Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry"

Transkriptio

1 Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys! Mukavaa ja tarmokasta syksyä kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastammesyyskaudelle Merkitse päivämäärät heti ylös almanakkaasi, seuraava jäsenkirje ilmestyy tammikuussa 2016! Aivoitus-lehden yhdistyspalsta täydentää tietoja tarvittaessa ilmestyessään jäsenkirjeiden välissä. Tämän kirjeen löydät aina myös sellaisenaan verkkosivuiltamme (www.vsavy.fi) ja jäsenilloissa kiertävästä keltaisesta kansiosta. Tutustu oheisiin yhteystietoihimme ja mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Varsinais-Suomen Aivovammayhdistys ry Yhteystiedot Osoite: Sähköposti: PL 115, Turku info(at)vsavy.fi Puhelin: jos puhelimeen ei vastata, voit lähettää tekstiviestin, jättää viestin tai soittopyynnön, niin sinulle soitetaan takaisin. Kotisivut: Tilinumero: Liedon Säästöpankki FI Puheenjohtaja: Jouni-Pekka Tammi, sähköposti: puheenjohtaja.vsavy(at)gmail.com Sihteeri Risto Savolainen, sähköposti: sihteeri.vsavy(at)gmail.com Tiedotus: Risto Savolainen, sähköposti: tiedotus.vsavy(at)gmail.com Vertaistukitoiminta: Sähköposti: vertaistuki.vsavy(at)gmail.com, yhteyshenkilöt Vammautuneet: Pirjo Saarinen, puh Jonne Kurala, puh Läheiset: Tuula Aallontie, puh Eija Järveläinen, puh. p Liikuntavastaavat: Nuoriso: Annemari Pättiniemi (fysioterapeutti) ja Irma Tarkkinen Sähköposti: annemaripattiniemi(at)yahoo.com, tai puh Sähköposti nuoriso.vsavy(at)gmail.com tai puhelimitse: Terje Vainio: tai Jonne Kurala: Hallituksen jäsenet vuonna 2013: Jouni-Pekka Tammi, puheenjohtaja Jonne Kurala,, varapuheenjohtaja Terje Vainio, rahastonhoitaja Kaarina Sillanpää Ari Rockas Jouni Salmenjaakko Karoliina Takkinen Tuula Aallontie, varajäsen Tarja Ketola, varajäsen Huom. Korvaa sähköpostiosoitteissa merkkijono (at) 1(14)

2 Tiedotettavaa ja tulevia tapahtumia Hallituksen kokoukset Tiedoksi jäsenillemme, että yhdistyksen hallitus kokoontuu kuukausittain. Hallitus hoitaa järjestön yhteisiä asioita ja tekee niistä päätöksiä. Mikäli sinulla on asiaa hallituksen jäsenille tai haluat, että hallitus käsittelee kokouksessaan jonkin sinulle tärkeän asian, ota yhteyttä hallituksen jäseniin joko suullisesti tai kirjallisesti ja esitä heille asiasi. Yhteystiedot löydät tämän kirjeen ensimmäiseltä sivulta. Syysretki la Tänä vuonna syysretki tehdään Turussa Luostarinmäen käsityöläismuseoon lauantaina Opastus alkaa klo ja se kestää tunnin. Yhdistyksen jäsenille ja hänen läheisilleen/avustajalleen opastus on ilmainen, myös pääsylippu (6 ) on jäsenille ilmainen. Toivomme, että osallistujat tulevat paikalle hyvissä ajoin ennen klo 11. Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee museoon ilmaiseksi. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee avustajan hankalassa maastossa. Opastusreitti on suunniteltu siten, että pyörätuolillakin on mahdollisuus kulkea. Museon kahvila on avoinna vielä opastuksen jälkeen. Youth Happening 2015, liikunnallinen iltapäivä pe Meille on myönnetty Aivovammaliiton kautta Raha-automaattiyhdistyksen järjestöavustusta aivovammautuneiden nuorten toimintaan. Rahoituksen avulla järjestimme nuorille teatteri-illan maaliskuussa ja kokkikurssin toukokuussa. Nyt on vuorossa liikunnallinen iltapäivä perjantaina klo Paikkana Saarronniemen Saukkojen kesäkoti osoitteessa Tammirannantie 39, Ruissalo. Kauppatorilta pääsee bussilla nro 8, josta jäädään pois Iso-Pukin risteyksessä heti Honkapirtin jälkeisellä pysäkillä. Ohjelmassa on piknik-henkinen tapahtuma, pelaillen sisällä tai ulkona, luvassa on myös geokätköilyä. Mahdollisuus on myös saunomiseen. Terje tuo kahvit, ota omat grillattavat mukaan. Tilan vuokra maksetaan järjestöavustuksesta, ei omavastuuosuutta. Liikuntailtapäivään ovat kaikki tervetulleita. Ilmoittautuminen viim. ke Terje Vainiolle, puh Torille jalkautuminen Kansallisella aivovammaviikolla (vko 46) pidetään jälleen torille jalkautuminen viime vuoden tapaan Hansatorilla ti klo Tapahtumassa jaetaan 2(14)

3 aivovammatietoutta yhdistyksen aktiivien toimesta. Tervetuloa mukaan vierailemaan info-pöydässämme. Jos haluat, niin voit tulla jakamaan esitteitä haluamanasi ajankohtana. Asiantuntijaluento järjestetään tiistaina alkaen klo Happy Housessa, Ursininkatu 11. Syksyn luennolla aiheena on jaksaminen ja väsymyksen hallinta. Tilaisuudessa luennoi kliininen neuropsykologi Tarja Ketola. Luentotilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Vertaistuki Yhdistys toimii aivovammaisten ja eri syistä aivovaurion saaneiden ja heidän omaistensa sekä ammattihenkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista vertaistukea. Perinteistä, keskinäiseen keskusteluun ja kokemusten vaihtoon perustuvaa vertaistukea on tarjolla sekä yksilöille että ryhmille, niin vammautuneille kuin heidän läheisilleenkin. Toisena vertaistuen muotona on tarjolla toiminnallisia vertaisryhmiä, joissa on mahdollisuus kehittää omia kykyjään ja samalla tavata toisia samanlaisessa elämäntilanteessa olevia. Toiminnalliset vertaisryhmät tarjoavat tavoitteellista 3(14)

4 yhteistoimintaa ja niihin on kaikilla halukkailla yhdistyksemme jäsenillä vapaa pääsy. Liikuntaryhmiin tosin hakeudutaan oman kuntouttavan tahon suosituksen perusteella, ja ryhmäläisten lopullisen valinnan tekee ryhmien vetäjä. Osallistujan pitää myös olla yhdistyksen jäsen. Liikuntaryhmien jäseniltä peritään lukukausimaksu sekä syys- että kevätkaudelta toiminnan kustannusten kattamiseksi. Erilaiset ryhmät kokoontuvat säännöllisesti ainakin syyskuusta toukokuuhun. Kokoontumisajat ja paikat on kerrottu jäljempänä kohdassa Syksyn tapahtumakalenteri Aivovammaisella henkilöllä tai hänen läheisellään on mahdollisuus saada myös henkilökohtainen vertaistukihenkilö. Tukihenkilöiden välittämistä hoitaa Aivovammaliitossa Anna-Mari Bruns, puh Keskusteluryhmät Aivovammautuneen läheisten vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuussa vaihtamaan kuulumisiaan vertaistensa kanssa. Kokoontuminen on yleensä kuukauden ensimmäisen jäsenillan yhteydessä Happy Housessa. Toisinaan on myös muuta ohjelmaa. Ryhmään on kaikilla vapaa pääsy. Ryhmän vetäjänä toimivat Tuula Aallontie ja Eija Järveläinen. Tuulan tavoitat numerosta ja Eijan numerosta ja sähköposti eija.jarvelainen(at)gmail.com. Nuorten ryhmä kokoontuu joka kuukauden kolmas tiistai ennen jäseniltaa klo Vimmassa. Tälle ryhmälle järjestetään myös viikkotapaamisia yhteisen toiminnan merkeissä, esim. uintia maanantaisin ja torstaisin klo Impivaaran uimahallissa. Ryhmän vetäjänä toimivat nuorisovastaavat Terje Vainio, puh ja Jonne Kurala puh Seuraa sähköposti- ja Facebook-ilmoittelua. Miesten ryhmä (Karjukerho) kokoontuu pari kertaa kuukaudessa. Miehet kokoontuvat kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Happy Housessa pelaamassa jotain peliä ja päättämässä yhteisesti siitä mikä on kuukauden toisen tapaamisen aihe. Miesten ryhmään ovat kaikki tervetulleita. Miesten ryhmästä voit kysellä Risto Savolaiselta tai Jari Karjalaiselta, puhelimitse (Risto) tai (Jari). Vammautuneiden naisten ryhmä on osallistujien vähyyden vuoksi tauolla. Vertaistukihenkilö vammautuneille on myös läsnä joka kuukauden ensimmäisessä jäsenillassa klo 18 alkaen. Mikäli haluat jäsenillan yhteydessä keskustella vertaistukihenkilön kanssa kahden kesken, toivomme, että soitat etukäteen ja varaat ajan, Pirjo puh tai Jonne puh Voit olla heihin myös 4(14)

5 sähköpostitse yhteydessä: vertaistuki.vsavy(at)gmail.com. Heidän kanssaan voi käydä sekä ryhmä- että yksilökeskusteluja. Toiminnalliset vertaisryhmät Liikuntaryhmät Yhteishenki, vertaistuki ja liikunnan riemu ovat vahvasti läsnä liikuntaryhmän tapaamisissa. Jokainen on paikalla juuri sellaisena kuin on ja tekee liikuntasuorituksensa omien mahdollisuuksiensa mukaan ja ennen kaikkea turvallisesti! Yhdistyksen aivovammaisille tarkoitetut kuntouttavat liikuntaryhmät ovat toimineet jo vuosia. Meillä on ryhmissä ammattiohjaaja ja ryhmät ovat kokoontuneet kevät- ja syyskaudella viikoittain. Liikuntaryhmä kokeilee kauden aikana useita eri lajeja sekä ulkona että sisällä, ja osallistuu erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin. Ryhmien ohjaajana toimii kuntoutuksen ohjaaja, fysioterapeutti Annemari Pättiniemi. Kuntouttavan tahon suositus Jos haluat lähteä mukaan liikkumaan, pyydä suositusta omalta hoito- tai kuntoutustaholtasi. Suosituksen voi tehdä hoitava lääkäri, kuntoutusohjaaja, neuropsykologi, fysioterapeutti, puheterapeutti tai toimintaterapeutti. Suositus on tarpeen, jotta vältyttäisiin vaaratilanteilta ja ryhmien toiminta pystyttäisiin suunnittelemaan ryhmään osallistuvien tarpeiden mukaisesti. Kannattaa myös selvittää korvaako kuntouttava tahosi liikuntaryhmämaksun. Kaksi ryhmää Toinen on nimeltään tasapainoryhmä ja siinä harjoitetaan nimensä mukaisesti tasapainovalmiuksia ja toinen on peliryhmä ja siinä harrastetaan kuntoa kohentavaa liikuntaa. Molemmat kokoontuvat 60 min/vko torstai-iltaisin, ensin tapapaino- sitten peliryhmä. Erilaisiin tapahtumiin, retkiin ja turnauksiin kokoonnutaan yhtenä ryhmänä. Lukuvuosi aloitetaan to 3.9. Liikuntapaikkana on Härkämäen sali, osoitteessa Rahjekatu 3, tasapainoryhmä kokoontuu klo ja peliryhmä klo Osallistumismaksu Liikuntaryhmän osallistumismaksua on korotettava, koska jo vuosien ajan omavastuuosuudet ovat jääneet runsaasti alle sen mitä ryhmien pitämisestä aiheutuu kuluja (liikuntaryhmän ohjaajan palkkio + salivuoromaksu). Hallitus on myös päättänyt siirtyä yleiseen käytäntöön perimällä kausimaksun heti ilmoittautumisten/ensimmäisten käyntien perusteella. Liikuntaryhmiin saavat jatkossa osallistua vain yhdistyksen jäsenet (ei koske tasapainoryhmän avustajaa). Myös kertamaksusta luovutaan. 5(14)

