LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen. Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen. Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon!"

Transkriptio

1 LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon!

2 SEURA ESITTELY Laukkosken Taimi on vuonna 1909 perustettu urheilun yleisseura. Taimi kuuluu jäsenseurana Suomen Työväen Urheiluliittoon ja lajiseurana Suomen Hiihtoliittoon, Suomen Urheiluliittoon sekä Suomen Veteraaniurheiluliittoon. Seuramme toiminnan painopistealueita ovat yleisurheilu, hiihto, nuorisotoiminta, kuntoliikunta ja erilaisten kaikille avoimien tapahtumien järjestäminen. Kilpailulajeina ovat hiihto, maastojuoksu ja yleisurheilu. Taimen suurin yksittäinen vuosittain järjestämä tapahtuma on tänä vuonna jo 31. kerran järjestettävä Kotojärven ympärijuoksu. Tapahtuman osallistujamäärä vaihtelee välillä ja hölkällä on vahva paikka valtakunnallisellakin hölkkätapahtuma rintamalla. Laukkosken Taimi toimii Pornaisten eteläosassa Laukkoskella ja Pornaisten keskustassa. Toimintapaikkoja ovat mm. Kirveskosken yhtenäiskolun liikuntasali, Kirveskosken urheilukenttä, Hyötinmäen kuntorata, seuran kota (Rinnenmäentie 100), Jokimäen voimalaitoksen ranta ja Laukkosken työväentalo. Taimessa toimii monikymmenpäinen aktiivien talkoolaisten ryhmä, jotka haluavat omalta osaltaan antaa panoksensa seuratoiminnalle ja nuorten liikunnalle. Uusia toimijoita toivotaan mukaan seuratoimintaan, jotta pystyisimme edelleen kehittämään ja laajentamaan toimintaamme. Pyrimme toimimaan nyky-yhteiskunnan asettamien vaateiden mukaisesti. Taimella on mm. käytössä palkkio- ja kannustusjärjestelmä. Seura tukee aktiivien kouluttautumista ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan seuratyöstä aiheutuneisiin kuluihin. Seura osallistuu resurssien puitteissa myös edustusurheilijoiden kilpailukustannuksiin. Yhteistyössä on voimavara ja sitä Taimikin tavoittelee. Pornaisten vapaa-aikatoimi on luonteva yhteistyökumppani. Pornaisten Heavy Teamin kanssa Taimi tekee aktiivista yhteistyötä mm. erilaisten tapahtumien järjestelyissä yms. Hinthaaran Virin kanssa on myös yhteistyötä. Veteraani-ikäisiä menestyneitä urheilijoita Taimessa on useita. Että urheiluseuran perustehtävään, urheilu- ja liikuntatoimintaan, saataisiin jatkuvuutta, tavoittelemme jatkuvasti uusia nuoria mukaan toimintaamme. Laukkosken Taimen tapahtumien tukitoiminto jaosto toimii erittäin aktiivisesti erilaisten tapahtumien järjestelyissä. Jos sinulla on vähänkin kiinnostusta seuratoimintaa kohtaan, olet tervetullut mukaan joukkoomme. Tehtäviä ja tekemistä on monenlaista ja kaikille löytyy varmasti mieleistä seuratyötä. Tervetuloa seuramme toimintaan!

3 TOIMINTAA Taimen yksi näkyvimpiä toimintoja ovat yhtenäiskoulun liikuntasalissa pidettävät lasten urheilukoulut. Kerhot ovat toimineet yli 20 vuotta ja ne kokoavat viikoittain lasta ja nuorta liikunnan riemuihin. Elokuun alussa järjestetään liikuntaleiri. Syyskuussa 2012 aloittaa uutena kerhona 3-5-vuotiaiden liikuntakerho. Uutena liikuntakerhona on aloittanut myös aikuisille suunnattu kuntoliikunta koulukeskuksen liikuntasalissa torstaisin klo Keväisin ja syksyisin Taimi järjestää avoimia maastojuoksuja Hyötinmäen kuntoradalla ja talvisin samassa paikassa hiihtokoulun sekä avoimia hiihtokilpailuja. Hiihdon yhteisharjoitukset pyörivät viikoittain syksyn ja talven aikana. Yleisurheilun yhteistoimintakilpailuja järjestetään yhdessä muiden paikkakunnan seurojen kanssa. Laukkosken Taimi on jo vuosia hoitanut Hyötinmäen virkistysalueen ladut viikonloppuisin. Latujenhoito jatkuu edelleen ensi talvenakin. Kaikille avoimia tapahtumia järjestetään useita vuodessa, pääasiassa joko Jokimäen voimalaitoksen rannassa tai seuran kodalla. Tapahtumissa on mukavaa yhdessä oloa pienten kisailujen ym. toiminnan merkeissä.

