Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen. n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen. n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä"

Transkriptio

1 Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä n Living: designia ja lifestylea kodinsisustukseen n Talents & Next: Eläköön nuori muotoilu n Personal Shopper

2 Tendence palaa juurilleen Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen Ostajat ja näytteilleasettajat ovat puhuneet. Tendence-kulutustavaramessut on palannut entiselle paikalleen elokuun loppuun. Uuden päivämäärän juuri ennen syys- ja joulusesongin alkua katsotaan tarjoavan erityisesti vähittäiskaupalle vielä riittävästi aikaa sisustuksen ja lahjatavaroiden sisäänostoihin. Luovaa asumista, lifestylea ja lahjaideoita tätä kaikkea on tarjolla Frankfurtin Tendence-messuilla. Samalla kun Tendence tarjoaa ammattikaupalle tuotteita syys-, talvi- ja joulumarkkinoihin, se raottaa myös jo ovea tulevan kevään ja kesän tuotetarjontaan. Giving yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä Henkilökohtaiset lahjat ovat nyt kysytyimpiä tuotteita. Giving-teeman kahdeksan tuoteryhmää tarjoaa niin trendikkäitä lifestyletuotteita, perinteistä käsityötaidetta kuin arvokoruja jokaiseen makuun. Gifts Unlimited: klassisia lahjatavaroita, matkamuistoja, paperitarvikkeita, pelejä, leluja, lisenssituotteita, tupakkakauppa- ja promootiotarvikkeita Tarjolla on lahjatavaroita avaimenperistä seurapeleihin ja kulhoista kynttilöihin tarjoavat hallissa 9 Boltze, Gilde Handwerk, Hoff, Kangaroo, Wurm tai Hädicke. Manufakturen & Collectables: käsintehtyjä uniikkituotteita, piensarjoja ja ja keräilyesineitä Euroopasta Kids World: lasten tarvikkeita, leluja ja kalusteita Kids World on sijoitettu ensi kertaa uuteen halliin Esimerkiksi Fürnis, Rudolf Schaffer tai Trousselier tarjoavat hauskoja pehmoelämiä, perinteisiä nallekarhuja, nopsia rullalautoja tai design-kalusteita vaateliaalle jälkikasvulle.

3 Young & Trendy: design-tavaroita nuorten makuun Hallissa 11.1 Agentur Berg, Artebene, Invotis, Kare Design, Millefiori, Present timer tai Räder tarjoavat nuorille ja trendikkäille sekä laatuluokan lifestyle-tuotteita että vitsikkäitä nopean kierron tuliaislahjoja. Carat: muoti- ja arvokoruja, kelloja sekä käsintehtyjä tuotteita Ostajille, designereille ja trendien katsastajille korubisnes tarjoaa hallissa 9.3 monipuolisen katsauksen trendeihin ja uutuuksiin. Laadukkaita muotikoruja tarjoavat esimerkiksi AH Schmuckdesign, Alrauna Lapidaries, Gubo & Sohn ja Coeur de Lion. Design- ja aitoja koruja esittelevät Bernd Wolf, Luppold ja Aflred Schmiesing. Jalokiviä tarjoavat A. Ruppenthal, Govind Jain ja Rohm. Hopeakoruja on Dur-Schmuck-, Horwitz- sekä Tezer Design yritysten osastoilla. Korutarjontaa täydentää Arts & Crafts, jossa korkealaatuisten hopea- ja kultasepäntuotteiden painopiste on taidekäsityössä. Mielenkiintoisen lisän Carat-tarjontaan antaa Carat! on stage luentosarja hallissa 9.3. Tuolloin alan asiantuntijat luennoivat korutrendeistä, koruteollisuuden valmistusmenetelmistä tai korukaupan myyntiargumenteista. Esiintyjiä ovat esimerkiksi imagon rakentaja Imme Vogelsang, Politur-trenditoimiston edustaja Oliver Schmid sekä Elvira Schiemenz-Höfer koulutus- ja viestintäkonsulttitoimistosta. Lisäksi messuilla esitellään 27. elokuuta 1. European Jewellery CAD Design korusuunnittelukilpailun innovatiivisimmat työt. Kilpailun teemana on Silver and Diamond. Sen järjestää Euroopan jalokivikauppiaiden sekä kulta- ja hopeaseppien Ahlenin koulutuskeskus. Palkitut työt ovat esillä sekä tv-ruutukuvina että konkreettisina malleina messuilla. Talents & Next: Eläköön nuori muotoilu Uusista tuulista Carat-teeman tuotteissa vastaa erityisesti jälkikasvu. Mukana koruhallissa on 22 taidekorkeakoulun opiskelijaa ja nuorta korumuotoilijaa esittelemässä Talents -tukiohjelman kautta ideoitaan ja testaamassa ensimmäisten kokoelmiensa kantavuutta markkinoilla. Toiset 27 nuorta Talents-muotoilijaa esittelee Loft-hallissa innovatiivisia asuinkonsepteja, valaisimia ja muita design-tuotteitaan. Askeleen pidemmällä ovat puolestaan Next -ryhmän nuoret yritykset, joilla on jo vähän yrityskokemusta ja ovat etabloitumassa alalle. Personal Accessoires: muotia ja wellness-tarvikkeita Gourmet Gifts: pakatuista gourmetlahjoista trendikkäisiin lautasliinoihin Passage Gifts: lahjatavaroita, pelejä, kukkia ja koristeita suurten erien ostoihin lähinnä Aasian maista.

4 Living designia ja lifestylea kodinsisustukseen Uusi Homing -ajattelu on nostanut viihtyisyyden, oman kodin seinät ja vieraanvaisuuden uuteen arvoon. Tunnetta, eksklusiivisuutta ja tyyliä etsiville ostajille Tendencessä on tarjolla viisi Living-tuoteryhmää. Loft: designpainotteisia ja avantgardistisia sisustustarvikkeita ja kalusteita sekä modernia muotoilua keittiöön ja pöydänkattaukseen. Design-tuotteista on tullut kaupalle entistä tärkeämpi myyntiargumentti. Ne ovat saaneet entistä enemmän tilaa Loft-hallissa 11. Sisustustarvikkeita, kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä sekä muotoilua keittiöön esittelevät Alessi, ASA Selection, Chilewich Zero One One, Henry Dean, Koziol, Lexon, Philippi, Raumgestalt, Reisenthel, Sompex tai Unseen Products. Interiors & Decoration: kansainvälisiä kalusteideoita ja kokonaisia sisustuskonsepteja niin klassiseen kuin yksilöllisempään makuun Eri tyylisuuntien sisustustarvikkeita, kalusteita, tekstiilejä ja valaisimia tarjoavat halleissa 8 ja 9 Anke Drechsel, daff feel filz, Engels Kerzen, Fink, Goodwill, Haans, Ihr, Lambert, O Living, Sia, Scholtissek, Tom s Company tai Zoeppritz.

5 Outdoor Living: tarvikkeita ja kalusteita kesäpuutarhaan sekä terassille Puutarhakalusteita, kukkaruukkuja, keramiikkaa, grillejä, picknick-tarvikkeita tai parvekevalaistusta sekä Seasonal Decoration: koristeita puutarhajuhliin, kutsuille, silkkikukkia, maljakoita ja keramiikkaa tarjoavat Drescher, Edelman, Esschert Design, Gasper, Kersten, Nic Duysenss tai Sanda Rich hallissa 8. Passage Home & Garden: sisustustarvikkeita, pienkalusteita, koristeideoita ja puutarhatarvikkeita suurten erien ostoihin lähinnä Aasian maista. Passage Table & Kitchen: lasia ja keittiötarvikkeita, metalli- ja muoviesineitä suurten erien ostoihin Sektiä vai Selters-vettä: valistunut kuluttaja ja hänen kilpailevat tarpeensa Punaviiniä vai mineraalivettä, sohva vai kuntosali, ostoksille vai säästämään pää ja vatsa, järki ja tunteet asettavat kuluttajan usein vaikean päätöksen eteen. Tässä hyvä syy esitellä tätä teemaa Tendencen Personal shopper näyttelyssä, jonka wieniläinen teollinen muotoilija Julia Landsiedl on koonnut messuille. Näyttelyssä yritetään saada tasapainoa intuitiivisen ja spontaanin oikean sekä loogisen ja kurinalaisen vasemman aivopuoliskon välillä vallitsevaan kilpailuun. Personal Shopper kuvaa sekä taiteilijan omia henkilökohtaisia mieltymyksiä, että myös poikkileikkausta Tendencen tuotetarjonnasta.

6

7 Sisäänpääsyliput nyt verkosta Kätevimmin ostat pääsyliput messuille suoraan verkosta osoitteesta Maksu tapahtuu luottokortilla, jolloin saat lipun suoraan sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen. Pääsyliput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi luovuttaa toiselle. Niillä voi matkustaa ilmaiseksi Frankfurtin julkisissa kulkuneuvoissa virallisina messupäivinä. Lippuongelmissa ota yhteyttä (englanniksi tai saksaksi) Ennen messuja näytteilleasettajia voi etsiä nettisivuilta com. Kokoaikalipun ostajat voivat lunastaa myös messukatalogin messujen infopisteistä lippua vastaan. Muuten luettelo maksaa 20 + postikulut. Luettelo ilmestyy n. kolme viikkoa ennen messuja. Asiakaskortit (voucher) Matkatoimistoille ja suuremmille ryhmille tarjoamme laskua vastaan entisenlaisia asiakaskortteja, jotka eivät sellaisenaan oikeuta sisäänpääsyyn messuille. Ne on asiakkaan rekisteröitävä joko internetissä (valitse messut ja sen jälkeen Redeem a voucher / an authorisation ticket ) tai messujen sisäänkäynnissä. Rekisteröinnin ja tulostamisen jälkeen lipulla voi matkustaa ilmaiseksi julkisilla kulkuneuvoilla Frankfurtissa. Ennakkohinta Päivälippu 20,00 Kokoaikalippu 42,00 Messuhinta Päivälippu 26,00 Kokoaikalippu 63,00 Matkat ja hotellit Messupakettimatkoja tarjoavat eri liikematkatoimistot Suomessa. Interaktiivisen reitin hotellitarjontaan saat avaamalla nettisivun www. hotelguiderheinmain.de, jossa on tarjolla 600 erihintaista hotellia ja yöpymismahdollisuutta tai klikkaamalla maailmanlaajuiseen hotellipalveluun Lentokentältä messuille n Lentokentältä on edestakainen bussiyhteys messuille 15 minuutin välein aamu- ja iltapäivisin halli 9:n viereen. Messulippu ei kelpaa tähän bussiin maksuvälineeksi. Messulipulla pääset lentokentältä sen sijaan S-junilla S8 ja S9 päärautatieasemalle, jossa voit vaihtaa maan alla raiteelta 104 lähteviin S-juniin S3 S6, jotka vievät sinut keskelle messuja Torhausin Messe -pysäkille. n Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä messuista. Voit ottaa lentokentältä myös taksin, jonka hinta on noin 25. n Messuilla liikennöi jatkuvasti messubussi hallien Eingang Galleria ja Eingang Citysisäänkäyntien välillä. Messuilla voit liikkua myös lämpimästi ja jalkoja säästäen hallista toiseen Via Mobile -käytävän liukuhihnoja pitkin. n Frankfurtin karttoja saat messuilta Torhausin palvelukeskuksesta 3. krs. (Via Mobile -taso) sekä kaikista käytävillä sijaitsevista Compass-infopisteistä. Kaipaatko lisäpotkua asiakaskontaktien saamiseen messuilla? Tarjoamme seuraavia palveluja: n etsimme sinulle oikeat yritykset ja yhteyshenkilöt n otamme yrityksiin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse n toimitamme listan sopivimmista yrityksistä n järjestämme tapaamisia messuilla ja yritysvierailuja n annamme opastusta messuilla ja tulkkausapua Anja Kontturi Saksalais-Suomalainen Kauppakamari puh. (09) , faksi (09) Layout: Adverbi Oy Teksti: Anja Kontturi Kuvat: Messe Frankfurt GmbH

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: www.heimtextil.messefrankfurt.com tai www.tickets.messefrankfurt.com

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: www.heimtextil.messefrankfurt.com tai www.tickets.messefrankfurt.com n Asuin- ja julkitilatekstiilien kansainvälinen suurkatselmus n 2010 2011 Uni(re)verse-trendit tarjoavat ekoluksusta, perinteikästä, modernia, luon non - mukaista, intuitiivista sekä spontaanin luovaa.

Lisätiedot

Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio

Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio Nettikirje Frankfurt am Main, 23.-27.4.2006 Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio Kasvavia aloja Turvatekniikka Verkkotekniikka

Lisätiedot

runsaasta tarjonnasta

runsaasta tarjonnasta Forma & Furniture 1/2008 1/2008 Esimakua Forma Kevät 08 Messujen runsaasta tarjonnasta KIERRÄTYKSESTÄ KILPAILUVALTTI MESSUT EDELLEEN MERKITTÄVIN KOHTAUSPAIKKA MUOTOILUA JA KUUMIA TRENDEJÄ ERI PUOLILTA

Lisätiedot

Uutuuksia. Forma Kevät 07 Messuilla 1/2007

Uutuuksia. Forma Kevät 07 Messuilla 1/2007 1/2007 Uutuuksia Forma Kevät 07 Messuilla MEGATRENDIT VAIKUTTAVAT KULUTUSTOTTUMUKSIIN GRILL ON TUKHOLMALAISTEN UUSI OLOHUONE IDEAPARK AVASI OVENSA LEMPÄÄLÄSSÄ MUKANA MESSULUETTELO Forma Kevät 07 26. 28.1.2007

Lisätiedot

tule herättämään kaikki aistit

tule herättämään kaikki aistit 1/2010 tule herättämään kaikki aistit Forma Messuille! Kansainvälisten messujen houkuttelevat trendit 2010 Mattotuotannon kotimaiset osaajat näin palkkaat Muotoilijan o saatko ottaa lehdistöstä KaiKen

Lisätiedot

hyvä olo ja puhtaus 4/2006 Kurkistus vuoden 2007 trendeihin Stailaus on muodissa Työhyvinvoinnista iloa ja energiaa

hyvä olo ja puhtaus 4/2006 Kurkistus vuoden 2007 trendeihin Stailaus on muodissa Työhyvinvoinnista iloa ja energiaa 4/2006 UUTUUKSIA FORMA SYKSY 06 MESSUILLA TEEMANA hyvä olo ja puhtaus Kurkistus vuoden 2007 trendeihin Stailaus on muodissa Työhyvinvoinnista iloa ja energiaa Puttipaja 30 vuotta: kynttiläpajasta tukkuliikkeeksi

Lisätiedot

juhlien aika! NYT ON KEVÄISTEN 3/2006 Makeita messulöytöjä Sisustusliikkeitä eri Euroopan maissa

juhlien aika! NYT ON KEVÄISTEN 3/2006 Makeita messulöytöjä Sisustusliikkeitä eri Euroopan maissa 3/2006 NYT ON KEVÄISTEN juhlien aika! Makeita messulöytöjä Sisustusliikkeitä eri Euroopan maissa Ihania kattauksia aamusta iltaan Oppisopimuksella työhön preview, - photo : Frédéric LEVEUGLE Syksyn/talven

Lisätiedot

Sisusta! -messujen ekohenkiset 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET

Sisusta! -messujen ekohenkiset 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET Sisusta! -messujen ekohenkiset tuotevalinnat HUOPA NYT! -MUOTOILUKILPAILUN VOITTAJAT SYNERGIA MESSUMEDIAN VAHVUUTENA GIA-VOITTAJA PENTIK CHICAGOSSA Lähde mukaan

Lisätiedot

Arkeen& Juhlaan. Forma Kevät 06 Messuilta kaunista 2/2006

Arkeen& Juhlaan. Forma Kevät 06 Messuilta kaunista 2/2006 2/2006 Forma Kevät 06 Messuilta kaunista Arkeen& Juhlaan Lahjan Päivä -kampanja näkyy Musta on muotia Lahjaideoita kevään juhlijoille Mainonnan Iso Idea Käytätkö kaikki mahdollisuudet myyntisi tehostamiseen?

Lisätiedot

agfa julkaisi kolme kauppaa

agfa julkaisi kolme kauppaa MESSU-UUTISET KOONNUT JARKKO HAKOLA LÄHETÄ UUTISESI PRINT&MEDIA-LEHDELLE TOIMITUS@PMLEHTI.FI TAI SOITA 040 738 9281 TOIMITUKSEN TERVEISET Voitto Savolainen ja Niels-Arne Sletten takanaan suosiota kerännyt

Lisätiedot

Kenttäpalvelua. Saapuvan matkustajan lentokenttäpalvelun kehittäminen

Kenttäpalvelua. Saapuvan matkustajan lentokenttäpalvelun kehittäminen Kenttäpalvelua Saapuvan matkustajan lentokenttäpalvelun kehittäminen Opinnäytetyö Aalto-Yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu Teollinen muotoilu Maria Jaatinen 18.4.2013 Kenttäpalvelua - Saapuvan

Lisätiedot

Gia-kilpailu tarjoaa paljon erilaisia näkökulmia vähittäiskauppaan. Suomen Gia-voittajan kokemuksia. Container Store järjestää elämäsi!

Gia-kilpailu tarjoaa paljon erilaisia näkökulmia vähittäiskauppaan. Suomen Gia-voittajan kokemuksia. Container Store järjestää elämäsi! m e s s u t & k a m pa n j at Parhaat käytännöt maailmalta Gia-kilpailu tarjoaa paljon erilaisia näkökulmia vähittäiskauppaan. Maaliskuussa 23 lahja- ja taloustavara-alan vähittäiskauppaa viidestä eri

Lisätiedot

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE NO. 2 2013 Partylite Nordic magazine Syksy 2013 Täynnä väriä ja energiaa! Panosta PÄÄLLIKÖITYMISEEN - Se kannattaa! TH www.partylite.fi A NNIVERSARY 1 WORLDWIDE DRAMAATTISTA TUNNELMAA TH A NNIVERSARY WORLDWIDE

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

3/13. SALLA SILVONEN vei voiton. Nostetta yrityskiihdyttämöstä. Osaatko hinnoitella taiteesi? ORNAMON LEHTI. Kansi / Sivu 8. Sivu 6.

3/13. SALLA SILVONEN vei voiton. Nostetta yrityskiihdyttämöstä. Osaatko hinnoitella taiteesi? ORNAMON LEHTI. Kansi / Sivu 8. Sivu 6. 1 3/13 ORNAMON LEHTI SALLA SILVONEN vei voiton Kansi / Sivu 8 Nostetta yrityskiihdyttämöstä Sivu 6 Osaatko hinnoitella taiteesi? Sivu 14 3 SISÄLLYS Nro 3/13 3 4 5 6 8 11 12 14 17 22 Ornamo Pääkirjoitus

Lisätiedot

FairNet ohjeet Sisältö

FairNet ohjeet Sisältö FairNet ohjeet Sisältö 1 Sisäänkirjautuminen... 1 1.1 Tarvitsemme lisää käyttäjätunnuksia... 2 2 Miten pääsen alkuun?...3 3 FairNetin toiminnot... 4 4 Messuopas- ja MessuSaittitietojen täydentäminen ja

Lisätiedot

MESSUOPAS FAIR GUIDE. ArtHelsinki. Salonki. ValoLight

MESSUOPAS FAIR GUIDE. ArtHelsinki. Salonki. ValoLight MESSUOPAS FAIR GUIDE ArtHelsinki Salonki ValoLight 12. 16.9.2012 C M Y Tarinalla ja värillä on väliä Boknäs on monipuolinen tuoteperhe 12 eri värissä. Tarjolla on yhteensä yli 80 tuotetta kehystämään sinun

Lisätiedot

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA 6VINKKIÄ Muotoilu ja design Ota käytettävyys suurennuslasin alle TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI Puukalusteet Tee huonekalusta uusi perheenjäsen Puutarha ja piha Minna Toivanen auttaa

Lisätiedot

2014/15 1/2014. Kivijalkakauppa + verkkokauppa = uudentyyppinen hybridikauppa. Taito Shop sparraa pienyrittäjiä Trendit talvelle

2014/15 1/2014. Kivijalkakauppa + verkkokauppa = uudentyyppinen hybridikauppa. Taito Shop sparraa pienyrittäjiä Trendit talvelle 1/2014 Kivijalkakauppa + verkkokauppa = uudentyyppinen hybridikauppa Taito Shop sparraa pienyrittäjiä Trendit talvelle 2014/15 Mukana messuluettelo! Forma Kevät Messukeskuksessa 24. 26.1.2014 Formasta

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

Unelmaristeilyt. Aitoa Berliiniä etsimässä

Unelmaristeilyt. Aitoa Berliiniä etsimässä CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 3/11 Unelmaristeilyt Aitoa Berliiniä etsimässä CWT Kaleva Travelin kehitystyö jatkuu vahvana suomalaisasiakasta kuunnellen CWT Kaleva Travel Index kertoo lentomatkustuksen

Lisätiedot

Markkinointiyhteistyö 2013

Markkinointiyhteistyö 2013 Markkinointiyhteistyö 2013 Matkailu- ja kongressitoimisto toivottaa tervetulleeksi yhteismarkkinointiin! Hyvä yhteistyökumppani Markkinoimme Helsingin seutua matkailu-, kokous- ja risteilykohteena sekä

Lisätiedot

Uutuuksia. Forma Kevät 06. Messuilla MUKANA MESSULUETTELO 1/2006

Uutuuksia. Forma Kevät 06. Messuilla MUKANA MESSULUETTELO 1/2006 1/2006 Lahjoita iloa kaikille aisteillesi Hyvä mainos puhuttelee Sylvi Salonen Oy on Gia-voittaja Megavalikoimia ja lifestyleä Villeroy & Boch Uutuuksia Forma Kevät 06 Messuilla MUKANA MESSULUETTELO Forma

Lisätiedot

Areenassa. Koko viikon ajan kilpailijat harjoittelevat, kiertävät esiintymässä eri tilaisuuksissa ja näkyvät

Areenassa. Koko viikon ajan kilpailijat harjoittelevat, kiertävät esiintymässä eri tilaisuuksissa ja näkyvät Destination HELSINKI SYKSY 2006 MATKAILU- JA KONGRESSITOIMISTON TIEDOTUSLEHTI Helsingin talvessa uusia ja unohtumattomia elämyksiä Tuleva talvi on tarjonnaltaan vertaansa vailla. Helsinki tulvii kokemista

Lisätiedot

MEDIAOPAS 2011 FORMA MESSUT OY

MEDIAOPAS 2011 FORMA MESSUT OY 5 6/2009 Ideoita ja inspiraatiota syksyn ja talven juhlakatsauksista Forma tarjosi kansainvälistä huippuosaamista visuaaliseen markkinointiin pakkausvinkit joulusesonkiin Ennakkoluuloton studio savea -keramiikkaryhmä

Lisätiedot

Sarvipääpukki kuului entisajan jouluihin. Kerrostalo on mainio asumismuoto. Daggdroppar som rör på sig i arla stund.

Sarvipääpukki kuului entisajan jouluihin. Kerrostalo on mainio asumismuoto. Daggdroppar som rör på sig i arla stund. Numero 6 2.12.2007 Julkinen tiedote Sarvipääpukki kuului entisajan jouluihin. Kerrostalo on mainio asumismuoto. Daggdroppar som rör på sig i arla stund. Päätoimittajalta Unelmakoti kerrostalossa Kaupunkimainen

Lisätiedot

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen 2 Kevätmessut 2013 Messuinfo Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. 3 Oma Koti koti, asuminen, rakentaminen ja remontointi Kevät saapuu Messukeskukseen 11. 14.4. Höyrykiuas

Lisätiedot