6 Tasapainoryhmään voi osallistua enimmillään 8 osallistujaa eikä avustajalta peritä maksua, joten siinä kausimaksu on korkeampi kuin peliryhmässä. Myös molempiin ryhmiin osallistumisen halvemmasta hinnasta luovutaan. Syksystä 2015 alkaen liikuntaryhmän kausimaksut ovat seuraavat: Tasapainoryhmän maksu on 90 kaudessa (syys- tai kevätkausi). Peliryhmän maksu on 70 kaudessa (syys- tai kevätkausi). Mahdolliset harrastusmaksut (keilarata-, biljardipöytämaksut tai osallistumis- /pääsymaksut yms.) tulevat tilanteen mukaan osallistumismaksun lisäksi. Liikuntaryhmäläisen yhden kerran tutustumiskäynnistä ei peritä kausimaksua. Tasapainoryhmä aloittaa kautensa, jos siihen on ilmoittautunut 6 osallistujaa, peliryhmässä pitää vastaavasti olla 8 osallistujaa. Yhdistyksen hallitus vastaa maksuista, niiden laskuttamisesta ja niihin liittyvistä kysymyksistä. Yhteydenotot Puhelimitse Annemari Pättiniemi, puh ja sähköpostitse ositteeseen annemaripattiniem(at)yahoo.com Taidekerho Taidekerhossa harjoitellaan runonlausuntaa ja pienimuotoisia näytelmiä. Näihin voidaan yhdistellä pantomiimia tai elävää musiikkia. Päätavoitteena on tuottaa esityksiä yhdistyksen kevät- ja joulujuhliin. Myös muissa yhdistyksen toiminnoissa (esim. leireillä) voidaan käydä esiintymässä. Kerhon sisällä on mahdollisuus muodostaa myös erikokoisia soitinyhtyeitä, joista kukin kokoonpano voi harjoitella mieleistään ohjelmaa. Kerhon vetäjältä saa lainaksi erilaisia nuotteja tai soittimia. Kerholaisten kanssa käydään myös erilaisissa konserteissa (omakustanteisesti). Kerho kokoontuu pitkin vuotta, myös kesäisin. Mikäli haluat mukaan kerhoon, ota yhteyttä Annikki Karjalaiseen, puh Tietokoneen EA-kerho Tietokoneen perusteiden läpikäynti jatkuu kevätkaudella muutaman kerran kolmannen triistain jäsenillan yhteydessä Happy Housessa osallistujien toivoman sisällön mukaisena. Jos osallistujilla on mahdollisuus ottaa oma kannettava tietokone mukaan, 6(14)

7 niin yhteisen osuuden jälkeen voi jatkaa opastettuna oman koneen käyttöä. Kerho on kaikille jäsenille avoin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Risto Savolainen, puh tai saavu paikalle. Englannin kielen opintokerho Osallistujien toivotaan omaavan kielen alkeita joko koulutaustaisena tai muun vastaavan opetuksen pohjalta, jotta keskustelua saadaan aikaiseksi. Ei haittaa vaikka kieltä ei ole aktiivisesti tullut käyttäneeksi. Opintokerhossa virkistetään opittuja taitoja ja pyritään keskustelemaan paljon englanniksi. Kerho on kaikille jäsenille avoin. Kerho kokoontuu aina parillisen viikon torstaina klo Happy Housessa, Ursininkatu 11. Kerhon vetäjinä ja keskustelun herättäjinä toimivat Risto ja Jonne. Ilmoittautumiset puh , sähköpostilla tiedotus.vsavy(at)gmail.com tai tule vain paikalle. Käynti Impivaaran uimahallissa Yhdistyksen nuorisovastaavat Terje ja Jonne käyvät uimassa Impivaaran uimahallissa aina maanantaisin ja torstaisin, kokoontuminen on uimahallin aulassa klo Uimahallilla on mahdollisuus uida, vesijuosta tai käyttää kuntosalia. Terje ja Jonne auttavat tarvittaessa esim. kuntosalilaitteiden kanssa. Ryhmä kokoontuu omatoimisesti ja omakustanteisesti. Tarkista kunkin tapaamisen paikka ja aika Tapahtumakalenterista. 7(14)