4 Kilpailutoiminnassa Taimen veteraaniurheilijat kilpailevat sekä hiihdossa että juoksussa aina SM tasoa ja veteraanien MM tasoa myöden. Juniori-ikäisiä hiihtäjiä on muutaman viime vuoden aikana kilpaillut useissa lähialueen kansallisissa kilpailuissa. Laukkosken Taimen toiminnasta saa tietoa seuran kotisivuilta, tai olemalla rohkeasti yhteydessä tämän lehdykän takasivulla oleviin seura-aktiiveihin. TOIMINTAA, LOPPUVUOSI 2012 Syyskuu Avoimet maastojuoksut Hyötinmäen kuntoradalla tiistaisin klo Hiihdon yhteisharjoitukset torstaisin Hyötinmäen kuntoradalla klo (6.9, 13.9, 20.9). Kuntoliikuntaa aikuisille torstaisin yhtenäiskoulun liikuntasalissa, alkaen , ja klo Myyjäiset ja kirpputori Laukkosken TY:n talolla 15.9 Pornaisten messut klo Kesän päättäjäiset, seuran kota (Rinnenmäentie) Liikuntakerho 3-5-vuotialle yhtenäiskoulun liikuntasalissa alkaa Ennakkoilmoittautumiset Minna Salminen, gsm Liikuntakerhot yli 6-vuotiaille yhtenäiskoulun liikuntasalissa alkavat Ennakkoilmoittautuminen Janne-Pekka Nurmi, gsm Hiihto leirimatka Jämin hiihtohalliin Lokakuu Maastojuoksut jatkuvat Hyötinmäen kuntoradalla tiistaisin klo asti ja klo Myyjäiset ja kirpputori Laukkosken TY:n talolla Hiihdon yhteisharjoitukset tiistaisin klo Hyötinmäen kuntoradalla (23.10 ja 30.10) Liikuntakerhot 6 vuotta ja vanhemmat torstaisin (6-9-vuotiaat), (yli 9-vuotiaat), yhtenäiskoulun liikuntasali Liikuntakerho 3-5-vuotiaille keskiviikkoisin klo , yhtenäiskoulun liikuntasali Aikuisten kuntoliikunta torstaisin , Yhtenäiskoulun liikuntasali XXXI Kotojärven ympärijuoksu, Jokimäen koulu.

5 Marraskuu Hiihdon yhteisharjoitukset tiistaisin klo Hyötinmäen kuntoradalla Liikuntakerho 3-5-vuotiaille keskiviikkoisin klo , yhtenäiskoulun liikuntasali Liikuntakerhot 6 vuotta ja vanhemmat torstaisin (6-9vuotiaat), (yli 9-vuotiaat), yhtenäiskoulun liikuntasali Aikuisten kuntoliikunta torstaisin , yhtenäiskoulun liikuntasali kansalliset voimanostokisat yhteistyössä Heavy Teamin kanssa Kotojärven ympärijuoksun talkoolaisten palkkiotilaisuus Syyskokous Valmennusilta Joulukuu Järjestöjen yhteismyyjäiset 2.12 Liikuntakerho 3-5-vuotiaille keskiviikkoisin klo , yhtenäiskoulun liikuntasali Liikuntakerhot 6 vuotta ja vanhemmat torstaisin (6-9-vuotiaat), (yli 9- vuotiaat), yhtenäiskoulun liikuntasali Aikuisten kuntoliikunta torstaisin , yhtenäiskoulun liikuntasali Hiihdon yhteisharjoitukset tiistaisin klo Hyötinmäen kuntoradalla Hyötinmäen virkistysalueen latujen hoito Pikkujoulut Laukkosken Työväentalolla 31. KOTOJÄRVEN YMPÄRIJUOKSU sunnuntaina klo Jokimäen koulu, Anttilantie 8, Pornainen MATKAT JA SARJAT: 14.3km miehet, M40, M50 ja kuntosarja 6.8km naiset, N40, M60, M70 ja kuntosarja 2.2km tytöt ja pojat 12v.

6 Lämpöpumppu kampanja / Teamtech Oy & Laukkosken Taimi Teamtech Oy on perustettu Pornaisiin vuonna 2009.Yritys tekee LVISK-Töitä (Lämpö, Vesi, Ilma, Sähkö, Kylmä (lämpö). Yrityksellä on Tukes luvat sekä kylmä- että sähkötöihin. Yritys valittiin Pornaisten parhaaksi yritykseksi asiakkaitten äänestyksellä Fonectan kilpailussa keväällä ja syksyllä Asentajillamme on myös maahantuojan järjestämä huolto / vianhaku koulutus ilmalämpöpumppuihin. Asentamiamme kohteita Pornaisissa: Halkia vesivoimalaitos jäähdytys 14 kw / lämmitys 16kW Ponu ilmalämpöpumppu ylä / alakerta Ansatiellä n. 10 ilmalämpöpumppua Vanhainkodille lahjoitettu toimintavalmis jäähdytin Suomen suosituin pumppu FD-25 joita olemme asentaneet noin 200 kpl on erittäin toimintavarma. Ainoatakaan jäätynyttä pumppua ei ole ollut ja vikaprosentti on laitteessa ollut 2-3% (asennusvirhe / viallinen pumppu) Ostamme pumput pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta Teamtech Oy tarjoaa Laukkosken Taimi ry:lle mahdollisuuden varainkeruuseen. Jokaisesta asennetusta ilmalämpöpumpusta Teamtech Oy lahjoittaa Laukkosken Taimi ry:lle 50 euroa. Toimi näin: Anna vinkki ketä haluaa ilmalämpöpumpun. Mikäli vinkki johtaa kauppaan niin maksamme 50 euroa. Teemme aina veloituksettoman katselmuksen jossa asiakas saa kiinteän hinnan ja katselmuksen mikä on paras paikka pumpulle. Asennushintaan kuuluu aina tarvikkeet, sähköistys, opastus, suomenkielinen käyttöohje ja puhelintuki, toisin sanoen toimintavalmislaite! Keskimääräinen hinta normaalikokoiseen taloon asennettuna on noin 1950 (sis. alv). Työn osuudesta mahdollisuus kotitalousvähennykseen (45%). Laitteella on 3-vuoden täystakuu, 5-vuoden kompressoritakuu ja 10-vuoden varaosasaatavuus. Ystävällisin Terveisin Jari Yliniemi Teamtech Oy p

7 LAUKKOSKEN TAIMEN TOIMINTAA TUKEVAT mm.

8 YHTEYSTIEDOT puheenjohtaja Janne-Pekka Nurmi gsm varapuheenjohtaja sihteeri Timo Nurmi gsm Leena Myrtenblad . Vastuuhenkilöt 2012 Hiihto ja yleisurheilu Keijo Nurmi Rauno Suonpää Matti Väänänen Nuorisotoiminta Janne-Pekka Nurmi Miika Tuominen Veteraani- ja kuntoliikunta Tapahtumien tukitoiminnot Ladunhoito Talkoovastaava Kotaisäntä Vuokrattavat tavarat Pekka Rahkonen Matti Väänänen Pekka Villanen Raimo Glans Leena Myrtenblad Irja Nurmi Jatta Hietapakka Elina Tuominen Ari-Pekka Hietapakka Matti Väänänen Jukka Tuominen Jukka Tuominen Jukka Tuominen Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta

9 Ole rohkeasti yhteydessä ja tule mukaan mukavaan joukkoomme!!

LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2011 LAUKKOSKEN TAIMI 2(19) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintasuunnitelma 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ LAUKKOSKEN TAIMI 2(10) Vuosi 2015 on vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n 107. toimintakausi.

Lisätiedot

Pornaisten kesäpörriäinen

Pornaisten kesäpörriäinen Pornaisten kesäpörriäinen 2012 taitto_23.4.2012.indd 1 23.4.2012 19:16:23 Kesäpörriäinen 2012 2 Kesäterveiset - Kun aikaa ei ole tuhlattavaksi Talvi tuo tullessaan paitsi lumen ja pakkasen, myös kiireen

Lisätiedot

KESÄPÖRRIÄINEN -2015-

KESÄPÖRRIÄINEN -2015- KESÄPÖRRIÄINEN -2015- - 1 - Kesäpörriäisestä löydät eri tahojen järjestämää kesätoimintaa - niin leirejä, retkiä, tapahtumia kuin viikoittaista toimintaakin. Järjestäjätahot tunnistat joko tekstistä suoraan

Lisätiedot

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 KU-58:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheilijat-58 ry:n toimintasuunnitelma 2008 2 / 10 Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheiljat-58 ry (KU-58) on vantaalainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MÄNTSÄLÄN URHEILIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 KYLÄOSASTOJEN TOIMINTASUUNNITELMAT URHEILUSEURA AJO, 1963 VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ILVES, 1963 SOUKKION JYSKE, 1913 URHEILUSEURA SÄÄKSJÄRVEN KIISTO,

Lisätiedot

HIIHTOUUTISET. Hyvää reeniä ja kehitystä porukassa eteenpäin..! tiedotuslehti kaudelle 2011-2012. Piiriasiat: Seuraesittelyt:

HIIHTOUUTISET. Hyvää reeniä ja kehitystä porukassa eteenpäin..! tiedotuslehti kaudelle 2011-2012. Piiriasiat: Seuraesittelyt: tiedotuslehti kaudelle 2011-2012 HIIHTOUUTISET Photocraft by Jesse Väänänen Piiriasiat: Kilpailukalenterit 16-17 Piirin palstat 1-4, 8-9, 16-21 Seuraesittelyt: Asikkalan Raikas 5 Hartolan Voima 6 Heinolan

Lisätiedot

Toimintakäsikirja 2014

Toimintakäsikirja 2014 Toimintakäsikirja 2014 Kaustisen Pohjan Veikot Yleisurheilu 1. Seuran strategia, johtaminen ja toiminnan suunnittelu... 5... 5 1.1 Toiminnan perusperiaatteet... 5 1.1.1 Arvot... 5 1.1.2 Missio... 6 1.1.3

Lisätiedot

Kaustisen Pohjan-Veikot Yleisurheilu

Kaustisen Pohjan-Veikot Yleisurheilu Kaustisen Pohjan-Veikot Yleisurheilu Toimintakäsikirja 2012 Sisällysluettelo Johdanto... 3 Seuran strategia, johtaminen ja toiminnan suunnittelu... 4 Toiminnan perusperiaatteet... 4 Nuorisotoiminta...

Lisätiedot

Toimintakäsikirja 2010

Toimintakäsikirja 2010 0 2010 1 Sisällysluettelo Johdanto 3 1.Seuran strategia, johtaminen ja toiminnan suunnittelu..4 1.1 Toiminnan perusperiaatteet 4 1.1.1 Arvot.4 1.1.2 Missio..4 1.1.3Visio 2012..4 1.1.4 Toiminta ajatus 5

Lisätiedot

ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI 2014

ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI 2014 ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI 2014 2 Hyvä Ilmoittaja Esitän Espoon Hiihtoseuran puolesta parhaat kiitokset kaikille ilmoittajillemme. Käytämme kertyneet varat nuorisotoimintaan ja lupaavien hiihtäjänuorten

Lisätiedot

Päivitetty: 31.8.2009 TURUN WEIKOT YLEISURHEILU. Toimintakäsikirja

Päivitetty: 31.8.2009 TURUN WEIKOT YLEISURHEILU. Toimintakäsikirja Päivitetty: 31.8.2009 TURUN WEIKOT YLEISURHEILU Toimintakäsikirja 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 5 1.1 Mikä on toimintakäsikirja?... 5 1.2 Turun Weikot ry... 5 1.3 Lajiliittojen jäsenyys... 5 1.4 Toiminnan

Lisätiedot

Nakkilan Vire. Toimintakäsikirja

Nakkilan Vire. Toimintakäsikirja Nakkilan Vire Toimintakäsikirja Päivitetty 3.2.2015 SISÄLTÖ 1 JOHDANTO... 4 2 SEURAN STRATEGIA, JOHTAMINEN JA TOIMINNAN SUUNNITTELU... 5 2.1 Toiminnan perusperiaatteet... 5 2.2 Arvot... 5 2.3 Missio...

Lisätiedot

4.5. Yhteistyötahot... 14 4.5.1. Kaupunki ja yritysmaailma... 14 4.5.2. Poliisi ja muut viranomaiset... 14 5. VIESTINTÄ, MARKKINOINTI, VARAINHANKINTA

4.5. Yhteistyötahot... 14 4.5.1. Kaupunki ja yritysmaailma... 14 4.5.2. Poliisi ja muut viranomaiset... 14 5. VIESTINTÄ, MARKKINOINTI, VARAINHANKINTA 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 4 1.1. Johdanto... 4 1.1.1. Mikä on toiminnan käsikirja... 4 1.1.2. Seuran historia... 4 1.1.3. Seuran asema alueella... 4 1.1.4. Kattojärjestöt ja lajiliitot... 4 2.

Lisätiedot

KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1

KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1 KERAVAN LIIKUNTASEURAT 2013 1 ULKOLAJIT FC Keravan Dynamo, FCD FC Keravan Dynamo perustettiin syksyllä 1982 ja se aloitti kilpailutoiminnan miesten joukkueella jalkapallon Uudenmaan Piirin 6. divisioonassa

Lisätiedot

Kenttäurheilijat-58 ry Toimintasuunnitelma 2014

Kenttäurheilijat-58 ry Toimintasuunnitelma 2014 1 Kenttäurheilijat-58 ry Toimintasuunnitelma 2014 23 Kenttäurheilijat-58 ry:n toimintasuunnitelma 2013 2 / 16 Puheenjohtajan katsaus Kenttäurheilijat -58 on vantaalainen yleisurheilun erikoisseura, joka

Lisätiedot

TOIMINTA-AJATUS. nuorison kasvattaminen tavoitteelliseen ja elämykselliseen vapaa-ajan viettoon

TOIMINTA-AJATUS. nuorison kasvattaminen tavoitteelliseen ja elämykselliseen vapaa-ajan viettoon TOIMINTA-AJATUS Suunnistukseen ja hiihtoon keskittyvänä urheiluseurana Rasti-Lukko tuottaa Rauman seudulla monipuolisia ja laadukkaita harrastusmahdollisuuksia sekä kuntoliikkujille että kilpaurheilijoille.

Lisätiedot

TOIMINTAKÄSIKIRJA YLEISURHEILUJAOSTO, LAITILAN JYSKE 1 Hyväksytty yleisurheilujaoston kokouksessa 20.3.14

TOIMINTAKÄSIKIRJA YLEISURHEILUJAOSTO, LAITILAN JYSKE 1 Hyväksytty yleisurheilujaoston kokouksessa 20.3.14 Laitilan Jyske, yleisurheilu Toimintaka sikirja Sisällysluettelo TOIMINTAKÄSIKIRJA YLEISURHEILUJAOSTO, LAITILAN JYSKE 1 1 Johdanto... 3 2 Seuran johtaminen, organisointi ja tehtäväkuvaukset... 3 2.1 Jaoston

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Puheenjohtajan katsaus 3. Keilaus Bowling-58 13 Keilajaoston hallinto 13 Harjoittelu 14 Kilpailut ja toiminta 14

Sisällysluettelo. Puheenjohtajan katsaus 3. Keilaus Bowling-58 13 Keilajaoston hallinto 13 Harjoittelu 14 Kilpailut ja toiminta 14 Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2013 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2013 2 / 20 Puheenjohtajan katsaus 3 KU-58:n vuosi 2013 lyhyesti 4 Tapahtumia vuonna 2013 4 Nuoriso 5 Nuorisojaoston hallinto

Lisätiedot

S E U R A O P A S 2013-2014

S E U R A O P A S 2013-2014 Huhtasuon Hiihto 2000 Osoite: Puhelin: Kotisivut: S-posti: Nevakatu 1 F 13, 40340 Jyväskylä 045 1372015 / Ossi Manner www.huhtasuonhiihto2000.fi toimisto@huhtasuonhiihto2000.fi * * * Huhtasuon hiihdon

Lisätiedot

ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI

ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI ESPOON HIIHTOSEURA TOIMINTAKALENTERI 2013 Hyvä Ilmoittaja Esitän Espoon Hiihtoseuran puolesta parhaat kiitokset kaikille ilmoittajillemme. Käytämme kertyneet varat nuorisotoimintaan ja lupaavien hiihtäjänuorten

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 1. JOHDANTO Kiimingin Urheilijat ry:n toiminnan perustana ovat arvot Hyvää oloa, Iloa liikkua ja Vastuullisuutta. Vuonna 2015 KiimU tekee pitkäjännitteistä kasvattajaseuratyötä

Lisätiedot

Toimintalinja Keravan Urheilijat, hiihtojaosto Terveitä elämyksiä sata lasissa

Toimintalinja Keravan Urheilijat, hiihtojaosto Terveitä elämyksiä sata lasissa Toimintalinja Keravan Urheilijat, hiihtojaosto Terveitä elämyksiä sata lasissa Päivitetty 29.10.2014 Hiihtojaoston johtoryhmä Hiihtojaoston toimintaorganisaatio Toimintaa urheilijoiden ja lasten etujen

Lisätiedot

Hintaportaat 50km 32km 20km

Hintaportaat 50km 32km 20km HOLLOLAN URHEILIJAT-46 Seu ra leh ti Hollolan Urheilijat-46 Seuralehti www.hollolanurheilijat.com 2014 Jukola tekee paluun Hollolaan 2018. s. 2 Suunnistus s. 3-4 Hiihto s. 6-7 Ampumahiihto s. 8 Salibandy

Lisätiedot

HIIHTOUUTISET. Salppurin hiihtäjät Albertvillessa

HIIHTOUUTISET. Salppurin hiihtäjät Albertvillessa tiedotuslehti kaudelle 2013-2014 HIIHTOUUTISET Salppurin hiihtäjät Albertvillessa s.12 Piiriasiat: Piirin palstat 1-3, 7, 12, 20 Kilpailukalenterit 10-11 Seuraesittelyt: Asikkalan Raikas 4 Hartolan Voima

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2012 30.9.2013

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2012 30.9.2013 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2012 30.9.2013 Kuopion Reipas ry Toimintasuunnitelma 2012 2013 (1.10.2012 30.9.2013) (hyväksytty syyskokouksessa 26.9.2012) Pankkiyhteys: Pohjois-Savon Osuuspankki Tilinumero:

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY Jäsentiedote 1/2015 Kuvat: Hannu Halonen TOIMIHENKILÖT VUONNA 2015 Hallitus Puheenjohtaja Anne Mynttinen 0400 894 803, anne.mynttinen@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lappajärven Veikot ry Yleisurheilujaosto

Lappajärven Veikot ry Yleisurheilujaosto Lappajärven Veikot ry Yleisurheilujaosto Toimintakäsikirja 1.3.2015 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. Johdanto... 4 2. Seuran strategia, johtaminen ja toiminnan suunnittelu... 5 Toiminnan perusperiaatteet...

Lisätiedot

Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry

Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry Päiväkotilapsia lähdössä 400 metrin juoksuun 12.9.2012 Ville Lampinen Tuomas Kaukolahti Lusikkajuoksuissa 13.5.2012 Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2013

Lisätiedot

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA 2015 1 SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 4 1.1 Historia... 4 1.2 Toiminta-alue... 4 1.3 Kattojärjestöt ja jäsenyydet... 5 1.4 Sidosryhmät... 5 2 SEURAN TOIMINTA-AJATUS JA STRATEGIA...

Lisätiedot