Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen. n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen. n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä"

Transkriptio

1 Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen n Giving: yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä n Living: designia ja lifestylea kodinsisustukseen n Talents & Next: Eläköön nuori muotoilu n Personal Shopper

2 Tendence palaa juurilleen Sisustustrendejä ja lahjatavaroita syksyyn, talveen ja kevääseen Ostajat ja näytteilleasettajat ovat puhuneet. Tendence-kulutustavaramessut on palannut entiselle paikalleen elokuun loppuun. Uuden päivämäärän juuri ennen syys- ja joulusesongin alkua katsotaan tarjoavan erityisesti vähittäiskaupalle vielä riittävästi aikaa sisustuksen ja lahjatavaroiden sisäänostoihin. Luovaa asumista, lifestylea ja lahjaideoita tätä kaikkea on tarjolla Frankfurtin Tendence-messuilla. Samalla kun Tendence tarjoaa ammattikaupalle tuotteita syys-, talvi- ja joulumarkkinoihin, se raottaa myös jo ovea tulevan kevään ja kesän tuotetarjontaan. Giving yksilöllisten lahjaideoiden kuumimpia vinkkejä Henkilökohtaiset lahjat ovat nyt kysytyimpiä tuotteita. Giving-teeman kahdeksan tuoteryhmää tarjoaa niin trendikkäitä lifestyletuotteita, perinteistä käsityötaidetta kuin arvokoruja jokaiseen makuun. Gifts Unlimited: klassisia lahjatavaroita, matkamuistoja, paperitarvikkeita, pelejä, leluja, lisenssituotteita, tupakkakauppa- ja promootiotarvikkeita Tarjolla on lahjatavaroita avaimenperistä seurapeleihin ja kulhoista kynttilöihin tarjoavat hallissa 9 Boltze, Gilde Handwerk, Hoff, Kangaroo, Wurm tai Hädicke. Manufakturen & Collectables: käsintehtyjä uniikkituotteita, piensarjoja ja ja keräilyesineitä Euroopasta Kids World: lasten tarvikkeita, leluja ja kalusteita Kids World on sijoitettu ensi kertaa uuteen halliin Esimerkiksi Fürnis, Rudolf Schaffer tai Trousselier tarjoavat hauskoja pehmoelämiä, perinteisiä nallekarhuja, nopsia rullalautoja tai design-kalusteita vaateliaalle jälkikasvulle.

3 Young & Trendy: design-tavaroita nuorten makuun Hallissa 11.1 Agentur Berg, Artebene, Invotis, Kare Design, Millefiori, Present timer tai Räder tarjoavat nuorille ja trendikkäille sekä laatuluokan lifestyle-tuotteita että vitsikkäitä nopean kierron tuliaislahjoja. Carat: muoti- ja arvokoruja, kelloja sekä käsintehtyjä tuotteita Ostajille, designereille ja trendien katsastajille korubisnes tarjoaa hallissa 9.3 monipuolisen katsauksen trendeihin ja uutuuksiin. Laadukkaita muotikoruja tarjoavat esimerkiksi AH Schmuckdesign, Alrauna Lapidaries, Gubo & Sohn ja Coeur de Lion. Design- ja aitoja koruja esittelevät Bernd Wolf, Luppold ja Aflred Schmiesing. Jalokiviä tarjoavat A. Ruppenthal, Govind Jain ja Rohm. Hopeakoruja on Dur-Schmuck-, Horwitz- sekä Tezer Design yritysten osastoilla. Korutarjontaa täydentää Arts & Crafts, jossa korkealaatuisten hopea- ja kultasepäntuotteiden painopiste on taidekäsityössä. Mielenkiintoisen lisän Carat-tarjontaan antaa Carat! on stage luentosarja hallissa 9.3. Tuolloin alan asiantuntijat luennoivat korutrendeistä, koruteollisuuden valmistusmenetelmistä tai korukaupan myyntiargumenteista. Esiintyjiä ovat esimerkiksi imagon rakentaja Imme Vogelsang, Politur-trenditoimiston edustaja Oliver Schmid sekä Elvira Schiemenz-Höfer koulutus- ja viestintäkonsulttitoimistosta. Lisäksi messuilla esitellään 27. elokuuta 1. European Jewellery CAD Design korusuunnittelukilpailun innovatiivisimmat työt. Kilpailun teemana on Silver and Diamond. Sen järjestää Euroopan jalokivikauppiaiden sekä kulta- ja hopeaseppien Ahlenin koulutuskeskus. Palkitut työt ovat esillä sekä tv-ruutukuvina että konkreettisina malleina messuilla. Talents & Next: Eläköön nuori muotoilu Uusista tuulista Carat-teeman tuotteissa vastaa erityisesti jälkikasvu. Mukana koruhallissa on 22 taidekorkeakoulun opiskelijaa ja nuorta korumuotoilijaa esittelemässä Talents -tukiohjelman kautta ideoitaan ja testaamassa ensimmäisten kokoelmiensa kantavuutta markkinoilla. Toiset 27 nuorta Talents-muotoilijaa esittelee Loft-hallissa innovatiivisia asuinkonsepteja, valaisimia ja muita design-tuotteitaan. Askeleen pidemmällä ovat puolestaan Next -ryhmän nuoret yritykset, joilla on jo vähän yrityskokemusta ja ovat etabloitumassa alalle. Personal Accessoires: muotia ja wellness-tarvikkeita Gourmet Gifts: pakatuista gourmetlahjoista trendikkäisiin lautasliinoihin Passage Gifts: lahjatavaroita, pelejä, kukkia ja koristeita suurten erien ostoihin lähinnä Aasian maista.