8 Syksyn tapahtumakalenteri Kokoontumispaikkojen osoitteet (suluissa bussi kauppatorilta): Kohtaamispaikka Happy House, Ursininkatu 11 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 Härkämäen Sali, Rahjekatu 3 (bussi nro 118, Puutorilta) Impivaaran uimahalli, Uimahallinpolku 4 (bussi nro 13) Saarronniemen Saukkojen maja, Ruissalo, Tammirannantie 39 (bussi nro 8) Syyskuu ti Läheisten ryhmä, Happy House Jäsenilta, Happy House. Toiminnallisten ryhmien esittely. Esitellään yhdistyksen toiminnalliset ryhmät ja sana on vapaa toiminnan kehittämiselle jäsenten haluamaan suuntaan. ke Miesten karjukerho, Happy House to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House, tasapainoryhmä klo ja peliryhmä klo Tarkista ulkoliikunta Annemarilta! Virkistysviikonloppu, Sinapin leirikeskus ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Liikuntaryhmät, Härkämäen Sali la Syysretki, Luostarinmäen Käsityöläismuseo ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma, Jäsenilta, Happy House. Uusimmat kuulumiset vammaistyöstä ja mitä keskustelua siitä yhteiskunnallisesti käydään. Palvelusuunnittelija Anna-Mari Bruns Aivovammaliitosta alustaa aihetta illan keskustelulle. to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House 8(14)

9 pe Youth Happening liikunnallinen iltapäivä, Saarronniemen Saukkojen kesäkoti ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Lokakuu to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Liikuntaryhmät, Härkämäen Sali ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Läheisten ryhmä, Happy House Jäsenilta, Happy House. Kirjaston erityispalveluiden esittely, esittelijänä vs. informaatikko Tarja Rajala Turun kaupunginkirjastosta. ke Miesten karjukerho, Happy House to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Liikuntaryhmät, Härkämäen Sali ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma, Jäsenilta, Happy House. Koira-avusteinen kuntoutus, alustajana erikoispuheterapeutti Marjaana Raukola- Lindblom ja hänen Freija-koiransa. to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli 9(14)

10 to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Marraskuu ti Läheisten ryhmä, Happy House Jäsenilta, Happy House. Raha vai matti kukkaroissa? Vinkkejä rahan käyttämiseen. Esittelijänä Petra Einiö, talous- ja velkaneuvonnasta. ke Miesten karjukerho, Happy House to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Jalkautuminen Hansatorille jakamaan aivovammatietoutta. to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma, Asiantuntijaluento, Happy House. Luennoitsijana kliininen neuropsykologi Tarja Ketola. Luennon otsikkona on Jaksaminen ja väsymyksen hallinta. to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli 10(14)

11 Joulukuu to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Liikuntaryhmät, Härkämäen Sali ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Joulujuhla, Happy House ke Miesten karjukerho, Happy House to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House Muut kerhot Kädentaitopäivä Happy Housen Kädentaitopäivä on keskiviikko. Kädentaidot ovat jakautuneet kolmeen eri osaan eli Kädentaitokävelyihin, Piirustus- ja värityskerhoon sekä askarteluun. Ohjaajana Kädentaitokävelyllä ja askartelussa toimii Happy Housen päivätoiminnanohjaaja Katariina ja Piirustus- ja värityskerhossa vapaaehtoisemme Pirjo Peltokangas. Osoite on Ursininkatu 11, Turku, lisätietoja Happy Housen nettisivuilta osoitteesta Kädentaitokävelyllä kävellään keskustan tuntumassa olevaan kohteeseen, jossa joku muu on tehnyt jotakin käsin. Piirustus- ja värityskerho kokoontuu joka kuun toinen keskiviikko klo Askartelussa tehdään helppoja ja yksinkertaisia töitä, jotka pääsääntöisesti saadaan yhden kerran aikana valmiiksi. Askartelua on pääsääntöisesti joka kuukauden kolmas keskiviikko klo (14)

12 Salon seudun toimintaryhmä Salon seudun toimintaryhmä kokoontuu joka kuukauden toisena tiistaina klo 18. Prykin kerhokeskuksessa. Paikka sijaitsee kävelymatkan päässä Salon rautatieasemalta. Rautatieasemalta kulkee kevyen liikenteen väylä suoraan Prykin kerhokeskukseen. Osoite on Salmenranta 2, Salo. Vetäjänä toimii Eija-Leena vahtermaa, puh Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin jäsenet! Syksyn 2015 jäseniltojen ohjelma: syyskuu ti 8.9. Vapaata seurustelua ja muiden syksyn tapaamisten ohjelmasta sopiminen Uudenkaupungin seudun toimintaryhmä Ryhmä kokoontuu jonkin ajankohtaisen teeman merkeissä joka kuukauden toinen keskiviikko alkaen klo 14.00, (huom. aika) Sakunkulman Päiväkeskuksessa osoitteessa Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki. Toimintaryhmä keskittyy vertaistukeen, virkistäytymiseen ja se järjestää asiantuntijaluentoja. Lisäksi toimintaryhmäläiset osallistuvat V-S Aivovammayhdistyksen toimintaan Turussa mahdollisuuksien mukaan, esimerkiksi kokoamalla kimppakyytejä mielenkiintoisiin yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin. Omat verkkosivut löytyvät V-S Avyn sivujen yhteydestä ja siellä pyrimme ilmoittamaan ajankohtaisista tapahtumista. Toimintaryhmää vetää Marketta Hämeenkorpi ja ryhmässä on useita muitakin aktiivisia jäseniä, tulevasta toiminnasta kuulet parhaiten piipahtamalla paikalle Sakun kulmassa! Marketan tavoitat puhelinnumerosta Sähköposti on marketta(at)uusikaupunki.fi. Forssan seudun toimintaryhmä Forssan toimintaryhmän kuukausikokoontuminen pidetään Ystävän kammarilla (Hämeentie 5) klo Syksyn kokoontumispäivät ovat ma 14.9., ma , ma ja ma Iltapäivien ohjelma vahvistetaan syksyn tapaamisissa. 12(14)

13 Forssan toimintaryhmässä kokoontuu myös liikuntaryhmä kaksi kertaa kuukaudessa Vesihelmessä. Kokoontumiset ovat pääsääntöisesti kuukauden toinen ja neljäs torstai klo 12. Käyntiin kuuluu kuntosali ja uinti. Ryhmälipulla kertakäynti maksaa 2,5 /hlö. Tiina kerää sen osallistujilta käteisenä. Liikuntaryhmä kokoontuu klo 12 Forssan Vesihelmessä seuraavina päivinä: 10.9, 24.9, 8.10, 22.10, 5.11, 19.11, ja Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Tiina Åhlman, tiina.ahlman(at)gmail.com Seuraava jäsenkirje Seuraava jäsentiedote 1/16 ilmestyy tammikuun alkupäivinä. Oma jäsenkirje toimitetaan kaksi kertaa vuodessa. Aivoitus-lehden Yhdistyspalsta täydentää tiedottamista. Ajankohtaista tietoa saat myös jäsenilloissa kiertävästä, ajantasaistetuista tiedotus-kansioista. Olemme siirtyneet sähköiseen viestintään. Tämä kirje lähetettiin osalle jäsenistä jo sähköpostin välityksellä ja se on luettavissa verkkosivuiltamme sekä paperimuotoisena jäsenilloissa kiertävästä keltaisesta kansiosta. Jos haluat luopua paperisesta jäsenkirjeestä, niin ilmoitathan siitä tiedotukselle: tiedotus.vsavy(at)gmail.com Kaikille, jotka antavat sähköpostiosoitteensa käyttöömme, lähetämme niin halutessa myös sähköpostiviestin aina, kun verkkosivuillamme on jotain uutta tiedotettavaa. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain verkkosivutiedotteen ja jäsenkirjeen lähettämiseen, eli sitä ei anneta minkään muun tahon käyttöön. Jos et halua jäsenkirjettä sähköpostiisi, mutta haluat kuitenkin verkkosivutiedotteen, niin ilmoita siitä ja saat jäsenkirjeen edelleen kirjepostin mukana. Yhdistys on myös perustanut omat Facebook-sivut osoitteessa käy tykkäämässä! Voit käydä katsomassa ilmoituksiamme ilman Fb-tunnuksia tai Fb-kirjautumista. Toivotamme mukavaa syksyä! Terveisin yhdistyksen tiedotus 13(14)

14 14(14)

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tervehdys! Mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastamme kevätkaudelle 2015. Merkitse päivämäärät

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016. 044 3144 838, voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön.

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016. 044 3144 838, voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön. Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tervehdys! Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Tässä jäsenkirje kevään 2016 toiminnastamme. Syksyn jäsenkirje ilmestyy syyskuussa 2016. Aivovammaliiton

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016 Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys ja hyvää syksyä kaikille! Tässä on jäsenkirje syksyn toiminnastamme. Syksyn jäsenkirje ilmestyy tammikuussa 2017. Aivoitus- lehden

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys!

Puheenjohtajan tervehdys! Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2017 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tässä on jäsenkirje syksyn 2017 toiminnasta. Aivoitus-lehden yhdistyspalstalta löydät täydentävää tietoa tarvittaessa jäsenkirjeiden ilmestymisen

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia LOKAKUU 2017 Lounais-Suomen Diabetes ry Päivityspäivä ja pienoismessut Järjestäjä: Lounais-Suomen Diabetesyhdistys ry Aika: lauantai 11.11.2017

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

Rauman kansalliset seniorit ry.

Rauman kansalliset seniorit ry. SYYSKAUDEN TOIMINTA 2016 SYYSKUU 9.9 klo 14.00 Kuukausitapaaminen, esitelmän aiheena suun terveys Terveyskasvatushammashoitaja Katriina Uusi-Pietilä 9.9 klo 12.00-14.00 Tietotekniikan vierihoitokokeilu

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/ , voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön.

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/ , voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön. Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2017 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tervehdys! Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Tässä jäsenkirje kevään 2017 toiminnastamme. Syksyn jäsenkirje ilmestyy syyskuussa 2017. Aivovammaliiton

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 2/2016 Toimistomme ei

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2017-2018 Tähän lehtiseen on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta!

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! 1/5 Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! Syyskauden toiminta on käynyt vilkkaana jo useamman viikon. Ensimmäiset ryhmätapaamiset, koulutusilta ja pari luentoa ovat takanapäin ja yksi kurssi on lähtenyt menestyksekkäästi

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Yhdistystiedote 6/2013

Yhdistystiedote 6/2013 1 Yhdistystiedote 6/2013 Hei yhdistystoimija! Tässäpä teille taas tuore yhdistystiedote, jossa on tärkeitä tietoja liitosta teille ja jäsenillenne. Muistattehan siis välittää näitä tietoja eteenpäin. Kiitos!

Lisätiedot

Jätä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus omaishoitotilanteestasi niin saatamme ottaa piankin yhteyttä kummittelun merkeissä.

Jätä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus omaishoitotilanteestasi niin saatamme ottaa piankin yhteyttä kummittelun merkeissä. OMAISHOITAJAT OPISKELIJOITA! Yhdistyksemme aloittaa yhteistyön TAMK:n kanssa ensi vuoden alussa. Hyvän yhteistyön toteutumiseksi tarvitsemme lisää omaishoitopareja ja perheitä, jotka ovat valmiit ottamaan

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa

Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa ANNA AIKAASI VAIKKA VAIN TUNNIKSI KERRALLAAN Vihdin seurakunnassa on monipuoliset mahdollisuudet osallistua vapaaehtoistoimintaan. Voit tulla esim. mummiystäväksi

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa

Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa Yhdistyksen juhlavuosi liikuntaa koko vuosi Yhdistyksen oma vesijumppa- ja uintivuoro Ruusukorttelissa Joka keskiviikko klo 19-21 vesijumppaa ja uintia Ruusukorttelissa osoitteessa Puistokatu 11, Turku.

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Yhdistystiedote 8/2015

Yhdistystiedote 8/2015 Yhdistystiedote 8/2015 Tärkeimmät: - Jäsenjärjestöavustuksen päivämäärät s. 2 - Kuinka näytte aivovammaviikolla? s. 5 Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 TÄRKEÄ: Jäsenjärjestöavustuksen

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI

Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI Vapaa-ajantoiminta 2014-2015 LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, 15110 LAHTI Sisällys Tietoja kerholaisille ja lähihenkilöille... 2 Liikuntaa... 4 Erityislasten ja nuorten koulujen

Lisätiedot

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE Sovellettu kuntosali klo. 10-11. Terveyskeskuksen jatkoryhmä, ilmoittautuminen. Kuntosaliryhmä klo. 13-14, ei Tasapainoryhmä klo. 14:45-15:45. Monipuolista tasapaino- ja lihasvoimaharjoittelua. Ei Paikka:

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Pieksämäen Erityisliikunta. Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016)

Pieksämäen Erityisliikunta. Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016) Pieksämäen Erityisliikunta Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016) YHTEYSTIETOJA ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunta on tarkoitettu henkilöille, jotka vamman, sairauden ja muun toimintakyvyn

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Mikäli numerosta ei vastata, jätä yhteistietosi merkkiäänen jälkeen vastaajaan, niin soitamme sinulle.

Mikäli numerosta ei vastata, jätä yhteistietosi merkkiäänen jälkeen vastaajaan, niin soitamme sinulle. Pohjois-Savon aivohalvausyhdistys ry JÄSENKIRJE 3/2013 Tulliportinkatu 25 B 2.krs. pihan puoli 70100 Kuopio 27.8.2013 Hyvät jäsenet Aurinkoinen, lämmin kesä alkaa olla muistoissamme. Toivon, että olette

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Hyvät jäsenet! Vuosi 2014 on lähtenyt käyntiin ja uutta toimintaa taas viritellään. Muistattehan, että uudet vapaaehtoiset

Lisätiedot

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille!

Aurinkoisia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 puh 02 231 9632 torstai 9:00 17:00 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa!

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa! MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 4-2015 Toukokuun kuukausikokous Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00 Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA Tervetuloa!

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS JÄSENKIRJE 4/2016 JÄSENTIEDOTE 4/ 31.10.2016 Seniorikerho / Päiväkerho Yhdessä Jyväskylän Seudun Invalidien kanssa. Ma 14.11 klo 13.00 Matarankatu 4, 3. krs. Jyväskylän ammattiopistolta Pirjo Hassi- Tolzitoliou

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Viikko 40 (1.10.-4.10.) To 1.10. - Klo 9.30 Ympäristötaidepaja, (Kädentaitopaja 0. krs). Tule kuulemaan, mitä ympäristötaide on. Jatkossa ryhmässä tuotetaan

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Asiakaskoulutukset pääkirjastolla

Asiakaskoulutukset pääkirjastolla Asiakaskoulutukset pääkirjastolla Asiakaskoulutukset pääkirjastossa elo-syyskuu 2015 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, 3 tai tutustu tablettiin.

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

SYKSY 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE

SYKSY 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Sovellettu kuntosali klo. 9-10 sekä klo.10-11. Ohjattua kuntosaliliikuntaa pienryhmässä. Eläkeliiton Jaalan yhdistyksen kerho klo. 12, parittoman viikon

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu JOSE TOIMINTA 2013 1/7 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Josen jäseninä on erilaisia oppijoita, heidän läheisiään ja työnsä vuoksi oppimisvaikeuksista kiinnostuneita. Josen tarkoituksena on koota edellä mainitut

Lisätiedot

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017 Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Kurssiohjelma Syksy 2017 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Kursseista

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 LIIKUNTAA IKÄÄNTYVILLE Ikääntyessä säännöllinen ja monipuolinen liikkuminen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 7.11.2013

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 7.11.2013 Tule mukaan hallitukseen Haavin hallituksessa toimii iloinen ja aktiivinen joukko ympäristökasvattajia. Haluaisitko sinä tulla mukaan? Hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Atalan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017 Kivipuron hyvinvointipalvelut Kevät 2017 fysioterapia toimintaterapia kuntoutusjaksot jalkahoito hieronta hemmottelupäivä liikuntaryhmät harrasteryhmät asiantuntijaluennot Liikuntaryhmät Kivipurossa LIIKUNTARYHMÄT

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 1/2016 www.mikkelinkvtuki.fi Hyvät jäsenet! Toivottavasti olette huomanneet, että alkaneen vuoden jäsenmaksulomakkeen yläkulmassa oli irtileikattava

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Orimattilan seurakunnassa ja Artjärven kappeliseurakunnassa

Orimattilan seurakunnassa ja Artjärven kappeliseurakunnassa YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Katja Kerkkänen 050 5546531 katja.kerkkanen@evl.fi kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat:

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Yhdistystiedote 2/2016

Yhdistystiedote 2/2016 Yhdistystiedote 2/2016 Tärkeimmät: Jäsenjärjestöavustuksen raportointi 31.3. mennessä Uutta henkilökuntaa toimistolle Liiton kevätkokous järjestetään 9.4.2016 Iiris-keskuksessa Tässä yhdistystiedotteessa

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: tsey.toimisto@gmail.com internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 3/2016 Toimistomme

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot