Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Sosiaali- ja terveystoimi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Sosiaali- ja terveystoimi"

Transkriptio

1 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) PÄRE PÄIHDEHOITOPALVELUA NUORILLE -HANKE OHJAUSRYHMÄ Aika: Maanantai klo Paikka: Hyrynsalmen kunnantalo, lautakuntien kokoushuone, 1. krs Osallistujat: Huttu Ari, rehtori, Ruukinkankaan yläkoulu poissa Huttu-Juntunen Terttu, perhepalvelupäällikkö, saapui klo 12.45, poistui klo Ikäheimo Sari Marita, koordinaattori, Kaide-hanke Isola Riikka, Purnukka ry Komulainen Marja-Liisa, sos.alan erikoissuunnittelija Matti Kuntsi Opinto-ohjaaja, Kao/Suomussalmi Laitinen Satu, vapaa-aikasihteeri, Hyrynsalmen kunta, poistui Vuorinen Terhi, Suomussalmen kihlakunta Pikkarainen Marita, kehittämispäällikkö poissa Pyykkönen Silja, Diakoniatyöntekijä, Suomussalmen srk poissa Suorsa Seppo, OLH poissa Karjalainen Tarja, sihteeri Asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja Terttu Huttu-Juntusen ollessa estyneenä varapuheenjohtaja Marja-Liisa Komulainen avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. 4 Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Koulutusasiat käsitellään kohdassa 10. Muutoin esityslista hyväksyttiin esitetyssä muodossa. 5 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin kokoontuneen ohjausryhmän pöytäkirja. 6 Kokouskäytännöistä sopiminen Pöytäkirjat hyväksytään seuraavassa kokouksessa. Kokouskutsut ym. materiaalit lähetetään sähköisesti. Ohjausryhmän kokouksista ei makseta kokouspalkkiota vaan lähettävä taho kustantaa kulut. Poikkeuksena esim. vähävaraiset yhdistykset, joiden edustajille voidaan matkakulut maksaa hakemuksesta.

2 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) 7 Hankkeen talous- ja tilannekatsaus 8 Toimijoiden kartoitus Johanna Kurtti kertoi hankkeen tilanteesta. Palveluohjausmallia on suunniteltu ja sen työstäminen jatkuu. Johanna Kurtti on tutustunut eri toimijoiden palveluohjausmalleihin ja poiminut toimivia käytäntöjä, joita voisi hyödyntää myös nuorten päihteiden käyttäjien palveluohjausmallissa. Johanna Kurtti on osallistunut erilaisiin seminaareihin, joissa nuorten asiat ovat olleet esillä sekä käynyt tutustumassa nuorille suunnattuihin palveluihin (Nuorten Ystävät ry., Verve, REDI64). Ylä-Kainuun alueella nuorille suunnattuja palveluja ja verkostojen toimivuutta selvitellään kartoituksen avulla. Kartoituksen pohjalta tehdään yhteenveto toimivista malleista sekä kehityskohteista. Kartoitukseen pyritään ottamaan mukaan mahdollisimman laaja otos nuorten kanssa työskenteleviä toimijoita. Nuorten kanssa työskentelevien henkilöiden osaamisen vahvistamiseksi on suunnitteilla koulutuksia. (motivoiva haastattelu, euroadad ) Verkostojen luominen ja verkostoyhteistyön kehittäminen on yksi tärkeä osa projektia. Johanna Kurtti on kutsunut toimijoita koolle erilaisin kokoonpanoin sekä tutustunut eri toimijoiden palvelutarjontaan (mm. seurakunnat, nuorisotyö, poliisi). Tilaisuuksien sisältö on vaihdellut toimijoiden mukaan. Pääasiassa on mietitty verkostojen toimivuutta sekä niiden kehittämisideoita sekä pohdittu nuorten tilannetta sekä puuttumisen mahdollisuuksia toimijoiden näkökulmasta katsottuna. Yhtenä teemana on ollut esim. etsivän työn järjestäminen, jota on mietitty paikkakunnittain eri toimijoiden kesken. Johanna Kurtti on myös käynyt erilaisissa työryhmissä (mm. perhekeskuspalaverit, oppilashuoltoryhmä) esittelemässä projektia. Camera Obscura päihderata on varattu 3/2009 koko Ylä-Kainuun alueelle. Päihderataa on toteuttamassa useampia eri tahoja (koulu, nuorisotoimi, seurakunta jne.). Camera obscura on toiminnallinen päihderata ja sen käy läpi kaikki 7-9 luokkalaiset. Myös vanhemmille on tarkoitus antaa mahdollisuus kiertää rata. Hankkeen talouden toteuma saatetaan tiedoksi ohjausryhmälle. Hanke on pysynyt hankesuunnitelman mukaisessa budjetissa. Palveluohjausmallin luomisen pohjaksi PÄRE- projekti kartoittaa tämänhetkisen tilanteen eri toimijoiden osalta. Ts. mikä kunkin toimijan rooli päihteitä käyttävän nuoren tukemisessa tällä hetkellä on ja miten toimijat näkevät oman roolinsa osana palveluketjua. Jokainen nuoren kanssa toimiva henkilö on tärkeä osa verkostoa. Eri toimijoita ovat mm.

3 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) sosiaalitoimi, nuorisotoimi, terveystoimi, srk, poliisi, koulut sekä järjestöt. Alla olevien kysymysten avulla pyritään selvittämään olemassa olevat palvelut/palveluketjut ja yhteistyömuodot, mahdolliset ongelmat palveluiden toteuttamisessa/nuoren asioiden eteenpäinviemisessä. 1. Mitä palveluita tarjoatte nuorille? (leirit, harrastukset, muu toiminta?) 2. Millaisissa tilanteissa törmäätte työssänne nuorten päihteidenkäyttöön ja miten puututte asiaan? 3. Ketkä ovat tärkeimpiä yhteistyökumppaneitanne nuoriin liittyen? 4. Yhteistyö nuorten vanhempien kanssa? - Miten yhteistyötä voisi kehittää? 5. Konkreettiset yhteistyön muodot/vakiintuneet käytännöt nuorten asioiden eteenpäinviemisessä viranomaisten tai muiden yhteistyökumppaneiden kanssa? - miten yhteistyötä voisi mielestänne kehittää? Millaista yhteistyötä toivoisitte lisää? 6. Mitkä asiat oman paikkakunnan nuorten hyvinvoinnissa huolestuttavat eniten? 9 Palveluohjausmalli Johanna Kurtti käy kartoituksen läpi jokaisen kartoitukseen osallistuvan tahon kanssa. Kartoituksen yhteydessä toimijoita on pyydetty tekemään swot-analyysi (vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhkat), jossa he arvioivat tämänhetkistä toimintaansa nuorten päihteidenkäytön ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. Kartoituspohjaa voidaan muokata vastaajatahon mukaan, jotta se vastaisi paremmin tarkoitusta. Kartoitusmateriaalin on tarkoitus olla kerättynä lokakuun loppuun mennessä. Palveluohjaus on työmenetelmä, jolla kootaan palvelut asiakkaan tueksi ja lievennetään palvelujärjestelmän hajanaisuuden haittoja. Tavoitteena on tunnistaa asiakkaan yksilölliset tarpeet ja järjestää asiakkaalle hänen tarvitsemansa palvelut ja tuki käytettävissä olevien resurssien avulla ja siirtyä instituutio- ja tarjontakeskeisistä palveluista käyttäjä- ja kysyntäkeskeisiin palveluihin. Yksilökohtaisen palveluohjauksen keskeisin sisältö on neuvonta, koordinointi ja asianajo. Hankevetäjä Johanna Kurtti on suunnitellut Ylä-Kainuuseen palveluohjausmallin pilottia, jonka kohderyhmänä ovat vuotiaat päihteitä käyttävät nuoret. Ylä-Kainuun mallissa palveluohjauksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan mukaan. Ensimmäisenä tehdään hoidon tarpeen arviointi, joka voidaan suorittaa yksilö-, perhe- tai verkostotapaamisina.

4 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuori voi tulla palveluohjauksen piiriin monelta eri taholta mm. nuoren kanssa työskentelevän viranomaisen lähettämänä, vanhempien tai omaisten aloitteesta. Tärkeää olisi, että nuori saa apua kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on nuoren elämänhallinnan parantuminen. Esimerkiksi nuorten mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet. On mietittävä, että onko palveluohjausmallista mahdollista luoda sellainen, että se tukisi nuorta kaikilla elämän osa-alueilla ns. kädestä pitäen ohjaaminen (käynnit työvoimatoimistossa, Kelassa, jne.) Nuoren pääsy palveluohjaajan luo on oltava nopeaa ja helppoa. On tärkeää miettiä työnjako maakunnan sisällä, muiden toimijoiden rooli sekä palveluun ohjaamisen sujuvuus. Palveluohjaukseen ohjaaminen voisi tapahtua esimerkiksi siten, että yhteistyökumppaneilla olisi lomakkeita, joilla nuori voi antaa palveluohjaajalle luvan ottaa häneen yhteyttä. Yhteistyökumppani perehdytetään kertomaan nuorelle palveluohjauksesta. Tärkeää on myös perustella nuorelle miksi palveluohjaus olisi juuri hänelle oikea vaihtoehto. Ohjausryhmä pohti, kuinka tavoitetaan ne nuoret, jotka eivät ole em. reittien kautta tavoitettavissa. Tässä kohti korostuu verkostojen merkitys ja mm. vanhempien tavoittaminen. Miten tavoittaa esim. kotonaan olevat nuoret, jotka eivät ole oppilaitoksen, työvoimatoimiston tai minkään muun tahon kirjoilla? Ohjausryhmässä mietittiin myös sitä, milloin on tarpeellista tehdä lastensuojeluilmoitus? Miten nuoreen on mahdollista saada rakennettua luottamuksellinen suhde, kun kaikki nuorten kanssa toimivat tahot ovat periaatteessa velvoitettuja tekemään lastensuojeluilmoituksen esim. päihtyneen nuoren kohdatessaan. Etsivän työn ideana ei ole se, että nuoret juoksevat karkuun heitä lähestyviä aikuisia. Keskustelua syntyi myös siitä, tehdäänkö jokaisesta palveluohjauksen piiriin tulevasta nuoresta lastensuojeluilmoitus, vai tehdään ilmoitus vasta silloin, jos nuori ei pysty sitoutumaan palveluohjaukseen vaan ongelmat jatkuvat/pahenevat? Osa nuorista tuleekin palveluohjauksen piiriin nimenomaan lastensuojeluilmoituksen kautta, mutta miten niitten nuorten kohdalla, jotka ohjaustuvat palveluun esim. nuorisotyöntekijän ohjaamana? Palveluohjausmallissa tärkeää on nuoren tilanteen seuranta. On erityisen tärkeää että prosessin etenemistä seurataan ja palvelusuunnitelmaa muutetaan tarpeen mukaan. Seurannan toteutus myös tärkeä selvittää onko se sosiaalitoimi, koulu, vanhemmat vai näistä koostuva verkosto. Palvelutarpeen kartoitus, palvelujen suunnittelu sekä seuranta kuuluvat palveluohjaajalle. Ohjausryhmässä pohdittiin sitä, onko palveluohjaaja yksi henkilö, vai jaetaanko vastuu eri tahojen kesken?

5 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) 10 Koulutukset Marja-Liisa Komulainen kertoi KASTE-ohjelmaan liittyvästä Hyvinvointia lapsille, nuorille ja lapsiperheille (Tukeva) -hankkeesta, joka on yhtenäinen pohjoissuomalainen lasten, nuorten, ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämisen hankekokonaisuus. Hankkeelle on haettu rahoitusta STM:stä. Hankkeen hallinnoijana on Oulun seutu ja Kainuussa on tarkoitus toteuttaa 2 osiota; 0 3 -vuotiaat, varhaisen tukemisen malli sekä soveltavan teatterin hyödyntäminen nuorten tukemisessa. Ylä-Kainuun nuoret olisivat pilottina tässä mukana. Juurruttaminen myös tässä asiassa on ensiarvoisen tärkeää. Suomussalmella on positiivisia kokemuksia vastaavasta toiminnasta. Suunnitelma saatetaan ohjausryhmälle tiedoksi. Johanna tekee seuraavaan kokouksen yhteenvedon, jossa erilaisia vaihtoehtoja. EuroADAD-menetelmä EuroADAD-menetelmä on puolistrukturoitu päihdehaastattelumenetelmä nuorille. Menetelmä on alun perin kehitetty päihteiden käytön takia hoitoon menevien nuorten arviointiin sen kattavuuden vuoksi. ADAD on osoittautunut hyödylliseksi yleisarviointimenetelmäksi ja sitä käytetään laajalti Australiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa virastoissa, jotka tarjoavat kattavampaa sosiaalipalvelua nuorille. Suomessa sitä käyttävät mm. nuorisopsykiatria sekä Nuorten ystävät. EuroADAD-menetelmän seitsemän aihealuetta ovat fyysinen terveys, koulu, sosiaalinen tilanne, perhe, psyykkinen terveys, rikollisuus sekä alkoholi/huumeet. Jokainen elämänalueosioista rakentuu samalla tavalla. Ne sisältävät kysymyksiä nuoren elämästä kahdella eri aikavälillä: kokoelämän ajalta ja viimeisimmän 30 päivän ajalta. Menneen ja ajankohtaisen tiedon avulla saadaan hyödyllinen näkemys esille tulleiden ongelmien intensiteettiin ja kestoon. Kaikki aihealueet sisältävät myös kysymyksiä joihin nuori itse arvioi ongelmiensa intensiteetin ja keston riippumatta siitä, haluaako nuori apua. Haastattelija tekee jokaisesta aihealueesta yhteenvedon ja vakavuusarvion, joihin sisältyy saatu tieto, haastattelijan arvio sekä asiakkaan oma arviointi EuroADAD:in käyttöön kouluttaa mm. Jouni Susi, Helsingin kaupungin päihdekoordinaattori. Koulutuksen hinta on noin 2300e + alv ja kouluttajan matka- ja majoituskustannukset/ kahden päivän koulutus. Ryhmäkoko n henkilöä Saatetaan ohjausryhmälle tiedoksi. Jatkossa Johanna Kurtti mm. kartoittaa ne henkilöt, jotka olisivat kiinnostuneita koulutuksesta. Asian käsittelyä jatketaan palveluohjausmallin tarkentumisen jälkeen. Motivoivan haastattelun koulutus

6 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) PÄRE-hanke järjestää yhdessä KaiTo - Kainuulainen työja terveyskunnon toimintamalli-hankkeen kanssa motivoivaan haastatteluun lisäkoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on, että siihen osallistuneet henkilöt hallitsevat menetelmän siinä määrin, että voivat käyttää menetelmää työssään asiakkaiden kanssa. Koulutus on jatkoa Kainuun päihdetyön koordinointi -hanke järjestämään motivoivan haastattelun koulutuksen , jossa esitellään motivoivan haastattelun menetelmää. Koulutuksen hinta kahdellekymmenelle henkilölle on noin 2160euroa + kouluttajan matka- ja päivärahakulut. Hinta sisältää kolmen päivän koulutusprosessissa ennakkotehtävien yhteisarvioinnin sekä välitehtävien arvioinnin jokaisen opiskelijan kohdalla. Koulutuksen järjestäjiä on useampia, joten koulutus kilpailutetaan. Koulutukseen osallistujat valitaan menetelmää esittelevän koulutuksen palautteen avulla. Ohjausryhmä päätti, että koulutus voidaan järjestää. Valmennan motivoitumaan peruskurssi sekä jatkokurssi A-Klinikkasäätiö järjestää Tampereella Valmennan motivoitumaan peruskurssiin sekä jatkokurssin loppuvuoden 2008 aikana. Koulutusten hinta on yhteensä 440euroa (265euroa + 175euroa)/ henkilö. Matkakustannukset ovat n. 220 /hlö/krt. Koulutuspäivät ovat , , ja jatkokoulutus Johanna Kurtti osallistuu koulutukseen ja voi tämän jälkeen toimia motivoivan haastattelun koulutukseen osallistuvien henkilöiden tukena menetelmän käytäntöön viemisessä (tapaamiset menetelmää käyttäville työntekijöille jne.). Ohjausryhmä totesi, että menetelmän juurruttamisen kannalta olisi hyvä, että koulutukseen osallistuisi myös maakunnan vakituinen työntekijä. 11 Muut asiat Ohjausryhmä päätti, että Johanna Kurtti voi tilata hankkeelle esim. Tositietoa sarjaa ( johon kuuluu osiot nuuska, alkoholi, tupakka, huumeet, sekakäyttö sekä imppaus. Esitteitä voidaan jakaa mm. eri tapahtumien yhteydessä. Yhden paketin hinta on 0,40 ) sekä muuta päihdemateriaalia tarpeen mukaan. viikoilla 11-13/2009 Ylä-Kainuuseen tulee 7-9 luokkalaisille tarkoitettu päihderata Camera Obscura.

7 Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Johanna Kurtti osallistuu valtakunnallisille päihdepäiville Seuraava kokous on pe klo Suomussalmella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. 12 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja kiitti osallistujia ja päätti kokouksen klo Terttu Huttu-Juntunen puheenjohtaja Tarja Karjalainen sihteeri Marja-Liisa Komulainen varapuheenjohtaja

Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 1/ (7) Sosiaali- ja terveystoimi

Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 1/ (7) Sosiaali- ja terveystoimi Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 1/2009 1 (7) PÄRE PÄIHDEHOITOPALVELUA NUORILLE -HANKE OHJAUSRYHMÄ Aika: Perjantai klo 12.30 14.37 Paikka: Hyrynsalmen kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Osallistujat:

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Sosiaali- ja terveystoimi

Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Sosiaali- ja terveystoimi Kainuun maakunta -kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 2/2009 1 (11) PÄRE PÄIHDEHOITOPALVELUA NUORILLE -HANKE OHJAUSRYHMÄ Aika: Perjantai klo 12.30 14.15 Paikka: Suomussalmen kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone,

Lisätiedot

Lapsiperheiden ja nuorten päihdepalvelujen kehittäminen Kainuussa

Lapsiperheiden ja nuorten päihdepalvelujen kehittäminen Kainuussa Lapsiperheiden ja nuorten päihdepalvelujen kehittäminen Kainuussa Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä Lappi/ Kainuu (Kaste-ohjelma) 2013-2015 14.2.2014 / Saara Pikkarainen, terveyden edistämisen suunnittelija

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 24.8.2017 klo 17.00, vierailijoita klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 22.11.2017, klo 18:00-20:15 Paikka Lahelan Tertun nuorisotila Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Nuorisotyö

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Asia Otsikko Sivu AIKA 16.5.2016 klo 10:07 14.32 PAIKKA Kainuun liitto, Kauppakatu 1, 2. krs kokoushuone Kanerva KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Läsnäolijoiden toteaminen ja esittäytyminen 5 3

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

Vammaispalvelujen valtakunnallisen kehittämishankkeen Kainuun osahankkeen ohjausryhmä. Scandic Kajanuksen kokoustila 9, Koskikatu 3 Kajaani

Vammaispalvelujen valtakunnallisen kehittämishankkeen Kainuun osahankkeen ohjausryhmä. Scandic Kajanuksen kokoustila 9, Koskikatu 3 Kajaani 1 (5) Vammaispalvelujen valtakunnallisen kehittämishankkeen Kainuun osahankkeen ohjausryhmä Aika 7.12.2010 klo 12.00 14.40 Paikka Osallistujat: Scandic Kajanuksen kokoustila 9, Koskikatu 3 Kajaani Horttana

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kulttuuritoimikunta 11.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 Keskustelu kulttuuritoimikunnan

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä, Kauppakatu 1, neuvotteluhuone 2. krs, Kajaani. Kainuun ikäihmisten neuvottelukunta Sosiaali- ja terveyslautakunta

Kainuun maakunta -kuntayhtymä, Kauppakatu 1, neuvotteluhuone 2. krs, Kajaani. Kainuun ikäihmisten neuvottelukunta Sosiaali- ja terveyslautakunta Ikääntymispoliittinen strategia -esiselvityshanke 1.5. 31.10.2010 PL 400 87070 Kainuu OHJAUSRYHMÄN 3. KOKOUS Aika: torstai 26.8.2010 kello 9.01 10.56 Paikka:, Kauppakatu 1, neuvotteluhuone 2. krs, Kajaani

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 KOKOUSAIKA 20.3.2017 klo 16.30 18.13 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 15 Haavisto Marika

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 5/2014

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 5/2014 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 5/2014 Aika: 18.9.2014 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 Aika: 17.3.2014 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Oulun kaupunki Pöytäkirja 3/2017 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä

Oulun kaupunki Pöytäkirja 3/2017 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä Aika klo 16.30 19.50 Paikka Monikulttuurikeskus Villa Victor Päätöksentekijät Jamal Awad puheenjohtaja Angela Suorsa Anna Litewka-Anttolainen Dlovan Ishaya El Hassane Kazza Erwin Fischer Gordon Roberts

Lisätiedot

SOINTU AIKUISEN PALVELUTARPEEN ARVIOINNIN PROSESSI

SOINTU AIKUISEN PALVELUTARPEEN ARVIOINNIN PROSESSI SOINTU AIKUISEN PALVELUTARPEEN ARVIOINNIN PROSESSI Salon kaupunki / Sosiaalityön palvelut Versio 1.1 Tehdaskatu 2 Päivämäärä: 14.8.2018 24100 SALO Laatija: Paula Markula puh. 02 7781/ Keskus Hyväksyjä:

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2015 1 Työsuojelutoimikunta 16.06.2015 Aika 16.06.2015 klo13:04-14:25 Paikka NordLab yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Vuosikokouspöytäkirja

Vuosikokouspöytäkirja Vuosikokouspöytäkirja RKL Naisten klubin vuosikokous 2012 Paikka: Aika: Läsnä: Hanasaaren kurssikeskus kokoustila Stig (2 krs.) lauantaina 17. marraskuuta 2012 klo 16.00 alkaen, Helena Railama, Marja Aaltonen,

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017 AIKA: 11.10.2017 klo 17:00 18:29 PAIKKA: Laitilan kirjaston kokoushuone, Kauppakatu 5, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika pj. Vuorela Ilmari II vara pj. poistui kokouksesta 17:59 Elo Jalmar

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 10.2.2019, 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 (7) Kokousaika 07.02.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten Pöytäkirja 3/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Sosiaalipalveluohjaajat. Anna Kinnunen & Katja Pietikäinen. Sosiaalitoimisto, Lapinlahden kunta

Sosiaalipalveluohjaajat. Anna Kinnunen & Katja Pietikäinen. Sosiaalitoimisto, Lapinlahden kunta Sosiaalipalveluohjaajat Anna Kinnunen & Katja Pietikäinen Sosiaalitoimisto, Lapinlahden kunta www.lapinlahti.fi 10.067 asukasta Vireä kulttuuri- ja liikuntapitäjä Kuntaliitos Varpaisjärven kunnan kanssa

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 Aika: Torstai 05.02.2015 klo 17.00-18.47 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Vanhankirkon sali, Kirkkotie 2 liite sivu 2 KOKOUKSEN AVAUS 1 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 06.11.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018 AIKA: 20.11.2018 klo 17.02-18.54 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi pj. I vara pj. Vuorela Ilmari II vara pj. Aho Niko Elo Jalmar

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kulttuuritoimikunta 08.04.2019 PÖYTÄKIRJA 2/2019 9 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 11 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 12 Kulttuuri

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 3/2018. HUOM! Aamukahvit klo 9.30 alkaen, keilaus klo ja lounas klo Asia Otsikko Sivu

KAINUUN LIITTO PÖYTÄKIRJA 3/2018. HUOM! Aamukahvit klo 9.30 alkaen, keilaus klo ja lounas klo Asia Otsikko Sivu AIKA Tiistai 25.9.2018, klo 11.42-14.17 HUOM! Aamukahvit klo 9.30 alkaen, keilaus klo 10.00-11.00 ja lounas klo 11.00. PAIKKA PUISTO Bowling, Lönnrotinkatu 1. http://www.puistobowling.fi/ KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2011 1 Sosiaalijaosto 21.01.2011 Aika 21.01.2011 klo 10:00-11:30 Paikka Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 14.08.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.35 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (-) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (5) 49 Sosiaali- ja terveyslautakunnan lausunto toivomusponnesta joustavien ikärajojen ja lähetteettömien palvelujen jatkamisesta nuorten päihdepalveluissa ja -hoidossa

Lisätiedot

Sisällysluettelo KULTTMK, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KULTTMK, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KULTTMK, 8.4.2019 09:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen... 4

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

MONITOIMIJAISEN PERHETYÖN PILOTOINTI

MONITOIMIJAISEN PERHETYÖN PILOTOINTI MONITOIMIJAISEN PERHETYÖN PILOTOINTI Pohjois-Savon LAPE yhteiskehittämispäivä 18.4.2018 Laura Nyyssönen, Kuopion kaupunki Päivi Malinen, ISO MISTÄ ON KYSE? Osana maakunnan Lape-muutosohjelmaa ja lastensuojelun

Lisätiedot

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ti 5.2.2019 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...23 10 KOKOUKSEN AVAUS...23 11 KOKOUKSEN

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 - _20.20 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 39 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:05 Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs., Suokatu 42 Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2019 AIKA: 9.5.2019 klo 17.05-19.30 PAIKKA: Laitilan Kaupungintalo, Keskuskatu 30 23800 Laitila, kokoushuone 224 OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari Antola Maria Harikkala

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Mielenterveysneuvosto 27.04.2017 Aika 17:00-19:00 Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

Kuopion kampuksen sosiaalipoliittisen jaoston kokous 6/2012

Kuopion kampuksen sosiaalipoliittisen jaoston kokous 6/2012 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen sosiaalipoliittisen jaoston kokous 6/2012 Aika: 15.10.2012 klo 14.30 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 4/2018 AIKA: 7.5.2018 klo 17:00 18:22 PAIKKA: Kaupungintalon kahvio, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Vuorela Ilmari Aho Niko Elo Jalmar Nieminen Tino Rantala Paavo Rantanen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 ( 7) Aika 04.09.2018, klo 18:00-19:50 Paikka Tuusulan kunnantalo, Kunnanhallitus Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 19.3.2015 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot