Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry"

Transkriptio

1 Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2015 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tervehdys! Mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastamme kevätkaudelle Merkitse päivämäärät heti ylös almanakkaasi, seuraava jäsenkirje ilmestyy syyskuussa 2015! Aivoitus-lehti 1/2015 ilmestyy viikolla 9. Aivoitus-lehden yhdistyspalsta täydentää tietoja tarvittaessa ilmestyessään jäsenkirjeiden välissä. Tämän kirjeen löydät aina myös sellaisenaan verkkosivuiltamme ( ja jäsenilloissa kiertävästä keltaisesta kansiosta. Tutustu oheisiin yhteystietoihimme ja mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Varsinais-Suomen Aivovammayhdistys ry Yhteystiedot Osoite: Sähköposti: PL 115, Turku info(at)vsavy.fi Puhelin: jos puhelimeen ei vastata, voit lähettää tekstiviestin, jättää viestin tai soittopyynnön, niin sinulle soitetaan takaisin. Kotisivut: Tilinumero: Liedon Säästöpankki FI Puheenjohtaja: Risto Savolainen, sähköposti: puheenjohtaja.vsavy(at)gmail.com Sihteeri Jonne Kurala, sähköposti: sihteeri.vsavy(at)gmail.com Tiedotus: Risto Savolainen, sähköposti: tiedotus.vsavy(at)gmail.com Vertaistukitoiminta: Sähköposti: vertaistuki.vsavy(at)gmail.com, yhteyshenkilöt Vammautuneet: Pirjo Saarinen, puh Jonne Kurala, puh Läheiset: Tuula Aallontie, puh Eija Järveläinen, puh. p Liikuntavastaavat: Nuoriso: Annemari Pättiniemi (fysioterapeutti) ja Irma Tarkkinen Sähköposti: annemaripattiniemi(at)yahoo.com, tai puh Sähköposti nuoriso.vsavy(at)gmail.com tai puhelimitse: Terje Vainio: tai Jonne Kurala: Hallituksen jäsenet vuonna 2013: Risto Savolainen, puheenjohtaja Terje Vainio, rahastonhoitaja Jouni-Pekka Tammi Karoliina Takkinen Jonne Kurala, sihteeri, varapuheenjohtaja Tarja Ketola Matti Rautio Tuula Aallontie, varajäsen Huom. Korvaa sähköpostiosoitteissa merkkijono (at) 1(16)

2 Tiedotettavaa ja tulevia tapahtumia Hallituksen kokoukset Tiedoksi jäsenillemme, että yhdistyksen hallitus kokoontuu kuukausittain. Hallitus hoitaa järjestön yhteisiä asioita ja tekee niistä päätöksiä. Mikäli sinulla on asiaa hallituksen jäsenille tai haluat, että hallitus käsittelee kokouksessaan jonkin sinulle tärkeän asian, ota yhteyttä hallituksen jäseniin joko suullisesti tai kirjallisesti ja esitä heille asiasi. Yhteystiedot löydät tämän kirjeen ensimmäiseltä sivulta. Vuosikokous Kutsumme jäsenemme mukaan yhdistyksen vuosikokoukseen tiistaina Happy Houseen, os. Ursininkatu 11. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle Kokouksessa valitaan myös uudet jäsenet hallitukseen erovuoroisten tilalle. Yhdistyksellämme on vuosittain vain yksi jäsenkokous (ns. vuosikokous), jossa hyväksytään edellisen vuoden tilinpäätös ja päätetään toimihenkilöiden vastuuvapaudesta, alkaneen vuoden hallituskokoonpanosta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Normaali menettely on, että istuva hallitus tekee ehdotuksen em. asioihin, mutta jäsenkokous tekee päätöksen käsiteltävistä asioista. Kokousedustajat voivat myös aina tehdä uuden ehdotuksen hallituksen ehdottamiin suunnitelmiin. Jäsenillä on esim. joko etukäteen tai kokouksessa mahdollisuus ehdottaa hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Jos ehdotuksia on enemmän kuin paikkoja, niin silloin kokouksessa suoritetaan äänestys, jonka tuloksen mukaan toimitaan. Seuraavilla henkilöillä: Terje Vaino, Jonne Kurala ja Karoliina Takkinen on vielä toinen vuosi toimikaudestaan jäljellä. Näin jäsenkokous valitsee uuteen hallitukseen kahden vuoden toimikaudeksi puheenjohtajan, kolme varsinaista jäsentä ja yhden varajäsenen. Yksi varajäsen valitaan yhden vuoden toimikaudeksi. Perheleiri Perheleiri pidetään lauantaista sunnuntaihin keskustan tuntumassa Turun Kristillisellä opistolla, kokoushotelli Linnasmäessä. Luvassa on riemukas viikonloppu lapsille. 2(16)

3 Perheleirille voivat osallistua yhdistyksen aivovammainen jäsen, jolla on mukanaan vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi. Aikuisilta peritään 30 euron omavastuu, lapsille leiri on ilmainen. Leirillä on täysi ylläpito ja se kustannetaan vuoden 2013 Pihasoittotempauksen keräysvaroista. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset viimeistään Terje Vainiolle, puhelimitse tai Asiantuntijaluento järjestetään tiistaina alkaen klo Ortodoksisen kirkon seurakuntasalissa, Yliopistonkatu 19 B. Kevään luennolla aiheena ovat apuvälinepalvelut. Tilaisuudessa luennoi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin apuvälineyksikön päällikkö Kaiju Mäkilä. Paikalla on myös Tyksin johtava sosiaalityöntekijä Erkki Pitkänen vastaamassa sosiaalityöhön liittyviin kysymyksiin. Luentotilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Kevätretki Jäsenistö valitsee hallituksen valitsemista matkavaihtoehdoista mieleisensä ensi kevään kevätretkeksi. Matka tehdään tiistaina päivän retkenä. Tule kuuntelemaan matkavaihtoehtojen esittelyä ja vaikuta matkakohteen valintaan tiistain jäsenillassa! Jäsenilta pidetään Happy Housessa alkaen klo 18. Miniristeily Kevään laivaristeily on päätetty toteuttaa ti-ke Viking Gracella Tukholman miniristeilynä. Lähtö Turun Linnasatamasta ti 14.4 klo ja paluu ke klo samaan paikkaan. Hinnat 2-4 hengen sisähytissä (inva tai tavallinen) 16 /hlö. Artistina ke on Janne Tulkki. Risteilyn hintaan kuuluu myös kahvi+pullakuponki Cafeteriaan, sekä kokoustilassa kahvi/tee- ja hedelmätarjoilu. Buffet-lounas ruokajuomineen on varattu ke alkaen klo 12.30, hinta 24 (etukäteen varanneille). Hytit (matka) pitää varmistaa tai peruuttaa mennessä (vko 11) Kyselyt ja varaukset mieluimmin vertaistuki.vsavy(at)gmail.com (kyselyt myös 3(16)

4 puh ). Varauksissa pitää tietoina olla nimi, syntymäaika ja puhelinnumero sekä tieto siitä, tarvitseeko inva-hytin. Risteilyemäntänä toimii Tarja Kiviranta apunaan Marita Lindholm. Kesäteatteri 2015 Ensi kesänä Robert Louis Stevensonin seikkailuklassikko AARRESAARI valtaa Vartiovuoren. Koko perheen seikkailun dramatisoi ja ohjaa Juha-Pekka Mikkola. Aikaisempien vuosien tapaan yhdistys hankkii ryhmälippuja johoinkin kesäkuun alun ennakkonäytökseen. Lippuja voi varata toukokuun alusta alkaen puhelinnumerosta ja niitä myydään kevätjuhlassa 5.5. Virkistysviikonloppu Syyskyyssa järjestetään jo tutuksi tullut virkistysviikonloppu Sinapin leirikeskuksessa. Viikonloppu on omakustanteinen ja sisältää majoituksen ja ruokailut. Seuraa netti-ilmoittelua kesällä, tiedustelut p Varaukset mieluimmin sähköpostilla osoitteeseen vertaistuki.vsavy(at)gmail.com. Youth Happening 2015 Meille on myönnetty Aivovammaliiton kautta Raha-automaattiyhdistyksen järjestöavustusta aivovammautuneiden nuorten toimintaan. Rahoituksen avulla järjestämme nuorille teatteri-illan maaliskuussa, kokkikurssin toukokuussa ja liikunnallisen tapahtumapäivän syksyllä. Jos haluat mukaan niin ota yhteyttä Terje Vainioon, puh Aivovammaliitto tiedottaa Nuorten PääFest taas toukokuussa! PääFestin takana ovat Aivovammayhdistysten nuorisovastaavat. He ovat tehotiimi, joka on suunnitellut tapahtuman ohjelman nuorille, nuorten ehdoilla. PääFest on suunnattu vuotiaille aivovamman saaneille ja heidän läheisilleen. Emme kuitenkaan ole tiukkapipoisia, joten jos olet hiukan vanhempi, niin olet kyllä tervetullut mukaamme. Tapahtuma järjestetään esteettömässä Lastenkesä ry:n leirikeskuksessa 20 km Hämeenlinnasta. 4(16)

5 Kysy lisätietoja V-S Avy:n nuorisovastaavilta (Terje tai Jonne) tai Heidi Kokolta p / heidi.kokko(at)aivovammaliitto.fi Ilmoittautuminen alkaa helmikuussa Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan Aivoitus-lehdessä 1/2015. Alustavasti voit ilmoittaa mukaan tulostasi Heidille Aivovammaliittoon heidi.kokko(at)aivovammaliitto.fi, niin saat muistutusviestin, kun varsinainen ilmoittautuminen alkaa. Vertaistuki Yhdistys toimii aivovammaisten ja eri syistä aivovaurion saaneiden ja heidän omaistensa sekä ammattihenkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista vertaistukea. Perinteistä, keskinäiseen keskusteluun ja kokemusten vaihtoon perustuvaa vertaistukea on tarjolla sekä yksilöille että ryhmille, niin vammautuneille kuin heidän läheisilleenkin. Toisena vertaistuen muotona on tarjolla toiminnallisia vertaisryhmiä, joissa on mahdollisuus kehittää omia kykyjään ja samalla tavata toisia samanlaisessa elämäntilanteessa olevia. Toiminnalliset vertaisryhmät tarjoavat tavoitteellista yhteistoimintaa ja niihin on kaikilla halukkailla yhdistyksemme jäsenillä vapaa pääsy. Kuntouttaviin liikuntaryhmiin tosin hakeudutaan oman kuntouttavan tahon suosituksen perusteella, ja ryhmäläisten lopullisen valinnan tekee ryhmien vetäjä. Liikuntaryhmien jäseniltä peritään lukukausimaksu sekä syys- että kevätkaudelta toiminnan kustannusten kattamiseksi. Uutena vaihtoehtona on harvemmin osallistuville 5(16)

6 kertamaksumahdollisuus. Erilaiset ryhmät kokoontuvat säännöllisesti ainakin syyskuusta toukokuuhun, lisäksi musa-&runokerho myös kesäisin. Kokoontumisajat ja paikat on kerrottu jäljempänä kohdassa Kevään tapahtumakalenteri Aivovammaisella henkilöllä tai hänen läheisellään on mahdollisuus saada myös henkilökohtainen vertaistukihenkilö. Tukihenkilöiden välittämistä hoitaa Aivovammaliitossa Anna-Mari Bruns, puh Keskusteluryhmät Aivovammautuneen läheisten vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuussa vaihtamaan kuulumisiaan vertaistensa kanssa. Kokoontuminen on yleensä kuukauden ensimmäisen jäsenillan yhteydessä Happy Housessa. Toisinaan on myös muuta ohjelmaa. Ryhmään on kaikilla vapaa pääsy. Ryhmän vetäjänä toimivat Tuula Aallontie ja Eija Järveläinen. Tuulan tavoitat numerosta ja Eijan numerosta ja sähköposti eija.jarvelainen(at)gmail.com. Nuorten ryhmä kokoontuu joka kuukauden kolmas tiistai ennen jäseniltaa klo Vimmassa. Tälle ryhmälle järjestetään myös viikkotapaamisia yhteisen toiminnan merkeissä, esim. uintia maanantaisin ja torstaisin klo Impivaaran uimahallissa. Ryhmän vetäjänä toimivat nuorisovastaavat Terje Vainio, puh ja Jonne Kurala puh Seuraa sähköposti- ja Facebook-ilmoittelua. Miesten ryhmä (Karjukerho) kokoontuu pari kertaa kuukaudessa. Miehet kokoontuvat kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Happy Housessa pelaamassa jotain peliä ja päättämässä yhteisesti siitä mikä on kuukauden toisen tapaamisen aihe. Miesten ryhmään ovat kaikki tervetulleita. Miesten ryhmästä voit kysellä Risto Savolaiselta tai Jari Karjalaiselta, puhelimitse (Risto) tai (Jari). Vammautuneiden naisten ryhmä kokoontuu myös kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Vilkussa. Myös naisten ryhmään ovat kaikki tervetulleita. Naisten ryhmän yhteyshenkilö on Kaija-Riitta Ehojoki, puh Vertaistukihenkilö vammautuneille on myös läsnä joka kuukauden ensimmäisessä jäsenillassa klo 18 alkaen. Mikäli haluat jäsenillan yhteydessä keskustella vertaistukihenkilön kanssa kahden kesken, toivomme, että soitat etukäteen ja varaat ajan, Pirjo puh tai Jonne puh Voit olla heihin myös sähköpostitse yhteydessä: vertaistuki.vsavy(at)gmail.com. Heidän kanssaan voi käydä sekä ryhmä- että yksilökeskusteluja. 6(16)

7 Toiminnalliset vertaisryhmät Kuntouttavat liikuntaryhmät Yhteishenki, vertaistuki ja liikunnan riemu ovat vahvasti läsnä liikuntaryhmän tapaamisissa. Jokainen on paikalla juuri sellaisena kuin on ja tekee liikuntasuorituksensa omien mahdollisuuksiensa mukaan ja ennen kaikkea turvallisesti! Yhdistyksen aivovammaisille tarkoitetut kuntouttavat liikuntaryhmät ovat toimineet jo vuosia. Meillä on ryhmissä ammattiohjaaja ja ryhmät kokoontuvat kevät- ja syyskaudella viikoittain. Liikuntaryhmä kokeilee kauden aikana useita eri lajeja sekä ulkona että sisällä, ja osallistuu erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin. Ryhmien ohjaajana toimii kuntoutuksen ohjaaja fysioterapeutti Annemari Pättiniemi. Jos haluat lähteä mukaan liikkumaan, pyydä suositusta omalta hoito- tai kuntoutustaholtasi. Suosituksen voi tehdä hoitava lääkäri, kuntoutusohjaaja, neuropsykologi, fysioterapeutti, puheterapeutti tai toimintaterapeutti. Suositus on tarpeen, jotta vältyttäisiin vaaratilanteilta ja ryhmien toiminta pystyttäisiin suunnittelemaan ryhmään osallistuvien tarpeiden mukaisesti. Ryhmiä on kaksi. Toinen on nimeltään tasapainoryhmä ja siinä harjoitetaan nimensä mukaisesti tasapainovalmiuksia ja toinen on peliryhmä ja siinä harrastetaan kuntoa kohentavaa liikuntaa. Molemmat kokoontuvat 60 min/vko torstai-iltaisin, ensin tasapaino- sitten peliryhmä. Liikuntaryhmän osallistumismaksu on yhteen ryhmään osallistuvilta 50 /lukukausi ja molempiin ryhmiin osallistuvilta 75 /lukukausi. Vaihtoehtona on myös harvemmin käyvien kertamaksumahdollisuus, eli kaikkien lukukauden osallistumiset lasketaan yhteen ja maksu on 7 /kerta. Maksimimäärä on kuitenkin 50 (tai vast. 75, jos käy molemmissa ryhmissä). Mahdolliset harrastusmaksut (keilarata-, biljardipöytämaksut tai osallistumis- /pääsymaksut yms.) tulevat tilanteen mukaan osallistumismaksun lisäksi. Liikuntaryhmän tutustumiskäynnistä ei peritä osallistumismaksua. Tasapainoryhmässä avustajalta ei peritä maksua. Annemarin tavoitat numerosta Jos et tavoita Annemaria, voit jättää hänelle viestin, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen annemaripattiniemi(at)yahoo.com. Jos käyt liikuntaryhmässä epäsäännöllisesti, varmista liikuntapaikka etukäteen Annemarilta. Musa- & runokerho Musa-&runokerhossa yhdistellään soittoa, laulua, runonlausuntaa ja pantomiimia. Osa kerholaisista tuottaa ohjelmaa yhdistyksen kevät- ja joulujuhliin, ja osa harjoittelee yhteissoittoa omaksi ilokseen. Kerhon sisällä kootaan duoja ja trioja, jotka harjoittelevat keskenään. Myöhemmin on mahdollista koota kerholaisista bändi tai useampiakin 7(16)

8 bändejä. Kerhoon voi tulla mukaan ilman soittimia ja vähäiselläkin soittotaidolla, sillä bändissä pärjää myös alkeellisella soittotaidolla. Musa-&runokerho järjestää kahdesti vuodessa (eli syys- ja kevätkaudella) jäsenillan yhteydessä matinean, eli ohjelmaillan, jossa kerhon eri kokoonpanot esittelevät, millaista ohjelmaa he sillä hetkellä harjoittelevat. Näin saadaan kerholaisten harjoittelemasta ohjelmistosta kokonaiskuva, ja voidaan valita, mitä ohjelmanumeroita halutaan esitettäviksi yhdistyksen kevät- ja joulujuhlissa. Matineaan voi myös tuoda omia ehdotuksiaan kerholaisten ohjelmanumeroiksi. Matineaan on kaikilla yhdistyksen jäsenillä vapaa pääsy. Myös runonlausunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan, sillä kerho tuottaa runonlausuntaesityksiä, joihin on yhdistetty soittoa ja/tai pantomiimia. Kerholaisten kanssa käydään myös erilaisissa konserteissa (omakustanteisesti). Kerho kokoontuu pitkin vuotta, myös kesäisin. Mikäli haluat mukaan kerhoon tai jos haluat tilata kerholaisia keikoille, ota yhteyttä Annikki Karjalaiseen, puh Tietokoneen EA-kerho Tietokoneen perusteiden läpikäynti jatkuu kevätkaudella muutaman kerran kolmannen triistain jäsenillan yhteydessä Happy Housessa osallistujien toivoman sisällön mukaisena. Jos osallistujilla on mahdollisuus ottaa oma kannettava tietokone mukaan, niin yhteisen osuuden jälkeen voi jatkaa opastettuna oman koneen käyttöä. Kerho on kaikille jäsenille avoin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Risto Savolainen, puh tai saavu paikalle. Englannin kielen opintokerho Osallistujien toivotaan omaavan kielen alkeita joko koulutaustaisena tai muun vastaavan opetuksen pohjalta, jotta keskustelua saadaan aikaiseksi. Ei haittaa vaikka kieltä ei ole aktiivisesti tullut käyttäneeksi. Opintokerhossa virkistetään opittuja taitoja ja pyritään keskustelemaan paljon englanniksi. Kerho on kaikille jäsenille avoin. Vimman kokoustilassa (kuukauden 1. keskiviikko) käytössämme on tietokone ja projektori, joten pienimuotoista opetusmateriaaliakin on luvassa. Happy Housessa (kuukauden 3. torstai) pidämme englannin kielen keskustelukerhoa. Kerhon vetäjinä ja keskustelun herättäjinä toimivat Risto ja Jonne. Ilmoittautumiset puh , sähköpostilla tiedotus.vsavy(at)gmail.com tai tule vain paikalle. 8(16)

9 Käynti Impivaaran uimahallissa Yhdistyksen nuorisovastaavat Terje ja Jonne käyvät uimassa Impivaaran uimahallissa aina maanantaisin ja torstaisin, kokoontuminen on uimahallin aulassa klo Uimahallilla on mahdollisuus uida, vesijuosta tai käyttää kuntosalia. Terje ja Jonne auttavat tarvittaessa esim. kuntosalilaitteiden kanssa. Ryhmä kokoontuu omatoimisesti ja omakustanteisesti. Tarkista kunkin tapaamisen paikka ja aika Tapahtumakalenterista. Kevään tapahtumakalenteri Kokoontumispaikkojen osoitteet (suluissa bussi kauppatorilta): Kohtaamispaikka Happy House, Ursininkatu 11 Työikäisten kohtaamispaikka Vilkku, Puutarhakatu 22 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 Turun Ortodoksisen kirkon seurakuntasali, Yliopistonkatu 19 B Härkämäen Sali, Rahjekatu 3 (bussi nro 118, Puutorilta) Impivaaran uimahalli, Uimahallinpolku 4 (bussi nro 13) Cafe Art, Läntinen Rantakatu 5 Tammikuu ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ke Miesten karjukerho, Happy House Naisten kerho, Vilkku to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli, tasapainoryhmä klo ja peliryhmä klo pe Iloinen iltapäivä Happy House. Lähinnä nuorten ryhmälle, ennakkoilmoittautumiset Maritalle p ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Läheiset, Cafe Art, paikalla Anu Korhonen, Aivovammaliitto 9(16)

10 ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma Jäsenilta, Happy House. Kevätretken valinta, esitellään hallituksen valitsemia vaihtoehtoja. Jäsenillassa valitaan matkakohde ja retki tehdään tiistaina koko päivän retkenä. to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Helmikuu ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Läheisten ryhmä, Happy House Jäsenilta, Happy House, peli-ilta ke Englanninkielen opintokerho, Vimma Miesten karjukerho, Happy House Naisten kerho, Vilkku to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma, Jäsenilta, Happy House, Edunvalvontavaltuutus to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House 10(16)

11 ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Maaliskuu ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Läheisten ryhmä, Happy House Jäsenilta, Happy House, Heidi Kokko, Aivovammaliitto ke Englanninkielen opintokerho, Vimma Miesten karjukerho, Happy House Naisten kerho, Vilkku to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Tietokoneen EA-kerho, Happy House Nuorten ryhmä, Vimma Sääntömääräinen vuosikokous, Happy House to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli 11(16)

12 Huhtikuu ke Englanninkielen opintokerho, Vimma Miesten karjukerho, Happy House Naisten kerho, Vilkku to 2.4. pe Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Läheisten ryhmä, Happy House Musamatinea, Happy House Jäsenilta, Happy House, Marjatta Pihlajamaa - terveysasiat, ensiapu, univaikeudet to 9.4. pe Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Viking Line, Tukholman risteily to ti Nuorten ryhmä, Vimma Asiantuntijaluento, luennoitsijana Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin apuvälineyksikön päällikkö Kaiju Mäkilä, paikkana Ortodoksisen kirkon seurakuntasali to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House Liikuntaryhmät, Härkämäen Sali Toukokuu ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti Kevätjuhla, Happy House ke Englanninkielen opintokerho, Vimma Miesten karjukerho, Happy House Naisten kerho, Vilkku to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli 12(16)

13 ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to la PääFest, Hämeenlinna ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli ti koko päivä Kevätretki, jäsenillassa valittuun kohteeseen to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Englanninkielen opintokerho, Happy House ma Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli to Uintiryhmä, Impivaaran uimahalli Läheisten ryhmän tapaaminen pidetään myös toukokuussa, paikka ja aika sovitaan ryhmän kesken kevään aikana Muut kerhot Kädentaitopäivä Happy Housen Kädentaitopäivä on keskiviikko. Kädentaidot ovat jakautuneet kolmeen eri osaan eli Kädentaitokävelyihin, Piirustus- ja värityskerhoon sekä askarteluun. Ohjaajana Kädentaitokävelyllä ja askartelussa toimii Happy Housen päivätoiminnanohjaaja Katariina ja Piirustus- ja värityskerhossa vapaaehtoisemme Pirjo Peltokangas. Osoite on Ursininkatu 11, Turku, lisätietoja Happy Housen nettisivuilta osoitteesta Kädentaitokävelyllä kävellään keskustan tuntumassa olevaan kohteeseen, jossa joku muu on tehnyt jotakin käsin. Piirustus- ja värityskerho kokoontuu joka kuun toinen keskiviikko klo Askartelussa tehdään helppoja ja yksinkertaisia töitä, jotka pääsääntöisesti saadaan yhden kerran aikana valmiiksi. Askartelua on pääsääntöisesti joka kuukauden kolmas keskiviikko klo Salon seudun toimintaryhmä Salon seudun toimintaryhmä kokoontuu joka kuukauden toisena tiistaina klo 18. Prykin kerhokeskuksessa. Paikka sijaitsee kävelymatkan päässä Salon rautatieasemalta. Rautatieasemalta kulkee kevyen liikenteen väylä suoraan Prykin kerhokeskukseen. Osoite on Salmenranta 2, Salo. 13(16)

14 Vetäjänä toimii Eija-Leena Vahtermaa, puh. (02) Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin jäsenet! Kevään 2015 jäseniltojen ohjelma: tammikuu ti Vapaata seurustelua helmikuu ti Bemer-laitteen esittely. Salolaiset toivottavat kaikki asasta kiinnostuneet muilta paikkakunniltakin mukaan. maaliskuu ti Musta kuula peli-ilta huhtikuu ti Eläinten arvuuttelua toukokuu ti Kevätkauden päätös Uudenkaupungin seudun toimintaryhmä Ryhmä kokoontuu jonkin ajankohtaisen teeman merkeissä joka kuukauden toinen keskiviikko alkaen klo 14.00, (huom. aika) Sakunkulman Päiväkeskuksessa osoitteessa Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki. Toimintaryhmä keskittyy vertaistukeen, virkistäytymiseen ja se järjestää asiantuntijaluentoja. Lisäksi toimintaryhmäläiset osallistuvat V-S Aivovammayhdistyksen toimintaan Turussa mahdollisuuksien mukaan, esimerkiksi kokoamalla kimppakyytejä mielenkiintoisiin yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin. Omat verkkosivut löytyvät V-S Avyn sivujen yhteydestä ja siellä pyrimme ilmoittamaan ajankohtaisista tapahtumista. Toimintaryhmää vetää Marketta Hämeenkorpi ja ryhmässä on useita muitakin aktiivisia jäseniä, tulevasta toiminnasta kuulet parhaiten piipahtamalla paikalle Sakun kulmassa! Marketan tavoitat puhelinnumerosta Sähköposti on marketta(at)uusikaupunki.fi. Forssan seudun toimintaryhmä Forssan toimintaryhmän kuukausikokoontuminen pidetään Ystävän kammarilla (Hämeentie 5) klo Kevään kokoontumispäivät ovat ma 19.1., ma 16.2., ma 16,3,. ma ja ma Iltapäivien ohjelma vahvistetaan kevään tapaamisissa. Forssan toimintaryhmä on aloittanut myös liikuntaryhmän kokoontumiset kaksi kertaa kuukaudessa Vesihelmessä. Kokoontumiset ovat pääsääntöisesti kuukauden toinen ja neljäs keskiviikko klo 12. Käyntiin kuuluu kuntosali ja uinti. Ryhmälipulla kertakäynti maksaa 2,5 /hlö. Tiina kerää sen osallistujilta käteisenä. Liikuntaryhmä kokoontuu klo 12 Forssan Vesihelmessä seuraavina päivinä: 14.1, 28.1, 11.2, 25.2, 11.3, 25.3, 8.4, 22.4, 6.5 ja (16)

15 Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Tiina Åhlman, tiina.ahlman(at)gmail.com Seuraava jäsenkirje Seuraava jäsentiedote 2/15 ilmestyy elo-syyskuun vaihteessa. Oma jäsenkirje toimitetaan kaksi kertaa vuodessa. Aivoitus-lehden Yhdistyspalsta täydentää tiedottamista. Ajankohtaista tietoa saat myös jäsenilloissa kiertävästä, ajantasaistetuista tiedotus-kansioista. Olemme siirtyneet sähköiseen viestintään. Tämä kirje lähetettiin osalle jäsenistä jo sähköpostin välityksellä ja se on luettavissa verkkosivuiltamme sekä paperimuotoisena jäsenilloissa kiertävästä keltaisesta kansiosta. Jos haluat luopua paperisesta jäsenkirjeestä, niin ilmoitathan siitä tiedotukselle: tiedotus.vsavy(at)gmail.com Kaikille, jotka antavat sähköpostiosoitteensa käyttöömme, lähetämme niin halutessa myös sähköpostiviestin aina, kun verkkosivuillamme on jotain uutta tiedotettavaa. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain verkkosivutiedotteen ja jäsenkirjeen lähettämiseen, eli sitä ei anneta minkään muun tahon käyttöön. Jos et halua jäsenkirjettä sähköpostiisi, mutta haluat kuitenkin verkkosivutiedotteen, niin ilmoita siitä ja saat jäsenkirjeen edelleen kirjepostin mukana. Yhdistys on myös perustanut omat Facebook-sivut osoitteessa käy tykkäämässä! Voit käydä katsomassa ilmoituksiamme ilman Fb-tunnuksia tai Fb-kirjautumista. Toivotamme mukavaa alkanutta vuotta 2015! Terveisin yhdistyksen hallitus 15(16)

16 16(16)

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016. 044 3144 838, voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön.

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016. 044 3144 838, voit lähettää myös tekstiviestin tai jättää soittopyynnön. Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2016 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tervehdys! Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Tässä jäsenkirje kevään 2016 toiminnastamme. Syksyn jäsenkirje ilmestyy syyskuussa 2016. Aivovammaliiton

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys! Mukavaa ja tarmokasta syksyä kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastammesyyskaudelle 2015. Merkitse päivämäärät heti

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys!

Puheenjohtajan tervehdys! Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2017 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tässä on jäsenkirje syksyn 2017 toiminnasta. Aivoitus-lehden yhdistyspalstalta löydät täydentävää tietoa tarvittaessa jäsenkirjeiden ilmestymisen

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016 Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2016 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys ja hyvää syksyä kaikille! Tässä on jäsenkirje syksyn toiminnastamme. Syksyn jäsenkirje ilmestyy tammikuussa 2017. Aivoitus- lehden

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys!

Puheenjohtajan tervehdys! Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2018 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tässä on jäsenkirje syksyn 2018 toiminnasta. Aivoitus-lehden yhdistyspalstalta löydät täydentävää tietoa tarvittaessa jäsenkirjeiden ilmestymisen

Lisätiedot

Yhdistystiedote 2/2016

Yhdistystiedote 2/2016 Yhdistystiedote 2/2016 Tärkeimmät: Jäsenjärjestöavustuksen raportointi 31.3. mennessä Uutta henkilökuntaa toimistolle Liiton kevätkokous järjestetään 9.4.2016 Iiris-keskuksessa Tässä yhdistystiedotteessa

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys!

Puheenjohtajan tervehdys! Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2018 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tässä on jäsenkirje kevään 2018 toiminnasta. Aivoitus-lehden yhdistyspalstalta löydät täydentävää tietoa tarvittaessa jäsenkirjeiden ilmestymisen

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys!

Puheenjohtajan tervehdys! Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 1/2019 Aivovammayhdistys ry Tammikuu Tässä on jäsenkirje kevään 2019 toiminnasta. Aivoitus-lehden yhdistyspalstalta löydät täydentävää tietoa tarvittaessa jäsenkirjeiden ilmestymisen

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Yhdistystiedote 8/2015

Yhdistystiedote 8/2015 Yhdistystiedote 8/2015 Tärkeimmät: - Jäsenjärjestöavustuksen päivämäärät s. 2 - Kuinka näytte aivovammaviikolla? s. 5 Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 TÄRKEÄ: Jäsenjärjestöavustuksen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Omaistukitoiminta keväällä 2016

Omaistukitoiminta keväällä 2016 Omaistukitoiminta keväällä 2016 Kevään aikana on mahdollisuus osallistua keskusteluryhmiin, teematapaamisiin jne. Toivotamme yhdessä eri toimijoiden kanssa teidät sydämellisesti tervetulleiksi ja toivomme,

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut

LOKAKUU Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia. Lounais-Suomen Diabetes ry. Päivityspäivä ja pienoismessut Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n jäsenyhdistysten tapahtumia LOKAKUU 2017 Lounais-Suomen Diabetes ry Päivityspäivä ja pienoismessut Järjestäjä: Lounais-Suomen Diabetesyhdistys ry Aika: lauantai 11.11.2017

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33 30 Nuorisovaltuusto 9.4.2014 AIKA 9.4.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Yhdistystiedote 6/2013

Yhdistystiedote 6/2013 1 Yhdistystiedote 6/2013 Hei yhdistystoimija! Tässäpä teille taas tuore yhdistystiedote, jossa on tärkeitä tietoja liitosta teille ja jäsenillenne. Muistattehan siis välittää näitä tietoja eteenpäin. Kiitos!

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2017-2018 Tähän lehtiseen on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Yleistä Yleistoiminta Jäsenhankinta Kokoukset Opinto ja koulutustoiminta JSBE:n luennot Helsingissä Yritysvierailut/ esittelyt Yhteistoiminta Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la Miksi Virike? Virike on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu yhdistys Mikkelissä. Virikkeen toiminnassa korostuvat vertaistuki, kokemusasiantuntijuus ja kohtaamispaikan toiminta. Virikkeen toiminnan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

3 /17./.1.2008. Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008

3 /17./.1.2008. Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008 1 3 /17./.1.2008 Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008 Neuvontapalvelu: Huolehditaan yhdessä Kyyhkylän kuntoutussairaalan palveluneuvojan kanssa siitä, että jokainen osaston jäsen, puoliso

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017 Kivipuron hyvinvointipalvelut Kevät 2017 fysioterapia toimintaterapia kuntoutusjaksot jalkahoito hieronta hemmottelupäivä liikuntaryhmät harrasteryhmät asiantuntijaluennot Liikuntaryhmät Kivipurossa LIIKUNTARYHMÄT

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2011

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2011 Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2011 Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla www.salonreumayhdistys.fi Hei yhdistyksemme jäsen! Tervehdys näin vuoden pimeimpänä aikana,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y.

SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y. SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. 3 Yhdistyksen tarkoitus

Lisätiedot

Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan palsta Einon päivän mietteitä Keväällä pohdittiin syksyn tes-neuvotteluista tulevan haasteelliset ja että lakoistakaan tuskin säästytään. Neuvotteluissa päästiin kuitenkin sekä työntekijöitä

Lisätiedot

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN!

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN! JÄSENTIEDOTE 3/2015 Kuva: Taina Kaarto 18.9.2015 HYVÄ LUKIJA! Syksy etenee ja olemme saaneet nauttia pitkään lämmöstä sekä kesäkukkien jatkuvasta hehkeästä kukinnasta. Metsän antimet ovat olleet runsaimmillaan

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

SYKSY 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE

SYKSY 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Sovellettu kuntosali klo. 9-10 sekä klo.10-11. Ohjattua kuntosaliliikuntaa pienryhmässä. Eläkeliiton Jaalan yhdistyksen kerho klo. 12, parittoman viikon

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 Aika 9.2.2014 klo 14.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14.00. ja esitteli vierailijan, Salon kyläasiamies

Lisätiedot

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8.

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8. Liikuntatarjotin Työikäiset Seniorit Syksy 3.9. 14.12.2018, kevät 7.1. 10.5.2019 (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin 27.8.2018 alkaen klo 8.00 Liikuntatarjotin 2 Seniorit, tiedustelut liikunta-asioissa:

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1. - 7.12.2008 Oulussa Viikon aikana tehdään vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi osallistumisen väylänä ja mielekkään

Lisätiedot