4 Living designia ja lifestylea kodinsisustukseen Uusi Homing -ajattelu on nostanut viihtyisyyden, oman kodin seinät ja vieraanvaisuuden uuteen arvoon. Tunnetta, eksklusiivisuutta ja tyyliä etsiville ostajille Tendencessä on tarjolla viisi Living-tuoteryhmää. Loft: designpainotteisia ja avantgardistisia sisustustarvikkeita ja kalusteita sekä modernia muotoilua keittiöön ja pöydänkattaukseen. Design-tuotteista on tullut kaupalle entistä tärkeämpi myyntiargumentti. Ne ovat saaneet entistä enemmän tilaa Loft-hallissa 11. Sisustustarvikkeita, kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä sekä muotoilua keittiöön esittelevät Alessi, ASA Selection, Chilewich Zero One One, Henry Dean, Koziol, Lexon, Philippi, Raumgestalt, Reisenthel, Sompex tai Unseen Products. Interiors & Decoration: kansainvälisiä kalusteideoita ja kokonaisia sisustuskonsepteja niin klassiseen kuin yksilöllisempään makuun Eri tyylisuuntien sisustustarvikkeita, kalusteita, tekstiilejä ja valaisimia tarjoavat halleissa 8 ja 9 Anke Drechsel, daff feel filz, Engels Kerzen, Fink, Goodwill, Haans, Ihr, Lambert, O Living, Sia, Scholtissek, Tom s Company tai Zoeppritz.

5 Outdoor Living: tarvikkeita ja kalusteita kesäpuutarhaan sekä terassille Puutarhakalusteita, kukkaruukkuja, keramiikkaa, grillejä, picknick-tarvikkeita tai parvekevalaistusta sekä Seasonal Decoration: koristeita puutarhajuhliin, kutsuille, silkkikukkia, maljakoita ja keramiikkaa tarjoavat Drescher, Edelman, Esschert Design, Gasper, Kersten, Nic Duysenss tai Sanda Rich hallissa 8. Passage Home & Garden: sisustustarvikkeita, pienkalusteita, koristeideoita ja puutarhatarvikkeita suurten erien ostoihin lähinnä Aasian maista. Passage Table & Kitchen: lasia ja keittiötarvikkeita, metalli- ja muoviesineitä suurten erien ostoihin Sektiä vai Selters-vettä: valistunut kuluttaja ja hänen kilpailevat tarpeensa Punaviiniä vai mineraalivettä, sohva vai kuntosali, ostoksille vai säästämään pää ja vatsa, järki ja tunteet asettavat kuluttajan usein vaikean päätöksen eteen. Tässä hyvä syy esitellä tätä teemaa Tendencen Personal shopper näyttelyssä, jonka wieniläinen teollinen muotoilija Julia Landsiedl on koonnut messuille. Näyttelyssä yritetään saada tasapainoa intuitiivisen ja spontaanin oikean sekä loogisen ja kurinalaisen vasemman aivopuoliskon välillä vallitsevaan kilpailuun. Personal Shopper kuvaa sekä taiteilijan omia henkilökohtaisia mieltymyksiä, että myös poikkileikkausta Tendencen tuotetarjonnasta.

6

7 Sisäänpääsyliput nyt verkosta Kätevimmin ostat pääsyliput messuille suoraan verkosta osoitteesta Maksu tapahtuu luottokortilla, jolloin saat lipun suoraan sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen. Pääsyliput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi luovuttaa toiselle. Niillä voi matkustaa ilmaiseksi Frankfurtin julkisissa kulkuneuvoissa virallisina messupäivinä. Lippuongelmissa ota yhteyttä (englanniksi tai saksaksi) Ennen messuja näytteilleasettajia voi etsiä nettisivuilta com. Kokoaikalipun ostajat voivat lunastaa myös messukatalogin messujen infopisteistä lippua vastaan. Muuten luettelo maksaa 20 + postikulut. Luettelo ilmestyy n. kolme viikkoa ennen messuja. Asiakaskortit (voucher) Matkatoimistoille ja suuremmille ryhmille tarjoamme laskua vastaan entisenlaisia asiakaskortteja, jotka eivät sellaisenaan oikeuta sisäänpääsyyn messuille. Ne on asiakkaan rekisteröitävä joko internetissä (valitse messut ja sen jälkeen Redeem a voucher / an authorisation ticket ) tai messujen sisäänkäynnissä. Rekisteröinnin ja tulostamisen jälkeen lipulla voi matkustaa ilmaiseksi julkisilla kulkuneuvoilla Frankfurtissa. Ennakkohinta Päivälippu 20,00 Kokoaikalippu 42,00 Messuhinta Päivälippu 26,00 Kokoaikalippu 63,00 Matkat ja hotellit Messupakettimatkoja tarjoavat eri liikematkatoimistot Suomessa. Interaktiivisen reitin hotellitarjontaan saat avaamalla nettisivun www. hotelguiderheinmain.de, jossa on tarjolla 600 erihintaista hotellia ja yöpymismahdollisuutta tai klikkaamalla maailmanlaajuiseen hotellipalveluun Lentokentältä messuille n Lentokentältä on edestakainen bussiyhteys messuille 15 minuutin välein aamu- ja iltapäivisin halli 9:n viereen. Messulippu ei kelpaa tähän bussiin maksuvälineeksi. Messulipulla pääset lentokentältä sen sijaan S-junilla S8 ja S9 päärautatieasemalle, jossa voit vaihtaa maan alla raiteelta 104 lähteviin S-juniin S3 S6, jotka vievät sinut keskelle messuja Torhausin Messe -pysäkille. n Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä messuista. Voit ottaa lentokentältä myös taksin, jonka hinta on noin 25. n Messuilla liikennöi jatkuvasti messubussi hallien Eingang Galleria ja Eingang Citysisäänkäyntien välillä. Messuilla voit liikkua myös lämpimästi ja jalkoja säästäen hallista toiseen Via Mobile -käytävän liukuhihnoja pitkin. n Frankfurtin karttoja saat messuilta Torhausin palvelukeskuksesta 3. krs. (Via Mobile -taso) sekä kaikista käytävillä sijaitsevista Compass-infopisteistä. Kaipaatko lisäpotkua asiakaskontaktien saamiseen messuilla? Tarjoamme seuraavia palveluja: n etsimme sinulle oikeat yritykset ja yhteyshenkilöt n otamme yrityksiin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse n toimitamme listan sopivimmista yrityksistä n järjestämme tapaamisia messuilla ja yritysvierailuja n annamme opastusta messuilla ja tulkkausapua Anja Kontturi Saksalais-Suomalainen Kauppakamari puh. (09) , faksi (09) anja.kontturi@dfhk.fi, Layout: Adverbi Oy Teksti: Anja Kontturi Kuvat: Messe Frankfurt GmbH

> Maailman suurimmat valaisinmarkkinat > Sähkötekniikkaa ja rakennusautomaatiota > Viestintäverkkoja ja älytekniikkaa > Trendinäyttelyitä

> Maailman suurimmat valaisinmarkkinat > Sähkötekniikkaa ja rakennusautomaatiota > Viestintäverkkoja ja älytekniikkaa > Trendinäyttelyitä Frankfurt am Main 11 16.4.2010 > Maailman suurimmat valaisinmarkkinat > Sähkötekniikkaa ja rakennusautomaatiota > Viestintäverkkoja ja älytekniikkaa > Trendinäyttelyitä ja kilpailuja Light+Building - valaistusta

Lisätiedot

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon:

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: Toimisto- ja paperitarvikkeiden kansainväliset messut Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: www.paperworld.messefrankfurt.com tai www.tickets.messefrankfurt.com Tätä kaikkea tarjoavat alansa kansainvälisimmät

Lisätiedot

n Uusimmat trendit lihatuotteiden pakkaamisessa, maustamisessa ja valmistuksessa n Konferenssit ja kilpailut n Pääsyliput, matkat ja hotellit

n Uusimmat trendit lihatuotteiden pakkaamisessa, maustamisessa ja valmistuksessa n Konferenssit ja kilpailut n Pääsyliput, matkat ja hotellit n Uusimmat trendit lihatuotteiden pakkaamisessa, hygieniassa, maustamisessa ja valmistuksessa n Konferenssit ja kilpailut n Pääsyliput, matkat ja hotellit Lihateknologiaa tarjolla 8. 13.5.2010 Frankfurtissa

Lisätiedot

24. 27.3.2010. legendaarisia vanhoja instrumentteja. tapahtumaa. 42 maasta. valtaa lisätilaa. n Yli 30 000 instrumenttia.

24. 27.3.2010. legendaarisia vanhoja instrumentteja. tapahtumaa. 42 maasta. valtaa lisätilaa. n Yli 30 000 instrumenttia. 24. 27.3.2010 n Yli 30 000 instrumenttia n Vintage Show: legendaarisia vanhoja instrumentteja n Yli 1000 konserttia ja tapahtumaa n Ääni-, valaistus- ja esitystekniikkaa 42 maasta n Media Systems Prolight+Sound

Lisätiedot

Autokorjaamoalan ja jälkimarkkinoiden ykkösmessut. n Varaosat & Järjestelmät. n Tarvikkeet & Tuning. n Korjaus & Kunnossapito.

Autokorjaamoalan ja jälkimarkkinoiden ykkösmessut. n Varaosat & Järjestelmät. n Tarvikkeet & Tuning. n Korjaus & Kunnossapito. Autokorjaamoalan ja jälkimarkkinoiden ykkösmessut n Varaosat & Järjestelmät n Tarvikkeet & Tuning n Korjaus & Kunnossapito n IT & Management n Huoltoasemat & Pesupalvelut Frankfurt Metropolis of Mobility

Lisätiedot

Maailman kulutustavarakauppa ja tarjonta kohtaavat

Maailman kulutustavarakauppa ja tarjonta kohtaavat Maailman kulutustavarakauppa ja tarjonta kohtaavat Kansainvälisyyttä, tuoteinnovaatioita ja suuren määrän designia tarjoaa Ambiente 12. 16.2.2010 maailman kulutustavarakaupalle sekä erinomaisen lähtökohdan

Lisätiedot

Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio

Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio Nettikirje Frankfurt am Main, 23.-27.4.2006 Messukonseptissa vahva sidos toimialojen kesken Tekninen valaistus Koristevalaistus Sähkötekniikka Rakennusautomaatio Kasvavia aloja Turvatekniikka Verkkotekniikka

Lisätiedot

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: www.heimtextil.messefrankfurt.com tai www.tickets.messefrankfurt.com

Pääsyliput edullisesti ja nopeasti ennakkoon: www.heimtextil.messefrankfurt.com tai www.tickets.messefrankfurt.com n Asuin- ja julkitilatekstiilien kansainvälinen suurkatselmus n 2010 2011 Uni(re)verse-trendit tarjoavat ekoluksusta, perinteikästä, modernia, luon non - mukaista, intuitiivista sekä spontaanin luovaa.

Lisätiedot

AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE

AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE AMMATTIMESSUT: OVI KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE Virpi Hopeasaari Messeforum Oy Taito Etelä-Suomi 27.2.2017 MESSEFORUM OY Messumarkkinoinnin ammattilainen Yksi Suomen johtavia messumarkkinoinnin suunnittelu-

Lisätiedot

The World of Event Decoration

The World of Event Decoration The World of Evet Decoratio Koristeita vuode kaikkii juhlii Ideoita jouluvalaistuksee Somisteita äyteikkuoihi Erityisesittelyssä keskiaikaie Carevale di Veezia Vuosittaisilla Frakfurti juhlakoristeide

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

Miksi olemme tänään täällä?

Miksi olemme tänään täällä? Miksi olemme tänään täällä? Koska haluamme olla mukana tulevaisuuden suomalaisissa menestystarinoissa! Miten olemme mukana? 3D-skannaus, -suunnittelu ja -tulostusprosessien tarjoaminen 3D-tulostettujen

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17

TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17 1 TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17 TIEDOTE c/o Veijo Kare Särkilahdentie 29 19700 SYSMÄ Puh 0500 734910 veijo.kare@sysma.fi 7.7. 2010 LEHDISTÖ JA MUUT NÄYTTELYVIERAAT

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

FISKARS OYJ ABP Varsinainen yhtiökokous 16.3.2011

FISKARS OYJ ABP Varsinainen yhtiökokous 16.3.2011 FISKARS OYJ ABP Varsinainen yhtiökokous 16.3.2011 FISKARSIN VUOSI 2010 Toimitusjohtaja Kari Kauniskangas Fiskars vuonna 2010 Liikevaihto 716 miljoonaa euroa 3 600 työntekijää yli 20 maassa Tuotteita myydään

Lisätiedot

Joulukauppa Jaana Kurjenoja

Joulukauppa Jaana Kurjenoja Joulukauppa 2016 Taustaa Joulukauppaa yleisesti kuvaavien laskelmien taustatilastot ovat Tilastokeskuksesta. Kantar TNS toteutti otokseen perustuvan kuluttajakyselyn marraskuussa 2016. Kysely toteutettiin

Lisätiedot

Matkustajan kokemuksia junaliikenteessä

Matkustajan kokemuksia junaliikenteessä Matkustajan kokemuksia junaliikenteessä Antero Alku, Alkutieto Oy ProRautatie 15.3.2012 Junan merkitys kuluttajalle Juna on yksi tapa matkustaa o Juna tai: auto, bussi, lentokone Junalla on sille ominaisia

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Meeting Plannerin käyttöohje

Meeting Plannerin käyttöohje Meeting Plannerin käyttöohje Näytteilleasettaja & Yhteistyökumppani Sisällysluettelo Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit... 2 Sisään kirjautuminen... 2 Järjestelmän etusivu... 2 Peruskäyttäjien näkymät...

Lisätiedot

Kaakelikeskuksen palvelut. sisustussuunnittelijoille

Kaakelikeskuksen palvelut. sisustussuunnittelijoille Kaakelikeskuksen palvelut sisustussuunnittelijoille Palvelumme sisustussuunnittelijoille Tehtävänämme on pitää sisustussuunnittelijat ajan tasalla laattojen ja laatoitusratkaisujen trendeistä ja eri laattamateriaaleista.

Lisätiedot

Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa.

Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa. Tiedon ja ideoiden hakumatka Pariisin SIAL-messuille 16.-20.10.2016 Vierailu maailman suurimmalla tuoretukkutorilla Rungismarketissa. osallistujat: Timo Väänänen, Porokylän Leipomo Oy Ari Kukkonen, Porokylän

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, ohessa sisustussuunnitelma teidän uuteen olohuoneeseenne. Tein suunnitelmasta modernin ja nuorekkaan ja sisustuksen

Lisätiedot

Venäläiset kuluttajat Suomessa

Venäläiset kuluttajat Suomessa Venäläiset kuluttajat Suomessa - Pietarin alueen kuluttajakyselyn alueelliset tulokset Kesä-syyskuu 2011 Kuluttajille kohdennettu kysely on toteutettu yhdessä Innolink Research Oy:n kanssa Venäläiset kuluttajat

Lisätiedot

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT Upeaa Uudeltamaalta Olemme luoneet Sinua varten taas uuden, herkullisen ja moni-ilmeisen kevätmalliston. Sen tuotteet tarjoavat tekemistä tä moneen makuun. Tule viihtymään kanssamme

Lisätiedot

Joulukauppa Jaana Kurjenoja

Joulukauppa Jaana Kurjenoja Joulukauppa 2017 Taustaa Joulukauppaa yleisesti kuvaavien laskelmien taustatilastot ovat Tilastokeskuksesta. Kantar TNS toteutti otokseen perustuvan kuluttajakyselyn marraskuussa 2017. Kysely toteutettiin

Lisätiedot

NANTES VELO-CITY. Group 4 Peppi Kankkunen Julia Chen Ugo Janizewski. Innovation project

NANTES VELO-CITY. Group 4 Peppi Kankkunen Julia Chen Ugo Janizewski. Innovation project NANTES VELO-CITY Innovation project Group 4 Peppi Kankkunen Julia Chen Ugo Janizewski Kiinnostavin tapa esittää LAD projekti Velo-city Nantes messuilla 2015? Sisällysluettelo: Aihe Ideointi Konseptin inspiraatio

Lisätiedot

Nordlink. Ravintola ja baari

Nordlink. Ravintola ja baari Home > Palvelut laivalla > Malmö Travemünde > Nordlink Nordlink Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä laivan valoisassa ravintolassa.

Lisätiedot

HASCO up to date 3/19

HASCO up to date 3/19 HASCO up to date 3/19 Kuumakanavaspesialistit Olemme työskennelleet vuodesta 1974 asti intensiivisesti kuumakanavatekniikan parissa ja kuulumme lukuisien patenttien ansiosta alan pioneereihin. HASCO hot

Lisätiedot

Magazine the Link to Online 30.9.2010

Magazine the Link to Online 30.9.2010 Magazine the Link to Online 30.9.2010 Magazine the Link to Online Eri medioiden kyky ohjata kuluttajia verkkoon Verkko-ostaminen ja aikakauslehdet osana ostoprosessia SFS-ISO 20252:2008 sertifioitu Tutkimus

Lisätiedot

Suomalaiset Virossa 2017

Suomalaiset Virossa 2017 Suomalaiset Virossa 2017 - Suomalaisten matkailu ja kulutus Virossa Poimintoja selvityksestä. Koko selvitys on Kaupan liiton jäsenten saatavilla Kauppa.fi:n jäsensivuilla, Tutkimukset-osiossa. Selvityksen

Lisätiedot

TERVETULOA TAIKA-KORUJEN JÄLLEENMYYJÄKSI

TERVETULOA TAIKA-KORUJEN JÄLLEENMYYJÄKSI TERVETULOA TAIKA-KORUJEN JÄLLEENMYYJÄKSI WWW.TAIKA-KORUT.FI 1 ADD A LITTLE LOVELINESS TAIKA-KORUT ON ENEMMÄN KUIN KORUKAUPPA. ADD A LITTLE LOVELINESS KERTOO, ETTÄ AUTAMME AMMATTITAIDOLLAMME KAIKKIA ASIAKKAITAMME

Lisätiedot

Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla

Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla Krista Paloheimo, Smiigo Oy Lahdessa 13.11.2013 2 Vain osa nykytoimijoista selviää kaupan murroksesta VALMISTAJAT VÄHITTÄISKAUPPA VOITTAJAT

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Suomalaisen Työn Liitto, Joulututkimus 2013, tekijä: Kopla Helsinki

Suomalaisen Työn Liitto, Joulututkimus 2013, tekijä: Kopla Helsinki Joulututkimus Metodit Kopla Juttutuvat (ryhmäkeskustelu verkossa) 1 kpl Otos n=10 20-65-vuotiaita ympäri Suomea Keskustelun kesto oli 1,5 tuntia per ryhmä. Osallistujat osallistuivat keskusteluun omalta

Lisätiedot

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy 2 Venäläisten Suomen-matkailun kehitys VENÄLÄISTEN MATKAT SUOMEEN 1992-2017 6,0 5,0 4,0 Helsinki (lentokenttä ja satama) rekkakuskit

Lisätiedot

Venäläisen asiakkaan ostokäyttäytyminen ja matkailutuotteiden markkinointi Venäjälle

Venäläisen asiakkaan ostokäyttäytyminen ja matkailutuotteiden markkinointi Venäjälle Venäläisen asiakkaan ostokäyttäytyminen ja matkailutuotteiden markkinointi Venäjälle Imatra 14.1.2014 Virve Obolgogiani Mimino Oy Tavoitteena matkailutuotteen myynti venäläiselle asiakkaalle Miten asiakas

Lisätiedot

Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajille Näytteilleasettajille Päivitetty 24.9.2014 TAPAHTUMAN PERUSTIEDOT Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Aika: 8. 9.11.2014 klo 10 17 Liput: ennakkoon ostettuna 4 hengen kimppalippu 20, ovelta 10 /kpl.

Lisätiedot

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT

DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT DALEXPO / VLADIVOSTOK VALMISMESSUOSASTOT 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero

Lisätiedot

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN Opiskelijakunta Lamko 2014 SISÄLTÖ JOHDANTO... 2 Tutortuntien suunnittelu... 2 Tutortuntien sisältö... 3 Jokaisella kerralla:... 3 Ensimmäiset tutortunnit... 3 Teemat... 3

Lisätiedot

Muotoilijan aarrearkkuja esiopetusryhmiin syksyllä 2012

Muotoilijan aarrearkkuja esiopetusryhmiin syksyllä 2012 Muotoilijan aarrearkkuja esiopetusryhmiin syksyllä 2012 Vuoden 2012 World Design Capital kaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Lahti toteuttavat yhdessä Muotoilijan aarrearkku -hankkeen, jossa

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO ESIMIES&HENKILÖSTÖ, MEETINGS&EVENTS, EMPACK JA SISÄLOGISTIIKKA 2015 Anne Peuraniemi, Annika Puotsaari 11/08/2015 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Suomalaisten matkailu Viroon

Suomalaisten matkailu Viroon Haastattelututkimuksen tuloksia 1 2 Viron ja Suomen välinen laivaliikenne 4 laivayhtiötä TallinkSilja, VikingLine, Eckerö ja LindaLine Syyskuun 2015 ja elokuun 2016 välisenä aikana Helsingistä Tallinnan

Lisätiedot

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen VIITETYÖKALUN KÄYTTÖOPAS ERIC (European Request Information Capture) on viitetyökalu, joka on suunniteltu koko Euroopan lainvalvonnan avuksi ja tueksi.

Lisätiedot

Joulukauppa 2012. Kuluttaja- ja yrityskyselyt 29.11.2012

Joulukauppa 2012. Kuluttaja- ja yrityskyselyt 29.11.2012 Joulukauppa 2012 Kuluttaja- ja yrityskyselyt 29.11.2012 Kuluttajille kohdennettu joulukauppakysely on toteutettu yhdessä Innolink Research Oy:n kanssa Yrityksille kohdennettu joulukauppakysely on Kaupan

Lisätiedot

OP-eTraderin käyttöopas

OP-eTraderin käyttöopas OP-eTraderin käyttöopas Tämä käyttöopas on lyhennetty versio virallisesta englanninkielisestä käyttöoppaasta, joka löytyy etrader - sovelluksen Help-valikosta tai painamalla sovelluksessa F1 -näppäintä.

Lisätiedot

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille. Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään tänä vuonna (21.-22.03.2015) 42. kerran paikkanaan tuttu Porin Karhuhalli. Messut ovat kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijaprojekteista ja kävijämääräkin

Lisätiedot

Forma & Furniture Forma Online Formamessut.fi Sisustakotia.fi MEDIAOPAS 2012 FORMA MESSUT OY

Forma & Furniture Forma Online Formamessut.fi Sisustakotia.fi MEDIAOPAS 2012 FORMA MESSUT OY Forma & Furniture Forma Online Formamessut.fi Sisustakotia.fi MEDIAOPAS 2012 FORMA MESSUT OY Pe Fri 10 18 Paikka/Location Helsingin Messukeskus Helsinki Fair Centre Forma & Furniture on lahjatavara-, kodinsisustusja

Lisätiedot

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit 10/2015 LOKAKUU TULE MUKAAN PARTYLITELLE! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit OSTA 3, MAKSA 2! Nauti syksyn

Lisätiedot

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS Visit Helsinki / Esko Jämsä ALVAR AALTO JA FINLANDIA-TALO KAKSI SUOMALAISEN DESIGNIN LEGENDAA Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon (1898 1976) suunnittelema

Lisätiedot

Ennakkotarjoukset sähköpostitse info@mums.fi Huomioittehan ystävällisesti, että tarjouksenne on sitova. Huutokauppakohde VI/ FLOWERDROPS- varjostin

Ennakkotarjoukset sähköpostitse info@mums.fi Huomioittehan ystävällisesti, että tarjouksenne on sitova. Huutokauppakohde VI/ FLOWERDROPS- varjostin Ennakkotarjoukset sähköpostitse info@mums.fi Huomioittehan ystävällisesti, että tarjouksenne on sitova. Huutokauppakohde VI/ FLOWERDROPS- varjostin Ennakkotarjoukset sähköpostitse info@mums.fi Huomioittehan

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015

Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015 Tervetuloa näytteilleasettajainfoon! Fastfood & Café & Ravintola 2015 Myymälä 2015 ja e-commerce 2015 Riitta Peitsala & Oona Rissanen 16.1.2011 Faktaa & lukuja Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen

Lisätiedot

Työharjoittelu Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa

Työharjoittelu Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa Työharjoittelu Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa Minä rupesin hakemaan toppipaikkaa muutama kuukautta ennen kun tulin Sloveniaan. Minulla on kavereita, jotka työskentelee mediassa ja niiden kautta

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa

Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa 1 Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa Messuopas on painettu messujulkaisu MessuSaitti on yrityksenne oma sivu sähköisessä messuoppaassa Sisällys Kirjautuminen FairNettiin... 2 Miten pääsen alkuun?...

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Taidelasit ja lahjaesineet

Taidelasit ja lahjaesineet Taidelasit ja lahjaesineet 270 Maljakko iso (k. 270 mm) Wänni-sarja 235 Maljakko suorakaide (k. 235 mm) Kultaseppä Eino Wännin suunnitteleman lasisarjan muodot ja varhaisimmat esineet ovat 1970 luvulta

Lisätiedot

Jukka Miiluvaara ecom Posti Group twitter: @jukkamii. 17.3.2015 Julkinen - Public

Jukka Miiluvaara ecom Posti Group twitter: @jukkamii. 17.3.2015 Julkinen - Public Kasvua verkkokauppaan kansainvälisyydestä Jukka Miiluvaara ecom Posti Group twitter: @jukkamii 1 17.3.2015 Euroopassa verkkokaupan kasvu on nopeinta idässä Faktoja ja trendejä Venäjästä 146 M ihmistä,

Lisätiedot

Venäläiset kuluttajat Suomessa

Venäläiset kuluttajat Suomessa Venäläiset kuluttajat Suomessa - Pietarin alueen kuluttajakysely Kesä-syyskuu 2011 Kuluttajille kohdennettu kysely on toteutettu yhdessä Innolink Research Oy:n kanssa Venäläisten matkailu Suomessa Yleistä

Lisätiedot

SUOMALAISEN HIRSITALON VIENTIVERKOSTO JAPANIIN EKOMUOTO

SUOMALAISEN HIRSITALON VIENTIVERKOSTO JAPANIIN EKOMUOTO SUOMALAISEN HIRSITALON VIENTIVERKOSTO JAPANIIN EKOMUOTO VERKOSTON VETURINA KUUSAMO HIRSITALOT CANNUS TUNTEE JAPANIN JA SEN RAKENNUSALAN ERITTÄIN KUSTANNUSTEHOKAS TAPA VIENTIIN SYNERGIAA JA KOON EKONOMIAA

Lisätiedot

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI 2 The difference is ABAX The difference is ABAX 3 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN Avaa ABAX-sovellus, ja klikkaa «Kirjaudu». Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Lisätiedot

Tyylikkääseen ompeluun

Tyylikkääseen ompeluun Tyylikkääseen ompeluun HUSQVARNA VIKING EMERALD! EMERALD 116 EMERALD 118 Sinä suunnittelet. EMERALD ompelee. HUSQVARNA VIKING EMERALD -sarjan ompelukoneet sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen ompeluun upeista

Lisätiedot

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC-lomapalvelu aina vuodesta 1953 lähtien u Voit vaihtaa asunnon toisen kanssa kotimaassa tai ulkomailla. Kun asut

Lisätiedot

MOSKOVA / EXPOCENTR

MOSKOVA / EXPOCENTR MOSKOVA / EXPOCENTR 2011-2012 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Lisätiedot

ASCII-taidetta. Intro: Python

ASCII-taidetta. Intro: Python Python 1 ASCII-taidetta All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/18cplpy to find out what to do.

Lisätiedot

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy :: www.tak.fi. TAK Oy

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy :: www.tak.fi. TAK Oy Kaupan tutkimuspäivä tki ä 26.1. Venäläiset ostajina Suomessa Pasi Nurkka pasi.nurkka@tak.fi 040-5055 903 1 Kaupan tutkimuspäivä tki ä 26.1. Venäläisten matkat joihinkin maihin 4500 4000 3500 3000 1000

Lisätiedot

Windowsin kehitysvaiheet CT50A2602 Käyttöjärjestelmät

Windowsin kehitysvaiheet CT50A2602 Käyttöjärjestelmät Windowsin kehitysvaiheet CT50A2602 Käyttöjärjestelmät Oskar Paakkarinen 0398391 Outi Tikkala 103126 Petri Keronen 0398320 Tero Thil 0398443 Topi Ranta 0398401 Riikka Pitkälä 0383089 Windows= Microsoftin

Lisätiedot

Verkkokauppatilasto 2011. Lehdistötilaisuus tilaisuus 29.2.2012

Verkkokauppatilasto 2011. Lehdistötilaisuus tilaisuus 29.2.2012 Lehdistötilaisuus tilaisuus 29.2.2012 Kansallisen verkkokaupan seurantaa vuodesta 2010 Seurannan toteuttajat: Seurannan sisällöllinen suunnittelu ja kehitystyö on tehty yhteistyössä siten, että organisaatioiden

Lisätiedot

Lataa Helpot kampaukset 5 minuutissa - Jenny Strebe. Lataa

Lataa Helpot kampaukset 5 minuutissa - Jenny Strebe. Lataa Lataa Helpot kampaukset 5 minuutissa - Jenny Strebe Lataa Kirjailija: Jenny Strebe ISBN: 9789511316176 Sivumäärä: 128 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 24.91 Mb Upeat hiukset vain viidessä minuutissa!helpot

Lisätiedot

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Suomeksi HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Vaivatonta sisäviljelyä Tregren tarjoaa ratkaisut helppoon ja vaivattomaan sisäviljelyyn. Herbie

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008 Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008 A Kiinnostava aina kaikissa kuntoluokissa. Tarjoa! B Kiinnostava hyväkuntoisena. Tuo näytille. C Kiinnostava vain lyöntikiiltoisena

Lisätiedot

K O T I S I O N L I N N A S I

K O T I S I O N L I N N A S I K O T I S I O N L I N N A S I Osana kotiasi sisällään elämäsi KEEPS on ensimmäinen yksityisasuntoihin tarkoitettu turvallisuustuote, jonka suunnittelussa on panostettu designiin, esteettisyyteen ja järjestelmällisyyteen.

Lisätiedot

TERVETULOA. Yhtiökokous 1.4.2014. Digitaalisuuden edistäjä. Teleste Proprietary. All rights reserved.

TERVETULOA. Yhtiökokous 1.4.2014. Digitaalisuuden edistäjä. Teleste Proprietary. All rights reserved. Digitaalisuuden edistäjä TERVETULOA Yhtiökokous 1.4.2014 1. Teleste lyhyesti VISIO - Alamme johtavana toimijana luomme modernia verkottunutta maailmaa uusien laajakaista- ja videoratkaisujen avulla. 2.Tilinpäätös

Lisätiedot

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT

URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT URAL EXHIBITIONS / WTC - JEKATERINBURG VALMISMESSUOSASTOT 2010-2011 Osastojemme hinnat sisältävät pohjakuvan erittelyn mukaiset osastorakenteet, kalusteet, palvelut ja tilatekniikan. Kaikkiin hintoihin

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa

Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy tuhatta matkaa 2 Ulkomaalaiset matkailijat Suomessa 2015 ULKOMAALAISET MATKAILIJAT SUOMESSA ASUINMAITTAIN 3 000 2

Lisätiedot

Kenguru 2014 Ecolier (4. ja 5. luokka)

Kenguru 2014 Ecolier (4. ja 5. luokka) sivu 1 / 11 NIMI LUOKKA Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Väärästä vastauksesta saat miinuspisteitä

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Oma kartta Google Maps -palveluun

Oma kartta Google Maps -palveluun TAMPERE 1 (6) Oma kartta Google Maps -palveluun Google Maps palveluun on mahdollista luoda karttoja omilla paikkamerkeillä. Tilin luonti Google-palveluihin Tehdäksesi karttoja omilla paikkamerkinnöillä,

Lisätiedot

Lahjaideoita kongressijärjestäjälle

Lahjaideoita kongressijärjestäjälle Lahjaideoita kongressijärjestäjälle Tästä esityksestä löydät lahjaideoita järjestämäsi kongressin puhujille tai osallistujille. Täältä löydät myös yhteystiedot ja linkit suoraan yritysten sivuille, joista

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Ohjelma World Scout Jamboree 2011 Sweden

Ohjelma World Scout Jamboree 2011 Sweden Ohjelma World Scout Jamboree 2011 Sweden Ohjelmaryhmä Laura Kajala Ohjelmapäällikkö: Mika Kuusisto Nordic Co-operation, CPGS Varapäällikkö: JoRy-edustus leirillä, välittäjäyhteistyö, Suomi-pisteet Jaana

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO ICTEXPO & TALOUS 2015 Oona Rissanen, Annika Puotsaari 28/01/2015 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NHTEF 2015 Annika Puotsaari, Tiia Paananen 01-12-15 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa jopa

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

AAMUNAVAUKSEN TEEMA: LIIKUNTA RAVINTO LEPO MUU, MIKÄ? AIHE: KESTO: VIIKON HAASTE (huomioi valitsemanne teema): AAMUNAVAUKSEEN TARVITTAVAT VÄLINEET:

AAMUNAVAUKSEN TEEMA: LIIKUNTA RAVINTO LEPO MUU, MIKÄ? AIHE: KESTO: VIIKON HAASTE (huomioi valitsemanne teema): AAMUNAVAUKSEEN TARVITTAVAT VÄLINEET: AAMUNAVAUKSEN TEEMA: LIIKUNTA RAVINTO LEPO MUU, MIKÄ? AIHE: KESTO: VIIKON HAASTE (huomioi valitsemanne teema): AAMUNAVAUKSEEN TARVITTAVAT VÄLINEET: Hyvää huomenta kaikille! Tänään puhutaan kouluruokailusta.

Lisätiedot

KOTIMAAN KAMPANJAT. Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys 11.11.2014

KOTIMAAN KAMPANJAT. Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys 11.11.2014 KOTIMAAN KAMPANJAT Yhteisilmoitus IL Juhannusliite & iltalehti.fi viikkonäkyvyys Kohderyhmä: Kesän lomakohteita suunnittelevat kotimaiset perhematkailijat ja tapahtumakävijät Tavoitteet: Esitellä ja tehdä

Lisätiedot

Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta

Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta Johdanto Arvoisat pätevöityneet jäsenet ja vieraat, tässä viestissä kerromme, miten kannustinmatkojen liput lunastetaan. Luethan

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

Fiskars Oyj Abp. Varsinainen yhtiökokous 16.3.2010

Fiskars Oyj Abp. Varsinainen yhtiökokous 16.3.2010 Fiskars Oyj Abp Varsinainen yhtiökokous 16.3.2010 Fiskarsin yritysarvo (EV) MEUR 1600 1400 1200 1000 800 600 Fiskarsin operations liiketoiminta Wärtsilän shares osakkeet 400 200 0 Fiskarsin liiketoimintojen

Lisätiedot