Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto Alkuhartaus ja kokouksen avaus 36. Puheenjohtaja piti alkuhartauden, hartauden aluksi veisattiin virrestä 301;1-2 ja hartauden lopuksi virrestä 301; 6. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 37. Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Kokous on päätösvaltainen, kun läsnä on enemmän kuin puolet jäsenistä. Khra Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 38. Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirja on tarkastettava kokouksessa tai sen tarkastaa kaksi sitä varten valittua pöytäkirjantarkastajaa. Khra Kirkkoneuvosto valinnee Pekka Similän ja Sari Sorviston tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan ja toimimaan tarvittaessa ääntenlaskijoina kokouksessa. Sari Sorvisto ja Tuomo Haikola valittiin pöytäkirjan tarkistajiksi ja tarvittaessa toimimaan ääntenlaskijoina kokouksessa. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 39. Kirkkoneuvosto hyväksynee esityslistan mukaisen asioiden Khra käsittelyjärjestyksen tälle kokoukselle. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

2 Kirkkoneuvosto Talous- ja henkilöstöhallinnon pilotointi ja palvelukeskuksen (KIPAN) asiakkaaksi siirtyminen 40. Kirkkoneuvosto Kirkon yhteisen henkilöstö- ja taloushallinnon HeTa-hankkeen pilottiseurakunnaksi ilmoittautuminen 152. Heta-hanke etenee ja alkusyksyn aikana nimetään seurakunnat, jotka hyväksytään toimimaan pilotteina toiminnan käynnistämisessä. Tällä hetkellä Kalajoen rovastikunnan seurakunnista Nivalan seurakunta on tehnyt päätöksen ja ilmoittautunut pilotiksi. Ylivieskassa koolla ollut seurakuntien taloushallinnon henkilöstö ja kirkkoherrat olivat sillä kannalla, että kaikki rovastikunnan seurakunnat ilmoittautuisivat piloteiksi ja tekisivät sitä tarkoittavat päätökset kirkkoneuvostoissaan. Asia on kiireinen, sillä mukaan on jo ilmoittautunut yli 70 seurakuntaa, mutta tässä vaiheessa näistä vain noin 20 seurakuntaa täyttää asetetut kriteerit. Eri kokoisia yksiköitä halutaan toimintaan mukaan. Oman rovastikunnan toiveena on päästä yhteistyöryhmänä joukkoon, mutta jokainen seurakunta kuitenkin tekee oman ratkaisunsa Pilotoinnin tuoman lisätyön vuoksi Ylivieskan taloustoimiston väki suhtautuu kriittisesti pilottihankkeeseen, vaikka se auttaisi pääsemään uuteen toimintamalliin mukaan ensimmäisten joukossa. Paljon epävarmuustekijöitä on vielä haittaamassa kokonaiskuvan saamista tilanteesta. Jos työvoimaresurssit voidaan omassa työyhteisössä varmistaa, on asenne asiaan myönteisempi. Ilmoittautuminen ei vielä takaa pilotiksi pääsemistä. tämän totesi projektisihteeri Anne Saloniemi Ylivieskan tilaisuudessa, kun esitteli hankkeen etenemistä. Tässä vaiheessa myös kartoitetaan henkilöitä, jotka olisivat halukkaita siirtymään palvelukeskuksiin tai tekemään etätyönä palvelukeskuksen tehtäviä. Jos seurakunta haluaa etätyöpisteen, tulee sille järjestää täysin oma työtila, mutta se voi olla myös seurakunnan tiloissa. Tarkempia tietoja tästä työmahdollisuudesta ei ole, mutta niitä voi olla noin 60 kpl koko maassa. Kirkkoneuvosto keskustellee pilottihankkeeseen osallistumisesta ja suhtautunee siihen myönteisesti sekä sitoutunee varmistamaan sen vaatimat taloushallinnon työvoimaresurssit. Ehdotuksen mukainen ja ilmoittaudutaan pilottiseurakunnaksi.

3 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kirkkohallituksen täysistunto päätös henkilöstö- ja taloushallinnon palvelukeskuksen pääpaikasta ja pilottiseurakunnista 60. Kirkon henkilöstö- ja taloushallinnon (HeTa) ensimmäinen palvelukeskus sijoitetaan Ouluun. Sinne sijoittuu myös palvelukeskuksen johto. Toiminta käynnistetään pilottikokonaisuudella, joka muodostetaan Oulun toimipisteen ympärille. Tavoitteena on, että pilottiseurakunnat ovat palvelukeskuksen ensimmäiset asiakkaat, kun se käynnistää toimintansa. Pilottiseurakunniksi ja seurakuntayhtymiksi valittiin Oulu, Rovaniemi, Ylivieska, Kiiminki, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Haapavesi, Sievi, Alavieska, Paltamo, Utajärvi, Hailuoto ja Haapajärvi. Vs.tp 40. Vt.tp Merkitään tiedoksi, että Ylivieskan seurakunta tulee toimimaan pilottiseurakuntana. Kirkkoneuvostolle annettiin tiedoksi Kirkon henkilöstö- ja taloushallinnon palveluskeskus päätös, sekä pilottitoimintaan valitut seurakunnat. Ylivieskan seurakunta ja useat Kalajoen rovastikunnan seurakunnat ovat hakeutuneet pilotiksi ja pilotoinnin ansiosta Kalajoen rovastikunnan alueelle on luvattu etätyömahdollisuus. Muutamien seurakuntien jäätyä pois pilotoinnista, etätyömahdollisuutta ei tule Kalajoen rovastikunnan alueelle. Pilotoinnin merkitys ei kokonaisuutena tule toteutumaan alkuperäisen ajatuksen mukaisesti, sillä Oulussa järjestetyn Kirkon palvelukeskuksen tiedotustilaisuudessa esityksen mukaan pilottiseurakunnat testaavat valmista pakettia. Kalajoen rovastikunnan seurakuntien osallistuminen kehittämiseen ei ole ollut mahdollista. Testaus ei tuo taloudellisia etuja pilotoinnista vaan aiheuttaa ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Kirkon palvelukeskuksella ei ole tarjota kaikkia ohjelmia, joita Ylivieskan seurakunta käyttää. Käyttöön jäävien ohjelmien ylläpitokustannukset ja yhteyksien muodostaminen KIPAN järjestelemiin jäävät seurakunnan kustannettavaksi. Ylivieskan seurakunnan palkka- ja taloushallinnon kustannukset palvelukeskukseen ovat noin / vuosi. Kirkkoneuvosto päättänee, että Ylivieskan seurakunta peruu pilotointipäätöksen ( KN 152. ) ja päättänee siirtyä Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi alkaen. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

4 Kirkkoneuvosto Sisältöä ei julkaista yksityisyydensuojan turvaamiseksi. Palkkojen tarkistukset Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunta hyväksyi omalta osaltaan neuvottelutuloksen uudesta Kirkon yleisestä virka- ja työehtosopimuksesta. Sopimus on voimassa Sopimuksen voimaan tulo riippuu siitä, toteavatko työmarkkinakeskusjärjestöt ns. Raamisopimuksen saavuttaneen riittävän kattavuuden Sopimuksen mukaan lukien tulee kirkon yleisen palkkaus-järjestelmän piirissä oleville työntekijöille 2,0 %:n yleiskorotus. Raamisopimuksen mukaisesta sopimuskorotusvarasta käytetään 0,4 % tekstimuutoksiin, jotka koskevat kuuden arkipäivän mittaista palkallista isyysvapaata sekä vuosilomajärjestelmän kehittämistä. Toukokuun palkanmaksun yhteydessä vuonna 2012 maksetaan 150 euron suuruinen kertaerä sellaisille työntekijöille, joiden osalta toteutuu sopimuksessa tarkemmin määritelty kolmen kuukauden työssäoloehto. Uuden sopimuksen mukainen toinen sopimuskorotus toteutetaan , jolloin paikallisesti neuvoteltavana on 0,5 %:n suuruinen järjestelyerä harkinnanvaraisen palkanosan (HAVA) toteuttamiseen ja/tai tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistamiseen. Yleiskorotuksen lopullinen suuruus neuvotellaan sopimuskauden aikana ja se on ratkaisun sisällöstä riippuen enintään 1,4 %. Tuntipalkkaisten työntekijöiden palkantarkistukset ovat kumpanakin vuonna sopimuskorotusten kustannusvaikutuksen mukaiset. Sopimuksessa kiinnitetään huomiota myös työhyvinvointiin ja työelämän laadun kehittämiseen. Toteutetaan KirVESTES mukaiset vuoden 2012 Vt.tp palkkaratkaistu sopimusten mukaisesti alkaen Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

5 Kirkkoneuvosto Sisältöä ei julkaista yksityisyydensuojan turvaamiseksi. Seurakuntarakennetyöryhmän raportti 44. Seurakuntarakennetyöryhmän raportti on valmistunut (liite). Kirkkoneuvostolla on mahdollisuus antaa palaute seurakuntarakennetyöryhmän raportista. Palaute on yhteisesti sovittu annettavaksi Kalajoen rovastikunnan seurakuntien osalta lääninrovastin kautta mennessä. Khra Kirkkoneuvostolle annetaan tiedoksi seurakuntarakennetyöryhmän raportti (liite), ja lääninrovastille annettava palaute käsitellään seuraavassa kirkkoneuvoston kokouksessa. Ns. esimiespalaverin jäsenet (Määttä Timo, Jaatinen Kaarina, Marjakangas Kati, Tuomi Jaana, Repo Maarit, Saukko Juhani ja Jussila Sisko) tekevät esityksen palautteesta, joka käsitellään seuraavassa kirkkoneuvoston kokouksessa

6 Kirkkoneuvosto Rovastikuntakokoukset Kalajoen rovastikunnan rovastikuntakokouksien päivät ovat: Kärsämäen seurakunnassa ja Oulaisten seurakunnassa. Khra Kirkkoneuvostolle annetaan tiedoksi Kalajoen rovastikunnan kokouspäivät ja paikat. Annettiin tiedoksi. Metsästysalueiden vuokrasopimukset 46. Ylivieskan seurakunnan metsäalueita on vuokrattu Metsäperän ja Koskelan metsästysseuroille metsästysmaiksi. Metsästysmaista seurat ovat maksaneet 10 vuosivuokraa. Metsästyksellä harvennetaan hirvikantaa, joka tuhoaa taimistoa Vs.tp Kirkkoneuvosto päättänee luopua metsästysalueiden vuokrien perimisestä. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

7 Kirkkoneuvosto Sähköntoimittajan valinta arvioidulle ajanjaksolle Ylivieskan Seurakunta on Skapat Energian toimesta pyytänyt tarjousta sähkönoston puitesopimuksesta. Puitesopimuksella tarkoitetaan sähkönmyyntisopimusta, jossa sovitaan hintamekanismista ja marginaalista Asiakkaan sähköenergian hinta määräytyy Nasdaq OMX Oslo ASA:n sähköpörssistä kiinnitysajankohdan perusteella tai mikäli hinnan kiinnitystä ei ole tehty, hinta määräytyy toteutuneen HELSPOT kuukausi hinnan perusteella. Liitteenä SÄHKÖENERGIAN HINNOITTELU Nasdaq OMX Oslo Asa tuotteet: ENOM, ENOQ, ENOYR, HELSPOT(kuukausi), jäljempänä Tuote.Tuotteen hinta tulee voida asiakkaan halutessa kiinnittää 5 erässä/tuote (pl. HELSPOT, ENOM). Aluehintaerotuotteet: Tuotetta vastaava SYHEL tuote, jäljempänä CfD. Mikäli kiinnitettävälle tuotteelle ei noteerata vastaavaa CfD:tä, on CfD:n kiinnittäminen oltava mahdollista käyttäen tuotetta lähinnä olevan tuotteen CfD:tä. Aluehintaerotuotteen hinta (CfD) tulee voida kiinnittää eri ajankohtana kuin tuotteen hinta kiinnitetään. (Viitaten alla olevaan kohtaan 1 ja 2). HINTAMEKANISMI JA HINNAN MÄÄRÄYTYMINEN KIINNITYSAJANKOHDALLA NASDAQ OMX OSLO ASA:STA: Sähkönmyyjä sai tarjota kahdella vaihtoehdoisella hintamekanismilla. Hintamekanismi vaihtoehdot ovat: 1.Tuote+marginaali (Vaihtoehto 1:ssä myyjä sisällyttää marginaaliinsa CfD:n, jota arvostetaan vertailulaskelmassa 2 eur/mwh marginaalia vähentävänä tekijänä.) 2. Tuote+CfD+marginaali Tuotteen (M, Q ja YR) ja tuotetta vastaavaan CfD hinnan määräytyminen kiinnityajankohdalla Nasdaq OMX Oslo ASA:sta A. Tuotteen kiinnitysajankohdan Best Seller hintanoteeraus (Vaihtoehtoa A. arvostetaan vertailulaskelmassa 0.2 eur/mwh marginaalia lisäävänä tekijänä) B. Tuotteen kiinnitysajankohdan hintanoteerausten Best Seller, Best buyer ja Last tradet keskiarvo (Vaihtoehtoa B. arvostetaan vertailulaskelmassa 0.0 eur/mwh marginaalia lisäävänä tekijänä) C. CfD:n kiinnitysajankohtaa edeltävän päivän closing price hintanoteeraus (Vaihtoehtoa arvostetaan vertailulaskelmassa 0.0 eur/mwh marginaalia lisäävänä tekijänä) D. CfD:n kiinnitysajankohdan Best Seller hintanoteeraus (Vaihtoehtoa D. arvostetaan vertailulaskelmassa 0.2 eur/mwh marginaalia lisäävänä tekijänä) Päätös: Tarjouksen on jättänyt 4 sähköntoimittajaa. Kymenlaakson Sähkö Oy, Keravan Energia Oy,Pori Energia Oy, Korpelan Voima Kuntayhtymä Oy Skapat Energia Oy esittää hylättäväksi Korpelan Voima Kuntayhtymän tarjouksen, koska se ei ollut tarjouspyynnön mukainen. Skapat Energia Oy suosittelee sähköntoimittajasta on Pori Energia Oy:tä, jonka tarjous on ollut kokonaistaloudellisesti edullisin. Avauspöytäkirja ja vertailut ovat pöytäkirjan liitteenä.

8 Kirkkoneuvosto Sähköntoimittajan valinta arvioidulle ajanjaksolle Kirkkoneuvosto hyväksynee Skapat Energia Oy:n suositteleman Vt.tp sähköntoimittajan, Pori Energia Oy:n. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan Sisältöä ei julkaista yksityisyydensuojan turvaamiseksi.

9 Kirkkoneuvosto Työvoimatilanne 53. Kirkkoneuvosto keskusteli seurakunnan työvoimatilanteesta ja antoi henkilöstö- ja taloustyöryhmälle tehtäväksi valmistella kirkkoneuvostolle ehdotukset vuoden 2012 aikana avoimiksi tulevien virkojen ja toimien täyttämisestä ja sijaisuuksista. Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen 54. Puheenjohtaja päätti kokouksen. Loppuvirreksi veisattiin virrestä 561; 1-3 ja 8.

10

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 12/2011 Tekninen lautakunta sivu 146 Kokousaika 07.09.2011 klo 15.00-16.05 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 05.01.2012 1 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2015 30 Aika Maanantaina 13.4.2015 klo 16.30-18.10 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 KIRKKONEUVOSTO 23.3.2015

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 KIRKKONEUVOSTO 23.3.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2015 25 Aika Maanantaina 23.3.2015 klo 16.30-18.16 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero, poissa Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2015 20 Aika Maanantaina 9.3.2015 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala, saapui klo 16.57 ja poistui klo 18.35 46

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2016 34 Aika Maanantaina 22.8.2016 klo 16.30-18.45 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2014 52 KIRKKONEUVOSTO 24.9.2014

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2014 52 KIRKKONEUVOSTO 24.9.2014 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2014 52 Aika Keskiviikko 24.9.2014 klo 18-20.20 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi, poistui

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/2016 69 Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantaina 07.02.2011 klo 18.00-20.45 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-8 (14-21 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Sähköntoimittajan valinta ajanjaksolle 1.1.2019 31.12.2022

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2017 68 Aika Maanantaina 11.12.2017 klo 16.30 Paikka Läsnä Suvannon kappeli Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2018 68 Aika Tiistaina 16.10.2018 klo 16.30-17.46 Paikka Läsnä Lagus Eija Nivala, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 10.6.2015

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 10.6.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 30 Aika Keskiviikkona 3.6.2015 klo 17-19.15 Paikka Läsnä Merijärven seurakuntakoti Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero,

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2014 59 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi, Anita Kallio Maija-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017 19 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina 11.12.2017 klo 18 alkaen jouluaterialla Paikka Suvannon kappeli Läsnä Arhio Kaija Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2014 8 Aika Keskiviikko 12.2.2014 klo 17-18.20 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi Anita Kallio

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 17.2.2015

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 17.2.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Aika Maanantaina 9.2.2015 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka Merja Jaakola

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 46 Aika Maanantaina 16.10.2017 klo 16.30-18.32 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 18 Kirkkoneuvosto 2/2011 07.02.2011 18 17 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 07.02.2011 17 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/ 10 10 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkovaltuusto 14.03.2011 10 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.7.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 6.8.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 51 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 37 Aika Maanantaina 10.8.2015 klo 16.30 18.25 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 5/2009 27.8.2009. OSALLISTUJAT läsnä poissa. MUUT OSALLISTUJAT Stoor Timo kv pj x Sinikumpu Airi kv vpj x Sinikumpu Eija sihteeri x

Kirkkoneuvosto 5/2009 27.8.2009. OSALLISTUJAT läsnä poissa. MUUT OSALLISTUJAT Stoor Timo kv pj x Sinikumpu Airi kv vpj x Sinikumpu Eija sihteeri x KOKOUSTIEDOT Aika 27.8.2009 klo 20-21.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Kittilä Raimo kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio Hannu jäsen x Mäkelin Kaisa x Naalisvaara

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 16.9.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 16.9.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 43 Aika Tiistaina 8.9.2015 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero, saapui klo 16.55 Marja

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2018 56 Aika Tiistaina 21.8.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala, poissa Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 1

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 1 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina 29.1.2018 klo 18 Paikka Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa Hautala Jukka

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 Aika Maanantaina 4.5.2015 klo 16.30-18.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala,

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 59 KIRKKONEUVOSTO 5.11.2014

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 59 KIRKKONEUVOSTO 5.11.2014 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2014 59 Aika Keskiviikko 5.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla varajäsen Juhani Isotalo

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2018 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 3.7.2018 klo 18-19.05 Paikka Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa Hautala

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 20.4.2017 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 20.4.2017 klo 16:32 17:46 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 16 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina 26.9.2016 klo 18-19.10 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa Hautala

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 26.08.2014 4/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 26.08.2014 4/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 26.08.2014 4/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 26.08.2014 1 Aika Tiistaina 26.08.2014 klo 16.00 17.20 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Lakkapää

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 6.10.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2015 49 Aika Maanantaina 28.9.2015 klo 16.30-18.05 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poistui klo 17.45 Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 5 Aika Maanantaina 29.2.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero, poissa Marja Himanka

Lisätiedot

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12)

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 31.10.2011 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/2007 Seurakuntaneuvosto 23.8.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/2007 Seurakuntaneuvosto 23.8.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2007 Aika: Torstaina 23.08.2007 klo 18.30-20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 53 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Karjalainen Esa Kantola Pentti, kn

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 1

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 1 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 28.2.2017 klo 18 Paikka Bäckman Läsnä Arhio Kaija Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa, poissa Hautala Jukka

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017 61 Aika Maanantaina 27.11.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

Muut läsnäolijat: Eeva-Kaisa Laakko, vs.kirkkoherra Pentti Haikola, talousjohtaja Jussi Leppälä, tiedottaja

Muut läsnäolijat: Eeva-Kaisa Laakko, vs.kirkkoherra Pentti Haikola, talousjohtaja Jussi Leppälä, tiedottaja YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA I/2014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Juhani Alaranta Hannele Alasuutari Kaija Arhio Teija Autio Tuomo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen.

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Kirkkoneuvosto 24.04.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 2013 Aika: Keskiviikkona 24.04.2013 klo 17.30 18.45 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

1 ( 6 ) 8/2008 29.10.2008

1 ( 6 ) 8/2008 29.10.2008 1 ( 6 ) Aika Keskiviikko klo 18.30 19.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Johanna Hopeasaari Paavo Hurstinen Hannu Jolulan varajäsen Raija Hörkkö

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ Herranen-Somero Kirsi, poissa

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ Herranen-Somero Kirsi, poissa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 16 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina 28.11.2016 klo 18 (jouluateria klo 17) Paikka Seurakuntakoti Maria Läsnä Arhio Kaija Haaga Taru Haapakoski Paula

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 40 Kirkkoneuvosto 4/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 40 Kirkkoneuvosto 4/ 40 33 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 13.9.2017 33 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela poissa Marko Kivistö poissa Lilja Laiho-Virtanen Anneli Laurila Kai Lindegren

puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela poissa Marko Kivistö poissa Lilja Laiho-Virtanen Anneli Laurila Kai Lindegren PYHÄMAAN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 2016 Aika: tiistaina 4.10. 2016 klo 17.30 18.10 Paikka: Seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: puheenjohtaja Mika Sjöblom jäsenet: Mira Johtela

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2017 24 Aika Keskiviikkona 29.5.2017 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 19. Kokouksen avaus 20. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 22. Ääntenlaskijoiden valinta 23.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 6.6.2018 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 16:30 18:14. Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 18.30 19.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Erja Blom Pauli Hujanen Minna Immonen Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2018 KIRKKONEUVOSTO Marjo Rättyä, sihteeri

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2018 KIRKKONEUVOSTO Marjo Rättyä, sihteeri KIRKKONEUVOSTO 5.11.2018 73 Aika Maanantaina 5.11.2018 klo 16.30 18.20 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Eija Nivala, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala, estynyt Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 24.03.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 31.03.2014-1.5.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 25.2.2013 klo 18.00-19.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) KIRKKONEUVOSTO 8/ 2011 19.10.2011

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) KIRKKONEUVOSTO 8/ 2011 19.10.2011 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 8 ) Aika Keskiviikko 19.10.2011 klo 12.00 13.26 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017 AIKA Torstaina 15.6.2017 klo 18.00 18.34 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka

Lisätiedot

Muut läsnäolijat: Timo Määttä, kirkkoherra Pentti Haikola, talousjohtaja Jussi Leppälä, tiedottaja

Muut läsnäolijat: Timo Määttä, kirkkoherra Pentti Haikola, talousjohtaja Jussi Leppälä, tiedottaja YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA II/2014 6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 26.5.2014 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Juhani Alaranta Hannele Alasuutari Kaija Arhio Teija Autio Tuomo

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014 29

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014 29 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014 29 Aika Paikka Läsnä Maanantaina 19.5.2014 klo 14 alkaen haastatteluilla Suvannon kappeli Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka, poistui klo

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 7.11.2018 1 3 31 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 7/2017 1 Aika 21.09.2017 klo 10:00 Paikka NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 53 Hallituksen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot