LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen"

Transkriptio

1 LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon!

2 SEURAESITTELY Laukkosken Taimi on vuonna 1909 perustettu urheilun yleisseura. Taimi kuuluu jäsenseurana Suomen Työväen Urheiluliittoon ja lajiseurana Suomen Hiihtoliittoon, Suomen Urheiluliittoon sekä Suomen Veteraaniurheiluliittoon. Seuramme toiminnan painopistealueita ovat yleisurheilu, hiihto, nuorisotoiminta, kuntoliikunta ja erilaisten kaikille avoimien tapahtumien järjestäminen. Kilpailulajeina ovat hiihto, maastojuoksu ja yleisurheilu. Taimen suurin yksittäinen vuosittain järjestämä tapahtuma on tänä vuonna jo 32. kerran järjestettävä Kotojärven ympärijuoksu. Tapahtuman osallistujamäärä vaihtelee välillä ja hölkällä on vahva paikka valtakunnallisellakin hölkkätapahtuma rintamalla. Laukkosken Taimi toimii Pornaisten eteläosassa Laukkoskella ja Pornaisten keskustassa. Toimintapaikkoja ovat mm. Kirveskosken koulukeskuksen liikuntasali, Kirveskosken urheilukenttä, Hyötinmäen kuntorata, seuran kota (Rinnenmäentie 100), Jokimäen voimalaitoksen ranta ja Laukkosken työväentalo. Taimessa toimii monikymmenpäinen aktiivien talkoolaisten ryhmä, jotka haluavat omalta osaltaan antaa panoksensa seuratoiminnalle ja nuorten liikunnalle. Uusia toimijoita toivotaan mukaan seuratoimintaan, jotta pystyisimme edelleen kehittämään ja laajentamaan toimintaamme. Pyrimme toimimaan nyky-yhteiskunnan asettamien vaateiden mukaisesti. Taimella on käytössä palkkio- ja kannustusjärjestelmä. Seura tukee mm. aktiivien kouluttautumista ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan seuratyöstä aiheutuneisiin kuluihin. Seura osallistuu resurssien puitteissa myös edustusurheilijoiden kilpailukustannuksiin. Yhteistyössä on voimavara ja sitä Taimikin tavoittelee. Pornaisten vapaa-aikatoimi on luonteva yhteistyökumppani. Pornaisten Heavy Teamin kanssa Taimi tekee aktiivista yhteistyötä erilaisten tapahtumien järjestelyissä yms. Veteraani-ikäisiä menestyneitä urheilijoita Taimessa on useita. Myös nuoria kilpahiihtäjiä on viime vuosina osallistunut lähialueen kansallisiin- ja aluemestaruuskilpailuihin. Että urheiluseuran perustehtävään, urheilu- ja liikuntatoimintaan, saataisiin jatkuvuutta, tavoittelemme jatkuvasti uusia nuoria mukaan toimintaamme. Taimen toiminnan perusta ovat useat viikoittain toimivat liikuntaryhmät, talven viikoittaiset sarjahiihdot, keväiset ja syksyiset maastojuoksut sekä kesällä yhteistyössä järjestettävät yleisurheilun viikkokilpailut ja harjoitukset. Uusina liikuntaryhminä syksyllä 2012 aloittivat alle eskari-ikäisten liikuntakerho ja aikuisten liikuntaryhmä. Laukkosken Taimen talkooporukka toimii erittäin aktiivisesti erilaisten tapahtumien järjestelyissä.

3 TOIMINTAA Liikuntakerhot eskari ikäisille ja sitä vanhemmille Jo noin 15 vuoden ajan ovat Taimen liikuntakerhot liikuttaneet lapsia monipuolisen liikunnan merkeissä. Ryhmiä on kaksi:6v. (eskari-ikäiset) - 9-vuotiaat klo ja yli 9-vuotiaat klo Ohjaajina Janne-Pekka Nurmi ja apuohjaajina Miika Tuominen sekä Milena Myrtenblad. Kerhoissa liikkuu viikoittain n. 40 lasta ja ohjelma vaihtelee telinevoimistelusta erilaisiin pallopeleihin ja kisailuihin. Alle eskari-ikäisten liikuntakerho Liikkari on liikuntakerho 3-5vuotialle lapsille, joka kokoontuu kerran viikossa Pornaisten yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Liikkarin liikunta on monipuolista ja lasten ikä otetaan huomioon tehtävissä. Kuluneen vuoden aikana mieleen painuvimpia leikkejä ovat olleet mm.lammikkokasvaa, Popcorn-kone ja erilaiset temppu- ja taitoradat. Myös hieman isompana jäänyt mieleen liikkarin "pikkujoulut" yhdessä isojen (6 9 vuotiaiden sekä yli 9 vuotiaiden) kanssa torstaina Liikkarissa on 17 innokasta osallistujaa. Lapset tulevat aina liikkariin todella energisinä, positiivisella asenteella sekä avoimella mielellä, joka tekee ohjaamisesta ja liikkarista kaikille paljon mielekkäämpää lapsille, kuin ohjaajillekkin. Ohjaajina toimivat Anna Kilpeläinen ja Minna Salminen sekä apuohjaajana Kia Mattila. (kirjoittanut Kia Mattila)

4 Liikuntaleiri Monelle lapselle kesäloman loppumisen merkkinä on osallistuminen Taimen liikuntaleirille. Liikuntaleiri pidetään Kunnan leirikeskuksessa Isojärvellä, tänä vuonna leiri pidetään Leiri on ensisijaisesti liikuntakerhoihin osallistuville tarkoitettu, mutta jos tilaa löytyy, niin muitakin otetaan mukaan. Liikuntaleiri on liikunnallinen mukavan yhdessäolon leiri. Liikutaan mahdollisimman paljon ulkona leirialueella ja sen läheisyydessä. Leiriläisten ikä vaihtelee 7-13v välissä ja mukana on aina niin uusia ensikertalaisia kuin monivuotisia konkareita. Leirin apuohjaajina toimivat nuoret ovat aikaisempia leiriläisiä. Leirin huipennuksena on leiridisko, joka viime vuonna järjestettiin naamiaisten merkeissä. Hiihtokoulu Hiihtotaitoja perheen pienimmille ja myös vähän isommille opastetaan viikoittaisilla hiihtokouluharjoituksilla Loppiaisesta koulujen hiihtolomaviikolle. Hiihtokoussa tutustataan hiihdon tekniikoihin perinteisestä vapaaseen. Mutta kaikkein tärkeimpänä opetellaan erilaista liikkumista suksilla, kuten kääntymisiä, kaatumisia ja yhdellä suksella luistatusta. Tekniikan perusteita opetellaan myös sauvoitta hiihdolla ja mäen laskua pujotellen ja erilaisia esteitä kiertäen. Hiihtokoulun päättäjäisenä pidetään koko perheen ulkoilupäivä Taimen kodalla Rinnenmäentiellä. Hiihtokoulussa opittuja taitoja testataan leikkimielisessä hiihtotaitokilpailussa.

5 Hiihdon yhteisharjoitukset LAUKKOSKEN TAIMI, SEURALEHTI 1/2013 Hiihdon yhteisharjoituksia järjestetään alkusyksystä alkaen ensin kuivanmaan harjoituksina ja taviaikaan suksilla. Hiihdon yhteisharjoitukset on suunnattu yli 8-vuotiaille. Harjoitusten tarkoituksena on hiihtoharrastuksen laajentaminen mukavan yhteisharjoittelun merkeissä. Harjoituksissamme liikkuu 4-10 lasta ja mukana on ajoittain muutamia aikuisiakin. Liikumme pääasiassa Hyötinmäen kuntoradan maastoissa, muutaman kerran vuodessa käymme uimahallireissulla ja viime vuonna syysharjoittelun kohokohta oli hiihtoleirimatka Jämin hiihtohalliin. Myös Kivikon hiihtohallissa kävimme ennen luonnon lumien tuloa. Muutamia kertoja vietämme myös kuntoradan laavulla nuotiolla makkaranpaiston merkeissä ja kisailemme erilaisten viestien tai frisbeen heittämisen merkeissä. Joukkoomme mahtuu mukaan uusia hiihdon ja ulkoilmaliikunnan ystäviä. Nuorten ja aikuisten liikuntaryhmä Uutena toimintana syksyllä 2012 aloitettiin koulukeskuksen liikuntasalissa nuorten ja aikuisten liikuntakerho. Ryhmässä pelataan kori-, lento-, käsipalloa, futsalia, sählyä ja tehdään cirkuitia. Vuoro on yhteistyössä Heavy Teamin kanssa. Uusi ryhmä on otettu hyvin vastaa ja osanottajia on ollut parhaimmillaan n. 20. Juoksukoulu Paikkallisten yrittäjien aloitteesta ja yleisön pyynnöstä esitettiin toive juoksukoulun käynnistämisestä. Juoksukoulun tavoitteena herättää kipinä oikein juoksemiseen ja harjoittelemiseen. Tavoitetaso asetetaan yksilöllisesti ja kunnon kehitystä seurataan juoksukoulun alussa ja loppukesästä tehtävillä kestävyys- ja lihaskuntotesteillä. Juoksukoulu alkaa 16.4 ja suuren kysynnän vuoksi ryhmä täyttyi hetkessä ilman varsinaista ilmoittelua. Juoksukoulun ohjaajina toimivat Laukkosken Taimen ohjaajat Kari ja Ghita Gerkman, Kari Nurmi ja Janne-Pekka Nurmi. Kaikilla ohjaajilla on pitkä kestävyysurheilu tausta. Joka kerta vähintään kaksi ohjaajista on ryhmää ohjaamassa. Yleisurheilun yhteisharjoitukset Yleisurheilussa aloitettiin viikoittaisten yleisurheilun yhteistoimintakilpailujen yhteydessä yleisurheiluharjoitusten pitäminen joka toisella viikolla ja kilpailut vastaavasti myös joka toisella viikolla. Viime vuonna hyväksi havaittua mallia jatketaan myös vuonna Parhaimmillaan yleisurheilun parissa liikkuu keskuskentällä n. 100 lasta.

6 KILPAILUTOIMINTA Kilpailutoiminnassa Taimen veteraaniurheilijat kilpailevat sekä hiihdossa että juoksussa aina SM tasoa ja veteraanien MM tasoa myöden. Juniori-ikäisiä hiihtäjiä on muutaman viime vuoden aikana kilpaillut useissa lähialueen kansallisissa kilpailuissa. Juniorihiihtäjät Juniorihiihtäjät ottivat tällä kilpailukaudella ison askeleen kohti omien sarjojen palkintopallia. Elmo Gerkman ja Matias Rantanen hiihtivät hyviä tuloksia lähialueen kansallisissa ja molemmat hiihtivät myös Finlandia hiihdon 20km sarjassa pojat 16v, jossa siis on monta vuotta aikaa vielä testata oman vauhdin kehittymistä. Elmon parhaana tuloksena oli Aluemestaruushiihtojen 2. sija pojat 10v 2km:llä. Muutenkin Elmon kausi sujui mallikkaasti. Voitot Elmo kävi pokkaamassa Marjon hiihdoissa Espoossa, Nastolassa ja Sportia maili hiihdoissa Hollolassa lisäksi palkintopallisijoituksia (kolmen joukossa) tuli kauden aikana Sotungin puistohiihdoissa, Orimattilassa, Paloheinässä, ja Söderkullassa. Toivottavasti saamme hiihdon yhteisharjoitusten ja hiihtokoulun kautta myös uusia kilpailuihin osallistuvia hiihtäjiä. Yritetään saada muutaman vuoden päästä nuorten viestijoukkue myös maakuntaviestiin. Veteraanihiihtäjät Veteraanisarjoissa Taimen hiihtäjät Viljo Pesonen, Jukka Petersohn, Kari Nurmi, Janne-Pekka Nurmi, Patrik Maukkonen ja Mika Pesonen olivat myös näkyvästi esillä lähialueen kansallisissa. Talven tuloksellisiin saavutuksiin tuli hiukan takapakkia Karin joulukuisesta nilkkaleikkauksesta ja Janne-Pekan Savonia hiihdon latutaistelussa tullut pohjeluun murtuminen 3 kohdasta. Maakuntaviestissä Keravalla Taimi (joukkueella Jukka, Patrik, Mika, Janne-Pekka) sijoittui C- sarjassa 4. sijalle. Aluemestaruuskisoissa mestaruuden hiihti Janne-Pekka Nurmi ja 4. sijalle Mika Pesonen. Muita mainittavia tuloksia: Viljo Pesonen; 3. sija Rajamäki hiihdoissa Jukka Petersohn; 2. sija Rajamäki hiihdossa, 7. Mäntsälässä, 8. Keravalla ja 9. Vihdissä Kari Nurmi; voitot Joutsassa, Pusulassa ja Hyvinkäällä sekä 2. sijat Keravalla, Janakkalassa ja Orimattilassa. Janne Pekka Nurmi; voitto Keravalla, 2. sija Marjon hiihdoissa, 4. sija Keimolassa ja Söderkullassa Patrik Maukkonen; 5. Söderkullassa ja 7. Keimolassa Mika Pesonen; 6. Söderkullassa, 8. Marjon hiihdoissa ja Hyvinkäällä

7 Sarjahiihdot Sarjahiihtoja järjestettiin totuttuun tapaan Kotojärven kuntoradalla viikoittain koko talven ajan ja lumitilanteen säilyessä hyvänä viimeinen kisa hiihdettiin pääsiäisviikonloppuna Osanottajamäärät eivät olleet aivan parhaimpien vuosien luokkaa, mutta toivottavasti saamme myös lisää innokkaita kilpailijoita hiihtokoulusta ja hiihdon yhteisharjoitusten kautta. Maraton ja maantiejuoksu Maratonilla on viime vuosien aikoina tullut Taimen parhaimpia tuloksellisia saavutuksia, kun Veli Janhunen on juossut oman ikäluokkansa kärkisijoja sekä SM maratonilla, mutta myös aina MMtasolla. Viime vuosi ei tehnyt poikkeusta, sillä SM maratonilla Valkeakoskella Veli voitti m70v sarjan ajalla , siinä on monelle nuoremmallekin aikatavoitetta! Myös lähialueen maantiejuoksutapahtumissa Taimelaisten osanotto on ollut vilkasta mm. Sipoon ringin kisoissa Nevaksessa, Hitåssa, Boxissa. Maastojuoksut Taimen maastojuoksuja juostaan Kotojärven kuntoradalla viikoittain keväisin toukokuussa ja syksyisin elokuun lopusta lokakuulle. Sarjoja löytyy kaiken ikäisille ja kuntoisille. Nuorimmat juoksevat vanhempiensa kannustamina liikkumisen riemusta. Lasten sarjoissa käydään ajoittain tiukkaakin kilpailua ja välillä juostaan taktikoiden. Aikuisten ja ikämiesten sarjoissa testataan omaa kuntoa edellisiin kilpailuihin ja vuosiin.

8 Yleisurheilun yhteistoimintakilpailut LAUKKOSKEN TAIMI, SEURALEHTI 1/2013 Yleisurheilussa on Pornaisissa jo pitkään järjestetty yhteistoiminnassa yleisurheilukilpailuja vuoroviikkoperiaatteella. Viime vuonna siirryttiin rytmiin, jossa joka toinen viikko oli harjoitusviikko ja ne toiset viikot sitten kilpailuviikkoja, samalla periaatteella jatketaan myös kesällä Kilpailuihin osallistuu parhaimmillaan toista sataa lasta ja kentällä on todellista vilinää ja urheilun riemua. Kotojärven ympärijuoksu Suurin vuosittainen Taimen järjestämä tapahtuma on Kotojärven ympärijuoksu, joka tänä vuonna järjestetään jo 32. kerran. Kotojärven ympärijuoksu kerää vuosittain lähes 200 juoksijaa ja hölkkääjää Laukkosken mäkisiin maastoihin. Vuosien varrella Kotojärvellä on juossut monia maan kärkijuoksijoita kuten Päivi Tikkanen, Yrjö Pesonen, Ville Hautala ja monet muut. Viime vuonna naisten voittoon juoksi Oulun Pyrinnön Minna-Maria Kangas ja miesten puolella Siuntion Antti Parjanne. Kotojärven ympärijuoksun onnistuneen läpiviennin taustalla on aktiivinen ja sitoutunut talkooporukka. 32. KOTOJÄRVEN YMPÄRIJUOKSU sunnuntaina klo Jokimäen koulu, Anttilantie 8, Pornainen MATKAT JA SARJAT: 14.3km miehet, M40, M50 ja kuntosarja 6.8km naiset, N40, M60, ja kuntosarja 2.2km tytöt ja pojat 12v.

9 TAPAHTUMAT JA MUUTA TOIMINTAA LAUKKOSKEN TAIMI, SEURALEHTI 1/2013 Laukkosken Taimi on jo vuosia hoitanut Hyötinmäen virkistysalueen ladut viikonloppuisin. Kulunut runsasluminen talvi hoitui totuttuun tapaan ja ladut olivat erinomaisessa kunnossa, siitä kiitokset erityisesti Ari-Pekka Hietapakalle. Kaikille avoimia tapahtumia järjestetään useita vuodessa pääasiassa joko Jokimäen voimalaitoksen rannassa tai seuran kodalla. Tapahtumissa on mukavaa yhdessä oloa pienten kisailujen ym. toiminnan merkeissä. Yhteistoimintaa tapahtumajärjestelyissä tehdään Heavy Teamin kanssa mm kansallisten ja SM voimanostokisojen järjestelyissa ja vastavuoroisesti Kotojärven ympärijuoksussa. Myös pitkään unohduksissa ollut Pornaisten vahvamieskisa on elvytetty henkiin.

10 Laukkosken Taimen toiminnasta saa tietoa seuran kotisivuilta laukkoskentaimi.net, tai olemalla rohkeasti yhteydessä tämän lehdykän takasivulla oleviin seura-aktiiveihin. TOIMINTAA

11 YHTEYSHENKILÖT puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri Janne-Pekka Nurmi gsm Timo Nurmi gsm Leena Myrtenblad . Vastuuhenkilöt 2013 Jäsenasioiden hoitaja Lehdistövastaava Nettivastaava Seuralehden vastaava Timo Nurmi Juha Salminen Janne-Pekka Nurmi Kari Nurmi Hiihto ja yleisurheilu Keijo Nurmi Matti Väänänen Raimo Glans Nuorisotoiminta Janne-Pekka Nurmi Minna Salminen Anna Salminen Miika Tuominen Kunto- ja terveysliikunta Pekka Rahkonen Matti Väänänen Pekka Villanen Raimo Glans Tapahtumien tukitoiminnot Leena Myrtenblad Irja Nurmi Elina Tuominen Jatta Hietapakka Timo Nurmi Ladunhoito Pekka Hietapakka Matti Väänänen Talkoovastaava Kotaisäntä Vuokrattavat tavarat Jukka Tuominen Jukka Tuominen Jukka Tuominen Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta Ole rohkeasti yhteydessä ja tule mukaan mukavaan joukkoomme!!

12 MUISTIINPANOJA

LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen. Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon!

LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen. Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon! LAUKKOSKEN TAIMI, Pornainen Monipuolista seuratoimintaa Pornaisissa. Tule kanssamme mukavaan ja tekevään joukkoon! SEURA ESITTELY Laukkosken Taimi on vuonna 1909 perustettu urheilun yleisseura. Taimi kuuluu

Lisätiedot

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7)

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7) 26.11.2009 1(7) LAUKKOSKEN TAIMEN SYYSKOKOUS (vaalikokous) Aika: Torstai 26.11.2009 klo 19.15 Paikka: Laukkosken Työväentalo 1. Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Janne-Pekka Nurmi avasi kokouksen klo

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus 2007 LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) Kari Nurmi veteraanien MM-viestikultaa

LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus 2007 LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) Kari Nurmi veteraanien MM-viestikultaa LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2007 Kari Nurmi veteraanien MM-viestikultaa sarjassa M45. Veli Janhunen veteraanien SM-maraton kultaa sarjassa M65. LAUKKOSKEN TAIMI 2(9) TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2012 LAUKKOSKEN TAIMI 2(20) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(14) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(14) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(14) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2014 LAUKKOSKEN TAIMI 2(14) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus

LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus LAUKKOSKEN TAIMI 1(20) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2013 LAUKKOSKEN TAIMI 2(20) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintasuunnitelma 2016 LAUKKOSKEN TAIMI 2(10) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 YLEISTÄ Vuosi 2016 on vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n 108. toimintakausi.

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus 2008

LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus 2008 LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2008 LAUKKOSKEN TAIMI 2(9) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Päättynyt vuosi 2008 oli vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n 100. toimintakausi.

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 100 vuotta,

LAUKKOSKEN TAIMI 100 vuotta, LAUKKOSKEN TAIMI 100 vuotta, 1909 2009 HISTORIAA LAUKKOSKEN TAIMEN ALKUAJOILTA Pornainen oli urheilu, ja ennen kaikkea, hiihtopitäjä jo reilut sata vuotta sitten. Urheiluharrastus virisi Laukkosken kylässä,

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(10) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintasuunnitelma 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ LAUKKOSKEN TAIMI 2(10) Vuosi 2015 on vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n 107. toimintakausi.

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(13) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus

LAUKKOSKEN TAIMI 1(13) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintakertomus LAUKKOSKEN TAIMI 1(13) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2009 LAUKKOSKEN TAIMI 2(13) LAUKKOSKEN TAIMEN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 YLEISTÄ Vuosi 2009 oli vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintasuunnitelma

LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI. Toimintasuunnitelma LAUKKOSKEN TAIMI 1(9) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintasuunnitelma 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 YLEISTÄ LAUKKOSKEN TAIMI 2(9) Vuosi 2014 on vuonna 1909 perustetun Laukkosken Taimi ry:n 106. toimintakausi.

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(19) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2011 LAUKKOSKEN TAIMI 2(19) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

LAUKKOSKEN TAIMI 1(15) LAUKKOSKEN TAIMI

LAUKKOSKEN TAIMI 1(15) LAUKKOSKEN TAIMI LAUKKOSKEN TAIMI 1(15) LAUKKOSKEN TAIMI Toimintakertomus 2010 LAUKKOSKEN TAIMI 2(15) Yleistä osa Kertomusvuoden toiminta pääpiirteissään Kehyksetön teksti Toimintasuunnitelman tekstiä Kehyksellinen teksti

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2013 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jouni Vimpari Saviniementie

Lisätiedot

LÄHIÖLIIKUNNAN EDELLYTYKSET JA MAHDOLLISUUDET. TUL:N SEURANTAPÄIVÄT 23. - 24.11.2013 TAMPERE Ari-Pekka Juureva toiminnanjohtaja

LÄHIÖLIIKUNNAN EDELLYTYKSET JA MAHDOLLISUUDET. TUL:N SEURANTAPÄIVÄT 23. - 24.11.2013 TAMPERE Ari-Pekka Juureva toiminnanjohtaja LÄHIÖLIIKUNNAN EDELLYTYKSET JA MAHDOLLISUUDET TUL:N SEURANTAPÄIVÄT 23. - 24.11.2013 TAMPERE Ari-Pekka Juureva toiminnanjohtaja VEHMAISTEN URHEILIJAT Vehmaisten Urheilijat urheilutoiminta Vehmaisten Urheilijoilla

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2016 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jari Kinnunen Rauhalantie 14

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Visalaisten yleisurheilutuloksia vuodelta 2006 Maantiejuoksut, hölkät ja maastojuoksut Tammikuu 14.1.2006 Aktia Cup III osakilpailu M40 10 km 1. Esa Katajamäki 35.28 M50 10 km 2. Matti Lavonen 36.28 Helmikuu

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014 2015

Toimintakertomus 2014 2015 1 (6) Toimintakertomus 2014 2015 Hämeenlinnan Hiihtoseura ry. 2 (6) 1. YLEISTÄ Kausi 2014-2015 oli alkutalven osalta haastava lumiolosuhteiden vuoksi. Moottoriradalle saatiin luonnonlumi ja tykkilumi vasta

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2008 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2008 1. URHEILIJOIDEN TUKEMINEN SEKÄ TOIMINNAN TASON NOSTAMINEN 2. VALMENTAJIEN KOULUTUS

Lisätiedot

KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY

KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013 Mannerheiminaukio 7 p. (06) 832 1300 www.kephi.com 67100 Kokkola f. (06) 830 2374 e-mail: toimisto@kepli.fi KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY:N

Lisätiedot

Simon Kiri on vuonna 1926 perustettu simolainen urheiluseura.

Simon Kiri on vuonna 1926 perustettu simolainen urheiluseura. 1 Maastohiihtoa Simossa Simon Kiri on vuonna 1926 perustettu simolainen urheiluseura. Simon Kiri sai alkunsa, kun paikalliset suurtilalliset, uittotyönjohto ja sahojen omistajat yhteistuumin olivat aloitteellisia.

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Kauden kisauutisia

Kauden kisauutisia Kauden 2012-2013 kisauutisia Vankan hiihtäjät palkittiin 6.5. Kalanti-talolla Kuvassa sarjahiihdoissa menestyneet. Lisää palkittuja Kuvia-sivulla. Annemari SM-hiihdoissa Suksien testausta ennen 30 km:n

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1/2 Voimistelu- ja urheiluseura Lielahden Kipinä TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on

Lisätiedot

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot :

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot : EsSun KIERTOPALKINTOJEN SÄÄNNÖT 2012 Espoon Suunnan Johtokunta on kokouksessaan 3.4.2012 vahvistanut nämä säännöt olemaan voimassa toistaiseksi. S Ä Ä N N Ö T Kiertopalkinto voidaan antaa joko henkilölle

Lisätiedot

LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus

LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus 2017-2018 Lempäälän Kisa hiihto Lempäälän Kisa hiihto Perustettu vuonna 1904 (yleisseura) Noussut maastohiihdon seuraluokittelussa valioluokan seuraksi Seuraluokittelussa

Lisätiedot

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012 Järjestäjä: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry Yhteistyökumppanit: Suomen Urheiluopisto, urheiluseurat, lajiliitot Kohderyhmä 8-14 vuotiaat tytöt ja pojat Ajankohta 11.-14.6.2012 Paikka: Suomen Urheiluopisto,

Lisätiedot

Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja

Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja Yleistä Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja Kiuruveden Urheilijat on urheilun yleisseura, jonka yhtenä jaostona toimii hiihtojaosto. Hiihtojaoston tavoitteena on tarjota eri-ikäisille

Lisätiedot

VOIMAILUSEURA BODONOS r.y.

VOIMAILUSEURA BODONOS r.y. VOIMAILUSEURA BODONOS r.y. Judojaoston toimintasuunnitelma 2017 Judojaoston toimintasuunnitelma 2017 Tämän asiakirjan tarkoituksena on kuvata Voimailuseura Bodonoksen Judojaoston toimintaa vuonna 2017.

Lisätiedot

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä.

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. LIIKUNTASIHTEERIN TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2016-31.7.2017 1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. 2. KAUPUGIN

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2009 1. KKI-HANKKEEN KEHITTÄMINEN SEKÄ SITÄ KAUTTA TYÖPAIKKALIIKUNNAN ALOITTAMINEN 2. VALMENTAJIEN

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

400m harjoittelu. Seppo Haaviston johdolla 1980 luvulla. Juha Pyy Yrittäjä. Lappajärvi. Urheilu-ura

400m harjoittelu. Seppo Haaviston johdolla 1980 luvulla. Juha Pyy Yrittäjä. Lappajärvi. Urheilu-ura 400m harjoittelu Seppo Haaviston johdolla 1980 luvulla Juha Pyy Yrittäjä Lappajärvi Urheilu-ura 43 SM-tason mitalia Noin 20 Eri sarjojen SE-tulosta Ennätys 400m 45,75 33 maaotteluedustusta 10v ura 1979

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) vapaa-aikatoimi PAKOLLINEN!!! Yhdistyksille järjestetään kaavakkeen täyttöilta 17.9.2019 HAKIJA: Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut,

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1. Yleistä Vuoden 2018 tärkeimpinä toiminnallisina asioita on seuran jäsenmäärän kasvattaminen, kurssi- ja kilpailutoiminnan jatkuvuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja Sivu 1/10 KOKOUSAIKA Maanantai 17.2.2013 klo 15:00 16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuivasjärven Auran maja Jouni Pääkkölä Jani Laine Oili Loukusa Petri Ollonen Kari Hourula pj. j. j. ja siht.

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7)

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie a Mitä on muuttunut? Tällä lomakkeella hakevat toiminta-avustusta kaikki muut yhdistykset ja yhteisöt paitsi veteraanitoimikunnalle osoitetut

Lisätiedot

Ohjaajien startti-ilta 2013

Ohjaajien startti-ilta 2013 Ohjaajien startti-ilta 2013 Torstai 22.8.2012 Aleksandra, EHN PL 45, 04601 Mäntsälä www.mantsalanvoimistelijat.fi puh 040 513 7892 mantsalan.voimistelijat@msoynet.com Seuran toiminta-ajatus ja arvot Visio

Lisätiedot

LIIKUNTAKÄYTÄNTEET YLITORNION KUNNAN VARHAISKASVATUKSESSA, PÄIVÄHOIDOSSA 0 3 VUOTIAAT / NAPEROT, VESSELIT

LIIKUNTAKÄYTÄNTEET YLITORNION KUNNAN VARHAISKASVATUKSESSA, PÄIVÄHOIDOSSA 0 3 VUOTIAAT / NAPEROT, VESSELIT LIIKUNTAKÄYTÄNTEET YLITORNION KUNNAN VARHAISKASVATUKSESSA, PÄIVÄHOIDOSSA 0 3 VUOTIAAT / NAPEROT, VESSELIT - arkiliikuntaa päivittäin esim. kävelyä portaissa, juoksua sekä kävelyä pihalla ulkoilujen aikana

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 27.4.2011

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 27.4.2011 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 27.4.2011 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 4.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2016 30.4.2017 1. YLEISTÄ - yhteistyötä kehitetään Jämi Keskuksen kanssa alue-

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! 1 KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! Hiihtokoulu alkaa Harjumajalla loppiaisen jälkeen ma 10.1.2011 klo 18.00. Kaikki uudet ja vanhat joukolla mukaan! Suunnitelmissa perustaa ainakin 3 ryhmää; alkeisryhmä

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 30.10.2016 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2017 30.4.2018 1. YLEISTÄ - Kehitetään yhteistyötä alueellisen yläkoululeiritystoiminnan

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2. Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015 Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.2015 Tulosrajakauden alku on 1.5.2014 Kalevan kisat SUL Kalevan kisojen

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 30.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2018 30.4.2019 1. YLEISTÄ - Ollaan mukana alueellisen yläkoululeiritystoiminnan

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013 2014

Toimintakertomus 2013 2014 1 (7) Toimintakertomus 2013 2014 Hämeenlinnan Hiihtoseura ry. 2 (7) HÄMEENLINNAN HIIHTOSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.5.2013-30.4.2014 1. YLEISTÄ Hämeenlinnan Hiihtoseura ry pitää yllä sekä edistää toimintasääntönsä

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA Seura täyttää. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. Viranomaisen - tytöt alle v. - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus - valio,

Lisätiedot

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KILPAILUT KESÄ 2015 Tummennetut kilpailut tärkeitä KILPAILUJA löydät myös - kilpailukalenteri.fi Jakelu: Aino, Ali, Anna, Anni, Ansa, Carla, Ella, Elmeri,Eveliina,

Lisätiedot

KOTKA. Kotka on Suomen merellisimpiä kaupunkeja. Se sijaitsee Suomenlahden rannikolla Helsingistä

KOTKA. Kotka on Suomen merellisimpiä kaupunkeja. Se sijaitsee Suomenlahden rannikolla Helsingistä Kuvat: Kotkan kaupunki KOTKA Kotka on Suomen merellisimpiä kaupunkeja. Se sijaitsee Suomenlahden rannikolla Helsingistä itään puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Kotka on Kymijoen ja meren yhdyskohtaan

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

SALAMA TIEDOTE 3 /2011 8.3.2011 KEVÄT TUO MUKANAAN PALJON UUTTA TOIMINTAA!

SALAMA TIEDOTE 3 /2011 8.3.2011 KEVÄT TUO MUKANAAN PALJON UUTTA TOIMINTAA! KEVÄT TUO MUKANAAN PALJON UUTTA TOIMINTAA! Kevään voi jo aistia ulkona: päivä pitenee, pakkaset hellittävät ja linnutkin alkavat viserrellä. Samoin kuin luonnossa tapahtuu uutta, niin myös meillä Salamissa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2015 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2015 2016 Hämeenlinnan Hiihtoseura ry. 1 (6) 1. YLEISTÄ Kausi 2015-2016 oli vähäluminen etenkin alkutalven osalta. Moottorirata saatiin tykkilumetuksen avulla hiihdettävään kuntoon tammikuun

Lisätiedot

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Saunalahti Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 Hiihtojaoston toiminnan keskeisimmät osatekijät Toiminta on perhekeskeistä, koko perheen harrastus. Pyrimme toiminnassa siihen, että kaikilla olisi

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

KESÄPÖRRIÄINEN -2015-

KESÄPÖRRIÄINEN -2015- KESÄPÖRRIÄINEN -2015- - 1 - Kesäpörriäisestä löydät eri tahojen järjestämää kesätoimintaa - niin leirejä, retkiä, tapahtumia kuin viikoittaista toimintaakin. Järjestäjätahot tunnistat joko tekstistä suoraan

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 3 29.01.09 POLE tiedottaa 2008-2009 / 3 29.01.09 1(4) Tiedottajan palsta Helmikuun kk-kisa käydään Talissa la 21.2. klo 13:30 alkaen, ohjeet tarkemmin tässä tiedotteessa.

Lisätiedot

LISÄÄ VAUHTIA SUOMALAISEEN SUUNNISTUKSEEN. Pajulahti Janne Salmi

LISÄÄ VAUHTIA SUOMALAISEEN SUUNNISTUKSEEN. Pajulahti Janne Salmi LISÄÄ VAUHTIA SUOMALAISEEN SUUNNISTUKSEEN Pajulahti 24.11.2006 Janne Salmi HUIPUILLAMME VAUHTI ON KOHDALLAAN , mutta NUORET OVAT HIDASTUmaan päin JS: 1986-1989 17v: TJ 10.6km 36:45, 18v: TJ 14.3km 52:15,

Lisätiedot

KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski. Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke

KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski. Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke Asukkaita hiukan yli 15 000 9 alakoulua ja n. 1400 oppilasta 1 yläkoulu ja n. 600

Lisätiedot

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET!

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! 3 TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! Edellinen toimintavuosi oli meille monella tapaa yhteistyön vuosi. Järjestimme itse tapahtumia, joissa kumppanina oli muita organisaatioita avustamassa tai sitten me

Lisätiedot

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö

Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat. Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö Maastohiihdon linjaukset urheilijan polulla ja maastohiihdon ajankohtaiset asiat Eero Hietanen Maastohiihdon valmennuspäällikkö 2016-2017 yleiskatsaus, huippu-urheilu MM-LAHTI 2017 ONNISTUMINEN!!! https://www.youtube.com/watch?v=li4t-beuao4

Lisätiedot

MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI JYVÄSKYLÄ

MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI JYVÄSKYLÄ MAASTOHIIHTO U18 RYHMÄN HARJOITTELU, AKU NIKANDER KESTÄVYYSLAJIEN MINISEMINAARI 15.10.2018 JYVÄSKYLÄ 15.10.2018 1 U18 ryhmä, tausta M/N 17 ja 18 sarjoissa hiihtävien valtakunnallinen valmennusryhmä 57

Lisätiedot

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA!

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Harjoitteleminen Leirit Valmennuksen kehittämisryhmä Kilpailut ja tapahtumat Vanhempaintoiminta Ajankohtaiset asiat Monipuolisuus ja perusliikkumistaidot harjoittelun

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN Kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Urheiluseuroja on pyydetty toimittamaan esitykset perusteluineen

Lisätiedot

Utriainen ei enää yritä Pekingiin

Utriainen ei enää yritä Pekingiin Utriainen ei enää yritä Pekingiin Olympiamaratonille valmistautuva Kirwa täydensi Ahkeran miesten kaksoisvoiton ESS 19.5.2008 Juha Hölttä Jussi Utriainen juoksi sunnuntaina Vammalassa helponoloisesti maastojuoksun

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI 1 (6)

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI 1 (6) UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA 205 Käytä sarkain näppäintä siirtymiseen Seura täyttää harmaat. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA henkilöä - tytöt alle 20 v. 3 - pojat alle 20 v.

Lisätiedot

Kesänriemut -leiri. Kesätarjotin

Kesänriemut -leiri. Kesätarjotin Kesätarjotin Kesätarjotin on Lahden seudun nuorisopalveluiden ja -toimien kesälomaesite. Vihkosessa esitellään 7 17-vuotiaille järjestettävät lomatoiminnat. Tarjolla on kursseja ja leirejä. Kaikkiin toimintoihin

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2019

Lisätiedot

Kokemuksia nopeuskestävyysharjoitteluntoteutuksesta: Kestävyysjuoksu, sprinttihiihto,vuoristo-olosuhteet

Kokemuksia nopeuskestävyysharjoitteluntoteutuksesta: Kestävyysjuoksu, sprinttihiihto,vuoristo-olosuhteet Kokemuksia nopeuskestävyysharjoitteluntoteutuksesta: Kestävyysjuoksu, sprinttihiihto,vuoristo-olosuhteet Nopeuskestävyysseminaari, Pajulahti 21.11.2010 Ismo Hämäläinen Nopeuskestävyyden merkitys Anaerobisen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

50 PÄIVÄÄ PITKIKSEEN

50 PÄIVÄÄ PITKIKSEEN 50 PÄIVÄÄ PITKIKSEEN 50. PÄIVÄÄ PITKIKSEEN - JUTTUSARJA ALKOI!!! 12.5.2013 Aloitettiin juttusarja, jossa kerrotaan faktoja Pitkis- Sportista ja sen historiasta. Juttusarjaa päivitetään viiden päivän sykleissä.

Lisätiedot