja auringonottoaluetta Koirien ulkoilutusreitti: n.3 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Auringonottokalliot Rataluonnos Erinomainen väylä: 7 J Muutettava väylä: 1 Kori siirrettävä kauemmas tiestä turvallisuuden ja näkyvyyden parantamiseksi Poistettava väylä: 4 Kallio menee pilalle, korin takana olevien reittien turvallisuus Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Vieressä kulkevalle reitille kaartaa helposti kiekko, ainakin aloittelijalta Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 4 Auringonottokalliot, kuumailmapallon laskeutumispaikka, yleisesti koko puisto Paikka penkeille: 1 Teiden risteys korin läheisyydessä

40 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 10 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 1 Kalliot säilytettävä sellaisenaan Koirien ulkoilutusreitti: n.4 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.4 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 7 Sopivan haastava, omalaatuinen Muutettava väylä: 3 Kori paremmin näkyville Poistettava väylä: Ongelmakohta: 1 Nuorison nuotiopaikka, konflikteja odotettavissa Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 4 Auringonottokalliot ja piknik, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

41 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 11 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 1 Viereisten talojen asukkaiden oleskelupaikka Koirien ulkoilutusreitti: n.5 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.10 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 3 Liian lähellä asutusta, jalkapallonurmi Rataluonnos Erinomainen väylä: 2 Voisi kuitenkin muuttaa turvallisemmaksi Muutettava väylä: 4 Kori lähellä reittiä, asutus lähellä Poistettava väylä: 12 Liian lähellä asutusta, ylittää reitin, kori lähellä reittiä Ongelmakohta: 3 Kävelytien ylitys, korin takana tie Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 5 Kävelytien ylitys, korin takana tie Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 6 Asutus lähellä, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

42 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 12 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: 1 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 3 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 6 Onko kori liian lähellä reittiä? Muutettava väylä: 1 Kori kauemmas tiestä Poistettava väylä: 1 Ei täyttömäelle Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Väylä ylittää tärkeän reitin? Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 4 Kallioilla huono näkyvyys, yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

43 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 13 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 1 Kalliot täyttömäen eteläpuolella näköalapaikka Koirien ulkoilutusreitti: 2 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 5 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Alueella ulkoillaan paljon, ei mitään uutta toimintaa Rataluonnos Erinomainen väylä: 13 Hyvä pitkä väylä, nurmi tulee leikata Muutettava väylä: 1 Kunnossapitoa tarvitaan, etteivät kiekot häviä heinikkoon Poistettava väylä: 1 Ei täyttömäelle Ongelmakohta: 1 Puiden takia osittain huono näkyvyys Pahasti Ongelmakoht heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Asukkaita Kävelytien halveeraavaa ylitys suunnittelua, että väylä ylittää reitin Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 2 Suosittu ulkoilu- ja nähköalapaikka, yleisesti koko puisto Paikka penkeille: 1 Tii-paikalle

44 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 14 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: 1 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 9 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 9 Mielenkiintoinen ja turvallinen, hyvä näkyvyys Muutettava väylä: Poistettava väylä: 3 Ei täyttömäelle, ei kosteikkoon, ei tien ylitystä Ongelmakohta: 1 Uoman istutukset saattavat kärsiä Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 4 Vilkkaita reittejä väylällä ja korin läheisyydessä Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 2 yleisesti koko puisto Paikka penkeille:

45 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 15 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: 1 Agilitykentän ympäristöä Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 4 Sijaitsevat heittopaikan takana Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Liian lähellä agilitykenttää Rataluonnos Erinomainen väylä: 10 Mielenkiintoinen ja turvallinen, hyvä näkyvyys Muutettava väylä: 3 Vaara, että kiekot lentävät agilitykentälle, vähemmän, mutta pidempiä väyliä, oma rata aloittelijoille Poistettava väylä: Ongelmakohta: 1 Kori lähellä seuraavaa tii-paikkaa Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 2 Agilityn läheisyys, reittien läheisyys Paikka penkeille: 2 Keskeinen paikka

46 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 16 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: 1 Agilitykentän ympäristöä Reitti, jolla ulkoillaan paljon: Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Liian lähellä agilitykenttää Rataluonnos Erinomainen väylä: 11 Sopivan haastava, rauhallinen Muutettava väylä: 2 Vähemmän, mutta pidempiä väyliä, oma rata aloittelijoille Poistettava väylä: Ongelmakohta: 1 Juoksuhaudat ym. vaarallisia Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 2 Agilityn läheisyys, rata liian laaja Paikka penkeille:

47 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 17 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: Reitti, jolla ulkoillaan paljon: Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 9 Muutettava väylä: 2 Vähemmän, mutta pidempiä väyliä, oma rata aloittelijoille Poistettava väylä: Ongelmakohta: 1 Juoksuhaudat ym. vaarallisia Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 1 Rata liian laaja Paikka penkeille:

48 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 18 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: Reitti, jolla ulkoillaan paljon: Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 8 Muutettava väylä: 3 Vähemmän, mutta pidempiä väyliä, oma rata aloittelijoille, liian tiheää kasvillisuutta, kori ei näy Poistettava väylä: Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: Paikka penkeille:

49 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 19 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: Reitti, jolla ulkoillaan paljon: Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 8 Muutettava väylä: 2 Vähemmän, mutta pidempiä väyliä, oma rata aloittelijoille Poistettava väylä: Ongelmakohta: Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Rata ei saa ylittää yhtäkään reittiä Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: Paikka penkeille:

50 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 20 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: Reitti, jolla ulkoillaan paljon: 4 Heittopaikan takana Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: Rataluonnos Erinomainen väylä: 5 Muutettava väylä: 2 Turha, venäläisten sotilaiden muistomerkki liian lähellä Poistettava väylä: Ongelmakohta: 1 Korin takana olevalla reitillä liikkujat vaarassa Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 1 Yleistä vastustusta Paikka penkeille:

51 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 21 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: Koirien ulkoilutusreitti: n.3 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.11 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 1 Yleisinfotaulu alueesta sopisi teiden risteykseen Rataluonnos Erinomainen väylä: 7 Muutettava väylä: Poistettava väylä: 1 Ei täyttömäelle? Ongelmakohta: 1 Vilkas tie saattaa aiheuttaa odottelua Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 2 Yleistä vastustusta Paikka penkeille:

52 väyläkohtaiset kommentit VÄYLÄ 22 Nykyinen alue Suosittu oleskelupaikka: 7 Leijan ja lennokkien lennätys, auringonotto, sopiva paikkaa frisbeegolfille Koirien ulkoilutusreitti: n.4 Reitti, jolla ulkoillaan paljon: n.5 Kulutukselta suojeltava kohde: Muuta huomioitavaa: 5 Leijanlennätysalue, hyvä alue frisbeegolfille, väylät liian suoria? Rataluonnos Erinomainen väylä: 16 Hieno alamäkiväylä, hyvä päätös kierrokselle Muutettava väylä: Poistettava väylä: 2 Väylän tilalle harjoitusalue, säilytettävä avoimena Ongelmakohta: 3 Muut ulkoilijat Pahasti heittoväylien kanssa risteävät kulkureitit: 1 Alue, joka on jätettävä radan ulkopuolelle: 6 Yleistä vastustusta, leijan ja lennokin lennätysalue, kuumailmapallon laskeutumispaikka Paikka penkeille:

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Heittopaikka

Lisätiedot

Jakomäen, Tattarisuon ja Tattariharjun Kerro kartalla -kysely 2013 kokonaistulokset

Jakomäen, Tattarisuon ja Tattariharjun Kerro kartalla -kysely 2013 kokonaistulokset Jakomäen, Tattarisuon ja Tattariharjun Kerro kartalla -kysely 2013 kokonaistulokset Suunnittelualueen kartta Yleistä Tässä Helsingin kaupungin rakennusviraston Kerrokartallakyselyssä on annettu palautetta

Lisätiedot

Millainen Maltsu? Malminkartanon asukaskyselyn tulokset. Liisi Ylönen. Helsingin kaupunki Kaupunkisuunnitteluvirasto

Millainen Maltsu? Malminkartanon asukaskyselyn tulokset. Liisi Ylönen. Helsingin kaupunki Kaupunkisuunnitteluvirasto Millainen Maltsu? Malminkartanon asukaskyselyn tulokset Liisi Ylönen Kaupunkisuunnitteluvirasto 16.3.2017 Millainen Maltsu? kysely Linkki kyselyyn Kysely toteutettiin syksyllä 2016 399 vastaajaa, 2146

Lisätiedot

Sammonlahden frisbeegolfratahanke

Sammonlahden frisbeegolfratahanke Sammonlahden frisbeegolfratahanke Ratasuunnitelma Lauri Huotarinen, aktiiviharrastaja 040-5315148 lauri.huotarinen@gmail.com Johdanto Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Lajin perusperiaate

Lisätiedot

Keljonkankaan frisbeegolfrata

Keljonkankaan frisbeegolfrata P Kisakeskus Keljonkankaan OB Katsomo OB 18 OB 1 100m 83m Frisbeegolfradan säännöt 6 Frisbeegolf Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate

Lisätiedot

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kissanmaalla, Takahuhdissa, yms-kyselyn vastausten koonti

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kissanmaalla, Takahuhdissa, yms-kyselyn vastausten koonti 1 Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kissanmaalla, Takahuhdissa, yms-kyselyn vastausten koonti (vastauksia yhteensä 504 kpl) Vastaajien määrä, ikä ja sukupuoli 160 Vastaajien

Lisätiedot

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Viinikassan Nekalassa, yms-kyselyn vastausten koonti

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Viinikassan Nekalassa, yms-kyselyn vastausten koonti 1 Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Viinikassan Nekalassa, yms-kyselyn vastausten koonti (vastauksia yhteensä 485 kpl) Vastaajien määrä, ikä ja sukupuoli Vastaajien ikä/sukupuoli

Lisätiedot

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Viime vuodesta

Lisätiedot

Kulosaaren ja Mustikkamaan Kerro kartalla -kysely 2014 kokonaistulokset

Kulosaaren ja Mustikkamaan Kerro kartalla -kysely 2014 kokonaistulokset Kulosaaren ja Mustikkamaan Kerro kartalla -kysely 2014 kokonaistulokset Suunnittelualueen kartta Yleistä Tässä Helsingin kaupungin rakennusviraston Kerro kartalla -kyselyssä on annettu palautetta Kulosaaren

Lisätiedot

PAKATINTIE TURVALLISUUSKÄVELY (HUOMIOT JA KEHITTÄMISEHDOTUKSET) Pakatintien pyörätieyhteydestä on tehty valtuustolle useita aloitteita

PAKATINTIE TURVALLISUUSKÄVELY (HUOMIOT JA KEHITTÄMISEHDOTUKSET) Pakatintien pyörätieyhteydestä on tehty valtuustolle useita aloitteita PAKATINTIE TURVALLISUUSKÄVELY (HUOMIOT JA KEHITTÄMISEHDOTUKSET) Taustaa: Pakatintien pyörätieyhteydestä on tehty valtuustolle useita aloitteita 6.5.2019 Kysymys lapsiystävälliselle Kittilälle. Esitys Sodankyläntien

Lisätiedot

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat 21.4.2012 Pelaajainfo www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Kilpailun tiedot Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisa jatkaa 2011 pääsiäisenä aloitettua

Lisätiedot

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ

RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ MUISTUTUS 4.2.2014 Kaupunkirakennelautakunta Jyväskylän kaupunki RYYTIPOLUN KATUSUUNNITELMA SEKÄ KATUSUUNNITELMAN MUUTOS SULKULANTIELLÄ RYYTIPOLUN JA RUULAHDENTIEN VÄLILLÄ Jyväskylän kaupunki suunnittelee

Lisätiedot

Tuntevatko pyöräilijät ja autoilijat väistämissääntönsä? kyselytutkimuksen tuloksia. Liikenneturvan tutkijaseminaari Salla Karvinen 24.4.

Tuntevatko pyöräilijät ja autoilijat väistämissääntönsä? kyselytutkimuksen tuloksia. Liikenneturvan tutkijaseminaari Salla Karvinen 24.4. Tuntevatko pyöräilijät ja autoilijat väistämissääntönsä? kyselytutkimuksen tuloksia Liikenneturvan tutkijaseminaari Salla Karvinen 24.4.2012 Väistämisvelvollisuus pyörätien jatkeella muuttui vuonna 1997

Lisätiedot

Arjen turva kysely. Pyhtään asukkaiden vastaukset. EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma

Arjen turva kysely. Pyhtään asukkaiden vastaukset. EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma Arjen turva kysely Pyhtään asukkaiden vastaukset EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma 8.2.2013 1 Vastaajia yhteensä 39 Vastaajien tausta Vastaajien lkm %-osuus vastaajista Naisia 31

Lisätiedot

Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Raumalla

Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Raumalla Kyselytutkimus suojatiekäyttäytymisestä Raumalla 26.10.2018 Kyselyn tausta ja vastaukset Rauman kaupungin suojatiekäyttäytymisen kysely toteutettiin 1.-21.10.2018 välisenä aikana. Kyselyllä kartoitettiin:

Lisätiedot

Pakilan ja Tuomarinkylän aluesuunnitelma. Asukaskysely 2017 Yhteenveto

Pakilan ja Tuomarinkylän aluesuunnitelma. Asukaskysely 2017 Yhteenveto Pakilan ja Tuomarinkylän aluesuunnitelma Asukaskysely 2017 Yhteenveto Yleistä Helsingin kaupungin Kerro kartalla- kyselyssä on annettu palautetta Pakilan ja Tuomarinkylän kaupunginosista. Kysely koostui

Lisätiedot

Yleistä. Tiedonkeruuaika Kyselylomakkeen y jakelu kaikkiin alueen talouksiin Vastauksia saatiin yhteensä 232

Yleistä. Tiedonkeruuaika Kyselylomakkeen y jakelu kaikkiin alueen talouksiin Vastauksia saatiin yhteensä 232 Lehtisaari-Kuusisaari-Kaskisaari i i i K i käyttäjäkysely 009 1 Yleistä Tiedonkeruuaika 7.9.-1.10.009 Kyselylomakkeen y jakelu kaikkiin alueen talouksiin Vastauksia saatiin yhteensä Kyselyalue Lehtisaari,

Lisätiedot

Paikkatietokyselyn ja Morjens Loviisa mobiilisovelluksen kyselyn tulokset. Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavan rakennemallit

Paikkatietokyselyn ja Morjens Loviisa mobiilisovelluksen kyselyn tulokset. Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavan rakennemallit Paikkatietokyselyn ja Morjens Loviisa mobiilisovelluksen kyselyn tulokset Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavan rakennemallit Paikkatietokysely 5.7. 13.8.2018 Loviisan kaupunki suoritti 5.7. 13.8.2018

Lisätiedot

Espoo Salo-oikoradan karttapalautekysely

Espoo Salo-oikoradan karttapalautekysely Espoo Salo-oikoradan karttapalautekysely 08 8..09 Kyselyn toteutus Palautekysely oli avoinna 9.0.-0..08 Kyselyn kartalla esitettiin alustavan yleissuunnitelman kahden raiteen ratalinja maakuntakaavan maastokäytävässä.

Lisätiedot

YHDISTETYN JALKAKÄYTÄVÄN JA PYÖRÄTIEN RAKENTAMINEN LAAJAVUORENTIELLE RANTASIPIN LUOTA MUTKAPOHJAAN

YHDISTETYN JALKAKÄYTÄVÄN JA PYÖRÄTIEN RAKENTAMINEN LAAJAVUORENTIELLE RANTASIPIN LUOTA MUTKAPOHJAAN MUISTUTUS 15.10.2013 Kaupunkirakennelautakunta Jyväskylän kaupunki YHDISTETYN JALKAKÄYTÄVÄN JA PYÖRÄTIEN RAKENTAMINEN LAAJAVUORENTIELLE RANTASIPIN LUOTA MUTKAPOHJAAN Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen

Lisätiedot

DigiTrail esteettömyyskartoitus LOPPI

DigiTrail esteettömyyskartoitus LOPPI DigiTrail esteettömyyskartoitus LOPPI Lopen sininen retkeilyreitti 3 km Lopen sininen reitti lähtee Tauluntien varressa olevalta pysäköintialueelta. Reitti kulkee aluksi kapeaa polkua pitkin mäntymetsikön

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 217. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 217. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 30.11.2016 Sivu 1 / 1 3477/2016 02.08.00 217 Liikennebarometri 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Heini Peltonen, puh. 043 824 7212 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus Kaupunkisuunnittelujohtaja

Lisätiedot

2010 - kokonaistulokset 15.6.2011

2010 - kokonaistulokset 15.6.2011 Pihlajamäen, Pihlajiston ja Savelan Kerrokartalla-kysely kysely 2010 - kokonaistulokset 15.6.2011 Pihlajamäen, Pihlajiston ja Savelan Kerrokartalla-kysely 2010 Yleistä Tässä Helsingin kaupungin rakennusviraston

Lisätiedot

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä

Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Espoon kaupunki Tekninen keskus PL 1 02070 Espoon kaupunki / Kirjaamo Asia: Aloite liikenneturvallisuuden parantamiseksi Nöykkiönkadun ja Kaskitien risteyksessä Esitys: Latokaski-seura ry on saanut Latokasken

Lisätiedot

Asukaskysely Tulokset

Asukaskysely Tulokset Yleiskaava 2029 Kehityskuvat Ympäristötoimiala Kaupunkisuunnittelu Kaavoitusyksikkö 1.9.2014 Asukaskysely Tulokset Sisällys VASTAAJIEN TIEDOT... 2 ASUMINEN... 5 Yhteenveto... 14 LIIKKUMINEN... 19 Yhteenveto...

Lisätiedot

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset KIVISTÖN VISIOPAJA Aurinkokiven koulu 30.5.2017 tulokset Kivistön visio ja kaavarunko 021600 I Kivistön asemakaavayksikkö I Vantaan kaupunkisuunnittelu ESITTELYKIERROS KERRO NIMESI JA MIKÄ ON KIVOINTA

Lisätiedot

Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn. Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista)

Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn. Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista) Osallistu Liedon keskustan puistojen suunnitteluunkyselyn tulokset Vastauksia yhteensä 87 kpl (77 sähköistä, 10 paperista) Kyselyyn vastaamisen aikavertailu 45% 40% 42% 35% 30% 34% 25% 20% 15% 10% 12%

Lisätiedot

KERRO KARTALLA-KYSELY KULOSAARI, MUSTIKKAMAA Helsingin kaupunki, rakennusvirasto, arkkitehtuuriosasto. Tekninen raportti

KERRO KARTALLA-KYSELY KULOSAARI, MUSTIKKAMAA Helsingin kaupunki, rakennusvirasto, arkkitehtuuriosasto. Tekninen raportti KERRO KARTALLA-KYSELY KULOSAARI, MUSTIKKAMAA 2014, arkkitehtuuriosasto Tekninen raportti Taloustutkimus Oy, Pauliina Aho Elokuu 2014 Taloustutkimus Tekninen raportti 2 (8) Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Kauppi-Niihaman polkuverkosto Kehittämissuunnitelma

Kauppi-Niihaman polkuverkosto Kehittämissuunnitelma Kauppi-Niihaman vertaissuunnittelu, kevät 2019 Kauppi-Niihaman polkuverkosto Kehittämissuunnitelma Pirkanmaan polkujuoksu ry / Tampere Trail Running Jarkko Bamberg & Manu Humppi Kauppi-Niihaman polkuverkosto

Lisätiedot

JOENSUUN TÄYDENNYSRAKENTAMISOHJELMA KYSELYN TULOKSET

JOENSUUN TÄYDENNYSRAKENTAMISOHJELMA KYSELYN TULOKSET JOENSUUN TÄYDENNYSRAKENTAMISOHJELMA KYSELYN TULOKSET 13.10.2016 Lähtötiedot Vastauksia saatiin yhteensä 350 kappaletta Vastaajissa miehiä ja naisia suurin piirtein yhtä paljon Suurin osa vastaajista asukkaita,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI ITÄRANNAN KEHITTÄMINEN KYSELYN TULOKSET

LOVIISAN KAUPUNKI ITÄRANNAN KEHITTÄMINEN KYSELYN TULOKSET LOVIISAN KAUPUNKI ITÄRANNAN KEHITTÄMINEN KYSELYN TULOKSET YLEISTÄ KYSELYSTÄ Kyselyllä selvitettiin asukkaiden ja päättäjien näkemyksiä Loviisan Itärannan alueen suunnitteluvaihtoehtoihin. Mielipiteitä

Lisätiedot

Tulokset syksyllä 2012 toteutetusta Sipoonkorven kansallispuiston kehittämiseen liittyvästä pehmogis-kyselystä

Tulokset syksyllä 2012 toteutetusta Sipoonkorven kansallispuiston kehittämiseen liittyvästä pehmogis-kyselystä Tulokset syksyllä 2012 toteutetusta Sipoonkorven kansallispuiston kehittämiseen liittyvästä pehmogis-kyselystä 1 Kyselyn y sisältö 1. Etusivu, jolla tietoa alueen suunnittelusta ja kyselystä 2. Taustatiedot

Lisätiedot

IKÄÄNTYNEET. Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä

IKÄÄNTYNEET. Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä IKÄÄNTYNEET Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä MIHIN TIEDOT PERUSTUVAT? Seniorikyselyyn vastasi 89 yli 65-vuotiasta pieksämäkeläistä. Vastaajiksi on valikoitunut liikunnallisesti erittäin

Lisätiedot

Yhteenveto Sundsbergin asukkaiden toivomuksista virkistysalueen käytöstä. Yhteenveto kiinnostuksen kohteista - Vastausprosentti n.

Yhteenveto Sundsbergin asukkaiden toivomuksista virkistysalueen käytöstä. Yhteenveto kiinnostuksen kohteista - Vastausprosentti n. Yhteenveto Sundsbergin asukkaiden toivomuksista virkistysalueen käytöstä Vastauksia 72 kpl Toive Kiinnostuneita %-vastanneista 64 88,9 % 59 81,9 % 52 72,2 % Vene- kanoottilaituri 45 62,5 % 45 62,5 % 31

Lisätiedot

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6.

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Pelaajainfo www.frisbeepoint.net www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Ajo-ohje Nimen mukaisesti, Viidentienristeyksen radalle voi

Lisätiedot

YHTEENVETO 1/3. Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma. Koulukyselyn tulokset 29.9.2014

YHTEENVETO 1/3. Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma. Koulukyselyn tulokset 29.9.2014 Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma Koulukyselyn tulokset 29.9.2014 YHTEENVETO 1/3 Koulukysely suoritettiin 1. 19.9.2014 ja kysely onnistui erinomaisesti. Vastausmäärä oli 1299 kpl, mikä

Lisätiedot

FISKARSIN RUUKIN KYSELYN ANALYYSI 2015

FISKARSIN RUUKIN KYSELYN ANALYYSI 2015 FISKARSIN RUUKIN KYSELYN ANALYYSI 2015 Analyysin on suorittanut Fiskars Oyj 1 Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Tulokset... 3 2.1 Taustatietoa vastaajista... 3 2.1.1Vastaajien vuokratilat... 4 2.2.

Lisätiedot

PUIJON GOLFKENTÄN LAAJENNUS

PUIJON GOLFKENTÄN LAAJENNUS 1 Kuopion kaupunki Strateginen maankäytön suunnittelu Juha Romppanen UIJON GOLFKENTÄN LAAJENNUS VAIKUTUKSET YLEISKAAVAAN 25.9.2012 2 uijon alueella on voimassa uijo-uijonsarvi -osayleiskaava, joka on vuodelta

Lisätiedot

Sopiva paikka asuinrakentamiselle. Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) 2018

Sopiva paikka asuinrakentamiselle. Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) 2018 Sopiva paikka asuinrakentamiselle Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) Yleiskaavakyselyn tuloksia 2 (13) Sopiva paikka asuinrakentamiselle Vastaajien lukumäärä Yleiskaavakyselyn tuloksia 3 (13) Sopiva paikka

Lisätiedot

Firmaliiga Högbacka

Firmaliiga Högbacka Firmaliiga 16.5.2017 Högbacka Analyysi reittihärvelipiirrosten pohjalta A-rata 3-4: Pitkä väli, jossa oli useita eri reitinvalintavaihtoehtoja. Haasteita oli rastilta lähdössä ja toteutuksen sujuvuudessa.

Lisätiedot

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kaukajärvellä ja Vehmaisissa-kyselyn vastausten koonti

Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kaukajärvellä ja Vehmaisissa-kyselyn vastausten koonti 1 Aluenopeusrajoituksen muutos ja liikenteen rauhoittamistoimenpiteet Kaukajärvellä ja Vehmaisissa-kyselyn vastausten koonti (vastauksia yhteensä n.791kpl) Vastaajien määrä, ikä ja sukupuoli Vastaajan

Lisätiedot

LUOSTARINKYLÄN ERITASOLIITTYMÄ, RAUMA. TIESUUNNITELMA. YLEISÖTILAISUUS 24.2.2014 24.2.2014 YLEISÖTILAISUUS, LUOSTARINKYLÄ

LUOSTARINKYLÄN ERITASOLIITTYMÄ, RAUMA. TIESUUNNITELMA. YLEISÖTILAISUUS 24.2.2014 24.2.2014 YLEISÖTILAISUUS, LUOSTARINKYLÄ LUOSTARINKYLÄN ERITASOLIITTYMÄ, RAUMA. TIESUUNNITELMA. YLEISÖTILAISUUS TIESUUNNITELMAN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET Tiesuunnitelma liittyy osana Lakarin teollisuus- ja logistiikkaalueen kehittämiseen. Uusi

Lisätiedot

Ikäihmisten oma kokemus liikkumisen turvallisuudesta Pohjois-Savossa

Ikäihmisten oma kokemus liikkumisen turvallisuudesta Pohjois-Savossa Ikäihmisten oma kokemus liikkumisen turvallisuudesta Pohjois-Savossa Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus (ATH) ja keskustelu Iisalmen ikäihmistenneuvoston kanssa 22.9.2014 Sisäisen turvallisuuden

Lisätiedot

MUISTIO. Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely, KOULULAISET. 1. Lähtökohdat. 2. Vastausten osuus kunnan oppilasmäärästä

MUISTIO. Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely, KOULULAISET. 1. Lähtökohdat. 2. Vastausten osuus kunnan oppilasmäärästä MUISTIO Projekti Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma Liikenneturvallisuuskysely, KOULULAISET Päivämäärä 06/06/2013 1. Lähtökohdat Kempeleen ja Lumijoen liikenneturvallisuuskysely toteutettiin internetissä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 122 24.06.2015. 122 Asianro 8060/08.00.00/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 122 24.06.2015. 122 Asianro 8060/08.00.00/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ 1 (1) 122 Asianro 8060/08.00.00/2013 Lehtoniemi ja Peikkometsän alue, vuoropysäköintikysely Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelun tukipalvelut

Lisätiedot

PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA

PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA PIISPANPORTTI, EKEN KORTTELI LEIKKIPUISTOVAIHTOEHTOJEN TARKASTELUT 13.11.2013 ULLA LOUKKAANHUHTA AAPO PIHKALA LEIKKIPUISTOVAIHTOEHDOT - VAIHTOEHTO 1: METSÄ, 1260 M2 - VAIHTOEHTO 2: KALLIONREUNA, 760 M2

Lisätiedot

Tiedonkeruuaika kirjekyselyssä hengen otanta

Tiedonkeruuaika kirjekyselyssä hengen otanta Katajanokka-Kruunuhaka K k käyttäjäkysely 010 1 Yleistä Tiedonkeruuaika kirjekyselyssä 1.9.-1.11.010 1000 hengen otanta Samaan aikaan Internetissä Digium-kysely Vastauksia saatiin yhteensä 8 - Otantakyselyyn

Lisätiedot

Piirustukset 30105/1, 30106/1, 30172/1, 30173/1, 30174/1 2, 30235/1, 30272/1

Piirustukset 30105/1, 30106/1, 30172/1, 30173/1, 30174/1 2, 30235/1, 30272/1 Helsingin Polkupyöräilijät ry MUISTUTUS PL 1301 00101 Helsinki www.hepo.fi 31.3.2015 Helsingin kaupunki Yleisten töiden lautakunta helsinki.kirjaamo@hel.fi Muistutus Mellunmäen katusuunnitelmista Piirustukset

Lisätiedot

Mellunkylän ja Vartiokylän pohjoisosan aluesuunnitelma asukaskyselyn tuloksia

Mellunkylän ja Vartiokylän pohjoisosan aluesuunnitelma asukaskyselyn tuloksia Mellunkylän ja Vartiokylän pohjoisosan aluesuunnitelma asukaskyselyn tuloksia SISÄLTÖ 2 Yleistä 3 Yhteenveto tuloksista 4 Kyselyn rakenne 6 Suunnittelualueen kartta 9 Vastaajien taustatiedot 10 Karttakyselyn

Lisätiedot

KONSEPTI VALAISTUS REITIT JA SISÄÄNKÄYNNIT TOIMINNOT JA OLESKELU YKSITYINEN-JULKINEN

KONSEPTI VALAISTUS REITIT JA SISÄÄNKÄYNNIT TOIMINNOT JA OLESKELU YKSITYINEN-JULKINEN KONSEPTI Komiakorttelin läpi kulkee alueen pääreitti; kortteliraitti. Kortteliraitti on kuin verso, joka luo vehreän selkärangan komiakorttelin pihoille. Verso kukkii korttelipihoilla värikkäinä kukkivina

Lisätiedot

Heinolan Frisbee puisto

Heinolan Frisbee puisto 1 Tavoitteet Yhdistyksemme toimintasuunitelman mukaan Tavoitteena luoda monipuolinen, viihtyisä ja siisti liikuntaympäristö, jossa nauttia raittiista ilmasta ja pelata hienoa peliä. Pitkällä tähtäimellä

Lisätiedot

Koosteen on kasannut Tuija Tzoulas, kartat ja grafiikka Anna Broberg, Tuija Tzoulas ja

Koosteen on kasannut Tuija Tzoulas, kartat ja grafiikka Anna Broberg, Tuija Tzoulas ja Tämä tutkimusraportti toimii yhteenvetona Matinkylän kaupunginosassa tehdystä pehmogis-kyselystä, joka oli osa Tekes-rahoitteista Urbaani onni hanketta 2009-2010. Vastaavia yhteenvetoja on toimitettu muitakin,

Lisätiedot

Sammontalo. asukkaat

Sammontalo. asukkaat Sammontalo asukkaat Asukkaiden kuuleminen toteutettiin Maptionnaire -kyselyllä Kysely oli avoinna 12.4.-23.4.2019 Kyselyä mainostettiin asukastilaisuudesta kertovan tiedotteen yhteydessä, kaupungin verkkosivuilla

Lisätiedot

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 2 Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

MUISTIO. Kempeleen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely KOULULAISET. 1. Lähtökohdat. 2. Vastausten osuus kunnan oppilasmäärästä

MUISTIO. Kempeleen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely KOULULAISET. 1. Lähtökohdat. 2. Vastausten osuus kunnan oppilasmäärästä MUISTIO Projekti Kempeleen liikenneturvallisuussuunnitelma Liikenneturvallisuuskysely KOULULAISET Päivämäärä 06/06/2013 1. Lähtökohdat Kempeleen ja Lumijoen liikenneturvallisuuskysely toteutettiin internetissä

Lisätiedot

Maastoon matalalla kynnyksellä. Tiiina Riikonen

Maastoon matalalla kynnyksellä. Tiiina Riikonen Maastoon matalalla kynnyksellä Tiiina Riikonen PyöräPolku hanke 2014-2015 Hanke keskittyi maastopyöräilyyn luontoympäristössä. Maastopyöräily on monipuolinen laji. Kuntoliikuntana, ulkoiluna, retkeilynä

Lisätiedot

SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ

SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ vs. kaavasuunnittelija Mia Saloranta Hämeenkyrön kunta Mahnalan työpaja 28.6.2017 Jyväpirtillä Osallistujat: 27 hlöä, joista 11

Lisätiedot

SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS

SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS SUOJATIEKÄYTTÄYTYMINEN JÄRVENPÄÄSSÄ, KERAVALLA JA TUUSULASSA KYSELYTUTKIMUS TAUSTATIEDOT Toukokuussa 2017 toteutetulla kyselyllä kartoitettiin suojatiekäyttäytymiseen liittyviä ongelmia Järvenpään, Keravan

Lisätiedot

KERRO KARTALLA-KYSELY JAKOMÄKI, TATTARISUO, TATTARIHARJU Helsingin kaupunki, rakennusvirasto, arkkitehtuuriosasto.

KERRO KARTALLA-KYSELY JAKOMÄKI, TATTARISUO, TATTARIHARJU Helsingin kaupunki, rakennusvirasto, arkkitehtuuriosasto. KERRO KARTALLA-KYSELY JAKOMÄKI, TATTARISUO, TATTARIHARJU 2013, arkkitehtuuriosasto Tekninen raportti Taloustutkimus Oy, Pauliina Aho Toukokuu 2014 Taloustutkimus Tekninen raportti 2 (8) Sisällysluettelo

Lisätiedot

VEIKKOLANPURO II Asemakaavaehdotus ja asemakaavan muutosehdotus

VEIKKOLANPURO II Asemakaavaehdotus ja asemakaavan muutosehdotus Liikenneturvallisuuslausunto Miettinen Tuomas VEIKKOLANPURO II Asemakaavaehdotus ja asemakaavan muutosehdotus Liikenneturvallisuuslausunto FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 14.6.2018 FCG DESIGN AND ENGINEERING

Lisätiedot

Myllypuron, Puotinharjun ja Roihupellon aluesuunnitelman luonnonhoidon osuus

Myllypuron, Puotinharjun ja Roihupellon aluesuunnitelman luonnonhoidon osuus Myllypuron, Puotinharjun ja Roihupellon aluesuunnitelman luonnonhoidon osuus Metsien hoito Hoidon bruttopinta-ala on vajaa puolet (62 ha) koko alueen luonnonmukaisten alueiden pinta-alasta (n. 141 ha).

Lisätiedot

Kävelykierros KEHITTÄMISLOMAKE Maankäytön suunnittelu

Kävelykierros KEHITTÄMISLOMAKE Maankäytön suunnittelu OHJE RASTEILLE: Mieti vastauksia rastien kysymyksiin itseksesi. Kirjaa ajatuksesi kustakin rastista sille varattuun kohtaan, voit myös piirtää tai kirjoittaa karttakuviin. Vastausta voit tarvittaessa jatkaa

Lisätiedot

Pyöräilyseminaari Sampo Haapoja

Pyöräilyseminaari Sampo Haapoja Pyöräilyseminaari 8.6.2016 Sampo Haapoja Seinäjoen Pyöräpojat-56 Edustaa seinäjokelaisia pyöräilijöitä ja valvoo näiden etuja Tukee pyöräilyä kilpailumuotona, harrastuksena sekä arjen liikkumismuotona

Lisätiedot

Kuva 18: Havainnekuva 1:2500, vaihtoehto A. Kuva 19: Nikkilän matkakeskus, bussiliikenteen liikennöintiperiaate, vaihtoehto A.

Kuva 18: Havainnekuva 1:2500, vaihtoehto A. Kuva 19: Nikkilän matkakeskus, bussiliikenteen liikennöintiperiaate, vaihtoehto A. A Kuva 18: Havainnekuva 1:2500, vaihtoehto A Kuva 19: Nikkilän matkakeskus, bussiliikenteen liikennöintiperiaate, vaihtoehto A Vaihtoehto A krs-m2 Asunto 114 300 Liike + Market 19 800 Koulun laaj.+ uimahalli

Lisätiedot

Turvallisemmat koulumatkat Pyhtäälle, Loviisaan ja Kotkaan. 18.8.2014 Jaakko Kouvalainen, toimitusjohtaja

Turvallisemmat koulumatkat Pyhtäälle, Loviisaan ja Kotkaan. 18.8.2014 Jaakko Kouvalainen, toimitusjohtaja Turvallisemmat koulumatkat Pyhtäälle, Loviisaan ja Kotkaan 18.8.2014 Jaakko Kouvalainen, toimitusjohtaja 100 000 euroa koulumatkojen turvallisuuteen Tieyhtiö Valtatie 7 Oy lahjoittaa 100 000 koulumatkojen

Lisätiedot

MUISTIO. Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely, ASUKKAAT. 1. Lähtökohdat. 2. Sukupuoli. Sukupuoli

MUISTIO. Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma. Liikenneturvallisuuskysely, ASUKKAAT. 1. Lähtökohdat. 2. Sukupuoli. Sukupuoli MUISTIO Projekti Lumijoen liikenneturvallisuussuunnitelma Liikenneturvallisuuskysely, ASUKKAAT Päivämäärä 06/06/2013 1. Lähtökohdat Kempeleen ja Lumijoen liikenneturvallisuuskysely toteutettiin internetissä

Lisätiedot

Liikuntalupaus. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä.

Liikuntalupaus. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä. Liikuntalupaus 1. Omassa pihassa, pyörätiellä, metsässä ja missä vielä meidän perhe liikkuu, polskuttelee, kiikkuu. 2. Olla aktiivisesti mukana lapsemme liikunnassa. 3. Lisätä koko perheen yhteisiä liikuntahetkiä.

Lisätiedot

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta.

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta. PELAAJAN OPAS Tervetuloa Tervetuloa Karkkilaan. Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet Kevätkisoihin osallistuville amatööreille, että Karkkila Open mestaruuskisaan saapuville kilpailijoille.

Lisätiedot

~IMATRA. Koirapuisto Vaihtoehtojen tarkastelu. Kaupunkikehitys ja tekniset palvelut RAJAT YLITTÄVÄÄ VOIMAA

~IMATRA. Koirapuisto Vaihtoehtojen tarkastelu. Kaupunkikehitys ja tekniset palvelut RAJAT YLITTÄVÄÄ VOIMAA ~ ~MATRA RAJAT YLTTÄVÄÄ VOMAA 1 Koirapuisto Vaihtoehtojen tarkastelu Kaupunkikehitys ja tekniset palvelut 92.2018 RAJAT YLTTÄVAÄ VOMAA / Mikonsmm kä Vaihtoehtojen sijoittuminen kartalle ' ' nrantil ' ureomälc1

Lisätiedot

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI Kaavatunnus 1/5 1-152 Asianumero 546/10.02.03/2017 Pvm 17.5.2019 VUOROVAIKUTUSRAPORTTI Nurmijärven kunta Ympäristötoimiala Asemakaavoitus PL 37 01900 Nurmijärvi Tuuli Virtanen, kaavoitusarkkitehti puh.

Lisätiedot

Puotila-Vartioharju käyttäjäkysely 2010

Puotila-Vartioharju käyttäjäkysely 2010 Puotila-Vartioharju käyttäjäkysely 0 1 Yleistä Tiedonkeruuaika kirjekyselyssä 8.8.-.11.0 00 hengen otanta Samaan aikaan Internetissä Digium-kysely Vastauksia saatiin yhteensä 68 - Otantakyselyyn saatiin

Lisätiedot

Arjen turva kysely. Haminan asukkaiden vastaukset. EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma

Arjen turva kysely. Haminan asukkaiden vastaukset. EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma Arjen turva kysely Haminan asukkaiden vastaukset 7.2.2013 EK-ARTU hanke Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma Vastaajia yhteensä 322 Vastaajien tausta Vastaajien lkm %-osuus vastaajista Naisia 245

Lisätiedot

ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU

ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU ANTTILAN LÄHILIIKUNTAPAIKKA, ANSARITIE Anttilan uudella lähiliikunta-alueella on tekemistä kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Avarassa leikkipuistossa on vauva-, lauta- ja ryhmäkeinu, kiipeilyverkko ja

Lisätiedot

Autotonta sisäänkäyntiä asemalta. Nuuksioon päin voisi kehittää.

Autotonta sisäänkäyntiä asemalta. Nuuksioon päin voisi kehittää. Kartta a toivotaan tässä tunneliin. Autotonta sisäänkäyntiä asemalta Nuuksioon päin voisi kehittää. a toivotaan lähemmäksi moottoritietä. Nyt joudutaan purkamaan paljon asuinrakennuksia sekä rakentamaan

Lisätiedot

LIEVESTUOREEN KESKUSTAN KEHITTÄMISSUUNNITELMA KYSELYN TULOKSET

LIEVESTUOREEN KESKUSTAN KEHITTÄMISSUUNNITELMA KYSELYN TULOKSET LIEVESTUOREEN KESKUSTAN KEHITTÄMISSUUNNITELMA KYSELYN TULOKSET LIEVESTUOREEN KEHITTÄMISSUUNNITELMAKYSELY Kysely liittyy Laukaan kunnan ja Laukaan Kehitysyhtiö Oy:n keskustan kehittämissuunnitelman laatimiseen

Lisätiedot

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille!

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! 1 Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! Rata on tarkoitettu pelattavaksi puttikiekoilla. Muista varoa muita alueella liikkujia sekä autoja yms. Kiekko on aina heittäjän vastuulla. Kiekkoja saa kesäaikaan

Lisätiedot

Korson keskuspuiston ja asukaspuiston yleissuunnitelma

Korson keskuspuiston ja asukaspuiston yleissuunnitelma Korson keskuspuiston ja asukaspuiston yleissuunnitelma KORSON ELÄKKEENSAAJIEN KERHO 16.11.2016 Rakennuttajapäällikkö Juha Kivimäki ja projekti-insinööri Taina Suonio Lähtökohdat Yleissuunnitelman laatijana

Lisätiedot

Esteettömyyskartoituskyselyn 2018 tuloksien esittely. Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen

Esteettömyyskartoituskyselyn 2018 tuloksien esittely. Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen Esteettömyyskartoituskyselyn 2018 tuloksien esittely Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen Taustaksi Esteettömyyskartoituskysely toteutettiin 2.5.- 31.5.2018 välisenä aikana Kyselyn tavoitteena on osaltaan

Lisätiedot

KAUPPI-NIIHAMA LUONTO IHMISILLE JA ELÄIMILLE

KAUPPI-NIIHAMA LUONTO IHMISILLE JA ELÄIMILLE KAUPPI-NIIHAMA LUONTO IHMISILLE JA ELÄIMILLE HEVOSREITIT Tampereen ratsastusseura ry on tehnyt yhteistyötä Koilliskulkijoiden ja maastopyöräilijöiden kanssa Kauppi-Niihama vertaissuunnittelutyössä. HIILINIELU

Lisätiedot

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä :

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä : Lähettäjä : Aihe: Liitteet : keskushallinto VL: Vastine Gunnarlan pk siirrosta Ojaniittu-taloon Metsolanja Nummentaustan vanhempainyhdistys ry Vastine.docx; vanhempainyhdistysliite l.docx Aihe: Vastine

Lisätiedot

Toppelundinpuiston lähiympäristösuunnitelma

Toppelundinpuiston lähiympäristösuunnitelma 13.5.2015 Toppelundinpuiston lähiympäristösuunnitelma Tarkastelualue Tarkastelualue sijaitsee Espoon Haukilahdessa. Alue on pääosaltaan asemakaavan Toppelundinpuistoa, ranta-alueen nimi on Toppelundinranta.

Lisätiedot

LEIKKIALUESUUNNITTELU - NÄKÖKULMIA JA IDEOITA

LEIKKIALUESUUNNITTELU - NÄKÖKULMIA JA IDEOITA www.leikkiset.fi LEIKKIALUESUUNNITTELU - NÄKÖKULMIA JA IDEOITA TARVE - SELVITÄ MIKSI LEIKKIALUE TARVITAAN? - Kaavoitus, uusi rakennettava asuinalue. - Lasten määrä lisääntynyt alueella - Muutokset päivähoidossa

Lisätiedot

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa Kooste mielipiteistä: Virkistys Karperönjärvi on virkistyksen kannalta

Lisätiedot

SOKLI JA SAVUKOSKI -HANKE SAVUKOSKEN KUNTAKESKUKSEN LIIKENNEJÄRJESTELYJEN TOIMENPIDESUUNNITELMA SAVUKOSKI 2013/08/21

SOKLI JA SAVUKOSKI -HANKE SAVUKOSKEN KUNTAKESKUKSEN LIIKENNEJÄRJESTELYJEN TOIMENPIDESUUNNITELMA SAVUKOSKI 2013/08/21 SOKLI JA -HANKE SAVUKOSKEN KUNTAKESKUKSEN LIIKENNEJÄRJESTELYJEN TOIMENPIDESUUNNITELMA TYÖN TAVOITTEET JA TEHTÄVÄN KUVAUS Hankkeen tavoitteena on tuottaa Savukosken kirkonkylän liikennejärjestelyjen toimenpidesuunnitelma

Lisätiedot

PAIMION KAUPUNKI TEKNISET- JA YMPÄRISTÖPALVELUT APILATIEN KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU

PAIMION KAUPUNKI TEKNISET- JA YMPÄRISTÖPALVELUT APILATIEN KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU PAIMION KAUPUNKI TEKNISET- JA YMPÄRISTÖPALVELUT APILATIEN KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU SUUNNITELMASELOSTUS 20.6.2018 SUUNNITELMASELOSTUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. HANKKEEN PERUSTIEDOT 3 1.1. Yleistä 3 1.2.

Lisätiedot

Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen. Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu

Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen. Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu Tuloksien hyödyntäminen Osana kehittämisprojektia pilottikokeilun asemanseutuihin

Lisätiedot

ULKOILUREITEISTÄ, NIIDEN KÄYTÖSTÄ JA JOKAMIEHENOIKEUKSISTA. REILA-hanke Rovaniemellä

ULKOILUREITEISTÄ, NIIDEN KÄYTÖSTÄ JA JOKAMIEHENOIKEUKSISTA. REILA-hanke Rovaniemellä ULKOILUREITEISTÄ, NIIDEN KÄYTÖSTÄ JA JOKAMIEHENOIKEUKSISTA REILA-hanke Rovaniemellä 12.5.2016 SUOMEN LATU Ulkoilun keskusjärjestö 80 000 jäsentä 200 jäsenyhdistyksessä Tavoitteena liikuttaa Suomessa asuvia

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (5) 153 Valtuutettu Seija Muurisen aloite frisbeegolfrata Laajasaloon Puheenjohtajan ehdotuksesta kaupunginvaltuusto pani asian pöydälle. Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto,

Lisätiedot

TIIVISTELMÄ KYLÄKYSELYSTÄ SEKÄ KYLÄPÄIVYSTYKSESTÄ KANGASLAHTI

TIIVISTELMÄ KYLÄKYSELYSTÄ SEKÄ KYLÄPÄIVYSTYKSESTÄ KANGASLAHTI Kehittämisyhdistys Kalakukko ry RAKE-hanke Juankoskentie 7A 73500 Juankoski TIIVISTELMÄ KYLÄKYSELYSTÄ SEKÄ KYLÄPÄIVYSTYKSESTÄ KANGASLAHTI Kyselylomake postitettiin 13.2.2009 Kangaslahden kylän maanomistajille,

Lisätiedot

Konalan ja Pitäjänmäen Kerrokartalla-kysely kokonaistulokset

Konalan ja Pitäjänmäen Kerrokartalla-kysely kokonaistulokset Konalan ja Pitäjänmäen Kerrokartalla-kysely 2012 - kokonaistulokset Yleistä Tässä Helsingin kaupungin rakennusviraston Kerrokartallakyselyssä on annettu palautetta Konalan ja Pitäjänmäen alueelle. Kyselyyn

Lisätiedot

LASTEN MIELIPITEIDEN KUULEMINEN ROVANIEMEN OSAYLEISKAAVAA VARTEN

LASTEN MIELIPITEIDEN KUULEMINEN ROVANIEMEN OSAYLEISKAAVAA VARTEN LASTEN MIELIPITEIDEN KUULEMINEN ROVANIEMEN OSAYLEISKAAVAA VARTEN 30.6.2011 Mun Vuoro! kysyi lasten mielipidettä Rovaniemen keskustan liikenteestä Kalevan Nuorten Liiton kesäleirillä kysyttiin lasten mielipiteitä

Lisätiedot

Reittiopas. Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun. Rauno Huikari

Reittiopas. Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun. Rauno Huikari Reittiopas Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun Rauno Huikari Alkusanat Reittioppaan tarkoituksena on esittää ymmärrettävässä ja helposti luettavassa muodossa Hämeen Härkätien reitti valmistusajankohdan kartoilla.

Lisätiedot

ALPHA-PROJEKTI Instruments for Assessing Levels of Physical Activity and fitness

ALPHA-PROJEKTI Instruments for Assessing Levels of Physical Activity and fitness ALPHA-PROJEKTI Instruments for Assessing Levels of Physical Activity and fitness Lähiympäristö ja siinä liikkuminen (pitkä kyselylomake) Tässä lomakkeessa kysytään käsityksiänne asuntonne lähiympäristöstä

Lisätiedot

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi sijaitsee Oulaisten kaupungin pohjoisosassa ja on kaupungin suurin kylä. Kylä on noin 800 oulaistelaisen kotikylä. Asutus on keskittynyt pääasiassa

Lisätiedot

Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn tulokset

Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn tulokset Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn tulokset Kysely koski perheen yhteistä harrastamista ja harrastamiseen liittyviä toiveita Pirkkalassa. Kyselyyn vastanneiden perheiden lasten ikäryhmät jakautuivat seuraavasti:

Lisätiedot

ILMANLAATUSELVITYS. Starkin alue, Lahti. Turku Rakennusosakeyhtiö Hartela Olli Teerijoki. Raportin vakuudeksi

ILMANLAATUSELVITYS. Starkin alue, Lahti. Turku Rakennusosakeyhtiö Hartela Olli Teerijoki. Raportin vakuudeksi Ilmanlaatu Raportti PR3055 P01 Sivu 1 (5) Rakennusosakeyhtiö Hartela Olli Teerijoki Turku 8.6.2016 ILMANLAATUSELTYS Raportin vakuudeksi Jani Kankare Toimitusjohtaja, FM HELSINKI iikinportti 4 B 18 00790

Lisätiedot

Mun paikka! lasten ja nuorten osallistamiskysely

Mun paikka! lasten ja nuorten osallistamiskysely Mun paikka! lasten ja nuorten osallistamiskysely Pihla Sillanpää/ Espoon yleiskaavayksikkö PILOTTIKYSELY: MUN PAIKKA! -ESPOONLAHTI 30.8.2018 2 TAUSTAA Kasvava Espoo, metro ja hyvinvointi seminaari 13.4.2016

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/2012 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ka/2 11.12.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/2012 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ka/2 11.12.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/2012 1 (5) 566 Yleisten töiden lautakunnan lausunto Päivi Lipposen ym. valtuustoaloitteesta, joka koskee uuden koirapuiston perustamista Herttoniemeen HEL 2012-013810 T

Lisätiedot

SASTAMALAN TURVALLISUUSKYSELY Yhteenveto

SASTAMALAN TURVALLISUUSKYSELY Yhteenveto SASTAMALAN TURVALLISUUSKYSELY 5. - 23.10.2015 Yhteenveto 2.11.2015 Turvallisuuskyselyn tarkoituksena oli saada kaupungin asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä asuinalueensa turvallisuudesta ja kehittämistarpeista.

Lisätiedot

Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen. Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu

Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen. Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu Alkukyselyn ja työpajojen tuloksien hyödyntäminen Palvelumuotoilun hyödyntäminen pienten asemapaikkojen kehittämisessä pilottikokeilu Tuloksien hyödyntäminen Osana kehittämisprojektia pilottikokeilun asemanseutuihin

Lisätiedot